A babgulyás marhahúsból van, de azért jó étvágyat. Biztos fincsi lesz a csülkös babletyód.
ez a videó valahol már 100% fel van töltve, egy darkwebes tartalmakat megszégyenítő, aberrált oldalra. ennek a felkutatására csak broni profnak lenne ereje, de egy dák úr nem süllyed ilyen mélyre.
vérdíj target nr. 1
van: magyaros éttejmet nyitnak és mejszi fog főzni?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mejszike tésztázója lesz a neve, vagy rizsezője.
Erre is van konkrét terved? :D
Kártyen....:D
Ingatkanügyek
Ha baleset éri a mercit, kérdéses hogy kitartanak-e.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Púpgechi is, ikreket hord.
gyorsba' reportáltam is pár fiókommal, hátha fér még a picsájukba lófasz... :3
pitonsz
Honnan veszed hogy trafó? A szőkére gondolsz? Mondjuk ember arca van, Endre biztos kiverné rá, ha működne a piton, de így csak gyurmázik vele.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
ő trafó? XXDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.

"Hát igen, igen igen igen, hát öö jaah, ez ügyben már konzultáltam mással is. Ő azt mondta, ha elhagyom és elkezd loopolgatni a videókban megint rólam így-úgy meg amúgy, le kell szarni, figyelmen kívül kell hagyni. Csak hát tudod, egy idő után már már kurvára idegesítő lesz, és elpattan az embernek az agya, és megkeresem bazdmeg és és legyilkolom. Érted, hát ilyet nem csinálunk egy emberrel, hát ilyet nem lehet tenni egy kurva kibaszot...én nem tudom mit képzel magáról. Nemtom mit képzel magáról. Együtt élek vele bazdmeg, ha szakítunk, szakítunk, akkor vége van, kész. Nem kell fölhándálni semmit, hiszen együtt éltünk. Vezetem a háztartást, takarítok, mosok rá, főzök rá, hát ember...nem? Az is ööö munka, ugyanúgy, tehát...Ha azt vesszük, akkor nem ingyen vagyok nála, mert hát azért vezetem a háztartást, mert ha én nem lennék ott, szerinted hogy nézne ki az a lakás? Őszintén. Szerinted hogy? Hát chhh... bele se merek gondolni. Kb. mint Linzben a lakás, amikor Jutkával elmentünk tőle, és és hát, egyszerűen mikor nyáron ugye elmentem vele Linzbe vissza, a lakásba hogy pakolni, csomagolni a cuccait, segíteni, hát ember ott ott ott ami volt, az egy katasztrófa volt, tehát, egyszerűen nem lehetett belépni a lakásba, szanaszét, mintha tényleg egy szemétlerakóba mentél volna be, de szó szerint. Minden, amit el tudsz képzelni, szemét szemét hátán."
"Ő azt hiszi, hogy élete végéig vele maradok, de az téves az a dolog, mert előbb utóbb érted az ember megunja a faszságait és lép tovább, kész."
"Egyébként is érted, elviekben ő lenne idézőjelben a férfi, mert hát lenne, de nem az, és hát érted, azért ezt neeem. Aki egy normális férfi bazdmeg, és és szakít vele a párja, ott hagyja, akkor azt el kell tudni viselni, föl kell dolgozni és ennyi. Ha nem megy, akkor inkább el kell fordulni egy szakemberhez, hogy segítsen."
"Kezdek besokallni a hülyeségeivel, úgyhogy előbb-utóbb az lesz, hogy pattanok, mert nekem ez nem kell. Amióta ugye vele vagyok, most már itt vagyok nála kb. 1 hónapja, és és egyszerűen neh kész, azóta romokban van az életem, rosszabb lett mint ahogy a Jutkával volt. Ezen nagyon gondolkodom, hogy nem lesz így jó, mert szétszednek az ő trolljai is."
Sokat mondott még, a lényeget majd megpróbálom kivenni, nem írom le az egészet, mert sose lesz vége :D
egyszer élőben nyomott egy interjút; nézd vissza. arra hivatkozik, hogy a 15 éve elavult tudásával bármit megold, meg ő mindent IS megtanul
Mióta az egyik főnöke megtanította a Google használatára, már nincs lehetetlen számára
Mifaaaaaaaaaaaan
Jól kezdődik a Jumma Buborék :D
kissendrevagyok
Igen, trafó a szőke énekes.
Ha Mercit baleset éri, akkor neki annyi. De tud vigyázni magára.
Ingatkanügyek
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
a 195-ös ik-m
"Ő azt hiszi, hogy élete végéig vele maradok, de az téves az a dolog, mert előbb utóbb érted az ember megunja a faszságait és lép tovább, kész."
"Kezdek besokallni a hülyeségeivel, úgyhogy előbb-utóbb az lesz, hogy pattanok, mert nekem ez nem kell. Amióta ugye vele vagyok, most már itt vagyok nála kb. 1 hónapja, és és egyszerűen neh kész, azóta romokban van az életem, rosszabb lett mint ahogy a Jutkával volt. Ezen nagyon gondolkodom, hogy nem lesz így jó, mert szétszednek az ő trolljai is."
Magyarra lefordítva tavaszig marad, mert parazita, utána "na bejj"!
Púpos, attól, hogy te egy retardált torzszülött vagy, mindenki másnak átjön, hogy a szisza csak téli kuckónak és ATM-nek tart, semmi másnak.
Nem jelentesz neki semmit, egy gilisztát többe néz eső után, mint téged. :) Hallatszik a beszédén is, elég hamar Lyudga kettő lettél.
Remélem lehúzkod még sok-sok euróval, mielőtt eljön a jóidő. :)
Balek!
Disznótornak olvastam Prof. Az is belefér?

A fejembe azonnal elkezdődött a Szomszédok zenéje :D
kissendrevagyok
bele hát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet unja is már a fokozott előváladékot, ami valójában genny, ami a púpgechiből belülről szivárog.
Indítsd el, ha még nem tetted. Az első pár perc valami fergeteges. Kitűnően szerkesztett anyag.
10:10-tol van egy érdekes rész egyébként. Arról kezd el beszélni a gyagyás, hogy engedjék meg neki, hogy 900 helyett csak 360-at fizessen most. Ezek szerint van egy havi 900 eurós kiadása (összevont hitel?) amihez haladékot kért. Taknyos lejtőn csúszik lefelé a korcs.
+1, hétfőn megint nyomom. Előbb-utóbb csak törölt csatorna lesz ebből is. Búcsúzóul hátha szétveri a PS5-öt a korcs fején az ura.
Na tejhabosítás, csá.
Az új tematikus videóban, úgy értem.
Itt: youtu.be/dM2lsCI0oqQ
Egészségedre Trolléga, idejét nem tudom, mikor ettem utoljára egy jó füstölt csülkös bablevest. :) Szeretem nagyon! :)
Ennek a két idiótának ez angyalszárny, egyrészt mert nem olcsó, másrészt Tibi képtelen lenne megfőzni.
Maradna sok egyszerű recept, amivel nagyanyáink átvészelték a nehezebb időket (ízesen, olcsón), de egyrészt nem ide tartozik, másrészt nem segítek nekik, dögöljenek éhen, megérdemelné a két csöves.
Tibinek is csak a pofája nagy, ha akkora cigánygyerek lenne, már sütné-főzné a régi, autentikus ételeket...
Pofázással még senki nem lakott jól.
Tibinek is csak a pofája nagy, ha akkora cigánygyerek lenne, már sütné-főzné a régi, autentikus ételeket...
borzot, sünit? :))))
Amíg nem volt Gyagyás addig volt Lyucifer.
Amíg volt Lyucifer addig volt nézettség.
Amíg volt nézettség addig volt 370 ezer forint adsense bevétel.
Amíg volt 370 ezer forint bevétel, addig volt kaja
Amíg volt kaja, addig nem volt éhezés.
.
.
kissendrevagyok
Mondjuk addig is szart ettek főleg
Tranyó mondta, hogy Pesten legalább az ingyen konyhán minden nap más kaja volt, nem mindig ugyanaz a szar mint Bécsben. A többfogásos börtön kosztról pedig azóta is álmodozik :D
kissendrevagyok
Ezt ne, ezt ne, ezt ne!! :)))
Lopott tyúkot, lopott bankártyent, hitelkártyent.
Elvégre a tegnapi oktatója is nagyon "imádta"!
Ezt a kis görcsöt mindenki imádja, csak mi utájuk. :)
jó fasza sünbáló, kanállal frissen az állatból
Kaffka Tibornak sosem voltak cigány felmenői. A cigánykártyát a jó kurva anyjáról (hódosról - báj Horgász) csak megfélemlítésként húzta elő, hátha ijesztőbb. A mátészalkai cigányasszonyok nem szoktak Komlón születni, se téhával se anélkül. www.facebook.com/tiborne.kaffka
Jajj, rosszul lettem :D
Én AVATAR-t jobban várom.
(Ausztriából Visszahozza Azonnal Tranyót Amint Recskacsá)
kissendrevagyok
Pesten vagy több a hajléktalan és bármennyit főznek elfogy, vagy hazaviszik az önkéntesek a maradékot. Bécsben pedig kevesebb a hajléktalan és nem viszik haza a maradékot az önkéntesek.
Ne hozza haza, dögöljenek meg együtt Bécsben. Van elég retard itthon, ráadásul ez még alávalóbb a többinél is.
Endre!
Csapnivaló Varangy lettél!
Ez is a te hibád!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ez sem rossz, de én még mindig hagynám nála. :)
Lófaszt fog Tibi dolgozni, legalábbis nem sokáig, ha tényleg motoros futármunkát vállalt.
Endi be fog szólni, Tibire meg rájön a VLAKi, ami vagy azzal jár, hogy vigyorog, vagy megöli élőben Púpost. :)
Itthon csak lenullázott számla várja, meg a hideg, kint meg rengeteg ígéret. :) Még Lyudgát is megkapja karácsonyra, talán Jósuát is. :) Együtt ülnek majd a fa körül, boldogságban-békességben. :)
Igaz, Lyuci áttért az iszlámra, ezért is nem érdemes Oszamának nőverős videókat küldeni, lehet még gratulált is a szörnyeteg Púposnak.
Ha minden igaz, most már az összes Merga alkotás elérhető. Ha valamelyik hiányzik, jelezzétek.
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_v%C3%A9gnapjai
Pont most néztem ezt a részt. Zseniális.
Banknak könyörögni, hogy bèküljünkbki
NSZKSZ a fordítást, rakd be ide nyugodtan a szöveget és felvisszük a Pédiára.
Két dolog: a szócikk el lesz látva képekkel, ha gondolod, feliratozhatod azokat is (itt találod őket: sodipedia.sodika.org/wiki/Wer_ist_SoDI%3F), illetve jó lenne, ha a szöveg (a német verzióhoz hasonlóan) tartalmazna egy-egy utalást (amit kattinthatóvá teszünk) a Sodi karrierje és Miért nincsenek valói rajongói szócikkekre. Ezek gtranslate-es linkek lesznek. Így tulajdonképpen az egész Pédia kinyílik oroszul az olvasónak az automatikus fordításon keresztül. Ezeket az utaló részeket tedd [] jelek közé, пожалуйста.
Tibor, felkészült? A Trollok igen!

Ez költői kérdés volt?
Kiss Farkas Farkas
muszáj, különben nem lesz izmos sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
Már megszokta
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát ha osztrák boltban mondod magyarul, ráadásul kínai akcentussal akkor csak kicsit.
"Kezdek besokallni a hülyeségeivel, úgyhogy előbb-utóbb az lesz, hogy pattanok, mert nekem ez nem kell. A"
Az a helyzet Tibor, hogy te csak egy kis hang buzeráns vagy, aki mindenkinek azt mondja, amit hallani szeretne. Nem fogsz te sehová se lépni, amíg van tető a fejed felett meg hitelpénzecske a befordított faszod alatt. Dögölj meg a gyagyással együtt te szar.
Sehogy mert elszólta magát,hogy meg keresgel melot..vaaagy nemtudom
Makker
Oda lumpenek járnak.
Trolloknak is tartozik, pl Twiccs chat 50€ + 10€ kamat. Pedofil akták.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Amúgy sneci, nem úgy volt, hogy a futárok azok ilyen ember alatti kasztba tartozó prolik? Most meg egy ótvar buzeráns futárral akarod kitartatni magad? Na látod, pont ennyit érsz, te pjogjamozók gyöngye, te!
Ha ma minden jól ment ès dolgozott a tiborsz akkor szvsz lesz, dicsekvő live.
Ha gondok adódtak, nem volt meló stb, akkor nem lesz.
1 vekni a mértékegység.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
párszor már kiderült hogy oké , 2 féregről van szó, de ha levan lövetve a csatorna, utánna meg megy a siránkozás napokon belül hogy mit nézzünk, hogy szivassuk őket, kikell találni valami bait- et hogy lájvozzanak, stb stb stb.. ez a csatorna lelövetés régen se volt menci, most sem az.. egyéni vélemény.
MIFFFFFFFFFFFFAN?
Nem jól látod! A csatorna lelövetése arra jó, hogy az ocsmánykodásaikból ne legyen bevételük. Attól meg nem félünk, hogy nem tudnak újra lájfoszni, megoldják. A mi feladatunk pedig az, hogy azt is kilövessük, közben pedig szórakozunk!
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 15:12:39
x1)
nem vagyok sodi
vagyis várj, itt mindenki sodi.
na mindegy :D
vagyis várj, itt mindenki sodi.
na mindegy :D
A babgulyás marhahúsból van, de azért jó étvágyat. Biztos fincsi lesz a csülkös babletyód.
Kötőjel
(
x12)
Nov 18, 2022 15:13:01
x12)
csak töjtént meg, ha videjó készült róla...oohh wait!! pfejjjj
ez a videó valahol már 100% fel van töltve, egy darkwebes tartalmakat megszégyenítő, aberrált oldalra. ennek a felkutatására csak broni profnak lenne ereje, de egy dák úr nem süllyed ilyen mélyre.
halászlé
(
x24)
Nov 18, 2022 15:13:03
x24)
Arról beszélj vagy írj inkább púp, hogy mi a "mesterterved" arra az esetre, ha merci munkaképtelenné válik?
Vagy ha bármilyen okból nem lesz futár?
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 15:14:54
x1)
Mejszike tésztázója lesz a neve, vagy rizsezője.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 18, 2022 15:16:26
x6)
rezsidémon
(
x8)
Nov 18, 2022 15:22:27
x8)
Ha még lesz egyáltalán.... :)Ha baleset éri a mercit, kérdéses hogy kitartanak-e.
broni
(
x45)
Nov 18, 2022 15:26:49
x45)
tranyó terhes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 15:30:26
x1)
Púpgechi is, ikreket hord.
Sodronyka
(
x4)
Nov 18, 2022 15:34:11
x4)
Akkor kell a pihenés a baba érdekében is, munkáról szó se lehet. Javaslom bejárónőt fizetni….
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 18, 2022 15:35:54
x48)
Melócsában és exodusban boldog pénteket kívánok mindenkinek :)
kissendrevagyok
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 15:38:11
x1)
Figyelj fostosgechi, meg púpgechi, így néz ki egy igazi transzi, akiről még én is azt hittem, hogy nő :D www.youtube.com/watch?v=y3KihWJRh6U
zsidovagyokdetenyleg
Nov 18, 2022 15:38:48
Tranyó csatorna report howto:
10 report/hét felett lesz priorizálva
gyorsba' reportáltam is pár fiókommal, hátha fér még a picsájukba lófasz... :3
Nov 18, 2022 15:38:48
Sanyibacsi
(
x6)
Nov 18, 2022 15:39:11
x6)
Endre, mennyi lesz a havi youtube bevételed?
2 zsömlét vegyél majd belőle.
2 zsömlét vegyél majd belőle.
HerbertLizzard
Nov 18, 2022 15:46:12
Valaki IT területről, elmagyarázza nekem,hogy ott hogyan alakul egy interjú?
Nem merik le, teszem egy programnyelvől milyen tapasztalatai vannak? Az ok, hogy diploma nem kell hozzá, de szerintem ott nagyon gyorsan kiderul ha valaki nem ért hozzá?
Azért 6 év alatt, még így is felvették 200 hellyre ok,hogy voltak 1 napos munkaviszonyok is, de:HOGY VESZIK EZT FEL ENNYISZER?
Nem merik le, teszem egy programnyelvől milyen tapasztalatai vannak? Az ok, hogy diploma nem kell hozzá, de szerintem ott nagyon gyorsan kiderul ha valaki nem ért hozzá?
Azért 6 év alatt, még így is felvették 200 hellyre ok,hogy voltak 1 napos munkaviszonyok is, de:HOGY VESZIK EZT FEL ENNYISZER?
Nov 18, 2022 15:46:12
Fakenguru
(
x5)
Nov 18, 2022 15:48:11
x5)
Gyagyás, nem akarod Mersziszát paripának hívni lajvok alatt? O úgyse értené, tudjuk milyen kis butus, te meg összekacsinthatnál a trollokkal. Milyen jó kis bennfentes poén lenne.
Sőt még az autivédekezést is kitaláltam neked ha esetleg mocskos proli módjára hőrögetni kezdene veled a szerelmed.
"GYEHATY EZ HOTY LEHETNE LENEZO, AMIKOR MAGAMRA MONDOGATTAM EVEKIG MEJSZI?!??! HAT ITT IRJAK!"
Hát azért hetyetye.
Sőt még az autivédekezést is kitaláltam neked ha esetleg mocskos proli módjára hőrögetni kezdene veled a szerelmed.
"GYEHATY EZ HOTY LEHETNE LENEZO, AMIKOR MAGAMRA MONDOGATTAM EVEKIG MEJSZI?!??! HAT ITT IRJAK!"
szörnyeteg
(
x3)
Nov 18, 2022 15:48:56
x3)
Figyelj fostosgechi, meg púpgechi, így néz ki egy igazi transzi, akiről még én is azt hittem, hogy nő :D youtube.com/watch?v=y3KihWJRh6U
Honnan veszed hogy trafó? A szőkére gondolsz? Mondjuk ember arca van, Endre biztos kiverné rá, ha működne a piton, de így csak gyurmázik vele.
BodiTesok
(
x1)
Nov 18, 2022 15:49:17
x1)
Valakinek esetleg megvan az "Elbocsatott" print screen a Gyagyasrol?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
halászlé
(
x24)
Nov 18, 2022 15:49:35
x24)
Figyelj fostosgechi, meg púpgechi, így néz ki egy igazi transzi, akiről még én is azt hittem, hogy nő :D youtube.com/watch?v=y3KihWJRh6U
ő trafó? XXDDD
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 18, 2022 15:49:36
x2)

"Hát igen, igen igen igen, hát öö jaah, ez ügyben már konzultáltam mással is. Ő azt mondta, ha elhagyom és elkezd loopolgatni a videókban megint rólam így-úgy meg amúgy, le kell szarni, figyelmen kívül kell hagyni. Csak hát tudod, egy idő után már már kurvára idegesítő lesz, és elpattan az embernek az agya, és megkeresem bazdmeg és és legyilkolom. Érted, hát ilyet nem csinálunk egy emberrel, hát ilyet nem lehet tenni egy kurva kibaszot...én nem tudom mit képzel magáról. Nemtom mit képzel magáról. Együtt élek vele bazdmeg, ha szakítunk, szakítunk, akkor vége van, kész. Nem kell fölhándálni semmit, hiszen együtt éltünk. Vezetem a háztartást, takarítok, mosok rá, főzök rá, hát ember...nem? Az is ööö munka, ugyanúgy, tehát...Ha azt vesszük, akkor nem ingyen vagyok nála, mert hát azért vezetem a háztartást, mert ha én nem lennék ott, szerinted hogy nézne ki az a lakás? Őszintén. Szerinted hogy? Hát chhh... bele se merek gondolni. Kb. mint Linzben a lakás, amikor Jutkával elmentünk tőle, és és hát, egyszerűen mikor nyáron ugye elmentem vele Linzbe vissza, a lakásba hogy pakolni, csomagolni a cuccait, segíteni, hát ember ott ott ott ami volt, az egy katasztrófa volt, tehát, egyszerűen nem lehetett belépni a lakásba, szanaszét, mintha tényleg egy szemétlerakóba mentél volna be, de szó szerint. Minden, amit el tudsz képzelni, szemét szemét hátán."
"Egyébként is érted, elviekben ő lenne idézőjelben a férfi, mert hát lenne, de nem az, és hát érted, azért ezt neeem. Aki egy normális férfi bazdmeg, és és szakít vele a párja, ott hagyja, akkor azt el kell tudni viselni, föl kell dolgozni és ennyi. Ha nem megy, akkor inkább el kell fordulni egy szakemberhez, hogy segítsen."
Sokat mondott még, a lényeget majd megpróbálom kivenni, nem írom le az egészet, mert sose lesz vége :D
halászlé
(
x24)
Nov 18, 2022 15:50:48
x24)
Valaki IT területről, elmagyarázza nekem,hogy ott hogyan alakul egy interjú?
egyszer élőben nyomott egy interjút; nézd vissza. arra hivatkozik, hogy a 15 éve elavult tudásával bármit megold, meg ő mindent IS megtanul
szörnyeteg
(
x3)
Nov 18, 2022 15:50:55
x3)
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ásó27
(
x68)
Nov 18, 2022 15:51:51
x68)
Mióta az egyik főnöke megtanította a Google használatára, már nincs lehetetlen számára
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 18, 2022 15:53:08
x7)
Az is munka amikor vezeti a haztartast, lol… már amikor van hol lakni.
le vagy tiltva, kurva anyád
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 18, 2022 15:53:40
x48)
"Kezdek besokallni a hülyeségeivel, úgyhogy előbb-utóbb az lesz, hogy pattanok, mert nekem ez nem kell."
Jól kezdődik a Jumma Buborék :D
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 15:58:31
x1)
Igen, trafó a szőke énekes.
broni
(
x45)
Nov 18, 2022 16:00:10
x45)
3 egyetemen vagyok díszdoktor
seymour schwartz
(
x6)
Nov 18, 2022 16:02:09
x6)
Ha még lesz egyáltalán.... :)
Ha Mercit baleset éri, akkor neki annyi. De tud vigyázni magára.
rezsidémon
(
x8)
Nov 18, 2022 16:02:50
x8)
Adócsaló, lehet hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt konkrétan eltervezted :)
Van egy elégedetlen fél az odúban.
Ideje férfiként viselkedned.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Van egy elégedetlen fél az odúban.
Ideje férfiként viselkedned.
halászlé
(
x24)
Nov 18, 2022 16:03:14
x24)
új Tematikus, issstennnniii!!!
xray
(
x21)
Nov 18, 2022 16:03:23
x21)
Nov 18, 2022 16:03:23
mennyibe került? xd Nov 18, 2022 16:03:23
broni
(
x45)
Nov 18, 2022 16:04:37
x45)
Okjs Snecologus
(
x1)
Nov 18, 2022 16:04:57
x1)
#faszológusrovat
Sodinak a fütyikamera tesztelős videója után, nem volt videós/képes bizonyíték arról, hogy áll a fasza.
Mikor volt ez?! 2012?
Szóval tessék izzìtan az onlyfanst gyagyás, és levél számra edd a viagrat!
Reméljük a legjobbakat!
Na böjj, és jumma mubarak!
szutyok
Sodinak a fütyikamera tesztelős videója után, nem volt videós/képes bizonyíték arról, hogy áll a fasza.
Mikor volt ez?! 2012?
Szóval tessék izzìtan az onlyfanst gyagyás, és levél számra edd a viagrat!
Reméljük a legjobbakat!
Na böjj, és jumma mubarak!
broni
(
x45)
Nov 18, 2022 16:05:07
x45)
mennyibe került? xd
a 195-ös ik-m
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 18, 2022 16:05:24
x11)
Magyarra lefordítva tavaszig marad, mert parazita, utána "na bejj"!
Púpos, attól, hogy te egy retardált torzszülött vagy, mindenki másnak átjön, hogy a szisza csak téli kuckónak és ATM-nek tart, semmi másnak.
Nem jelentesz neki semmit, egy gilisztát többe néz eső után, mint téged. :) Hallatszik a beszédén is, elég hamar Lyudga kettő lettél.
Remélem lehúzkod még sok-sok euróval, mielőtt eljön a jóidő. :)
Balek!
gobesug
(
x30)
Nov 18, 2022 16:05:44
x30)
hát ez a tematikus világi lett
Tranyótotó
Nov 18, 2022 16:06:20
Nov 18, 2022 16:06:20
gobesug
(
x30)
Nov 18, 2022 16:06:38
x30)

kissendrevagyok
(
x48)
Nov 18, 2022 16:08:14
x48)
broni
(
x45)
Nov 18, 2022 16:09:24
x45)
bele hát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 16:13:45
x1)
Tegnap mesélgettem páromnak a tranyóról, meg hogy lövetjük ki a csatornáit, mondtam neki, hogy most egy púpgechitől kapottal működik és van 2900 feliratkozója, amit 1500 fővel kapott meg. Tehát tulajdonképpen saját erőből 1400 főt kapart össze magának ez a szerencsétlen klejnenemanócska. Ami elég távoláll a 11.000 főstől, igaz, az max. azért ment fel annyira, mert az x-faktor balhé miatt érdeklődés lett, ami később lelohadt. Hát jól lelohadt :D Ebből nem fog összejönni a 200-300 ropis yotube bevétel, lehet menni kapálni, vagy kukákat túrkálni, hátha valaki kidob egy kis maradék főttésztát. Púpgechi meg egyszerűen tényleg a Blahán találja magát, mert neki még ennyi sem fog jutni, ahoy soha nem is volt számottevő a jt bevétele. Két elbaszott nyomorék.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 18, 2022 16:14:28
x16)
A tranyó teljesen rottyon van és pattanni készül, mióta dolgozni kell.
rBali
(
x24)
Nov 18, 2022 16:17:17
x24)
A cicának nyomatékosítani kéne lassan, hogy mióta a milliomos éhező szoftverénekkel lakik milyen ütemben adósodott el ő maga is és mennyi baj történt vele.
Ha nincs Endre nincs szerencsétlenség. Ez az univerzum szabálya, piszony.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Nov 18, 2022 16:17:57
x5)
Nem kell fölhándálni semmit, hiszen együtt éltünk. Vezetem a háztartást, takarítok, mosok rá, főzök rá, hát ember...nem? Az is ööö munka, ugyanúgy, tehát...Ha azt vesszük, akkor nem ingyen vagyok nála, mert hát azért vezetem a háztartást, mert ha én nem lennék ott, szerinted hogy nézne ki az a lakás?
A tranyónak sincs fogalma a társas kapcsolatokról és az együttélés íratlan szabályairól, azt tisztán látszik. Nehogymár munkának számítson bazdmeg, hogy kitakarítom a lakást ahol élek. Vagy hogy mosok/főzök a páromra.
Két idióta bazdmeg, totál megérdemlik egymást. Az egyik strici, a másik kurva. Aztán néha cserélnek. :D
Jajj majd elfelejtettem, endre te pedig dögölj meg.
Na tejhabosítás, csá.
A tranyónak sincs fogalma a társas kapcsolatokról és az együttélés íratlan szabályairól, azt tisztán látszik. Nehogymár munkának számítson bazdmeg, hogy kitakarítom a lakást ahol élek. Vagy hogy mosok/főzök a páromra.
Két idióta bazdmeg, totál megérdemlik egymást. Az egyik strici, a másik kurva. Aztán néha cserélnek. :D
Jajj majd elfelejtettem, endre te pedig dögölj meg.
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 16:18:14
x1)
A tranyó teljesen rottyon van és pattanni készül, mióta dolgozni kell.
Lehet unja is már a fokozott előváladékot, ami valójában genny, ami a púpgechiből belülről szivárog.
Tranyótotó
Nov 18, 2022 16:18:19
Indítsd el, ha még nem tetted. Az első pár perc valami fergeteges. Kitűnően szerkesztett anyag.
10:10-tol van egy érdekes rész egyébként. Arról kezd el beszélni a gyagyás, hogy engedjék meg neki, hogy 900 helyett csak 360-at fizessen most. Ezek szerint van egy havi 900 eurós kiadása (összevont hitel?) amihez haladékot kért. Taknyos lejtőn csúszik lefelé a korcs.
Nov 18, 2022 16:18:19
trolléga
(
x30)
Nov 18, 2022 16:20:34
x30)
endre a luxus kondiról: "ide nem járnak prolik"
nyelftanilag igazat mondott, mert ő sem jár oda :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nyelftanilag igazat mondott, mert ő sem jár oda :DD
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Nov 18, 2022 16:20:55
x5)
+1, hétfőn megint nyomom. Előbb-utóbb csak törölt csatorna lesz ebből is. Búcsúzóul hátha szétveri a PS5-öt a korcs fején az ura.
Tranyótotó
Nov 18, 2022 16:23:34
10:10-tol van egy érdekes rész egyébként...
Az új tematikus videóban, úgy értem.
Itt: youtu.be/dM2lsCI0oqQ
Nov 18, 2022 16:23:34
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 18, 2022 16:25:24
x11)
képzeld Tibi, vettem a fény utcán egy csodálatos füstölt csülköt és szárazbabot a holnapi babgulyáshoz.
Ti mit vettetek? Egy zacskó durumtésztát engedett ma a buzi gyagyás?
Kutya kötelessége lenne legalább az alapélelmiszereket beszerezni, hús is mindig legyen a fagyasztóban! Ez nem kérés meg logisztika kérdése, ezek a LEGALAPABB dolgok, amiket ha nem teljesít valaki, azt ott kell hagyni magának éhen megdögleni!
Hajrá Tibor!
#JESUISKAFFKATIBOR #OXFAM
Ti mit vettetek? Egy zacskó durumtésztát engedett ma a buzi gyagyás?
Kutya kötelessége lenne legalább az alapélelmiszereket beszerezni, hús is mindig legyen a fagyasztóban! Ez nem kérés meg logisztika kérdése, ezek a LEGALAPABB dolgok, amiket ha nem teljesít valaki, azt ott kell hagyni magának éhen megdögleni!
Hajrá Tibor!
#JESUISKAFFKATIBOR #OXFAM
Egészségedre Trolléga, idejét nem tudom, mikor ettem utoljára egy jó füstölt csülkös bablevest. :) Szeretem nagyon! :)
Ennek a két idiótának ez angyalszárny, egyrészt mert nem olcsó, másrészt Tibi képtelen lenne megfőzni.
Maradna sok egyszerű recept, amivel nagyanyáink átvészelték a nehezebb időket (ízesen, olcsón), de egyrészt nem ide tartozik, másrészt nem segítek nekik, dögöljenek éhen, megérdemelné a két csöves.
halászlé
(
x24)
Nov 18, 2022 16:28:42
x24)
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 18, 2022 16:30:05
x48)
A cicának nyomatékosítani kéne lassan, hogy mióta a milliomos éhező szoftverénekkel lakik milyen ütemben adósodott el ő maga is és mennyi baj történt vele.
.
.
Jonciii
(
x8)
Nov 18, 2022 16:31:54
x8)
.
.
.
.
rBali
(
x24)
Nov 18, 2022 16:34:12
x24)
A gyagyás tehát elmondta, hogy kuncsorognia kell a banknál, hogy 900 helyett csak 360-at kelljen fizetnie a következő hónapra és oldják fel a hitelkeretet.
youtu.be/dM2lsCI0oqQ?t=608
Nekem ez nem tűnik biztonságos anyagi helyzetnek. :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 18, 2022 16:37:12
x48)
Tranyó mondta, hogy Pesten legalább az ingyen konyhán minden nap más kaja volt, nem mindig ugyanaz a szar mint Bécsben. A többfogásos börtön kosztról pedig azóta is álmodozik :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 18, 2022 16:38:16
x11)
Ezt ne, ezt ne, ezt ne!! :)))
Lopott tyúkot, lopott bankártyent, hitelkártyent.
Elvégre a tegnapi oktatója is nagyon "imádta"!
Ezt a kis görcsöt mindenki imádja, csak mi utájuk. :)
gobesug
(
x30)
Nov 18, 2022 16:41:39
x30)
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 16:45:50
x1)
Kaffka Tibornak sosem voltak cigány felmenői. A cigánykártyát a jó kurva anyjáról (hódosról - báj Horgász) csak megfélemlítésként húzta elő, hátha ijesztőbb. A mátészalkai cigányasszonyok nem szoktak Komlón születni, se téhával se anélkül. www.facebook.com/tiborne.kaffka
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 18, 2022 16:47:25
x1)
Jajj, rosszul lettem :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 18, 2022 16:48:17
x11)
Remélem ma is lesz LVAKI lájvban. :)) (Leválasztam a központi idegrendszeremet rövidítése.)
Ahogy nézem, Tibi tegnap elég hamar elintézte a dolgot, alig ért haza, már készen volt. Jók lesznek a munkás hétköznapok, amikor azért pillog az órára, mikor kezdheti főzni a mákteát.
Ahogy nézem, Tibi tegnap elég hamar elintézte a dolgot, alig ért haza, már készen volt. Jók lesznek a munkás hétköznapok, amikor azért pillog az órára, mikor kezdheti főzni a mákteát.
-
Nov 18, 2022 16:52:19
"Amióta ugye vele vagyok, most már itt vagyok nála kb. 1 hónapja, és és egyszerűen neh kész, azóta romokban van az életem, rosszabb lett mint ahogy a Jutkával volt."
Nov 18, 2022 16:52:19
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 18, 2022 17:00:14
x48)
Remélem ma is lesz LVAKI lájvban. :)) (Leválasztam a központi idegrendszeremet rövidítése.)
Sörike
(
x3)
Nov 18, 2022 17:00:47
x3)
Valaki nem küldi el tibi anyósának az összefoglaló videót?
Gecis hányós lavór
Biztatási kár
(
x10)
Nov 18, 2022 17:01:39
x10)
Pesten vagy több a hajléktalan és bármennyit főznek elfogy, vagy hazaviszik az önkéntesek a maradékot. Bécsben pedig kevesebb a hajléktalan és nem viszik haza a maradékot az önkéntesek.
Biztatási kár
(
x10)
Nov 18, 2022 17:02:56
x10)
Ne hozza haza, dögöljenek meg együtt Bécsben. Van elég retard itthon, ráadásul ez még alávalóbb a többinél is.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 18, 2022 17:09:43
x15)
Endre!
Ahogy olvasgatom a Fórumot az a kép van bennem kialakulóban, hogy nem feltétlen nem ötnél többen utálnak.
Ahogy olvasgatom a Fórumot az a kép van bennem kialakulóban, hogy nem feltétlen nem ötnél többen utálnak.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 18, 2022 17:11:11
x8)
Endre, te emberszabásúra formázott szardarab!
A férjed elér egy kis sikert és még a legolcsóbb pezsgőt is sajnálod az ünneplésre?
A férjed elér egy kis sikert és még a legolcsóbb pezsgőt is sajnálod az ünneplésre?
Trollul Madár
(
x15)
Nov 18, 2022 17:12:21
x15)
.
.
.
.
Endre!
Csapnivaló Varangy lettél!
Ez is a te hibád!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 18, 2022 17:12:35
x11)
Ez sem rossz, de én még mindig hagynám nála. :)
Lófaszt fog Tibi dolgozni, legalábbis nem sokáig, ha tényleg motoros futármunkát vállalt.
Endi be fog szólni, Tibire meg rájön a VLAKi, ami vagy azzal jár, hogy vigyorog, vagy megöli élőben Púpost. :)
Itthon csak lenullázott számla várja, meg a hideg, kint meg rengeteg ígéret. :) Még Lyudgát is megkapja karácsonyra, talán Jósuát is. :) Együtt ülnek majd a fa körül, boldogságban-békességben. :)
Igaz, Lyuci áttért az iszlámra, ezért is nem érdemes Oszamának nőverős videókat küldeni, lehet még gratulált is a szörnyeteg Púposnak.
Tanszéki Levéltáros
Nov 18, 2022 17:29:06
Merga trollégát kérnénk, hogy a Sodipediára még fel nem került alkotásait rakja már be egy kommentbe, mert ott van egy kis elmaradásunk.
Nszksz!
Nszksz!
Ha minden igaz, most már az összes Merga alkotás elérhető. Ha valamelyik hiányzik, jelezzétek.
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_v%C3%A9gnapjai
Nov 18, 2022 17:29:06
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 18, 2022 17:34:45
x19)
A gyagyás tehát elmondta, hogy kuncsorognia kell a banknál, hogy 900 helyett csak 360-at kelljen fizetnie a következő hónapra és oldják fel a hitelkeretet.
Pont most néztem ezt a részt. Zseniális.
Banknak könyörögni, hogy bèküljünkbki
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 18, 2022 17:38:51
x21)
Ha bemegyek egy random dohányboltba, hogy kérek egy ketyerűt, mennyire néznek egy 10-es skálán alkoholistának?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Tanszéki Levéltáros
Nov 18, 2022 17:42:48
Elkészült az orosz nyelvű sodipedia szócikk.
Részben a már meglévő "Wer ist SoDI?" illetve "Who is SoDI?" német és angol nyelvű írások analógiájára, ám saját szempontokat és általam fontosnak vélt információkat is beleszőttem az ismertető szócikkbe. Kérdéseim, hogy a szöveget hogyan és miképp tudnám eljuttatni a tanszék vezetéséhez, illetve szükség van-e további konzultációra a szöveget illetően?
Részben a már meglévő "Wer ist SoDI?" illetve "Who is SoDI?" német és angol nyelvű írások analógiájára, ám saját szempontokat és általam fontosnak vélt információkat is beleszőttem az ismertető szócikkbe. Kérdéseim, hogy a szöveget hogyan és miképp tudnám eljuttatni a tanszék vezetéséhez, illetve szükség van-e további konzultációra a szöveget illetően?
NSZKSZ a fordítást, rakd be ide nyugodtan a szöveget és felvisszük a Pédiára.
Két dolog: a szócikk el lesz látva képekkel, ha gondolod, feliratozhatod azokat is (itt találod őket: sodipedia.sodika.org/wiki/Wer_ist_SoDI%3F), illetve jó lenne, ha a szöveg (a német verzióhoz hasonlóan) tartalmazna egy-egy utalást (amit kattinthatóvá teszünk) a Sodi karrierje és Miért nincsenek valói rajongói szócikkekre. Ezek gtranslate-es linkek lesznek. Így tulajdonképpen az egész Pédia kinyílik oroszul az olvasónak az automatikus fordításon keresztül. Ezeket az utaló részeket tedd [] jelek közé, пожалуйста.
Nov 18, 2022 17:42:48
YouTube banhammer
Nov 18, 2022 17:44:42

Nov 18, 2022 17:44:42
Forgatókönyvíró
Nov 18, 2022 17:44:56
Tranyó kimentés Bécsből:
Tranyó miután kiváltotta a 60 eurós osztrák jogosítványát azonnal értesíti a luxustrollokat, hogy intézze magának a hazautat Pestre. A vádak: éheztetés, és munkára kényszerítés. A kimentés után Endre autipajzsa beszarik és a mély depresszióját rengeteg ketyerűvel és sörrel orvosolja. A szomorúság és az állandó vedelés miatt még inkább használhatatlanná válik a "munkája" az új munkahelyén amit "sajnos elment egy nagy ügyféllel" fognak kompenzálni a munkáltatói. Miután a bankok letiltották a hitelkártyeneket Sodi megpróbál könyörögni Oussama úrnak, hogy engedje el a következő havi lakbért, amit az iráni úriember visszautasít. Ezután Gyagyás megkezdi az ejakulálást... akarom mondani evakuálást Púpszászra, hogy beköltözzön a fűtetlen macskaólba az anyja mellé. Ezután a folyamatos behajtói felszólítások miatt, a súlyos alkoholizmus miatt, Golda rikácsolása miatt, és a kasztrált eunuch hiánya miatt Gyagyás úgy dönt, hogy a szeretet ünnepén Karácsonykor megfogja a legerősebb UTP kábelét és felakasztja magát a púpszászi napelem mellé.
Tranyó miután kiváltotta a 60 eurós osztrák jogosítványát azonnal értesíti a luxustrollokat, hogy intézze magának a hazautat Pestre. A vádak: éheztetés, és munkára kényszerítés. A kimentés után Endre autipajzsa beszarik és a mély depresszióját rengeteg ketyerűvel és sörrel orvosolja. A szomorúság és az állandó vedelés miatt még inkább használhatatlanná válik a "munkája" az új munkahelyén amit "sajnos elment egy nagy ügyféllel" fognak kompenzálni a munkáltatói. Miután a bankok letiltották a hitelkártyeneket Sodi megpróbál könyörögni Oussama úrnak, hogy engedje el a következő havi lakbért, amit az iráni úriember visszautasít. Ezután Gyagyás megkezdi az ejakulálást... akarom mondani evakuálást Púpszászra, hogy beköltözzön a fűtetlen macskaólba az anyja mellé. Ezután a folyamatos behajtói felszólítások miatt, a súlyos alkoholizmus miatt, Golda rikácsolása miatt, és a kasztrált eunuch hiánya miatt Gyagyás úgy dönt, hogy a szeretet ünnepén Karácsonykor megfogja a legerősebb UTP kábelét és felakasztja magát a púpszászi napelem mellé.
Nov 18, 2022 17:44:56
Vasaltheréspatkány
Nov 18, 2022 17:46:53
Endruska, te vagy a kedvenc balekom. A blaháról is fizeted majd a kondit?
Nov 18, 2022 17:46:53
Jutka műbarack
(
x5)
Nov 18, 2022 17:50:36
x5)
Ez költői kérdés volt?
Kötőjel
(
x12)
Nov 18, 2022 17:52:43
x12)
muszáj, különben nem lesz izmos sodi a sodi.
egynadrág
(
x2)
Nov 18, 2022 17:56:56
x2)
A Tematikus Endre készítőjének szeretném kifejezni legmélyebb hálámat és tiszteletemet!
Köszönöm az áldozatos munkádat!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Köszönöm az áldozatos munkádat!
Ásó27
(
x68)
Nov 18, 2022 17:58:59
x68)
Már megszokta
Éjfél
Nov 18, 2022 17:59:52
becsődőlt, proli Sodi az endre :( szomorú
Nov 18, 2022 17:59:52
4dd4m
Nov 18, 2022 17:59:55
Be van ma estére valami liv lengetve? Jön a hétvége és nagyon pénszt akarnak keresni a khecik (nem lesz liv a hétvégén, mivel pont mindenki ráérne)....
Nov 18, 2022 17:59:55
Ásó27
(
x68)
Nov 18, 2022 18:01:21
x68)
Az ingyenkonyhára járnak prolik?
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 18, 2022 18:02:34
x19)
Ha bemegyek egy random dohányboltba, hogy kérek egy ketyerűt, mennyire néznek egy 10-es skálán alkoholistának?
Hát ha osztrák boltban mondod magyarul, ráadásul kínai akcentussal akkor csak kicsit.
Tejbegríz gecivel
Nov 18, 2022 18:03:47
"Kezdek besokallni a hülyeségeivel, úgyhogy előbb-utóbb az lesz, hogy pattanok, mert nekem ez nem kell. A"
Az a helyzet Tibor, hogy te csak egy kis hang buzeráns vagy, aki mindenkinek azt mondja, amit hallani szeretne. Nem fogsz te sehová se lépni, amíg van tető a fejed felett meg hitelpénzecske a befordított faszod alatt. Dögölj meg a gyagyással együtt te szar.
Nov 18, 2022 18:03:47
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 18, 2022 18:05:20
x8)
Ennek most Luxenburgban is van hitele?
:-D
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 18, 2022 18:07:29
Tibornak hogy telhetett az első(?) munkanapja?
Nov 18, 2022 18:07:29
Trollul Madár
(
x15)
Nov 18, 2022 18:08:03
x15)
Endre!
Ha igazságos az, hogy a Gémeskútországi tartozásokat ignorálod, akkor is igazságos, hogy a Gémeskútországi adósok is ignorálnak téged.
Ha igazságos az, hogy a Gémeskútországi tartozásokat ignorálod, akkor is igazságos, hogy a Gémeskútországi adósok is ignorálnak téged.
Makker
Nov 18, 2022 18:08:18
Tibornak hogy telhetett az első(?) munkanapja?
Sehogy mert elszólta magát,hogy meg keresgel melot..vaaagy nemtudom
Nov 18, 2022 18:08:18
banshee
(
x24)
Nov 18, 2022 18:08:30
x24)
Az ingyenkonyhára járnak prolik?
Oda lumpenek járnak.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 18, 2022 18:08:52
x13)
Ennek most Luxenburgban is van hitele?
Trolloknak is tartozik, pl Twiccs chat 50€ + 10€ kamat. Pedofil akták.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 18, 2022 18:10:18
x19)
Veja biztos büszke rád mikor a pokolból felnéz.
Tejbegríz gecivel
Nov 18, 2022 18:14:47
Arról beszélj vagy írj inkább púp, hogy mi a "mesterterved" arra az esetre, ha merci munkaképtelenné válik?
Amúgy sneci, nem úgy volt, hogy a futárok azok ilyen ember alatti kasztba tartozó prolik? Most meg egy ótvar buzeráns futárral akarod kitartatni magad? Na látod, pont ennyit érsz, te pjogjamozók gyöngye, te!
Nov 18, 2022 18:14:47
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 18, 2022 18:16:03
x19)
Be van ma estére valami liv lengetve? Jön a hétvége és nagyon pénszt akarnak keresni a khecik (nem lesz liv a hétvégén, mivel pont mindenki ráérne)....
Ha ma minden jól ment ès dolgozott a tiborsz akkor szvsz lesz, dicsekvő live.
Ha gondok adódtak, nem volt meló stb, akkor nem lesz.
Rumci
(
x2)
Nov 18, 2022 18:18:41
x2)
gyagyás most akkor végülis az urad tartja el a picsaszád? Vagy hogy vagy ez?
Tőled nagyobb élősködő férget ritkán látni!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Tőled nagyobb élősködő férget ritkán látni!
Trollul Madár
(
x15)
Nov 18, 2022 18:25:47
x15)
Endre!
A Szisza hány nap alatt fogja kinyírni magát az adhd-jával a robogón?
A Szisza hány nap alatt fogja kinyírni magát az adhd-jával a robogón?
Trollul Madár
(
x15)
Nov 18, 2022 18:27:26
x15)
1 vekni a mértékegység.
Púp_Cpt
Nov 18, 2022 18:37:15
párszor már kiderült hogy oké , 2 féregről van szó, de ha levan lövetve a csatorna, utánna meg megy a siránkozás napokon belül hogy mit nézzünk, hogy szivassuk őket, kikell találni valami bait- et hogy lájvozzanak, stb stb stb.. ez a csatorna lelövetés régen se volt menci, most sem az.. egyéni vélemény.
Nov 18, 2022 18:37:15
trashvod
(
x6)
Nov 18, 2022 18:40:51
x6)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Biztatási kár
(
x10)
Nov 18, 2022 18:41:36
x10)
Nem jól látod! A csatorna lelövetése arra jó, hogy az ocsmánykodásaikból ne legyen bevételük. Attól meg nem félünk, hogy nem tudnak újra lájfoszni, megoldják. A mi feladatunk pedig az, hogy azt is kilövessük, közben pedig szórakozunk!
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™