Segíts nekem kérlek!
Én is dolgoztam nagy cégnél, csoport vezetőként.
Nálunk is volt dokumentáció olvasás, ez úgy nézett ki, hogy le ültettek az irodában, egy másik csoport vezető nyakára.
Kaptam egy mappát, mindenféle utasításokkal, hivatalos helyzetek kezelésével, kommunikációs utasításokkal, technológiák leírásával .
Biztonság technika, GMP, vészhelyzeti utasítások ,eljárások.
Minőség biztosítási utasítások...
Kb. 350 oldalnyi anyag.
Olvass.
Ha valami kérdésed van írd össze, nap végén meg beszélheted a "szenyor" csoport vezetővel.
Volt rá 1 hetem, úgy hogy ha a "szenyor" úgy ítélte, vitt magával és magyarázott a gyakorlatról is.
Nem vihettem haza, csak munkaidőben , az irodában fértem hozzá. Nap végén le kellett adni, elzárták, aláírtam.
Volt be tanulási időm is a "szenyor" mellett, 1 hónap + 2 hónap magamtól, már élesben!
Ez volt a próbaidő.
De ami nagyon érdekelne.
Gyagyásnál mi ez a dokumentáció fixáltság ?
IT szektorban hogy meg ez ?
Akinek van energiája kérem írjon pár sort , hogy képben legyek.
Ty
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
ez az onlyFAGs micsoda mesteri Freudi elírás :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Keserves kínok közt fog hamarosan megdögleni. Egyre biztosabb vagyok ebben.
kikmakukk!?
Kizárt, hoy kibírjon egy 3 napos hosszú hétvégét Linzben videók nélkül :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Dee be van baszva valaki. :DDDDDD
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Micsoda egy undorító patkány féreg. Csak egyszer kerülj a szemem elé te púpos korcs!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nálam pár hetes onboarding volt, ami úgy nézett ki, hogy megkaptam a cégszabályzatokat, elolvastam (1-2 nap), majd beültem a veterán kollegák mellé, hogy megmutassák a saját rendszereket és a folyamatokat. Mondjuk én nem csoportvezető vagyok. A dokumentumolvasás lehet az alapja a munkánknak, ez oké, csak a gyagyás semmit nem sajátít el belőle, ezért basszák ki mindenhonnan. Egy jó IT-s elé leraksz egy doksit, gyorsan átfutja és áll is be munkába, nem kerülgeti hetekig, majd futja át 10 perc alatt, mikor felkérdezőcske van belőle.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
"Még 1 hét mire elkészülnek a mindenféle accountok, hogy tudja majd dolgozni élesben valamin, meg most 3 napos hétvége van meg nyár, Jürgen csak tizedikén jön vissza szabiről, addig olvasgasd ezeket."
Kb. ezt képzeld el
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egy nagyon közeli hozzátartozóm épp daganatos megbetegedéssel küzd és naponta ápolgatjuk/kemóra visszük 2 hetente. Alig várom, hogy ismét Grazba látogasson a gyagyás, de ott fixen setup nem marad egyben, örülhet, ha a fejét se a beton viszi ketté. Endre. neked annyit üzenek, Grazba ne nagyon merj jönni és kívánom, hogy csontrák vigyen el.
Na bumm.
Majdnem dettó, 21 évesen leléceltem otthonról, azóta én támogatom a szüleim, nem ők engem.
Azzal viszont vajon tisztában van a gyagya, hogy a méhnyakrák nem zárja ki a fogantatás/szülés lehetőségét?
Buttersäure
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Remélem meggyógyul a hozzátartozód, nektek pedig sok erőt és kitartást kívánok!
Remélem elkapod ezt a férget és megadod ami jár neki! de kérlek legyen videó, hadd legyen egy jó napunk!
Ez IT doksi volt nem pénzügyi, jogi, vagy compliance doksi?
Mindenesetre ezzel együtt is arra tippelek, hogy az van, amit bolgár jeti is írt: A leendő főnöke szabin van, vagy más dolga van, a recskás addig pedig bármiféle elvárás nélkül "dokumentációt olvasgat", azaz iszik és fenyegeti mercit.
Ha nalunk elso nap kolleganak nincs gepe, hozzaferese es minden munkahoz szukseges adminisztrativ teendoje kipipalva, mar verjuk az asztalt, mert ugy fizet a ceg egy embert, hogy termelo munkat nem vegez.
Egyebkent IT-ben en a legtobb helyen azt lattam, hogy nincs doksiolvasas, meg adunk hataridot hogy kepbekerulj... lofaszt.
Elso naptol kezdve kiadjuk a kis taskokat, segitunk, egyutt csinaljuk vegig. Ha valamit nem ert relevans doksibol, akkor elmagyarazzuk.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
sodival kapcsolatban szerintem ne beszéljünk, fogantatásról/szülésről....maradjon ez így, hajtsa a trafókat, így legalább tényleg nem szaporodik; remélem, cserébe összeszed valami szart és lerohada szamárfasz.....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
betegnek jobbulást, Nektek pedig kitartást!!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ő meg Tibi az más!
A Sereg és Tyirityánzsóti' szerint ez belefér, mellékletben elküldte az MRI felvételt, amit kiértékeltek a fentebb megnevezettek.
Ti valszeg egy kis cég vagytok.
Nálunk van olyan projekt, ahol csak a security background check 6 hét minimum.
Arra várok hetek óta, hogy betegye a lábát az országba és elkaphassam a keletiben! Úgyhogy ha idejön, legalább 5 emebert tudok kapásból csak a közvetlen környezetemből, aki megcsapkodja.
Én nem aggódnék a revans miatt. Valószínűleg a pokol legmélyebb bugyrában fogja Lucifer leköpni, mert ez még neki is vállalhatatlan...
Sajnos valószínűleg soha nem lesz öngyilkos, hiszen elhiszi magáról, hogy hasznos tagja a társadalomnak és űr keletkezne utána. Hogy hihetne mást, mikor 5 ember utálja és rosszat akar neki? Akkor valamit csak jól csinál. Amíg ez a tudata megvan, nem tudunk mit tenni.
Endre!
Anyádnak nem a gondnokságon hanem a 2106 hét utáni abortuszon kéne elgondolkoznia.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
"Mert azt szabad, jó? Vagy ha nem szabad, akkor meg nem."
Én úgy értelmeztem, hogy valószínűleg mondanak neki egy programozási nyelvet amivel dolgozni kéne amire ő mindig rávágja, hogy nem ismeri de hasonlóval már dolgozott és ha kap egy hetet akkor átnézi hogyan is működik az adott nyelv és utána már minden jó lesz.
Akkor addig szüttyög amíg csak lehet és nem szólnak rá, hogy most már csinálni kellene valamit. Erre mondja, hogy igen, megvan, menni fog! Kapja a feladatot amin szintén ül amíg csak bír és amire rászólnak addigra már letelik az 1 hónap ami idő alatt könnyen kitudták volna rakni a szűrét.
Aztán jön az arcoskodás, hogy "még 3 hónapig állományban vagyok höhö".
Tyirityánzsótiéknak' egyszer emlegette, hogy Tibivel Szögeden telepedne le és nepáncsatok légyszi, mert Tibi nő.
Meg sem lepődöm, hogy ez is köthető Tibihez valamilyen formában.
Hajfestékkel összekötött immunreakcióban megdöglős lájsz mikor lesz?
Ajjaj, Endre!
hat, van benne valami, pont a korcsra jellemzo aljas, sunnyogo angolnazas
anschluss
A pedofilnak mindig az van!
mondta hogy engedik a home office-t, tegnap hazament Linzbe. gondolom lattak hogy fogalmatlan es hazakudtek "dokumentaciot olvasni".
tuti hogy avn ma buzigoz vagy nudista strand, kell neki a pozitiv elmeny (vagyis lobalni masok elott a szamarfaszt meg bamulni masok faszat) ennyi trauma utan
anschluss
NEAAAHH
Köszönöm!
Az Ebcontnál is csak dokumentációt kellett olvasnia az elején (mielőtt elbogarasodott volna). Nem csinált semmit és cunamizott a fórumon, de nem távologott el a géptől, mart tudta, hogy bármikor előkerülhet a főnökúr egy rögtönzött meetinggel.
Most atomra bebaszott és elment. Ma hivatalosan sem dolgozik, az tuti.
Vagy Gémeskútországba tranyót vadászni. Tudja, hogy Budapesten van.
Péntek délután?
Nem hiszem.
hoty... hotyhotyhoty...
NEAAAHH
hetfo ausztriaban munkaszunet, nemetorszagban nem, szoval benne lehet egy berlini hosszuhetvege
anschluss
Endre!
Gyere inkább Mayázni!
onlyfans.com/alicefox09
Csak $5 egy hónap előfizetés. Fütyizhetnél egész hétvégén!
die Buttersäure
Dovit Drops Extra - vajsavas
Ár:
356 Ft én ezt ajánlanám ! A Dovit egy elég el terjedt márka közép európában, Német országban is rengeteg terméket találtam tőlük.
www.argep.hu/trend/VAJS/Vajsavas.html
Kép alapján is kereshetsz, ha nem értenék mit szeretnél.
De szerintem tudni fogják, ez egy divatos cucc az elmúlt években nagyon keresett lett !
Hol nagy halra, hol Snecire használják....
Azt nem zárnám ki
Miközben kifesti a hajtá, és Mariózik.
Ez lesz az!
hoty... hotyhotyhoty...
Most olvasom!
Ez normális? :O
Tudom, hogy nem, de ilyet mondani, a pofám leszakad!
Púpos!
Nyilván fogalmad nincs a méhnyakrákról és méhrákról. Két különböző dolog, mind a kettő halálos, hogyan lehet bármelyikről egy trash kontentben nyilatkozni??
Fogalmad nincs arról sem, milyen, amikor egy férfi apa lesz! Nem 25 év gyerektartásra gondol. Trollégák, akiknek van gyerekük, világosítsátok már fel.
Megint kiverte nálam a biztosítékot!
Szerencséje, hogy még dolgozom, majd később gyalázkodom.
Danke sehr
na, már keverem én is a betűket...
hoty... hotyhotyhoty...
Az indiai IT kollégák kb ugyanígy vesztek el nálunk az IBM ticketing rendszerében. A szart lapátoltuk utánuk kb...
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Neki a férfias travik jönnek be. Mert az nem buzis.
Szerintem ez érhető.
Posztjait is végigreportoltam, biztos ami biztos
Kész is!
NEAAAHH
Most tényleg menjek ki Sneci lesre ?
Mondjuk, pont ráérek...
De ha megint késik 2 órát a geczi vonat, fel rúgom a gyagyást !
Van esetleg relevancia abban, hogy jön ?
Szerintem nagyon fosik...
Egészen eddig nem volt munkája és az AMS miatt nem tudott külföldre utazni. Persze lemondhatta volna a segélyt arra az 1-2 napra, amíg Magyarországon van, de a zsidó vére miatt nem mondhatott le az ingyenpénzről.
Most viszont már szabad ember, úgyhogy indul is a tranyót zaklatni.
Nem relevancia, hanem realitása, bocsánat !
Első harag.
16:19? Tuti örülne egy kis fogadtatásnak :D
Szerintem most már egyáltalán nem tudja magát tartani a melóhoz. Amíg egyedül volt Berlinben meg Hamburgban bele lett verve a veknibe, hogy járjon be idöbe, jöjjön el 5 után, ne menjen betegszabira stb.
Nagyon kínosan tartotta ezeket a szabályokat régebben, hogy ezzel ne tudják megfogni ha már a szakmai képességei mélyen átlag alattiak.
Most már telibe szarja ezeket is. Csak a Tranyón meg a piáláson pörög az agya. Azért az nem véletlen, hogy Németországban a legrövidebb munkahelye fél év volt, az osztrákoknál meg nem volt még 3 hónapnál tovább sehol sem. És hiába fogja a trollokra ezeket, ha olyan kurva jó programozó lenne ahogy azt a cv-ben hazudja simán ignorálnák a cégek. Ráadásul eddig kb. csak 2 osztrák céget sikerült a trolloknak azonosítaniuk, plusz 1 Géza szivárogtatás.
Szerintem menjél, mert nagyjából biztos vagyok benne, hogy ezen a vonaton van. A hangok a háttérben a hangüzenetekben nem villamoshangok voltak, az sokkal hangosabb - a recskás vonaton van.
Mivel németország felé nincs értelme mennie, ezért a tranyóékat jön levadászni. Vagy kelenföldön száll le 16:02-kor, vagy a keletiben 16:19-kor. A fejemet persze nem tenném rá, de nagy pénzt már igen.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2022 13:23:44
x39)
Sajnos a dokumentációolvasás azt jelenti, hogy semmilyen munkát nem kapott, talán még a leendő csapatának sem mutatták be.
Soha olyat nem láttam a karrierem során, hogy valaha bárkit dokumentáció-olvasással bíztak volna meg. Ez egy sodi-féle eufemizmus arra, hogy nincs feladat, lehet inni meg hőbörögni.
Hihetetlen szerencséje van, hogy folyton kifogja ezeket a cégeket.
Soha olyat nem láttam a karrierem során, hogy valaha bárkit dokumentáció-olvasással bíztak volna meg. Ez egy sodi-féle eufemizmus arra, hogy nincs feladat, lehet inni meg hőbörögni.
Hihetetlen szerencséje van, hogy folyton kifogja ezeket a cégeket.
Segíts nekem kérlek!
Nálunk is volt dokumentáció olvasás, ez úgy nézett ki, hogy le ültettek az irodában, egy másik csoport vezető nyakára.
Kaptam egy mappát, mindenféle utasításokkal, hivatalos helyzetek kezelésével, kommunikációs utasításokkal, technológiák leírásával .
Kb. 350 oldalnyi anyag.
Olvass.
Ha valami kérdésed van írd össze, nap végén meg beszélheted a "szenyor" csoport vezetővel.
Volt rá 1 hetem, úgy hogy ha a "szenyor" úgy ítélte, vitt magával és magyarázott a gyakorlatról is.
Nem vihettem haza, csak munkaidőben , az irodában fértem hozzá. Nap végén le kellett adni, elzárták, aláírtam.
Volt be tanulási időm is a "szenyor" mellett, 1 hónap + 2 hónap magamtól, már élesben!
Ez volt a próbaidő.
De ami nagyon érdekelne.
Ty
vladrl
(
x8)
Jun 03, 2022 13:23:58
x8)
Tress csopis hanguzenetben a daganatosokkal viccelodik: "25 ev gyerektartast sporolsz meg a mehrakos nonel" a budos kurva anyadat!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
trolléga
(
x30)
Jun 03, 2022 13:24:29
x30)
Közben másodpercenként elemzi a videót, és ordibál a képernyővel/telefonnal
img.sodika.dk/imgur.com/xZT5Ctk.png
img.sodika.dk/imgur.com/xZT5Ctk.png
ez az onlyFAGs micsoda mesteri Freudi elírás :DD
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2022 13:24:59
x68)
Kirakta a hangüzenetek az igazi csatorna is: www.youtube.com/watch?v=SOIwfJ1h8a0
Mifaaaaaaaaaaaan
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jun 03, 2022 13:25:39
x2)
Tress csopis hanguzenetben a daganatosokkal viccelodik: "25 ev gyerektartast sporolsz meg a mehrakos nonel" a budos kurva anyadat!
Keserves kínok közt fog hamarosan megdögleni. Egyre biztosabb vagyok ebben.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2022 13:25:51
x39)
Nem tudom volt -e már
www.youtube.com/watch?v=SOIwfJ1h8a0
Gyagyás hang üzenetei , az igazi Sodi birodalma csatornáról !
bolgár jeti
(
x30)
Jun 03, 2022 13:27:03
x30)
Mivel Endre annyira kiismerhető,mint a déli harangszó ezért megjósolom mi fog történni a hosszúhétvége egyik napján. Lesz egy újabb bocsánatkérős lájvja,de akár lehet három is,mert bocsánatot fog kérni a Mercitől majd a Majától és a Gábortól is. Aztán bejelenti,hogy mostantól tényleg nincs több videó,de kb 3-4 napon belül újra lesz..
Kizárt, hoy kibírjon egy 3 napos hosszú hétvégét Linzben videók nélkül :D
linziasztal
(
x3)
Jun 03, 2022 13:27:08
x3)
Nem tudom volt -e már
youtube.com/watch?v=SOIwfJ1h8a0
Dee be van baszva valaki. :DDDDDD
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jun 03, 2022 13:27:28
x4)
Namivan te fogyatékos geci :DDD Órákon belül jöhet a péküjjünki videó ahol majd a trollszokra lesz fogva minden. Majd beszarok a röhögéstől, hogy lehet valaki ennyire egy elmebeteg szhaaar
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
trolléga
(
x30)
Jun 03, 2022 13:27:30
x30)
Micsoda egy undorító patkány féreg. Csak egyszer kerülj a szemem elé te púpos korcs!
Méh rákos született nő!
Jun 03, 2022 13:28:03
Gyagyás! Gyere alkossunk közösen!
Jun 03, 2022 13:28:03
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2022 13:28:05
x68)
Mi ez a zaj körülötted délben Endre? Ebédidődet töltötted valahol????
Mifaaaaaaaaaaaan
linzicsibe
(
x2)
Jun 03, 2022 13:28:40
x2)
Segíts nekem kérlek!
Kb. 350 oldalnyi anyag.
Olvass.
Ez volt a próbaidő.
De ami nagyon érdekelne.
Ty
Kb. 350 oldalnyi anyag.
Olvass.
Ez volt a próbaidő.
De ami nagyon érdekelne.
Ty
Nálam pár hetes onboarding volt, ami úgy nézett ki, hogy megkaptam a cégszabályzatokat, elolvastam (1-2 nap), majd beültem a veterán kollegák mellé, hogy megmutassák a saját rendszereket és a folyamatokat. Mondjuk én nem csoportvezető vagyok. A dokumentumolvasás lehet az alapja a munkánknak, ez oké, csak a gyagyás semmit nem sajátít el belőle, ezért basszák ki mindenhonnan. Egy jó IT-s elé leraksz egy doksit, gyorsan átfutja és áll is be munkába, nem kerülgeti hetekig, majd futja át 10 perc alatt, mikor felkérdezőcske van belőle.
halászlé
(
x24)
Jun 03, 2022 13:29:21
x24)
25 év gyerektartás....kérlek tisztelettel, nem mindenki ilyen foTYatékos ám, mint te....19 éves korom óta melózom + több diploma, nyelvvizsgák...
méhnyakrákért cserébe remélem lerohad és és leesik a két a csoffadt heréd!!!
bolgár jeti
(
x30)
Jun 03, 2022 13:30:07
x30)
Ty
Ty
"Még 1 hét mire elkészülnek a mindenféle accountok, hogy tudja majd dolgozni élesben valamin, meg most 3 napos hétvége van meg nyár, Jürgen csak tizedikén jön vissza szabiről, addig olvasgasd ezeket."
Kb. ezt képzeld el
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 03, 2022 13:30:34
x10)
Ennek tuti nincs már melócsa.
Péntek délben már fosrészeg.
Álmodjatok Rémeket!
Péntek délben már fosrészeg.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jun 03, 2022 13:30:39
x5)
Endre, ez most részedről az első harag, vagy hogy állunk?
Na tejhabosítás, csá.
gobesug
(
x30)
Jun 03, 2022 13:31:14
x30)
Hogy van a vajsav nemetul? Nezek egy horgaszboltot holnap
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 03, 2022 13:31:24
x19)
Remélem meghalsz hamarosan az ilyen rákos vicceid miatt a seggnyaló kurváiddal együtt mint a mayer laura.
Az is egy szutyok aki egy percig is haverkodik egy ilyen fèreggel.
Az is egy szutyok aki egy percig is haverkodik egy ilyen fèreggel.
sörösterv
(
x4)
Jun 03, 2022 13:31:33
x4)
Ez az sodi, jól csinálod!
Biztos szeretni fognak téged ezek után!
KÉTSZÍNŰ ALJAS UNDORÍTÓ GECI VAGY
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Biztos szeretni fognak téged ezek után!
KÉTSZÍNŰ ALJAS UNDORÍTÓ GECI VAGY
MegintKezded
(
x6)
Jun 03, 2022 13:31:40
x6)
Egy nagyon közeli hozzátartozóm épp daganatos megbetegedéssel küzd és naponta ápolgatjuk/kemóra visszük 2 hetente. Alig várom, hogy ismét Grazba látogasson a gyagyás, de ott fixen setup nem marad egyben, örülhet, ha a fejét se a beton viszi ketté. Endre. neked annyit üzenek, Grazba ne nagyon merj jönni és kívánom, hogy csontrák vigyen el.
linzicsibe
(
x2)
Jun 03, 2022 13:32:38
x2)
25 év gyerektartás....kérlek tisztelettel, nem mindenki ilyen foTYatékos ám, mint te....19 éves korom óta melózom + több diploma, nyelvvizsgák...
Majdnem dettó, 21 évesen leléceltem otthonról, azóta én támogatom a szüleim, nem ők engem.
Azzal viszont vajon tisztában van a gyagya, hogy a méhnyakrák nem zárja ki a fogantatás/szülés lehetőségét?
MaxPayne
(
x24)
Jun 03, 2022 13:32:41
x24)
Buttersäure
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 03, 2022 13:34:10
x19)
Jól megspóroltad a 25 évnyi gyerektartást a tibin. Elbasztál rá több milliót a semmire XD
Gyagyáslogika.
Ló= tehén
Gyagyáslogika.
Ló= tehén
Maffiózó
(
x1)
Jun 03, 2022 13:34:19
x1)
Sodi: méhnyakrákon viccelődik höhöhö.
Mindenek Teremtője Álmodozó Teknős: hererákja lesz Sodinak. Nah ez tetszeni fog a trolloknak.
Mindenek Teremtője Álmodozó Teknős: hererákja lesz Sodinak. Nah ez tetszeni fog a trolloknak.
linzicsibe
(
x2)
Jun 03, 2022 13:34:31
x2)
Remélem meggyógyul a hozzátartozód, nektek pedig sok erőt és kitartást kívánok!
Remélem elkapod ezt a férget és megadod ami jár neki! de kérlek legyen videó, hadd legyen egy jó napunk!
IT Troll v5.12
Jun 03, 2022 13:34:57
Kb. 350 oldalnyi anyag.
Olvass.
Olvass.
Ez IT doksi volt nem pénzügyi, jogi, vagy compliance doksi?
Mindenesetre ezzel együtt is arra tippelek, hogy az van, amit bolgár jeti is írt: A leendő főnöke szabin van, vagy más dolga van, a recskás addig pedig bármiféle elvárás nélkül "dokumentációt olvasgat", azaz iszik és fenyegeti mercit.
Jun 03, 2022 13:34:57
Született nő
Jun 03, 2022 13:36:33
Nem is értem, hogy rajtam kívül miért nem akar mindenki a Gyagyással baszni! Csak viagrával és péniszgyűrűvel áll fel neki a 15 centis szerszáma (mellé 23 centis herék társulnak), Heineken és döneren él, azaz egy élő spermium nincs a színlelt orgazmusában (=húgy)! Tényleg nem értem...
Jun 03, 2022 13:36:33
pupszi
(
x1)
Jun 03, 2022 13:36:52
x1)
Kb. ezt képzeld el
Kb. ezt képzeld el
Ha nalunk elso nap kolleganak nincs gepe, hozzaferese es minden munkahoz szukseges adminisztrativ teendoje kipipalva, mar verjuk az asztalt, mert ugy fizet a ceg egy embert, hogy termelo munkat nem vegez.
Egyebkent IT-ben en a legtobb helyen azt lattam, hogy nincs doksiolvasas, meg adunk hataridot hogy kepbekerulj... lofaszt.
Elso naptol kezdve kiadjuk a kis taskokat, segitunk, egyutt csinaljuk vegig. Ha valamit nem ert relevans doksibol, akkor elmagyarazzuk.
halászlé
(
x24)
Jun 03, 2022 13:36:57
x24)
sodival kapcsolatban szerintem ne beszéljünk, fogantatásról/szülésről....maradjon ez így, hajtsa a trafókat, így legalább tényleg nem szaporodik; remélem, cserébe összeszed valami szart és lerohada szamárfasz.....
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Jun 03, 2022 13:37:36
x1)
Gyagyás mondja a hangüzenetben hogy Gábor BUZI és a maja akivel együtt van TRANYÓ.
Most akkor, hogy is van ez sodika? Mégsem hetero dolog tranyótbaszni te féreg?
Átlagos alienpörkölt élvező
halászlé
(
x24)
Jun 03, 2022 13:37:50
x24)
betegnek jobbulást, Nektek pedig kitartást!!
linziasztal
(
x3)
Jun 03, 2022 13:38:31
x3)
Maja agyáról is van MRI?
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 03, 2022 13:39:26
x19)
" Buzulni az spórolás."
Kiss Endre Farkas.
Kiss Endre Farkas.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2022 13:40:04
x39)
Kösz mindenkinek!
Közelebb vagyok, hogy megértsem, mit nem csinál a gyagyás !
linzicsibe
IT Troll v5.12
bolgár jeti
Közelebb vagyok, hogy megértsem, mit nem csinál a gyagyás !
linzicsibe
IT Troll v5.12
bolgár jeti
linzicsibe
(
x2)
Jun 03, 2022 13:40:24
x2)
Gyagyás mondja a hangüzenetben hogy Gábor BUZI és a maja akivel együtt van TRANYÓ.
Ő meg Tibi az más!
linziasztal
(
x3)
Jun 03, 2022 13:41:47
x3)
Ő meg Tibi az más!
A Sereg és Tyirityánzsóti' szerint ez belefér, mellékletben elküldte az MRI felvételt, amit kiértékeltek a fentebb megnevezettek.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 03, 2022 13:41:54
x30)
Ti valszeg egy kis cég vagytok.
Nálunk van olyan projekt, ahol csak a security background check 6 hét minimum.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 03, 2022 13:44:00
x15)
Endre!
Most hallgattam meg ezt:
Utolsó alja mocsadék pre-humán undrító félállat reardált szociopata pszichopata léleknélküli degenerált büdös-mocskos korcs féreg vagy.
Amikor összfutunk egyszer egyet kapni fogsz a pedofil cuccaid miatt a másikat meg a méhrákos förtelmed miatt.
Én nem hetyetyézem el kiskomám!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Most hallgattam meg ezt:
Utolsó alja mocsadék pre-humán undrító félállat reardált szociopata pszichopata léleknélküli degenerált büdös-mocskos korcs féreg vagy.
Amikor összfutunk egyszer egyet kapni fogsz a pedofil cuccaid miatt a másikat meg a méhrákos förtelmed miatt.
linziasztal
(
x3)
Jun 03, 2022 13:45:17
x3)
Asodi verés nem lesz elsodikázva, ezek szerint.
mévagyilyen
Jun 03, 2022 13:45:57
Emiatt a rákos szöveg miatt (is) még megütöd a bokádat, te pedofil szarházi!
Jun 03, 2022 13:45:57
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 03, 2022 13:46:26
x13)
A hangüzenetekből kiindulva mocskos módon bebaszott a nem alkoholista fatászpika így délután egy óra környékére (tippre minimum hat sör).
Kár, hogy nincsen lájv, mert tuti fel lehetne még hergelni annyira, hogy mindent IS széttörjön maga körül a balfasz lehúzott vén pedofil. Porondra Endre!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Kár, hogy nincsen lájv, mert tuti fel lehetne még hergelni annyira, hogy mindent IS széttörjön maga körül a balfasz lehúzott vén pedofil. Porondra Endre!
Dörpepúp
(
x7)
Jun 03, 2022 13:46:59
x7)
Ez egy jó évadnak ígérkezik. Pont úgy ahogy a trollegina mondta: remélem lerohad a szamárfasz.
A rákon való poénkodásért meg remélem kikanalazzák a malacszemeket abból a vekni fejedből.
@MegintKezded kitartást kívánok!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A rákon való poénkodásért meg remélem kikanalazzák a malacszemeket abból a vekni fejedből.
linzicsibe
(
x2)
Jun 03, 2022 13:47:17
x2)
Asodi verés nem lesz elsodikázva, ezek szerint.
Arra várok hetek óta, hogy betegye a lábát az országba és elkaphassam a keletiben! Úgyhogy ha idejön, legalább 5 emebert tudok kapásból csak a közvetlen környezetemből, aki megcsapkodja.
Jonciii
(
x8)
Jun 03, 2022 13:47:22
x8)
Eseménydús hétvégét érzek közelegni :D
Trollul Madár
(
x15)
Jun 03, 2022 13:47:59
x15)
Endre!
Kibaszottul felbasztál a rákos szöveggel.
De én nem cuccaimat töröm össze, hanem szépen elrakom ezt a dühöt a lelkemben egy jól elérhető helyre, hogy amikor meglátlak élőben is elővegyem és rádborítsam miközben eltöröm az orrodat.
Kibaszottul felbasztál a rákos szöveggel.
De én nem cuccaimat töröm össze, hanem szépen elrakom ezt a dühöt a lelkemben egy jól elérhető helyre, hogy amikor meglátlak élőben is elővegyem és rádborítsam miközben eltöröm az orrodat.
linzicsibe
(
x2)
Jun 03, 2022 13:48:01
x2)
Ez egy jó évadnak ígérkezik. Pont úgy ahogy a trollegina mondta: remélem lerohad a szamárfasz.
Én nem aggódnék a revans miatt. Valószínűleg a pokol legmélyebb bugyrában fogja Lucifer leköpni, mert ez még neki is vállalhatatlan...
Trollok harca
(
x5)
Jun 03, 2022 13:49:57
x5)
nyugalom jönni fog egy folyami rákra gondoltam hetyetye
Miskolci alvósejt
Kedves Troll
Jun 03, 2022 13:51:49
Endre!
Most hallgattam meg ezt:
Jobb sorsra érdemes fiatalember: gyerekkorában kellett volna falhoz csapkodni. De még nem késő, hogy megmentsük saját maga lealjasulásától, öngyilkosságba kell kergetni, vagy aktívan segíteni neki eutanáziával. Most hallgattam meg ezt:
Jun 03, 2022 13:51:49
linziasztal
(
x3)
Jun 03, 2022 13:51:58
x3)
'Youtube fiók polgári névvel, jó? (...) = Sodi birodalma.
Érzékeny sodi
Jun 03, 2022 13:53:11
Ha a válás előtt meghal a rákban nem csak a gyerektartást, dd az ügyvédi költségeket is megspórolhatod, HÖHH HŐ HŐHŐ HÖHHŐ
Jun 03, 2022 13:53:11
linzicsibe
(
x2)
Jun 03, 2022 13:54:59
x2)
Jobb sorsra érdemes fiatalember: gyerekkorában kellett volna falhoz csapkodni. De még nem késő, hogy megmentsük saját maga lealjasulásától, öngyilkosságba kell kergetni, vagy aktívan segíteni neki eutanáziával.
Sajnos valószínűleg soha nem lesz öngyilkos, hiszen elhiszi magáról, hogy hasznos tagja a társadalomnak és űr keletkezne utána. Hogy hihetne mást, mikor 5 ember utálja és rosszat akar neki? Akkor valamit csak jól csinál. Amíg ez a tudata megvan, nem tudunk mit tenni.
piszony
Jun 03, 2022 13:55:12
Endre! Én nem fenyegetni akarlak, de fél füllel hallottam valamit az előbb egy barátomtól, akinek a felesége méhnyakrákban hunyt el. Az a helyzet, hogy mostantól én gyakrabban néznék a hátam mögé Bécs, Ausztria környékén. Piszony! Te utolsó faszszopó féregzsidó.
Jun 03, 2022 13:55:12
Anschluss
(
x4)
Jun 03, 2022 13:55:39
x4)
A KURVA ANYAD ENDRE!!! ezert a rakos szovegert enis biztos megcsapkodom a veknit ha barmikor meglatlak!
eddig nem gondoltam, hogy a veres megoldas, de az utobbi ido esemnyei megmutattak, hogy nem kirugatni, meg kovetni meg szivatni kell, hanem jol osszeverni ugy, hogy tobbet ne tudjon mozogni.
remelem te gyagyas geci hogy meg annal is sokkal jobban fogsz szenvedni mint a rakos betegek, mert te aztan megerdemelsz mindent, amit kapsz! rohadj meg te fereg!
anschluss
eddig nem gondoltam, hogy a veres megoldas, de az utobbi ido esemnyei megmutattak, hogy nem kirugatni, meg kovetni meg szivatni kell, hanem jol osszeverni ugy, hogy tobbet ne tudjon mozogni.
remelem te gyagyas geci hogy meg annal is sokkal jobban fogsz szenvedni mint a rakos betegek, mert te aztan megerdemelsz mindent, amit kapsz! rohadj meg te fereg!
buniBanki
(
x2)
Jun 03, 2022 13:55:50
x2)
Remélem az érzékeny lelkű méhkirálynő kollegina most legalább egy picit megérti, miért beszélnek így erről a pedóféregről, született hölgyek is akár
Endre egy pedofil!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 03, 2022 13:55:52
x7)
sneci, majd akkor is röhögjél, amikor ismét kibaszatunk a melócsából! Nagyon közel van az ideje! Magánnyomozók dolgoznak az ügyön és ha kell az erre fordított alapba én is egy nagyobb összeget belerakok.
A jó portás csak baszik!
D_Dezső
(
x29)
Jun 03, 2022 13:55:58
x29)
Figyelj csak Sodi-Bodi!
Te elvileg programozónak adod ki magad évek óta. Gondolom valami minimális dolog csak ragadt rád.
Tételezzük fel, hogy van egy Merci 2.0 nevű CMS platform. Ez persze a régi Tibi 1.0, gagyin átskinelt verziója amit egy Groteszk féle garázs cég gányolt össze.
Szóval ennek a Merci 2.0 CMS-hez mindenki kap JOGOSULTSÁGOKAT. Mert olyan nincs ugye, hogy minden paraszt editálási jogot kapjon, az nagyon "kommunista" dolog lenne :)
Te sajnos csak ahhoz kaptál jogosultságot, hogy pénzt küldjél a cicának ezen a dashboard-on. Neked egy viewer-balek jogosultságod van, nincs editálási jogod a cicánál. Nem pofázhatsz bele a dolgokba és nem szabhatsz szabályokat.
Viszont Máj Viktor vagy rBali kapott editálási jogot. Ez csak a cicán múlik kinek milyen jogosultságokat ad.
De mivel követtem az eddigi szakmai karriered, félek, hogy nem fog átmenni ez a hasonlat, ezért leírnék egy kis példabeszédet.
Ez a fajta "működés" valószínűleg mindenkinek triviális lesz, aki nem a kurucinfo olvasgatásával és orosz kisfiúkra való recskázással töltötte a 20-30-as éveit, teljesen magányosan, a társadalomból kivetve.
Szóval, adott egy közel 40-es csaj, megkérdőjelezhető reputációval, erősen túl a saját peak-jén. A meló soha nem volt az erőssége, de a folyamatos partyk és a kialakulatlan személyisége miatt nem sikerült időben fogni magának egy gazdag arcot akinek gyereket szülhetett volna.
Mit volt mit tenni, fogott magának egy német faszit (ez vagy te) aki 50 éves de 70-nek néz ki, félig impotens, lakása/háza nincs de van neki 5-6 ezer euro havi fizetése. Hozzá is ment ehhez a palkóhoz, aki ezentúl havi 3000 eurót adott a "hölgynek".
Na most jön a tanúlság! :) Amíg ezt a német nyomorultat csak gumiban hajlandó havonta egyszer leszopni a "hölgy", addig van neki egy piti kis seftes bikája egy 13 kerületi szegényes albérletben. Na ott egyes kokós éjszakákon van, hogy az egész haveri kört magára engedi a "hölgy".
Érted te ezt Gyagyás? Tényleg szedd magad össze bazdmeg, ilyen mélyre még senki nem ment egy herélt hajléktalan miatt :)
Te elvileg programozónak adod ki magad évek óta. Gondolom valami minimális dolog csak ragadt rád.
Tételezzük fel, hogy van egy Merci 2.0 nevű CMS platform. Ez persze a régi Tibi 1.0, gagyin átskinelt verziója amit egy Groteszk féle garázs cég gányolt össze.
Szóval ennek a Merci 2.0 CMS-hez mindenki kap JOGOSULTSÁGOKAT. Mert olyan nincs ugye, hogy minden paraszt editálási jogot kapjon, az nagyon "kommunista" dolog lenne :)
Te sajnos csak ahhoz kaptál jogosultságot, hogy pénzt küldjél a cicának ezen a dashboard-on. Neked egy viewer-balek jogosultságod van, nincs editálási jogod a cicánál. Nem pofázhatsz bele a dolgokba és nem szabhatsz szabályokat.
Viszont Máj Viktor vagy rBali kapott editálási jogot. Ez csak a cicán múlik kinek milyen jogosultságokat ad.
De mivel követtem az eddigi szakmai karriered, félek, hogy nem fog átmenni ez a hasonlat, ezért leírnék egy kis példabeszédet.
Ez a fajta "működés" valószínűleg mindenkinek triviális lesz, aki nem a kurucinfo olvasgatásával és orosz kisfiúkra való recskázással töltötte a 20-30-as éveit, teljesen magányosan, a társadalomból kivetve.
Szóval, adott egy közel 40-es csaj, megkérdőjelezhető reputációval, erősen túl a saját peak-jén. A meló soha nem volt az erőssége, de a folyamatos partyk és a kialakulatlan személyisége miatt nem sikerült időben fogni magának egy gazdag arcot akinek gyereket szülhetett volna.
Mit volt mit tenni, fogott magának egy német faszit (ez vagy te) aki 50 éves de 70-nek néz ki, félig impotens, lakása/háza nincs de van neki 5-6 ezer euro havi fizetése. Hozzá is ment ehhez a palkóhoz, aki ezentúl havi 3000 eurót adott a "hölgynek".
Na most jön a tanúlság! :) Amíg ezt a német nyomorultat csak gumiban hajlandó havonta egyszer leszopni a "hölgy", addig van neki egy piti kis seftes bikája egy 13 kerületi szegényes albérletben. Na ott egyes kokós éjszakákon van, hogy az egész haveri kört magára engedi a "hölgy".
Érted te ezt Gyagyás? Tényleg szedd magad össze bazdmeg, ilyen mélyre még senki nem ment egy herélt hajléktalan miatt :)
Trollul Madár
(
x15)
Jun 03, 2022 13:57:09
x15)
Jobb sorsra érdemes fiatalember: gyerekkorában kellett volna falhoz csapkodni. De még nem késő, hogy megmentsük saját maga lealjasulásától, öngyilkosságba kell kergetni, vagy aktívan segíteni neki eutanáziával.
Endre!
Anyádnak nem a gondnokságon hanem a 2106 hét utáni abortuszon kéne elgondolkoznia.
koszos
(
x11)
Jun 03, 2022 13:58:20
x11)
te lelketlen kutyszar ! kivancsi leszek majd eloben is leszel ennyire vicces es kemeny,tuti nem :D majd jon a sirdogalos "ne gonoszkodj" szoveg mikozben kapod amit erdemelsz
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Sodimester69
Jun 03, 2022 14:02:39
na most jött a füles a gyagyástol hogy ez a mayer laura vagy ki szegedi. Szóval ha esetleg megy hozzá a gyagyás megkene dobalni őket
Sodimester69
Jun 03, 2022 14:02:39
linziasztal
(
x3)
Jun 03, 2022 14:03:58
x3)
na most jött a füles a gyagyástol hogy ez a mayer laura vagy ki szegedi. Szóval ha esetleg megy hozzá a gyagyás megkene dobalni őket
"Mert azt szabad, jó? Vagy ha nem szabad, akkor meg nem."
nonsense
(
x1)
Jun 03, 2022 14:05:07
x1)
De ami nagyon érdekelne.
Én úgy értelmeztem, hogy valószínűleg mondanak neki egy programozási nyelvet amivel dolgozni kéne amire ő mindig rávágja, hogy nem ismeri de hasonlóval már dolgozott és ha kap egy hetet akkor átnézi hogyan is működik az adott nyelv és utána már minden jó lesz.
Akkor addig szüttyög amíg csak lehet és nem szólnak rá, hogy most már csinálni kellene valamit. Erre mondja, hogy igen, megvan, menni fog! Kapja a feladatot amin szintén ül amíg csak bír és amire rászólnak addigra már letelik az 1 hónap ami idő alatt könnyen kitudták volna rakni a szűrét.
linziasztal
(
x3)
Jun 03, 2022 14:06:34
x3)
Tyirityánzsótiéknak' egyszer emlegette, hogy Tibivel Szögeden telepedne le és nepáncsatok légyszi, mert Tibi nő.
Meg sem lepődöm, hogy ez is köthető Tibihez valamilyen formában.
Hajfestékkel összekötött immunreakcióban megdöglős lájsz mikor lesz?
Ajjaj, Endre!
ascites
(
x57)
Jun 03, 2022 14:06:43
x57)
Kijelenthetjük a hangüzenetek alapján, hogy a korcs 12-kor full bebaszva valahova utazik. Nem szimpla forgalomhangok voltak a háttérben, hanem gyerekhangok. Villamos vagy vonat. Csak nem a buzigőzbe igyekszik a harmadik munkanapján?
Lehet, hogy az idióta nem vágta le, hogy egy angol céghez jelentkezett fullremote melóra és most azért szabad, mert az UK-ban munkaszüneti nap van? Lehet, hogy van a cégnek Bécsben irodája, de neki nem oda kell bejárnia, hanem az angol csoporttal kell dolgoznia.
Ha így van, akkor elég kínos lehetett bemenni az első napon dolgozni a sok könyvelő közé vagy az ügyfélszolgálatra :D Megmagyarázná, hogy miért mondta, hogy videónaplózik a viszontagságairól.
Hol van még munkaszüneti nap ma?
Lehet, hogy az idióta nem vágta le, hogy egy angol céghez jelentkezett fullremote melóra és most azért szabad, mert az UK-ban munkaszüneti nap van? Lehet, hogy van a cégnek Bécsben irodája, de neki nem oda kell bejárnia, hanem az angol csoporttal kell dolgoznia.
Ha így van, akkor elég kínos lehetett bemenni az első napon dolgozni a sok könyvelő közé vagy az ügyfélszolgálatra :D Megmagyarázná, hogy miért mondta, hogy videónaplózik a viszontagságairól.
Anschluss
(
x4)
Jun 03, 2022 14:07:23
x4)
Betöjt LaptopDe ami nagyon érdekelne.
hat, van benne valami, pont a korcsra jellemzo aljas, sunnyogo angolnazas
bolgár jeti
(
x30)
Jun 03, 2022 14:08:27
x30)
A pedofilnak mindig az van!
Anschluss
(
x4)
Jun 03, 2022 14:09:15
x4)
Kijelenthetjük a hangüzenetek alapján, hogy a korcs 12-kor full bebaszva valahova utazik. Nem szimpla forgalomhangok voltak a háttérben, hanem gyerekhangok. Villamos vagy vonat. Csak nem a buzigőzbe igyekszik a harmadik munkanapján?
mondta hogy engedik a home office-t, tegnap hazament Linzbe. gondolom lattak hogy fogalmatlan es hazakudtek "dokumentaciot olvasni".
tuti hogy avn ma buzigoz vagy nudista strand, kell neki a pozitiv elmeny (vagyis lobalni masok elott a szamarfaszt meg bamulni masok faszat) ennyi trauma utan
Basom_Assad
Jun 03, 2022 14:11:08
ha van amazonod ott is tudsz rendelni nem kell horgászbolt hozzá Jun 03, 2022 14:11:08
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2022 14:12:07
x39)
Köszönöm!
ascites
(
x57)
Jun 03, 2022 14:14:17
x57)
Az Ebcontnál is csak dokumentációt kellett olvasnia az elején (mielőtt elbogarasodott volna). Nem csinált semmit és cunamizott a fórumon, de nem távologott el a géptől, mart tudta, hogy bármikor előkerülhet a főnökúr egy rögtönzött meetinggel.
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 03, 2022 14:14:48
x6)
Lehet németországba megy intézni a kártyacsákat. tuti hogy avn ma buzigoz vagy nudista strand, kell neki a pozitiv elmeny (vagyis lobalni masok elott a szamarfaszt meg bamulni masok faszat) ennyi trauma utan
ascites
(
x57)
Jun 03, 2022 14:16:35
x57)
Lehet németországba megy intézni a kártyacsákat.
Zegernye
(
x2)
Jun 03, 2022 14:17:18
x2)
Péntek délután?
Nem hiszem.
Basom_Assad
Jun 03, 2022 14:17:53
mire ideér bank zárva és hosszú hétvége van szóval keddig nem tudna semmit se intézni Jun 03, 2022 14:17:53
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2022 14:18:47
x68)
Az is lehet, hogy elment gyúrni...
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
Jun 03, 2022 14:19:22
x4)
SanyibacsiLehet németországba megy intézni a kártyacsákat. mire ideér bank zárva és hosszú hétvége van szóval keddig nem tudna semmit se intézni
hetfo ausztriaban munkaszunet, nemetorszagban nem, szoval benne lehet egy berlini hosszuhetvege
nonsense
(
x1)
Jun 03, 2022 14:19:33
x1)
Endre!
Gyere inkább Mayázni!
onlyfans.com/alicefox09
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2022 14:19:43
x39)
die Buttersäure
Ár:
356 Ft én ezt ajánlanám ! A Dovit egy elég el terjedt márka közép európában, Német országban is rengeteg terméket találtam tőlük.
www.argep.hu/trend/VAJS/Vajsavas.html
De szerintem tudni fogják, ez egy divatos cucc az elmúlt években nagyon keresett lett !
Jonciii
(
x8)
Jun 03, 2022 14:20:01
x8)
Azt nem zárnám ki
Zegernye
(
x2)
Jun 03, 2022 14:20:33
x2)
Az is lehet, hogy elment gyúrni...
Miközben kifesti a hajtá, és Mariózik.
Ez lesz az!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 03, 2022 14:20:49
x11)
Most olvasom!
Ez normális? :O
Tudom, hogy nem, de ilyet mondani, a pofám leszakad!
Púpos!
Nyilván fogalmad nincs a méhnyakrákról és méhrákról. Két különböző dolog, mind a kettő halálos, hogyan lehet bármelyikről egy trash kontentben nyilatkozni??
Fogalmad nincs arról sem, milyen, amikor egy férfi apa lesz! Nem 25 év gyerektartásra gondol. Trollégák, akiknek van gyerekük, világosítsátok már fel.
Megint kiverte nálam a biztosítékot!
Szerencséje, hogy még dolgozom, majd később gyalázkodom.
gobesug
(
x30)
Jun 03, 2022 14:21:01
x30)
die Buttersäure
Ár:
argep.hu/trend/VAJS/Vajsavas.html
Ár:
argep.hu/trend/VAJS/Vajsavas.html
Danke sehr
Zegernye
(
x2)
Jun 03, 2022 14:21:04
x2)
hajtá
na, már keverem én is a betűket...
pcdoki
Jun 03, 2022 14:21:19
Az indiai IT kollégák kb ugyanígy vesztek el nálunk az IBM ticketing rendszerében. A szart lapátoltuk utánuk kb...
Jun 03, 2022 14:21:19
Bejlin
(
x8)
Jun 03, 2022 14:22:55
x8)
Ha Endre ma ennyire ráér tranyózni akkor az felveti annak a lehetőségét hogy már most kibaszták. Örülhetünk Endre?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ásó27
(
x68)
Jun 03, 2022 14:23:51
x68)
Ha már 200 fölött jár a látogatók száma, mehetne annyi report recskás videójára "Zaklatás vagy bántalmazás" -> "Valaki más számára zaklató": youtu.be/MFY-thxaU34
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 03, 2022 14:24:12
x19)
Endre!
Gyere inkább Mayázni!
onlyfans.com/alicefox09
Gyere inkább Mayázni!
onlyfans.com/alicefox09
Neki a férfias travik jönnek be. Mert az nem buzis.
Szerintem ez érhető.
Tippmixes troll
Jun 03, 2022 14:25:20
Ezt csak jó kifizetéssel éri megtenni, de annyira nem lepne meg, ha az alábbi vonnattal érkezne a keletibe 16:19-kor. (kelenföld 16:02)
elvira.mav-start.hu/elvira.dll/x/vt?v=6885&d=22.06.03&language=2&ed=6298C819
Jun 03, 2022 14:25:20
Jonciii
(
x8)
Jun 03, 2022 14:25:33
x8)
Ha már 200 fölött jár a látogatók száma, mehetne annyi report recskás videójára "Zaklatás vagy bántalmazás" -> "Valaki más számára zaklató": youtu.be/MFY-thxaU34
Posztjait is végigreportoltam, biztos ami biztos
linziasztal
(
x3)
Jun 03, 2022 14:25:57
x3)
Kész is!
Basom_Assad
Jun 03, 2022 14:26:09
nemetorszagban nem
nézd meg mégegyszer Jun 03, 2022 14:26:09
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2022 14:28:00
x39)
Ezt csak jó kifizetéssel éri megtenni, de annyira nem lepne meg, ha az alábbi vonnattal érkezne a keletibe 16:19-kor. (kelenföld 16:02)
Mondjuk, pont ráérek...
-
Jun 03, 2022 14:29:30
Egészen eddig nem volt munkája és az AMS miatt nem tudott külföldre utazni. Persze lemondhatta volna a segélyt arra az 1-2 napra, amíg Magyarországon van, de a zsidó vére miatt nem mondhatott le az ingyenpénzről.
Most viszont már szabad ember, úgyhogy indul is a tranyót zaklatni.
Jun 03, 2022 14:29:30
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 03, 2022 14:30:44
x39)
Mondjuk, pont ráérek...
Mondjuk, pont ráérek...
Nem relevancia, hanem realitása, bocsánat !
Első harag.
-
Jun 03, 2022 14:31:03
16:19? Tuti örülne egy kis fogadtatásnak :D
Jun 03, 2022 14:31:03
pcdoki
Jun 03, 2022 14:31:46
Hiába is törlöd a real YT kommenteket Gyagyás Fifi... Mindig és egyre többen leszünk akik nem engedik meg a történelem aljas meghamisítását általad sem
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Jun 03, 2022 14:31:46
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 03, 2022 14:32:31
x6)
Nem úgy volt, hogy Mergával nem is akar találkozni amíg ki nem találja, hogyan tudna mellette NYUGODT FÉRFIKÁNT kiállni és biztonságot nyújtani?
Ez nem gondolom, hogy meglenne.
Tévednék fifi?
Ez nem gondolom, hogy meglenne.
Tévednék fifi?
D_Dezső
(
x29)
Jun 03, 2022 14:32:35
x29)
Szerintem most már egyáltalán nem tudja magát tartani a melóhoz. Amíg egyedül volt Berlinben meg Hamburgban bele lett verve a veknibe, hogy járjon be idöbe, jöjjön el 5 után, ne menjen betegszabira stb.
Nagyon kínosan tartotta ezeket a szabályokat régebben, hogy ezzel ne tudják megfogni ha már a szakmai képességei mélyen átlag alattiak.
Most már telibe szarja ezeket is. Csak a Tranyón meg a piáláson pörög az agya. Azért az nem véletlen, hogy Németországban a legrövidebb munkahelye fél év volt, az osztrákoknál meg nem volt még 3 hónapnál tovább sehol sem. És hiába fogja a trollokra ezeket, ha olyan kurva jó programozó lenne ahogy azt a cv-ben hazudja simán ignorálnák a cégek. Ráadásul eddig kb. csak 2 osztrák céget sikerült a trolloknak azonosítaniuk, plusz 1 Géza szivárogtatás.
-
Jun 03, 2022 14:32:42
Mondjuk, pont ráérek...
Mondjuk, pont ráérek...
Szerintem menjél, mert nagyjából biztos vagyok benne, hogy ezen a vonaton van. A hangok a háttérben a hangüzenetekben nem villamoshangok voltak, az sokkal hangosabb - a recskás vonaton van.
Mivel németország felé nincs értelme mennie, ezért a tranyóékat jön levadászni. Vagy kelenföldön száll le 16:02-kor, vagy a keletiben 16:19-kor. A fejemet persze nem tenném rá, de nagy pénzt már igen.
Jun 03, 2022 14:32:42
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Csak kétezer fütyi szóval semmiség!