Igen. Mint amikor egyszer benyögte hogy nem tudja megcsinálni a próbamelót amikor jelentkezett egy céghez. Pénteki nap benyögte hogy leszarja a szart is, meg már teljesen elengedte azt a céget, aztán berakta ide mi lett volna a próbamunka. Több IT-s troll is röhögve megírta neki a megoldást hogy így meg úgy kellett volna megcsinálnia de még ehhez is hülye, majd egész hétvégére csatornapatkány módjára eltűnt és az itt összeszedett infómorzsák alapján próbálta egész hétvégén megoldani. Csak hétfőn jött vissza kurvaanyázni mert szerencsére az egyik troll előrelátó volt és lemondta a nevében az álláslehetőséget. Egy igazi sunyi patkány ez.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Vice versa.
Igaz, Kiss Endre Farkas szerint biztosan "vica versa" lenne. :)
Púpos szerint Tibi jó "nő", Tibi szerint a gyagyás legalább "vicces, jó a humorérzéke", de egyik sem gondolja komolyan. :)
Az külön jó, hogy amikor megy a csetfalon, mennyire ocsmány gnóm Endre, Tibi nem szokott tiltakozni. :D
A leopárdmintás gatyó tényleg lógós, öröm látni, ahogy trappol benne, simán NDK sportoló uánérzésem van, amikor nem tudtad eldönteni, férfiből lett nő, vagy nőből lett férfi valaki?! XD
Hát azért hetyetye, egyrészt.... Másrészt szerinted honnan volt gombájuk? Na ugye.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Biztos PC-n vagy te szhaar!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ez, bizony így van!
Ez párbajhelyzet!
Ps5-ön nyomod? Na ugye :)
Fel tudtad telepíteni? Beszarás. :D
Na tejhabosítás, csá.
Nekem PS5-ön is működik, biszony! :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
úgy könnyű, hogy valami játékmagazinnak dolgozol Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre!
Szerintem itt megint meg lettél alázva, mint a büdös szar. Megint.
Engedd el, nem neked való ez a számítózás.
Sneci előbb megdöglik és Golda sem fogja meglátogatni.
irodalmi szófordulatokkal beszél
És ha a kibaszáscsá beLSDzett, teljesen szétcsúszott napján komolyan mondták, hogy két hetük van itt? (mert hogy úgy nézett ki, nem lesz péz a következő hónapra?)
Azóta voltak elszólások, h gyagyának lett új melója, lehet, h emiatt lett extended stay. És mióta ezt tudják, azóta hazudnak tudatosan.
Először a tranyó panaszkodott, az valószínűleg őszinte volt, pont azért amiért mondod: Féltek, hogy nem lesz pénzük kifizetni a novemberi bérleti díjat.
Utána viszont pénzhez jutottak, mégis kétszer is eleresztették, hogy már megvan az új hely, ahová költöznek hó végén. Ez volt a hazugság szerintem, amit az Oszamás tényfeltárás miatt dobhattak be.
De te nem a demo verziót vetted meg 70 euroért ugye? :)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Bocs, a "wall"-ért.
De ez negyon igaz!!!
Snecológiai vonatkozású fun fact: volt ilyesmi Blogina vezetésével.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Simán lehet, hogy megveszi pc-re is. Van annyira hülye. :)
Endre apjának a sírjához is kimehetnének, legalább bemutathatná a shaját megoldását, az ő Tiborát.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mondjuk amilyen pedofilsimogató brigád van itthol szerintem nem sok értelme lenne.
www.reddit.com/r/hungary/comments/yhua0s/a_spanom_pedofil_mit_tegyek_pszichol%C3%B3gia/
A raktárba?
O és K együtt OK és minden OK!!
Ott a faszpina, más nem érdekli
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
“De ez turbós, ez gyorsan megy”
-ifj. Kaffka Tibor, mechatronikus
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ami tulajdonképp egy végbélből és herezacskóból összevarrt fasztarisznya...
egyébként ha a trollszok ilyesmibe fognának, tudnék egy bebaitelhető célpontot ajánlani
Ki fizette (fizeti) a tárolást, Jonci? :)
Innen már bontóba kerül, vagy árverezik? Van még további költsége?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Pontosan.
Nincs idő depizni, ki kell használni, hogy ott van tibi seggluka és lehet loopolni is neki.
Nem kapom a hírlevelet mostanában. Pedig jókat röhögtem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ez több mint az anyja nyugdíja amiből hamarosan ketten fognak nyomorogni egy zsákfalu, omladozó és fagyos putrijában :)
Hahó!
Nincsen kurgyelás!
Tibi kiélte magát, az elmúlt hónapokkal, mondjuk nem Endrével, hanem random arcokkal.
Tibi azt hazudja, pont most van nála kapuzárás...
Ezzel simán leszereli az ostoba gyagyást, így már ingyen tud élősködni.
Nagyon nevetek!
Ebben eddig lehetett eljutni.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Endre kifizeti szerintem.
Tibi vagyok a hegyről,
aki farönköket dobál térdig érő hóban egyből.
Mifaaaaaaaaaaaan
Az amúgy teljesen életszerű lenne, amit mondott, hogy leadott valami adásvételit, nála nem szokott gond lenni, ha alá kell írni más helyett, vagy ilyesmi, hogy szabaduljon a költségektől
NSZKSZ Jonci!
És még autód is van. :)
Gyagyás meg csak irigykedjen, hogy elszállt felette az élet, vén hülye, nincs semmi, amit felmutathatna, csak az impotens karrierje... :)
Itt a különbség a trolljaid és közted, Endre!
:) Az több is van, mint kellene :) de cod-om nincsen :)
Akkoj ejjől ennyit.
Nincs COD? :O
Púposnak sincs, pedig ő fizetett érte. XD
Nem is baj, a fasznak hiányoznak a 4 oldalas loopolások/hergelések a vén buzi pedofiltól, végre kicsit nyugi van.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
nagyon nevetek, most nézem csak, meg kellett mutatnia a nic-nek, hogy nőverő. :DD a pedo aktákat ők nem kérték korcs?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
én biztos meglátogatom, hogy rászarjak a sírjára!
vérdíj target nr. 1
Nem is lesz sírja.... alami pénzen elhamvasztjak és reméljük véletlenül kiborítják egy kukába.
nemétyeeem
Na azért ha nem lesz tőlem túl messze egy jó turhás csulázásra tuti beugrok
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Micsoda? Ott fogunk bulizni minden évben a halálnak a napján!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én oda fogok szarni járni,mármint az Endre sírjára
Annyian fogtok, hogy extra termőföld lesz :D
A temetésére nagy tömeg várható, az összes trollja személyesen akar majd meggyőződni arról, hogy tényleg megdöglött a gyagyás!
Izraelből különbuszokat indítanak majd a múzeumalapító utolsó útjára.
Meg a faszom...
Legalabb a Tranyo tud mibol fozni levest.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Max egy állami hamvasztás
Nincs már rezsicsökkentés, ilyenekre nincs már olnze a magyar állami szerveknek, hahó!
Talán gyakorolhatnak rajta SOTE patológián (Már hallom a lelki füleimmel: "Gyertek mind, ilyet még nem láttatok bazmeg!")
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
*pénze
Jó mondjuk ebből hosszú távon még fejlődhetne is a magyar egészségügy! :D
Ilyet tuti nem láttak előtte soha.
Achtung!!
Vannak nagyon kedves boncmester ismerőseim, már alig várom, hogy hozzanak nekem képeket miután vágtak a gyagyásra Y-t.
Nem max öten?
Fél 8-kor egészen biztosan nem, a többi még kétséges.
Achtung!!
Ötszászötvenöten! Púpszáz nem látott még akkora tömeget meg bulit ami a gyagyás temetése elött, közben, után lesz ott.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Majd a Día de los Muertoskor kiássuk, rádobunk egy kis sminket és mehet a Just dance!
gg allin mester sírjára is járnak szarni meg hugyozni, de szeretetből.
Bennem kevesebb bug van mint benned!
Ez is milyen szépen öregedett...
halászlé
(
x24)
Oct 31, 2022 13:02:04
x24)
púpom, van egy 1000 éves rgh-s xboxunk; nő létemre tok rá telepíteni; na mit szósz?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Bejlin
(
x8)
Oct 31, 2022 13:07:47
x8)
Szerintem ezeket a posztokat azért rakja ki, mert segítséget vár a trollszoktól! :)
A kommentekben talán ráakad a megoldásra, vagy használható tanácsra. :)
Csinált már ilyet, ha jól tudom. :)
A kommentekben talán ráakad a megoldásra, vagy használható tanácsra. :)
Csinált már ilyet, ha jól tudom. :)
Igen. Mint amikor egyszer benyögte hogy nem tudja megcsinálni a próbamelót amikor jelentkezett egy céghez. Pénteki nap benyögte hogy leszarja a szart is, meg már teljesen elengedte azt a céget, aztán berakta ide mi lett volna a próbamunka. Több IT-s troll is röhögve megírta neki a megoldást hogy így meg úgy kellett volna megcsinálnia de még ehhez is hülye, majd egész hétvégére csatornapatkány módjára eltűnt és az itt összeszedett infómorzsák alapján próbálta egész hétvégén megoldani. Csak hétfőn jött vissza kurvaanyázni mert szerencsére az egyik troll előrelátó volt és lemondta a nevében az álláslehetőséget. Egy igazi sunyi patkány ez.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 31, 2022 13:19:40
x11)
hagyd Karmom, szerintem rajta már a plasztika sem segít...a púp is csak mantrázza megának, hogy milyen szép meg gyönyölű; sztem ő sem hiszi el....azon szoktam röhögni, hogy a leopárdmintás sziszanaszi ülepe úgy lóg neki, mint egy kőművesnek...vagy az egy fantompöcs? :o)))
Vice versa.
Igaz, Kiss Endre Farkas szerint biztosan "vica versa" lenne. :)
Púpos szerint Tibi jó "nő", Tibi szerint a gyagyás legalább "vicces, jó a humorérzéke", de egyik sem gondolja komolyan. :)
Az külön jó, hogy amikor megy a csetfalon, mennyire ocsmány gnóm Endre, Tibi nem szokott tiltakozni. :D
A leopárdmintás gatyó tényleg lógós, öröm látni, ahogy trappol benne, simán NDK sportoló uánérzésem van, amikor nem tudtad eldönteni, férfiből lett nő, vagy nőből lett férfi valaki?! XD
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 31, 2022 13:21:46
x11)
Egyébként lehet a trollok túlbecsülik magukat. Nem nagyon beszél a kirúgások tényleges menetéről.
Arról a begombázásról sem kaptunk bővebb leírást..
Arról a begombázásról sem kaptunk bővebb leírást..
Hát azért hetyetye, egyrészt.... Másrészt szerinted honnan volt gombájuk? Na ugye.
rBali
(
x24)
Oct 31, 2022 13:24:05
x24)
Hogy állunk Endrus, tudunk indulni?
Te is a TOP 3-ban végzel minden meccsen gondolom, mint én.

Kriptozsidó
(
x6)
Oct 31, 2022 13:26:40
x6)
Optimusz
Oct 31, 2022 13:26:53
Na ez! Úgyis van belőle remaster, mehet a vásárlás púpom! az csak 10 giga, annyitt talán bír a betárcsázós net!
nézem közbe a púpfalas seggfájást és nagyon nevetek :DD hát igen púpom, lövöldével/fps-el csak a hozzád hasonló tornából felmentettek játszanak konzolon, célzás rásegítéssel. te BALEK
nézem közbe a púpfalas seggfájást és nagyon nevetek :DD hát igen púpom, lövöldével/fps-el csak a hozzád hasonló tornából felmentettek játszanak konzolon, célzás rásegítéssel. te BALEK
Ez, bizony így van!
Oct 31, 2022 13:26:53
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 31, 2022 13:27:59
x6)
Ez párbajhelyzet!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 31, 2022 13:28:52
x5)
Fel tudtad telepíteni? Beszarás. :D
rBali
(
x24)
Oct 31, 2022 13:29:10
x24)
Ez párbajhelyzet!
Ásó27
(
x68)
Oct 31, 2022 13:31:31
x68)
úgy könnyű, hogy valami játékmagazinnak dolgozol Hahó!
linziasztal01
(
x77)
Oct 31, 2022 13:37:40
x77)
Endre!
Szerintem itt megint meg lettél alázva, mint a büdös szar. Megint.
Engedd el, nem neked való ez a számítózás.
VibrációsPéniszgyűrű
Oct 31, 2022 13:43:33
A nagy IT zseninek már komoly áthatolhatatlan akadályt jelent letölteni egy játékot. A buta gnóm fasz még több év influenszerkedés után sem tanulta meg, hogy a technikát és a programot mindig érdemes előzetesen elindítani és tesztelni. Egyedül eddig a fütyikamera teszt aratott egy velvet címlapos sikert. Lehet csak ezt tanították egyetemen.
Oct 31, 2022 13:43:33
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 31, 2022 13:44:39
x11)
Hagyjátok már!
Lehet, hogy rmáténak is a facebook haverok segítettek telepíteni kommentben!
KIZÁRT, hogy egyedül megoldotta volna. LEHHHHETETHLEN! Mert ez egy FOSH!
Lehet, hogy rmáténak is a facebook haverok segítettek telepíteni kommentben!
KIZÁRT, hogy egyedül megoldotta volna. LEHHHHETETHLEN! Mert ez egy FOSH!
Trollul Madár
(
x15)
Oct 31, 2022 13:46:25
x15)
Endre!
Goldát is úgy fogod majd meglátogatni majd mint Vera nénit amikor ejönnek azok az idők?
Ugye mindannyian tudjuk a választ. :(
Látod! Ennyi emberség van benned te szőrnyteg!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Goldát is úgy fogod majd meglátogatni majd mint Vera nénit amikor ejönnek azok az idők?
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 31, 2022 13:46:55
x3)
Púpos! Füstjelekkel gyorsabban letöltött volna, mint a te rozzant mobilneteddel.
Te, tornából felmentett kripli.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Te, tornából felmentett kripli.
nabejj
(
x3)
Oct 31, 2022 13:49:03
x3)
Endre!
Sneci előbb megdöglik és Golda sem fogja meglátogatni.
Tanulság
Oct 31, 2022 13:52:38
Látva a tegnapi lájvot és azt, hogy sodika most éppen a PS5-öt szidja 3 különböző fb megosztásban, lassan kizárhatjuk, hogy ma költöznének át egy másik albérletbe.
A probléma csak az, hogy ezt ketten, egybehangzóan állították a tranyóval. Nem sulykolták, hanem csak eleresztették egyszer-kétszer egy-egy félmondatban, ezért elhittük.
A helyzet az, hogy a jelek szerint összebeszéltek és viszonylag hitelesen hazudtak. Ebből két dolgot kell megjegyezni:
1. Az oszamás tényfeltárások és rendelések nagyon kínosan érintették őket, ezért azzal próbálták elejét venni a katyusázásnak, hogy bekamuzták a költözést, ami azt is sugallta, hogy sikeres volt az akció, kitették őket, nem kell tovább bombázni a pizzériát. Most viszont még előttünk a november és a december, addig itt laknak.
2. Képesek összebeszélni és hihetően hazudni olyan dolgokról, amik fontosan nekik. Emiatt nagyon vigyázni kell a jövőben a hasonló, eleresztett mondataikkal.
A probléma csak az, hogy ezt ketten, egybehangzóan állították a tranyóval. Nem sulykolták, hanem csak eleresztették egyszer-kétszer egy-egy félmondatban, ezért elhittük.
A helyzet az, hogy a jelek szerint összebeszéltek és viszonylag hitelesen hazudtak. Ebből két dolgot kell megjegyezni:
1. Az oszamás tényfeltárások és rendelések nagyon kínosan érintették őket, ezért azzal próbálták elejét venni a katyusázásnak, hogy bekamuzták a költözést, ami azt is sugallta, hogy sikeres volt az akció, kitették őket, nem kell tovább bombázni a pizzériát. Most viszont még előttünk a november és a december, addig itt laknak.
2. Képesek összebeszélni és hihetően hazudni olyan dolgokról, amik fontosan nekik. Emiatt nagyon vigyázni kell a jövőben a hasonló, eleresztett mondataikkal.
Oct 31, 2022 13:52:38
Trollul Madár
(
x15)
Oct 31, 2022 13:55:58
x15)
Endre!
Ha BÁRMELYIK Troll olyan és annyi segítséget kapott volna az élettől mint te akkor játszva boldogult volna bármikor és meglehetősen vagyonos lenne bárki egy sikeres élettel.
Ha BÁRMELYIK Ember akinek van valami fény a szívében és kapott volna segítséget a "saját Vera nénijétől" amikor az egész világ utálta a minimim az lenne, hogy elment volna a temetésére és néha megemléketzne a szeretetről amit kapott és ráadásul az Recskai menedéket se recskázta volna vele a fütyikamera előtt.
Kár volt belég a Kovács Veronika bármiféle jószándéka.
Már akkor a Blahát érdemelted, de lám a teknős, hogy álmodik:
A Rocskai íróasztal alól a blahai kartondoboz alá kerülsz. Az átmenet meg csak folyamat volt.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ha BÁRMELYIK Troll olyan és annyi segítséget kapott volna az élettől mint te akkor játszva boldogult volna bármikor és meglehetősen vagyonos lenne bárki egy sikeres élettel.
Ha BÁRMELYIK Ember akinek van valami fény a szívében és kapott volna segítséget a "saját Vera nénijétől" amikor az egész világ utálta a minimim az lenne, hogy elment volna a temetésére és néha megemléketzne a szeretetről amit kapott és ráadásul az Recskai menedéket se recskázta volna vele a fütyikamera előtt.
A Rocskai íróasztal alól a blahai kartondoboz alá kerülsz. Az átmenet meg csak folyamat volt.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 31, 2022 14:00:29
x11)
Látva a tegnapi lájvot és azt, hogy sodika most éppen a PS5-öt szidja 3 különböző fb megosztásban, lassan kizárhatjuk, hogy ma költöznének át egy másik albérletbe.
És ha a kibaszáscsá beLSDzett, teljesen szétcsúszott napján komolyan mondták, hogy két hetük van itt? (mert hogy úgy nézett ki, nem lesz péz a következő hónapra?)
Azóta voltak elszólások, h gyagyának lett új melója, lehet, h emiatt lett extended stay. És mióta ezt tudják, azóta hazudnak tudatosan.
Tanulság
Oct 31, 2022 14:04:32
Először a tranyó panaszkodott, az valószínűleg őszinte volt, pont azért amiért mondod: Féltek, hogy nem lesz pénzük kifizetni a novemberi bérleti díjat.
Utána viszont pénzhez jutottak, mégis kétszer is eleresztették, hogy már megvan az új hely, ahová költöznek hó végén. Ez volt a hazugság szerintem, amit az Oszamás tényfeltárás miatt dobhattak be.
Oct 31, 2022 14:04:32
egynadrág
(
x2)
Oct 31, 2022 14:06:13
x2)
De te nem a demo verziót vetted meg 70 euroért ugye? :)
KicsiNéző
(
x13)
Oct 31, 2022 14:13:57
x13)
Ez a kedvenc Endrém, aki teljesen valótlanul hisztizik, bizonyítva, hogy mennyire nem ért semmihez.
Toljad csak Endy, biztos senkinek se működik a CoD PS5re!
Toljad csak Endy, biztos senkinek se működik a CoD PS5re!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Oct 31, 2022 14:16:37
x21)
Szia Endre, mit szólnál egy ilyen pedofilvadász szervezetre? :D
www.reddit.com/r/hungary/comments/yiaot2/kellene_szerintetek_magyarországra_is/?sort=new
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
www.reddit.com/r/hungary/comments/yiaot2/kellene_szerintetek_magyarországra_is/?sort=new
Optimusz
Oct 31, 2022 14:17:52
Endre!
Bocs, a "wall"-ért.
De ez negyon igaz!!!
Oct 31, 2022 14:17:52
linziasztal01
(
x77)
Oct 31, 2022 14:22:04
x77)
A Sony egy fhos, asoid aisten.
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 31, 2022 14:23:14
x3)
Snecológiai vonatkozású fun fact: volt ilyesmi Blogina vezetésével.
Looper Márton
Oct 31, 2022 14:24:50
Simán lehet, hogy megveszi pc-re is. Van annyira hülye. :)
Oct 31, 2022 14:24:50
Ásó27
(
x68)
Oct 31, 2022 14:30:53
x68)
Endre, kimentek Tibivel az apja sírjához???
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Oct 31, 2022 14:33:35
x24)
Endre apjának a sírjához is kimehetnének, legalább bemutathatná a shaját megoldását, az ő Tiborát.
Pedofilgyűlölő Redditor
Oct 31, 2022 14:40:29
reddit.com/r/hungary/comments/yiaot2/kellene_szerintetek_magyarországra_is/?sort=new
reddit.com/r/hungary/comments/yiaot2/kellene_szerintetek_magyarországra_is/?sort=new
Mondjuk amilyen pedofilsimogató brigád van itthol szerintem nem sok értelme lenne.
www.reddit.com/r/hungary/comments/yhua0s/a_spanom_pedofil_mit_tegyek_pszichol%C3%B3gia/
Oct 31, 2022 14:40:29
Golda csiklója
(
x8)
Oct 31, 2022 14:43:57
x8)
A raktárba?
Jonciii
(
x8)
Oct 31, 2022 14:46:26
x8)
T. Trollégák. Emlékezzünk egy perc néma csenddel a mazdára. Mostantól várjuk a végét, lejárt a hat hónap.
trolléga
(
x30)
Oct 31, 2022 14:46:47
x30)
én csak azt nem értem, tavasszal 25-30 ezer eurós mínusszal azon kesergett ha így folytatja ősszel blaha évad. ahhoz képest most épp -50 ezren áll, és mintha mi sem történt volna, éli a kis nyomorult életét. most akkor tényleg elengedte a német kártyeneket? vagy mentek a boldozott e-mailek hogy kapjon haladékot, a fennmaradó kis 3-5000 euróból meg elevickél valahogy a kéthetes melócsák közt? nyeméjtyem. hát most is azon kesergett pár napja hogy karácsonyig "nem jön ki a matek".
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 31, 2022 14:48:03
x13)
én csak azt nem értem, tavasszal 25-30 ezer eurós mínusszal azon kesergett ha így folytatja ősszel blaha évad. ahhoz képest most épp -50 ezren áll, és mintha mi sem történt volna, éli a kis nyomorult életét. most akkor tényleg elengedte a német kártyeneket? vagy mentek a boldozott e-mailek hogy kapjon haladékot, a fennmaradó kis 3-5000 euróból meg elevickél valahogy a kéthetes melócsák közt? nyeméjtyem. hát most is azon kesergett pár napja hogy karácsonyig "nem jön ki a matek".
Dörpepúp
(
x7)
Oct 31, 2022 14:48:24
x7)
T. Trollégák. Emlékezzünk egy perc néma csenddel a mazdára. Mostantól várjuk a végét, lejárt a hat hónap.
“De ez turbós, ez gyorsan megy”
-ifj. Kaffka Tibor, mechatronikus
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 31, 2022 14:50:48
x38)
Sneci, amíg te telepítesz * pr *, addig én is írtam neked egy üzenetet. A HKA felül a HÓD KURVA ANYÁD rövidítése!
Na fürcsi és ötvenezres hal + tenger gyümölcsei a szájba, csá!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Na fürcsi és ötvenezres hal + tenger gyümölcsei a szájba, csá!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Oct 31, 2022 14:51:02
x5)
a ps5 ssd-jen tarolja a gyerekpornot es nincs neki eleg helye a telepiteshez.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Golda csiklója
(
x8)
Oct 31, 2022 14:51:17
x8)
Ami tulajdonképp egy végbélből és herezacskóból összevarrt fasztarisznya...
technikai_proba
(
x1)
Oct 31, 2022 14:54:07
x1)
egyébként ha a trollszok ilyesmibe fognának, tudnék egy bebaitelhető célpontot ajánlani
technikai_proba
(
x1)
Oct 31, 2022 14:56:48
x1)
Oct 31, 2022 14:56:48
a ps5 ssd-jen tarolja a gyerekpornot es nincs neki eleg helye a telepiteshez.
nyilván nem, viszont a faptop tartogathat némi keserű meglepetést. nagy kár, hogy elkerülte a rendőröket endre, de mindig nem lehet szerencséje Oct 31, 2022 14:56:48
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 31, 2022 14:58:09
x11)
Ki fizette (fizeti) a tárolást, Jonci? :)
Innen már bontóba kerül, vagy árverezik? Van még további költsége?
rBali
(
x24)
Oct 31, 2022 14:58:10
x24)
Megérte 300 euróért megcsináltatni a PS5-öt, igaz Endre? :D
xray
(
x21)
Oct 31, 2022 14:59:07
x21)
Oct 31, 2022 14:59:07
Mennyiért tudnád kiváltani? Oct 31, 2022 14:59:07
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 31, 2022 15:00:03
x19)
Pontosan.
Nincs idő depizni, ki kell használni, hogy ott van tibi seggluka és lehet loopolni is neki.
xray
(
x21)
Oct 31, 2022 15:00:11
x21)
Tudná ….
Hahó
(
x136)
Oct 31, 2022 15:01:23
x136)
Nem kapom a hírlevelet mostanában. Pedig jókat röhögtem.
Golda csiklója
(
x8)
Oct 31, 2022 15:03:19
x8)
Avatar! Tudsz ajánlani egy nagyon jó autóbelső tisztítót? Beszart a kutya a kocsimba. Nálad elég jó a referencia.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 31, 2022 15:04:55
x19)
Ez több mint az anyja nyugdíja amiből hamarosan ketten fognak nyomorogni egy zsákfalu, omladozó és fagyos putrijában :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Oct 31, 2022 15:06:22
x39)
Pontosan.
Hahó!
Nincsen kurgyelás!
Tibi kiélte magát, az elmúlt hónapokkal, mondjuk nem Endrével, hanem random arcokkal.
Tibi azt hazudja, pont most van nála kapuzárás...
Ezzel simán leszereli az ostoba gyagyást, így már ingyen tud élősködni.
Nagyon nevetek!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Jonciii
(
x8)
Oct 31, 2022 15:12:57
x8)
Jó sok kérdés, mindjárt csinálok egy vidit :)
linziasztal01
(
x77)
Oct 31, 2022 15:13:51
x77)
Jó sok kérdés, mindjárt csinálok egy vidit :)
Endre kifizeti szerintem.
linziasztal01
(
x77)
Oct 31, 2022 15:33:32
x77)
Endre!
Mehetne egy Mazdás-drónozós lájv. Ja, várj...
Mehetne egy Mazdás-drónozós lájv. Ja, várj...
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 31, 2022 15:34:26
x11)
Nem is tudtam, hogy kőműves Tibinek át van ütve a két felkar tetoválása.
Házilag készült munkát kellett javítani, én nagyon kíváncsi lettem volna az eredetire. :))
"Szeretlek Erzsi!"
"Anyám!"
Vagy mi lehetett? XD
Házilag készült munkát kellett javítani, én nagyon kíváncsi lettem volna az eredetire. :))
"Szeretlek Erzsi!"
"Anyám!"
Vagy mi lehetett? XD
linziasztal01
(
x77)
Oct 31, 2022 15:41:54
x77)
Jonciii
(
x8)
Oct 31, 2022 15:43:29
x8)
Ásó27
(
x68)
Oct 31, 2022 15:45:55
x68)
Vagy mi lehetett? XD
Tibi vagyok a hegyről,
aki farönköket dobál térdig érő hóban egyből.
Trollul Madár
(
x15)
Oct 31, 2022 15:54:01
x15)
Endre!

Azon elmélkedtem, hogy van-e egyáltalán tudatos tudatod.
Azt értem alatta, hogy olyan tudattal rendelkezel-e amelyik tudatosan gondolkozik.
Arra jutottam, hogy nincs.
Csupán egy kis gyernőtt tombol-csapkod az autipáncél nárcisztikus erőtere alatt egyre döhösebben és hisztisebben.
Endre! Az a rossz(kinek ki persze) hír, hogy innen te már nem fogsz felállni.
Nem fogsz mert nem tudsz, mert gyenge öntudatlan drogfüggő akartgyenge senkivé cseperdél.
Ez a csúcspont jelenleg az életedben. Késő kamasz vagy aki éppen csajozni próbál, de csak buzi lett egy alkoholosita csöves oldalán.
Ezt a vekni most úgy éli meg, hogy szabad és fatászpika egy erejeteljében lévő fiatal férfi.
Az igazság nem ez Endre. Az igazság az, hogy lerobban beteges alkholosta homoszexuális középkorú csődtömeg lettél mostanra akin úgy mulatnak az emberek mint a múltezredben a háromlábú szakállas nőn a cirkuszban.
A financiális valóság is hamar kopog majd az ajtón és jöhet az exodusz az anyaméh irányába ahol viszont veszett ellenségeid karmai várnak.
Az egészségügyi válság első komor jelei már rég megjelentek, de nem törödsz velük. Ez egyet jelent, hogy hatványozottan és traumatikusan ébrednek hamarosan az alvó krónikus álomból.
Se semmi baj!
Játszál csak kicsi Endre monkodd csak a Playstationt és röhögj a világra!
Nincs már más dolgod. Te már elbuktál.
-----
UI: D_Dezső remélem jól vagy!

Azon elmélkedtem, hogy van-e egyáltalán tudatos tudatod.
Azt értem alatta, hogy olyan tudattal rendelkezel-e amelyik tudatosan gondolkozik.
Arra jutottam, hogy nincs.
Csupán egy kis gyernőtt tombol-csapkod az autipáncél nárcisztikus erőtere alatt egyre döhösebben és hisztisebben.
Endre! Az a rossz(kinek ki persze) hír, hogy innen te már nem fogsz felállni.
Nem fogsz mert nem tudsz, mert gyenge öntudatlan drogfüggő akartgyenge senkivé cseperdél.
Ez a csúcspont jelenleg az életedben. Késő kamasz vagy aki éppen csajozni próbál, de csak buzi lett egy alkoholosita csöves oldalán.
Ezt a vekni most úgy éli meg, hogy szabad és fatászpika egy erejeteljében lévő fiatal férfi.
Az igazság nem ez Endre. Az igazság az, hogy lerobban beteges alkholosta homoszexuális középkorú csődtömeg lettél mostanra akin úgy mulatnak az emberek mint a múltezredben a háromlábú szakállas nőn a cirkuszban.
A financiális valóság is hamar kopog majd az ajtón és jöhet az exodusz az anyaméh irányába ahol viszont veszett ellenségeid karmai várnak.
Az egészségügyi válság első komor jelei már rég megjelentek, de nem törödsz velük. Ez egyet jelent, hogy hatványozottan és traumatikusan ébrednek hamarosan az alvó krónikus álomból.
Se semmi baj!
Játszál csak kicsi Endre monkodd csak a Playstationt és röhögj a világra!
Nincs már más dolgod. Te már elbuktál.
-----
UI: D_Dezső remélem jól vagy!
-
Oct 31, 2022 16:14:33
Igazmondó Gayza! Most ideje lenne egy nagy krónikásnak porondra lépnie. Mesélj csak hájfej kinek a nevén is van a Mazda?
Oct 31, 2022 16:14:33
Jonciii
(
x8)
Oct 31, 2022 16:18:01
x8)
Igazmondó Gayza! Most ideje lenne egy nagy krónikásnak porondra lépnie. Mesélj csak hájfej kinek a nevén is van a Mazda?
Az amúgy teljesen életszerű lenne, amit mondott, hogy leadott valami adásvételit, nála nem szokott gond lenni, ha alá kell írni más helyett, vagy ilyesmi, hogy szabaduljon a költségektől
HerbertLizzard
Oct 31, 2022 16:18:26
O helo.
Oct 31, 2022 16:18:26
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 31, 2022 16:18:55
x11)
NSZKSZ Jonci!
Gyagyás meg csak irigykedjen, hogy elszállt felette az élet, vén hülye, nincs semmi, amit felmutathatna, csak az impotens karrierje... :)
linziasztal01
(
x77)
Oct 31, 2022 16:32:31
x77)
Endre!
Megy a COD telepítés ezerrel?
Megy a COD telepítés ezerrel?
Jonciii
(
x8)
Oct 31, 2022 16:37:44
x8)
NSZKSZ Jonci!
linziasztal01
(
x77)
Oct 31, 2022 16:44:09
x77)
Akkoj ejjől ennyit.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 31, 2022 16:49:58
x11)
Nincs COD? :O
Púposnak sincs, pedig ő fizetett érte. XD
MaxPayne
(
x24)
Oct 31, 2022 16:54:03
x24)
Milyen szep loop lehetett, ahogy megmagyarazta az uranak, mire is koltott 70€-t, ami hasznalhatatlan is a kezei kozott! :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 31, 2022 16:55:26
x7)
Amikor a Nic.at főnök meglátta a jutkás videókat, előszőr azt hitte, hogy megrendezett vagy deep fake, ezért kérte be az ügyézségi ártatlansági dokumentumokat. Ha lenne esze, letagadná a számtalan rendörségi ügyét.
|__o__|
xray
(
x21)
Oct 31, 2022 16:56:52
x21)
Oct 31, 2022 16:56:52
Milyen szep loop lehetett, ahogy megmagyarazta az uranak, mire is koltott 70€-t, ami hasznalhatatlan is a kezei kozott! :D
az ura engedélyezte ezt a vásárlást? Oct 31, 2022 16:56:52
Baxi
(
x2)
Oct 31, 2022 16:59:19
x2)
Endre a Ps javítás meg a cod árából iphonet is vehettél volna a cicának. Most se cod, se cicaphone. Ezért a tranyó kompenzációt érdemelne nem?
linziasztal01
(
x77)
Oct 31, 2022 17:03:37
x77)
Endre! Amíg van Tranyód, piád meg drogod addig a fórum haverokat le se szarod.
Hálátlan kis keci.
Hálátlan kis keci.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 31, 2022 17:04:18
x13)
Endre! Amíg van Tranyód, piád meg drogod addig a fórum haverokat le se szarod.
Hálátlan kis keci.
Hálátlan kis keci.
Nem is baj, a fasznak hiányoznak a 4 oldalas loopolások/hergelések a vén buzi pedofiltól, végre kicsit nyugi van.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 31, 2022 17:08:41
x11)
Ma este viszont nézhetjük a COD-ot, Púpos megígérte, tehát ez biztos. :)
Mondjuk engem inkább a tünkérkonyha érdekelt volna, arról úgy tűnik lemaradtunk. Pedig azt is megígérték! Tegnap az mondta Tibi, ma rakott krumpli lesz (krinolinnal), idejét nem tudom, mikor ettem egy jó krinolint! XD
Mondjuk engem inkább a tünkérkonyha érdekelt volna, arról úgy tűnik lemaradtunk. Pedig azt is megígérték! Tegnap az mondta Tibi, ma rakott krumpli lesz (krinolinnal), idejét nem tudom, mikor ettem egy jó krinolint! XD
Baxi
(
x2)
Oct 31, 2022 17:09:36
x2)
Azt már megbeszéltük Endre, hogy egy bunkó fasz vagy, hogy nem látogatod meg Vera néni sírját.
De azon gondolkodtál már, hogy a tied ki fogja? Segítek: a nagy büdös senki.
trolléga
(
x30)
Oct 31, 2022 17:11:09
x30)
youtu.be/tT5PyxUMG68?t=9300
nagyon nevetek, most nézem csak, meg kellett mutatnia a nic-nek, hogy nőverő. :DD a pedo aktákat ők nem kérték korcs?
Kötőjel
(
x12)
Oct 31, 2022 17:12:08
x12)
Azt már megbeszéltük Endre, hogy egy bunkó fasz vagy, hogy nem látogatod meg Vera néni sírját.
én biztos meglátogatom, hogy rászarjak a sírjára!
Tápkábel
Oct 31, 2022 17:13:01
Nem is lesz sírja.... alami pénzen elhamvasztjak és reméljük véletlenül kiborítják egy kukába.
Oct 31, 2022 17:13:01
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 31, 2022 17:16:40
x13)
Na azért ha nem lesz tőlem túl messze egy jó turhás csulázásra tuti beugrok
bolgár jeti
(
x30)
Oct 31, 2022 17:18:27
x30)
Micsoda? Ott fogunk bulizni minden évben a halálnak a napján!
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Oct 31, 2022 17:33:01
x5)
Jonciii
(
x8)
Oct 31, 2022 17:36:08
x8)
tranyókiller
(
x2)
Oct 31, 2022 17:39:04
x2)
Tök jó elképzelni ahogy leszarjuk Endike sírját, de sajnos szerintem se lesz temetés... :/
Max egy állami hamvasztás, aztán ott fog megpenészedni a Púpszászi padláson amíg valaki meg nem veszi azt a putrit és ki nem bassza a szemétre.
Pedig alapvetően többre lenne érdemes, minimum feltáplálni Vele egy süldő malacot.
Sajnos így még a távhőbe sem fog beszállni.
Achtung!!
Max egy állami hamvasztás, aztán ott fog megpenészedni a Púpszászi padláson amíg valaki meg nem veszi azt a putrit és ki nem bassza a szemétre.
Pedig alapvetően többre lenne érdemes, minimum feltáplálni Vele egy süldő malacot.
Sajnos így még a távhőbe sem fog beszállni.
Pedagógus
Oct 31, 2022 17:39:59
A temetésére nagy tömeg várható, az összes trollja személyesen akar majd meggyőződni arról, hogy tényleg megdöglött a gyagyás!
Oct 31, 2022 17:39:59
BodiTesok
(
x1)
Oct 31, 2022 17:44:52
x1)
Legalabb a Tranyo tud mibol fozni levest.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 31, 2022 17:45:23
x30)
Max egy állami hamvasztás
Nincs már rezsicsökkentés, ilyenekre nincs már olnze a magyar állami szerveknek, hahó!
Talán gyakorolhatnak rajta SOTE patológián (Már hallom a lelki füleimmel: "Gyertek mind, ilyet még nem láttatok bazmeg!")
bolgár jeti
(
x30)
Oct 31, 2022 17:45:50
x30)
olnze
*pénze
tranyókiller
(
x2)
Oct 31, 2022 17:48:39
x2)
Nincs már rezsicsökkentés, ilyenekre nincs már pénze a magyar állami szerveknek, hahó!
Jó mondjuk ebből hosszú távon még fejlődhetne is a magyar egészségügy! :D
Ilyet tuti nem láttak előtte soha.
-
Oct 31, 2022 17:54:36
Vannak nagyon kedves boncmester ismerőseim, már alig várom, hogy hozzanak nekem képeket miután vágtak a gyagyásra Y-t.
Oct 31, 2022 17:54:36
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 31, 2022 17:54:49
x23)
Gyagyás, te retardált digitális tartalomkészítő, nem púpfalon kell mutogatni, hogy hogyan szenvedsz egy game telepitésével. Hanem youtube-on live-ba kell az ilyent közvetíteni. Ott is találsz majd egy két hülyét aki megpróbál majd neked segíteni.
Egyszerűen hihetetlen menyire nem vagy képes felismerni miből lehetne jó kontent neked. Tibi is az ilyenek miatt nem visz majd minden nap frissen vágott virágot a sirodra, majd ha megdöglesz egyszer.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Egyszerűen hihetetlen menyire nem vagy képes felismerni miből lehetne jó kontent neked. Tibi is az ilyenek miatt nem visz majd minden nap frissen vágott virágot a sirodra, majd ha megdöglesz egyszer.
Jonciii
(
x8)
Oct 31, 2022 17:55:08
x8)
Nem max öten?
Púpszászi napelem
(
x13)
Oct 31, 2022 17:55:59
x13)
Ma mikor nem lesz cod?
tranyókiller
(
x2)
Oct 31, 2022 17:59:39
x2)
Ma mikor nem lesz cod?
Fél 8-kor egészen biztosan nem, a többi még kétséges.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 31, 2022 18:00:54
x23)
Nem max öten?
Ötszászötvenöten! Púpszáz nem látott még akkora tömeget meg bulit ami a gyagyás temetése elött, közben, után lesz ott.
Váci kalauz
Oct 31, 2022 18:05:02
Én azt tippielem, hogy karácsonyra fel fogja telepíteni a Codot. Ő profi, megoldja. :D
Oct 31, 2022 18:05:02
Golda csiklója
(
x8)
Oct 31, 2022 18:10:56
x8)
Majd a Día de los Muertoskor kiássuk, rádobunk egy kis sminket és mehet a Just dance!
broni
(
x45)
Oct 31, 2022 18:11:00
x45)
gg allin mester sírjára is járnak szarni meg hugyozni, de szeretetből.
Endre
Oct 31, 2022 18:13:11
Ma este egy egyedi stream érkezik, ahol a párommal Kaffka Mercédesszel közösen fogjuk elemezni az új OpenSSL sérülékenységet és együtt fogunk rá csinálni egy bugfixet amit aztán a nemzetközi versenyszféra is használhat.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Oct 31, 2022 18:13:11
OpenSSL
Oct 31, 2022 18:18:27
Ma este egy egyedi stream érkezik, ahol a párommal Kaffka Mercédesszel közösen fogjuk elemezni az új OpenSSL sérülékenységet és együtt fogunk rá csinálni egy bugfixet amit aztán a nemzetközi versenyszféra is használhat.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Bennem kevesebb bug van mint benned!
Oct 31, 2022 18:18:27
banshee
(
x24)
Oct 31, 2022 18:25:02
x24)
A SoDI egészséges marad, nektek meg kieszi a rák a beleteket a sok E-szaról, heeee.
Ez is milyen szépen öregedett...
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha ezt a 70 eurót, amit a Codra költöttél még megtoldottad volna legalább ennyivel, kijött volna kőműves Tibinek az ajakfeltöltés. Nem lent, hanem a szájánál.
Már lenne felsőajka, nem nézni úgy ki, mint Cézár a Majmok bolygójából...
hagyd Karmom, szerintem rajta már a plasztika sem segít...a púp is csak mantrázza megának, hogy milyen szép meg gyönyölű; sztem ő sem hiszi el....azon szoktam röhögni, hogy a leopárdmintás sziszanaszi ülepe úgy lóg neki, mint egy kőművesnek...vagy az egy fantompöcs? :o)))