« 9747 9748 9749 9750 9751 9752 9753 9754 9755 9756 »
1733954 komment.

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jun 21, 2022 11:27:17
Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő
Azért nem kerülnek ki a fórumra az infók, mert ti elbasznátok még azt is. Én is örülnék, ha megkaptam volna az infókat, mert lehetne tényfeltárni, de sajnos egyet kell értenem a visszatartó-trollokkal, mert a habzó szájú idióták csak tönkre tennék az egészet.

a trashvod kiadóban egyébként szerintem soron kívűl átveheted az infócsomagot
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jun 21, 2022 11:27:17

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 21, 2022 11:32:17
Válasz
(4)
Endre!

Most már tényleg nem értem az egészet:

Akkor most indul a bécsi Szisza erkélyes project a káddal?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jun 21, 2022 11:32:17

Szerző: Endre Jun 21, 2022 11:32:43
Válasz
(1)
bolgár jeti

a trashvod kiadóban egyébként szerintem soron kívűl átveheted az infócsomagot

Na kösz, hogy egy négert kell néznem most ezen az oldalon állandóan mikor betölt a lap!
Jun 21, 2022 11:32:43

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 21, 2022 11:36:59
Válasz
(0)
Trollul Madár
Endre!

Most már tényleg nem értem az egészet:

Akkor most indul a bécsi Szisza erkélyes project a káddal?

Elmélet.

Bepasizott a buzigőzben, ezért borult a hármas tibivel és varanygyal!
Azóta nem volt szó arról, hogy férfiakkal nem, csak arról, hogy ő nem seggbe senkit hetyetyetye,
Az, hogy őt pumpálják, az belefér!

Lóvé is lóvé...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jun 21, 2022 11:36:59

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 11:37:22
Válasz
(2)
Nincsen semmilyen szisza a gyagyásnak, még faszpunás csöves se
Jun 21, 2022 11:37:22

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 21, 2022 11:37:57
Válasz
(0)
Betöjt Laptop
Elmélet.

Bepasizott a buzigőzben, ezért borult a hármas tibivel és varanygyal!

*Varanggyal
Jun 21, 2022 11:37:57

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Jun 21, 2022 11:38:08
Válasz
(24)
Brian
Retardoknál ne keress logikát. Ha meg valaki arccal-névvel akar trollkodni,meg együtt szerepelni ezekkel videókban, az megint csak egy figyelemkurva retard. Plusz a legrosszabb celebfan védekezés, hogy te mit tettél le az asztalra. Faszom, van itt jópár troll aki tizenéve szopatja a recskást, és mem érezte szükségét annak, hogy IRL felszopják akármit is elért. Az incel nyálcsorgatás laurára meg a másik csöcsösre pedig mindennek a mélypontja, két tiktokker retard, semmi különleges bánasmódot vagy kivételezést nem érdemelnek, nhogy tekintettel kellene lenni az érzéseikre. A szegedi sztoriból sokmindent ki lehetett volna hozni, de ez nem a trollokon múlt hanem az ideggyenge, figyelemkurva picsán, illetve ahogy a csaj egyesek által kezelve lett.

Tényleg nem akarok ilyen generációs balfaszkodásba belemenni, de valóban azt veszem észre, hogy akik újabban csatlakoztak (tisztelet a kivételnek), azoknak sok esetben az énblogolás, a vigyorgós pedofilos szelfi, a nézettség, lájkok, meg ilyen balfaszságok számítanak. Komolyan, most kinek lesz egy hangyafasznyival is jobb a tyúkszaros élete ettől?

Nekünk 20 éven keresztül a polgári nevünket se tudja senki a mai napig se (ja jó, a Varga, a Tóth, meg az M. László, ugye kisukrán?), és amilyen intervenciókat indítottunk sneci ellen, még csak az se érdekelt minket, hogy saját nicknév alatt, vagy false flag operation-nel csináljuk. Semmiféle kreditet nem kaptunk érte, de nem is érdekelt egy percig se, csak annyi, hogy mindenki robogjon meg szórakoztasson itt.

Ez eléggé alap volt a klasszikus snecológiában, hogy senki se a saját felszopásáert csinálta, amit csinált. Ez mára eléggé felhígult. Amivel egyébként nincs baj alapvetően, csak lehet ezt elegánsan, igényesen, meg szánalmas lájkvadászatként is csinálni.
Jun 21, 2022 11:38:08

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Jun 21, 2022 11:46:28
Válasz
(4)
-
Szándékosan húz ki kínos információkat a környezetéből, márpedig a sodihoz és Laurához hasonló retardoknál ilyenből van bőven. Szemrebbenés nélkül és tudatosan hazudik (sokkal tudatosabban, mint például a púpos), hogy megnyíljanak neki, hogy aztán titokban felvegye a vallomást és zsarolni kezdjen vele. Ez lehet a fő száma, de gyakran előveszi az önsajnáltatást is (meghalt a lánya, autóbalesetet szenvedett, stb.) és az egyszerű, erőszakkal fenyegetést is.

Ne magadhoz hasonlítsd az áldozatait, mert akkor komplett idiótákhoz méred magad, miközben te nem csak a komplett idiótáknál hanem retardológusként valószínűleg az átlagembernél is jóval felkészültebb vagy a hasonló próbálkozásokkal szemben, bár az tény, hogy az átlagembernek is bőven van annyi esze, hogy ne álljon szóba egy Géjzához hasonló dagadt lumpen bűnözővel.

Igazad lehet, de még ha egy igazi nyáladzó mongolidióta helyébe képzelem magam, még akkor se azzal kezdem egy vadidegennek, hogy "figyu, pedofil képeket tárolok a számítógépemen".
Ha esetleg ÉVEK ismeretsége és NAGYON KÖZELI baráti jó viszony kialakult, ESETLEG akkor beszélek arról, hogy milyen perverz kis játékokat játszadozunk az asszonnyal, esetleg.

De lehet, hogy igazad van, épeszű ember egyszerűen képtelen beleélni magát a retardok ész(hahaha)járásába. Snecinél, Tajginál, RGL-nél, Rószánál meg a többinél ez viszonylag belátható, mert ők tényleg klinikai elmebetegek. Az ő elejükben turkáláshoz vegyvédelmi overallt kell húzni előzetesen.

De Laura még ha hülye ostoba picsa is, ennyire nem lehet nyálcsorgató, heherésző retardáltakkal egy szellemi szinten. Legalábbis ezt gondoltam.
Jun 21, 2022 11:46:28

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Jun 21, 2022 11:47:59
Válasz
(11)
közben púpfalon

"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jun 21, 2022 11:47:59

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Jun 21, 2022 11:48:17
Válasz
(7)
sörösterv
Laura ezek szerint kapja a "meglepetéseket"? :)

Sodi ez is a te hibád!

"Szégyelld magad! Már megint pedofillal barátkoztál!"
Jun 21, 2022 11:48:17

Szerző: - Jun 21, 2022 11:48:20
Válasz
(11)
Autismus Maximus
Tényleg nem akarok ilyen generációs balfaszkodásba belemenni, de valóban azt veszem észre, hogy akik újabban csatlakoztak (tisztelet a kivételnek), azoknak sok esetben az énblogolás, a vigyorgós pedofilos szelfi, a nézettség, lájkok, meg ilyen balfaszságok számítanak. Komolyan, most kinek lesz egy hangyafasznyival is jobb a tyúkszaros élete ettől?

Pontosan ez a gyökere szerintem is szinte az összes feszültségnek ami az elmúlt napokban (hónapokban) rászakadt a fórumra. Az arcolás, a névtelenezés, a foteltrollozás és legfőképpen bárminemű kritikára való vérig sértődés ("TE MIT TETTÉL LE AZ ASZTALRA?!") mind ebből fakad, hogy páran nem értik a fórum első szabályát: Kizárólag retardokról szól.

Ha valaki úgy érzi, hogy róla is szólnia kell, akkor ezzel kinevezte magát retardnak.
Jun 21, 2022 11:48:20

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 11:50:23
Válasz
(3)
Igen ez nekem is meglepő, mi visz rá embereket, hogy a bigyorgó műanyagbuddhának bármit is elmondjanak magukról, pláne érzékeny dolgot
Jun 21, 2022 11:50:23

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26254x13) Jun 21, 2022 11:57:19
Válasz
(3)
Tessék gayza, itt egy érzékeny infó rólam: rühellem a pedofil mentegető családapákat, a szerencsejáték függőket, a piti bűnözőket és a hazug geciket.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jun 21, 2022 11:57:19

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Jun 21, 2022 11:58:40
Válasz
(5)
-
Pontosan ez a gyökere szerintem is szinte az összes feszültségnek ami az elmúlt napokban (hónapokban) rászakadt a fórumra. Az arcolás, a névtelenezés, a foteltrollozás és legfőképpen bárminemű kritikára való vérig sértődés ("TE MIT TETTÉL LE AZ ASZTALRA?!") mind ebből fakad, hogy páran nem értik a fórum első szabályát: Kizárólag retardokról szól.

Ha valaki úgy érzi, hogy róla is szólnia kell, akkor ezzel kinevezte magát retardnak.

Ez a "mit tettél le az asztalra" különösen nevetséges az olyan ecsethajú kígyóvállú retardok részéről, akik azt érzik nagy "teljesítménynek", hogy csináltak egy vigyorgó szelfit snecivel, meg esetleg az arcába mondták, hogy pedofil. És ettől kéne elalélnia mindenkinek. De mondjuk az ilyenekre már ott van a trashlégy kifejezés, még ha itt is vannak nickkel a fórumon, az ilyenekből sose lesz snecológus.

Jun 21, 2022 11:58:40

Szerző: Viktrollsz Jun 21, 2022 11:59:41
Válasz
(2)
sörösterv
közben púpfalon

Mi ez szájkarate a púpfalon? Most komolyan mi értelme van a fézbukon emberkedni? Azzal nincs baj, ha megvédi az igazát, de ahogy nézem Viktor indította a threadeket. Nem vagyok ellened Viktor, mert tettél pár példaírtékű dolgot, de az utóbbi két hét valahogy nagyon nem jó irányba megy. Még mindig az az érzésem, hogy ez nálad egy all in személyes revenge, amit snecológiai tevékenységnek próbálasz beállítani, hogy legyen hátszeled, trollhadsereged. Kérlek cáfolj meg, és mondd, hogy mindez csak az előszele a nagy leleplezéseknek és infó csepegtetéseknek, amitől a tanszék ismét térdre borul.
Jun 21, 2022 11:59:41

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Jun 21, 2022 12:03:53
Válasz
(4)
Jonciii
Igen ez nekem is meglepő, mi visz rá embereket, hogy a bigyorgó műanyagbuddhának bármit is elmondjanak magukról, pláne érzékeny dolgot

Mert érted, még 1. Laura esetében betalálja egy lesötétített fekete BMW-ből kiszálló napszemüveges alak, akivel jobb nem ellenkezni, 2. másokat meg betalál egy Laura kategóriájú beszervezett csaj, és az incel agyban feltoluló gecitől kibeszélik még a saját anyjukat is, csak hogy rájuk kacsintson a csaj, ilyen indokokat esetleg megértenék.

De hogy egy dagadt, proli, full ismeretlen segédmunkásnak adjak ki mindenféle infókat... miért is???
Jun 21, 2022 12:03:53

Szerző: Molnár F(asz) Árpád Jun 21, 2022 12:10:28
Válasz
(4)
-

MIT TETTÉL LE AZ ASZTALRA A KURVA ANYÁDAT MIT TETTÉL LE????!!!!
Jun 21, 2022 12:10:28

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 21, 2022 12:10:42
Válasz
(1)
ezek a kritikák eljutnak az érintettekhez is, vagy lepereg róluk? az utóbbira tippelek.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jun 21, 2022 12:10:42

Szerző: Az egyik retardált néző Jun 21, 2022 12:15:44
Válasz
(0)
sörösterv
közben púpfalon

Csak nekem válaszol aSoDI. :(

De talán ma hejfestéskor meghallgat :)
Jun 21, 2022 12:15:44

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 21, 2022 12:17:57
Válasz
(0)
Endre!

Egyzer elloptad a nézőid pénzét amikor letiltattad a csatidat, mert ugye nem utaltál vissza semmit.

Most is lopod a nézőid pénzét amikor meg nem szolgáltatsz nekik médiaterméket.

Hát miféle etika ez?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jun 21, 2022 12:17:57

Szerző: tyodika Jun 21, 2022 12:21:19
Válasz
(6)
MOST hagytam ott a sodika fórumot a gecibe.
És ezúttal tényleg, és örökre.
A legártatlanabb, alapvetően tök jóindulatú mondatokat is teljesen kiforgatják, és küldözgetik másoknak. A mellékelt ábra tanúsága szerint a szemetek már arra sem ügyelnek, hogy teljes hozzászólásokat idézzenek, amiből esetleg kiderülne az eredeti, az illetőt a sértegetésektől MEGVÉDŐ, és őt maximálisan TÁMOGATÓ kontextus, hanem ömkényesen kiragadott félmondatokat küldözgetnek. Ez nekem kurvára nem hiányzik.
Úgyhogy bye-bye, gyíkok. És leléptem.
Jun 21, 2022 12:21:19

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 12:24:27
Válasz
(2)
Autismus Maximus
Mert érted, még 1. Laura esetében betalálja egy lesötétített fekete BMW-ből kiszálló napszemüveges alak, akivel jobb nem ellenkezni, 2. másokat meg betalál egy Laura kategóriájú beszervezett csaj, és az incel agyban feltoluló gecitől kibeszélik még a saját anyjukat is, csak hogy rájuk kacsintson a csaj, ilyen indokokat esetleg megértenék.

De hogy egy dagadt, proli, full ismeretlen segédmunkásnak adjak ki mindenféle infókat... miért is???

Jjaja, az hogy az ilyenek annyira begőzolnek egy csajtól, hogy mindenüket terítik, még valahol érthető.

De egy gayza az kinek bizalomgerjesztő?
Jun 21, 2022 12:24:27

Szerző: tyodika Jun 21, 2022 12:28:36
Válasz
(0)
Jonciii
Jjaja, az hogy az ilyenek annyira begőzolnek egy csajtól, hogy mindenüket terítik, még valahol érthető.

Ő a papám.
Jun 21, 2022 12:28:36

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 12:29:26
Válasz
(1)
tyodika
Ő a papám.

És ettől inkább bizalomgerjesztő, vagy inkább nem?
Jun 21, 2022 12:29:26

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 21, 2022 12:33:41
Válasz
(3)
tyodika
MOST hagytam ott a sodika fórumot a gecibe.
És ezúttal tényleg, és örökre.
A legártatlanabb, alapvetően tök jóindulatú mondatokat is teljesen kiforgatják, és küldözgetik másoknak. A mellékelt ábra tanúsága szerint a szemetek már arra sem ügyelnek, hogy teljes hozzászólásokat idézzenek, amiből esetleg kiderülne az eredeti, az illetőt a sértegetésektől MEGVÉDŐ, és őt maximálisan TÁMOGATÓ kontextus, hanem ömkényesen kiragadott félmondatokat küldözgetnek. Ez nekem kurvára nem hiányzik.
Úgyhogy bye-bye, gyíkok. És leléptem.
sárga nick nélkül ez érvénytelen!
Jun 21, 2022 12:33:41

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Jun 21, 2022 12:38:23
Válasz
(1)
xray
sárga nick nélkül ez érvénytelen!
Most se ír ide ez a gerinctelen csúszómászó
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Jun 21, 2022 12:38:23

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jun 21, 2022 12:39:56
Válasz
(3)
viktor, én felszóllaltam tegnap a céltalan cseszegetésed ellen, de azért nem kéne fullba nyomni.

a dagadék nem fog megindulni sehova a gyagyás felszólítására, és nem fog ott tölteni egy egész estét egy idegennél hogy aztán széles mosollyal távozzon onnan.

gayza a saját ügyében járt el és zsarolta be a csajt, aztán ebből valahogy valami nagy iszogatós bulizás lett a trashléggyel. azt kell megfejteni hogy mi történt azon az este. ne azzal szarakodjunk már hogy kamu sztorikat spammelünk a púpfalra. a gyagyás senkit nem tud irányítani, hahó!

Jun 21, 2022 12:39:56

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Jun 21, 2022 12:40:05
Válasz
(2)
Jonciii

A púpos pedofilnak, aki minden, valamennyire elmebeteg/lumpen elemhez azonnal dörgölődzik. Főleg ha az illető úgy állítja be magát, hogy valójában egy keresztapa, aki el tud intézni dolgokat és csak azért dolgozik lakatosként, hogy ne derüljön ki. Lásd pl. Márkékat is, nekik is azonnal elhitte, hogy mekkora streamer karriert segítenek neki felhúzni.

De az egész 2006 utáni/kappány csoportos/tényfeltárós időszak nagyjából erről szólt, a lehető legcsökevényebb embereket találta meg és istenítette.

Zsák a foltját...
Jun 21, 2022 12:40:05

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 21, 2022 12:51:10
Válasz
(1)
Endre!

Hogy haladsz Gammer-tréner kubecétéeljével a doksiban?
Jun 21, 2022 12:51:10

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272145x136) Jun 21, 2022 12:58:40
Válasz
(7)
sittessanyi
viktor, én felszóllaltam tegnap a céltalan cseszegetésed ellen, de azért nem kéne fullba nyomni.

a dagadék nem fog megindulni sehova a gyagyás felszólítására, és nem fog ott tölteni egy egész estét egy idegennél hogy aztán széles mosollyal távozzon onnan.

gayza a saját ügyében járt el és zsarolta be a csajt, aztán ebből valahogy valami nagy iszogatós bulizás lett a trashléggyel. azt kell megfejteni hogy mi történt azon az este. ne azzal szarakodjunk már hogy kamu sztorikat spammelünk a púpfalra. a gyagyás senkit nem tud irányítani, hahó!

de tud, pénzzel. pl. géza eljött a tranyóért ausztriából, és linzbe vitte. megfelelő pénzért megmozdul a dagi.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jun 21, 2022 12:58:40

Szerző: pupszi (Snecológus-pontszám: 3332x1) Jun 21, 2022 13:00:20
Válasz
(4)
-
Azt a kurva, szép munka! NSZKSZ CSV-ben esetleg le lehet tölteni?

melocsa.pupszasz.com/jobs/csv

Minden benne, kiveve a allashirdetes szoveges tartalma. Az kicsit megdobta volna meretet :D
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Jun 21, 2022 13:00:20

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Jun 21, 2022 13:02:19
Válasz
(9)
Fun fact, úgy tűnik most üzleti viszonyba kerülök olyanokkal, akiknél ilyen fénylények, olyan gyíkemberek, amolyan intergalaktikus hadsereg az origó.

Úgyhogy David Attenborough-i minőségben tudom egész közelről megfigyelni a viselkedésüket, életterüket, társas kapcsolataikat. Komoly kutatási potenciál!

Majd tájékoztatom a tanszéket a kutatási eredményekről.
Jun 21, 2022 13:02:19

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 21, 2022 13:02:20
Válasz
(-1)
Endre!

Gammerral, akkor most mi van?

Gammerral megbeszélted már a tanórák között, hogy ő csak csak egy cigány, izé, pigment túltengéses rejtett erőforrás?
Jun 21, 2022 13:02:20

Szerző: Buzi Sodi Jun 21, 2022 13:05:11
Válasz
(0)
Sodi!

Engedd el a hetyetyézést és merülj el a teljes őrület és káosz nyújtotta nyugalomban, hogy semminek amit csinálsz nincs valódi értelme, mindent és mindennek az ellenkezőjét is képviseled az életedben és tényleg semmi a világon nincs amit ha egyszer megígérsz betartanál. A munkád gyümölcse gyakorlatilag csak további puszta szenvedés. Szociális fejlettséged alulról kaparja a zérusvonalat, és most 40 évesen jöttél rá arra, hogy nem olyan kurvajó dolog ha folyamatosan videózol minden szart mert kikerül a netre és ottmarad :D Te ezt most fogalmaztad meg a legutóbbi videódban, ez mindent elmond. Maradj a levágott férfi faszoknál, kezeket a paplan fölé, éljenek a megcsonkított szaros herék!
Jun 21, 2022 13:05:11

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 21, 2022 13:16:09
Válasz
(0)
Endre!

A mazdás úriember fizetett rendesen?
Jun 21, 2022 13:16:09

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jun 21, 2022 13:16:23
Válasz
(7)
a sok izzadás nem jó a pisiszexnek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 21, 2022 13:16:23

Szerző: Optimusz Jun 21, 2022 13:16:58
Válasz
(2)
-

Bocsánat, elnézést...
Igen ez a fő baj.

De ez ráillik arra a személyre is aki végülis kiváltotta az egészet. Sőt, még keres is rajta így-úgy.

Milyen érdekes senki, nem basztatta sem rbalit, sem anschlusst.
Mondjuk ők nem is promótálták nagyon magukat....
Persze trollnak, troll ne legyen farkasa... De nem mindenki troll (vélemény, lehet tévedek).
Ha már itt tartunk, Gobesbug akciója volt az igazi atombomba ott, biztos görbült a picsaszáj lefele.
Más:
Ami érdekes képet fest a mai kelet-közép-nyugat europai közönyről... se nyomozás, (találnak indokot a lefoglalásra föleg pikk data szájensznél, se a szomszédok nem baszták pofán, albit se mondták fel...) KÖZÖNY!
Jun 21, 2022 13:16:58

Szerző: - Jun 21, 2022 13:17:12
Válasz
(0)
pupszi
melocsa.pupszasz.com/jobs/csv

Minden benne, kiveve a allashirdetes szoveges tartalma. Az kicsit megdobta volna meretet :D

NSZKSZ nagyuram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 21, 2022 13:17:12

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Jun 21, 2022 13:19:16
Válasz
(1)
Alapból nem szeretem ezt a “régen minden jobb vót” dumát, de most igazat kell adjak a régieknek. Ha nem tetszik, hogy nincs eredmény, ki lehet menni magánakciózni. Tettem ezt én is többször, mondjuk eredménye nem lett az őrködésnek, de legalább azt a pontot akkor és ott kizárhattuk. Pedig belső körös sem vagyok, szóval kedves hupikék nickek, álljatok neki dolgzni.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Jun 21, 2022 13:19:16

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Jun 21, 2022 13:19:25
Válasz
(5)
Dörpepúp
A prof majd intézi a sorát :)

az biztos, jól megöklendesztetném, igaz, kicsi a faszom, de gyorsan kell baszni a száját, meg szoríytani a torkát
Jun 21, 2022 13:19:25

Szerző: Looper Márton Jun 21, 2022 13:21:28
Válasz
(-6)
Viktrollsz
Mi ez szájkarate a púpfalon? Most komolyan mi értelme van a fézbukon emberkedni? Azzal nincs baj, ha megvédi az igazát, de ahogy nézem Viktor indította a threadeket. Nem vagyok ellened Viktor, mert tettél pár példaírtékű dolgot, de az utóbbi két hét valahogy nagyon nem jó irányba megy. Még mindig az az érzésem, hogy ez nálad egy all in személyes revenge, amit snecológiai tevékenységnek próbálasz beállítani, hogy legyen hátszeled, trollhadsereged. Kérlek cáfolj meg, és mondd, hogy mindez csak az előszele a nagy leleplezéseknek és infó csepegtetéseknek, amitől a tanszék ismét térdre borul.

Szerintem nagy szúratások és pöcögtetések lesznek a közeljövőben.
Jun 21, 2022 13:21:28

Szerző: Váci kalauz Jun 21, 2022 13:22:47
Válasz
(1)
Trollul Madár
Endre!

A mazdás úriember fizetett rendesen?
Kölcsön kért tőle a havi törlesztőre a Géjza mondván háromszorosát adja vissza.
Jun 21, 2022 13:22:47

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 13:24:09
Válasz
(2)
broni
az biztos, jól megöklendesztetném, igaz, kicsi a faszom, de gyorsan kell baszni a száját, meg szoríytani a torkát

Sodi is megöklendezteti a csajokat, és nem is kell semmi különöset tenni, csak sodi asodi
Jun 21, 2022 13:24:09

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 13:25:01
Válasz
(2)
Váci kalauz
Kölcsön kért tőle a havi törlesztőre a Géjza mondván háromszorosát adja vissza.

Igen de csak jövő hónaptól. De azt készpénznek veheti
Jun 21, 2022 13:25:01

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Jun 21, 2022 13:26:57
Válasz
(0)
broni

Nem nagy, cserébe nincs mosva (:
Jun 21, 2022 13:26:57

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Jun 21, 2022 13:29:32
Válasz
(2)
fifi, hogy áll most az egyenleged géyzánál, van még kredit a kártyákon amivel feltöltöd?
Gammer cigány is egyre többet foglalkozik veled, ezzel kapcsolatban mik a meglátásaid, vajon jogos, hogy egy ilyen büdös cigány beszólogasson neked, helyre kellene már raknod a dolgokat egyszer s mindenkorra.
Csak hogy tudja mégis hol a helye HE!

És az örök kérdésem: Kivel vagy kapcsolatban facebookon te magányos elmebeteg leszart korcs, kinek kamuzol? :D
Nagyon szánalmas óvodás proli a színvonal amivel hazudozol, ezt tanultad anyádtól?
Ja várj, ő is utálja a korcs torzszülöttet ami vagy, hát ez szar ügy, szeret téged valaki magadon kívül?

Jun 21, 2022 13:29:32

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 13:35:07
Válasz
(6)
Az oké, hogy itt jönnek mennek a vélemények Viktor munkásságával kapcsolatban, mert azt itt vezette fel a fórumon, de ne mondjuk már meg neki, hogy mit merészeljen írni a facebookon.
Mit reggeliztél? Mér azt??
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jun 21, 2022 13:35:07

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jun 21, 2022 13:35:59
Válasz
(8)
Endre, ki maradt neked?

Gammercigánynak még nem küldözgetsz fenyegetéseket, hogy megparancsolod legyen a barátod és ne gonoszkodjon veled? Büdös patkány az is, veled együtt!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Jun 21, 2022 13:35:59

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 21, 2022 13:36:06
Válasz
(2)
rBali
JonciiiMit akar szervezkedni? Szafarit?

Ez a semmibe puffogtatása meg burkolt fenyegetései az embereivel már nagyon unalmasak. Most például elküldött nekem kb 18 screenshotot hogy ő márpedig megbeszélte a Viktorral a dolgokat. Mintha lenne itt bármi megbeszélni való.

Nem fogja fel, hogy egy leszart róka aki nem érdemli meg azt, hogy embernek tekintsék. És ez bassza is a csőrét, méghozzá nagyon :)

szerintem vigyazzunk, mert lehet hogy mar a 3 Alfat tankolatja tele Endre es hetvegen megint akcioba lepnek valahol :)
anschluss
Jun 21, 2022 13:36:06

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 13:37:07
Válasz
(0)
Az alfások még nem tiltották le snecit?
Jun 21, 2022 13:37:07

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jun 21, 2022 13:37:27
Válasz
(14)
De jó lenne így vacsorázni minden nap, nem? Hát neked ezt nem lehet, szegedi buta picsát választottad az intelligens Mercica helyett!

Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 21, 2022 13:37:27

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 21, 2022 13:38:16
Válasz
(7)
Mostanában mindenhol is ott vannak a fekete alfások, pont az Oktogonnál álltam a piroslámpánál amikor is a mellettem lévő kocsi és a mögöttem lévő kocsi is egy fekete alfa volt,először meglepődtem,de aztán kúrva jót röhögtem.
Jun 21, 2022 13:38:16

Szerző: dilomalo (Snecológus-pontszám: 2734x1) Jun 21, 2022 13:39:56
Válasz
(0)
hát sok mindent kellett elolvasni a hétvégi epizódról, volt itt minden.
Gyagyás, egy dolgot viszont ne feljts el, fentről lehet nagyot esni és te mindig koppansz, most se lesz másképp.
Attól hogy trollok kicsit egymásnak ugranak nem számít, ami igazán számít, hogy neked fájjon, és fájni is fog.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Jun 21, 2022 13:39:56

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 21, 2022 13:40:44
Válasz
(5)
Endre!

Gammer tudja, hogy te dobtad fel a kurucnál?

kuruc.info/r/35/240873/

Jun 21, 2022 13:40:44

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 21, 2022 13:42:07
Válasz
(3)
Küldeném ezt a számot mindenkinek aki szereti: www.youtube.com/watch?v=RPUDfeDOUBI
Jun 21, 2022 13:42:07

Szerző: tyidi tyodi Jun 21, 2022 13:43:09
Válasz
(0)
Trollul Madár
Endre!

Gammer tudja, hogy te dobtad fel a kurucnál?

kuruc.info/r/35/240873/

nyém ény vojtyam hehehe
Jun 21, 2022 13:43:09

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33225x16) Jun 21, 2022 13:43:29
Válasz
(4)
Dörpepúp
Alapból nem szeretem ezt a “régen minden jobb vót” dumát, de most igazat kell adjak a régieknek. Ha nem tetszik, hogy nincs eredmény, ki lehet menni magánakciózni. Tettem ezt én is többször, mondjuk eredménye nem lett az őrködésnek, de legalább azt a pontot akkor és ott kizárhattuk. Pedig belső körös sem vagyok, szóval kedves hupikék nickek, álljatok neki dolgzni.

Ezért mondtam én is, hogy direkt nem a generációs fonatkoszást akartam elővenni, meg én is utálom az általános "régen minden jobb volt" jajgatást, hacsak nem valami tényszerű, konkrét dologról van szó.

És már csak azért is, mert (egykor vagy jelenleg ideíró) régi nickek közül is vannak bicskanyitogató stílusúak, ezért nem generációs dolog ez.
Jun 21, 2022 13:43:29

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Jun 21, 2022 13:45:36
Válasz
(0)
A KIRENDELT GONDNOK
Küldeném ezt a számot mindenkinek aki szereti: youtube.com/watch?v=RPUDfeDOUBI

Hogy vagy Gergő? A szörnyecskék bírják ezt a hőséget?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Jun 21, 2022 13:45:36

Szerző: Viktrollsz Jun 21, 2022 13:47:27
Válasz
(0)
max5enutálnak
Az oké, hogy itt jönnek mennek a vélemények Viktor munkásságával kapcsolatban, mert azt itt vezette fel a fórumon, de ne mondjuk már meg neki, hogy mit merészeljen írni a facebookon.
Mit reggeliztél? Mér azt??

Közszereplő hahó! És senki nem mondta, hogy nem írhat, viszont véleményt alkothatunk az általa írtak alapján nemdebár? Valakinek a példaképe, valaki pedig szánalmasnak tartja. A kettő között pedig ott van valahol az igazság.
Jun 21, 2022 13:47:27

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48329x24) Jun 21, 2022 13:48:11
Válasz
(2)
Géza live!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jun 21, 2022 13:48:11

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 21, 2022 13:49:00
Válasz
(0)
rBali
Hogy vagy Gergő? A szörnyecskék bírják ezt a hőséget?

Ez valami belsős poén, vagy ki az a Gergő ? Bocs hogy lemaradtam,de még csak másfél hónapja vagyok a fórum aktív tagja.
Jun 21, 2022 13:49:00

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Jun 21, 2022 13:49:22
Válasz
(2)
imgur.com/a/v1OtrxF
Válaszolt a laura arra amit tegnap írtam, viszont én nem értek az ámítógéphez. A linken megjelenik a kép?
Jun 21, 2022 13:49:22

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 21, 2022 13:49:52
Válasz
(1)
Sanyibacsi
fifi, hogy áll most az egyenleged géyzánál, van még kredit a kártyákon amivel feltöltöd?
Gammer cigány is egyre többet foglalkozik veled, ezzel kapcsolatban mik a meglátásaid, vajon jogos, hogy egy ilyen büdös cigány beszólogasson neked, helyre kellene már raknod a dolgokat egyszer s mindenkorra.
Csak hogy tudja mégis hol a helye HE!

És az örök kérdésem: Kivel vagy kapcsolatban facebookon te magányos elmebeteg leszart korcs, kinek kamuzol? :D
Nagyon szánalmas óvodás proli a színvonal amivel hazudozol, ezt tanultad anyádtól?
Ja várj, ő is utálja a korcs torzszülöttet ami vagy, hát ez szar ügy, szeret téged valaki magadon kívül?

Nekem van egy elmeletem: Geza mar nem igazan tudja lehuzkodni a gyagyast, mert egyszeruen nincs mibol. Tobben allitjak, hogy a hetvegi szegedi szafarira is osszesen 60 eurot fizetett neki a gyagyas, kb tenyleg a benzin koltseget.

egyszeruen mar nincs Endrenek tobb szaz euroja hogy Gezat fizesse. Gondoljunk bele, meg nem kapott fizetest az uj helyen, elozo honapokban csak a segely volt, elotte kutyu vasarlasok, ket lakas fenntartasa, folyamatos utazasok, a kocsmanyi sor, banopenzek.

Haho nyilvan tartja elvileg ezeket, da a valosag meg annal is sokkal durvabb lehet. ugye van ket nemet kartyacsa, meg szerintem a tobbire se tudta befizetni a minimumot, amit kellett. lehet 1-2 mukodo hitelkartyaja, multhavi segely elfogyott, max az anyjatol meg lehet kp-ja

Geza egyszeruan rajott, hogy ennyi volt, a fejos tehen Endrenem tejel tobbet. es most hatralna, probalkozik a trolloknal, konyorog, vedene a nem letezo becsuletet.

de nem szabad elfelejtenunk, hogy ezt az utolso Lauras hetveget csak neki lehet koszonni, plusz az egyeb aljassagai, pl meghalt a lanya aki amugy el, egyeb karokozasok masoknak (nem Endrenek), ilyenek. szoval szerintem aki tudja, az tovabbra is usse a wishes buddhat ahol eri
anschluss
Jun 21, 2022 13:49:52

Szerző: Optimusz Jun 21, 2022 13:51:37
Válasz
(0)
Dörpepúp
imgur.com/a/v1OtrxF
Válaszolt a laura arra amit tegnap írtam, viszont én nem értek az ámítógéphez. A linken megjelenik a kép?
Jun 21, 2022 13:51:37

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272145x136) Jun 21, 2022 13:52:26
Válasz
(0)
halászlé
Géza live!

hogyvolt pls.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jun 21, 2022 13:52:26

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 13:53:48
Válasz
(3)
Viktrollsz
Közszereplő hahó! És senki nem mondta, hogy nem írhat, viszont véleményt alkothatunk az általa írtak alapján nemdebár? Valakinek a példaképe, valaki pedig szánalmasnak tartja. A kettő között pedig ott van valahol az igazság.

Hát ha attól jobban vagy, hogy az alapból nem orrodra kötött (értsd nem ide publikált) társalgásának a menetét akarod befolyásolni (jaj, ezt nem kéne, ez személyeskedés, ez nem így van, stb), akkor csináld, de szerintem ez már nevetséges.
Jun 21, 2022 13:53:48

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 13:54:09
Válasz
(1)
Ha még nem linkelte senki:
www.youtube.com/watch?v=GwwKeZYvn84
Jun 21, 2022 13:54:09

Szerző: A KIRENDELT GONDNOK (Snecológus-pontszám: 11404x5) Jun 21, 2022 13:55:47
Válasz
(4)
Na kemény 2percet bírtam nézni a Gayza lájvjából,már megint fenyegetőzik,most épp a gammert fenyegeti,hogy lemegy hozzá és kiüti * ásít *
Jun 21, 2022 13:55:47

Szerző: FullFingMirror Jun 21, 2022 13:55:52
Válasz
(4)
max5enutálnak
Ha még nem linkelte senki:
youtube.com/watch?v=GwwKeZYvn84

trashvod.com/fullfingmirror
Jun 21, 2022 13:55:52

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 13:56:07
Válasz
(4)
Hahó
hogyvolt pls.

Agyonveri gammercigányt a tegnapi miatt, mérges, vörös és dagadtabb, mint volt. De lehet csak a fények rosszak.
Jun 21, 2022 13:56:07

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jun 21, 2022 13:57:34
Válasz
(0)
nagyon ideges a sunkafejű :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Jun 21, 2022 13:57:34

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 13:58:20
Válasz
(1)
3000 eurot mondott a mennyit gomboltál le a gyagyásról
Jun 21, 2022 13:58:20

Szerző: Hackwork Jun 21, 2022 13:58:27
Válasz
(8)
Tehát ha jól értem, akkor a gyagyás 100 eurót fizetett gammernak amiért kidobta a tranyót, és fullfear saját bevallása szerint 3000 euróval húzta le gyagyást.
Jól állunk!
Jun 21, 2022 13:58:27

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48329x24) Jun 21, 2022 13:59:48
Válasz
(1)
Hahó
hogyvolt pls.

nemtom, h mifan, kíváncsian hallgatom....tegnap Gammer szidta egy 5 órás lájvban Gézát...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jun 21, 2022 13:59:48

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jun 21, 2022 14:00:26
Válasz
(0)
vladrl
nagyon ideges a sunkafejű :D
de még nem annyira, hogy gyagyást akarja kiütni? :)
Jun 21, 2022 14:00:26

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 14:01:38
Válasz
(9)
Ilyenkor érzem azt, hogy mindegyik mocskos szaros tetves mellékretardra szükség van. A chipszabáló folyamatosan megkárosítja a pedofilt, de azért őt is megcipőzné minden jóérzésű ember. Erre jön ez az undorító gyomai aljacigány, akit bárki felgyújtana, és úgy felbassza a zsírdisznó agyát, ahogy senki. Ilyen vérnyomással és vércukorral ez a live minimum 3 évet elvesz most tőle.
Jun 21, 2022 14:01:38

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 14:02:08
Válasz
(1)
xray

Lehet reméll még némi aprót
Jun 21, 2022 14:02:08

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5903x2) Jun 21, 2022 14:03:17
Válasz
(4)
halászlé
nemtom, h mifan, kíváncsian hallgatom....tegnap Gammer szidta egy 5 órás lájvban Gézát...

Bekapcsoltam a streamet és pont azt mondta, hogy a faszára húzza Gammert.
Már értem miért Gayza.
Nothing's better than cheddar!
Jun 21, 2022 14:03:17

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 14:03:33
Válasz
(0)
xray

Minden egy fholyamaty
Jun 21, 2022 14:03:33

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 21, 2022 14:05:10
Válasz
(6)
Ez amugy pekujjunki trollok pls pls a Gezatol :) most azt szeretne, hogy o beken legyen hagyva, mert az ugyei meg a csaladi megkeresesei betalaltak.

szepen ajanlgatja nekunk Gammert, hogy most majd ot utaljuk, de kerdezem megint, ki vitte Endret Szegedre Laurahoz? ki zsarolt meg egy not? Gammer? ja, nem :)
anschluss
Jun 21, 2022 14:05:10

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 14:05:37
Válasz
(0)
Ennek amúgy vajon mi értelme? Nyilvános videoban fenyegetni valakit?
Jun 21, 2022 14:05:37

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48329x24) Jun 21, 2022 14:05:56
Válasz
(3)
majd cejetnék tanszéki állasfoglalást kéjni; eddig ugye mindenki Mergát akarta megdugni, most mindenki Laurát...van-e közös pont a gumicsecsen kívül?
Jun 21, 2022 14:05:56

Szerző: pagel Jun 21, 2022 14:05:58
Válasz
(2)
Ha nem lenne egyértelmű, ez egy újabb kamu összeveszés. :)
Jun 21, 2022 14:05:58

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jun 21, 2022 14:06:08
Válasz
(4)
akinek van accountja az írogasson már neki, az előbb is sikerült kihúznom a 3000 eurót belőle, csak tiltott
Jun 21, 2022 14:06:08

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jun 21, 2022 14:06:55
Válasz
(3)
Jonciii
Ennek amúgy vajon mi értelme? Nyilvános videoban fenyegetni valakit?

"cigánykodás"
Így tudnám megfogalmazni.
Jun 21, 2022 14:06:55

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Jun 21, 2022 14:07:46
Válasz
(2)
Endre!

Ajjaj! Nem kéne megnyugtatni a papádat?

Ha szétveri a tréneredet, hogy lesz kubecétéel?
Jun 21, 2022 14:07:46

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 14:08:54
Válasz
(3)
vladrl
akinek van accountja az írogasson már neki, az előbb is sikerült kihúznom a 3000 eurót belőle, csak tiltott

Szép munka!

Mondjuk ha a 100 euros kirugatási pénzre lenne valami bizonyíték az adná.

Én már tiltva vagyok :)
Jun 21, 2022 14:08:54

Szerző: - Jun 21, 2022 14:09:52
Válasz
(2)
Hackwork
Tehát ha jól értem, akkor a gyagyás 100 eurót fizetett gammernak amiért kidobta a tranyót, és fullfear saját bevallása szerint 3000 euróval húzta le gyagyást.
Jól állunk!

3000? Annál még az ismert lehúzások összege is nagyobb:

Volt egy mazda, ami nem is az övé volt, (azt hiszem)950 euró

1400 euró hitel, amit állítólag egy összegben visszaadott a korcs, de 99%, hogy csak a béke kedvéért mondta, pláne, hogy korábban arról is beszélt, hogy nem fogja visszakérni.

1000 euró bánópénz a kevinezős részeg lájv után.

És akkor nem számoltuk a 300 eurónál is drágább faszpina-fuvart Budapestről Linzbe, sőt, mintha az átíráshoz is levette volna egy kisebb összeggel.

Jun 21, 2022 14:09:52

Szerző: - Jun 21, 2022 14:10:34
Válasz
(0)
-

1400 euró hitel, amit állítólag egy összegben visszaadott a *korcsnak
Jun 21, 2022 14:10:34

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16742x8) Jun 21, 2022 14:11:34
Válasz
(0)
-

1400 euró hitel, amit állítólag egy összegben visszaadott a korcs, de 99%, hogy csak a béke kedvéért mondta, pláne, hogy korábban arról is beszélt, hogy nem fogja visszakérni.

És akkor nem számoltuk a 300 eurónál is drágább faszpina-fuvart Budapestről Linzbe, sőt, mintha az átíráshoz is levette volna egy kisebb összeggel.

Gondolom a mazdán felül. Hiszen az egy becsületes adásvétel volt, mint az közismert :D
Jun 21, 2022 14:11:34

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 14:11:34
Válasz
(3)
-

Géza nem számolja az autót, az tök becsületes üzlet volt szerinte.
Itt valszeg a "kölcsönökről" és bánópénzekről van szó. Szóval összértékben 4000
Jun 21, 2022 14:11:34

Szerző: trashvod (Snecológus-pontszám: 12873x6) Jun 21, 2022 14:11:53
Válasz
(2)
Jeti & Biztatási Kár, valamint aki még nincs a Telegram csoportban (több csillaggal),

a) küldjön egy kulcsszót e-mailben a hello [kukac] trashvod [pont] com címre, amit pár perc múlva itt is megoszt és küldöm a meghívót e-mailben,

b) írd be a protonmailed és küldöm a meghívót

Ahogy mindig, 1-2 csillag a beugró, továbbá a csapat is megszavazza a bevételt.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Jun 21, 2022 14:11:53

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) Jun 21, 2022 14:12:27
Válasz
(0)
max5enutálnak
Agyonveri gammercigányt a tegnapi miatt, mérges, vörös és dagadtabb, mint volt. De lehet csak a fények rosszak.

Jaj, apuu nyugodj le :( itt van egy kis ejuró.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Jun 21, 2022 14:12:27

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) Jun 21, 2022 14:14:57
Válasz
(2)
Jonciii
-3000? Annál még az ismert lehúzások összege is nagyobb:

Gondolom a mazdán felül. Hiszen az egy becsületes adásvétel volt, mint az közismert :D

volt ott 600 euro eltunve is a lakasbol :) ami liveon kivul meglett, vagy nem :)
anschluss
Jun 21, 2022 14:14:57

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Jun 21, 2022 14:16:23
Válasz
(6)
Na a gayza alszik ket órát es indul szétütni gammert. Ha odaér...
Jun 21, 2022 14:16:23

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Jun 21, 2022 14:17:35
Válasz
(5)
Brian
Na a gayza alszik ket órát es indul szétütni gammert. Ha odaér...

Kár, hogy félúton meghal 3 napra.
Álmodjatok Rémeket!
Jun 21, 2022 14:17:35

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Jun 21, 2022 14:18:00
Válasz
(1)
sodi egy pedofil
Jun 21, 2022 14:18:00

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Jun 21, 2022 14:19:03
Válasz
(0)
vladrl
sodi egy pedofil

Evidenciákat
Jun 21, 2022 14:19:03

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Jun 21, 2022 14:19:31
Válasz
(17)
Kedves Laura!

Legközelebb figyelj oda erre is:

Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jun 21, 2022 14:19:31

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jun 21, 2022 14:20:35
Válasz
(7)
Nagyon vicces, hogy a bezsarolt, megfélemlített idióta picsát most védelmezni akarja a Stay Puft habcsókemberke :D Persze nyilvánvaló, hogy miért, de akkor is vicces.
Jun 21, 2022 14:20:35
« 9747 9748 9749 9750 9751 9752 9753 9754 9755 9756 »
1733954 komment.

89 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™