Jogos. Valószínűleg naponta csurog át rajta a fos plusz soha a kurva anyjába nem fürdik. Sodi tökéletes alany lesz az ápoló szerepére. Ráköltenek majd pár száz eurót erre is ha egyáltalán még marad addigra.
Apropó fos. SODIKA! MILYEN ÍZŰ VOLT TIBOR SZARJA AMIKOR AZ ORRODRÓL A SZÁDRA FRÖCCSENT TE ABBERÁLT HOMOKOS GENNYGÓC ?!?! EZT IS ONNAN TUDJUK, HOGY VIDEÓBA ELMESÉLTED. TE ÉRTELMISÉGINEK TARTOD MAGADAT, TE GUSZTUSTALAN OCSORTÁNY FÉREG BUZERÁNS ???!?!?!?!
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Szandika szellemi fogyatékos. Ő nem fogja tudni megmondani, hogy mi normális és mi nem.
Nem őt kell bántani, hanem Sodit, aki ezt kihasználja, mert valamiért mindig jól jön Szandika, ha féltékennyé akarja tenni a hajléktalan Tibort.
Te fasz, Szandika egy kissé visszamaradott, kb 14 éves kislány szintjén megrekedt, sokszoros szexualis erőszakon, bantalmazáson es kényszerítésen átesett, lárhatólag egy azobanövény azintjénel minimalisan van feljebb érzelmi érettségben, és őt hibaztatod, hogy bedőlt egy pszichopatának, aki kihasznalta a mocskos perverz céljai eléresében?
Ezért akarja akkor, hogy menjen vissza a tranyó!
Ha ő ápolná-, ha SoDI-n múlik akkor rövid úton bedöglene valamelyik szemétkupac alá és akkor egyel több ponton pipálhatja ki az apai minta követését.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Azzal egészíteném ki, hogy mindezek mellett még azt is látja hogy ezt a pszichopatát csak úgy lehet érdemben megszólítani és diskurzusra bírni ha publikusan támadod. Nyilván az érett megoldás az lenne ha nem is próbálna vele diskurzust kezdeményezni, csak elvágná a kommunikációt és hagyná hogy Endre belefulladjon a maga által kitermelt fostengerbe, de tudjuk hogy Szandika nem elég érett ahhoz hogy ezt belássa.
Miféle diskurzusra?! Szajkózza a saját maga baromságát, nem arra reagál amiről kérdezik és bármit is mondasz neki csak ugyanúgy nyomja tovább a retardáltságait mint egy meggyőződéses elmebeteg.
Szerintem semmi értelme megpróbálni bármiféle érdemleges kommunikációt folytatni ezzel az agyhalottal.
Nyilván nincs, de tudod hogy csinálják az óvodások. Petike meghúzza Zsuzsika haját, ezért az óvónéni kézen fogja mindkettőt és leülteti őket hogy akkor ezt a sérelmet most meg kell beszélni. Szandi konfliktuskezelési képessége kb ezen a szinten ragadt meg, csak itt nincs a képben egy óvónéni, úgyhogy a két óvodás csak a saját faszságát loopolja végtelenül és nincs senki aki igazságot tegyen.
csak minket nem ismernek el autoritásként.
Mondjuk ez tényleg szomorú. Én abban bíztam, hogy Szandikának legalább van annyi női agya, hogy látja, hogy mi folyik itt és nem veszi fel a kesztyűt. Ki ismer olyan csajt, legyen akár hajléktalan ex-rpostituált is, hogy elkezd "vlogokat" gyártani. Illetve abban bíztam, hogy az előéletét tekintve annyira már ismeri a férfiakat is, hogy pontosan tudja hogyan kell az ilyen helyzeteket kezelni, akár ösztönből is.
Ingatkanügyek
nem véletlen vették gondnokság alá, ha képes lenne ezeket a helyzeteket kezelni nem lenne szükség a gondnokra.
Egy ennyire defektes embert, mint endre, sokunknak nehézséget okozna, kezelni.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szerintem semmi értelme megpróbálni bármiféle érdemleges kommunikációt folytatni ezzel az agyhalottal.
Egyszerűen meg kell verni. Másból nem ért. Még talán a nagyon durva kiadós verésből sem értene. Vagy a folyamatos rendszeres verés kell vagy a börtönben megrohadás működne. Vagy a kettő kombinációja. Én hiszek benne, hogy ha megrohadna egy börtönben és mindennap megvernék meg megbasznák a cellában akkor rájönne, hogy nem teljesen olyan a világ amilyennek hitte.
Egyébként mi van Villámmal? Mikor indul meg?
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Akkor valószínű, hogy beszélhettek. Te elmebeteg ha azt a beszélgetést is felteszed, amit csak valószínűsítek, komoly bajt fogsz keverni magadnak...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Vagy a gondnok jelezte hogy nem kellene.
Ott bizony seggbe baszta a kaller, ezt eddig is tudtuk. Méghozzá onnan, hogy a tranyó a véres bugyiját mutogatta utána lájvban.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_karrierje
-- Beko (Bécs): 2022.09.01. - ?
X CORS GmbH (Wels): 2022.07.18. - egy napos munkaviszony
X Atos IT (Bécs): 2022.06.01. - 2022.06.30.
X Vitalakademie (Linz): 2022.01.10. - 2022.03.21.
X EBCONT (Linz): 2021.07.19. - 2021.12.31.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
asodival ellentétben én nem szerettem volna valótlanságot állítani a hotyfoltban, de a vázlatban pont ezt gépeltem le, hogy a seggbekuki (mármint sneci-tranyó) eredettörténetét meséli ott el. akkor vehetjük CONFIRMED-nek?
Megnézném egy HR-es képét, amikor ezeket elolvassa.
Persze, ha a gyagyás be írja a cv-be. Bár amilyen idióta, tuti, hogy feltünteti.
Álmodjatok Rémeket!
Beko rész az nem up to date, hiszen onnan is kirugták
Tegnap valami szabaduló buliba ment, úgyhogy most már talán hamarosan nem csak megindul hanem oda is ér.
Bízunk benne hogy nem ez történt, hanem csak a gondnoka, meg talán a szervek mondták neki hogy szedje őket le. Gyagyásnál ugyanis még fent van mindkét tegnapi Szandis videó. Az is amit Szandi nagyon sérelmez, hogy pontosan megnevezi öt benne.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Én szinte biztos vagyok benne, hogy még a halálos ágyán is ugyanilyen elmebeteg marad majd.
Ez nem szerep, ő tényleg ilyen agyalágyult hülye.
Ezért felesleges verni is, hiszen semmit nem fogna fel belőle és azon nyomban elkezdené görbíteni a valóságot.
Persze ettől még azért én is szívesen belevernék abba az öntelt, arrogáns pofájába egy isteneset. El sem tudom képzelni milyen jó érzést válthatott ki a gyagyás karácsony idején a sapkás trollban az eset mikor belebombázhatott egyet ennek a retek korcsnak a fejébe.
A BEKO-hoz beírhatja, hogy a projektmunka keretében feltalálta az időgépet, mert negatív tartományban lehet mérni az alkalmazotti idejét.
Osztrák belügy??
Öreg vagyok.
Kiskoromban, ha nagyon szemtelen voltam, kaptam 1-2 pofont, foci öltözőben kaptam hideg zuhanyt, kicsi a rakást.
Szerintem nagyon kevés ember képes elméletben, valósidőben jól kezelni egy szélsőséges helyzetet.
Nekem hiányzik, hogy a sok szájhős 1-2 alkalommal orron legyen baszva.
Púpos ebből sem tanulna semmit.
Soha nem tanul semmiből.
Van egy képzelet béli kis világa, ahol ő mindig mindent jól csinál.
Vele csak történnek a dolgok.
Nincs sok különbség Szandi és a gyagyás mentális állapota között, csak Szendi felfogja mi történik körülötte.
Gyagyás pedig annyira irritáló, hogy egy gondnok sem vállalná el. Ezért nincs még gondnokság alatt.
Egy társadalom peremén élősködő kis lény, aki felfedezte a videó kamerát.
20-30 éve, falu bolondja lenne.
Most meg fidejós, meg full kamu stack Web Developer.
Fifi egy alsóbbrendű életforma. Ahogy egy kutyát sem próbálsz veréssel tanítani, gyagyás is a pozitív megerősítésből kéne, hogy tanuljon.
Csak ugye szülők elbaszták már a kezdet, kezdetén. Így nem is érti mi a különbség a "rajtad nevetünk, vagy veled nevetünk között".
A saját védelme érdekében él Sodika kicsi birodalmában... 40 évesen.
Endi Break!
broni Prof elvállalná.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Igen én is 6-ot számoltam.
Oda nem vették ugyan fel, mert bebukott az átvilágításon.
De Fifi már biztosra vette, akkor ez már munkaviszony.
Az én Mejszikém sokkal szebb hozzá képest
endrének ez lenne az a 3as, ami a mennyországot jelentené, feltéve, hogy Mbappe-nak kemény a fasza!
Szerintem egyébként nem a seggbebaszasra utalt asodi, hanem arra hogy atranyo nyilvános helyen fajtalankodott valakivel.
Hát azért hetyetye.
a "seggbe nem nem fujj nem" cáfolata Tiborsztól korábbi, mint tranyó bécsi kalandja, nem? így szerintem is inkább erre utalhatot gyagya.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A kék pirula, mindenre megoldás!
Álmodjatok Rémeket!

Bonuszkent megkaptak Fifike videos hitvallasat az osztrak neprol, BEKO-rol es a LMBQT+ kozossegrol.
www.youtube.com/watch?v=EVCnuYhBrgI
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tibit, inszeminátorhoz kell vinni!
Álmodjatok Rémeket!
Igen, confirmed, az a véres bugyis kép örökre beleégett a retinámba, amit a vonat wc-jében mutogatott. Sajnos megkeresni most nem tudom.
Bonuszkent megkaptak Fifike videos hitvallasat az osztrak neprol, BEKO-rol es a LMBQT+ kozossegrol.
youtube.com/watch?v=EVCnuYhBrgI
Uu de kellemetlen:
Azt csicsergik a madarak, hogy az elsõévados haverok is.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
trashvod.com/w/1kZ5Mpczwqidvw8JBsi8Qr?start=14m9s
kissendrevagyok
Hírnév, endre! Hírnév! Már csak pár lépésre vagyunk attól, hogy az egész osztrák IT-s szakma a térdére csapjon hahotázva, amikor beküldöd a masnis CV-t.
Osztrák, vagy magyar gondnokot szeretnél?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Már a címe is tetszik.
Álmodjatok Rémeket!
Ez már a viszhanhos Dancsó mód?
Jah, persze azt vette fel, hogy Szandikával telefonál.
Engedélyt kértél Szanditól, hogy felvedd a beszélgetést?
Álmodjatok Rémeket!
TrashVOD változat, hogy ne a homokost támogassuk: trashvod.com/w/qT1DXtwCzywNzPt4prydvd
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Az időutazók idei világtalálkozója múlt héten (szerdán) lesz megrendezve! :)
Swingerben nem baszni volt, csak a combközépig lógó faszát és a térdig lógó heréit mutogatni.
ez a görény most magát sajnáltatja...hát ki indított videót, te majom? ki vdieózta le a szatyrot? most kb. Szandira keni (ezt is...)
remélem, megy a videó a gondnoknak...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mindenről a "divigél" tehet! A sodi nem puzi!
Álmodjatok Rémeket!
Nem kell fantáziálnod, van róla kép, pár oldallal ezelőtt.
De a divigél csak mese. Akkoriban már régen hajléktalan volt, több hónapja az utcán éltek. Nem volt ott semmilyen hormon.
Gyagyásnak a csöves férfi szagra állt fel.
Ilyen egy 40 éves szűz.
Én már így kaptam.
Most az a baj, hogy egy transznővel vagyok kapcsolatban?
Fal is retkes, konyha elött is van egy nagy folt.
Ez csak amit a szép minőségben látni lehet.
Pietr
(
x2)
Aug 31, 2022 11:07:50
x2)
Hogy is volt? Az üveg szétvágta és azért kellett összevarrni? És azért volt bekötve térdig? Valahogy van egy olyan sejtésem, hogy azzal még lehetnek problémák. Nyílt sebek + hajléktalan életmód nem éppen összeegyeztethetőek. Jön az ősz, tél, eső, hó és nem biztos, hogy Tibci annyi ideig fogja bírni Sodinál. Vajon hogyan nézhet ki most az a kötés, vajon hányszor lett már telibe fosva?
Jogos. Valószínűleg naponta csurog át rajta a fos plusz soha a kurva anyjába nem fürdik. Sodi tökéletes alany lesz az ápoló szerepére. Ráköltenek majd pár száz eurót erre is ha egyáltalán még marad addigra.
Apropó fos. SODIKA! MILYEN ÍZŰ VOLT TIBOR SZARJA AMIKOR AZ ORRODRÓL A SZÁDRA FRÖCCSENT TE ABBERÁLT HOMOKOS GENNYGÓC ?!?! EZT IS ONNAN TUDJUK, HOGY VIDEÓBA ELMESÉLTED. TE ÉRTELMISÉGINEK TARTOD MAGADAT, TE GUSZTUSTALAN OCSORTÁNY FÉREG BUZERÁNS ???!?!?!?!
fegoje4
Aug 31, 2022 11:08:53
Mondjuk tudom, hogy nem szép dolog Szandikán is röhögni, bár ha folytatja akkor igen, de mekkora retardnak kell lenni ahhoz, hogy az ember harminc-iksz évesen elkezdje a kamerába mondani a hülyeségeit az egész világnak? Ok, vannak ilyen emberek, ők a trash vonal. De hogy még egy Szandika-félét is shikerüljön bevonzani, az azért már durva. Azért ebből a csajból annyit kinézek, hogy meg tudja mondani hogy mi a normális és mi nem. Kamerába hülyeségeket beszélni nem normális. Innentől kezdve magára vessen.
Szandika szellemi fogyatékos. Ő nem fogja tudni megmondani, hogy mi normális és mi nem.
Nem őt kell bántani, hanem Sodit, aki ezt kihasználja, mert valamiért mindig jól jön Szandika, ha féltékennyé akarja tenni a hajléktalan Tibort.
Aug 31, 2022 11:08:53
Brian
(
x2)
Aug 31, 2022 11:12:09
x2)
Mondjuk tudom, hogy nem szép dolog Szandikán is röhögni, bár ha folytatja akkor igen, de mekkora retardnak kell lenni ahhoz, hogy az ember harminc-iksz évesen elkezdje a kamerába mondani a hülyeségeit az egész világnak? Ok, vannak ilyen emberek, ők a trash vonal. De hogy még egy Szandika-félét is shikerüljön bevonzani, az azért már durva. Azért ebből a csajból annyit kinézek, hogy meg tudja mondani hogy mi a normális és mi nem. Kamerába hülyeségeket beszélni nem normális. Innentől kezdve magára vessen.
Te fasz, Szandika egy kissé visszamaradott, kb 14 éves kislány szintjén megrekedt, sokszoros szexualis erőszakon, bantalmazáson es kényszerítésen átesett, lárhatólag egy azobanövény azintjénel minimalisan van feljebb érzelmi érettségben, és őt hibaztatod, hogy bedőlt egy pszichopatának, aki kihasznalta a mocskos perverz céljai eléresében?
nonsense
(
x1)
Aug 31, 2022 11:14:21
x1)
Jogos. Valószínűleg naponta csurog át rajta a fos plusz soha a kurva anyjába nem fürdik. Sodi tökéletes alany lesz az ápoló szerepére.
Ha ő ápolná-, ha SoDI-n múlik akkor rövid úton bedöglene valamelyik szemétkupac alá és akkor egyel több ponton pipálhatja ki az apai minta követését.
balek
(
x10)
Aug 31, 2022 11:15:44
x10)
"Tessék Szandika, itt a telefon, majd szólj ha a mentők elvitték Tibi hulláját, addig a szobámban leszek" Ha ő ápolná-, ha SoDI-n múlik akkor rövid úton bedöglene valamelyik szemétkupac alá és akkor egyel több ponton pipálhatja ki az apai minta követését.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 31, 2022 11:15:55
x6)
Azzal egészíteném ki, hogy mindezek mellett még azt is látja hogy ezt a pszichopatát csak úgy lehet érdemben megszólítani és diskurzusra bírni ha publikusan támadod. Nyilván az érett megoldás az lenne ha nem is próbálna vele diskurzust kezdeményezni, csak elvágná a kommunikációt és hagyná hogy Endre belefulladjon a maga által kitermelt fostengerbe, de tudjuk hogy Szandika nem elég érett ahhoz hogy ezt belássa.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 11:18:45
x39)
Vajon a buzigőzben nem tiltott a videófelvétel készítése?
nonsense
(
x1)
Aug 31, 2022 11:21:38
x1)
Azzal egészíteném ki, hogy mindezek mellett még azt is látja hogy ezt a pszichopatát csak úgy lehet érdemben megszólítani és diskurzusra bírni ha publikusan támadod.
Miféle diskurzusra?! Szajkózza a saját maga baromságát, nem arra reagál amiről kérdezik és bármit is mondasz neki csak ugyanúgy nyomja tovább a retardáltságait mint egy meggyőződéses elmebeteg.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 31, 2022 11:24:09
x6)
Nyilván nincs, de tudod hogy csinálják az óvodások. Petike meghúzza Zsuzsika haját, ezért az óvónéni kézen fogja mindkettőt és leülteti őket hogy akkor ezt a sérelmet most meg kell beszélni. Szandi konfliktuskezelési képessége kb ezen a szinten ragadt meg, csak itt nincs a képben egy óvónéni, úgyhogy a két óvodás csak a saját faszságát loopolja végtelenül és nincs senki aki igazságot tegyen.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 11:26:22
x39)
Nézem a tegnapi agymenéseket.
Ennyi idő után, gyagyás még mindig azt képzeli, hogy bárkinek is, bármilyen feltételt szabhat, bármiben?
Téboly :DD
Szerintem oda van a rövidtávú memóriája, már jó ideje.
Ezért nem fogja fel, mi történik körülötte. Ezt komolyan mondom.
Fifi, szerintem kéne egy tisztázós lájfsz, a tegnapi tisztázós lájfsz, tisztázására!
(megsúgom, ez a "tisztázós" videó, ez is csak egy ugratás, egy poén, mint a Mario. Senkit nem érdekel az összefüggéstelen, logikátlan halandzsa amit előadsz. Csak nevetünk rajtad, ahogyan kapálódzol :D Érted gyagyás?)
Este lesz Márió? Többen kérdezik!
Ennyi idő után, gyagyás még mindig azt képzeli, hogy bárkinek is, bármilyen feltételt szabhat, bármiben?
Téboly :DD
Szerintem oda van a rövidtávú memóriája, már jó ideje.
Ezért nem fogja fel, mi történik körülötte. Ezt komolyan mondom.
Fifi, szerintem kéne egy tisztázós lájfsz, a tegnapi tisztázós lájfsz, tisztázására!
(megsúgom, ez a "tisztázós" videó, ez is csak egy ugratás, egy poén, mint a Mario. Senkit nem érdekel az összefüggéstelen, logikátlan halandzsa amit előadsz. Csak nevetünk rajtad, ahogyan kapálódzol :D Érted gyagyás?)
Este lesz Márió? Többen kérdezik!
Trollok
Aug 31, 2022 11:26:48
a két óvodás csak a saját faszságát loopolja végtelenül és nincs senki aki igazságot tegyen.
de mi itt vagyunk Aug 31, 2022 11:26:48
40_éves_junior
(
x6)
Aug 31, 2022 11:27:42
x6)
de mi itt vagyunk
csak minket nem ismernek el autoritásként.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 31, 2022 11:29:07
x6)
nameg, mi nem két óvodás között akarunk igazságot tenni, csak meg akarjuk tisztítani a világot a púpos gnóm jelenlététől.
seymour schwartz
(
x6)
Aug 31, 2022 11:30:01
x6)
úgyhogy a két óvodás csak a saját faszságát loopolja végtelenül és nincs senki aki igazságot tegyen.
Mondjuk ez tényleg szomorú. Én abban bíztam, hogy Szandikának legalább van annyi női agya, hogy látja, hogy mi folyik itt és nem veszi fel a kesztyűt. Ki ismer olyan csajt, legyen akár hajléktalan ex-rpostituált is, hogy elkezd "vlogokat" gyártani. Illetve abban bíztam, hogy az előéletét tekintve annyira már ismeri a férfiakat is, hogy pontosan tudja hogyan kell az ilyen helyzeteket kezelni, akár ösztönből is.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 31, 2022 11:30:59
x6)
nem véletlen vették gondnokság alá, ha képes lenne ezeket a helyzeteket kezelni nem lenne szükség a gondnokra.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 31, 2022 11:31:27
x48)
Szandika törölte az utolsó videókat
kissendrevagyok
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 11:33:32
x39)
Pietr
(
x2)
Aug 31, 2022 11:35:04
x2)
Egyszerűen meg kell verni. Másból nem ért. Még talán a nagyon durva kiadós verésből sem értene. Vagy a folyamatos rendszeres verés kell vagy a börtönben megrohadás működne. Vagy a kettő kombinációja. Én hiszek benne, hogy ha megrohadna egy börtönben és mindennap megvernék meg megbasznák a cellában akkor rájönne, hogy nem teljesen olyan a világ amilyennek hitte.
xray
(
x21)
Aug 31, 2022 11:36:13
x21)
Aug 31, 2022 11:36:13
gyagyást ütni, rúgni kell, még abból se nagyon ért. Aug 31, 2022 11:36:13
Klohek
(
x12)
Aug 31, 2022 11:38:28
x12)
Szandika törölte az utolsó videókat
Akkor valószínű, hogy beszélhettek. Te elmebeteg ha azt a beszélgetést is felteszed, amit csak valószínűsítek, komoly bajt fogsz keverni magadnak...
40_éves_junior
(
x6)
Aug 31, 2022 11:39:34
x6)
Vagy a gondnok jelezte hogy nem kellene.
Karib
(
x10)
Aug 31, 2022 11:40:12
x10)
kallernek szabadott valamit csinálni amit Fifinek egyszer sem engedett (???)
Ott bizony seggbe baszta a kaller, ezt eddig is tudtuk. Méghozzá onnan, hogy a tranyó a véres bugyiját mutogatta utána lájvban.
Karib
(
x10)
Aug 31, 2022 11:41:21
x10)
Valaki lenne olyan kedves, hogy összeírja az utóbbi 4-5 melócsát? Kezdem már elveszíteni a fonalat ezekkel a 0 és 1 napos munkaviszonyokkal.
trolléga
(
x30)
Aug 31, 2022 11:41:40
x30)
Endre! Egy tárgyi tévedésre azért még felhívnám a figyelmed a kisgyerek-ijesztegetős BEKO-s fideódban.
Te nem csak ismersz egy LMBTQ+ tag személyt, hanem meg is basztad, saját bevallásod szerint párkapcsolatban élsz vele. Így te magad is LMBTQ tag lettél, mivel megbasztál egy született férfit. Ebben eddig lehetett eljutni. Na tranyóüldözés Gémeskútországban, csá.
Te nem csak ismersz egy LMBTQ+ tag személyt, hanem meg is basztad, saját bevallásod szerint párkapcsolatban élsz vele. Így te magad is LMBTQ tag lettél, mivel megbasztál egy született férfit. Ebben eddig lehetett eljutni. Na tranyóüldözés Gémeskútországban, csá.
trolléga
(
x30)
Aug 31, 2022 11:42:39
x30)
Valaki lenne olyan kedves, hogy összeírja az utóbbi 4-5 melócsát? Kezdem már elveszíteni a fonalat ezekkel a 0 és 1 napos munkaviszonyokkal.
a hotyfoltozós troll
Aug 31, 2022 11:45:42
asodival ellentétben én nem szerettem volna valótlanságot állítani a hotyfoltban, de a vázlatban pont ezt gépeltem le, hogy a seggbekuki (mármint sneci-tranyó) eredettörténetét meséli ott el. akkor vehetjük CONFIRMED-nek?
Aug 31, 2022 11:45:42
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 11:45:49
x10)
Persze, ha a gyagyás be írja a cv-be. Bár amilyen idióta, tuti, hogy feltünteti.
Soderátor
Aug 31, 2022 11:48:53
Beko rész az nem up to date, hiszen onnan is kirugták
Aug 31, 2022 11:48:53
banshee
(
x24)
Aug 31, 2022 11:49:17
x24)
Ha púp popsiba nem, nem, popsiba soha, akkor mit foglalkozik azzal, hogy más seggbekúrta a tranyót?
Nyeméjtyem, ennyekh íty shemmi, de shemmi értyelme csindzsen...
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 31, 2022 11:49:53
x23)
Tegnap valami szabaduló buliba ment, úgyhogy most már talán hamarosan nem csak megindul hanem oda is ér.
Bízunk benne hogy nem ez történt, hanem csak a gondnoka, meg talán a szervek mondták neki hogy szedje őket le. Gyagyásnál ugyanis még fent van mindkét tegnapi Szandis videó. Az is amit Szandi nagyon sérelmez, hogy pontosan megnevezi öt benne.
nonsense
(
x1)
Aug 31, 2022 11:49:57
x1)
Én szinte biztos vagyok benne, hogy még a halálos ágyán is ugyanilyen elmebeteg marad majd.
Ez nem szerep, ő tényleg ilyen agyalágyult hülye.
Ezért felesleges verni is, hiszen semmit nem fogna fel belőle és azon nyomban elkezdené görbíteni a valóságot.
Persze ettől még azért én is szívesen belevernék abba az öntelt, arrogáns pofájába egy isteneset. El sem tudom képzelni milyen jó érzést válthatott ki a gyagyás karácsony idején a sapkás trollban az eset mikor belebombázhatott egyet ennek a retek korcsnak a fejébe.
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 31, 2022 11:50:51
x9)
A BEKO-hoz beírhatja, hogy a projektmunka keretében feltalálta az időgépet, mert negatív tartományban lehet mérni az alkalmazotti idejét.
Klohek
(
x12)
Aug 31, 2022 11:52:56
x12)
Osztrák belügy??
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 31, 2022 11:54:31
x4)
A munkaviszonyok hossza sodikánál átment a vízszintes tengelyen, már hamarabb rúgják ki, mint ahogy felveszik
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 11:54:49
x39)
gyagyást ütni, rúgni kell, még abból se nagyon ért.
Öreg vagyok.
Kiskoromban, ha nagyon szemtelen voltam, kaptam 1-2 pofont, foci öltözőben kaptam hideg zuhanyt, kicsi a rakást.
Szerintem nagyon kevés ember képes elméletben, valósidőben jól kezelni egy szélsőséges helyzetet.
Nekem hiányzik, hogy a sok szájhős 1-2 alkalommal orron legyen baszva.
Púpos ebből sem tanulna semmit.
Soha nem tanul semmiből.
Van egy képzelet béli kis világa, ahol ő mindig mindent jól csinál.
Vele csak történnek a dolgok.
Nincs sok különbség Szandi és a gyagyás mentális állapota között, csak Szendi felfogja mi történik körülötte.
Gyagyás pedig annyira irritáló, hogy egy gondnok sem vállalná el. Ezért nincs még gondnokság alatt.
Egy társadalom peremén élősködő kis lény, aki felfedezte a videó kamerát.
20-30 éve, falu bolondja lenne.
Most meg fidejós, meg full kamu stack Web Developer.
Fifi egy alsóbbrendű életforma. Ahogy egy kutyát sem próbálsz veréssel tanítani, gyagyás is a pozitív megerősítésből kéne, hogy tanuljon.
Csak ugye szülők elbaszták már a kezdet, kezdetén. Így nem is érti mi a különbség a "rajtad nevetünk, vagy veled nevetünk között".
A saját védelme érdekében él Sodika kicsi birodalmában... 40 évesen.
Endi Break!
balek
(
x10)
Aug 31, 2022 11:58:34
x10)
Kb két hónap munkaviszony lassan egy év alatt?
Legalább a youtube karrier beindult minőségi tartalommal.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Legalább a youtube karrier beindult minőségi tartalommal.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 31, 2022 11:59:04
x15)
Gyagyás pedig annyira irritáló, hogy egy gondnok sem vállalná el.
broni Prof elvállalná.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 11:59:18
x39)
Osztrák belügy??
Igen én is 6-ot számoltam.
Oda nem vették ugyan fel, mert bebukott az átvilágításon.
De Fifi már biztosra vette, akkor ez már munkaviszony.
sértett pszichopata
Aug 31, 2022 12:03:18
Tudom, hogy kvázi alaptétel, hogy a gyagyás fasznak nincsen szégyenérzete de ezt a cikket mintha csak róla írták volna!
"..védekezésként saját érzéseik másokra való kivetítését, az ellentámadást, mások okolását használják, illetve mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák maguknak különleges mivoltukat."
Szandit is vádolja azzal ami ő maga; egy funkcionális analfabéta. Illetve többször előfordult már, hogy úgy vádolt meg mutogatott másokra, hogy közben ő maga is pont ugyanazt csinálta amivel másokat vádolt.
"A nárcisztikus embereket általában kora gyermekkorukban éri a sérülés, mely az egészséges énkép kialakulását gátolja. Valószínűleg azt éreztették velük, bármit is tesznek, nem elég jók, alkalmatlanok."
Simán elképzelhető azzal, hogy lepasszolták a mamának. Plusz kitudja miért/miket mondhatott neki a részeg, élmunkás apja.
"Ezek a korai tapasztalatok okozzák a "nárcisztikus szégyenérzet" kialakulását mely a "nárcisztikus düh" kiváltója, valahányszor úgy érzik, hogy nem tisztelik őket eléggé, vagy valaki viselkedése rossz fényt vet rájuk, s ezzel felszakítja a régi sebeket."
Ezt magyarázni sem kell! "HA Ő MEGBASZOTT ÉN IS MEGBASZLAK, AZ NEKEM JÁR!"
"Másik fontos jellemvonásuk, hogy szörnyen arrogánsak, önelégültek és látszatra nagyon magabiztosak. Ez mind a védekező mechanizmusuk része. Magukat különlegesnek tekintik, és úgy érzik csak más hasonlóan tehetséges emberek képesek megérteni őket, vagy kapcsolatot kialakítani velük. Folyamatosan úgy érzik, hogy nem kapják meg az őket megillető figyelmet és tiszteletet, mindezt pedig azzal magyarázzák, hogy a többiek túl buták és tudatlanok ahhoz, hogy őket elismerjék.
Sokszor irigyek másokra, akikről azt hiszik, többet kaptak az élettől, noha szerintük ők sokkal inkább megérdemelnék. Gyakran fantáziálnak sikerről, hírnévről, ismertségről, mivel szükségük van arra, hogy így töltsék ki a lelkükben keletkezett érzelmi űrt, vagy tereljék el az elégedetlenségérzetükről a gondolataikat.
A nárcisztikus emberek szokatlanul önzőek. Bármi, ami érdekes számukra, elsősorban róluk szól. Egyszerűen nincs elég energiájuk ahhoz, hogy mások igényeit vagy érzéseit figyelembe vegyék, mivel az ő igényeik sincsenek kielégítve. Nem meglepő ezek után, hogy túlságosan is el vannak foglalva azzal, hogy megszerezzék saját lelki szükségleteiket, s nem a másokéra figyelnek. Gondoljuk csak végig: képtelenek bármit is adni, amit ők maguk sosem kaptak meg."
Ez az utolsó bekezdés meg mindig tapasztalható mikor másokkal beszél. Nem is hallja amit a másik mond hiszen zökkenőmentesen pofázik miközben a másik beszél, meg sem próbál odafigyelni a másikra.
www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/783/narcisztikus-szemelyisegzavar
"..védekezésként saját érzéseik másokra való kivetítését, az ellentámadást, mások okolását használják, illetve mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák maguknak különleges mivoltukat."
Szandit is vádolja azzal ami ő maga; egy funkcionális analfabéta. Illetve többször előfordult már, hogy úgy vádolt meg mutogatott másokra, hogy közben ő maga is pont ugyanazt csinálta amivel másokat vádolt.
"A nárcisztikus embereket általában kora gyermekkorukban éri a sérülés, mely az egészséges énkép kialakulását gátolja. Valószínűleg azt éreztették velük, bármit is tesznek, nem elég jók, alkalmatlanok."
Simán elképzelhető azzal, hogy lepasszolták a mamának. Plusz kitudja miért/miket mondhatott neki a részeg, élmunkás apja.
"Ezek a korai tapasztalatok okozzák a "nárcisztikus szégyenérzet" kialakulását mely a "nárcisztikus düh" kiváltója, valahányszor úgy érzik, hogy nem tisztelik őket eléggé, vagy valaki viselkedése rossz fényt vet rájuk, s ezzel felszakítja a régi sebeket."
Ezt magyarázni sem kell! "HA Ő MEGBASZOTT ÉN IS MEGBASZLAK, AZ NEKEM JÁR!"
"Másik fontos jellemvonásuk, hogy szörnyen arrogánsak, önelégültek és látszatra nagyon magabiztosak. Ez mind a védekező mechanizmusuk része. Magukat különlegesnek tekintik, és úgy érzik csak más hasonlóan tehetséges emberek képesek megérteni őket, vagy kapcsolatot kialakítani velük. Folyamatosan úgy érzik, hogy nem kapják meg az őket megillető figyelmet és tiszteletet, mindezt pedig azzal magyarázzák, hogy a többiek túl buták és tudatlanok ahhoz, hogy őket elismerjék.
Sokszor irigyek másokra, akikről azt hiszik, többet kaptak az élettől, noha szerintük ők sokkal inkább megérdemelnék. Gyakran fantáziálnak sikerről, hírnévről, ismertségről, mivel szükségük van arra, hogy így töltsék ki a lelkükben keletkezett érzelmi űrt, vagy tereljék el az elégedetlenségérzetükről a gondolataikat.
A nárcisztikus emberek szokatlanul önzőek. Bármi, ami érdekes számukra, elsősorban róluk szól. Egyszerűen nincs elég energiájuk ahhoz, hogy mások igényeit vagy érzéseit figyelembe vegyék, mivel az ő igényeik sincsenek kielégítve. Nem meglepő ezek után, hogy túlságosan is el vannak foglalva azzal, hogy megszerezzék saját lelki szükségleteiket, s nem a másokéra figyelnek. Gondoljuk csak végig: képtelenek bármit is adni, amit ők maguk sosem kaptak meg."
Ez az utolsó bekezdés meg mindig tapasztalható mikor másokkal beszél. Nem is hallja amit a másik mond hiszen zökkenőmentesen pofázik miközben a másik beszél, meg sem próbál odafigyelni a másikra.
www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/783/narcisztikus-szemelyisegzavar
Aug 31, 2022 12:03:18
-
Aug 31, 2022 12:05:20
Fifi! Többen kérdezik: kivel is vagy te kapcsolatban?

Én nem látok itt 29-i posztot. Tavaly júliusban pedig még sehol nem volt a tranyó. Ez tisztázósat érdemel.
Jó is volt, amikor még így álltak a dolgok. Igaz?

Én nem látok itt 29-i posztot. Tavaly júliusban pedig még sehol nem volt a tranyó. Ez tisztázósat érdemel.
Jó is volt, amikor még így álltak a dolgok. Igaz?
Aug 31, 2022 12:05:20
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 12:08:17
x10)
Álmodjatok Rémeket!
tyodika
Aug 31, 2022 12:10:02
index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/?fbclid=IwAR2hHhOjc6hdgR4UYhRD7tFxqYbrezV_0vJ_6QeJFIadpiFQqx39GcJx11I
Nah ez is egy rossz ratyee!
Az én Mejszikém sokkal szebb hozzá képest
Aug 31, 2022 12:10:02
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 31, 2022 12:12:44
x23)
Gyagyás dögölj meg! Bejelented hogy megint visszavonulsz, mondom hurrá folytatom a képzésemet snecologiábol. Erre te 4 nap múlva visszatérsz megakasztva a tanulásom.
Bízok benne, hogy hamarosan Villám megtalál téged és legalább 2 hónapra kómába küld.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Bízok benne, hogy hamarosan Villám megtalál téged és legalább 2 hónapra kómába küld.
trolléga
(
x30)
Aug 31, 2022 12:14:27
x30)
Fúj bazdmeg, ez a nyakba tolt gumicsöcsös kép... Mindig nevetek rajt, az irány mondjuk jó, hergelni kéne picit snecit hogy meginduljon a tranyó után Pestre, elvégre úgysincs jobb dolga.
Klohek
(
x12)
Aug 31, 2022 12:17:40
x12)
index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/?fbclid=IwAR2hHhOjc6hdgR4UYhRD7tFxqYbrezV_0vJ_6QeJFIadpiFQqx39GcJx11I
endrének ez lenne az a 3as, ami a mennyországot jelentené, feltéve, hogy Mbappe-nak kemény a fasza!
Fakenguru
(
x5)
Aug 31, 2022 12:21:16
x5)
Ha púp popsiba nem, nem, popsiba soha, akkor mit foglalkozik azzal, hogy más seggbekúrta a tranyót?
Szerintem egyébként nem a seggbebaszasra utalt asodi, hanem arra hogy atranyo nyilvános helyen fajtalankodott valakivel.
Kötőjel
(
x12)
Aug 31, 2022 12:22:21
x12)
a sodi, amikor még pre-tranyóanál korszakban volt, már előrevetítette, hogy palvin barbit, amennyiben rendesen kimosakodik, seggbe kúrná. tehát a nemnemseggbesohaodanem is hazugság volt. palvin barbi megfelelően kimosakodott seggéből meg egy szaros tranyósegg lett. biztos összekeverte őket. majd legközelebb odafigyel erre is.
vérdíj target nr. 1
trolléga
(
x30)
Aug 31, 2022 12:24:23
x30)
a "seggbe nem nem fujj nem" cáfolata Tiborsztól korábbi, mint tranyó bécsi kalandja, nem? így szerintem is inkább erre utalhatot gyagya.
Baxi
(
x2)
Aug 31, 2022 12:25:04
x2)
Endre, jólenne ha nem a trollokat hibáztatnád mostmár! Hát a trollok tehetnek róla, hogy te nem szóltál Villámnak?! A trollok tehetnek róla, hogy Szandival leplezted a buziságod? A trollok tehetnek róla, hogy kontár munkát végzel (haha) a munkahelyeken ezért sehova nem vesznek fel?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 12:29:54
x10)
A kék pirula, mindenre megoldás!
trolléga
(
x30)
Aug 31, 2022 12:31:57
x30)
Endre! MasniCV-ben még rengeteg a kiaknázatlan lehetőség.
Cica
Aug 31, 2022 12:32:18
Endre, baszasd meg magad egy izmos néger fiúval és megnyugszol.
Aug 31, 2022 12:32:18
-
Aug 31, 2022 12:36:48
endre, a swingerben nem akart senki téged egyedül ugye?
Mit gondolsz a Mercit vajon megbaszták már azóta keményen álló fasszal?
Tudod te hogy igen, őt kemény faszok basszák, téged meg az ideg.
Felnyomtad már a durexes flakont?
Aug 31, 2022 12:36:48
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2022 12:40:36
x47)
endre, ha az expasidnak el kell mennie prosztatavizsgálatra, akkor elkíséred? Heherészel majd fogyatékos módon a hullámvasút fogsoroddal a váróban, hogy nyeki nyői pjosztyatyája fan, hehehe he heehe
BEKOnfirmed
Aug 31, 2022 12:44:02

www.youtube.com/watch?v=EVCnuYhBrgI
Aug 31, 2022 12:44:02
xray
(
x21)
Aug 31, 2022 12:44:19
x21)
Aug 31, 2022 12:44:19
endre, ha az expasidnak el kell mennie prosztatavizsgálatra, akkor elkíséred? Heherészel majd fogyatékos módon a hullámvasút fogsoroddal a váróban, hogy nyeki nyői pjosztyatyája fan, hehehe he heehe
és hová viszi, nőgyógyászhoz? Hogy röhöghet az orvos. xd Aug 31, 2022 12:44:19
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 12:45:27
x10)
és hová viszi, nőgyógyászhoz? Hogy röhöghet az orvos. xd
Tibit, inszeminátorhoz kell vinni!
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 31, 2022 12:46:31
x13)
Én nem értek hozzá, de szerintem aki olyannal dug akinek prosztatája van az buzi.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Karib
(
x10)
Aug 31, 2022 12:48:23
x10)
Igen, confirmed, az a véres bugyis kép örökre beleégett a retinámba, amit a vonat wc-jében mutogatott. Sajnos megkeresni most nem tudom.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 31, 2022 12:57:37
x15)
Uu de kellemetlen:
Azt csicsergik a madarak, hogy az elsõévados haverok is.
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2022 12:59:22
x68)
A jéghideg jogász végre leszámolhat egy osztrák céggel, álló fasszal várom!
Mifaaaaaaaaaaaan
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 31, 2022 13:02:46
x4)
a buzigyógyítós bejegyzéseit is le lehetne fordítani
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 31, 2022 13:04:23
x48)
trashvod.com/w/1kZ5Mpczwqidvw8JBsi8Qr?start=14m9s
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2022 13:07:22
x47)
Hírnév, endre! Hírnév! Már csak pár lépésre vagyunk attól, hogy az egész osztrák IT-s szakma a térdére csapjon hahotázva, amikor beküldöd a masnis CV-t.
Osztrák, vagy magyar gondnokot szeretnél?
hunty
(
x2)
Aug 31, 2022 13:09:23
x2)
www.youtube.com/watch?v=-GpF2NAB45s
péküjjünkki flokk
MDI Fireburn
péküjjünkki flokk
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 13:10:57
x10)
péküjjünkki flokk
péküjjünkki flokk
Már a címe is tetszik.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 13:11:29
x39)
péküjjünkki flokk
péküjjünkki flokk
Ez már a viszhanhos Dancsó mód?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 13:11:59
x10)
Már a címe is tetszik.
Jah, persze azt vette fel, hogy Szandikával telefonál.
Engedélyt kértél Szanditól, hogy felvedd a beszélgetést?
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 31, 2022 13:12:20
x4)
péküjjünkki flokk
péküjjünkki flokk
TrashVOD változat, hogy ne a homokost támogassuk: trashvod.com/w/qT1DXtwCzywNzPt4prydvd
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 31, 2022 13:12:27
x11)
Az időutazók idei világtalálkozója múlt héten (szerdán) lesz megrendezve! :)
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2022 13:15:59
x47)
Kurvaisten, hogy megint sunyiba vette fel a beszélgetést
MaxPayne
(
x24)
Aug 31, 2022 13:18:22
x24)
Azert teszi ra szo nelkul a telefont Szandikara, mert sokat beszel, keves tartalommal.
Endre! A budos kurva anyad! Te ezerszer tobbet hetyetyezel, mindenfele tartalom nelkul, es ha nem elveznenk a szivatasod, akkor a zsido kurva anyadon kivul senki nem allna veled szoba, aztomatikusan basznank rad a telefont!
Kapja mar az agyadhoz Gyagyas! Ezert kulon pupon leszel baszva! Dogolj meg!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Endre! A budos kurva anyad! Te ezerszer tobbet hetyetyezel, mindenfele tartalom nelkul, es ha nem elveznenk a szivatasod, akkor a zsido kurva anyadon kivul senki nem allna veled szoba, aztomatikusan basznank rad a telefont!
Kapja mar az agyadhoz Gyagyas! Ezert kulon pupon leszel baszva! Dogolj meg!
banshee
(
x24)
Aug 31, 2022 13:19:18
x24)
endre, a swingerben nem akart senki téged egyedül ugye?
Swingerben nem baszni volt, csak a combközépig lógó faszát és a térdig lógó heréit mutogatni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 13:19:31
x39)
Gyagyás!
Megint nem figyelsz!
A címedet isten kegyeltje, Fakengurú erősítette meg!
Pont.
(Nem elfeledve isten másik kegyeltjét, TEMATIKUS ENDRÉT, aki nem kevés munkát fektetett bele.)
Megint nem figyelsz!
A címedet isten kegyeltje, Fakengurú erősítette meg!
Pont.
(Nem elfeledve isten másik kegyeltjét, TEMATIKUS ENDRÉT, aki nem kevés munkát fektetett bele.)
halászlé
(
x24)
Aug 31, 2022 13:21:02
x24)
Kurvaisten, hogy megint sunyiba vette fel a beszélgetést
ez a görény most magát sajnáltatja...hát ki indított videót, te majom? ki vdieózta le a szatyrot? most kb. Szandira keni (ezt is...)
remélem, megy a videó a gondnoknak...
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 13:22:53
x10)
Megint fosrészegen pörög a viagra témán.
"Nyem fatyok alkohholista és gyógyszerfuggű se. Jah, dee teljesítménynövelőt tyedeeek."
Álmodjatok Rémeket!
"Nyem fatyok alkohholista és gyógyszerfuggű se. Jah, dee teljesítménynövelőt tyedeeek."
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 31, 2022 13:22:58
x6)
Na a szokásos… az hogy Szandit kihasználta az mindegy, hiszen kirúgták a melóból.
Tehát ez így rendben is van.
Tehát ez így rendben is van.
MaxPayne
(
x24)
Aug 31, 2022 13:23:25
x24)
Aha! Szandiert az a buntetes, hogy a Bekonal nem tud kezdeni. A mocskos szarhazi gecijet!
BOCSANATOT KELL KERNED SZANDIKATOL TE SZHAR! Addig amig ezt nem teszed meg, olyan pupon baszasaid lesznek, hogy evekig nyogod majd te korcs szemetlada!
BOCSANATOT KELL KERNED SZANDIKATOL TE SZHAR! Addig amig ezt nem teszed meg, olyan pupon baszasaid lesznek, hogy evekig nyogod majd te korcs szemetlada!
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2022 13:23:45
x68)
Bűncselekményt követ el -> kirúgják más miatt az állásából = megbűnhődött
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Aug 31, 2022 13:27:17
x13)
Undorító beteg stílusban tud "beszélgetni". Csak fújja az előre bemagolt faszságait, nem hagyja szóhoz jutni a másikat.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
egynadrág
(
x2)
Aug 31, 2022 13:31:52
x2)
Kurva életbe, láttam magam előtt egy pillanatra Tibort divigéllel csillogósra kenve bugyiban és melltartóban.
Elmentem okádni.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Elmentem okádni.
Letüdőzetlenelfbár
Merci nagyon aktiv a facen most, latod Endre barmilyen jott ment csovessel ossze fekszik csak veled nem..sir a picsaszad
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 13:33:25
x39)
Nem emlékszem milyen volt a padló burkolat állapota, de most a videóban undorítónak minősíteném. Takarítás után is hatalmas sötét foltok vannak a földön, konkréten rohad a padló.
Gyagyás! Ez telje burkolat csere lesz. :DDD
Gyagyás! Ez telje burkolat csere lesz. :DDD
MaxPayne
(
x24)
Aug 31, 2022 13:34:11
x24)
Tomeny hanyinger es undor, ahogy ezzel a szegeny lannyal beszel.
Nagyon komoly verest erdemel a buzi korcs!
Nagyon komoly verest erdemel a buzi korcs!
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2022 13:34:35
x68)
Egyszer úgy bekente magát divigéllel a tranyó, hogy asodi 1 év távlatából is szerelmes belé miatta :DDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Aug 31, 2022 13:35:00
x1)
Zsákos ember az mi? :D Szandi mióta ezt hajtogatja, azóta nevetek ezen, zsákos frodó, zsákfalu vagy mi a fasz?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 13:35:25
x10)
Egyszer úgy bekente magát divigéllel a tranyó, hogy asodi 1 év távlatából is szerelmes belé miatta :DDDDDD
Mindenről a "divigél" tehet! A sodi nem puzi!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 13:36:01
x39)
Kurva életbe, láttam magam előtt egy pillanatra Tibort divigéllel csillogósra kenve bugyiban és melltartóban.
Elmentem okádni.
Elmentem okádni.
Nem kell fantáziálnod, van róla kép, pár oldallal ezelőtt.
De a divigél csak mese. Akkoriban már régen hajléktalan volt, több hónapja az utcán éltek. Nem volt ott semmilyen hormon.
Gyagyásnak a csöves férfi szagra állt fel.
Ilyen egy 40 éves szűz.
koszos
(
x11)
Aug 31, 2022 13:36:08
x11)
"olyan ember vagyok aki betartja az igeretet" :D te budos hazug nyomorult FHOS :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 31, 2022 13:37:01
x5)
és amúgy erről a felvételről tudott a szandika? hogy a privát telefonhivást felvetted videoban és kiraktad sodi? te undoritó utolsó féreg
#50euro + kamatok
halászlé
(
x24)
Aug 31, 2022 13:38:16
x24)
Sodi: "...következő helyszínek jöhetnek szóba videózásra: hetyetye...." - sodika, funkcinális idióta vagy, el vagy tiltva Szanditól!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2022 13:39:18
x10)
Szép padló!
Álmodjatok Rémeket!
Puha Slag
(
x7)
Aug 31, 2022 13:39:47
x7)
Na és Sodi, a gondnokkal is kibékültél, vagy csak Szandival? Tudod a gondnok néni a főnökúr Szandiéknál, tőle kell elkérned a mátkád!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Endre
Aug 31, 2022 13:40:38
Szép padló!
Én már így kaptam.
Most az a baj, hogy egy transznővel vagyok kapcsolatban?
Aug 31, 2022 13:40:38
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2022 13:41:36
x39)
Szép padló!
Fal is retkes, konyha elött is van egy nagy folt.
Ez csak amit a szép minőségben látni lehet.
horgász
(
x10)
Aug 31, 2022 13:41:48
x10)
Púpom, a kurva anyádat, hogy miért nem baszod szájba?
Próbáltam ignorálni ezt a témát, de már nem megy:
Amit ezzel a szellemi fogyatékos, sérült nővel művelsz, az már olyan mértékben visszataszító, még hozzád képest is, hogy kifordul a belem! Pedig jól szokta bírni.
Micsoda féreg egy fosláda szociopata vagy te...máriasza.
Ezért tényleg meg kell, hogy rángassanak, de úgy rendesen és tényleg.
Hogy dögölnél meg kínok között te tetűfészek fasszoppó szarkavaró gennyláda hókuszpók incel puputeve, hogy a kurva anyád baszd teherbe a névnapján te geci állat!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Próbáltam ignorálni ezt a témát, de már nem megy:
Amit ezzel a szellemi fogyatékos, sérült nővel művelsz, az már olyan mértékben visszataszító, még hozzád képest is, hogy kifordul a belem! Pedig jól szokta bírni.
Micsoda féreg egy fosláda szociopata vagy te...máriasza.
Ezért tényleg meg kell, hogy rángassanak, de úgy rendesen és tényleg.
Hogy dögölnél meg kínok között te tetűfészek fasszoppó szarkavaró gennyláda hókuszpók incel puputeve, hogy a kurva anyád baszd teherbe a névnapján te geci állat!
MaxPayne
(
x24)
Aug 31, 2022 13:44:11
x24)
Egy belferget tobbre tartok, mint teged, te elmebeteg allat! Nagyon ra fogsz baszni!
Ajjaj Endre!
Ajjaj Endre!
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2022 13:44:34
x47)
endre, azt elfelejtetted mondani, hogy Tibi mr rég nem Divigélezte magát Ausztriában (Magyarországon is csak pár hétig, mert AJÁNDÉKBA kapott pár adagot), mert fosott tőle és ezt elmondta többször is liveban.
De ezek szerint, ha bekenünk egy hím gorillát ösztrogéntartalmú készítménnyel, akkor szerelmet vallasz neki, autót veszel neki, leszopod, smárolsz vele és 1 évig zaklatod minden nap, hogy költözzön hozzád örökre. Ja bocsánat, bugyit is kell rá adni. Az más!
De ezek szerint, ha bekenünk egy hím gorillát ösztrogéntartalmú készítménnyel, akkor szerelmet vallasz neki, autót veszel neki, leszopod, smárolsz vele és 1 évig zaklatod minden nap, hogy költözzön hozzád örökre. Ja bocsánat, bugyit is kell rá adni. Az más!
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2022 13:44:36
x68)
Itt volt rajta 2 liter divigél
Mifaaaaaaaaaaaan
145 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ingrid pont úgy néz ki, mint aki nevetve nézné végig azt, hogy Endre egy hajléktalan beteg alkoholista nőt ököllel üt és azt mondja neki, hogy DÖGÖLJ MEG TE SZAR.