Rímbe foglaltam a trolléga gondolatát, akinek válaszoltam.
Tanulj meg olvasni, utána tanuld meg értelmezni mit olvasol.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
5 perc alatt indít egy új csatornát, hogy bevétele legyen. Csak mire elér arra a szintre, ahol a mostanival tart, addig eltelik egy kis idő. Szóval nyugi, lesz akkor is leak! Amugy sorold már fel milyen nagy leakek jöttek Tibitől, amivel komoly problémákat sikerült okozni SoDI-nak? 99%-ba csak röhögni meg szörnyülködni lehet az ö leakjein. Nézni is csak amiatt az 1% miatt nézzük innen.
Nem veszekedni akarok csak ravilagitani az erem masik oldalara.
Tháliastrasszét sodi leakelte 99%-ban, BEKO-t is sodi mutatta meg
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez szerintem hülyeség. Szerintem a többség röhögni és szörnyűlködni jár ide :)
Tibitől a személyes kedvencem a hajnali panaszkodós bejelentkezése:
"2021. december 18-án hajnalban, vagyis az első együtt töltött éjszaka után Sneci az igazak álmát aludta, Tibcédesz viszont durcásan monologizált maroknyi nézőjének a sötétben és arról panaszkodott, hogy vele „nem bírnak el” a férfiak az ágyban. Bár SoDi nevét konkrétan nem mondta ki, azonban a szóhasználat (pl. „pitonsz”), a lefitymáló fejbiccentések és a háta mögé mutogatások egyértelművé tették, hogy csakis a Vadászbikáról lehet szó. Puha slag tehát nevéhez méltóan reagált a befordított pénisz közelségére. Tibcédesz másnap eltüntette a videót a csatornájáról, Sneci pedig azzal a teljesen átlátszó kamu magyarázattal állt elő, hogy ez csak egy szurkálós válaszvideó volt Tibitől az ő korábbi szurkálós live-jára."
(megosztott második helyen a bármelyik verés :) )
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Na akkor lehet marakodni :)
Sodi az elejen egyaltalan nem livozott onnan, amit lehetett tudni azt mindet a Tibi liveokbol szedtuk ki.
mondjuk ott is volt hogy pont Fifi mutatta a tukrozodo telefonon a szemben levo hazat, de ha tibi nincs akkor kint akkor egyaltalan nem lett volna se live, se info
anschluss
Te menyire vagy képbe? Melyik melócsát és lakáscsát leakelte a Tibi ki? Thaliastrasse meg a Beko is Endre live alapján lett meg. ATOS-t meg a Linzi címet inkább nem is írom.
vagy peldaul ott a swingeres aberraltkodas meg az utan linzbe vonatozas mert Tibi az utcan hagyta
azt is onnan tudjuk hogy Tibi liveot inditott, amirol Fifi nem is tudott
anschluss
Sztem hagyjuk inkabb, elfogadom, hogy nektek nem hasznos Tibcedesz, bar indok nincs.
Legalább nem kell az undorító állatias csámcsogását hallgatni ennek a warcraft3ból szalajtott Abominationnek.
Csendesmegfigyelő kommentjeit keresd :)
Indok: egy undorító féreg, aki több száz ezer forintot keres youtubeon a lealajosádával
De ismételten: Új csatornát indítana, és ugyan úgy folytatódna minden, csak kevesebb pénzt keresne, ami már épp elég lenne
Mifaaaaaaaaaaaan
nezd meg a sodipedian a kepeket amit a Thalisatrasserol gyujtottek ossze a trollegak a kereseshez. mind Tibi livebol van, Sodi nem liveozott, sokaig kussban ult a masik szobaban.
anschluss
Foglalkozzunk ezzel a kerdessel ha o mar nincs.
Persze ha kerhetem.
Szerintem hasznos, de nem kell egyezzen a velemenyunk.
Azon a skálán, ahol a bécsi kotorékok luxuslakások, természetesen Tibi luxuskurva
Kérheted: Ha a tranyónak repül a mostani csatornája, sokkal többet fog sodiról lehúzni - ilyen nagyon egyszerű ez.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem, a faszt nem.
Névvel nem bírsz/mersz írni (nem is értem miért, mintha bármi súlya lenne).
Amúgy te vagy aki nincs képben:
Ha olvasgatnád a fórumot szorgalmasan, olvastad volna, hogy több kommentben is hangsúlyoztam a szivárogtatások fontosságát.
Szóval ha képben lennél, lenne humorérzéked, tudnál értelmezni egy hozzászólást, akkor most nem kéne a semmit hajtani és evidenciákat magyarázni fél oldalon keresztül :)
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Illetve a zserbóca féle felszopók miatt el is fogja érni a bevételszerzást.
Megjegyezném, hogy a Kaffka Mercédesz 3 csatorna még létezik, azt is lehet talán reportolni:
www.youtube.com/channel/UCE69Ipc-QPC5ZbxRewwnJmA/videos
Nem a kedvesseg szolt belőlem, hanem ilyen primitiven fogalmazok. Ha valamivel sirba lehetne tenni, azok a modoros alertelmisegi kormondatok.
Faszom
Jajj, itt még fent van az Assassin's Creedes vonatozás és a földszurkálás egy Endrétől lopott konyhakéssel :DDD
Nem kerül be a MEGA report listámba, de azért itt hagyom, amit hirtelen találtam:
Mindkettő "Gyűlölködő vagy sértő tartalom > Gyűlöletet vagy erőszakot kelt" (vagy van jobb?)
youtu.be/P-o7QpsRz2E?t=107
youtu.be/Oo8EuYc4pus?t=118
Mifaaaaaaaaaaaan
Az igaz hogy belülről a tibi live-ok miatt tudtunk meg sokat. Na de az még kevés volt a teljes háromszögeléshez. Ahhoz főleg az kellet amit írtál te is, hogy legyen tükröződő telefon meg szembe lévő épület megmutatása Endrétöl. Tibi 1 hónapig mutogatta a lakást belülről. Endre 1 hét alatt, miután megint felválalták, hogy együtt vannak, előtte csak nyílt titok volt hogy együtt vannak megint mert ahogy írod "sokaig kussban ult a masik szobaban." szállította a 2 esetet. Amiből meglett 2 nap alatt a cím, újabb 2 nap múlva meg a confirmed is.
Azt amúgy senki se tagadja, vagy vonja kétségbe szerintem, hogy tibi nem hasznos. Oh dehogynem, csak más okok miatt! De valóban hasznos információ szivárogtatásba nem annyira hasznos. Csendes az egyik airbnb-t, konkrétan egy függöny és egy fehér fal alapján azonosította. Ez nehogy már Tibi érdeme legyen, vagy olyan nagy leak legyen. De például melócsánál talán tőle szivárgott ki, hogy volt egy 1 napos munkaviszonya Endrének még Linzbe. De hogy hol azt máig se tudjuk! Pedig az lenne a hasznos info, nem az hogy 1 nap után elküldték. De talán még ez is Endrétöl tudjuk. Belügy ugyanez. Tudjuk hogy volt valami, de hogy mi és hol pontosan, azt nem. Lehet nem is igaz. Ez akkor volt, mikor kimentették Bécsböl és azt mondta hogy 50.000 forcsiért elárulja, mi volt az pontosan.
Nem csalódtam a felszopókban most sem. Én Katalincát kezdtem el keresni régebben mert untakoztam, de sajnos nem jutottam egyről a kettőre.
Trollèga egyeltalán nem biztos a dolog . De a körülmények,nagyon arra mutatnak.
Endre is es Tibi is szivarogtat liveon kivul is felszopoknak, amibol nagyon sok eljut a trollkhoz. es mar megtanultuk kihamozni mi az igaz es mi a hazugsag
hidd el, Tibi nagyon hasznos, vagy reszegen, vagy figyelmetlensegbol sokmindent elarul privatban is.
ugynigy Endre is, aki felvagasbol meg nagyzolasbol pofazik ki eleg sok dolgot felszopoknak meg az "ismeroseinek".
az ami elhangzik liveokban meg ki van irva ide, csak a toredeke az infoknak
anschluss
NSZKSZ Trollega!
Igazad van, erre majd legközelebb jobban odafigyelek.
Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Referenciának csak be kell írni a gugliba, hogy "hínár"
Mifaaaaaaaaaaaan
Mellé nagyon nem lőhetett a trolléga, mert rajtuk illetve a trollokat leszámítva más nem írogat tibi posztjai alá.
A zserboka amúgy Erzsébet és Szlovákiában el.
Én egyszer raakadtam Katalinara, ő Svédországban el amúgy. De sajnos nem emlékszem a teljes nevére.
Igen?
Endregeci, te egy olyan “nőt” basztál meg, aki csak társadalmi/identitási szerepében nő, biológiai, fizikális, szellemi lényében nem nő.
Szóval mostantól kussoljál hogy így “pinya”. meg úgy “punyci” és hogy ő mennyire egyenértékű a többi nővel. Te zsíros pondró.
Eszt nyem éjtem, nyem tugyok angojuj
Pedig 4 éve minden nap 2 órát angolt tanulsz.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Oké szivárogtatnak privátba. Mik voltak a következményei ezeknek a szivárogtatásoknak? És könyörgőm ne az legyen a válasz, hogy nem lehet beszélni ezekről mert még folyamatba vannak a dolgok. 1 éve kavarnak egymással, biztos tudsz 2 olyant írni, ami tényleg odabaszot Endrének és egy ilyen privát szivárogtatásnak köszönhető főleg. Ha nem, akkor miről beszélünk! Nem az a kérdés, hogy menyi mindent árul el, az a kérdés az menyire hasznos. Tudod 99% vs 1% meg Thalliastrase.
Tudom, tudom. Belső kőr, ami nem publikus! Privátba nem szivárgott már ki az utóbbi 1 hétbe valami hasznos info a mostani melocsáról Tibitől? Vagy mi is volt az ATOS-al? Hagyjuk már ezt trolléga. Térjünk oda vissza akkor inkább, ahonnan ki indult ez a beszélgetés, nem pont veled. Ha privátba is ennyire szivárogtatnak, nem mondom hogy nem, akkor mért is baj ha lelövetjük Tibi csatornáját és nem tud ott leakelni?
"hidd el, Tibi nagyon hasznos,"
Na akkor még egyszer. Azt amúgy senki se tagadja, vagy vonja kétségbe szerintem, hogy tibi nem hasznos.Oh dehogynem, csak más okok miatt!
Szerintem engedd el, tévedtél, biztos a másik kötőjel is, oszt ennyi.
egy hirtelen eszembe jut a kozelmultbol: Tibitol tudtuk meg privatban hogy Endrenek nem jar a segely. En irtam ide ki, elo is jott, kirakta a boldozott levelet az AMS-nek amibol kideult jopar dolog, hiaba takarta ki.
de apro dolgok is kiderultek mar: anyagi hyelyzet, kartya letiltasok, hitel emeles, ezeket mind elpofazta Tibi
es ne felejtsuk el, az Atos kirugas utan ugy ment el pupszaszrol hogy hirzarlat, soha tobbet senkinek semmi.
aztan Tibi bekoltozott a Thaliastrassera, jottek az info, liveban, privatban, veletlenul, elszolasokkal, de mind Tibihez kotheto, es egy honap alatt ujra munkanelkuli, es hajlektalan lett Endre :)
anschluss
Akár sikerül akár nem a tranyó csatorna lelövése, hiába számol a faszpinás bevételével, az egy kurva forintot nem ad bele a közös költségekbe. Találni fog valami ürügyet vagy manipulációs manővert, hogy ne kelljen befizetnie. :)
mentaplussz! XD
Ezt Endrén kívül mindenki tudja.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ez csak egy. Én kettőt kértem.
Na jó, tényleg engedjük el. :)
Az lehet, de asodi büszkén mondta, hogy amikor a hátán fekszik, akkor lapos a hasa (mert szétterül a zsír)
Mifaaaaaaaaaaaan

A Cica jó.
A Cica jó.
Elég élethű ezer forintos
🕎Endigame🕎
Mint egy rossz erdei kobold, már akkor is úgy nézett ki, mikor lefingta a púpost, hátra ugrott és röhögve elszökellt.
ugy kiverem a a faszom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Széll Kálmán téren csövezés
Jucus kapott 8000 forintos frizurát a fodrásznál
Szokásos "én ezt már nem bírom, húzzál el a gecibe"
Tranyó kipofázta hogy 18ezer havonta a raktár amit bérel gémeskútországban
Megindulnak a Mammut felé
Judga balhézik biciklisekkel
4-6 villamos a Jászai Mari térig, mert Jucus szerint látta a Józsit tarhálni (nem volt ott)
Gyalog a nyugati aluljáróig (Judga végighúzza a kabátját az utcán, kis sörike vásárlás)
Westend felé feljönnek ahol a Tibi egy bérelhető rollerrel játszik amíg nézi az elhúzó motorosfelvonulást.
Lemerült a telefon és szar a powerbank ami amúgy is a Judgánál van
kissendrevagyok
Beütései? ÖSZTÖNEI! (a pedofil saját szavaival)
annyi idő alatt pont lelakja és nem kap vissza kauKciót :)
horgász
(
x10)
Oct 08, 2022 14:27:02
x10)
remek otlet, igy nem lesz leak.
Rímbe foglaltam a trolléga gondolatát, akinek válaszoltam.
Tanulj meg olvasni, utána tanuld meg értelmezni mit olvasol.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2022 14:31:12
x30)
a tranyó már ezerszer megbánta, hogy a faszát befordítatta :D de mindegy is, mert a púpost így is le lehet húzni :D
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 08, 2022 14:33:20
x4)
Gyagyás, a szisza rollert akar.
Tudod a dolgod, remélem!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Tudod a dolgod, remélem!
halászlé
(
x24)
Oct 08, 2022 14:36:53
x24)
szisza ma már a hauptbahnhofon alszik...majd megy segíteni a púpnak pakolászni...ja, nem...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Törcsi
Oct 08, 2022 14:37:51
azt a sok degenerált gecit akik ezeket támogatják ...
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Oct 08, 2022 14:37:51
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 08, 2022 14:38:54
x6)
Endre, indithatod a verseny liveot, a szisza lerakta.
-
Oct 08, 2022 14:39:12
5 perc alatt indít egy új csatornát, hogy bevétele legyen. Csak mire elér arra a szintre, ahol a mostanival tart, addig eltelik egy kis idő. Szóval nyugi, lesz akkor is leak! Amugy sorold már fel milyen nagy leakek jöttek Tibitől, amivel komoly problémákat sikerült okozni SoDI-nak? 99%-ba csak röhögni meg szörnyülködni lehet az ö leakjein. Nézni is csak amiatt az 1% miatt nézzük innen.
Oct 08, 2022 14:39:12
-
Oct 08, 2022 14:40:51
melocsa, lakascsa, nincs kedven tovabb sorolni, ha nem vagy kepben.Nem veszekedni akarok csak ravilagitani az erem masik oldalara.
Oct 08, 2022 14:40:51
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 14:41:33
x68)
melocsa, lakascsa, nincs kedven tovabb sorolni, ha nem vagy kepben.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2022 14:44:44
x30)
Amugy sorold már fel milyen nagy leakek jöttek Tibitől, amivel komoly problémákat sikerült okozni SoDI-nak? 99%-ba csak röhögni meg szörnyülködni lehet az ö leakjein. Nézni is csak amiatt az 1% miatt nézzük innen.
"2021. december 18-án hajnalban, vagyis az első együtt töltött éjszaka után Sneci az igazak álmát aludta, Tibcédesz viszont durcásan monologizált maroknyi nézőjének a sötétben és arról panaszkodott, hogy vele „nem bírnak el” a férfiak az ágyban. Bár SoDi nevét konkrétan nem mondta ki, azonban a szóhasználat (pl. „pitonsz”), a lefitymáló fejbiccentések és a háta mögé mutogatások egyértelművé tették, hogy csakis a Vadászbikáról lehet szó. Puha slag tehát nevéhez méltóan reagált a befordított pénisz közelségére. Tibcédesz másnap eltüntette a videót a csatornájáról, Sneci pedig azzal a teljesen átlátszó kamu magyarázattal állt elő, hogy ez csak egy szurkálós válaszvideó volt Tibitől az ő korábbi szurkálós live-jára."
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 08, 2022 14:45:32
x6)
Ebben is van valami, és abban is, hogy amíg a szisza nem került vissza a képbe a mi endrénk csatornapatkánykodott.Na akkor lehet marakodni :)
Anschluss
(
x4)
Oct 08, 2022 14:46:45
x4)
-melocsa, lakascsa, nincs kedven tovabb sorolni, ha nem vagy kepben.
Sodi az elejen egyaltalan nem livozott onnan, amit lehetett tudni azt mindet a Tibi liveokbol szedtuk ki.
mondjuk ott is volt hogy pont Fifi mutatta a tukrozodo telefonon a szemben levo hazat, de ha tibi nincs akkor kint akkor egyaltalan nem lett volna se live, se info
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 14:47:33
x68)
Rögtön indítana a tranyó újabb csatornát, szóval ezügyben semmi sem változna, csak sokkal kevesebbet keresne egy huzamosabb ideig.
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Oct 08, 2022 14:47:56
melocsa, lakascsa, nincs kedven tovabb sorolni, ha nem vagy kepben.
Te menyire vagy képbe? Melyik melócsát és lakáscsát leakelte a Tibi ki? Thaliastrasse meg a Beko is Endre live alapján lett meg. ATOS-t meg a Linzi címet inkább nem is írom.
Oct 08, 2022 14:47:56
Anschluss
(
x4)
Oct 08, 2022 14:48:15
x4)
-Amugy sorold már fel milyen nagy leakek jöttek Tibitől, amivel komoly problémákat sikerült okozni SoDI-nak? 99%-ba csak röhögni meg szörnyülködni lehet az ö leakjein. Nézni is csak amiatt az 1% miatt nézzük innen.
vagy peldaul ott a swingeres aberraltkodas meg az utan linzbe vonatozas mert Tibi az utcan hagyta
azt is onnan tudjuk hogy Tibi liveot inditott, amirol Fifi nem is tudott
-
Oct 08, 2022 14:48:26
belugy, airbnbk, stb stb.Sztem hagyjuk inkabb, elfogadom, hogy nektek nem hasznos Tibcedesz, bar indok nincs.
Oct 08, 2022 14:48:26
VibrációsPéniszgyűrű
Oct 08, 2022 14:49:27
Legalább nem kell az undorító állatias csámcsogását hallgatni ennek a warcraft3ból szalajtott Abominationnek.
Oct 08, 2022 14:49:27
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2022 14:49:36
x30)
és lakáscsát leakelte a Tibi ki?
Csendesmegfigyelő kommentjeit keresd :)
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 14:49:54
x68)
belugy, airbnbk, stb stb.
Sztem hagyjuk inkabb, elfogadom, hogy nektek nem hasznos Tibcedesz, bar indok nincs.
Indok: egy undorító féreg, aki több száz ezer forintot keres youtubeon a lealajosádával
De ismételten: Új csatornát indítana, és ugyan úgy folytatódna minden, csak kevesebb pénzt keresne, ami már épp elég lenne
Anschluss
(
x4)
x4)
-melocsa, lakascsa, nincs kedven tovabb sorolni, ha nem vagy kepben.
nezd meg a sodipedian a kepeket amit a Thalisatrasserol gyujtottek ossze a trollegak a kereseshez. mind Tibi livebol van, Sodi nem liveozott, sokaig kussban ult a masik szobaban.
-
Oct 08, 2022 14:52:51
jogos amit irsz, de mi sneci miatt vagyunk itt azt hittem.De ismételten: Új csatornát indítana, és ugyan úgy folytatódna minden, csak kevesebb pénzt keresne, ami már épp elég lenne
Persze ha kerhetem.
Oct 08, 2022 14:52:51
Értetlen
(
x1)
Oct 08, 2022 14:54:03
x1)
sodinak a tranyó tibor a luxuskurva
Azon a skálán, ahol a bécsi kotorékok luxuslakások, természetesen Tibi luxuskurva
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 14:54:13
x68)
jogos amit irsz, de mi sneci miatt vagyunk itt azt hittem.
Persze ha kerhetem.
Persze ha kerhetem.
Kérheted: Ha a tranyónak repül a mostani csatornája, sokkal többet fog sodiról lehúzni - ilyen nagyon egyszerű ez.
horgász
(
x10)
Oct 08, 2022 14:59:00
x10)
Nem, a faszt nem.
Névvel nem bírsz/mersz írni (nem is értem miért, mintha bármi súlya lenne).
Amúgy te vagy aki nincs képben:
Ha olvasgatnád a fórumot szorgalmasan, olvastad volna, hogy több kommentben is hangsúlyoztam a szivárogtatások fontosságát.
Szóval ha képben lennél, lenne humorérzéked, tudnál értelmezni egy hozzászólást, akkor most nem kéne a semmit hajtani és evidenciákat magyarázni fél oldalon keresztül :)
ascites
(
x57)
Oct 08, 2022 14:59:24
x57)
Tiltsák csak le a tranyóféreg csatornáját, amilyen nárcisztikus idióta, még aznap indít újat. Legalább tizedelödnek a felszopói garasok. Ha nem és éhendöglik, annál jobb, egy kártevövel kevesebb.
Minden nap ajándék, amit a korcs pumpolásával tölt, de ez csak sérelemdíj az általa elkövetett bünök miatt. Társadalmi haszna annak van, ha felfordul. Nekem ez fontosabb, mivel a púpot elintézte már, neki nincs visszaút.
Minden nap ajándék, amit a korcs pumpolásával tölt, de ez csak sérelemdíj az általa elkövetett bünök miatt. Társadalmi haszna annak van, ha felfordul. Nekem ez fontosabb, mivel a púpot elintézte már, neki nincs visszaút.
gobesug
(
x30)
Oct 08, 2022 15:05:12
x30)
Egy dühös es anyagi támogatásra szoruló tibi csak jo nekünk. Streamelni meg ugyis fog.
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 15:05:46
x68)
Az is lehet, hogy a csatornája tiltása után a tranyó elmenne becsületesen dolgozni :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Oct 08, 2022 15:06:42
Egy dühös es anyagi támogatásra szoruló tibi csak jo nekünk. Streamelni meg ugyis fog.
ok, ezt igy ertem, es koszonom a normalis hangnemet. Oct 08, 2022 15:06:42
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 08, 2022 15:08:15
x48)
Lehet jelenteni Tranyó videóját (17:29 verekedő felnőttek)
youtu.be/U69pgi8x2so?t=1044
ugyanitt profilkép vihető:

kissendrevagyok

Jonciii
(
x8)
Oct 08, 2022 15:08:32
x8)
Egyetértek, úgyis indít újat, mert egyrészt figyelemkurva, másrészt pénzt remél belőle
-
Oct 08, 2022 15:12:26
Egyetértek, úgyis indít újat, mert egyrészt figyelemkurva, másrészt pénzt remél belőle
Illetve a zserbóca féle felszopók miatt el is fogja érni a bevételszerzást.
Megjegyezném, hogy a Kaffka Mercédesz 3 csatorna még létezik, azt is lehet talán reportolni:
www.youtube.com/channel/UCE69Ipc-QPC5ZbxRewwnJmA/videos
Oct 08, 2022 15:12:26
gobesug
(
x30)
Oct 08, 2022 15:13:57
x30)
ok, ezt igy ertem, es koszonom a normalis hangnemet.
Nem a kedvesseg szolt belőlem, hanem ilyen primitiven fogalmazok. Ha valamivel sirba lehetne tenni, azok a modoros alertelmisegi kormondatok.
Faszom
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 08, 2022 15:16:36
x6)
Endre, a trollok nyugtalanok, kellene egy betelefonálós.
gobesug
(
x30)
Oct 08, 2022 15:17:56
x30)
Basszatok vagy rabasztok!
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 15:19:25
x68)
Jajj, itt még fent van az Assassin's Creedes vonatozás és a földszurkálás egy Endrétől lopott konyhakéssel :DDD
Nem kerül be a MEGA report listámba, de azért itt hagyom, amit hirtelen találtam:
Mindkettő "Gyűlölködő vagy sértő tartalom > Gyűlöletet vagy erőszakot kelt" (vagy van jobb?)
youtu.be/P-o7QpsRz2E?t=107
youtu.be/Oo8EuYc4pus?t=118
broni
(
x45)
Oct 08, 2022 15:20:18
x45)
péniszgyűrű
Közöd
(
x2)
Oct 08, 2022 15:25:57
x2)
Egy kis off topic
Bassza a csőröm ,hogy kik lehet a tranyo felszopok
Ma egy kis időt rászántam. Szóval megnéztem 100 tranyo posztot,és a posztok alatti reakciókat.
Két embert találtam aki,az egyik 97%-ban(Kelemen Kristóf) a másik 80%-ban(Tenke Judit"Juddy" ,mindig reagál a posztokra. Az gondolom a Kelemen lehet zserbóca, képeket mellékelem

Ma egy kis időt rászántam. Szóval megnéztem 100 tranyo posztot,és a posztok alatti reakciókat.
Két embert találtam aki,az egyik 97%-ban(Kelemen Kristóf) a másik 80%-ban(Tenke Judit"Juddy" ,mindig reagál a posztokra. Az gondolom a Kelemen lehet zserbóca, képeket mellékelem

-
Oct 08, 2022 15:28:20
Az igaz hogy belülről a tibi live-ok miatt tudtunk meg sokat. Na de az még kevés volt a teljes háromszögeléshez. Ahhoz főleg az kellet amit írtál te is, hogy legyen tükröződő telefon meg szembe lévő épület megmutatása Endrétöl. Tibi 1 hónapig mutogatta a lakást belülről. Endre 1 hét alatt, miután megint felválalták, hogy együtt vannak, előtte csak nyílt titok volt hogy együtt vannak megint mert ahogy írod "sokaig kussban ult a masik szobaban." szállította a 2 esetet. Amiből meglett 2 nap alatt a cím, újabb 2 nap múlva meg a confirmed is.
Azt amúgy senki se tagadja, vagy vonja kétségbe szerintem, hogy tibi nem hasznos. Oh dehogynem, csak más okok miatt! De valóban hasznos információ szivárogtatásba nem annyira hasznos. Csendes az egyik airbnb-t, konkrétan egy függöny és egy fehér fal alapján azonosította. Ez nehogy már Tibi érdeme legyen, vagy olyan nagy leak legyen. De például melócsánál talán tőle szivárgott ki, hogy volt egy 1 napos munkaviszonya Endrének még Linzbe. De hogy hol azt máig se tudjuk! Pedig az lenne a hasznos info, nem az hogy 1 nap után elküldték. De talán még ez is Endrétöl tudjuk. Belügy ugyanez. Tudjuk hogy volt valami, de hogy mi és hol pontosan, azt nem. Lehet nem is igaz. Ez akkor volt, mikor kimentették Bécsböl és azt mondta hogy 50.000 forcsiért elárulja, mi volt az pontosan.
Oct 08, 2022 15:28:20
Merga
(
x1)
Oct 08, 2022 15:29:24
x1)
Endre,
Tudod mi a különbség közted és a trolljaid között? Az, hogy minket nem lep meg, ha Merci felugrik az első vonatra, hogy megszabaduljon tőled és az anyagi csődtől. Minket nem lep meg, hogy mondvacsinált okokból Pestre akar menni " intézni az ügyeit". Tudjuk, hogy Juci hiányzik neki. Te csak egy ATM vagy számára.
Üdvözöllek a valóságban te korcs.

Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Tudod mi a különbség közted és a trolljaid között? Az, hogy minket nem lep meg, ha Merci felugrik az első vonatra, hogy megszabaduljon tőled és az anyagi csődtől. Minket nem lep meg, hogy mondvacsinált okokból Pestre akar menni " intézni az ügyeit". Tudjuk, hogy Juci hiányzik neki. Te csak egy ATM vagy számára.
Üdvözöllek a valóságban te korcs.

RECSKABUNKER
(
x3)
Oct 08, 2022 15:30:34
x3)
Egy kis off topic
Nem csalódtam a felszopókban most sem. Én Katalincát kezdtem el keresni régebben mert untakoztam, de sajnos nem jutottam egyről a kettőre.
Jonciii
(
x8)
Oct 08, 2022 15:31:07
x8)
Tibi hasznos idióta, de mint minden trasht, tűzzel vassal kell irtani, bevétel szempontból. úgysem állják meg a magamutogatást
Közöd
(
x2)
Oct 08, 2022 15:33:12
x2)
Schwedenplatze zsidó hitk
Oct 08, 2022 15:33:52
Endre testvérünk ma nem tud élőt indítani mert tegnap lemerült a telefonja és Sábeszkor tilos elektromos készüléket bekapcsolni.
Megértésüket kérem az egész hitközség nevében, de hála Elohimnak hogy ilyen szorult helyzetbe hozta, hogy Endre visszataláljon a gyökereihez.
Shalom Shabbat!
(diktálta Eislander Efraim rabbi, írta egy gój barátunk)
Megértésüket kérem az egész hitközség nevében, de hála Elohimnak hogy ilyen szorult helyzetbe hozta, hogy Endre visszataláljon a gyökereihez.
Shalom Shabbat!
Oct 08, 2022 15:33:52
Anschluss
(
x4)
Oct 08, 2022 15:36:50
x4)
Anschlussnezd meg a sodipedian a kepeket amit a Thalisatrasserol gyujtottek ossze a trollegak a kereseshez. mind Tibi livebol van, Sodi nem liveozott, sokaig kussban ult a masik szobaban.
Endre is es Tibi is szivarogtat liveon kivul is felszopoknak, amibol nagyon sok eljut a trollkhoz. es mar megtanultuk kihamozni mi az igaz es mi a hazugsag
hidd el, Tibi nagyon hasznos, vagy reszegen, vagy figyelmetlensegbol sokmindent elarul privatban is.
ugynigy Endre is, aki felvagasbol meg nagyzolasbol pofazik ki eleg sok dolgot felszopoknak meg az "ismeroseinek".
csicskovics
Oct 08, 2022 15:37:23
Szerintem Tibi érdeme inkább az, hogy megerősíti azokat, amiket eddig is tudtunk, de a gyagyás mindig tagadta:
- nem áll fel neki
- nincsenek órahosszás dugások, csak max nettó 1-2 perc
- irgalmatlanul perverz lásd lehugyozás, faszpina lefetyelés
- tényleg izgatja ha más faszát látja (swinger)
- ha higiéniailag nem is, de minden más értelemben (életvitel, öltözködés, étkezés) a legalja igénytelen csöves szintjén áll
- tényleg vannak nekrofil beütései: az egyetlen alkalom amit állandóan felhoz annak cáfolására, hogy nem impotens, az a Thaliastrasse utolsó éjszakája, amikor saját bevallása szerint is ájultan és öntudatlan állapotban lévő Tibit baszta és verte belé a gecit
- nem áll fel neki
- nincsenek órahosszás dugások, csak max nettó 1-2 perc
- irgalmatlanul perverz lásd lehugyozás, faszpina lefetyelés
- tényleg izgatja ha más faszát látja (swinger)
- ha higiéniailag nem is, de minden más értelemben (életvitel, öltözködés, étkezés) a legalja igénytelen csöves szintjén áll
- tényleg vannak nekrofil beütései: az egyetlen alkalom amit állandóan felhoz annak cáfolására, hogy nem impotens, az a Thaliastrasse utolsó éjszakája, amikor saját bevallása szerint is ájultan és öntudatlan állapotban lévő Tibit baszta és verte belé a gecit
Oct 08, 2022 15:37:23
-
Oct 08, 2022 15:37:49
Endre testvérünk ma nem tud élőt indítani mert tegnap lemerült a telefonja és Sábeszkor tilos elektromos készüléket bekapcsolni.
Shalom Shabbat!
Shalom Shabbat!
Oct 08, 2022 15:37:49
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 08, 2022 15:39:12
x3)
Merga trollega/trollegina
kurvajók a rajzok, jot nevetek rajtuk, ez a nikotinsarga fog nagyon ut!
Mercinek legközelebb csöves ombre hajat rajzolj már, amilyen van neki (25 centi lenövés, 5 centi festett rész)
nszksz
Mercinek legközelebb csöves ombre hajat rajzolj már, amilyen van neki (25 centi lenövés, 5 centi festett rész)
nszksz
Merga
(
x1)
Oct 08, 2022 15:41:41
x1)
Merga trollega/trollegina
nszksz
nszksz
NSZKSZ Trollega!
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 15:42:13
x68)
NSZKSZ Trollega!
Referenciának csak be kell írni a gugliba, hogy "hínár"
RECSKABUNKER
(
x3)
Oct 08, 2022 15:46:09
x3)
Mellé nagyon nem lőhetett a trolléga, mert rajtuk illetve a trollokat leszámítva más nem írogat tibi posztjai alá.
Mózes III. 20,13.
Oct 08, 2022 15:55:50
“És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok.”
Oct 08, 2022 15:55:50
Norina
(
x2)
Oct 08, 2022 16:02:35
x2)
Egy kis off topic
A zserboka amúgy Erzsébet és Szlovákiában el.
Én egyszer raakadtam Katalinara, ő Svédországban el amúgy. De sajnos nem emlékszem a teljes nevére.
VibrációsPéniszgyűrű
Oct 08, 2022 16:04:09
péniszgyűrű
Igen?
Oct 08, 2022 16:04:09
JohnCramer
(
x1)
Oct 08, 2022 16:06:04
x1)
Na mi a stejsz, Rejszkobold Púp loop? Bólogatott már a tranyó a Konstantin- hídról a Dunába, mert megint nem áll fel a csippcsepp faszod? Vagy a Duna 10 másik hídja lesz a célpont, esetleg a 32 csatorna, vagy a 100 Margitszigetnyi Insel? Esetleg kerestetek egy Konditereit ahol fajtalankodhattatok? Kurva édesanyádat te Korcs! Nem vagyok én sem szégyenlős és tök toleráns egy pali vagyok alapból, de ami sok az tényleg már nekem is sok... dögölnél meg
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 08, 2022 16:16:01
x8)
Csak roviden cáfolnám azt a folyamatosan hangoztatott dolgot hogy a recskást meglovagolta Tibor.
A FŐSZABÁLY SZERINT púpos nővel-férfival nem dugunk úgy hogy az hanyadt fekszik, mivel mindenki tudja hogy akkor BILLEG A PÚPJÁN.
Csak ennyit szerettem volna közölni.
Köszönöm.
A FŐSZABÁLY SZERINT púpos nővel-férfival nem dugunk úgy hogy az hanyadt fekszik, mivel mindenki tudja hogy akkor BILLEG A PÚPJÁN.
Csak ennyit szerettem volna közölni.
Köszönöm.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 08, 2022 16:17:07
x3)
“Typically, women inherit a pair of X chromosomes from their parents, and are capable of pregnancy and giving birth from puberty until menopause. More generally, sex differentiation of the female fetus is governed by the lack of a present, or functioning, SRY-gene on either one of the respective sex chromosomes.[4] Female anatomy is distinguished from male anatomy by the female reproductive system, which includes the ovaries, fallopian tubes, uterus, vagina, and vulva. The adult female pelvis is wider, the hips broader, and the breasts larger than that of adult males. Women have significantly less facial and other body hair, have a higher body fat composition, and are on average shorter and less muscular than men.
[…]
“Trans women have a gender identity that does not align with their male sex assignment at birth”
(https://en.m.wikipedia.org/wiki/Woman)
Endregeci, te egy olyan “nőt” basztál meg, aki csak társadalmi/identitási szerepében nő, biológiai, fizikális, szellemi lényében nem nő.
Szóval mostantól kussoljál hogy így “pinya”. meg úgy “punyci” és hogy ő mennyire egyenértékű a többi nővel. Te zsíros pondró.
[…]
“Trans women have a gender identity that does not align with their male sex assignment at birth”
(https://en.m.wikipedia.org/wiki/Woman)
tyodika
Oct 08, 2022 16:18:56
Oct 08, 2022 16:18:56
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 08, 2022 16:26:22
x3)
Pedig 4 éve minden nap 2 órát angolt tanulsz.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 08, 2022 16:30:08
x48)
Na mi a helyzet Sneci ?
Átvitted már a tévét a raktárba ?
Hamarosan el kell hagyni a "luxuslakást"
Lefoglaltad már a hotelt keddig ?
Felhívtad már a konyhafülkés faszit?
Anyádat hívtad ma már ?
kissendrevagyok
Átvitted már a tévét a raktárba ?
Hamarosan el kell hagyni a "luxuslakást"
Lefoglaltad már a hotelt keddig ?
Felhívtad már a konyhafülkés faszit?
Anyádat hívtad ma már ?
-
Oct 08, 2022 16:30:31
Oké szivárogtatnak privátba. Mik voltak a következményei ezeknek a szivárogtatásoknak? És könyörgőm ne az legyen a válasz, hogy nem lehet beszélni ezekről mert még folyamatba vannak a dolgok. 1 éve kavarnak egymással, biztos tudsz 2 olyant írni, ami tényleg odabaszot Endrének és egy ilyen privát szivárogtatásnak köszönhető főleg. Ha nem, akkor miről beszélünk! Nem az a kérdés, hogy menyi mindent árul el, az a kérdés az menyire hasznos. Tudod 99% vs 1% meg Thalliastrase.
Tudom, tudom. Belső kőr, ami nem publikus! Privátba nem szivárgott már ki az utóbbi 1 hétbe valami hasznos info a mostani melocsáról Tibitől? Vagy mi is volt az ATOS-al? Hagyjuk már ezt trolléga. Térjünk oda vissza akkor inkább, ahonnan ki indult ez a beszélgetés, nem pont veled. Ha privátba is ennyire szivárogtatnak, nem mondom hogy nem, akkor mért is baj ha lelövetjük Tibi csatornáját és nem tud ott leakelni?
Na akkor még egyszer. Azt amúgy senki se tagadja, vagy vonja kétségbe szerintem, hogy tibi nem hasznos.Oh dehogynem, csak más okok miatt!
Oct 08, 2022 16:30:31
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 08, 2022 16:35:40
x6)
hetyetye
Ez már kezd seggfájós lenni, és tele van helyesírási hibával is.Szerintem engedd el, tévedtél, biztos a másik kötőjel is, oszt ennyi.
Anschluss
(
x4)
Oct 08, 2022 16:35:48
x4)
AnschlussEndre is es Tibi is szivarogtat liveon kivul is felszopoknak, amibol nagyon sok eljut a trollkhoz. es mar megtanultuk kihamozni mi az igaz es mi a hazugsag
egy hirtelen eszembe jut a kozelmultbol: Tibitol tudtuk meg privatban hogy Endrenek nem jar a segely. En irtam ide ki, elo is jott, kirakta a boldozott levelet az AMS-nek amibol kideult jopar dolog, hiaba takarta ki.
de apro dolgok is kiderultek mar: anyagi hyelyzet, kartya letiltasok, hitel emeles, ezeket mind elpofazta Tibi
es ne felejtsuk el, az Atos kirugas utan ugy ment el pupszaszrol hogy hirzarlat, soha tobbet senkinek semmi.
aztan Tibi bekoltozott a Thaliastrassera, jottek az info, liveban, privatban, veletlenul, elszolasokkal, de mind Tibihez kotheto, es egy honap alatt ujra munkanelkuli, es hajlektalan lett Endre :)
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 16:37:46
x68)
Felesleges pörögni a tranyó szivárogtatáson, ha repül a csatornája, ugyan úgy fog szivárogtatni, csak egy másikon. Tessék szépen kibékülni.
Mifaaaaaaaaaaaan
szörnyeteg
(
x3)
Oct 08, 2022 16:38:26
x3)
Tegnap mondta Endre liveban, hogy a lakás bérleti díjához beleszámította Tibor yt bevételét is. Ez a legfontosabb ok hogy Tibor csatornája le legyen lőve. Az hogy egy kártékony aberrált ocsmány féreg, csak másodlagos. Továbbá az sem elhanyagolható szempont hogy ha Tibor ideges, akkor Endre vérezni szokott.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
VibrációsPéniszgyűrű
Oct 08, 2022 16:43:15
Tegnap mondta Endre liveban, hogy a lakás bérleti díjához beleszámította Tibor yt bevételét is. Ez a legfontosabb ok hogy Tibor csatornája le legyen lőve. Az hogy egy kártékony aberrált ocsmány féreg, csak másodlagos. Továbbá az sem elhanyagolható szempont hogy ha Tibor ideges, akkor Endre vérezni szokott.
Akár sikerül akár nem a tranyó csatorna lelövése, hiába számol a faszpinás bevételével, az egy kurva forintot nem ad bele a közös költségekbe. Találni fog valami ürügyet vagy manipulációs manővert, hogy ne kelljen befizetnie. :)
Oct 08, 2022 16:43:15
kripli figyelő
(
x12)
Oct 08, 2022 16:43:51
x12)
Azért várjuk meg amíg gyagyás kifizeti a kakukkciót és átadja a pénzt.Csak utána szorítsuk meg a hurkot.
Grammar Nazi Troll
Oct 08, 2022 16:43:54
Ez már kezd seggfájós lenni, és tele van helyesírási hibával is.
mentaplussz! XD
Oct 08, 2022 16:43:54
szörnyeteg
(
x3)
Oct 08, 2022 16:44:11
x3)
Ezt Endrén kívül mindenki tudja.
-
Oct 08, 2022 16:46:14
Ez csak egy. Én kettőt kértem.
Na jó, tényleg engedjük el. :)
Oct 08, 2022 16:46:14
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 16:48:25
x68)
Ide egy hídember kell
Mifaaaaaaaaaaaan
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 08, 2022 16:48:54
x6)
Oct 08, 2022 16:48:54
Azért várjuk meg amíg gyagyás kifizeti a kakukkciót és átadja a pénzt.Csak utána szorítsuk meg a hurkot.
Van aki nem szeret tervezni, csak törni-zúzni. Evvan. Oct 08, 2022 16:48:54
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 16:51:47
x68)
Az lehet, de asodi büszkén mondta, hogy amikor a hátán fekszik, akkor lapos a hasa (mert szétterül a zsír)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 08, 2022 16:53:30
x3)
Szarosseggű liveban volt valami?
Vagy csak a szokásos:
- Hát pénzért baszol, ott írják te tranyó!!
- FEJEZDMÁBEEEEE
pingpongozás volt?
Vagy csak a szokásos:
- FEJEZDMÁBEEEEE
pingpongozás volt?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 08, 2022 17:00:52
x3)

A Cica jó.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 08, 2022 17:02:59
x37)
Sneci! Milyen ízű Dareiosz gecije? Többen kérdezik.
Penzmento
(
x6)
Oct 08, 2022 17:05:09
x6)
A Cica jó.
Elég élethű ezer forintos
bolyhoskaja
(
x1)
Oct 08, 2022 17:07:09
x1)
Lehet jelenteni Tranyó videóját (17:29 verekedő felnőttek)
Mint egy rossz erdei kobold, már akkor is úgy nézett ki, mikor lefingta a púpost, hátra ugrott és röhögve elszökellt.
Sodronyka
(
x4)
Oct 08, 2022 17:07:36
x4)
Tisztelt Tanszék!
Engedjétek meg, hogy mindannyiunk nevében itt is Boldog Születésnapot kívánjunk Barbinak! Isten éltessen!

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Engedjétek meg, hogy mindannyiunk nevében itt is Boldog Születésnapot kívánjunk Barbinak! Isten éltessen!

broni
(
x45)
Oct 08, 2022 17:08:57
x45)
Tisztelt Tanszék!
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 08, 2022 17:12:00
x48)
Szarosseggű liveban volt valami?
Vagy csak a szokásos:
- FEJEZDMÁBEEEEE
pingpongozás volt?
Vagy csak a szokásos:
- FEJEZDMÁBEEEEE
pingpongozás volt?
Széll Kálmán téren csövezés
Jucus kapott 8000 forintos frizurát a fodrásznál
Szokásos "én ezt már nem bírom, húzzál el a gecibe"
Tranyó kipofázta hogy 18ezer havonta a raktár amit bérel gémeskútországban
Megindulnak a Mammut felé
Judga balhézik biciklisekkel
4-6 villamos a Jászai Mari térig, mert Jucus szerint látta a Józsit tarhálni (nem volt ott)
Gyalog a nyugati aluljáróig (Judga végighúzza a kabátját az utcán, kis sörike vásárlás)
Westend felé feljönnek ahol a Tibi egy bérelhető rollerrel játszik amíg nézi az elhúzó motorosfelvonulást.
Lemerült a telefon és szar a powerbank ami amúgy is a Judgánál van
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 08, 2022 17:38:54
x19)
SyntaxError
(
x24)
Oct 08, 2022 17:56:36
x24)
Endre utolsó lehetősége a hitelkártyavár összedőlése, a teljes szakmai ellehetetlenülés, a totális impotencia, a bécsi exodus, és az "ártalmatlan" trollok találkozása:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Oct 08, 2022 18:12:38
x5)
a faszcica jó.
a faszcica szép.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
a faszcica szép.
ascites
(
x57)
Oct 08, 2022 18:16:59
x57)
Nagyon fájhat a púpja a koboldnak a sok hurcolkodástól, hogy nem lájvolt be.
Ásó27
(
x68)
Oct 08, 2022 18:18:52
x68)
Ugye nem sértődtél meg Endre, hogy kicsúfoltuk a luxuslakásodat tegnap?
Mifaaaaaaaaaaaan
Éjfél
Oct 08, 2022 18:19:00
na mi lesz így endre mikor lesz már a lájv ? a holnapi vasárnap már alkalmas lesz a pedofil jegyzőkönyv bemutatására?
Oct 08, 2022 18:19:00
BigDataTroll
Oct 08, 2022 18:19:31
@TrollZ:
sodikereso.info 2.0
Újdonságok:
- relevánsabb találatok;
- több adatforrás;
- tört adatforrások feldolgozása; PL: example.com/date/sodiisgay.html ( nem kell fesleges oldalakat feldolgozni a találat miatt. (Reported by bolgár jeti nszksz!)
- otthonosabb szinek;
- mozgó gif és eredeti sneci favico a disagne-ben;
- linklista a főoldalon. PL: sodidigest, fifi;
Javítások:
- forum reply nem spammeli szét a találatokat;
- egyéb auti-loopoló találatok nem spammelik szét a találatokat;
- a folyamatosan frissülő oldalak 4 óránként átnézésre kerülnek;
- az ismételt 4 órás keresésekből relevanciális elsőbbség a találatokra az értékesebb találatokra (de most működik is);
- gyorsabb indexelés;
- okosabb kép találatok;
Ismert hibák:
- lassú sodipedia crawling;
- kevés képtalálat; addig is gallery.sodikereso.info
- néha a java regular expressions szarik az egészre az crawling közben, az indexingen nem autómatizált a nem kért egyezés törlése. ritka esemény. ( need openjdk 11 or oracle java 8? )
Ötlet, bug report:
[email protected]
sodikereso.info 2.0
Újdonságok:
- relevánsabb találatok;
- több adatforrás;
- tört adatforrások feldolgozása; PL: example.com/date/sodiisgay.html ( nem kell fesleges oldalakat feldolgozni a találat miatt. (Reported by bolgár jeti nszksz!)
- otthonosabb szinek;
- mozgó gif és eredeti sneci favico a disagne-ben;
- linklista a főoldalon. PL: sodidigest, fifi;
Javítások:
- forum reply nem spammeli szét a találatokat;
- egyéb auti-loopoló találatok nem spammelik szét a találatokat;
- a folyamatosan frissülő oldalak 4 óránként átnézésre kerülnek;
- az ismételt 4 órás keresésekből relevanciális elsőbbség a találatokra az értékesebb találatokra (de most működik is);
- gyorsabb indexelés;
- okosabb kép találatok;
Ismert hibák:
- lassú sodipedia crawling;
- kevés képtalálat; addig is gallery.sodikereso.info
- néha a java regular expressions szarik az egészre az crawling közben, az indexingen nem autómatizált a nem kért egyezés törlése. ritka esemény. ( need openjdk 11 or oracle java 8? )
Ötlet, bug report:
[email protected]
Oct 08, 2022 18:19:31
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2022 18:25:47
x30)
tényleg vannak nekrofil beütései
Beütései? ÖSZTÖNEI! (a pedofil saját szavaival)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2022 18:29:07
x30)
Tényleg mindig hazudsz?

Bejlin
(
x8)
Oct 08, 2022 18:34:35
x8)
Gyagyás live!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
rBali
(
x24)
Oct 08, 2022 18:34:39
x24)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
MirrorTrollz
Oct 08, 2022 18:34:42
Oct 08, 2022 18:34:42
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 08, 2022 18:37:59
x48)
2-3 hónapra tudja csak kibérelni az új kecót :D
kissendrevagyok
Jonciii
(
x8)
Oct 08, 2022 18:38:15
x8)
Fodrász sztrájk is van úgy látom :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 08, 2022 18:38:32
x19)
2-3 hónapra tudja csak kibérelni az új kecót :D
annyi idő alatt pont lelakja és nem kap vissza kauKciót :)
Jonciii
(
x8)
Oct 08, 2022 18:39:50
x8)
Komoly átalakulások történtek abban az orrban az évek során :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 08, 2022 18:41:07
x19)
napi 3 sörből egyet direkt a stream alatt iszik meg, milyen rendes.
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 08, 2022 18:42:41
x4)
Endre, neked nincs barátnőd. Igazából te vagy a nő ebben a gusztustalan kaffcsolatban.
A vasútállomáson várod majd az új iPhone 14 Pro Max-al az urad?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
A vasútállomáson várod majd az új iPhone 14 Pro Max-al az urad?
Jonciii
(
x8)
Oct 08, 2022 18:42:52
x8)
Nagyon röhögök, mind a kettőnél eltűnt a bevételszerzés :D
Biztos valami globális hiba, nem az a kismillió report :D
Biztos valami globális hiba, nem az a kismillió report :D
154 látogató online.