Tolvaj tranyo, hahó!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Biztos h nincsen még semmilyen melócsá. Egyetlen másodpercre sem volt meg a fifinek szükséges nyugalom és külső támogatás ahhoz, hogy elkezdjen keresni és interjúzni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
m.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
Igen emlékszem. De az hol is volt? Ezt a videót néztem most, mondván hátha de itt se mondja azt de még a tranyó szót se használja.
trashvod.com/w/tPSEr7ULLz3GbFRwAa2aDZ
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Azt olvastam, gheci hideg lesz. El Nino!
azóta már kijelentette a sodi, hogy 40 évesen már nem identitás kérdésekben van az ember. golyóálló autiérv.
vérdíj target nr. 1
Mióta magára maradt és nincs egy ogre sem azóta csak azt látom a gyagyásban, hogy egy Középiskolás hiperaktív hülyegyerek szintjén áll és próbálja (végső esetben a faszával) magára terelni a figyelmet. Mintha a két másodperc után amit néha megkap nem szarná le a világ újra.
Biztosan ideges a balek, hogy folyamatosan küzdenie kell, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben, de az éjszakai performansz is tökéletes példája annak, hogy nincs az a pénz a világon amivel vásárolhat magának figyelmet és szeretetet.
Még egy hajléktalan szintjét sem képes megugrani, na ez a kemény.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Lepukkant ötvenes alkesz rocker egy taktaharkányi kiskocsmából
Fifi, nem is érzékeled de ezen a pár elf baron meg karton Falco sörön adtad fel éppen az egész életedet. Közeleg a tél :)
Mondjuk az előtte fölvett pár tízezer euró hitel is azért benne volt. Valószínűleg az ismeretlen jótevője csak addig tanította, hogyan kell a hitelkártyákkal bűvészkedni, arra az órára már nem maradt idő, hogyan kell a hiteleket visszafizetni.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Apja fia!
Álmodjatok Rémeket!
Visszafizetni minden hülye vissza tudja :D
A zsonglőrködés a tudomány :D
Nem Tibit dicsérve, Isten ments ettől, de egy ponton megfogta Pádrét 1-2 percre de aztán kimenekült belőle valahogy az atya. Akkor mikor megkérdezte tőle hogy a bibliát ki írta akkor? Gyagyás te még erre se voltál képes mióta ismered Pádrét.
A gyagyás lusta mint a föld, sem dolgozni, sem tanulni nem szeret, ezért ezeket nem is teszi.
ASoDI a fentiekből kiindulva nem ért semmihez, nincs végzettsége, így hamar ki is basszák mindenhonnan.
Persze vágyik a "normális emberi" kapcsolatokra, csak nem érti, hogy egy végtelenül eladósodott, elmebeteg, érzelmi intelligenciából jelentős deficittel induló korcs ezt nem kaphatja meg.
Neki nem jár ami másnak igen.
Így összefoglalva a Púpos meg Tibi kapcsolatát, ez egy tipikus “öregezés”.
Lekoszlott Kelet Magyarországi falvakban bevett stratégia, hogy a demens egyedül élő öreg papára ráküldik a 30-as cigányasszonyt.
A nő gyorsan beköltözik, és egyből jogot formál az öreg nyugdíjára. Ha ellenkezik jól elveri egy husánggal mint Sodikát a Tranyó.
Aztán vagy a család menekíti ki egy öregotthonba nyomorultat, vagy belehal az alultápláltságba/gyógyszerek nem szedésébe.
Mikor tudok rendelni? Most van szüksége támogatásra a SoDInak.
A tranyó sokkal jobb lehúzó.
A tegnap este mennyi lehetett? A 2 kaja 20 eur volt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nem fogta meg, csak loopolt a tranyó: "emberek írták-emberek írták...." kik írták volna, mókusok?
Másabb a történet, a tranyó folyamatosan szívja kisebb összegekkel, a buzimárk meg egyben nagyobbakat, meg persze aztán a törlesztőket vissza :D
Eszembe jutott a régi klasszikus, amikor nemcigány Márk tartozott sodinak 400 euróval, kért kölcsön még 600-at, de a Sodi csak 200-at adott neki, mondván levonta a tartozást. :D
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Nemcigánymárk fél év alatt húzott 5 ezret. Tranyó ezt 2 hónap alatt lehúzta a mazdával. Persze idióta, neki nem maradt belőle semmi.
Szóval akkor meg a Fifi tartozik a Marknak. Hat ez zsenialis autimatek! :DDDDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az igaz, a mazda egyben volt masszív
És még ha minden jól megy akkor visszanyúl a sírból is :D
Hol tart most a mazda tárolási budget?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jég, dupla viszkivel...
Szívogatta ő is a “nyaralásokkal” bőven. Sodika vette neki a cigiket, piákat, repjegyeket. A Gyagyás vitte a kártyáit, Márk meg a haverjait :)
104 nap az 124 800 + 17250 a szállítási díj.
Kár, hogy az nem volt közvetítve.
Márk okosabb, mint a cica
Mifaaaaaaaaaaaan
Flokk volt belőle. Pl azt tudjuk, hogy a drezdai flokk 1000 euroba került.
Csoda, hogy a masztipartit beismerte, bár erős a gyanúm ha most megkérdeznè valaki akkor megint tagadná.
mindenre büszke, ami a faszával kapcsolatos; masztipartit ma sem tagadná...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hány nap vagy milyen összeg után indítják a behajtást?
Endre!
Ezek szerint kinyilt a csipád.
Itt a videó a tegnapi kérésedre szemfüles Sodronynak köszönhetően:
----- > trashvod.com/w/ddFxn27e6K5BLQRNDtg6py
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
1000 eurós gyémántgyűrű kell a tranyókéréshez.
Nem volt jó a link, kösz Endre.
Ide kattints gyagyás:
trashvod.com/w/ddFxn27e6K5BLQRNDtg6py
Nszksz! Nagyon nevetek!
szejintem elég lesz az s22 is...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A Praterstrasse Kiss Endre Farkasa.
A nagy domináns alfa xD
Idióta vén gyagyás fasz xD
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
én egy új kocsit javaslok, de szalonból
180 nap.
Ha igaz, hogy rálőcsölte a mazda tulajdonjogot a Tiborszra gayza, akkor vagy lesz még a gyagyásnak hitelkerete, vagy mittomén, leüli?
archive.org/details/sodivlogjacsatornaosszesvideoja
itt szemezgethetsz, 80-90. rész körül
le vagy tiltva, kurva anyád
Sodi vagy mi a neved!
Amit te most művelsz az az északi civilázció pusztítása a jövőnk eltörlése.
Az ilyen mocskok mint te veszélyeztetik gyermekeink jövőjét.
Elpusztítandó fertő vagy csupán az emberi civilizáció testén.
Életmódod megvetendő és kitörlendő kultúránkból.
Addig utazz vissza Izraelbe ameddig még lehet a kedves testvéreid mellé.
De a libsik hoztak egy törvényt annak idején és Tibi még belefért, szóval ő hivatalosan is Merci.
Amúgy teljes mértékben keresztény-konzervatív vagyok, és szerencsére ezzel akkor így nem vagyok buzi!
KURVArangy
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
valahogy nem csodálkozék, ha hétvégre előkerülne Pesten az s22 meg a faptop...
Vagy a kék pólós új lovag... :DDDDDDDDD
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Volt egy híres jutuber, aki tolvajtranyós merchöt tervezett árulni
Endre egy pedofil!
Jaj, maradj már! Első harag!
a sodi még ebben is újító, ugyanis nála már így szól a fáma:
a jövő pinája asegg fasz!
vérdíj target nr. 1
szerintem nem véletlenül nincs kinn, hogy ne tudjon felkészülni rá hetyetyével.
amúgy az egész pedia egy őszinte CV.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szeretlek mint egy állat
Gyere, ereszd belém a tárat!
NSZKSZ
Valami ilyesmire gondoltam és is.
Endre!
Megmutatod nekünk a masnis CV-det? Csak, hogy tanuljanak belőle a tanszék álláskeresői!
Többen kérik.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
gayza lement a telekocsi pénzért?
Mondta is tegnap: a vallási tanok is a szubjektív igazság kategóriába esnek (mint a valóság tényei), az nem számít, hogy mi van a Bibliában, a lényeg a púpos korcs értelmezése.
Szerinte nincs tisztázva a szentírásban, hogy ki férfi, így Tibi nem az.

sőt, a Bibliában a swingerclubba járást sem említik SPECIFIKUSAN, így az is megengedett főszabály szerint.
vérdíj target nr. 1
Plusz lehet ha ismerték volna akkoriban a divigélt akkor még Jézus is megbaszta volna az én pici szerelmemet!
Mivel nem ismerték így ez sosem derül ki, viszont ez alapján meg nem zárható ki.
Szerző:
cucksodi
(
x3)
Aug 16, 2022 08:18:58
Válasz
(5)
x3)
Válasz
(5)
Endre tegnapi lájvban cica egy az egyben úgy nézett ki mint lukács laci. Ez igen púpom, nem csak szép a cica, egyenesen egy celeb hasonmása. Bár a heteró férfiak annak örülnének ha nöi celebekre hasonlítana a párjuk (pl Barbi), de bizonyos melegek biztos összetennék a kezüket a tankcsapda frontemberért is.
puskapoj
MaxPayne
(
x24)
Aug 16, 2022 08:22:36
x24)
Ebben mondjuk van valami, hogy ezzel fog védekezni. Kéne bekésziteni egy képet, FB-n talán volt olyan bejegyzése pár honapja vagy videót, akár csak kivágott részként is ahol tranyoza tibit. És azzal meg is lennénk majd.
Tolvaj tranyo, hahó!
halászlé
(
x24)
Aug 16, 2022 08:24:31
x24)
hallod Sodi, ha a Merga annyira szép, meg okos, meg kívánatos, miért nem egy potens, egzisztenciával rendelkező palija van? mert téged nems cejet, ez 100%...
ja, hogy azoknak nem kell...
ja, hogy azoknak nem kell...
Karib
(
x10)
Aug 16, 2022 08:29:21
x10)
Én arra szavazok, h nincs még új melócsá.
Teljes őrület van, sem agya, sem türelme melócsára koncentrálni. Ha részt is vesz interjúkon, rettenetes benyomást kelthet, szét van hullva, még magához képest is.
Be van szűkülve Tibire (a baszásra) és a piára teljesen. Az egy kis találkozás a valósággal, mikor Tibi hajtja, h szervezze a költözést Linzből (kegyetlenül lefele konyult tegnap a picsaszáj, a földet súrolta kb), azon szétszorongja magát, mert se pénz, se segítség nincs hozzá, úgyh még több pia kell és még több Tibi, hogy lenyugtassa magát.
Remélem, h nem is kap új melót és Golda is kizárja a Gombás Halból :)
A Blaha pedig hívogatóan tárja majd felé ölelő karjait. Úgyis felújítják most a teret, fifi, ha jól helyezkedsz, tied lehet a tér legmenőbb padja majd!
Teljes őrület van, sem agya, sem türelme melócsára koncentrálni. Ha részt is vesz interjúkon, rettenetes benyomást kelthet, szét van hullva, még magához képest is.
Be van szűkülve Tibire (a baszásra) és a piára teljesen. Az egy kis találkozás a valósággal, mikor Tibi hajtja, h szervezze a költözést Linzből (kegyetlenül lefele konyult tegnap a picsaszáj, a földet súrolta kb), azon szétszorongja magát, mert se pénz, se segítség nincs hozzá, úgyh még több pia kell és még több Tibi, hogy lenyugtassa magát.
Remélem, h nem is kap új melót és Golda is kizárja a Gombás Halból :)
A Blaha pedig hívogatóan tárja majd felé ölelő karjait. Úgyis felújítják most a teret, fifi, ha jól helyezkedsz, tied lehet a tér legmenőbb padja majd!
Biztos h nincsen még semmilyen melócsá. Egyetlen másodpercre sem volt meg a fifinek szükséges nyugalom és külső támogatás ahhoz, hogy elkezdjen keresni és interjúzni.
Brian
(
x2)
Aug 16, 2022 08:29:37
x2)
Lehetséges, hogy túl van gondolva.
Kérdésem lenne a jobban hozzáértők felé, hogy a "jelképes huhuhúszezer" honnan származik, hol található meg?
Többször lett már említve.
nszksz
Kérdésem lenne a jobban hozzáértők felé, hogy a "jelképes huhuhúszezer" honnan származik, hol található meg?
Többször lett már említve.
nszksz
m.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 16, 2022 08:30:38
x23)
Tolvaj tranyo, hahó!
Igen emlékszem. De az hol is volt? Ezt a videót néztem most, mondván hátha de itt se mondja azt de még a tranyó szót se használja.
trashvod.com/w/tPSEr7ULLz3GbFRwAa2aDZ
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2022 08:42:05
x136)
sneci a háromszögelő trollok annyira biztosra tudják a lakcímedet, hogy már a helyeket háromszögelik, ahova jártok.

Ugyanitt volt a flippercica is pár napja.

Ugyanitt volt a flippercica is pár napja.
gobesug
(
x30)
Aug 16, 2022 08:42:16
x30)
Meselj Fifi, hogy fog lezarulni a linz? Lassan elfogy minden időd.
A Nullkilometeres ps5-ot atveszem egy huszasert.
A Nullkilometeres ps5-ot atveszem egy huszasert.
rBali
(
x24)
Aug 16, 2022 08:43:19
x24)
Egy dolog jól elverve partvissal nyüszíteni és elnyomott szarkupac papucsnak lenni egy meleg kapcsolatban miközben a hátralévő életedet húzzák ki éppen alólad, de hogy ezt az egészet kurva kínosan az interneten is közvetíteni az már valami egészen különös abberráltság.
Fifi, nem is érzékeled de ezen a pár elf baron meg karton Falco sörön adtad fel éppen az egész életedet. Közeleg a tél :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 16, 2022 08:44:12
x23)
Oké megvan a kép, természetesen innen a fórumról. :D

Gyerünk gyagyás, magyarázd meg hogy az urad szerint te nem is vagy buzi max csak biszex!

Gyerünk gyagyás, magyarázd meg hogy az urad szerint te nem is vagy buzi max csak biszex!
gobesug
(
x30)
Aug 16, 2022 08:44:17
x30)
Egy dolog jól elverve partvissal nyüszíteni és elnyomott szarkupac papucsnak lenni egy meleg kapcsolatban miközben a hátralévő életedet húzzák ki éppen alólad, de hogy ezt az egészet kurva kínosan az interneten is közvetíteni az már valami egészen különös abberráltság.
Azt olvastam, gheci hideg lesz. El Nino!
Kötőjel
(
x12)
Aug 16, 2022 08:46:00
x12)
azóta már kijelentette a sodi, hogy 40 évesen már nem identitás kérdésekben van az ember. golyóálló autiérv.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 16, 2022 08:48:13
x15)
Endre!
Nincs olyan nem csöves akinek évesen nincs nagy tapasztalata a fogmosásban.
Nincs olyan nem csöves akinek évesen nincs nagy tapasztalata a fogmosásban.
Ásó27
(
x68)
Aug 16, 2022 08:48:52
x68)
Nekem a kedvencem az volt tegnap, amikor a tranyó loopolt a padrénak, asodi meg mint egy kisgyerek próbálta magára terelni a figyelmet, és ismételgette, hogy ő az Isten, mert korábban azért lebaszást kapott. De senki le sem szarta :((((
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Aug 16, 2022 08:53:22
x15)
Endre!
A Legfőbb Lény nevének káromlása számodra vicc.
A Trolloak is csak egy vicc amikor bemondják a melócsát.
A Legfőbb Lény nevének káromlása számodra vicc.
A Trolloak is csak egy vicc amikor bemondják a melócsát.
koszos
(
x11)
Aug 16, 2022 08:53:24
x11)
hat amit a taranyo tolt a padrenak elkepeszto volt :D geci okosnak hiszi magat :D mondjuk latszik is mire vitte :D
endre te meg csak siman menj a kurva anyadba,hamarosan kacagunk ;)
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ásó27
(
x68)
Aug 16, 2022 08:54:49
x68)
Tranyógeci, tegnap láttam egy Jutkás válogatást, és abban ezt találtad mondani a Varangynak: "Úgy nézek ki abban a baseball sapkában, mint egy öreg bácsi"
Saját magadon hogyan értékeled?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Aug 16, 2022 08:55:08
x24)
Nekem a kedvencem az volt tegnap, amikor a tranyó loopolt a padrénak, asodi meg mint egy kisgyerek próbálta magára terelni a figyelmet, és ismételgette, hogy ő az Isten, mert korábban azért lebaszást kapott. De senki le sem szarta :((((
Mióta magára maradt és nincs egy ogre sem azóta csak azt látom a gyagyásban, hogy egy Középiskolás hiperaktív hülyegyerek szintjén áll és próbálja (végső esetben a faszával) magára terelni a figyelmet. Mintha a két másodperc után amit néha megkap nem szarná le a világ újra.
Biztosan ideges a balek, hogy folyamatosan küzdenie kell, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben, de az éjszakai performansz is tökéletes példája annak, hogy nincs az a pénz a világon amivel vásárolhat magának figyelmet és szeretetet.
Még egy hajléktalan szintjét sem képes megugrani, na ez a kemény.
-
Aug 16, 2022 08:56:24
Tranyógeci, tegnap láttam egy Jutkás válogatást, és abban ezt találtad mondani a Varangynak: "Úgy nézek ki abban a baseball sapkában, mint egy öreg bácsi"
Lepukkant ötvenes alkesz rocker egy taktaharkányi kiskocsmából
Aug 16, 2022 08:56:24
Mitokondrium
(
x7)
Aug 16, 2022 08:57:14
x7)
Mondjuk az előtte fölvett pár tízezer euró hitel is azért benne volt. Valószínűleg az ismeretlen jótevője csak addig tanította, hogyan kell a hitelkártyákkal bűvészkedni, arra az órára már nem maradt idő, hogyan kell a hiteleket visszafizetni.
Vahúr pofonja
Aug 16, 2022 08:58:26
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02u3g3aB3gQCGDde5Fd1QFThfqfdQBbZzmXy8SczF8TTxcjcsZQHMn3LtB7YqWA3dVl&id=100001216132126
Valaki szóljon már neki, hogy az Attila út 4 szám is egy elátkozott hely ott...
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Valaki szóljon már neki, hogy az Attila út 4 szám is egy elátkozott hely ott...
Aug 16, 2022 08:58:26
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 16, 2022 08:58:56
x10)
Apja fia!
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2022 08:59:55
x8)
Visszafizetni minden hülye vissza tudja :D
A zsonglőrködés a tudomány :D
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 16, 2022 09:03:03
x23)
hat amit a taranyo tolt a padrenak elkepeszto volt :D geci okosnak hiszi magat :D mondjuk latszik is mire vitte :D
Nem Tibit dicsérve, Isten ments ettől, de egy ponton megfogta Pádrét 1-2 percre de aztán kimenekült belőle valahogy az atya. Akkor mikor megkérdezte tőle hogy a bibliát ki írta akkor? Gyagyás te még erre se voltál képes mióta ismered Pádrét.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 16, 2022 09:03:07
x6)
Dolgozni kellene hozzá, talán ezt még tudja a korcs, de itt egyből adódik is 2 probléma:A gyagyás lusta mint a föld, sem dolgozni, sem tanulni nem szeret, ezért ezeket nem is teszi.
ASoDI a fentiekből kiindulva nem ért semmihez, nincs végzettsége, így hamar ki is basszák mindenhonnan.
Persze vágyik a "normális emberi" kapcsolatokra, csak nem érti, hogy egy végtelenül eladósodott, elmebeteg, érzelmi intelligenciából jelentős deficittel induló korcs ezt nem kaphatja meg.
Neki nem jár ami másnak igen.
D_Dezső
(
x29)
Aug 16, 2022 09:09:28
x29)
Így összefoglalva a Púpos meg Tibi kapcsolatát, ez egy tipikus “öregezés”.
Lekoszlott Kelet Magyarországi falvakban bevett stratégia, hogy a demens egyedül élő öreg papára ráküldik a 30-as cigányasszonyt.
A nő gyorsan beköltözik, és egyből jogot formál az öreg nyugdíjára. Ha ellenkezik jól elveri egy husánggal mint Sodikát a Tranyó.
Aztán vagy a család menekíti ki egy öregotthonba nyomorultat, vagy belehal az alultápláltságba/gyógyszerek nem szedésébe.
Ásó27
(
x68)
Aug 16, 2022 09:16:26
x68)
Hiányzik cigánymárk
Mifaaaaaaaaaaaan
Az egyik retardált néző
Aug 16, 2022 09:19:20
Mikor tudok rendelni? Most van szüksége támogatásra a SoDInak.
Aug 16, 2022 09:19:20
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2022 09:21:29
x136)
Hiányzik cigánymárk
bojlertestű piton
(
x1)
Aug 16, 2022 09:21:39
x1)
nem fogta meg, csak loopolt a tranyó: "emberek írták-emberek írták...." kik írták volna, mókusok?
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2022 09:23:14
x8)
Másabb a történet, a tranyó folyamatosan szívja kisebb összegekkel, a buzimárk meg egyben nagyobbakat, meg persze aztán a törlesztőket vissza :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 16, 2022 09:24:38
x39)
Fifi!
pssz!
Mennyire vagy csicska?
Sörhöz odaférsz?
pssz!
Mennyire vagy csicska?
Sörhöz odaférsz?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 16, 2022 09:25:25
x5)
Tibor megindultàl haza vagy megint hazudtàl?
Vigyed Endruslàt vércukormérésre is
contains language which some may find offensive
Vigyed Endruslàt vércukormérésre is
Puha Slag
(
x7)
Aug 16, 2022 09:26:00
x7)
Eszembe jutott a régi klasszikus, amikor nemcigány Márk tartozott sodinak 400 euróval, kért kölcsön még 600-at, de a Sodi csak 200-at adott neki, mondván levonta a tartozást. :D
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2022 09:26:39
x136)
Nemcigánymárk fél év alatt húzott 5 ezret. Tranyó ezt 2 hónap alatt lehúzta a mazdával. Persze idióta, neki nem maradt belőle semmi.
MaxPayne
(
x24)
Aug 16, 2022 09:27:38
x24)
Szóval akkor meg a Fifi tartozik a Marknak. Hat ez zsenialis autimatek! :DDDDD
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2022 09:32:00
x8)
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2022 09:32:50
x8)
Trollul Madár
(
x15)
Aug 16, 2022 09:35:20
x15)
seymour schwartz
(
x6)
Aug 16, 2022 09:36:04
x6)
Snegó, anyádnak mutattad már a csókolózós fiteóidat? Mit szól hozzá, hogy az egyetlen kisfia egy férfival smárol?
Ingatkanügyek
Optimusz
Aug 16, 2022 09:36:18
Jég, dupla viszkivel...
Aug 16, 2022 09:36:18
D_Dezső
(
x29)
Aug 16, 2022 09:39:42
x29)
Szívogatta ő is a “nyaralásokkal” bőven. Sodika vette neki a cigiket, piákat, repjegyeket. A Gyagyás vitte a kártyáit, Márk meg a haverjait :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 16, 2022 09:42:19
x19)
Felesleges erőltetni, hogy asodi bevallja, hogy buzi.
Még azt sem vallotta be, hogy kibukott az egyetemekről. Pedig az 15 éve volt. Vagy, hogy lehúzták a zsidók meg a cigányok.
Miatta úszott el a lakása stb.
Csoda, hogy a masztipartit beismerte, bár erős a gyanúm ha most megkérdeznè valaki akkor megint tagadná.
Még azt sem vallotta be, hogy kibukott az egyetemekről. Pedig az 15 éve volt. Vagy, hogy lehúzták a zsidók meg a cigányok.
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2022 09:42:31
x8)
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2022 09:44:01
x8)
Ásó27
(
x68)
Aug 16, 2022 09:45:32
x68)
Márk okosabb, mint a cica
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2022 09:45:45
x136)
Flokk volt belőle. Pl azt tudjuk, hogy a drezdai flokk 1000 euroba került.
hegesztőnő
(
x3)
Aug 16, 2022 09:46:12
x3)
eltüntek az esti cicavidejók. gondolom rendszabályozás történik a práterstrásszén
Vasaltheréspatkány
Aug 16, 2022 09:46:33
Felesleges erőltetni, hogy asodi bevallja, hogy buzi.
A blahán egy 2 literes kőbányaiért cserébe majd megered a picsaszája. Még azt sem vallotta be, hogy kibukott az egyetemekről. Pedig az 15 éve volt. Vagy, hogy lehúzták a zsidók meg a cigányok.
Aug 16, 2022 09:46:33
Ásó27
(
x68)
Aug 16, 2022 09:47:00
x68)
Mikor jön a Szardínia flokk gyagyás?
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Aug 16, 2022 09:50:26
x24)
mindenre büszke, ami a faszával kapcsolatos; masztipartit ma sem tagadná...
nonsense
(
x1)
Aug 16, 2022 09:54:53
x1)
Szerintem addig kérd meg a kezét amíg le nem lép, Endre!
Annál jobban nem tudod kimutatni, hogy kell neked és ezt ő is értené!
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 16, 2022 09:55:03
x23)
Trollul Madár
(
x15)
Aug 16, 2022 09:59:18
x15)
eltüntek az esti cicavidejók. gondolom rendszabályozás történik a práterstrásszén
Endre!
Hahó
(
x136)
Aug 16, 2022 10:00:22
x136)
Szerintem addig kérd meg a kezét amíg le nem lép, Endre!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 16, 2022 10:00:52
x15)
Endre!
Nem volt jó a link, kösz Endre.
Ide kattints gyagyás:
trashvod.com/w/ddFxn27e6K5BLQRNDtg6py
Trollul Madár
(
x15)
Aug 16, 2022 10:01:37
x15)
Nszksz! Nagyon nevetek!
halászlé
(
x24)
Aug 16, 2022 10:01:52
x24)
horgász
(
x10)
Aug 16, 2022 10:04:32
x10)
A Praterstrasse Kiss Endre Farkasa.
A nagy domináns alfa xD
Idióta vén gyagyás fasz xD
féregnyulvány
(
x7)
Aug 16, 2022 10:04:40
x7)
én egy új kocsit javaslok, de szalonból
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2022 10:05:53
x8)
180 nap.
Ha igaz, hogy rálőcsölte a mazda tulajdonjogot a Tiborszra gayza, akkor vagy lesz még a gyagyásnak hitelkerete, vagy mittomén, leüli?
Toroczkai László
Aug 16, 2022 10:07:30
Endre, az ott melletted egy férfi, te pedig egy buzi vagy.
Aug 16, 2022 10:07:30
mikedp
(
x9)
Aug 16, 2022 10:13:41
x9)
Van valahol nemcigany mark video?
KURVArangy
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 16, 2022 10:18:09
x7)
Van valahol nemcigany mark video?
archive.org/details/sodivlogjacsatornaosszesvideoja
Toroczkai így mondaná kb:
Aug 16, 2022 10:23:27
Sodi vagy mi a neved!
Amit te most művelsz az az északi civilázció pusztítása a jövőnk eltörlése.
Az ilyen mocskok mint te veszélyeztetik gyermekeink jövőjét.
Elpusztítandó fertő vagy csupán az emberi civilizáció testén.
Életmódod megvetendő és kitörlendő kultúránkból.
Addig utazz vissza Izraelbe ameddig még lehet a kedves testvéreid mellé.
Aug 16, 2022 10:23:27
Endre
Aug 16, 2022 10:23:50
De a libsik hoztak egy törvényt annak idején és Tibi még belefért, szóval ő hivatalosan is Merci.
Amúgy teljes mértékben keresztény-konzervatív vagyok, és szerencsére ezzel akkor így nem vagyok buzi!
Aug 16, 2022 10:23:50
mikedp
(
x9)
Aug 16, 2022 10:24:14
x9)
archive.org/details/sodivlogjacsatornaosszesvideoja Köszi !
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 16, 2022 10:34:51
x10)
Fúj, itt még idegesítőbben beszél, mint manapság.
Álmodjatok Rémeket!
balek
(
x10)
Aug 16, 2022 10:35:14
x10)
Autilogika:
Azért kell videózni a kislányokat, mert nagyon szép cicák és annyira tetszenek a sodinak, hogy videón is meg kell őrizni.
És azért kell rájuk zoomolni, mert nem látszik hogy 12 évesek.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Azért kell videózni a kislányokat, mert nagyon szép cicák és annyira tetszenek a sodinak, hogy videón is meg kell őrizni.
És azért kell rájuk zoomolni, mert nem látszik hogy 12 évesek.
Angol tudósok
Aug 16, 2022 10:37:19
Hosszú kutatás után megállapítottuk hogy Kiss Endre Farkas egy mocskos buzi
Aug 16, 2022 10:37:19
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 16, 2022 10:37:41
x10)
archive.org/details/sodivlogjacsatornaosszesvideoja/24.+BERLINI+KAR%C3%81CSONYI+V%C3%81S%C3%81ROK!+_+SoDI+vlogja+S01E18+_+Ut%C3%A1na+ir%C3%A1ny+Magyarorsz%C3%A1g!.mp4
Gyagyás, remélem idén lesz olyan rész, hogy "Az első blahai karácsonyom." Fosná!
Álmodjatok Rémeket!
Gyagyás, remélem idén lesz olyan rész, hogy "Az első blahai karácsonyom." Fosná!
Baxi
(
x2)
Aug 16, 2022 10:39:49
x2)
Endre, te ténylegegy gyernőtt vagy! Hajnalba milyen felügyeletről hadoválsz?! Egy felnőtt férfinek nem kell felügyelet! Max tanácsot kér a családjától vagy a barátaitól. Oh wait...
balek
(
x10)
Aug 16, 2022 10:39:56
x10)
Aug 16, 2022 10:39:56
Ha már 20 éve bukott le masztipartival és 10 éve buzikönyvjelzővel, twinkyboyokkal, 5 éve pedig pedofíliával: akkor nem identitás kérdésekben van már a sodi, hanem köztudású róla, hogy egy aberrált ferdehajlamú buzeráns. A sodi a ratyi. Aug 16, 2022 10:39:56
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 16, 2022 10:40:00
x39)
Gygyás !
Látom már ébren vagy , már törölgetted a tegnapi szemeted :D
Megint befenyített a szisza?
Mennyibe került, hogy maradjon?
Te balek!
Csütörtökig mindenképp marad!
Menni kell Flaco kertmozira!
Te ostoba barom, addig bármit csinálhatsz vele/ ellene!
Mondjuk a péntek már necces... Onnantól kell majd zsebbe nyúlni.
Te 40 éves színyor gyernőtt :DDDD
Te balek!
nonsense
(
x1)
Aug 16, 2022 10:42:30
x1)
Amúgy nem tartod képmutatónak, hogy "a legmagasabb keresztényi erkölcsökhöz" tartod magad, de azért "ami Vegasban történik, az ott is marad"?!
SoDI az aberrált és Endre a keresztény?! Vagy fordítva?!
halászlé
(
x24)
Aug 16, 2022 10:42:57
x24)
Gygyás !
Te balek!
Te balek!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 16, 2022 10:43:59
x39)
Vagy a kék pólós új lovag... :DDDDDDDDD
nonsense
(
x1)
Aug 16, 2022 10:46:02
x1)
Meg amúgy milyen keresztényi érték össze-vissza hazudozni meg ármánykodni?! Te hol tanultál a keresztényi értékekről?! Nem csak apád-, annak csöves haverjai, de még a pap is abúzált mikor öreganyád vasárnaponként elvitt misére?!
buniBanki
(
x2)
Aug 16, 2022 10:46:10
x2)
Hülyék vagytok! A videóban az hangzik el, hogy HA ÉS AMENNYIBEN ő tranyó akkor aki így ráizgul az buzi.
De mivel ő nem tranyó, hanem nő (személyi szám, hahó!) ezért aki ráizgul az nem buzi hanem heteró!
Ilyen nagyon egyszerű ez!
De mivel ő nem tranyó, hanem nő (személyi szám, hahó!) ezért aki ráizgul az nem buzi hanem heteró!
Ilyen nagyon egyszerű ez!
Endre
Aug 16, 2022 10:47:42
Jaj, maradj már! Első harag!
Aug 16, 2022 10:47:42
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Aug 16, 2022 10:48:46
x1)
Gyagyás geci akkor lesz reakció arra,hogy az urad szerint nem vagy hetero? Ott videó köcsög.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 16, 2022 10:50:52
x3)
Endre, 2022- ről elmondhatjuk hogy a segg az új pina, Tibor az új Andi?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Darth Tibor
(
x8)
Aug 16, 2022 10:56:11
x8)
Gyagyás őszinte CV-je nyilvános valahol? Kerestem ‘pédián meg itt is. De lehet én vagyok túl sodi, azért nem találom.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 16, 2022 10:57:03
x15)
Endre!
Tedd ki a keresztleveledet!
Tedd ki a keresztleveledet!
Kötőjel
(
x12)
Aug 16, 2022 10:58:56
x12)
Endre, 2022- ről elmondhatjuk hogy a segg az új pina, Tibor az új Andi?
a sodi még ebben is újító, ugyanis nála már így szól a fáma:
a jövő pinája a
Tankcsapda fan
Aug 16, 2022 11:02:35
Szia endre, engem az érdekelne, hogy milyen érzés volt seggbe rakni a Lukács Lacit? Csak mert én is sokat fantáziálok erről.
Aug 16, 2022 11:02:35
trolléga
(
x30)
Aug 16, 2022 11:02:59
x30)
Gyagyás őszinte CV-je nyilvános valahol? Kerestem ‘pédián meg itt is. De lehet én vagyok túl sodi, azért nem találom.
xray
(
x21)
Aug 16, 2022 11:11:05
x21)
Aug 16, 2022 11:11:05
a térden állva gyűrűátadást természetesen live kérjük! Aug 16, 2022 11:11:05
szörnyeteg
(
x3)
Aug 16, 2022 11:12:23
x3)
Óhelló ez egy tyeknikai pjóba!

Endre, bazdmeg eltelt 22 év. Most hogy már nyíltan nyomatod ezt a homo témát és egy Tibor nevű férfival élsz együtt és folytatod a szodomita játékaidat, mesélj végül összejött a masztiparti?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén

Endre, bazdmeg eltelt 22 év. Most hogy már nyíltan nyomatod ezt a homo témát és egy Tibor nevű férfival élsz együtt és folytatod a szodomita játékaidat, mesélj végül összejött a masztiparti?
rBali
(
x24)
Aug 16, 2022 11:12:56
x24)
Tudod jól, hogy szeretlek, na puszi puszi

Kötőjel
(
x12)
Aug 16, 2022 11:13:32
x12)
a sodi: mom te büdös kurva, i want a lukács lászló!
golda: no, fifi, we already have lukács lászló at home.
lukács lászló at home:
vérdíj target nr. 1
golda: no, fifi, we already have lukács lászló at home.
lukács lászló at home:
Tranyólaci
Aug 16, 2022 11:14:31
Tudod jól, hogy szeretlek, na puszi puszi
Szeretlek mint egy állat
Gyere, ereszd belém a tárat!
Aug 16, 2022 11:14:31
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Aug 16, 2022 11:15:01
x5)
MÁJAS!
Te is fordítva néztél meg engem?
Ennek pont nem így kellett volna alakulni, hanem úgy hogy Endre akasztja fel magát Szegeden Laura miatt
Remélem felépülsz!
telex.hu/belfold/2022/08/16/felakasztotta-magat-egy-fiatal-ferfi-szegeden-az-anna-kutnal
Ennek pont nem így kellett volna alakulni, hanem úgy hogy Endre akasztja fel magát Szegeden Laura miatt
Remélem felépülsz!
telex.hu/belfold/2022/08/16/felakasztotta-magat-egy-fiatal-ferfi-szegeden-az-anna-kutnal
Darth Tibor
(
x8)
Aug 16, 2022 11:16:23
x8)
NSZKSZ
Valami ilyesmire gondoltam és is.
Endre!
Megmutatod nekünk a masnis CV-det? Csak, hogy tanuljanak belőle a tanszék álláskeresői!
Többen kérik.
Jonciii
(
x8)
Aug 16, 2022 11:19:13
x8)
MÁJAS!
Remélem felépülsz!
Remélem felépülsz!
gayza lement a telekocsi pénzért?
ascites
(
x57)
Aug 16, 2022 11:20:50
x57)
Amúgy nem tartod képmutatónak, hogy "a legmagasabb keresztényi erkölcsökhöz" tartod magad, de azért "ami Vegasban történik, az ott is marad"?!
Mondta is tegnap: a vallási tanok is a szubjektív igazság kategóriába esnek (mint a valóság tényei), az nem számít, hogy mi van a Bibliában, a lényeg a púpos korcs értelmezése.
gobesug
(
x30)
Aug 16, 2022 11:22:24
x30)

Kötőjel
(
x12)
Aug 16, 2022 11:23:22
x12)
sőt, a Bibliában a swingerclubba járást sem említik SPECIFIKUSAN, így az is megengedett főszabály szerint.
Endre
Aug 16, 2022 11:29:55
Plusz lehet ha ismerték volna akkoriban a divigélt akkor még Jézus is megbaszta volna az én pici szerelmemet!
Mivel nem ismerték így ez sosem derül ki, viszont ez alapján meg nem zárható ki.
Aug 16, 2022 11:29:55
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 16, 2022 11:30:37
x7)
Recskás mikbe faty? Olyan csicskitásba tart a tranyó lukács lezli, hogy öröm nézni! Beadtad egyáltalán egy helyre is a jelentkezést mióta kibasztak mint macskát szarni? Az AMS-es ügyintéző sógor nem baszogatott még, hogy mi a helyzet a jelentkezésekkel? Nemrég felvettünk egy raklap fejlesztőt fiatal hölgyek is voltak a szórásban rendesen. Nagyon nevettem, hogy az ilyen kiscsajok fenyitik a vatászpikát a melócsában XD Elképesztően lenézhettek és undorodhattak tőled, gondolom egy erőltetett mosolyt se tudtak irányodba erőltetni, pláne a rideg osztrák dev csibék. Erre válaszolj te szodomita szutyok!
A jó portás csak baszik!
103 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™