Hol van a jegyzőkönyv? Bevallod végre, hogy pedofil vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem váltogatta a sorrendet, hanem csak oda bírta begyömöszölni a félkemény faszadat, te hazug korcs..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
HIV a Tranyó vár az ágy!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szerintem hagyjuk rájuk, én már megbántam, hogy felhúztam magam.
Az egyiket Isten teremté legelésző barmának a mezőn, aki lófejű létére kérődző, a másik pedig magasan végzett egészségügyi szakember, aki jajongva ájuldozik, amikor mata részegen üvegajtóba lép. :(
Endre, többen kérdezik hogy ki tudnád- e rakni a Tibor.xls- t?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ez végül is csak ott hibádzik, hogy a barátnőd valójában egy faszi, és úgy egészségügyi szakember, mint ahogy te hetero vagy.
Endre, miért nem rakod ki mostanában a keresztet vasárnaponként?
Nincs térerő a Templomban. *pr*
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
a pedofil aktádra is ezt mondod?
meg arra hogy utána néztél a dolgoknak?
messengeren elolvastad az üzenetem, miért nem válaszolsz?
félsz hogy nem neked van igazad és fizetned kell.
jah boccs nem te fogsz fizetni, a bankok akik hitelt adtak neked.
#50euro + kamatok
Prof könyörgőm, ne csinálja. Leírtam, hogy mit kell csinálni ha online nézné a trolléga linkjén. " És miután elindul a film a lejátszó alján a CC fülnél a EN jelölésű feliratot kikel választani, hogy legyen magyar felirat a film alatt."
Itt a kép róla, hogy hol és mit kell beállítani.
img.sodika.dk/imgur.com/lwX0T97.jpg
Ha meg esetleg letölti a 8.8gb filmet, annál elvileg automatikusan elindul a magyar felirat is. Legalábbis nálam úgy volt.
i.imgur.com/lwX0T97.jpg
Az Golda?
Elore szolok: a tunetek alapjan non-gonococcal urethritis. Vagyis Chlamidia vagy Ureaplasma. Sok sikert a joddal! A szokasos kezeles azythromicin - doxyciklin.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Endre!
Végül is nem baj, mert nyomot hagyhatsz a világban.
Egy új betegséget fognak elnevezni rólad.
Endre!
Ne hallagas a gonosz Trollra!
Ketyerű meg elfbar kell rá!
Ezt ne... Ezt most ne...Ne..Ne
Nincs pénze mert csóró!
Kijártam asz etyetemet. A pénz nem létezik. A twicsólra költött pénz tanulópénz volt. Merci egy nő. De a legfontosabb: Nem fertőző betegséget kapott, csak a seggből pinába volt! És ezzel még a baktériumok/vírusok is egyetértenek!
Es mi a helyzet a szisza prosztatajaval?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Begyulladt mint az ádámcsutkája.
:DDDDDDDDDDDDD
Ne hallgass a gonosz trollokra.
Jó a szarszung nokedliszaggató. Mi több nincs is annál jobb.
Z Fold 4 kell a sziszának. Az legalább drágább, de ugyanolyan szar, mint neked van. Meg hamarabb vehetsz másikat neki, az iPhone túl strapabíró, ezt hamarabb összetördeli.
Szóval JOBB.
"indulj meg", "vegyed megfele", PÖRÖGJÖN A KÁRTYA.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Inkább Judka.
SPOILER.
A Nő együtt él Honkával, aki megpróbálja megölni. Mégis marad utána is, ki is takarít nála, együtt is piálnak, majd egyszer gondol egyet és lelép tőle. Tehát túléli.
SPOILER VÉGE
Tessék megnézni a filmet, mert tényleg félelmetes menyi párhuzam van SoDI és Honka közt.
Vagyis a helyes kezelés megkezdésétől 7 napig mindegyik lyuk kizárva. Ha fel is írnák neki az antibiotikumot, a cica már csak otthon fajtalankodhatna. Mással.
Igazad van, korcs, ki ne fizesd!
nincs cc fül
Lehet nem winfossal kellene probalni prof!
Azt meg a Sodi se tudja ujratelepiteni annyira szar.
Ezt a hozzászólást kerestem már mióta, csak elbújt. :)
Gerinc-medence gyulladásra gyanakszik és arra jódos oldat! :D Aha! :DD
Azzal már kórházban vinnyogna az EÜ-s szakember, faszpinás barátnőd, infúzióban bekötött antibiotikummal :)
Az már elég régóta történik.
Nem értem hogy miért nem SoDit kérdezed prof, ez az ő fóruma, meg amúgy is a szakember itt.

Mindenki oszinte megdobbenesere Kiss Endre Farkas nem fog hallgatni a jo tanacsra, csak tovabb tofkodi a faszpinat, mintha mi se tortent volna. Ezzel ujabb egeszsegi problemat szed ossze a mar meglevo husz melle. De nem zavarja, mert igy ot percre belogathatta a pitont egy gennyes faszpinaba. Ami neki jo, az egeszseget pedig mindig is leszarta.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ezt akár linkelhetted is volna, egy kis figyelmeztetéssel.
Ne gondold, hogy gyagyás nem tudja, hogyan készült a faszpin...
Ne gondold, hogy nem verte ki rá párszor.
De vannak akik nem akarják tudni.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Az érdekes. Milyen eszközön és milyen böngészővel próbálja megnézni? Telefon, laptop stb stb. Nálam PC-n 3 böngészővel is van. Mindjárt megnézem telefonnal is majd. De ha nem telefonal próbálja akkor talán egyszerűbb lenne letölteni és úgy megnézni. Mégegyszer a letöltő link hozzá.
drive.google.com/file/d/19wgQ6bLPgjgyEI_8QuOpCdPbMkiq3w9D/view?usp=sharing
Igen, inkább erről beszéljünk.
Erre én is kíváncsi lennék. Ilyenkor mit lehet hetyetyézni? Elment a nagy ütyfél? Egy napos projektmunka volt?
A beteg aberrált púpos gecije még képes lesz erre a képre nyúzni este a szamárfaszt miután a tranyó elutasítja közeledését.
Belőle kinzem.
Ettől minden kitelik ami hányingerkeltő, sőt még több is.
Valószínűleg el sem tudom képzelni.
pc-n, w 7 -es
Szívesen megosztom az ncore-m a professzorral, én sose használom, csak porfogó. Valaki ha tud segíteni az adatok továbbításában, kérem jelezze
Szerintem edd ki a szart a tranyó seggéből, hátha izgatja a cicát.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
sanszos,hogy ezen mar tul is vannak :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Már megint idejár hazudozni és a végzett diplomás patikusok meg a gyorstalpalót sem végzett tranyó közé egyenlőség jelet rak.
Csak nehogy felvessek asszonynál egy bécsi kiruccanást púpom! Jóból mondom.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Akarod írni: seggből faszba.
Minden O és K
Nyam, nyam a puncica jooo, szeretem a puncicat.
Ezért mondjuk a tiédet is levágnám. Teljesen felesleges ilyeneket felrakni, a torzszülött már 1000 ilyet megnézett, leszarja, hisz BUZI, jó reggelt! Ha mindenképpen meg akarod ezt a hányingert osztani, akkor linkeld és figyelmeztesd az olvasót.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hmm fincsi ánusz
whatlevél? tedd be ha érdekes.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tajgi kérdi, hogy aranyeret gyógyítasz?
Állítom megint csak hergeled a népet, amikor majd vakarózol mint a kutya mert viszket a szamárfasz, emlékezz a kommenthaverokra.
Na ezt akartam írni reggel, hogy a valóság mindig durvább, mint amit a trollok képzelnek. Illetve hát a tranyónak csak bevonzottuk a gennyedző faszpinát. Oké persze alapból is egy nyílt seb, de ez hogy a gecis szart turmixolja benn... Hányok bazdmeg
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Agráregyetemen tanulta ezt, közvetlen a ló egy kérődző állat után.
ne adj nekik tippeket, felesleges....vegyen csak minden vény nélküli szart....
cejintem a sziszának olvos kell ám, a doktojbácsi meg nagyon dárga pisztosítás nélkül...hát haza kell lassan jönni ismét :o))))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Már elismerte, válaszolt egy pedofilnak címzett kérdésre!
De igen, de majd elmondjuk ketten.
Endre egy pedofil!
A trolloknak nem annyira. Tudtátok, hogy az osztrák belügyminisztérium külön anonim bejelentőcímeket működtet, ahová az aggódó polgárok írhatnak, ha bűncselekményről akarják értesíteni a hatóságokat? És van külön ilyen a társadalombiztosítási csalók jelentésére?
Nem feltétlenül nem küldött valaki három bejelentőlevelet is Recskás viselt dolgairól, három különböző címre. És az egyikben második címzettként szerepelt hősünk is.
Te aberrált állat! Mennyi Ottakringer csúszott már a veknibe?
Álmodjatok Rémeket!
Dehogy adok tippet! :) Egy magasan képzett egészségügyi szakembernek?
Nyilván orvos kellene, mert a faszpinához csak kevesen értenek, továbbra is ezt mondom, meg egyébként is nyilvánvaló, hogy annak semmi köze nincs az igazi hüvelyhez és annak a tulajdonságaihoz. Ezért nem értem, miért okoskodik mindig a Tranyó ezzel kapcsolatban, mikor fogalma sem lehet róla.
Megerőszakolni nem fogják (ki lenne az a hülye, amikor egyébként is hagyja magát), mert a nőket nem lehet, soha nem fordult elő évszázadokon, évezredeken keresztül, ezt is jobban tudja a kasztrált. :)
ugyanúgy okoskodik a tranyó a faszpináról, mint sodi arról, hogy tibornak igazi pinája van.
pedig aki nem a sodi / tibi, az tudja, hogy a faszpina nem rendelkezik egy kritikus tulajdonsággal a született pinához képest: nem öntisztító. már emiatt egyébként muszáj egy tranyónak naponta többször tisztítania belülről, különben iszonyú gyorsan bepállik, mindenféle fertőzés telepszik meg a befordított faszon stb.
az igényes tranyók így is csinálják. számomra megdöbbentő, hogy tibor esetenként hetekig nem takarítja a gennyedző vájatát.
vérdíj target nr. 1
Oké már én is belezavarodok szép lassan. Kezdjük ellőről. XD
Először próbálja ezt, hogy ne keveredjünk bele. Ha nem megy igy se akkor írom a drive-os megoldást majd.
Szóval van a trollégátol ez a link. Ennél vannak felugro ablakok ha nincs reklám blokkoló, amik miatt 3x is rákel nyomni a film indításra mire elindul.
waaw.to/f/12feZYJzpgUc
Ennél kell cc gombnak lennie és ott belehet kapcsolni a magyar feliratot a képen látható módon
A linzi modell
Tibike, ez nem a te hibád! Először is soha ne félj segítséget kérni. Másodszor pedig ne szégyelld, sokszor az áldozatok szégyenükben nem mernek segítséget kérni.
Nem mondta neked senki, én megteszem. Endre egy 60 éves testbe zárt 4 éves kisfiú. Ő nem érti azt hogy nem. Nem tudja hogy a nem az nemet jelent. Mondanám hogy majd megtanulja, de minden jel arra mutat, hogy képtelen bármiből is tanulni. Szóval nem, ez idővel nem lesz jobb. Nyugodtan jelentsd fel ha illetlenül nyúl hozzád!
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2022 16:34:50
x68)
ENNYI :D
Meg egy bambi.
Meg egy bambi.
Hol van a jegyzőkönyv? Bevallod végre, hogy pedofil vagy?
Klohek
(
x12)
Sep 06, 2022 16:35:56
x12)
Ott és akkor Linzben állítólag megfordította a sorrendet.
Na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Na mindegy, csá
Soha többet nem írok ide
Nem váltogatta a sorrendet, hanem csak oda bírta begyömöszölni a félkemény faszadat, te hazug korcs..
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:36:03
x15)
Meg egy bambi.
Meg egy bambi.
HIV a Tranyó vár az ágy!
horgász
(
x10)
Sep 06, 2022 16:36:13
x10)
Végülis , összegezve ezt az egészet:
Mindig is tudtam, hogy előbb-utóbb ebbe a "mindent mindenkinél jobban tud a legbölcsebb és legokosabb sodiazisten" téveszme faszságodba fogsz beledögleni.
Remélem inkább előbb, mint utóbb.
Mindig is tudtam, hogy előbb-utóbb ebbe a "mindent mindenkinél jobban tud a legbölcsebb és legokosabb sodiazisten" téveszme faszságodba fogsz beledögleni.
Remélem inkább előbb, mint utóbb.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:37:04
x15)
Endre!
Tartjátok még a swingeren kivül a Keresztényi erkölcsöket?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 06, 2022 16:37:20
x11)
Egyik sem antibiotikum es egyik sem fogja meggatolni a bakteriumok szaporodasat a szovetek kozt. Csak szolok.
Szerintem hagyjuk rájuk, én már megbántam, hogy felhúztam magam.
Az egyiket Isten teremté legelésző barmának a mezőn, aki lófejű létére kérődző, a másik pedig magasan végzett egészségügyi szakember, aki jajongva ájuldozik, amikor mata részegen üvegajtóba lép. :(
szörnyeteg
(
x3)
Sep 06, 2022 16:37:21
x3)
Meg egy bambi.
Meg egy bambi.
Endre, többen kérdezik hogy ki tudnád- e rakni a Tibor.xls- t?
Kartoffel Püre Chiken
Sep 06, 2022 16:38:05
Úgy, hogy a barátnőm gerinc-medence gyulladásra gyanakszik, és köszönjük, de nem kell elmagyarázni a jódos oldat felhasználását, mert ő is EÜ-s szakember, mint maga.
Ez végül is csak ott hibádzik, hogy a barátnőd valójában egy faszi, és úgy egészségügyi szakember, mint ahogy te hetero vagy.
Sep 06, 2022 16:38:05
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:38:32
x15)
Endre!
Inkább konzervativnak vagy liberálisnak tartod magadat miután beismerted, hogy seggbe még is?
Inkább konzervativnak vagy liberálisnak tartod magadat miután beismerted, hogy seggbe még is?
szörnyeteg
(
x3)
Sep 06, 2022 16:39:10
x3)
Endre!
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2022 16:39:24
x68)
Endre félig puha fasza, miután begyömöszölték a tranyó sebébe
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:39:49
x15)
Nincs térerő a Templomban. *pr*
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 06, 2022 16:40:17
x5)
Meg egy bambi.
Meg egy bambi.
a pedofil aktádra is ezt mondod?
meg arra hogy utána néztél a dolgoknak?
messengeren elolvastad az üzenetem, miért nem válaszolsz?
félsz hogy nem neked van igazad és fizetned kell.
jah boccs nem te fogsz fizetni, a bankok akik hitelt adtak neked.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:42:12
x15)
Endre!
Vajon Orosz Mihály Zoltán is egyetértene az újkonzervativ erkölcsiddel?
Megkérdezzük róla?
Megkérdezzük róla?
Ncore Troll
Sep 06, 2022 16:42:15
hogy a francba kell magyar felirat?????????????????????,,
segítsen már valaki
segítsen már valaki
Prof könyörgőm, ne csinálja. Leírtam, hogy mit kell csinálni ha online nézné a trolléga linkjén. " És miután elindul a film a lejátszó alján a CC fülnél a EN jelölésű feliratot kikel választani, hogy legyen magyar felirat a film alatt."
Ha meg esetleg letölti a 8.8gb filmet, annál elvileg automatikusan elindul a magyar felirat is. Legalábbis nálam úgy volt.
Sep 06, 2022 16:42:15
Klohek
(
x12)
Sep 06, 2022 16:42:24
x12)
Egy középkori leprafészekben, kisebb a fertőzés veszély mint nálad endre..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:43:24
x15)
i.imgur.com/lwX0T97.jpg
Az Golda?
Mitokondrium
(
x7)
Sep 06, 2022 16:45:00
x7)
Nem. Úgy döntöttem, mégis felesleges.
Nem fertőző betegséget kapott, csak a seggből pinába volt a gond, meg hogy utána a fürdőszoba nélküli csövestanyán nem tudta napokig kimosni.
Na csá
Soha többet nem írok ide
Nem fertőző betegséget kapott, csak a seggből pinába volt a gond, meg hogy utána a fürdőszoba nélküli csövestanyán nem tudta napokig kimosni.
Na csá
Soha többet nem írok ide
Elore szolok: a tunetek alapjan non-gonococcal urethritis. Vagyis Chlamidia vagy Ureaplasma. Sok sikert a joddal! A szokasos kezeles azythromicin - doxyciklin.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 06, 2022 16:45:27
x48)
Gyagyás az esti stream igazán lehetne jobb minőségű!
Fasza kivan már mindenkinek az akadozó, pislogó, pixeles adásokból. Holnap jelentik be este 7-kor az új iPhone 14-et és hozzá a karórát. Igazán vehetnél a puncicának most már egy minőségi telefont amivel tudna "dolgozni". Tudod azt mondtad, hogy ez már valós szerelemre épülő kapcsolat, megpecsételhetnéd egy szép kis almás beruházással.
kissendrevagyok
Fasza kivan már mindenkinek az akadozó, pislogó, pixeles adásokból. Holnap jelentik be este 7-kor az új iPhone 14-et és hozzá a karórát. Igazán vehetnél a puncicának most már egy minőségi telefont amivel tudna "dolgozni". Tudod azt mondtad, hogy ez már valós szerelemre épülő kapcsolat, megpecsételhetnéd egy szép kis almás beruházással.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:45:35
x15)
Egy középkori leprafészekben, kisebb a fertőzés veszély mint nálad endre..
Endre!
Végül is nem baj, mert nyomot hagyhatsz a világban.
Egy új betegséget fognak elnevezni rólad.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Sep 06, 2022 16:46:05
x5)
Endre nagyon röhögök a DR. Kaffka Tibcédesz megállapította,hogy valószínűleg “gerinc medence” gyulladása lehet, te mekkora balek vagy istenem.
De segítek egy kicsit itt két dolog lehet az egyik,hogy a “barátnőd” az elmúlt másfél hétben mindenféle csövessel dugatta magát gumi nélkül és egy elég komoly nemi-betegséget szedhetett össze. A másik lehetőség,hogy kitalált egy ilyen kamu mesét,hogy van valami baja odalent,így megúszhatja a veled való esti szenvedéseket,fajtalankodásokat. Kb annyira lehet a Tibcédesznek odalent problémája,mint ahogy kiakart utazni hozzád Berlinbe a hétvégére és ahogy meghalt a faterja is…
De segítek egy kicsit itt két dolog lehet az egyik,hogy a “barátnőd” az elmúlt másfél hétben mindenféle csövessel dugatta magát gumi nélkül és egy elég komoly nemi-betegséget szedhetett össze. A másik lehetőség,hogy kitalált egy ilyen kamu mesét,hogy van valami baja odalent,így megúszhatja a veled való esti szenvedéseket,fajtalankodásokat. Kb annyira lehet a Tibcédesznek odalent problémája,mint ahogy kiakart utazni hozzád Berlinbe a hétvégére és ahogy meghalt a faterja is…
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:46:40
x15)
Endre!
Ne hallagas a gonosz Trollra!
Ketyerű meg elfbar kell rá!
gonosz troll
Sep 06, 2022 16:47:17
Ezt ne... Ezt most ne...Ne..Ne
Sep 06, 2022 16:47:17
kripli figyelő
(
x12)
Sep 06, 2022 16:47:22
x12)
Vége a meló csának korcs vagy csak tranyónak hazudtad és buzigőzben rejtőztél ahogy az ogrénál?
szörnyeteg
(
x3)
Sep 06, 2022 16:48:40
x3)
Nincs pénze mert csóró!
Dr. Mikorka Kálmán
Sep 06, 2022 16:50:37
Kiss úr a vizsgálatok alapján kiserítettük,hogy a “barátnőjének” úgynevezett herebőr gyulladása van ami azért lehet,mivel a “vaginájának a belső részét falát a herezacskó bőréből alakították ki és az gyulladhatott be, magyarul az ön barátnőjének here gyulladása van.
Sep 06, 2022 16:50:37
Relativizáló Sodi
Sep 06, 2022 16:51:32
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Kijártam asz etyetemet. A pénz nem létezik. A twicsólra költött pénz tanulópénz volt. Merci egy nő. De a legfontosabb: Nem fertőző betegséget kapott, csak a seggből pinába volt! És ezzel még a baktériumok/vírusok is egyetértenek!
Sep 06, 2022 16:51:32
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 06, 2022 16:51:49
x39)
Tehát!
Akinek nem világos!
Dr. Kiss Endre Farkas szerint!
A húgyuti fertőzés!!! Nem fertőző!
Köszönöm a figyelmet.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Akinek nem világos!
Köszönöm a figyelmet.
MaxPayne
(
x24)
Sep 06, 2022 16:52:07
x24)
Kiss úr a vizsgálatok alapján kiserítettük,hogy a “barátnőjének” úgynevezett herebőr gyulladása van ami azért lehet,mivel a “vaginájának a belső részét falát a herezacskó bőréből alakították ki és az gyulladhatott be, magyarul az ön barátnőjének here gyulladása van.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 06, 2022 16:53:10
x15)
MaxPayne
(
x24)
Sep 06, 2022 16:53:49
x24)
:DDDDDDDDDDDDD
horgász
(
x10)
Sep 06, 2022 16:54:07
x10)
Fasza kivan már mindenkinek az akadozó, pislogó, pixeles adásokból. Holnap jelentik be este 7-kor az új iPhone 14-et és hozzá a karórát....
Fasza kivan már mindenkinek az akadozó, pislogó, pixeles adásokból. Holnap jelentik be este 7-kor az új iPhone 14-et és hozzá a karórát....
Ne hallgass a gonosz trollokra.
Jó a szarszung nokedliszaggató. Mi több nincs is annál jobb.
Z Fold 4 kell a sziszának. Az legalább drágább, de ugyanolyan szar, mint neked van. Meg hamarabb vehetsz másikat neki, az iPhone túl strapabíró, ezt hamarabb összetördeli.
Szóval JOBB.
"indulj meg", "vegyed megfele", PÖRÖGJÖN A KÁRTYA.
Ncore Troll
Sep 06, 2022 16:54:55
Az Golda?
Inkább Judka.
SPOILER.
A Nő együtt él Honkával, aki megpróbálja megölni. Mégis marad utána is, ki is takarít nála, együtt is piálnak, majd egyszer gondol egyet és lelép tőle. Tehát túléli.
SPOILER VÉGE
Tessék megnézni a filmet, mert tényleg félelmetes menyi párhuzam van SoDI és Honka közt.
Sep 06, 2022 16:54:55
ascites
(
x57)
Sep 06, 2022 16:55:19
x57)
Elore szolok: a tunetek alapjan non-gonococcal urethritis.
Vagyis a helyes kezelés megkezdésétől 7 napig mindegyik lyuk kizárva. Ha fel is írnák neki az antibiotikumot, a cica már csak otthon fajtalankodhatna. Mással.
broni
(
x45)
Sep 06, 2022 16:56:32
x45)
i.imgur.com/lwX0T97.jpg
i.imgur.com/lwX0T97.jpg
nincs cc fül
Bűnbánó Troll
Sep 06, 2022 16:57:32
Sodi, bocsáss meg nekem, hogy nem hittem neked azzal kapcsolatban amit eddig Merciről mondtál. Ő egy igazi, gyönyörű nő! Kívánok nektek minél hosszabb kapcsolatot és sok-sok együttlétet! Persze sajnos megeshet, hogy összevesztek és Merci olyankor elmegy, ki tudja hová, ki tudja kivel. De ne felejtsd el, téged szeret és mindig visszatalál hozzád amíg van pénzed. Namost a legfontosabb az, hogy nagyon sokat szeretkezzetek, lehetőleg gumi nélkül, mert azzal azért nem az igazi. És ne tartsd Mercit pórázon! Hadd menjen, hadd szárnyaljon a kis madárka, úgy is visszajön! Sose kérdezd hol járt, hiszen ne feledd, mindig téged szeret! Sok-sok boldog együttlétet kívánok nektek, akárhányszor szökjön is el!
Sep 06, 2022 16:57:32
VibrációsPéniszgyűrű
Sep 06, 2022 16:57:36
Asodi pokemonok helyett meztelen "naturista családi" képeket és nemibetegségeket gyűjtöget. Ennél keresztényibb és nemzetibb dolgot nem tudok elképzelni. Te sem sneci?
Sep 06, 2022 16:57:36
MaxPayne
(
x24)
Sep 06, 2022 16:58:18
x24)
nincs cc fül
Lehet nem winfossal kellene probalni prof!
Azt meg a Sodi se tudja ujratelepiteni annyira szar.
Ebbű baj lesz more
Sep 06, 2022 16:58:20
Olvastam egy érdekes dolgot,hogy mi történhet ha rosszul alakítják ki a “női”nemi szervet és annak belső falát egy nem-átalakító műtétnél, volt olyan eset,hogy a végbél és a kialakított vagina közötti gát fala átszakadt és a szar konkrétan a kialakított “pinán folyt ki”
Sep 06, 2022 16:58:20
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 06, 2022 16:59:25
x11)
Úgy, hogy a barátnőm gerinc-medence gyulladásra gyanakszik, és köszönjük, de nem kell elmagyarázni a jódos oldat felhasználását, mert ő is EÜ-s szakember, mint maga.
Ezt a hozzászólást kerestem már mióta, csak elbújt. :)
Gerinc-medence gyulladásra gyanakszik és arra jódos oldat! :D Aha! :DD
Azzal már kórházban vinnyogna az EÜ-s szakember, faszpinás barátnőd, infúzióban bekötött antibiotikummal :)
Mercica
Sep 06, 2022 16:59:28
Olvastam egy érdekes dolgot,hogy mi történhet ha rosszul alakítják ki a “női”nemi szervet és annak belső falát egy nem-átalakító műtétnél, volt olyan eset,hogy a végbél és a kialakított vagina közötti gát fala átszakadt és a szar konkrétan a kialakított “pinán folyt ki”
Az már elég régóta történik.
Sep 06, 2022 16:59:28
szörnyeteg
(
x3)
Sep 06, 2022 16:59:50
x3)
Ajjaj Endre, hét nap pitonozás nélkül. Mi lesz így veled? Na irány a buzigőz!
szörnyeteg
(
x3)
Sep 06, 2022 17:01:42
x3)
nincs cc fül
Nem értem hogy miért nem SoDit kérdezed prof, ez az ő fóruma, meg amúgy is a szakember itt.
ncore troll
Sep 06, 2022 17:02:29

Sep 06, 2022 17:02:29
Figyelem-figyelem
Sep 06, 2022 17:03:35
Intervencionista trollok! Óvatosan közelítsétek meg a Gyagyást! Egy köpés, egy karcolás és matyarázkodhadtok a párotoknak, vagy akár kórházba is kerülhettek!
Sep 06, 2022 17:03:35
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Sep 06, 2022 17:04:48
x5)
Jajj Tibikém ezt túlspiláztad, kitalálni ilyen hülyeséget csak,hogy megúszd,hogy a gyagyás a szamárfaszát beléd gyömöszkélje, hát elég lett volna csak annyit mondanod amit az igazi nők is szoktak,hogy “jajj ma nem ma fáj a fejem”. Most legalább látszik,hogy nincs itt semmiféle női agy a Tibinél…
Mitokondrium
(
x7)
Sep 06, 2022 17:05:00
x7)
Mindenki oszinte megdobbenesere Kiss Endre Farkas nem fog hallgatni a jo tanacsra, csak tovabb tofkodi a faszpinat, mintha mi se tortent volna. Ezzel ujabb egeszsegi problemat szed ossze a mar meglevo husz melle. De nem zavarja, mert igy ot percre belogathatta a pitont egy gennyes faszpinaba. Ami neki jo, az egeszseget pedig mindig is leszarta.
verebvagy
Sep 06, 2022 17:07:09
Még pár hónapja "seggbe soha soha soha sose sose soha"
Pár szakítás a cicával és csattogni fognak benned az arabok :D
Pár szakítás a cicával és csattogni fognak benned az arabok :D
Sep 06, 2022 17:07:09
Sodronyka
(
x4)
Sep 06, 2022 17:07:26
x4)
Gyagyás nézegesd a képet főleg vacsi előtt és vacsi után ha ágyba bújtok jusson eszedbe hogy hogy is készült a faszpina

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 06, 2022 17:10:21
x39)
Gyagyás nézegesd a képet főleg vacsi előtt és vacsi után ha ágyba bújtok jusson eszedbe hogy hogy is készült a faszpina
Ezt akár linkelhetted is volna, egy kis figyelmeztetéssel.
Ne gondold, hogy gyagyás nem tudja, hogyan készült a faszpin...
Ne gondold, hogy nem verte ki rá párszor.
De vannak akik nem akarják tudni.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 06, 2022 17:11:15
x13)
Szeretném kezdeményezni az NSFW gomb bevezetését, hogy az ilyen postokat ne automatikusan rakja ki, hanem csak a gomb önkéntes megnyomása után.
SoDI, programozd le légyszíves, ez a te fórumod.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
SoDI, programozd le légyszíves, ez a te fórumod.
Freddie Mercury
Sep 06, 2022 17:11:54
Nyugi Sodi én is egy faszitól kaptam el…
Sep 06, 2022 17:11:54
Maffiózó
(
x1)
Sep 06, 2022 17:12:20
x1)
Tota W. mekkora nekrólogot fog írni az AIDS-ben megpusztult szélsőjobbos, pedofil buzi Fifinek....
"Hála SoDi vehemes magamutogatásának köszönhetően pontosan tudjuk, hogy egy Dáriusz nevű cigányembertől kapta el HIV-et.
Endrére olyan annyire jellemző bohókás életjelenet, hogy kedvesével Mercivel, aki Tibinek született, Betadine oldattal kezelték a gyilkos fertőzést. Endre jó alaposan bekente a megfelelő testrészét a jódos szarral, pedig azt gondolta, hogy Ő nem kaphat el semmit."
Endre, szellemi fogyatékos vagy. Fogadd el és keress egy szakembert aki segít rajtad.
"Hála SoDi vehemes magamutogatásának köszönhetően pontosan tudjuk, hogy egy Dáriusz nevű cigányembertől kapta el HIV-et.
Endrére olyan annyire jellemző bohókás életjelenet, hogy kedvesével Mercivel, aki Tibinek született, Betadine oldattal kezelték a gyilkos fertőzést. Endre jó alaposan bekente a megfelelő testrészét a jódos szarral, pedig azt gondolta, hogy Ő nem kaphat el semmit."
Endre, szellemi fogyatékos vagy. Fogadd el és keress egy szakembert aki segít rajtad.
Ncore Troll
Sep 06, 2022 17:13:07
nincs cc fül
Az érdekes. Milyen eszközön és milyen böngészővel próbálja megnézni? Telefon, laptop stb stb. Nálam PC-n 3 böngészővel is van. Mindjárt megnézem telefonnal is majd. De ha nem telefonal próbálja akkor talán egyszerűbb lenne letölteni és úgy megnézni. Mégegyszer a letöltő link hozzá.
Sep 06, 2022 17:13:07
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 06, 2022 17:16:41
x11)
Az AMS mit szólt, hogy a CORS után a Beko is azonnal kirúgott? Az AMS parancsolt be hajnalban, hogy hajlongj a segélyért?
Igen, inkább erről beszéljünk.
Erre én is kíváncsi lennék. Ilyenkor mit lehet hetyetyézni? Elment a nagy ütyfél? Egy napos projektmunka volt?
horgász
(
x10)
Sep 06, 2022 17:16:50
x10)
A beteg aberrált púpos gecije még képes lesz erre a képre nyúzni este a szamárfaszt miután a tranyó elutasítja közeledését.
Belőle kinzem.
Ettől minden kitelik ami hányingerkeltő, sőt még több is.
Valószínűleg el sem tudom képzelni.
broni
(
x45)
Sep 06, 2022 17:20:01
x45)
pc-n, w 7 -es
őpúpossága
Sep 06, 2022 17:22:58
pc-n, w 7 -es
Szívesen megosztom az ncore-m a professzorral, én sose használom, csak porfogó. Valaki ha tud segíteni az adatok továbbításában, kérem jelezze
Sep 06, 2022 17:22:58
Karib
(
x10)
Sep 06, 2022 17:29:33
x10)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
koszos
(
x11)
Sep 06, 2022 17:30:56
x11)
sanszos,hogy ezen mar tul is vannak :D
trolléga
(
x30)
Sep 06, 2022 17:31:40
x30)
Már megint idejár hazudozni és a végzett diplomás patikusok meg a gyorstalpalót sem végzett tranyó közé egyenlőség jelet rak.
Csak nehogy felvessek asszonynál egy bécsi kiruccanást púpom! Jóból mondom.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Sep 06, 2022 17:33:28
x3)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Akarod írni: seggből faszba.
tyodika
Sep 06, 2022 17:34:01
Nyam, nyam a puncica jooo, szeretem a puncicat.
Sep 06, 2022 17:34:01
max5enutálnak
(
x47)
Sep 06, 2022 17:34:21
x47)
Ezért mondjuk a tiédet is levágnám. Teljesen felesleges ilyeneket felrakni, a torzszülött már 1000 ilyet megnézett, leszarja, hisz BUZI, jó reggelt! Ha mindenképpen meg akarod ezt a hányingert osztani, akkor linkeld és figyelmeztesd az olvasót.
MaxPayne
(
x24)
Sep 06, 2022 17:37:24
x24)
Mergezobb lehet a gyagyas harapasa, mint a varánuszé, pedig az se semmi!
tyodika
Sep 06, 2022 17:42:59
Mergezobb lehet a gyagyas harapasa, mint a varánuszé, pedig az se semmi!
Hmm fincsi ánusz
Sep 06, 2022 17:42:59
Dr Tájfel
Sep 06, 2022 17:44:24
Egyetlen titulus van, amit senki sem vehet el a Soditól!
Ismét Sodi a legboldogabb buzi a világon!
Ismét Sodi a legboldogabb buzi a világon!
Sep 06, 2022 17:44:24
Trollpupmail
Sep 06, 2022 17:44:51
Recskás! Miért nem meséled el a kommentjaveroknak, milyen levelet kaptál tőlem?
Sep 06, 2022 17:44:51
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2022 17:51:15
x136)
Recskás! Miért nem meséled el a kommentjaveroknak, milyen levelet kaptál tőlem?
Hahó
(
x136)
Sep 06, 2022 17:52:14
x136)
ugye nem a melócsá van meg? mert azon nagyon nevetnék.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 06, 2022 17:52:21
x19)
Meg egy bambi.
Meg egy bambi.
Tajgi kérdi, hogy aranyeret gyógyítasz?
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 06, 2022 17:52:38
x2)
Dehogy. Miért tettem volna? Ettől az apróságtól eltekintve alapvetően egészséges.
Na mindegy, csá.
Soha többet nem írok ide
Na mindegy, csá.
Soha többet nem írok ide
Állítom megint csak hergeled a népet, amikor majd vakarózol mint a kutya mert viszket a szamárfasz, emlékezz a kommenthaverokra.
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 06, 2022 17:53:07
x11)
Tehat ma megtudtuk, hogy Tibin talalhato egy gerinc-medence pina is es ott jutott bele a fertozes.
Szoljunk mar a Tranyonak, h Endre megint a maganugyeirol fecseg. Nszksz.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Szoljunk mar a Tranyonak, h Endre megint a maganugyeirol fecseg. Nszksz.
trolléga
(
x30)
Sep 06, 2022 17:54:34
x30)
Kibaszott gusztustalan vagy. Egy gennyedző faszpinába begudni a farkad geci. Hányok. Mondjuk tiszta állapotban is undorito, de hát neked nincs viszonyítási alapod az igazihoz.
Na ezt akartam írni reggel, hogy a valóság mindig durvább, mint amit a trollok képzelnek. Illetve hát a tranyónak csak bevonzottuk a gennyedző faszpinát. Oké persze alapból is egy nyílt seb, de ez hogy a gecis szart turmixolja benn... Hányok bazdmeg
lolnomaillolnopwreset
Sep 06, 2022 17:54:42
lassan johetne a live, kezd visszajonni az eletkedvem
100%, hogy 75%ban 50%.
Sep 06, 2022 17:54:42
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 06, 2022 17:55:01
x19)
Tehát!
Akinek nem világos!
Köszönöm a figyelmet.
Akinek nem világos!
Köszönöm a figyelmet.
Agráregyetemen tanulta ezt, közvetlen a ló egy kérődző állat után.
Trollok harca
(
x5)
Sep 06, 2022 17:56:09
x5)
megint eltévesztetted a lyukat és kiújult az aranyere..
Miskolci alvósejt
halászlé
(
x24)
Sep 06, 2022 17:56:23
x24)
Antibiotikumot írass fel e-colira, te faszkalap, a Sziszának nem muszáj, mert nincs rendes "hüvelye", de amikor majd a te faszodba felmásznak, akkor vinnyogni fogsz a fájdalmas vizeléstől.
cejintem a sziszának olvos kell ám, a doktojbácsi meg nagyon dárga pisztosítás nélkül...hát haza kell lassan jönni ismét :o))))
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 06, 2022 17:58:41
x11)
Gyagyas, a jegyzokonyv hianaban a Tanszek kenytelen bizonyitottnak tekinteni, hogy pedofil vagy es az osztak rendorseg szexualis bunelkovetokent nyilvantartasba vett es nem mehetsz jatszoterek 500m-es korzetebe.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
buniBanki
(
x2)
Sep 06, 2022 17:59:03
x2)
Hol a jegyzőkönyv pedofil? Elismered így, hogy pedofil vagy
Már elismerte, válaszolt egy pedofilnak címzett kérdésre!
Miért szedted le a szerelmes flokkot pedofil? A cica nem szerelmes?
De igen, de majd elmondjuk ketten.
halászlé
(
x24)
Sep 06, 2022 17:59:16
x24)
mercike, megjegyezném, amit éjjel átéltél, hogy nemi betegen ráderőltette magát a kodold, simán kimeríti a nemi erőszak fogalmát...ha olyan könnyű ellene védekezni, miért nem akadályoztad meg??? nagyon nagy volt a pofád tegnap...ja, hogy egy ócska lotyó vagy és kell a sörike meg ketyerű...így jártál.... ennyike...
sodika, nagyon csorog a nyálad a seggből-faszpinába sztoritól; szerintem lépj szintet: seggből-szájba-faszpinába
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
sodika, nagyon csorog a nyálad a seggből-faszpinába sztoritól; szerintem lépj szintet: seggből-szájba-faszpinába
Trollpupmail
Sep 06, 2022 18:01:12
A trolloknak nem annyira. Tudtátok, hogy az osztrák belügyminisztérium külön anonim bejelentőcímeket működtet, ahová az aggódó polgárok írhatnak, ha bűncselekményről akarják értesíteni a hatóságokat? És van külön ilyen a társadalombiztosítási csalók jelentésére?
Nem feltétlenül nem küldött valaki három bejelentőlevelet is Recskás viselt dolgairól, három különböző címre. És az egyikben második címzettként szerepelt hősünk is.
Sep 06, 2022 18:01:12
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 06, 2022 18:01:29
x10)
Meg egy bambi.
Meg egy bambi.
Te aberrált állat! Mennyi Ottakringer csúszott már a veknibe?
Kötőjel
(
x12)
Sep 06, 2022 18:01:33
x12)
hazug herélt köcsög vagy te, tibcédesz, nem horváTH magdolna mindenkit szétbaszó ivadéka!
vérdíj target nr. 1
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 06, 2022 18:02:32
x19)
Rossz lóra tettél sneci. Tajginak semmi baja nem volt a seggből szájba után.
Nála nem kellett volna aggódnod a majomhimlő miatt.
Nála nem kellett volna aggódnod a majomhimlő miatt.
balek
(
x10)
Sep 06, 2022 18:04:17
x10)
Endre, a majom himlőnek bemutattad Tibi MRI-jét, mielőtt végigment rajta egy kisebb magyar hajléktalankolónia?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 06, 2022 18:06:39
x11)
Nyilván orvos kellene, mert a faszpinához csak kevesen értenek, továbbra is ezt mondom, meg egyébként is nyilvánvaló, hogy annak semmi köze nincs az igazi hüvelyhez és annak a tulajdonságaihoz. Ezért nem értem, miért okoskodik mindig a Tranyó ezzel kapcsolatban, mikor fogalma sem lehet róla.
Megerőszakolni nem fogják (ki lenne az a hülye, amikor egyébként is hagyja magát), mert a nőket nem lehet, soha nem fordult elő évszázadokon, évezredeken keresztül, ezt is jobban tudja a kasztrált. :)
mikedp
(
x9)
Sep 06, 2022 18:08:45
x9)
szerintetek nem abba púposodott bele , hogy önmagát leszopja ? nem bírja a gerinc a kiképzést .
KURVArangy
robot
Sep 06, 2022 18:08:54
01000001 00100000 01001011 01010101 01010010 01010110 01000001 00100000 01000001 01001110 01011001 11000011 10000001 01000100 01000001 01010100 00100000 01010011 01001111 01000100 01001001
Sep 06, 2022 18:08:54
Kötőjel
(
x12)
Sep 06, 2022 18:10:08
x12)
ugyanúgy okoskodik a tranyó a faszpináról, mint sodi arról, hogy tibornak igazi pinája van.
pedig aki nem a sodi / tibi, az tudja, hogy a faszpina nem rendelkezik egy kritikus tulajdonsággal a született pinához képest: nem öntisztító. már emiatt egyébként muszáj egy tranyónak naponta többször tisztítania belülről, különben iszonyú gyorsan bepállik, mindenféle fertőzés telepszik meg a befordított faszon stb.
az igényes tranyók így is csinálják. számomra megdöbbentő, hogy tibor esetenként hetekig nem takarítja a gennyedző vájatát.
Ncore Troll
Sep 06, 2022 18:10:48
pc-n, w 7 -es
Oké már én is belezavarodok szép lassan. Kezdjük ellőről. XD
Először próbálja ezt, hogy ne keveredjünk bele. Ha nem megy igy se akkor írom a drive-os megoldást majd.
Szóval van a trollégátol ez a link. Ennél vannak felugro ablakok ha nincs reklám blokkoló, amik miatt 3x is rákel nyomni a film indításra mire elindul.
waaw.to/f/12feZYJzpgUc
Ennél kell cc gombnak lennie és ott belehet kapcsolni a magyar feliratot a képen látható módon
Sep 06, 2022 18:10:48
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 06, 2022 18:11:22
x19)
Okjs Snecologus
(
x1)
Sep 06, 2022 18:11:37
x1)
csak judka tudja szakszerűen kiganyézni a tranyó üregét, tessék megvenni a jegyeket, hahó!!!
szutyok
Falco
Sep 06, 2022 18:12:27
Endre!
Megkérdezzük róla?
Megkérdezzük róla?
A linzi modell
Sep 06, 2022 18:12:27
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2022 18:15:28
x68)
Ez még a kék korszak?
Mifaaaaaaaaaaaan
szörnyeteg
(
x3)
Sep 06, 2022 18:16:07
x3)
mercike, megjegyezném, amit éjjel átéltél, hogy nemi betegen ráderőltette magát a kodold, simán kimeríti a nemi erőszak fogalmát...ha olyan könnyű ellene védekezni, miért nem akadályoztad meg??? nagyon nagy volt a pofád tegnap...ja, hogy egy ócska lotyó vagy és kell a sörike meg ketyerű...így jártál.... ennyike...
Tibike, ez nem a te hibád! Először is soha ne félj segítséget kérni. Másodszor pedig ne szégyelld, sokszor az áldozatok szégyenükben nem mernek segítséget kérni.
Nem mondta neked senki, én megteszem. Endre egy 60 éves testbe zárt 4 éves kisfiú. Ő nem érti azt hogy nem. Nem tudja hogy a nem az nemet jelent. Mondanám hogy majd megtanulja, de minden jel arra mutat, hogy képtelen bármiből is tanulni. Szóval nem, ez idővel nem lesz jobb. Nyugodtan jelentsd fel ha illetlenül nyúl hozzád!
Kötőjel
(
x12)
Sep 06, 2022 18:18:22
x12)
vérdíj target nr. 1
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 06, 2022 18:19:44
x11)
A jövőben, ha egy antropológus kiásná Endre koponyáját, komolyan azt hinné, hogy új fajt fedezett fel.
Most néztem a tegnapi lájvban, hogy kétszer akkora a feje, mint Tibinek, pedig elméletileg mindkettő hímnemű.
Austriaopithecus hungaricus...
Most néztem a tegnapi lájvban, hogy kétszer akkora a feje, mint Tibinek, pedig elméletileg mindkettő hímnemű.
Austriaopithecus hungaricus...
őpúpossága
Sep 06, 2022 18:19:58
Na géjza ezt megcsináltad megint, halálos baleset. Mihamarabbi fel nem épülést
Sep 06, 2022 18:19:58
84 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Meg egy bambi.