Ha te mondod, Sodi
Ezt már eljátszottad párszor de az a fránya autiloop mindig beüt ugye
még meg sem érkezett...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Géza is kell oda. Mi van ha meg kell védeni a lányokat és asodi pont nem ér rá?
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/e/ef/Kozmapofon.gif]
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mit tanultál Merci hibáiból, te hogyan tervezed kijátszani a gondnokot?Gyagyásnak kályha meleg és valójában nem is a nő kell neki hanem a gondozó.Most méri fel milyen lesz amikor az anyja gondnokság alá helyezi.
Jogos...
Igyunk egy sörtöt, he
Szerintem álló fasszal várja hogy Golda beadja a kulcsot és rátehesse mancsát a házra emiatt…
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Soha, semmiért. Konzervatív-keresztény ember vagyok, soha nem tennék olyat ami a rend megzavarására alkalmas!
Mi lesz igy a "birodalommal" te patkány? :DD
Inkább mi lesz veled, te patkány? Eddig az tartotta életben, hogy a virtuális kommenthaverokat tekintette társaságnak, most már az sincs. Semmilyen emberi kapcsolata nincs, egy idegen országban van ahol nem beszéli a nyelvet. Melója talán van, talán nincs, de végül is lényegtelen. Mire fogja költeni a pénzét, még több piára? Ha visszakapja a púpfalat, megint önteni fogja magából a baromságait.
Ingatkanügyek
Hahó!
Szandi, Géza, AMS ügyintéző, Fakenguru
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én mondjuk örülnék, ha örökre eltűnne.
Nem csak te.
#50euro + kamatok
Erről most az a South Park rész jutott ezsembe, amikor Cartman azt hitte meghalt és a szelleme itt ragadt, ameddig nem hoz helyre mindent amit elbaszott.
Veheted az ajándékkosarakat, recskás!
Nothing's better than cheddar!
Indulásra készen!
Ugyan már! Utolsó óráinkban ahelyett, hogy kebleinkre ölelnénk a másikat, megköszönve ezzel egymásnak a megannyi boldog pillanatot inkább tovább gyűlölködnétek még az utolsó lélegzetvétellel is?!
Nem szenvedtünk már mindannyian éppen eleget?!Keblemre Púpomra!
Te még nem...
a trollok nem pusztulnak, csak a retardoktól veszik el a kütyüket. búcsúzz el a setuptól!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Írják, hogy ezek már visszafordíthatatlan folyamatok... szóval akár össze is jöhetnénk közösen fütyizni, már nem számít! ...Akarom mondani kütyüzni!
Van helyette másfél millió forintos fizetés! :)
Szandibabámmal így is úgy fogunk élni mint a császárok!
Nyem baj, Golda ad fojintyot.
Igyunk egy sörtöt, he
Szerintem van valami feladat, amit szokásához híven az utolsó pillanatban (sem) csinálja meg. Ezért szarrá izgulja magát, remeg és iszik mert ideges. Pihenésképpen loopol valakinek, estére pedig matarészegen bedől a gyerekágyba.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Beteg voltam, még kaptam egy hetet dokumentációt olvasgatni.
Save your souls néven van yt csatornája szokott streamelni, főleg a hídja alatti emberkéket
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
www.youtube.com/c/SaveOurSoulsSOS
Általában, itt harcol a híd alatt az osztrák drogosokkal és rendőrökkel
Álmodjatok Rémeket!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Fúj
ez milyen fajta allat? nem talalom a lexikonban
anschluss
A konteós őrültek között keresd.
Beteg. Azaz vállalhatatlanul ittas illetve másnapos. Ami nem rossz hír. Magad csinálod ki és nemsokára pá pá meloccsa.
Rrrrrrrrrrrr
Mainstream retard volt a kétezres években, még a sziámi is kedveskedett neki egy számmal: www.youtube.com/watch?v=G6qgGKxU69U
Azzal lett híres, hogy pár fős náci alakulatot szervezett. A malac, amikor még nem a szélsőjobbos tinikben látta a siker kulcsát lila műfaszt ajándékozott neki: index.hu/belfold/ph0312/
Diána utána rájött, hogy a náciskodás nem jó megélhetés, úgyhogy elment egyetemre és pár évvel később álnéven, mint ezoterikus bölcs tért vissza olyan összefüggéstelen hablattyal, ami jobb helyeken egyenes utat jelent a zártra. Magyarországon sajnos ugyanez a köztévébe és az Echo TV-be juttatta el.
Bővebben: kikezekahulyek.fandom.com/wiki/B%C3%A1csfi_Bogl%C3%A1rka_Di%C3%A1na
Ez a finom hölgy Bácsfi Diána aki egy időben tevékenykedett Endrével 2006-ban.
Endre sok radikális szervezethez próbált akkoriban dörgölőzi, de általában kitaszították, mert pont ugyan olyan volt mint ma. Később Endre a “Kossuth tériek” között talált magához való elmeroggyantakat, akik nem voltak szervezet és megdöbbentően sok retard volt köztük. (A negyed ki kicsoda a sodipediában).
Bácsifi Diána meg sima mezei náci volt a Lelkiismeret 88 csoportban és később nekik is vállalhatatlanná vált retardsága okán.

Évekkel később az EZOTV-n jelent meg minden tudó spiritiszta. Előadásaiban általa ismeretlen csoportokat mocskolt és marhaságokat terjesztett a Magyarság eredetéről.

Legutoljára az M1-en tűnt fel.
Ideális pár lenne a kedvenc retardunknak.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
szegény endrét eladósították a zsidók ;(
Azzal lett híres, hogy pár fős náci alakulatot szervezett. A malac, amikor még nem a szélsőjobbos tinikben látta a siker kulcsát lila műfaszt ajándékozott neki: index.hu/belfold/ph0312/
Röhögtök, de lehet, hogy a malac jó taktikát választott és beletrafált a közepébe. Érdemes lenne megtudni, megvan-e még neki az a lila cucc. Mert lehet, hogy olyan köröket tolt vele, hogy még a szeme is kifordult, abbahagyta a náculást, és már a sziriuszi transzcendens térben érezte magát.
Ha olyan jó lett volna, nem cseréli le bloginára.
Bloginára? What?? Te Lilire gondolsz, aki nem bírja meg az "aggyadalá reccs" típusú anált.
Nekem is volt ilyen fedőemlékem, de nem találtam mást csak annyit, hogy egy bombagyáras poszt alapján doktor Athina diagnosztizálta inzulinrezisztanciával.
Es akkor vagy amputalni kell (lehet a pupos meg is venne, hogy elcupakolhassa), vagy a szovetnekrozis miatt olyan vermergezest kap, hogy egyik reggelrol a varangy forditja majd fel es huzza el a legkozelebbi szemetesig.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az öncsonkolásnak vannak bizonyos kellemetlen következményei. Többek között: egy buzi pedofil rád cuppan és addig nem enged ki a kádból, amíg a befordított makkjával rá nem ülsz a fejére szutykosan.
Látod, Endre?! Ha linszben maradt volna most lenne inzulin. Együtt lőhetnétek magatokat a szaros matracon.
Mesteri kódok harmonizálnak a földön heverő lomokkal.
Hiszen tartozik neki, szóval az ővé!
viualis tipus vagyok, ezt most elkepzeltem ahogy Judga visitva ordit hogy "Megdoglott ez az atmuttetett geci! Meg elkaparni is nekem kell te rossz ratyee!" es kozben huzza maga utan Tibi hullajat :)
anschluss
Judkta:
Naa, sziasztook! Az a helyzet hogy:
Ezéé kellett szopniii?
Ahogy irod! Es kozben is veszekedne vele!
“Na! Naaa! Hogy nézel ki?! Rossz ratyi!”
"A Mercike megdöglött én meg 3 napja nem ettem!"
A korcs pedig két napig azon loopolna, hogy Tibi csak tetteti, hogy ne kelljen vele találkoznia a következő garázsvásárán, majd amikor rájönne, hogy tényleg megdöglött, mindenféle gyászra utaló jel nélkül továbblépne és soha többé nem beszélne a tranyóról.
Amugy kivancsi vagyok, mennyi ideig maradna a varangy eletben azutan, hogy Merga megförmed.
Nem hiszem, hogy sokan tolongananak neki adomanyokkal.
Es azt is letagadna, hogy valaha is koze volt hozza. Felkerdezeseknel meg ertetlenkedne, hogy az ki.
Endre elköt egy autót és száguld is a tetem felé, mert még meleg. Legalább nem ellenkezne, hogy: Mit keresel itt, nee engem vegyé'!
Semmit. Szereti, nem fog ellene vallani. Amúgy ez a sodikafórum, nem a segélyszolgálat. Nem rosszbó, jóból mondom!
Geza majd elvisz jelkepes ezer euroert :)
anschluss
Hát azért hetyetye. Mielőtt fejbekúrta előtte már streameltek és azelőtt is ugyanúgy nyakalta Jutka a vodkát meg balhézott ahogy utána.
Plusz amíg nézett ki valahogy addig palikat húzkodott lefele (egyszer streamelték is valami ukrán karcsi volt, meglett a facebookja is, írkálva lett neki - de az is olyan fogalmatlan volt, hogy azt sem tudta melyik bolygón van).
Nem Mercit védendő, de nem kell azért annyira sajnálni a vén boszorkányt, közösen baszták szét egymás életét. Persze imádja pörgetni a victim kártyát amit abból fakadóan, hogy (született) nő, idős, lerobbant; tud is.
Kétlem, hogy hozzányúlna. Max csak papucsos lábbal.. xD
Idióta retardált ez, nem ír semmit csak idefossa a szar videóit.
Remélem bant kap/bannolva van, mert ez nem az első próbálkozása már.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
LMBTQ+, pedo, alkesz, narkós, kényszeres fogyasztó, zsidóbankokat éltető náci sodi a sodi. A fürher és a nemzetvezető is biztosan büszkék lennének rá.
te mikbe vagy? simán kibírja meló végéig. aztán bemegy az első boltba, és remegő kézzel veszi le a polcról a sörikét. szerintem ez érthető.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Most kár, hogy nem lehet két up-ot adni.
szürkeként egyet se tudsz
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Szerintem a HQ-ban a déli-döner mellé hidratál a púp, HO-ban meg csupán permanensen poharazik.
modositok, meg baleknak is hulye vagy. es ez lett volna a te meg Tibi szerelmed szerncseje hogy elkeruljetek a ratok baszott adossagokat.
ez az egesz visszahullott Geza baratod fejere, de mivel lmegis balek vagy, meg felsz a teleszar buvarruhas csalotol, a vegen igyis, ugyis te fizeted ki az egeszet :)
szoval Endre, balek vagy :)
anschluss
Jenes Margit
Jun 14, 2022 02:26:25
A pinámba mostmár.
Hoztam nektek egy kis nosztalgiát amíg nincs esemény:
www.youtube.com/watch?v=Y1dfMp6dODA
www.youtube.com/watch?v=faJ52E2zb_8
Tranyógeciiiiiiiiiiii
Hoztam nektek egy kis nosztalgiát amíg nincs esemény:
www.youtube.com/watch?v=Y1dfMp6dODA
www.youtube.com/watch?v=faJ52E2zb_8
Tranyógeciiiiiiiiiiii
Jun 14, 2022 02:26:25
DonDraper
Jun 14, 2022 04:21:56
Többé nem fogok nektek se munkáról, se érzésekről, sem pedig személyes gondolatokról mesélni.
Ti állandóan csak kiforgatjátok a gondolataimat és gúnyt űztök az érzéseimből! Elég volt!
Ti állandóan csak kiforgatjátok a gondolataimat és gúnyt űztök az érzéseimből! Elég volt!
Ha te mondod, Sodi
Ezt már eljátszottad párszor de az a fránya autiloop mindig beüt ugye
Jun 14, 2022 04:21:56
Sanyibacsi
(
x6)
Jun 14, 2022 06:19:56
x6)
Endre, elment már a nagy ügyfél?
halászlé
(
x24)
Jun 14, 2022 06:57:12
x24)
Endre, elment már a nagy ügyfél?
még meg sem érkezett...
-
Jun 14, 2022 07:14:19
Nem feltétlenül nem töltene el örömmel, ha a bekábult Szandika egyik éjjel megkéselné a pedofilt. Majd felmentenék, mert nem tudta mit csinál. És kitüntetést kapna az Osztrák Kisgyerekes Apukák Klubjától.
Jun 14, 2022 07:14:19
Trollul Madár
(
x15)
Jun 14, 2022 07:17:58
x15)
Nemrég még azt tervezgette, hogy bordélyházat nyit és Tibi lesz a madame.
Az első hozzávaló (Szandi) már megvan, már csak a tranyó kell, helyszínnek pedig ott a bécsi lakás.
Az első hozzávaló (Szandi) már megvan, már csak a tranyó kell, helyszínnek pedig ott a bécsi lakás.
Géza is kell oda. Mi van ha meg kell védeni a lányokat és asodi pont nem ér rá?
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/e/ef/Kozmapofon.gif]
nonsense
(
x1)
Jun 14, 2022 07:41:51
x1)
Hogy áll a függőségi viszony kiépítése az új áldozattal, Endre?!
Mit tervezel vásárolni neki, vagy mit vásároltál neki ami rabigába hajtja?
Mit tanultál Merci hibáiból, te hogyan tervezed kijátszani a gondnokot?
Mit tervezel vásárolni neki, vagy mit vásároltál neki ami rabigába hajtja?
kripli figyelő
(
x12)
Jun 14, 2022 07:57:51
x12)
Ténfép
(
x5)
Jun 14, 2022 08:17:11
x5)
Jó reggelt, gyagyásfasz!
Remélem jól megy a meló a HO-ból / Bécsből / vagy a fasz tudja honnan, amit aktuálisan hazudsz. A hajnali sörike mellé ne felejtsd a reggeli másik 2 sört, az jót tesz neked...
Igyunk egy sörtöt, he
Remélem jól megy a meló a HO-ból / Bécsből / vagy a fasz tudja honnan, amit aktuálisan hazudsz. A hajnali sörike mellé ne felejtsd a reggeli másik 2 sört, az jót tesz neked...
banshee
(
x24)
Jun 14, 2022 08:17:54
x24)
No sörike...azt nem, no sörike nem, az nem...inkább nyissuk ki a gázt.
Ténfép
(
x5)
Jun 14, 2022 08:24:08
x5)
No sörike...azt nem, no sörike nem, az nem...inkább nyissuk ki a gázt.
Jogos...
Ténfép
(
x5)
Jun 14, 2022 08:31:52
x5)
púpos, ha letolnád a hajad, és a pedofil vigyor helyett egy kicsit megnyerőbbet tudnál magadra erőltetni, akkor még te is nézhetnél ki ilyen jól
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/A_deformed_face_Wellcome_L0007760.jpg
Igyunk egy sörtöt, he
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/A_deformed_face_Wellcome_L0007760.jpg
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 14, 2022 08:36:28
x10)
Elviekben, 3 nap múlva vége a púpfal tiltásnak.
Szerintem már, bevettél vagy 3 viagrát az izgalomtól.
Majd megint foshatod magadból a mocskot gyagyás!
Álmodjatok Rémeket!
Szerintem már, bevettél vagy 3 viagrát az izgalomtól.
Majd megint foshatod magadból a mocskot gyagyás!
Vasaltheréspatkány
Jun 14, 2022 08:36:53
Jó reggelt, gyagyásfasz!
Hö Hö Hö hidratálni kell minden reggel a reggeli mellé Hö Hö Hö Remélem jól megy a meló a HO-ból / Bécsből / vagy a fasz tudja honnan, amit aktuálisan hazudsz. A hajnali sörike mellé ne felejtsd a reggeli másik 2 sört, az jót tesz neked...
Jun 14, 2022 08:36:53
max5enutálnak
(
x47)
Jun 14, 2022 08:48:57
x47)
endre, ugye rendben törleszti Márkcica a havi 890 forintot 2050ig? Hány forint most az adósságod összesen? 20 millió? 22?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
EgyetemistaSrác
(
x1)
Jun 14, 2022 08:58:44
x1)
Kíváncsi vagyok arra hogy mikor kerül börtönbe a Gagyás valamiért.
Na meló, csá.
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Na meló, csá.
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 14, 2022 09:05:25
x6)
endre, ugye rendben törleszti Márkcica a havi 890 forintot 2050ig? Hány forint most az adósságod összesen? 20 millió? 22?
Szerintem álló fasszal várja hogy Golda beadja a kulcsot és rátehesse mancsát a házra emiatt…
Endre
Jun 14, 2022 09:07:16
Kíváncsi vagyok arra hogy mikor kerül börtönbe a Gagyás valamiért.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Soha, semmiért. Konzervatív-keresztény ember vagyok, soha nem tennék olyat ami a rend megzavarására alkalmas!
Jun 14, 2022 09:07:16
trolléga
(
x30)
Jun 14, 2022 09:19:30
x30)
Gyanús ez a csend. Bár írtátok hogy volt rá már példa hogy nyaranta eltűnt, de nem néztem volna ki belőle.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
seymour schwartz
(
x6)
Jun 14, 2022 09:22:40
x6)
Inkább mi lesz veled, te patkány? Eddig az tartotta életben, hogy a virtuális kommenthaverokat tekintette társaságnak, most már az sincs. Semmilyen emberi kapcsolata nincs, egy idegen országban van ahol nem beszéli a nyelvet. Melója talán van, talán nincs, de végül is lényegtelen. Mire fogja költeni a pénzét, még több piára? Ha visszakapja a púpfalat, megint önteni fogja magából a baromságait.
Szandika
Jun 14, 2022 09:24:37
Semmilyen emberi kapcsolata nincs, egy idegen országban van ahol nem beszéli a nyelvet. Mire fogja költeni a pénzét, még több piára?
Hahó!
Jun 14, 2022 09:24:37
trolléga
(
x30)
Jun 14, 2022 09:25:54
x30)
T. Tanszék! Engedtessék meg, de azt a kurva. Monstre hosszúságú lett a szócikk, még nem értem a végére, de tudományos alaposságú anyagnak tűnik. Tiszteletem.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
bolgár jeti
(
x30)
Jun 14, 2022 09:26:11
x30)
Semmilyen emberi kapcsolata nincs, egy idegen országban van ahol nem beszéli a nyelvet.
Szandi, Géza, AMS ügyintéző, Fakenguru
nokontent
Jun 14, 2022 09:33:18
Gyanús ez a csend. Bár írtátok hogy volt rá már példa hogy nyaranta eltűnt, de nem néztem volna ki belőle.
Jun 14, 2022 09:33:18
Twiccs Chat
(
x5)
Jun 14, 2022 09:34:30
x5)
Nem csak te.
DonDraper
Jun 14, 2022 10:07:19
Egyvalami felől senkinek se legyen kétsége: ameddig Púpos él és mozog, ő folyamatosan házhoz fog járni a pofonért
Nem tanul a hibáiból, soha, más társasága meg nem igazán van a Sziszáékon / trollokon kívül, munkahelyein nem marad meg soká, az idült alkoholizmusa pedig nagy eséllyel azt a maradék agysejtjét is fokozatosan felemészti.
Sodika, nem lenne ideje végre beismerni hogy segítségre szorulsz? vagy tényleg ennyire életcélod lerombolni magadat egészségileg és mentálisan?
Nem tanul a hibáiból, soha, más társasága meg nem igazán van a Sziszáékon / trollokon kívül, munkahelyein nem marad meg soká, az idült alkoholizmusa pedig nagy eséllyel azt a maradék agysejtjét is fokozatosan felemészti.
Sodika, nem lenne ideje végre beismerni hogy segítségre szorulsz? vagy tényleg ennyire életcélod lerombolni magadat egészségileg és mentálisan?
Jun 14, 2022 10:07:19
Trollul Madár
(
x15)
Jun 14, 2022 10:20:12
x15)
Endre!
Kibaszhatnál úgy a Trollokkal, hogy bocsánatot kérsz minden sz@rságodért, megpróbálod helyrehozni őket és eltakarodsz örökre a netről.
Elkezdesz emberhez méltó életet élni és kezelteted magadat.
Ez foshná!
Kibaszhatnál úgy a Trollokkal, hogy bocsánatot kérsz minden sz@rságodért, megpróbálod helyrehozni őket és eltakarodsz örökre a netről.
Ez foshná!
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 14, 2022 10:50:33
x2)
Endre!
Ez foshná!
Ez foshná!
Erről most az a South Park rész jutott ezsembe, amikor Cartman azt hitte meghalt és a szelleme itt ragadt, ameddig nem hoz helyre mindent amit elbaszott.
Veheted az ajándékkosarakat, recskás!
Endre
Jun 14, 2022 10:50:57
24.hu/belfold/2022/06/10/nyersanyagok-globalis-krizis-klimavaltozas-gelencser-andras-interju
Na látjátok, úgy is meghalunk mind! Nekem lesz igazam, hogy költöttem azt ami nincs is és élveztem mindent amíg lehetett!
Troll vagy retardt nem számít, együtt pusztulunk mind ugyanúgy!
Na látjátok, úgy is meghalunk mind! Nekem lesz igazam, hogy költöttem azt ami nincs is és élveztem mindent amíg lehetett!
Jun 14, 2022 10:50:57
Tanszéki Ducato
Jun 14, 2022 10:54:47
24.hu/belfold/2022/06/10/nyersanyagok-globalis-krizis-klimavaltozas-gelencser-andras-interju
Indulásra készen!
Jun 14, 2022 10:54:47
Endre
Jun 14, 2022 11:00:38
Indulásra készen!
Ugyan már! Utolsó óráinkban ahelyett, hogy kebleinkre ölelnénk a másikat, megköszönve ezzel egymásnak a megannyi boldog pillanatot inkább tovább gyűlölködnétek még az utolsó lélegzetvétellel is?!
Nem szenvedtünk már mindannyian éppen eleget?!
Jun 14, 2022 11:00:38
banshee
(
x24)
Jun 14, 2022 11:11:12
x24)
Nem szenvedtünk már mindannyian éppen eleget?! Keblemre Púpomra!
Nem szenvedtünk már mindannyian éppen eleget?! Keblemre Púpomra!
Te még nem...
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2022 11:27:53
x136)
a trollok nem pusztulnak, csak a retardoktól veszik el a kütyüket. búcsúzz el a setuptól!
Endre
Jun 14, 2022 11:36:17
Írják, hogy ezek már visszafordíthatatlan folyamatok... szóval akár össze is jöhetnénk közösen fütyizni, már nem számít! ...Akarom mondani kütyüzni!
Jun 14, 2022 11:36:17
Trollul Madár
(
x15)
Jun 14, 2022 11:48:14
x15)
Endre!
Tudod mi az egyik legnagyobb királyság a rádiócsendben?
Nincs YT pénzecske lelkecske.
:)
Endre
Jun 14, 2022 11:50:32
Endre!
Van helyette másfél millió forintos fizetés! :)
Szandibabámmal így is úgy fogunk élni mint a császárok!
Jun 14, 2022 11:50:32
Ténfép
(
x5)
Jun 14, 2022 11:51:15
x5)
Endre!
Nyem baj, Golda ad fojintyot.
linziasztal
(
x3)
Jun 14, 2022 11:53:56
x3)
Endre!
Szerintem van valami feladat, amit szokásához híven az utolsó pillanatban (sem) csinálja meg. Ezért szarrá izgulja magát, remeg és iszik mert ideges. Pihenésképpen loopol valakinek, estére pedig matarészegen bedől a gyerekágyba.
trolléga
(
x30)
Jun 14, 2022 12:13:27
x30)
Reméljük a legjobbakat. Azaz púpnak a legrosszabbakat. Volt standup tegnap főnökuraknál? Azért nincsenek örömködős lájvok?
Endre
Jun 14, 2022 12:17:42
Reméljük a legjobbakat. Azaz púpnak a legrosszabbakat. Volt standup tegnap főnökuraknál? Azért nincsenek örömködős lájvok?
Jun 14, 2022 12:17:42
gobesug
(
x30)
Jun 14, 2022 12:18:03
x30)
eleg olvashatatlan a forum sracok, na majd visszanezek holnap is, hatha!
bro_spy
Jun 14, 2022 12:22:43
Mélyen tisztelt tanszék! Rácz Gábor László tevékenykedik még vagy csak a régi videóit tudom megnézni?
Nyergesújfalu Über Alles
Jun 14, 2022 12:22:43
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 14, 2022 12:23:56
x6)
Mélyen tisztelt tanszék! Rácz Gábor László tevékenykedik még vagy csak a régi videóit tudom megnézni?
Save your souls néven van yt csatornája szokott streamelni, főleg a hídja alatti emberkéket
Trollul Madár
(
x15)
Jun 14, 2022 12:25:34
x15)
Endre!
Hagyd a Szandit békén szépen! Találtam egy neked való csajt a múltadból ha már az igazik körül tekeregsz éppen és ráadásul nagyon sok mindenben hasonlítotok.
Először pont ugyan olyan károsak vagytok ráadásul még külsőre is összeilletek.

Bácsfi Diána a neked való pinás!
Hagyd a Szandit békén szépen! Találtam egy neked való csajt a múltadból ha már az igazik körül tekeregsz éppen és ráadásul nagyon sok mindenben hasonlítotok.

PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 14, 2022 12:27:20
x10)
www.youtube.com/c/SaveOurSoulsSOS
Általában, itt harcol a híd alatt az osztrák drogosokkal és rendőrökkel
xray
(
x21)
Jun 14, 2022 12:34:33
x21)
Endre!
róla mintázták a vasorrú bábát. Hagyd a Szandit békén szépen! Találtam egy neked való csajt a múltadból ha már az igazik körül tekeregsz éppen és ráadásul nagyon sok mindenben hasonlítotok.
tyodika
Jun 14, 2022 12:36:51
Endre!
i.ibb.co/37wfGXF/bacsfidiana1.jpg
i.ibb.co/nBwHLz9/bacsfidianna3.jpg
Született pinás?Hagyd a Szandit békén szépen! Találtam egy neked való csajt a múltadból ha már az igazik körül tekeregsz éppen és ráadásul nagyon sok mindenben hasonlítotok.
i.ibb.co/37wfGXF/bacsfidiana1.jpg
i.ibb.co/nBwHLz9/bacsfidianna3.jpg
Fúj
Jun 14, 2022 12:36:51
Vasaltheréspatkány
Jun 14, 2022 12:45:59
Endre!
Nem kopasz szakácsnő, van pinája. Ez nem lesz jó a zsidó gyagyásnak. Hagyd a Szandit békén szépen! Találtam egy neked való csajt a múltadból ha már az igazik körül tekeregsz éppen és ráadásul nagyon sok mindenben hasonlítotok.
Jun 14, 2022 12:45:59
Anschluss
(
x4)
Jun 14, 2022 12:53:35
x4)
Endre!
ascites
(
x57)
Jun 14, 2022 12:57:24
x57)
A konteós őrültek között keresd.
Rémálom
Jun 14, 2022 13:00:26
Beteg. Azaz vállalhatatlanul ittas illetve másnapos. Ami nem rossz hír. Magad csinálod ki és nemsokára pá pá meloccsa.
Jun 14, 2022 13:00:26
Jaj a szegény diána
Jun 14, 2022 13:06:57
Mainstream retard volt a kétezres években, még a sziámi is kedveskedett neki egy számmal: www.youtube.com/watch?v=G6qgGKxU69U
Diána utána rájött, hogy a náciskodás nem jó megélhetés, úgyhogy elment egyetemre és pár évvel később álnéven, mint ezoterikus bölcs tért vissza olyan összefüggéstelen hablattyal, ami jobb helyeken egyenes utat jelent a zártra. Magyarországon sajnos ugyanez a köztévébe és az Echo TV-be juttatta el.
Bővebben: kikezekahulyek.fandom.com/wiki/B%C3%A1csfi_Bogl%C3%A1rka_Di%C3%A1na
Jun 14, 2022 13:06:57
Trollul Madár
(
x15)
Jun 14, 2022 13:07:46
x15)
Ez a finom hölgy Bácsfi Diána aki egy időben tevékenykedett Endrével 2006-ban.
Endre sok radikális szervezethez próbált akkoriban dörgölőzi, de általában kitaszították, mert pont ugyan olyan volt mint ma. Később Endre a “Kossuth tériek” között talált magához való elmeroggyantakat, akik nem voltak szervezet és megdöbbentően sok retard volt köztük. (A negyed ki kicsoda a sodipediában).
Bácsifi Diána meg sima mezei náci volt a Lelkiismeret 88 csoportban és később nekik is vállalhatatlanná vált retardsága okán.

Évekkel később az EZOTV-n jelent meg minden tudó spiritiszta. Előadásaiban általa ismeretlen csoportokat mocskolt és marhaságokat terjesztett a Magyarság eredetéről.

Legutoljára az M1-en tűnt fel.
Ideális pár lenne a kedvenc retardunknak.
technikai_proba
(
x1)
Jun 14, 2022 13:21:54
x1)
Endre! Most hogy itt a 400 forintos Euro, jön a pénzügyi armageddon, mindenképp látni akarjuk ahogy bedől a hitelkártyavárad
szegény endrét eladósították a zsidók ;(
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 14, 2022 13:22:06
x16)
Röhögtök, de lehet, hogy a malac jó taktikát választott és beletrafált a közepébe. Érdemes lenne megtudni, megvan-e még neki az a lila cucc. Mert lehet, hogy olyan köröket tolt vele, hogy még a szeme is kifordult, abbahagyta a náculást, és már a sziriuszi transzcendens térben érezte magát.
-
Jun 14, 2022 13:23:08
Jun 14, 2022 13:23:08
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 14, 2022 13:25:36
x16)
Bloginára? What?? Te Lilire gondolsz, aki nem bírja meg az "aggyadalá reccs" típusú anált.
Dörpepúp
(
x7)
Jun 14, 2022 14:04:53
x7)
Most kicsit off: a kaffkandúr egyébként cukorbeteg? Valahol olvastam.
Ha igen és arra iszik ennyit akkor nem csoda hogy rohad el a lába.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Neo+Lilla
Jun 14, 2022 14:06:50
Nekem is volt ilyen fedőemlékem, de nem találtam mást csak annyit, hogy egy bombagyáras poszt alapján doktor Athina diagnosztizálta inzulinrezisztanciával.
Jun 14, 2022 14:06:50
MaxPayne
(
x24)
Jun 14, 2022 14:08:58
x24)
Es akkor vagy amputalni kell (lehet a pupos meg is venne, hogy elcupakolhassa), vagy a szovetnekrozis miatt olyan vermergezest kap, hogy egyik reggelrol a varangy forditja majd fel es huzza el a legkozelebbi szemetesig.
linziasztal
(
x3)
Jun 14, 2022 14:11:13
x3)
Az öncsonkolásnak vannak bizonyos kellemetlen következményei. Többek között: egy buzi pedofil rád cuppan és addig nem enged ki a kádból, amíg a befordított makkjával rá nem ülsz a fejére szutykosan.
Látod, Endre?! Ha linszben maradt volna most lenne inzulin. Együtt lőhetnétek magatokat a szaros matracon.
Dörpepúp
(
x7)
Jun 14, 2022 14:13:21
x7)
youtu.be/p0FMWNcqv_s
Itt 48:26-tól kérdezi Lyudga hogy beadta-e az inzulint. De így már érthetö hogy miért basztatja Tibit az evéssel.
Még mindig több gondoskodás szorult a varangyba mint az egész díszes kompániába együtt.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Itt 48:26-tól kérdezi Lyudga hogy beadta-e az inzulint. De így már érthetö hogy miért basztatja Tibit az evéssel.
Még mindig több gondoskodás szorult a varangyba mint az egész díszes kompániába együtt.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 14, 2022 14:17:38
x15)
Endre!
Van már ekkora a hibalista?
linziasztal
(
x3)
Jun 14, 2022 14:19:02
x3)
Endre!
Mesteri kódok harmonizálnak a földön heverő lomokkal.
xray
(
x21)
Jun 14, 2022 14:19:36
x21)
youtu.be/p0FMWNcqv_s
lassan csak a feje marad, a többit levágják. gyagyás egy befőttes üvegben fogja tartani az ágya mellett. Itt 48:26-tól kérdezi Lyudga hogy beadta-e az inzulint. De így már érthetö hogy miért basztatja Tibit az evéssel.
linziasztal
(
x3)
Jun 14, 2022 14:20:31
x3)
lassan csak a feje marad, a többit levágják. gyagyás egy befőttes üvegben fogja tartani az ágya mellett.
Hiszen tartozik neki, szóval az ővé!
Anschluss
(
x4)
Jun 14, 2022 14:26:57
x4)
DörpepúpMost kicsit off: a kaffkandúr egyébként cukorbeteg? Valahol olvastam.
viualis tipus vagyok, ezt most elkepzeltem ahogy Judga visitva ordit hogy "Megdoglott ez az atmuttetett geci! Meg elkaparni is nekem kell te rossz ratyee!" es kozben huzza maga utan Tibi hullajat :)
linziasztal
(
x3)
Jun 14, 2022 14:29:16
x3)
Judkta:
Naa, sziasztook! Az a helyzet hogy:
Ezéé kellett szopniii?
MaxPayne
(
x24)
Jun 14, 2022 14:30:29
x24)
linziasztal
(
x3)
Jun 14, 2022 14:31:49
x3)
-
Jun 14, 2022 14:33:20
A korcs pedig két napig azon loopolna, hogy Tibi csak tetteti, hogy ne kelljen vele találkoznia a következő garázsvásárán, majd amikor rájönne, hogy tényleg megdöglött, mindenféle gyászra utaló jel nélkül továbblépne és soha többé nem beszélne a tranyóról.
Jun 14, 2022 14:33:20
MaxPayne
(
x24)
Jun 14, 2022 14:34:57
x24)
Amugy kivancsi vagyok, mennyi ideig maradna a varangy eletben azutan, hogy Merga megförmed.
MaxPayne
(
x24)
Jun 14, 2022 14:36:02
x24)
Es azt is letagadna, hogy valaha is koze volt hozza. Felkerdezeseknel meg ertetlenkedne, hogy az ki.
linziasztal
(
x3)
Jun 14, 2022 14:36:54
x3)
Endre elköt egy autót és száguld is a tetem felé, mert még meleg. Legalább nem ellenkezne, hogy: Mit keresel itt, nee engem vegyé'!
Az Új Srác
Jun 14, 2022 14:46:35
Sziasztok!
Új vagyok,magával ragadott a Son of Divine Israel, kb. 1 hete hallottam róla először, és elolvastam a sodipédiát, és lenne egy kérdésem.
Jutka tibcédesszel előtti megismerkedése előtt tök kedvesnek nézett ki, meg normálisnak, de miután megismerkedtek, full leépült. Egy töltőt rábaszott tibcédesz geci Jutka fejére, és vérzett neki 3 napig, meg is kellett műteni, agysérülést szenvedett, stb. Na már most hogy a kurva életbe nincs Tibcédesz börtönben? Mi a faszom? Nem tudom milyen volt Jutka előtte, de el tudom képzelni, hogy tök normális , csak naív ápolónő volt, és kibaszottul zavar , hogy tibcédesz tönkrebaszta Jutka hátralévő életét. Mit lehetne tenni?
Új vagyok,magával ragadott a Son of Divine Israel, kb. 1 hete hallottam róla először, és elolvastam a sodipédiát, és lenne egy kérdésem.
Jutka tibcédesszel előtti megismerkedése előtt tök kedvesnek nézett ki, meg normálisnak, de miután megismerkedtek, full leépült. Egy töltőt rábaszott tibcédesz geci Jutka fejére, és vérzett neki 3 napig, meg is kellett műteni, agysérülést szenvedett, stb. Na már most hogy a kurva életbe nincs Tibcédesz börtönben? Mi a faszom? Nem tudom milyen volt Jutka előtte, de el tudom képzelni, hogy tök normális , csak naív ápolónő volt, és kibaszottul zavar , hogy tibcédesz tönkrebaszta Jutka hátralévő életét. Mit lehetne tenni?
Jun 14, 2022 14:46:35
linziasztal
(
x3)
Jun 14, 2022 14:49:24
x3)
Sziasztok!
Semmit. Szereti, nem fog ellene vallani. Amúgy ez a sodikafórum, nem a segélyszolgálat. Nem rosszbó, jóból mondom!
xray
(
x21)
Jun 14, 2022 14:52:06
x21)
Jun 14, 2022 14:52:06
ne viccelj, el sem tudná indítani, a vezetés kizárva! Jun 14, 2022 14:52:06
Anschluss
(
x4)
Jun 14, 2022 14:53:38
x4)
linziasztalEndre elköt egy autót és száguld is a tetem felé, mert még meleg. Legalább nem ellenkezne, hogy: Mit keresel itt, nee engem vegyé'!ne viccelj, el sem tudná indítani, a vezetés kizárva!
Geza majd elvisz jelkepes ezer euroert :)
nonsense
(
x1)
Jun 14, 2022 15:01:27
x1)
Sziasztok!
Hát azért hetyetye. Mielőtt fejbekúrta előtte már streameltek és azelőtt is ugyanúgy nyakalta Jutka a vodkát meg balhézott ahogy utána.
Plusz amíg nézett ki valahogy addig palikat húzkodott lefele (egyszer streamelték is valami ukrán karcsi volt, meglett a facebookja is, írkálva lett neki - de az is olyan fogalmatlan volt, hogy azt sem tudta melyik bolygón van).
Nem Mercit védendő, de nem kell azért annyira sajnálni a vén boszorkányt, közösen baszták szét egymás életét. Persze imádja pörgetni a victim kártyát amit abból fakadóan, hogy (született) nő, idős, lerobbant; tud is.
SyntaxError
(
x24)
Jun 14, 2022 15:19:55
x24)
Endre és Laura "románca" egyetlen képbe sűrítve:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
nonsense
(
x1)
Jun 14, 2022 15:21:53
x1)
Endre és Laura "románca" egyetlen képbe sűrítve:
Kétlem, hogy hozzányúlna. Max csak papucsos lábbal.. xD
kripli figyelő
(
x12)
Jun 14, 2022 15:24:23
x12)
Sziasztok!
Honnan tudjuk mennyire volt beszámítható varangy tizenöt évvel ezelőtt?Gyagyás is jobb sorsra érdemes fiatalembernek tűnhetett tizenöt éve pedig csak egy rohadt élősködő náci volt.Annyi közös van bennük hogy mindhárman tönkre baszták a saját életüket az alkohollal és a saját butaságukkal. Új vagyok,magával ragadott a Son of Divine Israel, kb. 1 hete hallottam róla először, és elolvastam a sodipédiát, és lenne egy kérdésem.
sörösterv
(
x4)
Jun 14, 2022 15:32:16
x4)
Szeretem az F1et, de ennek itt mi koze van barmihez is?
Hagyd.Idióta retardált ez, nem ír semmit csak idefossa a szar videóit.
Remélem bant kap/bannolva van, mert ez nem az első próbálkozása már.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 14, 2022 15:33:04
x15)
Endre!
Nácinak is csak balfasz-náci vagy.
oi
Jun 14, 2022 15:56:20
Endre!
LMBTQ+, pedo, alkesz, narkós, kényszeres fogyasztó, zsidóbankokat éltető náci sodi a sodi. A fürher és a nemzetvezető is biztosan büszkék lennének rá.
Jun 14, 2022 15:56:20
Anschluss
(
x4)
Jun 14, 2022 15:57:25
x4)
Endre inkabb arrol beszelj, mi volt tegnap a melocsaban? Ide hallottam, hogy epp pakol a nagy ugyfel, elment mar?
mi lesz ha se millio futyi, se youtube bevetel, se segely nem lesz? szandikat fogod kibaszni a placcra hogy keressen? vagy anyadat rakod otthonba a pupszaszi putriert?
anschluss
mi lesz ha se millio futyi, se youtube bevetel, se segely nem lesz? szandikat fogod kibaszni a placcra hogy keressen? vagy anyadat rakod otthonba a pupszaszi putriert?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 14, 2022 16:04:25
x7)
Kifejezetten örülök, hogy végre van egy kis kuss körülötted sneci.
A trollbácsik és nénik (sic!) tervezik vagy éppen már töltik a jól megérdemelt nyaralást a stresszmentes nyugiban. De te, világi balfasz pont ilyenkor váltasz melócsát és izzadsz az alkohol hiányától és a felkérdezés félelmétől, nagyon nevetek.
A jó portás csak baszik!
A trollbácsik és nénik (sic!) tervezik vagy éppen már töltik a jól megérdemelt nyaralást a stresszmentes nyugiban. De te, világi balfasz pont ilyenkor váltasz melócsát és izzadsz az alkohol hiányától és a felkérdezés félelmétől, nagyon nevetek.
Hahó
(
x136)
Jun 14, 2022 16:07:10
x136)
izzadsz az alkohol hiányától
te mikbe vagy? simán kibírja meló végéig. aztán bemegy az első boltba, és remegő kézzel veszi le a polcról a sörikét. szerintem ez érthető.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 14, 2022 16:09:07
x11)
Trollégák, én könnyen érzem magam. :)
Hétvégén összejött a nagycsalád, sütöttem-főztem, de jó volt. :)
Púpos! Azért téged is figyeltelek. :)
Voltál állatkertben, a bécsi nem is akármilyen, nem élvezted, mondhatsz akármit, a picsaszád lefelé görbült.
Voltál múzeumokban, nem élvezted, mondhatsz akármit, a picsaszád lefelé görbült.
Mi kell még neked, te életképtelen gnóm, hogy egyszer szívből felnevess valamin? Tényleg ilyen szánalmas életed van?
Szandika egy végtelenül jólelkű lány, hiába egyszerű. Sokkal több érzés van benne, mint ami benned bármikor lesz.
Bunkó paraszt vagy! Még egy jégkrémért sem bírtál sorbanállni, összecsuklottál. A nő vett neked meg mindent, nem szégyelled magad?
Vitálos Júlia szörnyetegnek nevezett, az is vagy, te férfiak szégyene, te...
Hétvégén összejött a nagycsalád, sütöttem-főztem, de jó volt. :)
Púpos! Azért téged is figyeltelek. :)
Voltál állatkertben, a bécsi nem is akármilyen, nem élvezted, mondhatsz akármit, a picsaszád lefelé görbült.
Voltál múzeumokban, nem élvezted, mondhatsz akármit, a picsaszád lefelé görbült.
Mi kell még neked, te életképtelen gnóm, hogy egyszer szívből felnevess valamin? Tényleg ilyen szánalmas életed van?
Szandika egy végtelenül jólelkű lány, hiába egyszerű. Sokkal több érzés van benne, mint ami benned bármikor lesz.
Bunkó paraszt vagy! Még egy jégkrémért sem bírtál sorbanállni, összecsuklottál. A nő vett neked meg mindent, nem szégyelled magad?
Vitálos Júlia szörnyetegnek nevezett, az is vagy, te férfiak szégyene, te...
-
Jun 14, 2022 16:17:59
Trollégák …
Jun 14, 2022 16:17:59
Puha Slag
(
x7)
Jun 14, 2022 16:24:17
x7)
szürkeként egyet se tudsz
Trollul Madár
(
x15)
Jun 14, 2022 16:31:23
x15)
Szerintem a HQ-ban a déli-döner mellé hidratál a púp, HO-ban meg csupán permanensen poharazik.
Anschluss
(
x4)
Jun 14, 2022 16:46:30
x4)
Endre, ezt a cikket nekem ugy kuldtek hogy ez megmagyarazza a Mazda koruli kavarast:
telex.hu/belfold/2022/06/14/autovasarlas-atiras-nav-lefoglalas-kormanyhivatal-kozigazgatas
Csak kerdezem, ha idoben atirjatok a Mazdat, akkor nem te es Tibi is hasonlo cipoben jarnatok? Nem lehet hogy ez volt valojaban Geza baratod es az aroktoi cigany galeri terve a kifizetetlen kozterhekkel telebaszott auto jovojet illetoen?
Mekkora balek vagy Fifi :)
anschluss
telex.hu/belfold/2022/06/14/autovasarlas-atiras-nav-lefoglalas-kormanyhivatal-kozigazgatas
Csak kerdezem, ha idoben atirjatok a Mazdat, akkor nem te es Tibi is hasonlo cipoben jarnatok? Nem lehet hogy ez volt valojaban Geza baratod es az aroktoi cigany galeri terve a kifizetetlen kozterhekkel telebaszott auto jovojet illetoen?
0xFF
Jun 14, 2022 16:54:11
Nyugodj békében Endre. Kívánom, hogy holtadban megtaláld azt a harmóniát és nyugalmat, amit életedben hiába kerestél.
Jun 14, 2022 16:54:11
max5enutálnak
(
x47)
Jun 14, 2022 16:59:03
x47)
Mindenki, akire egy vagyon költöttél, vagy lehúzott, az férfinak született. Mind, kivétel nélkül, a "múzeumigazgatótól" kezdve Márkcicán át Tibiig. Milyen fura, nem?
Ja nem, mert buzi vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ja nem, mert buzi vagy.
-
Jun 14, 2022 17:04:51
Gyagyás, porondra! Mi ez az adásszünet?!
Jun 14, 2022 17:04:51
Anschluss
(
x4)
Jun 14, 2022 17:08:09
x4)
Endre, ezt a cikket nekem ugy kuldtek hogy ez megmagyarazza a Mazda koruli kavarast:
modositok, meg baleknak is hulye vagy. es ez lett volna a te meg Tibi szerelmed szerncseje hogy elkeruljetek a ratok baszott adossagokat.
ez az egesz visszahullott Geza baratod fejere, de mivel lmegis balek vagy, meg felsz a teleszar buvarruhas csalotol, a vegen igyis, ugyis te fizeted ki az egeszet :)
szoval Endre, balek vagy :)
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

tibi megverte a deepblue-t. nagy sakkmester.