Ezt mikor mondta utoljára? Pár napja hallottam, de fontos lenne, hogy ma is elmondta a maratoni lájvban?
Shalom hallém, úgyvan piszony. Sodi egy pedofil homokos fikaevő hazug patkány.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Az autipajzsot tizenvalahany ev alatt sem sikerult megtorni. Valoszinu, hogy amikor az elfekvon haldoklik, akkor is szilardan hiszi majd, hogy o mindent jol csinalt.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Szerintem is ez van, korábban érveltem emellett többször is. Neki nem nagyon van szüksége másra, a saját maszturbálására is maszturbált. Meg arra is, hogy mások maszturbálnak az övére. Az üresen kongó fejében zajlik az egész szexualitása.
Gondolom már nem akarja megbaszni Oszama úr száját:D
mikor volt kb? NSZKSZ!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem értitek mi ezzel a baj. Fegyvert adtok a kezébe az angolnázáshoz. Most azt fogja mondani , hogy "nem fatyok buzi csak tapasztalatlan" ?
Minden normális ember felhányja a komplett A meg B menüt ha elmondod neki hogy tessék itt egy levágott fasz gecibüdös állatként viselkedö alkoholista hajléktalan férfi. Ő meg kieszi a szarát meg lehugyoztatja magát ahelyett hogy felakasztaná magát
Há mé? Há mennyi?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Huh, sajnos nem tudom..
TrashVod- on meg nincs fent a live sajnos, nem tudom megkeresni azt a részt.
De azt hadovalta, hogy Ot onnan csak rendőrökkel teheti ki Oszama, stb. Az az Ő lakása:)
Csak picivel több mint 5
hány óra körül lehetett kb?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Es hany arab faszt cummantottal le ket ketyeruert meg harom sorert?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Én csak azt nem értem, hogy közel 41 évesen miért mindig a nemi szerve körül forognak a gondolatai.
Milyen élet az ilyen?
Ösztönlénynek tudnám nevezni, de akkor mi különbözteti meg az állatoktól?
Még azok sem foglalkoznak ennyit a nemiséggel, csak párzási időszakban, ők célzatosan, az utódnemzésért párosodnak.
Szerelem Púposnál kizárva, pedig az érzelmek jelentenék a különbséget, neki nincsenek, semmit nem jelent a "család" fogalma. Lehet, ezt gyerekkorából hozta és Golda cseszte el, de mindegy, mert az eredmény magáért beszél.
Másfél órával az oktatás előtt már volt dolgozni. Hiteles.
10 edényre jelentkezett be a mosogatós appon, aztán ment haza
Mifaaaaaaaaaaaan
Köszi, nem rémlett mikor kezdte el.
Ivott egy ébresztő “teát”.
Amúgy Endre, gratulálok, hogy Tibi melletted drogos is lett.
Valószínű annyira jól érzi magát veled, hogy csak hobbiból csinálja :D
Valoszinuleg a Sodi homoszexualis -e az epp olyan kerdes, hogy milyen a kedvenc szamitogepes jateka? Nem mondhatjuk, hogy szereti a kalandjatekokat vagy az FPS -eket, mert nincs azon a szinten, hogy barmelyiket folfogna.
Egyertelmuen nem homoszexualis, Tibit nem ugy szereti, ahogy egyik ember a masikat. Nem akar a kedvere tenni, oromet szerezni neki, nem erdekli, mi van vele. Valamilyen elbaszott hatalmi jatszmat folytat vele, hogy az uralma ala keruljon. De amugy megvan a faszpina nelkul is. Ugy van vele, mint az e-hulladekkal, meg a kondiberlettel: szereti tudni, hogy ilyen is van neki, de egyebkent nem csinal vele semmit.
Tibi mondta, hogy neha a labara veri, amig alszik. Ez egyszeruen nem szexualitas, semmi kolcsonosseg sincs benne. Valami rideg targyiasitas, amirol norveg muveszfilmeket szoktak forgatni, nem emberi nemiseg.
Inkabb azt mondanam, sokkal rosdzabb, mintha homoszexualis lenne. Az o dolgaihoz hasonlokrol sorozatgyilkosok torteneteiben olvasol.
gyagyának a fütyizés sem olyan, mint egy normális embernek. igazából az csak egy nyugtató. ahogy írták is, szerintem is az autoszexualitás vonalon van, mert pszichoszexuálisan is végtelenül fejletlen.
tehát a döglött piton nyomorgatása pusztán nyugtató funkcióval bír, arra használja. nincs benne valódi vágy, vagy örömszerzési funkció.
és mivel egy életképtelen, inkompetens, alkoholista, munkanélküli csóró roncs, amit egyébként ő is tud és nem örül neki, elég sokszor van szüksége erre a jellegű önnyugtatásra.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Lynyrd Skynyrd, Sweet home Alabama? :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó zene.
akkor most jöhet a 8 óra szórakozás!!
Ez a kép Munch A sikoly festményének a modern változata. Csak ez undorító!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ez csak a büszkesége, hogy sikerül-e neki egy olyan függőséget kialakítania, hogy a tranyó ne akarja otthagyni.
A nárcizmusa kivetülése, illetve hogy a tranyó a hatalmában van.

Ez a kép na!
Mindegy.
Tibi.
Azért azt ki lehet mondani és kijelenthetjük hogy HA és amennyiben lehetősége van kiélni a sátánista perverzióit, a pedofil buzignóm a férfiakat választja.
Nem vagyok ratyi!
Soha többet nem írok ide!
Na csá!
Lehet irni kellene neki Endre neveben, hogy hogyan all jelenleg a nyomozas a pedofil ugyben?
Azaz
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ez a kép na!
Mindegy.
Tibi.
Köben beugrott mire hasonlít.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Mondjuk elmondasuk alapjan nem nagyon csinalnak ok olyat, amit egy koznapi ember baszasnak hivna. Kiuti valamilyen droggal, aztan a labata veri. Ezt nehez baszaskent erzekelni.
Amigy Andit is rettentoen hajtotta, o szuletett no volt. Inkabb arra tippelnek, hogy neki ezek a hatalmi jatszmak kellenek. Andi es Tibi nem akartak vele lenni, igy eveket toltott a becserkeszesukkel. Szandika ment volna onkent, tehat ezt vele nem lehetett eljatszani, nem is erdekelte. Lehet o nem is dugni akar, csak gyozni, mindenkit szarra alazni es utoljara nevetni.
Fuuu, ez volt az a live, mikor tényleg agyon rugdostam volna. Undorító féreg..
Ez a kedves osztrák rendőrnő foglalkozott Sodi pedofil botrányával? Németes trollégák nem tudják segíteni a nyomozást esetleg?
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ez kozel jarhat a valosaghoz. A szamarfasz igazabol csak a rongyija, amit olyan iskolakezdesre el szoktak mar hagyni.
Ehhez képest:
1. 2-3 hónappal a fehérnégyzetes live után már elérhetetlen volt az oldal (nyilván az ilyen szürkezónás pedo és egyéb illegál oldalak folyamatosan váltogatják a domaint)
2. Egy FBI jelentésben szó szerint meg van említve a purenudism mint lehetséges pedofil oldal
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ahogy a pszichopatáknak általában, neki is nagyon eleven, részletgazdag és intenzív a fantáziája, képes valóságosként megélni őket.
Erre eddig nem gondoltam, de kire hasonlítanak azok a figurák, akikre előszeretetten verte a pitont? Cuki Áron, lubeyourtube videón szereplő és egyéb twink boyok, kisgyerekek – és jó indulattal vegyük ide Drogpetrát és Andit is. Hát a saját girnyó, alacsony, aránytalan fejarányú testalkatához. Magát keresi a képeken, videókon.
Saját bevallása szerint azért nézett masztivideókat, hogy újabb „örömszerző fogásokat” tanuljon el tőlük, vagyis a videókat utánozva (és nézve) maszturbált. Amikor a családos képekről beszélt, szintén elköpte, hogy odaképzeli magát a környezetbe. Nézi ezeket a felvételeket, amik a fejében vele történnek. És azért is kellett neki felvennie saját magát, hogy minden szögből láthassa önnön rútságát és el tudja képzelni a helyzeteket. Nemrég a szvingeres fajtalankodásokat részletezve is beszámolt, hogy mennyire élvezte a tükrökkel borított szobát.
Ugyanolyan szerelmes magába, mint az ókori Nárcisz.
Ez a kép na!
Mindegy.
Tibi.
ikertornyok.
vérdíj target nr. 1
NSZKSZ! a szisza már levette a lájvszot; majd a vodon kikeresem ezt a részt..
Mert most "aratás van", tegnap ezt mondogatta folyamatosan! :D
Inkább éjjel 1-2 között, ezt én is láttam, és kb fél 3-kor mentem aludni.
Hogy lehet szerelmes magaba, mikor a fertelmesen undorito jelzo, meg kedves dicseretnek szamit?
Állandóan ezt a rénszarvaspofát látta a tükörben, más emberi arcot nem nagyon. Minden normális ember undortól eltorzult képpel meredt rá vagy elfordult tőle.
Ahogy mondani szokták, a szerelem vak és a saját teste sem készült fel a permanensen körülötte lengő koboldpézsmára, ami tovább bolondítja.
Még, nem értem a végére...
Konkrét dolgokat írsz!
Arra nem válaszol.
Másnak angolnázik.
Pont mint, tudjukki...
Még többszáz komment lemaradásban vagyok, bocs az offért...
A mocsok szarházi!
És, még vizsgálati fogság sem volt, sehol.... Bevallás után!
Hetyetye!
Rendőrségek...
Tranyó Tibi valójában csak egy kreált karakter, akit azért teremtett a tanszék, hogy elpusztítsa a gyagyást. A valóságban ő Broni prof hínárparókában.
Erre gondoltam!XD Csak én sodi vagyok a PS-hez.
Hát mégis ki tudna ennek a csábos tekintetnek ellenállni, he?
kikmakukk!?
Philip Morris? Megy az excelbe nyehehehe
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Lém, kitiltani csak azt lehet, aki valahol bent volt, ez meg soha nem. De amúgy egyetértek.
Lehet, ezert akart szaporodni? Nekem ez volt a legvaratlanabb beszolasa, amikor ecsetelni kezdte a favelabol hozott beranyat. Hogy mi a jo eletert akart gyereket? Sohasem mutatott erre semmi hajlandosagot, teljesen keptelen lenne ellatni egy kolkot.
igaz, igaz...de ha megpróbálna nőies lenni; vannak sorstársai, akik rengeteg energiát fektetnek a változásba - külsőleg és belsőleg is - nem szólnék semmit; mert próbálkozik, tesz érte...de ő.....
ő csak azért akart nő lenni, mert azt gondolta, talán így jobban elfogadják, mintha csak egy biszex törpe lenne....aztán ráérzett az ízére - férfi mivoltából kifolyólag tudja, hogy a szexel manipulálni is tud...
nem akart szaporodni szerintem. csak a trollokat akarta bosszantani, hergelni. (lásd a legendás szandis "Majd babával a pocakkal átgondolja, hogy tudta-e." beszólást)
nem akar gyereket, csőbuzi.
vérdíj target nr. 1
Én azért szerettem a kitalált sztorikat :)
"kb. 5 nővel basztam" meg a berlini swingerklub ahova kedd este az orosz lány lement a barátnőivel és csak a sodira várt :D :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nem akar ő szaporodni; a gyerek az max adókedvezmény miatt kéne neki, esetleg tárdalmi elvárás miatt; amúgy meg egy pedofil khöcsög...
Elrendeltek az elmeorvosi vizsgalatat? Kiutasitottak az orszagbol?
Mondjuk o adot gyakorlatilag nem fizet.
Bocs. KOLLEGANŐIVEL :D Ahogy sodi képzeli a világot.
Ezerszer jobb volt mint amikor a valóságról beszélt, hogy hogy hugyozta le a Tibi, meg a céges kanapéról zoknival letörölt geci...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nyilván, de vannak egyéb családtámogatási elemek...mondjuk azt is sörre költené :o))
mikbe fagy, ma már vót dógozni...
Már haza is ért!
Mifaaaaaaaaaaaan
Tuti volt, idehallom, ahogy dübörög az osztrák gazdaság.
Tényleg. Szîvesen megnézték egy tematikus Endre által elkészített sátánista Endre epizódot
..már fhosik...csak nem vonatot....
Sátánista Endre
Nov 25, 2022 15:06:21
A tranyóbaszás a lehető legbuzibb, legmelegebb dolog a világon. Nem elég , hogy egy férfit baszol még ahhoz is gusztusodnak kell lennie hogy a lecsonkított faszába mártsd a pélód. Egyszerűen hányinger. És erre még rájön a többi perverz gusztustalansága. Egy igazi sátánista féreg.
Nov 25, 2022 15:06:21
-
Nov 25, 2022 15:06:23
Jutka Buborék neked is. Közben nagyon nevetek, december közepére vár egy nagyobb összeget a korcs, ami instant úgyis elmegy előfizetésekre. :D
Ezt mikor mondta utoljára? Pár napja hallottam, de fontos lenne, hogy ma is elmondta a maratoni lájvban?
Nov 25, 2022 15:06:23
halászlé
(
x24)
Nov 25, 2022 15:06:31
x24)
a fórumos hölgyek nevében, azt hiszem, bátran kijelenthetem, h mergát kitiltottuk a nők közül; tehát a sodi homokos sodi....
Telebetyár_Időtelefon
Nov 25, 2022 15:06:35
Endre, mennyire vagy pedofil, a fehér négyzetekhez odaférsz?
8 órázó szürkeegér
Nov 25, 2022 15:06:35
Dörpepúp
(
x7)
Nov 25, 2022 15:09:21
x7)
a fórumos hölgyek nevében, azt hiszem, bátran kijelenthetem, h mergát kitiltottuk a nők közül; tehát a sodi homokos sodi....
Shalom hallém, úgyvan piszony. Sodi egy pedofil homokos fikaevő hazug patkány.
Norina
(
x2)
Nov 25, 2022 15:09:39
x2)
Múltkor azon gondolkodtam, hogy lehet úgy élni, hogy ennyi ember utal.
Konkrétan nincs senki, aki bármiféle jóindulatot érezné iránta, nemhogy szeretetet.
Bár szerintem ezt Ő fel sem fogja, olyan alacsony az EQ meg az IQ is.
Konkrétan nincs senki, aki bármiféle jóindulatot érezné iránta, nemhogy szeretetet.
Bár szerintem ezt Ő fel sem fogja, olyan alacsony az EQ meg az IQ is.
Mitokondrium
(
x7)
Nov 25, 2022 15:10:48
x7)
De ha egy negyvenes faszira izgulsz, tökmindegy alszik-e vagy nem mikor megbaszod akkor buzi vagy. Ilyen egyszerű. Akár levágták a faszát akár nem. A meztelen gyerekekről készült fotókon is több volt a kisfiu.
Ne segíts neki angolnázni, meg kell törni az autipajzsot. Az emberünk egy buzi pedofil.
Ne segíts neki angolnázni, meg kell törni az autipajzsot. Az emberünk egy buzi pedofil.
Az autipajzsot tizenvalahany ev alatt sem sikerult megtorni. Valoszinu, hogy amikor az elfekvon haldoklik, akkor is szilardan hiszi majd, hogy o mindent jol csinalt.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 25, 2022 15:11:07
x11)
"Ott van az adsensen a pénz!"
Mondja neki Tranyó, hogy azt nem tudják elkölteni, de "nyem éjti, akkor ez csalás!" XD
Mondja neki Tranyó, hogy azt nem tudják elkölteni, de "nyem éjti, akkor ez csalás!" XD
Pietr
(
x2)
Nov 25, 2022 15:13:41
x2)
"A jegyzőkönyv lényege, hogy arra a kérdésre, hogy ezek a képek tényleg a gépemen voltak-e gondolkodás nélkül rávágtam a linzi rendőrségen, hogy IGEN, ott voltak a gépemen."
Ezzel mit akarsz bizonyítani ? :D Azt hogy végre igazat mondtál vagy nyomatékosítod amit tudunk, hogy pucér kisgyerekektől hemzsegő képek voltak a gépeden?
Vissza is nézem ma a nevetséges liveod amiben kitakarod a kisgyerekeket és hetyetyézed, hogy nincs gyerek a képen :D Nagyon jo :D Ezt is úgy hitte el bárki mint hogy nem vagy buzi. Rajtad kívül senki
Ezzel mit akarsz bizonyítani ? :D Azt hogy végre igazat mondtál vagy nyomatékosítod amit tudunk, hogy pucér kisgyerekektől hemzsegő képek voltak a gépeden?
Vissza is nézem ma a nevetséges liveod amiben kitakarod a kisgyerekeket és hetyetyézed, hogy nincs gyerek a képen :D Nagyon jo :D Ezt is úgy hitte el bárki mint hogy nem vagy buzi. Rajtad kívül senki
ascites
(
x57)
Nov 25, 2022 15:14:50
x57)
Inkabb autoszexualus, tulajdonkeppen negyven even at priman megvolt a futyizessel, nem nagyon mutatta jelet, hogy barmi masra vagyna. Valoszinuleg a szexben is csak NPC-k leteznek szamara, mivel valodi emberrel Tibi elott nem volt kapcsolata, igy neki mindig csak .jpg kepek voltak a partnerei.
Szerintem is ez van, korábban érveltem emellett többször is. Neki nem nagyon van szüksége másra, a saját maszturbálására is maszturbált. Meg arra is, hogy mások maszturbálnak az övére. Az üresen kongó fejében zajlik az egész szexualitása.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 25, 2022 15:14:53
x11)
Közben Kleine Tranyó priváttá tette a maratoni lájvszot, vajon miért?? :))
Norina
(
x2)
Nov 25, 2022 15:16:49
x2)
Közben Kleine Tranyó priváttá tette a maratoni lájvszot, vajon miért?? :))
Gondolom már nem akarja megbaszni Oszama úr száját:D
Norina
(
x2)
Nov 25, 2022 15:17:33
x2)
Azt a részt le is lehetne fordítani németre, és elküldeni Oszamanak.
halászlé
(
x24)
Nov 25, 2022 15:19:01
x24)
Azt a részt le is lehetne fordítani németre, és elküldeni Oszamanak.
mikor volt kb? NSZKSZ!
SODI A BUZI
Nov 25, 2022 15:22:07
Nem értitek mi ezzel a baj. Fegyvert adtok a kezébe az angolnázáshoz. Most azt fogja mondani , hogy "nem fatyok buzi csak tapasztalatlan" ?
Minden normális ember felhányja a komplett A meg B menüt ha elmondod neki hogy tessék itt egy levágott fasz gecibüdös állatként viselkedö alkoholista hajléktalan férfi. Ő meg kieszi a szarát meg lehugyoztatja magát ahelyett hogy felakasztaná magát
Nov 25, 2022 15:22:07
max5enutálnak
(
x47)
Nov 25, 2022 15:22:25
x47)
Múltkor azon gondolkodtam, hogy lehet úgy élni, hogy ennyi ember utal.
Há mé? Há mennyi?
sodika halálvágya
(
x11)
Nov 25, 2022 15:22:42
x11)
sneci, kinézted már csomagolópapírt, amivel beborítva át fogod adni az olcsó iphone 14 pro maxot tibinek a december közepén esedékes szülinapján?
meg amúgy is, mert ugye megígérted.
meg amúgy is, mert ugye megígérted.
Norina
(
x2)
Nov 25, 2022 15:22:45
x2)
mikor volt kb? NSZKSZ!
Huh, sajnos nem tudom..
De azt hadovalta, hogy Ot onnan csak rendőrökkel teheti ki Oszama, stb. Az az Ő lakása:)
Norina
(
x2)
Nov 25, 2022 15:23:46
x2)
Há mé? Há mennyi?
Csak picivel több mint 5
max5enutálnak
(
x47)
Nov 25, 2022 15:24:12
x47)
Megérte akkor a maratoni live, megint sikerült az egész napos loopolással 0 forintot keresni
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
halászlé
(
x24)
Nov 25, 2022 15:24:22
x24)
Huh, sajnos nem tudom..
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 25, 2022 15:28:23
x2)
MaxPayne
(
x24)
Nov 25, 2022 15:30:17
x24)
Es hany arab faszt cummantottal le ket ketyeruert meg harom sorert?
Pietr
(
x2)
Nov 25, 2022 15:30:34
x2)
Endre!
Találtam még neked Spinning illetve bikram jóga órákat is bécsben! :)
Nem kell rájuk eljárni de jó ha veszel bérletet,tudod jó ha van. Ha következőre lesz egy pár forintotok szerintem ruházz be 2 éves bérletre! :) Ez egy remek ötlet!!!!
És ne feledkezz meg arról mit loopoltál Addaboynak legutóbb amikor megkérdezte azt amin mindenki nevet, hogy a fasznak veszel kondibérletet a lehető legrdágább helyen ha még sose edzettél.(jóó igen nagy a hasaaaam. Igeen. Nagy a hasaaam. x100 )
NAGY A HASAD ENDRE!!! A BÉRLETEKTŐL LEFOGNYNÁL!
Találtam még neked Spinning illetve bikram jóga órákat is bécsben! :)
Nem kell rájuk eljárni de jó ha veszel bérletet,tudod jó ha van. Ha következőre lesz egy pár forintotok szerintem ruházz be 2 éves bérletre! :) Ez egy remek ötlet!!!!
És ne feledkezz meg arról mit loopoltál Addaboynak legutóbb amikor megkérdezte azt amin mindenki nevet, hogy a fasznak veszel kondibérletet a lehető legrdágább helyen ha még sose edzettél.(jóó igen nagy a hasaaaam. Igeen. Nagy a hasaaam. x100 )
NAGY A HASAD ENDRE!!! A BÉRLETEKTŐL LEFOGNYNÁL!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 25, 2022 15:31:45
x11)
Én csak azt nem értem, hogy közel 41 évesen miért mindig a nemi szerve körül forognak a gondolatai.
Milyen élet az ilyen?
Ösztönlénynek tudnám nevezni, de akkor mi különbözteti meg az állatoktól?
Még azok sem foglalkoznak ennyit a nemiséggel, csak párzási időszakban, ők célzatosan, az utódnemzésért párosodnak.
Szerelem Púposnál kizárva, pedig az érzelmek jelentenék a különbséget, neki nincsenek, semmit nem jelent a "család" fogalma. Lehet, ezt gyerekkorából hozta és Golda cseszte el, de mindegy, mert az eredmény magáért beszél.
ascites
(
x57)
Nov 25, 2022 15:32:13
x57)
Ásó27
(
x68)
Nov 25, 2022 15:33:19
x68)
10 edényre jelentkezett be a mosogatós appon, aztán ment haza
kripli figyelő
(
x12)
Nov 25, 2022 15:33:25
x12)
Nov 25, 2022 15:33:25
Reggel öt óra környékén kezdett ez az ő lakása loopba,közvetlenül miután elújságolta a leveles trollkodást és tulaj felkérdezést.Minden volt a rendőrök megbaszásán át ez az ahol ő van-tól ez már az ő házáig.Viszont megerősítette hogy be van bejelentve és valószínűleg elég közel állnak ahhoz hogy kibasszák őket. Nov 25, 2022 15:33:25
Norina
(
x2)
Nov 25, 2022 15:34:09
x2)
Reggel öt óra környékén kezdett ez az ő lakása loopba,közvetlenül miután elújságolta a leveles trollkodást és tulaj felkérdezést.Minden volt a rendőrök megbaszásán át ez az ahol ő van-tól ez már az ő házáig.Viszont megerősítette hogy be van bejelentve és valószínűleg elég közel állnak ahhoz hogy kibasszák őket.
Köszi, nem rémlett mikor kezdte el.
Norina
(
x2)
Nov 25, 2022 15:36:16
x2)
Ivott egy ébresztő “teát”.
Amúgy Endre, gratulálok, hogy Tibi melletted drogos is lett.
Valószínű annyira jól érzi magát veled, hogy csak hobbiból csinálja :D
Mitokondrium
(
x7)
Nov 25, 2022 15:36:50
x7)
Valoszinuleg a Sodi homoszexualis -e az epp olyan kerdes, hogy milyen a kedvenc szamitogepes jateka? Nem mondhatjuk, hogy szereti a kalandjatekokat vagy az FPS -eket, mert nincs azon a szinten, hogy barmelyiket folfogna.
Egyertelmuen nem homoszexualis, Tibit nem ugy szereti, ahogy egyik ember a masikat. Nem akar a kedvere tenni, oromet szerezni neki, nem erdekli, mi van vele. Valamilyen elbaszott hatalmi jatszmat folytat vele, hogy az uralma ala keruljon. De amugy megvan a faszpina nelkul is. Ugy van vele, mint az e-hulladekkal, meg a kondiberlettel: szereti tudni, hogy ilyen is van neki, de egyebkent nem csinal vele semmit.
Tibi mondta, hogy neha a labara veri, amig alszik. Ez egyszeruen nem szexualitas, semmi kolcsonosseg sincs benne. Valami rideg targyiasitas, amirol norveg muveszfilmeket szoktak forgatni, nem emberi nemiseg.
Inkabb azt mondanam, sokkal rosdzabb, mintha homoszexualis lenne. Az o dolgaihoz hasonlokrol sorozatgyilkosok torteneteiben olvasol.
Pietr
(
x2)
Nov 25, 2022 15:37:47
x2)
Sweet home Púpszász
Where the skies are so blue
Sweet home Púpszász
Lord I'm comin' home to you
Énekli Sodi miután kibaszták a kecóból. Sodi ha most kibasznának a pecóból hova anyátokba mennétek? Púpszászra ? Anyád elfogadta már hogy rákényszerítesz egy alkoholista hajléktalan tranyót? Vagy még csak most készíted elő a terepet?
Sweet home Púpszász
Énekli Sodi miután kibaszták a kecóból. Sodi ha most kibasznának a pecóból hova anyátokba mennétek? Púpszászra ? Anyád elfogadta már hogy rákényszerítesz egy alkoholista hajléktalan tranyót? Vagy még csak most készíted elő a terepet?
sodika halálvágya
(
x11)
Nov 25, 2022 15:39:36
x11)
gyagyának a fütyizés sem olyan, mint egy normális embernek. igazából az csak egy nyugtató. ahogy írták is, szerintem is az autoszexualitás vonalon van, mert pszichoszexuálisan is végtelenül fejletlen.
tehát a döglött piton nyomorgatása pusztán nyugtató funkcióval bír, arra használja. nincs benne valódi vágy, vagy örömszerzési funkció.
és mivel egy életképtelen, inkompetens, alkoholista, munkanélküli csóró roncs, amit egyébként ő is tud és nem örül neki, elég sokszor van szüksége erre a jellegű önnyugtatásra.
broni
(
x45)
Nov 25, 2022 15:42:27
x45)
én vagyok zámbó jimmi!!!!!!!!!!!!!!!!!nem haltam meg!!!!!!!!!!!!!!!!egy jó asszony mindent megbocsát!!!!!!!!!!!!
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 25, 2022 15:43:14
x13)
Amit a gyagyás csinál a szexuális ,,flexeléssel" ,,hencegéssel" az kb 15-18 éves korig tartana, az is többnyire csak társaságban, de nem végigalázva az aktuális párját/partnerét mindenki előtt.
Viszont mindig annak volt a legnagyobb pofája, és legszarabb dumája.. Akiről mindenki tudta, hogy ez max otthon kiveri pornóra. Utóbbi rész meg a Gyagyás, és az a szomorú, hogy ezt 40 évesen.
Bizonyos kor felett, és aki fogékony rá, ott meg úgyis kialakul egy intellektuálisabb szexuális humor, amit úgyis csak az ért meg, akinek szól.
Viszont mindig annak volt a legnagyobb pofája, és legszarabb dumája.. Akiről mindenki tudta, hogy ez max otthon kiveri pornóra. Utóbbi rész meg a Gyagyás, és az a szomorú, hogy ezt 40 évesen.
Bizonyos kor felett, és aki fogékony rá, ott meg úgyis kialakul egy intellektuálisabb szexuális humor, amit úgyis csak az ért meg, akinek szól.
sodika halálvágya
(
x11)
Nov 25, 2022 15:43:16
x11)
mint a gyerekeknek a kedvenc, agyonnyomorgatott játékuk meg kendőjük/plédjük van arra, hogy megnyugtassa őket, azt birizgálják, na az gyagyának a szamárfasza.
és ez rettenet undorító.
és ez rettenet undorító.
broni
(
x45)
Nov 25, 2022 15:43:29
x45)
tranyó ugy volt dolgozni, ahogy én!!!!!!!!)))))))))))))))
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 25, 2022 15:45:29
x11)
Sweet home Púpszász
Sweet home Púpszász
Sweet home Púpszász
Lynyrd Skynyrd, Sweet home Alabama? :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó zene.
sodika halálvágya
(
x11)
Nov 25, 2022 15:45:49
x11)
tranyó ugy volt dolgozni, ahogy én!!!!!!!!)))))))))))))))
akkor most jöhet a 8 óra szórakozás!!
SODI A BUZI
Nov 25, 2022 15:48:02
Tehát egy levágott faszú férfit basz illetve leszaratja, lehugyoztatja magát vele de nem meleg. I see. Oké értem a lényeget és amit mondtok , van is benne valami. Viszont nem véletlen hogy ha választás elé állítják vagy lehetősége van választani a férfiakat választja.
Ott a Szandi. Viszonylag ápolt külsejű nő. Oda van Sodiért fasztudja minek köszönhetően. Rajta aztán minden abberáltságát kiélhette volna és jóval magasabb hatalmi pozícióba kerülhetett volna.
De mégis egy levágott faszú beszart, behugyozott, kőműves férfit választott.
A pucér gyermekes képeken is többségében kisfiúkra verte a faszát. Előtte Twinkyboyokra meg faszom tudja mikre maszturbált.
Azért azt ki lehet mondani és kijelenthetjük hogy HA és amennyiben lehetősége van kiélni a sátánista perverzióit, a pedofil buzignóm a férfiakat választja.
Ott a Szandi. Viszonylag ápolt külsejű nő. Oda van Sodiért fasztudja minek köszönhetően. Rajta aztán minden abberáltságát kiélhette volna és jóval magasabb hatalmi pozícióba kerülhetett volna.
De mégis egy levágott faszú beszart, behugyozott, kőműves férfit választott.
A pucér gyermekes képeken is többségében kisfiúkra verte a faszát. Előtte Twinkyboyokra meg faszom tudja mikre maszturbált.
Nov 25, 2022 15:48:02
Endre
Nov 25, 2022 15:49:27
Elbasztam az adsense-t, mert egy ostoba, semmihez sem erto idiota vagyok, mi tobb, egy full kreten! De pont ezert az adsense egy csalas! Ne hasznaljatok! Mert egy csalas! Bent van 30ezer forintom, de mivel elbasztam, most nem tudom kivenni! Vagyis csalas! Ez egy csalas! Nem tudok kenyeret venni! Csalas. Ne hasznaljatok!
Nov 25, 2022 15:49:27
Darth Tibor
(
x7)
Nov 25, 2022 15:50:02
x7)
tibi már a napot is bánja, amikor megszületett.
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/bCGwx89.png]
[img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/bCGwx89.png]
Ez a kép Munch A sikoly festményének a modern változata. Csak ez undorító!
banshee
(
x24)
Nov 25, 2022 15:50:36
x24)
Valamilyen elbaszott hatalmi jatszmat folytat vele, hogy az uralma ala keruljon. De amugy megvan a faszpina nelkul is.
Ez csak a büszkesége, hogy sikerül-e neki egy olyan függőséget kialakítania, hogy a tranyó ne akarja otthagyni.
A nárcizmusa kivetülése, illetve hogy a tranyó a hatalmában van.
Darth Tibor
(
x7)
Nov 25, 2022 15:51:08
x7)

Ez a kép na!
Mindegy.
Tibi.
Totyika
Nov 25, 2022 15:51:09
Nem vagyok ratyi!
Soha többet nem írok ide!
Na csá!
Nov 25, 2022 15:51:09
Balszerencse
Nov 25, 2022 15:52:20
Egyébként a recskás felületesen takarta ki a FB posztban a nevet, így egyszerű volt megtalálni.
imgur.com/a/0K3R87W
imgur.com/a/0K3R87W
Nov 25, 2022 15:52:20
broni
(
x45)
Nov 25, 2022 15:53:09
x45)
Nov 25, 2022 15:53:09
[quote=sodika halálvágya]akkor most jöhet a 8 óra szórakozás!

Szandika pszichológusa is megállapította róla, hogy buzi.