Indíts egy jóféle ravatal lájvot buzika endi! Azokon jókat szoktam nevetni, gyerünk, nyomjad a showt, a munka úgysem zavar be téged! Addig én keresem ülve a pénzt, meg még rajtad is tudok nevetni egyszerre. Erre vagy jó, semmi másra.
A jó portás csak baszik!
Te irányításmániás. :)
Gazdatest nélkül halott vagy. Mindenhez segítség kell neked.
Te egy oldalborda vagy. Kell aki irányítson téged. Betegesen vágysz egy gazdatestre.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
zaklató, bántalmazó szardarabok vagytok mind a ketten...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
dehogy akarsz te bármit is irányítani púpom! a facebook faladat nem tudod moderálni, hagyjuk már. nem hogy egy másik embert. te igen ostoba!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Egész jól haladtunk, csak mondom: amikor egyszerre több dolog bassza az agyát, akkor kicsit fel kell csavarnom az empátiát.
És nem pont aznap venni a vibrátort.
Csak úgy voltam vele, hogy a Falco miatt biztos jó kedve lesz, és ez kompenzálja.
Az ott picit félrecsúszott.
Majd akkor kell vibrátor, ha eleve nagyon jó kedve van.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
-Csatorna vámpír vagy ezt te is pontosan tudod. Tranyóék előtt a kutya sem nézett, a forum tartotta életben a csatornádat.
-utálja Bécset! Nem beszéli a nyelvet, nem is fogja megtanulni. Semmit nem ért ami körülötte történik. Csak iszik a lakásban.
Szolgának tartod, de ezt is bénán, mert milliókba kerül egy-egy baszás vele...
Balek vagy fifi!
Mindig kitalálod a nagy mesterterveid, dörzsölöd a tenyered, hogy micsoda gonosz zseni vagy, de egy óvodás is túljár az eszeden.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mármint úgy, hogy nem megy ki? Szerintem is.
Mifaaaaaaaaaaaan
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Ez bizonyítja, te buzika pedofil patkány, hogy nem vagy rá felkészülve. Dögölj már meg a kurva anyáddal együtt.
A jó portás csak baszik!
te valami felfoghatatlanul ostoba vagy, megdöbbentő, hogy 10 év után is tudsz újat mutatni "a sodi egy idióta" témában.
vérdíj target nr. 1
Nem lesz.
Erre az egyszerű kérdésre válaszolj:
Ha egy férfi fasza egy másik fasszal érintkezik, esetlegesen egy férfi segglyukkal, aakkor az a férfi buzinak számít?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Semmi nem lesz már jó neked, ez most elmondom és tőrödj bele. Se faszpina, se melócsá, se kártyen. Vége, ennyi volt.
A jó portás csak baszik!
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
jó hát. álló fasszal várjuk a következő évadot. csak így tovább púpom.
melócsával hogy állsz? mit gondolsz lekövetős trollok mellet hány napig fogsz ezúttal állományban lenni?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
...
Arrol meselj mar kerlek, hogy all a csoki(s)fasz es/vagy kellemes kinezetu 20-as picsa project?
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Csak úgy voltam vele, hogy a Falco miatt biztos jó kedve lesz, és ez kompenzálja.
remélem, úgy felnyomja neked a vibrátort, hogy az orrlukadon jön ki...
napokkal azelőtt leakelte már, hogy meg fog pattanni a falkó után; csak te autista fejedben létezett, hogy minden rendben van/volt
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Teljesen felesleges hazudnod, mindenki tudja, hogy nem tudod megdugni a Tibit, mert nem áll fel a pitonsz. Hát nekem írta és küldte hangüzenetben messengeren, hogy hazudsz és soha nem élveztél a szájába. Kit akarsz becsapni? Mindenki tudja, hogy kamuzol. Csak szeretnéd megdugni és csak szeretnél beleélvezni a szájába, de nem fog összejönni. Egyébként meg amit szabad másnak, neked azt rohadtul nem, így működik a világ, fogadd el, ez van.
Ez Bécs előtt így is volt.
Amikor viszont mesélte az olasszal a kalandot, méltatlankodtam.
És akkor ezzel kiengesztelt.
Te miről beszélsz? :D Minimális értelme sincs már annak, amit írsz.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Szerinted normális, hogy az interneten kibeszéled a szexuális életedet?
Mifaaaaaaaaaaaan
NEKED SEMMID NINCS és ezt Tibi is tudja, pontosan. Szokta olvasgatni a fórumot hidd el, és hahó trolléga bérszámfejtéseivel is pontosan tisztában van, magyarul, hogy van egy hónapod kb, és mehet a költözés anyádhoz.
A számításaitoknál azért jobban állok.
irigy vagyok hogy egy férfiállat szájába élvezhettél.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
nem, nem állsz.
Hiányzott a végéről: ":)"
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Hazudsz! Lássuk az excelt
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
te magad mondtad hogy max másfél hónapod van. csak nem megint hazudtál? * ásít *
Beleélveztél egy férfi szájába és erre még büszke is vagy! Megint bebizonyítottad, hogy rossz ratyee vagy! A feje nincs nővé műttetve. Az férfi fej még mindig.
Álmodjatok Rémeket!
Dehogy állsz, valószínűleg még nagyobb szarban vagy, mint mi gondoljuk.
Mifaaaaaaaaaaaan
Most költöztetett anyád egy nyomorult bécsi albérletbe, a tranyó férfi szerelmed összevert és lehúzott jó sok pénzzel, minden melódat kileakeled, vonatjegyre sincs pénzed.
Dehogy állsz te jobban bárkinél is :D
a sodi, számold meg, hány troll részletezi gusztustalan módon, mit csinál a barátnőjével, feleségével az ágyban.
na, 0 jött ki? pont ennyire normális, hogy te vadidegeneknek (akik gyűlölnek, bájdevéj) meséled el, hogyan szopattad vagy nem a herélt köcsögödet.
csak nem magányos a sodi az a sodi? tüdőcske.
vérdíj target nr. 1
Megint hazudsz. Nálam van a bizonyíték, a hangüzenet. Soha nem élveztél a Tibi/Merci szájába, ezt Ő maga mondta nekem tegnap. Endre, tegnapi hangüzenetről van szó te BALEK :D.
Az irányításmániáról pedig...te nem irányításmániás vagy, hanem egy született BALEK. Még a saját életedet sem tudod irányítani, akkor meg másét hogy akarod? A Trollok jobban tudják, hogy mikor mit fogsz csinálni, mint te saját magad, még az anyagi helyzeteddel is jobban tisztában vannak.
nyelftanilag?
35.000 hitelcsá helyett csak 34.900?
Persze, mert te nem számolod a diákhitelt, Hahó meg igen.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
1: Ez kurvára keresztyény kjónikás szint, hogy hónapok óta másról sem megy a téma mint férfiseggekről, levágott faszokról meg szájbaélvezésről.
2: Olyan béna vagy, hogy egy hajléktalan tranyót nem tudsz megszerezni még PÉNZZEL SEM (!!), aki simán lepippantja a kalauzt, vagy bárkit. Most meg azon megy a téma, hogy vajon tudtál-e szexuális kapcsolatot létesíteni vele, mert itt valaki hazudik, illetve "mélyebben kell megvizsgálni a helyzetet". Agyamat eldobom. A szájbaélvezős kejesztyény kjónikás.
mi sem bizonyítja jobban a gyagyás hithű keresztény krónikás nemzeti érzelmű stb. mivoltát, hogy már hónapok óta a létező leggusztustalanabb loopba került a snecológia is: repkednek az arab faszok, gecilefetyelés, péniszgyűrűk, csokifüdzsik, szájbaélvezések, swingerek, erős, eres faszok és hasonló gusztustalanságok.
vérdíj target nr. 1
Ha az összes adósságod egy nagyobb szám, mint amit itt kalkulálnak, akkor rosszabbul állsz te matekzseni :D
Ha csak fele olyan rosszul állnál, mint ahogy most állsz, a mostani körülményeiddel, akkor is menthetetlen lenne a helyzeted :D
Balek :D
Hazudsz!
Ezek csak szavak...tőled pedig a szavaknak semmi súlya nincs.
Hol az excel? Biztos, hogy hazudsz, ha nem rakod be
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem, mert mindent megbeszélnek, és pont úgy vannak a dolgok.
Nem mondta, hogy sokkal jobban vagy mennyivel, tehát minimálisan állhat csak jobban.
Viszont Bécsben még nem fizetett rezsit... és októberig meló sem lesz.
Plusz Kaffka úrnak is hamarosan számlákat, büntetéseket kell befizetnie :)
Azokat megoldja magának. Egyszer történt meg, hogy 40 ezerrel beleszálltam a telefonszámlájába, de soha többé.
Hogy a saját költségeit és cigijét magának fizeti, megbeszélt alapvetés (bár voltak szabályt erősítő kivételek).
Endre, a Sziszad egy kis vagott hazi dohanyert lepippantotta Terdiket. Az erteke ezerforint alatt lehet. Te mennyit is koltottel eddig a Sziszara?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
ma még interjú, hétfőn szerződés aláírás? * ásít *
Hétfői hír:
Varratszedèsen kiderült, hogy egy speciális sebgyógyulást segítő kezelést kell kapnia tibornak, aki 40ezer forintba kerül. De utána egyből utazna Bècsbe.
ha minden rendben megy Bécsben és párkapcsolat lesz, akkor 50:50 beszállsz a Mazda tárolási költségébe/böntetésébe? többen kérdezik
1 hónap csöves fasz szopkodás egy doboz tyoproniért lesz felírva mergának
Mifaaaaaaaaaaaan
Jelen állás szerint nem a szükséges likviditással van a gond. Simán kibírom akár decemberig, különösebb kuporgatás nélkül.
Ami necces, hogy így egy normális lakás potenciális kaucióját sem fogom tudni kifizetni, ha innen menni kell.
Na mindegy, ez van.
Hogy a saját költségeit és cigijét magának fizeti, megbeszélt alapvetés (bár voltak szabályt erősítő kivételek).
A megbeszélés az nem az, hogy te hajtogatod az elbaszott, összefüggéstelen kis elméleteidet, amit mindenki leszar.
Bármiben fogadok, h a tranyó cigijének, piájának 98%át te fizetted. Jól meg lettek erősítve a szabályok :D
Mejciii!!!!Mindent kifiszetek csak gyere vissza hozzám!!!! Szeretleeeek!!!!!!
Tegnap még a vonatjegyen is spórolni akartál.
Hazug, csóró fifi vagy.
Márpedig hamarosan takarodás van onnan. Kuporgass csak.
Elszámoltad, ezt is.
reméljük is hogy pörgeted a kártyákat szépen. ha az új melóhelyen is 0. nap elbocsájtanak akkor mi lesz? mostani KUCKÓBÓL is repülsz?
mi a mesterterv? beköltözöl anyádhoz a macsakaólba?
Kibaszott nagy kamu. Elmondom neked, se netflix, se lófasz nem lesz 1,5 hónapon belül. Langyos kőbányai, anyád rikácsolásával.
mi már tudjuk előre: Blaha.
te még nem kaptad meg a forgatókönyvet? IDIÓTA
Csőd!
Szeretlek, puszi, puszi!
Lassan te is érzed, hogy kurva nagy a baj?!
Egy utolsó drága hal a szájba?
azt, hogy be kell feküdnie az első +10 fokos napig a dohányzós kórházba
le vagy tiltva, kurva anyád
Apuci büszke rád. Hogy dögölnél meg.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Hihetetlen, hogy ezt az egyik hitellel fizeted a másik hiteled ezt ilyen nagyon okos megoldásnak gondolod és eljössz büszkélkedni vele.
És még Szandika áll gondnokság alatt :D
de hiszen nem kapsz segelyt sem geci!
Teljesen mindegy mit csinálsz, idén nullába leszel, és "közeleg a tél". Ha nincs valós bevétel, nincs mit odaadni a zsidóbanknak, mert melócsá sincs. Ugye fifike, örülhetünk?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Segítek: 2 havi sörből kijönne a kaució
Mifaaaaaaaaaaaan
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 02, 2022 10:38:20
x7)
Azapvetően izgalmasan szórakoztatóak a személyiségzavarai, amíg nem rajtad csattan. Hetekig jól is kezeltem, de ez a "Jutka bajban van" baromság belekavart.
blablabla
.
blablabla
.
Indíts egy jóféle ravatal lájvot buzika endi! Azokon jókat szoktam nevetni, gyerünk, nyomjad a showt, a munka úgysem zavar be téged! Addig én keresem ülve a pénzt, meg még rajtad is tudok nevetni egyszerre. Erre vagy jó, semmi másra.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 02, 2022 10:38:22
x19)
Mint mondtam, az, hogy mindketten irányításmániások vagyunk, alapesetben nem gond. Csak amikor egyszerre bassza több dolog az agyát, akkor kell erősen visszavennem, mert akkor sok lesz neki.
Te irányításmániás. :)
Gazdatest nélkül halott vagy. Mindenhez segítség kell neked.
Te egy oldalborda vagy. Kell aki irányítson téged. Betegesen vágysz egy gazdatestre.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Sep 02, 2022 10:38:26
x4)
Sep 02, 2022 10:38:26
Mint mondtam, az, hogy mindketten irányításmániások vagyunk, alapesetben nem gond. Csak amikor egyszerre bassza több dolog az agyát, akkor kell erősen visszavennem, mert akkor sok lesz neki.
Vicces lehet úgy kontroll mániásnak lenni, hogy te a büdös kurva életedben nem irányítottál semmit :D Mindíg csak sodródsz az árral Sneci. Sep 02, 2022 10:38:26
halászlé
(
x24)
Sep 02, 2022 10:38:59
x24)
zaklató, bántalmazó szardarabok vagytok mind a ketten...
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 10:39:01
x30)
dehogy akarsz te bármit is irányítani púpom! a facebook faladat nem tudod moderálni, hagyjuk már. nem hogy egy másik embert. te igen ostoba!
sodika
Sep 02, 2022 10:39:04
Ezek ellenére a tranyó is a maga módján, akarna valamilyen kapcsolatot, de veled ez képtelenség
Egész jól haladtunk, csak mondom: amikor egyszerre több dolog bassza az agyát, akkor kicsit fel kell csavarnom az empátiát.
Sep 02, 2022 10:39:04
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2022 10:39:14
x30)
10:28
10:36
Hanyadik söröd ma?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Te nem érted. Mindketten irányításra vágyunk, és ez ütközik.
10:36
Hanyadik söröd ma?
sodika
Sep 02, 2022 10:39:48
Mindegy, jó lehet ez így.
Na csá
Na csá
Sep 02, 2022 10:39:48
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 02, 2022 10:39:53
x39)
- nézőket nem lehet lopni, mindenki azt néz, amit akar
- nem utálja Bécset
Az utolsó két pont pedig triplán faszság :D
- nem utálja Bécset
Az utolsó két pont pedig triplán faszság :D
-Csatorna vámpír vagy ezt te is pontosan tudod. Tranyóék előtt a kutya sem nézett, a forum tartotta életben a csatornádat.
-utálja Bécset! Nem beszéli a nyelvet, nem is fogja megtanulni. Semmit nem ért ami körülötte történik. Csak iszik a lakásban.
Szolgának tartod, de ezt is bénán, mert milliókba kerül egy-egy baszás vele...
Balek vagy fifi!
Mindig kitalálod a nagy mesterterveid, dörzsölöd a tenyered, hogy micsoda gonosz zseni vagy, de egy óvodás is túljár az eszeden.
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2022 10:40:03
x68)
Na csá
Na csá
Mármint úgy, hogy nem megy ki? Szerintem is.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Sep 02, 2022 10:40:07
x4)
Empátia? Endruska neked nincs olyanod, te elmebeteg pszichopata vagy. És nem pont aznap venni a vibrátort.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 02, 2022 10:40:32
x7)
Ez bizonyítja, te buzika pedofil patkány, hogy nem vagy rá felkészülve. Dögölj már meg a kurva anyáddal együtt.
Kötőjel
(
x12)
Sep 02, 2022 10:40:35
x12)
te valami felfoghatatlanul ostoba vagy, megdöbbentő, hogy 10 év után is tudsz újat mutatni "a sodi egy idióta" témában.
Univerzum
Sep 02, 2022 10:40:49
Nem lesz.
Sep 02, 2022 10:40:49
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 02, 2022 10:41:01
x13)
Na csá
Na csá
Erre az egyszerű kérdésre válaszolj:
Ha egy férfi fasza egy másik fasszal érintkezik, esetlegesen egy férfi segglyukkal, aakkor az a férfi buzinak számít?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 02, 2022 10:41:18
x7)
Na csá
Na csá
Semmi nem lesz már jó neked, ez most elmondom és tőrödj bele. Se faszpina, se melócsá, se kártyen. Vége, ennyi volt.
rezsidémon
(
x8)
Sep 02, 2022 10:41:30
x8)
Sep 02, 2022 10:41:30
Te olyat nem tudsz. Sep 02, 2022 10:41:30
Trollul Madár
(
x15)
Sep 02, 2022 10:42:09
x15)
Rndre!
A faszért akkor kell autirohamot kapnod amikor egész nap autóban ülök?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A faszért akkor kell autirohamot kapnod amikor egész nap autóban ülök?
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 10:42:23
x3)
Endre, figyelj, te bipoláris fasz!
Kifejezetten undorító, amikor úgy kezded az összes flokkot, hogy "összefoglalom nektek...". Ne tedd, mert rajtad kívül mindenki tudja mi a helyzet, gondolj bele, hogy hahó trolléga jobban tudja az anyagi helyzetedet excel nélkül is, mint te magad. Ha csak ennyi lenne, az is sok mindent elárul rólad..., de van még más is.
Lakás téma: Neked semmid nincs, nem fogod fel?! 40 évesen egy bérleményben unatkozol munkanélküliként, ha lenne szakmád azt mondanám a szakmád szégyene vagy, de ez logikai bukfenc lenne, hagyjuk is...
NEKED SEMMID NINCS és ezt Tibi is tudja, pontosan. Szokta olvasgatni a fórumot hidd el, és hahó trolléga bérszámfejtéseivel is pontosan tisztában van, magyarul, hogy van egy hónapod kb, és mehet a költözés anyádhoz. Ez neked nem választás kérdése lesz. Tudod, miért jó, az a két hét, amit Szandika javasolt? Mert egy mániákus állat vagy és két hétig csak Tibiről fog loopolni, álmodni, gondolkodni, melót nem is keresel, ami csak közelebb hozza a bécsi exodust. Egy hónapig, amíg szakványban gyártod a minősíthetetlen tartalmaidat, hidd el kibírjuk, mert ez az utolsó hónapod kb.
Endre! Te nem irányításmániás vagy, hanem egy született csicska, alattomos kis geci, akinek örömet okoz mások szenvedése, persze nem kamerák előtt.
Segítsen, gondoskodjon rólad Tibi. Mi a kurva anyádért kellene neked segítsen bárki is? Te ki a fasznak hiszed magad?! Nincs ilyen. Nincs olyan veled szemben, hogy KELL!, mert egy leszart róka vagy, egy utolsó senki.
Mosz szólok, hogy Tibi nem fog hozzád kimenni, mert Te nem irányítasz, nincs ráhatásod semmire. Akkor megy ki Tibi, ha a trollok úgy döntenek. A saját életed felett sincs kontrollod, nem hogy másé felett, nem hogy egy hajléktalan férfiagyú tranyógeci felett.
Saját magad mellékszereplője voltál/vagy/leszel!
Szeretlek, ezt ne felejtsd el. Puszi, puszi.
Kifejezetten undorító, amikor úgy kezded az összes flokkot, hogy "összefoglalom nektek...". Ne tedd, mert rajtad kívül mindenki tudja mi a helyzet, gondolj bele, hogy hahó trolléga jobban tudja az anyagi helyzetedet excel nélkül is, mint te magad. Ha csak ennyi lenne, az is sok mindent elárul rólad..., de van még más is.
Lakás téma: Neked semmid nincs, nem fogod fel?! 40 évesen egy bérleményben unatkozol munkanélküliként, ha lenne szakmád azt mondanám a szakmád szégyene vagy, de ez logikai bukfenc lenne, hagyjuk is...
NEKED SEMMID NINCS és ezt Tibi is tudja, pontosan. Szokta olvasgatni a fórumot hidd el, és hahó trolléga bérszámfejtéseivel is pontosan tisztában van, magyarul, hogy van egy hónapod kb, és mehet a költözés anyádhoz. Ez neked nem választás kérdése lesz. Tudod, miért jó, az a két hét, amit Szandika javasolt? Mert egy mániákus állat vagy és két hétig csak Tibiről fog loopolni, álmodni, gondolkodni, melót nem is keresel, ami csak közelebb hozza a bécsi exodust. Egy hónapig, amíg szakványban gyártod a minősíthetetlen tartalmaidat, hidd el kibírjuk, mert ez az utolsó hónapod kb.
Endre! Te nem irányításmániás vagy, hanem egy született csicska, alattomos kis geci, akinek örömet okoz mások szenvedése, persze nem kamerák előtt.
Segítsen, gondoskodjon rólad Tibi. Mi a kurva anyádért kellene neked segítsen bárki is? Te ki a fasznak hiszed magad?! Nincs ilyen. Nincs olyan veled szemben, hogy KELL!, mert egy leszart róka vagy, egy utolsó senki.
Mosz szólok, hogy Tibi nem fog hozzád kimenni, mert Te nem irányítasz, nincs ráhatásod semmire. Akkor megy ki Tibi, ha a trollok úgy döntenek. A saját életed felett sincs kontrollod, nem hogy másé felett, nem hogy egy hajléktalan férfiagyú tranyógeci felett.
Saját magad mellékszereplője voltál/vagy/leszel!
Szeretlek, ezt ne felejtsd el. Puszi, puszi.
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2022 10:42:41
x68)
Olyan jól haladtok Endre, hogy 100 meglepetésszám kell, hogy beszélj vele hetente 2 percet LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 10:43:19
x30)
Na csá
Na csá
jó hát. álló fasszal várjuk a következő évadot. csak így tovább púpom.
melócsával hogy állsz? mit gondolsz lekövetős trollok mellet hány napig fogsz ezúttal állományban lenni?
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2022 10:43:40
x68)
Gyere haza sírni Jutkához szerintem, aztán simogasd Józsit
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 02, 2022 10:43:53
x11)
Gyagyás, te még egy kibaszott bőröndöt sem tudsz elirányítani A-ból B-be, majd pont a tranyót fogod tudni bármerre is irányítani :D
Gyökér :D
Gyökér :D
max5enutálnak
(
x47)
Sep 02, 2022 10:44:22
x47)
Mindent tud, mindent kezel, közben meg 20 éve egyszer nem lett igaza :DDD Kitalálja a nagy megoldásokat, aztán véletlenül mégis egy magányos, elhagyott, nincstelen homoszexuális marad.
pupszi
(
x1)
Sep 02, 2022 10:45:01
x1)
...
Arrol meselj mar kerlek, hogy all a csoki(s)fasz es/vagy kellemes kinezetu 20-as picsa project?
halászlé
(
x24)
Sep 02, 2022 10:45:19
x24)
remélem, úgy felnyomja neked a vibrátort, hogy az orrlukadon jön ki...
napokkal azelőtt leakelte már, hogy meg fog pattanni a falkó után; csak te autista fejedben létezett, hogy minden rendben van/volt
Streamer Koldus
(
x2)
Sep 02, 2022 10:45:45
x2)
Az lenne korlátozás, ha teljes hűséget várnék el tőle nyitott kapcsolat helyett. Egyébként azt állítja, hogy nyugodt körülmények között nyitott kapcsolatra sem vágyik, arra is csak a csövezgetés kényszerítette. Vagyis nyugis körülmények között nyitott lenne a monogámiára is.
Ehhez képest reggel és majdnem minden nap baszás sok volt neki, ezt meg kell értenem, igen.
2-3 nap, és este, lefekvés előtt.
Alapvetően ez az igénye.
Ehhez képest reggel és majdnem minden nap baszás sok volt neki, ezt meg kell értenem, igen.
2-3 nap, és este, lefekvés előtt.
Alapvetően ez az igénye.
Teljesen felesleges hazudnod, mindenki tudja, hogy nem tudod megdugni a Tibit, mert nem áll fel a pitonsz. Hát nekem írta és küldte hangüzenetben messengeren, hogy hazudsz és soha nem élveztél a szájába. Kit akarsz becsapni? Mindenki tudja, hogy kamuzol. Csak szeretnéd megdugni és csak szeretnél beleélvezni a szájába, de nem fog összejönni. Egyébként meg amit szabad másnak, neked azt rohadtul nem, így működik a világ, fogadd el, ez van.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 02, 2022 10:47:17
x47)
Irányításmánia: térden állva könyörgés, folyamatos meghunyászkodás, alárendeltség, "te ijányítasz, mondd meg hogy mit csinájjak", "jegyéj a támaszom", "gyeje ki hozzám és szedd jendbe az életem"
-
Sep 02, 2022 10:47:20
Endre! Most írt a tranyó hogy undorító túrós a faszod, azért nem engedi a szája közelébe sem. Ebben eddig lehetett eljutni.
Sep 02, 2022 10:47:20
sodika
Sep 02, 2022 10:47:26
Hát nekem írta és küldte hangüzenetben messengeren, hogy hazudsz és soha nem élveztél a szájába.
Sep 02, 2022 10:47:26
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 02, 2022 10:48:48
x11)
Te miről beszélsz? :D Minimális értelme sincs már annak, amit írsz.
Ásó27
(
x68)
x68)
Szerinted normális, hogy az interneten kibeszéled a szexuális életedet?
sodika
Sep 02, 2022 10:48:50
NEKED SEMMID NINCS és ezt Tibi is tudja, pontosan. Szokta olvasgatni a fórumot hidd el, és hahó trolléga bérszámfejtéseivel is pontosan tisztában van, magyarul, hogy van egy hónapod kb, és mehet a költözés anyádhoz.
Sep 02, 2022 10:48:50
hejneken
(
x3)
Sep 02, 2022 10:48:51
x3)
irigy vagyok hogy egy férfiállat szájába élvezhettél.
sodika
Sep 02, 2022 10:49:15
Na mindegy, csá.
Sep 02, 2022 10:49:15
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 10:49:19
x3)
Tudod miért örülök?! Pörgetheted 100%-on az autipajzsot, már teljesen mindegy. A bankokat rohadtul nem érdekli, és közeledik az október, amikor beáll a teljes anyagi csőd. Maximum sírva felhívhatod anyádat, aki kicsit kisegít, de max fél hónapra elegendő pénzt tud adni, ami azért jó, mert ennek azonnal a picsájára vágsz és a téli fűtésre semmi sem marad.
Endi! BRÉK! Ennek itt a vége, púpom!
Endi! BRÉK! Ennek itt a vége, púpom!
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 10:49:36
x30)
A buziskodásra persze egyből válaszolsz. A kurva anyád!
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 10:49:45
x3)
nem, nem állsz.
Hiányzott a végéről: ":)"
Nemfatyle
(
x7)
Sep 02, 2022 10:49:54
x7)
Hazudsz! Lássuk az excelt
kripli figyelő
(
x12)
Sep 02, 2022 10:49:59
x12)
Már az előtt egy nappal közölte veled hogy vége a kéthetes nyaralásának és lelép onnan.Egész jól haladtatok lol mint ahogy a meló csával szoktál és az eredmény is ugyanaz lett. És nem pont aznap venni a vibrátort.
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 10:50:09
x30)
te magad mondtad hogy max másfél hónapod van. csak nem megint hazudtál? * ásít *
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 02, 2022 10:50:24
x10)
Beleélveztél egy férfi szájába és erre még büszke is vagy! Megint bebizonyítottad, hogy rossz ratyee vagy! A feje nincs nővé műttetve. Az férfi fej még mindig.
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2022 10:50:57
x68)
Dehogy állsz, valószínűleg még nagyobb szarban vagy, mint mi gondoljuk.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 02, 2022 10:50:59
x47)
Arra mi az autista megfejtésed, hogy egy random ember, akivel 5 perce találkozott először, az egy szál cigiért beleűríthetett a szájába, te meg fél év és több millió forint után sem? Mennyire lehetsz a szemében gusztustalan? :DDDD
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 02, 2022 10:51:09
x11)
Most költöztetett anyád egy nyomorult bécsi albérletbe, a tranyó férfi szerelmed összevert és lehúzott jó sok pénzzel, minden melódat kileakeled, vonatjegyre sincs pénzed.
Dehogy állsz te jobban bárkinél is :D
Kötőjel
(
x12)
Sep 02, 2022 10:51:16
x12)
a sodi, számold meg, hány troll részletezi gusztustalan módon, mit csinál a barátnőjével, feleségével az ágyban.
na, 0 jött ki? pont ennyire normális, hogy te vadidegeneknek (akik gyűlölnek, bájdevéj) meséled el, hogyan szopattad vagy nem a herélt köcsögödet.
csak nem magányos a sodi az a sodi? tüdőcske.
Streamer Koldus
(
x2)
Sep 02, 2022 10:51:26
x2)
Megint hazudsz. Nálam van a bizonyíték, a hangüzenet. Soha nem élveztél a Tibi/Merci szájába, ezt Ő maga mondta nekem tegnap. Endre, tegnapi hangüzenetről van szó te BALEK :D.
Az irányításmániáról pedig...te nem irányításmániás vagy, hanem egy született BALEK. Még a saját életedet sem tudod irányítani, akkor meg másét hogy akarod? A Trollok jobban tudják, hogy mikor mit fogsz csinálni, mint te saját magad, még az anyagi helyzeteddel is jobban tisztában vannak.
balazs3
Sep 02, 2022 10:51:45
nyelftanilag?
35.000 hitelcsá helyett csak 34.900?
Sep 02, 2022 10:51:45
max5enutálnak
(
x47)
Sep 02, 2022 10:51:55
x47)
Persze, mert te nem számolod a diákhitelt, Hahó meg igen.
5000 euró
Sep 02, 2022 10:52:02
Mit mondasz Endre, így visszatekintve hasznosabban is elkölthettél volna?
Sep 02, 2022 10:52:02
-
Sep 02, 2022 10:52:34
1: Ez kurvára keresztyény kjónikás szint, hogy hónapok óta másról sem megy a téma mint férfiseggekről, levágott faszokról meg szájbaélvezésről.
2: Olyan béna vagy, hogy egy hajléktalan tranyót nem tudsz megszerezni még PÉNZZEL SEM (!!), aki simán lepippantja a kalauzt, vagy bárkit. Most meg azon megy a téma, hogy vajon tudtál-e szexuális kapcsolatot létesíteni vele, mert itt valaki hazudik, illetve "mélyebben kell megvizsgálni a helyzetet". Agyamat eldobom. A szájbaélvezős kejesztyény kjónikás.
Sep 02, 2022 10:52:34
kripli figyelő
(
x12)
Sep 02, 2022 10:53:04
x12)
Sep 02, 2022 10:53:04
De azért a hitelspirált már nem tudod körbeutalni.Pár kártyán már mínuszban marad a bankforduló napján.Kezeled igaz :D Sep 02, 2022 10:53:04
Kötőjel
(
x12)
Sep 02, 2022 10:56:29
x12)
mi sem bizonyítja jobban a gyagyás hithű keresztény krónikás nemzeti érzelmű stb. mivoltát, hogy már hónapok óta a létező leggusztustalanabb loopba került a snecológia is: repkednek az arab faszok, gecilefetyelés, péniszgyűrűk, csokifüdzsik, szájbaélvezések, swingerek, erős, eres faszok és hasonló gusztustalanságok.
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2022 10:57:46
x68)
Szerintem már kezdi sejteni a korcs, hogy a tranyó szokott néha-néha hazudni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 02, 2022 10:58:00
x39)
Ha az összes adósságod egy nagyobb szám, mint amit itt kalkulálnak, akkor rosszabbul állsz te matekzseni :D
Ha csak fele olyan rosszul állnál, mint ahogy most állsz, a mostani körülményeiddel, akkor is menthetetlen lenne a helyzeted :D
Balek :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 02, 2022 10:58:58
x39)
Hazudsz!
Ezek csak szavak...tőled pedig a szavaknak semmi súlya nincs.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 02, 2022 10:59:08
x30)
Hol az excel? Biztos, hogy hazudsz, ha nem rakod be
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 02, 2022 10:59:17
x11)
Szerintem már kezdi sejteni a korcs, hogy a tranyó szokott néha-néha hazudni.
Nem, mert mindent megbeszélnek, és pont úgy vannak a dolgok.
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 10:59:19
x3)
Egyébként meg most mi a fasz dolgod van?!
Unatkozás? Dolgozni úgy sem fogsz, munkát nem keresel, nincs is mit...
Tudod mi végzett veled, Endi? A kibaszott nagy pofád meg az évtizedekig tartó lenézésed, felsőbbrendűségi érzésed.
Akkor jó volt, igaz? Jól érezted magad, ugye?
Na, most mi jövünk, mi is szeretnénk magunkat jól érezni. Amit neked lehet, azt most nekünk is lehet.
Puszi, puszi.
Unatkozás? Dolgozni úgy sem fogsz, munkát nem keresel, nincs is mit...
Tudod mi végzett veled, Endi? A kibaszott nagy pofád meg az évtizedekig tartó lenézésed, felsőbbrendűségi érzésed.
Akkor jó volt, igaz? Jól érezted magad, ugye?
Na, most mi jövünk, mi is szeretnénk magunkat jól érezni. Amit neked lehet, azt most nekünk is lehet.
Puszi, puszi.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 02, 2022 11:00:33
x12)
Hogy áll az auti excell gyagyás fasz.Mekkora havi bevétel kell hogy ne legyen tragédia.6-7 ezer euró?Egy szenyior pjogjamozónak ez nem lehet gond.Addig nem lehet gond amíg annyi ezer euró kell ahány sört megiszol egy nap.
kubernetes dokumentáció
Sep 02, 2022 11:01:39
Gyagyás, a hétre be is fejeztem a munkát, a fizetés is megjött.
Nálad mi a helyzet?
Nálad mi a helyzet?
Sep 02, 2022 11:01:39
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 02, 2022 11:02:22
x19)
Nem mondta, hogy sokkal jobban vagy mennyivel, tehát minimálisan állhat csak jobban.
Viszont Bécsben még nem fizetett rezsit... és októberig meló sem lesz.
sodika
Sep 02, 2022 11:02:55
Ha lenne bármi értelme, mennék ma este Pestre, de mi a francot csinálnék én ott? Üljek vele két napot egy Airbnb-ben, miközben ma délután és hétfőn személyes dolgaim vannak Bécsben?
Aztán minek?
Elcsövezget ő vidáman, köszöni szépen.
Egyrészt. De ha még a hétfői dolgot át is tenném másik napra, tudja a jóisten, hétfőn mit fog a varratokról megállapítani az orvos.
Aztán minek?
Egyrészt. De ha még a hétfői dolgot át is tenném másik napra, tudja a jóisten, hétfőn mit fog a varratokról megállapítani az orvos.
Sep 02, 2022 11:02:55
sodika
Sep 02, 2022 11:03:49
Azokat megoldja magának. Egyszer történt meg, hogy 40 ezerrel beleszálltam a telefonszámlájába, de soha többé.
Sep 02, 2022 11:03:49
VibrációsPéniszgyűrű
Sep 02, 2022 11:04:03
Endre! Azt mondjad milyen volt a szeptemberi melócsákezdés!
Sep 02, 2022 11:04:03
Mitokondrium
(
x7)
Sep 02, 2022 11:04:14
x7)
Endre, a Sziszad egy kis vagott hazi dohanyert lepippantotta Terdiket. Az erteke ezerforint alatt lehet. Te mennyit is koltottel eddig a Sziszara?
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 11:04:29
x3)
Milyen dolgod, te nyomorék?! Személyesen elmenni sörért?!
Ez a nagy dolog?
Annyira szánalmas, hogy pár varratba kapaszkodsz az agyaddal...
UTÁNA IS LESZAR TÉGED, NEM ÉRTED?!
Ez a nagy dolog?
Annyira szánalmas, hogy pár varratba kapaszkodsz az agyaddal...
UTÁNA IS LESZAR TÉGED, NEM ÉRTED?!
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 11:05:14
x30)
Ha lenne bármi értelme, mennék ma este Pestre, de mi a francot csinálnék én ott? Üljek vele két napot egy Airbnb-ben, miközben ma délután és hétfőn személyes dolgaim vannak Bécsben?
Aztán minek?
Aztán minek?
ma még interjú, hétfőn szerződés aláírás? * ásít *
Brian
(
x2)
Sep 02, 2022 11:05:40
x2)
Sodi egyetlen kérdésre válaszolj kérlek:
azt írtad anno, hogy nem dugnád meg mercit,mert nem vagy ratyi, aztan megdugtad. Szóval ratyi vagy?
azt írtad anno, hogy nem dugnád meg mercit,mert nem vagy ratyi, aztan megdugtad. Szóval ratyi vagy?
linziasztal
(
x3)
x3)
Hahó!
Gyere már ide, rágjam ki a lelkedet, arany apám! :D
Azt mondja sokkal jobban áll anyagilag, ez intellektuális párbajhelyzet!
Gyere már ide, rágjam ki a lelkedet, arany apám! :D
Azt mondja sokkal jobban áll anyagilag, ez intellektuális párbajhelyzet!
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 02, 2022 11:06:07
x19)
Hétfői hír:
Varratszedèsen kiderült, hogy egy speciális sebgyógyulást segítő kezelést kell kapnia tibornak, aki 40ezer forintba kerül. De utána egyből utazna Bècsbe.
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 11:06:11
x30)
ha minden rendben megy Bécsben és párkapcsolat lesz, akkor 50:50 beszállsz a Mazda tárolási költségébe/böntetésébe? többen kérdezik
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2022 11:06:35
x68)
1 hónap csöves fasz szopkodás egy doboz tyoproniért lesz felírva mergának
Nemfatyle
(
x7)
Sep 02, 2022 11:06:48
x7)
Jó látni, hogy ennyire magányos vagy, remélem szenvedés minden perce az életednek. Most pedig tedd ki az excelt, hogy hogy állnak a hitelkártyák!
Örebro
(
x17)
Sep 02, 2022 11:07:07
x17)
engem erdekelne egy rövid elmenybeszamolo az elsö hetröl az uj munkahelyeden gyagyås.
JohnCramer
(
x1)
Sep 02, 2022 11:07:32
x1)
Szoktatok kardozni otthon az asszonnyal? Vagy nyomja a pisztolya a csìpődet? Megkérdezted már a csípőjét látva megcsászározták a Tiborszt? Vagy hogy fogod fel, Einhorn az Finkle? Egyszer majd Hamiltont is öledbe veszed, pedofil? Várom válaszod
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
sodika
Sep 02, 2022 11:08:14
Jelen állás szerint nem a szükséges likviditással van a gond. Simán kibírom akár decemberig, különösebb kuporgatás nélkül.
Ami necces, hogy így egy normális lakás potenciális kaucióját sem fogom tudni kifizetni, ha innen menni kell.
Na mindegy, ez van.
Sep 02, 2022 11:08:14
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 02, 2022 11:08:28
x11)
A megbeszélés az nem az, hogy te hajtogatod az elbaszott, összefüggéstelen kis elméleteidet, amit mindenki leszar.
Bármiben fogadok, h a tranyó cigijének, piájának 98%át te fizetted. Jól meg lettek erősítve a szabályok :D
sodi.translate.com
Sep 02, 2022 11:09:08
Mejciii!!!!Mindent kifiszetek csak gyere vissza hozzám!!!! Szeretleeeek!!!!!!
Sep 02, 2022 11:09:08
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 11:09:12
x3)
Éjjel tegyél magadra egy dinamót, te szerencsétlen, amennyit rángatózol, hogy az éves áramfogyasztásod visszatereled az labanc rendszerbe....
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 02, 2022 11:09:18
x11)
Tegnap még a vonatjegyen is spórolni akartál.
Hazug, csóró fifi vagy.
Nemfatyle
(
x7)
Sep 02, 2022 11:09:51
x7)
Mennyit számolsz most sörre egy hónapban pedofil?
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 11:09:53
x3)
Na mindegy, ez van.
Na mindegy, ez van.
Márpedig hamarosan takarodás van onnan. Kuporgass csak.
Elszámoltad, ezt is.
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 11:10:08
x30)
Na mindegy, ez van.
Na mindegy, ez van.
reméljük is hogy pörgeted a kártyákat szépen. ha az új melóhelyen is 0. nap elbocsájtanak akkor mi lesz? mostani KUCKÓBÓL is repülsz?
mi a mesterterv? beköltözöl anyádhoz a macsakaólba?
sodika
Sep 02, 2022 11:11:43
Az ijedtség, amit említettem a videón, az volt, hogy jó előre, már augusztus 30-án utaltam egy egyik számlámra 750 eurót, hogy legyen fedezet a személyi hitelekre, meg ilyenekre. Erre elsején arra ébredek, hogy ott az email: fel van függesztve a Netflix fedezethiány miatt. Mondom, mi a fasz. Hát az volt, hogy az összeg csak ma reggel, szeptember 2-án érkezett meg a számlára, pedig tegnap kellett volna mindent fizetnem.
De legoldottam így is már tegnap délre, hogy legyen mindenre fedezet a számlán, csak idegesítő volt a sztori.
Ennyi.
na csá
De legoldottam így is már tegnap délre, hogy legyen mindenre fedezet a számlán, csak idegesítő volt a sztori.
Ennyi.
na csá
Sep 02, 2022 11:11:43
sodika
Sep 02, 2022 11:12:27
Mindegy, meglátjuk, mi lesz.
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Sep 02, 2022 11:12:27
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 11:12:44
x30)
jó is ez a Dancsó-mód :DD
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 11:12:59
x3)
Az ijedtség, amit említettem a videón, az volt, hogy jó előre, már augusztus 30-án utaltam egy egyik számlámra 750 eurót, hogy legyen fedezet a személyi hitelekre, meg ilyenekre. Erre elsején arra ébredek, hogy ott az email: fel van függesztve a Netflix fedezethiány miatt. Mondom, mi a fasz. Hát az volt, hogy az összeg csak ma reggel, szeptember 2-án érkezett meg a számlára, pedig tegnap kellett volna mindent fizetnem.
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
Kibaszott nagy kamu. Elmondom neked, se netflix, se lófasz nem lesz 1,5 hónapon belül. Langyos kőbányai, anyád rikácsolásával.
trolléga
(
x30)
Sep 02, 2022 11:13:06
x30)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
mi már tudjuk előre: Blaha.
te még nem kaptad meg a forgatókönyvet? IDIÓTA
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 11:13:38
x3)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Csőd!
Szeretlek, puszi, puszi!
Lassan te is érzed, hogy kurva nagy a baj?!
Egy utolsó drága hal a szájba?
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 02, 2022 11:13:47
x7)
De ha még a hétfői dolgot át is tenném másik napra, tudja a jóisten, hétfőn mit fog a varratokról megállapítani az orvos.
azt, hogy be kell feküdnie az első +10 fokos napig a dohányzós kórházba
rBali
(
x24)
Sep 02, 2022 11:14:02
x24)
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
Apuci büszke rád. Hogy dögölnél meg.
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 02, 2022 11:14:11
x11)
Hihetetlen, hogy ezt az egyik hitellel fizeted a másik hiteled ezt ilyen nagyon okos megoldásnak gondolod és eljössz büszkélkedni vele.
És még Szandika áll gondnokság alatt :D
Örebro
(
x17)
Sep 02, 2022 11:14:59
x17)
Na mindegy, ez van.
Na mindegy, ez van.
de hiszen nem kapsz segelyt sem geci!
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 02, 2022 11:15:23
x4)
Ennyi.
na csá
Ennyi.
na csá
Teljesen mindegy mit csinálsz, idén nullába leszel, és "közeleg a tél". Ha nincs valós bevétel, nincs mit odaadni a zsidóbanknak, mert melócsá sincs. Ugye fifike, örülhetünk?
Nemfatyle
(
x7)
Sep 02, 2022 11:16:06
x7)
Tehát mostantól nem videózol a trollok miatt, mert csak bajod van belőle, de közben a fórumon ugyanúgy kiteregeted az életedet
Ásó27
(
x68)
Sep 02, 2022 11:16:18
x68)
Ami necces, hogy így egy normális lakás potenciális kaucióját sem fogom tudni kifizetni, ha innen menni kell..
Segítek: 2 havi sörből kijönne a kaució
linziasztal
(
x3)
Sep 02, 2022 11:16:31
x3)
Amíg te a Tibin pörgeted a beteg agyad, mindenre, mondom még egyszer: MINDENRE!!!! 25%-os kamat van, az megvan?!
Felvezetted a kibaszott excelbe? Megmutassam melyik függvényt használd?
Idióta!
Felvezetted a kibaszott excelbe? Megmutassam melyik függvényt használd?
Idióta!
sodika
Sep 02, 2022 11:17:14
Ha egyetlen apró Netflix-számlával, vagy 20 eurós törlesztővel elmaradsz, akkor összeomlik minden. Ilyen 2016 eleje nem fordult elő velem.
Ez nem döntés kérdése, kötelező.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Ez nem döntés kérdése, kötelező.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 02, 2022 11:17:14
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Azon kívül magadat kellene rendbe tenned. Melócsád van már? Meddig fognak a zsidó bankok még eltartani? Mit fogsz csinálni? Hazajössz Púpszászra? Anyád 80k-s nyugdíjából fogtok megélni? A rezsit nem fogjátok tudni kifizetni!