hogy is volt? ha mégegyszer lákkdáun lesz házi szobaszaunát vesz? hazudós sodi asodi, piszony
na púpszászi kocsmában nagyotmondás, csá.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szvsz a szociopata rohadékoknál - mint amilyen Sodrák is - ha megvan a körülmények szerencsés együttállása, az autipajzs egyre messzebbre sodorja őket a valóságtól, egyre nagyobb lesz odabent a feszültség és a téboly. A mondat egyik felében még véres torkon ugrálás, a másikban már vastagon kussolás, de csak azért, mert az FBI még őt baszná meg hetyetye, és persze minden szar helyzetből egyre dicsőségesebben kerül ki, egyre reménytelenebb, de azért kicsavart logikailag és nyelftanilag megnyert harcok árán.
Igyunk egy sörtöt, he
Szerintem nem érnénk el vele semmit. Ilyen szempontból olyan lenne mint Jutka; minél jobban ütöd annál jobban üvölt.
Csak felgyorsítaná a folyamatot, hogy előjöjjön a ~school shooter énje és valami módon visszapróbálja adni a társadalomnak az ellene elkövetett gonoszságokat! Mert természetesen Ő SEMMIBEN SEM HIBÁS.
Tehat megallapithato, hogy barmilyen merteku es gyakorisagu elverest kapna a pup, az pont az ellenkezo hatast valtana ki nala? Ahelyett, hogy felelmeben eltakarodna vegre mindenhonnan, inkabb felerosodne benne az agrassziv hajlam es emberekre tamadna?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Fosrészegen megy a hetyetye!
Álmodjatok Rémeket!
Nem direktbe mert való igaz, hogy ahhoz gyáva.
Ugyanúgy ahogy Gézát próbálta volna használni trollok ellen, vagy Kozmát uszítgatta Viktorra. Ugyanúgy ármánykodna, a háttérben sunyi módon aljaskodna minden erejével.
Az persze más kérdés, hogy ezek rendre visszafelé sülnek el a számára.. :D
Andi.Mindegy.
Jaj, Lillus-Millus! Annyira sajnálom, hogy nem voltál ott aznap! A te lábikóidat is körbenyaltam volna, azt csinálhattál volna velem amit csak szeretnél!
Istenke gyere le, szeretnék újra a lábaid előtt vonaglani, Te Istennő! Hódolni a végtelen gyönyörűségednek! Szeretlek!
Ezeknél minden bulika kábszizással kezdődik?
DE azért ennek a Lillának nagyon szopatni való arca van. NA. :(
Na bumm.
Nem is tudtam, hogy ezen a tiktok nevű oldalon ilyen fantasztikus emberek lájvolnak ilyen mélytartalmakat. Sodinak is van tiktokja?
Én azért tennék vele egy próbát és javaslom, hogy a megfelelő kutatás érdekében mások is végezzék el a kísérletet.
Nothing's better than cheddar!
asodi könyvét forgatja a tranyó is: tagság beállítása után 0 tartalom.
Mifaaaaaaaaaaaan
Előfizetők: -
Fogatlan vahúr kutya:
Megjött a munkanélkülim, most egy hétig dajdaj van a Kárpát utcában! Energiaital, chips, tranyóelőfizetés, minden játszik!
Nemhogy a fogtechnikusra gyűjtené a pénzt!
Vahurom, hogy fogod elrágni a csontot öreg korodra??
Álmodjatok Rémeket!
Elobb utobb megtanulna a helyet. Olyan mint a ciganyok, ha nem tanulnak az eroszakbol akkor egesz egyszeruen nem alkalmaztal eleg eroszakot. Snecinel is lehetne kovetni ugyan ezt a semat, nyilvan senkinek sem eri meg rendszeresen elverni, de van az a szint amibol tanulna, vagy minimum legalabb hallgatna ra.
A munka nem megoldás.
igaz-igaz, tegnapra ígérte a tagos lájvot....gondolom majd a sodi hajfestéskor lesz az is....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
eddig négyszer próbáltam megnézni, de még mindig nem jutottam a végére.
Annyira kínos, hogy el kell fordítanom a fejem, hogy ne lássam és bizsereg a hátam a hangtól.
nem túlzok!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Egy autistát is hiába ütnél, attól nem lenne normális.
A (gettós) cigányok azért nem jó példa mert azok nem mentálisan betegek hanem egyszerűen csak abba szocializálódnak, hogy az a főnök aki nagyobbat üt.
Van egy ilyen gazdasági modell.
Mint a multiknál, kirakják az akciót, reggel az első vásárlók között vagy, de már sajnos elfogyott :(
Gerjesztik az igényt.
Bár őszintén szólva, nem hiszem hogy a két paranoid skifofrén ennyire túl gondolná.
Bebasztak és döglöttek.
Szegény Lillám!
Bárcsak vittem volna valamire 40 éves létemre. Most megmenteném a totális összeomlástól ami felé robog.
DE ENGEM KI MENT MEG?! :(
ANYA SEGÍTS!
Azert Endre nem csak egy autista, hanem egy rosszindulatu, aljas fereg is. Az elobbire teny hogy nem, az utobbiakra viszont remek gyogymod az eroszak :)
A munka nem megoldás.
Ja, nem csak autista. Csak a jó isten tudja hány különböző személyiségzavara van amelyek egymásra épülve mint rákos sejtek burjánzanak az agyában és torzítják a tudatát.
Úgy kell elképzelni Endre mentális állapotát mint ahogy a linzi szobakonyhája kinéz egy átlagos faszverős napján.
A problémáit is pont úgy kezeli ahogy a sörösdobozt/szemetet lebassza a földre, átrúgja egyik sarokból a másikba. Néha próbál takarítani, de a folyamat közben nagyobb káoszt okoz mint ami eleve volt.
Az alkohol romboló ereje ellen viszont hiába próbál valóságferdítéssel védekezni; reméljük mihamarabb véget ér ez a több évtizedes kínkeserves szenvedés, vergődés amit Endre az életének nevez.
Sose volt! Hahó!
Remek flokk téma ötlet, hamarosan megindulunk!
Hajfestés utáni Mario sztrím után örülnénk egy Doom: Eternal gémpléjnek!
Ne feledd, recskás, mi vagyunk a közönséged!
Ki nem szarja le, hogy milyen típusú routerem van, geci?
Írja a cikk is, hogy társadalmi vita övezte az ügyet!
Jogos tehát a felvetés, hogy ha valaki kurvásan öltözködik akkor az ne csodálkozzon ha megbasszák!
A macskaólból egy igazi gamer birodalmat varázsolhatna a sodi, piszony!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Készülj román! Úgy bevágom neked, hogy a hasadból bújik elő a kis alien!
Félek, h áthívná vadász gyulát, és együtt basznák meg az állatokat.
mármint kisrühest hívná át.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aki nem tudná Endre a bírói tiltás ellenére élőben írta ki a zártülésen elhhangzó brutális részleteket a Fórizs által biztosított autiblogra.
Innen vette át a bulvársajtó és tárgyalta ki kegyetlen részletességgel a brutális erőszakolás és gyilkosság részletei, hogy egy egész ország retard bulvár közössége rágódhasson az ittmaradottak fájdalmán.
Amikor ezzel szembesítve lett Endre annyit mondott csak, hogy ez nem Bándy Kata kegyeletének és hozzátartozóinak bántalmazása és megalázása volt, hanem csak ő volt az első aki megírta.
Pedig ha Endre nem írja meg senki nem írta volta meg.
Ilyen SoDI a sodi.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Lehetne "tip menu" is!
10 token > névbeolvasás
20 token > répa a malacnak előről
30 token > répa a malacnak hátulról
50 token > golda lepofozása
Ilyen SoDI a sodi.
Minden ütést megérdemel!
Most Sherlock Porkstel akarsz szexelni, recsító?
Mind a kettőt. Így kezdődik a gangbang!
Nyelftanilag rendben volt, hiszen csak hang- és képfelvételt nem készíthetett, így ő ott lenémította és feliratozta a videót.
Szerencsére örökre elveszett.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ekkora idiótákat, hogy a dns egyezés és a beismerő vallomás ellenére elkezdték mentegetni a gyilkost, csak azért, mert fórizs rá volt állva a cigányfaszra.
A nagy nemzeti-radikális hős, a nemzet krónikása, aki a gyilkos cigány mellett áll ki egy fiatal magyar hölgy brutális megerőszakolása és meggyilkolása után.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
pigment túltengéses ártatlan lacika, Hahó!
Az internetfigyelo is megírta, hogy nem ölhette meg P. László :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Babarék már csinálják a temetést :)
Éhes voltam, na! Eszti néni főzelékje' natyon finyom!
Pedig Endre már akkor önálló gondolatokkal rendelkezett és felelős volt a tetteiért.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Endre!
Pontosan.
Ezért IS inni fogunk a vérdeből!
Dolgozom rajta, nagyon jól haladok.
Ha a régi keménymagot nézzük, akkor a b). opció a helyes, ha az újakat, akik 2006-ban még turulmadaras kifestőkkel játszottak, akkor ott az a).
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
GYERÜNK MÁR, OSSZAD MEG KÜLÖNBEN NEM HISZEM EL! MEGY A MINUSZ MERT NEM MONDOD EL CSAK LEBEGTETSZ MEG PÚPOT SIMOGATSZ!
A sok DC + Marvel filmmel nem ehhez szoktunk hozzá, hogy várni kell! Azonnal csim-bumm van, dől-szakad-robban minden! GYERÜNK MÁR! Nincs időnk cselekmények átgondolására meg fejlemények kibontakozására való várakozásra!!!!!!!! HÁT MINDJÁRT ITT A VILÁGVÉGE, PÓKEMBER MENTS MEG!!!!!
Ez inkább a Zoomer troll, akinek annyi az attention spanje, mint egy TikTok videó hossza.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Trollul Madár megfelelő helyeken megfelelő tényfeltárásokkal informálja a megfelelő embereket.
Tudom, hogy nem divatos Snecológiai irány, de egyre igéretesebb szerintem. :)
forum.sodika.org/?pageNo=9814&highlight=996754#comment-996754
Hmm.. Ki beszél a felvételen?
Nem is, írjátok ide nyugodtan!
Posta Imre.
Ja, hogy. De hát az egy Telex-szinten is ismert, mainstream retardált. Talán sitten is van épp, vagy most kiengedték?
Remélem az IMEI-ben van, miután "halálra ítélték" a magyar közélet kb. 95%-át egy szélsőjobbos piknikezésen.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Úgy tudom éppen kint van az előzetesből és le van tiltva a netes retardkodásról. Nem hiszem, hogy ő tette ki.
Valóban most éppen sitten van.
De ettől még több száz órányi retardált tartalma maradt kint a youtube-n ahol pont ilyeneket mond, többek között ezt.
Bocs, háziőrizetben.
Háttér: index.hu/belfold/2020/02/17/posta_imre_pi_kor_dusnok_gyerek/
A legutóbbi fejlemények: telex.hu/belfold/2021/09/28/allam-elleni-buncselekmennyel-is-meggyanusitottak-a-magyarok-felelos-nemzeti-kormanya-vezetoit
Ebbe is csak belefütyizne a fogyatékos pedofil!
A jó portás csak baszik!
Áh megvan, igen a dusnoki botrány kapcsán olvastam a nevét anno. Köszi!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Posta Imre mainstream megélhetési retard aki kicsit most túltolta. a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyvédelmi Ezred századparancsnoka volt, később a 93. Vitéz Háry László Vegyes Repülőosztály pszichológusa, humán részleg munkatársa, majd a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetének pszichológusa, a Pest Megyei Munkaügyi Központ családtámogató munkatársa, a Grafológiai Intézet megbízott szakpszichológia-oktatója, a Köztársasági Őrezred pszichológusa, laboratóriumvezetője.
Valami összetört egyszer csak az emberben és retarddá vált.
Tevékenységének lényege, hogy egy kicsi szektafélét tart akik mindehol zsidó és háttérhatalmi embereket látnak. Imre ebben a körben élősködik elég sikeresen.
Előadáskat tart, üzletel ilyesmi.
Snecológiai értéke igen alacsony és abban merül ki, hogy Endre egy időben igazat adott neki nilvánosan, mert ha valaki sokat zsidózik az Posta Imre.
Posta Imrét a nemzeti-radikális csapat ugyanolyan retardáltnak tartja mint Molnár F. Árpit.
Ennyiben a véleményünk megegyezik.
A pali csak úgy fossa a szóvicceket!
Az egész csapat olyan mint akik beleőrültek a mindenféle összeesküvés-elméletekbe.

Ha egy galamb negyed grammot fosna az erkélyükre abból is kihoznák, hogy 2024-ben elégetnek minket a zsidók!
NSZKSZ drága!
Én tudom, biztosan a CIA által finanszírozott MKUltra áldozatává vált ez a jobb sorsra való igazi hazafi, mert biztosan megtudott valamilyen titkos katonai titkot, és átmosták az agyát!
Az azt jelenti, hogy csak akkor basz seggbe egy befordított faszú férfit, ha nem tud róla.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
trolléga
(
x30)
Jul 11, 2022 10:44:10
x30)
Mit gondolsz mennyire értelmetlenül fognak majd elsuhanni a 40-es éveid?!
hogy is volt? ha mégegyszer lákkdáun lesz házi szobaszaunát vesz? hazudós sodi asodi, piszony
na púpszászi kocsmában nagyotmondás, csá.
Ténfép
(
x5)
Jul 11, 2022 10:45:45
x5)
Érdekelne amúgy ilyenkor öszintén mire gondol a púpos. Elöadja a vérestorokon ugráló, családokat kiírtó fadászpikát, majd egy postot sem mer kint hagyni púpfalon mert géjza becsikította. Vajon ilyenkor csak kifele mutatja ezt az álmobeli képet magáról vagy tényleg elhiszi, hogy neki bármi hatalma vagy ereje lenne ilyen megbaszásokhoz. És ha tényleg elhiszi vajon az autipajzs hogy védi meg a tényektöl, illetve ha tisztában van vele mennyire szánalmas az élete akkor hogy hogy nem futott még szembe egy vonattal?
Szvsz a szociopata rohadékoknál - mint amilyen Sodrák is - ha megvan a körülmények szerencsés együttállása, az autipajzs egyre messzebbre sodorja őket a valóságtól, egyre nagyobb lesz odabent a feszültség és a téboly. A mondat egyik felében még véres torkon ugrálás, a másikban már vastagon kussolás, de csak azért, mert az FBI még őt baszná meg hetyetye, és persze minden szar helyzetből egyre dicsőségesebben kerül ki, egyre reménytelenebb, de azért kicsavart logikailag és nyelftanilag megnyert harcok árán.
horgász
(
x10)
Jul 11, 2022 10:46:31
x10)
Mekkora egy csicska ez a Sunka is.
Már rég ki kellett volna osztani pár löfföt a pedofil görcsnek. Ja és persze közvetíteni, mert szerintem rajtam kívül is sokan szemlélnék szívesen, hogy hullik a 2 orbitrgó a picsaszájból :)
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Már rég ki kellett volna osztani pár löfföt a pedofil görcsnek. Ja és persze közvetíteni, mert szerintem rajtam kívül is sokan szemlélnék szívesen, hogy hullik a 2 orbitrgó a picsaszájból :)
nonsense
(
x1)
Jul 11, 2022 10:47:41
x1)
Szerintem ez annak köszönhetö, hogy meg eleteben nem volt rendesen elverve.
Szerintem nem érnénk el vele semmit. Ilyen szempontból olyan lenne mint Jutka; minél jobban ütöd annál jobban üvölt.
Csak felgyorsítaná a folyamatot, hogy előjöjjön a ~school shooter énje és valami módon visszapróbálja adni a társadalomnak az ellene elkövetett gonoszságokat! Mert természetesen Ő SEMMIBEN SEM HIBÁS.
Andi
(
x13)
Jul 11, 2022 11:12:15
x13)
Sok mélypontja van a lájvnak, amit a két picsa nyomott mc istivl, de Lilla a csúcs. Ahogy full beállva próbál bájoskodni, és kimondani legalább egy értelmes mondatot. Egyik sem sikerül neki, aztán fel is adja.
trashvod.com/w/tWnhyUVeLqXhqgrTwCKvCA?start=3m8s
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
hejneken
(
x3)
Jul 11, 2022 11:13:38
x3)
Szegedi kirucc van púpos? Faptop is nálad van ahogy látom!!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
MaxPayne
(
x24)
Jul 11, 2022 11:14:35
x24)
Tehat megallapithato, hogy barmilyen merteku es gyakorisagu elverest kapna a pup, az pont az ellenkezo hatast valtana ki nala? Ahelyett, hogy felelmeben eltakarodna vegre mindenhonnan, inkabb felerosodne benne az agrassziv hajlam es emberekre tamadna?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 11, 2022 11:26:34
x10)
Sok mélypontja van a lájvnak, amit a két picsa nyomott mc istivl, de Lilla a csúcs. Ahogy full beállva próbál bájoskodni, és kimondani legalább egy értelmes mondatot. Egyik sem sikerül neki, aztán fel is adja.
Fosrészegen megy a hetyetye!
nonsense
(
x1)
Jul 11, 2022 11:28:23
x1)
Nem direktbe mert való igaz, hogy ahhoz gyáva.
Ugyanúgy ahogy Gézát próbálta volna használni trollok ellen, vagy Kozmát uszítgatta Viktorra. Ugyanúgy ármánykodna, a háttérben sunyi módon aljaskodna minden erejével.
Az persze más kérdés, hogy ezek rendre visszafelé sülnek el a számára.. :D
Lilla
Jul 11, 2022 11:33:24
Andi.Mindegy.
Jul 11, 2022 11:33:24
Endre
Jul 11, 2022 11:33:32
Jaj, Lillus-Millus! Annyira sajnálom, hogy nem voltál ott aznap! A te lábikóidat is körbenyaltam volna, azt csinálhattál volna velem amit csak szeretnél!
Istenke gyere le, szeretnék újra a lábaid előtt vonaglani, Te Istennő! Hódolni a végtelen gyönyörűségednek! Szeretlek!
Jul 11, 2022 11:33:32
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jul 11, 2022 11:33:39
x5)
Endre mind megvan????
leet.hu/2022/07/05/mennyibe-kerulne-osszesen-ha-az-minden-jatekszolgaltatasra-elofizetnel/
leet.hu/2022/07/05/mennyibe-kerulne-osszesen-ha-az-minden-jatekszolgaltatasra-elofizetnel/
-
Jul 11, 2022 11:38:45
Ezeknél minden bulika kábszizással kezdődik?
Jul 11, 2022 11:38:45
MegintKezded
(
x6)
Jul 11, 2022 11:43:39
x6)
DE azért ennek a Lillának nagyon szopatni való arca van. NA. :(
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 11, 2022 11:52:27
x1)
Nem is tudtam, hogy ezen a tiktok nevű oldalon ilyen fantasztikus emberek lájvolnak ilyen mélytartalmakat. Sodinak is van tiktokja?
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 11, 2022 11:55:07
x2)
Tehat megallapithato, hogy barmilyen merteku es gyakorisagu elverest kapna a pup, az pont az ellenkezo hatast valtana ki nala?
Én azért tennék vele egy próbát és javaslom, hogy a megfelelő kutatás érdekében mások is végezzék el a kísérletet.
halászlé
(
x24)
Jul 11, 2022 11:58:43
x24)
Privát Szabina reggel mondta, hogy a tegnapi lájvban összejött 75 Euro csak a paypalra...de mindig lájvozik szinte...hát hogy lesz így pénz, ha egyikőtök se szennyezi a netet???
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ásó27
(
x68)
Jul 11, 2022 12:00:05
x68)
Privát Szabina reggel mondta, hogy a tegnapi lájvban összejött 75 Euro csak a paypalra...de mindig lájvozik szinte...hát hogy lesz így pénz, ha egyikőtök se szennyezi a netet???
Senki nem kérdezte
Jul 11, 2022 12:04:01
Fogatlan vahúr kutya:
Jul 11, 2022 12:04:01
Csaba királyfi
Jul 11, 2022 12:12:30
Fogatlan vahúr kutya:
Fogatlan vahúr kutya:
Megjött a munkanélkülim, most egy hétig dajdaj van a Kárpát utcában! Energiaital, chips, tranyóelőfizetés, minden játszik!
Jul 11, 2022 12:12:30
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 11, 2022 12:13:10
x10)
Fogatlan vahúr kutya:
Fogatlan vahúr kutya:
Nemhogy a fogtechnikusra gyűjtené a pénzt!
Vahurom, hogy fogod elrágni a csontot öreg korodra??
miskolcigány
(
x5)
Jul 11, 2022 12:14:53
x5)
Elobb utobb megtanulna a helyet. Olyan mint a ciganyok, ha nem tanulnak az eroszakbol akkor egesz egyszeruen nem alkalmaztal eleg eroszakot. Snecinel is lehetne kovetni ugyan ezt a semat, nyilvan senkinek sem eri meg rendszeresen elverni, de van az a szint amibol tanulna, vagy minimum legalabb hallgatna ra.
halászlé
(
x24)
Jul 11, 2022 12:15:49
x24)
igaz-igaz, tegnapra ígérte a tagos lájvot....gondolom majd a sodi hajfestéskor lesz az is....
Jonciii
(
x8)
Jul 11, 2022 12:17:42
x8)
Botsi, de nagyon jót röhögtem:
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 11, 2022 12:22:54
x39)
eddig négyszer próbáltam megnézni, de még mindig nem jutottam a végére.
Annyira kínos, hogy el kell fordítanom a fejem, hogy ne lássam és bizsereg a hátam a hangtól.
nem túlzok!
nonsense
(
x1)
Jul 11, 2022 12:25:42
x1)
A (gettós) cigányok azért nem jó példa mert azok nem mentálisan betegek hanem egyszerűen csak abba szocializálódnak, hogy az a főnök aki nagyobbat üt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 11, 2022 12:26:30
x39)
Van egy ilyen gazdasági modell.
Mint a multiknál, kirakják az akciót, reggel az első vásárlók között vagy, de már sajnos elfogyott :(
Gerjesztik az igényt.
Bár őszintén szólva, nem hiszem hogy a két paranoid skifofrén ennyire túl gondolná.
Bebasztak és döglöttek.
Endremanó
Jul 11, 2022 12:31:04
Szegény Lillám!
Bárcsak vittem volna valamire 40 éves létemre. Most megmenteném a totális összeomlástól ami felé robog.
DE ENGEM KI MENT MEG?! :(
ANYA SEGÍTS!
Jul 11, 2022 12:31:04
miskolcigány
(
x5)
Jul 11, 2022 12:31:49
x5)
Azert Endre nem csak egy autista, hanem egy rosszindulatu, aljas fereg is. Az elobbire teny hogy nem, az utobbiakra viszont remek gyogymod az eroszak :)
fakanállal vert fasz
Jul 11, 2022 12:32:18
Púpos!
A saját fórumodon is az alsóbbrendű npckről van szó!
Hát hogy van ez?
Porondra, Endre!
Brék, Endi!
Ki nem szarja le, hogy milyen típusú routerem van, geci?
A saját fórumodon is az alsóbbrendű npckről van szó!
Hát hogy van ez?
Porondra, Endre!
Brék, Endi!
Jul 11, 2022 12:32:18
Faszaság van
(
x2)
Jul 11, 2022 12:38:40
x2)
Vajon mikor jön egy fasza gémpléj sztrím?
nonsense
(
x1)
Jul 11, 2022 12:40:36
x1)
Ja, nem csak autista. Csak a jó isten tudja hány különböző személyiségzavara van amelyek egymásra épülve mint rákos sejtek burjánzanak az agyában és torzítják a tudatát.
Úgy kell elképzelni Endre mentális állapotát mint ahogy a linzi szobakonyhája kinéz egy átlagos faszverős napján.
A problémáit is pont úgy kezeli ahogy a sörösdobozt/szemetet lebassza a földre, átrúgja egyik sarokból a másikba. Néha próbál takarítani, de a folyamat közben nagyobb káoszt okoz mint ami eleve volt.
Az alkohol romboló ereje ellen viszont hiába próbál valóságferdítéssel védekezni; reméljük mihamarabb véget ér ez a több évtizedes kínkeserves szenvedés, vergődés amit Endre az életének nevez.
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 11, 2022 12:41:16
x2)
www.blikk.hu/aktualis/krimi/regi-bunugyek-bandy-kata-tettes-p-laszlo-nyomozas-kovacs-lajos-alezredes/8b7w5jv
Tíz éve ölték meg Bándy Katát.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 11, 2022 12:41:51
x39)
Sose volt! Hahó!
tyodika
Jul 11, 2022 12:44:28
www.blikk.hu/aktualis/krimi/regi-bunugyek-bandy-kata-tettes-p-laszlo-nyomozas-kovacs-lajos-alezredes/8b7w5jv
Remek flokk téma ötlet, hamarosan megindulunk!
Jul 11, 2022 12:44:28
fakanállal vert fasz
Jul 11, 2022 12:44:40
Jul 11, 2022 12:44:40
Dr. Kiss Endre Farkatlan
Jul 11, 2022 12:47:22
Írja a cikk is, hogy társadalmi vita övezte az ügyet!
Jogos tehát a felvetés, hogy ha valaki kurvásan öltözködik akkor az ne csodálkozzon ha megbasszák!
Jul 11, 2022 12:47:22
Faszaság van
(
x2)
Jul 11, 2022 12:48:26
x2)
A macskaólból egy igazi gamer birodalmat varázsolhatna a sodi, piszony!
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 12:53:27
x15)
Endre!
Amúgy mennyit tanultál a kubecétéelből ameddig volt értelme?
Meddig jutottatok Gammer trénerrel?
Sikerült kihasználni az időt, vagy csak trashvod.com -ot bámultál?
Amúgy mennyit tanultál a kubecétéelből ameddig volt értelme?
Meddig jutottatok Gammer trénerrel?
Sikerült kihasználni az időt, vagy csak trashvod.com -ot bámultál?
Fráter
Jul 11, 2022 12:53:29
engem 100 ezert ft-ért kakilóba rakhatnak
Készülj román! Úgy bevágom neked, hogy a hasadból bújik elő a kis alien!
Jul 11, 2022 12:53:29
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 11, 2022 12:54:16
x21)
Sodi, ugye tudod hogy sokáig nem tudsz bujkálni a macskaólba? A trollok oda fognak menni, már oda mentek.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
miskolcigány
(
x5)
Jul 11, 2022 12:55:57
x5)
Amugy ha lenne egy kis esze a gyagyasnak, akkor hazakoltozne a macskaolba, szerezne a kertbe par kisebb haszonallatot, felallitana egy 24/7 streamet (ha mar a faszat nem tudja), es minden donate utan menne a jutalomfalat az allatoknak. Garantalom hogy ketto darab szarban dagonyazo talpastik erdekesebb es jovedelmezobb kontentet tolna mint a vekni jobb napjain.
A munka nem megoldás.
Faszaság van
(
x2)
Jul 11, 2022 12:57:55
x2)
Amugy ha lenne egy kis esze a gyagyasnak, akkor hazakoltozne a macskaolba, szerezne a kertbe par kisebb haszonallatot, felallitana egy 24/7 streamet (ha mar a faszat nem tudja), es minden donate utan menne a jutalomfalat az allatoknak. Garantalom hogy ketto darab szarban dagonyazo talpastik erdekesebb es jovedelmezobb kontentet tolna mint a vekni jobb napjain.
Hahó
(
x136)
Jul 11, 2022 12:59:45
x136)
Trollul Madár
(
x15)
x15)
Aki nem tudná Endre a bírói tiltás ellenére élőben írta ki a zártülésen elhhangzó brutális részleteket a Fórizs által biztosított autiblogra.
Innen vette át a bulvársajtó és tárgyalta ki kegyetlen részletességgel a brutális erőszakolás és gyilkosság részletei, hogy egy egész ország retard bulvár közössége rágódhasson az ittmaradottak fájdalmán.
Amikor ezzel szembesítve lett Endre annyit mondott csak, hogy ez nem Bándy Kata kegyeletének és hozzátartozóinak bántalmazása és megalázása volt, hanem csak ő volt az első aki megírta.
Pedig ha Endre nem írja meg senki nem írta volta meg.
Ilyen SoDI a sodi.
Influcencer SoDI aSoDI
Jul 11, 2022 12:59:48
Lehetne "tip menu" is!
10 token > névbeolvasás
Jul 11, 2022 12:59:48
Faszaság van
(
x2)
Jul 11, 2022 13:05:58
x2)
Ilyen SoDI a sodi.
Minden ütést megérdemel!
Faszaság van
(
x2)
Jul 11, 2022 13:06:28
x2)
Lehetne "tip menu" is!
10 token > névbeolvasás
10 token > névbeolvasás
Most Sherlock Porkstel akarsz szexelni, recsító?
Faszaság van
(
x2)
Jul 11, 2022 13:06:51
x2)
Mind a kettőt. Így kezdődik a gangbang!
bolgár jeti
(
x30)
Jul 11, 2022 13:10:27
x30)
Nyelftanilag rendben volt, hiszen csak hang- és képfelvételt nem készíthetett, így ő ott lenémította és feliratozta a videót.
Szerencsére örökre elveszett.
Hahó
(
x136)
Jul 11, 2022 13:15:20
x136)
ekkora idiótákat, hogy a dns egyezés és a beismerő vallomás ellenére elkezdték mentegetni a gyilkost, csak azért, mert fórizs rá volt állva a cigányfaszra.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 13:16:37
x15)
Endre!
Péntek László mellett a helyed.
Annyira szeretném ha elhangza ez a mondat Antal Gábor bíró szájából: „Kiss Endre Farkas eddig volt, és nincs tovább.".
Péntek László mellett a helyed.
Annyira szeretném ha elhangza ez a mondat Antal Gábor bíró szájából: „Kiss Endre Farkas eddig volt, és nincs tovább.".
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 13:22:11
x15)
A nagy nemzeti-radikális hős, a nemzet krónikása, aki a gyilkos cigány mellett áll ki egy fiatal magyar hölgy brutális megerőszakolása és meggyilkolása után.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jul 11, 2022 13:22:21
x10)
trashvod.com/w/rmhNmpYGXNkYZvnspFjvRw
Asodi, senkit se gyalázott!!! A trollok kiragadtak 10 másodpercet!!
Álmodjatok Rémeket!
Asodi, senkit se gyalázott!!! A trollok kiragadtak 10 másodpercet!!
Hahó
(
x136)
Jul 11, 2022 13:23:54
x136)
bezzegh te, árpi!
te csak oda-vissza vonatjegyet a balcsira, plusz egész napos piálást, plusz kaját fizettél a tranyónak. ezzel szemben az a 400 forcsi a semmiért tök ciki. de tényleg!
Eltuntek1980
22 perccel ezelőtt
sok idiota meg fizeti a tagmodot a semmiért
hahahaha
te csak oda-vissza vonatjegyet a balcsira, plusz egész napos piálást, plusz kaját fizettél a tranyónak. ezzel szemben az a 400 forcsi a semmiért tök ciki. de tényleg!
Eltuntek1980
22 perccel ezelőtt
sok idiota meg fizeti a tagmodot a semmiért
hahahaha
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 13:24:35
x15)
Endre!
Jonciii fog krónikálni a te tárgyalásodról.
Amikor meg bent leszel akkor a SittesSanyik értesülni fognak a pedofil dolgaidról ne félj! Becsületszavamat adom rá.
(De felbasz ez a téma mindíg amikor feljön.)
Jonciii fog krónikálni a te tárgyalásodról.
Amikor meg bent leszel akkor a SittesSanyik értesülni fognak a pedofil dolgaidról ne félj! Becsületszavamat adom rá.
(De felbasz ez a téma mindíg amikor feljön.)
Hahó
(
x136)
Jul 11, 2022 13:24:57
x136)
bolgár jeti
(
x30)
Jul 11, 2022 13:26:46
x30)
Az internetfigyelo is megírta, hogy nem ölhette meg P. László :)
Hahó
(
x136)
Jul 11, 2022 13:28:17
x136)
mit tudunk a pigment túltengéses gyomai beteg állapotáról? végül kimentek hozzá a mentők egy mobil műtővel, és amputálták a lábát?
Jonciii
(
x8)
Jul 11, 2022 13:29:20
x8)
Mondjuk tranyónak is tárgyalás szeptemberben, arra elvben haza kellene jönnie.
Mondjuk addigra ki tudja hány pártízezres csekkje is élesednie kellene
Mondjuk addigra ki tudja hány pártízezres csekkje is élesednie kellene
Jonciii
(
x8)
Jul 11, 2022 13:33:31
x8)
mit tudunk a pigment túltengéses gyomai beteg állapotáról? végül kimentek hozzá a mentők egy mobil műtővel, és amputálták a lábát?
Babarék már csinálják a temetést :)
Endre
Jul 11, 2022 13:36:07
Éhes voltam, na! Eszti néni főzelékje' natyon finyom!
Jul 11, 2022 13:36:07
linziasztal
(
x3)
Jul 11, 2022 13:37:12
x3)
Pedig Endre már akkor önálló gondolatokkal rendelkezett és felelős volt a tetteiért.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 13:41:07
x15)
Endre!
Pontosan.
Ezért IS inni fogunk a vérdeből!
Hahó
(
x136)
Jul 11, 2022 13:42:38
x136)
Sneci hogy megy a munka? Mikor enged szabadságra a főnök úr?
Kötőjel
(
x12)
Jul 11, 2022 13:46:46
x12)
a 2006-os hős, heh. miközben bármelyik nemzeti radikális meghallja a nevét, akkor 3 féle reakció várható:
a) "az ki? soha életemben nem hallottam róla."
b) "az a faszverő kisköcsög? nem érdekel kicsoda amúgy, velveten láttam anno, biztos nem nemzeti radikális."
c) "igen, tudom kicsoda a SoDI, alias Kiss Endre Farkas. ő volt a kriptozsidó aki soraink közé férkőzött Csanád utánfutójaként, majd Bándy Kata (Isten nyugosztalja!) gyilkosságánál kimutatta ószövetségi dühét: egy gój magyar halálát részeges tánccal ünnepelte meg, gyilkosai társaságában. mindezt azért, hátha kap egy tállencsét bojsófőzeléket. ha meglátom, akkorát csapok arra a kiloskenyér fejére, hogy kettéáll. ez a pedofil zsidó jobban teszi, ha messziről elkerüli Magyarországot."
az a) a legvalószínűbb, én a c)-ben reménykedek, ha esetleg a részeg, pedofil, púpos, pszichopata, mindenkit kihasználó a sodi kredenc lelkecske odatolná a pofáját valami torós rendezvényre.
vérdíj target nr. 1
a) "az ki? soha életemben nem hallottam róla."
b) "az a faszverő kisköcsög? nem érdekel kicsoda amúgy, velveten láttam anno, biztos nem nemzeti radikális."
c) "igen, tudom kicsoda a SoDI, alias Kiss Endre Farkas. ő volt a kriptozsidó aki soraink közé férkőzött Csanád utánfutójaként, majd Bándy Kata (Isten nyugosztalja!) gyilkosságánál kimutatta ószövetségi dühét: egy gój magyar halálát részeges tánccal ünnepelte meg, gyilkosai társaságában. mindezt azért, hátha kap egy tál
az a) a legvalószínűbb, én a c)-ben reménykedek, ha esetleg a részeg, pedofil, púpos, pszichopata, mindenkit kihasználó a sodi kredenc lelkecske odatolná a pofáját valami torós rendezvényre.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 13:51:44
x15)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 11, 2022 13:52:19
x21)
a 2006-os hős, heh. miközben bármelyik nemzeti radikális meghallja a nevét, akkor 3 féle reakció várható:
Ha a régi keménymagot nézzük, akkor a b). opció a helyes, ha az újakat, akik 2006-ban még turulmadaras kifestőkkel játszottak, akkor ott az a).
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 11, 2022 13:54:30
x21)
Amúgy Endre, definiáld már mit jelent egészen pontosan az a kifejezés, hogy "nemzeti radikális". :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Türelmetlen troll
Jul 11, 2022 13:57:46
GYERÜNK MÁR, OSSZAD MEG KÜLÖNBEN NEM HISZEM EL! MEGY A MINUSZ MERT NEM MONDOD EL CSAK LEBEGTETSZ MEG PÚPOT SIMOGATSZ!
A sok DC + Marvel filmmel nem ehhez szoktunk hozzá, hogy várni kell! Azonnal csim-bumm van, dől-szakad-robban minden! GYERÜNK MÁR! Nincs időnk cselekmények átgondolására meg fejlemények kibontakozására való várakozásra!!!!!!!! HÁT MINDJÁRT ITT A VILÁGVÉGE, PÓKEMBER MENTS MEG!!!!!
Jul 11, 2022 13:57:46
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 11, 2022 13:58:49
x21)
GYERÜNK MÁR, OSSZAD MEG KÜLÖNBEN NEM HISZEM EL! MEGY A MINUSZ MERT NEM MONDOD EL CSAK LEBEGTETSZ MEG PÚPOT
Ez inkább a Zoomer troll, akinek annyi az attention spanje, mint egy TikTok videó hossza.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 14:01:47
x15)
Trollul Madár megfelelő helyeken megfelelő tényfeltárásokkal informálja a megfelelő embereket.
Tudom, hogy nem divatos Snecológiai irány, de egyre igéretesebb szerintem. :)
forum.sodika.org/?pageNo=9814&highlight=996754#comment-996754
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 11, 2022 14:04:10
x6)
hát azért hetyetye
Hahó
(
x136)
Jul 11, 2022 14:04:53
x136)
lesz ma egy exkluzív császti-szunics lájv!!!
Vahúr pofonja
Jul 11, 2022 14:04:56
telex.hu/belfold/2022/07/11/blaha-lujza-ter-hangszoro-villamosmegallo-zsido-Sherlock Porks
Na de Gyagyás...
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Na de Gyagyás...
Jul 11, 2022 14:04:56
-
Jul 11, 2022 14:05:09
Miffolt esz?
telex.hu/belfold/2022/07/11/blaha-lujza-ter-hangszoro-villamosmegallo-zsido-Sherlock Porks
Jul 11, 2022 14:05:09
nonsense
(
x1)
Jul 11, 2022 14:06:54
x1)
Egyébként azért sem jó ELŐRE bejelenteni bármilyen trollkodást mert a korcs egész nap lurkol, hogy megelőző intézkedéseket tehessen baj esetén.
Az akciók VÉGÉN kell örömködni, mikor az agyalágyultja már nem tud mit kezdeni a bekapott sebzéssel!
Az akciók VÉGÉN kell örömködni, mikor az agyalágyultja már nem tud mit kezdeni a bekapott sebzéssel!
Snecimanó
Jul 11, 2022 14:09:47
Egyébként azért sem jó ELŐRE bejelenteni bármilyen trollkodást mert a korcs egész nap lurkol, hogy megelőző intézkedéseket tehessen baj esetén.
Nem is, írjátok ide nyugodtan!
Jul 11, 2022 14:09:47
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 11, 2022 14:10:48
x21)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 14:11:52
x15)
Posta Imre.
-
Jul 11, 2022 14:16:47
Posta Imre.
Ja, hogy. De hát az egy Telex-szinten is ismert, mainstream retardált. Talán sitten is van épp, vagy most kiengedték?
Jul 11, 2022 14:16:47
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 11, 2022 14:18:36
x21)
Remélem az IMEI-ben van, miután "halálra ítélték" a magyar közélet kb. 95%-át egy szélsőjobbos piknikezésen.
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 11, 2022 14:18:39
x2)
Úgy tudom éppen kint van az előzetesből és le van tiltva a netes retardkodásról. Nem hiszem, hogy ő tette ki.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 14:19:12
x15)
De ettől még több száz órányi retardált tartalma maradt kint a youtube-n ahol pont ilyeneket mond, többek között ezt.
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 11, 2022 14:20:12
x2)
Aktuális:
POSTA IMRE, A MÁRTÍR _ SoDI vlogja S05E34 _ Letoltam a TEK-et!
trashvod.com/w/omEoxb6REHGcmv5aFZWh6b
POSTA IMRE, A MÁRTÍR _ SoDI vlogja S05E34 _ Letoltam a TEK-et!
trashvod.com/w/omEoxb6REHGcmv5aFZWh6b
Trollul Madár
(
x15)
x15)
Bocs, háziőrizetben.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 14:21:46
x15)
Azoknak akiket érdekelnek Posta Imre aktuális agymenései: postaimre.euroweb4you.com/home.php
Dörpepúp
(
x7)
Jul 11, 2022 14:27:43
x7)
Nem vagyok képben, hogy ki ez a Posta Imre de nagyon ismerős a neve. Miről hírhedt a tag?
-
Jul 11, 2022 14:29:13
Nem vagyok képben, hogy ki ez a Posta Imre de nagyon ismerős a neve. Miről hírhedt a tag?
A legutóbbi fejlemények: telex.hu/belfold/2021/09/28/allam-elleni-buncselekmennyel-is-meggyanusitottak-a-magyarok-felelos-nemzeti-kormanya-vezetoit
Jul 11, 2022 14:29:13
Faszaság van
(
x2)
Jul 11, 2022 14:29:49
x2)
gaygyás, itt egy tuti vétel, ezzel fejlődhetne a szetup! Ha ezzel menne a sztrím, garantáltan foshná!
en.wikipedia.org/wiki/PolyStation
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 11, 2022 14:31:06
x7)
gaygyás, itt egy tuti vétel, ezzel fejlődhetne a szetup! Ha ezzel menne a sztrím, garantáltan foshná!
Ebbe is csak belefütyizne a fogyatékos pedofil!
Dörpepúp
(
x7)
Jul 11, 2022 14:33:21
x7)
Áh megvan, igen a dusnoki botrány kapcsán olvastam a nevét anno. Köszi!
Tajgipótló szolgálat
Jul 11, 2022 14:34:32
Recskás burzusfosadék!
Remélem nem zsákmányolod ki a munkásosztályt és tisztességes bért fizetsz Tibornak!
A rakodás és cipekedés nehéz fizikai munka, amire te alkalmatlan vagy. Ha megtudom, hogy alulfizeted a munkásodat, odamegyek és begyömöszöllek a sitten kitágított ánuszomba!
Remélem nem zsákmányolod ki a munkásosztályt és tisztességes bért fizetsz Tibornak!
A rakodás és cipekedés nehéz fizikai munka, amire te alkalmatlan vagy. Ha megtudom, hogy alulfizeted a munkásodat, odamegyek és begyömöszöllek a sitten kitágított ánuszomba!
Jul 11, 2022 14:34:32
Trollul Madár
(
x15)
Jul 11, 2022 14:36:12
x15)
Posta Imre mainstream megélhetési retard aki kicsit most túltolta. a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyvédelmi Ezred századparancsnoka volt, később a 93. Vitéz Háry László Vegyes Repülőosztály pszichológusa, humán részleg munkatársa, majd a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetének pszichológusa, a Pest Megyei Munkaügyi Központ családtámogató munkatársa, a Grafológiai Intézet megbízott szakpszichológia-oktatója, a Köztársasági Őrezred pszichológusa, laboratóriumvezetője.
Tevékenységének lényege, hogy egy kicsi szektafélét tart akik mindehol zsidó és háttérhatalmi embereket látnak. Imre ebben a körben élősködik elég sikeresen.
Snecológiai értéke igen alacsony és abban merül ki, hogy Endre egy időben igazat adott neki nilvánosan, mert ha valaki sokat zsidózik az Posta Imre.
Posta Imrét a nemzeti-radikális csapat ugyanolyan retardáltnak tartja mint Molnár F. Árpit.
nonsense
(
x1)
Jul 11, 2022 14:37:53
x1)
Azoknak akiket érdekelnek Posta Imre aktuális agymenései: postaimre.euroweb4you.com/home.php
A pali csak úgy fossa a szóvicceket!
Az egész csapat olyan mint akik beleőrültek a mindenféle összeesküvés-elméletekbe.

Ha egy galamb negyed grammot fosna az erkélyükre abból is kihoznák, hogy 2024-ben elégetnek minket a zsidók!
Dörpepúp
(
x7)
Jul 11, 2022 14:40:55
x7)
NSZKSZ drága!
Boborján
Jul 11, 2022 14:44:38
Én tudom, biztosan a CIA által finanszírozott MKUltra áldozatává vált ez a jobb sorsra való igazi hazafi, mert biztosan megtudott valamilyen titkos katonai titkot, és átmosták az agyát!
Jul 11, 2022 14:44:38
Fütykösmanó
Jul 11, 2022 14:46:21
Most komolyan miért termel ki a nemzeti radikális oldal több retardot, mint az összes többi együttvéve?
Jul 11, 2022 14:46:21
max5enutálnak
(
x47)
Jul 11, 2022 14:47:08
x47)
Amúgy Endre, definiáld már mit jelent egészen pontosan az a kifejezés, hogy "nemzeti radikális". :D
Az azt jelenti, hogy csak akkor basz seggbe egy befordított faszú férfit, ha nem tud róla.
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vagy ezt csak álmodtam?