Hát nem tudom Fifi én egy hónap alatt kapom meg ezt nettóban ráadásul egyetemen végzett szakmával, iparban, úgy hogy nem faradok el, és még szeretem is. És tudod másod állás is van azért hogy termeljem a gdp-d, szivesen.
Gratulálok hogy a segélyre vered magad, utoljára a cigányoknál láttam ezt a faluba akik amikor megjön a családi bulit csapnak.
Elértél valamit büszke lehetsz.
Hetyetye ne ezt ne.
JOGOS :D
lenne
De legalább egy jogvégzett, jogtanácsos vállalati csicskából indultam ki, ennyire azért tisztellek titeket. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Igaz! Rövidebben: terel megint!
Jó, hogy nem megint a vércukrával.
Endre, te hülyének nezel minket?
Jajj te autista KCF, már megint hergelni próbálsz, átlátok ám a szitán. A töredékéből jobban élek mint te az uraddal, te korcs. Miért gémeskút pénznemben számolsz már megint te buzi? Ez az 1500 euró mire elég? 2 hét, hát itt írják. Rezsid, fűtés számlád mennyi lesz? Ja mondjuk jövő hónapban tető se lesz már a fejed felett. Kellemes rángatózós alvást te nyomorult!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hogy beszélsz anyádról?!
Fogyaték, és ez mit bizonyit azon kívül hogy írtál egy levelet amibe a segélyért könyörögsz? Hol a bizonyíték arról, hogy meg is kaptad azt? Azt se rakod ki ahogy a jegyzőkönyvet se rakod ki. Azért mert egy hazug, rupotlan, autista, pedofil vagy!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Azért én is ejtettem sebet, ezzel a tudattal fekszem le.
csááá :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Figyelj Endre. Hiába hergelsz és terelsz, nem érsz el vele lófaszt sem. Ez már a végjáték. Ismerd el, hogy vesztettél. Irány a Blaha! Ebben ennyi volt. Egy leszart, tehetségtelen és rettentően primitív valaki vagy. Ennyi.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Már megint monty phiton fekete lovag vagy?
Hetyetye ne ezt ne.
Lakásról mesélj inkább te félcsöves :D Tulaj örül a tényfeltárásoknak? Lesz látogatás? :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
ET személyesen.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A sebet ott keresd, ahol egy hetero a pinát! Jóból.
Ha a jogvégzett ember egy csicska, akkor te mégis mi a fasz vagy, érettségiském? ::D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Figyelj te pedofil geci, tök mindegy mennyi pénzed van, ha úgy élsz, mint egy csöves. A mi életszínvonalunk ezerszer jobb mint a tied és nem kell hozzá annyit keresnünk, na ehhez mit szólsz?
remegni fogsz egész éjjel és sört szlopálni, frissítgetni a trashvodot meg a fórumot.
szerintem írj a gézának is!
kibaszott primitív egy lény vagy basszameg. :D
Azt elfelejtetted, hogy már nincs melócsá, nem kell minden reggel a belvárosba járni, kereshet olcsóbb falbaszarós lukszust Páty külsőn, heti 180 euróért.
Már megint kidörzsölődött a faszpina?
Másra nem tudok gondolni "ejtettem sebet" alatt!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Te IS ejtettél sebet?
Szóval a TROLLOK ejtettek sebet rajtad.
ENDRE SZENVEDÉS CONFIRMED, sk :)
persze, lakópincét mordorban. nagyon fogok röhögni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Gyagyás, annyira kellemetlen nézni, ahogy megpróbálsz kemény troll lenni :D
engedd el :D
józsi bevásárolt a keresett / lopott pénzből egy kanapényi szart.
nyert, endre vesztett.
következő?
Látom be vagy baszva és nem megy a szövegértelmezés. Kellemes alvást a Blahán te buzeráns!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
annyi, hogy ő túlélte és képes volt önreflexióra.
endre meghal. kurvára hamarabb, mint hiszi.
Tudja :)
Intézem :D

Remélem tisztában vagy azzal, hogy amikor a Blahára kerülsz napi rendszerességgel fogunk téged agyon verni. :D
Azt hiszed elfelejtettük a fenyegetéseket, meg a gyerekekre rejszolásodat? Tibike nem fog megvédeni kisember.
Endre, egy felnőtt férfi nem dicsekszik a vagyonával, hanem élvezi azt!
WhatVagyon?
Nem tudja a hókuszpók, hogy mi az.
Nincs benne a szótárában.
Koncepció nem áll róla rendelkezésére.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
"Férfi", akit megvert a nőnek csúfolt férfiszerelme :D

"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Beismeri a sodi, hogy külvárosba való proli a sodi valójában?
Ezt nem hiszem el, hová züllött a 4 diplomás nagyszülők kisonokája? Ez a szint hogy ki mennyit keres? Igazi panel lakó borg lett mentálisan a sodi, nem semmi...
Tanárok kevesebbet keresnek, műfordítók kevesebbet keresnek, szociológusok, költők stb majdhogynem nyomorognak te ganéj, mégis hol van a te szellemi teljesítményed hozzájuk? :D
40-es nőknek való sorozatok nézése, meg sör szopás, meg szemét kaja zabálása, erre telik tőled, erre megy el a "sok" "pénzed" nagy teljesítmény barom :D
egy konzumidióta droid vagy 0 teremtett értékkel, inkább ezzel a tudattal feküdj le
Ne ne nee ezt nem kellett volna. Holnap szabin vagyok és kiköptem a borom a nevetéstől.
Endre, megtéríted, ugye?
Térded meggyógyult már a Szentendrei úti esés óta?
Orrodat balra, vagy jobbra, lapítsam az arcodra legközelebb?
-Buzi vagy.
-Pedofil vagy.
-Drogos vagy.
-Alkoholista vagy.
-Púpos, hordóhasú, rothadó belű szörnyszülemény vagy.
-30 millió forint adósságod van.
-Lassan egy éve nincs rendes munkahelyed.
-Egy-két kütyüt leszámítva semmid sincs, se lakás, se nyaraló, se kocsi.
-Utál a családod, anyád szerint sem vagy normális.
-A fél magyar internet rajtad röhög.
-Nincs diplomád, se nyelvvizsgád.
-Hajléktalan csövesek szintjén állsz, csak azok állnak szóba veled.
Kapjál már a fejedhez, Ratyító! Egy Blahán hempergő csöves gazdagabb, megbecsültebb, értékesebb ember nálad!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
2. ha a mostani pecóba van bejelentve, és ha a napokban shikerül kibaszatnunk, mire elér odáig a vizsgálat, már nem lesz ott a lakcímen, és addigra valszeg nem lesz új bejelentett címe sem, mert airbnb-zni fog.
eleve egy szerződés nélkül, feketén kiadott lakásba lehetne bejelentve?
ha a lakcímbejelentőt aláírja a tulajdonos, miért ne?
de legyen ez a hivatal dolga, hogy ellenőrzi.
faszom, nem bírom nem bepluszolni ezt minden nap :D
Bölénypúp
akkor tényleg cukros, levágták a lábát :/
edre, ezekből mindig kapsz egyet a blahán, ha egy pvc-n, a púpodon pörögsz..
Na endy BRÉK!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mivel a Dancsó-mód nem jött be, Nick Vujicic-mód van mostantól.
(pokolra jutok, bazdmeg :D)

A biztonságnak a hiánya, mellettem elképzelhetetlen,mert annyira be vagyok biztosítva.
A 20-szorosát, is rád áldoznám, kérlek,engedd meg.
Az osztrák átlagbér kétszeresét keresem.
Ezeket te magad mondtad Endre, egy évvel ezelőtt.
Miért is bérelsz te napokra szállásokat? Hogy van ez? Endi?
A kurva anyád az irigy. Nem, nem 2 hónapba, sőt 1 se mire ennyi pénz jön.
Apropó, hazodozhatsz, ami után kapnál 3-4k ajrot havi szinten, de kérdem én, éves szinten eddig mennyi volt a nettó bevételed? Te csóró koporsó, te...
Tizede talán megvan, 3*2400 eur. Kb ennyivel károsítottad meg a cégeket, igaz fifi?
Az pedig elment egy 30 éves roncs Mazdára (ami azóta a bontóban van), meg max 5 tranyó beleélvezésre. Kurvára irigy vagyok rád recskás. :DD
Hahó
(
x136)
Oct 20, 2022 22:13:31
x136)
na egyébként nyilvánvaló, hogy az oszamával szembeni komoly trollkodások miatt jött ide terelni.
fél, hogy ha nagyobb fokozatra kapcsolunk, és oszama faszerdőt kap, miközben értésére adjuk, hogy ez sneci miatt van, akkor ki fogja baszni, és heti 500 euró airbnb-re 3 hét alatt padlóra rakja.
úgyhogy szerintem ezt az irányt kellene követni, kedves hardcore trollégák.
fél, hogy ha nagyobb fokozatra kapcsolunk, és oszama faszerdőt kap, miközben értésére adjuk, hogy ez sneci miatt van, akkor ki fogja baszni, és heti 500 euró airbnb-re 3 hét alatt padlóra rakja.
koszos
(
x11)
Oct 20, 2022 22:13:42
x11)
inkabb lokjed be a kappannal a liveot ENDIIII
nevessunk egyutt,vagy nem vagytok meg eleg reszegek ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
nevessunk egyutt,vagy nem vagytok meg eleg reszegek ?
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 20, 2022 22:14:11
x6)
Egyébként ti azért vagytok irigy gecik, mert én tudok olyat csinálni, hogy írok pár sort, mint itt, és másnap jön a számlámra simán 600 ezer forintnyi összeg, ti meg nem.
Ezért vagytok frusztáltak.
Mert te ezért 2 hónapig gürizel.
Hát nem tudom Fifi én egy hónap alatt kapom meg ezt nettóban ráadásul egyetemen végzett szakmával, iparban, úgy hogy nem faradok el, és még szeretem is. És tudod másod állás is van azért hogy termeljem a gdp-d, szivesen.
Gratulálok hogy a segélyre vered magad, utoljára a cigányoknál láttam ezt a faluba akik amikor megjön a családi bulit csapnak.
Elértél valamit büszke lehetsz.
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 20, 2022 22:14:30
x2)
Endre, én most elmegyek a nappaliba, leülök tv elé és megnézem a sorozatomat abban a tudatban, hogy hetek múlva sem kell kiköltöznöm, mert ez a lakás az enyém, nem rúghatnak ki. Tudod ez milyen jó érzés? Ja bocs nem, neked havonta költöznöd kell, mert mindig kibaszol saját magaddal. Mi ez ha nem shiker.
sodika
Oct 20, 2022 22:14:52
600 ezer 2 hónapot??? nem azt akartad mondani, hogy 4 napot?
azt a kisstílű proli kurva anyádat már.:)))
azt a kisstílű proli kurva anyádat már.:)))
lenne
De legalább egy jogvégzett, jogtanácsos vállalati csicskából indultam ki, ennyire azért tisztellek titeket. :D
Oct 20, 2022 22:14:52
linziasztal01
(
x77)
Oct 20, 2022 22:15:02
x77)
na egyébként nyilvánvaló, hogy az oszamával szembeni komoly trollkodások miatt jött ide terelni.
Igaz! Rövidebben: terel megint!
Jó, hogy nem megint a vércukrával.
Endre, te hülyének nezel minket?
trolléga
(
x30)
Oct 20, 2022 22:15:29
x30)
Egyébként ti azért vagytok irigy gecik, mert én tudok olyat csinálni, hogy írok pár sort, mint itt, és másnap jön a számlámra simán 600 ezer forintnyi összeg, ti meg nem.
Jajj te autista KCF, már megint hergelni próbálsz, átlátok ám a szitán. A töredékéből jobban élek mint te az uraddal, te korcs. Miért gémeskút pénznemben számolsz már megint te buzi? Ez az 1500 euró mire elég? 2 hét, hát itt írják. Rezsid, fűtés számlád mennyi lesz? Ja mondjuk jövő hónapban tető se lesz már a fejed felett. Kellemes rángatózós alvást te nyomorult!
linziasztal01
(
x77)
Oct 20, 2022 22:15:59
x77)
lenne
lenne
Hogy beszélsz anyádról?!
Baxi
(
x2)
Oct 20, 2022 22:16:18
x2)
Endre, rajtad kívül itt senki nem szarik a falba. De jó látni az ams flexet, mert tudom, hogy szenvedsz. Tudod ha valaki becsületes munkát végez, az a mi szemünkben ember. De te lószart nem csinálsz, hazudozol, kontárkodsz, masnizol. Nem értessz semmihez, hazudsz magadnak, a fejedben kreálsz dolgokat amikben jó vagy és ennyi. Hazudsz a végzettségedről, a szexualitásodról, vallásodról stb. Ahhoz hogy milliós adósságokba kerüljek és a segélyért könyörögjek nem kell nagy tehetség. Tudod mihez kell? Iskolák végzéséhez, megbecsült munkaerőnek lenni, nyelveket tanulni, házasodni, családot alapítani, gyermeket nevelni, barátságokat ápolni, sportolni, hibáinkat beismerni, fejlődni. Te ezekből pontosan nullát tudsz. Fogadd el, hogy ebben eddig lehetett eljutni.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 20, 2022 22:16:27
x23)
Fogyaték, és ez mit bizonyit azon kívül hogy írtál egy levelet amibe a segélyért könyörögsz? Hol a bizonyíték arról, hogy meg is kaptad azt? Azt se rakod ki ahogy a jegyzőkönyvet se rakod ki. Azért mert egy hazug, rupotlan, autista, pedofil vagy!
sodika
Oct 20, 2022 22:16:45
A töredékéből jobban élek mint te az uraddal, te korcs.
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Oct 20, 2022 22:16:45
Hahó
(
x136)
Oct 20, 2022 22:17:05
x136)
milyen szopatást szeretnél a bérbeadónak, sneci?
rendőrség, tűzoltóság, terrorelhárítás, fogyasztóvédelem, adóhatóság menjen ki hozzá?
tudod, írunk neki egy e-mailt, hogy a következő napokban, hetekben néhány kellemetlenség fogja érni, de ezek azonnal abbamaradnak, ha igazolja, hogy kirúgott titeket.
na, akkor csak vagizzál a segéllyel.
rendőrség, tűzoltóság, terrorelhárítás, fogyasztóvédelem, adóhatóság menjen ki hozzá?
tudod, írunk neki egy e-mailt, hogy a következő napokban, hetekben néhány kellemetlenség fogja érni, de ezek azonnal abbamaradnak, ha igazolja, hogy kirúgott titeket.
na, akkor csak vagizzál a segéllyel.
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 20, 2022 22:17:42
x2)
Ilyen nagy a baj Gyagyás, hogy itt lurkolsz? Mi történt, fázol? :D
Érdeklődő
(
x6)
Oct 20, 2022 22:17:44
x6)
Endre, retek cigányokat hallottam utoljára azzal flexelni, hogy megjött a segílyke, most mindent megvesznek a madaras teszkóba'. :D
Áruld már el, hogy a szép zsidó vérvonalatokat hol csúfította el valami lókupec, vagy fazekas? Kurva élet, hogy valamelyik nagymamidat felkuffantotta egy cigó, mert rajtad nagyon kiütközik a fajtajelleg.
Kokeró Endre Farkas :D
Áruld már el, hogy a szép zsidó vérvonalatokat hol csúfította el valami lókupec, vagy fazekas? Kurva élet, hogy valamelyik nagymamidat felkuffantotta egy cigó, mert rajtad nagyon kiütközik a fajtajelleg.
Kokeró Endre Farkas :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 20, 2022 22:17:52
x19)
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 20, 2022 22:17:57
x4)
lenne
lenne
Figyelj Endre. Hiába hergelsz és terelsz, nem érsz el vele lófaszt sem. Ez már a végjáték. Ismerd el, hogy vesztettél. Irány a Blaha! Ebben ennyi volt. Egy leszart, tehetségtelen és rettentően primitív valaki vagy. Ennyi.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 20, 2022 22:17:58
x6)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
Már megint monty phiton fekete lovag vagy?
rezsidémon
(
x8)
Oct 20, 2022 22:18:11
x8)
lenne
az a vállalati MUNKATÁRS(nem csicska) meg kirúg téged egy hónapon belül abból a melócsából amint beteszed a lábad odalenne
Lakásról mesélj inkább te félcsöves :D Tulaj örül a tényfeltárásoknak? Lesz látogatás? :D
SyntaxError
(
x24)
Oct 20, 2022 22:18:21
x24)
ET személyesen.
linziasztal01
(
x77)
Oct 20, 2022 22:18:23
x77)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
A sebet ott keresd, ahol egy hetero a pinát! Jóból.
tyodika
Oct 20, 2022 22:18:26
Végre megint hergelhettem, ezzel a tudattal fekszem le ma is a kartonpapíromra a blahán.
Oct 20, 2022 22:18:26
Ásó27
(
x68)
Oct 20, 2022 22:18:38
x68)
Miért jársz ingyenkonyhára? Hol a pedofil akta?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 20, 2022 22:18:42
x11)
lenne
lenne
Ha a jogvégzett ember egy csicska, akkor te mégis mi a fasz vagy, érettségiském? ::D
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 20, 2022 22:18:51
x2)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
Figyelj te pedofil geci, tök mindegy mennyi pénzed van, ha úgy élsz, mint egy csöves. A mi életszínvonalunk ezerszer jobb mint a tied és nem kell hozzá annyit keresnünk, na ehhez mit szólsz?
gobesug
(
x30)
x30)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
remegni fogsz egész éjjel és sört szlopálni, frissítgetni a trashvodot meg a fórumot.
szerintem írj a gézának is!
kibaszott primitív egy lény vagy basszameg. :D
Lekövetős troll
Oct 20, 2022 22:19:00
Úgy látom, hogy nem érted Endre.
Itt nem az a lényeg, hogy mi irigyek vagyunk-e rád bármire is (a megfejtés a NEM). Ettől te még ugyanúgy tönkre fogsz menni a picsába és az utcára vagy a pszichiátriára fogsz kerülni :D
Na és ez a lényege az egész történetnek, vágod?
Itt nem az a lényeg, hogy mi irigyek vagyunk-e rád bármire is (a megfejtés a NEM). Ettől te még ugyanúgy tönkre fogsz menni a picsába és az utcára vagy a pszichiátriára fogsz kerülni :D
Na és ez a lényege az egész történetnek, vágod?
Oct 20, 2022 22:19:00
Ásó27
(
x68)
Oct 20, 2022 22:19:04
x68)
Neked mennyi jelenleg a fizetésed? Miért 0?
Mifaaaaaaaaaaaan
sörtötbontok
(
x8)
Oct 20, 2022 22:19:13
x8)
heti 500 euró airbnb-re 3 hét alatt padlóra rakja.
Azt elfelejtetted, hogy már nincs melócsá, nem kell minden reggel a belvárosba járni, kereshet olcsóbb falbaszarós lukszust Páty külsőn, heti 180 euróért.
Ásó27
(
x68)
Oct 20, 2022 22:19:28
x68)
Nagy sebet ejtettél a trollon, aki nincs mínusz 30 millióban, mint te LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
tyodika
Oct 20, 2022 22:19:30
Miért jársz ingyenkonyhára? Hol a pedofil akta?
Te faty a pedofil. Oct 20, 2022 22:19:30
sodikah
Oct 20, 2022 22:19:32
Oct 20, 2022 22:19:32
Hahó
(
x136)
Oct 20, 2022 22:19:33
x136)
sneci, miért nem indítasz segélyváró lájvot?
nyisd ki a netbankot, és frissítsél 2 percenként, hátha már megjött a SEGÉLY.:)
minden frissítésnél menjen egy korty olcsó sör a picsaszájba, mert csak ette van pénzed.
nyisd ki a netbankot, és frissítsél 2 percenként, hátha már megjött a SEGÉLY.:)
minden frissítésnél menjen egy korty olcsó sör a picsaszájba, mert csak ette van pénzed.
gobesug
(
x30)
Oct 20, 2022 22:19:38
x30)
tudod, mi lenne a kevésbé kiszámítható? ha kora hajnalban feltöltenél egy "HOGY IS VAN MOST EZ A LAKÁSSAL ÉS A KAFFKA MERCIVEL?" című videót.
mindenki meglepődne.
mindenki meglepődne.
trashvod
(
x6)
Oct 20, 2022 22:19:44
x6)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
Már megint kidörzsölődött a faszpina?
Másra nem tudok gondolni "ejtettem sebet" alatt!
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 20, 2022 22:19:53
x11)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
Te IS ejtettél sebet?
Szóval a TROLLOK ejtettek sebet rajtad.
ENDRE SZENVEDÉS CONFIRMED, sk :)
Hahó
(
x136)
Oct 20, 2022 22:20:20
x136)
persze, lakópincét mordorban. nagyon fogok röhögni.
Baxi
(
x2)
Oct 20, 2022 22:21:01
x2)
Endre, ha ez az egyetlen örömöd, hogy valakin szerinted sebet ejtettél, akkor az mennyire stressz nélküli nyugi?
rBali
(
x24)
Oct 20, 2022 22:21:02
x24)
Endre már ezen a szinten van, semmivel sem áll feljebb Kovács Tibor Józsinál:
www.youtube.com/watch?v=ukyPQx9XtEQ&ab_channel=Kov%C3%A1csTiborJ%C3%B3zsef
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
www.youtube.com/watch?v=ukyPQx9XtEQ&ab_channel=Kov%C3%A1csTiborJ%C3%B3zsef
gobesug
(
x30)
Oct 20, 2022 22:21:25
x30)
amúgy meg te ótvaros lankadt fasz, hol az idézésem mi?
mielőtt megdöglesz azért egy szembesítésre elmennék, te kóbor szar.
mielőtt megdöglesz azért egy szembesítésre elmennék, te kóbor szar.
balek
(
x10)
Oct 20, 2022 22:21:37
x10)
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 20, 2022 22:21:40
x11)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
Gyagyás, annyira kellemetlen nézni, ahogy megpróbálsz kemény troll lenni :D
engedd el :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 20, 2022 22:22:19
x19)
Erre is irigykedjetek mocskos trollok
gobesug
(
x30)
Oct 20, 2022 22:22:28
x30)
Endre már ezen a szinten van, semmivel sem áll feljebb Kovács Tibor Józsinál:
józsi bevásárolt a keresett / lopott pénzből egy kanapényi szart.
nyert, endre vesztett.
következő?
Hahó
(
x136)
Oct 20, 2022 22:22:37
x136)
sneci, te holnap is ugyanott fogsz kilépni a házból ahol ma is, ne felejtsd el. lehet, hogy holnap nem kamerázós troll fog várni, kicsi zsidó.
trolléga
(
x30)
Oct 20, 2022 22:22:43
x30)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
Látom be vagy baszva és nem megy a szövegértelmezés. Kellemes alvást a Blahán te buzeráns!
Balszerencse
Oct 20, 2022 22:22:52
Recskás, te most tényleg még jobban hergelni próbálod azokat, akik évek óta taknyosra szopatnak? Az ember azt hinné, elég volt, már lent maradsz, de nem. Felkelsz a földről, és kérsz még. Legyen.
Egyébként kigúnyolhatsz egy jogot végzett embert, de
-ő valóban elvégezte, nem a napot lopta az egyetemen
-ő valóban ért a szakmájához, nem úgy, mint te, aki programozónak szereti beállítani magát, de annyit ért hozzá, mint az urad a főzéshez.
Egyébként kigúnyolhatsz egy jogot végzett embert, de
-ő valóban elvégezte, nem a napot lopta az egyetemen
-ő valóban ért a szakmájához, nem úgy, mint te, aki programozónak szereti beállítani magát, de annyit ért hozzá, mint az urad a főzéshez.
Oct 20, 2022 22:22:52
rBali
(
x24)
Oct 20, 2022 22:23:07
x24)
A lepusztult alkoholista lúzer feljött ide és megint egyértelművé tette, hogy egy lepusztult alkoholista lúzer.
Egy az egyben olyan, mint VKÁ és a hó végi magnum meg a 200.000 forint kamerába mutogatása :D

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Egy az egyben olyan, mint VKÁ és a hó végi magnum meg a 200.000 forint kamerába mutogatása :D

Sodi első csótánya
(
x1)
Oct 20, 2022 22:23:12
x1)
amúgy Mercica tudja már a jó hírt ? :) Valaki ráírhatna, ha esetleg titkolózik a korcs, sajnos én már tiltva vagyok nála :(
gobesug
(
x30)
Oct 20, 2022 22:23:59
x30)
A lepusztult alkoholista lúzer feljött ide és megint egyértelművé tette, hogy egy lepusztult alkoholista lúzer.
annyi, hogy ő túlélte és képes volt önreflexióra.
endre meghal. kurvára hamarabb, mint hiszi.
horgász
(
x10)
Oct 20, 2022 22:24:18
x10)
Menj korcs, baszd az urad amíg tudod!
Ja, hogy impotens vagy... ja hogy nem is engedi... ja hogy mindjárt kikúrnak a kotorékból...
Ez utóbbiról mesélj inkább te mocskos szartúró pedofil állati jószág!
Ja, hogy impotens vagy... ja hogy nem is engedi... ja hogy mindjárt kikúrnak a kotorékból...
Ez utóbbiról mesélj inkább te mocskos szartúró pedofil állati jószág!
Trash csoportos haver
(
x19)
x19)
amúgy Mercica tudja már a jó hírt ? :) Valaki ráírhatna, ha esetleg titkolózik a korcs, sajnos én már tiltva vagyok nála :(
Tudja :)
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 20, 2022 22:24:42
x2)
Intézem :D
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 20, 2022 22:25:04
x11)

MINDENKINEKIgazaVan
Oct 20, 2022 22:25:05
Remélem tisztában vagy azzal, hogy amikor a Blahára kerülsz napi rendszerességgel fogunk téged agyon verni. :D
Azt hiszed elfelejtettük a fenyegetéseket, meg a gyerekekre rejszolásodat? Tibike nem fog megvédeni kisember.
Oct 20, 2022 22:25:05
MACSKEÓL
Oct 20, 2022 22:25:55
endre, hálj belém a hétvégén!
Oct 20, 2022 22:25:55
horgász
(
x10)
Oct 20, 2022 22:26:16
x10)
WhatVagyon?
Nem tudja a hókuszpók, hogy mi az.
Nincs benne a szótárában.
Koncepció nem áll róla rendelkezésére.
Lekövetős troll
Oct 20, 2022 22:26:32
Na picsaszáj harapdálás, csá! :D
Oct 20, 2022 22:26:32
Balázs Padre
(
x13)
Oct 20, 2022 22:27:57
x13)
Sodi.
Fogyatékos kategorizálja az embereket fizetésük szerint.
Fogyatékos kategorizálja az embereket fizetésük szerint.
trolléga
(
x30)
Oct 20, 2022 22:28:09
x30)
Urad (most akkor hívhatjuk így hivatalosan? Elvégre akként hivatkoztál rá) miért nem lájfozik? Hát megígérte. Csak nem hazudott? Tessék szépen fellőni a lájfszot. Egyre hidegebb az éjszakák púpom, jóból mondom. Mocskos fartúró!
rezsidémon
(
x8)
Oct 20, 2022 22:28:16
x8)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Neked van a legnagyobb sebed legalább :DMegint.
Köszönöm.
"Férfi", akit megvert a nőnek csúfolt férfiszerelme :D

rBali
(
x24)
Oct 20, 2022 22:28:30
x24)
Milyen érdekes, hogy minden ilyen alja proli trashszemét oda lyukad ki, hogy rá irigyek az emberek. :D

Alienpörkölt
Oct 20, 2022 22:28:52
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
Beismeri a sodi, hogy külvárosba való proli a sodi valójában?
Ezt nem hiszem el, hová züllött a 4 diplomás nagyszülők kisonokája? Ez a szint hogy ki mennyit keres? Igazi panel lakó borg lett mentálisan a sodi, nem semmi...
Tanárok kevesebbet keresnek, műfordítók kevesebbet keresnek, szociológusok, költők stb majdhogynem nyomorognak te ganéj, mégis hol van a te szellemi teljesítményed hozzájuk? :D
40-es nőknek való sorozatok nézése, meg sör szopás, meg szemét kaja zabálása, erre telik tőled, erre megy el a "sok" "pénzed" nagy teljesítmény barom :D
egy konzumidióta droid vagy 0 teremtett értékkel, inkább ezzel a tudattal feküdj le
Oct 20, 2022 22:28:52
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 20, 2022 22:29:19
x19)
Már mèsz aludni endre? Tán nem futja seggbaszásra tiborral?
Nah hajnali hármas felriadásos sörözéskor tali :)
Nah hajnali hármas felriadásos sörözéskor tali :)
Közöd
(
x2)
Oct 20, 2022 22:30:55
x2)
Jaj Endre,Endre. Te tényleg nem tanulsz semmiből. Látom szeretnéd ha igazán beindulnánk. De tudod mit, nem adom meg ezt az örömöt neked.
De azt megígérhetem, hogy aki csak a kozeledbe kerül minden erőmmel az leszek,hogy tönkre tegyem. És szerintem ebben nem leszek egyedül.
Úgyhogy szórjad csak a nagy okossagot. Tibinek üzenem, hogy nem szerettem volna, de holnap megkeresem a NAV kontaktom, hogy nézzen már kicsit utána Tibinek. Mikor adózót utoljára a bevételből stb..stb..
Gyagyás lehet ez még rosszabb is!
De azt megígérhetem, hogy aki csak a kozeledbe kerül minden erőmmel az leszek,hogy tönkre tegyem. És szerintem ebben nem leszek egyedül.
Úgyhogy szórjad csak a nagy okossagot. Tibinek üzenem, hogy nem szerettem volna, de holnap megkeresem a NAV kontaktom, hogy nézzen már kicsit utána Tibinek. Mikor adózót utoljára a bevételből stb..stb..
Gyagyás lehet ez még rosszabb is!
-
Oct 20, 2022 22:31:06
Oct 20, 2022 22:31:06
linziasztal01
(
x77)
Oct 20, 2022 22:31:29
x77)
Milyen érdekes, hogy minden ilyen alja proli trashszemét oda lyukad ki, hogy rá irigyek az emberek. :D
Ne ne nee ezt nem kellett volna. Holnap szabin vagyok és kiköptem a borom a nevetéstől.
Endre, megtéríted, ugye?
Pinata Troll
Oct 20, 2022 22:31:30
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
Térded meggyógyult már a Szentendrei úti esés óta?
Orrodat balra, vagy jobbra, lapítsam az arcodra legközelebb?
Oct 20, 2022 22:31:30
Hahó
(
x136)
Oct 20, 2022 22:31:55
x136)
németes trollok, kéne egy bejelentés a napokban az ams-nek, hogy snecinek nincs osztrák lakcíme, és a jelenlegi bejelentett címe fiktív, emiatt nincs jogosultsága a segélyre.
1. lehet, hogy még mindig a thalia 12-be van bejelentve.
2. ha a mostani pecóba van bejelentve, és ha a napokban shikerül kibaszatnunk, mire elér odáig a vizsgálat, már nem lesz ott a lakcímen, és addigra valszeg nem lesz új bejelentett címe sem, mert airbnb-zni fog.
3. nincs vesztenivaló
1. lehet, hogy még mindig a thalia 12-be van bejelentve.
3. nincs vesztenivaló
Pitonverő
(
x2)
Oct 20, 2022 22:32:13
x2)
Beletrafáltam.
Megint.
Köszönöm.
Megint.
Köszönöm.
-Buzi vagy.
-Pedofil vagy.
-Drogos vagy.
-Alkoholista vagy.
-Púpos, hordóhasú, rothadó belű szörnyszülemény vagy.
-30 millió forint adósságod van.
-Lassan egy éve nincs rendes munkahelyed.
-Egy-két kütyüt leszámítva semmid sincs, se lakás, se nyaraló, se kocsi.
-Utál a családod, anyád szerint sem vagy normális.
-A fél magyar internet rajtad röhög.
-Nincs diplomád, se nyelvvizsgád.
-Hajléktalan csövesek szintjén állsz, csak azok állnak szóba veled.
Kapjál már a fejedhez, Ratyító! Egy Blahán hempergő csöves gazdagabb, megbecsültebb, értékesebb ember nálad!
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 20, 2022 22:32:39
x6)
Ma nem lesz mario?
Golda csiklója
(
x8)
Oct 20, 2022 22:33:07
x8)
O és K együtt OK és minden OK!!
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Oct 20, 2022 22:33:09
x5)
Endre én a keresztleveledre meg a diplomádra vagyok a legféltékenyebb…
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 20, 2022 22:33:26
x11)
Hahó
(
x136)
Oct 20, 2022 22:34:19
x136)
ha a lakcímbejelentőt aláírja a tulajdonos, miért ne?
de legyen ez a hivatal dolga, hogy ellenőrzi.
Ásó27
(
x68)
x68)
Irigyek vagytok
Mifaaaaaaaaaaaan
gobesug
(
x30)
Oct 20, 2022 22:34:24
x30)
Ma nem lesz mario?
faszom, nem bírom nem bepluszolni ezt minden nap :D
horgász
(
x10)
Oct 20, 2022 22:35:58
x10)
Irigyek vagytok
Bölénypúp
MaxPayne
(
x24)
Oct 20, 2022 22:36:44
x24)
Ez a hikomat nyomorek tenyleg azt hiszi, hogy barki irigykedik ra a segelyeert? Vagy barmiert? :DD
Ez meg a lapos foldes agymenesnel is nagyobb marhasag Endre! Hat mikbe fagy te? :DD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ez meg a lapos foldes agymenesnel is nagyobb marhasag Endre! Hat mikbe fagy te? :DD
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 20, 2022 22:36:53
x5)
Endre geci fogyatékkal élsz.
Verjem a faszom a csöves fejedbe
Szar ezerparszaz eurora vered a nyalad ide jutottal
contains language which some may find offensive
Verjem a faszom a csöves fejedbe
Szar ezerparszaz eurora vered a nyalad ide jutottal
40_éves_junior
(
x6)
Oct 20, 2022 22:37:08
x6)
kurva irigy vagyok gyagyás, tök szar érzés hogy a mai pull requestemre az itteni Júlia csak egy commentet hagyott: "Well done"
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 20, 2022 22:38:30
x11)
élőben a villából:

gobesug
(
x30)
Oct 20, 2022 22:39:12
x30)
élőben a villából:
balek
(
x10)
Oct 20, 2022 22:39:15
x10)
Semmiből sem tanulsz gyagyás. Jó sok trollt fogadtál fel megint háromszögelős tesztelésre :D
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
cucksodi
(
x3)
Oct 20, 2022 22:39:32
x3)
Endre nagyon elkeseredett lehetsz ha csak ennyivel tudtál ide jönni vagdalkozni. Menjél élvezd ki a buziszexet amig van segélyke viagrára meg tranyóra. Utána úgy is golda mama marad vagy blahai koszlidércek.
puskapoj
SyntaxError
(
x24)
Oct 20, 2022 22:39:44
x24)
Te provokátor szardarab! Ezt ne feledd el soha. Valójában ennyi az életed. És ezt Tibi is pontosan tudja, hahó.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Balázs Padre
(
x13)
Oct 20, 2022 22:40:07
x13)
Endrus.1500 euro Ausztriában vicc kategória.
Ezzel jössz???
Kényszerzubbony kellene neked.
Ezzel jössz???
Kényszerzubbony kellene neked.
trolléga
(
x30)
Oct 20, 2022 22:41:18
x30)
Endre! Ebben az évben mennyi az átlagkereseted? Inkább azzal büszélkedj el. A "ledolgozott" kb 3 hónapoddal még talán egy közmunkás is felveszi a versenyt, nem?
Hahó
(
x136)
Oct 20, 2022 22:41:37
x136)
várjunk csak, 600.000/408 = 1470 eur.
lolbazmeg, ilyen keveset kaptál?
kifizeted a lakbért, és a 2 raktárt, akkor 270 euród marad. az nektek 3-4 napra elég. miből zabáltok és piáltok a maradék 27 napon?
lolbazmeg, ilyen keveset kaptál?
kifizeted a lakbért, és a 2 raktárt, akkor 270 euród marad. az nektek 3-4 napra elég. miből zabáltok és piáltok a maradék 27 napon?
Klohek
(
x12)
Oct 20, 2022 22:41:52
x12)
edre, ezekből mindig kapsz egyet a blahán, ha egy pvc-n, a púpodon pörögsz..
Na endy BRÉK!
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 20, 2022 22:42:40
x11)
Mivel a Dancsó-mód nem jött be, Nick Vujicic-mód van mostantól.
(pokolra jutok, bazdmeg :D)

Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 20, 2022 22:43:05
x19)
élőben a villából:
1 éve
Oct 20, 2022 22:43:17
lenne
lenne
A biztonságnak a hiánya, mellettem elképzelhetetlen,mert annyira be vagyok biztosítva.
A 20-szorosát, is rád áldoznám, kérlek,engedd meg.
Az osztrák átlagbér kétszeresét keresem.
Ezeket te magad mondtad Endre, egy évvel ezelőtt.
Miért is bérelsz te napokra szállásokat? Hogy van ez? Endi?
Oct 20, 2022 22:43:17
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 20, 2022 22:44:42
x2)
A kurva anyád az irigy. Nem, nem 2 hónapba, sőt 1 se mire ennyi pénz jön.
Apropó, hazodozhatsz, ami után kapnál 3-4k ajrot havi szinten, de kérdem én, éves szinten eddig mennyi volt a nettó bevételed? Te csóró koporsó, te...
Negermann
Oct 20, 2022 22:45:14
Gondolom a "sebek ejtése" közben fel sem merült hogy annyira hatalmas nyeréseket okozott az eddigi hergelésed is hogy kirúgatnak miatta mindenhonnan, albérlő nem tűr meg magánál és riadt állatként forgatva a veknit, folymatosan körbepislogva mersz csak Magyarországra jönni de így is megvernek
Oct 20, 2022 22:45:14
Klohek
(
x12)
Oct 20, 2022 22:45:16
x12)
endre, azt mondta az év elején, hogy 60.000 euró felett lesz az évi bevételed! Hol tartunk? :) Meglesz? *pr*
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
horgász
(
x10)
Oct 20, 2022 22:45:44
x10)
Recskásbuzi,
Ha majd vissza kell takarodnod a macskaólba és lesz tiborurad akit zaklass szexuálisan, akkor majd a hód kurva anyádat fogod? Ahogy szoktátok régen igaz?
Mesélj erről, hadd irigykedjünk.
Ha majd vissza kell takarodnod a macskaólba és lesz tiborurad akit zaklass szexuálisan, akkor majd a hód kurva anyádat fogod? Ahogy szoktátok régen igaz?
Mesélj erről, hadd irigykedjünk.
Ásó27
(
x68)
Oct 20, 2022 22:47:17
x68)
Majdnem egyrugóra :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 20, 2022 22:47:44
x11)
Gyagya, egy éve ilyenkor ez volt.
Most hogyan válaszolnád meg a dolgot? Többen kérdezik :)
Most hogyan válaszolnád meg a dolgot? Többen kérdezik :)
trolléga
(
x30)
Oct 20, 2022 22:48:22
x30)
endre, azt mondta az év elején, hogy 60.000 euró felett lesz az évi bevételed! Hol tartunk? :) Meglesz? *pr*
Tizede talán megvan, 3*2400 eur. Kb ennyivel károsítottad meg a cégeket, igaz fifi?
Az pedig elment egy 30 éves roncs Mazdára (ami azóta a bontóban van), meg max 5 tranyó beleélvezésre. Kurvára irigy vagyok rád recskás. :DD
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Balfasz! Én olyat tudok, hogy big data területen, írok egy külföldi kollégának, hogy adjon hozzáférést a több hónapnyi munkával összerakott adatfolyamához és nemcsak, hogy ingyen kapok, de még össze is dolgozunk és olyan kutatást teszünk le együtt az asztalra, hogy arra évek múlva is hivatkozni fognak mind sima IT, mind GIS területen.
Ehhez képest te senior programozóként segélyért kuncsorogsz.
Irigy vagyok! Nagyon.
*Ásít*