Egyetértek. 10.000-ből 9999 esetben. Csak pont Endre az az ember, aki csak mocskot, sötétséget és aljasságot hoz ebbe a világba, és semmi, de tényleg az égvilágon semmi jót, építőt és nemeset. Még a legsötétebb gonosztevőkről is el lehet mondani, hogy legalább az anyukájuk szereti őket, legalább valami nemes érzést vált ki a létezésük valahol.
Itt meg még Golda is az alkoholba menekült, amikor csak belegondolt, hogy életét egy ilyen korcsfajzatra áldozta. Partvisnyéllel üti a fejét, rikácsolva zavarná el a házból, a gyengéd érzéseknek még a szikrája sincs meg köztük.
Nyilván olyat én se csinálnék sosem, hogy saját magam vessek véget a szenvedésének, amit ő életnek csúfol. De ha lejönne az újszászi hírmondóban, hogy sörösüvegek között fellógatva találták egy koravén fiatalembert, valahogy mégis aljasságból lenne kevesebb a világból, és nem jóságból.
És jogos igény, hogy nézzen szembe Bándy Katával meg a pedofilságával. De hány év sodifórumozás kell hozzá, hogy belássuk, az autipajzs védeni fogja őt a valóságtól a sírig? Soha nem fogja belátni.
Egyedül akkor, mikor már a fa törzse is elhajlik a a szokásosnál kétszeresére duzzadt, szederjes veknifej súlya alatt, akkor talán, amikor az utolsó süsüzést kibocsátja, még lepereg a szeme előtt a maga valójában Bándy Kata meg a pedoság. Csak ekkor van esély, semmikor máskor.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hiszen te vagy a legnagyobb igazmondó.
Hazug korcs.
Anyád már elzavarna a gecibe unja a picsogó veknit mi?
Hát ha a felelősség kérdését firtatjuk, akkor ne szédítsük magunkat azzal, hogy valakit szimplán az öngyilkosság lehetséges formáinak ajánlgatásával lehet abba belekergetni. Ha endre végre megölné magát, abban nem annak a pár nicknek lenne felelőssége, aki beírta, hogy állj a vonat elé. A te fórumos munkád is benne lenne, mindenkié, aki tevékeny része annak. Nincs félig piszkos kéz.
De mindenki nyugodjon meg, ez az aberrált elmebeteg nem fogja megölni magát. Már csak azért sem, mert túl hülye és balfasz hozzá.
(persze ha tévednék, akkor találkozunk a sírlehugyozós eventen!)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Végig godoltam Prof és nekem is kétségem van abban, hogy amikor lepereg a szeme előtt az élete akkor az tanulságos lenne-e.
Szerintem egy "tökéletes" freak trash show lenne a trashlegyek valódi vágyálma és akkor is védené az autipajzs egy utolsó nagy terhelésben.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ez igaz.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kinyílt a csipája a jucifernek
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Kipa emelés a két Zsidó előtt és NSZKSZ!
Kerdes, hogy a Sneci tiltotta le, vagy a bank. Ha az utobbi, akkor nagyon röhögök.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Endre!
Hahó majd rögvest megmondja neked, hogy mennyivel gazdagabb nálad a Varangy.
Én ha jól követtem a Profot akkor 26000000 folyamatosan növekvő hitelpénzzel gazdagabb nálad.
XD
Endre bazdmeg induljatok már meg a napfény városába ("tényleg így hívják?" - sokadik generációs értelmiségi) itt a nyugati végeken bazdmeg már fél napja esik az eső. A kurva anyád, ez is a te hibád. Mi a kurva anyád dolgod van neked is? Tranyó is állandóan ügyet intéz, kibaszott naplopók vagytok.
Céges laptopot leadtad már? Többen kérdezik.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ha meg tényleg kinyírná magát az ajánlgatások hatására akkor az ajánlóknak is el kell viselniük, hogy közreműködtek egy ember halálában, akár miféle torz prehumán aljas szerzet is az illető.
Szerintem a snecológusok többségének elmeállapota elviseli ezt a megpróbáltatást :)
Tőlem pl az összes pedofil aki nem próbálja meg kezeltetni a problémáját az nyugodtan ugorjon a Dunába, csak előtte kössön egy követ a nyakába.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ha eltávozna nekem se lenne álmatlan éjszakám, de én személy szerint jobbanak látnám, ha valahogy megmérné a törvény és SittesSanyi tekerné ki a nyakát a böriben.
Ahogy elnézem Endre egész élete egy nagy öngyilkosság, de én nem húznám meg a ravaszt, de szívesen lájfoznék a pedofil perről.
Az kurvamindegy, a lenyeg, h gyagyanak nagyon szilard elvei vannak es soha nem hazudik. Es megmondta, hogy o nem buzi. Tehat nem Tibit analizalta meg. Hanem Mercit. ORIASI kulonbseg ez Hetyetyeorszagban!!
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Sokig úgy voltam vele, hogy haljon meg minél hamarabb, tisztuljon a világ, de már én is azt mondom, hogy ne ússza meg ennyivel. Most jön a legjobb rész!
Endre!
Ráadásul szabad lélek akinek a testét is megedzette a nagy szabadság.
Illene szabadon élned végre a Blahán, miden kötöttség nélkül ráadásul sportos erős fiatallá is válhatnál.
Zsodrák, csak semmi pánik! Le ne jöjj a trash vonalról, most már pláne ne! Ne keress munkát! Ne menj vissza németföldre (tényleg ne). Ne törleszd az adósságaidat! Továbbra is futkározzál ágyi poloskák meg trashlegyek után, az most neked a legfontosabb, mindig is az volt! Utána pedig, ha rád szakad a hitelkártyavár és anyád kibasz a Blahára, akkor indítsd újra a fiteós karriered! Hómlesz lájvszot a népnek! Foshnih foghjah!
Ingatkanügyek
Tőlem pl az összes pedofil aki nem próbálja meg kezeltetni a problémáját az nyugodtan ugorjon a Dunába, csak előtte kössön egy követ a nyakába.
És ha egy másik pedofilt köt a nyakába?
Endre egy pedofil!
Nem találj, pedig ott szokott lenni a diplomája mellett!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ezt nem fogta fel soha, hogy az internet nem felejt. Ez egyébként mindegyik retardra fonatkozik, aki akár Sneci akár Sherlock Porks köreiben mozgott. Mehetnek ezek akárhová, mindig lesz egy-két ember aki ismeri a viselt dolgaikat és jelent róluk, ha máshova nem, ide a fórumra. Lehet, hogy az internet egy szabad felület ahova bárki feltöltheti a hülyeségeit, de az is egy kétélű fegyver ám!
Ingatkanügyek
Nincs.
Ingatkanügyek
Mivel én nem olyan régen teljesítettem női kötelességem (lásd: hozz világra még egy magyart) ezt az egyet meg tudom köszönni a tranyónak. Elég napi 5 perc belőle és garantáltan nem akarom a gyerekek maradékát megenni, sőt a saját adagom se fogy el. Ha lenne esze tibinek, elinditaná a kaffka challenge diétát.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!

Akkor ez mi te szerencsétlen pedofil?
Úgy hívják szájbaszarás.
endrus saját magával szokta csinálni, rendszeres jelleggel.
Fekalomán SoDI a sodi.
Endre!
A teknőst ami az életedet álmodja azt a Trollok tartják egy garázsban a ducatto mellett egy koszos kis terráriumban.
Továbbra sem üzenget :))))))))))))
Syntax error az van :D Meg loop :D
Nem akarok senkibe bele állni, de mindenkinek a kurva anyját!
Hozzászólásokat be tudja esetleg ide posztolni a trolléga, nszksz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Letörölte , akkor meg sem történt !
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szóval lehet őt keresni? Púpszászi trollok, hajrá!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Endre!
Akkor az volt az érved, hogy nem róluk beszélsz, hanem hozzájuk.
Most ez történik veled is.
Mindenki hozzád beszél nem rólad.
Gyagyamanó mióta is nem videózik? El telt már 24 óra az utolsó vergődésétől?
baj van, a sodi. sajnos valamit rosszul kérhettél űrdiplomata mivoltod ellenére az Univerzumtól mert a troll NPC karaktereknél így jelent meg ez a poszt:

vérdíj target nr. 1
Esetleg egy kivágott rész és trashvod link a seggbebaszós részről? Volt tegnap is, meg két napja is szó róla!
Túl jól figyelte meg a kedves papát. Az alkoholizmusa mindent keresztbe vert az életében.
Már csak az a fontos!
Komolyan, beszarok... Nagyon jól beleilleszthető a "tegnap meghaltam", "Márk nincs is" magyarázatokra.
Emlékezzünk, ugyanez volt a reakció, mikor az az ominózus hajnali tranyó videóból kiderült, hogy PUHA a slag. Ott is az volt a duma, hogy a videó az csak az ő bosszantására készült, és szó sincs ilyesmiről, aztán hetek múlva szépen lassan mégiscsak valósággá alakult.
Seggbe!?? Nem, nem, soha!!! Nagyon nevetek. :D

trugyúbra is kiírta ugyanezeket a posztokat az immáron nem fideós fatászpika :DD
nagyon nevetek. addig vagy közszereplő fifi amíg mi azt mondjuk!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem baj Endre! Mi itt beszélünk hozzád és tudjuk, hogy felbasz, hogy nem válaszolhatsz. :)
40_éves_junior
(
x6)
Jul 05, 2022 09:56:20
x6)
Gyagyás, hogy képzeled hogy csak azért mert úgy döntöttél hogy mostantól nem fosod az internetre a hulladékodat, majd békén hagyunk? Volt az életednek egy olyan szakasza, amikor ez lehetett volna a deal, de az évek során olyan dolgokat követtél el emberek és embercsoportok ellen amik azt hogy te így "visszavonulj" lehetetlenné teszik. Kapitulálj, vonyíts, szenvedj ahogy csak akarsz, addig nincs megállás amíg a blahára nem kerülsz, és ott is látogatni fogunk, ezt megígérhetem.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 05, 2022 10:02:37
x16)
Trollsz!
Én sem vagyok öngyilkosság ajánló.
Az abszolút határ szerintem a trollkodásban.
Egy ember halála akárhogy is egy nagyon sötét dolog és igen Endre halála is az lenne.
Ha meg tényleg kinyírná magát az ajánlgatások hatására akkor az ajánlóknak is el kell viselniük, hogy közreműködtek egy ember halálában, akár miféle torz prehumán aljas szerzet is az illető.
Mellette igen is Endrénk végig kell élnie a következményeit a tetteinek, pl pedoság, Bándy Kata, folytassam?
Endre!
A vérdeből fogunk inni.
Egy ember halála akárhogy is egy nagyon sötét dolog és igen Endre halála is az lenne.
Mellette igen is Endrénk végig kell élnie a következményeit a tetteinek, pl pedoság, Bándy Kata, folytassam?
Endre!
A vérdeből fogunk inni.
Egyetértek. 10.000-ből 9999 esetben. Csak pont Endre az az ember, aki csak mocskot, sötétséget és aljasságot hoz ebbe a világba, és semmi, de tényleg az égvilágon semmi jót, építőt és nemeset. Még a legsötétebb gonosztevőkről is el lehet mondani, hogy legalább az anyukájuk szereti őket, legalább valami nemes érzést vált ki a létezésük valahol.
Itt meg még Golda is az alkoholba menekült, amikor csak belegondolt, hogy életét egy ilyen korcsfajzatra áldozta. Partvisnyéllel üti a fejét, rikácsolva zavarná el a házból, a gyengéd érzéseknek még a szikrája sincs meg köztük.
Nyilván olyat én se csinálnék sosem, hogy saját magam vessek véget a szenvedésének, amit ő életnek csúfol. De ha lejönne az újszászi hírmondóban, hogy sörösüvegek között fellógatva találták egy koravén fiatalembert, valahogy mégis aljasságból lenne kevesebb a világból, és nem jóságból.
És jogos igény, hogy nézzen szembe Bándy Katával meg a pedofilságával. De hány év sodifórumozás kell hozzá, hogy belássuk, az autipajzs védeni fogja őt a valóságtól a sírig? Soha nem fogja belátni.
Egyedül akkor, mikor már a fa törzse is elhajlik a a szokásosnál kétszeresére duzzadt, szederjes veknifej súlya alatt, akkor talán, amikor az utolsó süsüzést kibocsátja, még lepereg a szeme előtt a maga valójában Bándy Kata meg a pedoság. Csak ekkor van esély, semmikor máskor.
Darth Tibor
(
x7)
Jul 05, 2022 10:13:04
x7)
Endre, ha már úgyis ott vagy anyukádnál, nem kérnéd el tőle a keresztleveledet? Kirakhatnál róla egy képet ide a fórumra.
Sokan kérik!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Sokan kérik!
xray
(
x21)
Jul 05, 2022 10:16:08
x21)
Endre, ha már úgyis ott vagy anyukádnál, nem kérnéd el tőle a keresztleveledet? Kirakhatnál róla egy képet ide a fórumra.
Sokan kérik!
csak héber nyelvű van, de mi azt is elfogadjuk. Sokan kérik!
Sanyibacsi
(
x6)
Jul 05, 2022 10:16:14
x6)
Sokan kérik!
Vagy bemehetnél elintézni végre a diplomádat, hiszen minden megvan, csak a nyelvvizsga hiányzik ugye púp?Sokan kérik!
Hiszen te vagy a legnagyobb igazmondó.
Hazug korcs.
Anyád már elzavarna a gecibe unja a picsogó veknit mi?
max5enutálnak
(
x47)
Jul 05, 2022 10:18:41
x47)
Trollsz!
Endre!
A vérdeből fogunk inni.
Endre!
A vérdeből fogunk inni.
Hát ha a felelősség kérdését firtatjuk, akkor ne szédítsük magunkat azzal, hogy valakit szimplán az öngyilkosság lehetséges formáinak ajánlgatásával lehet abba belekergetni. Ha endre végre megölné magát, abban nem annak a pár nicknek lenne felelőssége, aki beírta, hogy állj a vonat elé. A te fórumos munkád is benne lenne, mindenkié, aki tevékeny része annak. Nincs félig piszkos kéz.
De mindenki nyugodjon meg, ez az aberrált elmebeteg nem fogja megölni magát. Már csak azért sem, mert túl hülye és balfasz hozzá.
(persze ha tévednék, akkor találkozunk a sírlehugyozós eventen!)
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 10:20:26
x15)
Végig godoltam Prof és nekem is kétségem van abban, hogy amikor lepereg a szeme előtt az élete akkor az tanulságos lenne-e.
Szerintem egy "tökéletes" freak trash show lenne a trashlegyek valódi vágyálma és akkor is védené az autipajzs egy utolsó nagy terhelésben.
punk
Jul 05, 2022 10:21:15
megjobbult a sodidigest.com
koszi a turelmet es NSZKSZ Zulu-nak a segitsegert, nem volt konnyu eset
Jul 05, 2022 10:21:15
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 10:21:30
x15)
Ez igaz.
Klohek
(
x12)
Jul 05, 2022 10:25:40
x12)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Dörpepúp
(
x7)
Jul 05, 2022 10:29:09
x7)
Kinyílt a csipája a jucifernek
max5enutálnak
(
x47)
Jul 05, 2022 10:30:13
x47)
Elitta a raktárpénzt :DD
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 10:30:25
x15)
megjobbult a sodidigest.com
Kipa emelés a két Zsidó előtt és NSZKSZ!
MaxPayne
(
x24)
Jul 05, 2022 10:30:27
x24)
Kerdes, hogy a Sneci tiltotta le, vagy a bank. Ha az utobbi, akkor nagyon röhögök.
Klohek
(
x12)
Jul 05, 2022 10:30:44
x12)
Jucy szerint, egy csóró geci lettél, mint tibi...
Van egy soha fel nem álló faszod is, amit tibi mondott neki..
Párbajhelyzet!!!!
Van egy soha fel nem álló faszod is, amit tibi mondott neki..
Párbajhelyzet!!!!
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 10:33:16
x15)
Jucy szerint, egy csóró geci lettél, mint tibi...
Endre!
Hahó majd rögvest megmondja neked, hogy mennyivel gazdagabb nálad a Varangy.
Én ha jól követtem a Profot akkor 26000000 folyamatosan növekvő hitelpénzzel gazdagabb nálad.
XD
trolléga
(
x30)
Jul 05, 2022 10:33:32
x30)
Endre bazdmeg induljatok már meg a napfény városába ("tényleg így hívják?" - sokadik generációs értelmiségi) itt a nyugati végeken bazdmeg már fél napja esik az eső. A kurva anyád, ez is a te hibád. Mi a kurva anyád dolgod van neked is? Tranyó is állandóan ügyet intéz, kibaszott naplopók vagytok.
Céges laptopot leadtad már? Többen kérdezik.
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 10:35:03
x68)
"A bejelentett tartalmat eltávolítottuk, vagy korlátoztuk a megjelenését" - tegnapi tranyó Szeged loop, ezt már szeretem! Hamarosan sodi karjaiba kerül tényleg!
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Jul 05, 2022 10:35:40
x30)
Szerintem a snecológusok többségének elmeállapota elviseli ezt a megpróbáltatást :)
trolléga
(
x30)
Jul 05, 2022 10:35:41
x30)
na varangy igazságokat köpköd: a tranyó sodival volt szolnokon szopni, amiért pénzt is kapott
max5enutálnak
(
x47)
Jul 05, 2022 10:37:22
x47)
Na jó, kinél van a varangy rózsaszín bikinije?!?!?
max5enutálnak
(
x47)
Jul 05, 2022 10:41:59
x47)
Látod te faszszopó pedofil? Tibi végigitta és loopolta az éjszakát és reggel már kezdte is műsort. Ez egy igazi, elkötelezett tartalomgyártó, nem egy mamahotel lakó, sírós, térdelős kis buzi, mint te.
Takarodj a Fecskébe, már várnak!
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 10:43:04
x15)
Ha eltávozna nekem se lenne álmatlan éjszakám, de én személy szerint jobbanak látnám, ha valahogy megmérné a törvény és SittesSanyi tekerné ki a nyakát a böriben.
Ahogy elnézem Endre egész élete egy nagy öngyilkosság, de én nem húznám meg a ravaszt, de szívesen lájfoznék a pedofil perről.
sodika halálvágya
(
x11)
Jul 05, 2022 10:43:34
x11)
Jó, de hát az ugyanaz az ember, attól hogy nevet valtoztatott.
Ha jol sejtem, akkor az anuszat nem operaltak nöi anusszá, szóval megbaszott egy férfi anuszt. Nem is egyszer.
Buzi Sodi a Sodi. Pizony.
Ha jol sejtem, akkor az anuszat nem operaltak nöi anusszá, szóval megbaszott egy férfi anuszt. Nem is egyszer.
Buzi Sodi a Sodi. Pizony.
Az kurvamindegy, a lenyeg, h gyagyanak nagyon szilard elvei vannak es soha nem hazudik. Es megmondta, hogy o nem buzi. Tehat nem Tibit analizalta meg. Hanem Mercit. ORIASI kulonbseg ez Hetyetyeorszagban!!
max5enutálnak
(
x47)
Jul 05, 2022 10:45:32
x47)
Sokig úgy voltam vele, hogy haljon meg minél hamarabb, tisztuljon a világ, de már én is azt mondom, hogy ne ússza meg ennyivel. Most jön a legjobb rész!
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 10:46:24
x68)
A korcs miért nem újítja meg a jogsiját? Saját bevallása szerint van, csak lejárt :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Jonciii
(
x8)
Jul 05, 2022 10:48:11
x8)
Tranyónak tolnia kell, hogy ezen az accounton is pörögjön a bevételszerzés
Pitonverő
(
x2)
Jul 05, 2022 10:49:09
x2)
Szolnokban szexeltem, szarszagút szerettem. (Sodits)
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
trolléga
(
x30)
Jul 05, 2022 10:50:18
x30)
egymást lopkodják a hajléktalanok, kurva jó a műsor :D
fifi te meg leszart róka vagy a saját fórumodon
fifi te meg leszart róka vagy a saját fórumodon
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 10:52:59
x15)
Látod te faszszopó pedofil? Tibi végigitta és loopolta az éjszakát és reggel már kezdte is műsort. Ez egy igazi, elkötelezett tartalomgyártó, nem egy mamahotel lakó, sírós, térdelős kis buzi, mint te.
Endre!
Ráadásul szabad lélek akinek a testét is megedzette a nagy szabadság.
Illene szabadon élned végre a Blahán, miden kötöttség nélkül ráadásul sportos erős fiatallá is válhatnál.
halászlé
(
x24)
Jul 05, 2022 10:54:06
x24)
Sodddii, a szisza leopárd mintás minicoknyát szejetne!!!!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2022 10:54:10
x6)
Azért legyen meg az utókornak az, hogy a sodi megint hazudik és undorítóan beszél más gyerekeiről.
Zsodrák, csak semmi pánik! Le ne jöjj a trash vonalról, most már pláne ne! Ne keress munkát! Ne menj vissza németföldre (tényleg ne). Ne törleszd az adósságaidat! Továbbra is futkározzál ágyi poloskák meg trashlegyek után, az most neked a legfontosabb, mindig is az volt! Utána pedig, ha rád szakad a hitelkártyavár és anyád kibasz a Blahára, akkor indítsd újra a fiteós karriered! Hómlesz lájvszot a népnek! Foshnih foghjah!
buniBanki
(
x2)
Jul 05, 2022 10:56:06
x2)
És ha egy másik pedofilt köt a nyakába?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2022 10:57:00
x39)
A korcs miért nem újítja meg a jogsiját? Saját bevallása szerint van, csak lejárt :)))
Nem találj, pedig ott szokott lenni a diplomája mellett!
Szteppen
(
x3)
Jul 05, 2022 10:57:28
x3)
Púp. Jön az eső. Sziszát hívd le magadhoz a szállásra.
Ez ety fosh!
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 10:59:23
x68)
Akkor erre mehet a report, ha még valaki nem tette volna meg: www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10228187948231769
Legjobb tipp: Something else - Child abuse
Mifaaaaaaaaaaaan
Legjobb tipp: Something else - Child abuse
seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2022 11:00:17
x6)
és ott is látogatni fogunk, ezt megígérhetem.
Ezt nem fogta fel soha, hogy az internet nem felejt. Ez egyébként mindegyik retardra fonatkozik, aki akár Sneci akár Sherlock Porks köreiben mozgott. Mehetnek ezek akárhová, mindig lesz egy-két ember aki ismeri a viselt dolgaikat és jelent róluk, ha máshova nem, ide a fórumra. Lehet, hogy az internet egy szabad felület ahova bárki feltöltheti a hülyeségeit, de az is egy kétélű fegyver ám!
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 11:01:29
x15)
seymour schwartz
(
x6)
Jul 05, 2022 11:03:02
x6)
Nincs.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jul 05, 2022 11:05:14
x5)
Hú gyerekek, épp ebédszüneten vagyok és mondom megnézem mi van a Trashvodon, na erre meglátom Tibcédesz lájvját az igénytelen alkoholista férfias képét a gusztustalan zsíros hajával és ahogy mutogatja a peace béke jeleket a férfias kőműves retkes ujjaival, na inkább megyek vissza melózni,mert rám jött a hányinger, na kajacsá
JohnCramer
(
x1)
Jul 05, 2022 11:14:06
x1)
Találtam a Mórickában egy versikét neked Fifi!
'Tibi fasza kicsike, gyere told fel ízben! Te vagy a végzetem kúrd szét a végbelem! Mára ennyi elég lesg, holnap újra kefélhetsz!'
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
'Tibi fasza kicsike, gyere told fel ízben! Te vagy a végzetem kúrd szét a végbelem! Mára ennyi elég lesg, holnap újra kefélhetsz!'
Dörpepúp
(
x7)
Jul 05, 2022 11:14:43
x7)
Hú gyerekek, épp ebédszüneten vagyok és mondom megnézem mi van a Trashvodon, na erre meglátom Tibcédesz lájvját az igénytelen alkoholista férfias képét a gusztustalan zsíros hajával és ahogy mutogatja a peace béke jeleket a férfias kőműves retkes ujjaival, na inkább megyek vissza melózni,mert rám jött a hányinger, na kajacsá
Mivel én nem olyan régen teljesítettem női kötelességem (lásd: hozz világra még egy magyart) ezt az egyet meg tudom köszönni a tranyónak. Elég napi 5 perc belőle és garantáltan nem akarom a gyerekek maradékát megenni, sőt a saját adagom se fogy el. Ha lenne esze tibinek, elinditaná a kaffka challenge diétát.
Klohek
(
x12)
Jul 05, 2022 11:18:05
x12)
endre nagyon nevetek a pupfalon, stressz mentes nyugi van az Attila utcában?!! XD
40_éves_junior
(
x6)
Jul 05, 2022 11:20:54
x6)

Sanyibacsi
(
x6)
Jul 05, 2022 11:23:19
x6)
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 11:24:35
x15)
Úgy hívják szájbaszarás.
Fekalomán SoDI a sodi.
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 11:25:23
x68)
Egyszerű a történet Endre, Gammer pofázik rólad, mi pedig direkt nézzük (vagy megnyitjuk a háttérben), hogy legyen nézettsége, hogy továbbra is rólad pofázzon. Te pedig szépen válaszolsz rá.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Jul 05, 2022 11:26:10
x12)
a sodi mindig tud meglepetést okozni. seggbebaszás kapcsán emleget kisgyerekeket és szerinte ez teljesen rendben van. féreg sodi a sodi. ne félj, lelkecske, az Univerzum is olvassa a facebook posztcsákat.
vérdíj target nr. 1
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 11:29:30
x68)
A részeg nyomorék már elfelejtette, hogy bevallotta a seggbedurrantást:
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 11:30:59
x15)
a sodi mindig tud meglepetést okozni. seggbebaszás kapcsán emleget kisgyerekeket és szerinte ez teljesen rendben van. féreg sodi a sodi. ne félj, lelkecske, az Univerzum is olvassa a facebook posztcsákat.
Endre!
A teknőst ami az életedet álmodja azt a Trollok tartják egy garázsban a ducatto mellett egy koszos kis terráriumban.
Baxi
(
x2)
Jul 05, 2022 11:32:42
x2)
Na mivan Sneci? Kijózanodtál 5 percre és realizáltad, hogy beismerted a seggbebaszást, meg Gayzát pedofíliával gyanusítgattad, most meg hajlítod a valóságot, nehogy bajod legyen? Inkább bontsd a következő sörikét!
féregnyulvány
(
x7)
Jul 05, 2022 11:33:25
x7)
szájbaszarások, szar hasonlatok
remélem ezekért kap 1-2 pofont ez a korcs
remélem ezekért kap 1-2 pofont ez a korcs
Norina
(
x2)
Jul 05, 2022 11:36:58
x2)
Endre, megint fizettel ki tudja mennyit, hogy belerakhasd a doglott pitont a lassan visszavaltozott Tibibe.
Raadasul Anyaddal veszekszel, hogy adjon erre penzt..
Nagyon remelem, hogy rovid idon belul elkaparnak teged.
Undorito fereg vagy, es azt is remelem, hogy egy perc nyugtod nem lesz.
Raadasul Anyaddal veszekszel, hogy adjon erre penzt..
Nagyon remelem, hogy rovid idon belul elkaparnak teged.
Undorito fereg vagy, es azt is remelem, hogy egy perc nyugtod nem lesz.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 05, 2022 11:39:02
x19)
Teljesen elmeroggyant
40_éves_junior
(
x6)
Jul 05, 2022 11:40:18
x6)
Teljesen elmeroggyant
Továbbra sem üzenget :))))))))))))
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2022 11:40:55
x39)
Teljesen elmeroggyant
Syntax error az van :D Meg loop :D
Nem akarok senkibe bele állni, de mindenkinek a kurva anyját!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
x13)
Teljesen elmeroggyant
Hozzászólásokat be tudja esetleg ide posztolni a trolléga, nszksz.
halászlé
(
x24)
Jul 05, 2022 11:41:01
x24)
Endi, Endi, Pisztosan nem adtál okot a pedofilozásra?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 05, 2022 11:41:36
x19)
Terelős válasz a kérdésre, tehát tényleg lehet valami baj a kártyávárral.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2022 11:42:07
x39)
A részeg nyomorék már elfelejtette, hogy bevallotta a seggbedurrantást:
Letörölte , akkor meg sem történt !
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 11:46:46
x68)
Ez tényleg teljesen megbolondult, vagy 1-2 hete minden posztja alá megkapja kb a videókat róla:
Mifaaaaaaaaaaaan
Adolf Hitler
Jul 05, 2022 11:47:01
Kérem hagyjanak békén itt a bunkeremben, én már új életet kezdtem. 2 napja nem végeztettem ki senkit, a nyaralóm is megvan Argentínában. Hagyjanak békén, ne gonoszkodjanak. Én már más ember vagyok.
Jul 05, 2022 11:47:01
balek
(
x10)
Jul 05, 2022 11:47:58
x10)
Jul 05, 2022 11:47:58
Ez tényleg teljesen megbolondult, vagy 1-2 hete minden posztja alá megkapja kb a videókat róla:
Ez biztos másik sodi volt: a masztipartis, vagy a buzikönyvjelzős kolléga. Jul 05, 2022 11:47:58
Baxi
(
x2)
Jul 05, 2022 11:48:00
x2)
Ahhoz képest, hogy a provokatív, trash irányról le akar jönni, elég szépen pedofilozik.....
Zegernye
(
x2)
Jul 05, 2022 11:48:23
x2)
Hülye bank, mi az, hogy adjam vissza a pénzeteket?
Már egy hete nem költöttem a hitelkártyáról, abbahagytam, ti is hagyjatok engem békén!
Miért nem élhetem nyugodtan az életemet, az újat, a nyugisat, a stresszmenteset?
hoty... hotyhotyhoty...
Már egy hete nem költöttem a hitelkártyáról, abbahagytam, ti is hagyjatok engem békén!
Miért nem élhetem nyugodtan az életemet, az újat, a nyugisat, a stresszmenteset?
xray
(
x21)
Jul 05, 2022 11:50:40
x21)
Jul 05, 2022 11:50:40
bűn és bűnhődés.. Jul 05, 2022 11:50:40
Érzékeny troll
Jul 05, 2022 11:57:50
Alig várom, hogy a sodi temetésén sírhassak!
Jul 05, 2022 11:57:50
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 11:58:47
x68)
Endre azt írja, hogy már nem lesz videó, nem videózik!
Mifaaaaaaaaaaaan
balek
(
x10)
Jul 05, 2022 11:59:16
x10)
Ha letetted volna a jogsit te gyagyás, most mehetnél pizzafutárnak.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Norina
(
x2)
Jul 05, 2022 12:01:11
x2)
Amúgy meg hányszor kérte Merci hogy ne live- ozz róla? Hogy hagyd békén? Nem tetted.
Te se várj most mást a többiektől.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 05, 2022 12:02:55
x38)
ASODI az egész életét akarja elfelejtetni a világgal egy 2 perces veknivideóval. Hát persze...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
SnecológusHallgató
(
x4)
Jul 05, 2022 12:03:04
x4)
Átolvasva meg gondolva a dolgokat, egy párhuzam jutott most eszembe kapásból.
A gyagyás a púpszászi vasútállomás melletti kocsmában iszik és hallgatja az öreg alkeszokat.
Egykori mentora Soós "Titanium" "Titán" Józsi pedig egy kapuvári kocsmában múlatta egy időben az idejét, szintén a videózás lezárását követően. Csak az a kocsma a buszgarázsnál van, és Józsi tényleg lezárta ezt. A gyagyásnál meg ezt akkor hiszem el, ha látom...
Hiába, ezek a tényfeltárók erre a sorsra jutnak, csak SoDI-t még megcsapta a trash és a faszpina szele. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
A gyagyás a púpszászi vasútállomás melletti kocsmában iszik és hallgatja az öreg alkeszokat.
Egykori mentora Soós "Titanium" "Titán" Józsi pedig egy kapuvári kocsmában múlatta egy időben az idejét, szintén a videózás lezárását követően. Csak az a kocsma a buszgarázsnál van, és Józsi tényleg lezárta ezt. A gyagyásnál meg ezt akkor hiszem el, ha látom...
Hiába, ezek a tényfeltárók erre a sorsra jutnak, csak SoDI-t még megcsapta a trash és a faszpina szele. :D
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 12:07:59
x68)
Endre, hova lett a gammeros poszt? Leszedted, te gyáva patkány?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 12:10:04
x68)
Pinned postja van a buzi pedofilnak!
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 05, 2022 12:11:16
x13)
Szóval lehet őt keresni? Púpszászi trollok, hajrá!
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 12:12:12
x68)
Ha sodit nem lehet keresni, akkor hívjuk fel a kurva anyját!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Jul 05, 2022 12:16:00
x12)
Gyagyás egy éven keresztül küzdött minden tranyó lájf alatt hogy róla szóljon a show és folyamatosan tranyórol pofázott.Most végre tranyó folyamatosan róla pofázik és ez nem tetszik a pedofilnak.Mit is mondott a hálátlanságról.
buniBanki
(
x2)
Jul 05, 2022 12:16:07
x2)
Eddig nem azért kellett videózni, hogy ne örüljön meg? Akkor most meg fog örülni a Sodi? Ez nála többet vagy javít vajon a helyzeten?
Endre egy pedofil!
HenrySpotter
Jul 05, 2022 12:17:46
Nem lehet, hogy a Szandi-féle osztrák hitgyüli az a "nagyon szép hely. Jó társaság"?
Jul 05, 2022 12:17:46
Gólya
(
x2)
Jul 05, 2022 12:18:18
x2)
Kedves Zsidó Bankár urak!
Tessék szépen feloldani asodi kártyáit, hiszen már abbahagyta a videózást. Már nem lehet őt támadni meg sértegetni.
2 napig csicskultam.
Tessék szépen feloldani asodi kártyáit, hiszen már abbahagyta a videózást. Már nem lehet őt támadni meg sértegetni.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 12:19:51
x15)
Amúgy meg hányszor kérte Merci hogy ne live- ozz róla? Hogy hagyd békén? Nem tetted.
Endre!
Akkor az volt az érved, hogy nem róluk beszélsz, hanem hozzájuk.
Most ez történik veled is.
Mindenki hozzád beszél nem rólad.
Kiss Roland szelleme
Jul 05, 2022 12:22:18
Ma Újpalotán vonszolta magát a teljesen ősz hajú elmebeteg/seggbekúrt Proland! Úgy volt felöltözve, mint egy csöves hajléktalan. Le vagy amortizálódva seggbekúrt!
Jul 05, 2022 12:22:18
Faszaság van
(
x2)
Jul 05, 2022 12:24:03
x2)
Na, hallod, te púpos féreg! Csak hogy lásd, kivel van dolgod, megint nyújtok egy szalmaszálat, amibe bele tudsz kapaszkodni! Először is, anyáddal szarjátok le nagyívben a villanyszámlát, ne fizessétek be egyáltalán. Valószínűleg az ősz elején ki fogják kötni, pont a legjobbkor! Szereltess be a macskaólba egy kibaszottul szarrá rohadt aggregátort (Becsületes Galló Zoltán vagy Ytong tégla Márk pisztosan tud majd segíteni!), és kössetek rá vmi fos szobabiciklit. Aztán már nem lesz más dolgod, csak lájvszban tekerni az áramért! Na, ez tuti foshná!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Ténfép
(
x5)
Jul 05, 2022 12:27:18
x5)
Makacsul tagadja a seggbekúrást az autista rohadék.
"Ezt csak kitalálja" - ez a legerősebb érve a gyernőtt faszfejnek. Kapni fogsz a fasz fejedbe, asodigeci.
Igyunk egy sörtöt, he
"Ezt csak kitalálja" - ez a legerősebb érve a gyernőtt faszfejnek. Kapni fogsz a fasz fejedbe, asodigeci.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2022 12:31:00
x39)
Gyagyamanó mióta is nem videózik? El telt már 24 óra az utolsó vergődésétől?
Kötőjel
(
x12)
Jul 05, 2022 12:31:02
x12)
baj van, a sodi. sajnos valamit rosszul kérhettél űrdiplomata mivoltod ellenére az Univerzumtól mert a troll NPC karaktereknél így jelent meg ez a poszt:

Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2022 12:32:03
x39)
Esetleg egy kivágott rész és trashvod link a seggbebaszós részről? Volt tegnap is, meg két napja is szó róla!
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 12:32:04
x68)
Hogy állunk Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 05, 2022 12:34:29
x39)
Hogy állunk Endre?
Túl jól figyelte meg a kedves papát. Az alkoholizmusa mindent keresztbe vert az életében.
Már csak az a fontos!
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 12:35:05
x15)
Endre!
A hang amit hallasz a vekniben az nem egy Troll hanem az őrületed.
A hang amit hallasz a vekniben az nem egy Troll hanem az őrületed.
Ásó27
(
x68)
Jul 05, 2022 12:35:14
x68)
Nincs bocsánat
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Jul 05, 2022 12:37:38
x12)
menekül a nyomorék púpgeci a saját faláról is, mi ez, ha nem stressznélküli nyugi?
vérdíj target nr. 1
Hahó
(
x135)
Jul 05, 2022 12:38:48
x135)
asodi ideges lett, mert leírták róla az igazságot. * ásít *
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nemet mondtak
(
x4)
Jul 05, 2022 12:39:14
x4)
Komolyan, beszarok... Nagyon jól beleilleszthető a "tegnap meghaltam", "Márk nincs is" magyarázatokra.
Emlékezzünk, ugyanez volt a reakció, mikor az az ominózus hajnali tranyó videóból kiderült, hogy PUHA a slag. Ott is az volt a duma, hogy a videó az csak az ő bosszantására készült, és szó sincs ilyesmiről, aztán hetek múlva szépen lassan mégiscsak valósággá alakult.
Seggbe!?? Nem, nem, soha!!! Nagyon nevetek. :D
Biztatási kár
(
x10)
Jul 05, 2022 12:40:28
x10)
trolléga
(
x30)
Jul 05, 2022 12:41:26
x30)

trugyúbra is kiírta ugyanezeket a posztokat az immáron nem fideós fatászpika :DD
nagyon nevetek. addig vagy közszereplő fifi amíg mi azt mondjuk!
nemet mondtak
(
x4)
Jul 05, 2022 12:43:14
x4)
És amikor a cica kérte, hogy "tessék engem békén hagyni", akkor miért nem tetszett engedelmeskedine a pedofil buzijának?? Nyeméjtem.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 05, 2022 12:44:43
x15)
Nincs bocsánat
Nem baj Endre! Mi itt beszélünk hozzád és tudjuk, hogy felbasz, hogy nem válaszolhatsz. :)
169 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gyermekek elleni erőszak?