A szép faszpinás emlékek miatt ment oda elmélkedni
A hangulat jóindulatú és tréfás
A komoly snecológusok mostantól biztos minden nap ügyeletben lesznek a nyegyedév végéig, bármikor bekövetkezhet a teljes összeomlás élőonline. Arról nem szabad lemaradni :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Megérdemli
Punszisza a lekjopp!
Gondolom ebbe a 4500ba benne van a mostani segély amit még nem kapott meg, de már számol vele.
legalabb azt el kene erni hogy kibassza es bukja a 200 eur letétet.
Azok is legalább akkora faszszopók csak nem mutatják magukat a támogató férgek
Punszisza a lekjopp!
Meg amit a dörpe+devizás+kibaszottkovácsmárk+becsületeszoli kvartett tagjai törlesztenek :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kéne egy warning-mutató az oldalsávba és a sodipádiára, nehogy most menjen valaki síelni.
igen, 4500-1800 segély = 2700
1700 hitelkeret plusz 1000 lehet goldánál.
ez az összes pénze kb.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Gezondheid! Her Prof!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Faszügyileg mondjuk megértem nincs az a buzi akinek erre a csöves alkoholista gecire álljon fel...Endinek is csak néha sikerul
Punszisza a lekjopp!
A legszebb az egészben hogy az az 1700 euró 2125 euróba kerül neki
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
régen nekem is feállt és 23 cm volt
pizony
A legtöbb szemüvegnél 2-3 év után foltokban lekopnak a különböző páramentesítő rétegek.
Ilyet még nem tapasztaltam, de pont így néz ki ha nem takarítom a lencséket minden nap
Ebben valszeg sokat segít a gyomorsav és alkohol kombó. :D
Achtung!!
Miért, hol a szemüveged?
Ja, rajtad van?!
Szerintem sodi a beviakrázott faszával prosztata fejést csinált mikor mercit fosón szúrta, én legalábbis így értelmeztem.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Ezt most vette, nem?
Mifaaaaaaaaaaaan

Forrás: Yt.
Borz Endre
Miért van egy olyan érzésem hogy ez csak egy kis tegnap éjszakai köpet? :D komfort érzet neked? Hát ugyan olyan retekben úszó hajléktalan vagy mint a merga... Úgy nézel ki mint amit most szartak ki, dobtak be a centrifugába. Ide érzem a szúrós ammónia szagod a besza behugytól. PFEJ
szűzfiu
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Tudtommal ez még mindig az a szemüveg ami Gyomán is eltűnt 2 percre. Egyébként nem feltétlenül kell annyi időnek eltelnie. Ha nem a szemüvegekhez kapható tisztítószerrel vagy ph semleges folyékony szappannal takarítja akkor a réteg ugyanúgy megsérül (pl. konyhai zsíroldó mosogatószer elég káros a rétegekre).
szóltam az illetékesnek.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Azert en sajnalom a biztonsagi szemelyzetet.
mert oke a takaritok elintezik errefele nyugaton meg a kutyaszarti s porszivoval szedik fel,meg az utcasepres is gepesitve van,de az emberi tenyezo ezt a behugyozott osszehanyt fataszpikdatat kikiserni az utcara.
Es nem rughatod fejbe sem mert megiscsak nyugaton vagy.
contains language which some may find offensive
benne vannak a lehetséges közületek is?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lehet javítani vagy hitelkártyen egy újra?
rBali ellopta és megrongálta!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Polírozással lehetne de ugye akkor a formavesztés miatt torzítana a lencse. Új szemüveget tanácsos ilyenkor venni, ha zavarja az illetőt.
Nem tudom ki az az rBali, nem ismerek semmiféle rBalit. Az rBali az egy rMáté. Gábor. Mindegy
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ne ne ne,ezt most ne.Tiltalak a gecibe:-D
Lehet várni kell vele. Holnap kezd de tegnap mintha azt mondta volna hogy egybe holnap is ír alá. Tehát még lehet nincs állományba. Ha nincs állományba akkor jó esélyel az AMS-nél sincs kijelentkezve és ha a tényfeltárások miatt nem kerül állományba akkor az AMS még játszik neki. Ha viszont kikerül onnan és utána vágják ki, akkor Game Over neki. Legalábbis Hahó mintha ilyent irt volna korában és erre játszik ö is a listákkal most.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
itt szó sincs szerelemről! fifike maga mondja ki, hogy anyagi javakért szexet (baszást inkább) vár el - ezzel tud a legjobban felbaszni, hogy cejelmes sétálgatásokról, meg jomatikáról pofázik....
és akkor ráadásul ő úgy fog meghalni, hogy nem fizetett szexért és erre nagyon püszke! XXDDDD
Ezen külön nagyon nevettem, és ebben a szét hugyozott, sörrel leborított, lehányt nadrágban meg a múlt századi kínai turkálós pulcsiban fog holnap megjelenni melócsában. Az igénytelen kurva anyád gyagyás!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Utoljára azt mondta, hogy hétfőn kezd azért nem rohan ma Golda szoknyája mögé.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Továbbá számítógépes játék-újságíró :)
Abszolút.
Nagy meglepetésre meg a részeg csöves, aki összeokádta a padlót, az magyar volt. Nem csodálom, ha gyűlölnek minket az osztrákok, teleszarjuk őket alkoholista csövesekkel
Azt mondja reggel 9-kor jelenése van az új munkahelyen és a Golda beszélte le, hogy púpszira menjen, mert csak fölösen vonatozna azért, hogy 2 órát ott legyen. (meg ugye nem bírja elviselni a balfasz buzi kisfiát)
kissendrevagyok
14 éves szinten van, aki most vesztette el a szüzességét...neki ez új...mégha valami normális nője lenne, aztán azt tolná a pofánkba....
én azon csodálkozom, hogy a napi kakát még nem kezdte el rendszeresen részletezni
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
a sodi nyelvtanilag mindig pontosan fogalmaz. megpróbálkozott a női szereppel is. tibi megrakta felcsatolhatóval vagy sima vibrivel
nézd a jó oldalát, még mindig jobb, mintha tajgi őrjöngene itt, hogy nem rakták kakilóba a börtönben
ha lenne összehasonlítási alapja, talán a szarát is mutogatná - de mivel még ilyen nyilvános helyet még nem találtak ki (a szauna analógiájára), ahol egymás ürülékét lehetne méregetni; ezért ez még nincs napirenden...
Gondolom az is kozrejatszott tibinel az ajfonhet hianyan tul,hogy keves volt a drog,keseru,sor,agynyugalom.
mert vay menekulni kellett ket airbnb kozott vagy endrus akarta a lankadt slagot nyomkodni.
Legalabb Lyucusnal eldontheti tibor,hogy leszopja-e Jozsit meg mariot vagy nem.
a gurulkak meg ugyis osszedobjak sorre ha maskent nem akor yt bevetelbol.
Szoval nem igazan erdekli ot endre.
Honnan tudod tartottad a gyertyát mikor kiverte a fogam a szamárfasszal?
Illetve csak egy helyet akart, ahonnan nem kell napokon belül elcuccolni és serpázni át a városon! :( Képtelen voltál megadni számára a biztonságot.
A zsidó bankok pénzébe volt szerelmes. Pedig ha megvette volna a sziszának az iphone 5-öst ios 10-el akkor még most is ott dorombolna a kandúr
Gecis hányós lavór
Még a tranyó a hibás, mert nem érti meg, hogy attól, hogy ingyenkonyhára járnak, és egy 20 ezres telefont sem tud megvenni neki asodi, még teli van pénzzel!
Mifaaaaaaaaaaaan
Tibor azt mondta a tegnap délutáni liveban, hogy azért kell neki az iphone mert minőséget akar készíteni.
....nem láttunk még ájfónos hajléktalant....
3D-s lesz a telibefosott tanga.
Na ez meg a másik zsenialitása ezeknek a retkeknek, hogy mindenki kussban akár napokig, majd egyszerre nyomják a az igénytelenkedésüket. Nem hiába hívogatja őket az utca meg a blaha..
Persze hogy kamu. A livejai 99%-ban csak a feje látszik.
Tibi_bácsi_feltámadt
Oct 02, 2022 15:12:47
Most hallgatom a korcs videóját és még mindig meg tud lepni. Te féreg, mi az anyád picsáját kaptál eddig a retyóvirágtól? ( tudjuk, hogy lurkolsz).
1, Hajléktalan lettél miatta . Konkrétan miatta repültél a Thaliastrasséról
2, Elvert jó párszor, már véresre is
3, Ki tudja milyen betegségeket. Kenegeted még jóddal a szamárfaszt?
4, Egy csomó pénzt költöttél rá, aminek lett volna jobb helye is. útiköltség, ruhák, minőségi ételek, nem is sorolom tovább.
5, Olyan kriptonitot, amivel a trollok kirúgatnak melócsá megkezdés előtt. Ha nincs fingóstranyó, nincs Lyudkaverés sem.
6, Fenyegetést miatta Villámtól. Szerencséd, hogy az is csak olyan szájhős, mint Vahur meg fulfing.
Te féreg, másnak ennek a negyede is elég lenne ahhoz, hogy ne könyörögjön neki, hanem kidobja az életéből és akár börtönbe is juttassa. De te csak vegyed neki a vonatjegyet, amit nem használ fel.
Itt most te vagy az áldozat, de ilyenkor eszembe jut apád, anyád a "ne legyen belőle rendszer", a Szetey-montázs, Gaudi leégetése, Pál Marci és a biciklitúra, Bándy Kata, Andi zaklatása, és azt mondom, csak a töredékét okozta neked a fostos tranyó, annak, amit megérdemelsz.
4, Egy csomó pénzt költöttél rá, aminek lett volna jobb helye is. útiköltség, ruhák, minőségi ételek, nem is sorolom tovább.
5, Olyan kriptonitot, amivel a trollok kirúgatnak melócsá megkezdés előtt. Ha nincs fingóstranyó, nincs Lyudkaverés sem.
6, Fenyegetést miatta Villámtól. Szerencséd, hogy az is csak olyan szájhős, mint Vahur meg fulfing.
Te féreg, másnak ennek a negyede is elég lenne ahhoz, hogy ne könyörögjön neki, hanem kidobja az életéből és akár börtönbe is juttassa. De te csak vegyed neki a vonatjegyet, amit nem használ fel.
Itt most te vagy az áldozat, de ilyenkor eszembe jut apád, anyád a "ne legyen belőle rendszer", a Szetey-montázs, Gaudi leégetése, Pál Marci és a biciklitúra, Bándy Kata, Andi zaklatása, és azt mondom, csak a töredékét okozta neked a fostos tranyó, annak, amit megérdemelsz.
Oct 02, 2022 15:12:47
Ásó27
(
x68)
Oct 02, 2022 15:13:14
x68)
Szerinted bárki is meg fog téged sajnálni pedofil? Még a saját anyád is gyűlöl téged. Vagy arra játszol, hogy a tranyót megutálják a seggnyalói? Déjzike meg lencsi lencsi? Ha a tranyó élőben verne agyon kismacskákat, ők akkor is tapsikolva küldenék a donést.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Oct 02, 2022 15:13:18
x4)
Mit lurkolsz már megint a Thaliastraße 9. alatti padon?
A szép faszpinás emlékek miatt ment oda elmélkedni
dilomalo
(
x1)
Oct 02, 2022 15:13:26
x1)
szerintem mindegy, hogy hol húzza meg magát a pedo, így is sokkal drágább mint amit kibírna, plusz a lényeg, hogy egyedül van és lefelé görbül a picsaszáj
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
bolgár jeti
(
x30)
Oct 02, 2022 15:15:34
x30)
nincs neki összesen 4500 eurója. akkor nem kezdett el volna matekozni, hogy össze tud-e szedni a számlákról 2700 eurót.
a goldánál lévő pénzzel együtt lehet neki max 3500 eurója.
A komoly snecológusok mostantól biztos minden nap ügyeletben lesznek a nyegyedév végéig, bármikor bekövetkezhet a teljes összeomlás élőonline. Arról nem szabad lemaradni :)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 02, 2022 15:17:03
x17)
Most hallgatom a korcs videóját és még mindig meg tud lepni. Te féreg, mi az anyád picsáját kaptál eddig a retyóvirágtól? ( tudjuk, hogy lurkolsz).
Megérdemli
trashvod
(
x6)
Oct 02, 2022 15:17:06
x6)
Endre a flokkod 1.5x-es gyorsítással is nyomasztó
(https://trashvod.com/w/ioy7DNja8cfCRMaafKGgAR)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
(https://trashvod.com/w/ioy7DNja8cfCRMaafKGgAR)
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 02, 2022 15:17:20
x19)
nincs neki összesen 4500 eurója. akkor nem kezdett el volna matekozni, hogy össze tud-e szedni a számlákról 2700 eurót.
Gondolom ebbe a 4500ba benne van a mostani segély amit még nem kapott meg, de már számol vele.
gobesug
(
x30)
Oct 02, 2022 15:17:43
x30)
Aránylag olcsó csak 200 euró a letét és pont délután 4-től lehet elfoglalni a szállást (wink wink)
legalabb azt el kene erni hogy kibassza es bukja a 200 eur letétet.
broni
(
x45)
Oct 02, 2022 15:18:08
x45)
multkor 1 óra alattt 4-szer vertem ki a faszom
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 02, 2022 15:18:11
x17)
Szerinted bárki is meg fog téged sajnálni pedofil? Még a saját anyád is gyűlöl téged. Vagy arra játszol, hogy a tranyót megutálják a seggnyalói? Déjzike meg lencsi lencsi? Ha a tranyó élőben verne agyon kismacskákat, ők akkor is tapsikolva küldenék a donést.
Azok is legalább akkora faszszopók csak nem mutatják magukat a támogató férgek
bolgár jeti
(
x30)
Oct 02, 2022 15:18:41
x30)
Meg amit a dörpe+devizás+kibaszottkovácsmárk+becsületeszoli kvartett tagjai törlesztenek :)
szörnyeteg
(
x3)
Oct 02, 2022 15:19:30
x3)
Életem legjobb szexuális élménye.
Álmodozzál csak korcs kobold! Ezzel szemben az igazság az- amit Tibor is megerősített- hogy kurvára nem működik a piton. Egy impotens szar vagy. Nézd már vissza a pár nappal ezelőtti liveot ahol megpróbálsz fajtalankodni a faszpinással, de beégsz! Nemcsak pénzügyileg, de faszügyileg is csődöt mondtál!!!
Álmodozzál csak korcs kobold! Ezzel szemben az igazság az- amit Tibor is megerősített- hogy kurvára nem működik a piton. Egy impotens szar vagy. Nézd már vissza a pár nappal ezelőtti liveot ahol megpróbálsz fajtalankodni a faszpinással, de beégsz! Nemcsak pénzügyileg, de faszügyileg is csődöt mondtál!!!
Maffiózó
(
x1)
Oct 02, 2022 15:20:53
x1)
Endre össze-vissza hazudozol.
Dehogy "áll rendelkezésre a lakás". Már rég mutogatnád a "nagyobb tévét"...
Az a terved, hogy visszasunnyogsz a 12-be és közben a trolloknak meg nyomod a kamut.
Szefos vagy Fifi.
Dehogy "áll rendelkezésre a lakás". Már rég mutogatnád a "nagyobb tévét"...
Az a terved, hogy visszasunnyogsz a 12-be és közben a trolloknak meg nyomod a kamut.
Szefos vagy Fifi.
-
Oct 02, 2022 15:21:26
Kéne egy warning-mutató az oldalsávba és a sodipádiára, nehogy most menjen valaki síelni.
Oct 02, 2022 15:21:26
Hahó
(
x136)
Oct 02, 2022 15:21:45
x136)
ez az összes pénze kb.
szörnyeteg
(
x3)
Oct 02, 2022 15:22:09
x3)
Gezondheid! Her Prof!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 02, 2022 15:22:30
x17)
Életem legjobb szexuális élménye.
Faszügyileg mondjuk megértem nincs az a buzi akinek erre a csöves alkoholista gecire álljon fel...Endinek is csak néha sikerul
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 02, 2022 15:23:32
x13)
ez az összes pénze kb.
ez az összes pénze kb.
A legszebb az egészben hogy az az 1700 euró 2125 euróba kerül neki
tyodika
Oct 02, 2022 15:24:45
régen nekem is feállt és 23 cm volt
pizony
Oct 02, 2022 15:24:45
Trollul Madár
(
x15)
Oct 02, 2022 15:25:47
x15)
Endre!
Hogy a fenébe lát ki a vekni egyáltalán a szemüveg mögül?

Ez már hypermetropiális holocaust!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.

Éjfél
Oct 02, 2022 15:27:33
Te igénytelen Szhar, hát egy napig nem fognak megtűrni téged a melócsában, nemhogy Goldánál élősködj Home Office-ban :D
Oct 02, 2022 15:27:33
optikus troll
Oct 02, 2022 15:29:25
Endre!
A legtöbb szemüvegnél 2-3 év után foltokban lekopnak a különböző páramentesítő rétegek.
Oct 02, 2022 15:29:25
Szemüveges troll
Oct 02, 2022 15:30:59
Ilyet még nem tapasztaltam, de pont így néz ki ha nem takarítom a lencséket minden nap
Oct 02, 2022 15:30:59
tranyókiller
(
x2)
Oct 02, 2022 15:31:33
x2)
Ebben valszeg sokat segít a gyomorsav és alkohol kombó. :D
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 15:33:23
x77)
Miért, hol a szemüveged?
Ja, rajtad van?!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
x4)
miafaszrol ugat ez milyen ferfiorgazmus meg mi?
valaki mondja mar el mire gondolt a penzkolto.
NSZKSZ
NSZKSZ
Szerintem sodi a beviakrázott faszával prosztata fejést csinált mikor mercit fosón szúrta, én legalábbis így értelmeztem.
Ásó27
(
x68)
Oct 02, 2022 15:34:09
x68)
Ezt most vette, nem?
Elnökúr
Oct 02, 2022 15:34:49

Forrás: Yt.
Oct 02, 2022 15:34:49
Éjfél
Oct 02, 2022 15:35:12
Endre!
Miért van egy olyan érzésem hogy ez csak egy kis tegnap éjszakai köpet? :D komfort érzet neked? Hát ugyan olyan retekben úszó hajléktalan vagy mint a merga... Úgy nézel ki mint amit most szartak ki, dobtak be a centrifugába. Ide érzem a szúrós ammónia szagod a besza behugytól. PFEJ
Oct 02, 2022 15:35:12
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 02, 2022 15:37:00
x8)
Holnap egy osztrák irodában,milyet fognak nézni majd a dolgozok, mikor bebilleg egy,hülyehajú,cefre szagú,fogyatékos dadogó kobold, mint új munkatárs:-DD
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 02, 2022 15:37:07
x4)
holnapra megint szétkaszabolja az arcát, remélem az alapozót se találja meg
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
halászlé
(
x24)
Oct 02, 2022 15:37:29
x24)
NSZKSZ
NSZKSZ
szűzfiu
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 15:37:37
x77)
"Van bevételem is."
Tudjuk, kapsz segélyt. Nagy bevétel, Sneci!
Tudjuk, kapsz segélyt. Nagy bevétel, Sneci!
Trollul Madár
(
x15)
Oct 02, 2022 15:38:17
x15)
Hahó!
A második körös tényfeltárós lista mikor jön?
NSZKSZ
NSZKSZ
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 02, 2022 15:38:57
x5)
Hallottam ma egy jo viccet, figyelj!
- a sodi holnap reggel elkezd dolgozni
Na tejhabosítás, csá.
- a sodi holnap reggel elkezd dolgozni
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 02, 2022 15:39:11
x23)
Gondolataim a tegnapi napról és a Kaffka Merci emberi minőségéről videó alatt. Ez hülye!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
optikus troll
Oct 02, 2022 15:39:17
Ezt most vette, nem?
Tudtommal ez még mindig az a szemüveg ami Gyomán is eltűnt 2 percre. Egyébként nem feltétlenül kell annyi időnek eltelnie. Ha nem a szemüvegekhez kapható tisztítószerrel vagy ph semleges folyékony szappannal takarítja akkor a réteg ugyanúgy megsérül (pl. konyhai zsíroldó mosogatószer elég káros a rétegekre).
Oct 02, 2022 15:39:17
halászlé
(
x24)
Oct 02, 2022 15:40:09
x24)
a legutóbbi flokkra:
született nő véleménye - szejintem sincs pénzed, csóró vagy, egy 20 ezer ftos telefont se tudtál venni a sziszának, bezzeg Csabinak...
szerelem hetyetye - ez nem cejelem, ez kitartottság; van pénz, van pina, nincs pénz nincs pina
kényelem hetyetye - lukba akartad vinni, ahol még tündérkonyha sincs; meg cipekedni egyik szállóról a másikra...tiszta kényelem...
imádom, hogy makrancos - perverz köcsög fagy
csalódás, ahogy lelépett - már nem tudom hányadszor; majd ha lesz pézed' visszamegy; kicsi uncsi loop
sajnos dolgozni kell menni - hát milyen szar, hogy ilyen lusta, tanulatlan bunkókat nem tart el az osztrák állam
melócsá, hómofisz hetyetye - 1 hónapig bejárok, aztán hómoffisz - megint meg akarok károsítani valakit - nyugodj meg, a Tanszék minden eredjével azon lesz, hogy ki legyél baszva
telefon betöjt hetyetye - majd hozzáírjuk az mejszi tartozásai excelhez
csalódás, csődbementeméslelépett hetyetye - bármikor visszafogadnád, mert egy magányos, impotens szhar vagy, akit senki épeszű lény nem visel el
kabát - igen-igen, igazi cejelem, amikor az anyagi javakat felobáljuk - épp csak az nem tette hozzá, hogy mennyit kéne érte túlórázni a pitonon
akajom-e, hogy jöjjön, ha lesz pézem', szakítottunk-e - jajj, Depi Dezsőke
kurvajó szállás hetyetye - gyeje vissza!!! megpusztulok egyedül!! igaz, csak vasárnapig, az legalább 7 napnyi fajtalankodás!!!
szar, szemét, de várom vissza, mert jó vele szex - na akkor megint ott tartunk, hogy ez nem szerelem, hanem baszás - akármit is csinálhat, akármennyit lenyúl, megbocsájtja - kitartó strici sodi a sodi
született nő véleménye - szejintem sincs pénzed, csóró vagy, egy 20 ezer ftos telefont se tudtál venni a sziszának, bezzeg Csabinak...
szerelem hetyetye - ez nem cejelem, ez kitartottság; van pénz, van pina, nincs pénz nincs pina
kényelem hetyetye - lukba akartad vinni, ahol még tündérkonyha sincs; meg cipekedni egyik szállóról a másikra...tiszta kényelem...
imádom, hogy makrancos - perverz köcsög fagy
csalódás, ahogy lelépett - már nem tudom hányadszor; majd ha lesz pézed' visszamegy; kicsi uncsi loop
sajnos dolgozni kell menni - hát milyen szar, hogy ilyen lusta, tanulatlan bunkókat nem tart el az osztrák állam
melócsá, hómofisz hetyetye - 1 hónapig bejárok, aztán hómoffisz - megint meg akarok károsítani valakit - nyugodj meg, a Tanszék minden eredjével azon lesz, hogy ki legyél baszva
telefon betöjt hetyetye - majd hozzáírjuk az mejszi tartozásai excelhez
csalódás, csődbementeméslelépett hetyetye - bármikor visszafogadnád, mert egy magányos, impotens szhar vagy, akit senki épeszű lény nem visel el
kabát - igen-igen, igazi cejelem, amikor az anyagi javakat felobáljuk - épp csak az nem tette hozzá, hogy mennyit kéne érte túlórázni a pitonon
akajom-e, hogy jöjjön, ha lesz pézem', szakítottunk-e - jajj, Depi Dezsőke
kurvajó szállás hetyetye - gyeje vissza!!! megpusztulok egyedül!! igaz, csak vasárnapig, az legalább 7 napnyi fajtalankodás!!!
szar, szemét, de várom vissza, mert jó vele szex - na akkor megint ott tartunk, hogy ez nem szerelem, hanem baszás - akármit is csinálhat, akármennyit lenyúl, megbocsájtja - kitartó strici sodi a sodi
Lankadt_Pitonsz
Oct 02, 2022 15:40:45
Gyagyás, elkapott a szentimentalizmus (már, ha tudod mit jelent), úgyhogy adok egy őszinte tanácsot. Ha nagy bölcsességedben úgy döntesz, hogy bemész holnap dolgozni, legalább az egynadrágot meg a csövespulóvert mosd ki! Úgy talán átjutsz a portáson. TALÁN…
Belájvoztál, te mocskostetügeci?
Oct 02, 2022 15:40:45
max5enutálnak
(
x47)
Oct 02, 2022 15:42:01
x47)
Szerintem felesleges megfejteni mi történt a szemüveggel egy padlóról visszacsattanó, sugárban okádás után
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 15:42:44
x77)
Egy teljes hét személyes megjelenés?
Na de Endre! Ennyire ne túlozzunk már!
Elégedjünk meg a 0 vagy 1 napos munkahellyel is.
Na de Endre! Ennyire ne túlozzunk már!
Elégedjünk meg a 0 vagy 1 napos munkahellyel is.
Hahó
(
x136)
Oct 02, 2022 15:44:31
x136)
Hahó!
NSZKSZ
NSZKSZ
szóltam az illetékesnek.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 02, 2022 15:44:53
x5)
Szerintem felesleges megfejteni mi történt a szemüveggel egy padlóról visszacsattanó, sugárban okádás után
mert oke a takaritok elintezik errefele nyugaton meg a kutyaszarti s porszivoval szedik fel,meg az utcasepres is gepesitve van,de az emberi tenyezo ezt a behugyozott osszehanyt fataszpikdatat kikiserni az utcara.
halászlé
(
x24)
Oct 02, 2022 15:45:01
x24)
szóltam az illetékesnek.
benne vannak a lehetséges közületek is?
Off topic
Oct 02, 2022 15:46:11
Oct 02, 2022 15:46:11
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 15:46:43
x77)
xray
(
x21)
Oct 02, 2022 15:47:13
x21)
Oct 02, 2022 15:47:13
kevesebb viagrát vegyél be! Oct 02, 2022 15:47:13
Hackwork
Oct 02, 2022 15:50:28
Évszázadokkal ezelőtt amikor az első szerelmemmel összeköltözhettem mi voltunk legboldogabbak Nem kellett külön szoba,a konyhában is együtt főztünk, és minden alkalmat megragadtunk hogy az örömünket és a szerelmünket kimutassuk egymás felé.
De ennél a két vég véglénynél ezt nyomokban sem látni! és ahogy ezek beszélgetnek egymással, arra szavakat sem találok.
Ja, és ő lett életem párja:ÖRÖKRE!Jóban, rosszban kitart mellettem, és nem mondott le rólam akkor sem, amkor mély ponton voltam.
Na ez a szerelem!
De ennél a két vég véglénynél ezt nyomokban sem látni! és ahogy ezek beszélgetnek egymással, arra szavakat sem találok.
Ja, és ő lett életem párja:ÖRÖKRE!Jóban, rosszban kitart mellettem, és nem mondott le rólam akkor sem, amkor mély ponton voltam.
Na ez a szerelem!
Oct 02, 2022 15:50:28
optikus troll
Oct 02, 2022 15:51:20
Polírozással lehetne de ugye akkor a formavesztés miatt torzítana a lencse. Új szemüveget tanácsos ilyenkor venni, ha zavarja az illetőt.
Oct 02, 2022 15:51:20
max5enutálnak
(
x47)
Oct 02, 2022 15:51:57
x47)
Nem tudom ki az az rBali, nem ismerek semmiféle rBalit. Az rBali az egy rMáté. Gábor. Mindegy
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 02, 2022 15:52:20
x8)
Évszázadokkal ezelőtt amikor az első szerelmemmel összeköltözhettem mi voltunk legboldogabbak Nem kellett külön szoba,a konyhában is együtt főztünk, és minden alkalmat megragadtunk hogy az örömünket és a szerelmünket kimutassuk egymás felé.
Na ez a szerelem!
Na ez a szerelem!
Ne ne ne,ezt most ne.Tiltalak a gecibe:-D
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 02, 2022 15:52:41
x23)
Hahó!
NSZKSZ
NSZKSZ
Lehet várni kell vele. Holnap kezd de tegnap mintha azt mondta volna hogy egybe holnap is ír alá. Tehát még lehet nincs állományba. Ha nincs állományba akkor jó esélyel az AMS-nél sincs kijelentkezve és ha a tényfeltárások miatt nem kerül állományba akkor az AMS még játszik neki. Ha viszont kikerül onnan és utána vágják ki, akkor Game Over neki. Legalábbis Hahó mintha ilyent irt volna korában és erre játszik ö is a listákkal most.
trolléga
(
x30)
Oct 02, 2022 15:52:49
x30)
Megnéztem közben a "támadj"-os rövid fideót. Hát nagyon nevetek gyagya. Mégsem védett meg a fideózás a veknidagasztástól? Te BALEK! :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
halászlé
(
x24)
Oct 02, 2022 15:53:24
x24)
Évszázadokkal ezelőtt amikor az első szerelmemmel.....
itt szó sincs szerelemről! fifike maga mondja ki, hogy anyagi javakért szexet (baszást inkább) vár el - ezzel tud a legjobban felbaszni, hogy cejelmes sétálgatásokról, meg jomatikáról pofázik....
és akkor ráadásul ő úgy fog meghalni, hogy nem fizetett szexért és erre nagyon püszke! XXDDDD
Karib
(
x10)
Oct 02, 2022 15:53:46
x10)
Arról tudunk már valami biztos (abb) infót, hogy hétfőn kezd az új munkahelyen vagy megy Púpszászra?
Mert mindkettőt mondta már.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
trolléga
(
x30)
Oct 02, 2022 15:54:54
x30)
Hogy nézel ki, Endre?
img.sodika.dk/imgur.com/Bss2dEQ.png
img.sodika.dk/imgur.com/Bss2dEQ.png
Ezen külön nagyon nevettem, és ebben a szét hugyozott, sörrel leborított, lehányt nadrágban meg a múlt századi kínai turkálós pulcsiban fog holnap megjelenni melócsában. Az igénytelen kurva anyád gyagyás!
Trollul Madár
(
x15)
Oct 02, 2022 15:54:59
x15)
Arról tudunk már valami biztos (abb) infót, hogy hétfőn kezd az új munkahelyen vagy megy Púpszászra?
Utoljára azt mondta, hogy hétfőn kezd azért nem rohan ma Golda szoknyája mögé.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 02, 2022 15:55:11
x30)
Az rBali az egy rMáté. Gábor. Mindegy
Továbbá számítógépes játék-újságíró :)
max5enutálnak
(
x47)
Oct 02, 2022 15:56:57
x47)
Abszolút.
Nagy meglepetésre meg a részeg csöves, aki összeokádta a padlót, az magyar volt. Nem csodálom, ha gyűlölnek minket az osztrákok, teleszarjuk őket alkoholista csövesekkel
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 02, 2022 15:58:17
x48)
Azt mondja reggel 9-kor jelenése van az új munkahelyen és a Golda beszélte le, hogy púpszira menjen, mert csak fölösen vonatozna azért, hogy 2 órát ott legyen. (meg ugye nem bírja elviselni a balfasz buzi kisfiát)
-
Oct 02, 2022 16:00:20
Endre, lesz ma mario, vagy inkább dokumentációt olvasgatsz?
Oct 02, 2022 16:00:20
bolyhoskaja
(
x1)
Oct 02, 2022 16:02:39
x1)
Gyanútlanul nézem a flockot, erre a végén nem megint a pofámba tolja, hogy a túrós lankadt faszával mit bűvészkedett.Nem akarjuk tudni te ótvar kretén, ahogy senkiét, ha meg igen, akkor igényes pornóoldal. Rohadjál meg tényleg már.
halászlé
(
x24)
Oct 02, 2022 16:05:00
x24)
Gyanútlanul nézem a flockot, erre a végén nem megint a pofámba tolja, hogy a túrós lankadt faszával mit bűvészkedett.Nem akarjuk tudni te ótvar kretén, ahogy senkiét, ha meg igen, akkor igényes pornóoldal. Rohadjál meg tényleg már.
14 éves szinten van, aki most vesztette el a szüzességét...neki ez új...mégha valami normális nője lenne, aztán azt tolná a pofánkba....
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 02, 2022 16:05:21
x4)
én azon csodálkozom, hogy a napi kakát még nem kezdte el rendszeresen részletezni
technikai_proba
(
x1)
Oct 02, 2022 16:07:53
x1)
NSZKSZ
NSZKSZ
a sodi nyelvtanilag mindig pontosan fogalmaz. megpróbálkozott a női szereppel is. tibi megrakta felcsatolhatóval vagy sima vibrivel
technikai_proba
(
x1)
Oct 02, 2022 16:10:31
x1)
Gyanútlanul nézem a flockot, erre a végén nem megint a pofámba tolja, hogy a túrós lankadt faszával mit bűvészkedett.
nézd a jó oldalát, még mindig jobb, mintha tajgi őrjöngene itt, hogy nem rakták kakilóba a börtönben
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 16:10:38
x77)
Főváros környékén várható Tibi lájv, schengeni értelemben auticunami várható!
Vegyvédelmi zászlóalj, készülj!
Vegyvédelmi zászlóalj, készülj!
halászlé
(
x24)
Oct 02, 2022 16:11:05
x24)
ha lenne összehasonlítási alapja, talán a szarát is mutogatná - de mivel még ilyen nyilvános helyet még nem találtak ki (a szauna analógiájára), ahol egymás ürülékét lehetne méregetni; ezért ez még nincs napirenden...
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Oct 02, 2022 16:11:49
x1)
Döbbenetes, hogy a tranyó így viselkedik mikor azthiszi, hogy elfogy a pénz. Ezt senki sem gondolta volna és senki nem is mondta előre. Kicsit sem lehetett rá számítani.
Átlagos alienpörkölt élvező
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 02, 2022 16:16:20
x5)
Döbbenetes, hogy a tranyó így viselkedik mikor azthiszi, hogy elfogy a pénz. Ezt senki sem gondolta volna és senki nem is mondta előre. Kicsit sem lehetett rá számítani.
Gondolom az is kozrejatszott tibinel az ajfonhet hianyan tul,hogy keves volt a drog,keseru,sor,agynyugalom.
mert vay menekulni kellett ket airbnb kozott vagy endrus akarta a lankadt slagot nyomkodni.
Legalabb Lyucusnal eldontheti tibor,hogy leszopja-e Jozsit meg mariot vagy nem.
a gurulkak meg ugyis osszedobjak sorre ha maskent nem akor yt bevetelbol.
Szoval nem igazan erdekli ot endre.
bolyhoskaja
(
x1)
Oct 02, 2022 16:17:00
x1)
Érdekes megállapítás volt, hogy a fostos tranyó kimutatta a FOGA FEHÉRJÉT, mindezt kávéfüggő láncdohányosként.
Trollul Madár
(
x15)
Oct 02, 2022 16:17:55
x15)
Endre!
Az igazság az, hogy Merci nem a pénz miatt ment el. Más oka volt.
Szegény csak szeretetre és boldogságra vágyott.
Erre te megerőszakoltad amikor öntudatlan volt, rendszeresen bedrogoztad, hogy fajtalankodhass vele.
Fizikailag és mentálisan is huzamosabb ideig terrorizáltad.
Ő főzött rád, meleg étlet adott az asztalra és cicabújos szexel táplálta a lelkecskét.
Tényleg csak annyit kért, hogy egy átkozott telefont vegyél neki, amit megvettél Kozmának is aki se ételt se szexet nem adott neked.
Erre te ütlegelni kezdted az utcán a járókelők és a youtube apraja-nagyja előtt.
Nincs neked lelked, ezért ment el a Merci.
Erre te megerőszakoltad amikor öntudatlan volt, rendszeresen bedrogoztad, hogy fajtalankodhass vele.
Ő főzött rád, meleg étlet adott az asztalra és cicabújos szexel táplálta a lelkecskét.
Tényleg csak annyit kért, hogy egy átkozott telefont vegyél neki, amit megvettél Kozmának is aki se ételt se szexet nem adott neked.
Erre te ütlegelni kezdted az utcán a járókelők és a youtube apraja-nagyja előtt.
autista vin diesel.
Oct 02, 2022 16:19:54
Kozmának is aki se ételt se szexet nem adott neked.
Honnan tudod tartottad a gyertyát mikor kiverte a fogam a szamárfasszal?
Oct 02, 2022 16:19:54
xray
(
x21)
Oct 02, 2022 16:20:46
x21)
nem értem ezt az iphone mániát, a samsunggal is tud lájvolni, akkor mi a faszt akar a faszpinás?
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 16:21:09
x77)
Endre!
Illetve csak egy helyet akart, ahonnan nem kell napokon belül elcuccolni és serpázni át a városon! :( Képtelen voltál megadni számára a biztonságot.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 02, 2022 16:22:17
x5)
szegeny tibi megint szetrug valami uvegajtot fejjel,hogy ne kelljen veled lennie Endre
D_Dezső
(
x29)
Oct 02, 2022 16:23:38
x29)
Jajj Gyagyás menthetetlen vagy …
Te az a fajta megveszekedett idióta debil állat vagy akinek a “sors” már a saját szarába nyomja a fejét, de te semmiből nem tanulsz.
Talán jól is van ez így.
Te az a fajta megveszekedett idióta debil állat vagy akinek a “sors” már a saját szarába nyomja a fejét, de te semmiből nem tanulsz.
Talán jól is van ez így.
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 16:23:52
x77)
Kicsit olyan makrancos, de ezt szeretem benned. = Mercikém, dögölj meg. Dögölj te meg. Élősködő, sáska, parazita.
Ásó27
(
x68)
Oct 02, 2022 16:24:43
x68)
Szerintem a tranyó nem szerelmes beléd Endre
Mifaaaaaaaaaaaan
Sörike
(
x3)
Oct 02, 2022 16:27:08
x3)
Szerintem a tranyó nem szerelmes beléd Endre
A zsidó bankok pénzébe volt szerelmes. Pedig ha megvette volna a sziszának az iphone 5-öst ios 10-el akkor még most is ott dorombolna a kandúr
D_Dezső
(
x29)
Oct 02, 2022 16:27:47
x29)
Csak felületesen követtem a hétvége eseményeit.
Az alkesz homokos eljutott már a végkövetkeztetésre, hogy mindenért csak is a trollok felelősek, mint mindig?
Az alkesz homokos eljutott már a végkövetkeztetésre, hogy mindenért csak is a trollok felelősek, mint mindig?
Ásó27
(
x68)
Oct 02, 2022 16:29:43
x68)
Még a tranyó a hibás, mert nem érti meg, hogy attól, hogy ingyenkonyhára járnak, és egy 20 ezres telefont sem tud megvenni neki asodi, még teli van pénzzel!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 02, 2022 16:30:05
x5)
Tibi indits egy làjfszot had brékeljen endi
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 16:30:13
x77)
Endre!
Elő a farbával, ma hányszor hívogattad és üziztél Tibinek?
Elő a farbával, ma hányszor hívogattad és üziztél Tibinek?
MaxPayne
(
x24)
Oct 02, 2022 16:30:29
x24)
Old fel a tiltasokat Gyagyas aztan induljon a betelefonalos, orjongo, tranyofenyegetos lajfsz!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
szörnyeteg
(
x3)
Oct 02, 2022 16:31:27
x3)
nem értem ezt az iphone mániát, a samsunggal is tud lájvolni, akkor mi a faszt akar a faszpinás?
Tibor azt mondta a tegnap délutáni liveban, hogy azért kell neki az iphone mert minőséget akar készíteni.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 02, 2022 16:31:55
x48)
Endre!
Minél előbb indítasz élőt annál előbb fog a Tranyó ellenlájvot indítani.
kissendrevagyok
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 02, 2022 16:32:28
x8)
Gyagyás buzeráns,most hogy igy ráérsz lesz Mario végre?
halászlé
(
x24)
Oct 02, 2022 16:32:37
x24)
....nem láttunk még ájfónos hajléktalant....
bolyhoskaja
(
x1)
Oct 02, 2022 16:33:56
x1)
3D-s lesz a telibefosott tanga.
linziasztal01
(
x77)
Oct 02, 2022 16:34:00
x77)
Endre!
Látod, nem kellett volna lefekvés előtt vegzálni, hogy mosson lábat!
A sziszának most lába kélt.
Látod, nem kellett volna lefekvés előtt vegzálni, hogy mosson lábat!
A sziszának most lába kélt.
VibrációsPéniszgyűrű
Oct 02, 2022 16:34:52
Endre!
Na ez meg a másik zsenialitása ezeknek a retkeknek, hogy mindenki kussban akár napokig, majd egyszerre nyomják a az igénytelenkedésüket. Nem hiába hívogatja őket az utca meg a blaha..
Oct 02, 2022 16:34:52
xray
(
x21)
Oct 02, 2022 16:37:18
x21)
Oct 02, 2022 16:37:18
kamu Oct 02, 2022 16:37:18
Dörpepúp
(
x7)
Oct 02, 2022 16:41:23
x7)
Könnyelmű módon kezdtem megmelegíteni az ebédemet és közben hallgattam a legutóbbi vekniflokkot. Mire a számhoz emeltem az első kanalat, abban a pillanatban kezdte el a “földöntúli orgazmusát” részletezni.
Gyagyás a kurva anyádat, ma sem ebédelek miattad.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Gyagyás a kurva anyádat, ma sem ebédelek miattad.
szörnyeteg
(
x3)
Oct 02, 2022 16:42:04
x3)
kamu
Baxi
(
x2)
Oct 02, 2022 16:44:32
x2)
Endre, te meg a kényelemszeretet? Egy kibaszott szemétdombon éltél mindig is. Osszeokádod magad közteruleten, osszehugyozott, lyukas gatyában járkálsz.Te teljesen hülye fasz vagy?!
xray
(
x21)
Oct 02, 2022 16:45:21
x21)
Oct 02, 2022 16:45:21
azt tudná azonnal pénzzé tenni Oct 02, 2022 16:45:21
D_Dezső
(
x29)
Oct 02, 2022 16:45:25
x29)
Osztrák trolloktól kérdezném, hogy Bécsben tényleg ilyen lazán megy kivenni egy lakást?
Oda totyorogsz, full bebaszva, a rongyos ruháidból árad az áporodott csöves szag. 0 napos munkaviszonyod van és alig makogsz németül. Ezek meg elveszik a pénzecskét és adják is a kulcsot a kezedbe?
Ha magánember adja ki a lakását teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy ennek a nyomorultnak kiadják viszont ha ügynökség akkor nem nézik meg a munkaviszonyát vagy nem kérdeznek utána a korábbi lakás kiadó ügynökségnél?
Nekem csak Angliából vannak tapasztalataim, ott amikor saját lakást akartunk bérelni kb. csak vért nem vettek tőlünk. Kellett legalább fél éves munkaviszony, credit check stb.
Oda totyorogsz, full bebaszva, a rongyos ruháidból árad az áporodott csöves szag. 0 napos munkaviszonyod van és alig makogsz németül. Ezek meg elveszik a pénzecskét és adják is a kulcsot a kezedbe?
Ha magánember adja ki a lakását teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy ennek a nyomorultnak kiadják viszont ha ügynökség akkor nem nézik meg a munkaviszonyát vagy nem kérdeznek utána a korábbi lakás kiadó ügynökségnél?
Nekem csak Angliából vannak tapasztalataim, ott amikor saját lakást akartunk bérelni kb. csak vért nem vettek tőlünk. Kellett legalább fél éves munkaviszony, credit check stb.
66 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szerintem endrenek sincs becsi lakcime.
Soha nem is volt.
Odaig nem jut el,hogy a gemeneeben ket szot elvakogjon meg amugy is sajnal ilyesmikre 30 eurokat elszarni.