háát a Lidlben is nagyon fizuk vannak itthon...az Eco Familysok is jól keresnek...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Csak annyi, hogy kedves Viktorunk továbbra is keményen bassza el a rendszert, inflálja a forintot, egyre több a motiválatlan, dolgozni nem akaró közszolga, akik hagyni fogják ezeknek a retardoknak a randalírozását. Ráadásul mindez elég erősen megtámogatott nyugati hátszéllel, nem kevés euróval történik, amit Sodinak ad a nyugati fertő. Sodi jó zsidó, benne van a génjeiben az élősködés. Éppen ez volt Viktor célja is, tudta, hogy 2006 után a retardoknak két lehetősége van: megszöknek vagy megdöglenek. Sherlock Porksal mi van pl? Gondolom kuporgatja össze megmaradt tininindzsákat, hogy adjanak neki pár fillért. Ezzel szemben pedig Zsodrák....
Ne folenyeskedj, a zugügyvéd kurva anyadat, mert akkorat baszunk a pupodra, mi a trollok, az univerzum oklei, hogy belesantulsz!
Gyagyás: Mivel a legdrágább csomagot fizeti minden hónapban, így van netje. Na szevaaasz szevaaasz
Mifaaaaaaaaaaaan
Ennek a nagy része piára meg drogra ment el.
Vagy van erről excel?
Alternative cut
Gyagyás: A szerelő 2 hét múlva tud kimenni, de mivel az idő relatív, így már ott is van, megszerelte a modemjét!
Mifaaaaaaaaaaaan
Sajnos ez általában nem a közszolgák motiváltságán múlik, szerintem a legtöbb rendőr szíve gumibottal összeverné a második riasztás után Sodit és Tibit is, de a rendszerváltás és az EU-ba történő belépés óta nem ez a módja a dolgok elintézésének. Ha egy közepesen rendes diktatúra lenne, akkor másképp mennének a dolgok, de előbb-utóbb a helyére kerül minden retard.
Árti munkásságát nem követem annyira, ha nem lenne antiszociális vadbarom, most vígan megélne jobboldali influenszerkedésből, de tudomásom szerint Kanadában gányol ő is gombokért.
Haho!!! Vett autót, egy gyönyörű mazdat, és hamarosan érkezik a zsír új Mercedes is
Tjäna, a magyar szåmodon hivtalak, azt nem nezed? Mår hazajöttem :-(
Nem hazajött? Mindegy is. Illetve itt vannak még a hitelek. Gémeskútföldjén ennek a tizedéért-századáért olyan pert akasztanának a nyakába, hogy arról kódul, nem csak a mostani, hanem a következő tíz életében sem lehetne bankszámlája, Behajtó Brumik sokasága kopogtatna nála minden nap. Meg miket beszélek, munkája sem lenne! Ha itt maradt volna, akkor tényleg egyenes út a Blahára, utána meg a föld alá, ehelyett meg itt pimaszkodik. Akárhol is érjen véget az út, az biztos, hogy bebizonyosodott, hogy Magyarország SOHA nem lesz nyugat és a Fórumnak is komoly energiákat kell még beleölni Snecibe, mert olyan védelmet kapott, amiről még ő sem álmodott volna.
Bocsanat, de lemaradt 2 db kep:
- Farturo Endre (official buzi)
- Csoro Endre (brutto €2000-es fizetes)
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Jó! Egészalakos képekkel is kéne, mutatná azt hogy milyen dagadék lett. Nszksz!
Az csak az utolsó utáni lehetőség lesz.
Ez mar mai eur arfolyamon szamolt?
2024:
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Nem kéne közveszéllyel riogatni élőben és nincs gond Endre :)
kissendrevagyok
Hány sor kódot írtál, Gyagyás?
Ingatkanügyek
Mindegy mit mondasz, te retkes buzi vagy a buzi kurvad pedig egy drogos retek
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Az más.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Endre!
Mély nyugalommal látom, hogy fingod nincs arról mit miért teszünk. :)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
2009. Itt kellet volna végezned magaddal, gyagyás. Még ezen a képen is látszik hogy ott kezdtél egyértelműen lefelé csúszni.
Mi történt 2009-be? Akkor vágott ki golda az utcára mert nem segítettél neki villanyt fizetni, vagy mi történt ott?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Vonatkerékpumpálóóóó sodi a sodi.
Azért tettétek, mert azt hittétek, bent marad. Ki van lőve, nem kell többé manipulálni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szerintem jelezd a Háttér Társaságnak, hogy homofób/transzfób trollok szervezetten zaklatnak téged meg a cicádat, hátha most együttműködőbbek lesznek, mint tegnap.
ezt úgy köll érteni, hogy nem hagyhatja el gémeskútországot? :))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Már akkor is ott voltatok, amikor még nem is ismert. Amikor a Kozmával volt a kocsma előtti verekedése, ott is hergeltétek mindkettőt.
Igen, ezen a fórumon egyeztetve.
És nem, én még képbe se voltam.
Ezek a tények.
Mondom, azt hittétek.
Funkcionális analfabéta vagy.
Nem, nem azért tettük! Azért tettük mert tudtuk hogy neked igy szar lesz?
Linkeld már be ezt, szerintem hazudsz
Mifaaaaaaaaaaaan
A tranyó saját magát lőtte ki azzal, hogy 5 gramm fű volt nála, és részegen és bedrogozva fenyegetőzött a lájvjában. Utána szintén ő hazudott arról, hogy melyik országban tartózkodik. Ezekhez a trolloknak semmi közük. Nem mi adtuk be neki a drogot, nem mi itattuk le, és nem mi hazudtunk a rendőrségnek. Az ilyen deviáns viselkedés rendőrség felé jelentése pedig nem csak hogy állampolgári jog, de egyenesen kötelesség is. Szerintem ez érthető.
Nagyon furcsa egyébként, hogy rendpárti konzervatívként te a magából kivetkőzött drogos szar pártját fogod a társadalom rendjét védő rendőrökkel szemben.
persze hogy ott voltunk, a sziszának attól a pillanattól nagyon szar, hogy a fórumodon elkezdtél loopolni róla hogy mennyire érdekes műsort csinál.
De már ismer , így 100x annyira kapja a jövőben is :)
Szerintem ez 99,9 %-ban igez.
Azt meg tudod indokolni gyagya, hogy miért akarsz a tranyód ellen lázítani?
Nem megy vissza lelkecske?
Szar van a palacsintában?
De hát te azt szereted...
Nyem éjtyem...
És ha épp semmit?
Mi közöd hozzá?
Nagyon nevetek!
Mifaaaaaaaaaaaan
.
Hányszor írtad már le a fórumra és mondtad el a picsaszáddal liveban, hogy mennyit keresel? Akkor mi közünk volt hozzá?
Mifaaaaaaaaaaaan
Te meg kevesebbet keresel, mint egy osztrák postás.
Ne terelj, pedofil! Mennyi a fizetésed?
Miért használsz olyan kifejezéseket, amiknek nem ismered a jelentését?
Ettől nem fogsz okosabbnak tűnni.
hoty... hotyhotyhoty...
Ezt a jóindulatot IMÁDOM itt :))
Egyébként te is funkcionális analfabéta vagy.
Na csá.
hagyjuk már, hergelték ők magukat + be voltak baszva, világukat nem tudták...Csaba is csak nézettséget akart...
púpom, én követem a sziszádat régóta, szó sem volt ilyen akciókról...Jucizott, malacozott, táncolt, iszogaott, találkozott Viktorsszal, Vezsoddal, Álrendőrrel, tökjól elvolt! rendőrök sem bántották soha, pedig voltak ügyei..
mióta veled van, azóta dől a szhar, miattad!
Akkor miért jársz ide?
Mifaaaaaaaaaaaan
pisztosan nem, én elvégeztem a kolvinust :)) valamiért nagyon idegbe fagy, elemséled? nem akar visszamenni? telejsen megértem! unalmas lúzer vagy :PP
fikás, ennyi szórakozás nekünk is kijár!!!
undorító módon zabál a lájvokban, amiket a te szopatásod miatt kénytelenek vagyunk megnézni.
ha már enni nem tudjuk megtanítani, legalább megbüntetjük emiatt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nagyon sok közünk van hozzá, mivel mi vagyunk a kommentHAVERJAID!
Szóval gyagyás mesélj mennyit is keresel?
Annyi közünk van hozzá, hogy mi pontosabban vezetjük a könyvelésedet, mint te magad, te élhetetlen zsellér. Mikor először tartoztál 2000 Euróval, de még vissza tudtad tölteni minden hónap elején, már akkor megmondtam, hogy ebből hitelspirál lesz. Most hogy 50.000 Euróval tartozol, uzsorahitellel húzod csak ki a hónap végét, már nehéz annyit keresni, amennyi lefedezi a törlesztést. Mi ezt tudtuk előre, te meg nem. Erről ennyit.
Nyugodtan mondd ki, hogy nettó 2200-2300 körül van a fizetésed. Magyar átlagot még így tudod, arra meg büszke szoktál lenni.
Szerintem pedig a cenzúrát ne itt gyakorold magányos sodi a sodi.
A pedofiloknak ez itt nem megengedett!
Hat számjegyű? 000.000 :DDD
irodalmi szófordulatokkal beszél
Annyi jóindulatot kapsz, amennyit te is adsz, te geci.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre, ez a trollforumod. Azzal a kimondott cellal jott letre, hogy borsot torjon az orrod ala.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Hát azért hetyetye. Sodi még nem volt képben, mikor a rendőrök már rendszeresen jártak ki as tranyóékhoz az üvöltözés meg a verekedések miatt.
Te meg egy szer,hazug,pedofil vagy.
Hol val a cenzúrázatlan pedofil akta meg a lekövetös troll-ról a videó? Oszi 50 euróját elutaltad már?
de akármekkora balhé volt, sosem vitték be!
volt, h vele röhögtek kb...
biztos vagyok benne, hogy a rendőrök a sodronyra idegesek, azért lett most célpont a szisza, mióta vele van :P
köszönjük a beismerést, milyen érzés, hogy jobban keres nálad egy postás?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
ajjaj, akkor ebbül nem lesz 3 szobás albérlet a raktár mellett...
Ha te ide jóindulatot keresel akkor még hülyébb vagy mint hittem.
Tényleg nem hiszed el, hogy egy anarchia vagy kisebb káosz során pár troll első dolga lenne téged valóban halálra kínozni? Teljesen ostoba vagy?
sör=folyékony kenyér
HIV segélyből futná. Csak egy teszt kéne.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Szerintem aki ingyenkonyhás szar, akinél még egy postás is többet keres, inkább az egy funkcionális analfabéta. Ennyi vagy, ennyit érsz, semmit.
Csóró sodi a sodi. ENnyike :) Ha szólsz, akkor a kocsiból az ülések közé bepotyogott egy eurósokat majd odabaszom eléd a blahán :)
Na bumm.
Halászlével óvatosan és több tisztelettel baszod mert olyan intervenciót nyom a fejedbe, hogy beszarsz egy életre köcsög!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kettőt. De az kilométeres!
❤️❤️❤️
Vedd elő a lila tollat, tollbamondást diktálnék, meglátjuk, te mennyire vagy analfabéta KCF! Nem is csak funkcionálisan. Kvázi és relatív.
Egyáltalán minek neked toll? Már megint hülye vagy?
Média etika hahó!
Endre, te egy, a zsidó származása és a homoszexualitása ellenére náculó, a saját szüleit kisemmiző, adócsaló, segélyen élősködő, másokat lenéző, meggyilkolt ártatlanokon viccelődő, rendőröket listázó, MSZP-t reklámozó, nyilvános faszkiverő, saját barátait meglopó, bűnöző cigányokat pénzelő, hitelkártya-csaló, kókler, LMBT propagandista, saját hazádat külföldről mocskoló, pedofil, nekrofil, nemi erőszakoló, alkoholista, drogos alember vagy, ráadásul akkora figyelemkurva, hogy képtelen vagy eltűnni a kibaszott internetről. Mégis mi a faszért érdemelnél bármiféle jóindulatot?
Majd ha tusztelet tudó leszel akkor talán egy r-el és á-val írom le hogy: kurrrva anyáád!
trashvod.com/w/533ii3aeytVAvvMeVQZh1c?start=1h26m40s
Ja igen, csuldigung!
Meg a kvázi kommenthaverságról is megfeledkezem időnként.
Neked jóindulatból már így is túl sok jutott, és minden esetben rútul visszaéltél vele. Ha nem keresel semmit, akkor ideje lenne egy bejelentős lájv ahol töredelmesen bevallod hogy sajnos mégsem dolgos értékes emberek laknak a bécsi recskaoduban hanem két naplopó alkesz. Nem arról van szó hogy eddig nem tudtunk róla, de azért szeretnénk a te picsaszádból hallani.
Bírom ahogy a gyagyás jóindulatot vár itt a fórumon ami 4 nap hijján 11 éve azért létezik hogy szopassa őt. NINCS A VALÓSÁGHOZ KÖZÖD ENDRE!
óóóóóó, csak nem a trolljaidtól tartva fosik a szisza visszamenni hozád ? ? ? kemény leckét kapott a kisasszony ?
KURVArangy
Szerző:
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 11, 2023 15:32:33
Válasz
(4)
x21)
Válasz
(4)
Endre, írd meg a szakdolgozatod az AI-al, hahó
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 15:33:24
x24)
Na várjunk, ezt a fos pénzt itthon is megkeresi lassan egy multiban dolgozó áruházi eladó nem?
háát a Lidlben is nagyon fizuk vannak itthon...az Eco Familysok is jól keresnek...
Vészmadár
Jan 11, 2023 15:35:38
Megnyugtatlak, a legtöbb európai országban ugyanúgy nem sittelték volna le azonnal a csekély mennyiségű droggal youtube-on hülyeségeket beszélő csövest.
Azt mondjuk nem értem, Sodihoz és Tibihez mi köze van Orbán miniszterelnökségéhez, ez egy komoly tudományos fórum, nem a Telex komment szekciója, ne keverjük itt is mindenbe bele Doktor Miniszterelnök Urat.
Azt mondjuk nem értem, Sodihoz és Tibihez mi köze van Orbán miniszterelnökségéhez, ez egy komoly tudományos fórum, nem a Telex komment szekciója, ne keverjük itt is mindenbe bele Doktor Miniszterelnök Urat.
Csak annyi, hogy kedves Viktorunk továbbra is keményen bassza el a rendszert, inflálja a forintot, egyre több a motiválatlan, dolgozni nem akaró közszolga, akik hagyni fogják ezeknek a retardoknak a randalírozását. Ráadásul mindez elég erősen megtámogatott nyugati hátszéllel, nem kevés euróval történik, amit Sodinak ad a nyugati fertő. Sodi jó zsidó, benne van a génjeiben az élősködés. Éppen ez volt Viktor célja is, tudta, hogy 2006 után a retardoknak két lehetősége van: megszöknek vagy megdöglenek. Sherlock Porksal mi van pl? Gondolom kuporgatja össze megmaradt tininindzsákat, hogy adjanak neki pár fillért. Ezzel szemben pedig Zsodrák....
Jan 11, 2023 15:35:38
Helpdesk
Jan 11, 2023 15:36:52
Customer: Halló, nincs net!
Gyagyás: Milyen fonatkozásban állítja azt, hogy nincs internetkapcsolat?
Jan 11, 2023 15:36:52
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 11, 2023 15:37:07
x2)
Hülye. Nincsenek magyar büntetőÜGYEIM. Pont annyi van, mint a Máj Viktornak.
Ne folenyeskedj, a zugügyvéd kurva anyadat, mert akkorat baszunk a pupodra, mi a trollok, az univerzum oklei, hogy belesantulsz!
Klohek
(
x12)
Jan 11, 2023 15:38:00
x12)
endre, a cég rendesen megkapja utánad, a fogyatékos munkaképességűek után járó támogatást?
Te csikkszedő, portás..
Mennyi a fizetésed?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Te csikkszedő, portás..
Mennyi a fizetésed?
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 15:38:39
x68)
Customer: Halló, nincs net!
Gyagyás: Mivel a legdrágább csomagot fizeti minden hónapban, így van netje. Na szevaaasz szevaaasz
banshee
(
x24)
Jan 11, 2023 15:39:40
x24)
50? :)
hitel nélkül is több az mint 50
Ennek a nagy része piára meg drogra ment el.
Vagy van erről excel?
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 15:47:36
x68)
Alternative cut
Gyagyás: A szerelő 2 hét múlva tud kimenni, de mivel az idő relatív, így már ott is van, megszerelte a modemjét!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 11, 2023 15:53:47
x47)
Álmodok egy chatfalról. Egy chatfalról, hol nincsenek pontok.
Sörtöt bontok.
Hol egy kérdés merül fel. Mást nem làtni, ha idenéznek.
Mennyi a fizetésed?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sörtöt bontok.
Hol egy kérdés merül fel. Mást nem làtni, ha idenéznek.
Mennyi a fizetésed?
banshee
(
x24)
Jan 11, 2023 15:54:40
x24)
Endre mit tehetett volna ennyi pénzből?
- visszafizethette volna az adósságait
- vehetett volna lakást Gémeskútban, amit kiadhatna
- támogathatta volna a szüleit
- képezhette volna magát hogy többet keressen
- megcsináltathatta volna a fogait
- egészségügyileg rendberakathatta volna magát
- letehette volna a jogsit és lehetne kocsija
Ehelyett
- elitta
- eldrogozta
- eltranyózta
- elosztogatta
- faszságokra költötte, amiket elhagyott részegen
Ehelyett
- elitta
- eldrogozta
- eltranyózta
- elosztogatta
Kóser Szalonna
Jan 11, 2023 15:55:54
Sajnos ez általában nem a közszolgák motiváltságán múlik, szerintem a legtöbb rendőr szíve gumibottal összeverné a második riasztás után Sodit és Tibit is, de a rendszerváltás és az EU-ba történő belépés óta nem ez a módja a dolgok elintézésének. Ha egy közepesen rendes diktatúra lenne, akkor másképp mennének a dolgok, de előbb-utóbb a helyére kerül minden retard.
Árti munkásságát nem követem annyira, ha nem lenne antiszociális vadbarom, most vígan megélne jobboldali influenszerkedésből, de tudomásom szerint Kanadában gányol ő is gombokért.
Jan 11, 2023 15:55:54
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Jan 11, 2023 15:56:32
x2)
Endre mit tehetett volna ennyi pénzből?
Ehelyett
- elitta
- eldrogozta
- eltranyózta
- elosztogatta
Ehelyett
- elitta
- eldrogozta
- eltranyózta
- elosztogatta
Haho!!! Vett autót, egy gyönyörű mazdat, és hamarosan érkezik a zsír új Mercedes is
Örebro
(
x17)
Jan 11, 2023 16:00:16
x17)
Tjäna, a magyar szåmodon hivtalak, azt nem nezed? Mår hazajöttem :-(
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 11, 2023 16:01:51
x13)
Gyagyás, en gemeskutak orszagaba tegnap magasabb fizetest kaptam mint te nyugaton. Raadasul ugy hogy nekem nincs papiron 15 ev tapasztalatom, sot inkabb az otode :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Vészmadár
Jan 11, 2023 16:03:58
Kanadában gányol ő is gombokért.
Nem hazajött? Mindegy is. Illetve itt vannak még a hitelek. Gémeskútföldjén ennek a tizedéért-századáért olyan pert akasztanának a nyakába, hogy arról kódul, nem csak a mostani, hanem a következő tíz életében sem lehetne bankszámlája, Behajtó Brumik sokasága kopogtatna nála minden nap. Meg miket beszélek, munkája sem lenne! Ha itt maradt volna, akkor tényleg egyenes út a Blahára, utána meg a föld alá, ehelyett meg itt pimaszkodik. Akárhol is érjen véget az út, az biztos, hogy bebizonyosodott, hogy Magyarország SOHA nem lesz nyugat és a Fórumnak is komoly energiákat kell még beleölni Snecibe, mert olyan védelmet kapott, amiről még ő sem álmodott volna.
Jan 11, 2023 16:03:58
SyntaxError
(
x24)
Jan 11, 2023 16:05:13
x24)
Kiegészítettem a Fifi arcképcsarnokot.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
JohnCramer
(
x1)
Jan 11, 2023 16:06:23
x1)
Amúgy annyira debil vagy Fifi...
Kiszámítottam ha tegyük fel, a fontos hajlesz travidra élvertél 15 milkát, meg még ki tudja pontosan mennyit, na most a rosszlányokon a legdrágább ladyboy faszpinások maximum óránként 15000 ftba kerülnek/ óra... De ha SOS franciáztatni jártál volna, maximum 10000/ kör megjártad volna... Tudod mit jelent ez, te gyagyás pedofil? Azt, hogy legóvatosabb becslésem szerint is 1000 faszt szádba vehettél volna... Érted te nyomi? 1000 alkalommal nyelhetted volna a gecit!!!
Kötve hiszem, hogy valaha is ennyiszer belelefetyelhettél abba a befelé fordított faszpinába.
Az más. Te buzi
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Kiszámítottam ha tegyük fel, a fontos hajlesz travidra élvertél 15 milkát, meg még ki tudja pontosan mennyit, na most a rosszlányokon a legdrágább ladyboy faszpinások maximum óránként 15000 ftba kerülnek/ óra... De ha SOS franciáztatni jártál volna, maximum 10000/ kör megjártad volna... Tudod mit jelent ez, te gyagyás pedofil? Azt, hogy legóvatosabb becslésem szerint is 1000 faszt szádba vehettél volna... Érted te nyomi? 1000 alkalommal nyelhetted volna a gecit!!!
Kötve hiszem, hogy valaha is ennyiszer belelefetyelhettél abba a befelé fordított faszpinába.
Az más. Te buzi
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:07:27
x39)
Endre!
A tranyó kiszökött már hozzád, az igazság szolgáltatás elöl?
BodiTesok
(
x1)
Jan 11, 2023 16:07:30
x1)
Bocsanat, de lemaradt 2 db kep:
- Farturo Endre (official buzi)
- Csoro Endre (brutto €2000-es fizetes)
banshee
(
x24)
Jan 11, 2023 16:08:17
x24)
Jó! Egészalakos képekkel is kéne, mutatná azt hogy milyen dagadék lett. Nszksz!
banshee
(
x24)
Jan 11, 2023 16:08:55
x24)
Endre!
Az csak az utolsó utáni lehetőség lesz.
Értetlen
(
x1)
Jan 11, 2023 16:11:22
x1)
50? :)
Ez mar mai eur arfolyamon szamolt?
Kakaspina
(
x24)
Jan 11, 2023 16:11:27
x24)
2024:
Trollul Madár
(
x15)
x15)
Endre!
Ki kell még, hogy elmondja, hogy drogos alkoholista köcsög buzi vagy Bayer után?
Kjokkó? Troczkai? Gaudi?
Ki kell még, hogy elmondja, hogy drogos alkoholista köcsög buzi vagy Bayer után?
Kjokkó? Troczkai? Gaudi?
sodika
Jan 11, 2023 16:11:35
Vicces a sztori, hogy saját jogán nem célpont, miután az elfogását követő napokban undirító módon, egymást túllicitálva mocskoltátok és örömködtetek. Erre mondom, hogy koncepció.
Jan 11, 2023 16:11:35
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 11, 2023 16:13:03
x48)
Vicces a sztori, hogy saját jogán nem célpont, miután az elfogását követő napokban undirító módon, egymást túllicitálva mocskoltátok és örömködtetek. Erre mondom, hogy koncepció.
Nem kéne közveszéllyel riogatni élőben és nincs gond Endre :)
seymour schwartz
(
x6)
Jan 11, 2023 16:13:11
x6)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 11, 2023 16:13:17
x37)
Nem 1-2 száz eurókkal lehet alacsonyabb az a havi nettó. Azt még be merné vallani, ha mondjuk 200 Eurócsával kevesebb lenne. Annyit mondana, hogy ő dolgos ember, elvállal bármit, hogy törleszteni tudja a hitelét, lakhatást biztosítson a cicának, de kezeli. Itt komoly különbség lehet, legalább 4-500 Euróval keres kevesebbet. Még az is lehet, hogy nem fejlesztő, csak sima teszter, és azt próbálta a ChatGPT-vel automatizálni, hogy több idő maradjon fütyizésre. Egy biztos: az AMS most olyan helyre közvetítette ki, ahol rendesen beárazták a 40 éves junior fatászpikát. A betelefonáló trollok ma csak erre kérdezzenek rá, és közben mehetne az Xbox pittyegtetés.
Púpszászi napelem
(
x13)
x13)
Mindegy mit mondasz, te retkes buzi vagy a buzi kurvad pedig egy drogos retek
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:14:01
x39)
Az más.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 11, 2023 16:14:51
x15)
Endre!
hegesztőnő
(
x3)
Jan 11, 2023 16:15:46
x3)
endre te nem programozó vagy. sokat jársz a metró felé. valld be hogy jegyellenőr vagy
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 11, 2023 16:16:12
x23)
2009. Itt kellet volna végezned magaddal, gyagyás. Még ezen a képen is látszik hogy ott kezdtél egyértelműen lefelé csúszni.
Mi történt 2009-be? Akkor vágott ki golda az utcára mert nem segítettél neki villanyt fizetni, vagy mi történt ott?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:17:03
x39)
endre te nem programozó vagy. sokat jársz a metró felé. valld be hogy jegyellenőr vagy
Vonatkerékpumpálóóóó sodi a sodi.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 11, 2023 16:17:37
x15)
Endre!
A cenzúrázatlan pedofil-akták mikor kerülnek publikálásra?
Már kétszer megígérted.
Látod! Ekkora egy hazug disznó vagy!
A cenzúrázatlan pedofil-akták mikor kerülnek publikálásra?
Már kétszer megígérted.
Látod! Ekkora egy hazug disznó vagy!
sodika
Jan 11, 2023 16:18:24
Endre!
Azért tettétek, mert azt hittétek, bent marad. Ki van lőve, nem kell többé manipulálni.
Jan 11, 2023 16:18:24
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 16:18:30
x24)
haragszik a szisza, púpm? a trolljaid mindenhol ottvannak és kapja az ívet? :)))
Kóser Szalonna
Jan 11, 2023 16:18:48
Szerintem jelezd a Háttér Társaságnak, hogy homofób/transzfób trollok szervezetten zaklatnak téged meg a cicádat, hátha most együttműködőbbek lesznek, mint tegnap.
Jan 11, 2023 16:18:48
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 16:19:24
x24)
vladrl
(
x8)
Jan 11, 2023 16:19:54
x8)
Endre annyira komoly IT szakember, hogy amikor valaki mondta neki streamen, akkor elkezdte keresni az F13 billentyut a klaviaturan.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sodika
Jan 11, 2023 16:21:42
haragszik a szisza, púpm? a trolljaid mindenhol ottvannak és kapja az ívet? :)))
Már akkor is ott voltatok, amikor még nem is ismert. Amikor a Kozmával volt a kocsma előtti verekedése, ott is hergeltétek mindkettőt.
Ezek a tények.
Jan 11, 2023 16:21:42
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 16:22:25
x68)
Mennyit is keresel pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 11, 2023 16:22:38
Mondom, azt hittétek.
Jan 11, 2023 16:22:38
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 11, 2023 16:22:47
x23)
Nem, nem azért tettük! Azért tettük mert tudtuk hogy neked igy szar lesz?
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 16:22:50
x68)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
Linkeld már be ezt, szerintem hazudsz
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 11, 2023 16:22:54
x37)
A tranyó saját magát lőtte ki azzal, hogy 5 gramm fű volt nála, és részegen és bedrogozva fenyegetőzött a lájvjában. Utána szintén ő hazudott arról, hogy melyik országban tartózkodik. Ezekhez a trolloknak semmi közük. Nem mi adtuk be neki a drogot, nem mi itattuk le, és nem mi hazudtunk a rendőrségnek. Az ilyen deviáns viselkedés rendőrség felé jelentése pedig nem csak hogy állampolgári jog, de egyenesen kötelesség is. Szerintem ez érthető.
Nagyon furcsa egyébként, hogy rendpárti konzervatívként te a magából kivetkőzött drogos szar pártját fogod a társadalom rendjét védő rendőrökkel szemben.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 11, 2023 16:22:59
x6)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
persze hogy ott voltunk, a sziszának attól a pillanattól nagyon szar, hogy a fórumodon elkezdtél loopolni róla hogy mennyire érdekes műsort csinál.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Jan 11, 2023 16:23:00
x2)
Igen, ezen a fórumon egyeztetve
Ezek a tények.
Igen, ezen a fórumon egyeztetve
Ezek a tények.
De már ismer , így 100x annyira kapja a jövőben is :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:23:27
x39)
Szerintem ez 99,9 %-ban igez.
Azt meg tudod indokolni gyagya, hogy miért akarsz a tranyód ellen lázítani?
Nem megy vissza lelkecske?
Nyem éjtyem...
sodika
Jan 11, 2023 16:23:57
Mennyit is keresel pedofil?
És ha épp semmit?
Mi közöd hozzá?
Jan 11, 2023 16:23:57
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 16:24:35
x68)
És ha épp semmit?
Mi közöd hozzá?
Mi közöd hozzá?
Nagyon nevetek!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:24:40
x39)
Csóróóó a vérem, hát mond meg mért nem jóóóó....
.
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 16:24:54
x68)
És ha épp semmit?
Mi közöd hozzá?
Mi közöd hozzá?
Hányszor írtad már le a fórumra és mondtad el a picsaszáddal liveban, hogy mennyit keresel? Akkor mi közünk volt hozzá?
Kóser Szalonna
Jan 11, 2023 16:24:57
Mondom, azt hittétek.
Te meg kevesebbet keresel, mint egy osztrák postás.
Ne terelj, pedofil! Mennyi a fizetésed?
Jan 11, 2023 16:24:57
Zegernye
(
x2)
Jan 11, 2023 16:25:34
x2)
Miért használsz olyan kifejezéseket, amiknek nem ismered a jelentését?
Ettől nem fogsz okosabbnak tűnni.
sodika
Jan 11, 2023 16:25:43
Na csá.
Jan 11, 2023 16:25:43
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 16:25:45
x24)
Ezek a tények.
Ezek a tények.
hagyjuk már, hergelték ők magukat + be voltak baszva, világukat nem tudták...Csaba is csak nézettséget akart...
púpom, én követem a sziszádat régóta, szó sem volt ilyen akciókról...Jucizott, malacozott, táncolt, iszogaott, találkozott Viktorsszal, Vezsoddal, Álrendőrrel, tökjól elvolt! rendőrök sem bántották soha, pedig voltak ügyei..
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 16:25:58
x68)
Akkor miért jársz ide?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:26:46
x39)
Endre!
Azt mondod, hogy te mindig mindent jól csináltál?
Édesanyádnak más a véleménye.
Édesanyádat "troll"-nak tartod, vagy más képzelt ellenségednek?
Azt mondod, hogy te mindig mindent jól csináltál?
Édesanyádnak más a véleménye.
Édesanyádat "troll"-nak tartod, vagy más képzelt ellenségednek?
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 16:26:51
x24)
Mondom, azt hittétek.
pisztosan nem, én elvégeztem a kolvinust :)) valamiért nagyon idegbe fagy, elemséled? nem akar visszamenni? telejsen megértem! unalmas lúzer vagy :PP
Hahó
(
x136)
Jan 11, 2023 16:26:53
x136)
fikás, ennyi szórakozás nekünk is kijár!!!
undorító módon zabál a lájvokban, amiket a te szopatásod miatt kénytelenek vagyunk megnézni.
ha már enni nem tudjuk megtanítani, legalább megbüntetjük emiatt.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 11, 2023 16:27:23
x23)
És ha épp semmit?
Mi közöd hozzá?
Mi közöd hozzá?
Nagyon sok közünk van hozzá, mivel mi vagyunk a kommentHAVERJAID!
Szóval gyagyás mesélj mennyit is keresel?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 11, 2023 16:27:35
x37)
És ha épp semmit?
Mi közöd hozzá?
Mi közöd hozzá?
Annyi közünk van hozzá, hogy mi pontosabban vezetjük a könyvelésedet, mint te magad, te élhetetlen zsellér. Mikor először tartoztál 2000 Euróval, de még vissza tudtad tölteni minden hónap elején, már akkor megmondtam, hogy ebből hitelspirál lesz. Most hogy 50.000 Euróval tartozol, uzsorahitellel húzod csak ki a hónap végét, már nehéz annyit keresni, amennyi lefedezi a törlesztést. Mi ezt tudtuk előre, te meg nem. Erről ennyit.
Nyugodtan mondd ki, hogy nettó 2200-2300 körül van a fizetésed. Magyar átlagot még így tudod, arra meg büszke szoktál lenni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:28:02
x39)
Na csá.
Na csá.
Szerintem pedig a cenzúrát ne itt gyakorold magányos sodi a sodi.
A pedofiloknak ez itt nem megengedett!
nabejj
(
x3)
Jan 11, 2023 16:28:12
x3)
És ha épp semmit?
Mi közöd hozzá?
Mi közöd hozzá?
Hat számjegyű? 000.000 :DDD
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 16:28:14
x68)
Inkább munkanélkülinek hazudná magát, csak ne kelljen megmondani, hogy mennyire keveset keres :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 11, 2023 16:28:15
x48)
Endre tessék fellőni az élőt. Addig is termeled a jutu bevételt és nem vagy egyedül.
kissendrevagyok
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 11, 2023 16:28:18
x13)
Annyi jóindulatot kapsz, amennyit te is adsz, te geci.
nabejj
(
x3)
Jan 11, 2023 16:28:48
x3)
Kérj kölcsön Tibitől, neki bejelentett munkahelye van!
irodalmi szófordulatokkal beszél
Mitokondrium
(
x7)
Jan 11, 2023 16:28:58
x7)
Na csá.
Na csá.
Endre, ez a trollforumod. Azzal a kimondott cellal jott letre, hogy borsot torjon az orrod ala.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:29:10
x39)
Endre!!!
Válaszolj, te butageci!
Miért próbálsz a tranyó ellen hergelni?
Mi a baj?
:DDDDDDD
Válaszolj, te butageci!
Miért próbálsz a tranyó ellen hergelni?
Mi a baj?
:DDDDDDD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 11, 2023 16:29:18
x37)
Hát azért hetyetye. Sodi még nem volt képben, mikor a rendőrök már rendszeresen jártak ki as tranyóékhoz az üvöltözés meg a verekedések miatt.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 11, 2023 16:29:58
x23)
Na csá.
Na csá.
Te meg egy szer,hazug,pedofil vagy.
Hol val a cenzúrázatlan pedofil akta meg a lekövetös troll-ról a videó? Oszi 50 euróját elutaltad már?
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 16:30:43
x24)
de akármekkora balhé volt, sosem vitték be!
volt, h vele röhögtek kb...
biztos vagyok benne, hogy a rendőrök a sodronyra idegesek, azért lett most célpont a szisza, mióta vele van :P
púpospúp
(
x2)
Jan 11, 2023 16:31:10
x2)
És ha épp semmit?
Mi közöd hozzá?
Mi közöd hozzá?
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 16:31:56
x24)
ajjaj, akkor ebbül nem lesz 3 szobás albérlet a raktár mellett...
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jan 11, 2023 16:32:15
x2)
Na csá.
Na csá.
Ha te ide jóindulatot keresel akkor még hülyébb vagy mint hittem.
Tényleg nem hiszed el, hogy egy anarchia vagy kisebb káosz során pár troll első dolga lenne téged valóban halálra kínozni? Teljesen ostoba vagy?
Ásó27
(
x68)
Jan 11, 2023 16:32:18
x68)
Kenyérre telik Endre???
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 16:32:37
x24)
Kenyérre telik Endre???
sör=folyékony kenyér
Kakaspina
(
x24)
Jan 11, 2023 16:33:25
x24)
Kenyérre telik Endre???
HIV segélyből futná. Csak egy teszt kéne.
Penzmento
(
x6)
Jan 11, 2023 16:33:28
x6)
Szerintem menj el GRobyhoz hűtőt pakolni. Ott jattolnak is a nem-prolik.
🕎Endigame🕎
MegintKezded
(
x6)
Jan 11, 2023 16:34:01
x6)
Na csá.
Na csá.
Szerintem aki ingyenkonyhás szar, akinél még egy postás is többet keres, inkább az egy funkcionális analfabéta. Ennyi vagy, ennyit érsz, semmit.
Csóró sodi a sodi. ENnyike :) Ha szólsz, akkor a kocsiból az ülések közé bepotyogott egy eurósokat majd odabaszom eléd a blahán :)
Trollul Madár
(
x15)
Jan 11, 2023 16:34:09
x15)
Mondom, azt hittétek.
Halászlével óvatosan és több tisztelettel baszod mert olyan intervenciót nyom a fejedbe, hogy beszarsz egy életre köcsög!
banshee
(
x24)
Jan 11, 2023 16:35:00
x24)
Kettőt. De az kilométeres!
seymour schwartz
(
x6)
Jan 11, 2023 16:35:17
x6)
Zsodrák, arról regéljél, hogy mi a terved a sziszával illetve neki mi a terve veled?
Ingatkanügyek
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 11, 2023 16:35:21
x48)
kleine tranyóval beszélt azóta valaki messengeren ?
nagyon eltűnt
kissendrevagyok
nagyon eltűnt
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:36:12
x39)
Endre!!!
Ha nem lenne annyi memóriád, mint egy aranyhalnak, tudnád, hogy a tranyó, itt, csak egy mellék retard.
Ha nem sodikázná magát össze, szóba is csak hetente egyszer kerülne.
Hatalmas terhet vett a nyakába vele, ezt ő is tudja.
Többször ki is fejtette.
De mi megértőek vagyunk.
Érthető, hogy a hajléktalanság helyett kényszerült arra, hogy rád fanyalodjon.
Többször próbált ebből kilépni, többször láttuk és hallottuk, hogy ezt te nem hagyod.
Szerintem ez felmentő körülmény a tranyesznak, mindenre, amit ellen elkövet majd a jövőben.
Ő csak szabadulni akar tőled.
Szerencséje, hogy az idő neki dolgozik.
Te egy életképtelen barom vagy.
Az idő pedig egyre melegebb.
Ha lelép, lesz aki segíti, ahogy eddig is.
Te pedig a macska ólban fogy sörözni és sírdogálni, miközben a fejedet egy légycsapóval csapkodja édesanyád.
Ha nem lenne annyi memóriád, mint egy aranyhalnak, tudnád, hogy a tranyó, itt, csak egy mellék retard.
Ha nem sodikázná magát össze, szóba is csak hetente egyszer kerülne.
Hatalmas terhet vett a nyakába vele, ezt ő is tudja.
Többször ki is fejtette.
De mi megértőek vagyunk.
Érthető, hogy a hajléktalanság helyett kényszerült arra, hogy rád fanyalodjon.
Többször próbált ebből kilépni, többször láttuk és hallottuk, hogy ezt te nem hagyod.
Szerintem ez felmentő körülmény a tranyesznak, mindenre, amit ellen elkövet majd a jövőben.
Ő csak szabadulni akar tőled.
Szerencséje, hogy az idő neki dolgozik.
Te egy életképtelen barom vagy.
Az idő pedig egyre melegebb.
Ha lelép, lesz aki segíti, ahogy eddig is.
Te pedig a macska ólban fogy sörözni és sírdogálni, miközben a fejedet egy légycsapóval csapkodja édesanyád.
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jan 11, 2023 16:36:14
x2)
Nem hiszem el a csávót. A több mint egy évtizede működő, ő szopató, az ő gyötrésén dolgozó közösségbe >jóindulatért< jár. :)))))))
halászlé
(
x24)
Jan 11, 2023 16:36:43
x24)
❤️❤️❤️
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 11, 2023 16:36:44
x11)
Na csá.
Na csá.
Vedd elő a lila tollat, tollbamondást diktálnék, meglátjuk, te mennyire vagy analfabéta KCF! Nem is csak funkcionálisan. Kvázi és relatív.
Egyáltalán minek neked toll? Már megint hülye vagy?
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 11, 2023 16:36:46
x3)
Tényleg, valaki tudja, hogy az uzsorával, amit felvett, mi lesz? Azt mostanában lenne esedékes visszaadni, nem?
A főbérlőnek meg valakije mostanában kellene, hogy visszaköltözzön, vagy valami ilyesmi, nem?
Valaki adjon valami tájékoztatást!
Előre is köszönöm!
A főbérlőnek meg valakije mostanában kellene, hogy visszaköltözzön, vagy valami ilyesmi, nem?
Valaki adjon valami tájékoztatást!
Előre is köszönöm!
Bejlin
(
x8)
Jan 11, 2023 16:37:45
x8)
Emlékezzünk mit mondott ez a gyagyás szar. A legoptimistább esetben is március közepén jön az összeomlás. Most is itt loopol munkaidőben végig. Lófasz van itt nem munkahely. Szerintem a német hiteleit már nem is törleszti.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 11, 2023 16:38:22
x39)
Nem hiszem el a csávót. A több mint egy évtizede működő, ő szopató, az ő gyötrésén dolgozó közösségbe >jóindulatért< jár. :)))))))
Média etika hahó!
Kóser Szalonna
Jan 11, 2023 16:38:40
Endre, te egy, a zsidó származása és a homoszexualitása ellenére náculó, a saját szüleit kisemmiző, adócsaló, segélyen élősködő, másokat lenéző, meggyilkolt ártatlanokon viccelődő, rendőröket listázó, MSZP-t reklámozó, nyilvános faszkiverő, saját barátait meglopó, bűnöző cigányokat pénzelő, hitelkártya-csaló, kókler, LMBT propagandista, saját hazádat külföldről mocskoló, pedofil, nekrofil, nemi erőszakoló, alkoholista, drogos alember vagy, ráadásul akkora figyelemkurva, hogy képtelen vagy eltűnni a kibaszott internetről. Mégis mi a faszért érdemelnél bármiféle jóindulatot?
Jan 11, 2023 16:38:40
Trollul Madár
(
x15)
Jan 11, 2023 16:40:09
x15)
Majd ha tusztelet tudó leszel akkor talán egy r-el és á-val írom le hogy: kurrrva anyáád!
trashvod.com/w/533ii3aeytVAvvMeVQZh1c?start=1h26m40s
Sportoló Művészúr
(
x2)
Jan 11, 2023 16:40:45
x2)
Média etika hahó!
Ja igen, csuldigung!
Meg a kvázi kommenthaverságról is megfeledkezem időnként.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 11, 2023 16:41:02
x6)
Neked jóindulatból már így is túl sok jutott, és minden esetben rútul visszaéltél vele. Ha nem keresel semmit, akkor ideje lenne egy bejelentős lájv ahol töredelmesen bevallod hogy sajnos mégsem dolgos értékes emberek laknak a bécsi recskaoduban hanem két naplopó alkesz. Nem arról van szó hogy eddig nem tudtunk róla, de azért szeretnénk a te picsaszádból hallani.
hegesztőnő
(
x3)
Jan 11, 2023 16:41:06
x3)
Na csá.
Na csá.
Bírom ahogy a gyagyás jóindulatot vár itt a fórumon ami 4 nap hijján 11 éve azért létezik hogy szopassa őt. NINCS A VALÓSÁGHOZ KÖZÖD ENDRE!
mikedp
(
x9)
Jan 11, 2023 16:41:52
x9)
Na csá.
Na csá.
óóóóóó, csak nem a trolljaidtól tartva fosik a szisza visszamenni hozád ? ? ? kemény leckét kapott a kisasszony ?
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™