Tudja, hogy semmi értelme bármivel is szembesíteni. Nem lehet kezdeni semmit a valóságtagadásával.
Mint ezen 4 perc 31 másodperctől:
trashvod.com/w/f6YaNkZB29qkt18Z7aKWuz
Golda: Milyen kellemes este egy leépült alkoholistával?
Endre: Hetyetye.
G: Milyen kellemes este egy leépült alkoholistával?
E: Hetyetyetyetye.
E: Jó, figyelj, hetyetye.
E: Maradj már! Hetyetyetye
Ez a loopolás családi vonás.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Majd a többi, deliriumos, éppen maga alá hugyozó-szaró csövesnek magyarázza, hogy egyszer ő is nagyon jó programozó volt nyugaton, csak a putyin miatti válság miatt haza kellett jönnie...
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Így-így :) Miután hazamenekítették a gyernőttet Berlinből, akkor is az volt a mantra, hogy “nyémetyországban nyem lehet nyémetyül megtanulni”
Amikor ezt beírtam több, teljesen megszokott hozzászólás -1, -2-őn állt. Ezek azóta legalább nemnegatívak.
Ne nézzük le a nyugati digitális segédmunkásokat, nszksz. Fifike csak szobanövény volt, nem véletlenül baszták ki mindenhonnan. A többi már történelem. Nem kellett volna dokumentációt olvasni, cigányfaszt kergetni, több milliós hitelt felvenni kütyükre akkor talán most nem itt tartana, nem kéne magát szenyornak hazudnia. Legközelebb erre is figyel.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A mínuszért rinyálást külön szoktuk szeretni. Ezt ilyenkor ne magadra vedd, hanem a tartalomra.
Erről inkább Tibit kellett volna faggatni.
Mint azok a turbó és turul magyarok, akik basznak rendesen megtanulni egy idegen nyelvet és inkább maradnak a posványban. Nekik nagyon jó ez a máshol sincs kolbászból a kerítés szöveg, hiszen az idiótaságuk és restségük így megigazul.
Ezért nem érdemes felkérdezni se ha találkozik valaki velle,max akkor ha kötélből vannak az idegeid, hogy elviseld anélkül hogy megcsapd amiatt hogy nem a kérdésre válaszol. Megcsapkodni meg azért nem, mert ha baj történik akkor ugyanannyit kap az ember érte mint egy rendes emberért. Marad a panírozás.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Szandika nem ismeri tajgi és bori történetét, ezért gondolta úgy hogy jó ötlet beleállni a trollokba. Még a gyomai dögevő és a fogatlan vahúr is megértette az első figyelmeztetésre, hogy aki szelet vet az vihart arat.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Itt a teljes története is a hölgynek:
youtu.be/6WDG76g8ooE?t=40
RGL még a nevét is kimondja (odatekertem), 1 sec Google keresés dobja facebook profilt amit már nem kezel jó rég óta de a régi fotói fentvannak, csinos lány volt, kár hogy elbaszódott az élete.
blabla
Igen, de szerintem ő nem tesz semmi károsat, nem pedofil, nem filmez kislányokat, nem húz le cégeket... valószínű nem itt tartana, ha rendesen lett volna nevelve és foglalkozva vele
szerencsétlen csak szeretne tartozni valakihez és úgy gondolja, hogy a Sneci ártalmatlan...
sajnos, ezek a nők szokszor bevonzzák ugyanazt a ffi típust...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Közvetlenül kontakt kéne a gondnokához. Szerintem most bele van esve a gyagyásba, nem hiszem hogy felfogná, amit mutatunk neki.
sajnos vannak olyan nők, akik pont olyanok, mint a Sneci, hiába mondod neki, csak saját hibájából tanul; vagy még abból sem...
szerintem ő is ilyen..
meg úgy vannak vele, hogy jaj, 100 alkalomból 2-szer normális volt, ez 2 normális pillanat élteti, és arra vár, hogy megint ilyen legyen.....(Snec is így van Mergával...egyszer tudtak a swingerben 5 percet normálisan beszélgetni, azóta is ezt várja...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Csak kérdés, hogy elhinné-e, ki tudja Sneci mivel dumálta tele a fejét
Semmi értelme hasonlítgatni a két embert, ha Sneci a töredékét hozzáteszi a saját életéhez, ami Szandinak sikerült, nem egy hitelspirálba keveredett, alkoholista véglény lenne, hanem egy stabil munkahellyel és egzisztenciával rendelkező ember, akit otthon a férje, Hans várja.
Szerencséje hogy Sneci nem tudja bántani, max halálra irritálja majd, meg ha egyszer-kétszer erősre piálja magát akkor beveti ellene a riadt csirke-technikát, Szandika meg felrúgja majd mint a kutyaszart. Nem fog sokáig kitartani a barátság ha sokat kontaktolnak ott Bécsben, a Gyagyás mindenkinek az agyára mászik. A vége tényleg feljelentés lesz, de nem a trollok hanem KEF ellen.
Mondjuk vicces lenne ha Szandika is trollá evolválódna mint Anikó, és osztaná a tróger Gyagyást a lájvokban :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
De hihetetlen, hogy nem bír annyit mondani, hogy pl.: "Attól függetlenül, hogy szerinted egy leépült alkoholista én jól éreztem magam vele!" és pont.
Neeeem, Endre elkezdi magyarázni az estét, hogy hogyan mentek oda, mi volt, megverte, elvitték, etc.
Tehát még a feltételezését se akarja elismerni a valóságnak/más ember valóságának ESETLEGES igazát (tehát, hogy Golda szerint Merci leépült alkoholista). Nem, maradjon már! Nem úgy van az!
Istenverte elmebeteg. Még sajnálná is az ember ha mellé nem lenne egy rosszindualtú, geci kis féreg.
én inkább attól tartok, hogy bevonja a perverz játékaiba, swinger, kukkolás, miegymás...és mivel Szandinak ez nem idegen, bele fog menni...
Legalább már közelebb érezheti magát az általa annyira áhított csöves életmódhoz. Nem az ágyon alszik, hanem a tegnapi felvételeken a nappaliban feltűnt felfújható matracon. Megint visszhangzik a felvétel az üres falakról.
Gyűlölöm én is őket! Egyszer visszakapja az összes büdös kurva a sok elutasítást!!
Ez a fogyatékos szandi annyira nyomul, meg elkezdi tegnap ELTILT a Mercitől HÖHÖHÖ Hát ki ő, hogy nekem Főméltóságos Uraságnak bármit is tiltson?! Elmebajos, büdös kurva! De ha annyira akarja megkapja a D-t, az arab férjének seggbaszása kutyafasza nem lesz ahhoz amit tőlem fog kapni!
HÖHÖHÖ
Inkább innen, ha már fent van "tresswoodon":
trashvod.com/w/sQHZyzhSVbSu4SSQ89NHSm?start=8m05s
Mifaaaaaaaaaaaan
nekem ez a kedvencem egyébként, amikor a tüdőcske diadalmas győzelmet és szarrá alázást vízionál. ekkor szokott akkorákat csattanni a vekni a flaszteron, hogy a trolloknak potyognak a könnyeik a röhögéstől. :))
vérdíj target nr. 1
Erre tökéletes példa a hajnali fideója: Messengeren ugyan átküldte Tibinek, amit akart, de részegen kirakja ország-világ elé. Amit a szisza úgysem fog megnézni, viszont mindenki más igen.
Amikor meg felhalmozódik a sok szar a feje felett, mint "Demokrész" kardja ezek miatt, panaszkodik, hogy mennyi minden történik vele, tessék őt sajnálni és különben is csak ezért iszik már hosszú évek óta.
Ne is mondd... Valami történt a forgatókönyvírókkal mert annyi cliffhangert zsúfoltak A történetbe ezzel a több helyszínes esemény sorral hogy nem tudom követni lassan.
Te meg recska gnóm le se tudnád tagadni hogy mekkora stalker vagy látszik a titkosszolgálati közvetítéseken a rutin meg a sokéves tapasztalat. Tudom hogy úgysem válaszolsz rá de el sem tudom képzelni hogy gondoltad hogy ez nem instant bukta amit csinálsz...
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Endre még nem fogta fel de a teknős a tanszéki ducato garázsában egy koszos lavorban.
Ha nem kap enni a Trolloktól akkor elkezd rosszakat álmodni.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nem confirmed még, hogy nem Dylan Sprouse broni prof.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szandi nem fog szerepelni szerintem. Ő npc snecinek, csak eszköznek használta az anyja előtt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Meg hát ugye buzi is. Remélem csak beugrós szereplő marad, heteróterelésnek.
Ez is mennyire heteró dolog. Egy majdnem idegen nővel, akihez soha nem nyúltál hozzá, bizonygatod anyàdnak, hogy heteró vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nagyon erőlködik hogy snecire ráijesszen. A tranyóval kapcsolatban van, bármikor elkérheti tőle a címet.
Sneci most a két anyjàval flexel.
Mindegy is kedves tanszék mert amig a Púpost simogatókat védik jópàran a snecologusok közül én megyek kérek egy kàvét.
NSZKSZ
contains language which some may find offensive
Erre lassan nem is lesz elég az excel, hanem már rendes adatbázis fog kelleni, de ahhoz a kobold teljesen dilettáns.
nemjóóó, nincs két szoba..vag három..má nemtom, mennyi kéne a sok cejeplőnek....
Az kurva nagy show lenne, ahogy Vahúr pofozza a Gyagyást, Golda meg szirénázik a háttérben, hogy "ne sajnálja, üsse rendesen azt a hülye gyereket, na mé nem üti jobban?"
3 napi székletvisszatartás után
🕎Endigame🕎
Boldog Vekni
Boldog Vekni
Youtube Próféta I. (Kozma László Csaba)
38 perccel ezelőtt
Sziasztok...Aki tudja Sodi pontos címét az írja meg legyen szives.
2
A megjegyzések ki vannak kapcsolva. További információ
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Endre!
Golda vagy Szandi fogja serpázni az üvegasztalt?
Kár hogy nem él már vera néni, most kihívhatta volna őt is linzbe bútort cipelni.
Esetleg idösebb Kaffkàt
Triplacsavar
contains language which some may find offensive
Vahur kutyat sem egy IQ bajnok. Tegnap merci liveja vegen O mondta be a pontos cimet.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Tudjuk. Ő ilyen debilen reklámozza magát a hozzá hasonló fő és mellékmodijainak.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sok a piros lámpa Bécs felé sajnos.
nemet mondtak
(
x4)
Aug 25, 2022 07:16:38
x4)
Első harag, részeg volt, és különben is, bárkivel az történt volna, mint vele, ugyanúgy reagálna rá. Sőt.
Pár óra múlva leveszi a fidejót, mintha meg sem történt volna.
* ásít *
Pár óra múlva leveszi a fidejót, mintha meg sem történt volna.
* ásít *
MaxPayne
(
x24)
Aug 25, 2022 07:23:57
x24)
Fifike! Mocskosreszegen melyik szuketett not varrtad le az ejjel?
A bolond Szandikat vagy a zsido anyadat?
Nyilvan egyiket sem, hiszen csobuzi vagy, hahó!
Anyad a Bekot is feljelenti, ha ma kirugnak?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A bolond Szandikat vagy a zsido anyadat?
Nyilvan egyiket sem, hiszen csobuzi vagy, hahó!
Anyad a Bekot is feljelenti, ha ma kirugnak?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 25, 2022 07:24:05
x10)
Hajnali első sör: MEjcikém, DÖGÖLJ TE MEG!
Tíz órai, hatodik sör: JAjj Mejcikém, Péküljünk ki!
Este: tizenkettedik sör: Szisza, gyere megyünk Berlinbe, swingerezni egy néjgejjel!
Álmodjatok Rémeket!
Tíz órai, hatodik sör: JAjj Mejcikém, Péküljünk ki!
Este: tizenkettedik sör: Szisza, gyere megyünk Berlinbe, swingerezni egy néjgejjel!
MaxPayne
(
x24)
Aug 25, 2022 07:24:19
x24)
*szuletett
Sry. Autikorrekt
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Sry. Autikorrekt
nonsense
(
x1)
Aug 25, 2022 07:33:28
x1)
érdekes, hogy golda miért nem kérdezett rá rögtön, hogy miért hazudtál nekem fiam, hát szandika nem is a barátnőd.
Tudja, hogy semmi értelme bármivel is szembesíteni. Nem lehet kezdeni semmit a valóságtagadásával.
trolléga
(
x30)
Aug 25, 2022 07:35:23
x30)
Azt hittem nagyobb felpörgés lesz, de inkább csatorna patkányüzemmódba kapcsolt? Én megírtam fifike mit kell csinálni, indítsd a fenyegetős lájfszot.
Ez a "dögölj meg" jó irány. Édesanyád mit szólt hozzá, ez még belefér? Jogilag? Vahúr kutya nehogy visszapereskesjen :DD BALEK
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez a "dögölj meg" jó irány. Édesanyád mit szólt hozzá, ez még belefér? Jogilag? Vahúr kutya nehogy visszapereskesjen :DD BALEK
Dörpepúp
(
x7)
Aug 25, 2022 07:43:05
x7)
Ez a loopolás családi vonás.
pcdoki
Aug 25, 2022 07:58:26
Bárkihez szólhat a kérdés kivéve téged Endi a gyagyás:
Hast di mit BEKO zu arbeiten?
Hast di mit BEKO zu arbeiten?
Aug 25, 2022 07:58:26
D_Dezső
(
x29)
Aug 25, 2022 07:59:11
x29)
Ez milyen autista kamu indok, hogy azért dögöljön meg a kandúr, mert az ő messengerréről írt a Vahúr?
Hát mindenkinek felveszed kényszeresen a telefont fogykos.
Elmondom én miért lett a csacsi öreg Sodi morcos. Végig nézted még hajnalban a 3-4 órás Kozmás live-ot és geci féltékeny lettél, hogy milyen jól eliszogat Kozmával a cica.
Bezzeg veled soha nem csinált 3 órás live-ot, neked “engem ne mutogass” “ide ne gyere” volt. :)
Féltékeny leszart róka a Sodi ezért hisztizik mint egy ócska homokos.
Hát mindenkinek felveszed kényszeresen a telefont fogykos.
Elmondom én miért lett a csacsi öreg Sodi morcos. Végig nézted még hajnalban a 3-4 órás Kozmás live-ot és geci féltékeny lettél, hogy milyen jól eliszogat Kozmával a cica.
Bezzeg veled soha nem csinált 3 órás live-ot, neked “engem ne mutogass” “ide ne gyere” volt. :)
Féltékeny leszart róka a Sodi ezért hisztizik mint egy ócska homokos.
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 25, 2022 08:01:01
x13)
Endre, milyen érzés lesz hogy 7 évnyi nyugati digitális segédmunkás fizetésből csak a blahára fog telleni?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 25, 2022 08:03:42
x19)
Végülis örülök, hogy a trollok kirgattak a bekotól.
Hisz most kaptam egy ajánlatot egy másik helyről, hogy október elsején kezdhetek és 100 euróval több is a bruttó.
Plusz amúgy sem tetszett amin dolgozni kellett volna a bekonál, unalmas lett volna asodinak.
Meg havonta egyszer be kellett volna járni, nem volt ingyen red bull stb.
Ez egy hátralépés lett volna asodinak tehát a trollok jót tettek nekem.
Mondjuk így plusz egy hónapig maradok segélyen, de kezelem.
Hisz most kaptam egy ajánlatot egy másik helyről, hogy október elsején kezdhetek és 100 euróval több is a bruttó.
Plusz amúgy sem tetszett amin dolgozni kellett volna a bekonál, unalmas lett volna asodinak.
Meg havonta egyszer be kellett volna járni, nem volt ingyen red bull stb.
Ez egy hátralépés lett volna asodinak tehát a trollok jót tettek nekem.
Mondjuk így plusz egy hónapig maradok segélyen, de kezelem.
balek
(
x10)
Aug 25, 2022 08:06:09
x10)
Endre, milyen érzés lesz hogy 7 évnyi nyugati digitális segédmunkás fizetésből csak a blahára fog telleni?
A blahán jönnek majd az igazi debil loopok, hogy nyugaton sincs kolbászból a kerítés és LEHETETLEN spórolni, hiszen neki se sikerült...Majd a többi, deliriumos, éppen maga alá hugyozó-szaró csövesnek magyarázza, hogy egyszer ő is nagyon jó programozó volt nyugaton, csak a putyin miatti válság miatt haza kellett jönnie...
seymour schwartz
(
x6)
Aug 25, 2022 08:06:33
x6)
Ó, a kurva anyád Zsodrák, amióta bejelentetted, hogy abbahagyod a fiteózást az eddiginél is nagyobb mennyiségben ontod a netre a szemetet, ráadásul most már a teljes Trash-társaság is a Sneciverzum kihagyhatatlan része, mert ha esetleg te nem fiteóznál (*pr*), akkor biztosan ott lebzselsz valamelyik trashajlesz körül, aki viszont igen. Ez követhetetlen. Ebből hogy lesz médiabirodalom, ez hogy fogjah foshnih, ha összezavarod a nézőket?
Ingatkanügyek
D_Dezső
(
x29)
Aug 25, 2022 08:15:36
x29)
A blahán jönnek majd az igazi debil loopok, hogy nyugaton sincs kolbászból a kerítés és LEHETETLEN spórolni, hiszen neki sem sikerült..
Így-így :) Miután hazamenekítették a gyernőttet Berlinből, akkor is az volt a mantra, hogy “nyémetyországban nyem lehet nyémetyül megtanulni”
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 25, 2022 08:15:51
x2)
Amikor élő adásban interjúzol és sandítva attól fosol, hogy lebuktál a trollok előtt. Még a picsaszáj is lefele görbül.
SnakeDoctor
Aug 25, 2022 08:17:49
Már csak azért is örülök, hogy ráakadtam a gyagyásra, mert élőben láthatom, hogy működik a karma.
Amint elkezdi magát nyeregben érezni, másokat átverni, és megalázni, rövid időn belül következik egy hatalmas púponbaszás.
Foghatnánk rá, hogy ezek a trollok, és nem a karma, de a lehetősége a bosszúnak mindig magától a gyagyástól jön.
SnakeDoctor
Amint elkezdi magát nyeregben érezni, másokat átverni, és megalázni, rövid időn belül következik egy hatalmas púponbaszás.
Foghatnánk rá, hogy ezek a trollok, és nem a karma, de a lehetősége a bosszúnak mindig magától a gyagyástól jön.
Aug 25, 2022 08:17:49
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 08:19:15
x136)
Mindeközben:
Kb. 60 beko alkalmazott olvassa az éjszaka kapott tényfeltárást és nézi a videókat ahogy sneci veri judgát.
Kb. 60 beko alkalmazott olvassa az éjszaka kapott tényfeltárást és nézi a videókat ahogy sneci veri judgát.
Értetlen
(
x1)
Aug 25, 2022 08:20:19
x1)
A mínuszolás (és pluszolás) egy visszajelzés a fórumtól, tehát nem csak a gyagyás adja.
Egyfajta sorvezető a helyi közösségi és működési elvekhez, szabályokhoz, szelíd és intelligens nevelési módszer.
Nagyon tanulságos, ha az embernek van valamennyi iq-ja és elgondolkodik rajta, hogy miért kaphatta.
Egyfajta sorvezető a helyi közösségi és működési elvekhez, szabályokhoz, szelíd és intelligens nevelési módszer.
Nagyon tanulságos, ha az embernek van valamennyi iq-ja és elgondolkodik rajta, hogy miért kaphatta.
Amikor ezt beírtam több, teljesen megszokott hozzászólás -1, -2-őn állt. Ezek azóta legalább nemnegatívak.
trolléga
(
x30)
Aug 25, 2022 08:20:48
x30)
Ne nézzük le a nyugati digitális segédmunkásokat, nszksz. Fifike csak szobanövény volt, nem véletlenül baszták ki mindenhonnan. A többi már történelem. Nem kellett volna dokumentációt olvasni, cigányfaszt kergetni, több milliós hitelt felvenni kütyükre akkor talán most nem itt tartana, nem kéne magát szenyornak hazudnia. Legközelebb erre is figyel.
-
Aug 25, 2022 08:22:11
A mínuszért rinyálást külön szoktuk szeretni. Ezt ilyenkor ne magadra vedd, hanem a tartalomra.
Aug 25, 2022 08:22:11
Pedagógus
Aug 25, 2022 08:25:43
Örülhetünk Endre?
Vagy neked még nem mondták?
Figyeld a telót, 9 után hívni fog Mohamed, hogy elment a nagy ütyfél :)
Meg a faszom...
Vagy neked még nem mondták?
Figyeld a telót, 9 után hívni fog Mohamed, hogy elment a nagy ütyfél :)
Aug 25, 2022 08:25:43
Értetlen
(
x1)
Aug 25, 2022 08:26:57
x1)
Erről inkább Tibit kellett volna faggatni.
VibrációsPéniszgyűrű
Aug 25, 2022 08:27:22
A blahán jönnek majd az igazi debil loopok, hogy nyugaton sincs kolbászból a kerítés és LEHETETLEN spórolni, hiszen neki se sikerült...
Mint azok a turbó és turul magyarok, akik basznak rendesen megtanulni egy idegen nyelvet és inkább maradnak a posványban. Nekik nagyon jó ez a máshol sincs kolbászból a kerítés szöveg, hiszen az idiótaságuk és restségük így megigazul.
Aug 25, 2022 08:27:22
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 25, 2022 08:27:31
x23)
Ezért nem érdemes felkérdezni se ha találkozik valaki velle,max akkor ha kötélből vannak az idegeid, hogy elviseld anélkül hogy megcsapd amiatt hogy nem a kérdésre válaszol. Megcsapkodni meg azért nem, mert ha baj történik akkor ugyanannyit kap az ember érte mint egy rendes emberért. Marad a panírozás.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2022 08:29:49
x17)
Nézem a tegnapi termést, és Szandika mi a faszt akar a trolloktól? Pontosabban mi a faszt akar a Gyagyástól, nem jött még rá hogy egy elviselhetetlen elmebezeg buzi? Lehúzni se nagyon tudja, nőkre nem költ.
Ja igen, ez a Szandika a arab férjes bécsi prosti Szandika?
kripli figyelő
(
x12)
Aug 25, 2022 08:31:42
x12)
Gyagyás hallod indítsd a streamet és ahogy tegnap az interjút úgy közvetítsd a mai kirúgásocskát is.Aztán kend rá az egészet tranyóra mert nyilván az ő hibája miatt ment el a naty ütyfél.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 25, 2022 08:34:36
x3)
Nézem a tegnapi termést, és Szandika mi a faszt akar a trolloktól? Pontosabban mi a faszt akar a Gyagyástól, nem jött még rá hogy egy elviselhetetlen elmebezeg buzi? Lehúzni se nagyon tudja, nőkre nem költ.
Szandika nem ismeri tajgi és bori történetét, ezért gondolta úgy hogy jó ötlet beleállni a trollokba. Még a gyomai dögevő és a fogatlan vahúr is megértette az első figyelmeztetésre, hogy aki szelet vet az vihart arat.
Gunnar
(
x2)
Aug 25, 2022 08:37:25
x2)
Itt a teljes története is a hölgynek:
youtu.be/6WDG76g8ooE?t=40
RGL még a nevét is kimondja (odatekertem), 1 sec Google keresés dobja facebook profilt amit már nem kezel jó rég óta de a régi fotói fentvannak, csinos lány volt, kár hogy elbaszódott az élete.
kripli figyelő
(
x12)
Aug 25, 2022 08:37:33
x12)
Akinek majdnem olyan rojtosra kúrták a seggét mint tajginak.Minicigány levetett barátnője.Sajnos ő is olyannak tűnik aki szívesen hibáztatná a trollokat az elbaszott életéért. Ja igen, ez a Szandika a arab férjes bécsi prosti Szandika?
.
Aug 25, 2022 08:38:47
Reggel:
Telefon jön a Beko-tól.
- Schuldigung, wir haben uns doch nicht für dich entschieden. weiteren Erfolg.
- Aber.. aber.. hetyetye.
- Ki az? - rikkan fel Golda.
- Kirúgtak! - szólal meg Gyagyás.
Az öreglány a telefon mellé pattan.
- Haló, haló! Miért rúgták ki halljam?!
- Was? Was? Schuldigung, ich spreche kein Ungarisch. Bitte sprechen sie Deutsch oder Englisch.
- Anyád picsáját te vén kurva. Mond a neved, lakcímed! Be leszel perelve te is meg a cég is - visítja Golda.
- Német ez, nem troll.
- ты можешь говорить по русски? - szedi elő orosz tudását Golda.
- Ich spreche kein Russisch. Slava Ukraini.
- Anyád picsáját, Zelenszkij kezdte a háborút te vén picsa. Gyáva szarok vagytok. Visszhall.
- Endike te mogyoró agyú! Így kell ezekkel beszélni nem hetyetyézni! Tanulj anyádtól, be lesznek perelve!
Telefon jön a Beko-tól.
- Schuldigung, wir haben uns doch nicht für dich entschieden. weiteren Erfolg.
- Aber.. aber.. hetyetye.
- Ki az? - rikkan fel Golda.
- Kirúgtak! - szólal meg Gyagyás.
Az öreglány a telefon mellé pattan.
- Haló, haló! Miért rúgták ki halljam?!
- Was? Was? Schuldigung, ich spreche kein Ungarisch. Bitte sprechen sie Deutsch oder Englisch.
- Anyád picsáját te vén kurva. Mond a neved, lakcímed! Be leszel perelve te is meg a cég is - visítja Golda.
- Német ez, nem troll.
- ты можешь говорить по русски? - szedi elő orosz tudását Golda.
- Ich spreche kein Russisch. Slava Ukraini.
- Anyád picsáját, Zelenszkij kezdte a háborút te vén picsa. Gyáva szarok vagytok. Visszhall.
- Endike te mogyoró agyú! Így kell ezekkel beszélni nem hetyetyézni! Tanulj anyádtól, be lesznek perelve!
Aug 25, 2022 08:38:47
Merche
Aug 25, 2022 08:41:59
Akinek majdnem olyan rojtosra kúrták a seggét mint tajginak.Minicigány levetett barátnője.Sajnos ő is olyannak tűnik aki szívesen hibáztatná a trollokat az elbaszott életéért.
Igen, de szerintem ő nem tesz semmi károsat, nem pedofil, nem filmez kislányokat, nem húz le cégeket... valószínű nem itt tartana, ha rendesen lett volna nevelve és foglalkozva vele
Aug 25, 2022 08:41:59
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2022 08:42:16
x17)
Úgy nagyjából megvan ki a Szandika, csak nem tudtam h ez ugyanaz-e, egy ideig nem figyeltem a Gaygyás kalandjait. Szandika nem egy okos ember, de nem is egy féreg, szerintem előbb-utóbb rá fog jönni hogy mekkora életképtelen és elviselhetetlen szar alak Recskaboy, hiba lenne nagyon rászállni.
Ez a feljelentősdi egy vicc, a Gyagyás maga pakolássza ki a lakásait, címeit, munkahelyeit, meg az alja trashvideókat is amik alapján kirúgják az első nap (ha nem küldenék be a trollok, 2 hónap után a minősíthetetlen megjelenése és "szakmai" teljesítménye miatt rúgnák ki).
Ez a feljelentősdi egy vicc, a Gyagyás maga pakolássza ki a lakásait, címeit, munkahelyeit, meg az alja trashvideókat is amik alapján kirúgják az első nap (ha nem küldenék be a trollok, 2 hónap után a minősíthetetlen megjelenése és "szakmai" teljesítménye miatt rúgnák ki).
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 08:45:02
x136)
Sneci tedd ki a fog excelt!
Kinek van több foga neked vagy vahúrnak? A fogcsonk nem számít hahó!
Kinek van több foga neked vagy vahúrnak? A fogcsonk nem számít hahó!
-.-
Aug 25, 2022 08:45:22
Szandikához még annyit, hogy ő legalább felismerte, hogy elbaszódott az élete, és ha segítséggel is, de azon van, hogy helyre hozza. Bécsben állami támogatással németet tanul, és ha jól emlékszem az állatkertes livera, akkor talán már dolgozik is mint varrónő.
Aug 25, 2022 08:45:22
halászlé
(
x24)
Aug 25, 2022 08:45:27
x24)
szerencsétlen csak szeretne tartozni valakihez és úgy gondolja, hogy a Sneci ártalmatlan...
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2022 08:48:29
x17)
Nőgyűlölő nőverő Recskaboyhoz szeretne tartozni? Szerintem szandika nincs a birtokában bizonyos információknak, a tanszék szívesen segít a tények ismertetésében. sajnos, ezek a nők szokszor bevonzzák ugyanazt a ffi típust...
Dörpepúp
(
x7)
Aug 25, 2022 08:50:33
x7)
Nőgyűlölő nőverő Recskaboyhoz szeretne tartozni? Szerintem szandika nincs a birtokában bizonyos információknak, a tanszék szívesen segít a tények ismertetésében.
Közvetlenül kontakt kéne a gondnokához. Szerintem most bele van esve a gyagyásba, nem hiszem hogy felfogná, amit mutatunk neki.
halászlé
(
x24)
Aug 25, 2022 08:51:14
x24)
Nőgyűlölő nőverő Recskaboyhoz szeretne tartozni? Szerintem szandika nincs a birtokában bizonyos információknak, a tanszék szívesen segít a tények ismertetésében.
sajnos vannak olyan nők, akik pont olyanok, mint a Sneci, hiába mondod neki, csak saját hibájából tanul; vagy még abból sem...
szerintem ő is ilyen..
meg úgy vannak vele, hogy jaj, 100 alkalomból 2-szer normális volt, ez 2 normális pillanat élteti, és arra vár, hogy megint ilyen legyen.....(Snec is így van Mergával...egyszer tudtak a swingerben 5 percet normálisan beszélgetni, azóta is ezt várja...)
Merche
Aug 25, 2022 08:51:48
Csak kérdés, hogy elhinné-e, ki tudja Sneci mivel dumálta tele a fejét
Aug 25, 2022 08:51:48
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 25, 2022 08:51:58
x6)
Megvolt már a telefon a Beko-tól fifi?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Értetlen
(
x1)
Aug 25, 2022 08:52:13
x1)
Szandikához még annyit, hogy ő legalább felismerte, hogy elbaszódott az élete, és ha segítséggel is, de azon van, hogy helyre hozza. Bécsben állami támogatással németet tanul, és ha jól emlékszem az állatkertes livera, akkor talán már dolgozik is mint varrónő.
Semmi értelme hasonlítgatni a két embert, ha Sneci a töredékét hozzáteszi a saját életéhez, ami Szandinak sikerült, nem egy hitelspirálba keveredett, alkoholista véglény lenne, hanem egy stabil munkahellyel és egzisztenciával rendelkező ember, akit otthon a férje, Hans várja.
bojlertestű piton
(
x1)
Aug 25, 2022 08:52:25
x1)
Most nézem vissza a tegnapi streamet. Kegyetlen, hogy a gyagyás mennyire élvezi, ha mutogathatja a magát a kamerában. Rászól Szandi, hogy tegye el és mégsem kapcsolja ki. Nagyon jó, hallgatni, ahogy Golda osztja, hogy kevés kaját vett, mert nem tudja mennyi kell 3 embernek és csak sörrel volt tele a szatyor. Plusz nem tudja milyen kést kell kivenni a virslihez... Te szerencsétlen gyernőtt :D
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2022 08:52:39
x17)
Egyébként a Goldás részek kurvajók, imádom ahogy rikácsolva belefolytja a hetyetyét a Gyagyásba, felkérdezi, nem hagyja terelni a büdös buzit. De a legjobb amikor gyepálja is közben, nagyon várom már a púpszászi live deathmatch-eket :D
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2022 08:56:00
x17)
szerintem ő is ilyen..
szerintem ő is ilyen..
Szerencséje hogy Sneci nem tudja bántani, max halálra irritálja majd, meg ha egyszer-kétszer erősre piálja magát akkor beveti ellene a riadt csirke-technikát, Szandika meg felrúgja majd mint a kutyaszart. Nem fog sokáig kitartani a barátság ha sokat kontaktolnak ott Bécsben, a Gyagyás mindenkinek az agyára mászik. A vége tényleg feljelentés lesz, de nem a trollok hanem KEF ellen.
Mondjuk vicces lenne ha Szandika is trollá evolválódna mint Anikó, és osztaná a tróger Gyagyást a lájvokban :D
nonsense
(
x1)
Aug 25, 2022 08:58:05
x1)
Ezért nem érdemes felkérdezni se ha találkozik valaki velle,max akkor ha kötélből vannak az idegeid, hogy elviseld anélkül hogy megcsapd amiatt hogy nem a kérdésre válaszol.
De hihetetlen, hogy nem bír annyit mondani, hogy pl.: "Attól függetlenül, hogy szerinted egy leépült alkoholista én jól éreztem magam vele!" és pont.
Neeeem, Endre elkezdi magyarázni az estét, hogy hogyan mentek oda, mi volt, megverte, elvitték, etc.
Tehát még a feltételezését se akarja elismerni a valóságnak/más ember valóságának ESETLEGES igazát (tehát, hogy Golda szerint Merci leépült alkoholista). Nem, maradjon már! Nem úgy van az!
Istenverte elmebeteg. Még sajnálná is az ember ha mellé nem lenne egy rosszindualtú, geci kis féreg.
halászlé
(
x24)
Aug 25, 2022 09:00:05
x24)
én inkább attól tartok, hogy bevonja a perverz játékaiba, swinger, kukkolás, miegymás...és mivel Szandinak ez nem idegen, bele fog menni...
balek
(
x10)
Aug 25, 2022 09:03:02
x10)
trashvod.com/w/sQHZyzhSVbSu4SSQ89NHSm?start=15m33s
Szandi: - De én? Én hogy védjem be magam egy olyan embertől magam, egy olyan embertől, aki... Gyöngyi néni! A videóban látszik milyen ember neki áll... Én féltem sodit, én féltem!
Golda: - Én nem féltem, mindig csak azt kapja, amit megérdemel! ... Én is szívem szerint behúznák neked édes fiam.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Szandi: - De én? Én hogy védjem be magam egy olyan embertől magam, egy olyan embertől, aki... Gyöngyi néni! A videóban látszik milyen ember neki áll... Én féltem sodit, én féltem!
Golda: - Én nem féltem, mindig csak azt kapja, amit megérdemel! ... Én is szívem szerint behúznák neked édes fiam.
balek
(
x10)
Aug 25, 2022 09:04:13
x10)
Endre, hát a saját anyád utál! MINDEN A TE HIBÁD! Gyülöl mindenki, főleg Merci, de a született nők is, te incel!
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 25, 2022 09:05:00
x9)
De akkor most ott van vele az anyja és így megy a hajnali shörike? Ráadásul szerda hajnalban? Végül is minden piktata szájentiszt így csinálja.
Legalább már közelebb érezheti magát az általa annyira áhított csöves életmódhoz. Nem az ágyon alszik, hanem a tegnapi felvételeken a nappaliban feltűnt felfújható matracon. Megint visszhangzik a felvétel az üres falakról.
D_Dezső
(
x29)
Aug 25, 2022 09:06:08
x29)
Ha valaki esetleg nem értené a Gyagyás fő "drive-ját" ebben a részben nagyon szépen megfigyelhető.
Titokban live-ozza az anyját meg a szefós "barátnőjét", miközben mutogatja neki, hogy "rólam beszélnek, ezek rólam beszélnek".
Mindegy neki, hogy éppen nevetnek rajta meg csicska-kutyázzák, DE "róla beszélnek, ő a téma".
Nyomorult Fifi egész életében a társadalom kirekesztett kis szefósként tévelygett, de most végre rá is figyelnek, mindegy milyen áron de figyelik. Valahol geci szomorú ez ...
youtu.be/p73ItrEXE4U?t=483
Titokban live-ozza az anyját meg a szefós "barátnőjét", miközben mutogatja neki, hogy "rólam beszélnek, ezek rólam beszélnek".
Mindegy neki, hogy éppen nevetnek rajta meg csicska-kutyázzák, DE "róla beszélnek, ő a téma".
Nyomorult Fifi egész életében a társadalom kirekesztett kis szefósként tévelygett, de most végre rá is figyelnek, mindegy milyen áron de figyelik. Valahol geci szomorú ez ...
youtu.be/p73ItrEXE4U?t=483
gobesug
(
x30)
Aug 25, 2022 09:06:36
x30)
Leave Szandika alone
Kötőjel
(
x12)
Aug 25, 2022 09:08:23
x12)
kurva anyád púpos korcs, egyik haverom így szokta mondani, hogy BEKOmmentel egy cikk alá. na most már nem tudom ezt se röhögés nélkül megállni, aztán majd magyarázhatom neki a sodipediat.
ugyanígy jártam a szélkerék szóval, valóságos trigger lett belőle. :D
vérdíj target nr. 1
ugyanígy jártam a szélkerék szóval, valóságos trigger lett belőle. :D
Endre
Aug 25, 2022 09:09:26
Endre, hát a saját anyád utál! MINDEN A TE HIBÁD! Gyülöl mindenki, főleg Merci, de a született nők is, te incel!
Gyűlölöm én is őket! Egyszer visszakapja az összes büdös kurva a sok elutasítást!!
Ez a fogyatékos szandi annyira nyomul, meg elkezdi tegnap ELTILT a Mercitől HÖHÖHÖ Hát ki ő, hogy nekem Főméltóságos Uraságnak bármit is tiltson?! Elmebajos, büdös kurva! De ha annyira akarja megkapja a D-t, az arab férjének seggbaszása kutyafasza nem lesz ahhoz amit tőlem fog kapni!
HÖHÖHÖ
Aug 25, 2022 09:09:26
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 25, 2022 09:10:22
x9)
https://youtu.be/p73ItrEXE4U?t=483
Inkább innen, ha már fent van "tresswoodon":
trashvod.com/w/sQHZyzhSVbSu4SSQ89NHSm?start=8m05s
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2022 09:10:51
x17)
Kurvajó ahogy Golda alázza a gyagyást :D
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 09:15:46
x68)
Dörpepúp
(
x7)
Aug 25, 2022 09:18:06
x7)
Azért mennyire kell nyomorultnak lenni ahhoz, hogy áthívod anyádat meg egy másik nőt vendégségbe, te meg hallgatod a faszpinádat meg a vahúrt.
Endre, Szandika megmondta: minden szart kiteszel az internetre. Ne csodálkozz, hogy mindenki tud mindent rólad.
Endre, Szandika megmondta: minden szart kiteszel az internetre. Ne csodálkozz, hogy mindenki tud mindent rólad.
Kötőjel
(
x12)
Aug 25, 2022 09:18:36
x12)
nekem ez a kedvencem egyébként, amikor a tüdőcske diadalmas győzelmet és szarrá alázást vízionál. ekkor szokott akkorákat csattanni a vekni a flaszteron, hogy a trolloknak potyognak a könnyeik a röhögéstől. :))
pcdoki
Aug 25, 2022 09:21:17
Szia Endre
Azzal mi van hogy anyád örül hogy a trollok legalább helyette is ütnek téged ahol érnek?
Azzal mi van hogy anyád örül hogy a trollok legalább helyette is ütnek téged ahol érnek?
Aug 25, 2022 09:21:17
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 09:24:50
x15)
Endre!
Hol tartunk?
Beko-tól hívtak vagy írtak már?
Nem bírom a feszültséget.
Örülhetünk? :D
Hol tartunk?
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 09:32:34
x15)
Endre!
A pofám leszakedna ha egy hétköznap délelőtt amikor dologoznom kéne azt látná anyám (ha még láthatná), hogy tolom be a sokadik sört a fejembe és tök részeg vagyok
A pofám leszakedna ha egy hétköznap délelőtt amikor dologoznom kéne azt látná anyám (ha még láthatná), hogy tolom be a sokadik sört a fejembe és tök részeg vagyok
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 25, 2022 09:33:40
x9)
minden szart kiteszel az internetre
Erre tökéletes példa a hajnali fideója: Messengeren ugyan átküldte Tibinek, amit akart, de részegen kirakja ország-világ elé. Amit a szisza úgysem fog megnézni, viszont mindenki más igen.
Amikor meg felhalmozódik a sok szar a feje felett, mint "Demokrész" kardja ezek miatt, panaszkodik, hogy mennyi minden történik vele, tessék őt sajnálni és különben is csak ezért iszik már hosszú évek óta.
pcdoki
Aug 25, 2022 09:35:43
Endre!
Hol tartunk?
Hol tartunk?
Ne is mondd... Valami történt a forgatókönyvírókkal mert annyi cliffhangert zsúfoltak A történetbe ezzel a több helyszínes esemény sorral hogy nem tudom követni lassan.
Te meg recska gnóm le se tudnád tagadni hogy mekkora stalker vagy látszik a titkosszolgálati közvetítéseken a rutin meg a sokéves tapasztalat. Tudom hogy úgysem válaszolsz rá de el sem tudom képzelni hogy gondoltad hogy ez nem instant bukta amit csinálsz...
Aug 25, 2022 09:35:43
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 25, 2022 09:37:10
x1)
Fifi kutya te Magyarországra minek hozod a szemüveget? Hagyd kint és akkor nem kell állandóan levenni ha jön a pofon!
Boldog Vekni
CheddarGoblin
(
x2)
Aug 25, 2022 09:39:01
x2)
www.origo.hu/teve/20220825-palvin-barbara-jo-esellyel-ikreket-szulok-nyilatkozott.html
Sajnálom, broni prof.
Nothing's better than cheddar!
Sajnálom, broni prof.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 09:39:46
x15)
Endre még nem fogta fel de a teknős a tanszéki ducato garázsában egy koszos lavorban.
Ha nem kap enni a Trolloktól akkor elkezd rosszakat álmodni.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 25, 2022 09:40:39
x47)
Bolond Szandi fel fogja morzsolni idővel a trollok empátiáját. A pedofil tranyófasznyalót nem látja rossz embernek, csak a fideózását gondolja veszélyesnek. Talán ha látná, hogy tegnapi liveot is sunyiban, őt átbaszva köszfetítette a hazug kis geci, akkor talán befosna ettől és a saját érdekében pattintaná a torzszülöttet, de annyira retardált szegény, h nagyon kevés ennek az esélye.
Golda meg sziporkázott tegnap. Nagyon bírtam, hogy szembesítette a faszkalap gyagyást azzal, hogy ő leakelte a saját címèt, nem Tibi! Teljesen up to date. Csókolom Goldanéni, tessék ütni a pedofil fiát, mint egy pedofilt!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Golda meg sziporkázott tegnap. Nagyon bírtam, hogy szembesítette a faszkalap gyagyást azzal, hogy ő leakelte a saját címèt, nem Tibi! Teljesen up to date. Csókolom Goldanéni, tessék ütni a pedofil fiát, mint egy pedofilt!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 09:40:43
x15)
www.origo.hu/teve/20220825-palvin-barbara-jo-esellyel-ikreket-szulok-nyilatkozott.html
Sajnálom, broni prof.
Sajnálom, broni prof.
Nem confirmed még, hogy nem Dylan Sprouse broni prof.
-
Aug 25, 2022 09:43:12
Tedd ki a pofon excelt! Hányan basztak szájba agusztusban?
Aug 25, 2022 09:43:12
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 09:43:51
x136)
Bolond Szandi fel fogja morzsolni idővel a trollok empátiáját. A pedofil tranyófasznyalót nem látja rossz embernek, csak a fideózását gondolja veszélyesnek. Talán ha látná, hogy tegnapi liveot is sunyiban, őt átbaszva köszfetítette a hazug kis geci, akkor talán befosna ettől és a saját érdekében pattintaná a torzszülöttet, de annyira retardált szegény, h nagyon kevés ennek az esélye.
Szandi nem fog szerepelni szerintem. Ő npc snecinek, csak eszköznek használta az anyja előtt.
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 25, 2022 09:47:39
x6)
Youtubeon Vahúr Sodi címét keresi. Nagy megindulások és bánópénz fizetések várhatóak.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
max5enutálnak
(
x47)
Aug 25, 2022 09:50:43
x47)
Meg hát ugye buzi is. Remélem csak beugrós szereplő marad, heteróterelésnek.
Ez is mennyire heteró dolog. Egy majdnem idegen nővel, akihez soha nem nyúltál hozzá, bizonygatod anyàdnak, hogy heteró vagy.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 09:53:38
x15)
Endre!
Volt a:
"bármilyen életkorú"
Most van a:
"bármilyen nemü"
Mi lesz a következő?
"bármilyen élőlény"?
Volt a:
"bármilyen életkorú"
Most van a:
"bármilyen nemü"
Mi lesz a következő?
"bármilyen élőlény"?
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 09:53:52
x136)
Youtubeon Vahúr Sodi címét keresi. Nagy megindulások és bánópénz fizetések várhatóak.
Nagyon erőlködik hogy snecire ráijesszen. A tranyóval kapcsolatban van, bármikor elkérheti tőle a címet.
Vasaltheréspatkány
Aug 25, 2022 09:55:24
Endre!
Volt a:
"bármilyen életkorú"
Most van a:
"bármilyen nemü"
Mi lesz a következő?
"bármilyen élőlény"?
Bármilyen hosszú faszú Volt a:
"bármilyen életkorú"
Most van a:
"bármilyen nemü"
Mi lesz a következő?
"bármilyen élőlény"?
Aug 25, 2022 09:55:24
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 25, 2022 09:56:27
x5)
Sneci most a két anyjàval flexel.
Mindegy is kedves tanszék mert amig a Púpost simogatókat védik jópàran a snecologusok közül én megyek kérek egy kàvét.
NSZKSZ
VibrációsPéniszgyűrű
Aug 25, 2022 09:57:26
Tedd ki a pofon excelt! Hányan basztak szájba agusztusban?
Erre lassan nem is lesz elég az excel, hanem már rendes adatbázis fog kelleni, de ahhoz a kobold teljesen dilettáns.
Aug 25, 2022 09:57:26
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 10:01:19
x136)
Mondjuk ha kozma elmenne bécsbe es megint pofán vágná snecit, golda szerintem átállna kozmához, és második pofonra bíztatná.
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 10:02:25
x68)
Endre te nyomorult, felfogtad már végre, hogy neked nincs jövőd külföldön? Megveszed végre a trash tanyát?
ingatlan.com/letavertes-nagyleta/elado+haz/tanya/32687771
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Aug 25, 2022 10:05:42
x24)
Endre te nyomorult, felfogtad már végre, hogy neked nincs jövőd külföldön? Megveszed végre a trash tanyát?
nemjóóó, nincs két szoba..vag három..má nemtom, mennyi kéne a sok cejeplőnek....
D_Dezső
(
x29)
Aug 25, 2022 10:06:03
x29)
Mondjuk ha kozma elmenne bécsbe es megint pofán vágná snecit, golda szerintem átállna kozmához, és második pofonra bíztatná.
Az kurva nagy show lenne, ahogy Vahúr pofozza a Gyagyást, Golda meg szirénázik a háttérben, hogy "ne sajnálja, üsse rendesen azt a hülye gyereket, na mé nem üti jobban?"
Penzmento
(
x6)
Aug 25, 2022 10:06:44
x6)
Sajnálom, broni prof.
Sajnálom, broni prof.
3 napi székletvisszatartás után
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 25, 2022 10:07:07
x1)
Aug 25, 2022 10:07:07
Kozma egy ruppótlan senki csak akkor fogja tudni megcsapkodni ha a Gyagyás házhoz megy pofonért megint és persze a Gyagyás nevéhez hűen előbb utóbb odamegy hogy újfent erkölcsi győzelmet arrason. Aug 25, 2022 10:07:07
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 25, 2022 10:10:12
x1)
Aug 25, 2022 10:10:12
Kozma egy ruppótlan senki csak akkor fogja tudni megcsapkodni ha a Gyagyás házhoz megy pofonért megint és persze a Gyagyás nevéhez hűen előbb utóbb odamegy hogy újfent erkölcsi győzelmet arrason.
erkölcsi győzelem = nyilvános megaláztatás Aug 25, 2022 10:10:12
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 10:10:37
x15)
Endre!
Anyád mennyit rikácsolt a reggeli 5-7 sör közben?
Anyád mennyit rikácsolt a reggeli 5-7 sör közben?
Az univerzium
Aug 25, 2022 10:10:53
Hiàba futsz fifi
Finom a Capriole
Finom a Capriole
Aug 25, 2022 10:10:53
Baxi
(
x2)
Aug 25, 2022 10:12:04
x2)
Endre, úgy érzem, mintha nem haladna a költözés. Jól érzem?
Andi
(
x13)
Aug 25, 2022 10:12:11
x13)
38 perccel ezelőtt
2
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 10:12:40
x15)
Endre, úgy érzem, mintha nem haladna a költözés. Jól érzem?
Endre!
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 10:14:29
x68)
Most akkor holnapig eldöntheted, hogy fizetsz-e feleslegesen egy bécsi raktárt, vagy egyből hazaviteted púpszászra a szarjaidat? Vajon hogy fogsz dönteni?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 10:17:35
x136)
Endre!
Kár hogy nem él már vera néni, most kihívhatta volna őt is linzbe bútort cipelni.
Gunnar
(
x2)
Aug 25, 2022 10:18:48
x2)
Remélhetőleg hajnal óta folytatja az ivást, hogy minél összeszedettebben tudjon majd hetyetyézni amikor felkérdezik a BEKO-tól. Érdemes lenne liveoznia, legalább kereshetne vele egy kis zsetont, hamár a melócsá nem jön össze. Persze én drukkolok neki, hogy sikerüljön kimagyarázni a példaértékű audiovizuális gyűjteményt amit sokkal modernebb megoldás mint egy masnis CV.
blabla
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 25, 2022 10:18:59
x5)
Esetleg idösebb Kaffkàt
Triplacsavar
pupszi
(
x1)
Aug 25, 2022 10:21:22
x1)
38 perccel ezelőtt
2
38 perccel ezelőtt
2
Vahur kutyat sem egy IQ bajnok. Tegnap merci liveja vegen O mondta be a pontos cimet.
tyodika
Aug 25, 2022 10:22:43
Kozma Csabi nem fogatlan vahúr.
Csak bennem szakadt el a kurva húr.
Csabitól most bocsánatot kérek.
Egyedül a Kaffka volt a féreg.
Csak bennem szakadt el a kurva húr.
Csabitól most bocsánatot kérek.
Egyedül a Kaffka volt a féreg.
Aug 25, 2022 10:22:43
Andi
(
x13)
Aug 25, 2022 10:24:02
x13)
Tudjuk. Ő ilyen debilen reklámozza magát a hozzá hasonló fő és mellékmodijainak.
Pitonverő
(
x2)
Aug 25, 2022 10:24:51
x2)
A Gyagyás lefogatlanozta a ma reggeli fityejójában Vahúrt. Pofonosztó Vahúr:

Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!

exterminátor
Aug 25, 2022 10:26:30
A Gyagyás lefogatlanozta a ma reggeli fityejójában Vahúrt. Pofonosztó Vahúr:
Sok a piros lámpa Bécs felé sajnos.
Aug 25, 2022 10:26:30
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 10:28:25
x136)
Szerintem kozma még életében nem járt külföldön. Nem mer megindulni.
172 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

csütörtök?