Ez eddig sem volt kerdes csak azt nem tudom, hogy a Jozsi pl szereti-e a beepitett szekrenyt vagy van-e igenye legkondis lakasra. Ar nem szamit, azt majd Endi intezi.
De kene tarolo is ahol a cica kerekparja biztonsagban van.
Emlekezzunk vissza - amikor utoljara Jozsieknal jartunk vendegsegben akkor tagas epuletben, rendezett korulmenyek kozott eltek Jutkaval. Annal alabb nem lehet menni!
This guy gets it :)
Ha 3 hajléktalannal költözök össze és en fizetem, akkor az egyik fürdőszoba meg wc csak az enyém :D
Source: 3 gyerekem van :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ennyire bírja elviselni Józsi a pedofilt, nyilván elfelejtheti, hogy valaha is összeköltöznek. Másfél nap után szétbombázná a fejét a gyagyásnak.
Maximalisan tamogatom!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
majd kineveznek egy szobát erre a célra, mint a bogdánin
aki látta a vahúr videóját a kúriavizitről, az láthatta hogy gyakorlatilag az összes környező helység tele van szarva, kivéve amiben alszanak
le vagy tiltva, kurva anyád
Endren kivul a tobbi szokoevenkent furdik, hanyni a falra, fosni meg maguk ala szoktak. Eleg lenne egy zuhanykabin, ahova befer a gyagyas amorf teste, meg egy piszivodor
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
és ebben az adásban volt szó arról, hogy józsi milyen szép úriember :) rendesen bejött a gyagyásnak!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A sör
Necces, már a golyóstollat is kiküldte Ukrajnába a sztrítfájtör.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nagyrábé településen van egy jóravaló, dolgos emberke.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ismerünk ilyent, de ő jelenleg Bécsben tartózkodik és mai sztrájk miatt a hazaszökése biszonytalan....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Én a múlt héten 52 Km-t raktam a lábacskáimba.
Sodika meg 52 liter alkoholt a májacskába, szerintem ez eldőlt.
Az operatőrt is bebaszom a vízbe
Ostobasag uj merceje a Gyagyas.
Felszedtem még 20 kilót. 90kg-ból nem lett volna nagy kihívás normál BMI-szintre lefogyni, de innen már szerintem sikerülni fog. I kezelem.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ráadásul utána kékpólósnál beszálltam a rezsibe is, de ennek a gyagyásnak egy fillért nem fogok adni. Soha nem-nem-nem soha. NEM.
Puszi-puszi Zolikám. Még mindig a korányiban kertészkedsz?

Erre ráfog rántani ez a féreg
A jó portás csak baszik!
Mivel endre yt fiokjabol sztrimel tibi igy szerintem ez tibornak nagyobb szopas.
de valamelyik lajfszban mar kerregett is tibi,hogy nem jo a szamlaszam meg csalas az adsense
contains language which some may find offensive
De Endrének megy a pénz amit összetarhál? Vagy ez most hogy megy ebben a kapcsolatban? Mondjuk ez így visszaolvasva elég költői kérdésnek hangzik :D
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
"Ami a tiéd az a miénk, ami az enyém ahhoz neked semmi közöd!"
Mifaaaaaaaaaaaan
van az a pénz
O és K együtt OK és minden OK!!
3. elfogadták endreösztogén tesztoszteron túltengését a melócsába, naaagy pocsánatkérések közepette visszavették; szal ma lesz szték meg völösrózsa..- ja, nem..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
jaah nincs :D
O és K együtt OK és minden OK!!
Gondolod Jozsi olyan soher?
Oké, oké.
De milyen pénz? NINCS PÉNSZ!
Tegnap is elmondtam a liveban, hogy kezelem, nyugalom!
Mikor megtudod, hogy már megint oda az AdSense bevétel...
kissendrevagyok
+1 tipp
elindult mintha dolgozni menne, pár órát eltöltött a városban karikázva, mivel esze ágaban nincs melózni "Endi! Csinálj valamit, hogy legyen pénz" Elkezdte durván nyomás alá helyezni a veknit, mondván ő mindent megtett "nő létére"
Vicces mert pont az egyik videó,ami perdöntő lehet. Ráéreztèl !
Intézzük el jogi úton!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez mikor volt ?? Nem is emlékszek rá, pedig nagy Lyucifer fan vagyok.
kissendrevagyok
Live megkezdése után 5 perccel viccesebb lenne
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nem tudom hogy vagytok vele én sok aljasságot kinézem volna endréből de ezt nem gondoltam volna!
Hoztam kis maradek kutyakajat a sarki kukabol.
Meg visszavittem az uvegeket es hoztam ket soriket.
Miért nincs tv előfizetésed? CSak a prolik nem fizetnek elő kábeltv-re
Gecis hányós lavór
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
persze, te csak tv-sorozatokat nézel, szomszédokat, az végül is nem tévé, mert monitoron nézed.
idióta vagy.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem tud németül, anélkül meg fölös :D
kissendrevagyok
Szóval miért írtál ide? Merci elment vagy ideges? :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
na mesélj púpom, átment a kerékpár a TÜV-ön?
Attól még egy magyar előfizetése igazán lehetne ha más nem Márknak fizethetné...
Gecis hányós lavór
szisza szülinapja kimaradt, tán 1212?
Legalább ennyi ideje nem áll fel a cerka sem!
Te impotens suttyó.
Nagyon nevetek!
Endre!!!
Ha homokosként nem áll a cerka, akkor te leszel megbaszva!.
Amúgy is.
Minegy.
Andi.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
És a Bayer Show az mi? Te magad mondtad, hogy onnan tájékozódsz a nagyvilág dolgairól, te fogyaték :DD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre!
Mit szólsz ahhoz, hogy lebuktál?
trashvod.com/w/pR9VT1ghF1L45LHDQkKeqs
Megloptad a Tibit több millió forinttal csak azért, hogy magadhoz láncolhasd.
Átlátunk rajtad, gyagyás!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Látszik is hisz "remekül" ottragadtál a 13 évvel ezelőtti Maunika' show színvonalán.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Lesz itt még öt szoba is.
Meg torkodon ugrálás.
Ennyike. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Spoiler alert: nem lesz.
Szerző:
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2022 14:39:43
Válasz
(3)
x17)
Válasz
(3)
minden stimmel :-), az i-t hosszu inek ejtjuk!
Endi Legjobb barátja
Nov 28, 2022 14:40:14
Erkély az a minimum Endrének is, ki kell majd állnia a milliomos szoftveréneknek reggelente egy kávéval és lenézni a sok proli hangyára.
Ez eddig sem volt kerdes csak azt nem tudom, hogy a Jozsi pl szereti-e a beepitett szekrenyt vagy van-e igenye legkondis lakasra. Ar nem szamit, azt majd Endi intezi.
De kene tarolo is ahol a cica kerekparja biztonsagban van.
Emlekezzunk vissza - amikor utoljara Jozsieknal jartunk vendegsegben akkor tagas epuletben, rendezett korulmenyek kozott eltek Jutkaval. Annal alabb nem lehet menni!
Nov 28, 2022 14:40:14
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2022 14:40:37
x30)
Hogy ne legyen balhè mikor egyszere jön rájuk a fosás.
Plusz endre egy órát fürdik, addig ne foshasson senki?
Plusz endre egy órát fürdik, addig ne foshasson senki?
This guy gets it :)
Ha 3 hajléktalannal költözök össze és en fizetem, akkor az egyik fürdőszoba meg wc csak az enyém :D
Source: 3 gyerekem van :D
rBali
(
x24)
Nov 28, 2022 14:43:59
x24)
Egyébként elég visszaemlékezni arra a bizonyos Józsis streamre, mikor a patkány egy szatyor sörrel állított be az alvó Józsihoz és Jutkához (amit aztán meg is ivott és elvette a csövesektől a piát) és Józsi 40 perc után azt mondta Jutkának, hogy ez biztos nem alszik ott az irodaházban és ha tovább marad Jutkával akkor ő inkább elmegy.
Ennyire bírja elviselni Józsi a pedofilt, nyilván elfelejtheti, hogy valaha is összeköltöznek. Másfél nap után szétbombázná a fejét a gyagyásnak.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
MaxPayne
(
x24)
Nov 28, 2022 14:45:53
x24)
Maximalisan tamogatom!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 28, 2022 14:46:13
x21)
Hétfő van, kérdéseim:
- Márk elkezdett törleszteni?
- Agropanda fel lett jelentve a 400k-s károkozás miatt?
- Elektromos roller meg lett rendelve?
- Repülőjegyet megvettétek már Mercivel Párizsba?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
- Márk elkezdett törleszteni?
- Agropanda fel lett jelentve a 400k-s károkozás miatt?
- Elektromos roller meg lett rendelve?
- Repülőjegyet megvettétek már Mercivel Párizsba?
Kártevőirtók
Nov 28, 2022 14:47:34
Varunk téged Rattus sodikus!
Nov 28, 2022 14:47:34
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 28, 2022 14:48:01
x7)
Ezek nem fűrdenek. Minek?
A Szisza is csak hetente ha natyon kell. Viszont mondjuk űrítenek rendesen, lehet, hogy a wcből 4 is kell.
A Szisza is csak hetente ha natyon kell. Viszont mondjuk űrítenek rendesen, lehet, hogy a wcből 4 is kell.
majd kineveznek egy szobát erre a célra, mint a bogdánin
aki látta a vahúr videóját a kúriavizitről, az láthatta hogy gyakorlatilag az összes környező helység tele van szarva, kivéve amiben alszanak
MaxPayne
(
x24)
Nov 28, 2022 14:48:29
x24)
Callisto Protocol elo van mar rendelve?
vladrl
(
x8)
Nov 28, 2022 14:48:45
x8)
4 felnőtt emberre minimum 2 fürdőszoba meg wc kell
Endren kivul a tobbi szokoevenkent furdik, hanyni a falra, fosni meg maguk ala szoktak. Eleg lenne egy zuhanykabin, ahova befer a gyagyas amorf teste, meg egy piszivodor
Sodi első csótánya
(
x1)
Nov 28, 2022 14:57:22
x1)
Egyébként elég visszaemlékezni arra a bizonyos Józsis streamre, mikor a patkány egy szatyor sörrel állított be az alvó Józsihoz és Jutkához (amit aztán meg is ivott és elvette a csövesektől a piát) és Józsi 40 perc után azt mondta Jutkának, hogy ez biztos nem alszik ott az irodaházban és ha tovább marad Jutkával akkor ő inkább elmegy.
és ebben az adásban volt szó arról, hogy józsi milyen szép úriember :) rendesen bejött a gyagyásnak!
Vízbebaszott Operatőr
Nov 28, 2022 14:58:27
Kíváncsian várom a mai gasztrovlogot az ingyenkonyhán osztogatott fosatós lencséről és Tibi beszámolóját a mai munkanapjáról. Basszátok már ki a jattos excelt na, irigykedni akarunk rátok!
Az operatőrt is bebaszom a vízbe
Nov 28, 2022 14:58:27
xray
(
x21)
Nov 28, 2022 14:59:40
x21)
Nov 28, 2022 14:59:40
többen kerdezik, hol van az ugrålorobot te fasz?
és az ablakmosó robot? xd Nov 28, 2022 14:59:40
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 28, 2022 15:01:30
x8)
Én csak egy dolgot szeretnék.
Ha a recskás meghal, boncolják fel a tudósok, mert meg kell nézni hogy mi az isten táplálta ennyi energiával az autipajzsot.
Egy csapásra megoldódna az emberiség energia igénye, az oroszok meg mehetnének a picsába a földgázukkal meg az olajjal.
Ha a recskás meghal, boncolják fel a tudósok, mert meg kell nézni hogy mi az isten táplálta ennyi energiával az autipajzsot.
Egy csapásra megoldódna az emberiség energia igénye, az oroszok meg mehetnének a picsába a földgázukkal meg az olajjal.
Brit tudosok
Nov 28, 2022 15:04:11
Én csak egy dolgot szeretnék.
A sör
Nov 28, 2022 15:04:11
noikabatgomb
(
x10)
Nov 28, 2022 15:08:14
x10)
Mikor indulunk a parbalyozassal Pupom?! Instant cash! Valami Nagy embert kene kihivnod mint az MC Isti vagy hasonlo.
Ebben eddig lehetett eljutni.
cucksodi
(
x3)
Nov 28, 2022 15:10:50
x3)
Érdekes, hogy a valósággal együtt a buziszerelmet/buzimagányt nem tudja kizárni a korcs.
puskapoj
SyntaxError
(
x24)
Nov 28, 2022 15:11:14
x24)
Mik az odd-sok? Sodi, vagy Orbán kapja meg előbb az EURO-kat?
Nagyon ketyeg az óra. Még két nap és kifogynak a kártyenek:
www.tickcounter.com/countdown/3604196/sodi-hitelkeretenek-vege
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
www.tickcounter.com/countdown/3604196/sodi-hitelkeretenek-vege
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 15:12:38
x39)
Endreeee!!!
Sportos,erős,fiatalnak érzed magad?
6 hónapja határoztad el, hogy sportolni fogsz!
Hogy halad az edzés?
Kondi bérletet szanya-szét használod, hogy nehogy a zsidó konditerem járjon jól, ugye!
Új heti rekord!
Te?
Vissza lendültél már a edzésbe?
Hogy halad az edzés?
Kondi bérletet szanya-szét használod, hogy nehogy a zsidó konditerem járjon jól, ugye!
Új heti rekord!
Te?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 28, 2022 15:12:43
x21)
Mik az odd-sok? Sodi, vagy Orbán kapja meg előbb az EURO-kat?
tickcounter.com/countdown/3604196/sodi-hitelkeretenek-vege
tickcounter.com/countdown/3604196/sodi-hitelkeretenek-vege
Necces, már a golyóstollat is kiküldte Ukrajnába a sztrítfájtör.
Erdész
Nov 28, 2022 15:13:47
Szép jó napot a hölgyeknek és az uraknak! Nem ismernek olyan személyt, aki kézzel vagy lábbal darabolja, aprítja a tűzifát? Van 3 köbméter száraz, de annyira göcsörtös tűzifám, ami nem csak a fejszéimet csorbítja ki, de lánc fűrész láncát is teljesen megeszi.1 kugli = 1 lánc. Ezért kéne egy, a fent kérdezetthez hasonló ember nekem. Elvégzett munkáért fizethetek készpénzbe, de akár úgy is, hogy a fele fa az övé lesz!
Nov 28, 2022 15:13:47
Egy elkésett ember
Nov 28, 2022 15:15:23
Szerintem elkezdek videózni, lejáratom magam, évek alatt egy több ezres utálói tábort gyűjtök össze akik kirúgatnak mindenhonnan, megkeserítik az életem és tönkretesznek. A fajtalankodás és a gusztustalankodás minden formáját megjelenítem a videóimban. Lebukok rengeteg mindennel, többek között pedofíliával,abberált elbaszott szexuális vágyaimmal,perverz gondolataimmal, hogy anyámon és egy rakás hajléktalanon kívül senki más ne álljon velem szóba. Kölcsön adok mindenkinek, és közröhej tárgyává válok. Aztán végül elkeseredésemben coming outolok egy levágott faszu beszart behugyozott gusztustalan hajléktalan csöves férfival aki megver és lehúzza a maradék pénzem. Az utolsó időkben nem videózok, ha már beszopattam magam és az egész életem szarrá ment a maradék időt se használom ki hogy pénzt keressek a videókból inkább megeszem a taknyom és játszadozok a ps-emen amig ki nem basz az arab tulaj a lakásbol. :) Ja nem! Bazdmeg.. Bocs ezt már a Sodi megcsinálta előttem.
Nov 28, 2022 15:15:23
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 28, 2022 15:15:26
x21)
Szép jó napot a hölgyeknek és az uraknak! Nem ismernek olyan személyt, aki kézzel vagy lábbal darabolja, aprítja a tűzifát? Van 3 köbméter száraz, de annyira göcsörtös tűzifám, ami nem csak a fejszéimet csorbítja ki, de lánc fűrész láncát is teljesen megeszi.1 kugli = 1 lánc. Ezért kéne egy, a fent kérdezetthez hasonló ember nekem. Elvégzett munkáért fizethetek készpénzbe, de akár úgy is, hogy a fele fa az övé lesz!
Nagyrábé településen van egy jóravaló, dolgos emberke.
halászlé
(
x24)
Nov 28, 2022 15:16:38
x24)
ismerünk ilyent, de ő jelenleg Bécsben tartózkodik és mai sztrájk miatt a hazaszökése biszonytalan....
Vízbebaszott Operatőr
Nov 28, 2022 15:16:42
Sodika meg 52 liter alkoholt a májacskába, szerintem ez eldőlt.
Nov 28, 2022 15:16:42
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 28, 2022 15:21:14
x8)
én még mindig ezen röhögök:
Ez az idióta akart venni egy ötödik vagy hatodik gorilla pod-ot. Merci mondta hogy minek, el kell hozni a raktárból ... Ja azt meg kell keresni, oké holnap elhozzuk.
Aztán random témaként jött az ingyenkonyha meg a nyelvtudás nélküli magyarok amikor ez a retardált idióta benyőgte:
"Egy állvány azért megérné..."
Ez az idióta akart venni egy ötödik vagy hatodik gorilla pod-ot. Merci mondta hogy minek, el kell hozni a raktárból ... Ja azt meg kell keresni, oké holnap elhozzuk.
Aztán random témaként jött az ingyenkonyha meg a nyelvtudás nélküli magyarok amikor ez a retardált idióta benyőgte:
MaxPayne
(
x24)
Nov 28, 2022 15:22:11
x24)
én még mindig ezen röhögök:
Ostobasag uj merceje a Gyagyas.
tyodika
Nov 28, 2022 15:23:04
Endreeee!!!
Hogy halad az edzés?
Új heti rekord!
Te?
Hogy halad az edzés?
Új heti rekord!
Te?
Felszedtem még 20 kilót. 90kg-ból nem lett volna nagy kihívás normál BMI-szintre lefogyni, de innen már szerintem sikerülni fog. I kezelem.
Nov 28, 2022 15:23:04
pekkujjunki sodi
(
x5)
Nov 28, 2022 15:25:02
x5)
Endre akkor most nem lesz eskuvo?
tobben kerdezik
tobben kerdezik
sörtötbontok
(
x8)
Nov 28, 2022 15:25:39
x8)
Endre!
10 ezer forintodba és 4-5 hónapodba kerül az, hogy legyen egyáltalán esélyed munkát találni. Mutatom: becs.mfa.gov.hu/page/nevvaltoztatas
Kitöltöd a pókujjacskákkal az űrlapot és megváltoztatod a neved pl. Tóth Andrásra. Szetapot eladod, mert eltűnsz az internetről.
10 ezer forintodba és 4-5 hónapodba kerül az, hogy legyen egyáltalán esélyed munkát találni. Mutatom: becs.mfa.gov.hu/page/nevvaltoztatas
Kitöltöd a pókujjacskákkal az űrlapot és megváltoztatod a neved pl. Tóth Andrásra. Szetapot eladod, mert eltűnsz az internetről.
xray
(
x21)
Nov 28, 2022 15:28:14
x21)
Endre!
bárhová és bármit ír, azonnal lebukik, mert annyira jellegzetes hülye, h rögtön ráismernénk. 10 ezer forintodba és 4-5 hónapodba kerül az, hogy legyen egyáltalán esélyed munkát találni. Mutatom: becs.mfa.gov.hu/page/nevvaltoztatas
max5enutálnak
(
x47)
x47)
Arra emlékeztek, amikor bebaszva őrjöngött az állomáson, hogy "irigykedsz geci troll", mert éppen Tibit várta, hogy világot lássanak, mi meg csak a szobánkban üldögéljünk? Aztán Tibi nem szállt fel a vonatra, hanem 2 sörért cserébe seggbebaszatta magát a kék pólós úriemberrel, akivel új életet akart kezdeni és a recskás nyomorék meg egyedül ment el Berlinbe, hogy a hotelszobából sírós, szakítós flokkokat csináljon? :DDD Valami zseniális, hogy mindig 2 perc alatt bassza pofán az élet ezt az impotens buzit :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 28, 2022 15:29:06
x3)
Endre akkor most nem lesz eskuvo?
tobben kerdezik
Ha lenne , és közvetítenék ,arra még én is donételnék :D képzeljük el őket egy templomban és ahogy meglátná őket a pap :DDDD tobben kerdezik
-
Nov 28, 2022 15:29:47
Kérném a melócsá kollégát, hogy kezdje el gyűjteni a hamburgi (és német nyelvterület) melócsákat. Amekkora öröm lenne sodikát menekülni látni bécsből, olyan sokk-ként érne sokakat egy újabb hamburgi melócsá is. Csak a magam nevében beszélek, de akkor is...
Nov 28, 2022 15:29:47
Maffka Berci
Nov 28, 2022 15:31:49
Arra emlékeztek, amikor bebaszva őrjöngött az állomáson, hogy "irigykedsz geci troll", mert éppen Tibit várta, hogy világot lássanak, mi meg csak a szobánkban üldögéljünk? Aztán Tibi nem szállt fel a vonatra, hanem 2 sörért cserébe seggbebaszatta magát a kék pólós úriemberrel, akivel új életet akart kezdeni és a recskás nyomorék meg egyedül ment el Berlinbe, hogy a hotelszobából sírós, szakítós flokkokat csináljon? :DDD Valami zseniális, hogy mindig 2 perc alatt bassza pofán az élet ezt az impotens buzit :DDD
Ráadásul utána kékpólósnál beszálltam a rezsibe is, de ennek a gyagyásnak egy fillért nem fogok adni. Soha nem-nem-nem soha. NEM.
Puszi-puszi Zolikám. Még mindig a korányiban kertészkedsz?
Nov 28, 2022 15:31:49
a hotyfoltozós troll
Nov 28, 2022 15:39:17
ez is remek adás volt btw
forum.sodika.org/?pageNo=10151&highlight=1030453
forum.sodika.org/?pageNo=10151&highlight=1030453
Nov 28, 2022 15:39:17
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 28, 2022 15:45:02
x23)
Gyagyás, ezzel nem akartok majd játszani live-ba, ha már a sakkot emlegettétek?
steamunlocked.net/sex-chess-free-download/
Ja bocs, elfelejtettem, a gameplay streamek szerinted nem hozzák a lóvét.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
steamunlocked.net/sex-chess-free-download/
Ja bocs, elfelejtettem, a gameplay streamek szerinted nem hozzák a lóvét.
koszos
(
x11)
Nov 28, 2022 15:46:19
x11)
ENdre!
erdekelne,hogy mikulasra tudnek e rendelni "tolvajtranyo" polot toled ?
ha igen jelezd kerlek.
amugy mi a szitu ? dul a love a pjosztatas sziszaddal ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ha igen jelezd kerlek.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 28, 2022 15:47:36
x8)
linziasztal01
(
x77)
Nov 28, 2022 15:48:50
x77)
Endre: a megoldás Józsi
E: El tudnálak képzelni luxuskörülmények között (=leszopnálak). Lehet, hogy itt alszom este.
Józsi: A FASZT!
Szerintem ez jó irány, Endre!
E: El tudnálak képzelni luxuskörülmények között (=leszopnálak). Lehet, hogy itt alszom este.
Józsi: A FASZT!
Szerintem ez jó irány, Endre!
ingyen vihető pólóminták
Nov 28, 2022 15:49:00
ENdre!
ha igen jelezd kerlek.
ha igen jelezd kerlek.

Nov 28, 2022 15:49:00
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 28, 2022 15:49:07
x7)
sörtötbontok
(
x8)
Nov 28, 2022 15:52:02
x8)
Nov 28, 2022 15:52:02
Á, nem hiszem. Többször mondta, hogy nem buzi. Nov 28, 2022 15:52:02
Pietr
(
x2)
Nov 28, 2022 15:52:50
x2)
Sodika! Gondolkodj kicsit az elbaszott agyaddal a tranyó nem véletlen liveol minden nap. Ő már látja hogy ha nincs youtube tarhapénz akkor beszopja a faszt miután ki lettetek baszva. Neked is legalább betelefonálós lájfszokat kéne gyártani te kretén hogy visszajöjjön valami kis bevétel a youtube-tól. Vagy ekkora egy abberált kretén vagy?
(te buzi)
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
(te buzi)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Nov 28, 2022 15:56:12
x5)
Sodika! Neked is legalább betelefonálós lájfszokat kéne gyártani te kretén hogy visszajöjjön valami kis bevétel a youtube-tól. Vagy ekkora egy abberált kretén vagy?
(te buzi)
(te buzi)
Mivel endre yt fiokjabol sztrimel tibi igy szerintem ez tibornak nagyobb szopas.
de valamelyik lajfszban mar kerregett is tibi,hogy nem jo a szamlaszam meg csalas az adsense
GOLDA MOM
Nov 28, 2022 15:57:28
Hagyjátok már a kondival a kisfiamat, az én nevelésem. Én is be vagyok iratkozva a kosárfonó szakkörre, éves bérletem van és még egyszer sem voltam. Vadd csak fel kisfiam a karkötőt mutasd meg szépen a nézőknek. Tyaaaj de széép. Tyaaaaj de jóóó. Mejt ez kell. Jó ha van. Ennyi. Jó ha van.
Nov 28, 2022 15:57:28
Pietr
(
x2)
Nov 28, 2022 15:58:48
x2)
De Endrének megy a pénz amit összetarhál? Vagy ez most hogy megy ebben a kapcsolatban? Mondjuk ez így visszaolvasva elég költői kérdésnek hangzik :D
Trollul Madár
(
x15)
Nov 28, 2022 16:02:01
x15)
Endre!
Alkotni hívtad ki a Mercit.
ALKOTNI, nem pedig a szaros gatyáidat pakolni és munkaszerződésben lenni ameddig te otthon ülsz és vedelsz!
Becsaptad nagyon a Sziszát te pernahajder!
Fizesd ki rendesen Mercit és a ne vekni okoskodjon kiadásokról, mert azt a ganéjt amit csinálsz azt Merci után már csak a TAK kommandó vállalná www.takaritokommando.hu/extrem-takaritas vállalná 10 000 forint / óra / fő áron!
Ezt tudván mostmár tessék befogni a veknit és tejelni szépen a Sziszának, te szőrnyeteg!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Alkotni hívtad ki a Mercit.
ALKOTNI, nem pedig a szaros gatyáidat pakolni és munkaszerződésben lenni ameddig te otthon ülsz és vedelsz!
Becsaptad nagyon a Sziszát te pernahajder!
Fizesd ki rendesen Mercit és a ne vekni okoskodjon kiadásokról, mert azt a ganéjt amit csinálsz azt Merci után már csak a TAK kommandó vállalná www.takaritokommando.hu/extrem-takaritas vállalná 10 000 forint / óra / fő áron!
Ezt tudván mostmár tessék befogni a veknit és tejelni szépen a Sziszának, te szőrnyeteg!
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2022 16:02:27
x68)
"Ami a tiéd az a miénk, ami az enyém ahhoz neked semmi közöd!"
linziasztal01
(
x77)
Nov 28, 2022 16:03:16
x77)
Endre!
Tibi kitörte a nyakát azon a biciklin amit te kókányoltál össze?
Tibi kitörte a nyakát azon a biciklin amit te kókányoltál össze?
Trollul Madár
(
x15)
Nov 28, 2022 16:05:17
x15)
Endre!
Hogy lehetsz annyira igénytelen, hogy az extrémtakarítás felsorolásban egyből négy kategória is tűpontosan rádillik?
Kábítószer függők élőhelye (Hétköznapi nevén, drogtanya)
Gyűjtögetők, szemét felhalmozók lakásai, házai (Amikor egy adott személy rettenetes mennyiségű szemetet halmoz fel, sokszor csak ösvényeken lehet közlekedni az udvaron vagy a lakásban)
Hajléktalanok betelepülnek egy üresen álló ingatlanba
Igénytelen albérlő után felhalmozódott temérdek szemét és rettenetes kosz
www.takaritokommando.hu/extrem-takaritas
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Hogy lehetsz annyira igénytelen, hogy az extrémtakarítás felsorolásban egyből négy kategória is tűpontosan rádillik?
Kábítószer függők élőhelye (Hétköznapi nevén, drogtanya)
Gyűjtögetők, szemét felhalmozók lakásai, házai (Amikor egy adott személy rettenetes mennyiségű szemetet halmoz fel, sokszor csak ösvényeken lehet közlekedni az udvaron vagy a lakásban)
Hajléktalanok betelepülnek egy üresen álló ingatlanba
Igénytelen albérlő után felhalmozódott temérdek szemét és rettenetes kosz
www.takaritokommando.hu/extrem-takaritas
mikedp
(
x9)
Nov 28, 2022 16:14:11
x9)
Mi lehet most a helyzet ?
1: tranyó reggel elment "melóba" de a bringavizsgálaton kiderült, nem érti a nyelvet. Gyors kullogás haza, és már delíriumban van .
2: valami csoda okán mégis felvette a munkát, majd rájött hogy fizikailag nem bírja. Illetve hideg van , és Bécs számára ismeretlen terep, az első kaja ami kiért a megrendelőhöz jéghideg lett. ( pedig otthonról a korcs telefonon irányította )
Amennyiben az utóbbi játszik, akkor ma este szétcsapja magát, és a trollok segítségével elmenekül haza a munka elől. Ha ez nem sikerülne, akkor sem lesz képes reggel ismét megjelenni a cégnél.
KURVArangy
1: tranyó reggel elment "melóba" de a bringavizsgálaton kiderült, nem érti a nyelvet. Gyors kullogás haza, és már delíriumban van .
2: valami csoda okán mégis felvette a munkát, majd rájött hogy fizikailag nem bírja. Illetve hideg van , és Bécs számára ismeretlen terep, az első kaja ami kiért a megrendelőhöz jéghideg lett. ( pedig otthonról a korcs telefonon irányította )
Amennyiben az utóbbi játszik, akkor ma este szétcsapja magát, és a trollok segítségével elmenekül haza a munka elől. Ha ez nem sikerülne, akkor sem lesz képes reggel ismét megjelenni a cégnél.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 28, 2022 16:21:17
x8)
Gyanítom Józsi nem buzi.
Különben már kint lenne.
Különben már kint lenne.
van az a pénz
halászlé
(
x24)
Nov 28, 2022 16:21:41
x24)
3. elfogadták endre
Golda csiklója
(
x8)
Nov 28, 2022 16:23:31
x8)
van az a pénz
pekkujjunki sodi
(
x5)
Nov 28, 2022 16:24:21
x5)
Gondolod Jozsi olyan soher?
linziasztal01
(
x77)
Nov 28, 2022 16:26:50
x77)
van az a pénz
Oké, oké.
De milyen pénz? NINCS PÉNSZ!
Éjféli ebéd
Nov 28, 2022 16:30:23
Púp! Ha igazad mkmdtatok az utóbbi időben (bár efelől vannak kétségeim) akkor a tranyó ma munka után, fáradtan ét haza. Mivel tudjuk, hogy munkaiszonya van -ami teljesen érthető, mivel ez a cigányok 90%-nál jelen van- tele lesz feszkóval ezért valamivel le kell vezetni a 4 óra alatt felgyülemlett munkahelyi stresszt. Mi a terv? Kábszerre már nincs pénzetek, ahogy sörre se nagyon. Talán maradt trgnapról némi ketyerű, ha nem döntötted be az összeset napközben a pókhasadba. Ezen dolgok ismeretében valószínűleg csak a veknidagasztás marad. Kellemes esti szórakozást te háztartásbsli vadászbika.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Nov 28, 2022 16:30:23
pekkujjunki sodi
(
x5)
Nov 28, 2022 16:31:49
x5)
Szerintem mostanra kijózanodtak mindaketten és egymàs nyakàban zokognak.
Tibi idönként kést rànt,endre pitont
Tibi idönként kést rànt,endre pitont
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 16:34:00
x39)
Endre!
6 év alatt sikerül 12 évnyi adósságot felhalmozni!
Ez shikker?
Ez shikker?
Endre
Nov 28, 2022 16:36:14
Endre!
Ez shikker?
Ez shikker?
Tegnap is elmondtam a liveban, hogy kezelem, nyugalom!
Nov 28, 2022 16:36:14
Közöd
(
x2)
Nov 28, 2022 16:38:20
x2)
INFO INFO!!!
Tibi csatornájval kapcsolatban, így állunk. Kicsit nonszensz amit a YouTube csinál,és nem tudom mi lesz belőle. De minden tőlem telhetőt megtettem.
Tibi csatornájval kapcsolatban, így állunk. Kicsit nonszensz amit a YouTube csinál,és nem tudom mi lesz belőle. De minden tőlem telhetőt megtettem.
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 28, 2022 16:45:06
x48)
INFO INFO!!!
Sportoló Művészúr
(
x2)
Nov 28, 2022 16:47:27
x2)
2: valami csoda okán mégis felvette a munkát, majd rájött hogy fizikailag nem bírja.
2: valami csoda okán mégis felvette a munkát, majd rájött hogy fizikailag nem bírja.
+1 tipp
elindult mintha dolgozni menne, pár órát eltöltött a városban karikázva, mivel esze ágaban nincs melózni "Endi! Csinálj valamit, hogy legyen pénz" Elkezdte durván nyomás alá helyezni a veknit, mondván ő mindent megtett "nő létére"
Közöd
(
x2)
Nov 28, 2022 16:48:37
x2)
Endre, te következel!!
Közöd
(
x2)
Nov 28, 2022 16:49:52
x2)
Vicces mert pont az egyik videó,ami perdöntő lehet. Ráéreztèl !
trashvod
(
x6)
Nov 28, 2022 16:51:59
x6)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 28, 2022 16:54:43
x13)
Vége mindennek
Intézzük el jogi úton!
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 28, 2022 16:54:49
x48)
Vége mindennek
Ez mikor volt ?? Nem is emlékszek rá, pedig nagy Lyucifer fan vagyok.
ascites
(
x57)
Nov 28, 2022 16:55:24
x57)
Az mondjuk vicces, hogy a tranyó felváltva hisztériázik, hogy otthon üldözik a kékek és ezért nem mehet haza, illetve hogy külföldön nem akar élni, mert nem tud egy szót sem, így nem élhet máshol, csak otthon.
Sneci meg próbálja kiszolgálni a borderline-t, mert ugye olyan jól kezeli, és mert mindkét verzióval ki tud egyezni, mert így is, úgyis átverheti valamelyik adórendszert. A valóságban mindenképpen taknyos lesz a nózi Tibi és az adó miatt is.
Sneci meg próbálja kiszolgálni a borderline-t, mert ugye olyan jól kezeli, és mert mindkét verzióval ki tud egyezni, mert így is, úgyis átverheti valamelyik adórendszert. A valóságban mindenképpen taknyos lesz a nózi Tibi és az adó miatt is.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 28, 2022 17:05:25
x12)
Ugye gyagyás nem felejtetted el megemlíteni a tulajnak hogy még két csövest akarsz beköltöztetni az egyszemélyes szobakonyhába?Nagyon boldog lesz,lehet visz át egy kis kebabot is.Van kakukkció új pecóra? :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 17:08:33
x39)
Endre!
Szerintem az egyetlen jó ötlet, Pest lesz!
www.youtube.com/clip/Ugkxys4gh6RfEDQgzpdoDT4eaUAyuQtrfU4T
Ejj, de ki lesz taposva a beled te féreg!!!
Szerintem az egyetlen jó ötlet, Pest lesz!
www.youtube.com/clip/Ugkxys4gh6RfEDQgzpdoDT4eaUAyuQtrfU4T
Ejj, de ki lesz taposva a beled te féreg!!!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 28, 2022 17:12:03
x6)
Huuu de adnék egy ma esti csatorna törlést:D
Hetyetye ne ezt ne.
Jonciii
(
x8)
Nov 28, 2022 17:13:07
x8)
Semmi nem marad örökké titokban, csak rosszul hangzott el, felhőének, nem mérnök
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 28, 2022 17:14:21
x13)
Huuu de adnék egy ma esti csatorna törlést:D
Live megkezdése után 5 perccel viccesebb lenne
-
Nov 28, 2022 17:27:15
Vége mindennek
Nem tudom hogy vagytok vele én sok aljasságot kinézem volna endréből de ezt nem gondoltam volna!
Nov 28, 2022 17:27:15
Merci
Nov 28, 2022 17:28:03
Szia zserbóca, szia dézike. Nem, nem voltam ma dolgozni, hát egész éjjel fostam, ez van bazmeg, szia józsef, hát ez van ... fostam.
Nov 28, 2022 17:28:03
Endre
Nov 28, 2022 17:31:23
Szia zserbóca, szia dézike. Nem, nem voltam ma dolgozni, hát egész éjjel fostam, ez van bazmeg, szia józsef, hát ez van ... fostam.
Hoztam kis maradek kutyakajat a sarki kukabol.
Meg visszavittem az uvegeket es hoztam ket soriket.
Nov 28, 2022 17:31:23
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 28, 2022 17:35:46
x48)
Tranyó valahol legbelül szerintem egy kicsit megkönnyebbült. Nem kell elmenni melóba + már a befordított fasza is ki volt a fikaevő, hisztiző, rendetlen, kopaszodó, kövér, alkoholista, munkanélküli, viagramajszoló, fürdéskényszeres, flúgos gyernőttel akivel hónapokig össze volt zárva. Nekem volt kényelmetlen nézni, amikor abba a szerencsétlen PS5 kontrollerbe kapaszkodott, hogy még pár perccel kitolhassa a kényszerített fütyizést. Hiányzik neki Judga és odakint a német nyelvtudás nélkül már nem tudott bomolni se az utcán. Természetesen, ha hazaköltözik akkor sem fog elmenni dolgozni.. ahogy azt az előző 2-3 év alatt se tette meg, idegi kimerülésre hivatkozva. Otthon viszont a jólelkü trollégák itatni fogják a 70 fokos házipáleszokkal és az ipari mennyiségben sütött karácsonyi bejglikkel.
A következő felvonás most a Budapesti Tranyókergetés lesz. Folyamatosan stalkingolni és követni fogja Sneci a tranyót, és megpróbál majd megint hozzácsapódni, mint tavaly a karácsonyi speciálkor :)
kissendrevagyok
A következő felvonás most a Budapesti Tranyókergetés lesz. Folyamatosan stalkingolni és követni fogja Sneci a tranyót, és megpróbál majd megint hozzácsapódni, mint tavaly a karácsonyi speciálkor :)
-
Nov 28, 2022 17:36:00
Endre! Verjem a megnyúlt zacskódba bele, remélem a sok felesleges előfizetésed mellet RTL Most is van. Kijött ugyanis egy, a király (Zámbó Jimmy a gyengébbek kedvéért) életéről szóló sorozat. Szeretettel küldöm a tolvajtranyó "kedvesednek".
www.rtlmost.hu/a-kiraly-p_22934
Na minőségi sorozatfogyasztás, csá.
www.rtlmost.hu/a-kiraly-p_22934
Na minőségi sorozatfogyasztás, csá.
Nov 28, 2022 17:36:00
sodika
Nov 28, 2022 17:36:56
Nem nézek tévét kb. 13 éve.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nov 28, 2022 17:36:56
Sörike
(
x3)
Nov 28, 2022 17:37:44
x3)
tibi2435645
(
x2)
Nov 28, 2022 17:38:40
x2)
Nov 28, 2022 17:38:40
Hány éve eszed a fikád? Nov 28, 2022 17:38:40
Hahó
(
x135)
Nov 28, 2022 17:39:35
x135)
persze, te csak tv-sorozatokat nézel, szomszédokat, az végül is nem tévé, mert monitoron nézed.
idióta vagy.
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 28, 2022 17:40:22
x48)
Sodronyka
(
x4)
Nov 28, 2022 17:40:31
x4)
És ugye nem
Is fórumozol már egy ideje?
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Is fórumozol már egy ideje?
rezsidémon
(
x8)
Nov 28, 2022 17:40:57
x8)
Csak illegálisan torrentezel.Szóval miért írtál ide? Merci elment vagy ideges? :D
Legyen ön is proliomos
Nov 28, 2022 17:41:04
Vajon mikor hagyja ott Kaffka Tibor,Kiss Endre Farkast ?
A: december 6. A Télapó szánján távozva.
B: december 24. Szentestén
C: december 31. Szilveszterkor
D: január 17. A gyagyás szülinapján
Nov 28, 2022 17:41:04
halászlé
(
x24)
Nov 28, 2022 17:41:52
x24)
na mesélj púpom, átment a kerékpár a TÜV-ön?
Sörike
(
x3)
Nov 28, 2022 17:41:55
x3)
Attól még egy magyar előfizetése igazán lehetne ha más nem Márknak fizethetné...
rezsidémon
(
x8)
Nov 28, 2022 17:42:02
x8)
Kurvára ne próbálj meg terelni!
Na mit írtál a melócsának és az AMS-nek?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Na mit írtál a melócsának és az AMS-nek?
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2022 17:42:06
x17)
soha többe ne irj ide drogos szar!
halászlé
(
x24)
Nov 28, 2022 17:42:37
x24)
Vajon mikor hagyja ott Kaffka Tibor,Kiss Endre Farkast ?
szisza szülinapja kimaradt, tán 1212?
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 17:43:30
x39)
Legalább ennyi ideje nem áll fel a cerka sem!
Te impotens suttyó.
Nagyon nevetek!
Endre!!!
Ha homokosként nem áll a cerka, akkor te leszel megbaszva!.
Amúgy is.
Minegy.
Andi.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 28, 2022 17:43:43
x13)
És a Bayer Show az mi? Te magad mondtad, hogy onnan tájékozódsz a nagyvilág dolgairól, te fogyaték :DD
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 28, 2022 17:44:24
x4)
Endre!
Mit szólsz ahhoz, hogy lebuktál?
Megloptad a Tibit több millió forinttal csak azért, hogy magadhoz láncolhasd.
Átlátunk rajtad, gyagyás!
SyntaxError
(
x24)
Nov 28, 2022 17:44:43
x24)
Látszik is hisz "remekül" ottragadtál a 13 évvel ezelőtti Maunika' show színvonalán.
sodika
Nov 28, 2022 17:46:34
Lesz itt még öt szoba is.
Meg torkodon ugrálás.
Ennyike. :)
Nov 28, 2022 17:46:34
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 28, 2022 17:47:26