en nem tudom elkepzelni hogy ez a barom ugy kapott menedekjogot hogy ne neztek volna utana a "munkassaganak". foleg hogy minden fent van a neten. vagy kihetyetyezte, vagy nem utotte at azt a biznoyos tuzfalat a rendszerben amit magyarorszagon muvelt.
anschluss
Nyilván. :)
A cicafiú youtube karrierjét Kiss Endre Farkas tette tönkre, amióta Kaffka Tibi összesodikázódott nincsenek rendes lájvok, bújkálni kényszerül, egyszerűen nem tud kibontakozni.
A friss kapcsolatát is félti ettől a majomutánzattól.
Ez a pontos igazság, endre. Egyedül te nem látod, mindenki más igen és röhög rajtad. Miért lenne igazságtalanság, ha valaki joggal válogatja meg a társaságát? Miért kéne egy büdöspofájú zaklató, zsaroló elmebeteget elviselnie bárkinek? Majd a gondnokod ezt fogja tenni, de ő is csak fizetésért.
Egy szaros hulladék vagy, aki csöveseknek sem kell. Ez a kőkemény tény, minden más csak hetyetye.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
hat azert szerintem Tibinek egyfajta biztonsag, hogy Endre messze van es hogy fel a trolloktol.
Inkabb itt tenyleg arrol van szo hogy nincs bevetelszerzes, igy nem fogja produkalni magat. ha elfogy minden penz, akkor majd indit egy koldulos liveot
anschluss
Jaja, csak a trollszokat nem is veszi stalkolásnak, rBali, Viktorsz, Avatar, bármelyik megjelenik kiugrik a bőréből.
Miattam is csak azért lett ideges, mert azt hitte a recskás szervezett oda.
Szerintem tönkretette. ; :)
Itt írják! :)
Vajon mi lehet ennek az oka fifi?
Biztos nem te vagy az undorító személyiséged, amelyik még PÉNZÉRT SE!!! elviselhető ugye gyagyás?
Mit gyárt ma az autiköd, milyen matyarázatot?
szerintem a linzi musorok meg a trollok is generaltak boven Tibinek nezoket, ahogy o is generalt Endrenek. megtalalta a zsak a foltjat.
csak sajnos meg azelott vege lett a romancnak, hogy Endre hullahazba, Tibi meg bortonbe kerult volna :( ez a legnagyobb baj az egesz evaddal, tul happy end a vege :)
anschluss
Mert ott jókedv van, felszabadul és nevet.:)
Emlékszel a win telepítős lájvra Linzből? Ott már Lyudgára sem lehetett fogni semmit, mert nem volt ott, mégis olyan volt, mintha temetésen lennénk.
Nem Avatar, hanem ravatar lájv. :)
Megmondtam már: Linz-cel van baja, túl kicsi a város számára, illetve hogy nem rendelkezem kellő egzisztenciával. Júniustól mindez megváltozik. Másfél millió fütyis sodi lesz asodi, piszony.
Ja, mert mi eleve infoért, vagy egy jó röhögésért megyünk, és Viktorsz is, vagy akármi ha visz valamit, vagy meghívja őket valamire, nem az excellt írogatja, mint a gyagyás
Így van.
Azért jó lenne kiszervezni hozzá KaffTibit az utolsó évadra, mert fosná... :) Ki és mit, azt nem tudom, de a trollok arcán lenne sok mosoly. :)
Hallod, Púp-Zacskós! Kell az a bécsi kétszobás, fürdőkádas, erkélyes kecó, ne törődj a piszkos anyagiakkal és a trollokkal, meg leginkább anyáddal, mindjárt itt tél, a cicafiú újra fázni fog és Lyudgának is kell egy kis hely a lépcső alatt! Kaland!
3 eurós dönert ne felejtsd.
Még jó, hogy ez a faszkalap evett hazai ízeket, ameddig ott voltak.
Azt nem mondom, hogy a legjobb kaják voltak, de mégsem minden nap ugyanaz a döner, a téren kapott Alitól.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Volt rizses tészta is, 50 euróból csak ennyit tudtak kihozni a cicák.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nagyon jó lenne, csak a gyagyás annyira elviselhetetlen looptard, hogy még a tranyó sem bírja, pedig egy olyan alacsonyan lévő lécről beszélünk, aki inkább seggbebaszatja magát a kalauzzal, minthogy megvárja a következő vonatot
Pedig egy csöves.
Mióta nincsenek sneci visszatért Alihoz, jó az a belébe.
Amikor ki volt tiltva a lakásból, akkor is aSodi brassóit kért, és brassóit kapott. Vitte neki a Cicamanó és a Cica-utánfutó manó. :)
A vitálakadémia irodájában zabálta, az elől lévő fogaival.
Magánszféra tiszteletben tartása nulla. :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Első harag
Nagyon röhögök a beteg agya hogyan csűri-csavarja a valóságot, hogy semmiképp ne az ő alkalmatlansága jöjjön ki a képletből.
Pedig ennek csak egy megoldása van, endre, gyűlöl téged.
Jobban mint a trollokat!
A trollok ellen is vesztettél, a miénk a sziszád!
Na bej ;)
Anyukádnak megmutattad az asztalt, amit tibcsi szétbaszott, vagy hagytad hogy ráessen a kislábujjára, amikor az életképtelen gyernőtt fiának próbáld meg rajta valami kaját készíteni hitelből vásárolt a spár-túra után?
Ajjaj, Endre!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Milyen volt a rendkívüli közgyűlés, professzorunk? :D
korrekt.
mennyire kell ehhez undorítónak lenni? :D tényleg bámulatos vagy endre :D így tovább! csak lefelé!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
te vagy az én userem!
Még azt mondják a trollok, hogy én vagyok a stalker. Hattyámá'. Títalak.
Anyu, mennyémá' haza, jó? Eggggészen hihehtettlen.
Ajjaj, Endre!
erről a témáról annyit érdemes tudni, hogy a megaszuper Rencert amit a titokzatos sztrárprogramozó (értsd a malac) heggesztett össze a marcipánkergetőknek, azt Hekker Henrik 2 cigi között feltörte és a tartalmát feltöltötte a fórumra.
Én bizony megcsinálnám snecivel hogy ki lenne kötözve egy székhez és kapna mondjuk 20 kérdést. Ahányszor nem Igennel vagy nemmel válaszolna egy szavas válaszként 3 másodpercen belül, annyiszor újra feltenném neki a kérdést egy kurva nagy pofon vagy veknire mért öklössel motiválva a valid válaszadást.
Szerintem pár kérdés után már nem kéne ütni.
Én azt a verzióját próbálnám, amikor nem bajlódok kérdésekkel, csak addig ütöm, amíg el nem álmosodom.
Endre!
Nem érdemelsz ilyen remek Trollokat.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Te faty a hülye! Nyáron összeszedem magam, felállok a padlóról, új szemüveg, nadrág, póló vásárlás, hajfestés aztán az összes troll meg lesz baszva, a férfiak kétszer. A cica meg visszakérezkedik hozzám. Jelenleg ebben vagyok, he.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kurvára röhögök púpom, remek befektetés volt ez a bruttó 800 ezres telefon
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hagyjad már, mert letilt a gecibe! XD
Ajjaj sodi, bukta van!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Azért egy MINŐSÉGI ENDRE epizód kijönne belőle.
hat le. hetvegen megyek is a Harrodsba, meg a Selfridgesbe, elverem az osszes penzt amit Soros utalt :)
anschluss
A youtube pénz után egy nappal
Milyen trollcsatorna? :O Ott a képed, te hülye!
Akkor a fórum sem a tiéd, zsidó?
Hol van még vasárnap? Addig ötször elfelejted pupszi
Púp unatkozik, Linz kisváros, nincs semmi program.
Magányos szaroknak máshol sincs, de ez egy percig nem zavarja. :)
Miért pont vasárnap este 6-ig? Mi lesz akkor, Púpos?
Az autizmus nemzetközi ünnepe? Vagy szent mise? Vagy mi?
Akkor kezd a hajfestős live
Mifaaaaaaaaaaaan
Én nem tudom kik azok a "porks szopó trollok", szerintem ilyen troll per def nincs, aki porksot szopkodja, az retard és gurulka, nem troll, pont.
Én ős-porks szakos vagyok, sodika csak egy mellékretard maradt nekem, aki az eladta topikban került először képbe számomra, nagyon-nagyon sok évvel ezelőtt.
Szóval az említett Sherlock Porksról annyit, hogy nem tudom, miféle gurulka trashlegyek akik őt szopkodják, miféle politikai platformon(??) állhatnak, a totális gyengelméjű retardáltságon kívül.
A széljobbon és tág környékén mindenki meggyőződése, hogy fizetett besúgó volt, aki elárulni igyekezett a hazafiakat. Erre többféle bizonyíték is van, egy része áttételes, más része nem direkt, részleges felfedése egy olyan kapcsolódó szolgálati titoknak, ami teljesen egyértelműen efelé mutat.
A hivatalos magaspolitika közelébe került jobbos rész tudjuk mit gondol róla, morvai, budaházi, stb, nem kérnek belőle, sem akkor sem most, mind emlékszünk amikor bohócruhában árpádpöttyös cuccal gúnyolta a jobboldalt..stb.
A baloldal szerint egy echte náci, egy fasiszta barom. Persze túljátssza, de egyébként az.
Süldőkora óta 'hárcol a 'cibbányokkal, hosszú története van annak, hogyan lett ennyire irredenta és antiszemita, no persze bekacsintanak a sváb gyökerek is, le sem tagadhatná.
A mérsékelten jobboldali (fogjuk rá, bár nem) fideszkormány idején meg pont azt a taslit kapta, hogy a fal adta a másikat, amit orbán előre be is igért az ilyen zsebnáculó hülyegyerekeknek.
A tolvajkéregetés már végig a ner alatt futott, aztán pár megúszott kisebb cirkusz után fejükbe szállt a képzelődés, játékigazolványok, játékjelvények, önkényes intézkedés, stb, a végét tudjuk, eljárás, bebörtönzések, ítélet, végül menekülés.
Kanadát egyébként még 'aferi intézte el neki, akinek személyesen ugatott be egyszer, azután lett a bombaügy, amit nagyon csúnyán fabrikáltak össze.
Mondjuk én azt nem bánom hogy a böszme ezt -is- ennyire elkurta, (az ország az sokkal nagyobb baj) legalább ott marad kanadában jó messze ez a gennyzsák.
Vele sajnos egy bonyolult több lépcsős dolog miatt azóta személyes ügyem is lett, ami becsületbeli kérdés.
Ha hazahúzza a mocskos csülkeit, nem tudom mit teszek, feltehetően olyasmit kellene, amit nem szeretnék, de ez ilyen...jobb az, ha ott rohad meg jó messze.
Golda atrakta a szombati makrame szakkort jovo hetre es marad meg trollkodni a sajat fiat :)
anschluss
jaja, de asszem mondta is, nem értékelte a facebook a háborús poénokat
le vagy tiltva, kurva anyád
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Szerintem ezt valami segítő verte bele, ahogy az excelezést is, amikor az volt vele a fő gond, (az látszott csak) hogy nem képes beosztani az idejét, katasztrofálisan figyelem hiányos, és nem tud ragaszkodni semmihez, mindenbe csak belekap.
Akkor még nem tűnt ennyire általánosan és katasztrofálisan hülyének, egészen összetett dolgokról beszélt és pláne írt, hosszan, értelmesen, és fejlett humora volt, csak súlyosan szétszórtnak igénytelennek és kényszeresnek tűnt.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 15:39:24
x11)
Péntek délután van, Zacskós!
Legyen lájv, éppen ráérnék nézni főzés közben.
Anyád égetett már fasírtot neked? Vagy dönert toltok mindketten? Többen kérdezik.
Hajfestés mikor lesz? Egynadrág vásárlás? Vagy Golda vitt a szolnoki turiból utánpótlást? Rengeteg feszítő kérdés, és semmi válasz. :(
Legyen lájv, éppen ráérnék nézni főzés közben.
Anyád égetett már fasírtot neked? Vagy dönert toltok mindketten? Többen kérdezik.
Hajfestés mikor lesz? Egynadrág vásárlás? Vagy Golda vitt a szolnoki turiból utánpótlást? Rengeteg feszítő kérdés, és semmi válasz. :(
Jonciii
(
x8)
May 27, 2022 15:39:35
x8)
Eleve a trollszok stalkolhatnak, ha akarnak pénzért önkènt közszereplő senkiháziakat.
Anschluss
(
x4)
May 27, 2022 15:45:38
x4)
Anschluss
mondjuk Kanadaban biztos felveszi a menekult segelyt meg mindenfele tamogatast. jo nagy szarhazi azis
Na pont ezért kéne a kunkori farkára rálépni annak a gecinek is. Élőködő aljas szemét cigányok szokták ezt csinálni, amit a mikrofaszú cipófej csinál. Felveszi mások elöl a lóvét majd onnan pofázik vissza mintha ő szarta volna a spanyolviaszt.
Nyomna valamit a latba ha pár finom levelecske menne a megfelelő kanadai címekre, hogy ez a földalá való pióca hogyan nyomja a putyinista faszságokat?
mondjuk Kanadaban biztos felveszi a menekult segelyt meg mindenfele tamogatast. jo nagy szarhazi azis
Na pont ezért kéne a kunkori farkára rálépni annak a gecinek is. Élőködő aljas szemét cigányok szokták ezt csinálni, amit a mikrofaszú cipófej csinál. Felveszi mások elöl a lóvét majd onnan pofázik vissza mintha ő szarta volna a spanyolviaszt.
Nyomna valamit a latba ha pár finom levelecske menne a megfelelő kanadai címekre, hogy ez a földalá való pióca hogyan nyomja a putyinista faszságokat?
en nem tudom elkepzelni hogy ez a barom ugy kapott menedekjogot hogy ne neztek volna utana a "munkassaganak". foleg hogy minden fent van a neten. vagy kihetyetyezte, vagy nem utotte at azt a biznoyos tuzfalat a rendszerben amit magyarorszagon muvelt.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 15:45:51
x11)
Eleve a trollszok stalkolhatnak, ha akarnak pénzért önkènt közszereplő senkiháziakat.
A cicafiú youtube karrierjét Kiss Endre Farkas tette tönkre, amióta Kaffka Tibi összesodikázódott nincsenek rendes lájvok, bújkálni kényszerül, egyszerűen nem tud kibontakozni.
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2022 15:47:08
x47)
Sneci ez nem igazságtalanság.
Te egyszerűen egy szar, gané ember vagy, akit mindenki megutál rövid idő alatt.
A trollok viszont jófej, kedves emberek, akiket mindenki szeret, így a tranyóék is.
Reklamálj az univerzumnál meg a teknősnél.
Te egyszerűen egy szar, gané ember vagy, akit mindenki megutál rövid idő alatt.
A trollok viszont jófej, kedves emberek, akiket mindenki szeret, így a tranyóék is.
Reklamálj az univerzumnál meg a teknősnél.
Ez a pontos igazság, endre. Egyedül te nem látod, mindenki más igen és röhög rajtad. Miért lenne igazságtalanság, ha valaki joggal válogatja meg a társaságát? Miért kéne egy büdöspofájú zaklató, zsaroló elmebeteget elviselnie bárkinek? Majd a gondnokod ezt fogja tenni, de ő is csak fizetésért.
Egy szaros hulladék vagy, aki csöveseknek sem kell. Ez a kőkemény tény, minden más csak hetyetye.
Anschluss
(
x4)
May 27, 2022 15:48:24
x4)
JonciiiEleve a trollszok stalkolhatnak, ha akarnak pénzért önkènt közszereplő senkiháziakat.
hat azert szerintem Tibinek egyfajta biztonsag, hogy Endre messze van es hogy fel a trolloktol.
Inkabb itt tenyleg arrol van szo hogy nincs bevetelszerzes, igy nem fogja produkalni magat. ha elfogy minden penz, akkor majd indit egy koldulos liveot
Jonciii
(
x8)
May 27, 2022 15:49:31
x8)
Jaja, csak a trollszokat nem is veszi stalkolásnak, rBali, Viktorsz, Avatar, bármelyik megjelenik kiugrik a bőréből.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 15:53:18
x11)
Sanyibacsi
(
x6)
May 27, 2022 15:55:04
x6)
Milyen érzés, hogy a szisza bárkinek örül rajtad kívül?Miattam is csak azért lett ideges, mert azt hitte a recskás szervezett oda.
Biztos nem te vagy az undorító személyiséged, amelyik még PÉNZÉRT SE!!! elviselhető ugye gyagyás?
Anschluss
(
x4)
May 27, 2022 15:55:22
x4)
Anschlusshat azert szerintem Tibinek egyfajta biztonsag, hogy Endre messze van es hogy fel a trolloktol.
szerintem a linzi musorok meg a trollok is generaltak boven Tibinek nezoket, ahogy o is generalt Endrenek. megtalalta a zsak a foltjat.
csak sajnos meg azelott vege lett a romancnak, hogy Endre hullahazba, Tibi meg bortonbe kerult volna :( ez a legnagyobb baj az egesz evaddal, tul happy end a vege :)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 15:57:19
x11)
Emlékszel a win telepítős lájvra Linzből? Ott már Lyudgára sem lehetett fogni semmit, mert nem volt ott, mégis olyan volt, mintha temetésen lennénk.
tyodika
May 27, 2022 16:00:55
Milyen érzés, hogy a szisza bárkinek örül rajtad kívül?
Megmondtam már: Linz-cel van baja, túl kicsi a város számára, illetve hogy nem rendelkezem kellő egzisztenciával. Júniustól mindez megváltozik. Másfél millió fütyis sodi lesz asodi, piszony.
May 27, 2022 16:00:55
Jonciii
(
x8)
May 27, 2022 16:01:22
x8)
Ja, mert mi eleve infoért, vagy egy jó röhögésért megyünk, és Viktorsz is, vagy akármi ha visz valamit, vagy meghívja őket valamire, nem az excellt írogatja, mint a gyagyás
nabejj
(
x3)
May 27, 2022 16:07:18
x3)
SoDI birodalma
1 órával ezelőtt
@Kiwike : Itt nálam csak híztak. Tudtak aludni, és volt elég pénz a legjobb kajákra.
Két zsömle + 10dkg párizsi = legjobb kaja :D:D
irodalmi szófordulatokkal beszél
1 órával ezelőtt
@Kiwike : Itt nálam csak híztak. Tudtak aludni, és volt elég pénz a legjobb kajákra.
Anschluss
(
x4)
May 27, 2022 16:07:51
x4)
Ha Endre nem dolgozik napkozben, es Golda elvileg uton van haza, akkor megis miert nem liveozik? Majd megint elokerul munkaido utan, buzigoz kornyeken. Gyanus.
anschluss
Baromarc
(
x1)
May 27, 2022 16:08:34
x1)
Hívtam a recskást, azt mondta hogy ma nem lesz műsor. Ilyen az, ha egy 40 éves médiaszemélyiségnek az anyja szabja meg a műsoridőt.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 16:10:54
x11)
Így van.
Azért jó lenne kiszervezni hozzá KaffTibit az utolsó évadra, mert fosná... :) Ki és mit, azt nem tudom, de a trollok arcán lenne sok mosoly. :)
Hallod, Púp-Zacskós! Kell az a bécsi kétszobás, fürdőkádas, erkélyes kecó, ne törődj a piszkos anyagiakkal és a trollokkal, meg leginkább anyáddal, mindjárt itt tél, a cicafiú újra fázni fog és Lyudgának is kell egy kis hely a lépcső alatt! Kaland!
Trash csoportos haver
(
x19)
May 27, 2022 16:10:56
x19)
SoDI birodalma
1 órával ezelőtt
1 órával ezelőtt
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 16:11:40
x68)
Ha a tranyó loop helyett a ruszki propagandát és a 4chanen található legmerészebb összeesküvés-elméleteket mondod fel, most te lehetettél volna a 444 címlapján.
Te balek.
Mifaaaaaaaaaaaan
Te balek.
Ondófoltos linzi lakás
May 27, 2022 16:11:41
Endre! Ha Goldamama koboldidomárosat játszik rajtad a linzi recskabarlangban akkor loopolj tovább a faszpinásról bármilyen módon! Venni és érteni fogjuk az adást hahó!
May 27, 2022 16:11:41
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 16:14:23
x11)
SoDI birodalma
1 órával ezelőtt
1 órával ezelőtt
Azt nem mondom, hogy a legjobb kaják voltak, de mégsem minden nap ugyanaz a döner, a téren kapott Alitól.
xray
(
x21)
May 27, 2022 16:15:23
x21)
May 27, 2022 16:15:23
lófaszt kapott nem menedék jogot. ideiglenes tartózkodási engedélye van, semmi több. May 27, 2022 16:15:23
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 16:15:35
x68)
Legjobb kaják :DDDD
Amúgy tudtak aludni, de a nap többi szakaszában meg ez volt egész végig:

Ez nem nyugalom, ez őrület, nem csoda, hogy gyűlöl téged.
Mifaaaaaaaaaaaan

Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 16:16:01
x68)
Volt rizses tészta is, 50 euróból csak ennyit tudtak kihozni a cicák.
Jonciii
(
x8)
May 27, 2022 16:16:42
x8)
Így van.
Nagyon jó lenne, csak a gyagyás annyira elviselhetetlen looptard, hogy még a tranyó sem bírja, pedig egy olyan alacsonyan lévő lécről beszélünk, aki inkább seggbebaszatja magát a kalauzzal, minthogy megvárja a következő vonatot
Sanyibacsi
(
x6)
May 27, 2022 16:17:03
x6)
Igen, az a geci rohadék Lyudka, akit meg kellene gyilkolni sneci szerint, na az rendet rakott, takarított, bevásárolt, főzött a recskásra.Azt nem mondom, hogy a legjobb kaják voltak, de mégsem minden nap ugyanaz a döner, a téren kapott Alitól.
Pedig egy csöves.
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 16:18:23
x68)
Endre, ha nem veled van a baj, hanem a viselkedéseddel, de a trollok ugyan azon viselkedésével nincs baja, akkor most mifaaaaan???????
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
May 27, 2022 16:20:11
x12)
Még pár hónap és gyagyás fejében már luxuskörülmények lesznek a három ember egy szobában bokszos sör és spar kombó.Konkrétan az osztrák börtönök különb körülményeket biztosít a rabjainak.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 16:22:14
x11)
Igen, az a geci rohadék Lyudka, akit meg kellene gyilkolni sneci szerint, na az rendet rakott, takarított, bevásárolt, főzött a recskásra.
Pedig egy csöves.
Pedig egy csöves.
Amikor ki volt tiltva a lakásból, akkor is aSodi brassóit kért, és brassóit kapott. Vitte neki a Cicamanó és a Cica-utánfutó manó. :)
A vitálakadémia irodájában zabálta, az elől lévő fogaival.
sörösterv
(
x4)
May 27, 2022 16:24:06
x4)
Legjobb kaják :DDDD
img.sodika.dk/imgur.com/iHhrPGW.gif
Jól agyonhasznált gif, de nem lehet elégszer illusztrálni ezzel, hogy mennyire viselte el a púpos közelségét. :)Amúgy tudtak aludni, de a nap többi szakaszában meg ez volt egész végig:
img.sodika.dk/imgur.com/iHhrPGW.gif
Magánszféra tiszteletben tartása nulla. :)
nabejj
(
x3)
May 27, 2022 16:24:29
x3)
Most akkor munkás szálló lesz, vagy bécsi 2 szobás, fürdőkádas, erkélyes lakás?
Többen kérdezik.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Többen kérdezik.
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 16:25:20
x68)
Ha Merci nem utál, akkor miért tiltott téged mindenhol?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jonciii
(
x8)
May 27, 2022 16:26:29
x8)
Ha Merci nem utál, akkor miért tiltott téged mindenhol?
Első harag
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2022 16:27:56
x47)
Trollok nincsenek letiltva, de ez a sugárfertőzött arcú retardált igen :DDDD
Sanyibacsi
(
x6)
May 27, 2022 16:32:27
x6)
Trollok nincsenek letiltva, de ez a sugárfertőzött arcú retardált igen :DDDD
biztos a linzi lebensraum… csak az lehet az oka!Nagyon röhögök a beteg agya hogyan csűri-csavarja a valóságot, hogy semmiképp ne az ő alkalmatlansága jöjjön ki a képletből.
Jobban mint a trollokat!
Na bej ;)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 16:35:34
x11)
KFE, alias Púpos-Zacskós Gnóm!
Hiányoznak az edzős lájvok, és nagyon szívesen megnéznék újra egy ákom-bákom levezetést a manókról, hogy most éppen mikben vagyunk. Paint-ben vagy miben csináltad, már nem emlékszem, de nagyon bírtam, annyi szín volt, hogy csoda! Egy város csatornavezetékét rárajzoltad a pálcika-emberekre.
Hiányoznak az edzős lájvok, és nagyon szívesen megnéznék újra egy ákom-bákom levezetést a manókról, hogy most éppen mikben vagyunk. Paint-ben vagy miben csináltad, már nem emlékszem, de nagyon bírtam, annyi szín volt, hogy csoda! Egy város csatornavezetékét rárajzoltad a pálcika-emberekre.
linziasztal
(
x3)
May 27, 2022 16:37:12
x3)
biztos a linzi lebensraum… csak az lehet az oka!
Nagyon röhögök a beteg agya hogyan csűri-csavarja a valóságot, hogy semmiképp ne az ő alkalmatlansága jöjjön ki a képletből.
Jobban mint a trollokat!
Na bej ;)
Jobban mint a trollokat!
Na bej ;)
Anyukádnak megmutattad az asztalt, amit tibcsi szétbaszott, vagy hagytad hogy ráessen a kislábujjára, amikor az életképtelen gyernőtt fiának próbáld meg rajta valami kaját készíteni hitelből vásárolt a spár-túra után?
Ajjaj, Endre!
broni
(
x45)
May 27, 2022 16:38:59
x45)
holnap mi lesz a 444-en , pajor-interjú?????????????
most azt a buzi 888 pincér bedét olvassam, már nincs egy normális oldal.
linziasztal
(
x3)
May 27, 2022 16:40:34
x3)
holnap mi lesz a 444-en , pajor-interjú?????????????
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 16:41:46
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2022 16:45:17
x47)
Én azért szeretem, hogy endre mindig valóságferdít és felelősséghárt, mert így rendre csak szopatja magát. Minimális önreflexióval képes lenne fejlődni, de ki a fasz akarná ezt? Pusztuljon csak a saját poklában és hetyetyézzen, miközben folyamatosan merül a szarlavinában. Én nem viccből szoktam mondani, hogy szerintem mindent nagyon jól csinál. Nem is kívánhatnék többet! :D
broni
(
x45)
May 27, 2022 16:49:21
x45)
korrekt.
vladrl
(
x8)
May 27, 2022 16:58:46
x8)
Közben van új minőségi Tematikus Endre videó!
youtu.be/vBLEfiUKLd0
youtu.be/vBLEfiUKLd0
mennyire kell ehhez undorítónak lenni? :D tényleg bámulatos vagy endre :D így tovább! csak lefelé!
zsidovagyokdetenyleg
May 27, 2022 17:03:39
A másik informatikai segédmunkás is alkot:
www.lakmusz.hu/ujra-vlogol-Sherlock Porks-tobb-szazezren-nezik-a-haborurol-szolo-videoit/
pitonsz
www.lakmusz.hu/ujra-vlogol-Sherlock Porks-tobb-szazezren-nezik-a-haborurol-szolo-videoit/
May 27, 2022 17:03:39
internet explorer
May 27, 2022 17:10:15
A másik informatikai segédmunkás is alkot:
lakmusz.hu/ujra-vlogol-Sherlock Porks-tobb-szazezren-nezik-a-haborurol-szolo-videoit/
lakmusz.hu/ujra-vlogol-Sherlock Porks-tobb-szazezren-nezik-a-haborurol-szolo-videoit/
te vagy az én userem!
May 27, 2022 17:10:15
linziasztal
(
x3)
May 27, 2022 17:10:55
x3)
Még azt mondják a trollok, hogy én vagyok a stalker. Hattyámá'. Títalak.
Anyu, mennyémá' haza, jó? Eggggészen hihehtettlen.
Ajjaj, Endre!
Ondófoltos linzi lakás
May 27, 2022 17:14:50
A perui marcipánzabáló mikrofaszúnak a linzi szatírhoz hasonlóan van fent neki is valami fincsi forráskódja?
May 27, 2022 17:14:50
sittessanyi
(
x7)
May 27, 2022 17:24:34
x7)
A perui marcipánzabáló mikrofaszúnak a linzi szatírhoz hasonlóan van fent neki is valami fincsi forráskódja?
erről a témáról annyit érdemes tudni, hogy a megaszuper Rencert amit a titokzatos sztrárprogramozó (értsd a malac) heggesztett össze a marcipánkergetőknek, azt Hekker Henrik 2 cigi között feltörte és a tartalmát feltöltötte a fórumra.
linzi fapóleon
(
x8)
May 27, 2022 17:37:39
x8)
nyelftanilag nem mondtad, hogy nem
szép vallomás volt sneci
szép vallomás volt sneci
Én bizony megcsinálnám snecivel hogy ki lenne kötözve egy székhez és kapna mondjuk 20 kérdést. Ahányszor nem Igennel vagy nemmel válaszolna egy szavas válaszként 3 másodpercen belül, annyiszor újra feltenném neki a kérdést egy kurva nagy pofon vagy veknire mért öklössel motiválva a valid válaszadást.
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2022 17:38:04
x47)
endre, a nap kérdés: Mit enged meg anyukád?
max5enutálnak
(
x47)
May 27, 2022 17:39:29
x47)
Én azt a verzióját próbálnám, amikor nem bajlódok kérdésekkel, csak addig ütöm, amíg el nem álmosodom.
broni
(
x45)
May 27, 2022 17:39:55
x45)
sodi, kell magvába sült pogácsa???????????)))))))))))))
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 17:54:11
x11)
Vén hülye szar!
Neked mindegy hová költözöl, ugyanúgy csak a kuckódban fogsz lakni, lehet az akármennyi négyzetméter.
Szándék és akarat nincs benned, mert azt nem árulják az ingatlanosok, pénzért nem lehet megvenni.
Még egy kacsacsának is örülsz, mert látsz egy élőlényt, aki nem te vagy. Nagyon mélyen vagy, Recskás!
Neked mindegy hová költözöl, ugyanúgy csak a kuckódban fogsz lakni, lehet az akármennyi négyzetméter.
Szándék és akarat nincs benned, mert azt nem árulják az ingatlanosok, pénzért nem lehet megvenni.
Még egy kacsacsának is örülsz, mert látsz egy élőlényt, aki nem te vagy. Nagyon mélyen vagy, Recskás!
Trollul Madár
(
x15)
May 27, 2022 17:54:43
x15)
Közben van új minőségi Tematikus Endre videó!
youtu.be/vBLEfiUKLd0
youtu.be/vBLEfiUKLd0
Endre!
Nem érdemelsz ilyen remek Trollokat.
Váci kalauz
May 27, 2022 17:55:31
Jó volna ha most be livolna a gammer. Tudnánk rajta keresztül infót szerezni, pl: Arról, hogy feljelentették e már a Géjzát.
May 27, 2022 17:55:31
tyodika
May 27, 2022 17:59:10
Vén hülye szar!
Te faty a hülye! Nyáron összeszedem magam, felállok a padlóról, új szemüveg, nadrág, póló vásárlás, hajfestés aztán az összes troll meg lesz baszva, a férfiak kétszer. A cica meg visszakérezkedik hozzám. Jelenleg ebben vagyok, he.
May 27, 2022 17:59:10
Trollul Madár
(
x15)
May 27, 2022 17:59:53
x15)
trolléga
(
x30)
May 27, 2022 18:03:24
x30)
https://i.ibb.co/fxXV2My/minoseg.png
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 18:06:00
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 18:07:06
x11)
Hagyjad már, mert letilt a gecibe! XD
sodiminőség
May 27, 2022 18:07:10
May 27, 2022 18:07:10
trolléga
(
x30)
May 27, 2022 18:07:36
x30)
Közben a mirrorra felkerült, hogy Endre Pesten videózza a cicákat!!!
youtu.be/oNbwTN9Vbo4
youtu.be/oNbwTN9Vbo4
Ajjaj sodi, bukta van!
DirtDiver
May 27, 2022 18:13:14
Merre vagy gyagyás?
Többen kérdezik, hogy mikor kezdődik a mára (is) ígért hajfestős lájv?
Esetleg van-e infód, hogy geyza, és gémer élnek-e ma, vagy ideiglenesen elhunytak?
DirtDiver
Többen kérdezik, hogy mikor kezdődik a mára (is) ígért hajfestős lájv?
Esetleg van-e infód, hogy geyza, és gémer élnek-e ma, vagy ideiglenesen elhunytak?
May 27, 2022 18:13:14
Váci kalauz
May 27, 2022 18:15:17
Púp! Golda mama megengedi azt, hogy livol jál a recska odú-ból a mai napon?
May 27, 2022 18:15:17
Darth Tibor
(
x7)
May 27, 2022 18:18:21
x7)
Nagyon fura Tibit nem az ikonikus nadrágjában látni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ondófoltos linzi lakás
May 27, 2022 18:18:25
Azért egy MINŐSÉGI ENDRE epizód kijönne belőle.
May 27, 2022 18:18:25
broni
(
x45)
May 27, 2022 18:20:55
x45)
semmi beszélgetés??????????????
sittessanyi
(
x7)
May 27, 2022 18:35:34
x7)
imádom ahogy az incel retardokat összefújja a szél :DD
Jonciii
(
x8)
May 27, 2022 18:44:35
x8)
Lebuktunk, nincs mit tenni :D
-
May 27, 2022 18:45:24
Ismeritek az a viccet, amikor egy bárban egy monitortolvaj és egy kutyatetemeket abuzáló egymással beszélget?
Nem? Én sem.
Nem? Én sem.
May 27, 2022 18:45:24
MegintKezded
(
x6)
May 27, 2022 18:45:27
x6)
Najó, de már hó vége van, mikor jön a sorospénz? NEM ERRÖL VOTL SZÒ.
Na bumm.
Anschluss
(
x4)
May 27, 2022 18:50:04
x4)
Lebuktunk, nincs mit tenni :D
hat le. hetvegen megyek is a Harrodsba, meg a Selfridgesbe, elverem az osszes penzt amit Soros utalt :)
Jonciii
(
x8)
May 27, 2022 18:55:07
x8)
Najó, de már hó vége van, mikor jön a sorospénz? NEM ERRÖL VOTL SZÒ.
A youtube pénz után egy nappal
sittessanyi
(
x7)
May 27, 2022 18:58:03
x7)
és ebben tényleg az a poén egyébként, hogy a trollok között is vannak malacszopó altrightosok, akik engem is rendszeresen minuszolnak, és a balfék bori akkor is ragaszkodik ahhoz hogy a sodifórum egy liberális soros-projekt.
klasszik, valóságtagadó retard. érthető hogy ezek miért végzik lúzer mamahotellakókként, vagy bűnözőként peruban bújkálva.
klasszik, valóságtagadó retard. érthető hogy ezek miért végzik lúzer mamahotellakókként, vagy bűnözőként peruban bújkálva.
Soros György
May 27, 2022 18:59:37
Minden a terv szerint halad.
A véleményem az, hogy pont ne az cseszgesse a újságírókat, aki gyáván elmenekült a várható börtönbüntetése elől a tengerentúlra.
A kutyaimádóról csak annyit, hogy remélem a cukrászdában jól kajált ma, mert jövő héttől áremelkedések várhatóak, mert a külföldi rendszámos gépjárműek piaci áron kapják mai naptól az üzemanyagot.
Na világuralomra törekvés, csá
A véleményem az, hogy pont ne az cseszgesse a újságírókat, aki gyáván elmenekült a várható börtönbüntetése elől a tengerentúlra.
A kutyaimádóról csak annyit, hogy remélem a cukrászdában jól kajált ma, mert jövő héttől áremelkedések várhatóak, mert a külföldi rendszámos gépjárműek piaci áron kapják mai naptól az üzemanyagot.
Na világuralomra törekvés, csá
May 27, 2022 18:59:37
sörösterv
(
x4)
May 27, 2022 19:02:59
x4)
Ez is el lesz sodikázva? :)
Trollul Madár
(
x15)
May 27, 2022 19:03:10
x15)
Endre!
Goldának üzenem: retard ő is mint te.
Ha nem lenne az már leszedett volna a púpszászi hacienda örökösi listájáról.
Goldának üzenem: retard ő is mint te.
Ha nem lenne az már leszedett volna a púpszászi hacienda örökösi listájáról.
Jonciii
(
x8)
May 27, 2022 19:07:28
x8)
Dehát mindenki tudja, hogy a profilkép nélküli a trollcsatorna :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 19:10:42
x11)
Milyen trollcsatorna? :O Ott a képed, te hülye!
Akkor a fórum sem a tiéd, zsidó?
rBali
(
x24)
May 27, 2022 19:10:46
x24)
Töröltetni fogja, ha kirakta a lego buszt.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
trolléga
(
x30)
May 27, 2022 19:10:49
x30)
Hol van még vasárnap? Addig ötször elfelejted pupszi
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 19:15:13
x11)
Púp unatkozik, Linz kisváros, nincs semmi program.
Magányos szaroknak máshol sincs, de ez egy percig nem zavarja. :)
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 19:21:25
x68)
5 napja még 24 órát kapott :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 19:22:21
x11)
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 19:24:20
x68)
Akkor kezd a hajfestős live
Hetyetye
May 27, 2022 19:31:05
Megint megmutatkozik az autizmus. Kötődik teljesen random és értelmetlen időpontokhoz. Endre, ha tényleg félne tőled az igazi Endre, akkor egy percébe sem telne privátolni a videót. Mégis mire készülsz majd vasárnap este 6:01-kor, mégis mire kellhet ekkora felkészülési idő? Meg lesz baszva mint a kapucsengős troll?
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
May 27, 2022 19:31:05
C64korszak
(
x2)
May 27, 2022 19:31:22
x2)
és ebben tényleg az a poén egyébként, hogy a trollok között is vannak malacszopó altrightosok, akik engem is rendszeresen minuszolnak, .
Én nem tudom kik azok a "porks szopó trollok", szerintem ilyen troll per def nincs, aki porksot szopkodja, az retard és gurulka, nem troll, pont.
Én ős-porks szakos vagyok, sodika csak egy mellékretard maradt nekem, aki az eladta topikban került először képbe számomra, nagyon-nagyon sok évvel ezelőtt.
Szóval az említett Sherlock Porksról annyit, hogy nem tudom, miféle gurulka trashlegyek akik őt szopkodják, miféle politikai platformon(??) állhatnak, a totális gyengelméjű retardáltságon kívül.
A széljobbon és tág környékén mindenki meggyőződése, hogy fizetett besúgó volt, aki elárulni igyekezett a hazafiakat. Erre többféle bizonyíték is van, egy része áttételes, más része nem direkt, részleges felfedése egy olyan kapcsolódó szolgálati titoknak, ami teljesen egyértelműen efelé mutat.
A hivatalos magaspolitika közelébe került jobbos rész tudjuk mit gondol róla, morvai, budaházi, stb, nem kérnek belőle, sem akkor sem most, mind emlékszünk amikor bohócruhában árpádpöttyös cuccal gúnyolta a jobboldalt..stb.
A baloldal szerint egy echte náci, egy fasiszta barom. Persze túljátssza, de egyébként az.
Süldőkora óta 'hárcol a 'cibbányokkal, hosszú története van annak, hogyan lett ennyire irredenta és antiszemita, no persze bekacsintanak a sváb gyökerek is, le sem tagadhatná.
A mérsékelten jobboldali (fogjuk rá, bár nem) fideszkormány idején meg pont azt a taslit kapta, hogy a fal adta a másikat, amit orbán előre be is igért az ilyen zsebnáculó hülyegyerekeknek.
A tolvajkéregetés már végig a ner alatt futott, aztán pár megúszott kisebb cirkusz után fejükbe szállt a képzelődés, játékigazolványok, játékjelvények, önkényes intézkedés, stb, a végét tudjuk, eljárás, bebörtönzések, ítélet, végül menekülés.
Kanadát egyébként még 'aferi intézte el neki, akinek személyesen ugatott be egyszer, azután lett a bombaügy, amit nagyon csúnyán fabrikáltak össze.
Mondjuk én azt nem bánom hogy a böszme ezt -is- ennyire elkurta, (az ország az sokkal nagyobb baj) legalább ott marad kanadában jó messze ez a gennyzsák.
Vele sajnos egy bonyolult több lépcsős dolog miatt azóta személyes ügyem is lett, ami becsületbeli kérdés.
Ha hazahúzza a mocskos csülkeit, nem tudom mit teszek, feltehetően olyasmit kellene, amit nem szeretnék, de ez ilyen...jobb az, ha ott rohad meg jó messze.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 19:34:58
x11)
Pupu!
Nekem ma van időm, péntek este van, nem lehetne valami tartalmat gyártani?
Így nem fogja a youtube fosni a pénzt, megint a cicafiút másolod, mind a ketten eltüntetek.
Ez nem baj, de akkor maradjon is így!
Így nem fogja a youtube fosni a pénzt, megint a cicafiút másolod, mind a ketten eltüntetek.
Anschluss
(
x4)
May 27, 2022 19:37:13
x4)
Pupu!
Golda atrakta a szombati makrame szakkort jovo hetre es marad meg trollkodni a sajat fiat :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 27, 2022 19:38:00
x37)
hány napos bant kapott a púpos facebookon? 30? :D 10 napja inaktív a púpfal.
Itt lenne az ideje lájvozni, te gyöktörzs! Péntek este van, csapathatnál egy jó Elden Ring gameplayt.
Itt lenne az ideje lájvozni, te gyöktörzs! Péntek este van, csapathatnál egy jó Elden Ring gameplayt.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 27, 2022 19:39:59
x7)
jaja, de asszem mondta is, nem értékelte a facebook a háborús poénokat
sörösterv
(
x4)
May 27, 2022 19:41:06
x4)
Bezony az a ban 30 napos Itt lenne az ideje lájvozni, te gyöktörzs! Péntek este van, csapathatnál egy jó Elden Ring gameplayt.
KicsiNéző
(
x13)
May 27, 2022 19:41:11
x13)
Igen, mondta, hogy 30.
Várjátok már a hajfestős liveot? Mondta tegnap, hogy ma mindenképp lesz.
Várjátok már a hajfestős liveot? Mondta tegnap, hogy ma mindenképp lesz.
C64korszak
(
x2)
May 27, 2022 19:41:31
x2)
Megint megmutatkozik az autizmus. Kötődik teljesen random és értelmetlen időpontokhoz
Szerintem ezt valami segítő verte bele, ahogy az excelezést is, amikor az volt vele a fő gond, (az látszott csak) hogy nem képes beosztani az idejét, katasztrofálisan figyelem hiányos, és nem tud ragaszkodni semmihez, mindenbe csak belekap.
Akkor még nem tűnt ennyire általánosan és katasztrofálisan hülyének, egészen összetett dolgokról beszélt és pláne írt, hosszan, értelmesen, és fejlett humora volt, csak súlyosan szétszórtnak igénytelennek és kényszeresnek tűnt.
KicsiNéző
(
x13)
May 27, 2022 19:49:43
x13)
Live a korcs. Megint nem hajfestés.
Démon Démon Démon
May 27, 2022 19:50:12
Most valahogy bevágódott a Superjail, amiben a kicsit Sodira emlékeztető gondnok bele volt zúgva a férfiasan tranyó börtönőrbe.
Bocs az offért.
Nem ember. Démon!
Bocs az offért.
May 27, 2022 19:50:12
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 27, 2022 19:50:33
x11)
Ne hallgass a trollokra, edzős lájvot nyomass, az kell a nőknek!
Meztelen felsőtesttel, izzadtan, fél kilós súlyokkal ugrabugrálva, koordinálatlanul. Akárki és bárki befogadna Bécsben, aki vak és teljesen hülye.
Meztelen felsőtesttel, izzadtan, fél kilós súlyokkal ugrabugrálva, koordinálatlanul. Akárki és bárki befogadna Bécsben, aki vak és teljesen hülye.
Zhuy
May 27, 2022 19:50:37
Korcsol a live.
May 27, 2022 19:50:37
Ásó27
(
x68)
May 27, 2022 19:53:54
x68)
Augusztus végén adja át a linzi lakást, egy szerdai napon. Megérte kipucolni.
Mifaaaaaaaaaaaan
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™