« 9738 9739 9740 9741 9742 9743 9744 9745 9746 9747 »
1733672 komment.

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 19, 2022 21:56:42
Válasz
(6)
Debil felügyelő
Némi kilóméter.Kurva sok.De amikor arra járok szívesen picsán rúgom bármelyiket.Tudom ilyet is írtak már sokan.Mindegy.De pld ma is Szegeden ha már ott parkol a fullfos autója akkor legalább vagy 2 kerekét miért nem lehet kiszúrni a poén kedvéért,ha már ott stalkol valaki?

Nyugodtan példát mutathatsz.
Nothing's better than cheddar!
Jun 19, 2022 21:56:42

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 19, 2022 21:57:50
Válasz
(4)
Anschluss
eddig az volt a baj hogy visszatartunk infokat. most lat mindent mindenki. ennyi jelentosege van. en mondjuk mar hamarabb kiraktam volna ezeket ha rajtam mulik :)

Örülönk ezeknek, csak annyira túl volt hype-olva az a hétvége, hogy ahhoz képest ez kicsit csalódás.
Jun 19, 2022 21:57:50

Szerző: pupszi (Snecológus-pontszám: 3332x1) Jun 19, 2022 21:57:54
Válasz
(1)
veknis vaj szemüveggel
Meg az emailjeit is láttam sajnos elolvasni nem sikerült

Szep munka zsido! Arra nem emlekszel, hogy gmail vagy valami mas well-known szolgaltato volt? Vagy esetleg a domain nevre nem emlekszel? Logo, barmi, amit az oldalon lattal?

segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Jun 19, 2022 21:57:54

Szerző: Nem éjtem Jun 19, 2022 21:58:36
Válasz
(2)
Azért Laura nem semmi hétvégéid voltak tuti nem unatkoztál, bár az hogy engedted,hogy ez a retard Sodi összehánnya a lakásod és széttörje pár bútorod az dúrva, de hogy még ezután mégegyszer felengedted ráadásul a fullfinggal az már komoly problémákat sejtet…
Jun 19, 2022 21:58:36

Szerző: Gender agenda Jun 19, 2022 21:59:56
Válasz
(-4)
Basszátok meg. Tényleg nem értitek, hogy ez egy aberalt beteg fasz, Sodi a Sodi ,és ugyanabban az elmebeteg "szokásos" Endre faszságban van?
Nem normális, az ürge. Konkrétan az a probléma, hogy egy elmebeteget, egészséges emberek próbálnak kiismerni. Endre soha nem volt százas,egy mániákus függő. Egyesek még ajvékolnak, hogy Úristen lehet leszopta egy kurva, meg jól érzi magát. Ember totál elmebeteg, ezért kellet a májast 24 órára bannolni? XD
Jun 19, 2022 21:59:56

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 19, 2022 22:00:13
Válasz
(8)

Pegasus-os miniszterelnökségi trollok megszerezhetnék a videót Laurától :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jun 19, 2022 22:00:13

Szerző: hugykoszagu pinaszor (Snecológus-pontszám: 14199x7) Jun 19, 2022 22:01:04
Válasz
(2)
Debil felügyelő
Ping,meg pong, meg a faszom,új vagyok itt,és lehet ódivatú is,de nem lenne opció hogy egyszerűen megrakni ezeket a nyomorultakat,de úgy,hogy lefossák a bokájukat?

senki nem akar egy büntetőügyet provokálni maga ellen, gondolom ezt megérted

a törvény előtt ugyanannyit érnek, mint egy normális ember.
le vagy tiltva, kurva anyád
Jun 19, 2022 22:01:04

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 22:01:33
Válasz
(10)
Tanszéki kutatómunkához szükségem lenne Vahur cégének a nevére, továbbá a testvére nevén is van cég. NSZKSZ

Hálából elmondom, hogy vahur is futár lett június tizedikével.

Jun 19, 2022 22:01:33

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 19, 2022 22:02:02
Válasz
(0)
A szauna szatírja
Gyagyás semmibaj hogy olyan ordenáré dolgokat műveltél amikért azonal bannoltak volna youtubról trashvodról nem fognak amikor felkerül nyugi.

Én előre félek, hogy egy olyan embernél, aki;

-nyilvánosan mutogatja a pöcsét,
-a lógó heréivel ijesztgeti az embereket,
-fehér négyzetekre veri a faszát,
-és nem szégyelli kiteregetni ország-világ előtt, hogy hogyan lefetyelte ki a saját - és pár kamionos - spermáját egy faszpinából,

vajon mi lehet az, ami annyira ordenáré, hogy nem meri felrakni a netre.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jun 19, 2022 22:02:02

Szerző: Valaki a háttérből Jun 19, 2022 22:02:50
Válasz
(0)
pupszi
Szep munka zsido! Arra nem emlekszel, hogy gmail vagy valami mas well-known szolgaltato volt? Vagy esetleg a domain nevre nem emlekszel? Logo, barmi, amit az oldalon lattal?
Gmailben kutakodott
Jun 19, 2022 22:02:50

Szerző: A szauna szatírja (Snecológus-pontszám: 2113x1) Jun 19, 2022 22:03:21
Válasz
(0)
SyntaxError
Én előre félek, hogy egy olyan embernél, aki;

-nyilvánosan mutogatja a pöcsét,
-a lógó heréivel ijesztgeti az embereket,
-fehér négyzetekre veri a faszát,
-és nem szégyelli kiteregetni ország-világ előtt, hogy hogyan lefetyelte ki a saját - és pár kamionos - spermáját egy faszpinából,

vajon mi lehet az, ami annyira ordenáré, hogy nem meri felrakni a netre.
megfogjuk tudni, tuti megint felvették ezt a balfaszt
Boldog Vekni
Jun 19, 2022 22:03:21

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jun 19, 2022 22:03:30
Válasz
(7)
Norina
Csak utálom így látni a pedofil aljadekot.
Na mindegy, bízom benne, hogy valami nagy dolog munkálkodik közben a háttérben.:)

Ilyenkor arra gondolj, hogy:

- jelenleg az egyetlen szövetségese egy labilis csaj, aki hol kiadja a titkos infókat a főellenségének, hogy pátyolgatja + a sunka, aki zsarolja, és akitől retteg
- kókler szar és tudja is magáról, bármikor kirúghatják és retteg tőle
- sajog a púpja és minden reggel fosik, mint a kacsa, ennek ellenére nem eszik, csak vedel
- az anyja is undorodik tőle, a kapcsolatukban semmilyen intimitás nincs
- az anyagi helyzetét ő maga is kártyavárnak nevezi, teljesen fenntarthatatlan pályán halad, ennek ellenére több lakást fizet
- és még az élete értelmét, a videózást is kénytelen visszafogni, mert retteg a trolloktól.

Hamarosan hazaér az üres lakásba (akár Bécsbe, akár Linzbe) és rászakad a magány. Amitől szintén retteg.

Kutyaszar élete van még akkor is, ha most éppen örül, hogy van egy trashlegye. Az is vicces, ha megbízik benne meg az is, ha nem, a csaj így vagy úgy, de megint el fogja árulni. Aki egyszerre három retardot bódít, az kavarni szeret és ezen nem változtat az, hogy ő maga is retard.
Jun 19, 2022 22:03:30

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Jun 19, 2022 22:05:07
Válasz
(5)
Nagyon viccesek ezek a képek biztos, bár már ennél ezerszer durvább dolgokat produkált magáról sneci a mergával közös lájvszokban. Örültem volna egy készülék "elvesztésnek" például, ha már adott volt egy több órás holtidő és volt "terv", amiről tudjuk, hogy nagy valószínűséggel teljesen ad-hoc jelleggel ment az egész. Ha meg nem, akkor kurvára ilyen jelleget öltött :)

Mindegy, én nem szidok senkit és személyeskedni se fogok (hisz itt mindenki sodi).

Remélem leköveti valaki a melócsába és hamarosan olvashatjuk az "örülhettek" kommentet, a kirúgás utáni napok szoktak a kedvenceim lenni. Továbbra is tartom, hogy a kardinális kérdésekben még mindig a profizmust helyezném előtérbe és ha szükséges ezt anyagilag is támogatnám, ha szükséges!

A jó portás csak baszik!
Jun 19, 2022 22:05:07

Szerző: Valaki a háttérből Jun 19, 2022 22:05:18
Válasz
(2)
ascites
A bal cipőfűzője is lógott a balfasznak és geci nagy a púpja a jobb lapockáján.
Jun 19, 2022 22:05:18

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Jun 19, 2022 22:05:20
Válasz
(1)
bolgár jeti

Pegasus-os miniszterelnökségi trollok megszerezhetnék a videót Laurától :)

Hopp az ott alul csak nem a szamárfasz?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Jun 19, 2022 22:05:20

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 19, 2022 22:06:04
Válasz
(4)
Most láttam a félkegyelmű vidijét,borszasztó volt látni,hogy teli pofával vigyorog és boldog, most nagyon elhiszi és most az van a fogyatékos fejében,hogy a Laurával újra jóban van és már nincs letiltva se,mindent megbeszéltek, az meg pláne feldobta az önbizalmát,hogy a Tibcédesz visszamenne hozzá. De egy dolgot észrevettem rajta a Tiborsz már nem érdekli,mert fülig belezúghatott a Laurába. Ez még egy jó muníció lesz nekünk. Endre készülj fel,mert akkor csapunk le a legjobban amikor már a biztonság hamis illúziójába ringattad magad.
Jun 19, 2022 22:06:04

Szerző: - Jun 19, 2022 22:06:11
Válasz
(2)
veknis vaj szemüveggel
Azt hittem egyedül vagyok de amiről tudtam felkérdeztem. Pl. a rákos nőkről (sajnos édes anyámnak is méhnyak rákja volt de hála az égnek már jól van) hogy az még mindig vicces e? Meg hogy még mindig hasznosnak tartja e? Meg mondta hogy megy haza de elkezdet hetyetyézni:
“hogy mi az hogy ó hova megy?”
meg ilyenek és erre volt a válaszom hogy leszarom hova mész vár még egy osztag troll szóval vigyázzon. Meg az emailjeit is láttam sajnos elolvasni nem sikerült, meg a messengerébe is sikerült bele látnom beszélt benne a mergával meg a gézával amit ki tudtam olvasni.

Ui.: Köszönöm a kék upvoteott. A fórumra ebben az évben kezdtem el tevénykedni de 3 éve követem a gyagyás csótány életét, és jó lett volna a szegedi akció csoportban tevékenykedni és kicsit meg agyalni a kurva anyázás miatt meg rákos nők miatt

Hajrá:)

Én amondó vagyok (de van, aki nem ért egyet velem) hogy elsősorban az infókra kell menni, nem a tojásozásra (bár az is szép sport) különösen most, hogy van melócsája, amit kizárólag azért tarthat meg, mert a főnökurak nem tudnak a nőveréses ügyeiről, se arról, hogy jött el a korábbi cégeitől.

Szóval ha adja magát a helyzet, például azzal, hogy nyitva a faptop, érdemes képeket csinálni (tudom, mondani egyszerűbb, mint csinálni, nem a mostani alkalomról beszélek!). Sőt, ha épp nincs semmi ötleted, hogy mit lehetne vele épp csinálni, akkor is érdemes lehet egyszerűen lefényképezni és megfigyelni, hogy merre megy, melyik vonatra száll fel, stb.

Bár nyilván tudod, de azért azt is leírom, hogy hülyeséget ne csinálj akkor se, ha erős a peer pressure a fórumról: a recskás nem ér annyit, hogy rendőrségre, bíróságra kelljen miatta járkálnod. Egy pofánfényképezés viszont teljesen legitim, pláne, hogy a korcs közszereplő.

Üdv az intervencionista snecológusok közt, sok sikert a további munkához és kérdezz bátran, ha kérdésed van:)
Jun 19, 2022 22:06:11

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Jun 19, 2022 22:07:04
Válasz
(11)
Szerintem az egész Laurás esettel az volt a probléma, hogy túl lett hype-olva, így sokan egy végső megoldásra számítottak, ami az utolsó ütést viszi be a púposnak.
Ehelyett csak egy színes közjáték lett, új helyszínen, új szereplőkkel, de a lényeg a szokásos, a korcs ordenáré módon viselkedik, mindenki szégyenli magát a környezetében, vagy undorodik tőle, vagy ezek tetszőleges kombinációja.
Szóval a történet fő szálát szerintem nagyon nem érintette, ettől nem fog hamarabb megdögleni Endre, és persze az ő szempontjából pozitív irányba sem változik a sorsa.

Viktorék igazából a saját marketingjüket szúrták csak el, ha a Laurás hétvége után, csak simán kitolják a felvételeket, üzenetváltásokat publicra, és nem célozgatnak arra, hogy van még egy sokkal nagyobb terv a háttérben, akkor kétszer annyi pluszt zsebelhettek volna be, mint most amennyi minuszt. De hibáztak, mert hiú reményeket keltettek a fórumlakókban, hogy ez most megrendítő ütés lesz.

Viszont tanulság lehet, hogy outsiderek csak óvatosan lehet bevonni a trollkodásba, mert a dagadt egy gátlástalan bűnöző, és minden gyengeségre lecsap.
És nem, nem lesz ettől Endre nyeregben, legfeljebb annyira, mint egy új kütyü kicsomagolása utáni fél órában, mert szép lassan azért tudatosul benne, hogy igazából ő most sem nyert meg egy csatát sem, csak Laura vesztett el egyet a dagadt fostartállyal szemben, és ettől neki egy cseppet sem lesz jobb.

hoty... hotyhotyhoty...
Jun 19, 2022 22:07:04

Szerző: Norina (Snecológus-pontszám: 4625x2) Jun 19, 2022 22:08:57
Válasz
(0)
ascites

- jelenleg az egyetlen szövetségese egy labilis csaj, aki hol kiadja a titkos infókat a főellenségének, hogy pátyolgatja + a sunka, aki zsarolja, és akitől retteg
- sajog a púpja és minden reggel fosik, mint a kacsa, ennek ellenére nem eszik, csak vedel
- az anyagi helyzetét ő maga is kártyavárnak nevezi, teljesen fenntarthatatlan pályán halad, ennek ellenére több lakást fizet
- és még az élete értelmét, a videózást is kénytelen visszafogni, mert retteg a trolloktól.

Hamarosan hazaér az üres lakásba (akár Bécsbe, akár Linzbe) és rászakad a magány. Amitől szintén retteg.

Kutyaszar élete van még akkor is, ha most éppen örül, hogy van egy trashlegye. Az is vicces, ha megbízik benne meg az is, ha nem, a csaj így vagy úgy, de megint el fogja árulni. Aki egyszerre három retardot bódít, az kavarni szeret és ezen nem változtat az, hogy ő maga is retard.

Igazából Laurat nem tudom sajnálni.
Inkább kicsit neheztelek ra, hogy ez így alakult.
Mert bármi is történt most hétvégén , Ő hozzásegítette a Gyagyast , hogy nagyon jól érezze magát.

Jun 19, 2022 22:08:57

Szerző: Valaki a háttérből Jun 19, 2022 22:09:14
Válasz
(0)
A KIRENDELT GONDNOK
Most láttam a félkegyelmű vidijét,borszasztó volt látni,hogy teli pofával vigyorog és boldog, most nagyon elhiszi és most az van a fogyatékos fejében,hogy a Laurával újra jóban van és már nincs letiltva se,mindent megbeszéltek, az meg pláne feldobta az önbizalmát,hogy a Tibcédesz visszamenne hozzá. De egy dolgot észrevettem rajta a Tiborsz már nem érdekli,mert fülig belezúghatott a Laurába. Ez még egy jó muníció lesz nekünk. Endre készülj fel,mert akkor csapunk le a legjobban amikor már a biztonság hamis illúziójába ringattad magad.
Ez csak műsor volt, utána lapított és menekült a csomagjaival mint egy patkány a felkérdező trollok elől.
Ne szopj be mindent amit látsz. :)
Jun 19, 2022 22:09:14

Szerző: veknis vaj szemüveggel (Snecológus-pontszám: 2684x1) Jun 19, 2022 22:09:21
Válasz
(0)
pupszi

nem sajnos pedig nagyon akarnék segíteni ebben se a nevét nem tudom az emailjének se a logót de abban tudok segíteni ha az már valami hogy emailt használ
Én vagyok Űr diplomata úr
Jun 19, 2022 22:09:21

Szerző: Kevinke Jun 19, 2022 22:09:46
Válasz
(1)
Anyámat már értesítettétek hogy apa elakar hagyni?
Jun 19, 2022 22:09:46

Szerző: pupszi (Snecológus-pontszám: 3332x1) Jun 19, 2022 22:10:36
Válasz
(0)
ascites

Az is vicces, ha megbízik benne meg az is, ha nem, a csaj így vagy úgy, de megint el fogja árulni. Aki egyszerre három retardot bódít, az kavarni szeret és ezen nem változtat az, hogy ő maga is retard.

No offense, de az csaj, aki annyira megijedt a fenyegetestol es a unscheduled latogatastol, hogy rogton beengedte oket(!) a lakasaba, egy EGESZ EJSZAKARA, annak biztos, hogy soha tobbet eszebe sem fog jutni szivarogtatni.

Egyebkent meg:
- nem, ott a trash kulonitmeny ( kammer, vahur, gejza, raadasul Tibor kozlegeny is nyilvanosan raizgult es konyorgore fogta )
- Eddig sem erdekelte, Autikod elfed mindent. O egy szenyor pikdata engineer, aki havi 1.5 millio futyit keres, az osztrak atlag negyszereset
- Nem alkoholista sodi aSodi, mert barmikor abba tudja hagyni. lasd meg: autikod
- Soha nem is erdekelte, amig kapja tole a penzt es takaritja a recskaodut
- Majd a videos karrier beinditja, vagy orszagot valt. Megtette, ujra meg fogja csinalni ha borul a bili. Egyebkent meg O szarja magyarorszagra a vonatokat, szoval faszasag van anyagiak teren. lasd meg: autikod
- Epp ma publikalt egy hatalmas teasert. Ebbol a hetvegebol meg hetekig fogja csopogtetni a semmitmondo videokat. Szamara ez egy uj tema, amit mindenki epekedve fog hallgatni. lasd meg: autikod
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Jun 19, 2022 22:10:36

Szerző: Sodronyka (Snecológus-pontszám: 8030x4) Jun 19, 2022 22:10:43
Válasz
(4)
Biztatási kár
Tanszéki kutatómunkához szükségem lenne Vahur cégének a nevére, továbbá a testvére nevén is van cég. NSZKSZ

Hálából elmondom, hogy vahur is futár lett június tizedikével.

Nico Stiletto néven van fent facebookon
[email protected]

Ott még találsz pár infot induláshoz
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Jun 19, 2022 22:10:43

Szerző: - Jun 19, 2022 22:10:51
Válasz
(0)
Zegernye
ettől neki egy cseppet sem lesz jobb.

Itt igazából a fő kérdés, hogy hajlandó lesz-e Laura pótmamát játszani a korcsnak és hallgatni a loopját, esetleg lebeszélni az önpusztítő ötleteiről. Ha igen, akkor azzal a korcs ideig-óráig legalábbis nyer.
Jun 19, 2022 22:10:51

Szerző: Majomparádé Jun 19, 2022 22:11:20
Válasz
(6)
Bal oldalon: felvételek a filmből - Jobb oldalon: kegyetlen valóság

Hogy kell azt érteni, ha azt mondják; Melegen ajánlom?
Jun 19, 2022 22:11:20

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 19, 2022 22:15:11
Válasz
(3)
Valaki a háttérből
Ez csak műsor volt, utána lapított és menekült a csomagjaival mint egy patkány a felkérdező trollok elől.
Ne szopj be mindent amit látsz. :)

Én is tudom,hogy műsor volt,csak azt írtam le ami Endre fogyatékos fejében van, de akkor is rossz volt látni.
Jun 19, 2022 22:15:11

Szerző: veknis vaj szemüveggel (Snecológus-pontszám: 2684x1) Jun 19, 2022 22:15:15
Válasz
(0)
-
Hajrá:)

Én amondó vagyok (de van, aki nem ért egyet velem) hogy elsősorban az infókra kell menni, nem a tojásozásra (bár az is szép sport) különösen most, hogy van melócsája, amit kizárólag azért tarthat meg, mert a főnökurak nem tudnak a nőveréses ügyeiről, se arról, hogy jött el a korábbi cégeitől.

Szóval ha adja magát a helyzet, például azzal, hogy nyitva a faptop, érdemes képeket csinálni (tudom, mondani egyszerűbb, mint csinálni, nem a mostani alkalomról beszélek!). Sőt, ha épp nincs semmi ötleted, hogy mit lehetne vele épp csinálni, akkor is érdemes lehet egyszerűen lefényképezni és megfigyelni, hogy merre megy, melyik vonatra száll fel, stb.

Bár nyilván tudod, de azért azt is leírom, hogy hülyeséget ne csinálj akkor se, ha erős a peer pressure a fórumról: a recskás nem ér annyit, hogy rendőrségre, bíróságra kelljen miatta járkálnod. Egy pofánfényképezés viszont teljesen legitim, pláne, hogy a korcs közszereplő.

Üdv az intervencionista snecológusok közt, sok sikert a további munkához és kérdezz bátran, ha kérdésed van:)

köszönök mindent és nem emailt hanem gmailt használ csak elírtam
Jun 19, 2022 22:15:15

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 19, 2022 22:18:11
Válasz
(0)
De ez a látogatás nem volt váratlan, ha jól tudom. Nem az törtent, hogy a két torzszülött megjelent a kapuban hirtelen.
Laurával ez le volt beszélve, hogy érkeznek, gondolom már telefonon elkezdődött a zsarolás.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jun 19, 2022 22:18:11

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 22:18:57
Válasz
(9)
Sodronyka
Nico Stiletto néven van fent facebookon
[email protected]

Ott még találsz pár infot induláshoz

NSZKSZ! Amúgy vahurt vagy kidobta az asszony, vagy kitudja mi, de kijelentette őt, és most egy székhelyszolgáltató a bejelentett lakcíme.

Jun 19, 2022 22:18:57

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jun 19, 2022 22:19:33
Válasz
(0)
Mától hivatalos. Nagy volt a verseny, de Viktor lett a kiválasztott. Merci nem szokott a levegőbe loopolni.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jun 19, 2022 22:19:33

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9446x4) Jun 19, 2022 22:19:44
Válasz
(0)
merga énekel, iszonyú
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Jun 19, 2022 22:19:44

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Jun 19, 2022 22:20:19
Válasz
(4)
ELőadta az örömködést, de igazából mi történt? Azt a gézát kellett hívnia, aki már lerántott róla másfél-kétmillió forintot. Nincs senki aki szóbaállna vele, csak a wishes műanyagbuddha, ami eddig mindig zsebbenyúlós/állásvesztős/szopós kaland volt.

Ezt nehéz lesz győzelemként eladni
Jun 19, 2022 22:20:19

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 19, 2022 22:21:28
Válasz
(2)
Biztatási kár
NSZKSZ! Amúgy vahurt vagy kidobta az asszony, vagy kitudja mi, de kijelentette őt, és most egy székhelyszolgáltató a bejelentett lakcíme.

Na legalább valami jó hír :D
Jun 19, 2022 22:21:28

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jun 19, 2022 22:21:39
Válasz
(1)
Biztatási kár

Szerintem sokáig rugós bekének számlázott és bedőlt a dolog, azért kellett mennie. Vagy csak papíron állt odébb, hogy a nőnél ne keressék.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jun 19, 2022 22:21:39

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Jun 19, 2022 22:22:21
Válasz
(4)
-
Itt igazából a fő kérdés, hogy hajlandó lesz-e Laura pótmamát játszani a korcsnak és hallgatni a loopját, esetleg lebeszélni az önpusztítő ötleteiről. Ha igen, akkor azzal a korcs ideig-óráig legalábbis nyer.

De ez nem befolyásol semmit:
ugyanúgy inni fog tovább, általános egészségi állapota ugyanúgy romlik tovább, a melócsában ugyanúgy retteghet a kibaszástól, mert vagy rájönnek, hogy semmihez nem ért, és ahhoz is lusta, vagy kiderül, hogy hol dolgozik, és a trollok kirúgatják, a videós áttörése, mint elismert youtuber, ha eddig nem történt meg ezután sem fog, és előbb-utóbb úgyis hibázik egy nagyot, és látványosan pofára esik, és két lépcsővel lejjebb kerül, mint mindig.

Ebben az a jó, hogy mindenféle troll közbelépés nélkül is determinálva van az Endre életpályája, a trollok legfeljebb löknek rajta egyet.

Ebből a helyzetből, mint most az Endre van, csak hatalmas lelkierővel, és rengeteg munkával lehetne talpra állni. De akinek ilyen lelkiereje és szorgalma van, nem kerül ebbe a helyzetbe, szóval garantált a bukása. Ezt nyugodtan vehetjük ténynek.
Az, hogy most vidulgat, és össze-vissza fog hazudozni, hogy mi történt, csak egy múló állapot. Semmit nem jelent a fő történet vonalvezetését tekintve.
hoty... hotyhotyhoty...
Jun 19, 2022 22:22:21

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jun 19, 2022 22:23:06
Válasz
(1)
Jonciii
ELőadta az örömködést, de igazából mi történt? Azt a gézát kellett hívnia, aki már lerántott róla másfél-kétmillió forintot. Nincs senki aki szóbaállna vele, csak a wishes műanyagbuddha, ami eddig mindig zsebbenyúlós/állásvesztős/szopós kaland volt.

Ezt nehéz lesz győzelemként eladni
Az autiköd generátor dolgozik már rajta biztos.
Aztán majd hazaér és egyedül lesz.
Merga segíthetne ezen, mehetnének a kontentok, de gyagyás ehhez is ostoba.
Jun 19, 2022 22:23:06

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 22:23:40
Válasz
(4)
Andi
Szerintem sokáig rugós bekének számlázott és bedőlt a dolog, azért kellett mennie. Vagy csak papíron állt odébb, hogy a nőnél ne keressék.

Pontosan, csak a cég név kellene. Most már a másik meg van.
Jun 19, 2022 22:23:40

Szerző: Admirális Generális Jun 19, 2022 22:27:25
Válasz
(1)
Senki se csüggedjen, készüljünk a válaszcsapásra. Nehéztüzérséget felkészíteni, ágyúkat és a rakétákat bekészíteni, szárazföldi egységeket összevonni, valamint felkészülni a teljes szőnyegbombázásra. Ha nincs más akkor elő a nukleáris fegyverzettel, a célpont nem menekülhet el amíg nem száműztük a Blaha Lujza téri fogolytáborba.
Jun 19, 2022 22:27:25

Szerző: szatír Jun 19, 2022 22:28:09
Válasz
(3)
Kozma - 5320 egyéb futárpostai tevékenység
Jun 19, 2022 22:28:09

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 22:32:14
Válasz
(2)
Igazságosztó
Annyira jól megy ez a cég hogy Kozma futarkodni akar. Most épp a Magyar Viktorral haverkodik állás reményében. Isten óvjon mindenkit attól hogy egyszer ez az enyveskezű Kozma hozza ki az ételünket! A pizzáról lelopja majd a feltétet! Fújj kozma takarodj!:(

Haha, februári a bejegyzés!
Jun 19, 2022 22:32:14

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 19, 2022 22:32:42
Válasz
(2)
Admirális Generális
Senki se csüggedjen, készüljünk a válaszcsapásra. Nehéztüzérséget felkészíteni, ágyúkat és a rakétákat bekészíteni, szárazföldi egységeket összevonni, valamint felkészülni a teljes szőnyegbombázásra. Ha nincs más akkor elő a nukleáris fegyverzettel, a célpont nem menekülhet el amíg nem száműztük a Blaha Lujza téri fogolytáborba.

Sir, yes sir!

Jun 19, 2022 22:32:42

Szerző: szatír Jun 19, 2022 22:34:02
Válasz
(1)
elnézést, szóval kozma cége munkában:
img.sodika.dk/imgur.com/R3PTYv0.mp4
Jun 19, 2022 22:34:02

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 19, 2022 22:35:03
Válasz
(8)
Biztatási kár
Haha, februári a bejegyzés!

Hallod tetyó, meghoztam a babfőzeléket, adjál borravalót basszam ki a szádból a talpbélést! Én nem a beke vagyok, én ideértem!!
Jun 19, 2022 22:35:03

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 22:35:06
Válasz
(5)
szatír
Kozma - 5320 egyéb futárpostai tevékenység

MolnárF is ennyivel visz ki ételt. Kérdeztem is Viktort, nem szabályos!
Jun 19, 2022 22:35:06

Szerző: Sodronyka (Snecológus-pontszám: 8030x4) Jun 19, 2022 22:55:05
Válasz
(0)
Biztatási kár
Pontosan, csak a cég név kellene. Most már a másik meg van.

Kozma Bau kft???
Jun 19, 2022 22:55:05

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 22:56:09
Válasz
(1)
Sodronyka
Kozma Bau kft???

Igen, ez van meg, de ez a Norbert nevén van. A másik kell. De ezt is kerestem.
Jun 19, 2022 22:56:09

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 22:56:40
Válasz
(2)
Pontosítok: Kozma Épi-Tech Kft
Jun 19, 2022 22:56:40

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jun 19, 2022 23:00:02
Válasz
(7)
Biztatási kár
Pontosítok: Kozma Épi-Tech Kft
2020-ban alapították és máris kényszertörlés alatt? Ejj Vahúr, csak nem dobós cégekkel, számlázásokkal operálsz?
Jun 19, 2022 23:00:02

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 19, 2022 23:01:27
Válasz
(0)
MaxPayne
A nagy Gyik Warskent kerult be a tortenelembe.

aztan mit értek el vele? kufferreni meg a többiek szépen visszakúsztak. eltüntek egy időre, mint sodi a fapoleon után
Jun 19, 2022 23:01:27

Szerző: Gender agenda Jun 19, 2022 23:03:26
Válasz
(-19)
Nagyon sok sodihoz hasonló nyomorult van a fórumon. Kétségbeesve írogattak, egész nap vajon megdugta Endre a Laurát?
Sajnos az IT szakmában, sok szűz dolgozik. Betegek voltak, hogy Úristen megdugta XD Egesz nap ezen stresszelek, meg szoptattak a Viktort .holnapra nem fogok tudni írni, az biztos. Sok sodi van, ezen a fórumon. LOL
Jun 19, 2022 23:03:26

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 19, 2022 23:04:01
Válasz
(0)
KicsiNéző
Leírok egy sztorit, aztán mindenki azt von le belőle amit akar.

2015-2016 környékén a peakjén volt a Chemtrail Fan Club (vagy valami hasonló volt a neve) facebookon, ami gyakorlatilag hasonló volt, mint a fórum, ott a targetek a fő konteó hívő barmok voltak (laposföld, chemtrail, anti-vaxx, etc).
Voltak a belsős csoportjaikból screenshotok kimentve ahol baromságokat csináltak, de szintén volt intervencionista részleg is, akik perelgették az embereket akik aktívan ártottak (például az "orvos" aki nem engedett a mentősöknek inekciót beadni a gyerekének, aki meghalt).
Na most ez szép és jó volt egy ideig, mentek a nagy kibeszélések, aztán egyszer csak feltörték az egyik admint, és kileakeltek rengeteg screenshotot.
Kiderült, hogy az egyenlők között voltak egyenlőbbek, akiknek nem volt elég a konteós barmokon röhögés, és volt egy inner circle belsős csoport is, ahol már a tagokon is röhögtek alpári módon.
Miután ez kiderült, nyilván implodeolt az egész csoport.

nem akarlak elkeseríteni, de a csoport él és virul. ketszer töröltették, harmadszorra is itt vannak. igazi kígyófészek sok kis sodikezdeménnyel, akikbe némi intelligencia is szorult (bár önreflexió nemigen)
Jun 19, 2022 23:04:01

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 23:04:09
Válasz
(2)
Sanyibacsi
2020-ban alapították és máris kényszertörlés alatt? Ejj Vahúr, csak nem dobós cégekkel, számlázásokkal operálsz?

Lehet meglep, de géjza családjában is akadnak hasonló ügyletek ;)
Jun 19, 2022 23:04:09

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 19, 2022 23:05:12
Válasz
(3)
egyebkent a kemtrélcsoport csak egy kilúgozott sodifórum, ahol a trollok is tardok
Jun 19, 2022 23:05:12

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 19, 2022 23:07:15
Válasz
(3)
Gender agenda
Nagyon sok sodihoz hasonló nyomorult van a fórumon. Kétségbeesve írogattak, egész nap vajon megdugta Endre a Laurát?
Sajnos az IT szakmában, sok szűz dolgozik. Betegek voltak, hogy Úristen megdugta XD Egesz nap ezen stresszelek, meg szoptattak a Viktort .holnapra nem fogok tudni írni, az biztos. Sok sodi van, ezen a fórumon. LOL

Soha nem árt átismételni az első leckét: itt mindenki Sodi, hahó.
Jun 19, 2022 23:07:15

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 19, 2022 23:07:42
Válasz
(2)
technikai_proba
egyebkent a kemtrélcsoport csak egy kilúgozott sodifórum, ahol a trollok is tardok

Kezdetben jó volt, csak az alufóliásokat nyírták, de utána már egymást.
Jun 19, 2022 23:07:42

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 19, 2022 23:09:50
Válasz
(4)
Gender agenda
Sok sodi van, ezen a fórumon. LOL

Itt mindenki Sodi. Ezért írsz faszságokat.
Jun 19, 2022 23:09:50

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Jun 19, 2022 23:12:27
Válasz
(0)
Biztatási kár
Kezdetben jó volt, csak az alufóliásokat nyírták, de utána már egymást.

esetleg a magyarati, berényi, polczpetra előtti időkben
Jun 19, 2022 23:12:27

Szerző: Sodilélektan Jun 19, 2022 23:14:37
Válasz
(0)
Gender agenda

Szerintem aki nem egy kicsit sodi azt nem is vonzza be az egész.

Persze ennek ezerféle vonzata lehetséges, mindenki más miatt vonódott bele. De ami talán közös az az lehet, hogy senki sem akar olyan szintre jutni (semmiben) mint a sodi.

Sodi egy negatív cél amit mindenki szeretne elkerülni.
Jun 19, 2022 23:14:37

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jun 19, 2022 23:16:10
Válasz
(3)
Gender agenda

Te miért nem a kutyabaszó blogjára írogatsz? Ott ki is törölheted a faszságaidat, ha már négyszer-ötször elolvastad.
Jun 19, 2022 23:16:10

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 19, 2022 23:17:04
Válasz
(3)
Ásó27
Te tényleg a magányt választottad Endre? :DDDD

Pasztmek, pedig itt volt a nagy esély, amire hónapok óta várt!
Eggééssszen hihhhetetlen !

Balek vagy fifi!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jun 19, 2022 23:17:04

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 19, 2022 23:23:12
Válasz
(3)
Gender agenda

Ha úgy vesszük... a nagy számok törvénye alapján... te most saját magadat jellemezted nyelftanilag.
Jun 19, 2022 23:23:12

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 19, 2022 23:24:10
Válasz
(5)
Egészen meghatódtam azon, ahogy Tibi sírdogált Májas után. Ez egyértelműen szerelem, talán ezen az érzelmi mélyponton eljött az idő, hogy be is teljesüljön!
Pedofil, áldásod adod?
Jun 19, 2022 23:24:10

Szerző: veknis vaj szemüveggel (Snecológus-pontszám: 2684x1) Jun 19, 2022 23:25:18
Válasz
(1)
Betöjt Laptop

Balek vagy fifi!

gyagyás mindent túlélő csótány gerinctelennek csak a fertők és betegségek meleg ágya féle vissza fordított fasz pina az ideál bármi más ami nem ez az róóósssz
Jun 19, 2022 23:25:18

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Jun 19, 2022 23:31:55
Válasz
(2)
Betöjt Laptop

Balek vagy fifi!

Ez a legszebb az egészben. Tervezhet bárki bármit, úgy senki nem tud vele kibaszni, mint ő saját magával :D
Jun 19, 2022 23:31:55

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 19, 2022 23:32:36
Válasz
(0)
veknis vaj szemüveggel
gyagyás mindent túlélő csótány gerinctelennek csak a fertők és betegségek meleg ágya féle vissza fordított fasz pina az ideál bármi más ami nem ez az róóósssz

Majd mennek a pénzek tibinek jegyre, de közben kilukad a vonat kereke... Lyudga beteg lesz... Tibi hormon kezelését kell fizetni... venni kell egy új kocsit, majd azzal kimegy a szisza !

Ez az egyetlen megoldás gyagya!
Jun 19, 2022 23:32:36

Szerző: MacY2 (Snecológus-pontszám: 3889x1) Jun 19, 2022 23:33:03
Válasz
(11)
Te pedofil ,ha vissza fogadnád a cicád,akkor elmehetnétek strandolni,és lehet ez össze jönne neked.

Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Jun 19, 2022 23:33:03

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 19, 2022 23:33:21
Válasz
(0)
Jonciii
Ez a legszebb az egészben. Tervezhet bárki bármit, úgy senki nem tud vele kibaszni, mint ő saját magával :D

Tajgetosz pozitív! Kétség nem fér hozzá!
Jun 19, 2022 23:33:21

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 19, 2022 23:38:22
Válasz
(1)
A gyagyás légszomjáról megint eszembe jutott valami!

Hogy képes valaki 3 órát baszni a faszpinát, ha attól kifullad és le kell ülnie az ágyra, hogy levisz egy zsák szemetet, az első emeletről...

Endre, te még mindig nem basztál meg senkit :DDDD itt maximum te lettél meg baszva hahó!

Nyelftanilag megbaszott egy férfi.
Konklúzió?

Buzi vagy bizony :D
Jun 19, 2022 23:38:22

Szerző: Túlmelegedett S22 Jun 19, 2022 23:38:43
Válasz
(2)
mc isti anti-broni videót készített:

www.youtube.com/watch?v=kYU3S3kXtRE
Jun 19, 2022 23:38:43

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 19, 2022 23:43:15
Válasz
(0)
MacY2
Te pedofil ,ha vissza fogadnád a cicád,akkor elmehetnétek strandolni,és lehet ez össze jönne neked.

Ez a kép tisztára Aleksandr Pistoletovot idézi!

xhamster.com/videos/alexandr-pistoletov-to-the-shores-3900161
Jun 19, 2022 23:43:15

Szerző: Sodronyka (Snecológus-pontszám: 8030x4) Jun 19, 2022 23:43:15
Válasz
(1)
Túlmelegedett S22

youtube.com/watch?v=kYU3S3kXtRE

A mai magyar valóságot elnézve, lassan aktuális lesz a videója és ez lesz sajnos az átlag feletti szint magyarhonban.... :(
Jun 19, 2022 23:43:15

Szerző: veknis vaj szemüveggel (Snecológus-pontszám: 2684x1) Jun 19, 2022 23:44:11
Válasz
(1)
köszök minden infót a gyagyásról trollégák és trolleginák aludjatok rendesen gyagyás neked meg a tetves bolhás rühes defektes gondolataidban fulladj meg álmodban és a rohadó hulládat meg ne találják meg soha a linzi egér lyukadban
Jun 19, 2022 23:44:11

Szerző: Nem éjtem Jun 20, 2022 00:02:24
Válasz
(0)
Egy biztos Lauránál jó lehet a hangulat,mert péntek este még a Viktor mosolygott és volt jó kedvű, ma meg már a Sodi jelentkezett be hazafelé egy mosolygós jókedvű videóval…
Jun 20, 2022 00:02:24

Szerző: Picsaszáj Jun 20, 2022 00:06:33
Válasz
(0)
Nem éjtem
Egy biztos Lauránál jó lehet a hangulat,mert péntek este még a Viktor mosolygott és volt jó kedvű, ma meg már a Sodi jelentkezett be hazafelé egy mosolygós jókedvű videóval…

Iligy faty!

Jun 20, 2022 00:06:33

Szerző: Túlmelegedett S22 Jun 20, 2022 00:16:06
Válasz
(1)
ncore-on nem lehetne megnezni hogy mit tolt le? php, kubernetes vagy ilyenek es az alapjan bemerni a munkahelyet?
Jun 20, 2022 00:16:06

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jun 20, 2022 00:22:03
Válasz
(0)
Túlmelegedett S22

youtube.com/watch?v=kYU3S3kXtRE

Ez miben bízik, hogy a Knorr reklámarca lesz? :D
Jun 20, 2022 00:22:03

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jun 20, 2022 00:52:52
Válasz
(5)
Ne feledjük, hogy a nap végén Endre ismét teljesen egyedül hunyta álomra a szemét.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 20, 2022 00:52:52

Szerző: Részletre vett szalvéta Jun 20, 2022 00:58:12
Válasz
(7)
trolléga
az meg lett erősítve/cáfolva hogy ő a jófogásos csaló? mintha fifi vagy mc isti is ezt hangoztatta volna. persze valószínűleg innen a fórumról vette az infót amúgyis.

Gardróbcserén (női adok-veszek oldal) is volt panasz rá, feketelistás, ott meg is van említve, hogy szegedi, szóval erős a gyanúm, hogy ő az és nem fals info.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Jun 20, 2022 00:58:12

Szerző: - Jun 20, 2022 01:39:15
Válasz
(3)
trolléga
az meg lett erősítve/cáfolva hogy ő a jófogásos csaló? mintha fifi vagy mc isti is ezt hangoztatta volna. persze valószínűleg innen a fórumról vette az infót amúgyis.

Részletre vett szalvéta
Gardróbcserén (női adok-veszek oldal) is volt panasz rá, feketelistás, ott meg is van említve, hogy szegedi, szóval erős a gyanúm, hogy ő az és nem fals info.

Egy darab felhasználó írta be ezt a Gardróbcserére kb. 5 és fél éve oda, de semmi adat vagy folytatás, hogy mi történt. A jófogásos beírás két nappal későbbi egy jogi fórumon, az csak nevet említ és egy 7500 forintos összeget, szintén semmi folytatás. Nem kifejezetten tűnik egy országos csalássorozatnak.
Jun 20, 2022 01:39:15

Szerző: 50 ezres Jun 20, 2022 02:04:19
Válasz
(1)
Ráadásul nem is ritka név, Szeged meg nem falu. De jobb is, hogy tisztázva lett.
Jun 20, 2022 02:04:19

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jun 20, 2022 04:46:38
Válasz
(0)
pedofil elmebeteg, ma vajon elmegy a nagy ügyfél?
Jun 20, 2022 04:46:38

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jun 20, 2022 06:17:39
Válasz
(0)
egyébként tranyónál egész este ment a lájv, még mindig megy: www.youtube.com/watch?v=wRhpKzAnwj8
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jun 20, 2022 06:17:39

Szerző: Ne vegyetek s22 Jun 20, 2022 06:22:01
Válasz
(1)
Tranyó nyomja a kontentot, bejelentés nélkül is 24 órás live van.
Így kell ezt sodi, de te még ehhez is balfasz vagy!
Jun 20, 2022 06:22:01

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jun 20, 2022 06:33:17
Válasz
(2)
Én egyébként komolyan azt hittem, hogy legalább este be fog írni ide a fórumra a nemlétező bécsi kuckó magányában. De úgy tűnik erős töltést kapott az autipajzs.

Nagyon vigyorogsz az esti vekniflokkban pedo. De azért megkérdezném Laurát is, számára is ilyen pozitív volt-e ez a hétvége, te féreg! A műanyagbuddhával meg Alfa rómejós cibányokkal fenyegeted szerencsétlen csajt? Nincs elég a rovásodon már így is? The szharrrr
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jun 20, 2022 06:33:17

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48250x24) Jun 20, 2022 06:36:34
Válasz
(0)
trolléga
Én egyébként komolyan azt hittem, hogy legalább este be fog írni ide a fórumra a nemlétező bécsi kuckó magányában. De úgy tűnik erős töltést kapott az autipajzs.

Nagyon vigyorogsz az esti vekniflokkban pedo. De azért megkérdezném Laurát is, számára is ilyen pozitív volt-e ez a hétvége, te féreg! A műanyagbuddhával meg Alfa rómejós cibányokkal fenyegeted szerencsétlen csajt? Nincs elég a rovásodon már így is? The szharrrr

Laura kotréka=buzigőz! szerintem a következő hétvégén is ott eszi majd a fene...majd töltődik tovább az autipajzs..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jun 20, 2022 06:36:34

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47498x23) Jun 20, 2022 06:39:26
Válasz
(11)
Ajjaj Sodi, utolsó videód alapján ananászfejü mérges rád!

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jun 20, 2022 06:39:26

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jun 20, 2022 06:41:46
Válasz
(13)
tresscsopiból lopva

SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jun 20, 2022 06:41:46

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Jun 20, 2022 06:45:13
Válasz
(2)
vladrl
egyébként tranyónál egész este ment a lájv, még mindig megy: youtube.com/watch?v=wRhpKzAnwj8

Nagyon pislog az az S22, képstabilizátor nuku. Megért minden fillérníi befektetést. Fifi vegyél már egy normális telefont az uradnak!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jun 20, 2022 06:45:13

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48614x24) Jun 20, 2022 07:10:29
Válasz
(0)
EasybankosPedo
Ajjaj Sodi, utolsó videód alapján ananászfejü mérges rád!

Nocsak! Miert ragott be a pista nénje?
Ő is bánópénzekre utazik?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jun 20, 2022 07:10:29

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Jun 20, 2022 07:23:53
Válasz
(0)
Seggbekúrós tényfeltárások?
Jun 20, 2022 07:23:53

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jun 20, 2022 07:24:34
Válasz
(5)
MaxPayne
Nocsak! Miert ragott be a pista nénje?
Ő is bánópénzekre utazik?
2 napja még uszította laurára a púpos, meg tanúskodni akart Istinek Laura ellenében.
Aztán gondolom azóta ignorálja pityut és ez - jogosan - nem tetszik a másik pszichopatának.
Valaki elviszi ausztriáig?
Jun 20, 2022 07:24:34

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48250x24) Jun 20, 2022 07:30:10
Válasz
(0)
Sanyibacsi
2 napja még uszította laurára a púpos, meg tanúskodni akart Istinek Laura ellenében.
Aztán gondolom azóta ignorálja pityut és ez - jogosan - nem tetszik a másik pszichopatának.
Valaki elviszi ausztriáig?

....csak Szegedig kell.....jön a púp még ide, szerintem nem is kell sokat várni....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jun 20, 2022 07:30:10

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 20, 2022 07:30:14
Válasz
(0)
Mc Isti elárulva érzi magát, endre összeszűrte a levet az ellenséggel
Jun 20, 2022 07:30:14

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48250x24) Jun 20, 2022 07:31:35
Válasz
(0)
max5enutálnak
Mc Isti elárulva érzi magát, endre összeszűrte a levet az ellenséggel

a mirrornak be kéne írni, amikor Norbert Stu lájvozik, garantált lenne a shiker...
Jun 20, 2022 07:31:35

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Jun 20, 2022 07:33:00
Válasz
(6)
Álmodjatok Rémeket!
Jun 20, 2022 07:33:00

Szerző: üdvözlendő hír Jun 20, 2022 07:38:45
Válasz
(4)
na tranyó összetörte az s22-t na bejj
Jun 20, 2022 07:38:45

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) Jun 20, 2022 07:47:44
Válasz
(0)
üdvözlendő hír
na tranyó összetörte az s22-t na bejj

Egyébként ezeknek minek elektronika, ha amúgy hajleszek, az utcán élnek, ráadásul nem is vigyáznak semmire.
Ingatkanügyek
Jun 20, 2022 07:47:44

Szerző: Youtube sztárok Jun 20, 2022 07:50:04
Válasz
(0)
seymour schwartz
Egyébként ezeknek minek elektronika, ha amúgy hajleszek, az utcán élnek, ráadásul nem is vigyáznak semmire.

munkaeszköz
Jun 20, 2022 07:50:04

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47498x23) Jun 20, 2022 07:55:27
Válasz
(6)
Sodi, ratyi Márk megtalált már? Én megírtam neki kit és hol kell keresnie, de a hálátlan kis buzi még egy NSZKSZ se irt vissza 1.5 nap alatt.

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jun 20, 2022 07:55:27
« 9738 9739 9740 9741 9742 9743 9744 9745 9746 9747 »
1733672 komment.

163 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™