Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Nov 27, 2022 07:35:21
Válasz
(6)
Sodronyka
Gyagyas kódol a háttérbe? Hmm?

Koldul
Nov 27, 2022 07:35:21

Szerző: SodronyTV Nov 27, 2022 07:35:49
Válasz
(15)
Kaffka Merci illegális lakásfoglalásra készül (GERSUB) - Kaffka Merci bereitet eine illegale Hausbesetzung vor

Youtube
youtu.be/CncoS0Dsfk8

Trashvod
trashvod.com/w/q9u4yjoT3cohDfQPzM8dgr

Nem kéne szólni Oussama úrnak, hogy mire készül a Tibi?
Németes tényfeltáró trollok. Ha irtok Oszamának mellékelve a videót akkor szerintem a következőket kéne neki említeni.

Gyagyás egyszer, hát talán van már 0.5-1 éve is, már beszélt arról, hogy öt télen nem rakhatják utcára ha úgy alakul és nem fizet, valami kilakoltatási moratórium miatt. Esélyes hogy most is erre próbálnak játszani majd nála. Említsétek meg neki hogy keressük ezt tőle, de a nagy idö intervallum miatt még nincs meg. Ha meglesz akkor ö is megkapja ha akarja.
Esetleg még ezt is meglehet neki irni.
Tisztelt Oussama úr! Szeretném figyelmeztetni, hogy Kaffka Mercédesz korábban Magyarországon egy súlyosan fogyatékos személlyel létesített élettársi kapcsolatot, mely kapcsolat során az éltettársa lakását a saját nevéra akarta írattatni.
Szerencsére a hatóság által kirendelt gondnok meg tudta ezt akadályozni.
Endre és Mercédesz arra számítanak, hogy egy esetleg nemfizetés esetén Ön a kilakoltatási moratórium miatt nem tudja őket utcára tenni.
Németül!
Lieber Herr Oussama! Ich möchte darauf hinweisen, dass Mercédesz Kaffka in der Vergangenheit eine Lebenspartnerschaft mit einem schwerbehinderten Menschen in Ungarn eingegangen ist, in deren Verlauf er die Wohnung seines Partners auf seinen eigenen Namen eintragen lassen wollte.
Glücklicherweise konnte der von den Behörden bestellte Vormund dies verhindern.
Endre und Mercedes gehen davon aus, dass Sie sie im Falle eines Zahlungsausfalls aufgrund des Winterräumungsmoratoriums nicht zwangsräumen können.

Kérdezze meg tőlük, hogy mit dolgoznak, miből tervezik fedezni a következő, téli hónapok díjait. Meglehet említeni neki, hogy most is 9 nap után kirúgták a melócsábol. És hogy az AMS munkanélküli körül is kavarás van nála most. AMS említése opcionális, ahogy gondoljátok. És hogy a moratóriumos dolog miatt ne hagyja hogy hetyetyézen vagy húzza, variáljon a fizetéssel ezek miatt.

A Videó azért van összevágva mert tibi, inkább merciként említsétek neki, Csütörtök éjjel Live-ba több órán keresztül, többször is visszatérve rá, beszélt arról ami a videón látható, halható. Amely live, videó aztán pár óra után privát lett nála, hogy ne lehessen látni azt. Amennyibe kíváncsi akkor erről a videóról van szó, amelybe 3-6 óra közötti időbe mondta a videóba elhangzottakat.
trashvod.com/w/khjUcM1ve6X6oVvbmd63VD

Oszama elérhetőségei
forum.sodika.org/?pageNo=10557&highlight=1071026#comment-1071026

forum.sodika.org/?pageNo=10557&highlight=1071031#comment-1071031
Nov 27, 2022 07:35:49

Szerző: Közöd (Snecológus-pontszám: 5345x2) Nov 27, 2022 07:39:38
Válasz
(0)
SodronyTV
Kaffka Merci illegális lakásfoglalásra készül (GERSUB) - Kaffka Merci bereitet eine illegale Hausbesetzung vor

Youtube
youtu.be/CncoS0Dsfk8

Trashvod

Németes tényfeltáró trollok. Ha irtok Oszamának mellékelve a videót akkor szerintem a következőket kéne neki említeni.

Gyagyás egyszer, hát talán van már 0.5-1 éve is, már beszélt arról, hogy öt télen nem rakhatják utcára ha úgy alakul és nem fizet, valami kilakoltatási moratórium miatt. Esélyes hogy most is erre próbálnak játszani majd nála. Említsétek meg neki hogy keressük ezt tőle, de a nagy idö intervallum miatt még nincs meg. Ha meglesz akkor ö is megkapja ha akarja.
Tisztelt Oussama úr! Szeretném figyelmeztetni, hogy Kaffka Mercédesz korábban Magyarországon egy súlyosan fogyatékos személlyel létesített élettársi kapcsolatot, mely kapcsolat során az éltettársa lakását a saját nevéra akarta írattatni.
Endre és Mercédesz arra számítanak, hogy egy esetleg nemfizetés esetén Ön a kilakoltatási moratórium miatt nem tudja őket utcára tenni.
Németül!
Lieber Herr Oussama! Ich möchte darauf hinweisen, dass Mercédesz Kaffka in der Vergangenheit eine Lebenspartnerschaft mit einem schwerbehinderten Menschen in Ungarn eingegangen ist, in deren Verlauf er die Wohnung seines Partners auf seinen eigenen Namen eintragen lassen wollte.
Endre und Mercedes gehen davon aus, dass Sie sie im Falle eines Zahlungsausfalls aufgrund des Winterräumungsmoratoriums nicht zwangsräumen können.

Kérdezze meg tőlük, hogy mit dolgoznak, miből tervezik fedezni a következő, téli hónapok díjait. Meglehet említeni neki, hogy most is 9 nap után kirúgták a melócsábol. És hogy az AMS munkanélküli körül is kavarás van nála most. AMS említése opcionális, ahogy gondoljátok. És hogy a moratóriumos dolog miatt ne hagyja hogy hetyetyézen vagy húzza, variáljon a fizetéssel ezek miatt.

A Videó azért van összevágva mert tibi, inkább merciként említsétek neki, Csütörtök éjjel Live-ba több órán keresztül, többször is visszatérve rá, beszélt arról ami a videón látható, halható. Amely live, videó aztán pár óra után privát lett nála, hogy ne lehessen látni azt. Amennyibe kíváncsi akkor erről a videóról van szó, amelybe 3-6 óra közötti időbe mondta a videóba elhangzottakat.
trashvod.com/w/khjUcM1ve6X6oVvbmd63VD

Oszama elérhetőségei
forum.sodika.org/?pageNo=10557&highlight=1071026#comment-1071026

forum.sodika.org/?pageNo=10557&highlight=1071031#comment-1071031

Én ezt a videót is mellé tenném.
youtu.be/MDGjm1ToG_E
Nov 27, 2022 07:39:38

Szerző: Sportoló Művészúr (Snecológus-pontszám: 5840x2) Nov 27, 2022 07:48:50
Válasz
(1)
VibrációsPéniszgyűrű
Ezt régen nem irodalmi perceknek nevezték itt a tanszéken?

Nem, ez simán csak gusztustalankodás volt a részemről mert sajnos Endre ezt hozza ki belőlem.
Én csak azt remélem, hogy a Tejbegríz Gecivel és a Hugykőszagú Pinaszőr meg a többi hasonló nicknév sokkal elfogadhatóbb mint a tény, hogy bizony Sodika előbb vagy utóbb buzikurva lesz "magyarba".

No offense meg minden, de ezen a fórumon pont az én hozzászólásom bőven elfért volna, minden tekintetben. Gecisekedő, beugatós, felkóstolós kommenet nélkül.
Persze lehet csak irónia volt vagy Róland egyik barátja onnan ahol a férfi testek gyengéden egymásba símulnak egy lágy vasárnap hajnalon.
Nov 27, 2022 07:48:50

Szerző: SodronyTV Nov 27, 2022 07:54:06
Válasz
(3)
Közöd
Én ezt a videót is mellé tenném.

Háát, szerintem elvenné a helyzet komolyságának az élét. Lehet hogy ami 3 dolgot tanácsoltam már az is túl tolja a biciklit és tűnhet úgy hogy valóban üldözve vannak. Biztos hogy valami hasonlót hetyetyéztek neki. Mármint hogy ennyi mindent tudunk róluk ami miatt inkább nekik hisz Osszama ha ugy van.
Akartam tanácsolni, hogy meglehet említeni Józsi és Judka jövőbeli látogatási terveket, hogy mehet az is neki. De részbe mert ez a jövőre vonatkozik ami vagy megtörténik vagy nem részbe meg pont azért amit most írtam nem biztos hogy jó ötlet azt is felhozni neki. De aztán ti döntésetek mit irtok neki. :D
Nov 27, 2022 07:54:06

Szerző: Sportoló Művészúr (Snecológus-pontszám: 5840x2) Nov 27, 2022 07:59:56
Válasz
(2)
SodronyTV
Háát, szerintem elvenné a helyzet komolyságának az élét.

Osama leszarja. A full lelakott luxuskecót és minden mást is amig pereg a lóvé.
Ha disznót tartanának a nappaliban az sem érdekelné.
Nov 27, 2022 07:59:56

Szerző: Kurva anyád Endre Nov 27, 2022 08:01:42
Válasz
(2)
koszos
furdes helyett adidas spray... ertheto :D minek furdeni.. befujja magat es nincs szaga... ilyeneket mond a tibi :D nem hiszem el,hog yletezuik ilyen

Sziszegő szappan tetyau! Hátyáresz?
Nov 27, 2022 08:01:42

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Nov 27, 2022 08:07:11
Válasz
(4)
Sportoló Művészúr

azért azt ne felejtsd el, hogy akármilyen szar a lakás, frekventált helyen van; bármikor talál igényesebb lakókat is...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nov 27, 2022 08:07:11

Szerző: SodronyTV Nov 27, 2022 08:10:59
Válasz
(3)
Sportoló Művészúr

De épen ez az, hogy most lehet nem pörög majd a lóvé. Illetve a moratorium miatt és hogy elvileg Februárba jön vissza az előző bérlő (?) unokahúg, lehet neki se mindegy ez.
Plusz Csütörtök éjjel mondták hogy már felkérdezte őket, a szomszédoknak postán küldött levelek miatt. Szóval én nem intézném el annyival, hogy leszarja míg pörög a lóvé.
Nov 27, 2022 08:10:59

Szerző: Sportoló Művészúr (Snecológus-pontszám: 5840x2) Nov 27, 2022 08:15:01
Válasz
(3)
halászlé
azért azt ne felejtsd el, hogy akármilyen szar a lakás, frekventált helyen van; bármikor talál igényesebb lakókat is...

Ebben maximálisan igazad lenne, hogy ha Osamát érdekelné.
Most őszintén, te nem basznád ki ezt a két koszvadt, igénytelen, lakásban dohányzó, teljesen vállalhatatlan csövest az első figyelmeztetésre?
Ennek az arab akárkinek tökmindegy. Vagy ennyire telibeszarja vagy siman pénzmosoda neki a pizzéria és a lakás is. Ki tudja.
Normális ember az első figyelmeztetés után dobná ki ezeket, ahogy az korábban megtörtént már.
Nov 27, 2022 08:15:01

Szerző: SodronyTV Nov 27, 2022 08:23:46
Válasz
(2)
Sportoló Művészúr
Most őszintén, te nem basznád ki ezt a két koszvadt, igénytelen, lakásban dohányzó, teljesen vállalhatatlan csövest az első figyelmeztetésre?
Ennek az arab akárkinek tökmindegy. Vagy ennyire telibeszarja vagy siman pénzmosoda neki a pizzéria és a lakás is. Ki tudja.
Normális ember az első figyelmeztetés után dobná ki ezeket, ahogy az korábban megtörtént már.

Ha szerződésük van, márpedig esélyes ha Tibi bevan jelentve oda, akkor azért nem úgy megy, hogy gondolok egyet és kibaszom őket.
Nov 27, 2022 08:23:46

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 27, 2022 08:41:24
Válasz
(5)
Endre!

20 perc múlva Mise!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nov 27, 2022 08:41:24

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Nov 27, 2022 08:52:57
Válasz
(2)
Sportoló Művészúr

inkább arra tippelek, hogy az első felkérdeznél tolt sodrony egy kis plusz lóvét....ilyen hülyét meg minek engedne el; de mindennek van határa...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nov 27, 2022 08:52:57

Szerző: Novella Troll Nov 27, 2022 08:54:33
Válasz
(10)
Elképzeltem, itthon hogy zajlana tesztoszteron kitörés-eljárás:

Szoftverének Kft. ügyvezetője, illetve a cég jogásza kézhez veszik Endre boldozott hangnemben íródott levelét, melyben a nőverést és az ehhez kapcsolódó kirúgást méltatja. Miután magukhoz tértek a röhögéstől, tértivevényes levélben szólítják fel Endrét: amennyiben továbbra is kitart érvelése mellett, lesz szíves a háziorvosát felkeresni és a levélben állított tényeket klinikai dokumentációval igazolni.

Endre felkeresi Dr. X, 72 éves szolnok megyei háziorvost, hogy legyen szíves érdemben igazolni, hogy neki tesztoszteron kitörései vannak; ez indokolja erőszakos viselkedését a nőkkel szemben. Dr. X megdöbbenve hallgatja betegét, mivel annak állításai még ránézésre sincsenek szinkronban a vele szemben ülő pácienssel.

- És miből gondolja, hogy ez a probléma? Én másra gondolok..
- De-de-de-de-de-de-de-de-de-de-de-de-de, pi-pi-pi-pi-pisztos ez…
- Miért is?
- Mert nagy a fütyim!

Dr X döbbenten néz maga elé, közel 50 éves pályafutása alatt betegtől nem hangzott el hasonló válasz. Érzi, hogy mellkasa szorít – a visszatartott nevetés teljesen összezavarta a 10 éve beépített szívritmus szabályzó készüléket…

- Szed valamilyen gyógyszert rendszeresen?
- Igen, Viagrát.
- 40 évesen?
- Igen. Mert meg fagyok szeppenve…
- Alkalmi kapcsolatai vannak?
- Nem, élettársi kapcsolatban élek…

A doktor úr úgy érzi, vesztett Endrével szemben, ad neki egy rakás beutalót szakorvosi rendelésekre.

A kartonozóban hősünk szembesül vele, hogy piszony több hónapos a várakozás idő mindenhova – még az urológushoz is. Az ügyintéző hölgyeknél csapkodás és üvöltözés formájában hangot ad csalódottságának, mert neki napokon belül kellenek az eredmények; 7 munkanapon belül érdemleges magyaráztat kell adnia viselkedésére a munkáltatónál. Az egyik hölgy rámutat egy magánklinika plakátjára, ahol gyors időpontokat és kivizsgálást ígérnek.

Endre gyors pókujjazzssal felveszi a kapcsolatot a céggel….sajnos az összeg, amibe mindez kerül, nem áll hősünk rendelkezésére; így a Szoftverének Kft-s melócsának annyi…
Nov 27, 2022 08:54:33

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Nov 27, 2022 08:55:17
Válasz
(8)
SodronyTV
Ha szerződésük van, márpedig esélyes ha Tibi bevan jelentve oda, akkor azért nem úgy megy, hogy gondolok egyet és kibaszom őket.
Dehogynem,megjelenik Ahmed és Juszuf ezek meg picsoghatnak a polizeinek már rég az utcán lesz az összes szarjuk.Csicskák ráadásul a nyelvet sem beszélik.Usama csak odaböfög hogy a hétvégéig takarodó van és ezek szó nélkül málháznak a raktárba.
Nov 27, 2022 08:55:17

Szerző: Ahmed von der WU kasse (Snecológus-pontszám: 17567x8) Nov 27, 2022 09:02:09
Válasz
(4)
pedofilsodiasodi
Szia Endi.
Amíg ruppótlanul szenvedtek, a pizzafutár barátotok gennyesre keresi magát az új adórendszer ellenére is. :)
Milyen érzés, hogy egy futárgyerek sokadjára inasba rak?

www.kellekpenz.hu/
Nov 27, 2022 09:02:09

Szerző: Norina (Snecológus-pontszám: 4625x2) Nov 27, 2022 09:13:54
Válasz
(1)
Nálatok sem jön be a TrashVod?
Nov 27, 2022 09:13:54

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 27, 2022 09:14:35
Válasz
(2)
Norina
Nálatok sem jön be a TrashVod?

Nalam sem. Sodi megint elbaszott valamit.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nov 27, 2022 09:14:35

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Nov 27, 2022 09:14:41
Válasz
(19)
Csak reggelre volt képes a tudatom feldolgozni, hogy ez a retardált azt mindta tegnap, hogy neki “tesztoszteron kitörései” vannak.

Tesztoszteron pasztmek! :) Ez az év vicce Endre. Hát milyen tesztoszteronnak kellene kitörnie abból az izomsorvadásos, löttyedt, zsíros papó testedböl?!

40 évesen full impotens vagy! A férfiasság halvány szikráját sem lehet felfedezni benned! Mindenki lábtörlöje vagy Endre. Te nem vagy férfi! ;)

Tudod mi neked a bajod? Megsúgom Gyagyás. Az a te bajod, hogy bolond vagy! Piszony. Kettyós, elmebeteg, zavary, nem százas, retardált, akárhogyan is hívjuk, te bolond vagy!

Örülök, hogy segíthettem tisztázni a problémát ;) Nincs mit ENDRE!
Nov 27, 2022 09:14:41

Szerző: Karib (Snecológus-pontszám: 20668x10) Nov 27, 2022 09:17:59
Válasz
(21)
ascites
Felolvassa az Atos vádjait.

Itt cseng fülemben az atosos főnök úr rémült hangja, miután tényfeltártam neki Fifiről, ő pedig további kérdések révén próbálja megérteni a helyzetet. Nagyon nevetek.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nov 27, 2022 09:17:59

Szerző: Optimusz Nov 27, 2022 09:18:22
Válasz
(2)
Bátor_bikagolyó
Felvágottak, tejtermékek, köretek, gyümölcs, mirelit, kenyér ahogy végignéztem. Az alapvető élelmiszerek szerintem.

Nszksz
Nov 27, 2022 09:18:22

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 27, 2022 09:19:20
Válasz
(9)
Endre!
A 9 napos melocsaban is mondtak neked, hogy te szornyeteg?
Nov 27, 2022 09:19:20

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Nov 27, 2022 09:21:30
Válasz
(1)
Trollul Madár
Endre!

20 perc múlva Mise!

Már a keresztet sem szokta kirakni ez az istentelen állat!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nov 27, 2022 09:21:30

Szerző: Norina (Snecológus-pontszám: 4625x2) Nov 27, 2022 09:21:37
Válasz
(3)
MaxPayne
Nalam sem. Sodi megint elbaszott valamit.

Most akartam megnézni a tegnapi live- ot.
O, Gyagyas, baszodj meg.
Nov 27, 2022 09:21:37

Szerző: Vasaltheréspatkány Nov 27, 2022 09:26:24
Válasz
(4)
Karib
Itt cseng fülemben az atosos főnök úr rémült hangja, miután tényfeltártam neki Fifiről, ő pedig további kérdések révén próbálja megérteni a helyzetet. Nagyon nevetek.
Az Atos főnök úr nagyon meg lesz szorongatva, az ellen tényfeltáró dezinformáló eposz manőver miatt. Az ams könyörtelenül kényszeríti majd, hogy elolvassa az egész remegő kézzel összeokádott balladát. A főnök úr pedig kegyelemért fog könyörgni, mert már fáj a hasa a nevetéstől.
Nov 27, 2022 09:26:24

Szerző: Közöd (Snecológus-pontszám: 5345x2) Nov 27, 2022 09:26:49
Válasz
(5)
Norina
Most akartam megnézni a tegnapi live- ot.
O, Gyagyas, baszodj meg.

Semmi értelme. Elmondom én neked
Hetyetye ... Hetyetye hetyetye. Loop ,loop ,loop hetyetye hetyetye ... Fingás..hetyetye , sörike, keserű, hetyetye hetyetye
Nov 27, 2022 09:26:49

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Nov 27, 2022 09:29:13
Válasz
(9)
"Az aranyhörcsög olyan, mint a lecsúszott alkesz szomszéd. Magának való, barátságtalan, húgyszagú alak, aki egyformán utál mindenkit, éjszaka nem hagy elaludni a dajdajozásával, az alkalmi szexpartnereivel olyan durván bánik, hogy jóérzésű ember azonnal ráhívja a rendőrséget, aztán amikor már úgy érzed, hogy nem bírod tovább az életet a közelében, minden különösebb előjel nélkül elpatkol, te pedig zavarodottan küzdesz azzal az érzéssel, hogy miközben próbálnád sajnálni, ahogy normális emberhez illik, valójában nem is vagy annyira lesújtva a halálától."

Ez egy az egyben sneci.
Nov 27, 2022 09:29:13

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Nov 27, 2022 09:37:51
Válasz
(12)
Sportoló Művészúr
...tény, hogy bizony Sodika előbb vagy utóbb buzikurva lesz "magyarba"...

Endre az a fajta öngyűlölő buzi aki nyilvános wc-ben és üres vasúti kocsikban lesi az áldozatát. Ha megtalálja, ingyen ellenszolgáltatás nélkül cummantja le őket. Ha erről bizonyítékot mutatsz neki akkor letagadja és megpróbálja kimagyarázni. Nem lesz belőle soha kurva, mert ő élvezetből buziskodik. Nézd meg, Tiborra rákölti az utolsó centeket is, csak mehessen a fajtalankodás. Inkább éhen hal, de a perverzió nem állhat le. Mondjuk az a személyes tragédiája hogy Tibor az a fajta csávó, aki levágatta a kukszert, Endre hatalmas bánatára. A saját elmondása szerint a swingerben, arra izgult hogy 15 centiről nézhette ahogy az arab seggbe tolja a fasziját. Ott sem Tibor volt a lényeg, hanem az arab cerkóf, valamint Tibike elmesélése alapján Endre eltűnt egy időre a lebujban.
Mind tudjuk hogy hova ment...
Nov 27, 2022 09:37:51

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 27, 2022 09:40:46
Válasz
(3)
szörnyeteg
Endre az a fajta öngyűlölő buzi aki nyilvános wc-ben és üres vasúti kocsikban lesi az áldozatát. Ha megtalálja, ingyen ellenszolgáltatás nélkül cummantja le őket. Ha erről bizonyítékot mutatsz neki akkor letagadja és megpróbálja kimagyarázni. Nem lesz belőle soha kurva, mert ő élvezetből buziskodik. Nézd meg, Tiborra rákölti az utolsó centeket is, csak mehessen a fajtalankodás. Inkább éhen hal, de a perverzió nem állhat le. Mondjuk az a személyes tragédiája hogy Tibor az a fajta csávó, aki levágatta a kukszert, Endre hatalmas bánatára. A saját elmondása szerint a swingerben, arra izgult hogy 15 centiről nézhette ahogy az arab seggbe tolja a fasziját. Ott sem Tibor volt a lényeg, hanem az arab cerkóf, valamint Tibike elmesélése alapján Endre eltűnt egy időre a lebujban.
Mind tudjuk hogy hova ment...

A hasznalt gumokbol kiszurcsolni az arabgecit?
Nov 27, 2022 09:40:46

Szerző: Túltöltött Tejhabosító (Snecológus-pontszám: 11345x5) Nov 27, 2022 09:41:45
Válasz
(5)
endre te balfasz, megint elkurtad a tresvudot?
Na tejhabosítás, csá.
Nov 27, 2022 09:41:45

Szerző: Linzi ágyi poloska Nov 27, 2022 09:46:18
Válasz
(2)
egy.hu/zonantul/bevettuk-a-vilag-legelhetobb-varosat-es-javasoljuk-neked-is-112028?utm_source=facebook_egy.hu&utm_medium=zonantul#

Tényleg a legélhetőbb, ha már a magatok fajtája az ingyenkonyhán zabálhat, ugye, Sneci?
ROOOOOOOOOOOOOOOSZ RATYIIIK
Nov 27, 2022 09:46:18

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Nov 27, 2022 09:48:32
Válasz
(1)
MaxPayne

Annyit biztos tudunk, hogy nem nővel volt!
Nov 27, 2022 09:48:32

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) Nov 27, 2022 09:51:21
Válasz
(1)
SodronyTV

Youtube
youtu.be/CncoS0Dsfk8

Trashvod

Németül!
látom ez a csöves köcsög most nem csak nőre itta magát hanem lakástulajdonossá is. Hihetetlen hogy minden nap másra képes magát inni meg drogozni ez a patkány.
Punszisza a lekjopp!
Nov 27, 2022 09:51:21

Szerző: Norina (Snecológus-pontszám: 4625x2) Nov 27, 2022 10:05:47
Válasz
(2)
A TrashVod visszatért!
Nov 27, 2022 10:05:47

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Nov 27, 2022 10:12:17
Válasz
(2)
MaxPayne

Nemsoká muszáj lesz neki, ha azt akarja hogy vmi meleg legyen a gyomrában...
Nov 27, 2022 10:12:17

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25756x12) Nov 27, 2022 10:22:22
Válasz
(8)
vasárnap van. hol a kereszt, púprém?!

ez a két komment egymás mellett nagyon vicces, te 2016-os keresztény.

továbbra is vigyázol a lelki üdvösségedre, masztikobold?
vérdíj target nr. 1
Nov 27, 2022 10:22:22

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Nov 27, 2022 10:23:38
Válasz
(3)
banshee
"Az aranyhörcsög olyan, mint a lecsúszott alkesz szomszéd. Magának való, barátságtalan, húgyszagú alak, aki egyformán utál mindenkit, éjszaka nem hagy elaludni a dajdajozásával, az alkalmi szexpartnereivel olyan durván bánik, hogy jóérzésű ember azonnal ráhívja a rendőrséget, aztán amikor már úgy érzed, hogy nem bírod tovább az életet a közelében, minden különösebb előjel nélkül elpatkol, te pedig zavarodottan küzdesz azzal az érzéssel, hogy miközben próbálnád sajnálni, ahogy normális emberhez illik, valójában nem is vagy annyira lesújtva a halálától."

Ez egy az egyben sneci.
Szily mindig meg tud nevettetni. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nov 27, 2022 10:23:38

Szerző: Nemvoltdurex (Snecológus-pontszám: 26182x13) Nov 27, 2022 10:24:22
Válasz
(3)
banshee
Nemsoká muszáj lesz neki, ha azt akarja hogy vmi meleg legyen a gyomrában...

Ha haza kell jönnie a Blahára csövezni, én inkább arra fogadnék, hogy előbb lesz pillangó, mint geci a gyomrában.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nov 27, 2022 10:24:22

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 27, 2022 10:27:58
Válasz
(4)
Kötőjel

Nyelvtanilag nem paraznalkodik, hanem fajtalankodik.
Ez szerintem erheto.
Nov 27, 2022 10:27:58

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Nov 27, 2022 10:31:34
Válasz
(11)
Kiverette volna a faszát két nővel, de nem volt kedve hozzá.
Áh nem buzi.
Kicsit sem.
Nov 27, 2022 10:31:34

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Nov 27, 2022 10:35:03
Válasz
(6)
Azt nem értem sodi, hogy neked minek nyelvtanfolyam mikor az angol és német nyelvet az önéletrajzod szerint folyékonyan beszéled?
Nov 27, 2022 10:35:03

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Nov 27, 2022 10:39:09
Válasz
(4)
Trash csoportos haver
Azt nem értem sodi, hogy neked minek nyelvtanfolyam mikor az angol és német nyelvet az önéletrajzod szerint folyékonyan beszéled?
még magyarul is csak dadog.
Nov 27, 2022 10:39:09

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Nov 27, 2022 10:42:12
Válasz
(6)
gyagyás, anyád olvasta már a szerelmi szerződésedet Tiborral? mit mondott?
Nov 27, 2022 10:42:12

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12656x6) Nov 27, 2022 10:44:12
Válasz
(6)
Többen kérdezik: vajon hány bécsben élő szoftverének szorul a nyugdíjas kurva anyja alamizsnájára?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nov 27, 2022 10:44:12

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Nov 27, 2022 10:46:11
Válasz
(5)
Endre, te láttad a Titok című filmet???
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 27, 2022 10:46:11

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Nov 27, 2022 10:49:39
Válasz
(6)
D_Dezső
Tesztoszteron pasztmek! :) Ez az év vicce Endre. Hát milyen tesztoszteronnak kellene kitörnie abból az izomsorvadásos, löttyedt, zsíros papó testedböl?!
A puhos teste akkor látott utoljára tesztoszteront amikor Tibor seggéből kilefetyelte az arab gecit.
Nov 27, 2022 10:49:39

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272024x136) Nov 27, 2022 10:49:57
Válasz
(6)
Ásó27

Minden a terv szerint halad. Faszaság van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nov 27, 2022 10:49:57

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) Nov 27, 2022 10:56:17
Válasz
(4)
Trash csoportos haver

Szandikát másolja vele, szokása másokat utánozni.. Az pedig, hogy magára tesz terhelő dolgokat hivatalos helyeken, megszokhattuk tőle.. Lehet ezek miatt is kell, az összes tanulmányait igazoló papírral megjelennie!..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nov 27, 2022 10:56:17

Szerző: - Nov 27, 2022 10:56:47
Válasz
(4)
Nagyon jók a GerSub videók! Hogy kicsit megkönnyítsük a főbérlők dolgát, aki ért hozzá összedobhatna egy rövid kisfilmet, ahol látszik, hogy a rendőrök állandó vendégek a pedofilnál. Egy pár mp-es összeállítás jó lenne, hogy rendőrségi átjáróház a lakás!
Nov 27, 2022 10:56:47

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Nov 27, 2022 10:58:35
Válasz
(2)
-
Nagyon jók a GerSub videók! Hogy kicsit megkönnyítsük a főbérlők dolgát, aki ért hozzá összedobhatna egy rövid kisfilmet, ahol látszik, hogy a rendőrök állandó vendégek a pedofilnál. Egy pár mp-es összeállítás jó lenne, hogy rendőrségi átjáróház a lakás!
Judka nagyon hiányzik onnan. xd
Nov 27, 2022 10:58:35

Szerző: Kaffka Tibi mesterterve Nov 27, 2022 10:59:15
Válasz
(9)
Mindenki nyugodjon le,minden a terv szerint marad. A főztömnek hála hamarosan kipurcan a gyagyás, aztán a maradék hitelkeretét lehívóm és visszaalakítom magam Tibivé. Ezután felszedem a Goldát és összeházasodunk, a házassági szerződés szerint mindent rám hagy, és lesz egy meleg hajlék a fejem felett púpszázson,amikor megmurdel az öreglány. Özvegy Kaffka Tibor néven pedig felveszem az özvegyi nyugdíjat az elég lesz a tyopronira meg a ketyerűre, a YouTube meg a tiktok bevételből meg fizetem a rezsit.
Na most mennem kell,mert mindjárt visszaér a gyagyás az ATM-től.
Nov 27, 2022 10:59:15

Szerző: horgász (Snecológus-pontszám: 21137x10) Nov 27, 2022 10:59:48
Válasz
(7)
SodronyTV

Azért ez milyen furcsa, hogy az ilyen agyhalott csöves retardok egy alig-alig éppenhogycsak kifizetett bérleményt teljes egészében a sajátjuknak tekintenek, mintha több generáció óta a családjuk tulajdona lenne.

Az ostoba szar tranyó kijelentése "Ez az otthonom, Ide be vagyok jelentve akkor ez az én lakásom" teljesen egybevágnak a pedokorcs klasszikus "gye nyekem fan ety lyakátyom, asz asz én lyakátyom" loop-jával.

Egyszerre van hányingerem ezektől a minuszIQ-s parazitva férgektől és ugyanakkor egy kérdés is megfogalmazódik bennem:

ENNYI ÉSSZEL, HOGY A FASZBA KÉPESEK LÉLEGEZNI ÖNÁLLÓAN?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Nov 27, 2022 10:59:48

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Nov 27, 2022 11:01:36
Válasz
(4)
Gyagyás, Vasárnap van! Ne felejts el beszámolna majd arról, hogy milyen ünnepi menü várt ma titeket az ingyen konyhán miután megérkeztetek oda a szentmiséről!
Hogy példát mutassak neked, én is elmondom most, hogy nálunk a következő a menü.
- Csülkös bableves.
- Bacon szalonnába tekert, sajtos, Stefánia szelet!
- Tört krumpli.
- Zserbó(ca)!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nov 27, 2022 11:01:36

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12656x6) Nov 27, 2022 11:02:41
Válasz
(2)
EasybankosPedo
Gyagyás, Vasárnap van! Ne felejts el beszámolna majd arról, hogy milyen ünnepi menü várt ma titeket az ingyen konyhán miután megérkeztetek oda a szentmiséről!
Hogy példát mutassak neked, én is elmondom most, hogy nálunk a következő a menü.
- Csülkös bableves.
- Bacon szalonnába tekert, sajtos, Stefánia szelet!
- Tört krumpli.
- Zserbó(ca)!

egészség! Nálunk nagy adag paprikáskrumpli lesz savanyúval és kókuszgolyó.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nov 27, 2022 11:02:41

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Nov 27, 2022 11:07:40
Válasz
(2)
Kriptozsidó

gyagyásnak nincs ilyen gondja, nekik az ingyenkonyhán ki van írva a menü.
Nov 27, 2022 11:07:40

Szerző: Tyodika Nov 27, 2022 11:08:09
Válasz
(1)
Ásó27

Fordítva.
Faszpina.
Mindegy.
Nov 27, 2022 11:08:09

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) Nov 27, 2022 11:14:13
Válasz
(9)
Na púp templomlátogatás megvolt a férjeddel? Advent első vasárnapja van, hahó! Vagy már az ajtóból üvöltöttek rátok, hogy RAUS SCHWULE!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nov 27, 2022 11:14:13

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15994x7) Nov 27, 2022 11:14:41
Válasz
(2)
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nov 27, 2022 11:14:41

Szerző: horgász (Snecológus-pontszám: 21137x10) Nov 27, 2022 11:15:34
Válasz
(3)
EasybankosPedo
...
- Zserbó(ca)!

Zzerbócát, katalincát a Tanszék ledarálta és megette reggelire!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Nov 27, 2022 11:15:34

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Nov 27, 2022 11:18:37
Válasz
(11)
horgász
"gye nyekem fan ety lyakátyom, asz asz én lyakátyom"

Endre, neked nem lakásod, hanem rollertáskád van.
hoty... hotyhotyhoty...
Nov 27, 2022 11:18:37

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 27, 2022 11:18:40
Válasz
(7)
Darth Tibor
Már a velveten is a talán a malacz játékáról írnak.

velvet.hu/enter/2022/11/26/videojatek-trianon-magyar/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Ez mi a faszom? A Return to Castle Wolfenstein es A mesterlovesz szerelemgyereke? FreddyD fogja tesztelni es bemutatni?
Nov 27, 2022 11:18:40

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Nov 27, 2022 11:25:40
Válasz
(5)
Kriptozsidó

Nálunk macesszal töltött libanyak és sólet, desszertnek meg flódni.
Nov 27, 2022 11:25:40

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Nov 27, 2022 11:32:16
Válasz
(5)
MaxPayne
Ez mi a faszom? A Return to Castle Wolfenstein es A mesterlovesz szerelemgyereke? FreddyD fogja tesztelni es bemutatni?

frusztráción és lopott ötleteken alapuló igénytelenül kivitezett munka.

klasszikus malacz-projekt. a simpjei erre fogjál verni most egy ideig.

már várom mikor fog indulni a tarhálás (modernül: donét-kérés)
Nov 27, 2022 11:32:16

Szerző: Nemvoltdurex (Snecológus-pontszám: 26182x13) Nov 27, 2022 11:35:00
Válasz
(6)
Gyagyás, és a spagetti kódjai

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nov 27, 2022 11:35:00

Szerző: Árgép Nov 27, 2022 11:35:46
Válasz
(3)
kissendrevagyok
3250 Ft/kg reszelt mozzarella :D vakmeleg

Semmi baj, itthon ugyanez
a 2 eurós szar
1200 Ft az Aldiban.
Te mindig fikázod a kinti árakat, aztán a negyedakkora keresetek földje mindig elvérzik az összehasonlításban.
Nov 27, 2022 11:35:46

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155881x77) Nov 27, 2022 11:49:42
Válasz
(3)
Nagyon jó ez a GERSUB lakásfoglalós videó.
Én lakásom, nem érdekel.

Tibike, neked két egyforma szatyrod sem volt életedben....
Nov 27, 2022 11:49:42

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25756x12) Nov 27, 2022 11:52:20
Válasz
(6)
Árgép
a 2 eurós szar
1200 Ft az Aldiban.
Te mindig fikázod a kinti árakat, aztán a negyedakkora keresetek földje mindig elvérzik az összehasonlításban.

sodi??
vérdíj target nr. 1
Nov 27, 2022 11:52:20

Szerző: Sodi első csótánya (Snecológus-pontszám: 3563x1) Nov 27, 2022 11:55:21
Válasz
(6)
Árgép
a 2 eurós szar
1200 Ft az Aldiban.

ez elég sodis volt :_D
Nov 27, 2022 11:55:21

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 96251x48) Nov 27, 2022 11:56:19
Válasz
(3)
Árgép
a 2 eurós szar
1200 Ft az Aldiban.

Szia Endre! :D
kissendrevagyok
Nov 27, 2022 11:56:19

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42530x21) Nov 27, 2022 11:59:48
Válasz
(2)
Én Gyagyás rezsiszámlájára lennék kíváncsi, most már azért elég hideg van kint (éjszakánként 2-3 fok) és ugye tudjuk, hogy Endre vérkeringése kaka, ezért neki minimum 25-27 fok kell bent, ráadásul egyfolytában pólóban rohangálnak a lakásban. Remélem a termosz 27 fokra van állítva :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nov 27, 2022 11:59:48

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 27, 2022 11:59:59
Válasz
(4)
Endre!

Nálunk ez lesz az ebéd!

Natyon finom lesz!!!!! :)

Majd gondolok rád, hogy neked mi lesz az ingyenkonyhán és nagyon nevetni fogok.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nov 27, 2022 11:59:59

Szerző: rezsidémon (Snecológus-pontszám: 17507x8) Nov 27, 2022 12:04:17
Válasz
(15)
Árgép
a 2 eurós szar
1200 Ft az Aldiban.
sodika, azt tudtad hogy kizárólag a narancssárga nickeddel írhatsz ide?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nov 27, 2022 12:04:17

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 96251x48) Nov 27, 2022 12:05:46
Válasz
(4)
Árgép
a 2 eurós szar
1200 Ft az Aldiban.

A másik pedig legalább tudnál összehasonlítani, de még az se megy. Magyarországon a Billa megfelelője a Penny. Az online bevásárlófelületen a Roksch-on 729forintot írnak arra a 200 grammos reszelt mozarella sajtra. (ez ráadásul online boltos feláras ár, a boltba olcsóbb).
Jelenleg 1.99EUR = 812.62 HUF, tehát itthon még mindig olcsóbb, mint odakint :D
www.roksh.com/penny-hu/termekek/felkemeny-sajt/san-fabio-reszelt-felzsiros-felkemeny-mozzarella-sajt-200-g
kissendrevagyok
Nov 27, 2022 12:05:46

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155881x77) Nov 27, 2022 12:08:08
Válasz
(1)
Fogalmazzad a boldozott leveledet, nyomorék balek.
Nov 27, 2022 12:08:08

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 27, 2022 12:12:23
Válasz
(3)
Endre!

Lehet a Sziszanak Gammer szakácskönyvéből kéne “főznie” így a Blahára készülve mert ott csak a Trolloknak lesz döner neked meg csak az illata!
Nov 27, 2022 12:12:23

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Nov 27, 2022 12:15:17
Válasz
(5)
Kötőjel

és akkor eszébe jut az embernek, hogy élő adásban leszopatta volna a cicát a keresztyén, ha felállt volna a farka

Van egyébként egy rémálmom, miszerint ezek elkezdik valami livejasmin jellegű oldalon pénzért tolni a fajtalankodásukat, amiből vígan megélnek, még ha ki is csinálják magukat hamar, de addig legalább nem lesz gondjuk és még élvezni is fogják.
hehe
Nov 27, 2022 12:15:17

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42530x21) Nov 27, 2022 12:17:45
Válasz
(9)
Endre, Advent első vasárnapja van, többen kérdezik:

- Hol van az Adventi koszorú?
- Voltál ma templomban?
- Gyújtotok Gyertyát?
- Mi lesz az ünnepi menü?
- Oszamát mikor térítitek meg?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nov 27, 2022 12:17:45

Szerző: EZTNE Nov 27, 2022 12:18:53
Válasz
(1)
Ha visszaengedik akkor annak tanulópénznek kell lennie,hogy nem lehet csupán a varangyverésre alapozni. Ki kell egészíteni egyéb gusztustalanságokkal és ki kell emelni erőteljesen, hogy nyilvánosan csinálja napi szinten. Hangsúlyozni kell,hogy egy ilyen ember súlyosan rombolhatja a cég hírnevét.
Nov 27, 2022 12:18:53

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42530x21) Nov 27, 2022 12:20:59
Válasz
(5)
EZTNE
Ha visszaengedik akkor annak tanulópénznek kell lennie,hogy nem lehet csupán a varangyverésre alapozni. Ki kell egészíteni egyéb gusztustalanságokkal és ki kell emelni erőteljesen, hogy nyilvánosan csinálja napi szinten. Hangsúlyozni kell,hogy egy ilyen ember súlyosan rombolhatja a cég hírnevét.

Minden olyan HR-est, aki jóváhagyta a gnóm jelentkezését, kapásból ki kéne baszni. Egész egyszerűen lehetetlen nem megtalálni az internetes lábnyomát.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nov 27, 2022 12:20:59

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 96251x48) Nov 27, 2022 12:22:07
Válasz
(5)
Árgép
a 2 eurós szar
1200 Ft az Aldiban.

Jaj Endre még azt is kihagytam, hogy Gémeskútba 27% ÁFA van azon a reszelt sajton, míg osztrákba 10%.
Osztrák billás reszelt mozarella 1.791 EUR = 731.35 HUF
Magyar pennys reszelt mozarella 1.30 EUR = 532.17 HUF
kissendrevagyok
Nov 27, 2022 12:22:07

Szerző: szörnyeteg (Snecológus-pontszám: 6380x3) Nov 27, 2022 12:22:12
Válasz
(1)
Nemzet Krónikása
Endre, Advent első vasárnapja van, többen kérdezik:

- Hol van az Adventi koszorú?
- Voltál ma templomban?
- Gyújtotok Gyertyát?
- Mi lesz az ünnepi menü?
- Oszamát mikor térítitek meg?

Tibornak mikor veszed meg az iPhone-t te mocskos kobold?
Nov 27, 2022 12:22:12

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Nov 27, 2022 12:22:12
Válasz
(7)
Trash csoportos haver

Folyékonyan de nem perfektül. Valami olyant magyarázott az egyik éjszakai live-ba, hogy megkérdezték az AMS-nél tőle, hogy mért utasított el egy angol nyelvű állásajánlatot? Ugye múltkor mondta, hogy 2 angol állas interjúra is lesz, ezek szerint azokra a AMS küldte el. És a kérdésre mondta, hogy ugyan elég jól beszél angolul, de nem teljesen perfekt az angolja. Erre mondták neki, hogy akkor menjen a mostani államilag finanszírozott angol nyelvtanfolyamra. Na ezért jár most Angol nyelvtanfolyamra. Nem magától, hanem az AMS miatt.
Nov 27, 2022 12:22:12

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Nov 27, 2022 12:25:38
Válasz
(3)
hogy 2 angol *állás interjúra is lesz,
Nov 27, 2022 12:25:38

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42530x21) Nov 27, 2022 12:26:18
Válasz
(5)
EasybankosPedo
Folyékonyan de nem perfektül.

Most beugrott az az esti live, amikor végig angolul próbált meg magyarázni. Érezni lehetett, hog a recskás betanult pár panel phraset és azokból próbálta meg összelegózni a mondanivalóját.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nov 27, 2022 12:26:18

Szerző: rezsidémon (Snecológus-pontszám: 17507x8) Nov 27, 2022 12:31:26
Válasz
(7)
Hány hazugságot zsúfoltál bele abba a kibaszott boldos leveledbe?

Szenyor softversing gányoló nőverő.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nov 27, 2022 12:31:26

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) Nov 27, 2022 12:34:50
Válasz
(4)
EZTNE
q

De nem fogják! Az első két nap, szedett össze annyi lemaradást, hogy a hétvégén kellett neki "dolgoznia"..
A hét eleji esti vonyítások, meg azért voltak, mert nem találta a hiba megoldását a yutu, és egyéb oldalakon, így a ticket sem készült.
Szerintem nem a trollok miatt repült kivételesen erről az utolsó helyről, csak tbinek is azt hazudja!
Egész egyszerűen az elsö heti "munkája" alapján rákerestek a nevére, és pusztították a gyászba snecit.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nov 27, 2022 12:34:50

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Nov 27, 2022 12:35:15
Válasz
(0)
Nemzet Krónikása
Én Gyagyás rezsiszámlájára lennék kíváncsi, most már azért elég hideg van kint (éjszakánként 2-3 fok) és ugye tudjuk, hogy Endre vérkeringése kaka, ezért neki minimum 25-27 fok kell bent, ráadásul egyfolytában pólóban rohangálnak a lakásban. Remélem a termosz 27 fokra van állítva :D

..és minden nap kétszer fürdik, legalább 20 percig...
Nov 27, 2022 12:35:15

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 27, 2022 12:39:22
Válasz
(2)
Endre!

Advent első vasárnapján gyújtott lila gyertya a hitet, illetve Ádámot és Évát jelképezi a Katolikus hitben.

Vajon melyik része állhat közel hozzád?

A Hit?

Miben hiszel Endre? Csak saját magadban. Te állsz középen mindennek és mindenkinek csak rólad kell szólnia, hogy kilegyen szolgálva a vastagbőrű nárcisz a gyernőtt a lelkedben. A pillanatnyi vágyaid azonnali kielégülése bármi áron. Ez a hitvallásod, semmi több.

Ádám és Éva?

Az első emberpár példátlanul messze áll tőled és teljes erődből tagadod érvényességüket és mint jelkép is megtagadod és sárba tiprod.
Megtagadod azt a Keresztényi/Keresztyéni alapigazságot, hogy az Örökkévaló férfinak és nőnek teremtette az embert. Visszataszító fajtalankodásaival ezt az egyik legősibb elvet mocskolod be amikor Tiborral erőszakoskodsz vagy fajtalanodsz.

Hit

Endre nem azzal van a baj, hogy nem vallod a Keresztyén/Keresztény hitet. Szived joga és nem attól vagy szar ember, hogy magasról teszel az egészre. Tisztességes Embernek lenni nem azon múlik, hogy miben hiszel, hanem a cselekedeteid és azoknak a gyülölcsei amik meghatározzák valaki Emberségét vagy prehumán formáját.
A baj azzal van, hogy fennen hírdeted Keresztyénségedet ezzel mocskolva és lejáratva mások vallását.

Ezért vannak hívő elszánt Trolljaid is.

Memento mori
Nov 27, 2022 12:39:22

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Nov 27, 2022 12:39:32
Válasz
(1)
kissendrevagyok
Jaj Endre még azt is kihagytam, hogy Gémeskútba 27% ÁFA van azon a reszelt sajton, míg osztrákba 10%.
Osztrák billás reszelt mozarella 1.791 EUR = 731.35 HUF
Magyar pennys reszelt mozarella 1.30 EUR = 532.17 HUF

De ezek nem is ugyanazok, hogy lehet összehasonlítani? Ráádasul mind szar.

Amúgy mozzarella
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nov 27, 2022 12:39:32

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Nov 27, 2022 12:41:36
Válasz
(1)
Gyagyás olvastam itt a fórumodon, nem láttam még, hogy éjjel felolvastad mit irt a AMS, amit cáfolnod kell ma éjfélig. Ugye ha ezt felolvastad akkor felolvasod majd a hetyetyédet is hozzá?
De egyszerűbb lenne ha a AMS és az egész boldozot válasz levelet feltöltenéd majd, hogy elolvashassuk. Ha már egyszer a 7x megigért pedofil jegyzőkönyvet nem töltöd fel.
Nov 27, 2022 12:41:36

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15994x7) Nov 27, 2022 12:41:37
Válasz
(4)
Endre!

Ha kész boldozott levél, majd másold be lécci a fórumra is! Szeretnék tanulni tőled, hogy hogyan érvel egy jéghideg jogász isten!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nov 27, 2022 12:41:37

Szerző: Tyotyika Nov 27, 2022 12:48:29
Válasz
(3)
Ne ne ezt most ne… Ne rontsátok el.
Hitelcsá, melócsá, kemény faszcsá, segélycsá..
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide, na csá!
Nov 27, 2022 12:48:29

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Nov 27, 2022 12:49:23
Válasz
(4)
Darth Tibor
Endre!

Ha kész boldozott levél, majd másold be lécci a fórumra is! Szeretnék tanulni tőled, hogy hogyan érvel egy jéghideg jogász isten!

Ez lehetne a saját megoldásod, pedofil!
Oktatnod kéne az embereket, hogyan írjanak 600.000-es leveleket!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nov 27, 2022 12:49:23

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Nov 27, 2022 12:54:53
Válasz
(2)
Endre!

A foci vb-n megszedhetnéd magad!

Egy kis excel meg PhpSpreadsheet és már fhosná is kód az esélyes csapatokat!

Mi ez egy PikkDataSzájentiszt szoftveréneknek?
Nov 27, 2022 12:54:53

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42530x21) Nov 27, 2022 12:57:10
Válasz
(2)
Beszálhatnál Vadász Gyula lottózós ötletébe egy kis macine learning intelligence informatika tudással, foshná ha a lottószámokat meg tudnátok állapítani a korábbi sorsolások által egy AI-al.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nov 27, 2022 12:57:10

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Nov 27, 2022 13:01:34
Válasz
(3)
Trollul Madár
Endre!

A foci vb-n megszedhetnéd magad!

Egy kis excel meg PhpSpreadsheet és már fhosná is kód az esélyes csapatokat!

Mi ez egy PikkDataSzájentiszt szoftveréneknek?
ez tajgi reszortja.
Nov 27, 2022 13:01:34

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Nov 27, 2022 13:02:20
Válasz
(3)
xray
ez tajgi reszortja.
adatbázis ugrással! :)
Nov 27, 2022 13:02:20

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Nov 27, 2022 13:04:11
Válasz
(2)
én azt nyeméjtem, merszisza hogy gondolja azt, hogy ha Juci tudna viselkedni, akkor beköltöztetné? ketten sem jönnek ki a pénzből...
Nov 27, 2022 13:04:11

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Nov 27, 2022 13:06:43
Válasz
(7)
halászlé
én azt nyeméjtem, merszisza hogy gondolja azt, hogy ha Juci tudna viselkedni, akkor beköltöztetné? ketten sem jönnek ki a pénzből...

Már csak Jutkát kéne erre rávenni LOL

Merci engedd el, te a korcsot választottad, élvezd a félkemény lengedező szamárfaszt és a nyomort.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 27, 2022 13:06:43

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 27, 2022 13:06:45
Válasz
(9)
Ismeretlen művész munkaja a tegnapi fajtalankodasrol:

Nov 27, 2022 13:06:45

150 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™