Tibi: "Pedig csinálj valamit vele! Megetetted?"
I.Endre: "Jhó! Háty mosty .. meg van etetve ...jhááj"
Tibi: Nem etetted meg.
I.Endre: "Nyílván megvagyok szeppenve ...
Csak egy kérdés Gyagyás! Mit jelent ez a "megetetted" a fütyköst? Elsőre a viagrára gondoltam, de Tibi mondta már korábban, hogy elfogyott, szóval nem hiszem, hogy arra kérdezett rá.
Szóval mivel kell "megetetni" a fütyit, hogy álljon? Ugye nem fehér négyzetes képekre kell ráncigálni, hogy "meglegyen etetve" ugye nem?
mergát el kell hívni bulikázni Pestre egy hétvégre; akkor endi letilt és jönnek a ravatal flokkok...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezt csak azért idézem így, hogy többször is látható legyen. A 40 éves impotens homár teljes becsődölése. Persze az is lehet, hogy csak idomítják a pitonszt, évek óta stabilan tudja a play dead parancsot.
Köszönjük a leiratot!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
sajnos mivel Ausztria shcengeni orszag, a kitiltast nem kell klasszikus ertelemben erteni, de nem fog kapni sem munkavallalasi, sem letelepedesi engedelyt, anelkul meg max tursitakent lehet az orszagban, hitelt meg hitelkartyat meg vegkepp nem fog kapni
mi akkor, h megy vissza bejlinbe?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
akkor lehet azért voltak a szünetek, mert elszívták a szállítmányt? :o)))
*mi van, pocsánat
Végül sikerrel ért véget a "Raktárvadászok" Sodi kiadása és Tibcédesz mindent eladott. (persze ami a Sotyiká-é. de DE a tv neeeem mert az az övé) és lett júró.
Megdagad kicsit a Kártyen.
Sokan vagyunk, de még mindig üresen!
Itthon úgy van, hogy hiába van élő tajszámod, ha nincs bejelentett lakcímed, akkor nem él a TB. Ezért van sok embernek településszintű lakcímkártyája (nem csak hajléktalanoknak van). Ha így van Ausztriában is, akkor nem tud viagrát feliratni.
Ahhoz előbb életre kéne kelteni a pitont, cipőfűzős rangatással nem megy sokra.
Hetyetye ne ezt ne.
Talán már volt is ilyen vmi beteg, eldugott internetes oldalon..
Valamelik streamben höbörgött endre,hogy mikor ott voltak a rendorok a szisza lehuzta a klotyon
contains language which some may find offensive
Nya fegre egy jo otlet! A kovetykezo Merszi lajfszban majd ez is lesz. Fel is pontozom!
A faszlevágás vagy egy éjszaka Mercédesz-szel verrsenyt se biztos, hogy az úrhölgy nyerné
Endre egy pedofil!
Azt én is hallottam, egyből a Gyagyás ugrott be meg a púpos háta. Gondoltam is, hogy ha Puzsérék ismernék a fogykost biztos nem monanának olyat, hogy ez tévhit.
Most akkor menjünk bele. Bár nem akarok.
Pitonsz úgy sem kell fel egykönnyen. Akkor meddig gyúrhatta ő ameddig ilyen gerincen nem lett 40 éves korára. Elől púp a sörcitől ok. NA DE HÁTUL!?
Matematikus trollt kérek.
Sodika ha jossz Pupszaszra hozhatnal.
KTM??
Borz Endre
Endre!
Lehetne olyan lájf, hogy árulod a testedet a Szisza megörködik a pénzen!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
gyagyás, egy buzi impotens vagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tehat kaptak egy nem vart csomagban drogot ismeretlen feladotol, amit kibontottak es rogton el is kezdtek tolni? Istenem, ennel hulyebb mar nem lehet egyetlen ember sem!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Őket egy másik listára rakták fel.
Az alkoholistára.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Jonciii!
Ugye majd megkrónikázod a veknit amikor majd itt tartunk?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
De tuti gyerkeknél nem lenne. (ezzel nem tippeket adok) Rohadt köcsög pedó!
Ràadàsul a magyar hatósàgok tudjàk,hogy mi volt a osztràk pakkban.
De amugy lehetett volna ciàn is Ezek valóban elszivtàk volna
contains language which some may find offensive
Természetesen :D
sodipedia.sodika.org/wiki/Ez%C3%A9rt_nincsenek_SoDI-nak_val%C3%B3di_rajong%C3%B3i
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Hát, igen...
Police.hu körözés. Delikvens kiírja facera, mikor, hol "lép" fel. Rendőri biztosításos helyszín. Delikvens fellép, megy tovább...
Akkor megvolt a máSoDIk felsülés is? Ez shiker!
Ha már a piton nem fog...
Majd belehúz egy picikliküllőt.
Ő maga vállalja majd a szopófantom szerepet.
Ahelyett hogy Tibi állt volna fejen, púp meg beletűri a faszpinába a lankadt angolnát, mint a kesztyűujjat...
Persze, hisz ő a szopófantom! Orálisan elégít ki egy csöves férfit!
Kimaradt a *pr* ( paródia rovat ) így nem jött át a cucc.
És milyen érdekes, a pedofilokra is pont ugyenezt mondják...
Ma a sodivédő személyiséged kerekedett felül a buksiban?
Ugye bevetted a gyógyszereid?
Nekem tökre átjött, az első pár napban lehetett ilyen érzése az embernek.
Manapság viszont instant öklendezésbe fordul minden lájvja a pedofil púposnak.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Ez sokmindent megmatyarász:
videa.hu/videok/film-animacio/amoba-rajzfilm.-BWsWRj22S6tNqCL7
itt van még ez a mestermű is.
videa.hu/videok/film-animacio/novak-elod-fobiasok-szigete-Kaufmann-tanar-ur-s9eDcR8RspOp0Nxh
talán lehetett volna háttérszínező (lol) valami útmelléki grafikagányoldánál. talán.
vérdíj target nr. 1
Bocsonat ez is fejlődési görbe. Mit szenved érte az alany. Ne is haragudjál. :D
Endre!
Ne hallgass a gonosz trollra!
Depi Dezső mindig veled lesz!
Ez az egész vlogolás/IT/grafika, miegymás teljesen tévút számára. Az anyja beszélte rá. Ő a jogban tudott volna elhelyezkedni, ahol "meg lehet baszni" embereket anélkül, hogy be kellene mocskolni a kezét.
Szerintem mindig is Patrick Bateman-ként képzelte el magát, holott max Újszász Saul Goodman-ja lehetett volna. Egy simlis zugügyvéd, aki nem riad vissza törvénytelenségektől sem (nyelftanilag ugyanis minden rendben). Annyi különbséggel, hogy míg Saul csak egy felvett zsidó név, és a sorozat szerint nem volt teljesen szociopata, szorult belé emberség elég sok esetben, Endre esetében ez nem áll fönn, ő ténylegesen zsidó, és szocio/pszichopata. Szerencsétlenségére pont a középúton van, nem elég jóképű, hogy Patrick Bateman legyen, továbbá nem elég éleseszű, hogy sztárügyvéd vagy milliárods vállalkozó legyen, de gyáva és gyenge ahhoz, hogy a saját kezébe vegye a dolgokat, ezért nem ül most börtönben gyilkosság miatt.
Az Tibi ánuszkapúja.
Jajj de jó, mehetne a közös collab rugós bekével.
sneci esetében Argentína = púpszász.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Így már érthető. A mínuszokból is kezdtem sejteni, hogy a kérdéssel is túl sokat néztem ki a gnómból. Elnézést kérek ezért! Legközelebb majd figyelek erre is!
Ott volt a Titán barátod is, ő be tud számolni neked, hogy milyen az élet ott.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Azt csiripelik a madarak, hogy kapott tényfeltárást SMSek formájában, de nem jött rá semmi válasz eddig.
Ez picit vicces, félelmetes hovs süllyedt innen a gnóm mára
🕎Endigame🕎
D_Dezső
(
x29)
Sep 26, 2022 12:19:26
x29)
I.Endre: "Nyílván megvagyok szeppenve ...
Csak egy kérdés Gyagyás! Mit jelent ez a "megetetted" a fütyköst? Elsőre a viagrára gondoltam, de Tibi mondta már korábban, hogy elfogyott, szóval nem hiszem, hogy arra kérdezett rá.
Szóval mivel kell "megetetni" a fütyit, hogy álljon? Ugye nem fehér négyzetes képekre kell ráncigálni, hogy "meglegyen etetve" ugye nem?
Anschluss
(
x4)
Sep 26, 2022 12:20:16
x4)
Ma beszelgettem egy osztrak es nemet teruleten banki meg jogi dologkkal kepben levo kollegaval, szerinte a BEKO-s feljelentes veri be a szoget Fifi nyugati koporsojaba (illetve az Atosos ellopott laptop, ha sikerul a rendorsegnek ravernie, marpedig ugy nez ki, sikerul)
egeszen biztos hogy ezutan kizarjak az osztrak segelyrendszerbol, es ha a tobbi ugyet vesszuk, es osszeadjak a hatosagok amit rola tudnak, az is valoszinu hogy kitlitjak az orszagbol
sajnos mivel Ausztria shcengeni orszag, a kitiltast nem kell klasszikus ertelemben erteni, de nem fog kapni sem munkavallalasi, sem letelepedesi engedelyt, anelkul meg max tursitakent lehet az orszagban, hitelt meg hitelkartyat meg vegkepp nem fog kapni
anschluss
egeszen biztos hogy ezutan kizarjak az osztrak segelyrendszerbol, es ha a tobbi ugyet vesszuk, es osszeadjak a hatosagok amit rola tudnak, az is valoszinu hogy kitlitjak az orszagbol
halászlé
(
x24)
Sep 26, 2022 12:20:18
x24)
Trollégák, ha megengedtek egy költői kérdést.
Gondolkoztok már az új faszerdőkön a szépreményű vekninek?
Szeretném már látni, ahogy sírva vonaglik a Korcs.
Gondolkoztok már az új faszerdőkön a szépreményű vekninek?
Szeretném már látni, ahogy sírva vonaglik a Korcs.
mergát el kell hívni bulikázni Pestre egy hétvégre; akkor endi letilt és jönnek a ravatal flokkok...
max5enutálnak
(
x47)
Sep 26, 2022 12:20:52
x47)
Mint az a végén kiderül, Endre csupán "színészkedte", hogy nem áll fel a fütyije. Ti meg butusok el is hittétek a megrendezett műsort!
El kell ismerni nagyon hiteles alakítás volt Endre. Ilyen zavartan, idegesen heherészni, miközben a piton vídia keménységű. Ez nem semmi apám!
Ezeket a szövegeket rögtönöztétek, vagy abban a 10 percben írtátok meg amíg nem volt live?
Nagyon hiteles tényleg, szép munka Gyagyás! Engem átvertetek :)
Impotens Endre:
"Nem fagy elég türelmes, látyod!
e-e-e-e erről majd Hétyfőn intyészkedem. Több dolgot is intézkedem de mosty ez így ... derült égből villámcsaphás, mer így aludni kéne hehehe nyem tuugyom hehe"
Tibi: "Akarsz aludni?"
Impotens Endre: "Most nyem, nyem feltétlenül."
I.Endre: "Nyílván megvagyok szeppenve ... hát basszus elég váratlan ..."
KOPP-KOPP megjött a futár.
Tibi: "Gyere állj fel bennem! Bennem kell fel ánni bazmegg nem íígy!"
I.Endre: (szűz kurvás zavart heherészés) "Jhészusomm! ... hihihihi Lefogsz így esni ott az ágy szélén"
Tibi: "Leszarromm"
I.Endre: "hihihihehehe ah-ah-ahhot képest amikor a bécsi lakásban leestél így elkezdtél síjnyi. Hihihi-hehehe ahh gyhe mosty mhh jááj. Na várjá. Meg ittunk is folyamatosan, neked kedved jön. Jááj Istenem, semmi gond csak én így ... na várjá."
csönd
Tibi: "Állj fel bennem! Azé van!"
I.Endre: "Jhó, jó jó ... mosty nyílfán, nyílfán mosty nyílfán csak színészkedem, hogy nem történik shemmi (sírós hangon) de ettől függetlenül ... hehe hehe ... függetlenül ... jhó nyem röhögök mint a fakutya."
El kell ismerni nagyon hiteles alakítás volt Endre. Ilyen zavartan, idegesen heherészni, miközben a piton vídia keménységű. Ez nem semmi apám!
Ezeket a szövegeket rögtönöztétek, vagy abban a 10 percben írtátok meg amíg nem volt live?
Impotens Endre:
e-e-e-e erről majd Hétyfőn intyészkedem. Több dolgot is intézkedem de mosty ez így ... derült égből villámcsaphás, mer így aludni kéne hehehe nyem tuugyom hehe"
I.Endre: (szűz kurvás zavart heherészés) "Jhészusomm! ... hihihihi Lefogsz így esni ott az ágy szélén"
I.Endre: "hihihihehehe ah-ah-ahhot képest amikor a bécsi lakásban leestél így elkezdtél síjnyi. Hihihi-hehehe ahh gyhe mosty mhh jááj. Na várjá. Meg ittunk is folyamatosan, neked kedved jön. Jááj Istenem, semmi gond csak én így ... na várjá."
csönd
I.Endre: "Jhó, jó jó ... mosty nyílfán, nyílfán mosty nyílfán csak színészkedem, hogy nem történik shemmi (sírós hangon) de ettől függetlenül ... hehe hehe ... függetlenül ... jhó nyem röhögök mint a fakutya."
Ezt csak azért idézem így, hogy többször is látható legyen. A 40 éves impotens homár teljes becsődölése. Persze az is lehet, hogy csak idomítják a pitonszt, évek óta stabilan tudja a play dead parancsot.
Köszönjük a leiratot!
halászlé
(
x24)
Sep 26, 2022 12:21:05
x24)
halászlé
(
x24)
Sep 26, 2022 12:21:53
x24)
Short report:
A bécsi csomagot kézbesitették KEF vette àt.
A púpszàszi csomag izgalmasabb.
De ne szaladjunk elöre.
De ne szaladjunk elöre.
halászlé
(
x24)
Sep 26, 2022 12:22:09
x24)
*mi van, pocsánat
Kártyen
Sep 26, 2022 12:23:55
Végül sikerrel ért véget a "Raktárvadászok" Sodi kiadása és Tibcédesz mindent eladott. (persze ami a Sotyiká-é. de DE a tv neeeem mert az az övé) és lett júró.
Sep 26, 2022 12:23:55
Biztatási kár
(
x10)
Sep 26, 2022 12:25:51
x10)
Itthon úgy van, hogy hiába van élő tajszámod, ha nincs bejelentett lakcímed, akkor nem él a TB. Ezért van sok embernek településszintű lakcímkártyája (nem csak hajléktalanoknak van). Ha így van Ausztriában is, akkor nem tud viagrát feliratni.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 26, 2022 12:25:59
x47)
A kopogás után hallható a kicsattanó öröm az impotens gnóm hangján: "végre! Talán így elterelődik a téma a döglött pöcsömről".
De nem :DDDD A vége az, hogy két férfi szerencsétlenkedik egymással és egyiknek sem áll fel a fasza :DDDD
De nem :DDDD A vége az, hogy két férfi szerencsétlenkedik egymással és egyiknek sem áll fel a fasza :DDDD
Retardalt nezo
Sep 26, 2022 12:26:15
Olyan mikor lesz mar lajfszba, hogy a kamera a plafont mutatja, csak sejtelmes hangok szurodnek be a lajfszba, majd hirtelen a Merci jelenik meg a kepen es vigyorgo szajan folyik ki a Sodigeci?
Sep 26, 2022 12:26:15
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 12:27:43
x15)
Endre!
Géza nem tud segíteni?
Nincs még egy autója vagy valami?
Géza nem tud segíteni?
Nincs még egy autója vagy valami?
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 26, 2022 12:28:01
x6)
Olyan mikor lesz mar lajfszba, hogy a kamera a plafont mutatja, csak sejtelmes hangok szurodnek be a lajfszba, majd hirtelen a Merci jelenik meg a kepen es vigyorgo szajan folyik ki a Sodigeci?
Carpenter
(
x2)
Sep 26, 2022 12:28:04
x2)
Talán már volt is ilyen vmi beteg, eldugott internetes oldalon..
D_Dezső
(
x29)
Sep 26, 2022 12:28:17
x29)
Mondjuk az vesse az első követ Endrére, akinek felállna a cerkája, ha egy érces hangú kőműves rákiabálna a sötétben, hogy "Gyere állj fel bennem! Bennem kell felállni bazmeg nem íígy!"
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 26, 2022 12:28:36
x5)
Valamelik streamben höbörgött endre,hogy mikor ott voltak a rendorok a szisza lehuzta a klotyon
tyodika
Sep 26, 2022 12:29:24
Nya fegre egy jo otlet! A kovetykezo Merszi lajfszban majd ez is lesz. Fel is pontozom!
Sep 26, 2022 12:29:24
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 12:31:11
x15)
Endre!
Ha már ZsidóBankosTroll nem ad kölcsönt neked, akkor Gézán keresztül még mindig adhat!
Ha már ZsidóBankosTroll nem ad kölcsönt neked, akkor Gézán keresztül még mindig adhat!
Kártyen
Sep 26, 2022 12:34:37
Sodi most hallotam "apu azért iszi mert te sírben "volt olyan tudományos tévhit, hogy aki veri a farkát annak elsorvad a gercince. Ha választhatnék Tibi és a gerinc között, Én verném.
Sep 26, 2022 12:34:37
nemet mondtak
(
x4)
Sep 26, 2022 12:38:14
x4)
Hát meg volt szeppenve a mimóza lelkecske?
Tényleg, te abberrált, gátlástalan, minden szégyenérzetet nélkülöző, magamutogató torzszülött, szhardarab!!!??? Te voltál megszeppenve?? Életedbe nem voltál még megszeppenve, max. eljátszottad a péküjjünki videóban.
Te impotens féreg!
Tényleg, te abberrált, gátlástalan, minden szégyenérzetet nélkülöző, magamutogató torzszülött, szhardarab!!!??? Te voltál megszeppenve?? Életedbe nem voltál még megszeppenve, max. eljátszottad a péküjjünki videóban.
Te impotens féreg!
buniBanki
(
x2)
Sep 26, 2022 12:39:29
x2)
Sodi most hallotam "apu azért iszi mert te sírben "volt olyan tudományos tévhit, hogy aki veri a farkát annak elsorvad a gercince. Ha választhatnék Tibi és a gerinc között, Én verném.
A faszlevágás vagy egy éjszaka Mercédesz-szel verrsenyt se biztos, hogy az úrhölgy nyerné
D_Dezső
(
x29)
Sep 26, 2022 12:40:24
x29)
Azt én is hallottam, egyből a Gyagyás ugrott be meg a púpos háta. Gondoltam is, hogy ha Puzsérék ismernék a fogykost biztos nem monanának olyat, hogy ez tévhit.
Kártyen
Sep 26, 2022 12:45:02
Most akkor menjünk bele. Bár nem akarok.
Pitonsz úgy sem kell fel egykönnyen. Akkor meddig gyúrhatta ő ameddig ilyen gerincen nem lett 40 éves korára. Elől púp a sörcitől ok. NA DE HÁTUL!?
Matematikus trollt kérek.
Sep 26, 2022 12:45:02
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 12:47:34
x15)
Endre!
Lehet "majd behozomra" enni a töröknél?
Lehet "majd behozomra" enni a töröknél?
Rumci
(
x2)
Sep 26, 2022 12:49:43
x2)
endre pedig már délután írtam a tibi lájfba hogy kapdosd be a viagrát, mert este dugni kell majd. Erre te? Mit csinálsz? Leszartad...
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Mitokondrium
(
x7)
Sep 26, 2022 12:51:36
x7)
Endre, te egyszeruen tul sokaig vartal a nemi elettel mint olyannal. Reg impotens lettel, mire vegre van kibe logatni a pitont.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
SodiFanGirl
Sep 26, 2022 12:51:59
olyan finom kekszes milka csokit keresek regota, most megkivant :D
Sodika ha jossz Pupszaszra hozhatnal.
Sep 26, 2022 12:51:59
Elnökúr
Sep 26, 2022 12:52:17
endre pedig már délután írtam a tibi lájfba hogy kapdosd be a viagrát, mert este dugni kell majd. Erre te? Mit csinálsz? Leszartad...
KTM??
Sep 26, 2022 12:52:17
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 26, 2022 12:53:32
x23)
Gyagyás megvolt már az ingyen konyha és utcán vagytok már? Ha igen, akkor a férjed lője fel a lájvot, és kezdjen dolgozni. Mert ugye mostantól csak az utcáról szabad dolgoznia, míg te nem leszel főbérlő.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 12:54:40
x15)
Gyagyás megvolt már az ingyen konyha és utcán vagytok már? Ha igen, akkor a férjed lője fel a lájvot, és kezdjen dolgozni. Mert ugye mostantól csak az utcáról szabad dolgoznia, míg te nem leszel főbérlő.
Endre!
Lehetne olyan lájf, hogy árulod a testedet a Szisza megörködik a pénzen!
xray
(
x21)
Sep 26, 2022 12:55:36
x21)
egy dolog motoszkál a zsugorított agyában: baszni kell. erre úgy megszeppen, h a piton azonnal alvó üzemmódba kapcsol. a köznyelv meg impotenciának hívja. gyagyás, egy buzi impotens vagy.
Mitokondrium
(
x7)
Sep 26, 2022 12:57:18
x7)
Short report:
De ne szaladjunk elöre.
De ne szaladjunk elöre.
Tehat kaptak egy nem vart csomagban drogot ismeretlen feladotol, amit kibontottak es rogton el is kezdtek tolni? Istenem, ennel hulyebb mar nem lehet egyetlen ember sem!
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 12:57:24
x15)
Endre!
Ausztriában is van BAR* lista?
* Nem BÁR, hanem BAR.
* Nem BÁR, hanem BAR.
balek
(
x10)
Sep 26, 2022 13:00:38
x10)
Mindig nevetek, ha arra gondolok, hogy a flokk első epizódjaiban őszintén elhitte, hogy menő videós lehet.
Akkor még mogyorósi meg víár volt a példa, magához és a gyenge képességeihez képest igyekezett is.
Utazás, minden héten fejlődik a flokk, kipróbált mindent, amit az alacsony iq-jával megvalósíthatónak érzett.
Aztán folyamatosan beköszöntött a valóság. Hol van már mogyorósi, az utazós, ilyen-olyan kritikás flokk. Hol van a hússzoros megtérüléssel kecsegtető deficás hafer története. Hol vannak a percekig sorolt kiadások, amivel menőzött a gyagyás mint anno iskolában.
Mára alig maradt valamije, de legfőképp az álmait vesztette el.
Már nem kell neki medencés iroda, valódi nő és család. Néha felbüfög egy jogsi, béranya, hasonló angyalszárny kategóriájú álomképet.
De már tudja, hogy esélytelen, végérvényesen lecsúszott.
Ma már csak a mának él. Fedelet szeretne estére, mert a hideget nehezen bírja még a hikomat testecske. Még bízik a marékszámra vett viagrában, hogy életre tudja lehelni a fütyit. Még hisz a kártyákban, hogy pár napig megtudja vásárolni vele egy hajléktalan szerelmét.
De lassan megérti, hogy már ez is tarthatlan.
Egyre közelebb a nap, amikor még a tranyó, mindenki által megvetett, hínárhajú csöves tranyó is elhagyja egy keményfaszú hajléktalanért.
Endre pedig hazaköltözik Újszászra, hogy beteljesítse a sorsát: apjához hasonlóan alkoholistaként, Goldától kunyizott apróból fizet egy kört a Fecske presszóban, miközben a régi szép időkről mesél, amikor menő külföldi programozó volt, tele kütyükkel, egyszerre két lakással. A többi alkesz nevet rajta, nem vele, majd ahogy elfogy a pénzecske, magára hagyják.
Endre pedig szépen az asztalra borulva alszik a sarokban.
Az Univerzum egyensúlyba kerül.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Akkor még mogyorósi meg víár volt a példa, magához és a gyenge képességeihez képest igyekezett is.
Utazás, minden héten fejlődik a flokk, kipróbált mindent, amit az alacsony iq-jával megvalósíthatónak érzett.
Aztán folyamatosan beköszöntött a valóság. Hol van már mogyorósi, az utazós, ilyen-olyan kritikás flokk. Hol van a hússzoros megtérüléssel kecsegtető deficás hafer története. Hol vannak a percekig sorolt kiadások, amivel menőzött a gyagyás mint anno iskolában.
Mára alig maradt valamije, de legfőképp az álmait vesztette el.
Már nem kell neki medencés iroda, valódi nő és család. Néha felbüfög egy jogsi, béranya, hasonló angyalszárny kategóriájú álomképet.
De már tudja, hogy esélytelen, végérvényesen lecsúszott.
Ma már csak a mának él. Fedelet szeretne estére, mert a hideget nehezen bírja még a hikomat testecske. Még bízik a marékszámra vett viagrában, hogy életre tudja lehelni a fütyit. Még hisz a kártyákban, hogy pár napig megtudja vásárolni vele egy hajléktalan szerelmét.
De lassan megérti, hogy már ez is tarthatlan.
Egyre közelebb a nap, amikor még a tranyó, mindenki által megvetett, hínárhajú csöves tranyó is elhagyja egy keményfaszú hajléktalanért.
Endre pedig hazaköltözik Újszászra, hogy beteljesítse a sorsát: apjához hasonlóan alkoholistaként, Goldától kunyizott apróból fizet egy kört a Fecske presszóban, miközben a régi szép időkről mesél, amikor menő külföldi programozó volt, tele kütyükkel, egyszerre két lakással. A többi alkesz nevet rajta, nem vele, majd ahogy elfogy a pénzecske, magára hagyják.
Az Univerzum egyensúlyba kerül.
nabejj
(
x3)
Sep 26, 2022 13:00:58
x3)
Endre!
* Nem BÁR, hanem BAR.
* Nem BÁR, hanem BAR.
Őket egy másik listára rakták fel.
Az alkoholistára.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 13:03:26
x15)
...
...
...
Jonciii!
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 26, 2022 13:03:47
x6)
Endre, azon gondolkoztam, hogy minek neked az a lógó szamárfasz?
De tényleg, full impotens vagy, még 1-2 év és viagrával sem fogsz félpuha állapotba kerülni.
Egy út van előtted, vágasd le, fordíttasd be, és kezdj el kurválkodni.
Van hozzá tehetséged.
De tényleg, full impotens vagy, még 1-2 év és viagrával sem fogsz félpuha állapotba kerülni.
Van hozzá tehetséged.
kérdések
Sep 26, 2022 13:06:17
Endre, mi a véleményed az IMPOTENCIÁRÓL?!!
Sep 26, 2022 13:06:17
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 13:07:32
x15)
Endre, azon gondolkoztam, hogy minek neked az a lógó szamárfasz?
Van hozzá tehetséged.
Van hozzá tehetséged.
Kártyen
Sep 26, 2022 13:08:08
Endre, mi a véleményed az IMPOTENCIÁRÓL?!!
De tuti gyerkeknél nem lenne. (ezzel nem tippeket adok) Rohadt köcsög pedó!
Sep 26, 2022 13:08:08
Baxi
(
x2)
Sep 26, 2022 13:09:39
x2)
Endre rohadj meg, te elittad, eldrogoztad azt a maradék agyad is bazdmeg. Epeszű embernek eszébe nem jutna, hogy az impotens faszával többszáz ember előtt megalázza magát. Kétlem, hogy ennyi ésszel már bármilyen gány munkát megszereznél. Az utcán van a helyed, oda tartozol.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 26, 2022 13:11:19
x23)
Gyagyás ha Golda a diplomás apádat elhajtotta, és téged felhasználva utcára rakata, mikor egy lumpen alkoholista lett belőle, akkor veled, aki csak egy érettségivel rendelkezik és már azért lepaszolt a rokonokhoz, hogy nyugodtan kurhason, mit fog csinálni, most hogy egy lumpen alkoholista lett belőled is?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
-
Sep 26, 2022 13:15:20
Endre, ha te leszel a bécsi szopófantom, akkor nem probléma, hogy negyvenéves korodra full impotens lettél.
A tegnapi liveban volt is két hajléktalan a padok mögötti részen, csak meg kellett volna várnod, amíg elalszanak.
A tegnapi liveban volt is két hajléktalan a padok mögötti részen, csak meg kellett volna várnod, amíg elalszanak.
Sep 26, 2022 13:15:20
gobesug
(
x30)
Sep 26, 2022 13:15:37
x30)
Regen az ilyet lefejeztek de legalabb megegettek a varos foteren a nep nagy oromere
balek
(
x10)
Sep 26, 2022 13:24:33
x10)
Endre mivel impotens, ezért pornóra és kurválkodásra is alkalmatlan.
Negyvenéves korára eljutott oda, hogy a nincstelen, intézetis cigányok alatt van minden szempontból.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Negyvenéves korára eljutott oda, hogy a nincstelen, intézetis cigányok alatt van minden szempontból.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 26, 2022 13:32:26
x5)
Jonciii
(
x8)
Sep 26, 2022 13:40:36
x8)
Jonciii!
Természetesen :D
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 13:43:08
x15)
Endre!
Nézd a dolgok jó oldalát!
Legalább nem kell gyorhajtásért fizetned amit egy másik kontinensen követtél el nyaralás közben.
Nézd a dolgok jó oldalát!
Legalább nem kell gyorhajtásért fizetned amit egy másik kontinensen követtél el nyaralás közben.
VibrációsPéniszgyűrű
Sep 26, 2022 13:43:15
Tapasztalt fórumozóktól kérdezem, hogy régen vagy régebben Endre nem tudott volna valamilyen grafikus vagy grafikával foglalkozó vállalkozóként? Tudtommal grafikussrác nicknévvel is jelen volt online. Azért akkoriban a photoshopot csak ki tudta volna úgy tanulni, hogy ne borsófőzelékért retardálkodjon.
Sep 26, 2022 13:43:15
sodirajongója
Sep 26, 2022 13:44:03
kezdem úgy érezni hogy ez nem is egy rajongói fórum mi a fasz bajotok van de tényleg?! egy kissé kelekótya de tökre szerethető meleg srácot miért kell így megalázni?
Sep 26, 2022 13:44:03
Maffiózó
(
x1)
Sep 26, 2022 13:44:15
x1)
Fifi mi a szitu? Lett valami nyugis helyed ahol tudod intézni az Ügyeidet?
Karib
(
x10)
Sep 26, 2022 13:44:20
x10)
Vajon maradnak ugyanott ma éjszakára, vagy megint sneci megint a púpjára veszi azt a három nejlonszatyornyi vagyonát, és nekivág a bécsi estének?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Karib
(
x10)
Sep 26, 2022 13:45:19
x10)
kezdem úgy érezni hogy ez nem is egy rajongói fórum mi a fasz bajotok van de tényleg?! egy kissé kelekótya de tökre szerethető meleg srácot miért kell így megalázni?
sodipedia.sodika.org/wiki/Ez%C3%A9rt_nincsenek_SoDI-nak_val%C3%B3di_rajong%C3%B3i
Optimusz
Sep 26, 2022 13:45:21
Hát, igen...
Police.hu körözés. Delikvens kiírja facera, mikor, hol "lép" fel. Rendőri biztosításos helyszín. Delikvens fellép, megy tovább...
Sep 26, 2022 13:45:21
Penzmento
(
x6)
Sep 26, 2022 13:49:47
x6)
Retardrajzás
*ásít*
🕎Endigame🕎
*ásít*
Och-Kom Taot
(
x3)
x3)
Valamelyik videós trolléga tudna egy olyan anyagot összevágni, ami kifejezetten a lakásokban történt károkozásokat dokumentálja? Asztal hajigálástól hűtő szétütésig minden mehetne bele és ezt lehetne egyből küldeni a szállásadóknak.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
banshee
(
x24)
Sep 26, 2022 13:49:59
x24)
Mint az a végén kiderül, Endre csupán "színészkedte", hogy nem áll fel a fütyije. Ti meg butusok el is hittétek a megrendezett műsort!
Impotens Endre:
csönd
Impotens Endre:
csönd
Akkor megvolt a máSoDIk felsülés is? Ez shiker!
banshee
(
x24)
Sep 26, 2022 13:51:29
x24)
Ha már a piton nem fog...
Trollok harca
(
x5)
Sep 26, 2022 13:51:57
x5)
asodi lesz az első hajléktalan aki immunis a szopófantomra!
Miskolci alvósejt
banshee
(
x24)
Sep 26, 2022 13:52:49
x24)
Majd belehúz egy picikliküllőt.
nabejj
(
x3)
Sep 26, 2022 13:53:07
x3)
Ő maga vállalja majd a szopófantom szerepet.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 26, 2022 13:53:15
x47)
Kurva jó ez a kép! A kapcsolati dinamikájukban egyértelműen a púpos impotens a nő (végül is van domborulata és a nőknek nem szokott merevedésük lenni) és Tibor a férfi, de ez a testbeszédben mutatkozik meg igazán. Az összekulcsolt lábú, letört kacsójú, nyafogós buzika, meg a terpeszben ülő, hőbörgő, agresszív, domináns férfi.
banshee
(
x24)
Sep 26, 2022 13:54:14
x24)
Mondjuk az vesse az első követ Endrére, akinek felállna a cerkája, ha egy érces hangú kőműves rákiabálna a sötétben, hogy "Gyere állj fel bennem! Bennem kell felállni bazmeg nem íígy!"
Ahelyett hogy Tibi állt volna fejen, púp meg beletűri a faszpinába a lankadt angolnát, mint a kesztyűujjat...
max5enutálnak
(
x47)
Sep 26, 2022 13:54:31
x47)
Persze, hisz ő a szopófantom! Orálisan elégít ki egy csöves férfit!
-
Sep 26, 2022 13:57:41
Sep 26, 2022 13:57:41
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2022 13:58:10
x136)
szerintem a "nem vagy elég türelmes" örökre bevonul a sodizmusok közé.
nemet mondtak
(
x4)
Sep 26, 2022 13:59:48
x4)
szerintem a "nem vagy elég türelmes" örökre bevonul a sodizmusok közé.
És milyen érdekes, a pedofilokra is pont ugyenezt mondják...
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 26, 2022 14:01:29
x6)
Te vagy az CVI?Ma a sodivédő személyiséged kerekedett felül a buksiban?
Ugye bevetted a gyógyszereid?
egynadrág
(
x2)
Sep 26, 2022 14:01:32
x2)
Nekem tökre átjött, az első pár napban lehetett ilyen érzése az embernek.
Manapság viszont instant öklendezésbe fordul minden lájvja a pedofil púposnak.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 14:01:48
x15)
Tapasztalt fórumozóktól kérdezem, hogy régen vagy régebben Endre nem tudott volna valamilyen grafikus vagy grafikával foglalkozó vállalkozóként? Tudtommal grafikussrác nicknévvel is jelen volt online. Azért akkoriban a photoshopot csak ki tudta volna úgy tanulni, hogy ne borsófőzelékért retardálkodjon.
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2022 14:02:40
x136)
sneci nem is viagrát kell venned a buzuláshoz, hanem tibinek türelem tablettát.
hátha azzal shikerül!
hátha azzal shikerül!
Kötőjel
(
x12)
Sep 26, 2022 14:10:13
x12)
videa.hu/videok/film-animacio/novak-elod-fobiasok-szigete-Kaufmann-tanar-ur-s9eDcR8RspOp0Nxh
talán lehetett volna háttérszínező (lol) valami útmelléki grafikagányoldánál. talán.
balek
(
x10)
Sep 26, 2022 14:13:28
x10)
Vágyálmok 20 éve: grafikus24
Vágyálmoo 5 éve: rajztábla, csontanimáció
Vágyálmok ma: két sör után sikerül ráfirkálni a hitelpapírra, hogy KCF
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 26, 2022 14:16:15
x3)
Hajjaj Fifike, lehet hogy napi 20 Hejneken nem feltétlenül nem idéz elő merevedési zavarokat?
Írni kéne a söjgyájnak, hiszen ezt nem tüntették fel a dokumentációban!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Írni kéne a söjgyájnak, hiszen ezt nem tüntették fel a dokumentációban!
Ásó27
(
x68)
Sep 26, 2022 14:18:31
x68)
Át is mentettem ezeket a gyöngyszemeket trashvodra!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kártyen
Sep 26, 2022 14:19:02
Vágyálmok 20 éve: grafikus24
Bocsonat ez is fejlődési görbe. Mit szenved érte az alany. Ne is haragudjál. :D
Sep 26, 2022 14:19:02
nabejj
(
x3)
Sep 26, 2022 14:20:28
x3)
Endre, lassan mindenki végez a melócsában, indítsátok a csöves lájvot!
Nem ezért baszattunk ki titeket, hogy csatornapatkánykodjatok!!!
Nem ezért baszattunk ki titeket, hogy csatornapatkánykodjatok!!!
rBali
(
x24)
Sep 26, 2022 14:22:52
x24)
Ha esetleg Fifi úgy képzeli a németországba menekülés megoldás lesz akkor el kell keserítselek gyagyás. Tibi nem fog csak úgy kiutazgatni oda BP-ről. Ez a Bécs-Budapest távolság pont megfelelő neki, ha gond van hamar haza tud jönni, Jutkával úgyis együtt lesznek még, szóval készülj a teljes magányra.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
nabejj
(
x3)
Sep 26, 2022 14:27:49
x3)
Endre, szerintem menj előre németországba, a cica meg majd megy utánad budapestről, csak előtte intézi a raktárat, meg baszatja magát a kemény faszú hajléktalanokkal.
Vehetnél neki alvós kocsiba jegyet(3x).
Vehetnél neki alvós kocsiba jegyet(3x).
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 14:27:58
x15)
... szóval készülj a teljes magányra.
Endre!
Depi Dezső mindig veled lesz!
csicskovics
Sep 26, 2022 14:29:04
Ez az egész vlogolás/IT/grafika, miegymás teljesen tévút számára. Az anyja beszélte rá. Ő a jogban tudott volna elhelyezkedni, ahol "meg lehet baszni" embereket anélkül, hogy be kellene mocskolni a kezét.
Szerintem mindig is Patrick Bateman-ként képzelte el magát, holott max Újszász Saul Goodman-ja lehetett volna. Egy simlis zugügyvéd, aki nem riad vissza törvénytelenségektől sem (nyelftanilag ugyanis minden rendben). Annyi különbséggel, hogy míg Saul csak egy felvett zsidó név, és a sorozat szerint nem volt teljesen szociopata, szorult belé emberség elég sok esetben, Endre esetében ez nem áll fönn, ő ténylegesen zsidó, és szocio/pszichopata. Szerencsétlenségére pont a középúton van, nem elég jóképű, hogy Patrick Bateman legyen, továbbá nem elég éleseszű, hogy sztárügyvéd vagy milliárods vállalkozó legyen, de gyáva és gyenge ahhoz, hogy a saját kezébe vegye a dolgokat, ezért nem ül most börtönben gyilkosság miatt.
Sep 26, 2022 14:29:04
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 26, 2022 14:29:48
x6)
Fifi a döner csipős volt? Lüktet már a lyukad ha már a piton nem?
Hetyetye ne ezt ne.
gobesug
(
x30)
Sep 26, 2022 14:32:40
x30)
[quote=Trollul Madár]Endre!
így van Endre!
München közel is van és úgy hallottam, alig van ott magyar, alacsony a trolltámadás veszélye!
így van Endre!
München közel is van és úgy hallottam, alig van ott magyar, alacsony a trolltámadás veszélye!
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2022 14:33:14
x136)
németország már nem elég türelmes sneci fogadására.
Kártyen
Sep 26, 2022 14:33:59
Fifi a döner csipős volt? Lüktet már a lyukad ha már a piton nem?
Az Tibi ánuszkapúja.
Sep 26, 2022 14:33:59
bazdmegsodi
Sep 26, 2022 14:34:12
Endy, gyere haza, itthon már 60€-ért kapsz szobát, közel a vasúthoz.
Jajj de jó, mehetne a közös collab rugós bekével.
Sep 26, 2022 14:34:12
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 14:34:42
x15)
Endre!
A régi nácik Argentínába menekültek.
Még menekülő nácinak is béna vagy.
Hahó
(
x136)
Sep 26, 2022 14:35:45
x136)
Endre!
sneci esetében Argentína = púpszász.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 14:38:16
x15)
Endre!
Menekülj Braziliába!
Valakinek csak ki kell mentenie a béranyát a reptérről és visszavinnie a favellába a szerencsétlent.
Menekülj Braziliába!
Valakinek csak ki kell mentenie a béranyát a reptérről és visszavinnie a favellába a szerencsétlent.
VibrációsPéniszgyűrű
Sep 26, 2022 14:38:47
Így már érthető. A mínuszokból is kezdtem sejteni, hogy a kérdéssel is túl sokat néztem ki a gnómból. Elnézést kérek ezért! Legközelebb majd figyelek erre is!
Sep 26, 2022 14:38:47
dilomalo
(
x1)
Sep 26, 2022 14:39:20
x1)
megleptél púpos, miután kibasztak a szállásról tegnap és az utcán csöveztetek azért látom, kezdett leesni, hogy a Tibi azért keményen lehúzgál téged.
Folyamatosan kérte a kártyát, meg a pénzeket, te meg már láttad, hogy ez így nem jó.
Érdekes, hogy mégis van ami át tud hatolni az auti péncélon
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Folyamatosan kérte a kártyát, meg a pénzeket, te meg már láttad, hogy ez így nem jó.
Érdekes, hogy mégis van ami át tud hatolni az auti péncélon
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 26, 2022 14:40:27
x4)
Endre!
Menekülj Braziliába!
Menekülj Braziliába!
Ott volt a Titán barátod is, ő be tud számolni neked, hogy milyen az élet ott.
Soderátor
Sep 26, 2022 14:40:49
végül sikerült kapcsolatba lépni (ugy hogy válaszolt is) a legutobbi airbnbs tulajjal valakinek? Jo lenne ha kiraknák öket onnan is.
Sep 26, 2022 14:40:49
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 14:42:14
x15)
végül sikerült kapcsolatba lépni (ugy hogy válaszolt is) a legutobbi airbnbs tulajjal valakinek? Jo lenne ha kiraknák öket onnan is.
Azt csiripelik a madarak, hogy kapott tényfeltárást SMSek formájában, de nem jött rá semmi válasz eddig.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 26, 2022 14:42:40
x47)
Egyszerű a megoldás, endre mindenben tehetségtelen, kivétel nélkül. Nem véletlenül fordított Midas a beceneve. Tök mindegy mivel foglalkozott volna, 40 éves korára csöves lett volna, mint most.
Rend van, na!
Rend van, na!
Trollul Madár
(
x15)
Sep 26, 2022 14:44:57
x15)
Endre!
Vagy menekűlj Észak-Kóreába!
Ott nehezebb háromszögelni de már úgy belejöttünk!
Csendesmegfigyelő simán háromszögelne téged bármelyikmunkatáborbanairbnb-ben.
Vagy menekűlj Észak-Kóreába!
Ott nehezebb háromszögelni de már úgy belejöttünk!
Csendesmegfigyelő simán háromszögelne téged bármelyik
Elnökúr
Sep 26, 2022 14:57:11
Lófaszt! Endre! Olyan országot keress, ahonnan nincs kiadatás. Valamelyik banán köztársaság legyen a cél.
Borz Endre
Sep 26, 2022 14:57:11
rBali
(
x24)
Sep 26, 2022 14:57:24
x24)
Mi a helyzet Endi?
Ez a legjobb idő a hibák kijavítására. Az előző putriban még egy nyomi erkély sem volt, itt az idő kivenni egy olyan lakást ami hasonlóan tágas, nagy fürdőkádja van és nagy erkélyes, hogy reggelente ott szürcsölhesd a kávédat.
Ha tényleg lenne pénzed mint ahogyan azt állítod már simán találtál volna egy ilyen lakást klímával, korszerű nyílászárókkal.
Hiszen te senior programozó vagy milliókkal a zsebedben, nem igaz? Mire vársz akkor?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ez a legjobb idő a hibák kijavítására. Az előző putriban még egy nyomi erkély sem volt, itt az idő kivenni egy olyan lakást ami hasonlóan tágas, nagy fürdőkádja van és nagy erkélyes, hogy reggelente ott szürcsölhesd a kávédat.
Ha tényleg lenne pénzed mint ahogyan azt állítod már simán találtál volna egy ilyen lakást klímával, korszerű nyílászárókkal.
Hiszen te senior programozó vagy milliókkal a zsebedben, nem igaz? Mire vársz akkor?
Penzmento
(
x6)
Sep 26, 2022 14:59:15
x6)
Ez picit vicces, félelmetes hovs süllyedt innen a gnóm mára
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A sitten meg jól érezné magàt a nembuzi sodi