« 9682 9683 9684 9685 9686 9687 9688 9689 9690 9691 »
1733433 komment.

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jun 07, 2022 14:13:44
Válasz
(6)
SyntaxError
Én már azon is csodálkoznék, ha egyáltalán belenézett volna a dokumentációba, vagy akár egy mondatot is képes lenne belőle értelmezni.

Nekem van egy rossz szokásom, sokszor halogatok dolgokat mert úgy vagyok vele, hogy megtudom csinálni gyorsabban is, mint amennyi időt adnak rá.
Tehát ha van egy hetem dokumentációt olvasni (vagy valamit írni/designolni/PoCot csináln), akkor hétfő-csütörtök olvasok, játszok, generally mást csinálok, aztán péntek délben nekiállok megcsinálni - keresem a flowt, és csinálom hajnal 3-4ig, és kész.
Hétfőn meg megdícsérnek, hogy ez mennyire jó lett.

Lehet ezt így is Endre, csak te ehhez hülye vagy, meg lusta.
Pont ez a jó az ITban, hogy a legtöbb (normális) helyen, amíg elégedettek a munkáddal, szarnak bele, hogy mit hogyan csinálsz.
Ezt használod te ki, csak aztán pár hulladék után ami kikerül a kezed közül, meg meg nem valósult határidő után majd felvillan a piros villogó fény, hogy itt valami nincs rendben, ez a csávó nem tud önállóan feladatot megoldani.
És akkor majd elmegy a nagy ügyfél.
Jun 07, 2022 14:13:44

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jun 07, 2022 14:20:19
Válasz
(16)
Szedheted össze a cókmókodat, jobb ha minél előbb elkezded magad a hajléktalan létre kondicionálni. Annyi szerencséd van, hogy nyáron kell utcára kerülnöd, tehát pár hónapig a porban elfetrenghetsz és a lopott pénzeiddel egy 2-3 hónapos masszív sörözős bulival kimúlhatsz itthon, hiszen egy híres nemzeti hős pedofilt idézve "Itt élned, halnod kell."

Csinálj megint az utcán VR-ozást, meg állítsd fel a szopboxot a kossuth téren és hetyetyézzél 2006-ról egyenesen a parlament előtt bebaszva, csináljatok kihívásos liveokat a rajongókkal és add ki magadból mindazt, amit a 40.5 év öngyűlölő zsidó buziként nem sikerült lecsapolnod. Táncikálj, puszilj meg férfiakat és rohanj el heherészve, mutogasd a faszod a szigeten, ilyenekre gondolok.

Most már minden mindegy...
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Jun 07, 2022 14:20:19

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 07, 2022 14:22:50
Válasz
(26)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jun 07, 2022 14:22:50

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16006x8) Jun 07, 2022 14:24:05
Válasz
(0)
max5enutálnak
Szerintem nyilváníttassuk halottnak endrét

Az 1 milliomodik komment előtt ne haljon meg! Az elég nagy rohadékság lenne, még tőle is!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jun 07, 2022 14:24:05

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 07, 2022 14:27:01
Válasz
(0)
Darth Tibor
Az 1 milliomodik komment előtt ne haljon meg! Az elég nagy rohadékság lenne, még tőle is!

De ha véletlenül ezt is elsodikázná, nem lenne olyan nagy katasztrófa, nem?

Ajjaj, Endre!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Jun 07, 2022 14:27:01

Szerző: Ábel bábel Jun 07, 2022 14:30:26
Válasz
(0)
Jun 07, 2022 14:30:26

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Jun 07, 2022 14:31:03
Válasz
(0)
A kilincsorr pénteken rongálódott meg, de csak szombat este dobták ki a csajok.
Pofára esett az erkélyen, vagy valamelyik vastagkarú nő vágta pofán?
|__o__|
Jun 07, 2022 14:31:03

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jun 07, 2022 14:34:32
Válasz
(0)
púp-orr-sérv-fogász

Szerintem orral nekiesegt a kisasztalnak, leboritva a hejnekkent, meg a poharakst tanyerokat
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jun 07, 2022 14:34:32

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jun 07, 2022 14:34:43
Válasz
(12)
púp-orr-sérv-fogász

Péntek este amikor összetört mindent a lakásban, akkor történt ez. Az értelmezhetetlenül hatalmas veknihúzta magával a gyerektestet.

Valahogy így kell elképzelni, csak a vekni faltól falig vergődött: youtu.be/UNOJvbfkoIQ?t=2
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Jun 07, 2022 14:34:43

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 14:35:20
Válasz
(16)
A betanulási időszak egy normális helyen abból áll, hogy egyszerűbb feladatokat kapsz, nem egy területre fókuszálva, hogy belenyúlj a Rencer minden részébe. Dokumentációt olvasgatni a faszomat, arra a titkárnő is jó! Ez az időszak addig tart, amíg úgy nem ítélik meg a főnökurak, hogy most már eleget láttál, és adnak neked valami olyan projektet, ami kicsit nagyobb volumenű. Ha a tudásodban lyukak vannak (nem Mariana-árkok, mint snecinél, hogy a nyelvet sem ismeri), azt szépen betömöd a feladatok megoldása közben. Egy jó főnökúr felismeri ezeket a hiányosságokat (még jobb, ha te is elmondod neki előre), és olyan feladatot ad, ami segít átlendülni ezen, és megtanulod ami hiányzik. Ez (cégtől függően) 1-2-3 hónapig is eltarthat, de ahová a korcsot vették fel, 2 hétnél tovább nem tarthat, mert (mint eddig mindenhol) egy projekten/frameworkben dolgoztatták a junior robotot.
Egy seniortól azt várják el, hogy gyorsan betanuljon (elvégre 80-90%-át a dolgoknak már eleve tudnia kéne), és utána fossa a kódot határidőre. Mivel ezt sneci képtelen megcsinálni, beragad a junior kóklerek között, a háttérszínező feladatokat kiosztják rá, aztán leépítik. Hol lassabban, hol gyorsabban.
Azért is nagyon buta ASODI, hogy olyan helyre megy dolgozni, ahol BÁRMILYEN olyan technológiát használnak, amit ő még nem látott, mert KÉPTELEN megtanulni nem, hogy határidőre, de egyáltalán. Ezért csak abban bízhat, hogy szürke egérként bütyköli a spagettikódot, és talán nem veszi észre senki, hogy ott van. Ha a főnöke elfoglalt, akkor el tud hetyetyézni pár hónapig kvázi produkálás nélkül is, mert a hátterezős feladatokat megoldja, és így úgy tűnik, mintha csinálna valamit. Akkor van a szopás, ha rendes feladatot kap, akkor jön a süsüzés, a CR, a hibalista és a kirúgás.
A kubernetesről ne is beszéljünk, mert olyan messze van az alaptudása hozzá, hogy se megrágni, se kiköpni nem fogja tudni, pont úgy, mint a múltkori cégnél a Dockert. Esélytelen. Már a virtuális számítógépek koncepciója is meghaladja az értelmi képességét, nemhogy az ennél egy szinttel bonyolultabb koncepció, a kubernetes. Egy igazi senior ezeket 1-2 hét alatt magába tömi, és a több éves szakmai tapasztalat miatt képes is velük dolgozni, sokszor magasabb szinten, mint a Devopsos juniorok, akik üzemeltetik. Láttam ilyet a saját szememmel, hogy az új ember, aki még sosem látott kubernetest, belefutott valami faszságba, amit a Devops nem tudott megoldani, neki meg 1 napjába telt kibogarászni, és bónuszként egy sokkal jobb konfigot adott át a Devopsos srácnak "review"-ra, mint amit azok egy év alatt meg tudtak volna szülni. Volt is nagy padlóról állfelszedés meg nyálcsorgatás, de hát a seniorság pont erről szól, hogy TÖK MINDEGY, hogy mi a feladat, mi a Rencer, bármit meg tud oldani.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jun 07, 2022 14:35:20

Szerző: Szálasi Ferenc Jun 07, 2022 14:43:01
Válasz
(0)
rBali
Péntek este amikor összetört mindent a lakásban, akkor történt ez. Az értelmezhetetlenül hatalmas veknihúzta magával a gyerektestet.

Valahogy így kell elképzelni, csak a vekni faltól falig vergődött: youtu.be/UNOJvbfkoIQ?t=2

Nagyot csalódtam benned Kiss Endre Farkas.
Jun 07, 2022 14:43:01

Szerző: Alpár Pál Jun 07, 2022 14:44:02
Válasz
(3)
Sneci az új munkahelyén elvileg "csoportvezető" ráadásul angolul kell kommunikálnia a kollégákkal. Mondom, hogy ebből Sneci mire teljesen alkalmatlan:

- tiszta, rendezett állapotban megjelenni a munkahelyen (vagy online),
- angolul kommunikálni bárkivel,
- németül kommunikálni bárkivel,
- bármilyen nyelven kommunikálni bárkivel,
- bármilyen, a "szakmáját" érintő kérdéshez érdemben hozzászólni / bármit hozzátenni,

Szerintetek meddig marad állományban? Napok kérdése.
Jun 07, 2022 14:44:02

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 07, 2022 14:45:43
Válasz
(5)
Alpár Pál
Sneci az új munkahelyén elvileg "csoportvezető" ráadásul angolul kell kommunikálnia a kollégákkal. Mondom, hogy ebből Sneci mire teljesen alkalmatlan:

- bármilyen, a "szakmáját" érintő kérdéshez érdemben hozzászólni / bármit hozzátenni,

Ami nálam még kiveri a biztosítékot, hogy az a fasz HR-es, aki felvette, na az vajon ki lesz baszva???

Tuti nem.

Pedig amennyi esze van ezeknek, annyival bőven megérdemelnék, hogy Sodival együtt csövezzenek a Blahán.
Jun 07, 2022 14:45:43

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Jun 07, 2022 14:46:30
Válasz
(3)
Alpár Pál

Azt engedd el, azzal csak trollkodott
Jun 07, 2022 14:46:30

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 14:47:56
Válasz
(6)
Lófaszt csoportvezető. Ez csak a szokásos masni meg hazudozás. Egy csoportvezetőt amikor interjúztatnak, akkor olyan dolgok jönnek elő, amiket ASODI képtelen megugrani, legyen ez kommunikáció, konfliktuskezelés, fejlődés, stb. Az lehet, hogy elment egy ilyen interjúra, de az kurvaélet, hogy nem vették fel. Megint valami gányoldában szarja a spagettikódot, ahogy szokta. Ez a kubernetes ügy is ellentmond ennek, talán Devops csoportvezetőnek vették fel? Ne vicceljünk már. Ráadásul megint gombokért dolgozik. Ne üljünk már fel a korcs hazugságainak, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jun 07, 2022 14:47:56

Szerző: linzicsibe (Snecológus-pontszám: 4447x2) Jun 07, 2022 14:51:40
Válasz
(1)
rBali

Remélem kötél is játszott és a nyaka körül :DDDD
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Jun 07, 2022 14:51:40

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 07, 2022 14:53:06
Válasz
(0)
rBali
púp-orr-sérv-fogászA kilincsorr pénteken rongálódott meg, de csak szombat este dobták ki a csajok.

a letorolt el nem keszult matyarazos flokkban olyan volt az orra, mintha lesminkelte volna a serulest :)

csak nem ping pongozott vele valaki? :) mondjuk Viktorsz? :)

nagyon nevetek te drogos buzi, ott tartasz, hogy mar hetyetyezni se tudsz :)

es vard ki meg a veget
anschluss
Jun 07, 2022 14:53:06

Szerző: Levelező Levente Jun 07, 2022 14:53:24
Válasz
(23)
Anschluss
Melocsas levelezo tagozat van itt most? Pls jelentkezzetek!

Ezekkel a levelekkel már rég adós vagyok. Kezdjük akkor I. Hannes válaszával:

Mi a probléma?
Jun 07, 2022 14:53:24

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jun 07, 2022 14:55:24
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Lófaszt csoportvezető.

És mondta is, hogy a csoportvezetői pozíciót nem kapta meg. Csak az angol miatt ragadt meg szerintem sokaknál.
Jun 07, 2022 14:55:24

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 07, 2022 14:58:17
Válasz
(3)
SyntaxError
Ami nálam még kiveri a biztosítékot, hogy az a fasz HR-es, aki felvette, na az vajon ki lesz baszva???

Tuti nem.

Pedig amennyi esze van ezeknek, annyival bőven megérdemelnék, hogy Sodival együtt csövezzenek a Blahán.

Céges melóban nekem is volt néhány jó évem, azt hittem lehet karriert építeni, megváltom a világot. ( nem IT )

Be kerültem egy kutatós-fejleszős projektbe, párhuzamosan a csoportvezetői munkámmal.

Az első találkozóm alkalmával a kis főnökkel beszélgettem kb. 30 percet.

Az utolsó 10 percben pedig rá kérdezett olyan dolgokra, amik nem kifejezetten szakmai dolgok voltak, tapintatosan...

egyszerűen beírta a nevem és néhány személyes adatom egy két helyre.
ilyen "át világítás " jelleggel...
ez olyan 10-12 éve volt.

Nem voltam sosem " köz szereplő" , mégis volt pár dolog ami érdekelte... semmi extra.
Akkor ez nekem elég meg lepő volt, de semmi rossz érzésem nem volt miatta.

Azóta el telt egy év tized, már a születéstől kameráznak felnőttek, megy a netre, a neten élnek az emberek.

Hát még sneci.
IT szektorban, ahol ez teljesen hétköznapi, hogy lehet , (lehetene) aklalmazni egy ilyen embert.

Ennyire le szarják, vagy ennyire jóemberkedni akarnak ?

10 perc böngészés , akár csak az Facebook oldalán látszik, hagy snecivel csak a baj lesz.

Nyem éjtyem...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jun 07, 2022 14:58:17

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 07, 2022 15:00:40
Válasz
(0)
Levelező Levente
AnschlussMelocsas levelezo tagozat van itt most? Pls jelentkezzetek!

Ezekkel a levelekkel már rég adós vagyok. Kezdjük akkor I. Hannes válaszával:

Mi a probléma?

tudunk beszelni privatban?
anschluss
Jun 07, 2022 15:00:40

Szerző: linzicsibe (Snecológus-pontszám: 4447x2) Jun 07, 2022 15:01:53
Válasz
(1)
Betöjt Laptop
Céges melóban nekem is volt néhány jó évem, azt hittem lehet karriert építeni, megváltom a világot. ( nem IT )

Be kerültem egy kutatós-fejleszős projektbe, párhuzamosan a csoportvezetői munkámmal.

Az első találkozóm alkalmával a kis főnökkel beszélgettem kb. 30 percet.

Az utolsó 10 percben pedig rá kérdezett olyan dolgokra, amik nem kifejezetten szakmai dolgok voltak, tapintatosan...

egyszerűen beírta a nevem és néhány személyes adatom egy két helyre.
ilyen "át világítás " jelleggel...
ez olyan 10-12 éve volt.

Nem voltam sosem " köz szereplő" , mégis volt pár dolog ami érdekelte... semmi extra.
Akkor ez nekem elég meg lepő volt, de semmi rossz érzésem nem volt miatta.

Azóta el telt egy év tized, már a születéstől kameráznak felnőttek, megy a netre, a neten élnek az emberek.

Hát még sneci.
IT szektorban, ahol ez teljesen hétköznapi, hogy lehet , (lehetene) aklalmazni egy ilyen embert.

Ennyire le szarják, vagy ennyire jóemberkedni akarnak ?

10 perc böngészés , akár csak az Facebook oldalán látszik, hagy snecivel csak a baj lesz.

Nyem éjtyem...

Szerintem arra a 20-30 perce össze tudja magát szedni és szimpátiát, esetleg sajnálatot kelt a HR-ben, emiatt kaphatja meg az állásokat. És nem néznek utána. Utánam sem néztek utánam sehol (mondjuk nem is találtak volna semmi olyat), pedig közszférában is dolgoztam. Ez ma már szerintem nem menő, megadják neki az esélyt és a bizalmat, főleg hogy a neten nem minden igaz. Ez persze a recskásra nem fonatkozik, nála minden igaz, amit találni lehet.
Jun 07, 2022 15:01:53

Szerző: Zsíroldó Jun 07, 2022 15:02:48
Válasz
(6)

Kutyabaszó, vesd be a trollexcelt, ne csak ugass!
Jun 07, 2022 15:02:48

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 15:04:17
Válasz
(3)
M. László is tűkön ül már, hogy mikor borítod a bilit!!!
Jobb esetben szilánkosra fogja törni az orrodat, de ha törvénytisztelő úriember, akkor kipereli anyád valagából az ukrán tampont is!
Jun 07, 2022 15:04:17

Szerző: Levelező Levente Jun 07, 2022 15:07:19
Válasz
(0)
Anschluss
tudunk beszelni privatban?

[email protected]
Jun 07, 2022 15:07:19

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 07, 2022 15:08:07
Válasz
(0)
linzicsibe
Szerintem arra a 20-30 perce össze tudja magát szedni és szimpátiát, esetleg sajnálatot kelt a HR-ben, emiatt kaphatja meg az állásokat. És nem néznek utána. Utánam sem néztek utánam sehol (mondjuk nem is találtak volna semmi olyat), pedig közszférában is dolgoztam. Ez ma már szerintem nem menő, megadják neki az esélyt és a bizalmat, főleg hogy a neten nem minden igaz. Ez persze a recskásra nem fonatkozik, nála minden igaz, amit találni lehet.

Azt mondod, hogy a fejlett nyugaton (vagy nem csak ott), a HR inkább csinál magának problémát, mintsem rájuk lehessen sütni, hogy bármennyire is kizáróak , szélsőségesek vagy nem támogatják az egyenlőséget ?

Így egy-egy esetben a belépésnél "helyesen" járnak el.
A kibaszásnál pedig "fontos", hogy ismét "helyesen" járjanak el.
Ezzel növelve a saját fontosságukat ?

Jun 07, 2022 15:08:07

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Jun 07, 2022 15:08:10
Válasz
(1)
Zsíroldó

Kutyabaszó, vesd be a trollexcelt, ne csak ugass!

rám már kitűzték az 1 millió forintos vérdíjat, porks és a Kaufmanndil együtt vadásznak rám. szerencsére a Nagyerejű Nyomozás 10 éve alatt már egy konkrét bat cave alakult ki az ágyneműtartóban, bármikor kereket tudok oldani, ha jönnek a gurulkák lehugyozni a lábtörlőt!
vérdíj target nr. 1
Jun 07, 2022 15:08:10

Szerző: Incel Fight Club Jun 07, 2022 15:08:30
Válasz
(6)

Jun 07, 2022 15:08:30

Szerző: DonDraper Jun 07, 2022 15:09:56
Válasz
(1)
Incel Fight Club

Micsoda fenyegetések, remélem mindenki reszket és remeg
Jun 07, 2022 15:09:56

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 07, 2022 15:10:16
Válasz
(0)
Endre!

Most akkor a hibalista vagy a trollexcel bővült ma?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jun 07, 2022 15:10:16

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 07, 2022 15:11:34
Válasz
(0)
Incel Fight Club

Hahó !

Szorul a hurok!
Jun 07, 2022 15:11:34

Szerző: linzicsibe (Snecológus-pontszám: 4447x2) Jun 07, 2022 15:12:13
Válasz
(2)
Betöjt Laptop
Azt mondod, hogy a fejlett nyugaton (vagy nem csak ott), a HR inkább csinál magának problémát, mintsem rájuk lehessen sütni, hogy bármennyire is kizáróak , szélsőségesek vagy nem támogatják az egyenlőséget ?

Így egy-egy esetben a belépésnél "helyesen" járnak el.
A kibaszásnál pedig "fontos", hogy ismét "helyesen" járjanak el.
Ezzel növelve a saját fontosságukat ?

Ez is benne lehet, de nem hiszem hogy a recskásnak van sárga papírja, hogy akár kedvezményt kapjon a munkáltató. Illetve az egyenlőség jegyében, ha beperlik őket, sokba kerülhet egy ilyen ügy, a papírjai meggyőzőek, így kap egy esélyt, amit gyorsan el is sodikáz hála istennek. Ez nem Magyarország, hogy kb jogosan is évek kiperelni a jussod a munkáltatóktól...
Jun 07, 2022 15:12:13

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 07, 2022 15:12:49
Válasz
(1)
Levelező Levente
Anschlusstudunk beszelni privatban?
[email protected]

koszi. honnan fogom tudni hogy te vagy az igazi levelezo?
anschluss
Jun 07, 2022 15:12:49

Szerző: linzicsibe (Snecológus-pontszám: 4447x2) Jun 07, 2022 15:12:57
Válasz
(1)
Incel Fight Club

Én kicsit szomorú vagyok, hogy a legártalmatlanabb trollok vannak alistán :(
Jun 07, 2022 15:12:57

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 07, 2022 15:13:05
Válasz
(0)
Trollul Madár
Endre!

Most akkor a hibalista vagy a trollexcel bővült ma?

Szerintem a kábel gyűjtemény, és a hitel kártya tartozás!
Jun 07, 2022 15:13:05

Szerző: linzicsibe (Snecológus-pontszám: 4447x2) Jun 07, 2022 15:13:25
Válasz
(3)
Betöjt Laptop
Szerintem a kábel gyűjtemény, és a hitel kártya tartozás!

Vagy a nude mappa :DDDD
Jun 07, 2022 15:13:25

Szerző: Asztrális kutyabaszó Jun 07, 2022 15:13:40
Válasz
(1)
Betöjt Laptop
Hahó !

Szorul a hurok!

Jun 07, 2022 15:13:40

Szerző: leárazott gumikalapács Jun 07, 2022 15:16:07
Válasz
(10)
Incel Fight Club

Én úgy emlékszem Borika 70 kiló, most megint nagy lett az arca? :)

Jun 07, 2022 15:16:07

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 07, 2022 15:16:36
Válasz
(2)
Asztrális kutyabaszó

Titkos szolgálati figura ?
Ajvé!
Akkor nem szóltam !
Bocsánat viszontlátásra!

Soha többet nem írok ide
Jun 07, 2022 15:16:36

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 15:16:40
Válasz
(8)
Zsír, engem el ne felejts, a kémkakast is nekem köszönheted, és még, ha tudnád miket xDDDD
Jun 07, 2022 15:16:40

Szerző: linzicsibe (Snecológus-pontszám: 4447x2) Jun 07, 2022 15:17:23
Válasz
(3)
Asztrális kutyabaszó

Hát, asszem Hahónak befellegzett. Kár érte, kiváló ügynök volt.
Jun 07, 2022 15:17:23

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Jun 07, 2022 15:18:48
Válasz
(4)
nagyon mérges most a kisukrán1, vajon mi lelhette?

a kedvencem ez a 2016-os őrjöngés, amikor megfenyegette nyilvános faszkiverőt, hogy egyszerűen meg lesz gyilkolva, meg majd üldözi a kisfasz1 a túlvilágon "és elkaplak és megöllek". :)) ahogy látom, azóta megbocsátott a trollégának, aki ezúttal megúszta a démoncimbi látogatását. felkészül viszont zulu és hahó.

már 2016 nyara óta nem él az anyjával, végre kedvére vadászhat ránk.

vérdíj target nr. 1
Jun 07, 2022 15:18:48

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jun 07, 2022 15:18:58
Válasz
(2)
Ha Tajgi kér kölcsön az anyukájától, akkor adhatna pénzt buszjegyre az asztrális bosszúállónak, hogy feljöjjön Pestre!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 07, 2022 15:18:58

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 07, 2022 15:20:08
Válasz
(5)
Kötőjel
nagyon mérges most a kisukrán1, vajon mi lelhette?

Megint felment a süti ára a kajárdában.
Nothing's better than cheddar!
Jun 07, 2022 15:20:08

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 07, 2022 15:20:22
Válasz
(5)
Na mi van kutyabaszó kisrühes, neked se adott buszjegyre anyád és emiatt nem tudtál Pestre jönni, mint a másik elmeháborodott, MC Isti? Ha lenne buszjegyre való, már végünk lenne?

Amúgy meg eljött a várva várt pillanatod. Senki sem számít rá, hogy cselekedni fogsz a trollok ellen. Úgy értem, hogy ennél jobban nem tudunk nem számítani rá, hiszen egy nevetséges kis buzi vagy a gyerekszobából.
"Nem akarok senkit megverni. Nem is tudnék"
Te kis fasz :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jun 07, 2022 15:20:22

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 15:20:37
Válasz
(6)
Pár napja még azt írta, hogy én vagyok Zulu is, szóval össze lettünk vonva. M. László felröhög!
Jun 07, 2022 15:20:37

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 07, 2022 15:23:22
Válasz
(0)
Levelező Levente
Anschlusstudunk beszelni privatban?
[email protected]

kuldtem emailt az [email protected] rol
anschluss
Jun 07, 2022 15:23:22

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 07, 2022 15:23:29
Válasz
(6)
Aranyosak ezek a mellékretardok, hogy azonnal felvették a piros orrot, amint a főgnóm beteget jelentett. Kell a műsor!
Jun 07, 2022 15:23:29

Szerző: Tajgi szétkúrt segge Jun 07, 2022 15:23:59
Válasz
(5)

Megint csak a totózóig megyünk.
Jun 07, 2022 15:23:59

Szerző: Keegan Jun 07, 2022 15:24:30
Válasz
(1)
Az a szerencse, hogy itt mindenki SoDI. Különben nem tudnám követni. :)
Jun 07, 2022 15:24:30

Szerző: Rendező Jun 07, 2022 15:25:15
Válasz
(3)
max5enutálnak
Aranyosak ezek a mellékretardok, hogy azonnal felvették a piros orrot, amint a főgnóm beteget jelentett. Kell a műsor!

Most lesz pár filler epizód még a Tajgi-kisboros párossal, de hamarosan folytatjuk a főszálat is!
Jun 07, 2022 15:25:15

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jun 07, 2022 15:25:51
Válasz
(4)
Hahó azért gyerekmolesztáló, mert Endre pedofil. Szerintem ez érthető.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 07, 2022 15:25:51

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16006x8) Jun 07, 2022 15:26:10
Válasz
(1)
Asztrális kutyabaszó

Hát mi ez a forum?!
Hahó hétköznap a lupán lazul, Jonciinak meg merci (nem tranyó) gyűjteménye van!
Soros gazdátok tart titeket ilyen jól?
Vagy tényleg valami titkosszolgálati figurák vagytok?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jun 07, 2022 15:26:10

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jun 07, 2022 15:26:42
Válasz
(10)
Tajgi szétkúrt segge

Megint csak a totózóig megyünk.

A harcos

Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 07, 2022 15:26:42

Szerző: Snecimanó Jun 07, 2022 15:29:13
Válasz
(2)
Anschluss
kuldtem emailt az [email protected] rol

Küldtem neked én is!
Jun 07, 2022 15:29:13

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Jun 07, 2022 15:30:34
Válasz
(4)
a kisfasz1 féle Nagyerejű Nyomozás elől nem menekülhetnek a bűnöző trollok.

vérdíj target nr. 1
Jun 07, 2022 15:30:34

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272096x136) Jun 07, 2022 15:33:25
Válasz
(2)
Rolinda meséld el a troll bácsiknak, hogy legutóbb hogyan hajbókoltál.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jun 07, 2022 15:33:25

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 15:34:06
Válasz
(5)
Azért a képemet kitenni elég nagy geciség volt!!!!4444
Jun 07, 2022 15:34:06

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5328x2) Jun 07, 2022 15:37:09
Válasz
(1)
Azért pont a pridehónapban nem szép rászállni az önkéntelenül férfiszerelem rajongóvává tett filozófusra, és a zsíros hajú ratyirambóra
Endre egy pedofil!
Jun 07, 2022 15:37:09

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 15:40:57
Válasz
(7)
O - Tajgi ánusza
o - Döglött kutya ánusza Tiszavasvári utcáján
. - Sneci ánusza lurkolás közben
Jun 07, 2022 15:40:57

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jun 07, 2022 15:42:09
Válasz
(13)
Gunnar
Gondolom most, hogy Quasimodo részéréről nincsen szükség a már ismert videóanyagok magyarázatára, Viktorsz hamarosan előkapja az újabb megmagyarázandókat.

Én épp kivárok... várnám Endre reakcióját... nem is értem miért nincs élmény beszámoló Szegedről! Hisz úgy búcsúzott el, hogy közös főzős lájv lesz másnap és mégis valami hotelből lájvozott legörbült szájjal és azóta kuss!

Valami nagyon erős ütést kaphatott! Hogy beszélni se mer róla... lehet szószerinti ütés (ugyebár orr)! Én azt is feltételezem, hogy Laura pár kopasz haverja jól befenyítette... lásd miért törölte a lájvokat vele? :D

Amúgy meg van még aduász a kezem / kezünkbe... csak kivárok természetesen! (egy atombomba ledobva, de még akad pár...)
Konkrétan rBali mondta, hogy érdemes lenne lemenni az anyjához és személyesen megmutatni belőle jópárat és garantált gondnokság lenne... szóval okosan ugrálj fifike
szerintem! De várjuk a magyarázós flokkot, hogy most mifaaaan!?

Vagy tán megfogadtad, hogy soha többet nem hányod ki a retkes magánéleted az internetre!? Az is üdvözlendő hír lenne, hogy ekkora ütést bevitt volna egy csoró munkanélkül ex-pizzafutár! Ugyebár... :D Láthatóan igen, mert megszólalni sem mer azóta! :D
HeTe!
Jun 07, 2022 15:42:09

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) Jun 07, 2022 15:42:39
Válasz
(4)
Kisukrán még a jabilban dolgozik? Kéne írni pár munkatársa nevében hogy megtalálták azt hogy miket írogat a neten és félnek egy lehetséges kaszablokkától a munkahelyen
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jun 07, 2022 15:42:39

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Jun 07, 2022 15:45:38
Válasz
(1)
Púpszászi napelem
Kisukrán még a jabilban dolgozik? Kéne írni pár munkatársa nevében hogy megtalálták azt hogy miket írogat a neten és félnek egy lehetséges kaszablokkától a munkahelyen

tudtommal az anyján élősködik, akitől 2016 nyarán elköltözött. bár lehet azóta megint szedegeti az üveggolyókat valami nyomiworkshopban.
vérdíj target nr. 1
Jun 07, 2022 15:45:38

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jun 07, 2022 15:46:26
Válasz
(3)
MagyarVictor
sneci szopatási tervek

Szerintem feltörték asodi fiókját. Hát ő megmondta, hogy abbahagyja a fideózást, esetleg csak tiktok, vagy fehér fal előtti beszélőfej flokk.

Ez csak valami dublőr lesz aki Szegeden a műsort csinálta. Másfél millió fütyiből kiadná. xD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jun 07, 2022 15:46:26

Szerző: Tajgi Jun 07, 2022 15:48:26
Válasz
(2)
Hahó
Rolinda meséld el a troll bácsiknak, hogy legutóbb hogyan hajbókoltál.

MONDOM, HOGY NEM BASZTAK SEGGBE!!!!
Jun 07, 2022 15:48:26

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jun 07, 2022 15:48:30
Válasz
(6)
MagyarVictor
Én épp kivárok... várnám Endre reakcióját... nem is értem miért nincs élmény beszámoló Szegedről! Hisz úgy búcsúzott el, hogy közös főzős lájv lesz másnap és mégis valami hotelből lájvozott legörbült szájjal és azóta kuss!

Valami nagyon erős ütést kaphatott! Hogy beszélni se mer róla... lehet szószerinti ütés (ugyebár orr)! Én azt is feltételezem, hogy Laura pár kopasz haverja jól befenyítette... lásd miért törölte a lájvokat vele? :D

Amúgy meg van még aduász a kezem / kezünkbe... csak kivárok természetesen! (egy atombomba ledobva, de még akad pár...)
Konkrétan rBali mondta, hogy érdemes lenne lemenni az anyjához és személyesen megmutatni belőle jópárat és garantált gondnokság lenne... szóval okosan ugrálj fifike

Vagy tán megfogadtad, hogy soha többet nem hányod ki a retkes magánéleted az internetre!? Az is üdvözlendő hír lenne, hogy ekkora ütést bevitt volna egy csoró munkanélkül ex-pizzafutár! Ugyebár... :D Láthatóan igen, mert megszólalni sem mer azóta! :D

Ja és jut eszembe! Nehogy azt hidd, hogy zsarolni akarunk bármivel is... nem vagyunk megfizethetőek, mint holmi gézák, akik hasonló videókkal zsaroltak téged ugyebár (balek vagy, hogy nem jelentetted fel - kölcsön adsz neki, azt még több pénzt fizetsz neki és még te tartozol neki? BALEK!) és elengedted neki a több ezer eurós tartozását!

Ezek az infók kifognak kerülni így vagy úgy! Előbb vagy utóbb! Ha megpróbálsz "lefizetni", ugyis továbbküldöm a trashvod-nak vagy valami állatotthonnak vagy inkább valami gyerekbántalmazó alapítványnak te pedofil szhar!

Itt csak azon múlik az idő, hogy mennyire nagy pofával térsz vissza és öntöd a további mocskot az internetre!

Feltételezem majd jönnek a szokásos fenyegetések felém is! Ez szokott lenni a forgatókönyv, nem!? Pár napja a haverod voltam, majd fenyegetés végül bocsánatkérés! Csak én elmondtam korábbi hasonló videóidnál hogy semmilyen bocsánatkérésedet nem fogadom el felém!
HeTe!
Jun 07, 2022 15:48:30

Szerző: Vaják (Snecológus-pontszám: 13427x6) Jun 07, 2022 15:49:37
Válasz
(5)
Most végzem el az utolsó simításokat a hétvégi összefoglaló videón, aztán repül is fel trashvodra. Lehetett volna minőségibb munka, de minél előbb véezni akartam vele, utólag tudok rajta finomítani.

Na meló, csá.
Jun 07, 2022 15:49:37

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 07, 2022 15:49:55
Válasz
(0)
Hahó!
Már 6 napja volt az utolsó stream!

Az más.
Jun 07, 2022 15:49:55

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 07, 2022 15:52:13
Válasz
(2)
Csak gyermekbántalmazó alapítványnak ne! endre a főkurátor!
Jun 07, 2022 15:52:13

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25768x12) Jun 07, 2022 15:52:42
Válasz
(1)
MagyarVictor

Itt csak azon múlik az idő, hogy mennyire nagy pofával térsz vissza és öntöd a további mocskot az internetre!

a púpos elkussoltatásával nagy szolgálatot tettél a snecológiának. minden egyes nap, amíg a sodi akarata ellenére nem videózik, meghatványozódik a trollerő. a sodi abból nyeri az életerejét, hogy figyelemkurvul, mi pedig abból, hogy ezt megakadályozzuk.
vérdíj target nr. 1
Jun 07, 2022 15:52:42

Szerző: Tajgi szétkúrt segge Jun 07, 2022 15:52:51
Válasz
(3)
Tajgi
MONDOM, HOGY NEM BASZTAK SEGGBE!!!!

Spontán tágulás történt.
Jun 07, 2022 15:52:51

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jun 07, 2022 15:55:03
Válasz
(3)
Csak egy olvasó
Régi vicc a jövőhöz igazítva Púpszászon:

Trollok: Asodi kijöhet drónozni?
Golda: Endre meghalt.
Trollok: A drónját azért elkérhetjük?

Nem csak a gopjoja kell, mert csoró pizzafutárként csak 7-es goprom van, így kell andy 10-ese, úgyis csak 1x használta, mint minden más technikai kütyüjét... :D
HeTe!
Jun 07, 2022 15:55:03

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jun 07, 2022 15:55:10
Válasz
(1)
Fifi beszéltél már Gézával a szarról amiben vagy?
Mennyibe került az újabb atyai jótanács?
Tudod, ezeknek ára van, piszony!
Lekevert már pár sallert amiért így viselkedett az elmebeteg kisfia hétvégén a hölgyekkel?
Megannyi kérdés…
Meló megvan még? Sörhöz hozzáférsz?
Jun 07, 2022 15:55:10

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 15:56:08
Válasz
(4)
Már bíborszínű a piton a sok stresszmentesítő recskától. Két levél viagra fogyott vasárnap óta, és a kisbolt összes alkoholtartalmú itala.
Jun 07, 2022 15:56:08

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5925x2) Jun 07, 2022 15:57:58
Válasz
(0)
MagyarVictor

Köszi az infókat. Biztos kapott egy jelzésértékű jobbhorgot ,miután megpróbált kedvet csinálni a lányoknak a döglött pitonszhoz önkívületi állapotban. Gondolom az atombomba is a hétvégéről van, akkor biztos azzal telt az elmúlt 2 napja, hogy kiderítse mi van még róla :D De ma már a csoportvezetői feladataira kell fókuszálnia, nehogy elkanászodjanak a kis dzsuniorok ott Bécsben.
blabla
Jun 07, 2022 15:57:58

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272096x136) Jun 07, 2022 15:58:24
Válasz
(2)
Betöjt Laptop
Hahó!
Már 6 napja volt az utolsó stream!

Az más.

3 napja volt hahó!
Jun 07, 2022 15:58:24

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 07, 2022 16:00:32
Válasz
(0)
Hahó
3 napja volt hahó!

Az más.

Az utolsó stream
5 428 megtekintés Élő közvetítés dátuma: 2022. máj. 31

SoDI birodalma
4,21 E feliratkozó

Jun 07, 2022 16:00:32

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jun 07, 2022 16:00:39
Válasz
(5)
Endre, basszál ki a trollokkal úgy, hogy soha többé nem pimaszkodsz az interneten és eltűnsz a kurva anyádba az internetről. Akkor nem tudják tovább vinni a dolgokat veled kapcsolatban :D
Jun 07, 2022 16:00:39

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) Jun 07, 2022 16:01:48
Válasz
(5)
max5enutálnak
Csak gyermekbántalmazó alapítványnak ne! endre a főkurátor!

jó a lényeg érthető volt... védelmező naaa! :D
HeTe!
Jun 07, 2022 16:01:48

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272096x136) Jun 07, 2022 16:11:36
Válasz
(10)
Kisrühes azért ilyen ideges, mert megint felment a sütemény ára a kajárdában. És nyilván a trollok tehetnek erről is.

De arról mélyen hallgat, hogy miért nem harcol a hazájáért. A gyáva szhar.
Jun 07, 2022 16:11:36

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jun 07, 2022 16:14:18
Válasz
(4)
Hahó
Kisrühes azért ilyen ideges, mert megint felment a sütemény ára a kajárdában. És nyilván a trollok tehetnek erről is.

De arról mélyen hallgat, hogy miért nem harcol a hazájáért. A gyáva szhar.

Vagy megint lebukott azzal, hogy cipőt lopott az öltözőből.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jun 07, 2022 16:14:18

Szerző: Maffiózó (Snecológus-pontszám: 3636x1) Jun 07, 2022 16:18:00
Válasz
(2)
Endre ha ez nem párbaj helyzet akkor semmi!

Téged mindenhonnan elküldenek de a trollokat meg nem. Miért hagyod magad? Gyáva szar vagy?

Pedig hajfestéked és tejhabosítod is van.

Ha most nem állsz ki magadért soha nem fogsz, most legyél igazi trash youtuber, indítsd azt a tisztázos lájvot.

Menjen az a piros lámpánál álldogálás, csattanjon az automatás söröcske, feszüljön a XXXL size veknire az XS size pfp maszk! Gördüljenek görög metszésű ajkaidról a passzív agresszív csááák.

Toljad a kontetot!
Jun 07, 2022 16:18:00

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jun 07, 2022 16:18:44
Válasz
(4)
basszus, ha Victor elérné hogy a gyagyás eltakarodjon a netről, akkor instant királlyá lehetne koronázni a duna jegén.

bár tisztában vagyok vele, hogy ez *PR*
Jun 07, 2022 16:18:44

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272096x136) Jun 07, 2022 16:21:45
Válasz
(9)
Sneci ne feledd, hogy a leshikeresebb akkor voltál, amikor leszartad a melócsát, és a legnagyobb tragédiák akkor értek, amikor a legszorgalmasabb voltál.

Bontsad a sörikét tehát. A dokumentáció majd elolvassa magát.
Jun 07, 2022 16:21:45

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272096x136) Jun 07, 2022 16:33:11
Válasz
(4)
Tessék venni tagságot - irja sneci a yt púpfalon.

Ez mikbe van? Nincs kontentot, minek fizessen bárki? Ráadásul egy pedofilnak?
Jun 07, 2022 16:33:11

Szerző: Maffiózó (Snecológus-pontszám: 3636x1) Jun 07, 2022 16:33:29
Válasz
(1)
Bírom amikor a trollok látványosan győznek és Endre napokra elbújik a buziszaunába és azon ábrándozik, hogy mindenki irigykedve nézi a faszát.

Közben szerencsétlen szatír áldozatoknak az jut eszébe, hogy vajon feltudja-e csapni a púpjára a herezacskóját vagy gyalogláskor Borat bikinit kell húznia.
Jun 07, 2022 16:33:29

Szerző: Betelefonáló cigány Jun 07, 2022 16:34:06
Válasz
(2)
Jun 07, 2022 16:34:06

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272096x136) Jun 07, 2022 16:34:14
Válasz
(3)
Sneci a tagmódba tett lájv fenn van a trashvodon. Te tényleg ekkora idióta vagy?
Jun 07, 2022 16:34:14

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5925x2) Jun 07, 2022 16:35:00
Válasz
(1)
sittessanyi
basszus, ha Victor elérné hogy a gyagyás eltakarodjon a netről, akkor instant királlyá lehetne koronázni a duna jegén.

bár tisztában vagyok vele, hogy ez *PR*

Duna jegén koronázást már a másik viktor stipistopizta előreláthatólag. Ma éppen csak Szent Istvánhoz hasonlították, szóval nemsokára a királlyá koronázás is megtörténik.

MagyarViktorsz elégedjen meg az Országos Pizzafutár & Magánnyomozó szövetség elnöki tisztségével.
blabla
Jun 07, 2022 16:35:00

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jun 07, 2022 16:36:02
Válasz
(2)
Betelefonáló cigány
www.youtube.com/watch?v=LvN4ro9Gbb4 vekni videócsá

360p, a legjobb minőség :D
Jun 07, 2022 16:36:02

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Jun 07, 2022 16:39:05
Válasz
(7)
Hahó
Tessék venni tagságot - irja sneci a yt púpfalon.

Ez mikbe van? Nincs kontentot, minek fizessen bárki? Ráadásul egy pedofilnak?
Vesz tagságot a radai lánctalpas szűzmária sneci
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jun 07, 2022 16:39:05

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jun 07, 2022 16:39:21
Válasz
(3)
Nyemértyem. Vegyünk tagságot vagy iratkozzunk le? Most mifaaaan?
Jun 07, 2022 16:39:21

Szerző: linzicsibe (Snecológus-pontszám: 4447x2) Jun 07, 2022 16:40:35
Válasz
(2)
Puha Slag
360p, a legjobb minőség :D

Ez már a TheVR minőség! Ment is a videó feltöltése után a Tesla-ért, hahó!
Jun 07, 2022 16:40:35

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jun 07, 2022 16:40:41
Válasz
(11)
Hihetetlen, hogy képes itt is áldozatként beállítani magát ez a büdös féreg, nagyon röhögök. Még inget is felvett, hogy egy normális, rendbe szedett ember látszatát keltse :D

Inkább fizessed ki a károkat amiket okoztál kamatosan, hiszen konkrétan megloptad a hölgyeket.
Jun 07, 2022 16:40:41

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 07, 2022 16:41:11
Válasz
(3)
Betelefonáló cigány
www.youtube.com/watch?v=LvN4ro9Gbb4 vekni videócsá

Ingben van. Felkérdezés, online meeting lehetett a melócsában.
Jun 07, 2022 16:41:11

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jun 07, 2022 16:41:45
Válasz
(9)
Úgy gondolja sneci, hogyha nem beszél a történtekről akkor meg fogja úszni. Endre, ez most nem így fog működni. Ez most más lesz :)
Jun 07, 2022 16:41:45

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) Jun 07, 2022 16:42:09
Válasz
(3)
rBali

Inkább fizessed ki a károkat amiket okoztál kamatosan, hiszen konkrétan megloptad a hölgyeket.

Potyogjanak azok az atomok!
Jun 07, 2022 16:42:09

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jun 07, 2022 16:42:19
Válasz
(4)
Inkább hogyvolthoz vennék tagságot pedofil!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 07, 2022 16:42:19

Szerző: mévagyilyen Jun 07, 2022 16:43:21
Válasz
(2)
Bögréből issza a sört a korcs, hogy azt higyjük nem a sört vedeli most is az alkoholista vekni.
Jun 07, 2022 16:43:21
« 9682 9683 9684 9685 9686 9687 9688 9689 9690 9691 »
1733433 komment.

70 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™