Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Aug 17, 2022 07:07:16
Válasz
(2)
ascites
Golda az egyetlen, aki valamennyire jót akar Fifinek és aktívan segíti. A Screencode után olyan pénzügyi döntésekre sarrkalta a korcsot, amivel jelentösen javított az anyagi helyzetén.

Ugyanakkor Golda nem annyira síkhülye, mint a púpos. Talán ha elég fekáliát kap, leveszi a kezét a gyagyásról.

Ez nem bosszú, csak el kell szeparálni a recskástól. Egy 40 éves férfi álljon csak meg a maga lábán.

Nem fogjuk tudni, mert az anyja. Akkor is támogatni fogja, ha rászakadnak a pedo dolgai és ülni fog miattuk, mint fecskék a villanyvezetéken. Anyai szeretet. Mondjuk sztem is megbánta kismilliószor hogy a gyagyás helyett nem egy hokedlit szült, mert arra legalább le tudott volna szülés után ülni.

Abba lehet ráció hogy amíg Golda él, sose fog a Blahára kerülni a púpos, de sztem így is évekkel fogja megrövidíteni Golda életét, nem kell nekünk segíteni az Univerzumnak.

Mondjuk az optimális megoldás az lenne ha eladná a púpszászi putrit és a pénzen beköltözne egy idősotthonba.
Aug 17, 2022 07:07:16

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Aug 17, 2022 07:10:14
Válasz
(0)
Mielőtt a lágyszívűség vádja érne, a gyagyás szopjon, púp-pinnyáták legyenek, aki haverkodik vele, annak menjen a faszerdő, legyen elszigetelve.

Mondjuk az is nagy műsor lenne ha visszasunnyogna Púpszászra és mennének a loopok hogy Golda hogy csicskítja, de nem mer ellene semmit se tenni, mert mehetne a Blahára.
Aug 17, 2022 07:10:14

Szerző: Endre Aug 17, 2022 07:10:37
Válasz
(6)
Józan Becsület
Ajjaj, Endre, már megint bajba kerültél!

A kiút a mi keresztény civilizációnkban a bocsánatkérés és az őszinte megbánás.

Jóvan, bocsánatot kértem már többször is, faszom!

Az, hogy utána patkánykodok tovább miért releváns?! Gyónni se előre szoktak az emberek, hanem a már megtörtént dolgokat bánják meg.
Aug 17, 2022 07:10:37

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Aug 17, 2022 07:18:16
Válasz
(6)
banshee
Nem fogjuk tudni, mert az anyja. Akkor is támogatni fogja, ha rászakadnak a pedo dolgai és ülni fog miattuk, mint fecskék a villanyvezetéken. Anyai szeretet. Mondjuk sztem is megbánta kismilliószor hogy a gyagyás helyett nem egy hokedlit szült, mert arra legalább le tudott volna szülés után ülni.

Abba lehet ráció hogy amíg Golda él, sose fog a Blahára kerülni a púpos, de sztem így is évekkel fogja megrövidíteni Golda életét, nem kell nekünk segíteni az Univerzumnak.

Mondjuk az optimális megoldás az lenne ha eladná a púpszászi putrit és a pénzen beköltözne egy idősotthonba.

Nekem nem feltetlen nem az az erzesem, hogy Golda a kozeleben sincs a valodi anyai szeretetnek. Tarsadalmi elvaras miatt segiti a poopot ott ahol tudja, illetve azert nehogy neki kelljen eltartania a genetikai hulladek fiacskajat.
Egy par hetre lehet befogadja, de utana paros labbal bassza ki a kadarkockabol. Szerintem.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Aug 17, 2022 07:18:16

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Aug 17, 2022 07:33:22
Válasz
(2)
MaxPayne
Nekem nem feltetlen nem az az erzesem, hogy Golda a kozeleben sincs a valodi anyai szeretetnek. Tarsadalmi elvaras miatt segiti a poopot ott ahol tudja, illetve azert nehogy neki kelljen eltartania a genetikai hulladek fiacskajat.
Egy par hetre lehet befogadja, de utana paros labbal bassza ki a kadarkockabol. Szerintem.

++

Szerintem is csak amiatt segíti, hogy ne költözzön oda és ne neki kelljen nap mint nap pesztrálnia.
Aug 17, 2022 07:33:22

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Aug 17, 2022 07:36:02
Válasz
(5)
Ejfel ota hanyadik sört locsoltad mar be a picsaszadba poop? Cukrod, majad rendben? Stresszmentes nyugi van? A trollok artalmatlanok, tudod!
Aug 17, 2022 07:36:02

Szerző: MacY2 (Snecológus-pontszám: 3889x1) Aug 17, 2022 07:45:43
Válasz
(3)
Jó reggelt emberek! Neked nem gyagyás,neked a kurva anyád!Remélem ezentúl félelemmel fekszel,és kelsz. Már pedig így lesz amint meglesz a csengő,emelet,ajtó.
Ugy hogy mégegyszer a kurva anyád!
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Aug 17, 2022 07:45:43

Szerző: Mitokondrium (Snecológus-pontszám: 14961x7) Aug 17, 2022 07:51:14
Válasz
(2)
Csak egy olvasó
Sneci, ha már ennyire egy besavanyodott fasz vagy és nem tudsz jóízűen nevetni a hamis címen, amin itt loopolunk, a bírósági leveleiddel mi a helyzet? Nagyon be szeretted volna mutatni őket, meg is voltál sértődve, hogy a betelefonálók nem arról akarnak beszélni. Itt az alkalom, tereld a témát! Persze időnként ne felejtsd el beszúrni, hogy "nyem is ity jakom".

Valószínűleg első este elolvasta őket, de nem értette, mert nem tud németül. Akkor mesélt róla a videóban. Aztán begépelte a google fordítóba és rájött, mi is írt neki a hatóság. Azóta nem beszél róluk.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Aug 17, 2022 07:51:14

Szerző: tyodika bocsánatot kér Aug 17, 2022 08:02:15
Válasz
(3)
Endre
Jóvan, bocsánatot kértem már többször is, faszom!

Az, hogy utána patkánykodok tovább miért releváns?! Gyónni se előre szoktak az emberek, hanem a már megtörtént dolgokat bánják meg.

- Halló, Grün lakás?
- Nem, Kohn lakás.
- Akkor bocsánat.
Aug 17, 2022 08:02:15

Szerző: Értetlen (Snecológus-pontszám: 3436x1) Aug 17, 2022 08:07:57
Válasz
(2)
halászlé
Sodi, én attól tartok, ha szisza elmegy dógozni munkahelyre, ott őt egész nap baszni fogják...férfiak, nők...úgy, hogy te nem leszel ott!! ez nem fér bele a ti konzervatív, keresztély erkölcsös életetekbe....de van egy ötletem: dolgozzon a swinger klubban, így nyelFtanilag egész nap dughatják a kalodában! mit szólsz?

Napi 72 perc (5%) belefér, a lényeg, hogy a maradék 95%-ban erkölcsös életet éljen
Aug 17, 2022 08:07:57

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Aug 17, 2022 08:08:54
Válasz
(7)
Villámnak is mehet a cím! Biztos örülne a "nőjének".
Micsoda süsüzések lennének, ha betopanna!
Álmodjatok Rémeket!
Aug 17, 2022 08:08:54

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Aug 17, 2022 08:13:49
Válasz
(22)
sodika
Hát beszarok. Azt hazudják, hogy napok óta nem esznek, közben meg ígérik, hogy visszaadják a 160 + 35 ezer forintomat, ami a kocsira van náluk.

Púpom többen kérdezik: mennyivel tartozik a tranyó jelen pillanatban? Pörög az Excel? A Samsung A12-t is remélem beírtad. Vagy majd ha végleg lelép akkor lesz csak ismét tolvajtranyó? Porondra!

indíthatjuk a pólógyártást?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Aug 17, 2022 08:13:49

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 08:23:51
Válasz
(3)
koszos
merci milyen allast kapna az egyszavas nemet szokincsevel (JAAAAAA JAAA JAAAA)??
bar vegul is siman kaphat..
a kerdes,hogy kibir e 8 orat pia nelkul huzamosabb ideig ?:D ketseges!

mikbe fagy...majd a Sodi jól kitanítja, hogy kell a cégeket szivatni....első nap be se megy, mert megjött és fáj a hasa (ja, nem...), aztán ez a baj meg az baj...aztán elsodikázzuk a hetet...aztán majd keresünk másik balekot..közben majd élősködünk az aódfizetők eurocentjein, és igénybe vesszük a hanyatló nyugat által nyújtott lehetőségeket...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Aug 17, 2022 08:23:51

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Aug 17, 2022 08:27:33
Válasz
(6)
trolléga
Púpom többen kérdezik: mennyivel tartozik a tranyó jelen pillanatban? Pörög az Excel? A Samsung A12-t is remélem beírtad.

Illetve egy baszást mennyibe számítasz be neki?! Törpapás 5 ezer forint/videó áron, vagy annál többre értékeled Tibi seggét?!
Aug 17, 2022 08:27:33

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 08:38:20
Válasz
(3)
nonsense
Illetve egy baszást mennyibe számítasz be neki?! Törpapás 5 ezer forint/videó áron, vagy annál többre értékeled Tibi seggét?!

ez többismeretlenes egyenlet, ugyanis nem tudhatjuk, hogy a befektetett eszközök (ld. Merga nyílásai) esetleg termelnek-e egyéb profitot (pl. szál cigi, sör)....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Aug 17, 2022 08:38:20

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 08:40:35
Válasz
(6)
Aug 17, 2022 08:40:35

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Aug 17, 2022 08:41:40
Válasz
(2)
halászlé
ez többismeretlenes egyenlet, ugyanis nem tudhatjuk, hogy a befektetett eszközök (ld. Merga nyílásai) esetleg termelnek-e egyéb profitot (pl. szál cigi, sör)....

Bele se merek gondolni micsoda excelek lehetnek erről, a különféle nedvek árcsoportba rendezésével!
Aug 17, 2022 08:41:40

Szerző: Mitokondrium (Snecológus-pontszám: 14961x7) Aug 17, 2022 08:55:21
Válasz
(12)
Józan Becsület

A kiút a mi keresztény civilizációnkban a bocsánatkérés és az őszinte megbánás. Ezt sajnos egy kétperces videóval nem tudod már abszolválni. Egyenként, sorozatba rendezve végig kell venned mindazokat, akiket megsértettél, fenyegettél, akiknek baján örvendeztél, akár egyénként, akár kisebbségek tagjaiként. Ezt meg is kell tervezned, aztán előadnod egy utolsó szériában, végül eltűnni a netről, örökre.

Egyébként Endre/Sodi a mai napig nem érti, hogy miért patkánykodás, amit csinál. Az ő személyisége sohasem fejlődött ki, saját eszéből a gép előtti fütyizésre futja, ennél bonyolultabb dolgot soha életében nem talált ki. Neki semmiről sincs véleménye, magától egy szobanövény szintjén mozog, döner-sör-fütyizés, ennyi a saját megoldás.

Akárki áll vele szóba, annak a véleményét visszhangozza, kritika vagy bármilyen átgondolás nélkül. Nyilvánvaló, hogy nem neki jutott eszébe a meggyilkolt pszichológust vagy Krekónét szidalmazni, ő csak csatlakozott ahhoz, aki adott egy tál borsófőzeléket éppen akkor.

Valószínűleg ezt magában úgy értékeli, hogy neki ebben nincs felelőssége, hiszen nem ő kezdte. Mint egy kisgyerek, amikor megkérdezed, hogy miért dobálja kaviccsal a macskát és a válasz annyi, hogy de a Pisti is dobálta. Tökéletes példa erre a Jutkaverés. Előtte sohasem mutatott fizikai agressziót, leginkább csak az interneten pofázott. De mellé került Tibcédesz, aki verte Jutkát és teljes természetességgel Sodi is verni kezdte. Hiszen Tibcédesz ezt csinálja, akkor én is.

SZVSZ ez a legveszélyesebb Endrében: semmilyen erkölcsi gátlása vagy lelkiismerete sem alakult ki soha. Csinálja amit a vele szóba állók csinálnak. Ha zsidóznak, ő is zsidózik. Ha meggyilkolt nőket mocskolnak, ő is mocskolja. Ha Jutkát verik, ő is veri. A mai napig nem érti, hogy mi a baj ezekkel, hiszen a többi náci/elmebeteg ügyvéd/Tibcédesz is ezt csinálta. Endre bármire képes egy perc meggondolás vagy későbbi megbánás nélkül. Ha egy sorozatgyilkossal kerülne össze, akkor szemrebbenés nélkül fojtana meg nőket, ha egy terroristával, akkor gátlások nélkül robbantana fel lakóházakat. Láthatóan évekkel később sem fogta még fel, hogy amiket tett az milyen görénység. A saját beteg agyában ezeket nem is ő követte el, hiszen ő csak csatlakozott valakihez.

Igazából az a szerencséje a világnak, hogy ez a félnótás nem lépett be az ISIS -be.
Aug 17, 2022 08:55:21

Szerző: bojlertestű piton (Snecológus-pontszám: 2436x1) Aug 17, 2022 08:56:23
Válasz
(9)
recskás is konfirmálta a címet!
Aug 17, 2022 08:56:23

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Aug 17, 2022 08:56:31
Válasz
(6)
Gratulálok troll aki megtaláltad a cimet és mindenkinek aki részt vett a műveletbe.

A tegnap említett Swingerclub Element6 hely igy egy picit távolabbra került, de még mindig 5-700 méterre, útvonalfüggő, van a címtől. Linken alul a 6. kép érdekes, simán benne van az alapján hogy ez a ketreces hely.
www.element6.wien/philosophie.html
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Aug 17, 2022 08:56:31

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Aug 17, 2022 09:07:18
Válasz
(5)
Mitokondrium
Igazából az a szerencséje a világnak, hogy ez a félnótás nem lépett be az ISIS -be.

Nyugodtan beléphetett volna. Rövid úton megölték volna, vagy ő ölte volna meg saját magát az első lerakandó taposóaknával.
Aug 17, 2022 09:07:18

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Aug 17, 2022 09:08:03
Válasz
(2)
bojlertestű piton

Ebbe nem is a like a legjobb, hanem az, hogy kitakartad a nevét, de most nézem és ezt az a Magdi írta aki 2 hónapja a Laurás történésekor még az egyik legnagyobb felszopó volt púpfalon. Most viszont akkor már ö is üti a púpot. :D
Aug 17, 2022 09:08:03

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271981x135) Aug 17, 2022 09:12:17
Válasz
(3)
Sneci érdeklődnék, hogy van már troll őrség a thalia strasszén? Mit tapasztalsz? Számítasz tojásozásra?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 17, 2022 09:12:17

Szerző: Statisztikus Sanyi (Snecológus-pontszám: 4441x2) Aug 17, 2022 09:12:53
Válasz
(4)
A Thaliastrasse confirmed, vagy csak tipp?

Én is ezen a környéken nézelődtem elég sokat, a metró túloldalán induló kaiserstrassei találat a szemközti épületet mutató újabb screenshot alapján kiesett (3D nézetben érdemes csekkolni), de itt is gyanús hogy az a bekarikázott kisebb ablak vagy díszítőelem vagy valami az hiányzik, és szerintem inkább lapostetős épületet kellene keresni.

Tudja amúgy linkelni valaki a streamet, amiből ez a screenshot van? Hátha letöltve és képkockánként lépegetve több részletet ki lehet venni.

Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Aug 17, 2022 09:12:53

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 09:15:28
Válasz
(3)
Mitokondrium
Ha meggyilkolt nőket mocskolnak, ő is mocskolja. Ha Jutkát verik, ő is veri. A mai napig nem érti, hogy mi a baj ezekkel, hiszen a többi náci/elmebeteg ügyvéd/Tibcédesz is ezt csinálta.

ezekkel az a legnagyobb gond, hogy pénzért csinálta...a Bándy Kata ügynél is valamit magyarázott, hogy nem volt pénze és ezért csinálta; Jutkánál is a bevételszerzés volt a cél...
Aug 17, 2022 09:15:28

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271981x135) Aug 17, 2022 09:15:29
Válasz
(10)
Statisztikus Sanyi

Én is ezen a környéken nézelődtem elég sokat, a metró túloldalán induló kaiserstrassei találat a szemközti épületet mutató újabb screenshot alapján kiesett (3D nézetben érdemes csekkolni), de itt is gyanús hogy az a bekarikázott kisebb ablak vagy díszítőelem vagy valami az hiányzik, és szerintem inkább lapostetős épületet kellene keresni.

Tudja amúgy linkelni valaki a streamet, amiből ez a screenshot van? Hátha letöltve és képkockánként lépegetve több részletet ki lehet venni.

Menj ki bécsbe, csengess be oda, hogy jöttél az ellopott 50 euróért.
Aug 17, 2022 09:15:29

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 09:18:43
Válasz
(5)
a TolvajTroll-nak be kéne lengetni, hogy visszaadja Mercinak az "ellopott" cuccokat, adjon címet, futárral küldi :o))))
Aug 17, 2022 09:18:43

Szerző: - Aug 17, 2022 09:20:23
Válasz
(11)
Statisztikus Sanyi

100%

Aug 17, 2022 09:20:23

Szerző: Mitokondrium (Snecológus-pontszám: 14961x7) Aug 17, 2022 09:28:15
Válasz
(3)
halászlé
ezekkel az a legnagyobb gond, hogy pénzért csinálta...a Bándy Kata ügynél is valamit magyarázott, hogy nem volt pénze és ezért csinálta; Jutkánál is a bevételszerzés volt a cél...

Szerintem nincs annyi esze, hogy ezekből egy tál borsófőzeléknél nagyobb hasznot csináljon. Ha lenne, már rég pólókat meg kitűzőket árulna a saját fejével "Üsd a púpot, ahol éred!" felirattal.
Aug 17, 2022 09:28:15

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 17, 2022 09:31:44
Válasz
(2)
Mitokondrium
Szerintem nincs annyi esze, hogy ezekből egy tál borsófőzeléknél nagyobb hasznot csináljon. Ha lenne, már rég pólókat meg kitűzőket árulna a saját fejével "Üsd a púpot, ahol éred!" felirattal.

Csomó ember venne tranyó merchet is, de ez nem jut el a tudatukig, illetve kibaszott lusták hozzá.
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 17, 2022 09:31:44

Szerző: - Aug 17, 2022 09:33:07
Válasz
(4)
Statisztikus Sanyi

www.youtube.com/watch?v=iT5g60y5-wk
2:21:40 (kibaszottul vicces ahogy lekonyul a picsaszáj :D)

ez meg a többi:

www.youtube.com/watch?v=neBkAj714NU
44:20

www.youtube.com/watch?v=cYIRfQG0nxQ
1:10:20

www.youtube.com/watch?v=iT5g60y5-wk
4:54

Ponttal és vesszővel lehet framenként lépkedni.

De 100% a cím.
Aug 17, 2022 09:33:07

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Aug 17, 2022 09:35:39
Válasz
(3)
Mitokondrium
Egyébként Endre/Sodi a mai napig nem érti, hogy miért patkánykodás, amit csinál. Az ő személyisége sohasem fejlődött ki, saját eszéből a gép előtti fütyizésre futja, ennél bonyolultabb dolgot soha életében nem talált ki. Neki semmiről sincs véleménye, magától egy szobanövény szintjén mozog, döner-sör-fütyizés, ennyi a saját megoldás.

Akárki áll vele szóba, annak a véleményét visszhangozza, kritika vagy bármilyen átgondolás nélkül. Nyilvánvaló, hogy nem neki jutott eszébe a meggyilkolt pszichológust vagy Krekónét szidalmazni, ő csak csatlakozott ahhoz, aki adott egy tál borsófőzeléket éppen akkor.

Valószínűleg ezt magában úgy értékeli, hogy neki ebben nincs felelőssége, hiszen nem ő kezdte. Mint egy kisgyerek, amikor megkérdezed, hogy miért dobálja kaviccsal a macskát és a válasz annyi, hogy de a Pisti is dobálta. Tökéletes példa erre a Jutkaverés. Előtte sohasem mutatott fizikai agressziót, leginkább csak az interneten pofázott. De mellé került Tibcédesz, aki verte Jutkát és teljes természetességgel Sodi is verni kezdte. Hiszen Tibcédesz ezt csinálja, akkor én is.

SZVSZ ez a legveszélyesebb Endrében: semmilyen erkölcsi gátlása vagy lelkiismerete sem alakult ki soha.

Nekem meggyőződésem, hogy anno azért keveredett a MIÉP közelébe, hogy a szocionista anyját basztassa vele. Aztám az ottani brancs meg befogadta, mert kellett az ember, nem válogathattak. Ő meg vérszemet kapott, hogy itt elfogadják, sőt kedvelik és nem rühellik, ahogy azt eddig megszokta, és egyre mélyebbre merült, hogy minél jobban szeressék és elfogadják.

De mivel a bőréből kibújni nem tudott, jött a recskagate és hasonlók, amire rávették a hajlamai, most meg már leszarja a magyarságot és a nemzetet ahogy a széljobba keveredése nélkül is leszarta volna mert végletekig önző és individualista, pedig korábban a nemzet és a magyarság volt minden második szava.

Mondjuk a széljobba is az vitte, hátha leesik neki onnan valami.
Aug 17, 2022 09:35:39

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9009x4) Aug 17, 2022 09:36:03
Válasz
(3)
Igen, igen. A tegnap esti lájfszchat alatt spammelték neki a címet, és nagyon nem volt tőle boldog. Többször is némítás és válságtanácskozás volt az urával, s rekord hamar, este tízkor kilőtte a lájfszot a tranyó, és azóta nem is nagyon adnak magukról életjelet.

A találat 100%-os, ez már biztos. A pontosítás pedig csak részletkérdés innentől kezdve. :)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Aug 17, 2022 09:36:03

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Aug 17, 2022 09:36:47
Válasz
(4)
Endre, indulhatunk?
Kellene egy tisztázós, egyben család kiirtós/felgyújtós live!
Álmodjatok Rémeket!
Aug 17, 2022 09:36:47

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 17, 2022 09:39:08
Válasz
(20)
Mondtam a futárnak, hogy ordibálja a ház előtt, hogy TAOT, szóval majd figyelj Endre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 17, 2022 09:39:08

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Aug 17, 2022 09:41:14
Válasz
(3)
-
(kibaszottul vicces ahogy lekonyul a picsaszáj :D)

ez meg a többi:

Azért durva, hogy milyen gyorsan észreveszi minden esetbe, akár még részegen is, hogy hoppá ezt elbasztam. Milyen rettegésbe telhetnek a napjai ez alapján?
Aug 17, 2022 09:41:14

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271981x135) Aug 17, 2022 09:42:51
Válasz
(10)
Arra számítok, hogy 1-2 napon belül kapucsengő, emelet, ajtószám fog megjelenni a fórumon, aztán minden lájvban futárok fognak csengetni.

Te is igy saccolod, sneci?
Aug 17, 2022 09:42:51

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Aug 17, 2022 09:51:03
Válasz
(2)
Hahó
Arra számítok, hogy 1-2 napon belül kapucsengő, emelet, ajtószám fog megjelenni a fórumon, aztán minden lájvban futárok fognak csengetni.

Te is igy saccolod, sneci?

5 kilós kiszerelésű análöklöző zsírt meg szájpecket is kell nekik rendelni. Pisztos örülnének.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Aug 17, 2022 09:51:03

Szerző: MacY2 (Snecológus-pontszám: 3889x1) Aug 17, 2022 09:55:30
Válasz
(5)
40 centis dildót a gyagyásnak,úgy is azt mondta még nem szopott faszt. Vagy is tervbe vette hogy fog,legyen min gyakorolni. Ugye Endre? Te cső buzi
Aug 17, 2022 09:55:30

Szerző: MacY2 (Snecológus-pontszám: 3889x1) Aug 17, 2022 09:56:25
Válasz
(4)
Amúgy is tervbe vették hogy négereket mennek meglátogatni :D
Aug 17, 2022 09:56:25

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Aug 17, 2022 09:56:36
Válasz
(0)
Mitokondrium

Hmm ez mondjuk érdekes. Mint a fideós "ötleteiben" úgy a való életben is csak másolni tud? Ascites egy szakvélemény esetleg?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Aug 17, 2022 09:56:36

Szerző: Statisztikus Sanyi (Snecológus-pontszám: 4441x2) Aug 17, 2022 09:58:03
Válasz
(3)
-
100%

Nekem a felső szinten végigfutó fekete korlátos erkély hiánya miatt nem tűnik teljesen biztosnak, és a tetőablakok mérete/formája is kérdőjeles, bár ez lehet a perspektíva torzítása miatt is - ezt nem kötekedésből írom, csak hogy szerintem ha nincs más CONFIRMED infó, akkor még van értelme keresgélni (ne legyen nyugodt Recskaboy, hogy találtunk egy címet, ami nem feltétlenül nem a recskaodú. Ne felejtsük el, hogy színészkedés is lehet a címen való felháborodás, hogy félrevezessen minket)

Aug 17, 2022 09:58:03

Szerző: Statisztikus Sanyi (Snecológus-pontszám: 4441x2) Aug 17, 2022 09:59:48
Válasz
(5)
-
Ponttal és vesszővel lehet framenként lépkedni.

Na ezt viszont nem tudtam, eddig mindig letöltöttem a videót és Premiere-ben csináltam ezt, NSZKSZ a hiánypótló infót :D
Aug 17, 2022 09:59:48

Szerző: Rhossz Rhatyee Aug 17, 2022 10:02:36
Válasz
(3)
-
100%

A Google Maps 3D funkcioja torzithat azert rajta szerintem.
Aug 17, 2022 10:02:36

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 10:10:12
Válasz
(0)
Mitokondrium

csak olyanból vár pénzt, amiről van fideós felvétel; mert amiről nincs fideó, az nem is történt meg :o))
Aug 17, 2022 10:10:12

Szerző: mifaaan (Snecológus-pontszám: 3326x1) Aug 17, 2022 10:17:53
Válasz
(1)
halászlé
csak olyanból vár pénzt, amiről van fideós felvétel; mert amiről nincs fideó, az nem is történt meg :o))

Van fütyikamera tartó pánt vagy mi, nem feltétlenül nem próbálta a gnóm a faszát bioozmónak használni
Aug 17, 2022 10:17:53

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 17, 2022 10:20:24
Válasz
(3)
Amikor a Blahán fekszel, akkor majd neked is lesz egy raktár teli a kütyüiddel, és majd mantrázod egész nap, hogy "nem adok el semmit, nem vagy VKÁ"????
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 17, 2022 10:20:24

Szerző: Endre Aug 17, 2022 10:24:51
Válasz
(3)
Ásó27
Amikor a Blahán fekszel, akkor majd neked is lesz egy raktár teli a kütyüiddel, és majd mantrázod egész nap, hogy "nem adok el semmit, nem vagy VKÁ"????

Merci raktárába pakolok majd és a fele díjat levonom a tartozásából.

Ha nem megy bele akkor viszont 27,19 alkalommal élvezhetek még bele a seggébe!
Aug 17, 2022 10:24:51

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Aug 17, 2022 10:25:27
Válasz
(5)
bojlertestű piton

Vissza is vonta. :D

Gyere gyagyás beszélgess a kommenthaverokkal. Ja és erről se feledkezz meg te balfasz. Terelésnek tökéletes lenne erről beszélni.

trashvod.com/w/ddFxn27e6K5BLQRNDtg6py

Aug 17, 2022 10:25:27

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Aug 17, 2022 10:27:15
Válasz
(3)
EasybankosPedo
img.sodika.dk/imgur.com/m0cCBW2.png

Biztos csak azért vonta vissza, hogy ne zaklassanak a trollok szegény idegen embereket azon az ismeretlen címen.
Aug 17, 2022 10:27:15

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 17, 2022 10:28:36
Válasz
(1)
banshee
.......

teljesen el tudja magát látni, miért költözne be? halála után meg az csinál a fogyatékos fiacskája, amit akar.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 17, 2022 10:28:36

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Aug 17, 2022 10:32:24
Válasz
(1)
xray
teljesen el tudja magát látni, miért költözne be? halála után meg az csinál a fogyatékos fiacskája, amit akar.

Ha idős lennék és kvázi egyedül élnék én nem feltétlen várnám meg amíg már nem bírom magam ellátni.

Nem tudhatod milyen formában következik ez be és bénán, lerokkanva, féldemensen már nem biztos olyan könnyű lesz intézni a bekerülést egy normálisabb otthonba.

A retardált geci fia meg pont annyira fogja segíteni amennyire az apját segítette; le se fogja szarni ha már nincs belőle haszna.
Aug 17, 2022 10:32:24

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Aug 17, 2022 10:38:08
Válasz
(3)
Statisztikus Sanyi
Nekem a felső szinten végigfutó fekete korlátos erkély hiánya miatt nem tűnik teljesen biztosnak, és a tetőablakok mérete/formája is kérdőjeles, bár ez lehet a perspektíva torzítása miatt is - ezt nem kötekedésből írom, csak hogy szerintem ha nincs más CONFIRMED infó, akkor még van értelme keresgélni (ne legyen nyugodt Recskaboy, hogy találtunk egy címet, ami nem feltétlenül nem a recskaodú. Ne felejtsük el, hogy színészkedés is lehet a címen való felháborodás, hogy félrevezessen minket)

A többi kapcsolódási pont is eléggé egybevág (kilógó WC-helyiség, fa, villamos, stb.) Persze egy tényleges fizikai ellenőrzésig nem 100%, de az összes eddiginél jóval erősebb ez a találat.

Ahogy írod is, torzítás van benne. Ráadásul két, más mértékben torzított képet hasonlítasz össze: a telefon tükröződése kombinálva a stream képminőség rontásával vs műholdképek alapján a Google algoritmusa által saccolt kinézet.
Aug 17, 2022 10:38:08

Szerző: Mitokondrium (Snecológus-pontszám: 14961x7) Aug 17, 2022 10:38:40
Válasz
(3)

Endre, ugye még a te retardált fejeddel is érted, hogy miután kikerült a fórumra az infó és egy tucat troll megköpködte, már teljesen fölösleges visszavonni a likeot? Akiktől félsz, azok már tudják, az első kép tetszőleges ideig hozzáférhető a fórumon.
Aug 17, 2022 10:38:40

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 17, 2022 10:42:40
Válasz
(2)
Nem Endre likeolta a kommentet, hanem a troll acc
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 17, 2022 10:42:40

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 17, 2022 10:44:05
Válasz
(5)
nonsense

A retardált geci fia meg pont annyira fogja segíteni amennyire az apját segítette; le se fogja szarni ha már nincs belőle haszna.

"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aug 17, 2022 10:44:05

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Aug 17, 2022 10:54:05
Válasz
(11)
kedvencek rovat

Aug 17, 2022 10:54:05

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Aug 17, 2022 10:59:33
Válasz
(2)
EasybankosPedo

Gyere gyagyás beszélgess a kommenthaverokkal. Ja és erről se feledkezz meg te balfasz. Terelésnek tökéletes lenne erről beszélni.

trashvod.com/w/ddFxn27e6K5BLQRNDtg6py

Varga Magdolna!

Eldöntheté, hogy őn Troll vagy púpsimogató vagy trashlégy!

forum.sodika.org/?pageNo=9827&highlight=998036#comment-998036

forum.sodika.org/?pageNo=9827&highlight=998063#comment-998063

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Aug 17, 2022 10:59:33

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 17, 2022 11:00:54
Válasz
(1)
Dörpepúp
sodipedia.sodika.org/wiki/Addabboy2209
A mélyen tisztelt Tanszéknek mi a véleménye? Ez a cikk még mindig el van rejtve. Nem igazán értem Árpika megítélését a snecológiában.

Mi köze van Árpinak Addához?
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 17, 2022 11:00:54

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Aug 17, 2022 11:01:35
Válasz
(0)
Kedvencek rovat: valahogy jó érzéssel tölt el mikor nekem ír a legjobb magyar jutyús.
- aki 40 évesen nem tudott egy autóvásárlást lebonyolítani

- aki tanult a májusi hibáiból és most nem halmozza el mindennel a sziszát (aki egy férfi és "tízszeresét-százszorosát költené rád") *pr*
Aug 17, 2022 11:01:35

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Aug 17, 2022 11:01:59
Válasz
(4)
gobesug
kedvencek rovat

Tehát azért nem homoszexuális mert a Tibi ha tele van nyomva női hormonokkal akkor ő heteroszexuálisként reagál a jelenségre.

Endre, ha bekened a szart beluga kaviárral és megeszed akkor azzal semmi probléma nincsen?!
Aug 17, 2022 11:01:59

Szerző: tyodika Aug 17, 2022 11:02:38
Válasz
(3)
nonsense
Tehát azért nem homoszexuális mert a Tibi ha tele van nyomva női hormonokkal akkor ő heteroszexuálisként reagál a jelenségre.

Endre, ha bekened a szart beluga kaviárral és megeszed akkor azzal semmi probléma nincsen?!

nyammmm
Aug 17, 2022 11:02:38

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Aug 17, 2022 11:02:48
Válasz
(4)
Ásó27
Mi köze van Árpinak Addához?

Bocsánat, benéztem! Ha erre járna a radírpók..
Aug 17, 2022 11:02:48

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 17, 2022 11:03:31
Válasz
(7)
Zavarba jön a puncica a bőségtől, ezért egy iPhone helyett vett egy szar 200 eurós Samsungot.
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 17, 2022 11:03:31

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Aug 17, 2022 11:07:29
Válasz
(1)
www.youtube.com/watch?v=av4WCeNvYC4&ab_channel=SoDIJ%C3%A1tszik

Endrém, ha így folytatod a retardkodásodat, megint elfog hagyni a szisza!
Megint kezded a csatornavámpírságot, loopolást, ennek nem lesz jó vége számodra. (mi jót fogunk röhögni a trollegákkal)
Álmodjatok Rémeket!
Aug 17, 2022 11:07:29

Szerző: Savage_tibor Aug 17, 2022 11:10:51
Válasz
(2)
Na bej . Hogyvagyunk alkoholista puha slagum ?
Hát itt írják
Aug 17, 2022 11:10:51

Szerző: Rumci (Snecológus-pontszám: 4833x2) Aug 17, 2022 11:12:17
Válasz
(12)
Hiába a sok női hormon, attól ugyan úgy férfi. BÁR ha keni magát a Divigéllel legalább nem kell sikosítót használnotok, mert tibi huzatosra fossa magát tőle.
(Te balek geci)!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Aug 17, 2022 11:12:17

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 11:20:44
Válasz
(3)
hallgatom a tegnapit...aszongya Sodi, hogy mer a Merga is azt mondja, hogy eladja őt...dehát ők olyan helyre járnak, ahol fizetni kell...tehát nyelFtanilag nem adja el XXXDDD
Aug 17, 2022 11:20:44

Szerző: Szedunka asszony Aug 17, 2022 11:21:38
Válasz
(10)

Aug 17, 2022 11:21:38

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25755x12) Aug 17, 2022 11:22:14
Válasz
(1)
a sodi, nem szokása a "heteroszexuális lényeknek" reagálni törpenövésű, wishen rendelt zámbó jimmykre, mátyás királyokra, lukács lászlókra, kőműves brigádvezetőkre. hiába vannak ezek szarásig (inkább fosásig) mesterségesen adagolt női hormonokkal.
nem tanították ezt sem az egyetemen, ez lehet a baj.
vérdíj target nr. 1
Aug 17, 2022 11:22:14

Szerző: mikedp (Snecológus-pontszám: 19160x9) Aug 17, 2022 11:23:18
Válasz
(0)
Szedunka asszony

istenem , milyen fiatal volt itt még a poloska :D
KURVArangy
Aug 17, 2022 11:23:18

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 11:23:54
Válasz
(6)
mondhattok bármit, női szemmel is csini volt a Juci a maga idejében....
Aug 17, 2022 11:23:54

Szerző: - Aug 17, 2022 11:23:55
Válasz
(2)
EasybankosPedo
Ebbe nem is a like a legjobb, hanem az, hogy kitakartad a nevét, de most nézem és ezt az a Magdi írta aki 2 hónapja a Laurás történésekor még az egyik legnagyobb felszopó volt púpfalon. Most viszont akkor már ö is üti a púpot. :D

Tipikus trashlégy, épp arra hajlik, amerről fúj a szél, nem meglepő.
Aug 17, 2022 11:23:55

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) Aug 17, 2022 11:26:04
Válasz
(13)
halászlé

Hát azért, hettetyetye...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Aug 17, 2022 11:26:04

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Aug 17, 2022 11:29:33
Válasz
(1)
Betöjt Laptop

Mergához képest pisztos....
Aug 17, 2022 11:29:33

Szerző: NarcissistReactDev Aug 17, 2022 11:31:38
Válasz
(-5)
halászlé
Mergához képest pisztos....

hat a Havas interjuban meg egesz emberi feje volt. Nem azt mondom, hogy kifejezetten ferfias v. noies, csak emberi
Aug 17, 2022 11:31:38

Szerző: Savage_tibor Aug 17, 2022 11:32:22
Válasz
(2)
Betöjt Laptop

70es évekbe elment volna.. egy Lada hátsó ülésen .. zacskóval a fején .. csak xaxofon. Orát tartva.. sötétbe .. najooo mégse.
Hát itt írják
Aug 17, 2022 11:32:22

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Aug 17, 2022 11:33:04
Válasz
(4)
Hát a kurva anyád púpom, hogy még random fb csoportban is sodiverzum referencia jön szembe. De legalább megtaláltam neked a karakkól 2.0-t:
www.facebook.com/erzso.tothne/posts/5375710682505676
100k alatti bérleti díj, elmentek ketten a sziszával közmunkára, már meg is van az ára.

Kommentekben volt tényfeltárás a falvacskádról:

Aug 17, 2022 11:33:04

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Aug 17, 2022 11:37:00
Válasz
(0)
trolléga
Hát a kurva anyád púpom, hogy még random fb csoportban is sodiverzum referencia jön szembe. De legalább megtaláltam neked a karakkól 2.0-t:
facebook.com/erzso.tothne/posts/5375710682505676
100k alatti bérleti díj, elmentek ketten a sziszával közmunkára, már meg is van az ára.

Kommentekben volt tényfeltárás a falvacskádról:

Latod ezt poop? Ha anyad mar a macskaolba sem tür meg, ide meg a millio fütyis szenyor pjogjamozoi fizudbol beköltözhetsz. Ohh wait...
Aug 17, 2022 11:37:00

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Aug 17, 2022 11:48:57
Válasz
(1)
halászlé

Nem egy palvin barbi, de talált volna magának normális pasast ezzel a fizimiskával. Elképesztő a leépülés. Hány évvel ezelőtti lehet ez a kép?
Aug 17, 2022 11:48:57

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) Aug 17, 2022 11:50:14
Válasz
(1)
Szedunka asszony

Huh, lassan már kelleni fog ide egy "napi Barbi" opció kompenzációként erre a sok förmedvényre.
Ingatkanügyek
Aug 17, 2022 11:50:14

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25755x12) Aug 17, 2022 11:52:43
Válasz
(9)
hát igen, ms. szedunka a legjobb példa arra, mit tesz velünk 20 év alkoholizmus, kombinálva egy bántalmazó kapcsolattal. lehet vitázni, hogy szép volt-e (nekem egyáltalán nem jön be), annyi viszont biztos, hogy úgy nézett ki, mint egy nő és viszonylag egészségesnek tűnik a képeken.
miután tibor megérkezett az életébe, olyan átalakuláson ment keresztül, ami egyszerűen hihetetlen. a romlás mértéke tagadhatatlan, gyakorlatilag tönkretette a pia és tibor.

remélhetőleg sokáig a sodi életében marad Alkohol Aladár és Transzszexuális Tibor. ez az igazi Double Trouble duó, akik mindenkit tönkretesznek hip-hopp!
vérdíj target nr. 1
Aug 17, 2022 11:52:43

Szerző: kaffkaendree (Snecológus-pontszám: 2524x1) Aug 17, 2022 11:52:59
Válasz
(2)
Szedunka asszony

Hát sokkal jobban akkor sem nézett ki, de mindenesetre durván lecsúszott csoresz
hetyetye
Aug 17, 2022 11:52:59

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25755x12) Aug 17, 2022 11:54:23
Válasz
(4)
Dörpepúp
Nem egy palvin barbi, de talált volna magának normális pasast ezzel a fizimiskával. Elképesztő a leépülés. Hány évvel ezelőtti lehet ez a kép?

elvileg tibi huszonéves volt, amikor összejött az akkor harmincas lyudkával, tehát lassan 20 éve együtt vannak. azonban lyudka már azelőtt is alkoholista volt, csak akkor még viszonylag jól bírta a szervezete. plusz dolgozott, nem ihatott egész nap.
vérdíj target nr. 1
Aug 17, 2022 11:54:23

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Aug 17, 2022 11:54:33
Válasz
(27)
"Egy romantikus éjszaka a Blahán!"
Álmodjatok Rémeket!
Aug 17, 2022 11:54:33

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Aug 17, 2022 11:55:09
Válasz
(12)
PúpszásziVámpír
www.youtube.com/watch?v=av4WCeNvYC4&ab_channel=SoDIJ%C3%A1tszik

Endrém, ha így folytatod a retardkodásodat, megint elfog hagyni a szisza!
Megint kezded a csatornavámpírságot, loopolást, ennek nem lesz jó vége számodra. (mi jót fogunk röhögni a trollegákkal)

De szép emlékek, ugye fifi? Már itt is egyértelmű volt, hogy a cica Jutkát fogja örökké szeretni, te meg pörögtél a fejeden az idegtől, hogy egy leszart róka lehetsz maximum és nincs helyed a kapcsolatukban:

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Aug 17, 2022 11:55:09

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Aug 17, 2022 11:57:55
Válasz
(4)
Kötőjel
hát igen, ms. szedunka a legjobb példa arra, mit tesz velünk 20 év alkoholizmus, kombinálva egy bántalmazó kapcsolattal. lehet vitázni, hogy szép volt-e (nekem egyáltalán nem jön be), annyi viszont biztos, hogy úgy nézett ki, mint egy nő és viszonylag egészségesnek tűnik a képeken.
miután tibor megérkezett az életébe, olyan átalakuláson ment keresztül, ami egyszerűen hihetetlen. a romlás mértéke tagadhatatlan, gyakorlatilag tönkretette a pia és tibor.

remélhetőleg sokáig a sodi életében marad Alkohol Aladár és Transzszexuális Tibor. ez az igazi Double Trouble duó, akik mindenkit tönkretesznek hip-hopp!

En ugy latom, hogy Tibinek volt azert erzelmi kotodese a varangy fele, meg a poopal csak es kizarolag a penzeert van. Ahogy elfogy a zse, maris lelep a pooptol. Egy percig sem marad vele tovabb. Tuti van annyi kis felretett penze a tranyonak, amivel barmikor visszajutt gemeskutorszagba. Sneci meg majd igy jart. Ott lesz melo, penz es keco nelkul. Ekkor varhato majd az ujabb tolvajtranyozas, fenyegetozes, fokauvoltesek es alkapocs kiakasztasok. Ezt koveti a pupszaszi menekules, majd a blaha. Persze kozben tojasolasok, beporzasok is varhatoak.
Aug 17, 2022 11:57:55

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Aug 17, 2022 11:57:59
Válasz
(4)
PúpszásziVámpír

Ez kurvajo, utolagos engedelmeddel lopom
🕎Endigame🕎
Aug 17, 2022 11:57:59

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25755x12) Aug 17, 2022 11:59:15
Válasz
(2)
személy szerint én már nagyon várom a Bosszú Korszakát. a hüllőszépségű andinál is akkor jött el a legjobb időszak a snecológia számára, amikor a sodi végérvényesen meggyűlölte az északi boszorkányt.

fogytán a pénz, úgyhogy hamarosan tibor végleg lekoptatja magáról a sodit (remélhetőleg lesz "végre leráztam magamról ezt a férget!" twitter poszt is) és ekkor sodi éktelen haragra fog gerjedni.
vérdíj target nr. 1
Aug 17, 2022 11:59:15

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 17, 2022 12:01:14
Válasz
(7)
2 hét múlva mindketten dolgozni fognak, asodi megálmodta
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 17, 2022 12:01:14

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271981x135) Aug 17, 2022 12:05:20
Válasz
(17)
Ásó27
2 hét múlva mindketten dolgozni fognak, asodi megálmodta

Én meg azt álmodtam, hogy az első héten lekövetik a trollok a melócsába, onnan meg már tudod.
Aug 17, 2022 12:05:20

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) Aug 17, 2022 12:13:32
Válasz
(1)
PúpszásziVámpír

Mi lett Tibi szakállával? Nő még? Visszajöhet? Az hogy működik?
Ingatkanügyek
Aug 17, 2022 12:13:32

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 17, 2022 12:15:34
Válasz
(2)
PúpszásziVámpír
xd hatalmas.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 17, 2022 12:15:34

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) Aug 17, 2022 12:16:44
Válasz
(3)
Savage_tibor
70es évekbe elment volna.. egy Lada hátsó ülésen .. zacskóval a fején .. csak xaxofon. Orát tartva.. sötétbe

És úgy, hogy te is 150 kilós kőműves Józsi vagy.
Ingatkanügyek
Aug 17, 2022 12:16:44

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Aug 17, 2022 12:19:22
Válasz
(5)
Nem volt egy hú de jó csaj a Varangy, de voltam én olyan fiatal, hogy begerjedtem volna rá :D

De a mostanihoz képest...
Aug 17, 2022 12:19:22

Szerző: Endre Aug 17, 2022 12:20:31
Válasz
(1)
Számításaim szerint az első gyermekünk fiú lesz és Botondnak (a bizánci kapubaszó) fogják hívni. Rá két évre születik majd egy lányunk is aki Edda lesz!

Merci azt mondta, hogy nem vágták le a péniszét és valójában még kitudná pattintani az üregből. Valószínűleg úgy lesz, hogy egy béranya lesz amelyikbe mindketten beleélvezünk 1 év eltéréssel.

Excel 57% valószínűséget dobott ki rá, hogy ez így rendben lesz ami 7%-al erősebb a vagy igen-vagy nemnél!

Ezek szuperjó hírek, nem értem Merci miért ideges miatta!
Aug 17, 2022 12:20:31

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Aug 17, 2022 12:24:06
Válasz
(5)
Jonciii
Nem volt egy hú de jó csaj a Varangy, de voltam én olyan fiatal, hogy begerjedtem volna rá :D

De a mostanihoz képest...

sztem most a legjobb
Aug 17, 2022 12:24:06

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14774x7) Aug 17, 2022 12:30:40
Válasz
(6)
PúpszásziVámpír

No money, no honey, hahó!
|__o__|
Aug 17, 2022 12:30:40

Szerző: SnakeDoctor Aug 17, 2022 12:35:15
Válasz
(0)
Vajon tegnap éjszaka egy 28 éve lezajlott Falco koncertet néztek kivetítőn, vagy ők adtak műsort a szomszédoknak?
Fóka show, harcművészeti bemutató stb.? :-)
SnakeDoctor
Aug 17, 2022 12:35:15

152 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™