Hazudnak ezek reggel délben meg este, jó tanítványaim a véglények.
Ha vett volna azóta laptopot, akkor napokig flexelt volna vele és processzor loopot hallgattunk volna min. 4órán át..
O és K együtt OK és minden OK!!
A motoros jogsit csak ilyen wishful thinkinggel rakták le, megérte rákölteni többszáz eurót.
Miután meglett, és a híres PÁV2es stream volt, akkor a Merci mondta többször Sodinak, hogy ő megcsinálta a vizsgát, keressen neki munkát.
TikTok a titok!
köszi azon en nem vagyok legnagyobb szegyenemre, de itt låtom.
egyébként tényleg így van. most hogy a motoros jogsit is megcsinálta már Rossinak képzelte magát :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
tån csak nem becsbe költözteti?
nah az FHOSNA a nezoket az tuti :DDDD istenem,de szep is lenne minden nap latni a rendoroket :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Szerintem már készül az exodusra, mert most már talán hiába dolgozik a recskás, onnan költözniük kell.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Valentina Rózsi
Valószínűleg látja, hogy a recskás napjai megvannak számlálva Bécsben! :)
Púpszászra tibi nem mehet, marad pesten jutkával... Legyen így..:)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kár, hogy Tibor allergiás a munkára....
Álmodjatok Rémeket!
Tudom trolléga, azért is írtam,hogy “az lenne a poén”

"külső íven előzök 200-zal te csíravirág!" :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
az ajándékokkal megy a bevételszerzés a tiktokon, dr. csernobil vezeti a vadász gyula excelt, szerintem tibiét is tudja majd vezetni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
és az lesz a poén, hogy végül megjelenik avatar, és kimenekíti a tranyóékat, sneci meg beviagrázva félpuha fasszal sír a betonon fekve.
Semmi extra nem volt benne, felesleges.
szutyok
Najófan, de a Szelenszki egy shikeres zsidó politikus én meg csak egy gyagyás fasz zsidó fatyok és irigykedek rá.
Tényleg, Endre!
Mi lesz a lassan esedékes havi bérleti díjjal Oszama Úr felé?
Kezeled?
Ebben eddig lehetett eljutni, lezárulni látszik egy lila falú luxuslakás a magas kényelemszeretettel együtt.
ha lenne egy csöpp eszek, a maradék segélycsából bérelne Pesten egy lakást, jönnének a Juciék és indulhatna a műűshor!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az a kérdés sikerült-e a bank felé könyörgése, hogy most elég legyen ennyi részletfizu, és egyébként ő egy jobb sorsra érdemes fiatalember hetyetye.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
A szisza fizet természetben! Ez ilyen eccerű na!
Álmodjatok Rémeket!
Kiserdobe egy foliasator
Csak Tibinek megint a pina hiányzik, nem Oszama úr szafaládéja.
Endre, nagyon szépen visszaterelted a férjedet a heteroszexualitásba, ez shiker!
nekem is ez jutott eszembe tegnap, amikor előadta, hogy dolgozgatott (a konyhán), aztán végigzabálta a lájvot...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Biztos nem volt ideje enni, mert rámozdult ez a főnök úr is.
Tudok jó Gildan polókat, szitálunk?
Merci!
Az is jó lenne ha lenne partvisos jelent 2!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jutka nem fog visszamenni hozzá, hahó.
Most, mikor Bécsben volt, kérlelte a tranyó, hogy maradjon vele kinn, de a varangy ugrándozott haza, mert hiányzott neki Józsi. Amikor Tibi szétvágta a lábát, akkor is vissza akarta hódítani Jucit, de még a lájfdéndzsörrel sem sikerült.
Akármilyen hihetetlen, de a varangy átszeretett másba. A tranyó évekig ügyesen játszotta az ocsmány kis játékát, hogy amikor a Juci szerelmes volt, ő lelépett, aztán mikor épp kezdte feladni, visszarohant hozzá. Ott romlott el a dolog, hogy eddig a másik partner egyszer használatos volt, most meg folyamatosan tűzben kellett tartani a korcsot, akivel ugyanezt csinálta. De egy primitív, béna állat, és képtelen volt egyensúlyozni a két gazdatesttel, akik nem voltak szinkronban. Míg a tranyó a púpost szédítette, Juci összeállt mással és kilépett a borderline bűvköréből.
Na az még nagy csavar lenne ha Sneci menne púpszászra , Jutka maradna a csöves Józsival , Tibike pedig egyikhez se mehetne :-D
erzi a tiktok,hogy a tibor nem hibas semmiben,minden jol csinal,csupan a trolllok teszik tonkre az eletet meg persze gemeskutorszag ahol uldozve van... szal igy probal meg segiteni rajta,hogy javasolja mindenkinek!
szal az egesz tiktokra mehet a report
Tisztelt Tanszék!
Tegnap hibáztam, belátom. Ember vagyok, nem pedig tökéletes. Tanúltam a leckéből, jogos volt a kispad. Sodipédiát olvastam és Tibor lájvot hallgattam, és
nem bírok ki több nyammogó csámcsogást.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
pár napja is rászólt snecire, hogy "dolgozzál inkább... azaz keress munkát" vagy valami ilyen elszólása volt.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
nah menj a picsába :D
Ha egy hetyetyét megengedsz: nem egymásra találtak hanem a trashcsoportosoknak sikerült az abominációk figyelmét egymásra irányítaniuk. Kurva jó move volt. Másképp nem lett volna lyudgaveréses aduász a tanszék kezében, és most a véglények nem az utolsó eurocenteket élnék fel.
Talán fel lehetne neki ajánlani, hogyha anyagilag teljesen kivégzi a gyagyást és megtörténik a púpszászra menekülés, akkor lehet esélye újrakezdeni a békés varanggyal dulakodós züllést. De csak akkor :D
Ez a terv, csak sokan nyem éjtyik :D
Korábban az anyagos vállalta magára a kerítést.
Bárki műve volt, hála érte, mert ez a kapcsolat végezte ki Endrét. Szó szerint.
a púp telejsen rá van kattanva tiborra, még a mami nyugdíjából is képes lenne lopni, mergának fedél legyen a feje felett és mehessen hozzá fajtalankodni...
Hülyeség, már a vérző seggű vonatozásoknál az első bécsi napon elkezdtük spammelni neki Endrét, sőt már itt a fórumon is voltak viták sokkal korábban (tavaly tavasszal kb), hogy Tibikuksz márpedig hatalmas része lehetne a snecológiának, de akkor még pár seggfájós mestertroll nem érezte a potenciált benne. Ezért is szép ha nyeregben érzi magát a gyagyás,
mert közben minden úgy történik ahogy a trollok megírják előre :D
Miért kéne paktumot kötni a gennyel? Ez úgy hangzik, mintha egy laposféregnek felajánlanánk, hogy fogyassza le a korcsot, aztán mehet szabadon a nagyvilágba élősködni. Tibcédesz természeténél fogva szárazra fogja szívni a gyagyást, nem kell neki felajánlás hozzá. Kényszerpályán van.
Amúgy meg mi lenne, ha „szabadon elvonulna”? Az utcán találni fog egy másik Jutkát vagy járókelőket fog a villamos alá lökdösni valami bódult őrjöngésében. Minél hamarabb eltűnik az internetről és beadja a kulcsot, annál hamarabb lesz biztonságban a társadalom többi része. Iskolás osztályok rajonganak érte, hahó.
Nekem olyan emlékeim vannak, hogy a trashcsopisok adták a lovat a tranyó alá, hogy asodinak milyen nagy fasza van, amire a tranyó is elkezdett érdeklődni. Nem vagyok biztos abban, hogy ez volt a katalizátora a trashfúziónak, de fixen hozzájárulhatott.
nyilvánvaló, hogy tibi munkanélküli, és sneci dolgozik, hiszen sneci már azt is mondta, hogy dec. közepén fog nagyobb összeghez jutni, ami a decemberi fizetés, a 14. havi, ezeket még karácsony előtt fizetik, és a segély amit november felére kap.
Így van, egy kedves bécsi troll igazán lekövethetné a gyagyásfaszt lassan.
...csakhogy mergának más igényei is vannak: zabálni, cigizni, dorogozni...szal ha endi a kedvében akar járni és kell a faszpina, zsebbenyúlós sztori lesz...
Akkor még nem volt része a Sodiverzumnak, ezért offtopik volt.
Mindenesetre nagyon jó húzás volt, ügyesen összehoztátok őket, hatalmas pacsi a Trashcsoportnak és csuldigung a tudatlanságomért. Egyáltalán nem lep meg, hogy az anyagos megpróbálta lenyúlni a dicsőséget.
Mindkét „szerelmes” megérdemli a másikat, pontosabban mindkettő pontosan a másikat érdemli.
A trash csoportosok csak azt felejtették elmonondani Tibinek, hogy hiába nagy,de nem működik a slag. De Tibi, mint jó élősködő a kemény faszról lemondott a keményen dagadó hitelkártyákért és inkább azt ürítette nem pedig a zsidótojást.
ÁMEN! :D
Endre szokta mondogatni, hogy a bajszos ismertette őket össze. Gondolom Tibit a trash csopisok, Endrét az anyagos triggerelgette a témával. A lényeg, hogy összejött a frigy mindenki nagy örömére!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Lehet én emlékszem rosszul, de nem úgy volt elvileg, hogy az arabok ajánlottak neki 100 euro/alkalmat a swinger clubban? Lehet ott "dolgozik".
Amúgy meg mi lenne, ha „szabadon elvonulna”? Az utcán találni fog egy másik Jutkát vagy járókelőket fog a villamos alá lökdösni valami bódult őrjöngésében. Minél hamarabb eltűnik az internetről és beadja a kulcsot, annál hamarabb lesz biztonságban a társadalom többi része. Iskolás osztályok rajonganak érte, hahó.
+1 részemről is csakis Tibi 100%os kapitulációja elfogadható. Eltakarodik az internetről/böribe megy/a föld alá. Ennyike.
Ha a Sodinak kampec lesz akkor a legvégén elvarrjuk a szálakat. Tehát a tranyó is ravatalra kerül.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Őt azt hiszem a varangy fogja tepsibe tenni, de megnézem a scriptet
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Vegyes érzéseim vannak a végjátékkal kapcsolatban, mert várom a miharabbi összeomlást, de azért titkon reménykedem (még éltet a remény) egy gyagyáskarácsony 2.0-ban.
Ami ott azokban a napokban ment az valami fergeteges volt.
Jó lenne egy ilyen búcsú, mert attól félek ha visszamenekül púpszászra akkor bekussol egy jó hosszú ideig.
Max 2-3 hét és realizálódik.
ha így lett volna, már rég ebből élne :)))
Hát azért hetyetye, szerintem tranyóvirág maradjon kint bécsben a recskással, ameddig van hitelcsá. Dolgozni úgy sem fog mercike, maximum bizonyos feltételek mellett, amik egészen véletlenül mindig eurócsába kerülnek a Gyagyásnak, de a munka fázisig nem fog eljutni a parazita tranyó, így tökéletes merítik a maradék kártyenösszegeket. Plusz legalább Endre nem tud "spórolni", mert Mercike simán foghatja magát és a kártyennel vesz magának valamit,
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Márk egyben elutalja a jövő évi törlesztèsèt ami 85 forint lesz.
Endre esetén kicsit olyan érzésem van, mint a feketelyukak kapcsán. Szívódik befelé a teljes anyagi megsemmisülés felé, de az eventhorizonton mindig érkezik annyi minimális pénzecske, hogy egy kicsit eltávolodik a feketelyuk közepétől, majd ismét zuhanni kezd belé, de már megint jön valami bevételke. Azonban érdemes megemlíteni, hogy az eventhorizonttól egyre kevésbé távolodik el, mostmár ingyen konyhára jár. :d
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nincs már hitelcsá, Hahó!
ingyenkonyhára jár a tranyó, mert már nincs miből megvenni a kaját, Hahó!
igen, kapni fog egy fél hónapnyi fizetést a hónap végén, max. 1500 eurót. arra sem elég, hogy kifizesse a bérleti díjakat és a hiteltörlesztőt.
Szerző:
koszos
(
x11)
Nov 22, 2022 14:32:57
Válasz
(6)
x11)
Válasz
(6)
a konyhai melohoz kellett a motors tortenet ? erdekes :D
Gy. Ferenc
Nov 22, 2022 14:34:36
Hazudnak ezek reggel délben meg este, jó tanítványaim a véglények.
Nov 22, 2022 14:34:36
Golda csiklója
(
x8)
Nov 22, 2022 14:34:38
x8)
felkérdezik az ellopott laptop miatt, azt mondja ezt már azóta vette :D valaki visszakeresné, visított annak is a ventillátora?
Ha vett volna azóta laptopot, akkor napokig flexelt volna vele és processzor loopot hallgattunk volna min. 4órán át..
KicsiNéző
(
x13)
Nov 22, 2022 14:34:44
x13)
A motoros jogsit csak ilyen wishful thinkinggel rakták le, megérte rákölteni többszáz eurót.
Miután meglett, és a híres PÁV2es stream volt, akkor a Merci mondta többször Sodinak, hogy ő megcsinálta a vizsgát, keressen neki munkát.
Örebro
(
x17)
Nov 22, 2022 14:35:01
x17)
ez milyen csatorna ahol van most a tibi?
trolléga
(
x30)
Nov 22, 2022 14:35:13
x30)
cset: "milyen érzés az 1000Ft-os bankjegyen szerepelni"
ez a balfék meg nem veszi a poént :DD ugyanolyan ostoba a párod, mint te gyagya.
ez a balfék meg nem veszi a poént :DD ugyanolyan ostoba a párod, mint te gyagya.
MirrorTrollZ
Nov 22, 2022 14:35:58
ez milyen csatorna ahol van most a tibi?
TikTok a titok!
Nov 22, 2022 14:35:58
Örebro
(
x17)
Nov 22, 2022 14:36:50
x17)
TikTok a titok!
köszi azon en nem vagyok legnagyobb szegyenemre, de itt låtom.
trolléga
(
x30)
Nov 22, 2022 14:37:23
x30)
most mosott hajat Tibi, majd egyszer megint fog * ásít *
vége is a műsornak egyelőre, 1 óra múlva tündérkonyha yt-n
vége is a műsornak egyelőre, 1 óra múlva tündérkonyha yt-n
rBali
(
x24)
Nov 22, 2022 14:37:36
x24)
"majd megyek jutkához aztán állandó szereplő marad, majd visszaáll a régi formáció talán..."
Ki lesz rakva a szűröd recskás szarláda :D
Ki lesz rakva a szűröd recskás szarláda :D
koszos
(
x11)
Nov 22, 2022 14:37:39
x11)
vendegszereplo lesz vagy allando ?:D visszaall a regi fromacio ?:D ezt hogy erti a faszpinas ?:D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 22, 2022 14:38:04
x10)
Ajjaj gyagyás, neked meg vannak számlálva a napjaid.
Most mondta a férjed, hogy visszafog állni minden a régi állapotra. Jönnek a Jutka livok, NÉLKÜLED!
Álmodjatok Rémeket!
Most mondta a férjed, hogy visszafog állni minden a régi állapotra. Jönnek a Jutka livok, NÉLKÜLED!
trolléga
(
x30)
Nov 22, 2022 14:38:38
x30)
egyébként tényleg így van. most hogy a motoros jogsit is megcsinálta már Rossinak képzelte magát :D
Örebro
(
x17)
Nov 22, 2022 14:38:50
x17)
vendegszereplo lesz vagy allando ?:D visszaall a regi fromacio ?:D ezt hogy erti a faszpinas ?:D
kripli figyelő
(
x12)
Nov 22, 2022 14:38:58
x12)
Ugye nem az történt hogy az ellopott laptopot megigényelte a biztosítónál.
-
Nov 22, 2022 14:40:11
Nem lesz mirror akkor?
Én tuti nem regisztrálok be arra a fertőre.
Én tuti nem regisztrálok be arra a fertőre.
Nov 22, 2022 14:40:11
koszos
(
x11)
Nov 22, 2022 14:40:42
x11)
nah az FHOSNA a nezoket az tuti :DDDD istenem,de szep is lenne minden nap latni a rendoroket :D
rBali
(
x24)
Nov 22, 2022 14:41:45
x24)
Szerintem már készül az exodusra, mert most már talán hiába dolgozik a recskás, onnan költözniük kell.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 22, 2022 14:42:15
x8)
Valentina Rózsi
Klohek
(
x12)
Nov 22, 2022 14:43:28
x12)
Valószínűleg látja, hogy a recskás napjai megvannak számlálva Bécsben! :)
Púpszászra tibi nem mehet, marad pesten jutkával... Legyen így..:)
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 22, 2022 14:44:38
x3)
Nov 22, 2022 14:44:38
Régi szép idők :-D Nov 22, 2022 14:44:38
Rumci
(
x2)
Nov 22, 2022 14:45:11
x2)
Na ma moslékfőzés lesz..
gyagyás geci most vegyél egy tizes csomag wc papírt, mert megint napokig fostok majd!
Te rossz ratyi!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
gyagyás geci most vegyél egy tizes csomag wc papírt, mert megint napokig fostok majd!
Te rossz ratyi!
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Nov 22, 2022 14:46:42
x5)
Na akkor a Merga elkezdi a Jucus visszahódító hadműveletet, tegnap úgyis azt magyarázta a lájvban,hogy pina kell már neki. Judka meg úgyis rohan vissza hozzá egyből majd. Sodi mellett max 300-as nézőszámot tud, de a Judkával újra meglenne a 700-800 néző is. Még az lenne a poén,ha elkezdené ezt a mosogatós melót és mellette jönnének a Judkás lájvok,na az már elég bevétel lenne,hogy ketten bér éljenek egy kis lukat Ausztriában. Persze a Sodit addigra már rég otthagyná és az meg valahol csövelne,míg a Merga meg a Judka kényelmesen átvészelné a meleg albérletben a telet.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 22, 2022 14:49:16
x10)
Na akkor a Merga elkezdi a Jucus visszahódító hadműveletet, tegnap úgyis azt magyarázta a lájvban,hogy pina kell már neki. Judka meg úgyis rohan vissza hozzá egyből majd. Sodi mellett max 300-as nézőszámot tud, de a Judkával újra meglenne a 700-800 néző is. Még az lenne a poén,ha elkezdené ezt a mosogatós melót és mellette jönnének a Judkás lájvok,na az már elég bevétel lenne,hogy ketten bér éljenek egy kis lukat Ausztriában. Persze a Sodit addigra már rég otthagyná és az meg valahol csövelne,míg a Merga meg a Judka kényelmesen átvészelné a meleg albérletben a telet.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 22, 2022 14:51:19
x23)
Tiktokon hogy megy a bevételszerzés? Számít a nézettség vagy csak ha ilyen rózsákat meg a többi dolgot pl focilabda küldenek neki? A Nézetséget azért kérdem mert most például igy, hogy vége a live-nak, azt mutatja nála hogy 3.2k néző volt. Ezt mondjuk nem tudom hogy lehetséges ha k=1000 ahogy gondolom.
Iletve Laurás lájvok alapján jól gondolom hogy pia mehet de cigi nem? Csak mert Lauráék piálni szoktak, de cigizésnél mindig elvonultak kamerán kívülre. Nem a lakásbol mentek ki hogy ne füstöljék tele, ilyen is volt hanem csak odéb ült hogy ne látszódjon a cigi. Lilla ki szokot menni az erkélyre de a rendőr zsanet az csak odébb ült picit, e cigivel, ha jól emlékszem. Ezért is kérdem hogy TikToknál ezek alapján milyen szabályok vannak?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Iletve Laurás lájvok alapján jól gondolom hogy pia mehet de cigi nem? Csak mert Lauráék piálni szoktak, de cigizésnél mindig elvonultak kamerán kívülre. Nem a lakásbol mentek ki hogy ne füstöljék tele, ilyen is volt hanem csak odéb ült hogy ne látszódjon a cigi. Lilla ki szokot menni az erkélyre de a rendőr zsanet az csak odébb ült picit, e cigivel, ha jól emlékszem. Ezért is kérdem hogy TikToknál ezek alapján milyen szabályok vannak?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Nov 22, 2022 14:55:31
x5)
Tudom trolléga, azért is írtam,hogy “az lenne a poén”
Trollul Madár
(
x15)
Nov 22, 2022 14:56:06
x15)
Endre!
Ha elmegy a Merci megint annyira fogsz aggódni Jutkáért, hogy haza merészkedsz?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ha elmegy a Merci megint annyira fogsz aggódni Jutkáért, hogy haza merészkedsz?
trolléga
(
x30)
Nov 22, 2022 14:59:00
x30)
Valentina Rózsi

PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 22, 2022 14:59:51
x10)
Már elképzeltem a jelenetet, hogy Tibi, Jutka és gammer vedelnek Pesten és egyszer megjelenik a gyagyás, hogy "Induljunk, mindjárt kezdődik az Avatar KETTŐ". Gammer erre bemérgeli magát, hogy a gyagyás ne kamerázza. Aztán hetyetye, hogy azért van ott mert őt ODA HÍVTÁK! Még szerencse, hogy összefutottak..
Végül, megjelenik az összes retard mellékszereplő és egész estés bebaszós live kezdődik.
Álmodjatok Rémeket!
Végül, megjelenik az összes retard mellékszereplő és egész estés bebaszós live kezdődik.
Hahó
(
x136)
Nov 22, 2022 15:00:36
x136)
Tiktokon hogy megy a bevételszerzés? Számít a nézettség vagy csak ha ilyen rózsákat meg a többi dolgot pl focilabda küldenek neki?
az ajándékokkal megy a bevételszerzés a tiktokon, dr. csernobil vezeti a vadász gyula excelt, szerintem tibiét is tudja majd vezetni.
Hahó
(
x136)
Nov 22, 2022 15:03:02
x136)
Már elképzeltem a jelenetet, hogy Tibi, Jutka és gammer vedelnek Pesten és egyszer megjelenik a gyagyás, hogy "Induljunk, mindjárt kezdődik az Avatar KETTŐ". Gammer erre bemérgeli magát, hogy a gyagyás ne kamerázza. Aztán hetyetye, hogy azért van ott mert őt ODA HÍVTÁK! Még szerencse, hogy összefutottak..
és az lesz a poén, hogy végül megjelenik avatar, és kimenekíti a tranyóékat, sneci meg beviagrázva félpuha fasszal sír a betonon fekve.
-
Nov 22, 2022 15:05:41
Valaki legalább felveszi, hogy trashvodon később meglegyen?
Nov 22, 2022 15:05:41
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Nov 22, 2022 15:07:15
x5)
Nyugi Endre,ha elhagy a szisza,még bepróbálkozhatsz a Privát Szabinál, az egy újabb szintlépés lenne a buziság felé,hisz neki még a fasza is megvan. Bár tuti kimagyaráznád valahogy,hogy az még mindig nem számít buziságnak.
Okjs Snecologus
(
x1)
Nov 22, 2022 15:08:22
x1)
Valaki legalább felveszi, hogy trashvodon később meglegyen?
Semmi extra nem volt benne, felesleges.
trolléga
(
x30)
Nov 22, 2022 15:11:27
x30)
már megint mi ez az öngól rovat, púpom?

még szerencse hogy te nem élsz kábítószerekkel. épp csak újságpapírral túrod az orrod, mikor nem porozol. gyagyás fasz.

még szerencse hogy te nem élsz kábítószerekkel. épp csak újságpapírral túrod az orrod, mikor nem porozol. gyagyás fasz.
Tyodika
Nov 22, 2022 15:14:13
már megint mi ez az öngól rovat, púpom?
Najófan, de a Szelenszki egy shikeres zsidó politikus én meg csak egy gyagyás fasz zsidó fatyok és irigykedek rá.
Nov 22, 2022 15:14:13
linziasztal01
(
x77)
Nov 22, 2022 15:18:19
x77)
Tényleg, Endre!
Kezeled?
Ebben eddig lehetett eljutni, lezárulni látszik egy lila falú luxuslakás a magas kényelemszeretettel együtt.
halászlé
(
x24)
Nov 22, 2022 15:19:55
x24)
Tényleg, Endre!
Kezeled?
Kezeled?
ha lenne egy csöpp eszek, a maradék segélycsából bérelne Pesten egy lakást, jönnének a Juciék és indulhatna a műűshor!
rBali
(
x24)
Nov 22, 2022 15:21:16
x24)
Tényleg, Endre!
Kezeled?
Kezeled?
Az a kérdés sikerült-e a bank felé könyörgése, hogy most elég legyen ennyi részletfizu, és egyébként ő egy jobb sorsra érdemes fiatalember hetyetye.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 22, 2022 15:22:43
x10)
Tényleg, Endre!
Kezeled?
Kezeled?
Hahó
(
x136)
Nov 22, 2022 15:23:37
x136)
tibi egyébként nagyon bután hazudik. ha tényleg mosogatásból élne, akkor egyrészt délután kettőkor (ha reggeltől dolgozna) még nem lenne otthon. másrészt egy konyhán alapvető, hogy a személyzet kap a kajából, sőt, még haza is viheti a maradékokat, tehát ha mondjuk rövid műszakja lett volna, akkor sem azzal kezdi, hogy hazaér, és zabál, mert a melócsá étteremben már evett volna.
továbbá péntek este még számonkérte snecit, hogy keressen neki munkát, és már hónapok óta bécsben van, de eddig még nem shikerült munkát találni neki, akkor majd pont a hétvége 2 napja alatt shikerül.
szóval tibi, ennek fussál neki még egyszer.
nyilvánvaló, hogy tibi munkanélküli, és sneci dolgozik, hiszen sneci már azt is mondta, hogy dec. közepén fog nagyobb összeghez jutni, ami a decemberi fizetés, a 14. havi, ezeket még karácsony előtt fizetik, és a segély amit november felére kap.
továbbá péntek este még számonkérte snecit, hogy keressen neki munkát, és már hónapok óta bécsben van, de eddig még nem shikerült munkát találni neki, akkor majd pont a hétvége 2 napja alatt shikerül.
gobesug
(
x30)
Nov 22, 2022 15:25:56
x30)
Kiserdobe egy foliasator
linziasztal01
(
x77)
Nov 22, 2022 15:26:30
x77)
Csak Tibinek megint a pina hiányzik, nem Oszama úr szafaládéja.
Endre, nagyon szépen visszaterelted a férjedet a heteroszexualitásba, ez shiker!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 22, 2022 15:28:35
x7)
Szuletett pinas kedvesem azt mondja, hogy neki feldobta a tiktok a tranyo liveot, ugy, hogy nem koveti. Gondolom mas az algoritmus, nemtom van e dislike pl de aki ujonnan talal oda, ugysem fogja erteni hogy kik ezek, mit csinalnak.
le vagy tiltva, kurva anyád
Viktor Orban prime minist
Nov 22, 2022 15:30:46
Köszönjük a Facebook posztjait Kiss úr és a közeledési kísérleteit, de sajnos nem vehetjük fel önt, így is volt már nálunk egy kokós homokos a Szájer gyerek, álkeresztényből meg már van elég a sorainkban.
Nov 22, 2022 15:30:46
halászlé
(
x24)
Nov 22, 2022 15:38:19
x24)
másrészt egy konyhán alapvető, hogy a személyzet kap a kajából, sőt, még haza is viheti a maradékokat, tehát ha mondjuk rövid műszakja lett volna, akkor sem azzal kezdi, hogy hazaér, és zabál, mert a melócsá étteremben már evett volna.
nekem is ez jutott eszembe tegnap, amikor előadta, hogy dolgozgatott (a konyhán), aztán végigzabálta a lájvot...
linziasztal01
(
x77)
Nov 22, 2022 15:39:15
x77)
Biztos nem volt ideje enni, mert rámozdult ez a főnök úr is.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 22, 2022 15:44:33
x15)
Endre!
Mikor lesznek kaphatóak a TolvajTranyó pólók?
Nemmalacz
Nov 22, 2022 15:49:36
Endre!
Tudok jó Gildan polókat, szitálunk?
Nov 22, 2022 15:49:36
Infó infó
Nov 22, 2022 15:50:03
A Merga pénzszerzési céllal indított tiktok csatit, lájvok alatt ott is lehet pénzt keresni persze nem közvetlenül,hanem közvetve,pl: egy néző/felhasználó vesz a tiktok oldalán különböző virtuális matricákat jelvényeket (oroszlán,korona stb) és azokat a lájv alatt eltudja küldeni a kedvenc tiktokkerének aki épp lájvol,majd a tiktokker a kapott ajándékokat betudja váltani pénzre,ha összegyűlik egy bizonyos mennyiség. ilyet lehetett látni kisebbségiek lájvjában is már,hogy kiabálnak örûlnek ha kapnak ilyeneket,meg ilyen ribi stílusú tetkós csajok lájvjában is volt hasonló. Szóval akkora a baj,hogy már minden platformon megpróbálnak egy kis bevételhez jutni a tranyóék.
Nov 22, 2022 15:50:03
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 22, 2022 15:53:45
x3)
Nov 22, 2022 15:53:45
A Merga pénzszerzési céllal indított tiktok csatit, lájvok alatt ott is lehet pénzt keresni persze nem közvetlenül,hanem közvetve,pl: egy néző/felhasználó vesz a tiktok oldalán különböző virtuális matricákat jelvényeket (oroszlán,korona stb) és azokat a lájv alatt eltudja küldeni a kedvenc tiktokkerének aki épp lájvol,majd a tiktokker a kapott ajándékokat betudja váltani pénzre,ha összegyűlik egy bizonyos mennyiség. ilyet lehetett látni kisebbségiek lájvjában is már,hogy kiabálnak örûlnek ha kapnak ilyeneket,meg ilyen ribi stílusú tetkós csajok lájvjában is volt hasonló. Szóval akkora a baj,hogy már minden platformon megpróbálnak egy kis bevételhez jutni a tranyóék.
Pedig baromi egyszerű a megoldás : JUTKA Nov 22, 2022 15:53:45
Trollul Madár
(
x15)
Nov 22, 2022 15:54:51
x15)
Pedig baromi egyszerű a megoldás : JUTKA
Merci!
Az is jó lenne ha lenne partvisos jelent 2!
ascites
(
x57)
Nov 22, 2022 15:56:02
x57)
Na akkor a Merga elkezdi a Jucus visszahódító hadműveletet, tegnap úgyis azt magyarázta a lájvban,hogy pina kell már neki. Judka meg úgyis rohan vissza hozzá egyből majd.
Most, mikor Bécsben volt, kérlelte a tranyó, hogy maradjon vele kinn, de a varangy ugrándozott haza, mert hiányzott neki Józsi. Amikor Tibi szétvágta a lábát, akkor is vissza akarta hódítani Jucit, de még a lájfdéndzsörrel sem sikerült.
Akármilyen hihetetlen, de a varangy átszeretett másba. A tranyó évekig ügyesen játszotta az ocsmány kis játékát, hogy amikor a Juci szerelmes volt, ő lelépett, aztán mikor épp kezdte feladni, visszarohant hozzá. Ott romlott el a dolog, hogy eddig a másik partner egyszer használatos volt, most meg folyamatosan tűzben kellett tartani a korcsot, akivel ugyanezt csinálta. De egy primitív, béna állat, és képtelen volt egyensúlyozni a két gazdatesttel, akik nem voltak szinkronban. Míg a tranyó a púpost szédítette, Juci összeállt mással és kilépett a borderline bűvköréből.
Optimusz
Nov 22, 2022 15:59:44
[quote=ascites]Jutka nem fog visszamenni hozzá, hahó.
Úgy legyen!
Semmivel se különb a recskásnál!
Pokolra mindkettővel!
Úgy legyen!
Semmivel se különb a recskásnál!
Pokolra mindkettővel!
Nov 22, 2022 15:59:44
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 22, 2022 16:00:49
x3)
Na az még nagy csavar lenne ha Sneci menne púpszászra , Jutka maradna a csöves Józsival , Tibike pedig egyikhez se mehetne :-D
ascites
(
x57)
Nov 22, 2022 16:01:49
x57)
A tranyó persze futni fog Juci után és közben eldobja majd snecit, mint az előváladékos papírzsebkendőt, de két szék között fog pattogni, amíg végre lesz egy sikeres öngyilkossági kísérete (alkohollal, kötekedéssel, üvegtárgyak rugdosásával stb.).
A korcs szintén nem fogja elengedni a befosós, behugyozós hímnőt, úgyhogy a bécsi exodus után Goldától sem fog munkát keresni, csak üldözi majd a csövestelepeken.
Így fog elsorvadni mindkét igazi szeretetre képtelen parazita. Mekkora szerencse, hogy egymásra találtak.
A korcs szintén nem fogja elengedni a befosós, behugyozós hímnőt, úgyhogy a bécsi exodus után Goldától sem fog munkát keresni, csak üldözi majd a csövestelepeken.
Így fog elsorvadni mindkét igazi szeretetre képtelen parazita. Mekkora szerencse, hogy egymásra találtak.
Örebro
(
x17)
Nov 22, 2022 16:02:10
x17)
mi van himringyo, ugy hazudsz mint a ribancod a gyagyås, aztmondtad egy ora mulva yt.
koszos
(
x11)
Nov 22, 2022 16:08:23
x11)
Szuletett pinas kedvesem azt mondja, hogy neki feldobta a tiktok a tranyo liveot, ugy, hogy nem koveti. Gondolom mas az algoritmus, nemtom van e dislike pl de aki ujonnan talal oda, ugysem fogja erteni hogy kik ezek, mit csinalnak.
erzi a tiktok,hogy a tibor nem hibas semmiben,minden jol csinal,csupan a trolllok teszik tonkre az eletet meg persze gemeskutorszag ahol uldozve van... szal igy probal meg segiteni rajta,hogy javasolja mindenkinek!
szal az egesz tiktokra mehet a report
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 22, 2022 16:08:26
x3)
Ráadásul a dl.sodikereso.info -ra egyértelműen kiírta:
Tisztelt Tanszék!
Tegnap hibáztam, belátom. Ember vagyok, nem pedig tökéletes. Tanúltam a leckéből, jogos volt a kispad. Sodipédiát olvastam és Tibor lájvot hallgattam, és
nem bírok ki több nyammogó csámcsogást.
rBali
(
x24)
Nov 22, 2022 16:10:56
x24)
Azt továbbra is érdemes észben tartani, hogy sem Endrén, sem Jutka viselkedésén nem múlt, hogy vissza kellett mennie BP-re. Azon a szállón, ahol ő van be kell jelentkezni időnként, mert különben kibasszák fél évre.
Marcinak nincs sok opciója, sorra történnek vele a szerencsétlenségek és semmilyen terve nem jön össze, továbbra sincsen munkája és a recskás sem tudja már ellátni, egyedül a meleg szoba van ott ki tudja meddig...
Vagy lenyom megint egy szezont a Jutkával de lesz valami bevétele legalább, vagy ott kell maradnia a gyagyással, akit egyértelműen nem bír már elviselni. Ha teljesen kizárja a gyagyást (ami legkésőbb márciusban az idő enyhülésével el fog jönni ha akarja a gyagyás, ha nem) akkor talán még van esélye a rehabilitációra és nem lesz üldözve élete végéig, mint ahogy most kijár neki.
Talán fel lehetne neki ajánlani, hogyha anyagilag teljesen kivégzi a gyagyást és megtörténik a púpszászra menekülés, akkor lehet esélye újrakezdeni a békés varanggyal dulakodós züllést. De csak akkor :D
Marcinak nincs sok opciója, sorra történnek vele a szerencsétlenségek és semmilyen terve nem jön össze, továbbra sincsen munkája és a recskás sem tudja már ellátni, egyedül a meleg szoba van ott ki tudja meddig...
Vagy lenyom megint egy szezont a Jutkával de lesz valami bevétele legalább, vagy ott kell maradnia a gyagyással, akit egyértelműen nem bír már elviselni. Ha teljesen kizárja a gyagyást (ami legkésőbb márciusban az idő enyhülésével el fog jönni ha akarja a gyagyás, ha nem) akkor talán még van esélye a rehabilitációra és nem lesz üldözve élete végéig, mint ahogy most kijár neki.
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 22, 2022 16:13:38
x6)
tibi egyébként nagyon bután hazudik.(...)
pár napja is rászólt snecire, hogy "dolgozzál inkább... azaz keress munkát" vagy valami ilyen elszólása volt.
Adolf
Nov 22, 2022 16:14:22
Operation Trójai Tranyó!
Nov 22, 2022 16:14:22
Golda csiklója
(
x8)
Nov 22, 2022 16:15:36
x8)
nah menj a picsába :D
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 22, 2022 16:17:31
...Mekkora szerencse, hogy egymásra találtak.
Ha egy hetyetyét megengedsz: nem egymásra találtak hanem a trashcsoportosoknak sikerült az abominációk figyelmét egymásra irányítaniuk. Kurva jó move volt. Másképp nem lett volna lyudgaveréses aduász a tanszék kezében, és most a véglények nem az utolsó eurocenteket élnék fel.
Nov 22, 2022 16:17:31
-
Nov 22, 2022 16:21:40
Ez a terv, csak sokan nyem éjtyik :D
Nov 22, 2022 16:21:40
Trollul Madár
(
x15)
Nov 22, 2022 16:21:46
x15)
Endre!
Te mindig szélsőséges vagy:
"nemzetinek" is az voltál,
echelon tanunak is az voltál,
retradnak is az vagy,
trashnek is az vagy,
LMBTQ propagandistának is az vagy
egyszerűen nem bírod ha nem rólad szól valami.
Te mindig szélsőséges vagy:
"nemzetinek" is az voltál,
echelon tanunak is az voltál,
retradnak is az vagy,
trashnek is az vagy,
LMBTQ propagandistának is az vagy
egyszerűen nem bírod ha nem rólad szól valami.
ascites
(
x57)
Nov 22, 2022 16:22:51
x57)
halászlé
(
x24)
Nov 22, 2022 16:23:56
x24)
a púp telejsen rá van kattanva tiborra, még a mami nyugdíjából is képes lenne lopni, mergának fedél legyen a feje felett és mehessen hozzá fajtalankodni...
banshee
(
x24)
Nov 22, 2022 16:29:45
x24)
A fajtalankodásra van rákattanva, nem Tiborra.
A faszpina neki akkora flash a tenyere óta hogy nem bír róla lemondani.
A faszpina neki akkora flash a tenyere óta hogy nem bír róla lemondani.
rBali
(
x24)
Nov 22, 2022 16:30:08
x24)
Hülyeség, már a vérző seggű vonatozásoknál az első bécsi napon elkezdtük spammelni neki Endrét, sőt már itt a fórumon is voltak viták sokkal korábban (tavaly tavasszal kb), hogy Tibikuksz márpedig hatalmas része lehetne a snecológiának, de akkor még pár seggfájós mestertroll nem érezte a potenciált benne. Ezért is szép ha nyeregben érzi magát a gyagyás,
mert közben minden úgy történik ahogy a trollok megírják előre :D
ascites
(
x57)
Nov 22, 2022 16:31:47
x57)
Miért kéne paktumot kötni a gennyel? Ez úgy hangzik, mintha egy laposféregnek felajánlanánk, hogy fogyassza le a korcsot, aztán mehet szabadon a nagyvilágba élősködni. Tibcédesz természeténél fogva szárazra fogja szívni a gyagyást, nem kell neki felajánlás hozzá. Kényszerpályán van.
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 22, 2022 16:31:55
Nekem olyan emlékeim vannak, hogy a trashcsopisok adták a lovat a tranyó alá, hogy asodinak milyen nagy fasza van, amire a tranyó is elkezdett érdeklődni. Nem vagyok biztos abban, hogy ez volt a katalizátora a trashfúziónak, de fixen hozzájárulhatott.
Nov 22, 2022 16:31:55
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 22, 2022 16:33:16
x3)
Nov 22, 2022 16:33:16
Igazad van , erre nem gondoltam , de reméljük ,hogy a lopás előtt , elmegy rezsire a nyugdíj!A másik pedig az ,hogy csak a fajtalankodás érdekli Snecit , hetente vagy kéthetente kivesz egy olcsó szobát , aztán húz haza anyucihoz , Tibi meg mehet amerre lát ! Megfogja érni Tibinek hosszútávon? Nov 22, 2022 16:33:16
Kartoffel Püre Chiken
Nov 22, 2022 16:35:08
Így van, egy kedves bécsi troll igazán lekövethetné a gyagyásfaszt lassan.
Nov 22, 2022 16:35:08
halászlé
(
x24)
Nov 22, 2022 16:35:53
x24)
Igazad van , erre nem gondoltam , de reméljük ,hogy a lopás előtt , elmegy rezsire a nyugdíj!A másik pedig az ,hogy csak a fajtalankodás érdekli Snecit , hetente vagy kéthetente kivesz egy olcsó szobát , aztán húz haza anyucihoz , Tibi meg mehet amerre lát ! Megfogja érni Tibinek hosszútávon?
...csakhogy mergának más igényei is vannak: zabálni, cigizni, dorogozni...szal ha endi a kedvében akar járni és kell a faszpina, zsebbenyúlós sztori lesz...
ascites
(
x57)
Nov 22, 2022 16:38:10
x57)
már itt a fórumon is voltak viták sokkal korábban (tavaly tavasszal kb), hogy Tibikuksz márpedig hatalmas része lehetne a snecológiának, de akkor még pár seggfájós mestertroll nem érezte a potenciált benne.
Akkor még nem volt része a Sodiverzumnak, ezért offtopik volt.
Mindenesetre nagyon jó húzás volt, ügyesen összehoztátok őket, hatalmas pacsi a Trashcsoportnak és csuldigung a tudatlanságomért. Egyáltalán nem lep meg, hogy az anyagos megpróbálta lenyúlni a dicsőséget.
Mindkét „szerelmes” megérdemli a másikat, pontosabban mindkettő pontosan a másikat érdemli.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 22, 2022 16:38:36
x47)
Tibor önfejlesztő parazita, Tranyó 1000-es modell, a művelet végrehajtásához nem kell beavatkozás. Szerintem még a púpos nyomorék örökségét is meg fogja semmisíteni.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 22, 2022 16:38:39
x8)
A trash csoportosok csak azt felejtették elmonondani Tibinek, hogy hiába nagy,de nem működik a slag. De Tibi, mint jó élősködő a kemény faszról lemondott a keményen dagadó hitelkártyákért és inkább azt ürítette nem pedig a zsidótojást.
rBali
(
x24)
Nov 22, 2022 16:39:50
x24)
Tibor önfejlesztő parazita, Tranyó 1000-es modell, a művelet végrehajtásához nem kell beavatkozás. Szerintem még a púpos nyomorék örökségét is meg fogja semmisíteni.
ÁMEN! :D
max5enutálnak
(
x47)
Nov 22, 2022 16:41:33
x47)
endre, ma mennyi fikát ettél?
Och-Kom Taot
(
x3)
Nov 22, 2022 16:42:04
x3)
Egyáltalán nem lep meg, hogy az anyagos megpróbálta lenyúlni a dicsőséget.
Endre szokta mondogatni, hogy a bajszos ismertette őket össze. Gondolom Tibit a trash csopisok, Endrét az anyagos triggerelgette a témával. A lényeg, hogy összejött a frigy mindenki nagy örömére!
Százéves Pumukli
Nov 22, 2022 16:42:36
tibi egyébként nagyon bután hazudik. ha tényleg mosogatásból élne, akkor egyrészt délután kettőkor (ha reggeltől dolgozna) még nem lenne otthon. másrészt egy konyhán alapvető, hogy a személyzet kap a kajából, sőt, még haza is viheti a maradékokat, tehát ha mondjuk rövid műszakja lett volna, akkor sem azzal kezdi, hogy hazaér, és zabál, mert a melócsá étteremben már evett volna.
nyilvánvaló, hogy tibi munkanélküli, és sneci dolgozik, hiszen sneci már azt is mondta, hogy dec. közepén fog nagyobb összeghez jutni, ami a decemberi fizetés, a 14.
havi, ezeket még karácsony előtt fizetik, és a segély amit november felére kap.
nyilvánvaló, hogy tibi munkanélküli, és sneci dolgozik, hiszen sneci már azt is mondta, hogy dec. közepén fog nagyobb összeghez jutni, ami a decemberi fizetés, a 14.
havi, ezeket még karácsony előtt fizetik, és a segély amit november felére kap.
Lehet én emlékszem rosszul, de nem úgy volt elvileg, hogy az arabok ajánlottak neki 100 euro/alkalmat a swinger clubban? Lehet ott "dolgozik".
Nov 22, 2022 16:42:36
Merga
Nov 22, 2022 16:50:45
Tibi a szipolyozó faszpina. Lényegében kiszív mindent sneciből pénzt, eleterőt, józanságot.
Nov 22, 2022 16:50:45
trolléga
(
x30)
Nov 22, 2022 16:52:29
x30)
+1 részemről is csakis Tibi 100%os kapitulációja elfogadható. Eltakarodik az internetről/böribe megy/a föld alá. Ennyike.
Bejlin
(
x8)
Nov 22, 2022 16:55:20
x8)
Ha a Sodinak kampec lesz akkor a legvégén elvarrjuk a szálakat. Tehát a tranyó is ravatalra kerül.
Végjáték
Nov 22, 2022 16:55:58
Nov 22, 2022 16:55:58
max5enutálnak
(
x47)
Nov 22, 2022 16:56:52
x47)
Őt azt hiszem a varangy fogja tepsibe tenni, de megnézem a scriptet
Hahó
(
x136)
Nov 22, 2022 16:59:50
x136)
nem veszitek észre, hogy tibi egyre kevésbé tudja szipolyozni snecit? eleve ingyenkonyhára van küldve, a többi kaja amit megzabál, az filléres tészta, napi 2 euró. alig isznak már, napi 5 sör fogy fejenként, ketyerű nincs. drog nincs. 1,5-2 naponta elmegy 5,8 eur cigire, ez havi 100 eur.
szerintem tibi bécsi küldetése itt véget ért. sokkal hasznosabb lenne nekünk, ha visszamenne pestre, mert sneci többet költene rá úgy.
szerintem tibi bécsi küldetése itt véget ért. sokkal hasznosabb lenne nekünk, ha visszamenne pestre, mert sneci többet költene rá úgy.
Avrahammer
Nov 22, 2022 17:02:28
Az élsősködésnek és a kibaszott lekezelő modornak azért meg van itt a gyönyörűen kivehető karmikus büntetése:
- Tibi lecsapta a bránert hogy csaj lehessen és valaki hercegnőként bánjon vele, ehhez képest kapott egy undorító púpos, püffedthasú, lógó heréjű autista kiscsajt, akinek az undorító szamárfaszán a viagra se segít már, nem tudja sem megkúrni, sem megetetni Tibit, csak a picsogását és undorító vagizását meg autiloopokat hallgathatja.
- Sodi egy öngyűlölő LMBTQ, aki kapott egy csöves férfitestbe rakott pinás fehér cigány csókát, aki undorodik az érintésétől is, de legalább folyamat a autipajzsot bombázza a valósággal és fejére olvassa a fórumon elhangzó sodi-roastok 80%-át.
Hammer time!
- Tibi lecsapta a bránert hogy csaj lehessen és valaki hercegnőként bánjon vele, ehhez képest kapott egy undorító púpos, püffedthasú, lógó heréjű autista kiscsajt, akinek az undorító szamárfaszán a viagra se segít már, nem tudja sem megkúrni, sem megetetni Tibit, csak a picsogását és undorító vagizását meg autiloopokat hallgathatja.
- Sodi egy öngyűlölő LMBTQ, aki kapott egy csöves férfitestbe rakott pinás fehér cigány csókát, aki undorodik az érintésétől is, de legalább folyamat a autipajzsot bombázza a valósággal és fejére olvassa a fórumon elhangzó sodi-roastok 80%-át.
Nov 22, 2022 17:02:28
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 22, 2022 17:04:00
x19)
Vegyes érzéseim vannak a végjátékkal kapcsolatban, mert várom a miharabbi összeomlást, de azért titkon reménykedem (még éltet a remény) egy gyagyáskarácsony 2.0-ban.
Ami ott azokban a napokban ment az valami fergeteges volt.
Jó lenne egy ilyen búcsú, mert attól félek ha visszamenekül púpszászra akkor bekussol egy jó hosszú ideig.
-
Nov 22, 2022 17:04:43
Max 2-3 hét és realizálódik.
Nov 22, 2022 17:04:43
halászlé
(
x24)
Nov 22, 2022 17:05:56
x24)
ha így lett volna, már rég ebből élne :)))
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 22, 2022 17:06:34
x21)
nem veszitek észre, hogy tibi egyre kevésbé tudja szipolyozni snecit?
Hát azért hetyetye, szerintem tranyóvirág maradjon kint bécsben a recskással, ameddig van hitelcsá. Dolgozni úgy sem fog mercike, maximum bizonyos feltételek mellett, amik egészen véletlenül mindig eurócsába kerülnek a Gyagyásnak, de a munka fázisig nem fog eljutni a parazita tranyó, így tökéletes merítik a maradék kártyenösszegeket. Plusz legalább Endre nem tud "spórolni", mert Mercike simán foghatja magát és a kártyennel vesz magának valamit,
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 22, 2022 17:07:32
x13)
Sanyibacsi
(
x6)
Nov 22, 2022 17:08:07
x6)
Hamarosan recskás pénzhez jut.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 22, 2022 17:10:40
x19)
Márk egyben elutalja a jövő évi törlesztèsèt ami 85 forint lesz.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 22, 2022 17:11:19
x21)
Endre esetén kicsit olyan érzésem van, mint a feketelyukak kapcsán. Szívódik befelé a teljes anyagi megsemmisülés felé, de az eventhorizonton mindig érkezik annyi minimális pénzecske, hogy egy kicsit eltávolodik a feketelyuk közepétől, majd ismét zuhanni kezd belé, de már megint jön valami bevételke. Azonban érdemes megemlíteni, hogy az eventhorizonttól egyre kevésbé távolodik el, mostmár ingyen konyhára jár. :d
Hahó
(
x136)
Nov 22, 2022 17:11:31
x136)
ha tibi egy pesti szállón lenne:
1. ott nem kéne hallgatnia sneci loopolását
2. nem kéne takarítania sneci után
3. ugyanúgy ingyenkonyhára járna, napi háromszor ehetne
4. judgával csinálhatna 800-1000-es nézettségű lájvokat, sokkal több jutu bevétellel
5. sör, cigi, ketyerű simán kijönne a donésből
nem is látok okot arra, hogy miért kéne még bécsben maradnia.
1. ott nem kéne hallgatnia sneci loopolását
2. nem kéne takarítania sneci után
3. ugyanúgy ingyenkonyhára járna, napi háromszor ehetne
4. judgával csinálhatna 800-1000-es nézettségű lájvokat, sokkal több jutu bevétellel
5. sör, cigi, ketyerű simán kijönne a donésből
nem is látok okot arra, hogy miért kéne még bécsben maradnia.
Hahó
(
x136)
Nov 22, 2022 17:13:44
x136)
nincs már hitelcsá, Hahó!
ingyenkonyhára jár a tranyó, mert már nincs miből megvenni a kaját, Hahó!
Hahó
(
x136)
Nov 22, 2022 17:15:52
x136)
igen, kapni fog egy fél hónapnyi fizetést a hónap végén, max. 1500 eurót. arra sem elég, hogy kifizesse a bérleti díjakat és a hiteltörlesztőt.
120 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™