itt még a fényviszonyok is jók voltak, igaz gyagyás? itt nincs annyi ősz hajszál, látszik stresszmentes nyugi volt mostanában.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
3 millió elköltése után végülis sikerült. Ügyes vagy fifike.
Jöhetne már a következő alany. A tendencia alapján mostmár tényleg Csinibaba Fannikának kéne következnie, aztán elszabadulhat a buzidémon
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Beleszámolta utána a sírást meg az alvást, úgy jött ki a három
Ez egy jó alkolista jelleg, azért fosik állandóan.
Semmi bél flórája nincs.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Régi szép idők, amikor csak a 23centis csodapitonról voltak itt elméletek meg elemzések
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ezek a legundorítóbb videói amikor vén homokos szatír módjára, nyammog meg a száját nyalogatja és azon elmélkedik, mekkorát tudna buziskodni ha nem lenne impotens.
Ha instruálnom kéne egy színészt, hogy játszon el egy mocskos vén pedofilt ezt a videót mutatnám meg neki.
Szólok a fejlesztö arcnak, NSZKSZ
nszksz, dolgozok rajta. hamarosan jon egy frissites, ahol javitom a bugokat + a 2 csillag+-os trollegak hozzaszolasai is bekerulnek majd a digestbe (5 upvote folott)
Ebben is Tajgi komára hasonlít akkor?
Endre egy pedofil!
Faszaság, köszi.
Meg akkor még request-ek a backlogba :)
- dark mode
- lehetne állítható is akár, hogy hány upvote-ig szűrjön
- februári előtti napokra is fusson le
NSZKSZ
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sex nagyi lelki segély szolgálat !
Látod Gyagyás így dolgozik egy igazi fejlesztö! Nem hetyetyézik, hogy “dokuntácijóty ojvasok” meg “most nyhe hattyá má basszus”.
Tanulhatnál a trolljaidtól egy kis hozzáállást a dolgokhoz! ;)
Ha tényleg programozó lennél te fejlesztenéd ezeket le, hogy a trollok pofájába vágjad, hogy te ezt is megtudod csinálni (pr). Szemtelenül egyszerü saját megoldás lenne.
De hát elvenné az idöt a vedeléstöl meg a Tibi stalkolástól.
Ez ety fosh!
Fos telefon.
Szóval nincs normális kérdés, azért nincs normális live!
Ez ety fosh!
Ezt az embert porba kell taposni. Ellehetetleníteni minden szinten. Kurvára elegem van már belőle egy ideje.
Most 15 éves a lánya a MagaVicának, akinek előszeretettel bámulja a seggét a koldus. Szerinte így kell a fiataloknak bókolni, hogy öltözz fel mert kint a pina.
De hát a perverz melegek nem érthetik ezt, hogy a 40 körül minek stiroli a barátja gyerekét.
Normális ember a barátja gyerekére nem baszhatóként tekint. :D
Ez ety fosh!
Normális ember semelyik gyerekre nem tekint így...
Aberrált barom ez is.
Gondolom a trolléga úgy értette, hogy kortól függetlenül, ha 18 egy barátom lánya akkor sem
Endre!
Azt mondja a sümegi haverod, hogy 10:55-nél, hogy nem tehetsz róla, hogy van pithonszod.
Ne hallgass a gonosz trollra!
Merci is megcsinálta! Csak te tehetsz erről is!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Höjpi szerint az egyetlen normális hozzászólás a felszopás, minden mádt banolni kell
Az más.
Szerintem vannak gondok, generációkon át ívelő " szerelemmel"
Saját korosztályod gyerekei... nem biztos hogy egészséges kapcsolat lesz.
20:18-tól megszólítja MaxPayne trollégát is!
Idén már nem lesz nyaralás, hahó! Ezen sírt a picsaszája, hogy amikor jobb idő lett azért ment pl szatírkodni, meg Salzburgba, mert a nyarat végig szeretné dolgozni *pr* nem akar betegszabadságra se menni. Meg időarányosan amúgy is mennyi? Max 10 nap jár neki? :DD
Gondolom fosik hogy szabadság idején nehogy valaki is ránézzen a kódjára.
Bár így hogy össze jött a home office szerintem abban van higy nyugodtan leléphet bármikor Pestre tranyót stalkolni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Azt hiszem tiktokoztak is közösen, picsába hogy nem találom, meg akartam mutatni Endrének hogy is kell ezt csinálni.
Picit számba hánytam tényleg ahogy ránézett a csajra néha herpesz.
Ötlet szabadidővel rendelkező fejlesztő trolloknak:
böngészőplugin, amivel tetszőleges upvote fölötti hsz-ek látszanak.
Kicsit kevesebb szabadidővel rendelkező trolloknak: ugyanez, csak Greasemonkey/Tampermonkey segítségével
Vagy kérjük meg Endrét?
Neki mindig van bőven ideje, csináljon valami hasznosat a fórumán.
hoty... hotyhotyhoty...
evidenciákat....
🕎Endigame🕎
Joncii jól gondolta. Tegyük fel van egy barátom, aki 35 éves. A lánya most 15 és tegyük fel én 5 év múlva már sunázni akarom 38 évesen, mert hát beérett és "húdebasz" a koldus gondolata alapján.
A szemem előtt nőtt fel és családi barát vagyok. Eszembe nem jutna ilyenen filózni és ilyen jelzéseket tenni felé, hogy hú, de jó a segged. Jó nézni!
A nézőközönsége is ilyenen viccelődött a 13 éves kislánynál, hogy "pár év és a barátnője lesz a Petinek"
Ha 40 évesen találkozok egy normális 20 évessel az teljesen más, mint a család barátjaként fenem a faszom a lányára ( vagy a fiára, ha Sodi lennék)
Ez ety fosh!
Ő telepített a Tibiére
Egyszer valaki simán kitekeri a nyakad , ha rossz gyerekre zoom-olgatsz rá. Vagy kezed lábad el töri és lelkiismeret furdalás nélkül kasztrálnak.
Csajra zoomolt. Igazmondó Péter is megmondta. Hahó!
Homokos és beteg vagy, mert nem így gondolod!
Ez ety fosh!
Majd ha végetért a Filmes autók kiállítása. Múltkor ott simogatta valaki Debrecenben a Pontiac fenekét.
Ez ety fosh!
a bugot javitottam a sodidigest.com-on, nszksz megegyszer
uj "funkciok"
- pagination a lap aljan is
- 5+ upvote folotti, csillaggal rendelkezo kommentek is bekerultek a digestbe
- elinditottam egy backfillt regebbi datumokra, de direkt lassan csinalom, mert nem akarom ddos-olni a forumot. par napig eltarthat...
dark mode meg miegymas, majd kesobb lesz mert melocsa van
Vegre mar!
Most nar csak azt kellene tudnom mivel talaltam be….
Azert lenditek egyet. o/
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A legtöbb esetben az abúzálók maguk is abúzáltak voltak.
Azt hiszem a höjpi mesélte is, hogy az apja terrorizálta a családot, bár szexuális erőszakra nem emlékszem. Endrénél meg szerintem az öreganyja is megbögyörgette a kis kukiját párszor a fürdőkádas pancsik alkalmával, aztán a faterja csöves haverjai, meg talán a faterja is! Ki tudja mik történtek a szerencsétlen kis endrével amiről 35 éve képtelen beszélni, a traumáival szembenézni.
Ez persze nem jogosítja fel őket szarra se és ugyanúgy kasztrálni kellene mindkettőt.
NSZKSZ, kurva jó cucc!
szerintem pont innen indult a digest.
Punk trollégától: nem plugin, könyvjelzősávra kell húzni, rákattintasz és az adott oldalra működik, testreszabható.
forum.sodika.org/?pageNo=8618&highlight=877122#comment-877122
Látod Púpom, ilyen egy igazi szakember, pár óra alatt megcsinálta azt amit kértek tőle, úgy, hogy közben melócsázik is, nem volt hetyetye a dokumentációról stb, ezt a példát kellene követni nem a kűműves férfi szerelmedét.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Nem tudom a pszichológia hátterét, azt sokszor , sok helyről hallottam már, hogy a bántalmazott gyerekekből , bántalmazó felnőttek lesznek. Nem tudom , hogy ez más esetekben is érvényes-e...
Viszont pont azért . mert az elmúlt 20 évben nem csak a szexualitás, de a pszichológia is hétköznapi témává vált, nem tudom el hinni, hogy még mindig vannak olyan beteg faszok, akik képtelenek 2 vagy akár 3 néző pontból vizsgálni magukat.
Ha nem is valós időben, de napokkal később sem.
Hogy nem fordul meg a fejükben , hogy ami nekik rossz volt, az annak is rossz lesz akivel ugyanazt fogják csinálni.
Nem hiszem, hogy túl gondolom.
Év tizedek óta az empátiát próbálják sulykolni az emberekbe.
Látom azt is , hogy a gyagyás halmozottan hátrányos helyzetű ezen a téren.
De akkor is bassza meg, annyi helyről kapja az impulzusokat.
Nem hiszem el, hogy semmit nem fog fel abból, ami körülötte történik.
Tudom, tudom a gyagyás... de akkor is!
Van rate limiter, amíg az átengedi, meg a cloudflare-nél is jó vagy, addig egészen biztosan nem fogod dosolni a fórumot.
Sőt, ha a cloudflare nagyon náci, akkor írj és megoldjuk.
Elsőre sajnáltam, hogy ilyen köcsög apja volt.
De már elmúlt.
Az, hogy bántalmazták, nem jogosítja fel őt arra, hogy másokat bántalmazzon.
Most már felnőtt ember és ez az ő döntése, hogy másokat bántalmaz.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Utána már minden csakis az ő felelőssége.
Tiszta sor. Ez csak magyarázza, hogy lett ekkora gyökér, nem felmenti. Bár tett érte ő is rendesen
Jobb későn, mint soha
Hetcegen? Mar be van baszva?
Tajgihoz megy?
Lehetőségek: Golda, Fannikah, Private Szabina, Tibi, vagy a kirendelt gyám (róla nem tudjuk férfi vagy nő - bár a fentiek ismeretében ez mindegy is).
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Kisboros felemelte a fejét :D
Mi van ha csöves Tibit fog kergetni a bomlott elméje?
Ugyanazt tenni és más eredményt várni az őrültség jele…
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
:)
Csak basztatom. :)
Itt már a bosszúkorszaka van, ha csak Tibinek nem kell ASAP-ATM és meg nem dogozza a veknit a "bájaival".
Kíváncsi vagyok Viktorszék már megint mit találtak ki!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Gyagyás szervei eladhatatlanok
A választási eredményeken ez se rontott volna már, Péter.
Nothing's better than cheddar!
A herezacskókból egy ügyesebb kezű bőrdíszműves egy nagyobb tárcát azért kihozna.
A globális üzemanyag ár növekedés miatt az állatkerti nagymacskák élelmezése sajnos egyre drágább.
Az ezzel a gonddal küszködő állatkertek minden adományt vagy takarmányt hálásan fogadnak.
Lejárt szavatosságú, rohadó kaját azért ők sem adnak az állatoknak.
Lehet, hogy endre valójában egy tanuki (nyestkutya)? Sok mindent megmagyarázna.

"Gyakran ábrázolják őket hatalmas, földig érő herékkel, melyeket poggyászként vagy dobként használnak utazásaik során. Ez pedig a pénzügyekkel kapcsolatos szerencsét hozza meg."
Azaz ahol megjelenik a földig lógó herével a gyagyás, ott kemény lehúzások lesznek.
kikmakukk!?
Szerintem nőben is létezik a SoDIéhoz hasonló borult elme.
Csak igen. Az a baj, hogy nem fogja fel, hogy hülye de másban (valójában magán keresztül) látja, hogy hülye. Ez folyamatosan megfigyelhető, hogy amire panaszkodik, hogy más ilyen meg olyan azt ő többszörösen csinálja. De ha erre felhívják a figyelmét akkor "jóvan, szevasz, *kinyom*".
Tehát nem találhatja meg zsák a foltját és valójában örök magányra ítéli magát azzal, hogy azt beszéli be magának, hogy ő normális. Mivel nyilván a valóban normálisaknak nem kell.
Az alkoholizmusra meg mi a válasz?!

A SoDI-nak nem KELL innia, csak jól esik neki. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nade vajon most mi lesz a szörnyű hiba, ami miatt elferdítik a kilincsorrot és kibasszák az utcára az éjszaka közepén a biztonságot nyújtó bájos hölgyek? :D
Csak megjegyeztem, hogy "Nem csinálunk valamit ha már elhoztam ezt a fél levél viagrát, cicamicák?!"
Nem gondoltam volna, hogy emiatt ennyire megfognak haragudni!
nem látok ebben problémát, a lényeg, hogy sokba kerüljön. 300 euróval elégedett leszek. egy héten belül 600 eurós extra kiadás, bőven jó.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
300 euro, csak hogy nagy nyilvanossag elott abuzalja egy pedofil korcs, ahogy csak neki jol esik? Remelem ennel azert egy nagysagrenddel nagyobb banopenzrol szol majd a tortenet.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Nszksz!
hoty... hotyhotyhoty...
dilomalo
(
x1)
Jun 09, 2022 11:10:42
x1)
trashvod.com/w/sRyH93FFbJLGAbRZfDN3kj
Sodika vágyakozása tibi fogmosásáról:
"Annál jobb lesz beleélvezni a szájába! EBBE VAGYOK!!
Egy okos szájba a legjobb!! EBBE VAGYOK!!"
itt még a fényviszonyok is jók voltak, igaz gyagyás? itt nincs annyi ősz hajszál, látszik stresszmentes nyugi volt mostanában.
trolléga
(
x30)
Jun 09, 2022 11:13:07
x30)
3 millió elköltése után végülis sikerült. Ügyes vagy fifike.
Jöhetne már a következő alany. A tendencia alapján mostmár tényleg Csinibaba Fannikának kéne következnie, aztán elszabadulhat a buzidémon
Trollul Madár
(
x15)
Jun 09, 2022 11:13:17
x15)
Endre!
Ha a nácik győznek, hogy lenne faszpina meg kokó?
Ha a nácik győznek, hogy lenne faszpina meg kokó?
faszpina
Jun 09, 2022 11:13:28
Szerintem maga a tranyó baszás nem kamu, hogy meddig tartott passz, de az biztos hogy első szexuális élménye volt, különben nem pörgött volna rá ennyire.
Beleszámolta utána a sírást meg az alvást, úgy jött ki a három
Jun 09, 2022 11:13:28
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 09, 2022 11:13:58
x39)
Egyébiránt sanszosan azért fordíttatta be Tibor a faszát, mert szét lett baszva a záróizma.
Azért is fossa mindig össze magát.
Ez egy jó alkolista jelleg, azért fosik állandóan.
Semmi bél flórája nincs.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 09, 2022 11:16:03
x30)
Egyébiránt sanszosan azért fordíttatta be Tibor a faszát, mert szét lett baszva a záróizma.
Régi szép idők, amikor csak a 23centis csodapitonról voltak itt elméletek meg elemzések
D_Dezső
(
x29)
Jun 09, 2022 11:21:40
x29)
Ezek a legundorítóbb videói amikor vén homokos szatír módjára, nyammog meg a száját nyalogatja és azon elmélkedik, mekkorát tudna buziskodni ha nem lenne impotens.
Ha instruálnom kéne egy színészt, hogy játszon el egy mocskos vén pedofilt ezt a videót mutatnám meg neki.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 09, 2022 11:27:37
x30)
Illetve bugos a sodidigest.com, ahogy nézem a 22:00 és 23:59 közti hozzászólásokat nem veszi figyelembe, pl:

sodidigest.com/2022-06-07.html

hétvégén?! program?!
Jun 09, 2022 11:31:00
a segg az új pina sodi!!!! gyerünk tranyózni!!
Jun 09, 2022 11:31:00
D_Dezső
(
x29)
Jun 09, 2022 11:31:08
x29)
Illetve bugos a sodidigest.com, ahogy nézem a 22:00 és 23:59 közti hozzászólásokat nem veszi figyelembe, pl:
Szólok a fejlesztö arcnak, NSZKSZ
Trollul Madár
(
x15)
Jun 09, 2022 11:38:00
x15)
Endre!
Sok a dolgod az úl melócsában, Gemmer nézés, Tibi basztatás tudjuk.
De a kérdés, hogy lesz időd idén legalább egy egynapos Balatonra?
EgyetemistaSrác
(
x1)
Jun 09, 2022 11:42:23
x1)
Itt érdemes lenne az életrajzában Linzet beleírni jelenleg lakhelyének csak hogy aktuális legyen
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI
punk
Jun 09, 2022 11:42:45
nszksz, dolgozok rajta. hamarosan jon egy frissites, ahol javitom a bugokat + a 2 csillag+-os trollegak hozzaszolasai is bekerulnek majd a digestbe (5 upvote folott)
Jun 09, 2022 11:42:45
buniBanki
(
x2)
Jun 09, 2022 11:43:40
x2)
Ebben is Tajgi komára hasonlít akkor?
bolgár jeti
(
x30)
Jun 09, 2022 11:45:59
x30)
Faszaság, köszi.
- dark mode
NSZKSZ
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 11:52:01
x8)
MaxPayne, nemsokára végetér a szemétkedés a gyagyás csatornáján, téged személy szerint is kiemelt a sümegi koldus :D
Valamivel nagyon betaláltál
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 09, 2022 11:52:11
x39)
Endre!
Sex nagyi lelki segély szolgálat !
D_Dezső
(
x29)
Jun 09, 2022 11:56:34
x29)
Látod Gyagyás így dolgozik egy igazi fejlesztö! Nem hetyetyézik, hogy “dokuntácijóty ojvasok” meg “most nyhe hattyá má basszus”.
Tanulhatnál a trolljaidtól egy kis hozzáállást a dolgokhoz! ;)
Ha tényleg programozó lennél te fejlesztenéd ezeket le, hogy a trollok pofájába vágjad, hogy te ezt is megtudod csinálni (pr). Szemtelenül egyszerü saját megoldás lenne.
De hát elvenné az idöt a vedeléstöl meg a Tibi stalkolástól.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 09, 2022 11:59:31
x39)
Bocsánat hogy ide hozom, de szerintem egy párhuzamos szál.
Herpesz szerint tök rendben van, hogy arról fantáziál, a buszról kitekintve, hogy 12 kislányokat basz seggbe hátulról... persze magában... ( gondolom képzeletben )
Mellette a 120 kilós értelmiségi hölgy pedig hevesen bólogat...
Annak is van valami 12 éves forma gyereke, úgy rémlik.
Herpesz szerint tök rendben van, hogy arról fantáziál, a buszról kitekintve, hogy 12 kislányokat basz seggbe hátulról... persze magában... ( gondolom képzeletben )
Szteppen
(
x3)
Jun 09, 2022 11:59:38
x3)
trashvod.com/w/fgu19u6RNk22kEeFkCDzhr
9 perctől kezd rá a hülyeségre.
A sümegi koldus bőnyállal szopja a Púpos faszát. Rendet akár vágni a csatornán. Itt mindenki homokos, perverz buzi és fordítva van bekötve.
Teljesen normális, ha egy csaj seggét videózza a Púpos. Ezek szerint neki is oké kislányok seggét videózni... :)
Ez ety fosh!
A sümegi koldus bőnyállal szopja a Púpos faszát. Rendet akár vágni a csatornán. Itt mindenki homokos, perverz buzi és fordítva van bekötve.
Teljesen normális, ha egy csaj seggét videózza a Púpos. Ezek szerint neki is oké kislányok seggét videózni... :)
Szteppen
(
x3)
Jun 09, 2022 12:02:14
x3)
MaxPayne, nemsokára végetér a szemétkedés a gyagyás csatornáján, téged személy szerint is kiemelt a sümegi koldus :D
Nincs normális kérdés, azért nincs jó live!
Nincs normális kérdés, azért nincs jó live!
Szteppen
(
x3)
Jun 09, 2022 12:03:54
x3)
Fos telefon.
xray
(
x21)
Jun 09, 2022 12:05:50
x21)
a szemetet összefújta a szél
HerbyHater
Jun 09, 2022 12:09:49
Ezt az embert porba kell taposni. Ellehetetleníteni minden szinten. Kurvára elegem van már belőle egy ideje.
Jun 09, 2022 12:09:49
Szteppen
(
x3)
Jun 09, 2022 12:10:16
x3)
Bocsánat hogy ide hozom, de szerintem egy párhuzamos szál.
Most 15 éves a lánya a MagaVicának, akinek előszeretettel bámulja a seggét a koldus. Szerinte így kell a fiataloknak bókolni, hogy öltözz fel mert kint a pina.
De hát a perverz melegek nem érthetik ezt, hogy a 40 körül minek stiroli a barátja gyerekét.
SodiHater
Jun 09, 2022 12:12:33
Jun 09, 2022 12:12:33
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 09, 2022 12:16:10
x39)
Aberrált barom ez is.
szabigal
Jun 09, 2022 12:18:19
Le kéne nyomozni hol dolgozik a höjpi. oh wait...
Jun 09, 2022 12:18:19
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 12:19:03
x8)
Aberrált barom ez is.
Aberrált barom ez is.
Gondolom a trolléga úgy értette, hogy kortól függetlenül, ha 18 egy barátom lánya akkor sem
Trollul Madár
(
x15)
Jun 09, 2022 12:22:34
x15)
Endre!
Azt mondja a sümegi haverod, hogy 10:55-nél, hogy nem tehetsz róla, hogy van pithonszod.
Ne hallgass a gonosz trollra!
Merci is megcsinálta! Csak te tehetsz erről is!
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 12:23:21
x8)
Fos telefon.
Höjpi szerint az egyetlen normális hozzászólás a felszopás, minden mádt banolni kell
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 09, 2022 12:23:55
x39)
Az más.
Szerintem vannak gondok, generációkon át ívelő " szerelemmel"
Saját korosztályod gyerekei... nem biztos hogy egészséges kapcsolat lesz.
nonsense
(
x1)
Jun 09, 2022 12:25:38
x1)
20:18-tól megszólítja MaxPayne trollégát is!
trolléga
(
x30)
Jun 09, 2022 12:28:31
x30)
Idén már nem lesz nyaralás, hahó! Ezen sírt a picsaszája, hogy amikor jobb idő lett azért ment pl szatírkodni, meg Salzburgba, mert a nyarat végig szeretné dolgozni *pr* nem akar betegszabadságra se menni. Meg időarányosan amúgy is mennyi? Max 10 nap jár neki? :DD
Gondolom fosik hogy szabadság idején nehogy valaki is ránézzen a kódjára.
Bár így hogy össze jött a home office szerintem abban van higy nyugodtan leléphet bármikor Pestre tranyót stalkolni.
Dely Pedofil Péter
Jun 09, 2022 12:29:40
Höjpike! Okos dolog ám húzogatni a Soditrollok bajszát. Soha, senkinek nem lett még ebből semmi baja!
Jun 09, 2022 12:29:40
trolléga
(
x30)
Jun 09, 2022 12:30:45
x30)
Azt hiszem tiktokoztak is közösen, picsába hogy nem találom, meg akartam mutatni Endrének hogy is kell ezt csinálni.
Picit számba hánytam tényleg ahogy ránézett a csajra néha herpesz.
broni
(
x45)
Jun 09, 2022 12:34:38
x45)
én vagyok a szegedi picsaember.
Zegernye
(
x2)
Jun 09, 2022 12:35:11
x2)
Kicsit kevesebb szabadidővel rendelkező trolloknak: ugyanez, csak Greasemonkey/Tampermonkey segítségével
Vagy kérjük meg Endrét?
Neki mindig van bőven ideje, csináljon valami hasznosat a fórumán.
Penzmento
(
x6)
Jun 09, 2022 12:37:48
x6)
evidenciákat....
Oknyomozó riporter
Jun 09, 2022 12:39:04
Utánanéztem ennek a Herbynek és ez szinte rosszabb mint a sodrák, elég sok videójában van kiskorúakkal, pl döbröntén mindig egy kis fiatal lovász csajjal videózik aki kb 14 éves, aztán van az a Vica barátosnéja,na annak meg a 15 éves lányát stíröli mindig van is vidije ahol a seggét dicséri. Aztán a háza se a sajátja az anyjáék vették neki. Melózni pedig életében nem melózott. Endre ha még több infót tudok meg erről a Herbyről még a végén kevésbe foglak rühellni, te legalább így vagy úgy de próbálsz melót szerezni az a Herby hallani se akar róla. Ha Endre nem lenne pedofil,buzi,retartáld,antiszemita és nem fenyegetné állandóan mások családját kiírtással valamint normálisan élne nem a hitelkártyáiból akkor már észre se vennénk a Herby mellett.
Jun 09, 2022 12:39:04
Szteppen
(
x3)
Jun 09, 2022 12:41:17
x3)
Aberrált barom ez is.
Aberrált barom ez is.
Joncii jól gondolta. Tegyük fel van egy barátom, aki 35 éves. A lánya most 15 és tegyük fel én 5 év múlva már sunázni akarom 38 évesen, mert hát beérett és "húdebasz" a koldus gondolata alapján.
A szemem előtt nőtt fel és családi barát vagyok. Eszembe nem jutna ilyenen filózni és ilyen jelzéseket tenni felé, hogy hú, de jó a segged. Jó nézni!
A nézőközönsége is ilyenen viccelődött a 13 éves kislánynál, hogy "pár év és a barátnője lesz a Petinek"
Ha 40 évesen találkozok egy normális 20 évessel az teljesen más, mint a család barátjaként fenem a faszom a lányára ( vagy a fiára, ha Sodi lennék)
Trollul Madár
(
x15)
Jun 09, 2022 12:41:34
x15)
Endre!

A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 09, 2022 12:45:04
x5)
Remélem valaki telepített az Endre mobiljára hasonló appot: IneTracker GPS nyomkövető.
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 12:51:33
x8)
Remélem valaki telepített az Endre mobiljára hasonló appot: IneTracker GPS nyomkövető.
Ő telepített a Tibiére
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 09, 2022 12:51:39
x39)
Azt gondolom, nem csak sexuális téren az elmúlt 20 évben igen csak ki tolódtak a normalitás határai.
Nem vagyok e leg konzervatívabb ember, de vannak olyan dolgok, amik szerintem soha nem léphetnek át azon a bizonyos határon.
Nem feltétlenül jogilag.
Nem hiszem , hogy a jogi ismereteink emelnek fel az evolúció csúcsára minket, mint embereket.
Az , hogy valaki akár gondolati szinten is "használni" szeretne egy gyereket szerintem egy olyan defektus, amit a leg súlyosabbak között kéne büntetni.
Attól , hogy valaki a saját nemében találja meg a társát, szerintem nem kifogásolható, amennyiben ez két felnőtt, önálló döntéseket hozó ember között valósul meg.
Társas lények vagyunk.
Valami lehet abban is, hogy két azonos nemű ember nem tud szaporodni. (nem csak ember)
De hogy ezeket a szét nyújtott határokat is durván át lépik, az ilyen aberrált állatok, mint a gyagyás a herpesz meg a többi beteg fasz, engem mindig feldühít.
Milyen szociális környezetből jöhetnek ezek ?
Ezek a nyomorultak, mindig az őket megillető jogokat lebegtetik meg hogy mi nem bűn , jogilag...
Tudod fifi az életnek szerintem nem jogi magyarázatok sora... Pláne nem fogadok el érvelést egy olyan embertő, aki magának gyárt jogi nézőpontokat és paragrafusokat.
Egyszer valaki simán kitekeri a nyakad , ha rossz gyerekre zoom-olgatsz rá. Vagy kezed lábad el töri és lelkiismeret furdalás nélkül kasztrálnak.
De nem kell félned, úgysem jársz ide, nem olvasod a fórumot.
Úgyhogy élhetsz a képzeletbeli világodban, amíg meg nem történik.
Na dokumentum olvasás és Netflix , csá.
Nem vagyok e leg konzervatívabb ember, de vannak olyan dolgok, amik szerintem soha nem léphetnek át azon a bizonyos határon.
Nem feltétlenül jogilag.
Nem hiszem , hogy a jogi ismereteink emelnek fel az evolúció csúcsára minket, mint embereket.
Az , hogy valaki akár gondolati szinten is "használni" szeretne egy gyereket szerintem egy olyan defektus, amit a leg súlyosabbak között kéne büntetni.
Attól , hogy valaki a saját nemében találja meg a társát, szerintem nem kifogásolható, amennyiben ez két felnőtt, önálló döntéseket hozó ember között valósul meg.
Társas lények vagyunk.
Valami lehet abban is, hogy két azonos nemű ember nem tud szaporodni. (nem csak ember)
De hogy ezeket a szét nyújtott határokat is durván át lépik, az ilyen aberrált állatok, mint a gyagyás a herpesz meg a többi beteg fasz, engem mindig feldühít.
Ezek a nyomorultak, mindig az őket megillető jogokat lebegtetik meg hogy mi nem bűn , jogilag...
Tudod fifi az életnek szerintem nem jogi magyarázatok sora... Pláne nem fogadok el érvelést egy olyan embertő, aki magának gyárt jogi nézőpontokat és paragrafusokat.
De nem kell félned, úgysem jársz ide, nem olvasod a fórumot.
Úgyhogy élhetsz a képzeletbeli világodban, amíg meg nem történik.
Na dokumentum olvasás és Netflix , csá.
Szteppen
(
x3)
Jun 09, 2022 12:55:51
x3)
Csajra zoomolt. Igazmondó Péter is megmondta. Hahó!
Homokos és beteg vagy, mert nem így gondolod!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 09, 2022 12:56:40
x38)
Kisrühes, már napok óta álló fasszal várom az újságcikket, HOL VAN? HALLOD?! Leleplezést akarok olvasni, és ezzel M. László is egyet ért! Vagy megint csak hazudgáltál és két herbálos óvodás között az asztrálsíkon verted ki a faszod Hasselhoffra?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szteppen
(
x3)
Jun 09, 2022 12:59:13
x3)
Kisrühes, már napok óta álló fasszal várom az újságcikket, HOL VAN? HALLOD?! Leleplezést akarok olvasni, és ezzel M. László is egyet ért! Vagy megint csak hazudgáltál és két herbálos óvodás között az asztrálsíkon verted ki a faszod Hasselhoffra?
Majd ha végetért a Filmes autók kiállítása. Múltkor ott simogatta valaki Debrecenben a Pontiac fenekét.
punk
Jun 09, 2022 13:03:20
Faszaság, köszi.
- dark mode
NSZKSZ
- dark mode
NSZKSZ
uj "funkciok"
- elinditottam egy backfillt regebbi datumokra, de direkt lassan csinalom, mert nem akarom ddos-olni a forumot. par napig eltarthat...
Jun 09, 2022 13:03:20
MaxPayne
(
x24)
Jun 09, 2022 13:08:30
x24)
Vegre mar!
Most nar csak azt kellene tudnom mivel talaltam be….
Azert lenditek egyet. o/
nonsense
(
x1)
Jun 09, 2022 13:15:57
x1)
Azt hiszem a höjpi mesélte is, hogy az apja terrorizálta a családot, bár szexuális erőszakra nem emlékszem. Endrénél meg szerintem az öreganyja is megbögyörgette a kis kukiját párszor a fürdőkádas pancsik alkalmával, aztán a faterja csöves haverjai, meg talán a faterja is! Ki tudja mik történtek a szerencsétlen kis endrével amiről 35 éve képtelen beszélni, a traumáival szembenézni.
Ez persze nem jogosítja fel őket szarra se és ugyanúgy kasztrálni kellene mindkettőt.
trolléga
(
x30)
Jun 09, 2022 13:28:14
x30)
uj "funkciok"
uj "funkciok"
NSZKSZ, kurva jó cucc!
Punk trollégától: nem plugin, könyvjelzősávra kell húzni, rákattintasz és az adott oldalra működik, testreszabható.
echelon mérnök
Jun 09, 2022 13:29:15
sümegi gyerek, vigyázz kurvára! mert véletlenül bevonzod a Tanszéket és akkor neked reszeltek köcsög.
Jun 09, 2022 13:29:15
dilomalo
(
x1)
Jun 09, 2022 13:29:26
x1)
Látod Púpom, ilyen egy igazi szakember, pár óra alatt megcsinálta azt amit kértek tőle, úgy, hogy közben melócsázik is, nem volt hetyetye a dokumentációról stb, ezt a példát kellene követni nem a kűműves férfi szerelmedét.
Oknyomozó riporter
Jun 09, 2022 13:29:45
Egy régebbi vlogjában elmesélte Herby,hogy kiskorában a faterja a lábánál fogva felemelte és közben ütötte a fejét, majd egy másik alkalommal a faterja full részegen hazadülöngélt és annyira kellett hugyoznia,hogy a wc helyett Herby szobájába ment be és belehugyozott a ruhásszekrényébe és másnap büdös hugyszagú ruhába kellett suliba mennie.
Jun 09, 2022 13:29:45
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 09, 2022 13:31:24
x39)
Nem tudom a pszichológia hátterét, azt sokszor , sok helyről hallottam már, hogy a bántalmazott gyerekekből , bántalmazó felnőttek lesznek. Nem tudom , hogy ez más esetekben is érvényes-e...
Viszont pont azért . mert az elmúlt 20 évben nem csak a szexualitás, de a pszichológia is hétköznapi témává vált, nem tudom el hinni, hogy még mindig vannak olyan beteg faszok, akik képtelenek 2 vagy akár 3 néző pontból vizsgálni magukat.
Ha nem is valós időben, de napokkal később sem.
Hogy nem fordul meg a fejükben , hogy ami nekik rossz volt, az annak is rossz lesz akivel ugyanazt fogják csinálni.
Nem hiszem, hogy túl gondolom.
Év tizedek óta az empátiát próbálják sulykolni az emberekbe.
Látom azt is , hogy a gyagyás halmozottan hátrányos helyzetű ezen a téren.
De akkor is bassza meg, annyi helyről kapja az impulzusokat.
Nem hiszem el, hogy semmit nem fog fel abból, ami körülötte történik.
Tudom, tudom a gyagyás... de akkor is!
Zulu
(
x15)
Jun 09, 2022 13:32:55
x15)
Van rate limiter, amíg az átengedi, meg a cloudflare-nél is jó vagy, addig egészen biztosan nem fogod dosolni a fórumot.
Sőt, ha a cloudflare nagyon náci, akkor írj és megoldjuk.
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 13:37:00
x8)
Egy régebbi vlogjában elmesélte Herby,hogy kiskorában a faterja a lábánál fogva felemelte és közben ütötte a fejét, majd egy másik alkalommal a faterja full részegen hazadülöngélt és annyira kellett hugyoznia,hogy a wc helyett Herby szobájába ment be és belehugyozott a ruhásszekrényébe és másnap büdös hugyszagú ruhába kellett suliba mennie.
De már elmúlt.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 09, 2022 13:43:17
x15)
De már elmúlt.
De már elmúlt.
Az, hogy bántalmazták, nem jogosítja fel őt arra, hogy másokat bántalmazzon.
Most már felnőtt ember és ez az ő döntése, hogy másokat bántalmaz.
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 09, 2022 13:43:43
x6)
De már elmúlt.
Ez egészen addig lehet hivatkozási alap, amíg az ember nem lesz felnőttkorú.De már elmúlt.
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 14:05:12
x8)
Ez egészen addig lehet hivatkozási alap, amíg az ember nem lesz felnőttkorú.
Tiszta sor. Ez csak magyarázza, hogy lett ekkora gyökér, nem felmenti. Bár tett érte ő is rendesen
xray
(
x21)
Jun 09, 2022 14:10:42
x21)
gyagyásnak sem ártott volna egy pár makarenkói füles gyerekként. nem bántalmazták, mégis egy idióta felnőtt lett.
sörösterv
(
x4)
Jun 09, 2022 14:20:48
x4)
Miért van egy olyan érzésem, hogy ebből megint pofáraesés lesz? :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
nemet mondtak
(
x4)
Jun 09, 2022 14:22:28
x4)
Ne felejts el aznap reggelizni és ebédelni, te szerencsétlen fasz, ha már egyszer megtanultad a leckét!!!
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 14:22:36
x8)
gyagyásnak sem ártott volna egy pár makarenkói füles gyerekként. nem bántalmazták, mégis egy idióta felnőtt lett.
Jobb későn, mint soha
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 09, 2022 14:22:50
x10)
Herby az egyik legnagyobb féreg a neten (persze a gyagyás után). MEséli a sok faxságát és még el is tartja a sok bamba nézője. Hányinger egy ember
Álmodjatok Rémeket!
MaxPayne
(
x24)
Jun 09, 2022 14:22:57
x24)
Hetcegen? Mar be van baszva?
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 14:23:03
x8)
Tajgihoz megy?
Rolinda
Jun 09, 2022 14:24:35
Igaz a hír, hozzám jön
Jun 09, 2022 14:24:35
linziasztal
(
x3)
Jun 09, 2022 14:24:58
x3)
Goldához megy, hahó.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
MaxPayne
(
x24)
Jun 09, 2022 14:26:15
x24)
Vagy Frázis Eszter fasza kell neki.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jun 09, 2022 14:26:18
x2)
Fifike, te tényleg olyan vagy, mint egy rossz, rühes kutya. Hiába nyomják bele az orrodat a saját szarodba sokadszor is, te tényleg semmiből nem tanulsz.
kikmakukk!?
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2022 14:28:32
x24)
Lehetőségek: Golda, Fannikah, Private Szabina, Tibi, vagy a kirendelt gyám (róla nem tudjuk férfi vagy nő - bár a fentiek ismeretében ez mindegy is).
Jonciii
(
x8)
Jun 09, 2022 14:28:33
x8)
Fifike, te tényleg olyan vagy, mint egy rossz, rühes kutya. Hiába nyomják bele az orrodat a saját szarodba sokadszor is, te tényleg semmiből nem tanulsz.
Kisboros felemelte a fejét :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 09, 2022 14:29:55
x39)
vajon melyik sexnagyi ?
Trollul Madár
(
x15)
Jun 09, 2022 14:30:18
x15)
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 09, 2022 14:36:50
x6)
Ugyanazt tenni és más eredményt várni az őrültség jele…
xray
(
x21)
Jun 09, 2022 14:38:11
x21)
Jun 09, 2022 14:38:11
egyelőre csak átkokat küldözget. Jun 09, 2022 14:38:11
banshee
(
x24)
Jun 09, 2022 14:39:56
x24)
Sorozat lesz. Megint lealjasodik, bedrogozik, a viagráját fogja mutogatni, mire a csaj kibassza és megint bundáskenyér lesz a reggeli.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 09, 2022 14:40:34
x5)
Endre olyan nagy pofával hencegsz megint arról,hogy most hétvégén újra elutazol egy csajhoz,mintha ez előző olyan sikeres lett volna. De ne reménykedj fifi most vagy egy igazi trashlégyhez mész vagy megint jól átbasznak a palánkon, aztán nehogy valami szervkereskedő csaljon magához,nagyon sajnálnám azt aki a te rothadó szerveidet kapná.
Ásó27
(
x68)
Jun 09, 2022 14:40:54
x68)
Már nagyon vár a csaj Endre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Jun 09, 2022 14:43:17
x15)
egyelőre csak átkokat küldözget.
:)
Csak basztatom. :)
Itt már a bosszúkorszaka van, ha csak Tibinek nem kell ASAP-ATM és meg nem dogozza a veknit a "bájaival".
Darth Tibor
(
x7)
Jun 09, 2022 14:44:02
x7)
Kíváncsi vagyok Viktorszék már megint mit találtak ki!
Oknyomozó riporter
Jun 09, 2022 14:44:16
A madarak azt csiripelik,hogy Sodi úgy akarja a múltkori csorbát kiköszörülni,hogy most konkrétan tényleg eljátsza,hogy elmegy egy csajhoz akit persze lefizet,hogy belemenjen a játékba. Sodi te olyan vagy mint egy hülyegyerek kicsit se átlátszó ez a terv,hogy így próbáld bosszantani az utálóid.
Jun 09, 2022 14:44:16
Értetlen
(
x1)
Jun 09, 2022 14:46:45
x1)
Endre olyan nagy pofával hencegsz megint arról,hogy most hétvégén újra elutazol egy csajhoz,mintha ez előző olyan sikeres lett volna. De ne reménykedj fifi most vagy egy igazi trashlégyhez mész vagy megint jól átbasznak a palánkon, aztán nehogy valami szervkereskedő csaljon magához,nagyon sajnálnám azt aki a te rothadó szerveidet kapná.
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 09, 2022 14:49:45
x2)
A választási eredményeken ez se rontott volna már, Péter.
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2022 14:50:21
x24)
A herezacskókból egy ügyesebb kezű bőrdíszműves egy nagyobb tárcát azért kihozna.
SyntaxError
(
x24)
Jun 09, 2022 14:50:39
x24)
Trollul Madár
(
x15)
Jun 09, 2022 14:52:19
x15)
A globális üzemanyag ár növekedés miatt az állatkerti nagymacskák élelmezése sajnos egyre drágább.
Az ezzel a gonddal küszködő állatkertek minden adományt vagy takarmányt hálásan fogadnak.
koszos
(
x11)
Jun 09, 2022 14:52:32
x11)
:D aha :D egy ilyen nyomorekhoz kivancsi vagyok vonzodik e egyaltalan no ezen a vilagon :D onelegult,onkepzavaros,alkoholista,pszichopata barom :D a nok alma :D az igazi vadaszbika :D
jah nem alkoholista :D "ejjel amikor felkelek megorulok ha nem ihatok meg egy sort " :D
es amikor felkerdezik mi a reakcio: "megszomjazom"
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
jah nem alkoholista :D "ejjel amikor felkelek megorulok ha nem ihatok meg egy sort " :D
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 09, 2022 14:53:51
x9)
Lejárt szavatosságú, rohadó kaját azért ők sem adnak az állatoknak.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 09, 2022 14:56:40
x5)
Bárkihez is megy Endre vendégségbe, annak itt egy kis segítség hogy mit szerezzen be. Endre vendégül-látáshoz szükséges eszközök listája: hányós vödör,szemeteszsák, pót alsónemű, telefonba bekészítve legyen a vészhívó 112, valamint póráz,szálykosár,nyúltáp és mivel még nem teljesen szobatiszta ezért macska alom is szükséges.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jun 09, 2022 14:59:09
x2)
Lehet, hogy endre valójában egy tanuki (nyestkutya)? Sok mindent megmagyarázna.

"Gyakran ábrázolják őket hatalmas, földig érő herékkel, melyeket poggyászként vagy dobként használnak utazásaik során. Ez pedig a pénzügyekkel kapcsolatos szerencsét hozza meg."
Azaz ahol megjelenik a földig lógó herével a gyagyás, ott kemény lehúzások lesznek.
nonsense
(
x1)
Jun 09, 2022 15:01:24
x1)
:D aha :D egy ilyen nyomorekhoz kivancsi vagyok vonzodik e egyaltalan no ezen a vilagon :D onelegult,onkepzavaros,alkoholista,pszichopata barom :D a nok alma :D az igazi vadaszbika :D
Szerintem nőben is létezik a SoDIéhoz hasonló borult elme.
Csak igen. Az a baj, hogy nem fogja fel, hogy hülye de másban (valójában magán keresztül) látja, hogy hülye. Ez folyamatosan megfigyelhető, hogy amire panaszkodik, hogy más ilyen meg olyan azt ő többszörösen csinálja. De ha erre felhívják a figyelmét akkor "jóvan, szevasz, *kinyom*".
Tehát nem találhatja meg zsák a foltját és valójában örök magányra ítéli magát azzal, hogy azt beszéli be magának, hogy ő normális. Mivel nyilván a valóban normálisaknak nem kell.
Az alkoholizmusra meg mi a válasz?!

A SoDI-nak nem KELL innia, csak jól esik neki. Ilyen nagyon egyszerű ez.
ascites
(
x57)
Jun 09, 2022 15:07:27
x57)
Nade vajon most mi lesz a szörnyű hiba, ami miatt elferdítik a kilincsorrot és kibasszák az utcára az éjszaka közepén a biztonságot nyújtó bájos hölgyek? :D
Endre
Jun 09, 2022 15:09:41
Csak megjegyeztem, hogy "Nem csinálunk valamit ha már elhoztam ezt a fél levél viagrát, cicamicák?!"
Nem gondoltam volna, hogy emiatt ennyire megfognak haragudni!
Jun 09, 2022 15:09:41
Hahó
(
x135)
Jun 09, 2022 15:10:43
x135)
A madarak azt csiripelik,hogy Sodi úgy akarja a múltkori csorbát kiköszörülni,hogy most konkrétan tényleg eljátsza,hogy elmegy egy csajhoz akit persze lefizet,hogy belemenjen a játékba. Sodi te olyan vagy mint egy hülyegyerek kicsit se átlátszó ez a terv,hogy így próbáld bosszantani az utálóid.
nem látok ebben problémát, a lényeg, hogy sokba kerüljön. 300 euróval elégedett leszek. egy héten belül 600 eurós extra kiadás, bőven jó.
pupszi
(
x1)
Jun 09, 2022 15:14:12
x1)
300 euro, csak hogy nagy nyilvanossag elott abuzalja egy pedofil korcs, ahogy csak neki jol esik? Remelem ennel azert egy nagysagrenddel nagyobb banopenzrol szol majd a tortenet.
Zegernye
(
x2)
Jun 09, 2022 15:16:38
x2)
Nszksz!
77 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A gólyáknak legyen meg az eredeti:
"Sheriff és sheriffné"
freeblog.sodika.org/archives/2009/12/18/Sheriff_es_Sheriffne/