egy becsi baratom adott egy tippet, Kapsch, vagy K-Business. most volt egy nagy atszervezes, vettek fel egy csomo embert. es ez a rovid tavu hatarozott ideju szerzodes amirol hetyetyezett, van naluk.
nem ertek az IT-hoz, de van atfedes abban hogy mikkel kell dolgozni meg hogy kell az angol is. van Linzben is irodajuk, lehet oda kellett mult heten bejarnia.
itt vannak a korabbi meg az aktualis melok:
www.k-business.com/en/career
kaptam egy elerhetoseget egy HR-eshez, erdemes lenne a melocsas levelezo tagozatnak elkuldeni az ilyenkor szokasos levelet, en nem akarok mas dolgaba belekontarkodni
anschluss
A Tiktok kínai cég, ők nem vacakolnak ilyesmikkel, hogy jog meg egyéb marhaságok. Ha valaki nem tetszik nekik törlik és kész.
Ha fifi csinál valami nem tetszőt kibasszák és írhatja a fellebbezést Maonak!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
ezek a lehetséges pozik. Na de legalább megismerik Kiss Endre Farkast, alias wolf klugot.

Van itt valaki a levelező tagozattól?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Én azt gondolom, hogy valaki írja meg aki jobb angolból mint én, de ha senki nem jelentkezik akkor én szivesen írok nekik.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Leszámolt az mcistivel, vagy rossz vonatra ült? Hátha nem talál haza.
Vagy annak is elvette a csatornáját?
Teslát betoljak hozzád, de te eddig csak Wartburgot láttál belülről.
Hát azért hetyetye.
Mondjuk Hamburgot tényleg azért úszta meg mert akkoriban teljesen eltünt a forumról, videók sem voltak, de még a facebook profil képén is kiszedte a hátteret. Plusz a fél éves szilencium’ felében a sürgösségin feküdt a kiszakadt sérvel.
Nem tudom elképzelni, hogy mégegyszer eltudna tünni ilyen hosszú idöre. Egyrészt sokkal többen ismerik már, és Bécsben is rengeteg magyar van. Másrészt akkoriban még nem volt alkoholista és a trash müfaj sem szippantotta be.
Gézáék alapból nem fogják hagyni, hogy kiugorgjon a Gyagyás. Addig fogják mindenfajta kitalált hisztivel triggerelni amíg seggrészegen nem kezd el vissza live-ozni.
De szerintem nem akar ö semmit abbahagyni, vagy megváltozni. Az elmúlt 6 év összes videója és streamje a szaros emberalatti életéröl szólt. Más nem is igazán érdekli magán kívül, meg ami jó a fütyinek (Cica).
Amúgy is ez az alja trash müsor volt amiben életében elösször sikeres volt minimális szinten. Élete legönfeledtebb idöszaka volt amikor vedelhettek egésznap a recskaodúban, 1000 feletti nézöszám, a trash csillagai voltak :) Most meg kezdödik a magányos szürkeegérkedés, állandó rettegéssel mikor basszák ki vagy találják meg a melóhelyet.
Kicsi az esély rá, mert ha linzben volt alsó hangon 300 szóbajöhető cég (a kicsikkel együtt) akkor itt van 1500. De mivel nem is nulla, egy levél a nőverésről a HR-nek soha nem árthat.
Én azzal a felütéssel küldeném el, hogy Kiss Endre, az ismert magyar trash streamer(ez fontos, megmagyarázza az elkerülhetetlen alacsony színvonalú, párhuzamos trollkodásokat és elvágja a recskás menekülési útját, miszerint ő egy ártatlan, introvertált homoszexuális migri, akit egy-két száz éves videó miatt bántanak a homofóbok) egy mai streamjében azt állította, hogy önöknél dolgozik. Azt kell róla tudni, hogy nőverő (2-3 trashvod link) (+ ha akarjátok mehet egyéb infó, de a pedofíliát nem emlegetném, mert nehéz hihetően átadni abban a másfél percben, amit maximum hajlandó a levélre fordítani az olvasója).
Valami call-to-action a végére nem árt, pl. kérdés, hogy a tisztelt cég támogatja-e ezt a típusú viselkedést, vagy esetleg kevésbé támogatóan hogy közölte-e ezeket az információkat magáról a felvételi eljárás során a recskás.
Bármilyen nevet lehet aláírni, de legyen valami, a névtelen levelet senki nem szereti.
Jó szórakozást, nekem most más dolgom van de talán este lehet, hogy én is küldök egyet.
Azt is csak akkor, amikor belehanytal reszegen a hatso ulesre, majd egy feherciganytol megvetted ejszaka egy benzinkutnal, mikozben a transzi "baratnod" eppen agyonverte a leszbikus elettarsat.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Van egy mondás a bécsi IT-n belül. Mindenki ismer mindenkit. A Kapschnál van jópár KAM es TAM akivel üzleti kapcsolatban vagyunk, ha ott van, pár nap alatt kiderül. Stay tuned.
Hát azért hetyetye.
Csak a nőjének van jogsija, de az meg gondolom ilyenkor dolgozik, hogy eltartsa Vahúrt!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nekem van egy listam az elmult 2 honap osszes php,lavaravel,IT stb allasarol a 2-3 legnagyobb osztrak karrier oldalrol.
Title, content, ceg, weboldal, location, geo koordinatak, stb.
Ha erdekel, akkor [email protected] vagy discord.
Par napon belul publikalom is valamilyen formaban, ha sikerul ravennem magam hogy hegesszek hozza frontend-et.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Én azt gondolom, hogy semmi de semmi nem változott.
Endre nárcisztikus szocipata pszichopata. A függősége a nárcisztikus üzemanyagért nagyobb mint a sörike függősége. Egy estben hagyná el a figyelemkurvulást ha találna magának egy igazi áldozatot. Ilyet viszont nem tud találni magának, erre bizonyíték az összes kommentje, videója amióta vannak Trolljai.
Endrének létszükséglet a forum és a yt-t anélkül nem kap semmit ami életben tartaná. Sőt tovább megyek Endrének igazából a Fórumos Trolljai kellenek. Mindannyian emlékszünk azokra a betelefonálókra akik nem igazi trollok voltak, vagy trashlegyek voltak. Endre nem tudott mit kezdeni velük, hozzászokott ahhoz, hogy belelátunk a fejébe és nem elégíti ki rendesen a trashfelszopás. Neki rBali, Viktorsz, Zoom-os troll, Pádre és hasonló figurák kellenek a telefonba, különben csak lenézi azt akivel beszél, és ezért nem tápálék a benne lakó lélekszörnynek. Nem táplálék, mert nem kiszolgáltatott vagy nem tartja pórázon, hanem egyszerűen csak úgy van a levegőben és ez kevés.
Endre nem ment el csak egy olyan fogadalmat tett mint amikor a heroinfüggő azt mondja, hogy este már nem tépek be.
Dehogynem Endre befogsz te tépni este, hiszen ezeket a sorokat is olvasod.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
amint a sziszának megint aktív lesz a bevételszerzés és indulnak az iszászos lájvok, indul a sodi is..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Milyen discord ez?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mifaaaaaaaaaaaan
Azt se felejtsük el, hogy most púpfala sincs, teljes nihilben nem tudom őt elképzelni. :)
Egyik kedvenc kommentem, szerintem jól is áll neki a dupla!
endre, hogy is mondtad? áááá biztos nem lesz a munkatársak között néző. PISZTOS!! :D Budapestnél csak egy rosszabb várost választhattál, az pedig Bécs. Olyan hamar megleszel, hogy a matracot nem fogod tudni felfújni.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Cicafiút másolja mindenben, ez az óvodás kis majom!
Ha Mejszi meg tudta csinálni ezt meg azt, akkoj én is, bebebe...
[email protected]
thx
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Radírpókot megkérném törölje, ne adjunk tippeket a púpos nak. Az IT tényleg így működik.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Miért kell beírni hozzá ide az emailcímet? Nem elég a kód, kell még hogy a crawler-ek összeszedjenek a spamlistába? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jogos, jogos!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Habár erre temp mail is jó, reg után lejár a meghívó link.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
thx
Elküldve
30 nap ban, szerintem a fele már le is ketyegett neki.
irodalmi szófordulatokkal beszél
szivesen segitek lektorálni meg barmi kapcsolodo angol cuccban: [email protected]
endre a trashvod donest ne felejtsd el kikerekiteni, honap utolso napja van, te naci patkany
le vagy tiltva, kurva anyád
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mást sem tud csak azt.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
recska
Milyen érzés csatornapatkányként bújni púpos?
hétvégéig sem fogja kibírni :D:D:D
Na tejhabosítás, csá.
Magyarországon a kutyahimlő fog megjelenni, a tiszafaszomi kutyatetem-baszó zsírkorcs lesz a patient 0.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mentsük el alaposan, ez jól fog öregedni :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
16 éve vok sodista
az úr áldja meg őket
Jelentkezik!
Épp Zuluval levelezek, és belefutottam a régi levlistába (10+ év, hahó!). Nagyon röhögök. Ezekből lehet érdemes lenne valamit feltenni a sodipedia-ra hogy az új generáció is megtapasztalja, nincs új a nap alatt. Szarból nem lesz habcsók.
Hát azért hetyetye.
ezt nem tudom hogy hozta össze, de telefonon nincs hangja a videónak LOL
szutyok
Csak hang nincs.
Rrrrrrrrrrrr
Egy régi szakmához, úgy hallottam!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hajlékonyszállóhoz?
lehet dörppevel nyitnak bisztrot.
nagyon vicces, hogy 2 órával ezelőtt még a tranyó volt a hivatkozási alap, hogy már ő sem videózik az életéről, erre feltesz egy videót, és az egészségügyi, anyagi dolgairól mesél.
sneci, ezt is gyorsan bebuktad.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ráadásul úgy köszönt ki a tranyó, hogy hamarosan jön . Bárhogyan is nézem, egy youtube karrier abbahagyása nem így néz ki.
Átlagos alienpörkölt élvező
jajmá, olyan vagy....inkább Szabina bordeljébe megy, sklavinnak...
Ajaj endre.
Merci helyett Mayer Laurát kellene másolni a tiktok-os zenére tátogós videókkal.
Fosná.
Na nem úgy ahogy fifi elképzelte, egymástól külön :D
Szerző:
rBali
(
x24)
May 31, 2022 16:42:32
Válasz
(12)
x24)
Válasz
(12)
Mennyivel könnyebb dolgod lenne most fifi, ha a nagyapáidat tarkón lőtték volna egy mauserrel, nem igaz? :')
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Anschluss
(
x4)
May 31, 2022 16:44:37
x4)
Hahómindenki tudja, hogy visszatér. figyelemkurvulás lesz továbbra is. piciklizős lájv, ilyen lájv, olyan lájv, aztán egyszer csak elkezd panaszkodni, hogy mekkora gázok vannak a melócsában, a szállással, legszívesebben lelépne a francba, ő csak a sziszával akar lenni. vagy pedig elmegy rgl-hez, és neki fogja ezeket loopolni bekapcsolt lájvban.
Pont ezt írtam neki én is, hogy elég lesz egy RGL-t felkeresős live vagy egy viszonylag hosszabb bejelentkezés és bármikor lekövetnek a lakásig, onnan pedig elég csak az albérletes adatbázist átnyálazni, megvan a melócsá.
Ekkor pedig elég lesz elkísérni a melócsába, bár szerintem is hetek kérdése és repül. Nem fog ez angolul beszélgetni senkivel, pláne nem kubernetesezésről, meg projektek menedzseléséről.
Pont ezt írtam neki én is, hogy elég lesz egy RGL-t felkeresős live vagy egy viszonylag hosszabb bejelentkezés és bármikor lekövetnek a lakásig, onnan pedig elég csak az albérletes adatbázist átnyálazni, megvan a melócsá.
Ekkor pedig elég lesz elkísérni a melócsába, bár szerintem is hetek kérdése és repül. Nem fog ez angolul beszélgetni senkivel, pláne nem kubernetesezésről, meg projektek menedzseléséről.
egy becsi baratom adott egy tippet, Kapsch, vagy K-Business. most volt egy nagy atszervezes, vettek fel egy csomo embert. es ez a rovid tavu hatarozott ideju szerzodes amirol hetyetyezett, van naluk.
nem ertek az IT-hoz, de van atfedes abban hogy mikkel kell dolgozni meg hogy kell az angol is. van Linzben is irodajuk, lehet oda kellett mult heten bejarnia.
www.k-business.com/en/career
kaptam egy elerhetoseget egy HR-eshez, erdemes lenne a melocsas levelezo tagozatnak elkuldeni az ilyenkor szokasos levelet, en nem akarok mas dolgaba belekontarkodni
Trollul Madár
(
x15)
May 31, 2022 16:47:13
x15)
Endre!
Vehetnél a Kozmának egy autót!
Ott vonatozik a kutya b+.
Darth Tibor
(
x7)
May 31, 2022 16:48:11
x7)
Soha nem voltam a tikitakin, annyit hallottam róla, hogy onnan basszák ki leghamarabb az embereket, akár több százezres követővel is. :) Remélem igaz.
Laura majd megmondja. :)
Laura majd megmondja. :)
A Tiktok kínai cég, ők nem vacakolnak ilyesmikkel, hogy jog meg egyéb marhaságok. Ha valaki nem tetszik nekik törlik és kész.
Ha fifi csinál valami nem tetszőt kibasszák és írhatja a fellebbezést Maonak!
Jonciii
(
x8)
May 31, 2022 16:48:57
x8)
Ez elég egybevágó lenne sok részlettel. Linzi bejárás+bécsi lakás+bécsi melócsá
rBali
(
x24)
May 31, 2022 16:50:16
x24)
k-business.com/en/career
k-business.com/en/career
ezek a lehetséges pozik. Na de legalább megismerik Kiss Endre Farkast, alias wolf klugot.

rBali
(
x24)
May 31, 2022 16:51:30
x24)
Trollul Madár
(
x15)
May 31, 2022 16:52:50
x15)
Én azt gondolom, hogy valaki írja meg aki jobb angolból mint én, de ha senki nem jelentkezik akkor én szivesen írok nekik.
Jonciii
(
x8)
May 31, 2022 16:52:57
x8)
Endre!
Leszámolt az mcistivel, vagy rossz vonatra ült? Hátha nem talál haza.
Vagy annak is elvette a csatornáját?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 31, 2022 16:53:36
x11)
Egyébként a franc sem hisz ennek a majomnak. Ha tényleg holnap kezdődik a melócsá, vért fog izzadni, senkivel nem tudja megbeszélni. Vagy live lesz, vagy a zsidó fórumán fog lógni.
Ahogy ma éjjel is tette, alvás helyett. :)
púpospúp
(
x2)
May 31, 2022 16:55:10
x2)
még a youtubenak is van humorérzéke, a thumbnailen is bőgésre áll a picsaszáj
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Fakenguru
(
x5)
May 31, 2022 16:57:27
x5)
Nem IT-s trollok számára szeretnénk kérni autószerelős hasonlatot, NSZKSZ.
D_Dezső
(
x29)
May 31, 2022 16:57:57
x29)
Egyébként Hamburgban sem találtuk meg, de ma már ismertebb és Bécsben simán élhet 20-30e magyar, meg akik még oda járnak dolgozni... úgyis lebukik előbb-utóbb.
Mondjuk Hamburgot tényleg azért úszta meg mert akkoriban teljesen eltünt a forumról, videók sem voltak, de még a facebook profil képén is kiszedte a hátteret. Plusz a fél éves szilencium’ felében a sürgösségin feküdt a kiszakadt sérvel.
Nem tudom elképzelni, hogy mégegyszer eltudna tünni ilyen hosszú idöre. Egyrészt sokkal többen ismerik már, és Bécsben is rengeteg magyar van. Másrészt akkoriban még nem volt alkoholista és a trash müfaj sem szippantotta be.
Gézáék alapból nem fogják hagyni, hogy kiugorgjon a Gyagyás. Addig fogják mindenfajta kitalált hisztivel triggerelni amíg seggrészegen nem kezd el vissza live-ozni.
De szerintem nem akar ö semmit abbahagyni, vagy megváltozni. Az elmúlt 6 év összes videója és streamje a szaros emberalatti életéröl szólt. Más nem is igazán érdekli magán kívül, meg ami jó a fütyinek (Cica).
Amúgy is ez az alja trash müsor volt amiben életében elösször sikeres volt minimális szinten. Élete legönfeledtebb idöszaka volt amikor vedelhettek egésznap a recskaodúban, 1000 feletti nézöszám, a trash csillagai voltak :) Most meg kezdödik a magányos szürkeegérkedés, állandó rettegéssel mikor basszák ki vagy találják meg a melóhelyet.
Rutinos levelező
May 31, 2022 17:01:45
Kicsi az esély rá, mert ha linzben volt alsó hangon 300 szóbajöhető cég (a kicsikkel együtt) akkor itt van 1500. De mivel nem is nulla, egy levél a nőverésről a HR-nek soha nem árthat.
Én azzal a felütéssel küldeném el, hogy Kiss Endre, az ismert magyar trash streamer(ez fontos, megmagyarázza az elkerülhetetlen alacsony színvonalú, párhuzamos trollkodásokat és elvágja a recskás menekülési útját, miszerint ő egy ártatlan, introvertált homoszexuális migri, akit egy-két száz éves videó miatt bántanak a homofóbok) egy mai streamjében azt állította, hogy önöknél dolgozik. Azt kell róla tudni, hogy nőverő (2-3 trashvod link) (+ ha akarjátok mehet egyéb infó, de a pedofíliát nem emlegetném, mert nehéz hihetően átadni abban a másfél percben, amit maximum hajlandó a levélre fordítani az olvasója).
Valami call-to-action a végére nem árt, pl. kérdés, hogy a tisztelt cég támogatja-e ezt a típusú viselkedést, vagy esetleg kevésbé támogatóan hogy közölte-e ezeket az információkat magáról a felvételi eljárás során a recskás.
Bármilyen nevet lehet aláírni, de legyen valami, a névtelen levelet senki nem szereti.
Jó szórakozást, nekem most más dolgom van de talán este lehet, hogy én is küldök egyet.
May 31, 2022 17:01:45
pupszi
(
x1)
May 31, 2022 17:02:13
x1)
Azt is csak akkor, amikor belehanytal reszegen a hatso ulesre, majd egy feherciganytol megvetted ejszaka egy benzinkutnal, mikozben a transzi "baratnod" eppen agyonverte a leszbikus elettarsat.
Fakenguru
(
x5)
May 31, 2022 17:02:31
x5)
k-business.com/en/career
k-business.com/en/career
Van egy mondás a bécsi IT-n belül. Mindenki ismer mindenkit. A Kapschnál van jópár KAM es TAM akivel üzleti kapcsolatban vagyunk, ha ott van, pár nap alatt kiderül. Stay tuned.
Ásó27
(
x68)
May 31, 2022 17:04:01
x68)
Endre!
Csak a nőjének van jogsija, de az meg gondolom ilyenkor dolgozik, hogy eltartsa Vahúrt!!!
pupszi
(
x1)
May 31, 2022 17:04:29
x1)
Nekem van egy listam az elmult 2 honap osszes php,lavaravel,IT stb allasarol a 2-3 legnagyobb osztrak karrier oldalrol.
Par napon belul publikalom is valamilyen formaban, ha sikerul ravennem magam hogy hegesszek hozza frontend-et.
Trollul Madár
(
x15)
May 31, 2022 17:05:10
x15)
Egyébként a franc sem hisz ennek a majomnak. Ha tényleg holnap kezdődik a melócsá, vért fog izzadni, senkivel nem tudja megbeszélni. Vagy live lesz, vagy a zsidó fórumán fog lógni.
Endre nárcisztikus szocipata pszichopata. A függősége a nárcisztikus üzemanyagért nagyobb mint a sörike függősége. Egy estben hagyná el a figyelemkurvulást ha találna magának egy igazi áldozatot. Ilyet viszont nem tud találni magának, erre bizonyíték az összes kommentje, videója amióta vannak Trolljai.
Endrének létszükséglet a forum és a yt-t anélkül nem kap semmit ami életben tartaná. Sőt tovább megyek Endrének igazából a Fórumos Trolljai kellenek. Mindannyian emlékszünk azokra a betelefonálókra akik nem igazi trollok voltak, vagy trashlegyek voltak. Endre nem tudott mit kezdeni velük, hozzászokott ahhoz, hogy belelátunk a fejébe és nem elégíti ki rendesen a trashfelszopás. Neki rBali, Viktorsz, Zoom-os troll, Pádre és hasonló figurák kellenek a telefonba, különben csak lenézi azt akivel beszél, és ezért nem tápálék a benne lakó lélekszörnynek. Nem táplálék, mert nem kiszolgáltatott vagy nem tartja pórázon, hanem egyszerűen csak úgy van a levegőben és ez kevés.
Endre nem ment el csak egy olyan fogadalmat tett mint amikor a heroinfüggő azt mondja, hogy este már nem tépek be.
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 17:05:38
x24)
Fogadáskötések indulhatnak, hogy mikor jön a következő lájv...
a. a lakásból
b. a munkahelyről
c. részegen bárhonnan, ahol az előző kettőt elpofázza.
a. a lakásból
b. a munkahelyről
c. részegen bárhonnan, ahol az előző kettőt elpofázza.
amint a sziszának megint aktív lesz a bevételszerzés és indulnak az iszászos lájvok, indul a sodi is..
-
May 31, 2022 17:07:06
Milyen discord ez?
May 31, 2022 17:07:06
Ásó27
(
x68)
May 31, 2022 17:09:21
x68)
Ásó27
(
x68)
May 31, 2022 17:09:28
x68)
Ásó27
(
x68)
May 31, 2022 17:09:40
x68)
Bocsánat a duplázásért!
Mifaaaaaaaaaaaan
trashvod
(
x6)
May 31, 2022 17:10:22
x6)
Létrehoztam a fentebb említett intervenciós Telegram csoportot. Minimum egy csillag szükséges a csatlakozáshoz.
Meghívóhoz a következő lehetőségek közül lehet választani:
a) Beírod az e-mail címed és a hello(kukac)trashvod(pont)com címről megkapod a meghívót. Más címről ne fogadj el meghívót!
b) elküldesz egy egyéni kódot e-mailben a fenti címre, majd pár perc múlva (!) beposztolod ide @trashvod előtaggal.
Szívesen fogadok javaslatokat!
a) Beírod az e-mail címed és a hello(kukac)trashvod(pont)com címről megkapod a meghívót. Más címről ne fogadj el meghívót!
b) elküldesz egy egyéni kódot e-mailben a fenti címre, majd pár perc múlva (!) beposztolod ide @trashvod előtaggal.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 31, 2022 17:10:41
x11)
Azt se felejtsük el, hogy most púpfala sincs, teljes nihilben nem tudom őt elképzelni. :)
max5enutálnak
(
x47)
May 31, 2022 17:13:48
x47)
Bocsánat a duplázásért!
Egyik kedvenc kommentem, szerintem jól is áll neki a dupla!
endre, hogy is mondtad? áááá biztos nem lesz a munkatársak között néző. PISZTOS!! :D Budapestnél csak egy rosszabb várost választhattál, az pedig Bécs. Olyan hamar megleszel, hogy a matracot nem fogod tudni felfújni.
Maffiózó
(
x1)
May 31, 2022 17:15:44
x1)
Endre ne hallgass a trollokra, te ingenis született kubernetes használó sőt üzemeltető vagy.
Első dolog, hogy az összes devops nevét megtanulod a coporate phonebook-ból.
Legfontosabb, hogy kérjél hozzá egy macbook prot (legnagyobb) és egy ipad pro-t (szintén legnagyobb, legersőbb).
Amint megkapod közöld velük, hogy te mostantól a sarki Starbucksból dolgozol, vegyenek neked Starbucks kuponokat.
Ha megvan közöld velük, hogy ezt a verziót nem ismered, kell egy hét kreatív szabdság amíg megtanulod.
Ha kérdeznek valamint mondj egy pokemon nevet és tedd hozzá, hogy "fossch" és egy másik random pokemon nevet és "dasssziszty guty" szavakat.
Nem lesz semmi baj. Ha ki akarnak rúgni kezd el felsorolni a devopsokat és mindegyikre fogd rá, hogy ő basszta el.
MacBook, iPad, Pokemon nevek, devops lista. Ennyit kell tudnod a kuberneteshez.
Legfontosabb, hogy kérjél hozzá egy macbook prot (legnagyobb) és egy ipad pro-t (szintén legnagyobb, legersőbb).
Amint megkapod közöld velük, hogy te mostantól a sarki Starbucksból dolgozol, vegyenek neked Starbucks kuponokat.
Ha megvan közöld velük, hogy ezt a verziót nem ismered, kell egy hét kreatív szabdság amíg megtanulod.
Ha kérdeznek valamint mondj egy pokemon nevet és tedd hozzá, hogy "fossch" és egy másik random pokemon nevet és "dasssziszty guty" szavakat.
Nem lesz semmi baj. Ha ki akarnak rúgni kezd el felsorolni a devopsokat és mindegyikre fogd rá, hogy ő basszta el.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 31, 2022 17:15:56
x11)
Cicafiút másolja mindenben, ez az óvodás kis majom!
Ha Mejszi meg tudta csinálni ezt meg azt, akkoj én is, bebebe...
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 17:17:34
x24)
Létrehoztam a fentebb említett intervenciós Telegram csoportot. Minimum egy csillag szükséges a csatlakozáshoz.
[email protected]
thx
trolléga
(
x30)
May 31, 2022 17:17:55
x30)
Endre ne hallgass a trollokra, te ingenis született kubernetes használó sőt üzemeltető vagy.
Radírpókot megkérném törölje, ne adjunk tippeket a púpos nak. Az IT tényleg így működik.
kérdések
May 31, 2022 17:17:57
Sodi, szerinted az emberek túlnyomó többsége miért téged tart a legalkalmasabb pride nagykövet jelöltnek?
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/tWKrFv9_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium]
Hahó!
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/tWKrFv9_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium]
Hahó!
May 31, 2022 17:17:57
Örebro
(
x17)
May 31, 2022 17:17:58
x17)
miert lettel ideges gyagyås, csak kicsit akartam beszelni veled, olyan siros lett a hangod, miert? folyt. köv. :-)
trolléga
(
x30)
May 31, 2022 17:18:52
x30)
youtu.be/S1m-KgEpoow
Pupszi! Nincs mese meg kell tanulnod a zene készítést. Azzal lehet csak befutni tiktakkon. Foshná.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Pupszi! Nincs mese meg kell tanulnod a zene készítést. Azzal lehet csak befutni tiktakkon. Foshná.
seymour schwartz
(
x6)
May 31, 2022 17:18:56
x6)
Az egymilliomodik kommentre robbants valami nagyot Sneckó. Basszanak ki az utcára vagy valami. A rajongókért ez nem nagy ár.
Ingatkanügyek
bolgár jeti
(
x30)
May 31, 2022 17:19:52
x30)
Miért kell beírni hozzá ide az emailcímet? Nem elég a kód, kell még hogy a crawler-ek összeszedjenek a spamlistába? :)
Örebro
(
x17)
May 31, 2022 17:20:06
x17)
vårja a hivåsokat az osztråk szåmon gyagyåsfasz!
trashvod
(
x6)
May 31, 2022 17:22:55
x6)
Jogos, jogos!
trashvod
(
x6)
May 31, 2022 17:28:51
x6)
Habár erre temp mail is jó, reg után lejár a meghívó link.
trashvod
(
x6)
May 31, 2022 17:29:08
x6)
Zhuy
May 31, 2022 17:29:17
Tiltották faceről? May 31, 2022 17:29:17
trashvod
(
x6)
May 31, 2022 17:29:27
x6)
thx
Elküldve
MaxPayne
(
x24)
May 31, 2022 17:30:56
x24)
nabejj
(
x3)
May 31, 2022 17:31:06
x3)
Tiltották faceről?
30 nap ban, szerintem a fele már le is ketyegett neki.
Trollul Madár
(
x15)
May 31, 2022 17:31:08
x15)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 31, 2022 17:36:58
x7)
szivesen segitek lektorálni meg barmi kapcsolodo angol cuccban: [email protected]
endre a trashvod donest ne felejtsd el kikerekiteni, honap utolso napja van, te naci patkany
trashvod
(
x6)
May 31, 2022 17:38:34
x6)
új csatorna attention
May 31, 2022 17:39:02
SOHA NEM TALÁLJÁTOK MEG A BÈCSI MELÓCSÁT!!

May 31, 2022 17:39:02
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 31, 2022 17:41:47
x5)
Na tejhabosítás, csá.
xray
(
x21)
May 31, 2022 17:42:15
x21)
May 31, 2022 17:42:15
SOHA NEM TALÁLJÁTOK MEG A BÈCSI MELÓCSÁT!!
gyagyás, nyeríteni is tudsz? :) May 31, 2022 17:42:15
Maffiózó
(
x1)
May 31, 2022 17:42:49
x1)
Lezárult egy 2016-os nemzetyi krónyikás?
Komolyan megkönnyeztem a végét Endre. Ritkán vagy vicces de akkor nagyon..
De hát te is jól tudod, hogy ez nem így működik.
Megtalálunk Bécsben, Berlinben, Welsben, Tiszafaszomban, Grazban, Salzburgban, Balin, Pekingben, Púpszászon, Párizsban, Wellingtonban. Bárhol.
Elon Musk azért építi a rakétákat, hogy a Marsra se tudj elbújni előlünk. Putyin azért robbntotta ki a háborút, hogy a tanszéki Ducato meginduljon végre. A CERN azért épül, hogy párhuzamos valóságokba is utánad menjünk
Ha meghalsz kiásunk.
Ha 1 évig nem jössz ki anyád lomtárádból megvárunk.
Ha plasztikáztatod magad felismerünk.
Tartozol a társadalomnak, törlesztened kell.
Komolyan megkönnyeztem a végét Endre. Ritkán vagy vicces de akkor nagyon..
De hát te is jól tudod, hogy ez nem így működik.
Megtalálunk Bécsben, Berlinben, Welsben, Tiszafaszomban, Grazban, Salzburgban, Balin, Pekingben, Púpszászon, Párizsban, Wellingtonban. Bárhol.
Elon Musk azért építi a rakétákat, hogy a Marsra se tudj elbújni előlünk. Putyin azért robbntotta ki a háborút, hogy a tanszéki Ducato meginduljon végre. A CERN azért épül, hogy párhuzamos valóságokba is utánad menjünk
Ha meghalsz kiásunk.
Ha 1 évig nem jössz ki anyád lomtárádból megvárunk.
Ha plasztikáztatod magad felismerünk.
Tartozol a társadalomnak, törlesztened kell.
MaxPayne
(
x24)
May 31, 2022 17:43:05
x24)
gyagyás, nyeríteni is tudsz? :)
Mást sem tud csak azt.
broni
(
x45)
May 31, 2022 17:43:08
x45)
Sneciűző, broni csalogato: o/
youtu.be/thJgU9jkdU4
youtu.be/thJgU9jkdU4
recska
broni
(
x45)
May 31, 2022 17:47:54
x45)
jó nők meg tehenek, izgi klipp
sörösterv
(
x4)
May 31, 2022 17:49:49
x4)
Annyira igaz ez, mint ahogyan soha többé nem írsz ide :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
sörösterv
(
x4)
May 31, 2022 17:50:18
x4)
És a szexnagyikkal mi lesz, sodika? :)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 31, 2022 17:51:15
x38)
Úriember biztosra nem fogad, így aztán csak ennyit fűznék ehhez hozzá: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sanyibacsi
(
x6)
May 31, 2022 17:52:22
x6)
Hagyjuk már, a sodi mindig hazudik.Milyen érzés csatornapatkányként bújni púpos?
Trollok harca
(
x5)
May 31, 2022 17:52:48
x5)
egzisztenciális rettegés
Miskolci alvósejt
broni
(
x45)
May 31, 2022 17:54:30
x45)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 31, 2022 17:54:56
x5)
hétvégéig sem fogja kibírni :D:D:D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 31, 2022 17:55:26
x38)
444.hu/2022/05/31/magyarorszagon-is-megjelent-a-majomhimlo
sodi.
sodi.
Magyarországon a kutyahimlő fog megjelenni, a tiszafaszomi kutyatetem-baszó zsírkorcs lesz a patient 0.
-
May 31, 2022 17:56:23
May 31, 2022 17:56:23
sörösterv
(
x4)
May 31, 2022 17:57:37
x4)
May 31, 2022 17:57:37
Van imgur, van telefon, meg fog az maradni :D May 31, 2022 17:57:37
broni
(
x45)
May 31, 2022 17:58:03
x45)
16 éve vok sodista
xray
(
x21)
May 31, 2022 18:04:58
x21)
May 31, 2022 18:04:58
16 éve vok sodista
van még egy pár őstroll itt. May 31, 2022 18:04:58
broni
(
x45)
May 31, 2022 18:08:01
x45)
van még egy pár őstroll itt.
az úr áldja meg őket
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 31, 2022 18:08:09
x5)
A Szomszédok 13 évadig ment, a Dallas 14 évadig, a Barátok közt 23 évadig ezeknek mind vége lett, és ma egy újabb sorozat zárúlt le 16 évad után végetértek Sodi groteszk történetei. A gyászbeszéd után 1 perces néma partfis törést kérünk mindenkitől. Nem voltál se kedves,se szép,se okos,se szimpatikus csak egy gyagyás púpos félnótás biszexuális pedofil zsidó voltál akinek a legnagyobb tette az életben az volt,hogy megdugott egy hajléktalán hugyos fosós átoperált faszit. Utóirat:Endre nem fogsz hiányozni senkinek,rohadj meg ott ahol leszel. Most pedig kezdődjön az 1perces partfis törés.
MaxPayne
(
x24)
May 31, 2022 18:09:24
x24)
Rakott fel videot a tranyo. Sodi reakcio videoja 3..2..1…
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 18:09:32
x135)
szerintem tök ari, ahogy érzi, hogy ez tényleg a döntő küzdelem lesz az ő szempontjából, és neki nem szabad hibáznia, mert a trollok ott lesznek, és lecsapnak, és most fogadkozik, hogy márpedig ő semmilyen infót nem fog kiadni.
pedig dehogynem. ez csak idő kérdése. a magány, a stressz fel fogja őrölni, és ugyan először rgl-hez fog menni, de ő meg el fogja hajtani, és ki fogja röhögni a problémáit. azt fogja mondani, hogy te is a sátánszisztem katonája vagy, mert nem adsz pénzt és nem fogadsz be a lakásodba. utána pedig csak a trollokhoz tud jönni loopolni, vagy pedig indít egy lájvot, és ott elkeseredve elmondja mindenkinek, hogy óriási a baj, megint a kirúgás szélén áll.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
pedig dehogynem. ez csak idő kérdése. a magány, a stressz fel fogja őrölni, és ugyan először rgl-hez fog menni, de ő meg el fogja hajtani, és ki fogja röhögni a problémáit. azt fogja mondani, hogy te is a sátánszisztem katonája vagy, mert nem adsz pénzt és nem fogadsz be a lakásodba. utána pedig csak a trollokhoz tud jönni loopolni, vagy pedig indít egy lájvot, és ott elkeseredve elmondja mindenkinek, hogy óriási a baj, megint a kirúgás szélén áll.
Fakenguru
(
x5)
May 31, 2022 18:09:47
x5)
van még egy pár őstroll itt.
Jelentkezik!
Épp Zuluval levelezek, és belefutottam a régi levlistába (10+ év, hahó!). Nagyon röhögök. Ezekből lehet érdemes lenne valamit feltenni a sodipedia-ra hogy az új generáció is megtapasztalja, nincs új a nap alatt. Szarból nem lesz habcsók.
Okjs Snecologus
(
x1)
May 31, 2022 18:10:38
x1)
Rakott fel videot a tranyo. Sodi reakcio videoja 3..2..1…
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
May 31, 2022 18:11:30
x1)
Mivel soha többé nem lesz live, így este kilenckor indulhat az angolul mariozós hajfestő live.
Rémálom
May 31, 2022 18:11:44
Csak hang nincs.
May 31, 2022 18:11:44
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 18:12:33
x24)
Merga csidejó: volt üzemorvosin; de vajon melyik szakmához kell hepatitis, illetve HIV teszt? :o)
Betöjt Laptop
(
x39)
May 31, 2022 18:14:11
x39)
Merga csidejó: volt üzemorvosin; de vajon melyik szakmához kell hepatitis, illetve HIV teszt? :o)
Egy régi szakmához, úgy hallottam!
-
May 31, 2022 18:14:23
Hajlékonyszállóhoz?
May 31, 2022 18:14:23
Trash csoportos haver
(
x19)
May 31, 2022 18:15:40
x19)
Elköltözik Európa egyik legnagyobb magyar közössége által lakott városba ami autóval 1 óra a határtól és azt hiszi elbújhat :)
Vicces vagy sneci.
Vicces vagy sneci.
trashvod
(
x6)
May 31, 2022 18:17:03
x6)
Trash csoportos haver
(
x19)
May 31, 2022 18:17:49
x19)
Holnaptól napi 45 perc edzés, 30 perc takarítás, 1 óra nyelvtanulás, 1 óra könyvolvasás, 1 óra tinderezès, szigorúan napi max 3 sör, szó sem esik merciről hetyetyetye
Mit hagytam ki sodi? :)
Mit hagytam ki sodi? :)
Napi 3 sör
(
x1)
May 31, 2022 18:17:58
x1)
Nézd púpom a szisza milyen kisimult!
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
May 31, 2022 18:18:32
x1)
Cica visszatért egy videóval. Gyorsan endre, azonnal utánoznod kell, jelentkezz be!!
broni
(
x45)
May 31, 2022 18:18:40
x45)
Szarból nem lesz habcsók.
dehogynem))))))))))))))))))
dehogynem))))))))))))))))))
Örebro
(
x17)
x17)
Hahó
(
x135)
May 31, 2022 18:18:44
x135)
Endre, bejelentkezett a szisza!
trashvod.com/w/emsjaHbjApqWPMQqcbtx8s
Pénz gondok vannak!
trashvod.com/w/emsjaHbjApqWPMQqcbtx8s
Pénz gondok vannak!
nagyon vicces, hogy 2 órával ezelőtt még a tranyó volt a hivatkozási alap, hogy már ő sem videózik az életéről, erre feltesz egy videót, és az egészségügyi, anyagi dolgairól mesél.
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
May 31, 2022 18:21:07
x1)
Ráadásul úgy köszönt ki a tranyó, hogy hamarosan jön . Bárhogyan is nézem, egy youtube karrier abbahagyása nem így néz ki.
Bonbonsz
May 31, 2022 18:21:52
A tranyó bejelentkezett na most mi lesz púpos ? Ezt bebuktad, muszáj erről egy kielemző tisztázós mégsem utolsó live-ot indítanod
May 31, 2022 18:21:52
halászlé
(
x24)
May 31, 2022 18:22:40
x24)
jajmá, olyan vagy....inkább Szabina bordeljébe megy, sklavinnak...
Trash csoportos haver
(
x19)
May 31, 2022 18:23:15
x19)
Ajaj endre.
Merci helyett Mayer Laurát kellene másolni a tiktok-os zenére tátogós videókkal.
Fosná.
Trollul Madár
(
x15)
May 31, 2022 18:23:21
x15)
Anschluss
(
x4)
May 31, 2022 18:23:56
x4)
hat Tibi bacsi egyre ramatyabbul nez ki. oregedett vagy 5 evet az elmult par honapban. ezt teszi a pia meg az utca
anschluss
fegoje4
May 31, 2022 18:24:04
"Bruhaha. Ha Merci kibírja, én is kibírom. Ennyi."
Nem úgy tűnik, hogy Merci kibírja. :D
Nem úgy tűnik, hogy Merci kibírja. :D
May 31, 2022 18:24:04
xray
(
x21)
May 31, 2022 18:24:25
x21)
May 31, 2022 18:24:25
a pénz felül írta az elhatározást. May 31, 2022 18:24:25
max5enutálnak
(
x47)
May 31, 2022 18:25:40
x47)
Ez a nyomorult egyedül szarni nem tud elmenni, biztos felírta, hogy mikor járt Tibi és akkor megy ő is.
Ez a fajta életképtelenség tényleg megdöbbentő. Csak azért "hagyja abba", mert Tibi is. 16 éve robbannak a faszerdők a kirohadt pofájába, de az nem volt elég indok neki. Tibi folytatni fogja és akkor neki is kell. Mondanám, hogy kíváncsi vagyok mi lesz a mostani sziklaszilárd álláspontot felülíró ok, de valszeg semmi, csak bejelentkezik, hogy nah szijasztokh.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ez a fajta életképtelenség tényleg megdöbbentő. Csak azért "hagyja abba", mert Tibi is. 16 éve robbannak a faszerdők a kirohadt pofájába, de az nem volt elég indok neki. Tibi folytatni fogja és akkor neki is kell. Mondanám, hogy kíváncsi vagyok mi lesz a mostani sziklaszilárd álláspontot felülíró ok, de valszeg semmi, csak bejelentkezik, hogy nah szijasztokh.
Sanyibacsi
(
x6)
May 31, 2022 18:26:41
x6)
hat Tibi bacsi egyre ramatyabbul nez ki. oregedett vagy 5 evet az elmult par honapban. ezt teszi a pia meg az utca
Snecivel együtt vénülnek majd meg.Na nem úgy ahogy fifi elképzelte, egymástól külön :D
Dörpepúp
(
x7)
May 31, 2022 18:27:42
x7)
Gyerünk gyagyás nyomd a loopot! Nem maradhatsz szégyenben!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™