Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 01:24:38
Válasz
(6)
na mire leírtam, kimondta: 4-en egy nagy lakásban XXDDDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nov 15, 2022 01:24:38

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 01:25:30
Válasz
(11)
Jutka meg Józsi majd megtanulnak németül XXDDDD

édes faszom, itthon nem tudnak lábra állni, majd akkor Bécsben XXXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nov 15, 2022 01:25:30

Szerző: Púp_Cpt Nov 15, 2022 01:26:35
Válasz
(7)
meglehetne oldani hogy 4 - en lennénk egylakásba :D:DD micsoda trió

-A birtöntöltelék Yuri Boyka Józsi
- Orgrimmár fővezére Garrosh az ork Jucu
- átmütetett balázs Pali Merdzsó
- És az egyetlen verhetetlen notredámi toronyőr kicsi kvázimodó Sodder modder Sodrák
MIFFFFFFFFFFFFAN?
Nov 15, 2022 01:26:35

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 01:27:11
Válasz
(4)
merga: "...ha két ember meg akarja értetni egymást, ahhoz nem kell a nyelv..." - jóvan csaje', menj te is szoftveréneknek...

még a prostiknak is kell tudni konzumálni, ha törzsvendégeket akarnak...
Nov 15, 2022 01:27:11

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 01:29:33
Válasz
(1)
a szakmunkás márknak azért nem volt pénze, mert nem volt folyamatosan meló...aha, értjük :o)))
Nov 15, 2022 01:29:33

Szerző: Katalinca és Zserbóca Nov 15, 2022 01:33:10
Válasz
(-4)
Katalinca és Zserbóca
Nyolcadik rész

A féllény és béka ügyet se vetett a három riadt barinőre, hanem tovább folytatta: 

- Rossz Ratyee – Rossz Ratyee! - üvöltötte a béka. 
- Jó van fogd már be a pofádat! - replikázott a féllény. 
- Nem ettem három napja! - sipánkodott a béka. 
- Jó akkor takardojál innét! - méltatlankodott a féllény. 
- Te tehetsz mindenről a te Rossz Ratyee! - sivalkodott tovább a béka. 
- Te voltál a hülye bazd meg magad! - vágta ki magát a féllény. 
- Te Rossz Ratyee! - kezdte a béka - Te becsaptál engem! 
- Azt mondtad bazd meg, hogy ha megcsókollak akkor előterem álmaim asszonya!  
- Igen bazd meg erre te férfiból nő lettél én meg béka maradtam, Te Rossz Ratyee! 
- Akkor meg mi a bajod bazd meg! Előtermett álmaim nője nem? Na húzz a gecibe innét! 

Zserbóca, Katalinca és Lencsilencsi szótlanul nézték ennek a furcsa párnak a vitáját. Elsőre féltek és rettegtek, de láss csodát! Valahogy ismerős érzés, ami lassan a lelkükbe szivárgott. Már nem is voltak oly távolt Trash völgyétől és Trash városától és attól a fojtogató hiánytól, ami laput adott a lábacskáik alá. 
Zserbóca, hiszen mindig ő volt a rátermettebb, csendben arrébb húzta Katalincát és Lencsilencsit és kicsi kacsócskájának mutató ujjacskáját a szája elé tette és nézték a féllény és béka vad eszmecseréjét. Ajj be hiányzott a távkapcsoló Zserbócának! 

De ajjaj egyszer csak a félszerzet rájuk förmedt: 
- Ti ki a gecik vagytok? - kérdezte Zserbócától, Katalincától és Lencsilencsitől. 

Kilencedik rész

Zserbóca, Katalinca és Lencsilencsi nagyon megijedt az ijedség hirtelen éledt a tudatukba, mint ahogy a jég rian Retard taván súlyos fagyban ijesztő magányos éjjelente. 
Zserbóca azonnal a távkapcsolóért nyúlt, de ajjaj! Nem volt távkapcsoló. 

- Én én Zserb... - kezdte hebegni Zserbóca de akkor féllény közbevágott. 
- Jó leszarom. Merci vagyok... -kezdte volna a mondókáját, de ekkor: 
- Nem te egy Rossz Ratyee vagy! - ordított közbe a béka. 
- Jó van akkor én elmegyek! - dörmögte a Merci nevű fura lény. 
- Jajj ne tedd! - kiáltott Zserbóca amin mindenki meglepődött, leginkább Katalinca és Lencsilencsi. 

A varázsvíz eddig is segített, gondolta magában Zserbóca és bátortalanul Merci felé nyújtotta, aki gyakorlott hanyag mozdulatta vette kis Zserbóca kezéből az üveget, Katalinca és Lencsilencsi riadt, de érdeklődő tekintete közepette.  
Merci ej be meghúzta az üveget, de a békát se lehetett tétlenséggel vádolni. 

- Ti ki a gecik vagytok? - kérdezte ismét Merci Zserbócától, Katalincától és Lencsilencsitől. 
- Én én Zserb... - kezdte ismét, már bátrabban Zserbóca, de a béka megint elégedetlenkedni kezdett. 
- Megbasztak téged ezek? - hallatszott a béka varangyos szájából a felkérdezés. 
- Na jó én elmentem! - kiáltotta Merci és gyorsan kezében a fénnyel megindul egy ösvényen, nyomában az ugrándozó békával. 
Zserbócának, Katalincának és Lencsilencsinek se kellett több, azonnal a nyomukba szegődtek, dehogy maradtak volna ott a setétben amikor olyan otthonos Mercivel és a békával. 

Tizedik rész

A Faszerdőben Merci otthonosan mozgott, mintha ismerné minden rejtekét. Bátran lépegetett mindegyik ösvény végén az újra, miközben a béka perlekedésére szintén ordenáré válaszokat ordított. Zserbóca, Katalinca és Lencsilencsi jól szórakozva követték a féllényt és a békát, nagyokat mulatva csodálatos műsorukon, megélve érzelmi völgyeket és hegytetőket.  

Merci biztos léptekkel haladt és láss csodát! Egyszer fényt támadt és Trahs város üvegvisszaváltójánál találták magukat, ahol már a város fényei halványan világoltak. 

- Adjál enni! - üvöltött a béka. 
- Takarodjál innen! - válaszolt Merci. 
- Akkor szopd le magad! - rafináltkodott a béka. 
- Akkor dögöljél meg! - csillogott Merci miközben beszart. 

Zserbóca, Katalinca és Lencsilencsi soha nem érzett csodálattal bámulta az eseményeket. 

- Nekem már nem is kell Mónika. - csodálkozott halkan magán Katalinca. 
- Én is ezt érzem. - fukarkodott a szóval Lencsilencsi.  

Zserbóca nem mondta ki, de pontosan ugyan az a megnyugvás és kielégülés lakozott az ő szívében is, mint Katalincáéban és Lencsilencsiében. 

Tizenegyedik befejező rész

Egy egész napon át követték Mercit és békáját, közben lopva varázsvízzel itatva őket míg megtudták, hogy a Youtubon mindig nézhetik a furcsa párost és megismerve ezt az új tévét még modit is kaptak Mercitől. 

De ajjaj! 

- Akkor megyek a SoDIhoz! - borult ki teljesen Merci egy pillanatban, a béka folytonos perlekédése miatt, majd egy laptoptöltővel erős férfias kiállással utasította a békát némi kis csendességre. 
Zserbóca, Katalica és Lencsilencsi ijedten kiáltott fel: 

- Itt hagysz minket Mercikénk? 
- Megyek innen a gecibe a vonattal Bécsbe a szerelmemhez! - ordította Merci varázsvizes hangon, majd otthagyta a pihengető békát és három megriadt barátnőt Zserbócát, Katalincát és Lencsilencsit.

Kettő pillantás és sehol nem volt Merci. Zserbóca, Katalinca és Lencsilencsi kicsi lelkét oly gyorsan szabta szét a hirtelen jött hiány, hogy a varázsvíz se segített volna, ha nem fogyott volna már el régen. 

Egymás kezét fogták és egy mélyről jövő új érzés, a picsaszáj kerítette hatalmába egész testüket. 

- Mi lesz most velünk? - sírdogált Katalinca és Lencsilencsivel. 

Zserbóca is érezte a picsaszáj fekete szomorúságát, neki is gombóc volt a torkában és javulhatatlanul érezte a gyomrában, hogy valami végleg elromlott. 

- Tudom mit teszünk! - szólalt meg komor mély hangon Zserbóca. 

Katalinca és Lencsilencsi könnyben úszó szemmel tekintett Zserbócára, aki ekkorra már mosolygott, de tekintetében keménység lakozott. 

- Merci elment. - mondta szomorúan Zserbóca - De nem ment el örökre tőlünk. Itt hagyta a modi jogot. Ezentúl feladatunk segíteni Mercit minden nehézségben és megvédelmeznünk őt a gonosz Trolloktol a Youtubon. Ez a mi feladatunk nővéreim! 

Ahogy e szavakat kimondta, az esti múló nap narancssárga sugarakkal burkolta be és határozott sziluettje a Merci távozásának könnyeivel megcsillant egy pillanatra, pont akkor amikor Katalinca és Lencsilencsi is megértette szívében a kaland és a feladat csak most kezdődött el a három nővér számára. 

Jó éjszakát kedves tévénéző gyerek!

Írta Oscar Wilde

pastebin.com/JFE1GjCm

Nov 15, 2022 01:33:10

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 01:36:57
Válasz
(3)
aszomngya merga, h Jutka nem tud élni a lehetőséggel, hogy külföldön dolgozzon és nyelvet tanuljon XXDDD

a szisza már egy éve nem tud ezzel a lehetőséggel élni, de mindegy, hagyjuk is, andi...
Nov 15, 2022 01:36:57

Szerző: - Nov 15, 2022 01:41:12
Válasz
(1)
Az előbb jelentette be a korcs, hogy befejezte az utolsó levelet is. A lájv komoly részében folyamatosan verte a billentyűzetet.

Vajon milyen leveleket írhatott ilyen mennyiségben?
Nov 15, 2022 01:41:12

Szerző: vladrl (Snecológus-pontszám: 16745x8) Nov 15, 2022 01:43:50
Válasz
(3)
-
Az előbb jelentette be a korcs, hogy befejezte az utolsó levelet is. A lájv komoly részében folyamatosan verte a billentyűzetet.

20 darab levélt az amsnek, 12 millió forintot kap most így, ezért volt ma alienpörkölt "vacsira" (uzsira, ami nekik ebéd volt)
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Nov 15, 2022 01:43:50

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 01:44:11
Válasz
(6)
merga: "...le kell takarítani az asztalt, ahogy a Jutka lehányta, úgyvan azóta is....ma sokat kellett porszívózni....az előszobábban ott a szennyes (azt egész nap mosott..." - így nem lesz idő a melócsára...
Nov 15, 2022 01:44:11

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Nov 15, 2022 01:48:00
Válasz
(21)
Szóval van egy szerencsétlen félszerzet, aki semmilyen iskolát nem tud abszolválni rendesen és még tesiből is fel van mentve.
Képességei akár egy légnyomást kapott pudlié. De ez nem elég, az évek során alkoholista is lesz. Segítséggel kirugdossák a lehetőségekkel teli nyugatra, ahová a meggazdagodás reményében megy ki dolgozni. Ebből egy 25 milliós adósság lesz és zéró ingó és ingatlan vagyon.
Betársul egy csöves alkoholista drogos tranyó, hogy ketten kilábaljanak ebből mély gödörből. Az adósság az alkoholfogyasztás mértékével nő, munka nélkül, segélyen tengődnek.
Ekkor jön az ötlet, hogy két másik alkoholista csövessel kéne összeköltözni, hogy így négyen kilábaljanak ebből a mély gödörből.

Van az a pont, amikor már én is azt hiszem, hogy ezt egy kokós teknős álmodja.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nov 15, 2022 01:48:00

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 96251x48) Nov 15, 2022 01:48:19
Válasz
(3)
Nyilván ebbe a két mosodába mehetnek :)

Waschtreff
Lerchenfelder Gürtel 34, 1070 Wien, Ausztria

Green & Clean
Thaliastraße 7, 1160 Wien, Ausztria

kissendrevagyok
Nov 15, 2022 01:48:19

Szerző: Púp_Cpt Nov 15, 2022 01:49:41
Válasz
(5)
Tartalmas 8 óra volt megint Endre ez a lájv a cicától.. kb volt 10 perc értékelhető kontent.. amikor hozzá baszta a vekni fejedhez a taknyos zsebkendőt.. 7óra50perc ment a levesbe.. zserbócájékkal együtt..

Kurva anyádat már Endi.
Zsidók vagytok.
Az más.
Na meló, csá.
MIFFFFFFFFFFFFAN?
Nov 15, 2022 01:49:41

Szerző: Dadogós Kisnyugdíjas (Snecológus-pontszám: 11579x5) Nov 15, 2022 02:12:53
Válasz
(8)
-

ilonmuszknak irt hogy vegye meg a fórumot 40 billiárdért.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Nov 15, 2022 02:12:53

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Nov 15, 2022 03:58:39
Válasz
(0)
endre, kártyenek hogy állnak? éjszakai shörikére futotta még?
Nov 15, 2022 03:58:39

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Nov 15, 2022 04:09:36
Válasz
(2)
-

Könyöjköm péküjjünkki leveleket a sztárügyvéd Czenki mamának, hogy együtt basszák véresre, szárazon a kis Kevinke kakilóját bűnöző Gézát.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nov 15, 2022 04:09:36

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Nov 15, 2022 05:29:37
Válasz
(6)
Ez a minden csöves hozzon magával még egy csövest elképzelés pontosan az a gyagyás megoldás amit az etyetyemeknél is alkalmazott.Egyedül elbukott ezért kihívta faszpinást de ketten is elbuknak ezért kihívja varangyot meg Józsit.Így halmozta az etyetyemeket is amíg kitartott a kártyen de utána jött az összeomlás.Most is ez lesz csak Páty helyett púpszász és utána Blaha.
Nov 15, 2022 05:29:37

Szerző: Sodit a Tajgetoszra (Snecológus-pontszám: 7527x3) Nov 15, 2022 06:12:15
Válasz
(11)
Szép jó reggelt! Púpos, neked nem.
A tegnapi nap után elmondhatja a Tisztelt Tanszék, hogy fájdalmas csapást mért a gerlék pénzbevételi forrásárá.
Konkrétan arra gondolok, hogy az átlagos esti 150-180 online látogató a legparázsabb pillanatokban felment 350-re. Sokan jöttek ide infóért Tibor nézői közül.
Ezek után nem csak a főfelszopó triumvirátus gondolja majd meg kétszer, hogy donételjen-e, hanem mindenki más is, aki tegnap itt volt.

Extrém sport lesz Tibort támogatni.
És ez mind neked köszönhető, Gyagyás!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nov 15, 2022 06:12:15

Szerző: Kártyen Nov 15, 2022 06:22:04
Válasz
(-21)
Csak, hogy kibuktatta le Zserbócát elöbb.

Bratislava epizód. 30. perc környéke:

-Tibi:"Szia Zserbócám itt vagyok. Lekapcsolom a live-ot találkozhatunk."
Sokan vagyunk, de még mindig üresen!
Nov 15, 2022 06:22:04

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Nov 15, 2022 06:42:06
Válasz
(8)
Kártyen

Pesten is találkoztak vele már, amit már tucatszor el is mesélt. Ez nem jelent semmit, plusz Pozsony egy köpèsre a határtól.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy ez a live hány napja volt és senki nem ugrott erre az "infóra". Mert az, hogy találkoznak valahol nem infó a megtalálásra. Endre meg bemondta hol laknak...
Nov 15, 2022 06:42:06

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Nov 15, 2022 07:05:38
Válasz
(19)
Kártyen

Zserbócát Sodi buktatta le, mivel Sodi benyögése után lett beazonosítva.

Ez olyan Endrés logika, hogy teszek valamit, aminek következménye van, erre gyorsan keresek valamit mentségemül, aminek nincs következménye, aztán benyögöm, hogy én mindent jól csináltam....

Miért nem a narancssárga nickeddel írsz, púpos?
hoty... hotyhotyhoty...
Nov 15, 2022 07:05:38

Szerző: rezsidémon (Snecológus-pontszám: 17507x8) Nov 15, 2022 07:18:12
Válasz
(5)
Sodit a Tajgetoszra
Konkrétan arra gondolok, hogy az átlagos esti 150-180 online látogató a legparázsabb pillanatokban felment 350-re. Sokan jöttek ide infóért Tibor nézői közül.
Pontosan így van, még a tagos is felnéz ide, hiszen itt ingyen(!) kap infókat és a gyagyás + merci is olvassa a fórumot. Tagosként meg lófittyet sem kap, nemhogy tartalmat.(a mostani liveokat nehezen lehetne tartalomnak hívni)

Sok esze lesz annak, aki ezek után is tagságot vásárol mercinél, ha marad gyagyásnál. Annál a gyagyásnál, aki annó a saját jelszavát leakelte ki még tavaly november 11-én :)
sodipedia.sodika.org/wiki/Hossz%C3%BA_jelsz%C3%B3k_%C3%A9jszak%C3%A1ja

(gondolom a merci tagoknak fogalmuk sem volt erről :D )
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nov 15, 2022 07:18:12

Szerző: Közöd (Snecológus-pontszám: 5345x2) Nov 15, 2022 07:21:19
Válasz
(10)
Kártyen

Ezért sajnos csak egy mínuszt tudok adni.
Nov 15, 2022 07:21:19

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155943x77) Nov 15, 2022 07:40:20
Válasz
(13)
Endre!
Ugye nem azzal érveltél az AMS-nél, hogy ha más is kap segélyt akkor neked is KELL kapnod, mert amit másnak lehet azt neked is?!
Nov 15, 2022 07:40:20

Szerző: BodiTesok (Snecológus-pontszám: 3239x1) Nov 15, 2022 07:40:48
Válasz
(17)
Most futottam össze a fogatlan Vahurral, Wolt-os kabátban szállt le a Göncz Árpád Városközpontnál. Sajnos túl sokan voltak így nem lehetett ráverni az ostoba fejére..
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Nov 15, 2022 07:40:48

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Nov 15, 2022 07:42:53
Válasz
(1)
Endre! Este a feljelentéseket írtad gayzának, ha már délben a szárazon megbaszás elsodikázódott?

Hetyetye hetyetye részeg voltam hetyetye *ásít*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nov 15, 2022 07:42:53

Szerző: rezsidémon (Snecológus-pontszám: 17507x8) Nov 15, 2022 07:52:25
Válasz
(5)
sodika, mit fogsz szivárogtatni legközelebb?

Merci facebookjának a jelszavát?
Egy Merci támogató személyazonosságát?
Banki számlakivonatot?
A kártyáid cvc számát?
AMS vagy banki levelezéseket?
Vagy esetleg megint a saját jelszavadat?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nov 15, 2022 07:52:25

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155943x77) Nov 15, 2022 07:53:54
Válasz
(7)
Endre!
Tibi tegnap azt mondta, ma vigyél lakáskulcsot, erről eszembe jutott az ikonikus menekítés! :')
Hol a lakáskulcsom, hol a lakáskulcsom, nem ezt nem, hol a lakáskulcsom, add ide nekem.
:D
Nov 15, 2022 07:53:54

Szerző: sarokülőgarnitúra Nov 15, 2022 07:57:17
Válasz
(1)
Endi! Kap iPhonet tibi? Lassan letelik a két hónap!
Nov 15, 2022 07:57:17

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19214x9) Nov 15, 2022 07:59:45
Válasz
(0)
Endre engem csak az erdekelne, hogy all -e meg a korabbi kijelentesed miszerint nem vagy balek hiszen teged soha senki nem huzott le.
NSZKSZ
lépek ki mert hülyék vagytok
Nov 15, 2022 07:59:45

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 08:18:50
Válasz
(2)
linziasztal01
Endre!
Ugye nem azzal érveltél az AMS-nél, hogy ha más is kap segélyt akkor neked is KELL kapnod, mert amit másnak lehet azt neked is?!

azzal érvelt, hogy mercikét is el kell tartania az osztrák államnak, ő is fosik (igaz, nem vonatot); illetve készüljenek fel még két alkoholista csöves fogadására...
Nov 15, 2022 08:18:50

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Nov 15, 2022 08:22:53
Válasz
(11)
Sneci vigyél ma magaddal kulcsot ha elmész otthonról, mert tibi megy vissza pestre.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nov 15, 2022 08:22:53

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5328x2) Nov 15, 2022 08:24:56
Válasz
(4)
Közöd
Ezért sajnos csak egy mínuszt tudok adni.

Illetve idézetként betennií hogy a púprém törlés után is lássa
Endre egy pedofil!
Nov 15, 2022 08:24:56

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155943x77) Nov 15, 2022 08:29:43
Válasz
(1)
Rocskai fashon és inverz pajesz, jót sejtek, Púpom! Hajrá.
Nov 15, 2022 08:29:43

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 15, 2022 08:34:04
Válasz
(2)
A pupkobold tenyleg azt hiszi, van meg barmilyen eselye Ausztriaban melocsat talalni, vagy csak a tranyot hitegeti ezzel?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nov 15, 2022 08:34:04

Szerző: sarokülőgarnitúra Nov 15, 2022 08:35:20
Válasz
(1)
MaxPayne
A pupkobold tenyleg azt hiszi, van meg barmilyen eselye Ausztriaban melocsat talalni, vagy csak a tranyot hitegeti ezzel?

A máját hitegeti!
Nov 15, 2022 08:35:20

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 08:36:18
Válasz
(2)
MaxPayne

elsősorban magát; utána mejcicát

de mindketten úgy gondolják, h ousztriában mindent is lehet....
Nov 15, 2022 08:36:18

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Nov 15, 2022 08:36:43
Válasz
(5)
MaxPayne

Muszáj hinnie, akkor is, ha tudja, hogy nem.
Nov 15, 2022 08:36:43

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 08:37:31
Válasz
(2)
hallgatom egyik régebbi Tematikust; itt endike azt mondja, h mejszike azt állítja, h ő megpróbálta megerőszakolni, akkor az pálbajhelyzet és ő megöli...

na púpom, azóta hányszor sikerült elimserten megerőszakolni?
Nov 15, 2022 08:37:31

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 15, 2022 08:37:45
Válasz
(1)
sarokülőgarnitúra
A máját hitegeti!

Az ugratja, “Most ugrik a májam a vizbe!” felkialltassal, minden hajnali 3kor.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nov 15, 2022 08:37:45

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Nov 15, 2022 08:48:36
Válasz
(4)
rezsidémon
Annál a gyagyásnál, aki annó a saját jelszavát leakelte ki még tavaly november 11-én :)
sodipedia.sodika.org/wiki/Hossz%C3%BA_jelsz%C3%B3k_%C3%A9jszak%C3%A1ja

(gondolom a merci tagoknak fogalmuk sem volt erről :D )

Alapból hülye aki nem használ MFA-t (vö: Kréta rendszer), de az mennyire hülye, akinek van öt trollja és még úgy se?
Köszi, hogy eszembe juttattad, alig egy éve volt, de olyan döbbenetes sűrű a snecológia, hogy teljesen elfelejtettem az esetet :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nov 15, 2022 08:48:36

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47497x23) Nov 15, 2022 08:50:49
Válasz
(4)
Gyagyás, tegnap este jó sokat gépeltél. Ugye nem Gayza jogi, szárazon megbaszása van folyamatba? De mértnem a zugügyvéd zsidó anyádra bízod ezt?

Tibi vajon jövő hét elején miután megkapja a youtube pénzt és azt is inkaszozák neki, indul meg Budapestre raktárat intézni vagy vár a hét végéig majd? Mert tegnap már nagyon mondogatta hogy elkéne érnie Judkát, mert valószínűleg kikell költözniük onnan. Amúgy mennyit is kell fizetnie összesen ami miatt inkaszozták a számlát eddig 2x is? Gondolom először a Október végén kapott youtube pénz után, meg most November elején kapott yt pénz miatt ment a leemelés tőle. Arra kéne majd figyelned hogy mikor megkapja a yt pénzt azt nehogy levegye egyből kézpénzbe mert akkor fix hogy aznap megindul. Ha ezt megakadályozod akkor pár napot nyersz amig Avatárék kimentik tőled hétvége felé.

Spórolsz már az Ájfonra neki? Mert ha most lelép a fent írtak miatt akkor 100 % hogy csak akkor megy vissza ha a kezébe adod azonnal. Szerintem a telefonja is beadja hamarosan a kulcsot és ezért is kell neki az Ájfon majd, mert már tegnap is nagyon mondogatta, hogy egyszerűen nem akar tölteni neki a mostani telefonja.

Valami miatt úgy érzem hogy nagyon jó lesz a November második fele. Na persze nem neked. Rád a Depi Dezsö meg a ravatal flokkok várnak.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nov 15, 2022 08:50:49

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Nov 15, 2022 08:52:16
Válasz
(4)
Jutka valószínűleg 2 hét alatt jobban beszélne németül, mint a korcs, ez igaz. Bár az nem nagy teljesítmény.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 15, 2022 08:52:16

Szerző: Pietr (Snecológus-pontszám: 5217x2) Nov 15, 2022 09:03:17
Válasz
(4)
kissendrevagyok
Nyilván ebbe a két mosodába mehetnek :)

Waschtreff
Lerchenfelder Gürtel 34, 1070 Wien, Ausztria

Green & Clean
Thaliastraße 7, 1160 Wien, Ausztria

Jó látni, hogy a környékbeliek is elfogadták az alkoholista gyagyást. pl ott van a térképen róla elnevezve a Loop Wien presszó.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Nov 15, 2022 09:03:17

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Nov 15, 2022 09:05:01
Válasz
(2)
Ásó27
Jutka valószínűleg 2 hét alatt jobban beszélne németül, mint a korcs, ez igaz. Bár az nem nagy teljesítmény.

De lutka venne fel hitelt úgy, hogy csak utólag olvassa el a szerződést?
Nov 15, 2022 09:05:01

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 09:07:57
Válasz
(2)
EasybankosPedo
Gyagyás, tegnap este jó sokat gépeltél. Ugye nem Gayza jogi, szárazon megbaszása van folyamatba? De mértnem a zugügyvéd zsidó anyádra bízod ezt?

nekem az nem fér a gyönge agyamba, hogy 30 ezer ftos raktárra csak azt loopolja a korcs, h jaj majd megoldod...2-3 napi piapénz...Pozsonyra, strapacskára, egyéb szarokra van? a szisza boldogságára nincs? féreg ez az endi....:o)
Nov 15, 2022 09:07:57

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Nov 15, 2022 09:10:19
Válasz
(3)
halászlé
nekem az nem fér a gyönge agyamba, hogy 30 ezer ftos raktárra csak azt loopolja a korcs, h jaj majd megoldod...2-3 napi piapénz...Pozsonyra, strapacskára, egyéb szarokra van? a szisza boldogságára nincs? féreg ez az endi....:o)

Mit nem értesz?
SOHA
NEM
AD
NEKI
PÉNZT

"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nov 15, 2022 09:10:19

Szerző: Pietr (Snecológus-pontszám: 5217x2) Nov 15, 2022 09:11:11
Válasz
(1)
Sodi!

Ha már odacsődítesz a levágott faszú mellé még két beszart, büdös hajléktalant a házadra akkor mostmár mindenképpen live-ozz!

Meg ne merd tenni , hogy nem közvetíted ahogy beszartok, behugyozotok és mata részegen egymást veritek mindenféle szörnyszülött hajléktalannal mert nagyon nagy gondjaid lesznek te fehér keresztény értelmiségi! LÁTNI AKARJUK! Ha nem közvetítesz az sokkal komolyabb következményekkel fog járni egy hónap múlva a blahán.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Nov 15, 2022 09:11:11

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) Nov 15, 2022 09:11:50
Válasz
(0)
endre, a szetápot fejleszteni kell!

Itt egy kiváló darab, még csak reklámba láttam. De ha evvel előbb tudnál flex-elni, mint VRJani az szerintem foshná.
Bár nem tudom, hogy tudna közlekedni, abba a mocsokba amiben élsz. Gondolom az a 10-20, földön fekvő sörös doboz, kissé gátolná a mozgását,a lehányt szőnyegen... De gondold el, hogy interjúk közben is menőnek tűnnél belőle, szinte a szék beszélne helyetted! Mert te már, egy mondatot nem tudsz elmondani egy 10 másodperces dadogás nélkül..
Csak sajnos soha nem lesz rá pénzed!!

www.youtube.com/watch?v=YZIJnPWnts0
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nov 15, 2022 09:11:50

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) Nov 15, 2022 09:15:23
Válasz
(0)
bolgár jeti
Mit nem értesz?
SOHA
NEM
AD
NEKI
PÉNZT

...nyelFtanliag...
Nov 15, 2022 09:15:23

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Nov 15, 2022 09:21:37
Válasz
(4)
bolgár jeti
Mit nem értesz?
SOHA
NEM
AD
NEKI
PÉNZT

Nem adni kellene, csak kölcsönözni.
Nov 15, 2022 09:21:37

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 09:24:00
Válasz
(2)
Endre!

Akkor most elkezdett rendesen fizetni a mazdás úriember a tegnapi szárazon megbaszatása után?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nov 15, 2022 09:24:00

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Nov 15, 2022 09:26:05
Válasz
(4)
Katalinca és Zserbóca
Zserbóca, Katalinca és Lencsilencsi soha nem érzett csodálattal bámulta az eseményeket. 

- Nekem már nem is kell Mónika. - csodálkozott halkan magán Katalinca.
- Én is ezt érzem. - fukarkodott a szóval Lencsilencsi.

Remélem most hogy mínuszba is kerültél, már befejezted ezt a jó sztorit. Ez nem a wattpad Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 15, 2022 09:26:05

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 09:30:48
Válasz
(2)
Endre!

Dörpapa is számíthat hasonló retorziókra mint a mazdás úriember ha nem jönnek az elvárható ütemben a törlesztős videók?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nov 15, 2022 09:30:48

Szerző: Dadogós Kisnyugdíjas (Snecológus-pontszám: 11579x5) Nov 15, 2022 09:33:31
Válasz
(1)
sodi te vagy a kedvenc keresztény életmódot élő berlini informatikus ügyvédem aki egyben digitális kreátor is.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Nov 15, 2022 09:33:31

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47497x23) Nov 15, 2022 09:33:42
Válasz
(2)
Trash csoportos haver
Nem adni kellene, csak kölcsönözni.

Majd kölcsönöz neki, mikor tibi visszafizeti a fizetéséből azt amit eddig ráköltöt, ahogy múlt héten mondta.
Gyagyás hány milliót is költöttél eddig tibire? Azt mire fizeti vissza a havi 0.5 milliós fizetéséből? Főleg úgy, ha még az aktuális költségekbe is bekell neki szállnia majd belőle.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nov 15, 2022 09:33:42

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Nov 15, 2022 09:34:20
Válasz
(4)
Endi, te mikor pofáztál vissza a főnöknek ilyen elegánsan? Szerinted a szoftverének kollégának mennyi idő volt új melócsát találni? És neked?

hup.hu/cikkek/20221115/a_twitter_egyik_szoftvermernoke_nyilvanosan_szakmai_vitaba_szallt_muskkal_kirugtak
A jó portás csak baszik!
Nov 15, 2022 09:34:20

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21095x10) Nov 15, 2022 09:37:43
Válasz
(5)
Csinos legyel ma Pupom! A villamos megalloban varunk.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nov 15, 2022 09:37:43

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) Nov 15, 2022 09:38:53
Válasz
(4)
Endre, szerinted is közel már az epilógus?
Nov 15, 2022 09:38:53

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Nov 15, 2022 09:40:34
Válasz
(7)
Endre is van olyan okos különben, mint Musk.
Ő is kitalált egy pénzküldési szolgáltatást, hasonló, mint a PayPal.
Kicsit még beta, egyelőre csak Sodi küldd rajta pénzt, visszafelé még nem működik, de kompatibilis bármilyen más szolgáltatóval, azaz Endre könnyedén tud bármin keresztül utalni.
Kár, hogy már nincs miből...
hoty... hotyhotyhoty...
Nov 15, 2022 09:40:34

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 09:41:40
Válasz
(11)
Endre!

Hivatalosan is 8 000 000 000 milliárdan lettünk a Földön de egyikünk se akkora BALEK mint te!
Nov 15, 2022 09:41:40

Szerző: Jutka műbarack (Snecológus-pontszám: 10016x5) Nov 15, 2022 10:25:19
Válasz
(1)
Trollul Madár
Endre!

Hivatalosan is 8 000 000 000 milliárdan lettünk a Földön de egyikünk se akkora BALEK mint te!

Tajgitól megvonom a runner-up helyet, ha bevallja hogy papóba rakták az imeiben.
Kiss Farkas Farkas
Nov 15, 2022 10:25:19

Szerző: Sodi traumatizált barátja Nov 15, 2022 10:26:40
Válasz
(1)
ENDRE!

Eddig azt hittem az a sikeres konzervatív, értelmiségi férfi akinek családja van, háza, félretett pénze, dolgozik, nem alkoholizál, azon kívül, hogy dolgozik olyan munkát végez ami építi is a társadalmat és a gyermekeit is tisztességben neveli és taníttatja, a feleségét szereti.

De mindez hülyeség. Álomvilágban éltünk. Mostanra kiderült, hogy egy konzervatív, keresztény értelmiségi nem ilyen. Hitelmilliomos, albérletben tengődik, nem foglalkozik identitás kérdésekkel, simán seggbe basz egy levágott faszú hajléktalan férfit. Akár a faszát is húzogatja 5 centire miközben muszlim faszok dugják a pasiját. (Eddig azthittem hogy ilyen gusztustalan mocskos aljas dolgok csak a pokolban vannak de ő ettől lesz igazán keresztény). Iszik, éjt nappallá téve. Nem is iszik, VEDEL. Ingyenkonyhán zabálja fel az ételt a rászorulók elől a hajléktalan behugyozott, állatként viselkedő párjával. Ordibál, megbotránkoztat az utcán. Pucér gyerekeket nézeget a neten majd amikor lebukik kitakarja őket fekete négyzetekkel és azt hazudja hogy nincs gyerek a képen. Egy igazi konzervativ férfi szava egyenlő a nullával, semmit nem ér. Cselekvőképtelen, mindenki lehuzza , átbassza, kibassza. Hazudik az iskoláiról, gányol, iszik és perverzkedik.

KÖSZÖNÖM SODI!
KÖSZÖNÖM, HOGY MEGMUTATTAD !
Nov 15, 2022 10:26:40

Szerző: nyelftan náczi Nov 15, 2022 10:34:50
Válasz
(6)
Trollul Madár
Endre!

Tehát 8x10^18-an? Imádom amikor a 9 ezret úgy írják, hogy 9 000 ezer. Boccs!
Nov 15, 2022 10:34:50

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 10:39:30
Válasz
(2)
Endre!

Gondolkoztam ezen az úszómedencés irodán a Teslával.

Nem is tudsz úszni és vezetni se tudsz.

Ennyire balek vagy.

Nov 15, 2022 10:39:30

Szerző: Sátánista Endre Nov 15, 2022 10:42:19
Válasz
(11)
Ezért a Jézust parodizáló posztodért darabokra fogom baszdosni a fejedet Endre! És most nem tudod ki vagyok de meg fogod látni! Élvezd ki ezt a pár hetet , hidd el minden jóslatunk valóra válik és jövőre már púpszászon leszel! NAGYON MEG LESZEL EZÉRT BAZDOSVA! Ne mondja már nekem valaki hogy keresztény aki ilyeneket tesz ki. Isten nevét hiába szádra ne vedd! Benne van a Bibliában és ezt nem lehet kihetyetyézni. AZ a lényege a Bibliának hogy betartod ami benne van te sátánista perverz geci.

Találkozunk. Várunk haza! Rosszabb lesz mint bármikor! Anyád hátán foglak megbaszni
Nov 15, 2022 10:42:19

Szerző: Pontos idézet Nov 15, 2022 10:51:17
Válasz
(2)
Sátánista Endre

Benne van a Bibliában és ezt nem lehet kihetyetyézni. AZ a lényege a Bibliának hogy betartod ami benne van te sátánista perverz geci.

Anyád hátán foglak megbaszni

Eredetileg így szerepel a Bibliában:
-Az jó hód anyád hátán fogok halni véled, púpos fajzat, s megnyílnák a földek és az egek Púpszász pedig sötétségbe borulá.
Nov 15, 2022 10:51:17

Szerző: JuDKa (Snecológus-pontszám: 2560x1) Nov 15, 2022 10:51:27
Válasz
(1)
Trollul Madár
Endre!

Gondolkoztam ezen az úszómedencés irodán a Teslával.

Nem is tudsz úszni és vezetni se tudsz.

Ennyire balek vagy.

www.blikk.hu/ferfiaknak/auto/tesla-duna-baleset-elado-auto-torzskonyv-vontatas/

áhh, csak beszeretné fektetni a nem létező pénzét. első úton belehajtana a medencébe. :D
broni ♥
Nov 15, 2022 10:51:27

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 10:52:23
Válasz
(6)
Endre!

Valóban én is szerettem volna észrevvételt tenni azzal a poszttal kapcsolatban.

Pont az ilyen húzásaid miatt vannak hívő Trolljaid is.
Nov 15, 2022 10:52:23

Szerző: Mitokondrium (Snecológus-pontszám: 14961x7) Nov 15, 2022 10:54:29
Válasz
(3)
Egyebkent a trollegaknak felhivnam a figyelmet egy apro tenyre. Ha Tibcedesz tenyleg elkezd dolgozni, meg a Sodi fejeben is megfordul a helyzet. Onnantol Tibcedesz fizet, vagyis az autilogika szerint Endrenek kell majd becsicskulni es a Szisza minden kivansagat lesni. Szemely szerint halalra rohognem magam a forditott evadon, ahol Endre megy le kutyaba, mert majd Merci mondja meg mikor ehet es mit. Hiszen o fizet.

Snecologiai szempontbol inkabb tamogatni kellene a munkavallalasat! Ez egy olyan tudomanyos lehetoseg, amit nem szabadna elszalasztani. Ujraalkothatjuk Endre eletkorulmenyeit a Penzmento irodaban, csak Vera neni helyett a Sziszan eloskodve. Es most eloben kozvetitik is.

Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nov 15, 2022 10:54:29

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 10:55:41
Válasz
(4)
Amúgy megjegyzem sinám megéri jelenteni a gyűlöletbeszéd > vallási hovatartozás alatt a posztot hátha repül a púpfal szép lassan megint.
Nov 15, 2022 10:55:41

Szerző: Sátánista Endre Nov 15, 2022 11:01:20
Válasz
(0)
Trollul Madár
Amúgy megjegyzem sinám megéri jelenteni a gyűlöletbeszéd > vallási hovatartozás alatt a posztot hátha repül a púpfal szép lassan megint.

Ment is a jelentés! Javaslom mindenkinek akinek van 1 perc szabadideje és egész véletlenül ki akarna baszni ezzel a sátánista perverz kotorék kutya endrével
Nov 15, 2022 11:01:20

Szerző: Formato Nov 15, 2022 11:02:28
Válasz
(1)
Találkozunk. Várunk haza! Rosszabb lesz mint bármikor! Anyád hátán foglak megbaszni[/quote]

Esetleg lehetne liveba??
Formato
Nov 15, 2022 11:02:28

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Nov 15, 2022 11:03:20
Válasz
(0)
Mitokondrium
Egyebkent a trollegaknak felhivnam a figyelmet egy apro tenyre. Ha Tibcedesz tenyleg elkezd dolgozni

Nem olvastam tovább :) Remélem az is benne van, hogy mindketten abbahagyják a piálást és visszafizetik a tartozásaikat, mert nem szeretem a dark fantasy-t :D
Nov 15, 2022 11:03:20

Szerző: Sátánista Endre Nov 15, 2022 11:07:39
Válasz
(1)
Formato
Találkozunk. Várunk haza! Rosszabb lesz mint bármikor! Anyád hátán foglak megbaszni

Esetleg lehetne liveba??[/quote]

Tényleg belefogok baszni az arcába, nem szeretnék bizonyítékot.Utána biztos csinál földönfekvős pityogást a sátánista geci.
Nov 15, 2022 11:07:39

Szerző: Don Matteo atya Nov 15, 2022 11:08:15
Válasz
(0)
Púpom, mostmár a vallásosokat is triggelered ? A kurva istenít már,hogy ennyire elbaszott vagy
Nov 15, 2022 11:08:15

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Nov 15, 2022 11:10:57
Válasz
(2)
Mitokondrium
Egyebkent a trollegaknak felhivnam a figyelmet egy apro tenyre. Ha Tibcedesz tenyleg elkezd dolgozni, ..

Akkor a random magyar politikus abbahagyja a lopást, a Nap elkezd a Hold körül keringeni, és egyéb furcsa dolgok történnek, melyek jelzik vagy Jézus, vagy Broni eljövetelét.
hoty... hotyhotyhoty...
Nov 15, 2022 11:10:57

Szerző: - Nov 15, 2022 11:14:26
Válasz
(0)
Don Matteo atya
Púpom, mostmár a vallásosokat is triggelered ? A kurva istenít már,hogy ennyire elbaszott vagy

Azért mert Endre azt teszi nem kell utánnozni.

"És éppen ez az érdekes a snecológiában, hogy ezek az esetenként eltérő világnézetű és hátterű emberek is közös platformra tudtak helyezkedni - elítélik az élősködő, magas lóról pofázó, munkaundoros, fortyogva gyűlölködő, minőségtelen SoDI-t és a hasonló retard társait. Vagyis ami több, mint figyelemre méltó: maga a snecológia teremtette meg azt a nemzeti minimumot és közös platformot, amire a politika évtizedek óta képtelen!"

sodipedia.sodika.org/wiki/001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T
Nov 15, 2022 11:14:26

Szerző: hugykoszagu pinaszor (Snecológus-pontszám: 14198x7) Nov 15, 2022 11:15:45
Válasz
(1)
Endre munkavallalasara meg akkor is sokkal tobb eselyt latok, mint Tibiere, ha a hirek szerint penteken kell munkaba allnia es ez egeszen addig igy fog maradni, amig Tibi fel nem veszi a ceges ruhat. Majd akkor elkezdek ketelkedni.
le vagy tiltva, kurva anyád
Nov 15, 2022 11:15:45

Szerző: Pietr (Snecológus-pontszám: 5217x2) Nov 15, 2022 11:16:16
Válasz
(0)
Sodika!

Egy kérdés! Elhagyott már a Tibi? Vagy végül tényleg úgy döntesz hogy a megtartása érdekében inkább magadhoz hívod azokat a hajléktalanokat akikhez menne.

Melyiket választottad? Illetve melyik történik meg szokás szerint teljesen akaratodtól független te perverz buzignóm?
Nov 15, 2022 11:16:16

Szerző: Kántor Úr Nov 15, 2022 11:18:28
Válasz
(1)
Az elkövetkező vasárnap a reménység vasárnapja kedves Endre. Annak egy jellemző misetételét másolnám be a hülye fejednek, hogy művelődj egy picit.

"Libera me, Domine, de morte æterna, in die illa tremenda
Quando cœli movendi sunt et terra
Dum veneris iudicare sæculum per ignem.

Tremens factus sum ego, et timeo, dum discussio venerit, atque ventura ira
Quando cœli movendi sunt et terra.

Dies illa, dies iræ, calamitatis et miseriæ, dies magna et amara valde
Dum veneris iudicare sæculum per ignem.

Requiem æternam dona eis, Domine: et lux perpetua luceat eis."
Nov 15, 2022 11:18:28

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 11:18:54
Válasz
(2)
Endre!

Pedofil-akták fent vannak már?

Volt rá időcske? Tegnap volt időd a Fórumon lurkolni, akkor csak volt időd egy uploadra is!
Nov 15, 2022 11:18:54

Szerző: Nemzeti keresztény Orbán Nov 15, 2022 11:19:24
Válasz
(5)
Sodi traumatizált barátja
ENDRE!

Eddig azt hittem az a sikeres konzervatív, értelmiségi férfi akinek családja van, háza, félretett pénze, dolgozik, nem alkoholizál, azon kívül, hogy dolgozik olyan munkát végez ami építi is a társadalmat és a gyermekeit is tisztességben neveli és taníttatja, a feleségét szereti....

Endre, irigykedek rád. Sose leszek olyan hatékony a nemzeti, keresztény, konzervatív értékek lejáratásába mint te. Pedig aztán én mindent megteszek ezen értékek, eszmék megcsúfolásának, lejáratásának érdekébe. De melletted én csak, maximum inas lehetek.
Nov 15, 2022 11:19:24

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Nov 15, 2022 11:28:14
Válasz
(4)
hugykoszagu pinaszor
amig Tibi fel nem veszi a ceges ruhat. Majd akkor elkezdek ketelkedni.

Én, ha meglátom munkaruhában, legfeljebb arról leszek meggyőzve, hogy lopott egyet.
hoty... hotyhotyhoty...
Nov 15, 2022 11:28:14

Szerző: sörtötbontok (Snecológus-pontszám: 16667x8) Nov 15, 2022 11:29:23
Válasz
(2)
trashvod.com/w/pJE6TZUJ6EKT8tReFNY8ty

9:40-től megy a hetyetye:
"jövő csütörtökön ő elmegy valahova elintéz valamit, azt én befizet(t)em, mert az szükséges előfeltétel".

Ez mi? Orvosi vizsgálat?
Nov 15, 2022 11:29:23

Szerző: Rumci (Snecológus-pontszám: 4833x2) Nov 15, 2022 11:29:46
Válasz
(2)
Nem láttam a tegnapi tibi lájf csak egy részét...HA igaz az-az állítás hogy kiakarják vinni a 2 csövest Bécsbe:
-Nem kaphatnak erre valami segélyt/támogatást? (Tudjátok ilyen ápolási szarságot)!
-Vagy esetleg pusztán a nézettség/yt pénz miatt vinnék ki őket?
Előre is bocs, ha 2 csöves deportról nem volt szó!
Theee rossz buzi gyagyás!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Nov 15, 2022 11:29:46

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) Nov 15, 2022 11:34:50
Válasz
(2)
KataLica mint kiderült úgyis embercsempészettel foglalkozik igy értelmi szerző bűnsegédnek tekinthető..

és ezzel még Nógrádi György is egyet ért
Miskolci alvósejt
Nov 15, 2022 11:34:50

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Nov 15, 2022 11:41:59
Válasz
(1)
Rumci
-Vagy esetleg pusztán a nézettség/yt pénz miatt vinnék ki őket?

Már akkor sem mertek liveozni, amikor ott volt Jutka múltkor, bár ha "főbérlők" lennének, akkor simán megtették volna a korcs szerint. Mondjuk akkor is rendőr lett volna a vége, de hát ő ezt nem tudja felfogni. Szóval a válasz lehet! Vagy csak terel valamiről.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 15, 2022 11:41:59

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 11:42:54
Válasz
(6)
Ásó27
Már akkor sem mertek liveozni, amikor ott volt Jutka múltkor, bár ha "főbérlők" lennének, akkor simán megtették volna a korcs szerint. Mondjuk akkor is rendőr lett volna a vége, de hát ő ezt nem tudja felfogni. Szóval a válasz lehet! Vagy csak terel valamiről.

Azt is mondta a korcs, hogy kamerán kívül bedrogozva bántalmazták.
Nov 15, 2022 11:42:54

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Nov 15, 2022 11:46:17
Válasz
(4)
tibi kurva lesz
Nov 15, 2022 11:46:17

Szerző: -€ Nov 15, 2022 11:48:35
Válasz
(1)
Szép napot!
Emlékszik valaki arra, hogy melyik liveban beszélnek arról, hogy összehányták a lakást és befostak? Elég lenne az élő címe.
Köszönet.
Nov 15, 2022 11:48:35

Szerző: Mercis Hambi (Snecológus-pontszám: 6786x3) Nov 15, 2022 11:49:09
Válasz
(2)
gobesug
tibi kurva lesz
Mé még nem az ? Ja nem, hiszen színtiszta szerelmen alapuló kapcsolat.
Nov 15, 2022 11:49:09

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 15, 2022 12:00:59
Válasz
(3)
Endre!

Tegnap eszembe jutott Csillag Ádámmal kapcsolatban, hogy amikor ő azt mondta (csak most találtam meg a videót):

"Vadidegen ember megtámad a buszon és azt mondja, hogy szétveri a zsidó pofámat."

Erre te belevágtál és azt mondad:

"Ez csak retorika."

Akkor én arra jutottam, hogy a Blahán csupán retorika fog történni amikor a Trollok összefutnak veled nem is olyan sokára.

Gyere haza fiatal!

youtu.be/xvg5-6aDCxw?t=468

Nov 15, 2022 12:00:59

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26193x13) Nov 15, 2022 12:07:32
Válasz
(6)
Trollul Madár

Akkor én arra jutottam, hogy a Blahán csupán retorika fog történni amikor a Trollok összefutnak veled nem is olyan sokára.

Gyere haza fiatal!

Nagyon nevetek, hogy bárhol is bukkan fel a korcs, mindenhol ekkora szeretet övezi a megjelenését:

:DDD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nov 15, 2022 12:07:32

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Nov 15, 2022 12:10:11
Válasz
(1)
Endre, Golda nénivel mikor beszéltél legutóbb? Nem kellene felhívni és elmondani neki hogy hamarosan hazaköltözöl?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nov 15, 2022 12:10:11

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Nov 15, 2022 12:11:50
Válasz
(2)
szörnyeteg
Endre, Golda nénivel mikor beszéltél legutóbb? Nem kellene felhívni és elmondani neki hogy hamarosan hazaköltözöl?

Géjza miatt mindig őt zaklatja, persze azt soha nem kérdezi meg, hogy hogy van a vén kurva.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 15, 2022 12:11:50

Szerző: Sportoló Művészúr (Snecológus-pontszám: 5840x2) Nov 15, 2022 12:14:34
Válasz
(2)
Nov 15, 2022 12:14:34

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Nov 15, 2022 12:18:22
Válasz
(11)
ascites
Fifi közben rágörcsölt a háttérben, hogy azonnal ellenőriznie kell valamit. A kabátját látva sopánkodni kezdett, hogy ebben nem tud elmenni, mert nekidőlhetett valami vakolatnak, aztán elrobogott. Visszatérve azt mondta, hogy "ahogy mondtam, egy picit túltoltam a biciklit, de ennyi." A tranyó kérdésére elmondta, hogy egy automatánál volt, ellenőrizte, hogy működik-e a kártyája.

Ezen nagyon nevettem. Az éjszaka közepén lerohan az utcára egy atm-hez ellenőrizni, hogy nincs-e letiltva a kártyen.
Nov 15, 2022 12:18:22

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) Nov 15, 2022 12:19:46
Válasz
(12)
Sneci milyen sűrűn ébredsz kártyen tiltásról szóló rémálmokból éjjelente?
Nov 15, 2022 12:19:46

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Nov 15, 2022 12:25:09
Válasz
(6)
Hahó
Sneci milyen sűrűn ébredsz kártyen tiltásról szóló rémálmokból éjjelente?

Nagyon csöves ez az Endre! Az ígérte Tibornak hogy lesz minden, rákölti a világ összes pénzét csak alkossanak együtt. Most meg ingyenkonyhára jár ez a két ruppótlan csöves kobold meg 69 centes sört isznak mint valami koldus.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nov 15, 2022 12:25:09

101 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™