Legalábbis amiről videófelvétel van és kikerült a netre. Az is lehet,hogy napi kapcsolatban vannak.
A metanol vedoitala az etanol. Vagyis amig van a szetvezetedben eleg etil-alkohol, addig nem hat rad a metil-alkohol. Sodi az az ember, akinek evek ota nem csokkent le annyira a vetalkoholszintje, hogy metanolmergezes akar csak szoba johessen.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
a sodi nyakalhatja majd a púpszászi kocsma mögött az ellenőrizhetetlen forrásból származó moonshinet. immunis sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
Ez a párducminta valami internacionális tranyó uniformis vagy mi ?
kissendrevagyok
Címet! Nszksz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kezdhetünk örülni pedofil?
www.youtube.com/watch?v=EGmXAu8geVg
Akinek tudnia kell és hasznos intervenciós munkát végez aktívan, már tudja.
A többiektől további türelmet kérünk, NSZKSZ!
1. ezt én már gyanítottam akkor, amikor legalább 3 cégtől kezdtek jönni a "hát valid az email cím, itt írják!" hozzászólások. ezek eléggé ramaty toolok lehetnek.
2. ez engem is érdekelne. én is hozzáférek az ad-hez melócsában és különösebb jogosultságok nélkül is kiderül, hogy 1. az illető loginja aktív vagy sem. 2. neve és email címe.
szóval vagy volt egy kiss endre balfasz nevű szerencsétlen ezeknél a cégeknél, vagy az adző / teamsező trollégák hazudtak. (persze lehetett púphergelés is, de az csak akkor működik, ha konkrétan tudjuk, hogy hol dolgozik - a melléhergeléssel csak örömet szerzünk a pedofil, faszverő, köcsög, buzeráns, pszichopata, tranyóbaszó, impotens szörnyetegnek)
vérdíj target nr. 1
Nszksz!
Táncra perdültem babával a kezemben. A kis zsidó is nagyon éli
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
2. Páran a tanszékről sajnos hazugok, behazudták ide hogy a gyagyás fenn van a raiffesenes teamsen és megerősitették "haver" által, hogy tényleg ott dolgozik.
3. Információ visszatartás, ezek szerint többen tudták hogy nem is Raiffessinnél dolgozik hanem a nic.at-nál de röhögve nézték ahogy mi szönyegbombázzuk a bankot meg járatjuk le öket a képekkel hogy supported by Raiffeissen stb... miközben a bank teljesen ártatlan volt ebben a történetben.
Szerintem te is elmehetnel neha a maci berrego faszara.
Usd a pupot ne a kozosseget bomlasszad ertem,hogy mindenki sodi de te nem erted.
a tanszek barmit megtehet sodi ugyis elsodikazza.
contains language which some may find offensive
1. Működik az oldal, ennek bizonyíteka, hogy a nic.at-s mailcímet is az dobta ki. Vagy mit gondolsz hogy találták meg?
2. Honnan tudod, hogy valótlan volt az infó? Lehet volt egy aláírt szerződése a raffival linzben, kivételesen igazat mondott.
3. Nem tartották vissza csak 1-2 nap volt amíg csekkolták, és akkor már el is indult a komminukáció a céggel. Akkor meg már nem szabad kiadni, mert a spam miatt visszajára fordulhat.
Shiker volt ez a lényeg.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Írták már a megoldást rá, szokása ennek a köcsög geci púposnak, hogy több céggel is aláír, aztán csak a jobb ajánlatot tevő melócsába megy el ténylegesen.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az a durva, hogy ez a Szandika nem is olyan rossz csaj, kifejezetten jól néz ki pár fotón. Igaz, nem szabad megszólalnia. De sajnos igazi pinája van, tehát a buzi sodinak nem pálya.
Ezzel vitatkoznek. Inkabb egy alapveto hibat latok a trollok strategiajaban, feltetelezzuk, hogy Endre minden korabbi munkahelyet ismerjuk. Igy ha talal valaki egy eddig ismeretlen cegnel ilyen nevu email fiokot, rogton mindenki beleall, hogy megvan az eppen aktiv melocsa. Pedig a Recskasnak korlatlan szamu egynapos mumkaviszonya lehetett eddig, amikrol a trollok nem tudnak, konnyen elkepzelheto, hogy egy ilyen nyomait fedeztek fel.
Kivancsisagbol megneztem a ceges Teamsben ot felmondott kollegat. Az otbol egyet meg megtalaltam, pedig februarban dolgozott itt utoljara. Kulon furcsa, hogy a felesegevel egy helyen dolgoztak, egyszerre mondtak fel, az asszonyt megsem talalom. Szoval elofordulhat ilyen, hogy meg honapokig lathato egy volt alkalmazott.
Nem egy tul hihetetlen magyarazat, hogy a Recskas tenyleg dolgozott valamikor az iden a Raffeisennel az elso ebedszunetig, de rogton kirugtak es a trollok ennek a nyomait tartak fel.
A hiba ott csuszott be, hogy rogton azt feltetelezte mindenki, hogy ez az eppen aktiv munkaviszonya.
70 euro az 70 euro, zsido! A tranyo a multkor kiakadt ra, hogy vasalja be a tartozasokat es a Szandikat megfuttatni a legegyszerubb. Nehogy egy pillanatig is azt hidd, hogy a Szandikat sajnalni Kell. O is egy kis sikamlos ingyenelo.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Vagy amikor a cigóceo Márk visszatörleszt 100 eurót de rögtön kölcsön is kér 300-at :DDDDDDD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nyugi kezeli.
Az excell elbírja ezeket.
Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod? Többen kérdezik.

Az email cím ellenőrző oldalak meg persze hogy megbízhatatlanok.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Pont azon gondolkodtam hogy felajánlok egy kihívást nekik:
ENDI ÉS TIBI!
Csináljunk egy olyan live-ot amiben SZABÁLYOS fekvőtámaszokat nyomtok és mindegyikőtöknek donate-elek WU-n 1-1 ropogós angol birodalmi fontot a szabályos fekvőtámaszok után.
Áll az alku ? Foschná!

fú haver :'D
Az ítéletet meghozom:
Technikai eunuch vagy.
A fórumról ki vagy tagadva!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Aztán meg benyomta, hogy egész héten lógott a suliból és kéregetett.
De nem akarom bántani.
Ha meg mar etyedem akkor a debreceni etyedem mintajara en is felajanlok szandikanak egy derekmelegito munkavedelmi pledet.
Tubéla?! Te fagy az?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
nemétyeeem
Mindlebuktunk!
milyen boldogan mosolyog a lelkecske nemcigány márk társaságában, fülig szerelmes itt a fatászpika. véletlenül sem buzultak márkicával 2 vágás között.
vérdíj target nr. 1
A 2. képen virít a gyagyásról, hogy fartúró :D
kissendrevagyok
PUZI!
ráadásul milyen jó ízlése van ! márk, aztán meg a tranyó, ej de irigy vagyok rád endru...
KURVArangy
Én is azt néztem hogy külsőre nem rossz alapanyag. Picit fogyna, eldobná a nagyi stílusu ruhákat meg jobban hozzá illő szeműveg és máris látszana a természetes szépsége. Sajnos ettől még egy manipulálható fogyi marad, de akkor is messze endre feletti kategória. Na jó, mi nem az?
A heti 40 euró költöpénzzel meg jobb ha nem panaszkodik. (A napi háromszori étkezést meg már mondta korábban) Ha több kell lehet melózni suli után mint más vagy hétvégén és le lehet tenni a cigit is.
Tehát van szállása meg napi háromszori étkezés és kevesli a mellé kapott költőpénzt mert elkölti cigire, de dolgozni meg büdös neki?
Ezt mondja, de valójában csak 70 euró készpénz kell neki, hogy visszaadhassa a korcsnak. Mert a heti 40-el el kell számolnia, abból nem megy. A púpos ötlete volt a koldulás és a púpos mondta neki azt is, hogy hazudja azt, hogy nyomorog.
igen
és arra fogja hogy nem tud dolgpzni mert tanul
a legtobb diak ilyen idosen melozik suli mellett, van aki ket munkat is vállal
ez pedig inkabb kiall valamelyik térre koldulni es konyorogni apropenzert suliidoben, minthogy elmenjen hetvegente takaritani.
Lolbazmeg
tehát elmondhatjuk, hogy ebben a felállásban szandika az utcára kihelyezett, kiszolgáltatott romániai koldus, a sodi pedig a koldusmaffia.
mindez 70 szaros euróért. mert ilyen sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
Persze... sajnos ott bukik meg a sztori hogy én endrével szemben szoktam bevásárolni kaját is és tudok arányosítani szóval ki lehet jönni kajával abból a 40 euróból egy hétre egy embernek ha nem a döneresnél eszik.
Alexandra bagozik,40 eurobol a heti cigim nem jon ki speciel.
7.20EURx7 mezei Lucky Strike Red.
Akkor vissza lehet menni kurvának, ha az jobb.
Még szégyelli is élőben mindig...Akkor akár le is lehetne szokni.
Achtung!!
Nem vitatkozom ezzel.
Mondjuk en meolozok 50 orakat szezonban,hogy az alkeszok tudjanak fetrengeni.
Igaz en is megiszom a likorjeimet hetvegen meg nyaron par sort is.
De en nem allok ki yt-ra meg sehova keregetni.
mikor kuldtem endrenek meg goldahodnak pakettet az is sajat zebbol ment.
Es ez igy is marar,szandinak meg ultetek faszerdot ha ennyire konyorog segitsegert.
Hat rendben segitek,igaz nem WU-n.
Én pl 3 különböző toollal is megnéztem és mindegyik validot adott a címre, miután itt bedobta valaki, ellenben a másik verziójára ami itt keringett arra azonnal invalidot dobott. Pár ezer emailt már kiküldtem az elmúlt években úgy, hogy előtette validáltam és 1x nem fordult elő olyan, hogy akinek a címére validot mutattak az eszközök, az ne kapta volna meg az emailt vagy bounce-olt volna. Amennyiben úgy vannak beállítva a szerverek, hogy bármilyen címre fogad emailt, az egy külön státusz, de akkor azt írtam volna, hogy nem 100% a fiók. Gondoltam besegítek a checkolással, de (én pl) 1x nem állítottam, hogy ott is dolgozik, csak hogy a cím valid.
blabla
Én is így szoktam Endrééken segíteni az áldott jó szivem miatt.
Én is sodi fatyok hallo:))))
Abból a pénzből 1 napot sem bírnak ki, ilyen életmód mellett, főleg külföldön!
Tibi nem is külföldön fogja elkölteni azt a 70 eurót :D
irodalmi szófordulatokkal beszél
ne vedd magadra.
kurvajók ezek az utólagos nagy megmondások meg lebuktatások meg számonkérések. csak a céljukat nem értem még, de egyszer biztos kiderül majd :)
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Remélem minél hamarabb el fog tűnni végérvényesen a Gyagyás mellől és megóvja ezzel magát a további traumáktól.
Novemberben már hazai pályán fog csövezni gyagya, szóval nem kell izgulni Xandiért.
Potosan!
Ez volt az egyik ami nagyon felbaszott.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Achtung!!
sérült ember, gyermekként kezeld....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Es mit csinalnak majd fejenkent otven pennyvel?
Olyan nyomorba meg senki sem jutott, hogy cigire ne tellett volna.
-
Oct 19, 2022 10:17:29
Gyagyás, publikus zabina már megindult a reggeli lájvval, szerintem basszátok ti is fel, úgy látom már nem kell annyira titkolni a lakást, a pénz meg jól jönne nem?
Oct 19, 2022 10:17:29
Az összes retard hazudik
Oct 19, 2022 10:17:52
amúgy szandika is szeret fogadkozni: soha többé nem írok ide nem találkozok a sodival.
youtube.com/watch?v=ZVkfkbQoKfE
"Üzenet Sodinak Kiss Endre Farkas (Emdy) többet nem találkozom veled még titokban sem"
1 hónapos videó, ahhoz képest azóta kétszer is találkozott emdyvel.
emdy, ezért még meglakolsz, meglásd!
youtube.com/watch?v=ZVkfkbQoKfE
"Üzenet Sodinak Kiss Endre Farkas (Emdy) többet nem találkozom veled még titokban sem"
Legalábbis amiről videófelvétel van és kikerült a netre. Az is lehet,hogy napi kapcsolatban vannak.
Oct 19, 2022 10:17:52
xray
(
x21)
Oct 19, 2022 10:19:24
x21)
gyagyásnak ez a szandika ügy a faszpinás féltékennyé tételéhez kell.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 19, 2022 10:20:49
x7)
metilalkohol kihívás!
A metanol vedoitala az etanol. Vagyis amig van a szetvezetedben eleg etil-alkohol, addig nem hat rad a metil-alkohol. Sodi az az ember, akinek evek ota nem csokkent le annyira a vetalkoholszintje, hogy metanolmergezes akar csak szoba johessen.
Kötőjel
(
x12)
Oct 19, 2022 10:22:10
x12)
a sodi nyakalhatja majd a púpszászi kocsma mögött az ellenőrizhetetlen forrásból származó moonshinet. immunis sodi a sodi.
Lekövetős troll
Oct 19, 2022 10:26:31
Nem feltétlenül nem kapott tényfeltárást pár érintett a két patkánnyal kapcsolatban.
Ha minden faszaság, akkor arra számíthatnak, hogy már a maradék két hetet sem tölthetik ki a lakáscsában és Endrének vagy naponta kell púpszászról utaznia állásinterjúkra/próbanapra vagy pedig airbnb-ben költheti el a maradék eurócentjeit.
Egy kibaszott fillér nélkül fogsz hazapatkánykodni te pedofil féreg, teszünk róla :)
Ha minden faszaság, akkor arra számíthatnak, hogy már a maradék két hetet sem tölthetik ki a lakáscsában és Endrének vagy naponta kell púpszászról utaznia állásinterjúkra/próbanapra vagy pedig airbnb-ben költheti el a maradék eurócentjeit.
Egy kibaszott fillér nélkül fogsz hazapatkánykodni te pedofil féreg, teszünk róla :)
Oct 19, 2022 10:26:31
-
Oct 19, 2022 10:29:30
Endre, ez ez nem feltétlenül nem egy jó napnak ígérkezik arra, hogy végre a vonat elé lépj.
Tibi mit szól hozzá, hogy ezt is elbasztad?
Tibi mit szól hozzá, hogy ezt is elbasztad?
Oct 19, 2022 10:29:30
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 19, 2022 10:31:02
x48)
Gyagyás, publikus zabina már megindult a reggeli lájvval, szerintem basszátok ti is fel, úgy látom már nem kell annyira titkolni a lakást, a pénz meg jól jönne nem?
Ez a párducminta valami internacionális tranyó uniformis vagy mi ?
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2022 10:31:04
x135)
Nem feltétlenül nem kapott tényfeltárást pár érintett a két patkánnyal kapcsolatban.
Címet! Nszksz.
Soderátor
Oct 19, 2022 10:32:21
Ha ez a nic.at volt sodi tényleges munkahelye az sok problémát felvett:
1. Nem müködik az e-mail cim ellenörző oldal, hiszen azt dobta ki hogy a raiffesenes e-mail cime él és virul annak ellenére hogy mindenki e-mailjét vissza dobta a rendszer (még gmaileseket is). Megbizhatatlan az oldal és pont.
2. Páran a tanszékről sajnos hazugok, behazudták ide hogy a gyagyás fenn van a raiffesenes teamsen és megerősitették "haver" által, hogy tényleg ott dolgozik.
3. Információ visszatartás, ezek szerint többen tudták hogy nem is Raiffessinnél dolgozik hanem a nic.at-nál de röhögve nézték ahogy mi szönyegbombázzuk a bankot meg járatjuk le öket a képekkel hogy supported by Raiffeissen stb... miközben a bank teljesen ártatlan volt ebben a történetben.
1. Nem müködik az e-mail cim ellenörző oldal, hiszen azt dobta ki hogy a raiffesenes e-mail cime él és virul annak ellenére hogy mindenki e-mailjét vissza dobta a rendszer (még gmaileseket is). Megbizhatatlan az oldal és pont.
Oct 19, 2022 10:32:21
Tanszéki intervenció
Oct 19, 2022 10:32:41
Kezdhetünk örülni pedofil?
www.youtube.com/watch?v=EGmXAu8geVg
Oct 19, 2022 10:32:41
-
Oct 19, 2022 10:36:40
Címet! Nszksz.
Oct 19, 2022 10:36:40
Kötőjel
(
x12)
Oct 19, 2022 10:37:14
x12)
1. Nem müködik az e-mail cim ellenörző oldal[...]
2. Páran a tanszékről sajnos hazugok[...]
1. Nem müködik az e-mail cim ellenörző oldal[...]
2. Páran a tanszékről sajnos hazugok[...]
1. ezt én már gyanítottam akkor, amikor legalább 3 cégtől kezdtek jönni a "hát valid az email cím, itt írják!" hozzászólások. ezek eléggé ramaty toolok lehetnek.
2. ez engem is érdekelne. én is hozzáférek az ad-hez melócsában és különösebb jogosultságok nélkül is kiderül, hogy 1. az illető loginja aktív vagy sem. 2. neve és email címe.
szóval vagy volt egy kiss endre balfasz nevű szerencsétlen ezeknél a cégeknél, vagy az adző / teamsező trollégák hazudtak. (persze lehetett púphergelés is, de az csak akkor működik, ha konkrétan tudjuk, hogy hol dolgozik - a melléhergeléssel csak örömet szerzünk a pedofil, faszverő, köcsög, buzeráns, pszichopata, tranyóbaszó, impotens szörnyetegnek)
Ásó27
(
x68)
Oct 19, 2022 10:37:20
x68)
Endre szerintem egy jalapenos pizzára vágyik, 1 liter kapros mártással!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
bolyhoskaja
(
x1)
Oct 19, 2022 10:37:47
x1)
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2022 10:38:56
x135)
Nszksz!
Dörpepúp
(
x7)
Oct 19, 2022 10:39:49
x7)
nagyon jó
Táncra perdültem babával a kezemben. A kis zsidó is nagyon éli
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 19, 2022 10:41:57
x5)
Szerintem te is elmehetnel neha a maci berrego faszara.
Usd a pupot ne a kozosseget bomlasszad ertem,hogy mindenki sodi de te nem erted.
a tanszek barmit megtehet sodi ugyis elsodikazza.
szörnyeteg
(
x3)
Oct 19, 2022 10:42:28
x3)
Endre, ha nincs pénzed vonatjegyre a hazautazáshoz, akkor majd Tibor megtanít ingyen utazni. Próbálj meg ellazulni, akkor kevésbé fáj (LaCi ezt mondta)!
Legyen nálad papír zsebkendő, hogy ne a bugyidba kelljen törölni a véres seggedet!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Legyen nálad papír zsebkendő, hogy ne a bugyidba kelljen törölni a véres seggedet!
Arab főbérlő úr
Oct 19, 2022 10:43:21
Takarodó lesz pedofil!
Oct 19, 2022 10:43:21
max5enutálnak
(
x47)
Oct 19, 2022 10:43:24
x47)
Készpénzzel vásároltam és kaptam vissza egy kis aprót, kéred? Ledobom a földre, ott megtalálod.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Trollul Madár
(
x15)
Oct 19, 2022 10:45:54
x15)
Endre!
Most néztem meg a tegnap szarodat a trashvod.com -on.
Elöször is pártatlan objektív visszafogott szemmel:
[/i]Alávaló alaptomos szarrágó faszakalap vagy, hogy szakadna rád a Szegedi Csillag börtönör trolljainak minden haragja és Sittes Sanyi dobje fel veled a szexuális életét napi 23 órában, napi egyórára se tudj kimenni sételni két négyzetméterre te utolsó szhar, pattanás az ember társadalom testén.[/i]
Másodszor is:
A Tanszék eltiltott téged a veszélyben lévő, lelkileg megnyomorított jobb sorsa érdemes értelmi fogyatékostól.
Ez nem vetted elég komolyan, nyilván lesz következménye.
Harmadszor:
Valami iszonyatosan bicskanyitogató látni, hogy Szandika nyomorát próbálod kihasználni arra, hogy majd pénzt szerezz akár a Trolloktól.
Na most te szarrágó köcsög, ezzel több probléma van.
1. A kurva életben nem fogunk pénzt küldeni neked, csak faszerdőt.
2. Ha valaki mégis segíteni szeretne Kucsai Alexandrának, azt nem úgy fogja megtenni, hogy a bűzlő veknid tudjon róla és rátehesd a retkes pénzsóvár kezecskét.
3. Azt jól érzed, hogy a Trollok általában nem fogják intervencionálni Szanidikát és erre játszol, mert az gondolod ismersz minket.
Ez kurvára nem igaz.
Nem ismersz minket és át se látod az a rizikót amivel játszol. Vannak ilyen és olyan Trollok is és sajnos elképzelhető, hogy ezek után valaki okoz valamit Szandikának. Erről is te tehetsz és ezért is lehugyozlak a Blahán amikor már pontosan odajutattunk.
4. Azért is kurvára kapni fogsz, hogy egyáltalán azt gondoltad, hogy majd Szandikán keresztük majd valamiféle hatást érsz el nálunk.
Ez sikerült is. Kétszer foglak lehugyozni a Blahán.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Most néztem meg a tegnap szarodat a trashvod.com -on.
Elöször is pártatlan objektív visszafogott szemmel:
[/i]Alávaló alaptomos szarrágó faszakalap vagy, hogy szakadna rád a Szegedi Csillag börtönör trolljainak minden haragja és Sittes Sanyi dobje fel veled a szexuális életét napi 23 órában, napi egyórára se tudj kimenni sételni két négyzetméterre te utolsó szhar, pattanás az ember társadalom testén.[/i]
Másodszor is:
A Tanszék eltiltott téged a veszélyben lévő, lelkileg megnyomorított jobb sorsa érdemes értelmi fogyatékostól.
Ez nem vetted elég komolyan, nyilván lesz következménye.
Harmadszor:
Valami iszonyatosan bicskanyitogató látni, hogy Szandika nyomorát próbálod kihasználni arra, hogy majd pénzt szerezz akár a Trolloktól.
Na most te szarrágó köcsög, ezzel több probléma van.
1. A kurva életben nem fogunk pénzt küldeni neked, csak faszerdőt.
2. Ha valaki mégis segíteni szeretne Kucsai Alexandrának, azt nem úgy fogja megtenni, hogy a bűzlő veknid tudjon róla és rátehesd a retkes pénzsóvár kezecskét.
3. Azt jól érzed, hogy a Trollok általában nem fogják intervencionálni Szanidikát és erre játszol, mert az gondolod ismersz minket.
Ez kurvára nem igaz.
Nem ismersz minket és át se látod az a rizikót amivel játszol. Vannak ilyen és olyan Trollok is és sajnos elképzelhető, hogy ezek után valaki okoz valamit Szandikának. Erről is te tehetsz és ezért is lehugyozlak a Blahán amikor már pontosan odajutattunk.
4. Azért is kurvára kapni fogsz, hogy egyáltalán azt gondoltad, hogy majd Szandikán keresztük majd valamiféle hatást érsz el nálunk.
Ez sikerült is. Kétszer foglak lehugyozni a Blahán.
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2022 10:49:24
x135)
1. Működik az oldal, ennek bizonyíteka, hogy a nic.at-s mailcímet is az dobta ki. Vagy mit gondolsz hogy találták meg?
2. Honnan tudod, hogy valótlan volt az infó? Lehet volt egy aláírt szerződése a raffival linzben, kivételesen igazat mondott.
3. Nem tartották vissza csak 1-2 nap volt amíg csekkolták, és akkor már el is indult a komminukáció a céggel. Akkor meg már nem szabad kiadni, mert a spam miatt visszajára fordulhat.
Shiker volt ez a lényeg.
rBali
(
x24)
Oct 19, 2022 10:53:01
x24)
trolléga
(
x30)
Oct 19, 2022 11:03:59
x30)
seggfájás
Írták már a megoldást rá, szokása ennek a köcsög geci púposnak, hogy több céggel is aláír, aztán csak a jobb ajánlatot tevő melócsába megy el ténylegesen.
Mitvisz
(
x1)
Oct 19, 2022 11:05:00
x1)
Ideje lenne pénzé tenni a setupot, poop! Vagy az elgato zöldháttérrel akarsz betakarózni az utcán? Mondjuk abból 2 is van. Jut a faszidnak is
Recskagnóm
Oct 19, 2022 11:05:18
Micsoda véletlen egybeesés, hogy Szandikát is pont akkor kezdik el éheztetni, amikor a púpost kirúgják...
Nem mindenki olyan retard, mint te, te lehúzott csóró balek.
Recskagnóm
Nem mindenki olyan retard, mint te, te lehúzott csóró balek.
Oct 19, 2022 11:05:18
Közöd
(
x2)
Oct 19, 2022 11:06:45
x2)
Sheldon
(
x2)
Oct 19, 2022 11:08:47
x2)
jaaa, értelek. ok, nem ittam még kávét :D
a néptől kérdeném, hogy ez most alekszandika aktuál csatornája? mert akkor mehetnek a (hihető) kommentek, 10-20 eurókról.
youtube.com/channel/UC6tKWTWhEPYUHvltpiJ9d4A/videos
a néptől kérdeném, hogy ez most alekszandika aktuál csatornája? mert akkor mehetnek a (hihető) kommentek, 10-20 eurókról.
youtube.com/channel/UC6tKWTWhEPYUHvltpiJ9d4A/videos
Az a durva, hogy ez a Szandika nem is olyan rossz csaj, kifejezetten jól néz ki pár fotón. Igaz, nem szabad megszólalnia. De sajnos igazi pinája van, tehát a buzi sodinak nem pálya.
linziasztal01
(
x77)
Oct 19, 2022 11:09:27
x77)
Endre!
Tartunk egy gyors krízis meetinget?
Tartunk egy gyors krízis meetinget?
Mitokondrium
(
x7)
Oct 19, 2022 11:10:35
x7)
Ezzel vitatkoznek. Inkabb egy alapveto hibat latok a trollok strategiajaban, feltetelezzuk, hogy Endre minden korabbi munkahelyet ismerjuk. Igy ha talal valaki egy eddig ismeretlen cegnel ilyen nevu email fiokot, rogton mindenki beleall, hogy megvan az eppen aktiv melocsa. Pedig a Recskasnak korlatlan szamu egynapos mumkaviszonya lehetett eddig, amikrol a trollok nem tudnak, konnyen elkepzelheto, hogy egy ilyen nyomait fedeztek fel.
Kivancsisagbol megneztem a ceges Teamsben ot felmondott kollegat. Az otbol egyet meg megtalaltam, pedig februarban dolgozott itt utoljara. Kulon furcsa, hogy a felesegevel egy helyen dolgoztak, egyszerre mondtak fel, az asszonyt megsem talalom. Szoval elofordulhat ilyen, hogy meg honapokig lathato egy volt alkalmazott.
Nem egy tul hihetetlen magyarazat, hogy a Recskas tenyleg dolgozott valamikor az iden a Raffeisennel az elso ebedszunetig, de rogton kirugtak es a trollok ennek a nyomait tartak fel.
A hiba ott csuszott be, hogy rogton azt feltetelezte mindenki, hogy ez az eppen aktiv munkaviszonya.
LAcus
Oct 19, 2022 11:10:44
Amugy @sodika nem akarok megcsinálni ezt a challenget
file:///C:/Users/laciz/Downloads/K%C3%A9perny%C5%91k%C3%A9p%202022-10-19%20110928.png
SoDI egy pedofil antiszemita elmebeteg
file:///C:/Users/laciz/Downloads/K%C3%A9perny%C5%91k%C3%A9p%202022-10-19%20110928.png
Oct 19, 2022 11:10:44
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 19, 2022 11:11:04
x19)
Aki egy gyógyult rákostól is visszakèri a már elengedett tartozást attól nem meglepő, hogy Szandit is ráveszi a neki való koldulásnak.
Szandit most úgy használja ki asodi mint amikor kereskedtek vele. Csak asodi buzi így szex az nincs, csak pénzügyi kihasználás.
Szandit most úgy használja ki asodi mint amikor kereskedtek vele. Csak asodi buzi így szex az nincs, csak pénzügyi kihasználás.
Sanyibácsi
Oct 19, 2022 11:11:20
Endre, de tényleg, miért gondoltad, hogy bécsben elbújhatsz?
Hát most ki tehet erről, anyád is megmondta már: TE
A terepen lévő lekövetős, a fórumon hergelős, a leveleket írós, messengeren bombázós, OSINT és Moszad tagozatos trolloknak pedig nagyon shikeres napot kívánok!
Remélem hamarosan jön a kép, hogy nagy zsákkal a hátán piszaszájjal kullog hazafelé a fasszopó torz kobold!
Hát most ki tehet erről, anyád is megmondta már: TE
A terepen lévő lekövetős, a fórumon hergelős, a leveleket írós, messengeren bombázós, OSINT és Moszad tagozatos trolloknak pedig nagyon shikeres napot kívánok!
Remélem hamarosan jön a kép, hogy nagy zsákkal a hátán piszaszájjal kullog hazafelé a fasszopó torz kobold!
Oct 19, 2022 11:11:20
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 19, 2022 11:14:03
x19)
70 eurós tartozásra elviszi kocsmába 7 euróèrt almalevet inni.
Okos sodi asodi.
Okos sodi asodi.
noikabatgomb
(
x10)
Oct 19, 2022 11:16:31
x10)
Jó reggelt trollègák. Endre te dögölj meg!
Átgondoltam ezt a Szandikás dolgot. És nem gondolom, hogy a múltkori videó után , Szandika ezt magától találta volna ki.
Szerintem csak a tartozás miatt volt ez a videó. Azt sem tartom kizártnak, hogy ez a féreg zsarolja valamivel.q
Átgondoltam ezt a Szandikás dolgot. És nem gondolom, hogy a múltkori videó után , Szandika ezt magától találta volna ki.
Szerintem csak a tartozás miatt volt ez a videó. Azt sem tartom kizártnak, hogy ez a féreg zsarolja valamivel.q
70 euro az 70 euro, zsido! A tranyo a multkor kiakadt ra, hogy vasalja be a tartozasokat es a Szandikat megfuttatni a legegyszerubb. Nehogy egy pillanatig is azt hidd, hogy a Szandikat sajnalni Kell. O is egy kis sikamlos ingyenelo.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 19, 2022 11:16:32
x13)
Okos sodi asodi.
Okos sodi asodi.
Vagy amikor a cigóceo Márk visszatörleszt 100 eurót de rögtön kölcsön is kér 300-at :DDDDDDD
xray
(
x21)
Oct 19, 2022 11:17:12
x21)
Okos sodi asodi.
gyagyásnál ne keress racionalitást! Okos sodi asodi.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 19, 2022 11:17:43
x19)
Nyugi kezeli.
Az excell elbírja ezeket.
Sheldon
(
x2)
Oct 19, 2022 11:18:31
x2)
Azért ennyire aljadék a sodi, hogy ettől a szerencsétlen Szandikától a 70 eurót visszakéri, pedig Géjza állítólag több ezerrel tartozik neki. Azzal bezzeg nem mer ujjat húzni. Takonygerincű sodi a sodi.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 19, 2022 11:18:50
x37)
Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod? Többen kérdezik.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 19, 2022 11:19:04
x30)
Páran a tanszékről sajnos hazugok
3. Információ visszatartás, ezek szerint többen tudták
3. Információ visszatartás, ezek szerint többen tudták

Az email cím ellenőrző oldalak meg persze hogy megbízhatatlanok.
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 19, 2022 11:19:55
x6)
Endre, anyukád felhívta már Geyzát?
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 19, 2022 11:22:24
x8)
endre amúgy nincs más esélyed, mint kihívásokat csinálni pénzért.
fos buket challenge, szemöldökégetés, dög evés, stb
fos buket challenge, szemöldökégetés, dög evés, stb
ENDI ÉS TIBI!
Csináljunk egy olyan live-ot amiben SZABÁLYOS fekvőtámaszokat nyomtok és mindegyikőtöknek donate-elek WU-n 1-1 ropogós angol birodalmi fontot a szabályos fekvőtámaszok után.
Áll az alku ? Foschná!

kissendrevagyok
(
x48)
Oct 19, 2022 11:22:28
x48)
Én azt nem értettem amikor Szandika azzal érvelt, hogy azért nem tud elmenni dolgozni, mert egész nap iskolába jár. Baszki, ha más el tud menni éjszakai árufeltöltőnek suli után, vagy meló után esti tagozatos egyetemet elvégezni, ne adj Isten részmunkaidős munkát vállalni vagy másodállást akkor nehogy már derogáljon neki a munka.
kissendrevagyok
gobesug
(
x30)
Oct 19, 2022 11:23:58
x30)
fú haver :'D
horgász
(
x10)
Oct 19, 2022 11:24:26
x10)
Az ítéletet meghozom:
Technikai eunuch vagy.
A fórumról ki vagy tagadva!
-
Oct 19, 2022 11:24:59
Én azt nem értettem amikor Szandika azzal érvelt, hogy azért nem tud elmenni dolgozni, mert egész nap iskolába jár.
Aztán meg benyomta, hogy egész héten lógott a suliból és kéregetett.
De nem akarom bántani.
Oct 19, 2022 11:24:59
szörnyeteg
(
x3)
Oct 19, 2022 11:26:25
x3)
Tibike, tegyem anyádba TH-val! Neked mondom, mert a korcs fiúd már nem érti meg, neked meg talán még pislákol az értelem egy halovány szikrája abban a zámbójimi hasonmás búrádban!!! Kopjatok le Alexandráról de nagyon gyorsan mert letépem azt a hülye fejedet és visszadobom Komlóra te szerencsétlen szukafattya!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 19, 2022 11:26:47
x23)
Trollégák, azt hol találom mikor a gyagyás arról beszél, hogy aki neki tartozik annak, porba csuszva, hálálkodnia kell neki? Vagy valami hasonlót mond talán.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 19, 2022 11:27:04
x5)
Én azt nem értettem amikor Szandika azzal érvelt, hogy azért nem tud elmenni dolgozni, mert egész nap iskolába jár. Baszki, ha más el tud menni éjszakai árufeltöltőnek suli után, vagy meló után esti tagozatos egyetemet elvégezni, ne adj Isten részmunkaidős munkát vállalni vagy másodállást akkor nehogy már derogáljon neki a munka.
Ha meg mar etyedem akkor a debreceni etyedem mintajara en is felajanlok szandikanak egy derekmelegito munkavedelmi pledet.
xray
(
x21)
Oct 19, 2022 11:32:38
x21)
Oct 19, 2022 11:32:38
Trollégák, azt hol találom mikor a gyagyás arról beszél, hogy aki neki tartozik annak, porba csuszva, hálálkodnia kell neki? Vagy valami hasonlót mond talán.
és a lábát kell csókolgatni. Oct 19, 2022 11:32:38
MaxPayne
(
x24)
Oct 19, 2022 11:34:39
x24)
Tubéla?! Te fagy az?
LaCI
Oct 19, 2022 11:42:05
bocsika, a csajom véletlenül a c:/-ről akarta linkelni a tranyóporeszt. nagyon perverz csajszi, mindig csak a tranyókat kergeti. :-)))
Oct 19, 2022 11:42:05
Tápkábel
Oct 19, 2022 11:46:58
Tubéla?! Te fagy az?
Üdv nekedis Pócz ! Oct 19, 2022 11:46:58
gobesug
(
x30)
Oct 19, 2022 11:50:57
x30)
jól jönne most az az ötvenezer, ugye fifcsi? ;D

MaxPayne
(
x24)
Oct 19, 2022 11:51:07
x24)
Üdv nekedis Pócz !
Mindlebuktunk!
Kötőjel
(
x12)
Oct 19, 2022 11:53:02
x12)
milyen boldogan mosolyog a lelkecske nemcigány márk társaságában, fülig szerelmes itt a fatászpika. véletlenül sem buzultak márkicával 2 vágás között.
iexplore
Oct 19, 2022 11:57:19
Endre buzi? nemáááár Oct 19, 2022 11:57:19
Trollul Madár
(
x15)
Oct 19, 2022 11:58:00
x15)
Endre!
Kurva gyorsan takarodj el majomhimlő oltásra a Tiborral!
Az van, hogy ti vagytok a veszélyeztett réteg de ez a szar nem kifejezetten nemiuton terjed.
Ott a veszély, hogy össze gecizitek, szarjátok a bécsi recskaólat és utánnatok beköltözik valaki aki meg nem tud az aberrált swingeres fajtalankodésaitokról és miközben próbálja kitakarítani majd azt a félelmetes fertőző koszhalmot közben megfertőzödik.
Kurva gyorsan takarodj el majomhimlő oltásra a Tiborral!
Az van, hogy ti vagytok a veszélyeztett réteg de ez a szar nem kifejezetten nemiuton terjed.
Ott a veszély, hogy össze gecizitek, szarjátok a bécsi recskaólat és utánnatok beköltözik valaki aki meg nem tud az aberrált swingeres fajtalankodésaitokról és miközben próbálja kitakarítani majd azt a félelmetes fertőző koszhalmot közben megfertőzödik.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 19, 2022 11:59:05
x48)
gobesug
(
x30)
Oct 19, 2022 11:59:21
x30)
PUZI!
mikedp
(
x9)
Oct 19, 2022 12:06:33
x9)
ráadásul milyen jó ízlése van ! márk, aztán meg a tranyó, ej de irigy vagyok rád endru...
Irónia Professzor
Oct 19, 2022 12:12:32
Endre,nincs mitől félned nem lehet baj,hisz a rajongóid majd megsegítenek…
Ha meg mégis nagy lenne a baj és nincstelenül az utcára kerülnél még mindig ott lenne neked a Tibcédesz,hisz ez egy érdekek nélküli őszinteségen és kölcsönös szereteten alapuló kapcsolat,miért is hagyna el a bajban nincstelenül…
Ha meg mégis nagy lenne a baj és nincstelenül az utcára kerülnél még mindig ott lenne neked a Tibcédesz,hisz ez egy érdekek nélküli őszinteségen és kölcsönös szereteten alapuló kapcsolat,miért is hagyna el a bajban nincstelenül…
Oct 19, 2022 12:12:32
Andi
(
x13)
Oct 19, 2022 12:13:14
x13)
Endre, ha lenne napi három-négy fuvarod, mennyit tudnál összehozni a buzigőzben?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 19, 2022 12:13:22
x8)
Én is azt néztem hogy külsőre nem rossz alapanyag. Picit fogyna, eldobná a nagyi stílusu ruhákat meg jobban hozzá illő szeműveg és máris látszana a természetes szépsége. Sajnos ettől még egy manipulálható fogyi marad, de akkor is messze endre feletti kategória. Na jó, mi nem az?
A heti 40 euró költöpénzzel meg jobb ha nem panaszkodik. (A napi háromszori étkezést meg már mondta korábban) Ha több kell lehet melózni suli után mint más vagy hétvégén és le lehet tenni a cigit is.
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2022 12:16:36
x135)
Tehát van szállása meg napi háromszori étkezés és kevesli a mellé kapott költőpénzt mert elkölti cigire, de dolgozni meg büdös neki?
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 19, 2022 12:19:57
x3)
Púpos! Töltsd hasznoasan az időd! Tanulj meg például szájharmónikázni. A Blahán könnyebben dobnak pár forintot, ha produkálod magad koldulás közben.
Jóbol mondom
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Jóbol mondom
ascites
(
x57)
Oct 19, 2022 12:20:26
x57)
Ezt mondja, de valójában csak 70 euró készpénz kell neki, hogy visszaadhassa a korcsnak. Mert a heti 40-el el kell számolnia, abból nem megy. A púpos ötlete volt a koldulás és a púpos mondta neki azt is, hogy hazudja azt, hogy nyomorog.
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 19, 2022 12:22:18
x13)
Gyagyás, haverom azt mondja, hogy az idei év lúzere díjat elnyerted
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
féregnyulvány
(
x7)
Oct 19, 2022 12:22:27
x7)
igen
és arra fogja hogy nem tud dolgpzni mert tanul
a legtobb diak ilyen idosen melozik suli mellett, van aki ket munkat is vállal
ez pedig inkabb kiall valamelyik térre koldulni es konyorogni apropenzert suliidoben, minthogy elmenjen hetvegente takaritani.
Golda csiklója
(
x8)
Oct 19, 2022 12:22:37
x8)
Szandika = járulékos veszteség
O és K együtt OK és minden OK!!
Hahó
(
x135)
Oct 19, 2022 12:23:32
x135)
Lolbazmeg
balek
(
x10)
Oct 19, 2022 12:23:56
x10)
Aki ismeri a púpos gonoszságát, és Szandika jóhiszeműségét, az könnyen kitalálhatja, hogy mi volt a deal:
Majd a sok hülye utal nekik pénzt, 70 eurót Szandika törleszt belőle a púposnak, a többit elfelezik.
Azt sem szabad elhinni nekik, amit kérdeznek.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Majd a sok hülye utal nekik pénzt, 70 eurót Szandika törleszt belőle a púposnak, a többit elfelezik.
Azt sem szabad elhinni nekik, amit kérdeznek.
Kötőjel
(
x12)
Oct 19, 2022 12:24:32
x12)
tehát elmondhatjuk, hogy ebben a felállásban szandika az utcára kihelyezett, kiszolgáltatott romániai koldus, a sodi pedig a koldusmaffia.
mindez 70 szaros euróért. mert ilyen sodi a sodi.
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 19, 2022 12:25:17
x8)
Persze... sajnos ott bukik meg a sztori hogy én endrével szemben szoktam bevásárolni kaját is és tudok arányosítani szóval ki lehet jönni kajával abból a 40 euróból egy hétre egy embernek ha nem a döneresnél eszik.
Adakozó troll
Oct 19, 2022 12:27:13
Endi, ez mi? Többen kérdezik hogy miért akarod lenyúlni Szandikának szánt könyöradományokat! HÁT ITT ÍRJÁK!
Ezért most én sem utalom el a pénzt amit akartam!
Ezért most én sem utalom el a pénzt amit akartam!
Oct 19, 2022 12:27:13
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 19, 2022 12:27:42
x5)
tranyókiller
(
x2)
Oct 19, 2022 12:31:20
x2)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 19, 2022 12:34:31
x5)
Nem vitatkozom ezzel.
Mondjuk en meolozok 50 orakat szezonban,hogy az alkeszok tudjanak fetrengeni.
Igaz en is megiszom a likorjeimet hetvegen meg nyaron par sort is.
Es ez igy is marar,szandinak meg ultetek faszerdot ha ennyire konyorog segitsegert.
Hat rendben segitek,igaz nem WU-n.
balek
(
x10)
Oct 19, 2022 12:35:40
x10)
Endi is elszólta magát a koldusvideóban: más összetenné a két kezét, ha ilyen lehetőséget kapna.
- Ingyen élhet Ausztriában
- Ingyen tanulhat Ausztriában szakmát
- Ingyen tanulhat Ausztriában nyelviskolában
- Pénzügyi segítséget kap a gondnoktól
- Vigyáz rá a gondnok
- Napi háromszori étkezés
- Heti(!!!) 40 euró költőpénz
Emellé bevallása szerint lógás közben koldulni is szokott.
Vessük ezt össze azzal, hogy mit kapna a magyar államtól egy exprosti:
- 0 ft
- 0 segítség
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
- Ingyen élhet Ausztriában
- Ingyen tanulhat Ausztriában szakmát
- Ingyen tanulhat Ausztriában nyelviskolában
- Pénzügyi segítséget kap a gondnoktól
- Vigyáz rá a gondnok
- Napi háromszori étkezés
- Heti(!!!) 40 euró költőpénz
Emellé bevallása szerint lógás közben koldulni is szokott.
Vessük ezt össze azzal, hogy mit kapna a magyar államtól egy exprosti:
- 0 ft
- 0 segítség
nabejj
(
x3)
Oct 19, 2022 12:35:50
x3)
A tranyó vette rá Endrét a kölcsön behajtására, mert érzi, hogy így nem lesz ájfon.
Különben ez is elsodikázódott volna.
Ugye volt egy ilyen tranyóposzt:
"Gyerekek nagyon nagy bajba vagyunk! Utca lesz Endivel a kölcsöneit nem kapja vissza!"
+ a bedrogozós lájvban kovács márkozott a tranyó, de mivel Szandikánál van reális esély behajtani a tartozást, ezért őt kellett elővenni.
Tibornak könnyű pénz, amíg ő pihen és sorozatot néz, addig az ura lemegy koldulni.
"Gyerekek nagyon nagy bajba vagyunk! Utca lesz Endivel a kölcsöneit nem kapja vissza!"
+ a bedrogozós lájvban kovács márkozott a tranyó, de mivel Szandikánál van reális esély behajtani a tartozást, ezért őt kellett elővenni.
Tibornak könnyű pénz, amíg ő pihen és sorozatot néz, addig az ura lemegy koldulni.
Gunnar
(
x2)
Oct 19, 2022 12:37:55
x2)
Én pl 3 különböző toollal is megnéztem és mindegyik validot adott a címre, miután itt bedobta valaki, ellenben a másik verziójára ami itt keringett arra azonnal invalidot dobott. Pár ezer emailt már kiküldtem az elmúlt években úgy, hogy előtette validáltam és 1x nem fordult elő olyan, hogy akinek a címére validot mutattak az eszközök, az ne kapta volna meg az emailt vagy bounce-olt volna. Amennyiben úgy vannak beállítva a szerverek, hogy bármilyen címre fogad emailt, az egy külön státusz, de akkor azt írtam volna, hogy nem 100% a fiók. Gondoltam besegítek a checkolással, de (én pl) 1x nem állítottam, hogy ott is dolgozik, csak hogy a cím valid.
Ajándékozós troll
Oct 19, 2022 12:38:03
Elnézést trolléga, de ez a te balekságod volt! Utánvéttel kell rendelni, Golda szívesen kifizet az elektromos rovarírtótól kezdve szittya könyvekig mindent! Kiss Endre Farkas nevére kell rendelni, és azt hiszi, sodi volt.mikor kuldtem endrenek meg goldahodnak pakettet az is sajat zebbol ment.
Oct 19, 2022 12:38:03
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 19, 2022 12:41:01
x5)
Elnézést trolléga, de ez a te balekságod volt! Utánvéttel kell rendelni, Golda szívesen kifizeti
Én is sodi fatyok hallo:))))
dggmester
Oct 19, 2022 12:41:44
A tranyó vette rá Endrét a kölcsön behajtására, mert érzi, hogy így nem lesz ájfon.
Oct 19, 2022 12:41:44
nabejj
(
x3)
Oct 19, 2022 12:44:03
x3)
Tibi nem is külföldön fogja elkölteni azt a 70 eurót :D
tranyókiller
(
x2)
Oct 19, 2022 12:47:34
x2)
Az a probléma, hogy Én eddig az egész sodiverzumban Szandikát sajnáltam egyedül...nagyon könnyen manipulálható, de alapvetően tiszta lelkű embernek láttam.A tévedés jogát azért fenntartom. :)
Azt tudom Én is csak elképzelni, hogy a tartozása miatt ment csak ebbe bele, Sodika meg majd intézi a pénzügyeket.
Na ez hiányozna még csak Neki...
Nem tudom lehetne-e figyelmeztetni a veszélyre, de gondolom felesleges már ezek után.Túl sok ideje ismeri ahhoz és túl naív hozzá.
Remélem minél hamarabb el fog tűnni végérvényesen a Gyagyás mellől és megóvja ezzel magát a további traumáktól.
Achtung!!
Azt tudom Én is csak elképzelni, hogy a tartozása miatt ment csak ebbe bele, Sodika meg majd intézi a pénzügyeket.
Na ez hiányozna még csak Neki...
Nem tudom lehetne-e figyelmeztetni a veszélyre, de gondolom felesleges már ezek után.Túl sok ideje ismeri ahhoz és túl naív hozzá.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 19, 2022 12:50:58
x11)
Gondoltam besegítek a checkolással, de (én pl) 1x nem állítottam, hogy ott is dolgozik, csak hogy a cím valid.
ne vedd magadra.
kurvajók ezek az utólagos nagy megmondások meg lebuktatások meg számonkérések. csak a céljukat nem értem még, de egyszer biztos kiderül majd :)
Biztatási kár
(
x10)
Oct 19, 2022 12:52:36
x10)
Novemberben már hazai pályán fog csövezni gyagya, szóval nem kell izgulni Xandiért.
Trollul Madár
(
x15)
Oct 19, 2022 12:55:17
x15)
Potosan!
Ez volt az egyik ami nagyon felbaszott.
nabejj
(
x3)
Oct 19, 2022 12:58:45
x3)
Szandikát sem kell félteni, neki jó így. Nem fog elmenni dolgozni.
Etetik, itatják, szállásolják, napközben melegedhet az iskolában, hetyetyézhet németül + még cigire is kap pénzt minden héten.
Ez neki arany élet az arab seggbedurrantások után.
Etetik, itatják, szállásolják, napközben melegedhet az iskolában, hetyetyézhet németül + még cigire is kap pénzt minden héten.
tranyókiller
(
x2)
Oct 19, 2022 12:59:05
x2)
halászlé
(
x24)
Oct 19, 2022 12:59:56
x24)
most tudtam mehallgatni a koldulós flokkot; pisztos fagyok benne, hogy ha sodika tényleg szívjóságból koldulna Szandinak, a szisza elverné, mint a szódás a lovát....itt most merga heti drogadagjára megy a gyűjtés, hogy legyen hová tömködni a szamárfaszt....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
halászlé
(
x24)
Oct 19, 2022 13:01:23
x24)
Szandikát sem kell félteni, neki jó így. Nem fog elmenni dolgozni.
sérült ember, gyermekként kezeld....
Mitokondrium
(
x7)
Oct 19, 2022 13:06:57
x7)
ENDI ÉS TIBI!
Áll az alku ? Foschná!
ENDI ÉS TIBI!
Áll az alku ? Foschná!
Es mit csinalnak majd fejenkent otven pennyvel?
Mitokondrium
(
x7)
Oct 19, 2022 13:09:15
x7)
Olyan nyomorba meg senki sem jutott, hogy cigire ne tellett volna.
Dörpepúp
(
x7)
Oct 19, 2022 13:12:48
x7)
Egy jó kevinkézés hiányzik endi ugye? Az foshná!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
MaxPayne
(
x24)
Oct 19, 2022 13:15:24
x24)
Endre!
A tegnapi liveban tenyleg azt mondtad, hogy te dolgoznal, de mi elbasztuk?
Vagyis mindenki aki teged nez, tehet az ujboli melocsarol?
Vagyis elismeredted ezzel, hogy teged csak a trollok neznek? Szoval te a trolljaidnak mutogatod magad evek ota, aminek koszonhetoen a Blahan fogod vegezni?
Nagyon nevetek rajtad Endre! :DDD
Szep beismeres volt.
A tegnapi liveban tenyleg azt mondtad, hogy te dolgoznal, de mi elbasztuk?
Vagyis mindenki aki teged nez, tehet az ujboli melocsarol?
Vagyis elismeredted ezzel, hogy teged csak a trollok neznek? Szoval te a trolljaidnak mutogatod magad evek ota, aminek koszonhetoen a Blahan fogod vegezni?
Nagyon nevetek rajtad Endre! :DDD
Szep beismeres volt.
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nem írok idenem találkozok a sodival.www.youtube.com/watch?v=ZVkfkbQoKfE