Lehet az a legjobb ha ki sem rúgják, 2-3 hónap és elvérzik a junior fizetésével. Még a végén a trollok rugdossák jobb helyre :)
Szóval ha valako kommandós akción gondolkodna legközelebb, szemüveg eltörés, telefon vízbe hajítás vagy egyéb vicci’ dolgok felmerülhetnek....
...vagy 'véletlen' keresztül megy rajta egy kunsági troll a Raba steigerrel Púpszászon
O és K együtt OK és minden OK!!
Basszad meg, véletlenül a +-ra nyomtam először a válasz gomb helyett. Minden a te hibád! Mindegy. Te kinyaltál egy fitymás makkot, miközben folyt a seggből a szar és csak utána küldted el fürdeni.
Minden O és K
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Eddig se volt különösebb erőszak a Gyagyással szemben.
Akik igazán megverték vagy anyagi kárt csináltak neki azok mind a “barátai” meg a “szerelme” volt.
Én csak arra utaltam, hogy Sodika jó szociopata módjára kurvára leszarja ha az anyját vagy a cicáját baszogatják de az se nagyon érdekli ha őt csapkodják meg.
Neki az igazi “óriási tragédia” ha elveszik a telefonja/leveszik a szemüveget a fejéről/szétveri a tabletet.
Áldja meg Őket a jó Isten!
Tibi életében először beöltözhet nőnek.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez egy költői hasonlat volt!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
:DDDD
Én sem buzdítok erre senkit, mert nyilván a korcsért is annyit lehet kapni, mint egy emberért.
A verést már megszokta a cicájától meg a trashektől. Jó persze komolyan még nem verték meg … de akkor is látjuk, hogy sokkal jobban fáj neki ha anyagi kárt/kütyü veszteséget okoznak neki.
Hát ez a lényeg, életében nem kapott még egy tisztességes verést, legfeljebb pár pofont.
Nem tudhatjuk, mennyire fájna neki, ha például úgy szilánkosra törne mindkét keze, hogy az életében többet nem tudja mozgatni az ocsmány pókujjait, akkor az epic win, mert nem lesz több melócsá.
És ha neadjisten előállnak olyan körülmények, hogy ezt következmények nélkül ki lehet próbálni, akkor kár lenne nem élni a lehetőséggel :)
Illetve a kettő nem zárja ki egymást, ezzel párhuzamosan a telefonját meg a kukkert is össze lehet törni :D
Havasnál annak volt öltözve :D Vagy gondolom annak akart és azért vette fel a kopogós cipellőjét
Többször verte véresre a szerelme, mint a trolljai! XDD
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Vörös úr utolsó másodpercei.mi történt ennek a nyomoréknak a szemével? olyan kancsal, hogy két képernyőt lát egyszerre..
gyagyás, anyád tudja már, hogy a faszpinást, hogy hívod: aricica? b+, nyújtófával fogja a fejedet szétverni!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Régen is összeszaladtak a szemei néha de tavaly már “üzembiztosan” kancsal volt végig.
Plusz amióta a cica felverte a bal szemét azt nem tudja kinyitni rendesen. :)
Én már nem is tudom mivel lehetne még a retardációt fokozni …
endre, tényleg nem fogja fel, hogy Bándy Kata egy vörös zóna neki! Senkit nem akarok biztatni, hasonlókra...
Még az augusztusi éjszakán esett meg, hogy endrét stalkerkodtuk, is.. Volt egy helyzet, amikor neki futásból, kiesett a Szentendrei útra, mivel a részeg agya, nem fogta fel, hogy van egy 80 cm-es szint különbség... Hempergett az úton, egy taxi majdnem átment rajta..
Néztem, és kurvára röhögtünk, DE MÉGIS ELINDULT AZ AGYAM NEKI SEGÍTENI, beindult a mechanizmus, hogy ott egy ember akinek segítenem kell....
Akkor eszembe jutott Bándy Kata, elkezdtem magamba mantrázni a nevét, egyből nem is akartam neki segíteni, röhögtem tovább!!
Mellette azt kívántam, hogy jöjjön egy török kamionos, 120-al, de úgy, hogy alszik a dudán.. döc-döc-döc
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
neki a magány a legnagyobb félelme...ha van meló = van pénz = van tibor....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ide felnőttek járnak, hahó! Bízzuk ezt rájuk :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Na nekem ez a magány dolog az egyik legnagyobb kérdőjel.
Egész nyomorúságos életében egyedül volt. Barátai soha nem voltak, se párkapcsolata. Még az anyja se szerette ezért lebaszták a nagymamájoz szórakozzon ő a fogykos gyerekkel.
Utána is csak elmebeteg retardok álltak vele szóba, hogy valakire ráömlesszék a fejükben tomboló démonokat.
Szóval látszólag kurvára egyedül volt 40 évigbés különösebb effortot nem is tett bele, hogy ne így legyen.
Most meg kb. 1,5 éve úgy csinál mint akinél démonok járnak éjszakánként ha egyedül van.
Tényleg kb. a baltás gyilkost is befogadná a szobájába csak ne legyen egyedül.
Én valahol biztos vagyok benne, hogy az a mentális elbolulása egyik “side effectje”, hogy nem akar egyedül maradni ezért inkàbb szarszagú csövesekeg telepít maga mellè.
Mar tul vagyunk az elso fizetesen, haho!
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Buzidémon, hahó. Most, hogy baszott férfi segget, ha nincs ott Tibor, arra gondol, mi lenne ha... nem csak masztiparti, de szopnék, basznék egy faszit. Vagy a faszi baszná Endrét.
A buzidémon elől menekül a faszpins, gumicsecses Tibihez, akit rajta kivül senki nem tekint nőnek. Ha Tibi nem lenne, már egy buzibár sötétszobájában szopná a néger faszokat, azt meg egy hkeresteny konzervativ hetero vadászbika nem, nem, soha.
A Buzidémon
Gyagyásnak buknia kell, Bándy Kata hergelés miatt most már feltétlenül.
A buzidémon elől menekül a faszpins, gumicsecses Tibihez, akit rajta kivül senki nem tekint nőnek. Ha Tibi nem lenne, már egy buzibár sötétszobájában szopná a néger faszokat, azt meg egy hkeresteny konzervativ hetero vadászbika nem, nem, soha.
Nem lehetne csak ahhoz írni, amire reagálni szeretnél?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
El sem tudom képzelni mennyibe kerül a süti a jabilban ilyen infláció mellett :D
(egyébként nagyon röhögök, hogy már a buzidémon is lassan bekékül :D)
Mindig ez van, "hetfőtől minden este 9-től live, lesz tagmód meg minden", aztán vasárnap már csak 5 perc vekni, Jövő héten pedig semmi
A buzidémon mindig is jelen volt Endre elméjében, most Tibor kiengedte. Az idei év még tartogat meglepetéseket, nem feltétlenül nem Endrét fogják kúrni az arabok a swinger club nőgyógyászati székében.
Annyi különbséggel, hogy Tibi leszarja majd, hogy húznak-e gumit, mert azzal lesz elfoglalva, hogy találjon valami iható piát.
A Buzidémon
Már úgyértem téged nem tiltott ki innen Zulu? :)
Az igaz, hogy nem volt kortárs ismerősi köre, de visszatekintve akkor nagyon alábecsültük, hogy Vera néni milyen szinten pátyolgatta. Biztosra veszem, hogy napi szinten loopolt neki a korcs, ahogy utána a Fordos néninek.
Miután azok a kapcsolatok megszakadtak, elindította a flokkot, mert akkor már tényleg egyedül volt. Aztán jött Márk és hitelen Goldából "édesanyám"/"anyukám" lett, mert ő volt a következő.
Most is csak egy (annyi pont elég) idióta kell neki, akinek mondhatja a magáét, és aki felügyel Fifire, hogy zabáljon és ne vedelje magát halálra. Amint több napig egyedül marad, már mondja a kamerának, amit Merga nem hallgat meg éppen.
Varor ur irj mar ram feszen...
egy liberális újságíró miért tenne ilyet?
tiszafaszom, azaz tiszavasvári
Van ott is beépített mikrofon bennem. Hajmosás kockázatos.

Tüzes szisza incoming
szíjjel lesztek bombázva
Jó, jó, de rendes pénzt kéne keresni. Postásfizuból mire összejön egy vasúti kocsi..,
Tüzes szisza incoming
Az remek, mert pont ma találtam meg egy korábbi illusztrációm ami, most hogy nincs se faszpina, se férfisegg a bécsi recskaodúban, éppen aktuális:
(Ez volt talán a leggusztustalanabb mémem az elmúlt időszakban... de mint tudjuk: a valóság mindig sokkal de sokkal durvább mint amit a trollok el tudnak képzelni Sodival kapcsolatban.)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Olyan mint egy vakond mint egy pocok mint egy fadászgörény de semmiképp sem emberi. Mi ez?
Egy tesiből felmentett szellemi fogyatékos. Egy torz testű, torz fejű félszerzet, aki a cipőfűzőjét sem tudja bekötni és így akar félelmetes lenni. A prolikobold, aki a műanyag flakonos kőbambijával kerget, hogy idd meg. A sugárfertőzött jávorszarvaspók, aki egy telefont sem tud emberi módon tartani. Egy tehetetlen balfasz, akit még egy 160 centis nyomorék tranyó is fossá ver. Borzalmas ez a gif. Vagyis endre.
A csámpás, lógó cipőfűzős, balfasz kőbányais rém.
Vizuális aranybánya volt ez az akció.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Az ádámcsutkával mi lesz?
Eddig miért nem fizetted a TB-jét?
Most is csak 1 hónapra futja igaz te csóró eladósodott junior?
Fog telni rá, a postásnál is kevesebb fizetésedből, gyagya?
Magadnak is?
Múltkor is az volt hogy melót intéztél neki és az első napon nem ment be......
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Ösztrogénkezelést? Egy nőnek? Mikbe faty?
Korán keltél köcsög, valami miatt nem jött álom a szemedre?...
Sziszát meg még tűzesebbé egy kanna benzinnel kellene...te rossz buzi....
Ugráló Robot
az hogy lehet, hogy én nem intézek ilyesmit a páromnak?
biztos csak nem szeretem eléggé, ugye?
buzeráns
le vagy tiltva, kurva anyád
Nem felsz attol, hogy ismet kino a fasza es Tibi fog jol megbaszni?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!

Majd szedi a hormont és szép lesz...
Aha...
Ez egy nő.

Ne nevettesetek...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hadd találjam ki, ilyen nincs Magyarországon ezért nem mehet börtönbe a szisza? :)
Azt mi a kurva anyádnak arra a szabad pár hónapjára ? Megy a kóterba a buzikurvád.Letelepedési engedélye sincs.Mi a gecit akarsz te korcs? Inkább küldjed a masnis cvket mert hajleszként hideg a tél
Punszisza a lekjopp!
Minek olyan, ha ő egy nő? Vagy talán nem nő? :D
god morgon levecske!
Moin :)
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Értsd: A John Harris parkolójában 2000 euróért kapunk 10 ampulla kínai fost, előzetes vérvétel,mindenfajta kiegészítő kezelés,blokkolók és orvosi felügyelet nélkül.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Szerző:
gobesug
(
x30)
Jan 15, 2023 23:18:52
Válasz
(4)
x30)
Válasz
(4)
kéne egy farsangi beöltözős live tibivel. foshná
D_Dezső
(
x29)
Jan 15, 2023 23:19:19
x29)
volt mar ilyen, az x net esetében, ott is eljátszotta a műparát, közben meg a vitalakadémiánál hesszolt
Lehet az a legjobb ha ki sem rúgják, 2-3 hónap és elvérzik a junior fizetésével. Még a végén a trollok rugdossák jobb helyre :)
Golda csiklója
(
x8)
Jan 15, 2023 23:19:21
x8)
Szóval ha valako kommandós akción gondolkodna legközelebb, szemüveg eltörés, telefon vízbe hajítás vagy egyéb vicci’ dolgok felmerülhetnek....
...vagy 'véletlen' keresztül megy rajta egy kunsági troll a Raba steigerrel Púpszászon
Zsénó
(
x22)
Jan 15, 2023 23:21:21
x22)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 15, 2023 23:22:37
x3)
Édes istenem.
Ez továbbra is egy alapértelmezett MacOS háttér.
Ez továbbra is egy alapértelmezett MacOS háttér.
Basszad meg, véletlenül a +-ra nyomtam először a válasz gomb helyett. Minden a te hibád! Mindegy. Te kinyaltál egy fitymás makkot, miközben folyt a seggből a szar és csak utána küldted el fürdeni.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 15, 2023 23:23:26
x13)
D_Dezső
(
x29)
Jan 15, 2023 23:24:43
x29)
Az a baj,hogy lesz néhány durva tag vagy innen vagy onnan,akit nem fog elrettenteni a törvény néhány fogtól,egy kis málna szöktetéstől
Akik igazán megverték vagy anyagi kárt csináltak neki azok mind a “barátai” meg a “szerelme” volt.
Én csak arra utaltam, hogy Sodika jó szociopata módjára kurvára leszarja ha az anyját vagy a cicáját baszogatják de az se nagyon érdekli ha őt csapkodják meg.
Neki az igazi “óriási tragédia” ha elveszik a telefonja/leveszik a szemüveget a fejéről/szétveri a tabletet.
Golda csiklója
(
x8)
Jan 15, 2023 23:24:59
x8)
Az a baj,hogy lesz néhány durva tag vagy innen vagy onnan,akit nem fog elrettenteni a törvény néhány fogtól,egy kis málna szöktetéstől
Áldja meg Őket a jó Isten!
Karib
(
x10)
Jan 15, 2023 23:25:13
x10)
kéne egy farsangi beöltözős live tibivel. foshná
max5enutálnak
(
x47)
Jan 15, 2023 23:25:14
x47)
Én egyébként minden lelkes trollégát eltanácsolnék az erőszaktól.
A verést már megszokta a cicájától meg a trashektől. Jó persze komolyan még nem verték meg … de akkor is látjuk, hogy sokkal jobban fáj neki ha anyagi kárt/kütyü veszteséget okoznak neki.
Mégis csak egy materialista proliról beszélünk aki ráadásul junior bért kap.
Szóval ha valako kommandós akción gondolkodna legközelebb, szemüveg eltörés, telefon vízbe hajítás vagy egyéb vicci’ dolgok felmerülhetnek.
De csak, hogy a jokászisten is megnyugodjon, én senkit sem buzdítok ilyen cselekedetekre és mélyen ellenzem az erőszak minden formáját egy ilyen degenerált pedofil féreg ellen!
Mégis csak egy materialista proliról beszélünk aki ráadásul junior bért kap.
Szóval ha valako kommandós akción gondolkodna legközelebb, szemüveg eltörés, telefon vízbe hajítás vagy egyéb vicci’ dolgok felmerülhetnek.
De csak, hogy a jokászisten is megnyugodjon, én senkit sem buzdítok ilyen cselekedetekre és mélyen ellenzem az erőszak minden formáját egy ilyen degenerált pedofil féreg ellen!
Ez egy költői hasonlat volt!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 15, 2023 23:25:43
x47)
www.youtube.com/watch?v=HMr7OOkIbUQ
:DDDD
Rakott Rolinda
Jan 15, 2023 23:26:57
Én sem buzdítok erre senkit, mert nyilván a korcsért is annyit lehet kapni, mint egy emberért.
Hát ez a lényeg, életében nem kapott még egy tisztességes verést, legfeljebb pár pofont.
Nem tudhatjuk, mennyire fájna neki, ha például úgy szilánkosra törne mindkét keze, hogy az életében többet nem tudja mozgatni az ocsmány pókujjait, akkor az epic win, mert nem lesz több melócsá.
És ha neadjisten előállnak olyan körülmények, hogy ezt következmények nélkül ki lehet próbálni, akkor kár lenne nem élni a lehetőséggel :)
Illetve a kettő nem zárja ki egymást, ezzel párhuzamosan a telefonját meg a kukkert is össze lehet törni :D
Jan 15, 2023 23:26:57
Golda csiklója
(
x8)
Jan 15, 2023 23:27:48
x8)
Havasnál annak volt öltözve :D Vagy gondolom annak akart és azért vette fel a kopogós cipellőjét
Darth Tibor
(
x8)
Jan 15, 2023 23:28:54
x8)
Többször verte véresre a szerelme, mint a trolljai! XDD
xray
(
x21)
Jan 15, 2023 23:29:15
x21)
Vörös úr utolsó másodpercei.
gyagyás, anyád tudja már, hogy a faszpinást, hogy hívod: aricica? b+, nyújtófával fogja a fejedet szétverni!
Andi
(
x13)
Jan 15, 2023 23:32:06
x13)
Endre, hogy áll az ananászkúra?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
horgász
(
x10)
Jan 15, 2023 23:32:51
x10)
Ne búsulj recskás,
Tegyél be egy jó gyerekporeszt, attól mindig jobb kedved lesz igaz? :)
Te büdös fasszopó pedofil biohulladék.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Tegyél be egy jó gyerekporeszt, attól mindig jobb kedved lesz igaz? :)
Te büdös fasszopó pedofil biohulladék.
D_Dezső
(
x29)
Jan 15, 2023 23:33:51
x29)
mi történt ennek a nyomoréknak a szemével? olyan kancsal, hogy két képernyőt lát egyszerre..
Régen is összeszaladtak a szemei néha de tavaly már “üzembiztosan” kancsal volt végig.
Klohek
(
x12)
Jan 15, 2023 23:36:07
x12)
Vörös úr. csak azt felejted el, hogy nem vagy rejtély, át tudom vágni a torkod.
Ennyike.
Ennyike.
endre, tényleg nem fogja fel, hogy Bándy Kata egy vörös zóna neki! Senkit nem akarok biztatni, hasonlókra...
Még az augusztusi éjszakán esett meg, hogy endrét stalkerkodtuk, is.. Volt egy helyzet, amikor neki futásból, kiesett a Szentendrei útra, mivel a részeg agya, nem fogta fel, hogy van egy 80 cm-es szint különbség... Hempergett az úton, egy taxi majdnem átment rajta..
Néztem, és kurvára röhögtünk, DE MÉGIS ELINDULT AZ AGYAM NEKI SEGÍTENI, beindult a mechanizmus, hogy ott egy ember akinek segítenem kell....
Akkor eszembe jutott Bándy Kata, elkezdtem magamba mantrázni a nevét, egyből nem is akartam neki segíteni, röhögtem tovább!!
Mellette azt kívántam, hogy jöjjön egy török kamionos, 120-al, de úgy, hogy alszik a dudán.. döc-döc-döc
halászlé
(
x24)
Jan 15, 2023 23:36:58
x24)
xray
(
x21)
Jan 15, 2023 23:39:31
x21)
egy üvegszem? xd Plusz amióta a cica felverte a bal szemét azt nem tudja kinyitni rendesen. :)
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 15, 2023 23:41:34
x13)
Gyagyás, holnap te meg a főnök a tákolmányod után.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 15, 2023 23:41:54
x1)
Többféle képpen ütthetjük a patkányt és ütni is fogjuk. Terel hazudik provokál ahogy tud de mi résen vagyunk.
Ráadásul az alkoholista szociópata férfikurvája egy bonusz ütési pont. Mondom nem is értem,hogy honnan veszi,hogy nem jut el vádemelésiga történet. Ha a gyagyás nem akar békében élni akkor nem fog ez az ő kérése ez az ő kivánsága,hogy mi itt legyünk és dolgozzunk. És mi dolgoznifogunk. Dolgozni mert mi egy snecologus munkája? Az,hogy a Kiss Endre Farkas (KEF)-et üsse rúgja gáncsolja ott ahol tudja erre vagyunk felhatalmazva endre kérésére és kivánságára
Ráadásul az alkoholista szociópata férfikurvája egy bonusz ütési pont. Mondom nem is értem,hogy honnan veszi,hogy nem jut el vádemelésiga történet. Ha a gyagyás nem akar békében élni akkor nem fog ez az ő kérése ez az ő kivánsága,hogy mi itt legyünk és dolgozzunk. És mi dolgoznifogunk. Dolgozni mert mi egy snecologus munkája? Az,hogy a Kiss Endre Farkas (KEF)-et üsse rúgja gáncsolja ott ahol tudja erre vagyunk felhatalmazva endre kérésére és kivánságára
bolgár jeti
(
x30)
Jan 15, 2023 23:42:29
x30)
Ide felnőttek járnak, hahó! Bízzuk ezt rájuk :D
D_Dezső
(
x29)
Jan 15, 2023 23:46:56
x29)
Egész nyomorúságos életében egyedül volt. Barátai soha nem voltak, se párkapcsolata. Még az anyja se szerette ezért lebaszták a nagymamájoz szórakozzon ő a fogykos gyerekkel.
Utána is csak elmebeteg retardok álltak vele szóba, hogy valakire ráömlesszék a fejükben tomboló démonokat.
Szóval látszólag kurvára egyedül volt 40 évigbés különösebb effortot nem is tett bele, hogy ne így legyen.
Most meg kb. 1,5 éve úgy csinál mint akinél démonok járnak éjszakánként ha egyedül van.
Én valahol biztos vagyok benne, hogy az a mentális elbolulása egyik “side effectje”, hogy nem akar egyedül maradni ezért inkàbb szarszagú csövesekeg telepít maga mellè.
Fütykösmanó
Jan 15, 2023 23:47:05
Egyébként aki használja a chatgpt-t, nincs kedve kérni tőle az összes bécsi it/finance cégről egy listát majd mindnek küldeni tényfeltárást? Ha már az AI miatt képes egyedül kódokat alkotni, legalább vesszen általa is. (De remélem a PSA is betalált)
Jan 15, 2023 23:47:05
xray
(
x21)
Jan 15, 2023 23:50:11
x21)
aaz apja is ugyanezt csinálta. volt egy tibor nevű csövese. Egész nyomorúságos életében egyedül volt. Barátai soha nem voltak, se párkapcsolata. Még az anyja se szerette ezért lebaszták a nagymamájoz szórakozzon ő a fogykos gyerekkel.
fantomgolyók
Jan 15, 2023 23:52:00
Endííí te mint jobber pöcskalap, hogy viszonyulsz ahhoz, hogy a sziszád saját elmondása szerint bizony cigány?
szíjjel lesztek bombázva
Jan 15, 2023 23:52:00
Púp Pinata
Jan 15, 2023 23:53:08
Uraim, uraim! Hát tényleg el tudjuk képzelni, hogy nem lesz a közeljövőben egy hetyetyézéssel összefűzött melócsá leak? Lehetséges, hogy első fizu után ne jöjjön a nárcisztikus flokk arról, hogy mennyit kapott a rockstar programozó? Felesleges erőlködni a doxolással, Endre megteszi helyettünk, csak kényelmesedjen el. Ez fizikai törvény.
Jan 15, 2023 23:53:08
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 15, 2023 23:54:37
x11)
Lehetséges, hogy első fizu után ne jöjjön a nárcisztikus flokk arról, hogy mennyit kapott a rockstar programozó? Felesleges erőlködni a doxolással, Endre megteszi helyettünk, csak kényelmesedjen el. Ez fizikai törvény.
Mar tul vagyunk az elso fizetesen, haho!
Buzidémon
Jan 15, 2023 23:56:37
halászléneki a magány a legnagyobb félelme...ha van meló = van pénz = van tibor....
Buzidémon, hahó. Most, hogy baszott férfi segget, ha nincs ott Tibor, arra gondol, mi lenne ha... nem csak masztiparti, de szopnék, basznék egy faszit. Vagy a faszi baszná Endrét.
Jan 15, 2023 23:56:37
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 15, 2023 23:57:25
x13)
Felesleges erőlködni a doxolással, Endre megteszi helyettünk, csak kényelmesedjen el. Ez fizikai törvény.
Gyagyásnak buknia kell, Bándy Kata hergelés miatt most már feltétlenül.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 15, 2023 23:59:47
x13)
Nem lehetne csak ahhoz írni, amire reagálni szeretnél?
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2023 00:11:21
x30)
Kisboros Haloperidol
Jan 16, 2023 00:17:04
SZERVZETT ZAKLATÁS FOLYIK KÉMKAKASOK ÁLTAL.
Jan 16, 2023 00:17:04
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2023 00:20:29
x30)
SZERVZETT ZAKLATÁS FOLYIK KÉMKAKASOK ÁLTAL.
El sem tudom képzelni mennyibe kerül a süti a jabilban ilyen infláció mellett :D
JabilDebil Leleplező
Jan 16, 2023 00:27:01
gang stalking. small talking. Stephen hawking. mar ők is Rájöttek arra hogy bizonyos érdekcsoportok mire képesek. Akire rá szállnak ezek a szabad kőműves kémkakasok, azoknak tökre teszik az életét. most mennem kell hajat mosni bejj
Jan 16, 2023 00:27:01
xray
(
x21)
Jan 16, 2023 00:28:42
x21)
gyagyás annyira unalmas hogy kisboros is előkerül?
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2023 00:34:21
x30)
gyagyás annyira unalmas hogy kisboros is előkerül?
Mindig ez van, "hetfőtől minden este 9-től live, lesz tagmód meg minden", aztán vasárnap már csak 5 perc vekni, Jövő héten pedig semmi
Okkult Erők
Jan 16, 2023 00:35:58
Borisz Ügynök, Tiszaújvárosban is földönfutó leszel most már, te zsíros hajú tetembaszó geci.
Jan 16, 2023 00:35:58
Buzidémon
Jan 16, 2023 00:41:10
Kisboros HaloperidolSZERVZETT ZAKLATÁS FOLYIK KÉMKAKASOK ÁLTAL.
A buzidémon mindig is jelen volt Endre elméjében, most Tibor kiengedte. Az idei év még tartogat meglepetéseket, nem feltétlenül nem Endrét fogják kúrni az arabok a swinger club nőgyógyászati székében.
Annyi különbséggel, hogy Tibi leszarja majd, hogy húznak-e gumit, mert azzal lesz elfoglalva, hogy találjon valami iható piát.
Jan 16, 2023 00:41:10
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2023 00:42:39
x30)
ascites
(
x57)
Jan 16, 2023 00:44:03
x57)
Az igaz, hogy nem volt kortárs ismerősi köre, de visszatekintve akkor nagyon alábecsültük, hogy Vera néni milyen szinten pátyolgatta. Biztosra veszem, hogy napi szinten loopolt neki a korcs, ahogy utána a Fordos néninek.
Miután azok a kapcsolatok megszakadtak, elindította a flokkot, mert akkor már tényleg egyedül volt. Aztán jött Márk és hitelen Goldából "édesanyám"/"anyukám" lett, mert ő volt a következő.
Most is csak egy (annyi pont elég) idióta kell neki, akinek mondhatja a magáét, és aki felügyel Fifire, hogy zabáljon és ne vedelje magát halálra. Amint több napig egyedül marad, már mondja a kamerának, amit Merga nem hallgat meg éppen.
Tizenhármak Tanácsa
Jan 16, 2023 00:44:45
Invokáljuk Mammont és a Buzidémont. Aum TAOT!
Jan 16, 2023 00:44:45
VIKTORSZ
Jan 16, 2023 00:48:36
Vörös úr. csak azt felejted el, hogy nem vagy rejtély, át tudom vágni a torkod.
Ennyike.
Ennyike.
Varor ur irj mar ram feszen...
Jan 16, 2023 00:48:36
technikai_proba
(
x1)
Jan 16, 2023 00:49:14
x1)
egy liberális újságíró miért tenne ilyet?
technikai_proba
(
x1)
Jan 16, 2023 00:50:42
x1)
Borisz Ügynök, Tiszaújvárosban is földönfutó leszel most már, te zsíros hajú tetembaszó geci.
Zuhany Rózsa
Jan 16, 2023 00:54:25
Van ott is beépített mikrofon bennem. Hajmosás kockázatos.
Jan 16, 2023 00:54:25
Hackwork
Jan 16, 2023 01:13:59
Ilyenkor hajnaltájt legjobb olvasni a Fórumot. Előkerülnek olyan nevek, akikre nyilván felnézek, mint gólya. Aztán hosszasan elmélkedés, miről is szólhat a beszélgetés? És indul a kutató munka, Pédia böngészés, hogy még inkább képbe legyek gyagyás szégyenteljes múltjával. Néha azt érzem, soha nem érek a végére, hiszen annyi van már a púpján, mint tíz másik embernek 100 év alatt.
Nézni már egy ideje nincs gyomrom, de a Fórum nálam már olyan, mint anyámnak volt hajdanán a Nők Lapja.
Állandóan azt bújta, sok mindent tanult belőle ahogy én is a Fórumról.
Legfőképp az a tanulság számomra, hogy mit és hogyan NE csináljak ha ember akarok maradni.
Bocs, ha hosszú lett az irományom, de nem tudok aludni. Bosszant, hogy itt fekszem a Blahától 1 percre a kórházban, azon vagyok, hogy újra élni tudjak, miközben a két véglény részeges ordibálását és verekedését kéne moziznom a kórterem ablakából.
TAOT mindenkinek - neked nem gyagyás!
Nézni már egy ideje nincs gyomrom, de a Fórum nálam már olyan, mint anyámnak volt hajdanán a Nők Lapja.
Legfőképp az a tanulság számomra, hogy mit és hogyan NE csináljak ha ember akarok maradni.
Bocs, ha hosszú lett az irományom, de nem tudok aludni. Bosszant, hogy itt fekszem a Blahától 1 percre a kórházban, azon vagyok, hogy újra élni tudjak, miközben a két véglény részeges ordibálását és verekedését kéne moziznom a kórterem ablakából.
Jan 16, 2023 01:13:59
xray
(
x21)
Jan 16, 2023 01:18:04
x21)
Ilyenkor hajnaltájt legjobb olvasni a Fórumot. Előkerülnek olyan nevek, akikre nyilván felnézek, mint gólya. Aztán hosszasan elmélkedés, miről is szólhat a beszélgetés? És indul a kutató munka, Pédia böngészés, hogy még inkább képbe legyek gyagyás szégyenteljes múltjával. Néha azt érzem, soha nem érek a végére, hiszen annyi van már a púpján, mint tíz másik embernek 100 év alatt.
mielőbbi gyógyulást! Nézni már egy ideje nincs gyomrom, de a Fórum nálam már olyan, mint anyámnak volt hajdanán a Nők Lapja.
Hackwork
Jan 16, 2023 01:25:04
[quote=xray]mielőbbi gyógyulást
Tüzes szisza incoming
Jan 16, 2023 01:30:37
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2023 01:32:04
x30)
Abba gondoljatok bele, hogy a szemét labanc cégek pénzét magyar szájakba varázsolom.
Ha apró sebzés is, de mégis a magam módján megbüntetem őket az évszázados sanyargásainkért amiket nekik köszönhetünk!
Ha apró sebzés is, de mégis a magam módján megbüntetem őket az évszázados sanyargásainkért amiket nekik köszönhetünk!
Jó, jó, de rendes pénzt kéne keresni. Postásfizuból mire összejön egy vasúti kocsi..,
max5enutálnak
(
x47)
Jan 16, 2023 01:40:14
x47)
Elfágom a tojkod!
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 16, 2023 01:41:12
x1)
Kis mellék adalékként jegyzem meg,hogy gondolom mindenkinek (legfőbbként a rossz buzi sodinak) feltünt,hogy a tranyó tibi a gumibetétjeit mennyire összenyomja a valódi férfi mellkasa. Nos ez nem véletlen ez azért van mert nem szedi a hormonokat. Ugyan is a női hormonoktól megereszkedik alapból a tranyók melle így sokkal természetesebbnek hat. Tulajdonképpen ha egy hormonkezelt tranyót hasonlitunk a tibinkhez akkor tökéletesen látszik az eredmény.
Endre oké,hogy buzi vagy és titkolod de bazdmeg ráadásul egy igénytelen buzi is vagy aki még arra sem ügyel,hogy a tranyója nőiesen nézzen ki.
Geci undoritó féreg vagy.
Endre oké,hogy buzi vagy és titkolod de bazdmeg ráadásul egy igénytelen buzi is vagy aki még arra sem ügyel,hogy a tranyója nőiesen nézzen ki.
Geci undoritó féreg vagy.
SyntaxError
(
x24)
Jan 16, 2023 01:41:16
x24)
Tüzes szisza incoming
Az remek, mert pont ma találtam meg egy korábbi illusztrációm ami, most hogy nincs se faszpina, se férfisegg a bécsi recskaodúban, éppen aktuális:
(Ez volt talán a leggusztustalanabb mémem az elmúlt időszakban... de mint tudjuk: a valóság mindig sokkal de sokkal durvább mint amit a trollok el tudnak képzelni Sodival kapcsolatban.)
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 16, 2023 01:43:21
x1)
Elfágom a tojkod!
Olyan mint egy vakond mint egy pocok mint egy fadászgörény de semmiképp sem emberi. Mi ez?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 16, 2023 01:54:10
x47)
Egy tesiből felmentett szellemi fogyatékos. Egy torz testű, torz fejű félszerzet, aki a cipőfűzőjét sem tudja bekötni és így akar félelmetes lenni. A prolikobold, aki a műanyag flakonos kőbambijával kerget, hogy idd meg. A sugárfertőzött jávorszarvaspók, aki egy telefont sem tud emberi módon tartani. Egy tehetetlen balfasz, akit még egy 160 centis nyomorék tranyó is fossá ver. Borzalmas ez a gif. Vagyis endre.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 16, 2023 02:13:33
x11)
Elfágom a tojkod!
A csámpás, lógó cipőfűzős, balfasz kőbányais rém.
Vizuális aranybánya volt ez az akció.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 16, 2023 02:16:47
x37)
Kurva jó lesz, ahogy a lelakott arcú, kőműves testű Tibor benyomja a divigélt. Azt hiszi, az valami csodaszer, amitől egyből nővé változik? Hát kurvára nem. A hormonprofilját ugyan megváltoztatja, nem fog annyira szőrösödni, a hangja talán (!) egy kicsit magasabb lesz, de a cigivel azt is elbassza rögtön. A sörhas nem tűnik el tőle, se a sittes tetkók, se a csúzliszáj, se a szem alatti kofferek, se a széles váll. Ha ezeken akarna változtatni, ahhoz egyrészt prepubertás korban kellett volna elkezdeni a hormonkezelést, ami nyilvánvaló nonszensz, másrészt le kéne állni a kábszival meg a piával. Nem véletlen, hogy nem akar minden transzi műtétet bazmeg. Vagy műtét nélkül is nőnek nézel ki, vagy azzal együtt sem, az a szomorú helyzet.
De ne aggódj Tibi, Endrének így is jó vagy.
De ne aggódj Tibi, Endrének így is jó vagy.
sodika halálvágya
(
x11)
Jan 16, 2023 02:25:38
x11)
Nem ertem amugy ezt az uj tibigel lenduletet. Eddig az luppolta, hogy fosik tole es ezert nem keni.
Annyira belelazult ebbe, h endinel tele lehet fosni az agyat, hogy tesz egy uj probat?
De azt tenyleg remelem, hogy tuzesebb lesz es vegre ujre elokerul majd a seprunyel es noni fognak a moncsicsik, ami nagyban segiteni fogja a fikagep melocsa lezarulasait/interjukon elbukast.
Annyira belelazult ebbe, h endinel tele lehet fosni az agyat, hogy tesz egy uj probat?
De azt tenyleg remelem, hogy tuzesebb lesz es vegre ujre elokerul majd a seprunyel es noni fognak a moncsicsik, ami nagyban segiteni fogja a fikagep melocsa lezarulasait/interjukon elbukast.
Penzmento
(
x6)
Jan 16, 2023 02:35:34
x6)
Azt reméli, hogy ha bekerül a kóterba, “aktív”, kezelés alatt álló tranyóként elöjogai lesznek.
🕎Endigame🕎
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 16, 2023 02:48:18
x1)
Tibinél elsősórban az nem lenne hátrány ha nem szökőévente egyszer divigélezne mert ez egy így szart sem ér. De mind1 az igénytelen erkölcsét vesztett debil foggyos sodinak ez is jó. Neki már mindegy. A kuruc ami egykor krónikásként emlegette már az is foggyos rossz buzinak emlegeti.
sodika
Jan 16, 2023 04:54:00
Épp most próbálom intézni neki a modern osztrák ösztrogénkezelést, ha nem figyeltél volna.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 16, 2023 04:54:00
tibi2435645
(
x2)
Jan 16, 2023 04:55:46
x2)
Jan 16, 2023 04:55:46
Épp most próbálom intézni neki a modern osztrák ösztrogénkezelést, ha nem figyeltél volna.
prosztatát is vetesd ki a palidból, majd akkor nő lesz XD Jan 16, 2023 04:55:46
Kovi
(
x2)
Jan 16, 2023 04:59:22
x2)
Az ádámcsutkával mi lesz?
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 16, 2023 05:00:18
x6)
Eddig miért nem fizetted a TB-jét?
Most is csak 1 hónapra futja igaz te csóró eladósodott junior?
Kovi
(
x2)
Jan 16, 2023 05:06:24
x2)
Fog telni rá, a postásnál is kevesebb fizetésedből, gyagya?
Háttyáresz
Jan 16, 2023 05:07:24
Épp most pjóbálom intéznyi neki a modejn o - o - osztrák ösztjogénkeszelést, ha nem fityeltél folna.
Magadnak is?
Jan 16, 2023 05:07:24
banshee
(
x24)
Jan 16, 2023 05:20:01
x24)
Mit látok? Megjelent a púpos berserker?
rezsidémon
(
x8)
Jan 16, 2023 05:22:14
x8)
És szerinted igénybe fogja venni?Múltkor is az volt hogy melót intéztél neki és az első napon nem ment be......
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 16, 2023 05:26:43
x39)
A szisza hormonkészítményei, nem feltétlenül nem jártak le szavatosság ügyileg...
A csövi raktár pedig az univerzum legjobb tárolóhelye az ilyen anyagoknak.
Vajon mióta nem érte a tranyesz szervezetét semmiféle női hormon?
Vajon hány nap, amíg elérné, az előírt szintet?
Vajon mennyire lesz instabil, érzelmileg és mentálisan a tranyesz?
Vajon mennyire lesz fegyelmezett a hormon kúra, a pia, a drogok, a swingerezés és a gyagyás verések között?
Tranyó éppen egy férfi, akin végeztek néhány kísérleti műtétet, de inkább csak próba ként és csak úgy összedobták.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A csövi raktár pedig az univerzum legjobb tárolóhelye az ilyen anyagoknak.
Vajon mióta nem érte a tranyesz szervezetét semmiféle női hormon?
Vajon hány nap, amíg elérné, az előírt szintet?
Vajon mennyire lesz instabil, érzelmileg és mentálisan a tranyesz?
Vajon mennyire lesz fegyelmezett a hormon kúra, a pia, a drogok, a swingerezés és a gyagyás verések között?
Tranyó éppen egy férfi, akin végeztek néhány kísérleti műtétet, de inkább csak próba ként és csak úgy összedobták.
banshee
(
x24)
Jan 16, 2023 05:33:04
x24)
Ösztrogénkezelést? Egy nőnek? Mikbe faty?
nemet mondtak
(
x4)
Jan 16, 2023 05:34:28
x4)
Fikaevő, kész a kód!?
Indulhat a prezi? A sörtöt előtte ne felejtsd el beszlopálni, attól magabiztosabb leszel. És me feledd tágra nyitni a malacszemeket, attól majd nem tűnsz annyira autistának!
Sok szerencsét, nagy szükséged lesz rá! Puszi-puszi.
Indulhat a prezi? A sörtöt előtte ne felejtsd el beszlopálni, attól magabiztosabb leszel. És me feledd tágra nyitni a malacszemeket, attól majd nem tűnsz annyira autistának!
Sok szerencsét, nagy szükséged lesz rá! Puszi-puszi.
SoDI firizura
Jan 16, 2023 05:36:17
Korán keltél köcsög, valami miatt nem jött álom a szemedre?...
Sziszát meg még tűzesebbé egy kanna benzinnel kellene...te rossz buzi....
Jan 16, 2023 05:36:17
banshee
(
x24)
Jan 16, 2023 05:37:13
x24)
Sztem is egy kis önbizalomsörért volt fenn 04:54-kor.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 16, 2023 05:41:30
x7)
az hogy lehet, hogy én nem intézek ilyesmit a páromnak?
biztos csak nem szeretem eléggé, ugye?
buzeráns
MaxPayne
(
x24)
Jan 16, 2023 05:47:41
x24)
Endre!
Ha a szisza nő, miert kell neki kulso forrasbol noi nemi hormon? Miert nem termeli azt a sajat szervezete? Csak nem azert mert valojaban a szisza egy kandur, te meg csőbuzi vagy?
Ha a szisza nő, miert kell neki kulso forrasbol noi nemi hormon? Miert nem termeli azt a sajat szervezete? Csak nem azert mert valojaban a szisza egy kandur, te meg csőbuzi vagy?
Kalenderga
Jan 16, 2023 05:50:20
KURVA ANYÁD ENDRE, TE ROHADT PÚPOS BOLOND BUZERÁNS, EGYSZER KIRUGDOSOM AZ ÖSSZES FOGADAT A SZÁDBÓL TE RETEK GECI.
Ha konkrét vagyok, az a baj, ha absztrakt vagyok, az a baj.
Jan 16, 2023 05:50:20
Puha Endre
Jan 16, 2023 05:53:28
Maga Tibor mesélte el neked, hogy a hormonkezelés megrövidítik a tranyók életét. Te meg akarod ölni a faszidat??? Amúgy is minek neki ösztrogénkezelés? Nem fogadod el a nagy szerelmedet úgy ahogy van?? Ez aztán kurva nagy szerelem! :D Jan 16, 2023 05:53:28
rezsidémon
(
x8)
Jan 16, 2023 05:55:42
x8)
Hiába küzdesz azért hogy "nőnek" nézzen ki, nem fog menni..
Főleg azért, mert nehogy már egy orvos mondja meg acicának, hogy mikor kell szednie a tibigélt!
asodi is szembeszállt az orvosokkal, és lásd mi lett belőle :)
Fogadd el hogy férfinak fog kinézni és pont!
Spagettikód hogy áll?
Prezentálásra elfogadható?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Főleg azért, mert nehogy már egy orvos mondja meg acicának, hogy mikor kell szednie a tibigélt!
asodi is szembeszállt az orvosokkal, és lásd mi lett belőle :)
Fogadd el hogy férfinak fog kinézni és pont!
Spagettikód hogy áll?
Prezentálásra elfogadható?
BodiTesok
(
x1)
Jan 16, 2023 06:06:12
x1)
Nem felsz attol, hogy ismet kino a fasza es Tibi fog jol megbaszni?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 16, 2023 06:06:46
x39)

Majd szedi a hormont és szép lesz...
Aha...
Ez egy nő.

Ne nevettesetek...
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 16, 2023 06:11:29
x19)
MaxPayne
(
x24)
Jan 16, 2023 06:16:57
x24)
Endre!
Dobd be ide a feladatod, az eddig osszeganyolt kododdal, na!
Segiteni persze nem fogunk, de legalabb konnyesre rohogve indulhat a hetfo reggelunk. :)
Dobd be ide a feladatod, az eddig osszeganyolt kododdal, na!
Segiteni persze nem fogunk, de legalabb konnyesre rohogve indulhat a hetfo reggelunk. :)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jan 16, 2023 06:20:27
x5)
sodi te is divigelezd be magad.ugy is amalono akarsz lenni. faszra vagysz ugy is. latod a tibinek milyen sikerei vannak. te is szophatod majd heterokent az arab nyugdijas kistatak faszat, sorba allnak majd a puccos seggedert a swingerklubba a majomhimlos sziriai bodybuilderek.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2023 06:22:16
x30)
Hadd találjam ki, ilyen nincs Magyarországon ezért nem mehet börtönbe a szisza? :)
Penzmento
(
x6)
Jan 16, 2023 06:24:43
x6)
Amilyen ellenállhatlan a szisza, az összes nőnemű BV-tiszt vele fog ollózni a nap 24 órájában, az tán csak elég lesz, hogy ösztrogénhez jusson.
🕎Endigame🕎
trolléga
(
x30)
Jan 16, 2023 06:24:59
x30)
telex.hu/belfold/2023/01/15/szerencsejatek-hatos-lotto-nyeremeny
Endiiii! Vettél szelvényt? Retteghetnek a trollocskák?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endiiii! Vettél szelvényt? Retteghetnek a trollocskák?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 16, 2023 06:25:03
x17)
Azt mi a kurva anyádnak arra a szabad pár hónapjára ? Megy a kóterba a buzikurvád.Letelepedési engedélye sincs.Mi a gecit akarsz te korcs? Inkább küldjed a masnis cvket mert hajleszként hideg a tél
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 16, 2023 06:27:31
x17)
A született pinásomnak nem kell semmit szednie és az itteni trollok párjának sem,sem az itteni asszonyoknak.Vajon miért,? Mert a buzikurvád sosem volt nő ahogy te sem férfi..Vágasd le a gecibe..Már úgy is csak kitüremkedő lógó tumor a szamárfaszod te korcs
Punszisza a lekjopp!
SoDI firizura
Jan 16, 2023 06:27:48
Endre, most komolyan te arra a csecsre izgulsz?
Hát neked nagyobb a mellbimbód mint annak a összetákolt faszpinás köcsögnek....tőled nagyobb abberált faszkalapot még nem hordott hátán a föld...
Ugráló Robot
Hát neked nagyobb a mellbimbód mint annak a összetákolt faszpinás köcsögnek....tőled nagyobb abberált faszkalapot még nem hordott hátán a föld...
Jan 16, 2023 06:27:48
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 16, 2023 06:35:57
x2)
Minek olyan, ha ő egy nő? Vagy talán nem nő? :D
halászlé
(
x24)
Jan 16, 2023 06:38:00
x24)
guten morgen, neked nem, púpom...
jaj, hagyjuk már a tibigélt...merga minden létező irányból és csatornán szopkodja a púpot, azokat a frázisokat tolja, amiket hallani akar (bikini; jaj, keresek valakit akivel dugni lehet; kanos fagyok; hazamegyek, majd jól elintézem, tibigél stb...)...nagyon kell a meleg a szoba, a cigi, a pia, drog meg a sorozatnézés (+ a rendőr is megmondta, hogy takarodjon el gémeskútból...állítólag)
tibort nem érdekli a hormonkezelés, max csak a hajnövekedés miatt, mert akkor már intézte volna magának...amúgy kurvára el fogja nyomni a nemi vágyait, mert most nagyon kanos, de majd az ösztrogén megnyugtatja kicsit :o)) (mivel nem nő, nem úgy fog rá hatni, mint pl. menopausás hölgyre)
a moderm ösztrogén kezelés sztem nettó angyalszárny kategória: ennyi erővel bármelyik honfitársunk kimegy, befizet egy havi tb-t, aztán igénybe vesz egy itthon nem elérhető, méregdrága kezelést. max alapellátás, kap valami hormonpótlót, aztjóidő. gondolom kivizsgálás is kéne, ahhoz nem ártana a német + nem mondom kétszer, h elküldenék végre vmi pszchiomókushoz is.....
ha mégis lesz valahogy ösztrogén szuri, pisztosra vehetjük, hogy kurvasokba került :o))))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
jaj, hagyjuk már a tibigélt...merga minden létező irányból és csatornán szopkodja a púpot, azokat a frázisokat tolja, amiket hallani akar (bikini; jaj, keresek valakit akivel dugni lehet; kanos fagyok; hazamegyek, majd jól elintézem, tibigél stb...)...nagyon kell a meleg a szoba, a cigi, a pia, drog meg a sorozatnézés (+ a rendőr is megmondta, hogy takarodjon el gémeskútból...állítólag)
tibort nem érdekli a hormonkezelés, max csak a hajnövekedés miatt, mert akkor már intézte volna magának...amúgy kurvára el fogja nyomni a nemi vágyait, mert most nagyon kanos, de majd az ösztrogén megnyugtatja kicsit :o)) (mivel nem nő, nem úgy fog rá hatni, mint pl. menopausás hölgyre)
a moderm ösztrogén kezelés sztem nettó angyalszárny kategória: ennyi erővel bármelyik honfitársunk kimegy, befizet egy havi tb-t, aztán igénybe vesz egy itthon nem elérhető, méregdrága kezelést. max alapellátás, kap valami hormonpótlót, aztjóidő. gondolom kivizsgálás is kéne, ahhoz nem ártana a német + nem mondom kétszer, h elküldenék végre vmi pszchiomókushoz is.....
ha mégis lesz valahogy ösztrogén szuri, pisztosra vehetjük, hogy kurvasokba került :o))))
Örebro
(
x17)
Jan 16, 2023 06:39:44
x17)
god morgon levecske!
MaxPayne
(
x24)
Jan 16, 2023 06:43:03
x24)
Moin :)
Mitokondrium
(
x7)
Jan 16, 2023 06:45:39
x7)
Azon gondolkodtam, mekkora okologiai labnyoma lehet ezeknek a csoveseknek. Szo szerint hetente elhasznalnak egy telefont peldaul.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Sztrapacska
(
x6)
Jan 16, 2023 06:50:33
x6)
Értsd: A John Harris parkolójában 2000 euróért kapunk 10 ampulla kínai fost, előzetes vérvétel,mindenfajta kiegészítő kezelés,blokkolók és orvosi felügyelet nélkül.
116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™