Ez hogy jön ide?
Azt vágod hogy a DáridóKirály a szolgáltatóknak egy tetemes részét a kárnak megtérítette?
Te egy 40 ejrós vonatjegyet nem tudsz kiköhögni, idiótta.
Nagyon füstöl az autigenerátor pedofil buzi :D
Mi van, csak nem baj megint?
Gyere, sírd el a kommenthaveroknak, fasszopó xD
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Most egy kicsit engedd el, ne pörgesd maxon az autipajzsot…
Hidd el! Az még kelleni fog neked hamarosan. :)
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Adresse und Erreichbarkeit
1120 Wien, Arndtstraße 67, Stiege 1, 1. Stock
Plan einblenden
[email protected]
Telefon+43 1 4000 3535
Öffnungszeiten
Informationen zur Kontaktaufnahme mit der MA 35:
www.wien.gv.at/kontakte/ma35/
EMail: [email protected]
Telefon-Einwanderung: +43 1 4000-3535
Telefon-Staatsbürgerschaft +43 1 4000-35139;
Tessék parancsolni, a sárgapapírt (Anmeldebescheinigung) itt lehet szabotálni :)
Na bumm.
Tudom, hogy megeröltető, de próbálj gondolkodni egy kicsit.
Nap vicce.
De ha gondolod van szabim felugrom hozzad kicsit hogy ugralhass a torkomon
Foshnà nem endi
Streamelhetunk is en majd 4K tolom a vérzö fejedet
contains language which some may find offensive
Aki tájékoztatót akar küldeni az ezt a 2 német feliratos videót mellékelje majd nekik.
trashvod.com/w/vjRKgV6CF1THLorxADrVkW
trashvod.com/w/hxQMzqC74YxDwsw5YgfFR6
Csakhogy itt most nem Lajosunkról van szó, hanem Tiborunkról, aki egy alkoholista, csöves, drogos. Nem fogják kiengedni az országból, de ha ki is engedik, nem fog kimenni hozzád, ő maga mondta. NEM KELLESZ NEKI!
Ne zaklasd, különben te is mehetsz a rácsok mögé.
Nekem ezzel kapcsolatban az a kérdés ugrott be, hogy mennyit keresel, Endre?
Érdekes, tavaly még itt parádéztál a fizetéseddel (ami akkor is szar volt a szakma átlagához viszonyítva), most viszont nyüszítve kerülöd a témát. Vajon miért? Nagyon nevetek, te balfasz :DD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Tudod mi a jó abban, ha a vekni fejed mellé még ekkora pofád is van indokolatlanul? Az, hogy nagyobb felületen fog érintkezni a fejed a betonnal, mikor pofára esel ismét...és újra...és újra...és újra...
Mennyit keresel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó! Neked 10milliós kárt! Főleg akkor ha egyedül maradsz… lol
Nem okoztál senkinek kárt, de soha nem csináltál semmi rosszat, ez hogyan egyeztethető össze a fizetéseddel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Tibi megmondta hogy ne pofáz és ne ártsd az ügyébe belle magad. Mit nem értesz ezen? Inkább azt írd meg hogy menyi a fizetésed
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Te okoztál neki kárt :D
Tényleg, mennyi a fizetésed?
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Már most nagyon be vagy baszva, és óriási lehet a baj ha ennyit smileyzol. Ismerünk.
Mennyi a fizetésed?
Szerintem ezért is faszulni fogsz.
Hát azért hetyetye, több száz tv néző gyereket megijesztett a fenyegetésével. A lelki sérülés már smafu?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hetyetye.
Mennyi a havi fizetesed gyagyas?
Pont erre kellene valaszolnod hetyetye helyett.
Ebben az eletben mar nem keres majd ennyit osszesen sem.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Endre az a hír járja, hogy Kaffka "Inverz" Tibor mindenben rád vallott a rendőrségen. Azt vallotta, hogy tőled szerezte a kábítószert, és hogy a te ötleted volt, hogy mondja azt, hogy külföldön van, mert ki akartad menekíteni a hatóságok elől. Állítólag ezt követően eljárás indult ellened. Erre mit lépsz, te fartúró buzi?
Mennyi a fizetésed?
36eur mars venusz Uranusz call,net,sms korlatlan. Jo ez egy gazdagabb orszag mint osztria
ezt vicces olyantol olvasni aki AI-tol varja hogy dolgozzon helyette mert keptelen gondolkodni es elvegezni a munkáját
Nem értem mi a baja ezzel. Nem is neveztem meg őt közvetlenül, kedvesemről, cicámról írtam. Értelmezze mindenki ahogy szeretné.
Itt ha valaki áldozat egyedül csakis én vagyok. 41 évesen egyedül szülinapozni? Abszurdum!
Vidd el Kammert állatkertbe vagy hívd fel magadhoz a majomházba, ugyanaz.
Akkor mennyi is a fizetésed?
Neked véged, sorry
Az én érzéseim már smafu,hát majdnem le lettem rakétázva
Ezért a szóért úgy szájon tudnám baszni, hogy a fogait kiköpné...
szíjjel lesztek bombázva
Merci nagyon sok mindenkinek ártott.
Egyet szeretnék csak kiemelni, hogy el is olvasd:
Maradandóan agykárosodottá ütlegelt egy embert.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Tibi elmondta, hogy önként adtad.
Hajléktalan Fifi a jó Fifi
Tudjuk, hogy nehéz, de próbálj meg nem kisgyerekekre gondolni.
Én úgy vettem észre hogy azért persze a trollkodások zavarják, de beismeri faszság volt a fenyegetőzés, tanul a hibáiból.
Viszont ami sokkal jobban zavarja az az, hogy az egész endiii (és közvetve az ő utálói) miatt van. Ebben eddig lehetett eljutni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezert amugy hivatalbol miert nem nyomozott a rendorseg? Amennyiben nyomozott, akkor miert nem ultettek le?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Majdnem írtam,hogy kettő embert is agykárosodottá ütlegelt,de közben rájöttem,hogy Sodi már születése óta az.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Majd pár év múlva pénzért szopta őket.
szíjjel lesztek bombázva
Gye gye gye a Höjpi bajátyom is eszt tyinálja.
Miután evvel végzett, indíthatna egy párbajt, vadász megrontó gyulabával..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Az neki nem nehéz, folyton azon jár az esze a pedofil gecinek.
Tiborban meg Lajcsiban csak az a közös hogy mindkettő férfi és aki megdugja akármelyiket az egy rossz buzi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Engem békává változtatott!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Közben leesett :D
nyócker önkormányzat:
[email protected]
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hiszen mindenki sodi itt, nem? ;)
Neked mennyi a fizetésed?
Lilla helyes csaj FEJRE még a 15 kiló túlsúlyával is. A testét hagyjuk lógó spánielfül csöcsökkel együtt. De igazából tök mindegy mert ha le is fogyna meg korrigáltatná a lógó bőröket akkor is ha kinyitja a száját ömlik belőle a vetőmag. Mindenesetre remélem jól meghintáztatja a recskást csak mert Lilla is figyelemkurva. Az meg ott fog nyüszíteni hogy had nyalogassa a lábát.
Laurát pedig ha a bánya iparban dolgoznék felvenném tárna repesztőnek. Csak oda kell állítani az alagút végébe hogy beszéljen, és a kemény RRRRRR betűitől repednének a sziklák. Shaját megoldás!
De laura fején megàll a sörösüveg.
Látom nem akarja elmondani, segítek. 1600 körül van a szoftverének segély.
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Igen, volt neki az elso 3 honapban.
De azota keptelen egybefuggoen legalabb 6 honapot maradni egy cegnel.
Jo lesz az ~1200€ korulnek.
Ez Miskolci Nemcigány Márk!
🕎Endigame🕎
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2023 11:16:39
x77)
Nem és nem.
Természetesen.
Még Lagzi Lajcsit elengedték nyaralni a bahamákra, te hülye, pedig őt a végén tényleg le fogják csukni.
Természetesen.
Még Lagzi Lajcsit elengedték nyaralni a bahamákra, te hülye, pedig őt a végén tényleg le fogják csukni.
Ez hogy jön ide?
Azt vágod hogy a DáridóKirály a szolgáltatóknak egy tetemes részét a kárnak megtérítette?
Te egy 40 ejrós vonatjegyet nem tudsz kiköhögni, idiótta.
horgász
(
x10)
Jan 12, 2023 11:17:16
x10)
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
Nagyon füstöl az autigenerátor pedofil buzi :D
Mi van, csak nem baj megint?
Gyere, sírd el a kommenthaveroknak, fasszopó xD
Ásó27
(
x68)
Jan 12, 2023 11:17:38
x68)
De most mennyi a fizetésed?
Mifaaaaaaaaaaaan
S22 ultra
Jan 12, 2023 11:18:07
Rettegek, könyörgöm tisztelt trollok, mentsenek meg ettől az őrült púpos szörnyetegtől!
Jan 12, 2023 11:18:07
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 12, 2023 11:18:16
x13)
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
Most egy kicsit engedd el, ne pörgesd maxon az autipajzsot…
Hidd el! Az még kelleni fog neked hamarosan. :)
Ásó27
(
x68)
Jan 12, 2023 11:18:20
x68)
Gammer többet keres nálad, ráadásul Laurát is megkapta, pedig cigány és minipöcse van. Ideges vagy fifi?
Mifaaaaaaaaaaaan
MegintKezded
(
x6)
Jan 12, 2023 11:18:23
x6)
Blindegasse - Józsefváros, 8. kerület.
Adresse und Erreichbarkeit
1120 Wien, Arndtstraße 67, Stiege 1, 1. Stock
Plan einblenden
[email protected]
Telefon+43 1 4000 3535
Öffnungszeiten
Informationen zur Kontaktaufnahme mit der MA 35:
www.wien.gv.at/kontakte/ma35/
EMail: [email protected]
Telefon-Einwanderung: +43 1 4000-3535
Telefon-Staatsbürgerschaft +43 1 4000-35139;
Tessék parancsolni, a sárgapapírt (Anmeldebescheinigung) itt lehet szabotálni :)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 12, 2023 11:18:46
x5)
Nap vicce.
De ha gondolod van szabim felugrom hozzad kicsit hogy ugralhass a torkomon
Foshnà nem endi
Streamelhetunk is en majd 4K tolom a vérzö fejedet
-
Jan 12, 2023 11:18:53
A tranyó ki fog menni, endrével próbálják elintézni a tartózkodási engedélyt, ehhez az alábbiak szükségesek:
Tartózkodási engedély
Az osztrák idegenrendészeti törvény rendelkezései értelmében azon európai uniós állampolgárok, akik három hónapnál tovább szeretnének az országban tartózkodni, kötelesek tartózkodásukat a lakóhelyük szerint illetékes önkormányzatnál (Magistrat) bejelenteni. A bejelentéstől számított három hónapon belül tartózkodási engedély iránti kérelmet kell benyújtaniuk (Anmeldebescheinigung für EWR-BürgerInnen). A bejelentés elmulasztása közigazgatási szabálysértési bírságot von maga után. A tartózkodási engedély feltétele: lakhatás, betegbiztosítás, megélhetés bizonyítása, valamint kitétel még, hogy nem veszélyeztethetik jelenlétükkel az ország közrendjét és közbiztonságát. A fenti tartózkodási engedély birtokában fényképes igazolványt (Lichtbildausweis für EWR-BürgerInnen) lehet kérvényezni, amely személyazonosításra szolgál, érvényessége pedig 10 év.
Felhívnám a Tanszék figyelmét, hogy tájékoztatni kellene a hatóságot, hogy ez az ország közrendjét és közbiztonságát veszélyeztetni fogja, tekintettel az életvitelre és a legutóbbi rakétás-parlamentes ügyet.
Biztosan nem szeretnék, hogy a következő célpont a bécsi Rathaus legyen.
Endre valószínű be fog fizetni TB-re, de amilyen sóher max 1 hónapra, ezt is figyelemmel kell kísérnie a hatóságnak, hiszen nehéz időkben nem kell nekik még 1 gazdasági bevaándorló, aki a szociális hálójukon élősködik, már most is ingyenkonyháznak vedelés közben.
Bocsánat, ha hosszúra nyúlt, remélem láttok benne fantáziát.
Tartózkodási engedély
Az osztrák idegenrendészeti törvény rendelkezései értelmében azon európai uniós állampolgárok, akik három hónapnál tovább szeretnének az országban tartózkodni, kötelesek tartózkodásukat a lakóhelyük szerint illetékes önkormányzatnál (Magistrat) bejelenteni. A bejelentéstől számított három hónapon belül tartózkodási engedély iránti kérelmet kell benyújtaniuk (Anmeldebescheinigung für EWR-BürgerInnen). A bejelentés elmulasztása közigazgatási szabálysértési bírságot von maga után. A tartózkodási engedély feltétele: lakhatás, betegbiztosítás, megélhetés bizonyítása, valamint kitétel még, hogy nem veszélyeztethetik jelenlétükkel az ország közrendjét és közbiztonságát. A fenti tartózkodási engedély birtokában fényképes igazolványt (Lichtbildausweis für EWR-BürgerInnen) lehet kérvényezni, amely személyazonosításra szolgál, érvényessége pedig 10 év.
Felhívnám a Tanszék figyelmét, hogy tájékoztatni kellene a hatóságot, hogy ez az ország közrendjét és közbiztonságát veszélyeztetni fogja, tekintettel az életvitelre és a legutóbbi rakétás-parlamentes ügyet.
Biztosan nem szeretnék, hogy a következő célpont a bécsi Rathaus legyen.
Endre valószínű be fog fizetni TB-re, de amilyen sóher max 1 hónapra, ezt is figyelemmel kell kísérnie a hatóságnak, hiszen nehéz időkben nem kell nekik még 1 gazdasági bevaándorló, aki a szociális hálójukon élősködik, már most is ingyenkonyháznak vedelés közben.
Bocsánat, ha hosszúra nyúlt, remélem láttok benne fantáziát.
Aki tájékoztatót akar küldeni az ezt a 2 német feliratos videót mellékelje majd nekik.
trashvod.com/w/vjRKgV6CF1THLorxADrVkW
trashvod.com/w/hxQMzqC74YxDwsw5YgfFR6
Jan 12, 2023 11:18:53
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 12, 2023 11:19:00
x2)
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
Csakhogy itt most nem Lajosunkról van szó, hanem Tiborunkról, aki egy alkoholista, csöves, drogos. Nem fogják kiengedni az országból, de ha ki is engedik, nem fog kimenni hozzád, ő maga mondta. NEM KELLESZ NEKI!
Ne zaklasd, különben te is mehetsz a rácsok mögé.
sodika
Jan 12, 2023 11:19:08
Merci nem okozott senkinek kárt.
És értem, hogy én azért feltehetném a kezem, de most ne piénkodjunk ;)))))))))))))
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
És értem, hogy én azért feltehetném a kezem, de most ne piénkodjunk ;)))))))))))))
Jan 12, 2023 11:19:08
Tar Sándor
Jan 12, 2023 11:19:13
valaki ismer olyan magyar szót, hogy "kőrözés"?
Jan 12, 2023 11:19:13
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 12, 2023 11:19:39
x13)
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
Nekem ezzel kapcsolatban az a kérdés ugrott be, hogy mennyit keresel, Endre?
Érdekes, tavaly még itt parádéztál a fizetéseddel (ami akkor is szar volt a szakma átlagához viszonyítva), most viszont nyüszítve kerülöd a témát. Vajon miért? Nagyon nevetek, te balfasz :DD
Sheldon
(
x2)
x2)
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
Tudod mi a jó abban, ha a vekni fejed mellé még ekkora pofád is van indokolatlanul? Az, hogy nagyobb felületen fog érintkezni a fejed a betonnal, mikor pofára esel ismét...és újra...és újra...és újra...
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2023 11:19:57
x77)
Az előzetes fellebbezésben is Lagzi Lajcsira hivatkoztál, mint precedens egy olyan országban, ahol nem ilyen a jogrendszer?! :D
Mondd, hogy igen, kérlek.
Az egész hivatal rajtad röhöghetett, juniorfasz.
Mondd, hogy igen, kérlek.
Az egész hivatal rajtad röhöghetett, juniorfasz.
Ásó27
(
x68)
Jan 12, 2023 11:20:07
x68)
Mennyit keresel?
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 12, 2023 11:20:32
x13)
Hahó! Neked 10milliós kárt! Főleg akkor ha egyedül maradsz… lol
Ásó27
(
x68)
Jan 12, 2023 11:20:41
x68)
Nem okoztál senkinek kárt, de soha nem csináltál semmi rosszat, ez hogyan egyeztethető össze a fizetéseddel?
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2023 11:20:53
x23)
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
Tibi megmondta hogy ne pofáz és ne ártsd az ügyébe belle magad. Mit nem értesz ezen? Inkább azt írd meg hogy menyi a fizetésed
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 12, 2023 11:20:55
x2)
Te okoztál neki kárt :D
Tényleg, mennyi a fizetésed?
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jan 12, 2023 11:21:09
x4)
Megint ezt is te hoztad szóba gyagyás. Itt feleslegesen sajnáltatod magad, hiszen mindenki utál mint a szart. És értem, hogy én azért feltehetném a kezem, de most ne piénkodjunk ;)))))))))))))
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Jan 12, 2023 11:21:13
x2)
Már most nagyon be vagy baszva, és óriási lehet a baj ha ennyit smileyzol. Ismerünk.
Mennyi a fizetésed?
Sheldon
(
x2)
Jan 12, 2023 11:21:35
x2)
Szerintem ezért is faszulni fogsz.
Ásó27
(
x68)
Jan 12, 2023 11:21:43
x68)
Ne "piénkodjunk", de a tranyó 15-20 millába fájt idáig, és nem akar rólad hallani többé LOL
Hány hónap alatt keresed meg ezt a 15-20 milliót?
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2023 11:21:45
x30)
Hát azért hetyetye, több száz tv néző gyereket megijesztett a fenyegetésével. A lelki sérülés már smafu?
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 12, 2023 11:22:07
x2)
Hetyetye.
Mennyi a havi fizetesed gyagyas?
Pont erre kellene valaszolnod hetyetye helyett.
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2023 11:22:21
x77)
Sok a szmájli, ideges vagy, mi?! :)))
Tibi kategórikusan kijelentette, hogy HAGY.ŐT.BÉKÉN. Ne foglalkozz vele, ne beszélj róla, ne levelezz, ne kommentelj, ne vedd a picsaszádra az ügyét, mert csak rá és a hatóságokra tartozik.
A fizetésed meg ránk, na?
Tibi kategórikusan kijelentette, hogy HAGY.ŐT.BÉKÉN. Ne foglalkozz vele, ne beszélj róla, ne levelezz, ne kommentelj, ne vedd a picsaszádra az ügyét, mert csak rá és a hatóságokra tartozik.
A fizetésed meg ránk, na?
Ideges púp
Jan 12, 2023 11:23:35
Asz tsak elysö harak
Jan 12, 2023 11:23:35
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2023 11:23:37
x30)
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/f/fc/Fogfen%C3%A9s.gif]
könyöjgök szisza péküjjünkki, nem zavar a 20 millió fütyi minusz, csak gyeje vissza pécsbe. nem fagyok őrült. tyejintyed egy őjült ember így nész ki?
könyöjgök szisza péküjjünkki, nem zavar a 20 millió fütyi minusz, csak gyeje vissza pécsbe. nem fagyok őrült. tyejintyed egy őjült ember így nész ki?
horgász
(
x10)
Jan 12, 2023 11:23:57
x10)
Hókuszpók!
Mennyi is a fizetésed?
TÖBBEN KÉRDEZIK
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Mennyi is a fizetésed?
TÖBBEN KÉRDEZIK
-
Jan 12, 2023 11:24:12
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/f/fc/Fogfenés.gif]
Jan 12, 2023 11:24:12
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 12, 2023 11:24:22
x13)
Niedriges Gehalt Endre :DD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Mitokondrium
(
x7)
Jan 12, 2023 11:24:33
x7)
Ne "piénkodjunk", de a tranyó 15-20 millába fájt idáig, és nem akar rólad hallani többé LOL
Ebben az eletben mar nem keres majd ennyit osszesen sem.
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2023 11:25:57
x77)
Korlátlan a telefonod, Endre!
Visszahívlak, ha elmondod mennyi a fizetésed!
Kammer is kiröhögött, hogy telefonszámlára sincs pénzed, pedig neki 29€ havonta összesen.
:DD
Kammer is kiröhögött, hogy telefonszámlára sincs pénzed, pedig neki 29€ havonta összesen.
Ceglédi Májkrémipari Zrt
Jan 12, 2023 11:26:14
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
Endre az a hír járja, hogy Kaffka "Inverz" Tibor mindenben rád vallott a rendőrségen. Azt vallotta, hogy tőled szerezte a kábítószert, és hogy a te ötleted volt, hogy mondja azt, hogy külföldön van, mert ki akartad menekíteni a hatóságok elől. Állítólag ezt követően eljárás indult ellened. Erre mit lépsz, te fartúró buzi?
Jan 12, 2023 11:26:14
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2023 11:26:26
x30)
faszóóóm

BodiTesok
(
x1)
x1)
prof. dr. Haho trollega,
Remelem a fizetesi meghagyas mar ment is Pupszaszra, Kiss ur altal elkovetett ragalmazas es jogsertesek miatt.
Pedofil, jogilag is ki leszel vegezve, mellette pedig lesz egy hitelkartyacsa, melocsa, alberletcsa.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Remelem a fizetesi meghagyas mar ment is Pupszaszra, Kiss ur altal elkovetett ragalmazas es jogsertesek miatt.
Pedofil, jogilag is ki leszel vegezve, mellette pedig lesz egy hitelkartyacsa, melocsa, alberletcsa.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jan 12, 2023 11:26:37
x4)
Ha ma egész este a Mercikéről loopolsz, az szerinted milyen irányba mozdítja el a kapcsolatotokat?
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Rhossz Rhatyee
Jan 12, 2023 11:26:47
buzi vagyok hetyetye
Mennyi a fizetésed?
Jan 12, 2023 11:26:47
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 12, 2023 11:27:30
x5)
Korlátlan a telefonod, Endre!
36eur mars venusz Uranusz call,net,sms korlatlan. Jo ez egy gazdagabb orszag mint osztria
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 12, 2023 11:27:34
x5)
Jajj szegény retard Endike,már megint egyedül leszel a szülinapodon,még 5nap van addig…
féregnyulvány
(
x7)
Jan 12, 2023 11:28:06
x7)
ezt vicces olyantol olvasni aki AI-tol varja hogy dolgozzon helyette mert keptelen gondolkodni es elvegezni a munkáját
tyodika
Jan 12, 2023 11:29:25
Ha ma egész este a Mercikéről loopolsz, az szerinted milyen irányba mozdítja el a kapcsolatotokat?
Nem értem mi a baja ezzel. Nem is neveztem meg őt közvetlenül, kedvesemről, cicámról írtam. Értelmezze mindenki ahogy szeretné.
Itt ha valaki áldozat egyedül csakis én vagyok. 41 évesen egyedül szülinapozni? Abszurdum!
Jan 12, 2023 11:29:25
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2023 11:29:34
x77)
Jajj szegény retard Endike,már megint egyedül leszel a szülinapodon,még 5nap van addig…
Vidd el Kammert állatkertbe vagy hívd fel magadhoz a majomházba, ugyanaz.
Poop in the loop
(
x2)
Jan 12, 2023 11:29:53
x2)
Blaha téren jártam,
Csöves tranyót láttam,
Be akart hugyozni,
Szabad-e loopolni?
Csöves tranyót láttam,
Be akart hugyozni,
Szabad-e loopolni?
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 12, 2023 11:29:56
x6)
Endre, a Szisza azt mondta, hogy reméli a hatóságok nem hagyják, hogy beleavatkozz az ügyeibe.
Szerinted ez shiker?
Szerinted ez shiker?
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 12, 2023 11:30:03
x13)
Akkor mennyi is a fizetésed?
Jonciii
(
x8)
Jan 12, 2023 11:30:18
x8)
Rettegek, könyörgöm tisztelt trollok, mentsenek meg ettől az őrült púpos szörnyetegtől!
Neked véged, sorry
Parlament
Jan 12, 2023 11:30:36
Az én érzéseim már smafu,hát majdnem le lettem rakétázva
Jan 12, 2023 11:30:36
Maffiózó
(
x1)
Jan 12, 2023 11:31:50
x1)
Endre megint Róssza vagy, nem valóságról beszélsz.
Tibi azért kapja a faszerdőt a Fórumtól mert veled van.
Abban a pillanatban, hogy jól megver élőadásban majd "szakít" veled (sose voltatok együtt, nem is tudnátok szakítani), sokkal kevesebb szar lesz az életében élheti a saját kis szaros életét a saját trolljaival.
Minden miattad van, fogd már fel.
Ok okozat, hatás ellenhatás... :D
Tibi azért kapja a faszerdőt a Fórumtól mert veled van.
Abban a pillanatban, hogy jól megver élőadásban majd "szakít" veled (sose voltatok együtt, nem is tudnátok szakítani), sokkal kevesebb szar lesz az életében élheti a saját kis szaros életét a saját trolljaival.
Minden miattad van, fogd már fel.
Ok okozat, hatás ellenhatás... :D
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2023 11:32:16
x77)
Röhögnék, ha addig spameled a faszságaiddal a hivatalos szerveket, hogy miután kiröhögték magukat, megunják és utánad nyúlnak...
fantomgolyók
Jan 12, 2023 11:32:20
valaki ismer olyan magyar szót, hogy "kőrözés"?
Ezért a szóért úgy szájon tudnám baszni, hogy a fogait kiköpné...
Jan 12, 2023 11:32:20
max5enutálnak
(
x47)
Jan 12, 2023 11:32:48
x47)
endre kikúrt ideges, a szmájliméter kiakadt. Szétbassza az ideg, mert a tranyó világosan látja, hogy ő a baj az életében, nem a trollszok. Ha jól láttam nem az volt a live címe, hogy “döbbenet vagytok trollok”
Egy gennyes kelés vagy a tranyó életén, endre, és ezzel a tranyó is egyetért.
Mennyi a fizetésed?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mennyi a fizetésed?
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 12, 2023 11:33:38
x13)
Nem ám bántod a céges Macbookot.. :)
MaxPayne
(
x24)
Jan 12, 2023 11:33:40
x24)
Smileizgat a pedofil? Helyes. Tehat rottyon van a stressztol.
Mennyit is keresel Endre?
Mennyi most a fizud?
Mennyit is keresel Endre?
Mennyi most a fizud?
Trollul Madár
(
x15)
Jan 12, 2023 11:33:42
x15)
FifiLegnagyobbLajongója
Jan 12, 2023 11:34:51
Tibi elmondta, hogy önként adtad.
Jan 12, 2023 11:34:51
Offline Troll
(
x1)
Jan 12, 2023 11:35:03
x1)
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2023 11:35:37
x23)
Tibi kapja már az infókat vajon, hogy a korcs ahelyett hogy azt írná ki, hogy menyi a fizetése, inkább a fórumon okoskodik és hergeli a troljjait ö ellene?
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2023 11:35:41
x30)
endre kikúrt ideges, a szmájliméter kiakadt. Szétbassza az ideg, mert a tranyó világosan látja, hogy ő a baj az életében, nem a trollszok. Ha jól láttam nem az volt a live címe, hogy “döbbenet vagytok trollok”
Mennyi a fizetésed?
Mennyi a fizetésed?
Én úgy vettem észre hogy azért persze a trollkodások zavarják, de beismeri faszság volt a fenyegetőzés, tanul a hibáiból.
Viszont ami sokkal jobban zavarja az az, hogy az egész endiii (és közvetve az ő utálói) miatt van. Ebben eddig lehetett eljutni.
MaxPayne
(
x24)
Jan 12, 2023 11:35:52
x24)
Ezert amugy hivatalbol miert nem nyomozott a rendorseg? Amennyiben nyomozott, akkor miert nem ultettek le?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 12, 2023 11:36:21
x5)
Majdnem írtam,hogy kettő embert is agykárosodottá ütlegelt,de közben rájöttem,hogy Sodi már születése óta az.
linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2023 11:37:02
x77)
Tegnap már vergődtél, hogy "nya mityen a téma, nyem tudom."
Segítek egy kicsit:
Semmi, takarodj a picsába sírni a sarokba. Ennyike.
Ne lájvozz, mert:
- nincs miről
- Benke Tibitől is unalmasabb vagy
- nem tudsz lájvot indítani
- telefonálgatsz a magány elől és a trashlegyek rajtad nevetnek csak
- becsicskultál és féltékeny vagy egy tolvaj, pedofil cigányra
- csak úgy.
Segítek egy kicsit:
Semmi, takarodj a picsába sírni a sarokba. Ennyike.
Ne lájvozz, mert:
- nincs miről
- Benke Tibitől is unalmasabb vagy
- nem tudsz lájvot indítani
- telefonálgatsz a magány elől és a trashlegyek rajtad nevetnek csak
- becsicskultál és féltékeny vagy egy tolvaj, pedofil cigányra
- csak úgy.
tibi2435645
(
x2)
Jan 12, 2023 11:37:19
x2)
Már fiatal férfi korában is a cigány haverjaival idős embereket raboltak ki, meg fenyegettek meg. Ezt ő mondta. És értem, hogy én azért feltehetném a kezem, de most ne piénkodjunk ;)))))))))))))
Ásó27
(
x68)
Jan 12, 2023 11:38:07
x68)
Ha lenne eszed, akkor indítanál egy tiktok liveot, ahová meghívod fullfingot és gammercigányt, aztán kibékíted őket!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 12, 2023 11:38:20
x5)
Endre egy jo videos nem magarol videozik
sörtötbontok
(
x8)
Jan 12, 2023 11:38:42
x8)
Endre, most hány százalékra teszed annak az esélyét, hogy valaha megfütyizheted még a Tibor belső combját?
fantomgolyók
Jan 12, 2023 11:38:50
Már fiatal férfi korában is a cigány haverjaival idős embereket raboltak ki, meg fenyegettek meg. Ezt ő mondta.
Majd pár év múlva pénzért szopta őket.
Jan 12, 2023 11:38:50
tyodika
Jan 12, 2023 11:40:39
Endre egy jo videos nem magarol videozik
Gye gye gye a Höjpi bajátyom is eszt tyinálja.
Jan 12, 2023 11:40:39
Klohek
(
x12)
Jan 12, 2023 11:41:14
x12)
Ha lenne eszed, akkor indítanál egy tiktok liveot, ahová meghívod fullfingot és gammercigányt, aztán kibékíted őket!!!
Miután evvel végzett, indíthatna egy párbajt, vadász megrontó gyulabával..
Sheldon
(
x2)
Jan 12, 2023 11:42:20
x2)
Az neki nem nehéz, folyton azon jár az esze a pedofil gecinek.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 12, 2023 11:42:36
x13)
Nem és nem.
Természetesen.
Természetesen.
Tiborban meg Lajcsiban csak az a közös hogy mindkettő férfi és aki megdugja akármelyiket az egy rossz buzi
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 12, 2023 11:42:50
x3)
Engem békává változtatott!
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 12, 2023 11:42:57
x13)
Gyagyás, már megkérdezted az AI-t, hogy mennyi az ideális a fizetés a te helyzetedben…?
Szóval, mennyit keresel?
Szóval, mennyit keresel?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 12, 2023 11:43:38
x47)
Amint leválik a pedofilról a tranyó, a fórumtrollok 80%a le fogja szarni. Maradnak a saját yt trolljai, akikkel már inkább összekacsintós lett a viszonyuk, megy a beszólogatás, de IRL nem basztatják. Ebből a szempontból is nyugodtabb lesz az élete és egy impotens pedofil sem fogja az őrületbe kergetni az autista loopolásával.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sheldon
(
x2)
Jan 12, 2023 11:43:44
x2)
Közben leesett :D
halászlé
(
x24)
Jan 12, 2023 11:43:55
x24)
Einwanderungsbehörde (MA 35)
Fachbereich Einwanderung Referat 5.0 - Außenstelle (EWR):
zuständig für die Bezirke 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 23
Fachbereich Einwanderung Referat 5.1 - Außenstelle (EWR):
zuständig für die Bezirke 1, 2, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Nem tudom melyik kerületben laknak gyagyásék :d
Fachbereich Einwanderung Referat 5.0 - Außenstelle (EWR):
zuständig für die Bezirke 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 23
Fachbereich Einwanderung Referat 5.1 - Außenstelle (EWR):
zuständig für die Bezirke 1, 2, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Nem tudom melyik kerületben laknak gyagyásék :d
nyócker önkormányzat:
[email protected]
tibi2435645
(
x2)
Jan 12, 2023 11:44:03
x2)
sodika: "fúj laura narancsbőrös segge fúúj"
eközben sodi palija:
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
eközben sodi palija:
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2023 11:44:09
x23)
Gyagyás zaklatod már Goldát, hogy nagyon megkéne indulnia Bécsbe? 2 telefon hivás közt, nem akarod kiírni hogy menyi a fizetésed? Mértnem? Ugye nem azért mert kevesebbet keresel mint egy postai kézbesítő?
halászlé
(
x24)
Jan 12, 2023 11:44:38
x24)
lagzi lajossal ne példálózz, azt belső körökből hallottam; neked annyi pénzed sose lesz :PPP
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
rezsidémon
(
x8)
Jan 12, 2023 11:44:42
x8)
Megint elkezded azt, amit tavaly?
Nagy magányodban mindenkit elkezdesz fenyegetni meg hazugnak nevezni, és ez csakis azért, mert egy befordított faszú átműtött ócska drogos retek volt képes téged valameddig elviselni és még azt is elbasztad :))
Ócska buzi vagy, de még annál is lejebb helyezkedsz el.
Senkit nem tudsz befenyíteni, ellentétben egy általánost is alig elvégzett c-típusú állampolgár is csicskába rak téged, ennyit rólad.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nagy magányodban mindenkit elkezdesz fenyegetni meg hazugnak nevezni, és ez csakis azért, mert egy befordított faszú átműtött ócska drogos retek volt képes téged valameddig elviselni és még azt is elbasztad :))
Ócska buzi vagy, de még annál is lejebb helyezkedsz el.
Senkit nem tudsz befenyíteni, ellentétben egy általánost is alig elvégzett c-típusú állampolgár is csicskába rak téged, ennyit rólad.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 12, 2023 11:47:00
x3)
Hatalmas lehet a Depi Dezső és a Magány Marci, ha ennyit pörögsz itt.
Nagyon örülök neki!
További sok szenvedést!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Nagyon örülök neki!
További sok szenvedést!
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 12, 2023 11:47:04
x13)
Gyagyás, mi lenne ha…
A TELJES PEDOFIL aktákért cserébe, nem kapnál több mennyi a fizetésed kérdést?
A TELJES PEDOFIL aktákért cserébe, nem kapnál több mennyi a fizetésed kérdést?
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 12, 2023 11:47:23
x6)
Endre, ma se megy fel hozzád senki sörikézni, kesernyézni?
Még egy c-type csóró is leszar ugye?
Még egy c-type csóró is leszar ugye?
rezsidémon
(
x8)
Jan 12, 2023 11:50:19
x8)
Kivételesen igazad van, tényleg segítettél a cicának.
Abban segítettél neki, hogy FOGDÁRA KERÜLJÖN! :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Abban segítettél neki, hogy FOGDÁRA KERÜLJÖN! :D
Totyika
Jan 12, 2023 11:51:39
Neked mennyi a fizetésed?
Jan 12, 2023 11:51:39
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 12, 2023 11:51:53
x8)
Két ilyen figyelem kolduló trashlégynek,mint a Laura meg a Lilla az lenne a legnagyobb büntetés,ha egyszerűen ignorálnánk őket. Kb.Sodi szinten vannak élvezik,ha róluk van szó,sőt szokták olvasni a fórumot is.
Már nagyon fullba tolják a kretént,igazi figyelem kurvák, mindent megtesznek a nézetségért és egy kis ismertségért.
Az a vicces,hogy a tiktok lájvjaikban még a tiktokos szépítő filterrel is csak átlagosan néznek ki,de amint mozgatják a kamerát és eltűnik a filter már teljesen más arc néz vissza a nézőkre még úgyis,hogy szét vannak alapozózva meg sminkelve. Tipikus esetei annak,hogy két fiatalon(tinédzser korukban) elhízott,leszart,buta,lelki sérült csaj,most a harmincas éveikben próbál mindent bepótolni.
Amúgy a Kozmával való Laurás videó hívás,amiben eljátszotta a műsírást a Laura az kamu volt. Előre le volt dumálva a Kozmával…
Már nagyon fullba tolják a kretént,igazi figyelem kurvák, mindent megtesznek a nézetségért és egy kis ismertségért.
Az a vicces,hogy a tiktok lájvjaikban még a tiktokos szépítő filterrel is csak átlagosan néznek ki,de amint mozgatják a kamerát és eltűnik a filter már teljesen más arc néz vissza a nézőkre még úgyis,hogy szét vannak alapozózva meg sminkelve. Tipikus esetei annak,hogy két fiatalon(tinédzser korukban) elhízott,leszart,buta,lelki sérült csaj,most a harmincas éveikben próbál mindent bepótolni.
Amúgy a Kozmával való Laurás videó hívás,amiben eljátszotta a műsírást a Laura az kamu volt. Előre le volt dumálva a Kozmával…
Lilla helyes csaj FEJRE még a 15 kiló túlsúlyával is. A testét hagyjuk lógó spánielfül csöcsökkel együtt. De igazából tök mindegy mert ha le is fogyna meg korrigáltatná a lógó bőröket akkor is ha kinyitja a száját ömlik belőle a vetőmag. Mindenesetre remélem jól meghintáztatja a recskást csak mert Lilla is figyelemkurva. Az meg ott fog nyüszíteni hogy had nyalogassa a lábát.
Laurát pedig ha a bánya iparban dolgoznék felvenném tárna repesztőnek. Csak oda kell állítani az alagút végébe hogy beszéljen, és a kemény RRRRRR betűitől repednének a sziklák. Shaját megoldás!
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2023 11:52:59
x23)
Gyagyás ilyenkor azt kell csinálni hogy elkel menni Péntek este bebaszni a haverokkal és munkatársakkal. Ha megírod hogy menyi a fizetésed akkor kiszámoljuk neked, hogy abból hányszor lehet majd bebaszni!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 12, 2023 11:54:11
x5)
Shaját megoldás!
De laura fején megàll a sörösüveg.
MaxPayne
(
x24)
Jan 12, 2023 11:55:14
x24)
Azt tudod Endre, hogy az arcod es a vallad rangatozasabol is lehet tudni, mikor hazudsz.
Vagyis nem keresel ketszer annyit, mint egy postas, nem volt jo a spagettikod, hamarosan kibasznak, ha meg nem tettek meg.
Mennyi most a fizud Endre?
Vagyis nem keresel ketszer annyit, mint egy postas, nem volt jo a spagettikod, hamarosan kibasznak, ha meg nem tettek meg.
Mennyi most a fizud Endre?
Trollul Madár
(
x15)
Jan 12, 2023 11:55:26
x15)
Endre!
Megint mindentől elvonatkoztatva! Ki a nőiesebb?
Laura az állítólagos narancsbőrével?

Vagy NoDivigel Tibor ?

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Megint mindentől elvonatkoztatva! Ki a nőiesebb?
Laura az állítólagos narancsbőrével?

Vagy NoDivigel Tibor ?

linziasztal01
(
x77)
Jan 12, 2023 11:56:05
x77)
Endre!
A szegedi Fiktív Fülöpöt feljelentetted már?
Kiderítetted mi az igazság?
A szegedi Fiktív Fülöpöt feljelentetted már?
Kiderítetted mi az igazság?
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 12, 2023 11:56:15
x9)
Belenéztem a tegnapi live-ba és gyagyás, mi a kurva anyád ez a hangminőség?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 12, 2023 11:56:52
x19)
Tibit elkapják a nyugati pályaudvaron úgy, hogy drog volt nála és kicsivel előtte azt mondta külföldön van.
De nem érti miért vitték be... Hülye mint a pedofil kutyája.
De nem érti miért vitték be... Hülye mint a pedofil kutyája.
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 12, 2023 11:57:16
x8)
ott van az oldal tetején te autista korcs, fasznak másolod be mégegyszer
MENNYI A FIZETÉSED?
MENNYI A FIZETÉSED?
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 12, 2023 11:58:50
x6)
sodika: "fúj laura narancsbőrös segge fúúj"
eközben sodi palija:
eközben sodi palija:
MaxPayne
(
x24)
Jan 12, 2023 12:02:18
x24)
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!
Igen, volt neki az elso 3 honapban.
De azota keptelen egybefuggoen legalabb 6 honapot maradni egy cegnel.
Jo lesz az ~1200€ korulnek.
Penzmento
(
x6)
Jan 12, 2023 12:03:44
x6)
Ez Miskolci Nemcigány Márk!
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Természetesen.
Megint terelsz, szóval igaza van az Oknyomozó riporternek.
Nagyon együgyü vagy Endre, átlátunk rajtad. :)
Fizetésed mennyi, tényleg? :)