24 órás ügyelet van, bár a tojások röppályáját nehezebb kiszámolni a gravitáció miatt!
en mar szet is neztem nincs-e az utcaban 3 fekete tuningolt Alfa :) ha talalok, megyek az agynemu tartoba :)
anschluss
És ezeket miért nem lehet időben megosztani? Jóból kérdem.
Mint a zacskóarcú bolhás fitymaszűkös kutya?
Ez gondolom a Labant Csaba sztori lesz. Fun fact, hogy broni prof felesége volt a szülésznő ezeknél.
Mondjuk ezek a csoportok vonzák a maguk retardjait, akik nem sokkal okosabbak, mint a célpontok. Vannak ilyenek a fórumon is, meg gondolom a trash csoport is tele van ilyenekkel.
Nothing's better than cheddar!
most jottek kb 10 perce. en nem tudom hogy kell ide feltolteni, valaki mar csinalja, amint kesz jon ide is.
anschluss
most ez mire bizonyíték?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Igen, Labant Csaba volt. És valóban MZP felesége volt a szülésznő, támadták is vele, de nem ő volt a hibás bármennyire is.
Nagyon meglepne ha azt mondanám hogy most is ez megy?
hogy kapcsiba vannak. Lehet ez még jó is később.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
kurva jó a profilképed! :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
a géza és gyagyás? vagy most mifaan? nyeméjtem
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Nem. Tejhab és a korcs.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
arra, hogy a hatterben folyamatosan megy az info gyujtes, triggereles, es hogy van mibol dolgozni (lehet gondolkodni mikor hazudik Endre, mikor nem, osszehasonlitani azzal amit masoknak irt, stb).
nem megy minden azonnal es nem is lehet ide mindent kitenni. de mindenki azert dolgozik, hogy Endrenek szar legyen, ez mindenkinek az elsodleges celja.
anschluss
Gratulálok, wall of texteltél a pedónak aki le se szart. Flexelni akarsz hogy így nyomja egy trashlégy vagy mi a cél?
A 2.6 JTD az olyan, mint a mekafull meg a szenonlámpa?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
nem MC "fasszopó" isti az ?
Most jól megmutatta nekünk :(
Látod te szerencsétlen, ennyit tudsz a monitor mögül. Fingod nincs róla, hogy kinek a beszélgetését olvasod, csak találgatsz és közben teljesen vakon vagy. Állította bárki, hogy ez az én beszélgetésem a korccsal? Nem.
De az okoskodás az megy. :)
Na tejhabosítás, csá.
Remélem legközelebb látunk tényleg fekete autót Szegeden, de az halottas kocsi legyen és az Endréért jöjjön.
annak nem ad az anyja penzt buszjegyre se, nemhogy Alfaja legyen :)
anschluss
Nem
Nothing's better than cheddar!
Jó, hogy itt már mindenki ilyen titokzatos mindenttudó bábmester, szerintem szántsuk is be a fórumot, ebben eddig lehetett eljutni.
A nagy Gyik Warskent kerult be a tortenelembe.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
No offense, viszont itt egy kis taktikai problemat erzek. Mivel kiraktad, Gyagyas tudni fogja ki szallitja a belso csoportnak az infokat.
Ha egy lebukott ugynok volt, akkor nvm, kivalo ugynok volt, kar erte.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
azert nincs tobb konkretum, mert a megszerzett infok alapjan lettek megkeresve emberek biznoyos cegeknel. mivel nagy cegekrol van szo, nem megy egyik naprol a masikra.
es ha ilyenkor, mikor meg semmi konkret nincs a kezunkben, kiadjuk az infokat, es elindul egy tenyleges cyber bullying, esetleg rossz iranyba, az mind Endrenek eszkoz, hogy a kesobbiekben ezeket felhasznalva azt mondhassa, hogy o csak aldozat.
itt mar ott tartunk, hogy nem kell tobb szem tobbet lat, az kell hogy Endre eloelete, ugyei a megfelelo emberekhez eljussanak, es lehetoleg meg a netes kommentcunami elott, sajat maguk iteljek ugy, hogy kibasszak. es akkor nem tud zsarolni vegkielegitessel meg ajanlasokkal.
Egyebkent arrol, hogy kik csinaljak, olyanok akiknek koszonheto pl a vitalakademie melocsa, meg az egyik berlini (Hannes). meg sok mas Endrehez kotheto tenyfeltaras az elmult evekbol. en infokat viszek-hozok csak.
anschluss
Ne húzd fel magad kiscsillag, nem érdemes. Utoljára akkor volt itt ekkora szuperklikk és beszólogatás amikor a bajszos arafat akarta beszántani a fórumot, aztán végül abból is annyi lett mint a ti hétvégi teljesítményetek.
Hint: én anno valahogy el tudtam intézni az első német nyelvsulis felkérdezéseket anélkül hogy a korcs messengerén lógtam egész nap.
Ha retardok veszik hülyére a brigádod ideje visszavenni az arcból picinyem.
Hoppá ez nem sima hanem jtd alfa. JTD!!! Hatalmas költség.:)))
Kérjétek el a benzinpénzt a pedofiltól, fiatos retardok!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bőven benne van, hogy kontraproduktív lenne. Előbb legyen megerősítve, meg Levelező Levente küldje nekik a hochdeutschul megfogalmazott kétségeket recskással kapcsolatban, aztán ha nem reagálnak mehet a céges face spam. De szerintem amilyen sírás ment már az első hetekben szerintem előbb rúgatja ki magát.
Persze idő kell a dolgoknak, de akkor ne lett volna itt atombombaként hirdetve.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
en egyebkent tok szivesen kiirnek cegnevet, meg kontatokat, de mivel ez egy nyilvanos forum, Endre is latja es siman elore tud menekulni, mert meg nem tartunk ott, ahol kellene. lehet igy is tul sokat tud mar a ra varo sorsrol es ki tud belole hozni olyat, amit mi nagyon nem akarunk
anschluss
Attól, hogy sekélyesen fogalmazol még nem lesz igazad. Ez a "kiscsillag" meg "picinyem" annyira nevetségesen hat, hogy még a brigádom is rajtad röhög. :D
Na tejhabosítás, csá.
Nem kell, azt teljesen megertem es tamogatom ha konkret cegnev nem kerul ki.
Az idezett hozzaszolasokban egymasnak ellentmondo allitasok vannak ( mar intezik melocsanak a tenyfeltarast vs ami segit ( jelen ido ) a melocsa megtalalasaban ).
Ennyi kellett nekem, megvan melocsa, tobbi ugy pedig sinen van. Koszonom!
A fórum meg a brigádon, 1-1, ki is lehet békülni, már csak egy hídangolna kell hozzá. Bár most épp a hídangolna is rajtatok röhög, inkább az a cink.
Én magam a Gézás kép posztolása után indultam el, mert akkor éreztem biztosnak, hogy ott van a Gyagyás. Sajnos 25 perc alatt simán meglóghatott.
you must be new here
Hiába voltak érdemei, ha ezt most úgy játssza el, mint a sunkafejű a kevinke szájából a falatot unibeten az atombombák beígérgetésekkel, majd sunyulva húzva a picsáját és eljátszva a sértődöttet meg aki jól végezte dolgát.
Ez fontos, olvasd el légyszi!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
ami biztos, hogy a gyagyas 4 utan indult el Lauratol, addig ment a folyamatos tereles meg ide oda probalkozas hatha eltunnek a haz elol a trollok.
el is tuntek ugy latszik, Fifi meg elerte a vonatot. Onnan kuldozgettek a magabiztos hanguziket meg uzeneteket, mert mar nyeregben erezte magat hogy elslisszolt Szegedrol.
most majd valamelik kisebb allomason probal felkuszni egy Linzbe tarto vonatra
anschluss
Fenn tartom, hogy tévedhetek, de legjobb tudomásom szerint, nincs alfa 2.6 JTD-vel :))
Ez nagyon igaz!
Egyebkent kikerult ket hangfelvetel, keressuk a 3 alfas urakat, ezt a fotelbol is be lehet azonositani, nekem is ismeros a hang de nem jovok ra kie.
ezen a vonalon is el lehet pl indulni, nem a masok basztatasaval tolteni az idot.
anschluss
Mindeközben Linzben :)

"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ennyire én se vagyok autóbuzi, de ja wiki szerint 2.4 a legnagyobb en.wikipedia.org/wiki/Fiat_JTD_engine
2.8-at csak kisteherbe tettek
Imádom amikor a tudatlanság keveredik a hazugsággal.
Ez a gyagyásra vall :D
Tuningalfák, hahó!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Még nevetni sem tud ez a nyomorék, csak kapkodja a levegőt: hö-hö-hööö-höhöö.
Epilepsziás disznó
Nem te voltál az egyik első aki bemondta az stníi-t és lelépett az anyagoshoz azt hazudva hogy a fórumról bannoltak és különben is milyen retek hely ez? Persze addig amíg ki nem basztak onnan, meghalt a discord és vissza nem jöttél ide - az egy másik belső kör volt, igaz.
10 perc nagyon maximum és elfoglalom őrhelyem és fel vagyok tankolva tojással
Én vagyok Űr diplomata úr
Ez a név már foglalt, hahó!
Hogy Broni prof szavaival éljek: "ezt nem én írtam!!!!"
De. Két komment:
1 tényleg voltam bannolva (értsd kommentek törölve)
2 nem retek hanem toxikus és most is azt gondolom hogy az. Ez van sajnos
De ez miben releváns?
Minden bárány eltévelyedhet, de ha jó a pásztor a nyáj egyben marad. Éltessük hát bolgár jetí testvérünket, hogy ismét szívébe fogadta tanainkat ezáltal feloldozást nyervén önnön múltbéli vétkeiért
Nszksz.
Nszksz. Jó munkát zsidó!
Vándor zsidó asodi.
Írtam mikor érnek be a vonatok és mikor indulnak.
védőital legyen nálatok! nem muszáj sörikének lennie mint a vén hülye buzeránsnál.
kitartást a púpkergetéshez
Es Lauraval mi lesz? Mi varhato? Gondolom es remelem is, hogy a pedofil-felszopas nem marad buntetlenul.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nekem sincs különösebb gondom vele, de ha farkasverem-nap van a ziccereket lecsapjuk.
oszko våradi spanja.
Laura vezekelni fog!!
troll a marsról
Jun 19, 2022 18:23:15
Troll őrség álljon készenlétben a marson.
24 órás ügyelet van, bár a tojások röppályáját nehezebb kiszámolni a gravitáció miatt!
Jun 19, 2022 18:23:15
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 18:24:30
x4)
AnschlussAmugy annyi meg, hogy valakik beetettek Laurat hogy harom kocsival vannak a haz korul es Endrere meg Gezara vigyaznak.
Jon ket hanguzenet mindjart, amiben hallani a csavo hangjat, hatha ti is felismeritek. Plusz info hogy harom fekete Alfa Romeoval flexel a csavo
Szar fiattal flexelni? :)))
Jon ket hanguzenet mindjart, amiben hallani a csavo hangjat, hatha ti is felismeritek. Plusz info hogy harom fekete Alfa Romeoval flexel a csavo
Szar fiattal flexelni? :)))
en mar szet is neztem nincs-e az utcaban 3 fekete tuningolt Alfa :) ha talalok, megyek az agynemu tartoba :)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 19, 2022 18:26:06
x5)
A holnapi Sodi lájv tartalmából:
Endre széles vigyorral a ronda picsaszáján dicsekszik önelégülten,hogy mindent megbeszélt a Laurával és már nincs tiltva sem, majd amikor már nagyon boldog lenne hirtelen megcsörren a mobilja lenémítja a lájvot és kb 1perc után lekonyul a picsaszáj és könnyek ömlenek ki a szeméből és nyáladzani kezd, majd pár perc után a hang visszakapcsol és Endre hihetetlen süsüzésbe kezd,hogy most kapott egy hívást hogy kirúgták, majd itt következik egy mocskos labancok loop aztán minket trollokat kezd el fenyegetni, majd hírtelen a szívéhez kap elsápad a telefon kiesik a kezéből és betörik,vége a lájvnak happy end.
Endre széles vigyorral a ronda picsaszáján dicsekszik önelégülten,hogy mindent megbeszélt a Laurával és már nincs tiltva sem, majd amikor már nagyon boldog lenne hirtelen megcsörren a mobilja lenémítja a lájvot és kb 1perc után lekonyul a picsaszáj és könnyek ömlenek ki a szeméből és nyáladzani kezd, majd pár perc után a hang visszakapcsol és Endre hihetetlen süsüzésbe kezd,hogy most kapott egy hívást hogy kirúgták, majd itt következik egy mocskos labancok loop aztán minket trollokat kezd el fenyegetni, majd hírtelen a szívéhez kap elsápad a telefon kiesik a kezéből és betörik,vége a lájvnak happy end.
Tuti infóatombomba
Jun 19, 2022 18:26:12
Nyugimá, mindjárt kész a LEGO busz és jövök
Jun 19, 2022 18:26:12
Andi
(
x13)
Jun 19, 2022 18:27:56
x13)
Operatőr Árpi beejtette a balcsiba a telót?
-
Jun 19, 2022 18:28:14
Amugy annyi meg, hogy valakik beetettek Laurat hogy harom kocsival vannak a haz korul es Endrere meg Gezara vigyaznak.
Jun 19, 2022 18:28:14
Ondófoltos linzi lakás
Jun 19, 2022 18:28:53
Nyugimá, mindjárt kész a LEGO busz és jövök
Mint a zacskóarcú bolhás fitymaszűkös kutya?
Jun 19, 2022 18:28:53
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 19, 2022 18:29:23
x2)
például az "orvos" aki nem engedett a mentősöknek inekciót beadni a gyerekének, aki meghalt
Ez gondolom a Labant Csaba sztori lesz. Fun fact, hogy broni prof felesége volt a szülésznő ezeknél.
Kiderült, hogy az egyenlők között voltak egyenlőbbek, akiknek nem volt elég a konteós barmokon röhögés, és volt egy inner circle belsős csoport is, ahol már a tagokon is röhögtek alpári módon.
Mondjuk ezek a csoportok vonzák a maguk retardjait, akik nem sokkal okosabbak, mint a célpontok. Vannak ilyenek a fórumon is, meg gondolom a trash csoport is tele van ilyenekkel.
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 18:30:07
x4)
AnschlussAmugy annyi meg, hogy valakik beetettek Laurat hogy harom kocsival vannak a haz korul es Endrere meg Gezara vigyaznak.
most jottek kb 10 perce. en nem tudom hogy kell ide feltolteni, valaki mar csinalja, amint kesz jon ide is.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jun 19, 2022 18:30:36
x5)
Közkívánatra gyorsan mielőtt engem is kimínuszol 24 órára a foteltroll brigád:

Na tejhabosítás, csá.

Hahó
(
x136)
Jun 19, 2022 18:31:06
x136)
Tibi hiába edzett ma egész nap:
444.hu/2022/06/19/nem-indulhatnak-transznemu-sportolok-a-fina-noi-versenyein
444.hu/2022/06/19/nem-indulhatnak-transznemu-sportolok-a-fina-noi-versenyein
szegedi barom
Jun 19, 2022 18:31:08
Legközelebb, ha valaki gyanítja vagy tudja, hol a gyagyás, kérem írja le azt is, hogy honnan az infó vagy miből gondolja, mert fél napi szafari után (a rohadt melegben) nem biztos, hogy van kedve az embernek újra kimenni egy idevetett félmondat miatt órákig járőrözni. Főleg, hogy közben egymást hergelik a trollok a fórumon.
nszksz a többi szegedi trollégának, cheddar goblinnak és ábel bábelnek főleg
Jun 19, 2022 18:31:08
vladrl
(
x8)
Jun 19, 2022 18:32:07
x8)
most ez mire bizonyíték?
KicsiNéző
(
x13)
Jun 19, 2022 18:32:13
x13)
Igen, Labant Csaba volt. És valóban MZP felesége volt a szülésznő, támadták is vele, de nem ő volt a hibás bármennyire is.
Brian
(
x2)
Jun 19, 2022 18:33:16
x2)
Leírok egy sztorit, aztán mindenki azt von le belőle amit akar.
2015-2016 környékén a peakjén volt a Chemtrail Fan Club (vagy valami hasonló volt a neve) facebookon, ami gyakorlatilag hasonló volt, mint a fórum, ott a targetek a fő konteó hívő barmok voltak (laposföld, chemtrail, anti-vaxx, etc).
Voltak a belsős csoportjaikból screenshotok kimentve ahol baromságokat csináltak, de szintén volt intervencionista részleg is, akik perelgették az embereket akik aktívan ártottak (például az "orvos" aki nem engedett a mentősöknek inekciót beadni a gyerekének, aki meghalt).
Na most ez szép és jó volt egy ideig, mentek a nagy kibeszélések, aztán egyszer csak feltörték az egyik admint, és kileakeltek rengeteg screenshotot.
Kiderült, hogy az egyenlők között voltak egyenlőbbek, akiknek nem volt elég a konteós barmokon röhögés, és volt egy inner circle belsős csoport is, ahol már a tagokon is röhögtek alpári módon.
Miután ez kiderült, nyilván implodeolt az egész csoport.
2015-2016 környékén a peakjén volt a Chemtrail Fan Club (vagy valami hasonló volt a neve) facebookon, ami gyakorlatilag hasonló volt, mint a fórum, ott a targetek a fő konteó hívő barmok voltak (laposföld, chemtrail, anti-vaxx, etc).
Voltak a belsős csoportjaikból screenshotok kimentve ahol baromságokat csináltak, de szintén volt intervencionista részleg is, akik perelgették az embereket akik aktívan ártottak (például az "orvos" aki nem engedett a mentősöknek inekciót beadni a gyerekének, aki meghalt).
Na most ez szép és jó volt egy ideig, mentek a nagy kibeszélések, aztán egyszer csak feltörték az egyik admint, és kileakeltek rengeteg screenshotot.
Nagyon meglepne ha azt mondanám hogy most is ez megy?
Andi
(
x13)
Jun 19, 2022 18:33:54
x13)
most ez mire bizonyíték?
trolléga
(
x30)
Jun 19, 2022 18:34:21
x30)
Endre most gyere elő a patkánylyukból.. minimum bérelt limuzin a keletibe aztán irány bécs a geci undoritó cicának nem nevezhetőp tiborral. Hát van komoly bécsi lakás a cica miatt vetted hol vagy most?
kurva jó a profilképed! :D
vladrl
(
x8)
Jun 19, 2022 18:34:29
x8)
Andi
(
x13)
Jun 19, 2022 18:36:01
x13)
Nem. Tejhab és a korcs.
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 18:36:09
x4)
Túltöltött TejhabosítóKözkívánatra gyorsan mielőtt engem is kimínuszol 24 órára a foteltroll brigád:
most ez mire bizonyíték?
most ez mire bizonyíték?
arra, hogy a hatterben folyamatosan megy az info gyujtes, triggereles, es hogy van mibol dolgozni (lehet gondolkodni mikor hazudik Endre, mikor nem, osszehasonlitani azzal amit masoknak irt, stb).
nem megy minden azonnal es nem is lehet ide mindent kitenni. de mindenki azert dolgozik, hogy Endrenek szar legyen, ez mindenkinek az elsodleges celja.
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 18:37:11
x4)
anschluss
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 19, 2022 18:37:20
x5)
Gayza most majd nagyobb útvonalat kell bejárj a védelmi pénzekért ? Szombathely - Linz vagy Bécs aztán meg visszafelé Szombathely-Szeged. Az hogy a gyagyást fenyegeted vagy zsarolod leszarjuk,de ha egy csajjal csinálod az már nem szép, de ne félj reméljük Laura megnyugszik ezután a fura hétvége után és átgondolja a dolgokat és reméljük arra jut,hogy az esetleges zaklatásért és zsarolásért feljelent…
tutiinfo.hu
Jun 19, 2022 18:37:27
Legközelebb ki is fizetjük Laurát
Kibaszott zseni vagyok
Kibaszott zseni vagyok
Jun 19, 2022 18:37:27
Levelező Ludwig
Jun 19, 2022 18:38:55
Gratulálok, wall of texteltél a pedónak aki le se szart. Flexelni akarsz hogy így nyomja egy trashlégy vagy mi a cél?
Jun 19, 2022 18:38:55
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 19, 2022 18:40:01
x13)
Az igert hanguzik a 3 Alfas csavorol:
trashvod.com/w/1ypPBk5ekhBSHcURtRzN85
A 2.6 JTD az olyan, mint a mekafull meg a szenonlámpa?
hangmérnöktroll
Jun 19, 2022 18:40:20
Jun 19, 2022 18:40:20
Foteltroll
Jun 19, 2022 18:40:22
Most jól megmutatta nekünk :(
Jun 19, 2022 18:40:22
pupszi
(
x1)
Jun 19, 2022 18:41:00
x1)
Nem azert, de tudnad egy kicsit konkretizalni ezt?
vs
vs
Ha csak "hatterinfo, ami segit a melocsa es a becsi lakas megtalalasaban", akkor esetleg tobb szem tobbet lat alapon erdemes lenne bevonni a forumot is. Esetleg. Talan.
Nehogy kicsusszunk az 1 honapbol es akkor tenyleg gecire nem lesz "orulhettek".
ps: A drogos resze szerintem full mellefogas - mar bocsanat - ugyanis felhasznalni nem lehet, a laptop/telefon dolgokat akkor is meg lehetett volna szerezni, ha Gyagyas alszik. Eleg csak leitatni es megered a nyelve.
nelkule nem lett volna kibaszos drogozos hetvege es nagyon sok hatter info, ami segit a melocsa es a becsi lakas megtalalsaban.
vs
a melocsat olyanok intezik, akiknek mar sikerult a veknit kibaszatni :)
vs
errol csak annyit, hogy komoly levelezesek, tenyfeltarasok, nyomozasok vannak melocsa es becsi alberlet teren. van is siker meg nincs is, a snceologia nem mindig egyszeru :)
Ha csak "hatterinfo, ami segit a melocsa es a becsi lakas megtalalasaban", akkor esetleg tobb szem tobbet lat alapon erdemes lenne bevonni a forumot is. Esetleg. Talan.
ps: A drogos resze szerintem full mellefogas - mar bocsanat - ugyanis felhasznalni nem lehet, a laptop/telefon dolgokat akkor is meg lehetett volna szerezni, ha Gyagyas alszik. Eleg csak leitatni es megered a nyelve.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
x5)
Látod te szerencsétlen, ennyit tudsz a monitor mögül. Fingod nincs róla, hogy kinek a beszélgetését olvasod, csak találgatsz és közben teljesen vakon vagy. Állította bárki, hogy ez az én beszélgetésem a korccsal? Nem.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 19, 2022 18:41:09
x5)
Remélem legközelebb látunk tényleg fekete autót Szegeden, de az halottas kocsi legyen és az Endréért jöjjön.
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 18:41:19
x4)
AnschlussAz igert hanguzik a 3 Alfas csavorol:
annak nem ad az anyja penzt buszjegyre se, nemhogy Alfaja legyen :)
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 19, 2022 18:41:31
x2)
Nem
Butatroll
Jun 19, 2022 18:45:36
Jó, hogy itt már mindenki ilyen titokzatos mindenttudó bábmester, szerintem szántsuk is be a fórumot, ebben eddig lehetett eljutni.
Jun 19, 2022 18:45:36
MaxPayne
(
x24)
Jun 19, 2022 18:46:58
x24)
Leírok egy sztorit, aztán mindenki azt von le belőle amit akar.
A nagy Gyik Warskent kerult be a tortenelembe.
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 19, 2022 18:47:19
x4)
ne egymást nyúzzátok, hanem a petyofilt
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
pupszi
(
x1)
Jun 19, 2022 18:47:21
x1)
Fingod nincs róla, hogy kinek a beszélgetését olvasod
No offense, viszont itt egy kis taktikai problemat erzek. Mivel kiraktad, Gyagyas tudni fogja ki szallitja a belso csoportnak az infokat.
Ha egy lebukott ugynok volt, akkor nvm, kivalo ugynok volt, kar erte.
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 18:49:02
x4)
Anschlussnelkule nem lett volna kibaszos drogozos hetvege es nagyon sok hatter info, ami segit a melocsa es a becsi lakas megtalalsaban.
vs
Anschlussa melocsat olyanok intezik, akiknek mar sikerult a veknit kibaszatni :)
vs
Anschlusserrol csak annyit, hogy komoly levelezesek, tenyfeltarasok, nyomozasok vannak melocsa es becsi alberlet teren. van is siker meg nincs is, a snceologia nem mindig egyszeru :)
Anschlussnelkule nem lett volna kibaszos drogozos hetvege es nagyon sok hatter info, ami segit a melocsa es a becsi lakas megtalalsaban.
vs
Anschlussa melocsat olyanok intezik, akiknek mar sikerult a veknit kibaszatni :)
vs
Anschlusserrol csak annyit, hogy komoly levelezesek, tenyfeltarasok, nyomozasok vannak melocsa es becsi alberlet teren. van is siker meg nincs is, a snceologia nem mindig egyszeru :)
azert nincs tobb konkretum, mert a megszerzett infok alapjan lettek megkeresve emberek biznoyos cegeknel. mivel nagy cegekrol van szo, nem megy egyik naprol a masikra.
es ha ilyenkor, mikor meg semmi konkret nincs a kezunkben, kiadjuk az infokat, es elindul egy tenyleges cyber bullying, esetleg rossz iranyba, az mind Endrenek eszkoz, hogy a kesobbiekben ezeket felhasznalva azt mondhassa, hogy o csak aldozat.
itt mar ott tartunk, hogy nem kell tobb szem tobbet lat, az kell hogy Endre eloelete, ugyei a megfelelo emberekhez eljussanak, es lehetoleg meg a netes kommentcunami elott, sajat maguk iteljek ugy, hogy kibasszak. es akkor nem tud zsarolni vegkielegitessel meg ajanlasokkal.
Egyebkent arrol, hogy kik csinaljak, olyanok akiknek koszonheto pl a vitalakademie melocsa, meg az egyik berlini (Hannes). meg sok mas Endrehez kotheto tenyfeltaras az elmult evekbol. en infokat viszek-hozok csak.
Levelező Ludwig
Jun 19, 2022 18:49:04
Ne húzd fel magad kiscsillag, nem érdemes. Utoljára akkor volt itt ekkora szuperklikk és beszólogatás amikor a bajszos arafat akarta beszántani a fórumot, aztán végül abból is annyi lett mint a ti hétvégi teljesítményetek.
Hint: én anno valahogy el tudtam intézni az első német nyelvsulis felkérdezéseket anélkül hogy a korcs messengerén lógtam egész nap.
Jun 19, 2022 18:49:04
Hahó
(
x136)
Jun 19, 2022 18:49:21
x136)
Hoppá ez nem sima hanem jtd alfa. JTD!!! Hatalmas költség.:)))
Kérjétek el a benzinpénzt a pedofiltól, fiatos retardok!
hangmérnöktroll
Jun 19, 2022 18:49:36
É - Á -s tájszólás, rohadtul ismerős a hang. Liheg az ember.
Molnár Krisztián ugrott még be akinek hasonlít a hangja, de nem hiszem, hogy ő az...
Molnár Krisztián ugrott még be akinek hasonlít a hangja, de nem hiszem, hogy ő az...
Jun 19, 2022 18:49:36
trolléga
(
x30)
Jun 19, 2022 18:49:48
x30)
Bőven benne van, hogy kontraproduktív lenne. Előbb legyen megerősítve, meg Levelező Levente küldje nekik a hochdeutschul megfogalmazott kétségeket recskással kapcsolatban, aztán ha nem reagálnak mehet a céges face spam. De szerintem amilyen sírás ment már az első hetekben szerintem előbb rúgatja ki magát.
Persze idő kell a dolgoknak, de akkor ne lett volna itt atombombaként hirdetve.
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 18:50:55
x4)
vs
vs
vs
vs
en egyebkent tok szivesen kiirnek cegnevet, meg kontatokat, de mivel ez egy nyilvanos forum, Endre is latja es siman elore tud menekulni, mert meg nem tartunk ott, ahol kellene. lehet igy is tul sokat tud mar a ra varo sorsrol es ki tud belole hozni olyat, amit mi nagyon nem akarunk
linziasztal
(
x3)
Jun 19, 2022 18:53:17
x3)
Akkor ma lesz a hajfestés, ugye?
Örebro
(
x17)
Jun 19, 2022 18:54:05
x17)
visszaolvastam, nem kellett volna……nagyon felhigult a trollgårda! bezzeg tizen eve"…….mindegy andi!
Váci kalauz
Jun 19, 2022 18:54:09
Hát át lapoztam a mai nap írásait, ezzel a vitázással azt értététek el, hogy a púp otthon nevet rajtatok kettő orr túrás közben. Viktor le pontozása nem volt fair, mert ő már többször szopatta meg a recskást mint mi mindannyian valaha.
Jun 19, 2022 18:54:09
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jun 19, 2022 18:56:12
x5)
Attól, hogy sekélyesen fogalmazol még nem lesz igazad. Ez a "kiscsillag" meg "picinyem" annyira nevetségesen hat, hogy még a brigádom is rajtad röhög. :D
pupszi
(
x1)
Jun 19, 2022 18:56:23
x1)
Nem kell, azt teljesen megertem es tamogatom ha konkret cegnev nem kerul ki.
Az idezett hozzaszolasokban egymasnak ellentmondo allitasok vannak ( mar intezik melocsanak a tenyfeltarast vs ami segit ( jelen ido ) a melocsa megtalalasaban ).
Ennyi kellett nekem, megvan melocsa, tobbi ugy pedig sinen van. Koszonom!
Levelező Ludwig
Jun 19, 2022 18:59:14
A fórum meg a brigádon, 1-1, ki is lehet békülni, már csak egy hídangolna kell hozzá. Bár most épp a hídangolna is rajtatok röhög, inkább az a cink.
Jun 19, 2022 18:59:14
Ábel bábel
Jun 19, 2022 18:59:27
Legközelebb, ha valaki gyanítja vagy tudja, hol a gyagyás, kérem írja le azt is, hogy honnan az infó vagy miből gondolja, mert fél napi szafari után (a rohadt melegben) nem biztos, hogy van kedve az embernek újra kimenni egy idevetett félmondat miatt órákig járőrözni. Főleg, hogy közben egymást hergelik a trollok a fórumon.
Én magam a Gézás kép posztolása után indultam el, mert akkor éreztem biztosnak, hogy ott van a Gyagyás. Sajnos 25 perc alatt simán meglóghatott.
Jun 19, 2022 18:59:27
Tamáskodó Troll
Jun 19, 2022 18:59:31
Viktor le pontozása nem volt fair, mert ő már többször szopatta meg a recskást mint mi mindannyian valaha.
you must be new here
Jun 19, 2022 18:59:31
Örebro
(
x17)
Jun 19, 2022 19:00:08
x17)
tisztelt fiatal es tanult troll urak! engedtessek meg egy regi de igaz megjegyzes! troll, trollnak nem farkasa! felesleges baszogatni a måsikat, itt mindenki ellensege ( kiveve az årulo anyagost) a gyagyås es ezert bårmit meg lehet söt kell ellene tenni, hogy rohadjon meg!
Ondófoltos linzi lakás
Jun 19, 2022 19:00:51
Hát át lapoztam a mai nap írásait, ezzel a vitázással azt értététek el, hogy a púp otthon nevet rajtatok kettő orr túrás közben. Viktor le pontozása nem volt fair, mert ő már többször szopatta meg a recskást mint mi mindannyian valaha.
Hiába voltak érdemei, ha ezt most úgy játssza el, mint a sunkafejű a kevinke szájából a falatot unibeten az atombombák beígérgetésekkel, majd sunyulva húzva a picsáját és eljátszva a sértődöttet meg aki jól végezte dolgát.
Jun 19, 2022 19:00:51
linziasztal
(
x3)
Jun 19, 2022 19:02:03
x3)
tisztelt fiatal es tanult troll urak! engedtessek meg egy regi de igaz megjegyzes! troll, trollnak nem farkasa! felesleges baszogatni a måsikat, itt mindenki ellensege ( kiveve az årulo anyagost) a gyagyås es ezert bårmit meg lehet söt kell ellene tenni, hogy rohadjon meg!
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 19:02:26
x4)
szegedi baromLegközelebb, ha valaki gyanítja vagy tudja, hol a gyagyás, kérem írja le azt is, hogy honnan az infó vagy miből gondolja, mert fél napi szafari után (a rohadt melegben) nem biztos, hogy van kedve az embernek újra kimenni egy idevetett félmondat miatt órákig járőrözni. Főleg, hogy közben egymást hergelik a trollok a fórumon.
ami biztos, hogy a gyagyas 4 utan indult el Lauratol, addig ment a folyamatos tereles meg ide oda probalkozas hatha eltunnek a haz elol a trollok.
el is tuntek ugy latszik, Fifi meg elerte a vonatot. Onnan kuldozgettek a magabiztos hanguziket meg uzeneteket, mert mar nyeregben erezte magat hogy elslisszolt Szegedrol.
most majd valamelik kisebb allomason probal felkuszni egy Linzbe tarto vonatra
Viktrollsz
Jun 19, 2022 19:03:17
Vikrorsz faszcsemete ültetés közben elaludt és kinőtt körülötte az erdő. Most nagy lesz az öröm linz ausztria kornyékén. Úgy érzem hatalmas segítségek árán a gyagyás nyerte ezt a hétvégét. Beért az ígért meglepetés, a retardhadsereg most 2 lépéssel Viktor előtt járt. Ilyenkor érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e tovább csinálni. De ha jól sejtem ez csak olaj a tűzre Viktorsznál mert ő sem tudja elengedni, hogy előtérben legyen. Ez az évad most erről fog szólni?
Jun 19, 2022 19:03:17
Hahó
(
x136)
Jun 19, 2022 19:04:40
x136)
Vannak trollok a pályaudvarokon?
Alfabuzi
Jun 19, 2022 19:05:15
Fenn tartom, hogy tévedhetek, de legjobb tudomásom szerint, nincs alfa 2.6 JTD-vel :))
Jun 19, 2022 19:05:15
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 19:05:20
x4)
Örebrotisztelt fiatal es tanult troll urak! engedtessek meg egy regi de igaz megjegyzes! troll, trollnak nem farkasa! felesleges baszogatni a måsikat, itt mindenki ellensege ( kiveve az årulo anyagost) a gyagyås es ezert bårmit meg lehet söt kell ellene tenni, hogy rohadjon meg!
Ez nagyon igaz!
Egyebkent kikerult ket hangfelvetel, keressuk a 3 alfas urakat, ezt a fotelbol is be lehet azonositani, nekem is ismeros a hang de nem jovok ra kie.
ezen a vonalon is el lehet pl indulni, nem a masok basztatasaval tolteni az idot.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 19, 2022 19:05:45
x30)

Ásó27
(
x68)
Jun 19, 2022 19:06:04
x68)
Biztos, hogy Gammer emberei az alfások! Mint mindenki!
Mifaaaaaaaaaaaan
Norina
(
x2)
Jun 19, 2022 19:06:15
x2)
Azért Laura elég igénytelen, ha egynél többször elhivta magához a Pupost.
Andi
(
x13)
Jun 19, 2022 19:06:25
x13)
Géza és a neje tudom hogy fasírtban vannak, de azért egy aggódó üzenet mehetne az asszonynak, hogy fiatal cicababáknál vigasztalódik.
Váci kalauz
Jun 19, 2022 19:08:21
A legutóbbi Szegedi Laurás sztorinál ugyanez volt. Viktor el baszta menni kell innen a Laura egy trashlégy-felcopó. A sztori végét mindenki tudja:D Drogos sodi lett a sodi.
Jun 19, 2022 19:08:21
trolléga
(
x30)
Jun 19, 2022 19:08:52
x30)
ennyire én se vagyok autóbuzi, de ja wiki szerint 2.4 a legnagyobb en.wikipedia.org/wiki/Fiat_JTD_engine
Nem éjtem
Jun 19, 2022 19:09:57
Csak azt nem akarom látni és hallani ahogy az Sodi élő liveba bemondja a Viktornak,hogy ez most pong.
Amúgy még a legelső Laurás sztori jó volt, most azért olyan sokat senki se várjon egy futár gyerektől és egy szőke tetkós tiktokos csajtól.
Ami nekem kicsit gyanús még,hogy nem e az volt a sodrák és a fülzsír eredeti terve,hogy Laura hívja oda a Viktort és ők megjelennek és elbeszélgetnek vele,csak a napot tévesztették el.
Amúgy még a legelső Laurás sztori jó volt, most azért olyan sokat senki se várjon egy futár gyerektől és egy szőke tetkós tiktokos csajtól.
Ami nekem kicsit gyanús még,hogy nem e az volt a sodrák és a fülzsír eredeti terve,hogy Laura hívja oda a Viktort és ők megjelennek és elbeszélgetnek vele,csak a napot tévesztették el.
Jun 19, 2022 19:09:57
-
Jun 19, 2022 19:10:02
Fifi nevet közben a háttérben, elindult hogy Laura után Tibit is megbassza.
Egy másik univerzumban legalábbis pisztosan.
Jun 19, 2022 19:10:02
Alfabuzi
Jun 19, 2022 19:12:27
Imádom amikor a tudatlanság keveredik a hazugsággal.
Ez a gyagyásra vall :D
Jun 19, 2022 19:12:27
Jonciii
(
x8)
Jun 19, 2022 19:12:35
x8)
Mondjuk lehet némi "öröm" a Laura "legyőzése" de az nyilvánvaló, hogy ez sem volt olcsó öröm. A "benzinpénz" minimum 500 EUR gayza áron, és a nyomorékot fogja rágni, hogy lett volna alkalma a Mejsziszához dörgölőzni, de ezzel a faszsággal töltötte a hétvégéjét
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 19:12:54
x4)
Endre egyebkent egyszer tankolt Gezanak 44 Euroert meg egyszer mikor elvaltak, kapott tole 30 eurot (25ot kert).
Haho, mehet a koltsegekhez, a jutalom "nem lehuzos" plecsni meg Gezanak
jah es az nem derul ki hogy honnan hova, de gyanitom ez a Pupszasz-Szeged utvonal koltsege
anschluss
Haho, mehet a koltsegekhez, a jutalom "nem lehuzos" plecsni meg Gezanak
jah es az nem derul ki hogy honnan hova, de gyanitom ez a Pupszasz-Szeged utvonal koltsege
Viktor Orbán
Jun 19, 2022 19:13:01
Gratulálok Endre,gratulálok. Ez a Laurás siker még a Holdról ís látszik. *Khm khm* *nyelvnyújtogatások** rángatózások*
Jun 19, 2022 19:13:01
Ábel bábel
Jun 19, 2022 19:13:10
Ha legközelebb Szegeden jár a Gyagyás, a Szamos utcába kell irányítani Tranyó Nikihez!
Jun 19, 2022 19:13:10
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 19, 2022 19:13:16
x6)
Jun 19, 2022 19:13:16
jelen Jun 19, 2022 19:13:16
bolgár jeti
(
x30)
Jun 19, 2022 19:13:37
x30)
Tuningalfák, hahó!
linziasztal
(
x3)
Jun 19, 2022 19:14:04
x3)
Fifi nevet közben a háttérben, elindult hogy Laura után Tibit is megbassza.
Még nevetni sem tud ez a nyomorék, csak kapkodja a levegőt: hö-hö-hööö-höhöö.
Epilepsziás disznó
Tanszéki levéltáros
Jun 19, 2022 19:14:23
Nem te voltál az egyik első aki bemondta az stníi-t és lelépett az anyagoshoz azt hazudva hogy a fórumról bannoltak és különben is milyen retek hely ez? Persze addig amíg ki nem basztak onnan, meghalt a discord és vissza nem jöttél ide - az egy másik belső kör volt, igaz.
Jun 19, 2022 19:14:23
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Jun 19, 2022 19:16:04
x2)
Endre! Az a baj, hogy hiába könyvelhetsz el most egy minimális SHIKERT (ez nézőpont kérdése mondjuk), a szamárfaszod az ettől függetlenül továbbra sem fog működni és az adósságod sem lett kevesebb. Ráadásul narkós alkoholista is vagy.
kikmakukk!?
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jun 19, 2022 19:17:59
x1)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 19, 2022 19:18:49
x5)
Endre amúgy meg a kurva anyádért jössz te Magyarországra, mennyi tartozásod is van az állam és mások felé is itthon. Remélem azért még ma este Keletinél elkapnak és meggondolod,hogy mégegyszer haza gyere-e.
Tanszéki Levéltáros
Jun 19, 2022 19:19:41
...
Ez a név már foglalt, hahó!
Hogy Broni prof szavaival éljek: "ezt nem én írtam!!!!"
Jun 19, 2022 19:19:41
bolgár jeti
(
x30)
Jun 19, 2022 19:20:26
x30)
Nem te voltál az egyik első aki bemondta az stníi-t és lelépett az anyagoshoz azt hazudva hogy a fórumról bannoltak és különben is milyen retek hely ez?
De. Két komment:
1 tényleg voltam bannolva (értsd kommentek törölve)
2 nem retek hanem toxikus és most is azt gondolom hogy az. Ez van sajnos
De ez miben releváns?
Biztatási kár
(
x10)
Jun 19, 2022 19:21:45
x10)
Nyah! Sikerült elolvasni ami ma történt. Ha jól olvasom, akkor Lau magánakciója volt a hétvége, de akkor miért zörrent össze a trolltársadalom? Én úgy látom, amit tudtunk kihoztunk belőle, köszönet a szegedi trolloknak. A intervenciós csoport baszogatása meg nem is értem hogyan jött a mai témához.
Ásó27
(
x68)
Jun 19, 2022 19:23:05
x68)
Endre, melyik üres lakásodba iszkolsz éppen, hogy teljesen egyedül legyél?
Mifaaaaaaaaaaaan
Atya gatya
Jun 19, 2022 19:23:58
Minden bárány eltévelyedhet, de ha jó a pásztor a nyáj egyben marad. Éltessük hát bolgár jetí testvérünket, hogy ismét szívébe fogadta tanainkat ezáltal feloldozást nyervén önnön múltbéli vétkeiért
Hahó
(
x136)
x136)
jelen
Nszksz.
Hahó
(
x136)
Jun 19, 2022 19:24:36
x136)
Nszksz. Jó munkát zsidó!
sittessanyi
(
x7)
Jun 19, 2022 19:25:04
x7)
akik a melócsá megtalálásán dolgoznak és ahhoz infót szállítottak, azok dolgozzanak csak tovább nyugodtan és ignorálják a türelmetlen trollokat. hadd hisztizzenek.
épp a spammelő ("a sodi pedofil, haha") amatőrök miatt van ez a protokol. nagyon helyesen.
ha végül sikerül kirúgatni a gyagyást, vagy megtalálni a bécsi odut, az tökéletes atombomba lesz utólag is.
épp a spammelő ("a sodi pedofil, haha") amatőrök miatt van ez a protokol. nagyon helyesen.
ha végül sikerül kirúgatni a gyagyást, vagy megtalálni a bécsi odut, az tökéletes atombomba lesz utólag is.
linziasztal
(
x3)
Jun 19, 2022 19:25:24
x3)
Endre, melyik üres lakásodba iszkolsz éppen, hogy teljesen egyedül legyél?
Vándor zsidó asodi.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 19, 2022 19:28:10
x5)
Nem tudja valaki,hogy az Endre mikor ér be a keletihez vagy esteleg beért-e már ?
Amúgy tuti van benne megint valami anyag,mert már a pia nem elég neki ezért orrba is tol valamit ez hallatszik a mostani videóiban a beszédén,mert nagyon orrhangon beszél már, ha ez így van remélem egy rendőr valahol/valahogy lekapcsolja mondjuk a Keletinél egy bejelentésre és egy gyors drog teszt után bármi lehet…
Amúgy tuti van benne megint valami anyag,mert már a pia nem elég neki ezért orrba is tol valamit ez hallatszik a mostani videóiban a beszédén,mert nagyon orrhangon beszél már, ha ez így van remélem egy rendőr valahol/valahogy lekapcsolja mondjuk a Keletinél egy bejelentésre és egy gyors drog teszt után bármi lehet…
Hahó
(
x136)
Jun 19, 2022 19:29:06
x136)
Nem tudja valaki,hogy az Endre mikor ér be a keletihez vagy esteleg beért-e már ?
Írtam mikor érnek be a vonatok és mikor indulnak.
trolléga
(
x30)
Jun 19, 2022 19:29:37
x30)
védőital legyen nálatok! nem muszáj sörikének lennie mint a vén hülye buzeránsnál.
kitartást a púpkergetéshez
SyntaxError
(
x24)
Jun 19, 2022 19:30:36
x24)
Annyi szerencsénk még lehet, hogy bár rengeteg időt töltött Lauránál, Sodi, impotens lévén, megfarkalnia talán nem sikerült neki ennyi idő alatt sem.
A sok konspiráció kapcsán engem pedig már csak két dolog érdekel igazán: a háttérben meghúzódó Gyurcsány szál, valamint hogy hogy kerül Oszkó Péter a WizzAir igazgatóságába.
Minden mást már sajnos tudunk.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A sok konspiráció kapcsán engem pedig már csak két dolog érdekel igazán: a háttérben meghúzódó Gyurcsány szál, valamint hogy hogy kerül Oszkó Péter a WizzAir igazgatóságába.
SyntaxError
(
x24)
Jun 19, 2022 19:36:02
x24)
Hogy Laura be lett fenyítve némileg erősíti az a tény, hogy privátolta a TikTok-ját.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
MaxPayne
(
x24)
Jun 19, 2022 19:36:09
x24)
Annyi szerencsénk még lehet, hogy bár rengeteg időt töltött Lauránál, Sodi, impotens lévén, megfarkalnia talán nem sikerült neki ennyi idő alatt sem.
Es Lauraval mi lesz? Mi varhato? Gondolom es remelem is, hogy a pedofil-felszopas nem marad buntetlenul.
Anschluss
(
x4)
Jun 19, 2022 19:37:08
x4)
Egyebkent volt egy elszolasa az Alfas flexelo gecinek: utest mertek a forumra.
Az sajnos igaz, hogy az elemebeteg bunozo Geza pont azt gondolta el, hogy o majd visszaforditja ezt az egesz Laura sztorit, akar erovel is.
Nyilvan ehhez kellett a Gezas hangfelvetel, amit lehet tenyleg nem kellett volna kirakni. De utana a wishes buddha nagyon belejott hogy ebbol a sztoribol tobbet kihoz, mint ami benne van.
sikerult is hergelnie a trollokat Viktor meg egymas ellen, pedig semmi mast nem csinalt, mint egy not megfenyegetett meg megfelelmlitett (hallottatok a 3 alfas monologot, Lauranak az lett beadva hogy 3 kocsival 10 ember van a haz korul). A csaj megijedt, rosszul dontott.
Mi meg itt veszekszunk, Viktorszt bannoltak 24 orara, Geza szamolja az eurokat, Endre meg sunnyog haza Linzbe. Tehat Geza terve valamennyire bejott.
Pedig elvehetetlen eremeket szerzett az elso Lauras hetvege az autipajzs lebontasan, plusz talan Tibit is sikerult visszalokni, ujabb partvisnyeles evad varhato ugyanis Linzben :)
engem az nyugtat meg, hogy nem sikerult kozos liveot kizsarolni Laurabol, igy viszont mindenki nyugodtan el tudja kepzelni milyen volt a kenyszer hetvege a pupossal meg a bunozovel. Meg akkor is, ha Laura valoban nem a legelesebb kes a fiokban.
anschluss
Az sajnos igaz, hogy az elemebeteg bunozo Geza pont azt gondolta el, hogy o majd visszaforditja ezt az egesz Laura sztorit, akar erovel is.
Nyilvan ehhez kellett a Gezas hangfelvetel, amit lehet tenyleg nem kellett volna kirakni. De utana a wishes buddha nagyon belejott hogy ebbol a sztoribol tobbet kihoz, mint ami benne van.
sikerult is hergelnie a trollokat Viktor meg egymas ellen, pedig semmi mast nem csinalt, mint egy not megfenyegetett meg megfelelmlitett (hallottatok a 3 alfas monologot, Lauranak az lett beadva hogy 3 kocsival 10 ember van a haz korul). A csaj megijedt, rosszul dontott.
Mi meg itt veszekszunk, Viktorszt bannoltak 24 orara, Geza szamolja az eurokat, Endre meg sunnyog haza Linzbe. Tehat Geza terve valamennyire bejott.
Pedig elvehetetlen eremeket szerzett az elso Lauras hetvege az autipajzs lebontasan, plusz talan Tibit is sikerult visszalokni, ujabb partvisnyeles evad varhato ugyanis Linzben :)
engem az nyugtat meg, hogy nem sikerult kozos liveot kizsarolni Laurabol, igy viszont mindenki nyugodtan el tudja kepzelni milyen volt a kenyszer hetvege a pupossal meg a bunozovel. Meg akkor is, ha Laura valoban nem a legelesebb kes a fiokban.
Tanszéki nem-levéltáros
Jun 19, 2022 19:37:33
Nekem sincs különösebb gondom vele, de ha farkasverem-nap van a ziccereket lecsapjuk.
Jun 19, 2022 19:37:33
Örebro
(
x17)
Jun 19, 2022 19:38:48
x17)
oszko våradi spanja.
Gender agenda
Jun 19, 2022 19:38:59
Én nem vagyok bennfentes, de nem értem ezt a felháborodást Magyar Viktorral kapcsolatban. Ő nagyon valid szívatásokkal örvendeztette meg a trollokat
Endréről beszélünk, nem akarkirol. Endre 20éve potyaleső, és túlélő. Az,hogy van egy jó napja, az meg nem a világ.
A feltekenykedős, meg biztos megbaszta Laurat, frakcióból meg az jön át, hogy a fórumozók egy része nem szexel rendszeresen.
Nem basz meg az Endre senkit XD
Endréről beszélünk, nem akarkirol. Endre 20éve potyaleső, és túlélő. Az,hogy van egy jó napja, az meg nem a világ.
A feltekenykedős, meg biztos megbaszta Laurat, frakcióból meg az jön át, hogy a fórumozók egy része nem szexel rendszeresen.
Nem basz meg az Endre senkit XD
Jun 19, 2022 19:38:59
Biztatási kár
(
x10)
Jun 19, 2022 19:39:55
x10)
Meghallgattam az alfásat, ez nem a Lacika, akivel youtubezott gejza? Van neki is csatornája.
foteltroll
Jun 19, 2022 19:41:09
Laura vezekelni fog!!
Jun 19, 2022 19:41:09
167 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ma pont Szlovákiában vagyok, most értem a fórum végére. Pocsássatokmegh!