"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
I kezelem!
Ehhez tudni kellene, melyiket rugta szet reszegen, hanyta le sorrel, vagy recskazta ossze. Ezek ugyanis mind csokkentik a maradvanyertekuket.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
jogos, Trolléga, jogos..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Inkább nyissuk meg a gázt. Nem viccelek, ha a fizikai munka és az öngyilkosság közt kéne választania a pedofilnak, szerintem nem is habozna.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
mondjuk napi 10 sör 8 euróért is 240 eur havonta. plusz a tranyó cigije, az 100, meg néha 1 üveg jager 15, az 355. Az 1500-1700 segélyből.
800 albérlet
200 raktárak
600 hitelek
nem csodálom, hogy csak az ingyenkonyha marad. inkább azon csodálkozom, hogy miért nem ment még csődbe.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
What segély?
Nagyon jó ez a videó. A hülye Vahur 5 trollból 1 mondattal csinál 400 trollt, meg bevallja, hogy buzulni akar! :D
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hogy ne lenne, az autiexcelt méretéből adódóan csak asztali kliens képes megnyitni. És igaz, hogy az o365 5 PC-n is igénybevehető egy előfizzetéssel, de a robosztus működés érdekében Endre speciális igényeihez igazítottuk a szmámlázást.
Na adományozás, csá!
feher logo: img.sodika.dk/imgur.com/HELlP98.png
fekete logo: img.sodika.dk/imgur.com/k2iGRhX.png
lmbtq logo img.sodika.dk/imgur.com/UiR5jgQ.png
Őket nézi le legjobban a pedofil.
Mert pedofil
- nem szerencsétlen sorsú
- nem ember
- nem hogy keményen, sehogy sem dolgozik,
- nincs családja, ahogy elfogy a pénze, még a kitartott tranyója is magára hagyja.
Azt érti valaki, hogy ha konyhai munkával jön ki a matek, akkor miért nem dolgozik ott EGYÜTT Púpos&Tranyó? Esténként mehetne a masni cv az átverni kívánt IT cégeknek, napközben meg hordhatnák haza mindketten a pénzt a melócsából.
Ja igen, csak ott dolgozni kéne. Két munkaundoros, rossz ratyi.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Valljuk be elég jól csinálta!
SODI: -25.000€ / 6 év
SODI és TIBI: -50.000€ / 1év
1év alatt 10milliót elbaszni és megduplázni a hiteleit azért teljesítmény, mindezt úgy, hogy egyiknek se lett belőle kézzelfogható semmije... se kocsi, se lakás, se munka, se albérlet, szószerint semmi "maradandó" nem maradt belőle! csak a pia-cigi-drog stb. még a összegecizett műszaki cuccait is elhagyta
NSZKSZ!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Azt már én is akartam fényképezni :)
várj, úgy duplázta meg a hiteleit, hogy sneci eközben 7200 eurót törlesztett is.
vagyis 10+3, azaz 13 milliót baszott el sneci tibire egy év alatt.
havi 1 milliót.
Sneci, ez már lifedanger helyzetnek tekinthető?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Imádtam élőbe is nézni ezt! :D
Mondjuk valljuk be a csaj annyira túltolta, mintha vérbeli soditroll lett volna (lehet az volt)!
Biztos nem a véletlen összejátszása, hogy mellette egy sarokkal van egy ingyenkonyha. LOL
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hitelkártyánál max kamatokat fizetett, és amilyen hülye a legszarabbat sózhatták rá
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
havi 1 millió, havi átlag 4 baszás
Mifaaaaaaaaaaaan
havi 600 a személyi hitel törlesztője. 12 x 600 = 7200.
Jó maradj már, majd szerzek még egy hitelkártyát és akkor abból kifizetem az egészet. így megszűnik az összes többi törlesztésem és csak 1 hitelkártyát kell fizetni. ENNYI!
Az még hagyján, de onnan párszáz méterre, a szabolcs utcában:

Neee, neee, neee ezt most ne! Tiltalak a ghecibe!
Golda Holdings. A kamatot természetben kell fizetni: elvonó.
6 évig 25.000-t költött, de az elmúlt egy évben a másik 25.000 az MIND a tranyó hibája?
Legfeljebb 12.500-t verhetne a tranyóra, de a Tibi végezte a házimunkát, főzött, mosott, takarított, kábelt pakolt (és fektetett az utcán).
Kb 5000 eurót kérhetne Tibitől, a másik 20ezer a saját sara. Tízszeresét, húszszorosát akarta elkölteni, sikerült is. Szerencsétlen balek balfasz.
Ugyanazert, amiert nem hasznal LibreOffice -t, amiert kondiberlete van, amiert harom laptopja, ket asztali gepe, ot tabletje es vagy tiz telefonja van egyszerre.
Endre vasarlasfuggo, egyszeruen az a remeny elteti, hogy ha megveszi az ezredik szart, az majd rendbehozza az elbaszott eletet, amit o nem tudott.
Semminek sem tudja az okat, nem erti a vilagot maga korul. A fejeben egy homalyos osszefuggeskent el, hogy a dragabb az jobb is. Igy azt hiszi, minel tobb penzt ad ki, annal jobb lesz neki is.
Amugy semmi hasznat sem latja az office-nak sem. Csak azt hiszi, ha jo sok penzt ad ki a szovegszerkesztore, akkor sokkal jobb CV -ket ir majd. Meg szereti az erzest, hogy neki erre is telik.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Bullshit! Ez a szerencsétlen autista addig nem fogja fel (bár utána se), amíg a Tibi ott van mellette, 40év alatt nem kapott annyi "szeretetett - gondoskodást" (értsd kimossa a szaros gatyáját és valami rend féleséget csinál az ő szemébe) - anyjától se, mint az elmúlt hónapok óta Tibitől... olyan szinten kötődik már hozzá, hogy amikor Tibi dobbant, sneci első feladata az lesz, hogy kövesse mindenhova, így munkát-lakást-raktárt mindent otthagy a gecibe és jön csövezni pestre is akár / goldamamához...
csak tibi már max. 1hetet marad ott - fogadunk!? Dec.6 mikulás már Pest, sőt szülinap 12.12-t tuti nem várja meg a gyagyával... vagy basszus addig kikéne húznia még hogy egy ájfonnal lehúzhasssa (de mivel ő is látja hogy no money - nem fog várni)
Mikor a tranyó rákérdezett, hogy használja-e, csak a Wordöt mondta, mert nem jutott eszébe, hogy az Excel is Office termék. De az Excel helyett használhatna kockás füzetet is, mert egyetlen függvényt sem tud használni, kizárt, hogy észrevenné a hiányzó funkciókat. Úszkálnak a számok a cellákban, mint az üres tökfejében.
ez volt az igazi autilogika, egyszerűen felfoghatatlan, hogy mi a faszom az előremenekülés egy 150 eurba kerülő, kibaszott drága kondibérletben, amit nem is használ?
a sodi.
vérdíj target nr. 1
Ohh, helló...
A kedvenc képgalériám!!!!
Őtvenezres, proli, picsaszáj!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ez szerintem is így lesz. Mivel nem fogja tudni fizetni a raktárat és ahhoz meg túl lusta hogy megszervezze a cuccai átszervezését Pestre ezért el fog bukni mindent. A tranyó nyakán fog loopolni Pesten hogy miatta mindent ott kellett hagyjon és elvesztett mindent Tiborunk miatt. Erre Tibor mérges lesz mivel megmondta hogy a fasza ki van a gyyagyással és agyonveri. Gyagyás 1-2 ilyen verés után még kap 4-5 verést meg megalázást trolloktól és hazamegy poopszászra ahol kb 1-2 hónapig fogják elviselni. Közben a tranyórol fog loopolni és a tönkrement életéről + arról hogy öngyilkos hajlamai lettek mint legutóbb. Ez szinte 1000%-os forgatókönyv csak a megvalósulás várat magára. Nemtom mi a faszt cisnálnak még ezek ketten.
Türelem, mint láthatjuk Endrének van még pénze.
Köszönöm! Ezt már nem tudtam lekapni.
Készülünk itt a Blahára, ez a cseles koldus meg közben befészkelte magát Angyalföld legfrekventáltabb részére :DD
Bocs, hogy beidézem az egészet, de ez tűpontos.
Az mindegy ha Tibi dobbant pikk pakk elmegy vonatjegyekre, ide-oda utazgatásokra
Éhezők viadala rendezői változat?
Hetyetye ne ezt ne.
A tanszék shaját megoldás lenne merch termékeket kiadni. Nagyon röhögnék, hogy a gyagyás a faszságaival legfeljebb tönkre mehet, előre viszont nem, de a tanszék hasznot tudna belőle húzni. Vajon lenne megint véres cipellős torkokon ugrálós loop a korcstól? :))
Az az ! Most már szerepet kaphatna az arab tulaj is a filmben mert kezd unalmas lenni. Péntek 13 egy gyors késsel.
SODI! Ugye nem akarod megvárni hogy a csúnya arab bácsik rakjanak ki a lakásból miután kiderült hogy nincs több albi pénz? Gyorsan szökjetek meg Pestre
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ne hallgass rá, csak későn kezdtél el játszani vele, amikor már mindenki mással játszott.
Need for Speed Unbound (PC, PS5, Xbox Series S/X) - 2022. december 2.
Ezt muszáj lesz megvenned
nevettem, de a kontextusból ne tessék kiragadni!
hehe
Ha már nem ment el dolgozni Tibi, azonnal kezd el zaklatni, hogy indítsa a tik-tok livot! A bevétel kiesést PÓTOLNI KELL!
Álmodjatok Rémeket!

Tibi néni mai menüje leakelődött hahó!!!!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
nem lehet, hogy a gyagyás értékesíti a setup egyes darabjait? Kicsit elvesztem, hogy a cuccai hol vannak, de a valve index mondjuk sokat ér, talán eladta volna? vagy inkább akkor nyissuk ki a gázt?
hehe
amikor kibérelte, az volt a mondás, hogy februárig, azaz január végéig maradhatnak.
lehet kikönyörögték, hogy lelakhassák a kauciót, ami 2 havi bérleti díj, azaz decemberre és januárra nem kell fizetniük.
azért is valószínű ez, mert máshogy egyszerűen nem jön ki a matek. egy-két héten belül csődbe kéne menniük a számítások szerint.
Ha ez így van, Oszama kibaszott ostoba.
Onlyfaszon vagy valami homokos recskaoldalon "vállalkoznak" titokban. Bár ehhez egyik sem ennyire értelmes.
spanokkal mi is most röffentettük be a jó leveskét

Na, BRÉK-ó, BRÉK-ó, Endre!
Pedofil alapon kedvezményt kapsz és kondizhattok is együtt.
Amit leírtál így igaz, de ennek nem az az oka, hogy nem képes felmérni, hogy mi van.
Sneci nem autista, de szerintem még csak nem is autisztikus. Kényszeres, ezért kifacsart szabályokat követ a gondolkodása, emiatt hiszik róla egyesek tévesen.
Nagyon is képes felfogni, hogy mi történik vele és körülötte, ez jól megfigyelhető akkor, amikor manipulálni próbál. Tegnap mikor Mergát győzködte, látszott, hogy nem mondja ki, amit gondol (és loopolt két-három napja órákig), hanem amivel azt hitte, elérhet valamit. Ugyanígy marad meg a melócsákban. Korábban többször is elmondta, hogy butábbnak és ártalmatlanabbnak mutatja magát, mint amilyen (pl. direkt leejti a fejhallgatóját, hogy esetlenebbnek, izgulósabbnak hasson és a kollégák azt higgyék, hogy minimális stressz hatására is zavarba jön, ezért nem tud beszélni, ezért nem tudja elmondani, hogy mit csinált az elmúlt napokban stb. Szerintem egyébként ez nagyban hozzájárul a kirúgásokhoz: totál más képük van sneciről, mint amivel szembesülnek a nőverő videóknál, és az rohadt nyomasztó, mikor azt hiszed valakiről, hogy egy ártatlan kis gnóm, erre kiderül, hogy Mr. Hyde. Ez sokkal rosszabb, mintha első látásra is kinéznéd valakiből, hogy képes lenne rá.
Ami hiányzik sneciből, az az empátia bármilyen formája: se nem képes felismerni, átvenni más hangulatát, se nem tudja aggyal kiszámítani, hogy más mit érez (ezért fenyegetőzik és könyörög felváltva, mikor nagyon el akar érni valamit), ezért a manipulációja speciális esetekben működik. De utóbbival próbálkozik azért és a hétköznapi helyzetekben általában elegendő, amit el tud érni. Pl. ha Merga gyűlölettől eltorzult arccal megy felé, akkor menekül. Ez egyfajta fogyatékosság, de nem akadályozza meg az általános valóság érzékelésében.
Viszont ő úgy döntött már fiatalon, hogy nem hajlandó tudomást venni a valóságról, nagyon is tudatosan. Erről többször is beszélt az évek folyamán, kezdve a „pénz nem létezikkel”, aztán jött a „teknős álmodik mindent”, a mindenki csak npc, az „ernyő a valóság ellen”. Hamar megtalálta a „filozófiát” is erre: a vonzás törvényét.
TLDR: Minden kognitív eszköze megvan ahhoz, hogy felfogja, mi történik körülötte, de tudatosan elhárítja, mert azt hiszi, hogy az a jobb neki és nem a problémákkal való szembenézés. Plusz lusta, mint a tranyó és nem akar foglalkozni a valósággal.

Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Mi viszi rá az embereket , hogy egy ilyen retket pénzeljenek vajon?
Mind agyhalott. Olyan Zserboca- felek.

Endre! Új munkalehetőség: Ezzel a kinézettel, mehetnél a Netflixre, a Wednesday második évadjába! Totál beleillesz az Addams familybe!
Álmodjatok Rémeket!
Ez számomra is rejtély. Nem sok még az Endrénél is pondróbb, ütni valóbb embert tudnék felsorolni a Gyuluson kívül.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre! Új munkalehetőség: Ezzel a kinézettel, mehetnél a Netflixre, a Wednesday második évadjába! Totál beleillesz az Addams familybe!
Hat… azért ok szebbek:D
És mi viszi rá az embereket, hogy azt a rákos tiktokot használja? Trash-ek következő mentsvára lesz, már a Gammer cintányér is próbálkozik ott rövidebb lájvokkal, meg már azt hiszem Tibi is csinált oda egy-kettőt. Csoda, hogy még csak ennyi.
A spórolás proli dolog.
rezsidémon
(
x8)
Nov 30, 2022 13:39:06
x8)
sodika, nézd a jó oldalát a pénzhiánynak, legalább tudod tartani a napi max. 3 sört, amit tavaly október elsejétől igértél!
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
bolgár jeti
(
x30)
Nov 30, 2022 13:39:07
x30)
Nem akarom tibit megvédeni, de szerintem ő még örülne is neki, ha dolgozhatna

Fifike
Nov 30, 2022 13:39:18
Endre megmondta:
A megélhetéshez, 3-szor többet kell keresnie, mint a tranyónak.
Mivel Tibi, pontosan 0 ft-ot keres, akkor 0*3=0.
Valami gond van Endi!
Valami gond van Endi!
I kezelem!
Nov 30, 2022 13:39:18
Mitokondrium
(
x7)
Nov 30, 2022 13:39:22
x7)
szereném kérni a T. Tanszéket, hogy a csődeljárás és a fúzió megkezdése előtt készítsünk leltárat.
csináljunk kedvet endrének a kacatjai értékesítéséhez; nézzük meg a kacatok könyv szerinti értékét!
aki ért hozzá, esetleg felsorolhatná, hogy milyen IT eszközei vannak és hogy kb. mennyiért lehetne eladni őket....
csináljunk kedvet endrének a kacatjai értékesítéséhez; nézzük meg a kacatok könyv szerinti értékét!
aki ért hozzá, esetleg felsorolhatná, hogy milyen IT eszközei vannak és hogy kb. mennyiért lehetne eladni őket....
Ehhez tudni kellene, melyiket rugta szet reszegen, hanyta le sorrel, vagy recskazta ossze. Ezek ugyanis mind csokkentik a maradvanyertekuket.
halászlé
(
x24)
Nov 30, 2022 13:40:21
x24)
jogos, Trolléga, jogos..
bolgár jeti
(
x30)
Nov 30, 2022 13:40:35
x30)
Amúgy vajon ez a hülye melyiket választaná ha oda állítanák egy 2 meg egy 4 talicskás keverő elé hogy melyikkel akar dolgozni? Ugye a 2 a kissebsége miatt nehezebb lapátolni az anyagot, de könnyebb kiönteni. A 4 könnyebb lapátolni de nehezebb kiönteni? Főleg a 8-10 órába.
Inkább nyissuk meg a gázt. Nem viccelek, ha a fizikai munka és az öngyilkosság közt kéne választania a pedofilnak, szerintem nem is habozna.
Hahó
(
x136)
Nov 30, 2022 13:41:52
x136)
sneci, az feltűnt neked, hogy már nem telik napi 1 tálca sörre?
összesen 10 doboz akciós sört tudtok venni naponta, 8 euróért. nagyon nevetek.
összesen 10 doboz akciós sört tudtok venni naponta, 8 euróért. nagyon nevetek.
mondjuk napi 10 sör 8 euróért is 240 eur havonta. plusz a tranyó cigije, az 100, meg néha 1 üveg jager 15, az 355. Az 1500-1700 segélyből.
800 albérlet
200 raktárak
600 hitelek
nem csodálom, hogy csak az ingyenkonyha marad. inkább azon csodálkozom, hogy miért nem ment még csődbe.
Pietr
(
x2)
Nov 30, 2022 13:42:12
x2)
Endre! Most a milliomodik eset után elhiszed végre hogy amit megjósolunk neked az úgy is lesz? És nem azért mert jósok vagyunk hanem mert értelmesen gondolkodó normális emberek.
Megmondtuk hogy ha Linzbe költözik kibasznak a lakásból, megmondtuk hogy ha bármit veszel neki szétbassza, megmondtuk hogy sose fog dolgozni, megmondtuk hogy hiába költesz rá egy euró centet sose fogja igazán meghálálni, megmondtuk hogy miatta fogsz tönkremenni és bazdmeg még egymillio dolgot.
Ember egy levágott faszu elmebeteg hajkléktalan férfivel élsz együtt aki arról híres hogy az utcán a járókelők lába alá fosik szarik és agyonveri a szintén alkesz elmebeteg Judkát.
MIT VÁRTÁL? :D
-Kopp kopp.
-Ki az?
-A valóság.
-Nee nee nee neee. Ezt most neee. Letiltalak a kurva anyád
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Megmondtuk hogy ha Linzbe költözik kibasznak a lakásból, megmondtuk hogy ha bármit veszel neki szétbassza, megmondtuk hogy sose fog dolgozni, megmondtuk hogy hiába költesz rá egy euró centet sose fogja igazán meghálálni, megmondtuk hogy miatta fogsz tönkremenni és bazdmeg még egymillio dolgot.
Ember egy levágott faszu elmebeteg hajkléktalan férfivel élsz együtt aki arról híres hogy az utcán a járókelők lába alá fosik szarik és agyonveri a szintén alkesz elmebeteg Judkát.
MIT VÁRTÁL? :D
-Kopp kopp.
-Ki az?
-A valóság.
-Nee nee nee neee. Ezt most neee. Letiltalak a kurva anyád
mifaaan
(
x1)
Nov 30, 2022 13:43:10
x1)
What segély?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 30, 2022 13:43:21
x13)
Nem értem, pedig Endre pedagógia/pszichológus szakot is végzett az etyetemen, mégsem tudta a tranyógecit munkára bírni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 30, 2022 13:43:44
x37)
Csak én nem értem, miért fizet elő Office-re Endre, ha a Windows 10-ben alapból integrálva van a OneDrive-on keresztül használható, teljes értékű, ingyenes online Office? Biztos van 1-2 funkció, ami nincs benne, de azokra neki nincs szüksége.
Közöd
(
x2)
Nov 30, 2022 13:44:09
x2)
max5enutálnak
(
x47)
Nov 30, 2022 13:44:54
x47)
Meg van a megoldás
Balszerencse
Nov 30, 2022 13:45:29
Endre, te tényleg azt hitted, hogy ez a maga alá hugyozó, undorító emberszabású beáll dolgozni 0 nyelvtudással, majd együtt netflixeztek egy fárasztó nap végén?
Csináltál az évek során sok baromságot, de ez túltesz mindegyiken. Ingyen élni és lehúzni ment téged oda, nem azért, hogy dolgozzon, te szerencsétlen balfasz. Ebben eddig lehetett eljutni.
Csináltál az évek során sok baromságot, de ez túltesz mindegyiken. Ingyen élni és lehúzni ment téged oda, nem azért, hogy dolgozzon, te szerencsétlen balfasz. Ebben eddig lehetett eljutni.
Nov 30, 2022 13:45:29
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 30, 2022 13:45:34
x23)
Endre, készülsz már az újabb kibaszásokra a kocsmákból?
Hogy feltörölte veled a kibaszott padlót ez a hölgy! Nem is bírta az egód, szétbaszott az ideg :D
trashvod.com/w/aAQiGMMZTGGSRdkAhDKYdY?start=35s
Annyi lesz a különbség, hogy mostantól örülhetsz ha be tudsz ülni egyáltalán valami körúti lebujba, mint összehugyozott utolsó csöves. Én már most nevetek!
Hogy feltörölte veled a kibaszott padlót ez a hölgy! Nem is bírta az egód, szétbaszott az ideg :D
trashvod.com/w/aAQiGMMZTGGSRdkAhDKYdY?start=35s
Annyi lesz a különbség, hogy mostantól örülhetsz ha be tudsz ülni egyáltalán valami körúti lebujba, mint összehugyozott utolsó csöves. Én már most nevetek!
Nagyon jó ez a videó. A hülye Vahur 5 trollból 1 mondattal csinál 400 trollt, meg bevallja, hogy buzulni akar! :D
Endre (a meleg)
Nov 30, 2022 13:45:42
Nem a tyiboj hibája a cica el akajt ma menni dojgozni de josszuj lett. Ez is a tyjojjok hibája mej fejtajtották hoty igyon és beszéjgessen.
TI HIBÁTOK KUJVA ANYÁTOK
TI HIBÁTOK KUJVA ANYÁTOK
Nov 30, 2022 13:45:42
Bill
Nov 30, 2022 13:46:52
Csak én nem értem, miért fizet elő Office-re Endre, ha a Windows 10-ben alapból integrálva van a OneDrive-on keresztül használható, teljes értékű, ingyenes online Office? Biztos van 1-2 funkció, ami nincs benne, de azokra neki nincs szüksége.
Hogy ne lenne, az autiexcelt méretéből adódóan csak asztali kliens képes megnyitni. És igaz, hogy az o365 5 PC-n is igénybevehető egy előfizzetéssel, de a robosztus működés érdekében Endre speciális igényeihez igazítottuk a szmámlázást.
Na adományozás, csá!
Nov 30, 2022 13:46:52
Hahó
(
x136)
Nov 30, 2022 13:48:12
x136)
a tranyó magasan képzett egészségügyi szakember, ennek megfelelő munkát kell neki találnod, sneci!
biztos van bécsben is van egy berci bácsi akit le tud pippantani két ágytálazás között. szívesen!
biztos van bécsben is van egy berci bácsi akit le tud pippantani két ágytálazás között. szívesen!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 30, 2022 13:49:09
x30)
Vízjelem sajnos nincsen, de itt van!
feher logo: img.sodika.dk/imgur.com/HELlP98.png
fekete logo: img.sodika.dk/imgur.com/k2iGRhX.png
lmbtq logo img.sodika.dk/imgur.com/UiR5jgQ.png
balek
(
x10)
Nov 30, 2022 13:49:27
x10)
Az volt a kedvenc részem az éjszakai cirkuszból, amikor a fosszagú csöves azt ecsetelte hogy ha az rtl csinálta egy internetes platformot, akkor őket (Tibit és Jutkát xd) milliók néznék. Tibike, 4-500 ember néz, de csak akkor ha balhé van :DDD
Szerencsétlen sorsú emberek, akik keményen dolgoznak, hogy a családjukat tisztességben felneveljék.Őket nézi le legjobban a pedofil.
Mert pedofil
- nem szerencsétlen sorsú
- nem ember
- nem hogy keményen, sehogy sem dolgozik,
- nincs családja, ahogy elfogy a pénze, még a kitartott tranyója is magára hagyja.
Azt érti valaki, hogy ha konyhai munkával jön ki a matek, akkor miért nem dolgozik ott EGYÜTT Púpos&Tranyó? Esténként mehetne a masni cv az átverni kívánt IT cégeknek, napközben meg hordhatnák haza mindketten a pénzt a melócsából.
Ja igen, csak ott dolgozni kéne. Két munkaundoros, rossz ratyi.
shej
Nov 30, 2022 13:49:40
Endre, te tényleg azt hitted, hogy ez a maga alá hugyozó, undorító emberszabású beáll dolgozni 0 nyelvtudással, majd együtt netflixeztek egy fárasztó nap végén?
1év alatt 10milliót elbaszni és megduplázni a hiteleit azért teljesítmény, mindezt úgy, hogy egyiknek se lett belőle kézzelfogható semmije... se kocsi, se lakás, se munka, se albérlet, szószerint semmi "maradandó" nem maradt belőle! csak a pia-cigi-drog stb. még a összegecizett műszaki cuccait is elhagyta
Nov 30, 2022 13:49:40
Baromarc
(
x1)
Nov 30, 2022 13:50:10
x1)
feher logo: i.imgur.com/HELlP98.png
fekete logo: i.imgur.com/k2iGRhX.png
lmbtq logo i.imgur.com/UiR5jgQ.png
fekete logo: i.imgur.com/k2iGRhX.png
lmbtq logo i.imgur.com/UiR5jgQ.png
NSZKSZ!
balek
(
x10)
Nov 30, 2022 13:50:17
x10)
Nov 30, 2022 13:50:17
én is dolgoztam konyhán tizenévesen, egyszerű, dolgos asszonyok és férfiak tüsténkednek ott többnyire. valóban nem a társadalom krémjéről beszélünk, de ezek az emberek messze, mondhatni fényévekkel magasabban állnak a társadalmi ranglétrán, mint a tibi és lyudka féle hulladékok. ők esetleg biomasszának lennének jók, esetleg trágyának.
Elnézést, erre akartam reagálni. Nov 30, 2022 13:50:17
Jonciii
(
x8)
Nov 30, 2022 13:50:49
x8)
Meg van a megoldás
Hahó
(
x136)
Nov 30, 2022 13:52:32
x136)
várj, úgy duplázta meg a hiteleit, hogy sneci eközben 7200 eurót törlesztett is.
havi 1 milliót.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Nov 30, 2022 13:52:34
x1)
Mekkora geci ez a Löven úr meg ez a Jager úr,hogy nem engedtél el a mejcit a munkába.
Nemzetközi vasút
Nov 30, 2022 13:53:16
Basszátok meg felszállt rám egy mocskos hajléktalan beszart alkoholista tranvesztita férfi. El se megyek Pestig, kisiklok a faszomba
Nov 30, 2022 13:53:16
Karib
(
x10)
Nov 30, 2022 13:53:25
x10)
Nagyon meglepődtünk
Sneci, ez már lifedanger helyzetnek tekinthető?
trollsz
Nov 30, 2022 13:53:45
Imádtam élőbe is nézni ezt! :D
Mondjuk valljuk be a csaj annyira túltolta, mintha vérbeli soditroll lett volna (lehet az volt)!
Nov 30, 2022 13:53:45
Santa
Nov 30, 2022 13:53:46
Kivételesen segítek endre:
Kérjetek még Golda mamától szigorúan kölcsönt.
Hozzátok el a setupot a raktárból.
Utazzatok el a cicával középeurópa legszebb karácsonyi vásáraiba.
Heti 2 karácsonyi market review flokk, az egyik szigorúan péntek délután 4-kor.
Hidd el foshni fogja!
Szívesen
Kérjetek még Golda mamától szigorúan kölcsönt.
Hozzátok el a setupot a raktárból.
Utazzatok el a cicával középeurópa legszebb karácsonyi vásáraiba.
Heti 2 karácsonyi market review flokk, az egyik szigorúan péntek délután 4-kor.
Hidd el foshni fogja!
Szívesen
Nov 30, 2022 13:53:46
max5enutálnak
(
x47)
Nov 30, 2022 13:53:53
x47)
Biztos nem a véletlen összejátszása, hogy mellette egy sarokkal van egy ingyenkonyha. LOL
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 30, 2022 13:54:09
x13)
havi 1 milliót.
havi 1 milliót.
Hitelkártyánál max kamatokat fizetett, és amilyen hülye a legszarabbat sózhatták rá
Ásó27
(
x68)
Nov 30, 2022 13:54:25
x68)
havi 1 milliót.
havi 1 milliót.
havi 1 millió, havi átlag 4 baszás
Hahó
(
x136)
Nov 30, 2022 13:54:53
x136)
Matematikus
Nov 30, 2022 13:56:33
Matematikai optimalizálás segítségével kiszámoltam, hogy Endre esetében egy öt fős életközösségre lenne szükség.
Így Endre mindegyik marfan-szindrómás ujjacskájára jutna egy szabad orrlyuk, így időben teljesen optimálisan juthatna takonyhoz.
Így Endre mindegyik marfan-szindrómás ujjacskájára jutna egy szabad orrlyuk, így időben teljesen optimálisan juthatna takonyhoz.
Nov 30, 2022 13:56:33
Kleine Tranyó
Nov 30, 2022 13:56:56
Sziasztok!
Ma összeverem Sodit élő adásban a kleine márió csatornán mert reggel óta a kurva munkán luppol. Megmondtam neki hogy nem megyek bazdmeg me nem. Me nem. Me nem bazdmeg a szakácsoknál is bazdmeg kell nyelvtudás hogy így szeleteld a répát vagy úgy. Ennyi. És én innen lelépek a faszomba. Na bej
Ma összeverem Sodit élő adásban a kleine márió csatornán mert reggel óta a kurva munkán luppol. Megmondtam neki hogy nem megyek bazdmeg me nem. Me nem. Me nem bazdmeg a szakácsoknál is bazdmeg kell nyelvtudás hogy így szeleteld a répát vagy úgy. Ennyi. És én innen lelépek a faszomba. Na bej
Nov 30, 2022 13:56:56
tyodika
Nov 30, 2022 13:57:20
Jó maradj már, majd szerzek még egy hitelkártyát és akkor abból kifizetem az egészet. így megszűnik az összes többi törlesztésem és csak 1 hitelkártyát kell fizetni. ENNYI!
Nov 30, 2022 13:57:20
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 30, 2022 13:57:36
x7)
Nincs más hátra, keresni kell egy köztes megoldást, hogy egy munkahelyen dolgozhassanak. Mivel nem közös metszet az ápolóság és a kódhentesség, így marad az árufeltöltés meg a mosogatás.
Úgy tudnád igazán ösztönözni a tranyót a munkára, ha kézen fogva indulnátok el minden reggel 5kor a billába, csak ezúttal nem sörért.
le vagy tiltva, kurva anyád
Úgy tudnád igazán ösztönözni a tranyót a munkára, ha kézen fogva indulnátok el minden reggel 5kor a billába, csak ezúttal nem sörért.
ascites
(
x57)
Nov 30, 2022 13:57:44
x57)
Fifi, mindez csak azért történt, mert nem hittél eléggé a tranyóban. Arra gondoltál, hogy nem fog bemenni dolgozni, sőt még ki is mondtad, így bevonzottad :(
Ez piszony a te hibád.
Ez piszony a te hibád.
Bejlin
(
x8)
Nov 30, 2022 14:01:01
x8)
A tranyó elment dolgozni, de azt egy szóval nem mondta a gyagyásnak hogy arra a melóhelyre megy amit a gyagyással megbeszéltek. Tehát nyelvtanilag a Tibi nem hazudott. 2 eshetőség van. Vagy sörért + cigiért szopja és kúratja magát az arabokkal, vagy jön vissza Pestre ahol szintén 1 szál cigiért vagy egy doboz sörért hajlandó baszni az első random vadidegennel is.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 30, 2022 14:01:32
x13)
8 milliárd ember él a földön és még ígyis sodi a legnagyobb balek
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jonciii
(
x8)
Nov 30, 2022 14:01:40
x8)

ne
Nov 30, 2022 14:02:50
Neee, neee, neee ezt most ne! Tiltalak a ghecibe!
Nov 30, 2022 14:02:50
.
Nov 30, 2022 14:03:31
Most két lehetőség van.
1) Valami faszom kitalált ürüggyel bejelentkezik a tranyó és elújságolja hogy akart menni dolgozni csak nem tudott, Sodi továbbra is veréb módjára csipegeti a szart amit megetet vele és keresgéli az újabb munkákat és loopol.
2) Sodi csoda folytán felfogja a tényt amit mindenki tudott amióta először az interneten látta a levágott faszu férges hajléktalan tranyót, hogy kurvára nem fog elmenni dolgozni és az idegösszeroppanás szélén loopol amíg a tranyó be nem fenyíti és le nem ül 2-3 órákra a gép elé elmélkedni "megoldani a problémát"
Az fix hogy a két alkoholista be lesz baszva és lesz balhé
1) Valami faszom kitalált ürüggyel bejelentkezik a tranyó és elújságolja hogy akart menni dolgozni csak nem tudott, Sodi továbbra is veréb módjára csipegeti a szart amit megetet vele és keresgéli az újabb munkákat és loopol.
2) Sodi csoda folytán felfogja a tényt amit mindenki tudott amióta először az interneten látta a levágott faszu férges hajléktalan tranyót, hogy kurvára nem fog elmenni dolgozni és az idegösszeroppanás szélén loopol amíg a tranyó be nem fenyíti és le nem ül 2-3 órákra a gép elé elmélkedni "megoldani a problémát"
Nov 30, 2022 14:03:31
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Nov 30, 2022 14:04:22
x1)
Remélem ezek után ma már képesek lesznek egy izgalmasabb műsort szolgáltatni a csövesek egy kis bunyóval is fűszerezve. Feltéve ha tibi nem repült ki máris a fészekből. Bár akkor a gyagyás már valszeg őrülten posztolgatna és hisztizne.
Átlagos alienpörkölt élvező
ascites
(
x57)
Nov 30, 2022 14:04:32
x57)
Volt egy mondata hogy nagyon rövid időre ha kell valakitől másnapra tud pénzt szerezni. Remélem ez egy uzsorás hitelke lesz havi 50%-os kamatos kamatra
Golda Holdings. A kamatot természetben kell fizetni: elvonó.
Kötőjel
(
x12)
Nov 30, 2022 14:05:31
x12)
a sodi, egyetlen szóval beköszönhetnél a kommenthaveroknak, nem gondolod? ez így lenne helyes, tekints bele a lelkecskébe!
vérdíj target nr. 1
gobesug
(
x30)
Nov 30, 2022 14:05:43
x30)
lófasz pénze van a vén kurvának szerintem
balek
(
x10)
Nov 30, 2022 14:06:19
x10)
De előjött belőle Schwarz nagyi ószövetségi vére.SODI: -25.000€ / 6 év
6 évig 25.000-t költött, de az elmúlt egy évben a másik 25.000 az MIND a tranyó hibája?
Legfeljebb 12.500-t verhetne a tranyóra, de a Tibi végezte a házimunkát, főzött, mosott, takarított, kábelt pakolt (és fektetett az utcán).
Kb 5000 eurót kérhetne Tibitől, a másik 20ezer a saját sara. Tízszeresét, húszszorosát akarta elkölteni, sikerült is. Szerencsétlen balek balfasz.
Mitokondrium
(
x7)
Nov 30, 2022 14:06:21
x7)
Ugyanazert, amiert nem hasznal LibreOffice -t, amiert kondiberlete van, amiert harom laptopja, ket asztali gepe, ot tabletje es vagy tiz telefonja van egyszerre.
Endre vasarlasfuggo, egyszeruen az a remeny elteti, hogy ha megveszi az ezredik szart, az majd rendbehozza az elbaszott eletet, amit o nem tudott.
Semminek sem tudja az okat, nem erti a vilagot maga korul. A fejeben egy homalyos osszefuggeskent el, hogy a dragabb az jobb is. Igy azt hiszi, minel tobb penzt ad ki, annal jobb lesz neki is.
Amugy semmi hasznat sem latja az office-nak sem. Csak azt hiszi, ha jo sok penzt ad ki a szovegszerkesztore, akkor sokkal jobb CV -ket ir majd. Meg szereti az erzest, hogy neki erre is telik.
Pietr
(
x2)
Nov 30, 2022 14:06:36
x2)
Valaki nem tud ráírni a szarházi tranyótibire hogy mi a fasz van? Fel kéne bujtani hoyg takarodjon pestre
template
Nov 30, 2022 14:07:14
Nov 30, 2022 14:07:14
sh!t
Nov 30, 2022 14:07:29
Most két lehetőség van.
Bullshit! Ez a szerencsétlen autista addig nem fogja fel (bár utána se), amíg a Tibi ott van mellette, 40év alatt nem kapott annyi "szeretetett - gondoskodást" (értsd kimossa a szaros gatyáját és valami rend féleséget csinál az ő szemébe) - anyjától se, mint az elmúlt hónapok óta Tibitől... olyan szinten kötődik már hozzá, hogy amikor Tibi dobbant, sneci első feladata az lesz, hogy kövesse mindenhova, így munkát-lakást-raktárt mindent otthagy a gecibe és jön csövezni pestre is akár / goldamamához...
csak tibi már max. 1hetet marad ott - fogadunk!? Dec.6 mikulás már Pest, sőt szülinap 12.12-t tuti nem várja meg a gyagyával... vagy basszus addig kikéne húznia még hogy egy ájfonnal lehúzhasssa (de mivel ő is látja hogy no money - nem fog várni)
Nov 30, 2022 14:07:29
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 30, 2022 14:08:37
x13)
balek
(
x10)
Nov 30, 2022 14:09:22
x10)
ascites
(
x57)
Nov 30, 2022 14:10:41
x57)
Mikor a tranyó rákérdezett, hogy használja-e, csak a Wordöt mondta, mert nem jutott eszébe, hogy az Excel is Office termék. De az Excel helyett használhatna kockás füzetet is, mert egyetlen függvényt sem tud használni, kizárt, hogy észrevenné a hiányzó funkciókat. Úszkálnak a számok a cellákban, mint az üres tökfejében.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 30, 2022 14:11:20
x15)
A görög "döner" titka a σάλτσα ντομάτας ami első ránézésre az avatatlan szemnek csípősnek tűnhet de a valóságban egy nagyon zamatos mediterrán paradicsomszósz oregánóval és mentával. Természetesen jár hozzá a helyben sűlt friss görög kenyér is a ψωμί "psomi" is.
Budapesten egy vagy két helyen lehet meglelni és ott is a tulaj és a szakács egyben valódi görög mester.

Meglepő modon a legauthentikusabb remekeket nem is a legdrágább helyeken találhatjuk meg mint ebben az esetben. Egy külvrosi görög mestert ΕktΩp urat kellet meglátogatni a kiemelkedően finom és laktató ízekért.
A felejthetetlen, finom ízeken hajózhat az ember ΕktΩp úr kis éttermében és meglepően kedvező áron amiről eszébe jut a nyári Ggörögországi hajózások emléke a rengeteg finom falattal.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Budapesten egy vagy két helyen lehet meglelni és ott is a tulaj és a szakács egyben valódi görög mester.

Meglepő modon a legauthentikusabb remekeket nem is a legdrágább helyeken találhatjuk meg mint ebben az esetben. Egy külvrosi görög mestert ΕktΩp urat kellet meglátogatni a kiemelkedően finom és laktató ízekért.
A felejthetetlen, finom ízeken hajózhat az ember ΕktΩp úr kis éttermében és meglepően kedvező áron amiről eszébe jut a nyári Ggörögországi hajózások emléke a rengeteg finom falattal.
Kötőjel
(
x12)
Nov 30, 2022 14:11:26
x12)
ez volt az igazi autilogika, egyszerűen felfoghatatlan, hogy mi a faszom az előremenekülés egy 150 eurba kerülő, kibaszott drága kondibérletben, amit nem is használ?
a sodi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 30, 2022 14:12:40
x39)
Éhes vagy, Endre?
Ohh, helló...
A kedvenc képgalériám!!!!
Őtvenezres, proli, picsaszáj!
Jövendőmondó
Nov 30, 2022 14:12:41
olyan szinten kötődik már hozzá, hogy amikor Tibi dobbant, sneci első feladata az lesz, hogy kövesse mindenhova, így munkát-lakást-raktárt mindent otthagy a gecibe és jön csövezni pestre is akár / goldamamához...
Ez szerintem is így lesz. Mivel nem fogja tudni fizetni a raktárat és ahhoz meg túl lusta hogy megszervezze a cuccai átszervezését Pestre ezért el fog bukni mindent. A tranyó nyakán fog loopolni Pesten hogy miatta mindent ott kellett hagyjon és elvesztett mindent Tiborunk miatt. Erre Tibor mérges lesz mivel megmondta hogy a fasza ki van a gyyagyással és agyonveri. Gyagyás 1-2 ilyen verés után még kap 4-5 verést meg megalázást trolloktól és hazamegy poopszászra ahol kb 1-2 hónapig fogják elviselni. Közben a tranyórol fog loopolni és a tönkrement életéről + arról hogy öngyilkos hajlamai lettek mint legutóbb. Ez szinte 1000%-os forgatókönyv csak a megvalósulás várat magára. Nemtom mi a faszt cisnálnak még ezek ketten.
Nov 30, 2022 14:12:41
tibóca
Nov 30, 2022 14:13:18
készülnek a pólók
Nov 30, 2022 14:13:18
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Nov 30, 2022 14:13:47
x1)
Gyerünk tibi irány a szeretett pest, bécsben már csak a pusztulás vár. Pörgesd fel az ünnepi szezont! Kezdheted a gyagyás karácsony 2 előzményfilmjének, a gyagyás télapónak az előkészítésével. Nagyon unalmasak a mostani epizódok, kell egy kis frissesség, hogy fent maradjon a tranyó cinematic universe.
Átlagos alienpörkölt élvező
féregnyulvány
(
x7)
Nov 30, 2022 14:15:20
x7)
vissza fizetted már gezanak a 900 eurot amivel tartoztok neki az uraddal? megkarositottatok gezat bontoba kerult a kocsija miattatok
-
Nov 30, 2022 14:16:25
Nov 30, 2022 14:16:25
max5enutálnak
(
x47)
Nov 30, 2022 14:17:34
x47)
Köszönöm! Ezt már nem tudtam lekapni.
Készülünk itt a Blahára, ez a cseles koldus meg közben befészkelte magát Angyalföld legfrekventáltabb részére :DD
Pietr
(
x2)
Nov 30, 2022 14:18:14
x2)
Sodi! Már tényleg el kell fogadnod a tényt hogy az utolsó esélyed a Youtube bevételből megélni és a tranyó is hamarosan dobbant. Nemtudom feltűnt-e de amíg gyepáltátok egymást 1000 ember nézett titeket, most hogy játszol 35.
Ne játszd el a lehetőséged!!!! Még a mai nap indíts egy normális betelefonálós , egymást szétbaszós, alkoholista ordibálós live-ot!!!!!!
Nagyon unom a behugyozott beszart csövestranyó férjed pofáját nézni 4 órán keresztül mire történik valami.
Ne játszd el a lehetőséged!!!! Még a mai nap indíts egy normális betelefonálós , egymást szétbaszós, alkoholista ordibálós live-ot!!!!!!
Nagyon unom a behugyozott beszart csövestranyó férjed pofáját nézni 4 órán keresztül mire történik valami.
KicsiNéző
(
x13)
Nov 30, 2022 14:18:59
x13)
Bocs, hogy beidézem az egészet, de ez tűpontos.
Jövendőmondó
Nov 30, 2022 14:19:03
Az mindegy ha Tibi dobbant pikk pakk elmegy vonatjegyekre, ide-oda utazgatásokra
Nov 30, 2022 14:19:03
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 30, 2022 14:19:06
x6)
Sodi! Már tényleg el kell fogadnod a tényt hogy az utolsó esélyed a Youtube bevételből megélni és a tranyó is hamarosan dobbant. Nemtudom feltűnt-e de amíg gyepáltátok egymást 1000 ember nézett titeket, most hogy játszol 35.
rBali
(
x24)
Nov 30, 2022 14:19:50
x24)
Endre, emlékszel még a sok ánbokszing videóra, amiket csináltál? Arra a sok önfeledt kütyüzésre, miközben a depressziód szétbaszott belülről? Most meg már nemhogy egy szürkeegér nem vagy, de prolinak sem vagy méltó...

Milyen szép idők voltak, nem igaz? Te mindent teljesen jól csináltál, ugye?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF

Milyen szép idők voltak, nem igaz? Te mindent teljesen jól csináltál, ugye?
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 30, 2022 14:22:11
készülnek a pólók
A tanszék shaját megoldás lenne merch termékeket kiadni. Nagyon röhögnék, hogy a gyagyás a faszságaival legfeljebb tönkre mehet, előre viszont nem, de a tanszék hasznot tudna belőle húzni. Vajon lenne megint véres cipellős torkokon ugrálós loop a korcstól? :))
Nov 30, 2022 14:22:11
Pietr
(
x2)
Nov 30, 2022 14:22:34
x2)
Az az ! Most már szerepet kaphatna az arab tulaj is a filmben mert kezd unalmas lenni. Péntek 13 egy gyors késsel.
SODI! Ugye nem akarod megvárni hogy a csúnya arab bácsik rakjanak ki a lakásból miután kiderült hogy nincs több albi pénz? Gyorsan szökjetek meg Pestre
MacY2
(
x1)
Nov 30, 2022 14:23:17
x1)
Na gyagyás,mikor fogod megérteni? Az a parazita munkakerülő, szarszagú kőműves férfibarátnőd soha a büdös életben nem fog elmenni dolgozni :DD De tudod,ha megvetted volna neki az iphone 14-et,lehet azóta munkába állt volna :D Olyan jót nevetek most :D
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Kleine Tranyó
Nov 30, 2022 14:23:35
Live 8 kor!
Nov 30, 2022 14:23:35
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 30, 2022 14:24:37
x13)
.
.
Ne hallgass rá, csak későn kezdtél el játszani vele, amikor már mindenki mással játszott.
Need for Speed Unbound (PC, PS5, Xbox Series S/X) - 2022. december 2.
Ezt muszáj lesz megvenned
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 30, 2022 14:25:03
x6)
2023 január iMax 3D fütyi. Premier a Blaha Lujza téren.
Hetyetye ne ezt ne.
linziasztal01
(
x77)
Nov 30, 2022 14:30:14
x77)
Endre abba' van, hogy ő is megy majd Pestre és remote fog dolgozni, szabadidejében meg a véres torkokon ugrálni.
Ugye, Snecike?:))
Ugye, Snecike?:))
Ásó27
(
x68)
Nov 30, 2022 14:30:26
x68)
Két hét alatt 118 ezret szedett össze Vadász Gyula a tiktokon ajándékokból, azt azonnal ki is veheti. Ti hogy álltok Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 30, 2022 14:31:13
x23)
Ami nekem nagyon fura, hogy nemigen van szó a két buzi részéröl arról, hogy albérletcsá közeledne, és hogy utána mi lesz. Akár csak amiatt hogy Oszama kapott figyelmeztetést, hogy illegális lakásfoglalásra készül a tibi, akár csak amiatt hogy miből fogják kifizetni a következő havi bérleti dijat és mi lesz utána pénz nélkül. Tibi is csak annyit mondott Hétfő éjjel hogy lehet menniük kell mert szerinte Oszamáéknak kell a lakás karácsonyra majd. De aztán ezen kívül semmi, tehát mintha picit se aggódnának, hogy menniük kell. Lehet hogy a figyelmeztetés nem vált be, bár lehet volt valami a karácsony emlegetése miatt, a bérleti díjat meg rendezi nekik a Golda?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 30, 2022 14:32:53
x7)
nevettem, de a kontextusból ne tessék kiragadni!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 30, 2022 14:33:52
x10)
Két hét alatt 118 ezret szedett össze Vadász Gyula a tiktokon ajándékokból, azt azonnal ki is veheti. Ti hogy álltok Endre?
Ha már nem ment el dolgozni Tibi, azonnal kezd el zaklatni, hogy indítsa a tik-tok livot! A bevétel kiesést PÓTOLNI KELL!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Nov 30, 2022 14:34:32
x3)

linziasztal01
(
x77)
Nov 30, 2022 14:35:46
x77)
Endre!
Bebasztad a sarokba Tibit, amiért most nem jött össze a matek? :)
Bebasztad a sarokba Tibit, amiért most nem jött össze a matek? :)
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 30, 2022 14:35:48
x7)
Ami nekem nagyon fura, hogy nemigen van szó a két buzi részéröl arról, hogy albérletcsá közeledne, és hogy utána mi lesz. Akár csak amiatt hogy Oszama kapott figyelmeztetést, hogy illegális lakásfoglalásra készül a tibi, akár csak amiatt hogy miből fogják kifizetni a következő havi bérleti dijat és mi lesz utána pénz nélkül. Tibi is csak annyit mondott Hétfő éjjel hogy lehet menniük kell mert szerinte Oszamáéknak kell a lakás karácsonyra majd. De aztán ezen kívül semmi, tehát mintha picit se aggódnának, hogy menniük kell. Lehet hogy a figyelmeztetés nem vált be, bár lehet volt valami a karácsony emlegetése miatt, a bérleti díjat meg rendezi nekik a Golda?
nem lehet, hogy a gyagyás értékesíti a setup egyes darabjait? Kicsit elvesztem, hogy a cuccai hol vannak, de a valve index mondjuk sokat ér, talán eladta volna? vagy inkább akkor nyissuk ki a gázt?
Hahó
(
x136)
Nov 30, 2022 14:35:49
x136)
amikor kibérelte, az volt a mondás, hogy februárig, azaz január végéig maradhatnak.
lehet kikönyörögték, hogy lelakhassák a kauciót, ami 2 havi bérleti díj, azaz decemberre és januárra nem kell fizetniük.
azért is valószínű ez, mert máshogy egyszerűen nem jön ki a matek. egy-két héten belül csődbe kéne menniük a számítások szerint.
SyntaxError
(
x24)
Nov 30, 2022 14:36:06
x24)
Fifi! Itt egy nekedvaló OS és Office. Ezzel talán még elboldogulsz és nem kell rá előfizetned sem.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
linziasztal01
(
x77)
Nov 30, 2022 14:38:26
x77)
Ha ez így van, Oszama kibaszott ostoba.
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 30, 2022 14:38:43
Onlyfaszon vagy valami homokos recskaoldalon "vállalkoznak" titokban. Bár ehhez egyik sem ennyire értelmes.
Nov 30, 2022 14:38:43
gobesug
(
x30)
Nov 30, 2022 14:39:07
x30)
spanokkal mi is most röffentettük be a jó leveskét

Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 30, 2022 14:41:24
x39)
Endre!!!
Kérj kölcsön Nosikától!
Fhosná!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kérj kölcsön Nosikától!
Fhosná!
linziasztal01
(
x77)
Nov 30, 2022 14:42:44
x77)
Endre!!!
Kérj kölcsön Nosikától!
Fhosná!
Kérj kölcsön Nosikától!
Fhosná!
Na, BRÉK-ó, BRÉK-ó, Endre!
Pedofil alapon kedvezményt kapsz és kondizhattok is együtt.
ascites
(
x57)
Nov 30, 2022 14:43:33
x57)
Endre eletet is igy kepzelem el. Megy, csinal dolgokat, de nem fogja fel mit, csak amit masok is szoktak oszt kesz. Veletlenszeru inputokra szamara veletlenszeru valaszokat kap.
Amit leírtál így igaz, de ennek nem az az oka, hogy nem képes felmérni, hogy mi van.
Sneci nem autista, de szerintem még csak nem is autisztikus. Kényszeres, ezért kifacsart szabályokat követ a gondolkodása, emiatt hiszik róla egyesek tévesen.
Nagyon is képes felfogni, hogy mi történik vele és körülötte, ez jól megfigyelhető akkor, amikor manipulálni próbál. Tegnap mikor Mergát győzködte, látszott, hogy nem mondja ki, amit gondol (és loopolt két-három napja órákig), hanem amivel azt hitte, elérhet valamit. Ugyanígy marad meg a melócsákban. Korábban többször is elmondta, hogy butábbnak és ártalmatlanabbnak mutatja magát, mint amilyen (pl. direkt leejti a fejhallgatóját, hogy esetlenebbnek, izgulósabbnak hasson és a kollégák azt higgyék, hogy minimális stressz hatására is zavarba jön, ezért nem tud beszélni, ezért nem tudja elmondani, hogy mit csinált az elmúlt napokban stb. Szerintem egyébként ez nagyban hozzájárul a kirúgásokhoz: totál más képük van sneciről, mint amivel szembesülnek a nőverő videóknál, és az rohadt nyomasztó, mikor azt hiszed valakiről, hogy egy ártatlan kis gnóm, erre kiderül, hogy Mr. Hyde. Ez sokkal rosszabb, mintha első látásra is kinéznéd valakiből, hogy képes lenne rá.
Ami hiányzik sneciből, az az empátia bármilyen formája: se nem képes felismerni, átvenni más hangulatát, se nem tudja aggyal kiszámítani, hogy más mit érez (ezért fenyegetőzik és könyörög felváltva, mikor nagyon el akar érni valamit), ezért a manipulációja speciális esetekben működik. De utóbbival próbálkozik azért és a hétköznapi helyzetekben általában elegendő, amit el tud érni. Pl. ha Merga gyűlölettől eltorzult arccal megy felé, akkor menekül. Ez egyfajta fogyatékosság, de nem akadályozza meg az általános valóság érzékelésében.
Viszont ő úgy döntött már fiatalon, hogy nem hajlandó tudomást venni a valóságról, nagyon is tudatosan. Erről többször is beszélt az évek folyamán, kezdve a „pénz nem létezikkel”, aztán jött a „teknős álmodik mindent”, a mindenki csak npc, az „ernyő a valóság ellen”. Hamar megtalálta a „filozófiát” is erre: a vonzás törvényét.
TLDR: Minden kognitív eszköze megvan ahhoz, hogy felfogja, mi történik körülötte, de tudatosan elhárítja, mert azt hiszi, hogy az a jobb neki és nem a problémákkal való szembenézés. Plusz lusta, mint a tranyó és nem akar foglalkozni a valósággal.
MacY2
(
x1)
Nov 30, 2022 14:43:49
x1)

Jonciii
(
x8)
Nov 30, 2022 14:52:15
x8)
Norina
(
x2)
Nov 30, 2022 14:53:50
x2)
Mind agyhalott. Olyan Zserboca- felek.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 30, 2022 14:54:11
x10)

Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 30, 2022 14:55:16
x13)
Ez számomra is rejtély. Nem sok még az Endrénél is pondróbb, ütni valóbb embert tudnék felsorolni a Gyuluson kívül.
Norina
(
x2)
Nov 30, 2022 14:55:18
x2)
Hat… azért ok szebbek:D
Veknifejű Púposkeci
Nov 30, 2022 14:55:36
És mi viszi rá az embereket, hogy azt a rákos tiktokot használja? Trash-ek következő mentsvára lesz, már a Gammer cintányér is próbálkozik ott rövidebb lájvokkal, meg már azt hiszem Tibi is csinált oda egy-kettőt. Csoda, hogy még csak ennyi.
Nov 30, 2022 14:55:36
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Valami gond van Endi!