mondjuk itt a védekezést nem nagyon tudom mire vélni. véletlenül ütöttem meg többször egy láthatóan léepült alkoholista vén nyanyát? :D le akartam csapni a legyet, csak pont oda került a varangy rosaceás feje? XD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
A gaymer laptopnak már tavaly sem müködött a billentyüzete. Mondjuk amilyen retkes volt nem is csodálkozom.
Szerintem már a milliós setup 70%-a müködésképtelen.
:D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
|__o__|
ezen enis gondolkodtam. abban az esetben, ha megsem az Atosnal dolgozik, hanem egy olyan cegnel, ami az Atos gepparkjat kezeli, akkor akar az elonyere is fordithatja ezt az egeszet.
ha a ceg nem kap tenyfeltarast vagy nem jut el a megfelelo helyre, akkor csak a laptop miatt kerdezik fel, es azt meg be tudja mutatni, hogy ott van nala.
innentol mondhatja, hogy nezzetek, a trollok meg erre is kepesek, ilyet behazudni hogy naluk az ellopott laptop. es utana soha tobbet semmilyen feltaras nem uti at a ceg ingerkuszobet.
eppen ezert is vetettuk el a hasonlo megoldast mar az elejen, mikor kiderult hogy az Atostol van a laptop. mert ez forditva is elsulhet. de remeljuk a legjobbakat (vagyis gyagyasnak a legrosszabakat).
hetvegen ugyis kiderul hogy kibasztak-e, tovabb ugyse tudja magaban tartani. aztan lassan bekerul a most elhagyott ceg neve a masinis CV-be mint projektmunka es a LinekedIN-en latni fogjuk :)
anschluss
Azért megnézném azokat a psziho felméréseket, ahol végigzongorázzák, hogy milyen módon trükközte össze a hiteleket, mert ahhoz megvolt az esze, aztán meg hirtelen elmeroggyant lett mikor elfogyott a pénzike aminek több károsultja is van a másik oldalról. Kicsit sem gyanús menekülési módszer. Ismertem olyat akinek kirendelt gondnoka volt, (szülei már nem éltek) és hát Sodrák hozzá képest egy akadémikus, szóval szerintem megbukna egy ilyen próbálkozással.
A kommandónak meg gratula, hozzátok képest a MoszaT kutyafasza!
blabla
tényleg kicsit túlaggódtuk ezt a laurás témát. sneci zaklató udvarlása minden épeszű nőt távol tart önmagától.
mondjuk szandi simán kibírta volna, viszont ő meg a gyagyást akasztja ki :D gyönyörű 22-es csapdája. púp egyedül fog elpatkolni.
Világbajnok az avatarod Trolléga!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
"gaymer" :D
Vajon a beszáradt hajfestékkel mi történt?
Kidobta vagy azóta is táncol rajta, mint a sok hulladékon a lakásban, ami a földre esett és ott is maradt?
Esetleg Fifit megelőzve kiugrott az ablakon, mert már nem bírta ezt az állapotot?
Kicsit megkésve, de emelem kipám, szép munka volt! Ma is tanultunk valamit, mégpedig: a trollok ártalmatlanok
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Én a piciklizős és úszós lájfokat várom go pro val a sportos erős fiatal Fifitől.... :)
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Ety kis rollerezéssel fogom mixelni ity tutok pihenni is , csak még a roller appokkal barátkozom a hozzá tartozó doksikat olfasom, de ez egy uj vonal lesz, kontent a javából
1 hónapig ment a loop, hogy angolul kell tanulnia, szóval ez meg pont profilba vág.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
pussycat, pussykitten hmm very yummy tasty pussypussy transformers
Baby shark, do do, do do do do
Baby shark
Mama Shark, do do, do do do do
Mama Shark
Papa Shark, do do, do do do do
Papa Shark
Grandma Shark, do do, do do do do
Grandma Shark
Surfer Dude, do do, do do do do
Surfer Dude
Went for a Swim, do do, do do do do
Went for a Swim
Lost a Leg, do do, do do do do
Lost a Leg
Lost an Arm, do do, do do do do
Lost an Arm
911, do do, do do do do
911, do do, do do do do
911, do do, do do do do
911
CPR, do do, do do do do
CPR, do do, do do do do
CPR, do do, do do do do
CPR
It's not working, do do, do do do do
It's not working
Reincarnation, do do, do do do do
Reincarnation
As a Baby Shark, do do, do do do do
As a Baby Shark
Mama Shark
Papa Shark
Grandma Shark
That's the End, do do, do do do do
That's the End
Ez is megy kivűlről
Boldog Vekni
Kitűnő égetett fasírtot viszont biztos hogy lehet kapni. Igazi gourmet. Több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakács készíti. :)
Kvázi magának. Egyedül az nem az ő hibája, hogy ilyen ótvar a feje.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Tegnapi dátummal. Nagyon nevetek.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Bocs, mai dátummal.
Így igaz! Gyere haza angyalom, én majd minden nap adok neked pénzt dönerre! Ne aggódj én nem fogom hagyni, hogy éhezz!
Haho, junius 28-an szunt meg a KGST!
Épp ezért zaklatja. A mostani mentora, Géza, az aki kibaszatta az előző melócsából. Logika a köbön. Te tényleg ennyire hülye vagy fifi?
Amúgy meg a lófaszt neki köszönheti, csakis magának köszönheti. Ha nem dokumentációt tanulmányozott volna hetekig akkor senkit nem érdekelt volna a szögedi drogozása. Mondjuk a laptop "elvesztése" akkor is cink.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
az oled tvnek szebb a képe!
Ilyenkor piszony perelni kell hiszen megsértették a melegjogaidat sneci.
Wiki szerint a Iasi pogrom is ezekben a napokban zajlott.
Nem akarsz róla valami vicces dolgot megosztani, te gyagyás barom?! Vagy most nem vagy humorodnál?!
Ha majd újra nyeregbe kerülök akkor visszaadom a gonoszkodást és jól kiröhögöm mindenki megdöglött kurva anyját!
Hát ez azért hetyetye, ilyet még a terminátorba sem mertünk írni.
Laura meg lehet vonzó valakiknek, de amilyen buta szegény... Viktorsz sem egy lángész, de pont ezek tudják mi kell a butácska lányoknak. Nézd nekem is milyen fiatal bigém lett a halálom előtt
Mikbe faty? Faszaság van.
"Wir haben uns zum Ziel gesetzt, Diversität in unserem Unternehmen zu fördern. Wir freuen uns über deine Bewerbung, unabhängig von Geschlecht, Herkunft, Alter, Behinderung oder sexueller Orientierung."
hoty... hotyhotyhoty...
ist frauenschlägerei akzeptiert?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
es ist doch ein demon! keine frau, ein demon! demon demon demon demon demon demon
Ez az Endre!
Indulhat a családírtós-fenyegetőzős lájf!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
ehh, hast eigentlich recht...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Natürlich!
hoty... hotyhotyhoty...
minden rendben van, stresszmentes nyugi van.
De azt fixen tudjuk, hogy megrongálta a céges faptopot?
szerintem kutya baja, de jolenne ha osszetorne

HeTe!
ez az idióta folyton idejár hirdetni a szar videóit :D mennyire kell ehhez retardáltnak lenni? az előző accja gondolom ki lett baszva, most újra itt van :D
Jön a válság! Minden másodperc megtekintése, minden forint számít!
Lehet intervenció nélkül is repült volna, de ez így sokkal szebb lett
heló
vladrl
(
x8)
Jun 28, 2022 23:51:11
x8)
Szerintem MÉG nem rugták ki.
Sőt!
Épp azt akarja ezzel a hisztivel elérni ,hogy enyhébb legyen a trollok támadása, vagy megkésett, erőtlen,..
.. és ő meg tudja ugyanezzel a "brühühühö egy szegény autista vagyok akit zaklatnak" mesével előzni.
Sokszor nem tudom már követni mit miért tesz, pl hol a saját méregdrága gamer laptopja, azt is elpusztította ez a barom?
Miért a céges munkaeszközt cipeli magával? Csakis magát okolhatja.
Egyébként tartani lehet attól ,hogy nem ok nélkül épült vissza az autipajzs, délre azért szedte össze magát, mert valamit angolnázott a cégnek, és úgy tűnt neki, hogy hatásos.
Ne feledjük, ezekre is kész levelei, szövegei, sablonjai lehetnek, nem az első cég, amit betámadnak a trollok, és ahol elő kell adnia az áldozati meséket.
Sőt!
Épp azt akarja ezzel a hisztivel elérni ,hogy enyhébb legyen a trollok támadása, vagy megkésett, erőtlen,..
.. és ő meg tudja ugyanezzel a "brühühühö egy szegény autista vagyok akit zaklatnak" mesével előzni.
Sokszor nem tudom már követni mit miért tesz, pl hol a saját méregdrága gamer laptopja, azt is elpusztította ez a barom?
Egyébként tartani lehet attól ,hogy nem ok nélkül épült vissza az autipajzs, délre azért szedte össze magát, mert valamit angolnázott a cégnek, és úgy tűnt neki, hogy hatásos.
Ne feledjük, ezekre is kész levelei, szövegei, sablonjai lehetnek, nem az első cég, amit betámadnak a trollok, és ahol elő kell adnia az áldozati meséket.
mondjuk itt a védekezést nem nagyon tudom mire vélni. véletlenül ütöttem meg többször egy láthatóan léepült alkoholista vén nyanyát? :D le akartam csapni a legyet, csak pont oda került a varangy rosaceás feje? XD
D_Dezső
(
x29)
Jun 28, 2022 23:51:27
x29)
hol a saját méregdrága gamer laptopja, azt is elpusztította ez a barom?.
A gaymer laptopnak már tavaly sem müködött a billentyüzete. Mondjuk amilyen retkes volt nem is csodálkozom.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 28, 2022 23:52:00
x5)
Elképzeltem,hogy nézhet ki Laura mobilja a sok Sodi üzenettől:
Nem fogadott/tiltott üzenetek:
Endre 08:35: szia Laura jó lenne ha kibékülnénk és megbocsátanál,nagyon fontos lenne kérlek
Endre:08:55 szia Laura biztos nem láttad az előző üzenetem,de fontos lenne,hogy megnézd,kérlek olvasd el
Endre:09:20. Nem tudom miért nem kapod meg az üzeneteimet,pedig nagyon fontos lenne, kezd minden összeomlani körülöttem,kérlek beszélgess velem
Endre: 09:50 na nem akarlak zavarni csak nem tudom,hogy megkaptad-e az üzeneteimet,nagyon hiányzol kérlek béküjjünk ki.
Endre: 10:15. Ez már kezd kicsit frusztráló lenni,hogy nem is válaszolsz nem reagálsz az üzeneteimre,ezt nem tudom mire vélni,de remélem hamarosan válaszolsz pls.
Endre: 10:40. Na mivan már nem igaz,én türelmes vagyok de ez már sok,írj már vissza létszives
Endre: 11:05 most jutott eszembe,hogy lehet lemerült a mobilod ezért se reagálsz, nézd el ha kicsit türelmetlen voltam az előbb, írj kérlek hiányzol
Endre: 11:35 hahó van itt valaki, fontos lenne beszélni az életemről van szó, csak 5percet adj kérlek
Endre: 12:00 pont ebédidő van és gondoltam addig rád írok ma még úgyis alig beszéltünk, te mit eszel kérlek írd le fontos lenne.
Endre: 12:15 na végeztem az ebéddel dönert ettem a változatosság kedvéért neked jó volt az ebédet, ha befejezted felhívhatnál beszélgessünk légyszi légyszi
Endre: 13:00. Na jól van látom nem akarsz beszélni,pedig láthatod milyen visszafogott vagyok és nem is tuszkolom rád magam,hogy beszéljünk,de ha így akkor én is így szia.
Endre 13:05. Bocsi az előbbiért csak biztos a romlott döner miatt volt,sose tudnék rád haragudni kérlek beszéljünk csak egy kicsit, már az is elég lenne.
Endre 14:00 teljesen kivagyok borúlva nem tudom kihez forduljak mindenki utál,legalább veled had beszéljek
Endre: 14:35. Tudom hogy látod az üzeneteimet most mit csinálod ezt,jól van akkor hagyjuk békén egymást,tudod mit már nem is érdekelsz
Endre: 15:05. Hö-hö szia kicsit felkaptam a vizet,de tudod ilyen Sodi a Sodi na mindegy jó lenne kicsit beszélni
Endre: 15:40. Csak ezért írok mert itt állok a hídon és ha nem válaszolsz akkor leugrok érted leugrok, könyörgöm beszéljünk
Endre: 16:10. Képzeld most szedtek ki a vízi rendőrök a Dunából tiszta víz vagyok,most már beszélhetnénk kérlek
16:50. Na hazaértem kicsit lefekszek mer túl fárasztó volt ez a nap, remélem amire felkelek válaszolsz és tudunk beszélni
20:00. Felkeltem a kis délutáni szundimból és szomorúan láttam,hogy nem írtál, most miért kell ezt csinálni,pedig olyan jól megvoltunk
20:35. El is felejtettem említeni,hogy amíg aludtam azt álmodtam,hogy válaszolsz és újra jóban vagyunk, már olyan boldog voltam.
21:15. Tényleg sokat jelentene,ha tudnánk beszélni romokban az életem a meló helyemet is kiderítették a trollok csak benned bízok
21:50. Jól van akkor felejtsük el egymást örökre,már nem is érdekelsz le is zártalak, soha többet nem írok ide.
22:20. Bocsáss meg nem bírtam tovább az a sok szép emlék mind feltört ahogy azt a kukás zsákot a fejem elé tetted akkor még minden szép volt, kezdjük újra kérlek
22:59 na mennem kell aludni,kicsit elfáradtam a melegben és a 20 doboz sörben sajnálom,hogy nem tudtunk ma beszélni,de láthatod milyen türelmes vagyok és hogy egyáltalán nem vagyok tolakóodó, puszi most megyek aludni holnap nehéz napom lesz a főnök akar velem beszélni, de amint felkeltem az első dolgom lesz,hogy rád írjak…
Nem fogadott/tiltott üzenetek:
Endre 08:35: szia Laura jó lenne ha kibékülnénk és megbocsátanál,nagyon fontos lenne kérlek
Endre:08:55 szia Laura biztos nem láttad az előző üzenetem,de fontos lenne,hogy megnézd,kérlek olvasd el
Endre:09:20. Nem tudom miért nem kapod meg az üzeneteimet,pedig nagyon fontos lenne, kezd minden összeomlani körülöttem,kérlek beszélgess velem
Endre: 09:50 na nem akarlak zavarni csak nem tudom,hogy megkaptad-e az üzeneteimet,nagyon hiányzol kérlek béküjjünk ki.
Endre: 10:15. Ez már kezd kicsit frusztráló lenni,hogy nem is válaszolsz nem reagálsz az üzeneteimre,ezt nem tudom mire vélni,de remélem hamarosan válaszolsz pls.
Endre: 10:40. Na mivan már nem igaz,én türelmes vagyok de ez már sok,írj már vissza létszives
Endre: 11:05 most jutott eszembe,hogy lehet lemerült a mobilod ezért se reagálsz, nézd el ha kicsit türelmetlen voltam az előbb, írj kérlek hiányzol
Endre: 11:35 hahó van itt valaki, fontos lenne beszélni az életemről van szó, csak 5percet adj kérlek
Endre: 12:00 pont ebédidő van és gondoltam addig rád írok ma még úgyis alig beszéltünk, te mit eszel kérlek írd le fontos lenne.
Endre: 12:15 na végeztem az ebéddel dönert ettem a változatosság kedvéért neked jó volt az ebédet, ha befejezted felhívhatnál beszélgessünk légyszi légyszi
Endre: 13:00. Na jól van látom nem akarsz beszélni,pedig láthatod milyen visszafogott vagyok és nem is tuszkolom rád magam,hogy beszéljünk,de ha így akkor én is így szia.
Endre 13:05. Bocsi az előbbiért csak biztos a romlott döner miatt volt,sose tudnék rád haragudni kérlek beszéljünk csak egy kicsit, már az is elég lenne.
Endre 14:00 teljesen kivagyok borúlva nem tudom kihez forduljak mindenki utál,legalább veled had beszéljek
Endre: 14:35. Tudom hogy látod az üzeneteimet most mit csinálod ezt,jól van akkor hagyjuk békén egymást,tudod mit már nem is érdekelsz
Endre: 15:05. Hö-hö szia kicsit felkaptam a vizet,de tudod ilyen Sodi a Sodi na mindegy jó lenne kicsit beszélni
Endre: 15:40. Csak ezért írok mert itt állok a hídon és ha nem válaszolsz akkor leugrok érted leugrok, könyörgöm beszéljünk
Endre: 16:10. Képzeld most szedtek ki a vízi rendőrök a Dunából tiszta víz vagyok,most már beszélhetnénk kérlek
16:50. Na hazaértem kicsit lefekszek mer túl fárasztó volt ez a nap, remélem amire felkelek válaszolsz és tudunk beszélni
20:00. Felkeltem a kis délutáni szundimból és szomorúan láttam,hogy nem írtál, most miért kell ezt csinálni,pedig olyan jól megvoltunk
20:35. El is felejtettem említeni,hogy amíg aludtam azt álmodtam,hogy válaszolsz és újra jóban vagyunk, már olyan boldog voltam.
21:15. Tényleg sokat jelentene,ha tudnánk beszélni romokban az életem a meló helyemet is kiderítették a trollok csak benned bízok
21:50. Jól van akkor felejtsük el egymást örökre,már nem is érdekelsz le is zártalak, soha többet nem írok ide.
22:20. Bocsáss meg nem bírtam tovább az a sok szép emlék mind feltört ahogy azt a kukás zsákot a fejem elé tetted akkor még minden szép volt, kezdjük újra kérlek
22:59 na mennem kell aludni,kicsit elfáradtam a melegben és a 20 doboz sörben sajnálom,hogy nem tudtunk ma beszélni,de láthatod milyen türelmes vagyok és hogy egyáltalán nem vagyok tolakóodó, puszi most megyek aludni holnap nehéz napom lesz a főnök akar velem beszélni, de amint felkeltem az első dolgom lesz,hogy rád írjak…
bolgár jeti
(
x30)
Jun 28, 2022 23:54:51
x30)
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 28, 2022 23:55:32
x7)
Pedig kiváló flokktéma lenne a laptop billentyűzetcsere pókujjakkal www.youtube.com/watch?v=NbbBffpHBp4 Szerintem már a milliós setup 70%-a müködésképtelen.
Anschluss
(
x4)
Jun 28, 2022 23:57:33
x4)
Szerintem MÉG nem rugták ki.
Sőt!
Sőt!
ezen enis gondolkodtam. abban az esetben, ha megsem az Atosnal dolgozik, hanem egy olyan cegnel, ami az Atos gepparkjat kezeli, akkor akar az elonyere is fordithatja ezt az egeszet.
ha a ceg nem kap tenyfeltarast vagy nem jut el a megfelelo helyre, akkor csak a laptop miatt kerdezik fel, es azt meg be tudja mutatni, hogy ott van nala.
innentol mondhatja, hogy nezzetek, a trollok meg erre is kepesek, ilyet behazudni hogy naluk az ellopott laptop. es utana soha tobbet semmilyen feltaras nem uti at a ceg ingerkuszobet.
eppen ezert is vetettuk el a hasonlo megoldast mar az elejen, mikor kiderult hogy az Atostol van a laptop. mert ez forditva is elsulhet. de remeljuk a legjobbakat (vagyis gyagyasnak a legrosszabakat).
hetvegen ugyis kiderul hogy kibasztak-e, tovabb ugyse tudja magaban tartani. aztan lassan bekerul a most elhagyott ceg neve a masinis CV-be mint projektmunka es a LinekedIN-en latni fogjuk :)
Gunnar
(
x2)
Jun 28, 2022 23:59:39
x2)
errol korabban irt Biztatasi Kar is, hogy mi a modja, de o azt mondta hogy nagyon sokaig tart egy ilyen folyamat es hogy meg annal is nehez aki tenyleg nem tud magarol gondoskodni.
es szerintem a gondnoksag ala vinne a hiteleit is, mert azok meg akkor keletkeztek amikor beszamithato volt. ha meg van kulsos gondnoka, akkor az meg pont nem fog neki segiteni hogy ellogja az adossagait, tehat meg a rokkant nyugdijabol is fizethetne elete vegig azokat.
mondjuk ez lenne az egyik legjobb befejezo epizod (Blaha mondjuk jobb): be lenne zarva Pupszaszra, Golda folyamatosan "nevelne" es rikacsolna neki, a penzet meg egy onkormanyzati dolgozo osztana be. Kevsebb kart tudna okozni, az biztos, mint igy.
es szerintem a gondnoksag ala vinne a hiteleit is, mert azok meg akkor keletkeztek amikor beszamithato volt. ha meg van kulsos gondnoka, akkor az meg pont nem fog neki segiteni hogy ellogja az adossagait, tehat meg a rokkant nyugdijabol is fizethetne elete vegig azokat.
mondjuk ez lenne az egyik legjobb befejezo epizod (Blaha mondjuk jobb): be lenne zarva Pupszaszra, Golda folyamatosan "nevelne" es rikacsolna neki, a penzet meg egy onkormanyzati dolgozo osztana be. Kevsebb kart tudna okozni, az biztos, mint igy.
Azért megnézném azokat a psziho felméréseket, ahol végigzongorázzák, hogy milyen módon trükközte össze a hiteleket, mert ahhoz megvolt az esze, aztán meg hirtelen elmeroggyant lett mikor elfogyott a pénzike aminek több károsultja is van a másik oldalról. Kicsit sem gyanús menekülési módszer. Ismertem olyat akinek kirendelt gondnoka volt, (szülei már nem éltek) és hát Sodrák hozzá képest egy akadémikus, szóval szerintem megbukna egy ilyen próbálkozással.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 29, 2022 00:02:19
x39)
Holnap kifejtem, kicsit bővebben, de ne gondold gyagyás geci, hogy most neki állsz játszani a néma Leventét és minden rendben van, Uszikálhatsz tovább a tengerben, boldog kis sneci geciként.
Meg a kurva anyádat!
Most fekszem, hogy holnap szép legyek.
Na meló, csá. Nemis.
Na valóságtagadás, csá.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Meg a kurva anyádat!
Most fekszem, hogy holnap szép legyek.
Na meló, csá. Nemis.
Na valóságtagadás, csá.
Penzmento
(
x6)
Jun 29, 2022 00:02:27
x6)
Atos Consulting…
🕎Endigame🕎
sittessanyi
(
x7)
Jun 29, 2022 00:07:00
x7)
Nem zaklatok senkit... ezt tegnap hajnalba írta... tartott kb. 12óráig, amióta loopolja laurát... most abból nem rakok ki... de ilyen regény: bocsáss meg meg beszéljünk kééérlek csak 5percet kell elképzelni... majd talán hétvégén! :D
tényleg kicsit túlaggódtuk ezt a laurás témát. sneci zaklató udvarlása minden épeszű nőt távol tart önmagától.
mondjuk szandi simán kibírta volna, viszont ő meg a gyagyást akasztja ki :D gyönyörű 22-es csapdája. púp egyedül fog elpatkolni.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 29, 2022 00:13:25
x15)
hetyetye
Világbajnok az avatarod Trolléga!
Jun 29, 2022 00:20:02
"gaymer" :D
Jun 29, 2022 00:20:02
Símaszkos troll
Jun 29, 2022 00:24:23
Vajon a beszáradt hajfestékkel mi történt?
Kidobta vagy azóta is táncol rajta, mint a sok hulladékon a lakásban, ami a földre esett és ott is maradt?
Esetleg Fifit megelőzve kiugrott az ablakon, mert már nem bírta ezt az állapotot?
Jun 29, 2022 00:24:23
Részletre vett szalvéta
Jun 29, 2022 00:26:03
Eredetileg szerettünk volna még néhány napot várni, de az események eszkalálódása azt kívánja, hogy itt és most megírjam a hotyfoltot.
Kicsit megkésve, de emelem kipám, szép munka volt! Ma is tanultunk valamit, mégpedig: a trollok ártalmatlanok
Jun 29, 2022 00:26:03
féregnyulvány
(
x7)
Jun 29, 2022 00:30:44
x7)
mario mikor lesz?
Sodronyka
(
x4)
Jun 29, 2022 00:35:56
x4)
mario mikor lesz?
Én a piciklizős és úszós lájfokat várom go pro val a sportos erős fiatal Fifitől.... :)
Vasaltheréspatkány
Jun 29, 2022 00:39:48
A napi 30-45 perc "erősítés" mellett szó sem lehet róla. Hiszen a komoly sportolás nagyon fárasztó. Jun 29, 2022 00:39:48
Trollul Madár
(
x15)
Jun 29, 2022 00:42:09
x15)
Endre!
Púpszászon van döneres?
Púpszászon van döneres?
Sodronyka
(
x4)
Jun 29, 2022 00:42:27
x4)
A napi 30-45 perc "erősítés" mellett szó sem lehet róla. Hiszen a komoly sportolás nagyon fárasztó.
Ety kis rollerezéssel fogom mixelni ity tutok pihenni is , csak még a roller appokkal barátkozom a hozzá tartozó doksikat olfasom, de ez egy uj vonal lesz, kontent a javából
C64korszak
(
x2)
Jun 29, 2022 00:47:58
x2)
Respect az akcióért, főleg a hatalmas ráfordítás döbbenet, amivel ennyi céget megkerestetek.
Viszont nekem ez az Atos, ez valahogy furcsa.
Ez egy nemzetközi giga-multi, ami olyannyira nincs osztrákban jelen (németben igen) hogy az "atos.at" egy teljesen, full-full más cég.
Mivel a német piac csak egy picike (bár felteszem fontos) tortaszelet nekik, az egész cég a nemzetközi gigamulti arcot mutatja, minden kommunikáció natív és megkérdőjelezhetetlen nyelve az angol. Ez természetes is egy ekkora cégnél.
Szóval egy olyan multi vette fel snecit, ahol angolul kellett felvételiznie és dolgoznia, naponta, és ő ezt megugorja?
Egyáltálan mit fejleszt, kinek? Ez nem egy gánylabor, bár akkora, bármin dolgozhatnak bárkinek.
Tovább bonyolítja a dolgot, hogy a multi épp kettéhasad, de amíg nem lőjük be jobban snecit, addig egy mamutra, sőt egy kétfelé kocogó mamutcsordára lövöldözünk légpuskával sajnos. Ha egyáltalán itt kapaszkodik a gyagya valami módon.
Ez egy nemzetközi giga-multi, ami olyannyira nincs osztrákban jelen (németben igen) hogy az "atos.at" egy teljesen, full-full más cég.
Mivel a német piac csak egy picike (bár felteszem fontos) tortaszelet nekik, az egész cég a nemzetközi gigamulti arcot mutatja, minden kommunikáció natív és megkérdőjelezhetetlen nyelve az angol. Ez természetes is egy ekkora cégnél.
Szóval egy olyan multi vette fel snecit, ahol angolul kellett felvételiznie és dolgoznia, naponta, és ő ezt megugorja?
Egyáltálan mit fejleszt, kinek? Ez nem egy gánylabor, bár akkora, bármin dolgozhatnak bárkinek.
Tovább bonyolítja a dolgot, hogy a multi épp kettéhasad, de amíg nem lőjük be jobban snecit, addig egy mamutra, sőt egy kétfelé kocogó mamutcsordára lövöldözünk légpuskával sajnos. Ha egyáltalán itt kapaszkodik a gyagya valami módon.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 29, 2022 00:59:07
x47)
Respect az akcióért, főleg a hatalmas ráfordítás döbbenet, amivel ennyi céget megkerestetek.
1 hónapig ment a loop, hogy angolul kell tanulnia, szóval ez meg pont profilba vág.
AngolEndre
Jun 29, 2022 01:02:01
Jun 29, 2022 01:02:01
Sodronyka
(
x4)
Jun 29, 2022 01:06:53
x4)
Baby shark
Mama Shark
Papa Shark
Grandma Shark
Surfer Dude
Went for a Swim
Lost a Leg
Lost an Arm
911, do do, do do do do
911, do do, do do do do
911, do do, do do do do
911
CPR, do do, do do do do
CPR, do do, do do do do
CPR, do do, do do do do
CPR
It's not working
Reincarnation
As a Baby Shark
Mama Shark
Papa Shark
Grandma Shark
That's the End
Ez is megy kivűlről
Trollul Madár
(
x15)
Jun 29, 2022 01:24:31
x15)
Endre!
Hamarosan remek Jonciii csinál rólad Vekni-krónikákat a Blahán. :)
Hamarosan remek Jonciii csinál rólad Vekni-krónikákat a Blahán. :)
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Jun 29, 2022 02:00:48
x1)
Most olvastam vissza vagy 10 oldalt mert épp nyaraltam, de a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen atomháborúra és nukleáris télre jövök haza!
Nagy pacsi mindenkinek aki részt vett az akcióban, nagyok vagytok!
Átlagos alienpörkölt élvező
Nagy pacsi mindenkinek aki részt vett az akcióban, nagyok vagytok!
MaxPayne
(
x24)
Jun 29, 2022 02:26:12
x24)
Latod Endre?!
Nem csináltad meg a hajfestős lájfszot es mi lett a vege?
Karma!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nem csináltad meg a hajfestős lájfszot es mi lett a vege?
Karma!
Vault-Tec troll
Jun 29, 2022 02:37:13
Endre!
Ha lett volna Fallout stream a milliós szetáppal akkor most tudnád hogyan élj túl egy atomot! Ehelyett egy púpos rothadó ghoul vagy a csatornában.
Na Nuka-Kortyos lootolás a Púp Vegasi CBA-ból csá!
Ha lett volna Fallout stream a milliós szetáppal akkor most tudnád hogyan élj túl egy atomot! Ehelyett egy púpos rothadó ghoul vagy a csatornában.
Na Nuka-Kortyos lootolás a Púp Vegasi CBA-ból csá!
Jun 29, 2022 02:37:13
Ásó27
(
x68)
Jun 29, 2022 03:10:12
x68)
Amíg nincs ötlet, addig nem lesz videó/live? Szerintem ennyi erővel le is törölheted a csatornáidat :DDDD
Na bejjj!
Mifaaaaaaaaaaaan
Na bejjj!
Trollok harca
(
x5)
Jun 29, 2022 03:53:16
x5)
kvázi Laurának köszönheti a lájfdéndzsört
Miskolci alvósejt
A szauna szatírja
(
x1)
Jun 29, 2022 04:39:58
x1)
Nagyon egyet értek azt fogják hinni csalni akar. Meg persze fogyos meg minden de gyárba próbálkozhat úgy vannak vele. A kommandónak meg gratula, hozzátok képest a MoszaT kutyafasza!
buniBanki
(
x2)
Jun 29, 2022 06:52:26
x2)
Egy dolgot nem értek, tegnap melyik keresztény ünnep volt? Ez a belülről rothadó pedofil általában akkor szokott rábaszni. Ma van Péter, Pál, az aratás kezdete
Endre egy pedofil!
Endre
Jun 29, 2022 07:21:55
A megszokás és a gyűlölet közösségkovácsoló erejének tömegpszichózisában vagytok. Nem veszitek észre mit tesztek?!
Ne gonoszkodjatok velem, HAGYJATOK BÉKÉN!
Ne gonoszkodjatok velem, HAGYJATOK BÉKÉN!
Jun 29, 2022 07:21:55
Trollul Madár
(
x15)
Jun 29, 2022 07:27:31
x15)
Endre!
Rémálmom volt éjjel.
Azt álmodtam, láfdézsőr van mert melócsá van és úton vagy a Blahára. Ja várj csak…
Rémálmom volt éjjel.
Azt álmodtam, láfdézsőr van mert melócsá van és úton vagy a Blahára. Ja várj csak…
Tardnéző
Jun 29, 2022 07:29:25
#LeaveThePedophileAlone
Jun 29, 2022 07:29:25
Optimusz
Jun 29, 2022 07:30:44
Endre!
Púpszászon van döneres?
Púpszászon van döneres?
Kitűnő égetett fasírtot viszont biztos hogy lehet kapni. Igazi gourmet. Több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakács készíti. :)
Jun 29, 2022 07:30:44
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 29, 2022 07:34:30
x4)
Kvázi magának. Egyedül az nem az ő hibája, hogy ilyen ótvar a feje.
Atos HR Team
Jun 29, 2022 07:38:28
Jun 29, 2022 07:38:28
sértett pszichopata
Jun 29, 2022 07:39:59
Szerintem basszál rá mindenre, gyere nyaralni!
Jun 29, 2022 07:39:59
Hahó
(
x135)
Jun 29, 2022 07:42:37
x135)
Hahó! Üresedés van nálunk.
jobs.atos.net/go/Jobs-in-Austria/3684701/
xray
(
x21)
Jun 29, 2022 07:45:14
x21)
gyagyás, meglátogattad már apádat?
él még egyáltalán?
él még egyáltalán?
xray
(
x21)
Jun 29, 2022 07:54:59
x21)
Jun 29, 2022 07:54:59
ez gyors volt.Jun 29, 2022 07:54:59
Hahó
(
x135)
Jun 29, 2022 07:58:06
x135)
Bocs, mai dátummal.
xray
(
x21)
Jun 29, 2022 08:01:19
x21)
Jun 29, 2022 08:01:19
Bocs, mai dátummal.
így nehezen lesz stressznélküli nyugi. Jun 29, 2022 08:01:19
trolléga
(
x30)
Jun 29, 2022 08:01:20
x30)
Fifike bazdmeg! Anno mikor tavasszal púpszászon magányosan sétálgattál azt fejtegetted hogy nyár végére vagy Blaha vagy főnixként támadsz fel. Mit gondolsz most melyik áll közelebb a valósághoz?
Ahhoz mit szólsz hogy 1 hónap alatt meg lett a melócsá? A trollok egyre ügyesebbek, te meg egyre vénebb, ostobább és demensebb faty!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ahhoz mit szólsz hogy 1 hónap alatt meg lett a melócsá? A trollok egyre ügyesebbek, te meg egyre vénebb, ostobább és demensebb faty!
Trollul Madár
(
x15)
Jun 29, 2022 08:07:16
x15)
Endre!
A Blahán van döneres!
A Blahán van döneres!
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 29, 2022 08:09:53
x23)
Sodi, 24 órája csendes minden. Indítsd be a bulit.
Itt a menetrend ha kell.
Beköszönsz ide a fórumra egy Örülhetekkel majd jöhet egy kis fenyegetőzés Karib,féregnyulvány,pupszi és ismeretlen troll irányába.
Dél körül elkezded telefosni a púpfalat.
Este meg, EMBERI IDÖBE, indul a magyarázós, betelefonálós lájv.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Itt a menetrend ha kell.
Beköszönsz ide a fórumra egy Örülhetekkel majd jöhet egy kis fenyegetőzés Karib,féregnyulvány,pupszi és ismeretlen troll irányába.
Dél körül elkezded telefosni a púpfalat.
Este meg, EMBERI IDÖBE, indul a magyarázós, betelefonálós lájv.
Marikanéni
Jun 29, 2022 08:10:11
Endre!
A Blahán van döneres!
A Blahán van döneres!
Így igaz! Gyere haza angyalom, én majd minden nap adok neked pénzt dönerre! Ne aggódj én nem fogom hagyni, hogy éhezz!
Jun 29, 2022 08:10:11
halászlé
(
x24)
Jun 29, 2022 08:13:20
x24)
érdekes amúgy, hogy az Atos Abgeschlossene ausbildungot kér; Endy, csak nem photoshoppoltál egy diplomát???...ja nem, te olyant nem tudsz..
Túlmelegedett S22
Jun 29, 2022 08:13:43
Jun 29, 2022 08:13:43
Trollul Madár
(
x15)
Jun 29, 2022 08:23:07
x15)
Endre!
Gammer-trènernèl lemondtad már a kubecétéel kurzust?
Gammer-trènernèl lemondtad már a kubecétéel kurzust?
NiggerBerger
Jun 29, 2022 08:24:39
Endre, azért elég kemény lehet neked most ez az időszak, jól kibasztál magaddal.
De én azért köszönettel tartozom neked mint egy majdnem sorstársad. Éreztem már magamon a blahai pisaszagot annyira motiválatlan voltam, de a lankadt fasszal való maszatolás amit te életnek hívsz abszolút felkeltette bennem az élni akarást. Hétfőn interjúztam, kedden ajánlatot kaptam, amit el is fogadtam. Köszönöm endi, nélküled ez nem ment volna. Nyugtasson meg a tudat hogy a fostos neonáci léteddel egy zsidó srác útját egyengeted. Ha lent leszel a blahán, és egy hányás tócsában fekszel, akkor majd meghívlak egy sörre. Feltéve ha nem vernek agyon az első napodon az utcán a pedo hajlamod miatt. Én nem fogok ilyet tenni. Nem érsz annyit, de az első sorból fogom nézni ha megtörténik. Szerintem ez lesz a veszted. De ne aggódj, ha van túlvilág ott sokkal jobban fogsz szenvedni mint itt.
Srácok, emelem kalapom, jól odabasztatok! 10/10. Azt a meetinget egyébként megnézném ahol szembesíti a munkáltató a tényekkel :DDD
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
De én azért köszönettel tartozom neked mint egy majdnem sorstársad. Éreztem már magamon a blahai pisaszagot annyira motiválatlan voltam, de a lankadt fasszal való maszatolás amit te életnek hívsz abszolút felkeltette bennem az élni akarást. Hétfőn interjúztam, kedden ajánlatot kaptam, amit el is fogadtam. Köszönöm endi, nélküled ez nem ment volna. Nyugtasson meg a tudat hogy a fostos neonáci léteddel egy zsidó srác útját egyengeted. Ha lent leszel a blahán, és egy hányás tócsában fekszel, akkor majd meghívlak egy sörre. Feltéve ha nem vernek agyon az első napodon az utcán a pedo hajlamod miatt. Én nem fogok ilyet tenni. Nem érsz annyit, de az első sorból fogom nézni ha megtörténik. Szerintem ez lesz a veszted. De ne aggódj, ha van túlvilág ott sokkal jobban fogsz szenvedni mint itt.
Srácok, emelem kalapom, jól odabasztatok! 10/10. Azt a meetinget egyébként megnézném ahol szembesíti a munkáltató a tényekkel :DDD
Jun 29, 2022 08:24:39
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 29, 2022 08:37:35
x10)
Tegnap óta, nagyon csendes a púpfal. Örülhetünk??!!
Álmodjatok Rémeket!
gobesug
(
x30)
Jun 29, 2022 08:37:57
x30)
Egy dolgot nem értek, tegnap melyik keresztény ünnep volt? Ez a belülről rothadó pedofil általában akkor szokott rábaszni. Ma van Péter, Pál, az aratás kezdete
trolléga
(
x30)
Jun 29, 2022 08:39:50
x30)
Épp ezért zaklatja. A mostani mentora, Géza, az aki kibaszatta az előző melócsából. Logika a köbön. Te tényleg ennyire hülye vagy fifi?
Amúgy meg a lófaszt neki köszönheti, csakis magának köszönheti. Ha nem dokumentációt tanulmányozott volna hetekig akkor senkit nem érdekelt volna a szögedi drogozása. Mondjuk a laptop "elvesztése" akkor is cink.
MaxPayne
(
x24)
Jun 29, 2022 08:46:42
x24)
Pup! Nem ugy volt, hogy iden nyarra lesz melo es a Merci is a tied lesz? Ez a projekt most melyik fazisban van? Tobben kerdezik.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 29, 2022 08:51:35
x2)
Szerintem basszál rá mindenre, gyere nyaralni!
az oled tvnek szebb a képe!
Túlmelegedett S22
Jun 29, 2022 08:55:21
benácultak az atosok, hogy pont pride hónapba dobták ki a superstraight dokumentacio olvasgatót.
Jun 29, 2022 08:55:21
Hahó
(
x135)
Jun 29, 2022 09:11:22
x135)
benácultak az atosok, hogy pont pride hónapba dobták ki a superstraight dokumentacio olvasgatót.
Ilyenkor piszony perelni kell hiszen megsértették a melegjogaidat sneci.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 29, 2022 09:15:59
x2)
NSZKSZ a trollégáknak! Gondolom Fifike már a Pride hónapi programokat szervezte Szandrával vagy Laurával. Fifike, a pesti vonuláson részt tudsz venni, blahától 4 megálló.
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 29, 2022 09:16:53
x2)
Tudom, túl sok filmet nézek, de a nagy csavar ezek után az lenne a egészben, ha kiderülne, hogy a szőke cicus valójában a Recskás beépített embere és ez mind a terv része volt, valójában a Májast, Andy Vajnát akarják megszívatni :D:D:D.
Azt meg egyáltalán nem hiszem el, hogy ennek az adonisz Viktorsznak megvolt a szőke csaj, hát két külön kategória a kettő. Mármint testileg. Agyilag lehet egy szinten vannak, azt nem tudom.
Azt meg egyáltalán nem hiszem el, hogy ennek az adonisz Viktorsznak megvolt a szőke csaj, hát két külön kategória a kettő. Mármint testileg. Agyilag lehet egy szinten vannak, azt nem tudom.
nonsense
(
x1)
Jun 29, 2022 09:21:56
x1)
Nem akarsz róla valami vicces dolgot megosztani, te gyagyás barom?! Vagy most nem vagy humorodnál?!
féregnyulvány
(
x7)
Jun 29, 2022 09:24:20
x7)
en komolyan aggodom erted sneci, azert a pupfalra posztolhatnal valami vicceset
Endre
Jun 29, 2022 09:28:37
Ha majd újra nyeregbe kerülök akkor visszaadom a gonoszkodást és jól kiröhögöm mindenki megdöglött kurva anyját!
Jun 29, 2022 09:28:37
Andy Vajna
Jun 29, 2022 09:29:37
Tudom, túl sok filmet nézek, de a nagy csavar ezek után az lenne a egészben, ha kiderülne, hogy a szőke cicus valójában a Recskás beépített embere és ez mind a terv része volt, valójában a Májast, Andy Vajnát akarják megszívatni :D:D:D.
Hát ez azért hetyetye, ilyet még a terminátorba sem mertünk írni.
Laura meg lehet vonzó valakiknek, de amilyen buta szegény... Viktorsz sem egy lángész, de pont ezek tudják mi kell a butácska lányoknak. Nézd nekem is milyen fiatal bigém lett a halálom előtt
Jun 29, 2022 09:29:37
Trollul Madár
(
x15)
Jun 29, 2022 09:39:55
x15)
Endre!
Az ekkora rádiócsend mindíg a megreccsenés jele.
Endre
Jun 29, 2022 09:45:13
Mi lenne ha békét kötnénk?! Valami semleges helyen, mondjuk Szegeden!
2022 - Treaty of Szeged
Mehet? Kapitulálnék!
2022 - Treaty of Szeged
Mehet? Kapitulálnék!
Jun 29, 2022 09:45:13
Hahó
(
x135)
Jun 29, 2022 09:48:12
x135)
Endre!
Zegernye
(
x2)
Jun 29, 2022 09:49:01
x2)
"Wir haben uns zum Ziel gesetzt, Diversität in unserem Unternehmen zu fördern. Wir freuen uns über deine Bewerbung, unabhängig von Geschlecht, Herkunft, Alter, Behinderung oder sexueller Orientierung."
halászlé
(
x24)
Jun 29, 2022 09:50:10
x24)
vladrl
(
x8)
Jun 29, 2022 09:51:04
x8)
es ist doch ein demon! keine frau, ein demon! demon demon demon demon demon demon
Trollul Madár
(
x15)
Jun 29, 2022 09:51:14
x15)
Ez az Endre!
Indulhat a családírtós-fenyegetőzős lájf!
halászlé
(
x24)
Jun 29, 2022 09:52:05
x24)
ehh, hast eigentlich recht...
Zegernye
(
x2)
Jun 29, 2022 09:52:56
x2)
Natürlich!
kripli figyelő
(
x12)
Jun 29, 2022 10:00:48
x12)
De röhögnék ha a cég levonná a fizetéséből a tönkre sörözött munkaeszközt.Jó vastagon rávernének ezer eurót.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 29, 2022 10:05:13
x7)
minden rendben van, stresszmentes nyugi van.
Hahó
(
x135)
Jun 29, 2022 10:06:25
x135)
De röhögnék ha a cég levonná a fizetéséből a tönkre sörözött munkaeszközt.Jó vastagon rávernének ezer eurót.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 29, 2022 10:09:23
x7)
szerintem kutya baja, de jolenne ha osszetorne
Kötőjel
(
x12)
Jun 29, 2022 10:11:37
x12)
pimasz a sodi volt a sodi kredenc lelkecske, ezért hát az Univerzum belenyomta a sodi pofáját a saját szarába. nagyon röhögök, a sodi.
gyere fölényeskedni, the szar. vagy most nincs lelkecske?? taknyos a nózi, kicsi zsidó? :))
vérdíj target nr. 1
gyere fölényeskedni, the szar. vagy most nincs lelkecske?? taknyos a nózi, kicsi zsidó? :))
Streamer Koldus
(
x2)
Jun 29, 2022 10:14:40
x2)
Endre, ne legyél már ennyire begyöpösödött fasz, tudjuk, hogy itt lurkolsz. Tessék a fórumra írni és beszámolni róla, hogy mióta vagy munkanélküli, van-e már kinézőben új állás, mi van a júniusi felpörgéssel, mennyire visel meg, hogy mindenki letiltott messengeren, stb. Szóval kezdj el végre figyelemkurvulni, ahogyan szoktad.
Vasaltheréspatkány
Jun 29, 2022 10:16:12
Álló pecekkel várom, a nagy leszámolást. Fifi mikor fogsz mindannyiunkat megölni?
Jun 29, 2022 10:16:12
FikaRajongó
Jun 29, 2022 10:21:23
Vajon az 1 milliomodik komment lesz meg hamarabb, vagy a blahára költözés?
Jun 29, 2022 10:21:23
szörnyeteg
(
x3)
Jun 29, 2022 10:24:40
x3)
Endre, amíg várod a telefont a HR- ről, mond már meg, te írtad a masztipartis kommentet?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
MagyarVictor
(
x3)
Jun 29, 2022 10:35:25
x3)

MagyarVictor
(
x3)
Jun 29, 2022 10:36:53
x3)
NSZKSZ minden közreműködőnek amúgy...
HeTe!
vladrl
(
x8)
Jun 29, 2022 10:42:40
x8)
Ismét egy retard.
ez az idióta folyton idejár hirdetni a szar videóit :D mennyire kell ehhez retardáltnak lenni? az előző accja gondolom ki lett baszva, most újra itt van :D
KicsiNéző
(
x13)
Jun 29, 2022 10:42:45
x13)
Endre jelentkezned kellene erre az Atosos melóra, úgy tűnik profilba illik!
Amúgy nem tudom min megy a picsaszáj Endre, gyere nevetni a kommenthaverokkal meg a TV néző gyerekekkel!
Hát elmondtad, hogy annyian érdeklődtek, hogy válogatnod kellett - szerintem csak írj néhány fejvadásznak, hogy most már elérhető vagy - kapkodni fognak érted.
Amúgy nem tudom min megy a picsaszáj Endre, gyere nevetni a kommenthaverokkal meg a TV néző gyerekekkel!
Hát elmondtad, hogy annyian érdeklődtek, hogy válogatnod kellett - szerintem csak írj néhány fejvadásznak, hogy most már elérhető vagy - kapkodni fognak érted.
tyodika
Jun 29, 2022 10:45:01
Amikor azt mondtam minden eszköz megengedett, akkor trollok véres torkára és halomra ölt óvodásokra gondoltam, nem arra, hogy elveszitek tőlem a nudiszaunákat. Ne gonoszkodjatok velem péküjjünkki:(
Jun 29, 2022 10:45:01
GoForIt
Jun 29, 2022 10:48:23
Endre, legalább lesz időd Super Mariozni
Jun 29, 2022 10:48:23
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 29, 2022 10:49:16
x5)
Jajj szegény Endre,pont mire végeztél volna a dokumentáció olvasásával már ki is basztak….
Amúgy tökéletes volt ez az akció időzítés,mert ha jól emlékszem múlthét csütörtök és péntek körül többen is írták,hogy már csak júli 1-ig kell kihúznia és megvan az egy hónap próbaidő, ezért is voltak az utóbbi másfél hétben ezek a live mentes rövid vidik,próbálta kimákolni valahogy,de a karma utolérte és a ledúrvább,hogy már csak 3napot kellett volna megúsznia hozzá és meglett volna az első hónap..
Amúgy tökéletes volt ez az akció időzítés,mert ha jól emlékszem múlthét csütörtök és péntek körül többen is írták,hogy már csak júli 1-ig kell kihúznia és megvan az egy hónap próbaidő, ezért is voltak az utóbbi másfél hétben ezek a live mentes rövid vidik,próbálta kimákolni valahogy,de a karma utolérte és a ledúrvább,hogy már csak 3napot kellett volna megúsznia hozzá és meglett volna az első hónap..
nonsense
(
x1)
Jun 29, 2022 10:49:37
x1)
Ez mi a fasz? Töröljétek már, nem is értem ez a videó hogy jön ide :D
Jön a válság! Minden másodperc megtekintése, minden forint számít!
Rufus
Jun 29, 2022 10:52:44
Jajj szegény Endre,pont mire végeztél volna a dokumentáció olvasásával már ki is basztak….
Lehet intervenció nélkül is repült volna, de ez így sokkal szebb lett
Jun 29, 2022 10:52:44
balek
(
x10)
Jun 29, 2022 10:56:54
x10)
Endre, nézd a dolgok jó oldalát: igaz, hogy megint kirúgattak a trollok, és taknyos lett a nózi, de legalább a langyos sör mellé lesz mit kitúrni az orrodból és jóízűen elmajszolni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Endre
Jun 29, 2022 10:57:18
Így is megkapom az egymilliómat az egy hónapnyi olvasgatásért, csicskásaim!
Egy koszos közmunkás egy egész évet dolgozik ennyi pénzért!
Egy koszos közmunkás egy egész évet dolgozik ennyi pénzért!
Jun 29, 2022 10:57:18
Sörike
(
x3)
Jun 29, 2022 10:59:29
x3)
Várom a következő bejelentését snecinek, hogy a trolloknak köszönhetően megint felfele bukott, több pénzt fog kérni a masni cv-vel amiről jóesetben az összes osztrák cég tájékoztatva lett
Gecis hányós lavór
koszos
(
x11)
Jun 29, 2022 11:00:46
x11)
Lesz idod legalabb elgondolkodni azon,hogy mekkora egy szar "ember" is vagy valojaban!! Picit nezz magadba!
Persze mind tudjuk,hogy egy ilyen elmebeteg szar mint te sosem fog megvaltozni :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Persze mind tudjuk,hogy egy ilyen elmebeteg szar mint te sosem fog megvaltozni :D
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Neked nem “tönkre ment az életed”, Te tönkre tetted az életed! ;)
Hányan elugattuk neked, hogy Berlinben keress egy szállást amikor már az Ogre a kulcsodat is elvette? Nem … te inkább elmentél Linzbe buzi Márkhoz, hát ha elég részeg lesz, hogy leszophasd végre. Még azóta is a fogyi-simogató Esprestoban baszhatnád a rezet, ha nem Linzben vedelsz homeoffice címén.
Azt is elugatta neked mindenki, hogy ne engedd oda Judkát meg Tibit mert borítékolható a végkifejlet. De te akkor is kurva okos voltál, te kezeled a helyzetet … sikerült is egy ultimate kirúgó kártyát összehoznid a trolloknak.
Azt is elugattuk ezerszer, hogy a trash-ek csak lefognak húzni meg ahol érnek ott szopatnak be. Géza menni pénzt zsarolt eddig ki? Tibi mennyivel szedett le te nyomorult hülye?
Még Viktor is elöre megmondta neked bazdmeg, hogy Laura be fog szopatni. De te semmiböl nem tanulsz, te együgyü fasz. Duplacsavar meg a faszom :)
Csak is te tehetsz róla, hogy itt tartasz! Csak te vagy a hibás az egész elbaszott nyomorult életed miatt!