fordítva ülsz a lovon :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Mertmár eleve csak olyan cégek veszik fel, ahol káosz a hr és a munkairányítás. A kreténségével előszelektálja a cégeket :D
Szijaszopdlemagad :)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Pontosan.
Én úgy látom, hogy nem volt kellően előkészítve, de tekintve, hogy ez a trollkodás azért lazán szerveződik érthető okokból, plusz vannak benne néha emberi hibák, tévedések - sajnos - nem 100%-os hatékonysággal üzemel mindegyik sneciszopatás.
Voltak hibák,(marketing, ego, gyors győzelem reménye... stb.) és aki akar az majd magába néz, tanul belőle és tovább dolgozik, mert a cél nem változik és a végeredmény mindenképpen az, hogy az elmebeteg a blahára kerül leégve.
Könyörgöm addig is péküjjünk ki.
Pedofil, tényleg letiltott a kizsarolt új kamubarátnőd is?
Megint?
Hívd már fel mergát te töketlen elmebeteg korcs, tudjuk, hogy szeretnéd birtokolni a mammutod, laura nem neked való, nem olyan okos és életrevaló mint a szisza.
Mit tanulhatnál tőle? Na ugye.
Jófanmá. Van két szoba, meg fürdőkád!
mellékretard
Nothing's better than cheddar!
Hetyetye hetyetye na mert az xnetes kamuzás aztán kurvára korrekt volt tőletek * ásít *
Az akkori kommunikációval egyedül az volt a baj, hogy mikor elment egy olyan irányba a dolog, 99,9 százalék h nem az X-Net, akkor féregnyúlvány trollegina beírta h nem is gondoltuk komolyan, csak figyelemfelkeltés volt.
Tette mindezt csalódottságból, avagy első haragból, ahogy sneci mondaná, és szó sem volt a fórum szándékos félretájékoztatásáról.
Ettől függetlenül ő volt az elsősorban, aki nem kevés nappalt és éjszakát beletölt a cégek felkutatásába, a levelezésbe stb. És bár egyesek korábban is ignorálták ezeket a tényeket, de
- sneci őrjöngött a fórumon a céges lista megjelenése után, pedig a Vitalakademie nem volt benne
- többször is picsaszáj-lekonyulásokat és "örülhettek" arckifejezéseket vágott élő adásban, miután konkrétan képbe került az X-Net az irodabelső alapján (ez a legerősebb bizonyíték, mert ezeket nem tudja megjátszani)
- az X-Net több héten átívelő periódusban levelezett velünk, érdeklődtek, videókat és egyéb bizonyítékokat kértek stb.
Minden arra mutatott egy ideig, hogy tényleg az X-Net lesz a melócsá. Én úgy érzem, hogy jogosan lettünk lelkesek és éreztük az ujjunkat egy atombomba indítógombján. A kommunikációval voltak problémák, de ettől függetlenül jó akció volt, és ha mást nem is, egy alapos tényfeltárást elvégeztünk jó néhány cégnél, élen az X-Nettel.
De én még utólag is adok egy 10-20 százalékot arra, h tényleg ott dolgozott, a tényfeltárások miatt instant kibaszták és utána pár nap munkanélküliség után kukázta neki a fejvadász az új helyet.
De már mindegy. Andi.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ó, lesz ebből a gyerekből még Tibcédesz2, csak ő buzibárokban fogja tolni, nem hajléktalanszállón meg minőségi piákat iszik nem dobozos keserűt. A buzipropaganda újból lecsapott.
Ingatkanügyek
Viktorsz, ha legközelebb ilyet szerveztek, kerítsetek valakit, aki "látott már céges laptopot", de tényleg.
Hogy két szintén félig-bemindenezett lányka próbálkozik a jelszóablakkal, amig sneci fején zsákkal a csempán "haldoklik", az erősen kontraproduktív.
3perc alatt megoldható volt-lett volna azon a ponton a melócsá, 95%ra mondom...amibe most majd troll ezer órák mennek mennek bele.
Ha mar ott voltak a trollok is a hazelott, kb fel perc lett volna kiadni gangra a laptopot, live usb/barmi es ha nincs full disk enc, akkor nyert ugyunk van.
Tovabbi, konnyen kivitelezheto infoszerzesek _lettek_ volna:
- Teljes penztarca tartalma vegigfotoz ( tudjuk hogy Gyagyas sok minden felir cetlire. Ha volt nala ceges laptop 99% hogy volt ott ceges beleptetokartya is )
- Szemelyi, iratok fotozasa gyagyas fejevel es kulon, hatha kesobb jo lesz jelszorecovery-re
- Szemelyes laptop ajton kiad, tartalma lemasol live usb-vel
- S22 faceid meg lehetett volna probalni kinyitni, amikor alszik
- Remelem ceges laptop jol korbe lett fotozva. Ha nem garazsceg, 90%-ban van rajta assett tag, amin ha nincs is ceges logo/stb a TAG formatumabol mar tovabb lehet szukiteni a szobajoheto cegeket
- Ceges mobil szinten. Ceges telszamot meg lehet futtatni kulonbozo oldalakon ( akik gyujtik a public/nem public ceges kontaktokat sales miatt ), nalunk pl reuseolva van az osszes ceges telszam ( elmegy-> leadja, uj belepo megkapja )
Esetleg trollkodasnak belefert volna:
- Sneci reszegen veletlenul kidobja a penztarcajat az erkelyen. Johet ujra MO-ra iratokat csinaltatni, futhat a nemet hitelkartyak utan
- Sneci reszegen raul a penztarcara, amiben jo par dolog eltorik ( lasd fent )
- Sim-kartya mobilbol kivesz, masik mobilban megprobal ( talan pinkodot is lehett volna tippelni, a hitelkartya pin alapjan )
- Sim-kartya eltunik veletlenul( megjobb, ha 2FA-s telefonbol, az nem kis ervagas lett volna neki )
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
NSZKSZ. 2-3 hete már találkoztam ezzel de aztán bezártam az ablakot utána meg nem találtam hogy hogyan lehet elő hozni, mert nagyon jó megoldás ez ilyen esetekre mint most. Viszont most el is mentem könyvjelzők közé. Esetleg itt a fórumon a linkekhez nem lehetne ezt betenni? :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hétvégén: RBali és Viktor. Kiirtom a családodat, felgyújtom a házatokat!!! SÜSÜSÜ
Álmodjatok Rémeket!
Retardoknál ne keress logikát. Ha meg valaki arccal-névvel akar trollkodni,meg együtt szerepelni ezekkel videókban, az megint csak egy figyelemkurva retard. Plusz a legrosszabb celebfan védekezés, hogy te mit tettél le az asztalra. Faszom, van itt jópár troll aki tizenéve szopatja a recskást, és mem érezte szükségét annak, hogy IRL felszopják akármit is elért. Az incel nyálcsorgatás laurára meg a másik csöcsösre pedig mindennek a mélypontja, két tiktokker retard, semmi különleges bánasmódot vagy kivételezést nem érdemelnek, nhogy tekintettel kellene lenni az érzéseikre. A szegedi sztoriból sokmindent ki lehetett volna hozni, de ez nem a trollokon múlt hanem az ideggyenge, figyelemkurva picsán, illetve ahogy a csaj egyesek által kezelve lett.
Andi,mindegy. A púpos most kicsit myeregben érezhette magát, annal nagyobbat fog esni. Mehet a faszerdő mindnek, laura a videkilányokra, geyza a sittre, snecit előbb utóbb valaki leveri a pedfil dolgaiért, minden egy folyamat
Laura kérlekszépen tényleg oldj fel! Nekem rajtad kívül nincsen senki másom és esküszöm nem élveztem bele a bugyidba és kimosva viszem neked vissza a hétvégén!
ÉN lemondok a trashvod javára! Volt már donés oda recskás geci!? Kétlem, mert egy spúr szar vagy! Pedig mennyi örömpercet csinált neked!
HeTe!
Acskó, fasza alföldi tájszólás :D
Alföldi?
Arcon szót is elírtam a telefonnal. Az milyen tájszólás? Dèlpesti?
Alakul a trollexcell.
Jön értem is egy 25 éves autóval a dagadt mezőkövesdi lakatos és felajánl egy alkut?
Akkor ezert dobalnak magyar lapok http500-at.
contains language which some may find offensive
Najsz. Jöhetnek nyuszítő hangüzenetek, meg egyéb írásbeli vonaglások a reggeli kávé mellé!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ja semmi ilyesmi, csak mi a zacskót tényleg acskónak hívjuk itt az alföldön. Sok helyen jártam már, máshol még nem hallottam. Magadra ne vedd :D
megvolt az elso kubece'te'l apply -f sodiproject.yaml
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Alföldön nőttem fel, de sosem hallottam még ezt.
Kecskeméti vagyok, de sosem hallottam ezt.
Same here
a fórum hetente meghal, de pár nap múlva mindig feltámad. géza is innen lopta a trükköt.
vérdíj target nr. 1
Én hallottam már, de nem sűrűn használják. :D
Álmodjatok Rémeket!
Írt már kódot a pedofil az új helyén? Vagy harmadik hete csak a dokumentációt olvassa?
Valahogy így képzelem: www.youtube.com/watch?v=aYtvEIxMu2Y
Nem, ma rBali (aki Máté) és Májas loop lesz, mivel megígérte, hogy nem loopol róluk többet.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Egy ilyennel megkínálnám a gyagyást....persze nem csak vizet tennék bele :D
www.amazon.com/SPYRA-Worlds-Strongest-SpyraTwo-Single/dp/B09GYS98V5
szutyok
Itt a rövid hotyfolt
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Dehát Viktorsz letiltotta a gyagyást, hogy máshol fog neki üzenni, mint lájvban... Érdekes nekem még senkit nem kellett tiltani sehonnan.. Ez valami trash/retard dolog lehet. Viktorszom nem akarsz egy fánkfutár lájvot indítani Judkával, hogy legalább legyen pár néző meg mellékes? Esetleg éppen malac videókból akartad megtanulni, hogy hogyan kell atombombát csinálni? Mert akkor azért ment ennyire félre..
A jövő pinája a fasz...
Amellett, amit fentebb is elmondtak (a retard azért retard, mert retard) Gayza nem egy nyáladzó idióta, mint az ellenfelei, hanem egy pitiáner, de gátlástalan bűnöző, aki képes pár trükköt tudatosan alkalmazni azért, hogy elérje a célját.
Szándékosan húz ki kínos információkat a környezetéből, márpedig a sodihoz és Laurához hasonló retardoknál ilyenből van bőven. Szemrebbenés nélkül és tudatosan hazudik (sokkal tudatosabban, mint például a púpos), hogy megnyíljanak neki, hogy aztán titokban felvegye a vallomást és zsarolni kezdjen vele. Ez lehet a fő száma, de gyakran előveszi az önsajnáltatást is (meghalt a lánya, autóbalesetet szenvedett, stb.) és az egyszerű, erőszakkal fenyegetést is.
Ne magadhoz hasonlítsd az áldozatait, mert akkor komplett idiótákhoz méred magad, miközben te nem csak a komplett idiótáknál hanem retardológusként valószínűleg az átlagembernél is jóval felkészültebb vagy a hasonló próbálkozásokkal szemben, bár az tény, hogy az átlagembernek is bőven van annyi esze, hogy ne álljon szóba egy Géjzához hasonló dagadt lumpen bűnözővel.
Letiltottam a patkányt mert megint privát üzeneteket forwardol meg próbál szervezkedni a háttérben.
Vergődjön csak a szájában, nagyon unalmas már ez.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
mesélj, mivel próbálkozik?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mit akar szervezkedni? Szafarit?
Lehet őt is el akarja vinni a Bécsi állatkertbe:-DD
Ez a semmibe puffogtatása meg burkolt fenyegetései az embereivel már nagyon unalmasak. Most például elküldött nekem kb 18 screenshotot hogy ő márpedig megbeszélte a Viktorral a dolgokat. Mintha lenne itt bármi megbeszélni való.
Nem fogja fel, hogy egy leszart róka aki nem érdemli meg azt, hogy embernek tekintsék. És ez bassza is a csőrét, méghozzá nagyon :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
MC Isti volt, biztosan tudom!
Biztos vagy benne? Egy ideje azt pletykálják meghalt autóbalesetben.
nem ragasztó volt az, hanem sneci háromszor beleélvezett a zárba (három a magyar igazság), és beleszáradt.
:( ezt nem hallottam. Molnár F-nél rá kellene kérdezni, ha tényleg így volt, ő tud róla
de 90%-ra mondanám, hogy ő volt: arc, testalkat, még a beszéde is ua. volt (1-2 mondatot hallottam csak)
Kilóg a kanóc, bazmeg
hol történt a spotting?
Magyar wellness szálloda, elég jó. Nem akarom leírni a nevét, mert valaki elküldi a kémlegyes videót a főnökének, nem akarok kibaszni vele :D
Kilóg a kanóc, bazmeg
mármint titán személyzetként dolgozik ott? mit csinál?
Igen, ránézésre valami karbantartó volt. Kantáros melós ruha volt rajta és nevén szólította az egyik ottani csajt.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Esetleg ilyenkor főleg ha nagyon rád van most kattanva, nem lenne jobb azt csinálni tiltás helyet amit ö szokott hogy hetyetyézni, loopolni olyan dolgokat neki amikről sejthető hogy kényelmetlen lehet neki pl Gayza,melócsá? Ugy akarom mondani hogy nem szabad engedni neki hogy ö irányítsa a társalgást, tehát ignorálni amit mond és csak a magadét erőltetni felé. Hátha egy idő után elkotyant valami olyant akár Gayzárol is amit fellehet használni ellene úgy hogy azt eljuttatni Gayzához is. Vagy ha ez nem is történik meg akkor lehet hogy egy idő után pont ö adja fel, mert semmibe van véve ilyenkor az amit ö akar. Meg ha háttérbe szervezkedik akkor esetleg fals infókkal félre vezetni esetleg?
A prof majd intézi a sorát :)
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Az nem feltétlenül végleges a szcénában
Majd ha az érdeked úgy kívánja, akkor leveszed a tiltást. Az érdek az a néhány néző, kunyerált figyelempercek trutyuboen. Tudom, futárként muszáj a mellékkereset, zavarosban halászás, szóval megértjük.
Church of NAMBLA Rank: Acolyte
Ha viktort, vagy másik npc-t akarod szeretni/utálni arra ott van a dc-je, esetleg messenger, vagy yt vidik alatt lehet gyűlölködni.
Nagyon Szépen Köszönöm Szépen!
Recskás lógófaszú gnóm, mesélj róla milyen egyedül lenni a gondolataiddal?
Mercit hívtad már?
És a főnököd hívott már?
Örülök neki, hogy látom megint indul a depis loopoló korszakod, jó az irány, igyál pár sört, az majd megoldja.
NEAAAHH
Sajnos nem tudok plusszolni kommentet.
De egyetértek.
contains language which some may find offensive
Gender agenda
Jun 21, 2022 00:45:47
Ezért kellett kitiltani engem 24 órára? Annyit mondtam, hogy a sok szűz kielégítetlen nyomorék ajvékol, hohy Úristen sodi megbaszta a Laurát XD. Szánalmas, 22 mínusz? Ennel több szűz van ezen a fórumon.
Ilyeneket írták, hogy szegény Laurát biztosan megerőszakolták, meg mellbimbó.
Sodrák szerint a nagy hős fotós, a vallaig ért a keletiben. Hogyan érsz egy 173centis pali vallaig? Beteg ez a fórum néha.
Sodrák szerint a nagy hős fotós, a vallaig ért a keletiben. Hogyan érsz egy 173centis pali vallaig? Beteg ez a fórum néha.
Jun 21, 2022 00:45:47
vladrl
(
x8)
Jun 21, 2022 00:47:15
x8)
Ezért kellett kitiltani engem 24 órára? Annyit mondtam, hogy a sok szűz kielégítetlen nyomorék ajvékol, hohy Úristen sodi megbaszta a Laurát XD. Szánalmas, 22 mínusz? Ennel több szűz van ezen a fórumon.
fordítva ülsz a lovon :D
ascites
(
x57)
Jun 21, 2022 00:50:24
x57)
Kurva érdekes módon, a Gyagyás összes melóhelyén valahogy neki soha nem jut feladat.
Mertmár eleve csak olyan cégek veszik fel, ahol káosz a hr és a munkairányítás. A kreténségével előszelektálja a cégeket :D
C64korszak
(
x2)
Jun 21, 2022 01:04:09
x2)
Viktorszék jó akciótrollok, de egyben sajnos félretardok/figyelemkurvák is.
Aki egyszer sztrímer, az mindig sztrímer, márpedig stream-->figyelemkurvulás
Plusz spontán forgatókönyveket tolnak, ami néha rohadt jól sül el, ld sneci behallatszott vallomása mergáról. Néha meg felsül/besül a nem kellően előkészített dolog...ez ilyen.
A Laura téma nekem eléggé zavaros, annyi zaj van rajta, annyi fake és trollteória, retardkamuk, hogy nagyon nehéz lehámozni mi is volt/van.
Hogy hagyjukmá/lefutott az eleve kurvára nem snecológia kompatiblis mindaddig, amíg nem confirmed, hogy a púpos nem ott hérderel, bújkál, bulizódik, drogozódik, stb, vejanyényi2 üzemmódban, időszakosan.
A csaj egyszer már hazudott, bujtatva, mentve a gnómot, némi kellemetlenségtől, felkérdezéstől, tojásoktól... innentől ez egy lejtő, a hatása alatt van/lehet.
Hogy egy ártatlan lányka, aki az ami, és olyan amilyen, és belekeveredett véletlen(?) semmi köze semmihez/senkihez, az nekem nem frankó.
Vejanyányi sem volt egy random "ágrólszakadt kisnyugdíjas".
Veráról is voltak feltételezések, mit evett az akkor még fiatalabb és potensebb "vadászbikán", igazolva sosem lett, de elég sokamondó a saját gyermeke, annak barátnője, az öreg janibá, mindeki gyűlölte, de vera kedvéért "megtűrte" a család közelében snecit.
Itt az a felállás, szituáció beállítás, hogy megfenyegetnek valakit, hogy bújtassa+lelkizzen egy fogykos gnómmal (+annak dagadt samesza mit csinál ott ez alatt?), mindez a saját magánlakásában,...enyhénszólva kurvára "nem kóser".
Viktorsz, ha legközelebb ilyet szerveztek, kerítsetek valakit, aki "látott már céges laptopot", de tényleg.
Ha atombomba, és ledobjuk, ne süljön má' be a töltet fele.
Nszksz!
Hogy két szintén félig-bemindenezett lányka próbálkozik a jelszóablakkal, amig sneci fején zsákkal a csempán "haldoklik", az erősen kontraproduktív.
3perc alatt megoldható volt-lett volna azon a ponton a melócsá, 95%ra mondom...amibe most majd troll ezer órák mennek mennek bele.
A többi szerintem ott volt, erős volt, jó volt, szórakoztató volt.
Amiben téved a csapat egy része, hogy snecit a megalázó szitu zavarta itt. Nem.
Őt ez a félelem törte le, hogy mit tudhatnak a trollok, és hogy a laura is troll, és be lett szopatva.
Kellemetlen volt neki a szitu azért, hogy hirtelen megjelent emberek kiűzik az oduból, ne feledjük nem bírja a váratlan dolgokat. Plusz egyre nőtt benne a paranoia, most ez mire ment ki, mit pofázott ki, céges dolgai nála voltak, stb.
Aki egyszer sztrímer, az mindig sztrímer, márpedig stream-->figyelemkurvulás
Plusz spontán forgatókönyveket tolnak, ami néha rohadt jól sül el, ld sneci behallatszott vallomása mergáról. Néha meg felsül/besül a nem kellően előkészített dolog...ez ilyen.
A Laura téma nekem eléggé zavaros, annyi zaj van rajta, annyi fake és trollteória, retardkamuk, hogy nagyon nehéz lehámozni mi is volt/van.
Hogy hagyjukmá/lefutott az eleve kurvára nem snecológia kompatiblis mindaddig, amíg nem confirmed, hogy a púpos nem ott hérderel, bújkál, bulizódik, drogozódik, stb, vejanyényi2 üzemmódban, időszakosan.
A csaj egyszer már hazudott, bujtatva, mentve a gnómot, némi kellemetlenségtől, felkérdezéstől, tojásoktól... innentől ez egy lejtő, a hatása alatt van/lehet.
Hogy egy ártatlan lányka, aki az ami, és olyan amilyen, és belekeveredett véletlen(?) semmi köze semmihez/senkihez, az nekem nem frankó.
Vejanyányi sem volt egy random "ágrólszakadt kisnyugdíjas".
Veráról is voltak feltételezések, mit evett az akkor még fiatalabb és potensebb "vadászbikán", igazolva sosem lett, de elég sokamondó a saját gyermeke, annak barátnője, az öreg janibá, mindeki gyűlölte, de vera kedvéért "megtűrte" a család közelében snecit.
Itt az a felállás, szituáció beállítás, hogy megfenyegetnek valakit, hogy bújtassa+lelkizzen egy fogykos gnómmal (+annak dagadt samesza mit csinál ott ez alatt?), mindez a saját magánlakásában,...enyhénszólva kurvára "nem kóser".
Ha atombomba, és ledobjuk, ne süljön má' be a töltet fele.
Nszksz!
A többi szerintem ott volt, erős volt, jó volt, szórakoztató volt.
Amiben téved a csapat egy része, hogy snecit a megalázó szitu zavarta itt. Nem.
Őt ez a félelem törte le, hogy mit tudhatnak a trollok, és hogy a laura is troll, és be lett szopatva.
Kellemetlen volt neki a szitu azért, hogy hirtelen megjelent emberek kiűzik az oduból, ne feledjük nem bírja a váratlan dolgokat. Plusz egyre nőtt benne a paranoia, most ez mire ment ki, mit pofázott ki, céges dolgai nála voltak, stb.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 21, 2022 01:44:44
x39)
Sodrák szerint a nagy hős fotós, a vallaig ért a keletiben. Hogyan érsz egy 173centis pali vallaig? Beteg ez a fórum
néha.
Sodrák szerint a nagy hős fotós, a vallaig ért a keletiben. Hogyan érsz egy 173centis pali vallaig? Beteg ez a fórum
néha.
Szijaszopdlemagad :)
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 21, 2022 01:49:29
x6)
spontán forgatókönyveket tolnak, ami néha rohadt jól sül el, ld sneci behallatszott vallomása mergáról. Néha meg felsül/besül a nem kellően előkészített dolog...ez ilyen.
Pontosan.
Én úgy látom, hogy nem volt kellően előkészítve, de tekintve, hogy ez a trollkodás azért lazán szerveződik érthető okokból, plusz vannak benne néha emberi hibák, tévedések - sajnos - nem 100%-os hatékonysággal üzemel mindegyik sneciszopatás.
Voltak hibák,(marketing, ego, gyors győzelem reménye... stb.) és aki akar az majd magába néz, tanul belőle és tovább dolgozik, mert a cél nem változik és a végeredmény mindenképpen az, hogy az elmebeteg a blahára kerül leégve.
Könyörgöm addig is péküjjünk ki.
Pedofil, tényleg letiltott a kizsarolt új kamubarátnőd is?
Megint?
Hívd már fel mergát te töketlen elmebeteg korcs, tudjuk, hogy szeretnéd birtokolni a mammutod, laura nem neked való, nem olyan okos és életrevaló mint a szisza.
Mit tanulhatnál tőle? Na ugye.
foteltroll
Jun 21, 2022 02:03:07
Laura is irodalmi szófordulatokkal beszélt?
Jun 21, 2022 02:03:07
Ásó27
(
x68)
Jun 21, 2022 02:31:48
x68)
Az új bécsi kis kuckó biztos sokkal nagyobbnak tűnik, ha nincs benne semmi bútor! Nagyon nevetek!
Mifaaaaaaaaaaaan
elmebeteg pedofil
Jun 21, 2022 02:47:37
Az új bécsi kis kuckó biztos sokkal nagyobbnak tűnik, ha nincs benne semmi bútor! Nagyon nevetek!
Jófanmá. Van két szoba, meg fürdőkád!
Jun 21, 2022 02:47:37
vladrl
(
x8)
Jun 21, 2022 03:01:16
x8)
genyának is a judga vágja a haját meg a rocskai fashion szerint öltözködik? XD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 05:27:04
x2)
...
mellékretard
Kötőjel
Jun 21, 2022 05:43:47
mondjuk olyan atombombat amit hetek ota logo zacskokent a homlokunk elott logattok!??!
őszintén, mi ertelme volt ennek a lajurás mizerianak azon kivul hogy semmi?
vedtek egy pedofilsimogato nyomorultat aki osszevissza hazudik aztse tudja mit csinal megvezeti a troll tarsakat, atombombat rebesgettek x ideje es mi vagyunk a gecik a vegen?
a lofaszt!
őszintén, mi ertelme volt ennek a lajurás mizerianak azon kivul hogy semmi?
vedtek egy pedofilsimogato nyomorultat aki osszevissza hazudik aztse tudja mit csinal megvezeti a troll tarsakat, atombombat rebesgettek x ideje es mi vagyunk a gecik a vegen?
a lofaszt!
Hetyetye hetyetye na mert az xnetes kamuzás aztán kurvára korrekt volt tőletek * ásít *
Jun 21, 2022 05:43:47
atombomba
Jun 21, 2022 05:55:45
Nyugalom, a hajfestős lájv után jövök!!!
Jun 21, 2022 05:55:45
JohnCramer
(
x1)
Jun 21, 2022 06:23:06
x1)
Annyi esze mondjuk lehetne a BuziSodinak hogy lemenne mondjuk a Ligetbe langyulni, 1000 meg 500 forintokért annyi virslit vehetne a szájába hogy leülni nem tudna többet
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
trolléga
(
x30)
Jun 21, 2022 06:31:11
x30)
ajjaj tisztelt trollégák és trolleginák! hazafelé melócsából 2 alfa is jött szembe. mikor boltba mentem meglett a harmadik is. ez már mc isti akciója? na síelés, csá.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 21, 2022 07:06:33
x19)
Májas sikerrel elèrted azt itt a fórumon amit a csoportodban évek alatt építettèl fel magadnak.
Vagyis, hogy nem igazán lehet eldönteni, hogy hülye vagy, vagy fasza gyerek.
Valahogy mindig elbaszod kicsit a renomèd :)
Mondjuk úgy, hogy hoztad a papírformát.
És ezt úgy mondom hogy nincs semmi bajom veled. De valahogy minden akciód így sül el.
Vagyis, hogy nem igazán lehet eldönteni, hogy hülye vagy, vagy fasza gyerek.
Valahogy mindig elbaszod kicsit a renomèd :)
Mondjuk úgy, hogy hoztad a papírformát.
És ezt úgy mondom hogy nincs semmi bajom veled. De valahogy minden akciód így sül el.
Karib
(
x10)
Jun 21, 2022 07:11:43
x10)
.Az akkori kommunikációval egyedül az volt a baj, hogy mikor elment egy olyan irányba a dolog, 99,9 százalék h nem az X-Net, akkor féregnyúlvány trollegina beírta h nem is gondoltuk komolyan, csak figyelemfelkeltés volt.
Tette mindezt csalódottságból, avagy első haragból, ahogy sneci mondaná, és szó sem volt a fórum szándékos félretájékoztatásáról.
Ettől függetlenül ő volt az elsősorban, aki nem kevés nappalt és éjszakát beletölt a cégek felkutatásába, a levelezésbe stb. És bár egyesek korábban is ignorálták ezeket a tényeket, de
- sneci őrjöngött a fórumon a céges lista megjelenése után, pedig a Vitalakademie nem volt benne
- többször is picsaszáj-lekonyulásokat és "örülhettek" arckifejezéseket vágott élő adásban, miután konkrétan képbe került az X-Net az irodabelső alapján (ez a legerősebb bizonyíték, mert ezeket nem tudja megjátszani)
- az X-Net több héten átívelő periódusban levelezett velünk, érdeklődtek, videókat és egyéb bizonyítékokat kértek stb.
Minden arra mutatott egy ideig, hogy tényleg az X-Net lesz a melócsá. Én úgy érzem, hogy jogosan lettünk lelkesek és éreztük az ujjunkat egy atombomba indítógombján. A kommunikációval voltak problémák, de ettől függetlenül jó akció volt, és ha mást nem is, egy alapos tényfeltárást elvégeztünk jó néhány cégnél, élen az X-Nettel.
De én még utólag is adok egy 10-20 százalékot arra, h tényleg ott dolgozott, a tényfeltárások miatt instant kibaszták és utána pár nap munkanélküliség után kukázta neki a fejvadász az új helyet.
De már mindegy. Andi.
seymour schwartz
(
x6)
Jun 21, 2022 07:19:44
x6)
genyának is a judga vágja a haját meg a rocskai fashion szerint öltözködik? XD
Ó, lesz ebből a gyerekből még Tibcédesz2, csak ő buzibárokban fogja tolni, nem hajléktalanszállón meg minőségi piákat iszik nem dobozos keserűt. A buzipropaganda újból lecsapott.
pupszi
(
x1)
Jun 21, 2022 07:55:35
x1)
Ha mar ott voltak a trollok is a hazelott, kb fel perc lett volna kiadni gangra a laptopot, live usb/barmi es ha nincs full disk enc, akkor nyert ugyunk van.
Tovabbi, konnyen kivitelezheto infoszerzesek _lettek_ volna:
- Teljes penztarca tartalma vegigfotoz ( tudjuk hogy Gyagyas sok minden felir cetlire. Ha volt nala ceges laptop 99% hogy volt ott ceges beleptetokartya is )
- Szemelyi, iratok fotozasa gyagyas fejevel es kulon, hatha kesobb jo lesz jelszorecovery-re
- Szemelyes laptop ajton kiad, tartalma lemasol live usb-vel
- S22 faceid meg lehetett volna probalni kinyitni, amikor alszik
- Remelem ceges laptop jol korbe lett fotozva. Ha nem garazsceg, 90%-ban van rajta assett tag, amin ha nincs is ceges logo/stb a TAG formatumabol mar tovabb lehet szukiteni a szobajoheto cegeket
- Ceges mobil szinten. Ceges telszamot meg lehet futtatni kulonbozo oldalakon ( akik gyujtik a public/nem public ceges kontaktokat sales miatt ), nalunk pl reuseolva van az osszes ceges telszam ( elmegy-> leadja, uj belepo megkapja )
Esetleg trollkodasnak belefert volna:
- Sneci reszegen veletlenul kidobja a penztarcajat az erkelyen. Johet ujra MO-ra iratokat csinaltatni, futhat a nemet hitelkartyak utan
- Sneci reszegen raul a penztarcara, amiben jo par dolog eltorik ( lasd fent )
- Sim-kartya mobilbol kivesz, masik mobilban megprobal ( talan pinkodot is lehett volna tippelni, a hitelkartya pin alapjan )
- Sim-kartya eltunik veletlenul( megjobb, ha 2FA-s telefonbol, az nem kis ervagas lett volna neki )
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 21, 2022 07:56:12
x16)
Ha jól követtem vissza az eseményeket a sodipediáról, akkor mint kiderült, Laura is retard, vagy legalábbis trollkodásnak indult a pedofillal, de megsajnálta és valamennyire bevédte a "jobb sorsra érdemes fiatalembert" (bazmeg, mekkora betűkkel kell ezt még kiírnunk, hogy ne essen bele senki ebbe a 20 éves trükkbe???), illetve a saját biztonsága érdekében is falazott neki, ami miatt most szépen megihatja a levét.
Én csak egyetlen dolgot nem értek, és ezt kérem magyarázza el nekem valaki: ki a tököm az a Gayza és mit van minden retard beszarva tőle?? Egy tróger segédmunkás, aki állandóan "megindul", de mi lesz ezekből a nagy megindulásokból? Mit kell ettől beszarni? Meg rendszeresen rejtett hangfelvételeket készít. És akkor mi van? Egyrészt aki egy kicsit is ismeri, tudja, hogy nem beszél előtte kényes dolgokról. Másrészt egyáltalán miért áll szóba vele és miért kezd el elmondani necces dolgokat egy vadidegennek, amivel zsarolhatóvá válik? Ez totál nem fér a fejembe.
Idejönne hozzám egy potrohos segédmunkás a házam elé pampogni, eleve már az a nulladik lépés, hogy ráeresztem a kutyákat. Fel se fogom, miért állnék vele egyáltalán szóba. És 5 másodperces ismeretség után már kínos dolgokat fecsegek el neki. MIFAAAAAN!!??
Nyeméjtyem.
Én csak egyetlen dolgot nem értek, és ezt kérem magyarázza el nekem valaki: ki a tököm az a Gayza és mit van minden retard beszarva tőle?? Egy tróger segédmunkás, aki állandóan "megindul", de mi lesz ezekből a nagy megindulásokból? Mit kell ettől beszarni? Meg rendszeresen rejtett hangfelvételeket készít. És akkor mi van? Egyrészt aki egy kicsit is ismeri, tudja, hogy nem beszél előtte kényes dolgokról. Másrészt egyáltalán miért áll szóba vele és miért kezd el elmondani necces dolgokat egy vadidegennek, amivel zsarolhatóvá válik? Ez totál nem fér a fejembe.
Idejönne hozzám egy potrohos segédmunkás a házam elé pampogni, eleve már az a nulladik lépés, hogy ráeresztem a kutyákat. Fel se fogom, miért állnék vele egyáltalán szóba. És 5 másodperces ismeretség után már kínos dolgokat fecsegek el neki. MIFAAAAAN!!??
Nyeméjtyem.
nonsense
(
x1)
Jun 21, 2022 08:00:18
x1)
Találtam egy ilyet Quora-n, egyből te jutottál eszembe Gyagyás! Itt hagyom neked bár nem tudom minek, úgy is skippeled:
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 21, 2022 08:01:21
x23)
Gyerekek én csak egy 2 hónapos újonc vagyok itt a fórumon de a jó Isten áldjon meg titeket, mi a franc történik már megint itt? Tegnap este elaludtam 20 óra körül 23:30 körül felébredtem és akkor látom hogy 270 új kommentet mutat az oldal. Na mondom itt valami biztos történt, viszont nem álltam neki átolvasni hanem inkább gép kikapcsol és folytattam az alvást, hogy majd reggel bepótlom amiról lemaradtam. Reggel már több mint 400 hsz kelett elolvasnom. Viszont semmi olyan említésre méltó dolog nem történt ami indokolná ezt a komment cunamit. A Legelején mikor ezt olvastam
még azt hittem hogy na talán ezzel vagy a Gammert live-al lesz kapcsolatba ez a sok hsz, de aztán nem ez miatt volt, hanem megint egymás vérének szívása ment leginkább. Értem én hogy uborka szezon van most a jelek szerint, de azért ne essünk már át a ló túloldalára és basztasuk emiatt egymást. Nekem is néha lenne véleményem néha egy két dologról (belső kör,Viktor stb) de inkább megtartom magamnak mert minek a feszkot kelteni. Tudom, tudom most ezzel a kommentel én is azt csinálom ami ellen pont beszélek benne, de ígérem ilyen nem lesz több részemről, csak most ez valamiért ki kívánkozott belőlem. Talán mert 1.5 órát basztam ell arra hogy átnyálazzak több mint 400 hsz-t reménykedve hogy Sodi megint a f.sz rossz végén van, erre ezt kapom cserébe.
Más : Gammer live eleje érdekel valakit tarshvodon vagy csak a gammer - laurás kb 25 perces szombati telefonbeszélgetés? Azért kérdem mert ha jól látom ami videó felkerült trashvodra az 3óra 55 perces miközben a youtube-n lévö video alapján elvileg 5óra 5perces volt a live. Tehát esélyes hogy az első 70 perc nincs benne amibe gammer többek közt lejátssza a Laurával folytatott beszélgetéseit is.Ezt a telefonbeszélgetéses részt sanszos hogy megcsinálom majd trashvodra ha leért a videó youtubrol és addig nem csinálja más meg.
Gammer cibány, Laurás felvételt leakel.
még azt hittem hogy na talán ezzel vagy a Gammert live-al lesz kapcsolatba ez a sok hsz, de aztán nem ez miatt volt, hanem megint egymás vérének szívása ment leginkább. Értem én hogy uborka szezon van most a jelek szerint, de azért ne essünk már át a ló túloldalára és basztasuk emiatt egymást. Nekem is néha lenne véleményem néha egy két dologról (belső kör,Viktor stb) de inkább megtartom magamnak mert minek a feszkot kelteni. Tudom, tudom most ezzel a kommentel én is azt csinálom ami ellen pont beszélek benne, de ígérem ilyen nem lesz több részemről, csak most ez valamiért ki kívánkozott belőlem. Talán mert 1.5 órát basztam ell arra hogy átnyálazzak több mint 400 hsz-t reménykedve hogy Sodi megint a f.sz rossz végén van, erre ezt kapom cserébe.
Más : Gammer live eleje érdekel valakit tarshvodon vagy csak a gammer - laurás kb 25 perces szombati telefonbeszélgetés? Azért kérdem mert ha jól látom ami videó felkerült trashvodra az 3óra 55 perces miközben a youtube-n lévö video alapján elvileg 5óra 5perces volt a live. Tehát esélyes hogy az első 70 perc nincs benne amibe gammer többek közt lejátssza a Laurával folytatott beszélgetéseit is.Ezt a telefonbeszélgetéses részt sanszos hogy megcsinálom majd trashvodra ha leért a videó youtubrol és addig nem csinálja más meg.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 21, 2022 08:21:36
x23)
sodidigest.com
NSZKSZ. 2-3 hete már találkoztam ezzel de aztán bezártam az ablakot utána meg nem találtam hogy hogyan lehet elő hozni, mert nagyon jó megoldás ez ilyen esetekre mint most. Viszont most el is mentem könyvjelzők közé. Esetleg itt a fórumon a linkekhez nem lehetne ezt betenni? :)
sörösterv
(
x4)
Jun 21, 2022 08:24:47
x4)
Hazudik szokás szerint, sodi lesz az első aki hátbaszúrja a másikat
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 08:27:39
x3)
Érzi hogy szorul a hurok és privátba is próbált hajbókolni... el lett küldve a francba és letiltva épp!
Loopoljon a kva anyjának és sajnáltassa magát neki! :D
HeTe!
Loopoljon a kva anyjának és sajnáltassa magát neki! :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 21, 2022 08:28:05
x10)
Hazudik szokás szerint, sodi lesz az első aki hátbaszúrja a másikat
Hétvégén: RBali és Viktor. Kiirtom a családodat, felgyújtom a házatokat!!! SÜSÜSÜ
Brian
(
x2)
Jun 21, 2022 08:28:37
x2)
..
Nyeméjtyem.
Nyeméjtyem.
Retardoknál ne keress logikát. Ha meg valaki arccal-névvel akar trollkodni,meg együtt szerepelni ezekkel videókban, az megint csak egy figyelemkurva retard. Plusz a legrosszabb celebfan védekezés, hogy te mit tettél le az asztalra. Faszom, van itt jópár troll aki tizenéve szopatja a recskást, és mem érezte szükségét annak, hogy IRL felszopják akármit is elért. Az incel nyálcsorgatás laurára meg a másik csöcsösre pedig mindennek a mélypontja, két tiktokker retard, semmi különleges bánasmódot vagy kivételezést nem érdemelnek, nhogy tekintettel kellene lenni az érzéseikre. A szegedi sztoriból sokmindent ki lehetett volna hozni, de ez nem a trollokon múlt hanem az ideggyenge, figyelemkurva picsán, illetve ahogy a csaj egyesek által kezelve lett.
Andi,mindegy. A púpos most kicsit myeregben érezhette magát, annal nagyobbat fog esni. Mehet a faszerdő mindnek, laura a videkilányokra, geyza a sittre, snecit előbb utóbb valaki leveri a pedfil dolgaiért, minden egy folyamat
Endre
Jun 21, 2022 08:28:41
Szia Laura! Kérlek oldj fel!!! Tényleg elraktam az egyik használt bugyidat, de nem tudtam hirtelen mit tegyek!!! A hétvégén esküszöm visszaviszem!!!!!
Laura kérlekszépen tényleg oldj fel! Nekem rajtad kívül nincsen senki másom és esküszöm nem élveztem bele a bugyidba és kimosva viszem neked vissza a hétvégén!
Jun 21, 2022 08:28:41
sittessanyi
(
x7)
Jun 21, 2022 08:31:41
x7)
a gyagyás jellemzően akkor szokta forszírozni a "megbékélést" ha "új életet" akar kezdeni és stresszmentes nyugit kér ehhez.
tehát még mindig a laurás szerelemben van, rendszeres bulizást tervez vele és/vagy tényleg fél a melócsá miatt.
tehát még mindig a laurás szerelemben van, rendszeres bulizást tervez vele és/vagy tényleg fél a melócsá miatt.
Hahó
(
x136)
Jun 21, 2022 08:37:43
x136)
Sneci amíg nem fizetsz bánópénzt rbalinak és viktornak addig komolytalan minden péküjjünk ki.
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 08:43:04
x3)
Sneci amíg nem fizetsz bánópénzt rbalinak és viktornak addig komolytalan minden péküjjünk ki.
ÉN lemondok a trashvod javára! Volt már donés oda recskás geci!? Kétlem, mert egy spúr szar vagy! Pedig mennyi örömpercet csinált neked!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 21, 2022 08:47:54
x19)
Jah hogyne, arcom röhögte a vitalos főnökét XD
Kiknek hazudsz te endre? Mit gondolsz?
Balfasz, papucs, csicska vagy. Nyüszítve sírtál magzatpózban mikor kirúgtak.
Csak a hányósacskó hiányzott a pofád elől.
sörösterv
(
x4)
Jun 21, 2022 08:49:37
x4)
Lehet hogy nagy hiba volt a Vitalos főnök arcába röhögni :)
Aztán, nagyon bevált az új irány júniustól, igaz sneci? :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Aztán, nagyon bevált az új irány júniustól, igaz sneci? :)
Bötyár
Jun 21, 2022 08:50:29
Jah hogyne, arcom röhögte a vitalos főnökét XD
Jun 21, 2022 08:50:29
max5enutálnak
(
x47)
Jun 21, 2022 08:56:13
x47)
Jajmár endre. Kurva anyád. Tiltalak a gecibe.
Penzmento
(
x6)
Jun 21, 2022 09:10:40
x6)
Sodi a Cloudflare-nél dolgozik?
🕎Endigame🕎
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 21, 2022 09:12:31
x19)
Alföldi?
Alakul a trollexcell.
Jön értem is egy 25 éves autóval a dagadt mezőkövesdi lakatos és felajánl egy alkut?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 21, 2022 09:12:50
x5)
Akkor ezert dobalnak magyar lapok http500-at.
nemet mondtak
(
x4)
Jun 21, 2022 09:17:31
x4)
Az ogréval kapcsolatban is azt mesélte régen, hogy arcon röhögte, aztán kétszer is láttuk live-ban a reakciót, amikor benyitott hozzá a vén lágelőr: összerezzent, fülét farkát behúzta, talán még maga alá is piszkított...
A főnökkel is így lehetett, ugye, te hazug féreg!?
A főnökkel is így lehetett, ugye, te hazug féreg!?
max5enutálnak
(
x47)
Jun 21, 2022 09:17:51
x47)
Najsz. Jöhetnek nyuszítő hangüzenetek, meg egyéb írásbeli vonaglások a reggeli kávé mellé!
Bötyár
Jun 21, 2022 09:17:52
Alföldi?
Alakul a trollexcell.
Alakul a trollexcell.
Ja semmi ilyesmi, csak mi a zacskót tényleg acskónak hívjuk itt az alföldön. Sok helyen jártam már, máshol még nem hallottam. Magadra ne vedd :D
Jun 21, 2022 09:17:52
pupszi
(
x1)
Jun 21, 2022 09:20:14
x1)
megvolt az elso kubece'te'l apply -f sodiproject.yaml
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 09:31:25
x2)
Norina
(
x2)
Jun 21, 2022 09:32:00
x2)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 21, 2022 09:32:32
x47)
Same here
Kötőjel
(
x12)
Jun 21, 2022 09:32:52
x12)
Ha forumzar kell ne nezz ide par napig, majd elul. Ja, ez a forum kurvara gyenge, megmondta anyagos is hogy vege lesz, ugye?
a fórum hetente meghal, de pár nap múlva mindig feltámad. géza is innen lopta a trükköt.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 21, 2022 09:34:25
x10)
Én hallottam már, de nem sűrűn használják. :D
nonsense
(
x1)
Jun 21, 2022 09:35:32
x1)
Eközben a szenyor szoftverdeveloper berheli a natyütyfél prokramját:
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 09:47:32
x2)
Eközben a szenyor szoftverdeveloper berheli a natyütyfél prokramját:
Írt már kódot a pedofil az új helyén? Vagy harmadik hete csak a dokumentációt olvassa?
Valahogy így képzelem: www.youtube.com/watch?v=aYtvEIxMu2Y
Debil felügyelő
Jun 21, 2022 09:49:10
Szerintem nincs itt semmi katasztófa,Laura egy tipik parasztpicsa aki bármit bevállal az "ismertségért"eddig voltak a tiktokos tátikás-vekengős vidik(kurva egyedi
* ásít *)és csak arra hajt,hogy követőket szerezzen bármi áron,túl hülyepicsa ahhoz hogy felfogja hogy így 31 évesen ezen a vonalon lessz 1-2 általa jónak gondolt éve,meg 4-szar,utána már csak azért fog szopni hogy legyen valami meleg a gyomrában.De kizártnak tartom hogy a púpos ebből bárhogy is jól ki tudna jönni.Minden hétvégén szegedre járni?Anyagi vonzat jelentős,psichés terhelés maxinumon,fizikai sérülések elkerülhetetlenek.+ sanszos hogy gayza védelmére fog szorulni,ami mindig egy anyagi holokauszt.És mit is ér el ezzel?Akáhányszor be akarja gyömöszölni a döglött plömpölőjét a látens buzija,annyiszor szembesül a saját impotens ratyi énjével,és erodálja tovább a mentális helyzetét.
A jövő pinája a fasz...
* ásít *)és csak arra hajt,hogy követőket szerezzen bármi áron,túl hülyepicsa ahhoz hogy felfogja hogy így 31 évesen ezen a vonalon lessz 1-2 általa jónak gondolt éve,meg 4-szar,utána már csak azért fog szopni hogy legyen valami meleg a gyomrában.De kizártnak tartom hogy a púpos ebből bárhogy is jól ki tudna jönni.Minden hétvégén szegedre járni?Anyagi vonzat jelentős,psichés terhelés maxinumon,fizikai sérülések elkerülhetetlenek.+ sanszos hogy gayza védelmére fog szorulni,ami mindig egy anyagi holokauszt.És mit is ér el ezzel?Akáhányszor be akarja gyömöszölni a döglött plömpölőjét a látens buzija,annyiszor szembesül a saját impotens ratyi énjével,és erodálja tovább a mentális helyzetét.
Jun 21, 2022 09:49:10
Ásó27
(
x68)
Jun 21, 2022 09:50:30
x68)
Június vége van nyomorék, milyen új irányt próbálnál már?
Mifaaaaaaaaaaaan
Túlmelegedett S22
Jun 21, 2022 09:52:41
utoljara amikor uj iranyba akart menni (nem a trash iranyaba) akkor magahoz hivta a mejszit meg a varangyot most pedig mar keves olyan trash videos van aki ne lenne sodival kapcsolatba.
Jun 21, 2022 09:52:41
Ásó27
(
x68)
Jun 21, 2022 09:54:04
x68)
Ma már indítod a részeg fenyegetős liveot?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jun 21, 2022 09:55:00
x68)
De jöhetne megint egy "nem akarok loopolni" loopolós videó is
Mifaaaaaaaaaaaan
Puha Slag
(
x7)
Jun 21, 2022 09:55:31
x7)
Ma már indítod a részeg fenyegetős liveot?
Nem, ma rBali (aki Máté) és Májas loop lesz, mivel megígérte, hogy nem loopol róluk többet.
Okjs Snecologus
(
x1)
Jun 21, 2022 09:55:50
x1)
Az egyszerű kommenthaverok igényei is ki lesznek elégítve ?
Rég volt már tojásozás, porozás, ha elsiklottam felette akkor sry kb 1,5 hete nem fórumozok.
Néha ilígy vagyok a Pesti és labanc trollokra :(
szutyok
Rég volt már tojásozás, porozás, ha elsiklottam felette akkor sry kb 1,5 hete nem fórumozok.
Okjs Snecologus
(
x1)
Jun 21, 2022 09:57:28
x1)
Puha Slag
(
x7)
Jun 21, 2022 09:57:38
x7)
Az egyszerű kommenthaverok igényei is ki lesznek elégítve ?
Itt a rövid hotyfolt
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek
Viktrollsz
Jun 21, 2022 10:00:36
Dehát Viktorsz letiltotta a gyagyást, hogy máshol fog neki üzenni, mint lájvban... Érdekes nekem még senkit nem kellett tiltani sehonnan.. Ez valami trash/retard dolog lehet. Viktorszom nem akarsz egy fánkfutár lájvot indítani Judkával, hogy legalább legyen pár néző meg mellékes? Esetleg éppen malac videókból akartad megtanulni, hogy hogyan kell atombombát csinálni? Mert akkor azért ment ennyire félre..
Jun 21, 2022 10:00:36
Ásó27
(
x68)
Jun 21, 2022 10:00:43
x68)
Akkor ezennel végleg lezártad az rBali és Viktorsz témát? Múltkor még meg akartad veretni őket LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Debil felügyelő
Jun 21, 2022 10:04:30
Javasolám az ételfestéket.Napokig nem lehet lemosni a bőrről,érdeks lenne megmagyarázni hogy mitől zöld a feje.. Jun 21, 2022 10:04:30
-
Jun 21, 2022 10:07:11
Én csak egyetlen dolgot nem értek, és ezt kérem magyarázza el nekem valaki: ki a tököm az a Gayza és mit van minden retard beszarva tőle?? Egy tróger segédmunkás, aki állandóan "megindul", de mi lesz ezekből a nagy megindulásokból?
Amellett, amit fentebb is elmondtak (a retard azért retard, mert retard) Gayza nem egy nyáladzó idióta, mint az ellenfelei, hanem egy pitiáner, de gátlástalan bűnöző, aki képes pár trükköt tudatosan alkalmazni azért, hogy elérje a célját.
Szándékosan húz ki kínos információkat a környezetéből, márpedig a sodihoz és Laurához hasonló retardoknál ilyenből van bőven. Szemrebbenés nélkül és tudatosan hazudik (sokkal tudatosabban, mint például a púpos), hogy megnyíljanak neki, hogy aztán titokban felvegye a vallomást és zsarolni kezdjen vele. Ez lehet a fő száma, de gyakran előveszi az önsajnáltatást is (meghalt a lánya, autóbalesetet szenvedett, stb.) és az egyszerű, erőszakkal fenyegetést is.
Ne magadhoz hasonlítsd az áldozatait, mert akkor komplett idiótákhoz méred magad, miközben te nem csak a komplett idiótáknál hanem retardológusként valószínűleg az átlagembernél is jóval felkészültebb vagy a hasonló próbálkozásokkal szemben, bár az tény, hogy az átlagembernek is bőven van annyi esze, hogy ne álljon szóba egy Géjzához hasonló dagadt lumpen bűnözővel.
Jun 21, 2022 10:07:11
rBali
(
x24)
Jun 21, 2022 10:07:17
x24)
Akkor ezennel végleg lezártad az rBali és Viktorsz témát? Múltkor még meg akartad veretni őket LOL
Letiltottam a patkányt mert megint privát üzeneteket forwardol meg próbál szervezkedni a háttérben.
rBali
(
x24)
Jun 21, 2022 10:07:42
x24)
Szarában, na. Autikorrekt
max5enutálnak
(
x47)
Jun 21, 2022 10:10:01
x47)
Ezeket nem lehet nyilvánosságra hozni? Egy kis snecivergődés mindig öröm!
Hahó
(
x136)
Jun 21, 2022 10:10:15
x136)
mesélj, mivel próbálkozik?
Jonciii
(
x8)
Jun 21, 2022 10:10:43
x8)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 21, 2022 10:12:24
x10)
Akkor, megint stresszmentes dokumentum olvasást tart a gyagyás. Ja nem.. Részegen ordibál a szobájában, mert mindenki letiltotta.
Álmodjatok Rémeket!
p00p
(
x2)
Jun 21, 2022 10:12:32
x2)
Basszus, nem fogjátok elhinni kit láttam: Titánt Józsit!
(majdnem biztos vagyok benne, hogy ő volt, felismertem az arcát)
Mo-n van, egy szállodában találkoztam vele, csak egy pillanatra láttam, melós ruhában volt, valami karbantartó lehet ott, látszott, hogy ismeri a személyzetet, velük beszélgetett.
Nem akarom elárulni a helyet, nehogy baja legyen belőle. Úgy látszik rendbejött az élete, pedig azt hittem, már rég a vigyorgóban van.
Kilóg a kanóc, bazmeg
(majdnem biztos vagyok benne, hogy ő volt, felismertem az arcát)
Mo-n van, egy szállodában találkoztam vele, csak egy pillanatra láttam, melós ruhában volt, valami karbantartó lehet ott, látszott, hogy ismeri a személyzetet, velük beszélgetett.
Nem akarom elárulni a helyet, nehogy baja legyen belőle. Úgy látszik rendbejött az élete, pedig azt hittem, már rég a vigyorgóban van.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 21, 2022 10:12:36
x8)
Lehet őt is el akarja vinni a Bécsi állatkertbe:-DD
sörösterv
(
x4)
Jun 21, 2022 10:13:24
x4)
Laura ezek szerint kapja a "meglepetéseket"? :)

Sodi ez is a te hibád!

Sodi ez is a te hibád!
rBali
(
x24)
Jun 21, 2022 10:15:11
x24)
Ez a semmibe puffogtatása meg burkolt fenyegetései az embereivel már nagyon unalmasak. Most például elküldött nekem kb 18 screenshotot hogy ő márpedig megbeszélte a Viktorral a dolgokat. Mintha lenne itt bármi megbeszélni való.
Nem fogja fel, hogy egy leszart róka aki nem érdemli meg azt, hogy embernek tekintsék. És ez bassza is a csőrét, méghozzá nagyon :)
max5enutálnak
(
x47)
Jun 21, 2022 10:15:20
x47)
Sodi ez is a te hibád!
Sodi ez is a te hibád!
MC Isti volt, biztosan tudom!
Klohek
(
x12)
Jun 21, 2022 10:16:01
x12)
endre, vissza nézted már a tibi live-okat?
Hol tartasz, mikor a vénember megfújatja egy sörért, vagy már a segg villantós résznél sanyargatod a pitonszt?
Dokumentáció alles gut?!..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Hol tartasz, mikor a vénember megfújatja egy sörért, vagy már a segg villantós résznél sanyargatod a pitonszt?
Dokumentáció alles gut?!..
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 10:16:14
x2)
Basszus, nem fogjátok elhinni kit láttam: Titánt Józsit!
Hahó
(
x136)
Jun 21, 2022 10:17:47
x136)
Sodi ez is a te hibád!
Sodi ez is a te hibád!
nem ragasztó volt az, hanem sneci háromszor beleélvezett a zárba (három a magyar igazság), és beleszáradt.
p00p
(
x2)
Jun 21, 2022 10:20:04
x2)
:( ezt nem hallottam. Molnár F-nél rá kellene kérdezni, ha tényleg így volt, ő tud róla
de 90%-ra mondanám, hogy ő volt: arc, testalkat, még a beszéde is ua. volt (1-2 mondatot hallottam csak)
balek
(
x10)
Jun 21, 2022 10:23:07
x10)
Sodika hétfőn:
"Kurva anyátokat! Kiírtom a családotokat!"
Sodika kedden:
"Elnézést kérek, ha valaki olyan érzékeny, hogy megsértődött, pedig semmi rosszat nem mondtam."
Sodika szerdán:
"Már bocsánatot kértem, ne gonoszkodjatok!"
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
"Kurva anyátokat! Kiírtom a családotokat!"
Sodika kedden:
"Elnézést kérek, ha valaki olyan érzékeny, hogy megsértődött, pedig semmi rosszat nem mondtam."
Sodika szerdán:
"Már bocsánatot kértem, ne gonoszkodjatok!"
Hahó
(
x136)
Jun 21, 2022 10:23:56
x136)
laura elindult a mazdává válás irányába.
Hahó
(
x136)
Jun 21, 2022 10:24:23
x136)
hol történt a spotting?
p00p
(
x2)
Jun 21, 2022 10:26:16
x2)
hol történt a spotting?
Magyar wellness szálloda, elég jó. Nem akarom leírni a nevét, mert valaki elküldi a kémlegyes videót a főnökének, nem akarok kibaszni vele :D
Hahó
(
x136)
Jun 21, 2022 10:27:17
x136)
Zegernye
(
x2)
Jun 21, 2022 10:27:47
x2)
Gézától azért fél mindenki, mert tartanak tőle, hogy megeszi őket, és belefossa a búvárruhába a többi folyékony szar közé.
hoty... hotyhotyhoty...
p00p
(
x2)
Jun 21, 2022 10:29:39
x2)
Igen, ránézésre valami karbantartó volt. Kantáros melós ruha volt rajta és nevén szólította az egyik ottani csajt.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 21, 2022 10:32:33
x23)
Esetleg ilyenkor főleg ha nagyon rád van most kattanva, nem lenne jobb azt csinálni tiltás helyet amit ö szokott hogy hetyetyézni, loopolni olyan dolgokat neki amikről sejthető hogy kényelmetlen lehet neki pl Gayza,melócsá? Ugy akarom mondani hogy nem szabad engedni neki hogy ö irányítsa a társalgást, tehát ignorálni amit mond és csak a magadét erőltetni felé. Hátha egy idő után elkotyant valami olyant akár Gayzárol is amit fellehet használni ellene úgy hogy azt eljuttatni Gayzához is. Vagy ha ez nem is történik meg akkor lehet hogy egy idő után pont ö adja fel, mert semmibe van véve ilyenkor az amit ö akar. Meg ha háttérbe szervezkedik akkor esetleg fals infókkal félre vezetni esetleg?
max5enutálnak
(
x47)
Jun 21, 2022 10:36:35
x47)
A pedofil ellen az ignorálás a legjobb fegyver, attól készül ki a legjobban. Minden interakciónak örül, még annak is ha arconhányják.
balek
(
x10)
Jun 21, 2022 10:39:10
x10)
Vessétek Laurát broni elé!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 21, 2022 10:40:33
x39)
Gyagyás !
Tibi vissza tiltott már ? Megint kaptál tőle 3 hónap próbaidőt ?
Többen kérdezik !
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Tibi vissza tiltott már ? Megint kaptál tőle 3 hónap próbaidőt ?
Többen kérdezik !
Dörpepúp
(
x7)
Jun 21, 2022 10:41:50
x7)
Vessétek Laurát broni elé!
A prof majd intézi a sorát :)
Jonciii
(
x8)
Jun 21, 2022 10:45:36
x8)
Az nem feltétlenül végleges a szcénában
sotyika
Jun 21, 2022 10:45:56
Majd ha az érdeked úgy kívánja, akkor leveszed a tiltást. Az érdek az a néhány néző, kunyerált figyelempercek trutyuboen. Tudom, futárként muszáj a mellékkereset, zavarosban halászás, szóval megértjük.
Jun 21, 2022 10:45:56
Váci kalauz
Jun 21, 2022 10:51:18
Púpom a Marcit mikor engeded vissza magadhoz? A napokban arról loopolt, hogy meg veri a Laurát, mert elvette tőle a puha slagot. Ezt a mai nap tisztáznod kell vele!
Jun 21, 2022 10:51:18
Trollul Madár
(
x15)
Jun 21, 2022 10:53:28
x15)
Endre!
Kihagytam egy napot és végtelent kell visszaolvasnom.
Ez a te hibád, mert enniyre kretén vagy.
Ha szeretnél mindenkintől bocsánatot kérni akkor egy jelképes hú-húszezer euróért én eltekintek a mai visszaolvasási mennyiség miatt.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kihagytam egy napot és végtelent kell visszaolvasnom.
Ez a te hibád, mert enniyre kretén vagy.
Ha szeretnél mindenkintől bocsánatot kérni akkor egy jelképes hú-húszezer euróért én eltekintek a mai visszaolvasási mennyiség miatt.
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 21, 2022 10:55:27
x6)
Visszakanyarodhatnánk fifire trolléga?Ha viktort, vagy másik npc-t akarod szeretni/utálni arra ott van a dc-je, esetleg messenger, vagy yt vidik alatt lehet gyűlölködni.
Nagyon Szépen Köszönöm Szépen!
Recskás lógófaszú gnóm, mesélj róla milyen egyedül lenni a gondolataiddal?
Mercit hívtad már?
És a főnököd hívott már?
Örülök neki, hogy látom megint indul a depis loopoló korszakod, jó az irány, igyál pár sört, az majd megoldja.
Basom_Assad
Jun 21, 2022 11:02:32
szintén Kecskeméti eredetileg de tanúsítom Hallottam Jun 21, 2022 11:02:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 21, 2022 11:21:37
x38)
Hát ez igazán fasza, most csak 500 flame hozzászólás jött! Tényleg olyan jó, hogy ez a sok trashféreg idejött osztani az észt, mindig is erre vágytunk! Nehogy abbahagyjátok, ettől majd lesz normális életetek, bizony! Ja, mégse, maradtok ugyanolyan retardok, a kurva anyátokat most már tényleg, hogy nem lehet elkussolni örökre.
Melócsá ügyben pedig aki nem érti a dolgot, az inkább tényleg menjen ki a sarokra halott kutyákat baszni kisborossal, érthetetlen, hogy ezerszer kell elmagyarázni ugyanazt, és még mindig csak a pampogás megy! Ha vannak "belső körös" infók, akkor azokkal ésszel kell dolgozni. Pont azért, mert ti itt pampogtok, faszkalapok! Azért nem kerülnek ki a fórumra az infók, mert ti elbasznátok még azt is. Én is örülnék, ha megkaptam volna az infókat, mert lehetne tényfeltárni, de sajnos egyet kell értenem a visszatartó-trollokkal, mert a habzó szájú idióták csak tönkre tennék az egészet. Emlékezzetek, hogy tényleg sikeres tényfeltárás és felkérdezés-produkálás csak akkor volt, amikor nem hánytuk a gyöngyöt a disznók elé, hanem egy-két ember foglalkozott a kapcsolatfelvétellel. Ti spammeljétek az X-netet, arra vagytok jók. Ha majd lesz érdemi infó, akkor ki fog kerülni, tessék szépen addig elkussolni. Vagy lehet önállósítani is magatokat, kigyűjteni a bécsi/linzi gányoldákat és írni nekik, lekövetni a púpost, elvenni tőle a faptopot, vagy akármi. Az, hogy itt vergődtök, csak idegesítő, és igazából Iron Gnómért kiált.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Melócsá ügyben pedig aki nem érti a dolgot, az inkább tényleg menjen ki a sarokra halott kutyákat baszni kisborossal, érthetetlen, hogy ezerszer kell elmagyarázni ugyanazt, és még mindig csak a pampogás megy! Ha vannak "belső körös" infók, akkor azokkal ésszel kell dolgozni. Pont azért, mert ti itt pampogtok, faszkalapok! Azért nem kerülnek ki a fórumra az infók, mert ti elbasznátok még azt is. Én is örülnék, ha megkaptam volna az infókat, mert lehetne tényfeltárni, de sajnos egyet kell értenem a visszatartó-trollokkal, mert a habzó szájú idióták csak tönkre tennék az egészet. Emlékezzetek, hogy tényleg sikeres tényfeltárás és felkérdezés-produkálás csak akkor volt, amikor nem hánytuk a gyöngyöt a disznók elé, hanem egy-két ember foglalkozott a kapcsolatfelvétellel. Ti spammeljétek az X-netet, arra vagytok jók. Ha majd lesz érdemi infó, akkor ki fog kerülni, tessék szépen addig elkussolni. Vagy lehet önállósítani is magatokat, kigyűjteni a bécsi/linzi gányoldákat és írni nekik, lekövetni a púpost, elvenni tőle a faptopot, vagy akármi. Az, hogy itt vergődtök, csak idegesítő, és igazából Iron Gnómért kiált.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jun 21, 2022 11:25:03
x5)
Iron Gnómért kiált.
Sajnos nem tudok plusszolni kommentet.
De egyetértek.
94 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

hangüzibe fullra hallatszik, hogy az üres bécsi (visszhangzik a lakás) fekszik magányosan az üres lakásba... gondolom a felfújható matracon! :D