Ezt ne-ne-ne, csak ezt ne. Egész nap a púprém megint hiába fog verni.
NSZKSZ masodikat loptam.
Havas joreggelt.Sodi dogolj meg.
contains language which some may find offensive
INTERAKTÍV KRESZ KÖNYV :D :D :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
a valóság mindig durvább.. először azt hittük fifi végre nekiugrik a jogsinak (tényleg, arra most épp mi a kifogás? * ásít *), közben meg a tranyedlinek kellett frissíteni az emlékeit a code 111-es fércpapírhoz :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Arato Andras utan ujabb nemzetkozi memkarriert szimatolok. Endre, hires leszel!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
mészáros gyula hordott ilyeneket!
Már megint csak igérgetsz, uncsiiiiiiii
Mi jó abban, hogy idejössz arcoskodni? Fenyegeted a púpot keményen, de eddig kurvára nem volt egyikből se semmi, csak próbálod félre terelni a fórum közvéleményét. Ettől szerinted ideges lesz a gnómrém vagy nem?
NSZKSZ.
A narancssárga nickkel írjál már zsidó.
Ez is 10000% mint a rbinternational-es belsős infod?
🕎Endigame🕎
Van amikor lyukra fut az ember. Elismerem hiba volt arcoskodni.
Azért is kussoltam, de igaz ki kell mondani a tényeket és tudni kell bocsánatot kérni.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nszksz
🕎Endigame🕎
Ő az upvote farmoló Raiffeisenes kamumunkatárs, aki félrevezette a tanszéki kutatómunkát hamis infókkal. Radírpóknak már régen ki kellett volna őt innen basznia, mint macskát szarni.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Nem állt szándékomban félrevinni a tanszéki munkát. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
Minden irónia nélkül.
Szóval végeredményben BigDaddy egy Sodi kollaboráns?!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Őszintén érdekelne, hogy akkor miért voltál annyira biztos benne. Ennyi Kiss Endre Farkas futkos a világban, szoftverének területen?
le vagy tiltva, kurva anyád
pythonidomar.pythonanywhere.com/results/?user=bigdaddy&comment=&is_reg=1&points=10&fromdate=&todate=
Inkább egy énblogos figyelemkurva félrevezető retard.
Ctrl + F -> rafi
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Péküljünk ki!
Én is követtem már el faszságot és a bocsánatkérés után megbocsátott a Fórum. forum.sodika.org/?pageNo=11075#comment-1122840
Szerintem BigDaddy remek pokemon a Fórumról, igazán elfogadható a pocsánat kérés.
Na púp-loop, csá.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Volt egy félinformációm, arra alapoztam és nagy pofával elkezdtem itt arcoskodni. Igen hiba volt. Retardság volt? Igen.
Ennyi.
Péküjjünkki
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem volt könnyű, de tényleg megbocsátottam, hogy elírtál egy szót.
Mifaaaaaaaaaaaan
Én fellengzős önfelszopásnak éreztem az egészet. :(
Csak a nagy zsidó orra változatlan
hoty... hotyhotyhoty...
Akarod mondani csálébb. Szépen látszik a képen Chris keze nyoma...
hiányzik a kis faszomszájú
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Megnézném a főnökúr fejét a hetyetye "ez egy kalapács" részénél, amikor ízekre szednek a cég nem zugjogászai, hogy ez mennyire is problémás.
A (rendszer) megbaszáson meg nem is gondolkodj, illeték bélyegre nincs pénzed, sőt, lassan az ingyenkonyhához is szegények vagytok a férjeddel.
Ha decemberben az 5000 ejró egy pillanat alatt elfüstölt, a juniorportás fizetésed (lehet kifizettek most egy hónapot csak takarodj) mire lesz elég?!
Na ugye...
Ha decemberben az 5000 ejró egy pillanat alatt elfüstölt, a juniorportás fizetésed (lehet kifizettek most egy hónapot csak takarodj) mire lesz elég?!
Na ugye...
de mire füstölt el az 5 ezer orjó? nem feltélen nem az arabok zsbébe került...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mi a faszom ez? Mik azok a csíkok rajta?!!!
Egyenesen a gyagyás otthonból jelentkezel már be? Ott lehet ilyen az egyenruha, vagy megtaláltad a 98 körüli szakmunkás éveidből a pulóveredet és azt gondoltad, hogy fiatalítani fog?
NEM HORD SENKI ILYEN RUHÁKAT BASZDMEG, ÚGY NÉZEL KI MINT EGY HÁZI CSICSKA BORSODBAN VAGY VALAMI MOLDÁV BIRKAPÁSZTOR. Az igénytelen kurva anyádat, azt!
Utalt rá tegnap, hogy ez a darab is a Rocskai-kollekcióból származik.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A lap használatával kezdetét veszi az "itt a piros, hol a piros" nevű játék. :D
Azért nem változatlan. Az idők során masszív tekergéseket végzet különböző pofonok nyomán :)
Ugyanolyan ocsmány mindkét képen!
Álmodjatok Rémeket!
Tegnap csak sörre kunyerált, ezért kell az erőltetett tiktok.
:DD
Te nem lyukra futottál, hanem ide jártál arcoskodni, figyelemkurvulni. Jogász úr, fiatal jogász csibék. Aha. :)
pedofilsodiasodi
Donorszervre? Endre jelenleg muthetetlen. Az alkoholizmusa miatt nagyon veszelyes lenne altatni es valoszinuleg ratornenek az elvonasi tunetek mar a korhazban labadozva. Ezen kivul egy egeszseges ember maja sikitva ugrana vissza a sebesz kezebe, ha ebbe a felhalott, szeszben pacolt porhuvelybe akarnak beilleszteni.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ezert irtam, hogy ez nem fog megtortenni, csak vicces belegondolni. Amugy sem kerulhetne fel a varolistara, hisz massziv alkoholista.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító

endi ez akár te is lehetnél! de te szándékosan hívtál magadhoz egy átműttetett kőművest
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én azt várom mikor találja ki, hogy csak úgy kaphatja meg Tibort ha ő is faszpinás lesz.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ha az egész társasházban elszaporodnak, na abból lesz extra kőccség. Csak a szerencsétlen többi lakót sajnálom.
Erre lenne esély ha lenne rá pénze. Nem véletlenül tud ennyit az átalakító műtétről, sokszor még többet mint Tibi.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Endre!
A púpod a mi trollunk!
elég nagy bunkóság volt endre részéről, hogy eltiktolta a főnökurak elől: ő ety híres2006-os hős magyar youtube reality főszereplője... legközelebb ezzel kezd a bemutatkozást púpom! tyejintyem esz éjthetyő
endi ez akár te is lehetnél! de te szándékosan hívtál magadhoz egy átműttetett kőművest
vérdíj target nr. 1
Vajon Tiktoknál menyire számit hogy 100 vagy 300 nézik? Talán nem annyira mint a youtube-nál. Na nem mintha ott akarnám nézni, jó nekem a trashvod mirror is. Tiktoknál talán épen nem is ez számít, hanem az, igy az is fizet jobban hogy milyen "ajándékokat" kap. Pl rózsa talán 1 dollár meg vannak még ott más opciók is (focilabda,sulyzó) hogy menyivel akarod támogatni. És a gyagyásnak pont ez lesz a probléma, mert ugyan ki küldene majd neki ilyeneket a szar loopolására meg a témáira amiket kigondol a fogyatékos agyával?
Tibi az más téma mert neki legalább vannak katalincái meg zserbócái. Vadász Gyula is már évek óta tolja szinte 7/24-be igy sikerült annyi embert behülyitenie hogy összejön neki az a havi 2-300.000 forint, amiből úgy ahogy, de megél. Mondjuk mióta ö is bevonzót magának egy kisebb troll sereget Dr.Csernobilékkal, azóta neki sincs olyan egyszerű dolga már. Tehát szerintem Gyagyásnak ebből még sörre se lesz nagyon pénze, főleg ha hibázik mi meg amiatt lelövetjük a csatornát aztán kezdheti ellőről.
Nekünk mondjuk jó lesz ez is, mert jó eséllyel bevonz majd jó néhány tiktok elmebeteget ellenségnek magának.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

spammeli a tiktokját a buzija rendesen munkaidőben. ennyire nem jönnek a követők recskás? csak tudnám a link mmiért egy paródia oldalra mutat?
ja hogy ennyire nincs szégyenérzete és pl a tenykijai pjóba fideóval reklámozza magát * ásít *
én pedig kattintottam a jelentésre. :))
érdemes jelentgetni, az algoritmus hátrébb sorolja a jelentett videócsákat.
vérdíj target nr. 1
A legjobb az volt mikor valami debreceni etyetyemi tanár titulusait idemásolta, hogy Sodi jól megkeresse.
Tegnap valamit magyarázott erről, hogy igen ez volt az a csatorna és hogy megváltoztatta a jelszót és ezért most már tényleg beszoptuk. :D
Esetleg videóihoz menjenek hozzászólásba a pedia meg trashvod linkek neki.
Amúgy Hacker Henrik esetleg készülhet, mert úgy emlékszem hogy csernobilék is pont a tiktokon keresztül jutottak be a tojás telefonjába, de a tiktok profiljába biztos, talán 2x is tavaly. Ha a telefonba betudna jutni kitudja miket nem találna ott a gyagyásnál. Tibi mondta tegnap hogy pc-röl,laptoprol nem lehet tiktokozni, igy csak a telefonja marad neki opcióként.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jelentés spamként?
Miért csinálod ezt?
Egy életre elment a kedvem mindentől.
Srácok ne nyissátok meg, a kőműves testű, Zámbó jimmy, férfi kocka arcú, levágott faszu tranyó Tibor táncol a videóban összeszart hugyfoltos tangában.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Amúgy Hacker Henrik esetleg készülhet, mert úgy emlékszem hogy csernobilék is pont a tiktokon keresztül jutottak be a tojás telefonjába, de a tiktok profiljába biztos, talán 2x is tavaly. Ha a telefonba betudna jutni kitudja miket nem találna ott a gyagyásnál.
Nem volt bejutás, más volt...
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Ultimate plot twist:
Tibi az apa
Elégedetlen ügyfél
Mifaaaaaaaaaaaan
Döglött piton
Jan 20, 2023 09:24:43
Korábbiakhoz képest új letöltések.
- A Kis Gyufaárus Lány 1080p
Ezt ne-ne-ne, csak ezt ne. Egész nap a púprém megint hiába fog verni.
Jan 20, 2023 09:24:43
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 20, 2023 09:27:02
x5)
Te jó isten!
NSZKSZ masodikat loptam.
Havas joreggelt.Sodi dogolj meg.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 20, 2023 09:27:54
x30)
Endre, mi lenne veled, enélkül a "démon fórum" nélkül? Honnan tudnál róla, ha mi nem lennénk, hogy lejárt a ps plus, meg a seed szerver előfizetés, és fizetni kéne? Futnak már Endrénél a torrentek. Korábbiakhoz képest új letöltések.
- Gandhi.1982.BluRay.1080p.ENG.DTS.HUN.x264-ToPCopZ (Ez külön jó a halál,halál,halál után)
UI : Hálátlan szar vagy, hogy még egy köszönöm, hogy szoltatokat se bírtál beírni ide! Dögölj meg Endre!
- Gandhi.1982.BluRay.1080p.ENG.DTS.HUN.x264-ToPCopZ (Ez külön jó a halál,halál,halál után)
UI : Hálátlan szar vagy, hogy még egy köszönöm, hogy szoltatokat se bírtál beírni ide! Dögölj meg Endre!
tyodika
Jan 20, 2023 09:28:00
Ejbaji, aki Máté te is fel leszel jelentve, ne aggódj barátocskám. Eszt a pujófejt még Jocskai Kejkő bajátyomtól kaptam, a retró újra difatba fog jönni iligy tlojj!
Na hátrafele nézegetés, csá!
Na hátrafele nézegetés, csá!
Jan 20, 2023 09:28:00
trolléga
(
x30)
Jan 20, 2023 09:29:20
x30)
a valóság mindig durvább.. először azt hittük fifi végre nekiugrik a jogsinak (tényleg, arra most épp mi a kifogás? * ásít *), közben meg a tranyedlinek kellett frissíteni az emlékeit a code 111-es fércpapírhoz :DD
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 20, 2023 09:29:28
x8)
Nem értitek Endrét a ruháival... ő szimplán csak a dumpster egyetemista trendet nyomatja!
rtl.hu/belfold/2023/01/20/kukabuvarkodas-vasarlas-pazarlas-uzlet-elelmiszer-egyetemista
rtl.hu/belfold/2023/01/20/kukabuvarkodas-vasarlas-pazarlas-uzlet-elelmiszer-egyetemista
Mitokondrium
(
x7)
Jan 20, 2023 09:38:19
x7)
Arato Andras utan ujabb nemzetkozi memkarriert szimatolok. Endre, hires leszel!
Klohek
(
x12)
Jan 20, 2023 09:45:08
x12)
endre, azért azt a fehér csomót a fejed búbján, csak el kéne tüntetni, nem gondolod?!!
Ruházz be egy csatos pepire, vagy keresd elő, nagyapád carbon kipáját..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ruházz be egy csatos pepire, vagy keresd elő, nagyapád carbon kipáját..
gobesug
(
x30)
Jan 20, 2023 09:46:36
x30)
BigDaddy
Jan 20, 2023 09:46:37
A tegnapi abortuszos mocskolódás után úgy látom tényleg el kell utazzak Bécsbe kirándulni egyet. Nyomorék te addig nézz utána a kickflip fogalmának, mert azt fogom a púpodon megcsinálni. A többször betelefonáló arc bármennyire is szétszort és inkoherens volt, nekem inkább zaklatottnak tűnt mint retardnak. Megértem, endgem is felbaszott ez a tetű...
MENNYIT KERESEL NYOMORÉK?
HIV TESZTET MIKOR CSINÁLTATSZ?
Jan 20, 2023 09:46:37
-
Jan 20, 2023 09:49:44
A tegnapi abortuszos mocskolódás után úgy látom tényleg el kell utazzak Bécsbe kirándulni egyet. Nyomorék te addig nézz utána a kickflip fogalmának, mert azt fogom a púpodon megcsinálni. A többször betelefonáló arc bármennyire is szétszort és inkoherens volt, nekem inkább zaklatottnak tűnt mint retardnak. Megértem, endgem is felbaszott ez a tetű...
Mi jó abban, hogy idejössz arcoskodni? Fenyegeted a púpot keményen, de eddig kurvára nem volt egyikből se semmi, csak próbálod félre terelni a fórum közvéleményét. Ettől szerinted ideges lesz a gnómrém vagy nem?
NSZKSZ.
Jan 20, 2023 09:49:44
BigDaddy
Jan 20, 2023 09:51:49
NSZKSZ.
NSZKSZ.
A narancssárga nickkel írjál már zsidó.
Jan 20, 2023 09:51:49
Penzmento
(
x6)
Jan 20, 2023 09:52:29
x6)
hetyetye
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 20, 2023 09:54:44
x5)
Kedves Tanszek a pupot ussuk ne egymast.
NSZKSZ
NSZKSZ
BigDaddy
Jan 20, 2023 09:54:50
Azért is kussoltam, de igaz ki kell mondani a tényeket és tudni kell bocsánatot kérni.
Jan 20, 2023 09:54:50
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 09:55:02
x15)
Penzmento
(
x6)
Jan 20, 2023 09:55:13
x6)
Nszksz
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 20, 2023 09:55:15
x2)
NSZKSZ.
NSZKSZ.
Ő az upvote farmoló Raiffeisenes kamumunkatárs, aki félrevezette a tanszéki kutatómunkát hamis infókkal. Radírpóknak már régen ki kellett volna őt innen basznia, mint macskát szarni.
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 20, 2023 09:56:54
x6)
Endre, mi újság a drónjogsiddal?
BigDaddy
Jan 20, 2023 09:58:11
Nem állt szándékomban félrevinni a tanszéki munkát. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
Minden irónia nélkül.
Jan 20, 2023 09:58:11
Puha Slag
(
x7)
Jan 20, 2023 09:59:10
x7)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 20, 2023 10:05:23
x7)
Minden irónia nélkül.
Minden irónia nélkül.
Őszintén érdekelne, hogy akkor miért voltál annyira biztos benne. Ennyi Kiss Endre Farkas futkos a világban, szoftverének területen?
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 20, 2023 10:07:45
x2)
pythonidomar.pythonanywhere.com/results/?user=bigdaddy&comment=&is_reg=1&points=10&fromdate=&todate=
Inkább egy énblogos figyelemkurva félrevezető retard.
Ctrl + F -> rafi
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 10:08:07
x15)
Péküljünk ki!
Én is követtem már el faszságot és a bocsánatkérés után megbocsátott a Fórum. forum.sodika.org/?pageNo=11075#comment-1122840
Szerintem BigDaddy remek pokemon a Fórumról, igazán elfogadható a pocsánat kérés.
Na púp-loop, csá.
BigDaddy
Jan 20, 2023 10:09:25
Volt egy félinformációm, arra alapoztam és nagy pofával elkezdtem itt arcoskodni. Igen hiba volt. Retardság volt? Igen.
Ennyi.
Péküjjünkki
Jan 20, 2023 10:09:25
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jan 20, 2023 10:10:57
x5)
sodi birodalma macbook1k
tekintse meg vágatlanul minden péntek du 4-kor
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
tekintse meg vágatlanul minden péntek du 4-kor
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 10:12:11
x15)
Endre!
Te a sörikét tárolod a púpodban mint a dromedár a vizet*?
*Tudom, hogy zsír van benne de így viccesebb. :)
Te a sörikét tárolod a púpodban mint a dromedár a vizet*?
*Tudom, hogy zsír van benne de így viccesebb. :)
bolgár jeti
(
x30)
Jan 20, 2023 10:14:33
x30)
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2023 10:27:10
x68)
Én is követtem már el faszságot és a bocsánatkérés után megbocsátott a Fórum
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 10:27:57
x15)
Én fellengzős önfelszopásnak éreztem az egészet. :(
nabejj
(
x3)
Jan 20, 2023 10:31:59
x3)
Hány év telt el a kettő kép között gyagya?
irodalmi szófordulatokkal beszél
Zegernye
(
x2)
Jan 20, 2023 10:37:04
x2)
Puha Slag
(
x7)
Jan 20, 2023 10:38:08
x7)
Akarod mondani csálébb. Szépen látszik a képen Chris keze nyoma...
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 10:38:34
x15)
sörtötbontok
(
x8)
Jan 20, 2023 10:41:52
x8)
Nemzeti Konzultációt kellene indítani arról, hogy a 0 napos munkaviszony vagy a születésnapra időzített melócsá a viccesebb.
Döntésképtelen vagyok, de nagyon nevetek.
Döntésképtelen vagyok, de nagyon nevetek.
Trollok harca
(
x5)
Jan 20, 2023 10:42:14
x5)
március helyett akkor most már februárra várja a teljes összeomlást vajon?
Miskolci alvósejt
Maffiózó
(
x1)
Jan 20, 2023 10:42:42
x1)
Endre miért nem nyomod le kopaszra a fejed? Növesztenél hozzá egy V szakállat és le lenne tudva a fejed. A picsaszájadat is eltakarna, a fejed se ilyen szefosan foltos.
Élőben letolja neked a Tibi és foshná!
Ha meg nem tetszik egy hónap alatt kinő a "rosszfényes hajad".
Persze ezeket a debil ruhákat tényleg cserélni kellene, szóval rajtad tényleg csak a tehervonat tudna jobbítani :D
Élőben letolja neked a Tibi és foshná!
Ha meg nem tetszik egy hónap alatt kinő a "rosszfényes hajad".
Persze ezeket a debil ruhákat tényleg cserélni kellene, szóval rajtad tényleg csak a tehervonat tudna jobbítani :D
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 20, 2023 10:48:12
x1)
Tkaritsd le a pók ujjaida chatgptről mert ezt nem szereti a főnőkur ezt muszáj lesz jelezni és bazdmeg nem hogy már... még kéznél is van a trashvodon egy német feliratos önvallomás
hejneken
(
x3)
Jan 20, 2023 10:48:52
x3)
hiányzik a kis faszomszájú
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2023 10:51:46
x77)
Tkaritsd le a pók ujjaida chatgptről mert ezt nem szereti a főnőkur ezt muszáj lesz jelezni és bazdmeg nem hogy már... még kéznél is van a trashvodon egy német feliratos önvallomás
Megnézném a főnökúr fejét a hetyetye "ez egy kalapács" részénél, amikor ízekre szednek a cég nem zugjogászai, hogy ez mennyire is problémás.
A (rendszer) megbaszáson meg nem is gondolkodj, illeték bélyegre nincs pénzed, sőt, lassan az ingyenkonyhához is szegények vagytok a férjeddel.
Na ugye...
hegesztőnő
(
x3)
Jan 20, 2023 11:04:08
x3)
faszba már az unalmas hetyetyékkel...liveban jöhetne már ez a lap
halászlé
(
x24)
Jan 20, 2023 11:04:56
x24)
Na ugye...
de mire füstölt el az 5 ezer orjó? nem feltélen nem az arabok zsbébe került...
Karib
(
x10)
Jan 20, 2023 11:09:24
x10)
Egyenesen a gyagyás otthonból jelentkezel már be? Ott lehet ilyen az egyenruha, vagy megtaláltad a 98 körüli szakmunkás éveidből a pulóveredet és azt gondoltad, hogy fiatalítani fog?
NEM HORD SENKI ILYEN RUHÁKAT BASZDMEG, ÚGY NÉZEL KI MINT EGY HÁZI CSICSKA BORSODBAN VAGY VALAMI MOLDÁV BIRKAPÁSZTOR. Az igénytelen kurva anyádat, azt!
Utalt rá tegnap, hogy ez a darab is a Rocskai-kollekcióból származik.
Falra hányt korsó
Jan 20, 2023 11:09:30
faszba már az unalmas hetyetyékkel...liveban jöhetne már ez a lap
A lap használatával kezdetét veszi az "itt a piros, hol a piros" nevű játék. :D
Jan 20, 2023 11:09:30
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 20, 2023 11:09:39
x5)
Nagyon nevetek amúgy
Endrenek tok mindegy mekkora fizetese lenne akkor is a lefingott feher kotott pulcsijaban menne az ingyenkonyhara.
Tibinek az elete csucspontja a csirkealsocomb rizsikével szûpürtyöli a kanàlról nyitott szàjjal zabàl köhög fingik büfög.
Endre gyere mesélj a kommenthaveroknak minden fasza feszes?
Endrenek tok mindegy mekkora fizetese lenne akkor is a lefingott feher kotott pulcsijaban menne az ingyenkonyhara.
Tibinek az elete csucspontja a csirkealsocomb rizsikével szûpürtyöli a kanàlról nyitott szàjjal zabàl köhög fingik büfög.
Endre gyere mesélj a kommenthaveroknak minden fasza feszes?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 20, 2023 11:12:13
x13)
"Állítólag a Csenge féltestvére az ki lesz kapartatva."
Endre, te nem vagy ember.
Viszont mivel hamarosan úgyis beledöglesz az alkoholizmusodba, én már csak egy kávét kérek.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre, te nem vagy ember.
Viszont mivel hamarosan úgyis beledöglesz az alkoholizmusodba, én már csak egy kávét kérek.
Jonciii
(
x8)
Jan 20, 2023 11:17:57
x8)
Azért nem változatlan. Az idők során masszív tekergéseket végzet különböző pofonok nyomán :)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 20, 2023 11:18:46
x10)
Ugyanolyan ocsmány mindkét képen!
MaxPayne
(
x24)
Jan 20, 2023 11:22:17
x24)
Kepzeljetek mar azt a szituaciot, ami persze nem fog megtortenni, hogy olyan sulyos allapotba kerul a korcs egeszsegileg, hogy idejon:
- penzt tarhalni az orvosi koltsegekre
- vért kerni, mert akkora hiany van verkeszletekbol
- donorszervet kunyeralni
Mekkora unnep lenne mar itt a forumon! :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
linziasztal01
(
x77)
Jan 20, 2023 11:24:36
x77)
Kepzeljetek mar azt a szituaciot, ami persze nem fog megtortenni, hogy olyan sulyos allapotba kerul a korcs egeszsegileg, hogy idejon:
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 20, 2023 11:24:47
x5)
Endi lesz TikTok lajv este?
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 20, 2023 11:27:17
x2)
Te nem lyukra futottál, hanem ide jártál arcoskodni, figyelemkurvulni. Jogász úr, fiatal jogász csibék. Aha. :)
Mitokondrium
(
x7)
Jan 20, 2023 11:31:21
x7)
Donorszervre? Endre jelenleg muthetetlen. Az alkoholizmusa miatt nagyon veszelyes lenne altatni es valoszinuleg ratornenek az elvonasi tunetek mar a korhazban labadozva. Ezen kivul egy egeszseges ember maja sikitva ugrana vissza a sebesz kezebe, ha ebbe a felhalott, szeszben pacolt porhuvelybe akarnak beilleszteni.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 20, 2023 11:32:31
x5)
Endre hiaba irod ki harmadszorra hogy kovessunk tiktokon.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 20, 2023 11:34:03
x7)
Borzasztó ez a pinaszőr a fejeden Endre!
Most átváltanál ilyen kávéházi értelmiségi stílusba te húgyagyú szarházi? Azokkal a herebőrökkel a szemed alatt? Egy kérdés érdekel még: Mennyibe került a hajnyírás? Remélem egy 30 eurót elkértek! És te mint rendes Csekonics 50 adtál!
A jó portás csak baszik!
Most átváltanál ilyen kávéházi értelmiségi stílusba te húgyagyú szarházi? Azokkal a herebőrökkel a szemed alatt? Egy kérdés érdekel még: Mennyibe került a hajnyírás? Remélem egy 30 eurót elkértek! És te mint rendes Csekonics 50 adtál!
fahejascsiga
Jan 20, 2023 11:34:47
index.hu/belfold/2023/01/19/oktatas-online-rendszer-kreta-hekkertamadas/
Nem fut jól a púpkód?
Nem fut jól a púpkód?
Jan 20, 2023 11:34:47
MaxPayne
(
x24)
Jan 20, 2023 11:35:47
x24)
Ezert irtam, hogy ez nem fog megtortenni, csak vicces belegondolni. Amugy sem kerulhetne fel a varolistara, hisz massziv alkoholista.
trolléga
(
x30)
Jan 20, 2023 11:36:37
x30)

Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 11:37:29
x15)
Endre!
Lehet, hogy a púpod alatt rejtőznek Merci fogdapoloskái!
Lehet, hogy a púpod alatt rejtőznek Merci fogdapoloskái!
hegesztőnő
(
x3)
Jan 20, 2023 11:37:57
x3)
ENDRE! fogadjunk hogy tibi ma is a rószaszin felsőben lesz! tegnap vakarózott az urad a lájvszban és mondta is hogy a poloska csípések miatt. na most az ágyipoloska amit a fogdán összeszedett több mint valószínű hogy az ott van még a ruháiban és ha az ott a kecóban elszaporodik akkor nagyon komoly balhé és költség lesz oszamával. kezd el figyelni a kis bogarakat az ágyban. ez az igénytelen csöves lét nagyon nőies endre. a kőműves kezekről és férfi seggről nem is beszélve... mind iligyek vagyunk endre
Kakaspina
(
x24)
Jan 20, 2023 11:38:32
x24)
Én azt várom mikor találja ki, hogy csak úgy kaphatja meg Tibort ha ő is faszpinás lesz.
Kakaspina
(
x24)
Jan 20, 2023 11:39:51
x24)
ENDRE! fogadjunk hogy tibi ma is a rószaszin felsőben lesz! tegnap vakarózott az urad a lájvszban és mondta is hogy a poloska csípések miatt. na most az ágyipoloska amit a fogdán összeszedett több mint valószínű hogy az ott van még a ruháiban és ha az ott a kecóban elszaporodik akkor nagyon komoly balhé és költség lesz oszamával. kezd el figyelni a kis bogarakat az ágyban. ez az igénytelen csöves lét nagyon nőies endre. a kőműves kezekről és férfi seggről nem is beszélve... mind iligyek vagyunk endre
Ha az egész társasházban elszaporodnak, na abból lesz extra kőccség. Csak a szerencsétlen többi lakót sajnálom.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 20, 2023 11:40:02
x13)
Erre lenne esély ha lenne rá pénze. Nem véletlenül tud ennyit az átalakító műtétről, sokszor még többet mint Tibi.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 20, 2023 11:41:05
x10)
Szenior softverének donor májért könyörög magának.
Hatalmas buli lenne ha gammer lenne az egyetlen megfelelo donor
Ebben eddig lehetett eljutni.
Hatalmas buli lenne ha gammer lenne az egyetlen megfelelo donor
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 11:42:20
x15)
Endre!
Ha bennél magadnak egyszer az életben valami ruhát akkor vegyél egy fekete kalapot a púpodnak!
Szerintem azért fhosná, mert lekövetős Troll nem vágná, hogy melyik irányba nézel!
Ha bennél magadnak egyszer az életben valami ruhát akkor vegyél egy fekete kalapot a púpodnak!
Szerintem azért fhosná, mert lekövetős Troll nem vágná, hogy melyik irányba nézel!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 20, 2023 11:44:58
x5)
Koràn reggel részeg a Púpos
Hiàba triggereljük ma.
Pedig tegnap este hogy mondta lelkecske ,hogy màtól minden trollt megbasz
Hiàba triggereljük ma.
bojlertestű piton
(
x1)
Jan 20, 2023 11:45:00
x1)
endre, ezentúl majd így fog történni egy interjú vagy viszed az előre megírt levelet a főnöknek?
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 11:46:32
x15)
Koràn reggel részeg a Púpos
Hiàba triggereljük ma.
Hiàba triggereljük ma.
Endre!
A púpod a mi trollunk!
trolléga
(
x30)
Jan 20, 2023 11:48:48
x30)
endre, ezentúl majd így fog történni egy interjú vagy viszed az előre megírt levelet a főnöknek?
elég nagy bunkóság volt endre részéről, hogy eltiktolta a főnökurak elől: ő ety híres
Kötőjel
(
x12)
Jan 20, 2023 11:49:45
x12)
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 20, 2023 11:50:25
x23)
Vajon Tiktoknál menyire számit hogy 100 vagy 300 nézik? Talán nem annyira mint a youtube-nál. Na nem mintha ott akarnám nézni, jó nekem a trashvod mirror is. Tiktoknál talán épen nem is ez számít, hanem az, igy az is fizet jobban hogy milyen "ajándékokat" kap. Pl rózsa talán 1 dollár meg vannak még ott más opciók is (focilabda,sulyzó) hogy menyivel akarod támogatni. És a gyagyásnak pont ez lesz a probléma, mert ugyan ki küldene majd neki ilyeneket a szar loopolására meg a témáira amiket kigondol a fogyatékos agyával?
Tibi az más téma mert neki legalább vannak katalincái meg zserbócái. Vadász Gyula is már évek óta tolja szinte 7/24-be igy sikerült annyi embert behülyitenie hogy összejön neki az a havi 2-300.000 forint, amiből úgy ahogy, de megél. Mondjuk mióta ö is bevonzót magának egy kisebb troll sereget Dr.Csernobilékkal, azóta neki sincs olyan egyszerű dolga már. Tehát szerintem Gyagyásnak ebből még sörre se lesz nagyon pénze, főleg ha hibázik mi meg amiatt lelövetjük a csatornát aztán kezdheti ellőről.
Nekünk mondjuk jó lesz ez is, mert jó eséllyel bevonz majd jó néhány tiktok elmebeteget ellenségnek magának.
trolléga
(
x30)
Jan 20, 2023 11:50:36
x30)

spammeli a tiktokját a buzija rendesen munkaidőben. ennyire nem jönnek a követők recskás? csak tudnám a link mmiért egy paródia oldalra mutat?
ja hogy ennyire nincs szégyenérzete és pl a tenykijai pjóba fideóval reklámozza magát * ásít *
trolléga
(
x30)
Jan 20, 2023 11:53:33
x30)
www.tiktok.com/@sodika82/video/7190677408012340486 van új fideó is, hogy levette a szemüveget. a pofonreflex ugyebár :DD
sajnos 842 retardált már kattintott a követésre
Kötőjel
(
x12)
Jan 20, 2023 11:55:22
x12)
www.tiktok.com/@sodika82/video/7190677408012340486 van új fideó is, hogy levette a szemüveget. a pofonreflex ugyebár :DD
én pedig kattintottam a jelentésre. :))
érdemes jelentgetni, az algoritmus hátrébb sorolja a jelentett videócsákat.
Sodi első csótánya
(
x1)
Jan 20, 2023 11:57:02
x1)
ez az amalono tiktok csatornája amit a trollok feltörtek ? nem lehetne megpiszkálni egy kicsit ? erősen kétlem, hogy kétfaktoros hitelesítést bekapcsolta a pedofil :D
már csak a régi jelszó kéne
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 11:59:26
x15)
Endre!
Mi lesz a téma Tik-Tokon gyagyás?
Pár órás technikai próba?
Mejci Szisza? Trollok megbaszása? Családkiírtós fenyegetés? Csenge bántalmazás? Kedves és egyetlen barátom a púpom?
Mi lesz a téma Tik-Tokon gyagyás?
Pár órás technikai próba?
Mejci Szisza? Trollok megbaszása? Családkiírtós fenyegetés? Csenge bántalmazás? Kedves és egyetlen barátom a púpom?
horgász
(
x10)
Jan 20, 2023 11:59:29
x10)
Erre emlékszik még valaki?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 20, 2023 11:59:34
x9)
Púpsz?
Mi a kurva anyádért fosod tele a youtube feedemet a tiktok linkeddel?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 20, 2023 12:00:33
x15)
Endre!
Vajon a púpod benne van abban a max5ben aki utál?
Vajon a púpod benne van abban a max5ben aki utál?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 20, 2023 12:03:40
x5)
Vajon tibit elteszik befottnek gyorsitott eljarasban?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 20, 2023 12:03:41
x21)
Puha Slag
(
x7)
Jan 20, 2023 12:05:18
x7)
A legjobb az volt mikor valami debreceni etyetyemi tanár titulusait idemásolta, hogy Sodi jól megkeresse.
Kakaspina
(
x24)
Jan 20, 2023 12:05:50
x24)
Púpos, milyen márkájú és méretű tampont használ a Tibi?
Többen kérdezik.
Többen kérdezik.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 20, 2023 12:09:35
x23)
ez az amalono tiktok csatornája amit a trollok feltörtek ? nem lehetne megpiszkálni egy kicsit ? erősen kétlem, hogy kétfaktoros hitelesítést bekapcsolta a pedofil :D
Tegnap valamit magyarázott erről, hogy igen ez volt az a csatorna és hogy megváltoztatta a jelszót és ezért most már tényleg beszoptuk. :D
Esetleg videóihoz menjenek hozzászólásba a pedia meg trashvod linkek neki.
Amúgy Hacker Henrik esetleg készülhet, mert úgy emlékszem hogy csernobilék is pont a tiktokon keresztül jutottak be a tojás telefonjába, de a tiktok profiljába biztos, talán 2x is tavaly. Ha a telefonba betudna jutni kitudja miket nem találna ott a gyagyásnál. Tibi mondta tegnap hogy pc-röl,laptoprol nem lehet tiktokozni, igy csak a telefonja marad neki opcióként.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 20, 2023 12:11:24
x9)
Púpsz?
Jelentés spamként?
halászlé
(
x24)
Jan 20, 2023 12:11:36
x24)
tviccs pipa, jutub pipa; tiktokkon még nem mutogatta a faszát, de nem csodálkoznék, ha ez is bekövetkezne záros határidőn belül...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Pietr
(
x2)
Jan 20, 2023 12:12:24
x2)
Mi a faszért van egy férfin bikini?
vm.tiktok.com/ZMYeGtQ2k/
vm.tiktok.com/ZMYeGtQ2k/
Miért csinálod ezt?
Egy életre elment a kedvem mindentől.
Srácok ne nyissátok meg, a kőműves testű, Zámbó jimmy, férfi kocka arcú, levágott faszu tranyó Tibor táncol a videóban összeszart hugyfoltos tangában.
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 20, 2023 12:13:28
x5)
Ki a Paprika? Ès miért írogatott rólam?
Jozsii Busák
Rumci
(
x2)
Jan 20, 2023 12:14:23
x2)
Amúgy Hacker Henrik esetleg készülhet, mert úgy emlékszem hogy csernobilék is pont a tiktokon keresztül jutottak be a tojás telefonjába, de a tiktok profiljába biztos, talán 2x is tavaly. Ha a telefonba betudna jutni kitudja miket nem találna ott a gyagyásnál.
Nem volt bejutás, más volt...
sörtötbontok
(
x8)
Jan 20, 2023 12:15:25
x8)
Endre! Vásárolj követőket! Tegnap beraktam a linket.
Költsd az eurócsikat, a tehetős szoftverénekek jól keresnek, nem??
Költsd az eurócsikat, a tehetős szoftverénekek jól keresnek, nem??
Hahó
(
x136)
Jan 20, 2023 12:21:43
x136)
most akkor mi van a trashgyerekkel? eljutott laurához a hír, hogy a fórum saját gyerekének tekinti, és ha kell, felneveli? retard és trashlégy gyerekéből lehet troll, ez csak nevelés kérdése. kutatások bizonyítják Hahó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 20, 2023 12:23:52
x5)
Paprika ha legközelebb leírod a nevem nyugodtan írd oda a sajátodat is!!
Jozsii Busák
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 20, 2023 12:24:16
x5)
Endre hanyadik sör hajnal óta?
Onlyfans mikor?
Onlyfans mikor?
Kakaspina
(
x24)
Jan 20, 2023 12:24:33
x24)
most akkor mi van a trashgyerekkel? eljutott laurához a hír, hogy a fórum saját gyerekének tekinti, és ha kell, felneveli? retard és trashlégy gyerekéből lehet troll, ez csak nevelés kérdése. kutatások bizonyítják Hahó!
Ultimate plot twist:
Tibi az apa
Pietr
(
x2)
Jan 20, 2023 12:25:30
x2)
Kicsit kezdem már megérteni az autigondolkodást és recskás buzignóm agyát.
Tehát:
Tibor megtanulta a malter készítését, homok, víz, sóder arányt -> Úgy érezte hogy a szakácskodás is menne neki -> teljes magabiztossággal szar/hány/dobál össze mindenféle gecigusztustalan ételeket egy tálba és a kotyvalékot felszolgálja a korcsnak -> a nők szoktak főzni ezt a korcs is tudja -> elhiszi hogy nője van aki házias és megeszi a redvát amitől mi rendszeresen hányunk -> ettől a korcs örül
Tibor levágatta a faszát -> Tibor heréjéből ocsmány nemiszervet férceltek -> A nőknek nincs farkuk -> Sodi ismét elhiszi hogy nője van és ennek örül
Tibornak szilikont gyömöszölnek a mellkasába -> 5 kilométerről széllel szemben ez normális mellnek néz ki -> a nőknek vannak mellei -> Sodi ismét örül hogy neki nője van
Sodi éjjel nappal iszik -> Sodi egyszer elájul és 10 percre abbahagyja az ivást -> Sodi örül, hogy nem alkoholista mert nem ivott mindig csak 23 órát.
És ez nem vicc. Kezdem megérteni hogy tényleg így működik a gyagyás agya
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Tehát:
Tibor megtanulta a malter készítését, homok, víz, sóder arányt -> Úgy érezte hogy a szakácskodás is menne neki -> teljes magabiztossággal szar/hány/dobál össze mindenféle gecigusztustalan ételeket egy tálba és a kotyvalékot felszolgálja a korcsnak -> a nők szoktak főzni ezt a korcs is tudja -> elhiszi hogy nője van aki házias és megeszi a redvát amitől mi rendszeresen hányunk -> ettől a korcs örül
Tibor levágatta a faszát -> Tibor heréjéből ocsmány nemiszervet férceltek -> A nőknek nincs farkuk -> Sodi ismét elhiszi hogy nője van és ennek örül
Tibornak szilikont gyömöszölnek a mellkasába -> 5 kilométerről széllel szemben ez normális mellnek néz ki -> a nőknek vannak mellei -> Sodi ismét örül hogy neki nője van
Sodi éjjel nappal iszik -> Sodi egyszer elájul és 10 percre abbahagyja az ivást -> Sodi örül, hogy nem alkoholista mert nem ivott mindig csak 23 órát.
És ez nem vicc. Kezdem megérteni hogy tényleg így működik a gyagyás agya
Ásó27
(
x68)
Jan 20, 2023 12:25:39
x68)
Ki a Paprika? Ès miért írogatott rólam?
Elégedetlen ügyfél
Klohek
(
x12)
Jan 20, 2023 12:26:26
x12)
endre, endre, tegyük már időrendidbe, meg rendbe is a dolgokat!
Decemberben megkérted a főnök urat hogy amíg a cég az ünnepek miatt leáll, te szeretnél dolgozni, mert nincs pénzed!!! Mindezt imádkozó sáska tartásban, sírva, nyüszítve, könyörögve!
Kérted ezt úgy, hogy a főnök úr ment két hét szabira.
Természetesen az időpontra nem készültél el, kértél új időpontot, a két ünnep között.
Aztán még kértél újabbakat, és pocsolya részegen jártál be, miközben, a főnök úr még szabin volt!
Amikor a főnök úr, vissza érkezett a szabiról.
Te akkor prezentáltad, a chatgpx-el összetákolt szarodat! Érted endre, december vége helyett, január közepén, sem tudtad meggyőzni őket, hogy alkalmas lennék a munkára!
Amennyiben a főnök úr, nem éppen akkor megy szabira, te a próba időd végét nem élted volna meg!
Dagadt, chips zabáló, családapa, megint szegedre tart, a telekocsi pénzért?!..
Sajnos a kémléggyel megszakadt a kapcsolat, mert totális muslinca támadás érte, a kávégép mellett
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Decemberben megkérted a főnök urat hogy amíg a cég az ünnepek miatt leáll, te szeretnél dolgozni, mert nincs pénzed!!! Mindezt imádkozó sáska tartásban, sírva, nyüszítve, könyörögve!
Kérted ezt úgy, hogy a főnök úr ment két hét szabira.
Természetesen az időpontra nem készültél el, kértél új időpontot, a két ünnep között.
Aztán még kértél újabbakat, és pocsolya részegen jártál be, miközben, a főnök úr még szabin volt!
Amikor a főnök úr, vissza érkezett a szabiról.
Te akkor prezentáltad, a chatgpx-el összetákolt szarodat! Érted endre, december vége helyett, január közepén, sem tudtad meggyőzni őket, hogy alkalmas lennék a munkára!
Amennyiben a főnök úr, nem éppen akkor megy szabira, te a próba időd végét nem élted volna meg!
Dagadt, chips zabáló, családapa, megint szegedre tart, a telekocsi pénzért?!..
Sajnos a kémléggyel megszakadt a kapcsolat, mert totális muslinca támadás érte, a kávégép mellett
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hát hogy a faszomba nézel ki te púpos vén fasz?
A Fester bácsit megszégyenítő karikákat a malacszemeid körül már megszoktuk, de amilyen iramban elkezdtél őszülni már a fejed tetején is az valami hihetetlen :D
Elmentél a fodrászhoz és a fejeden lévő szardarabból egy összefüggő szétkent masszát varázsolt baszdmeg. Attól nem leszel menőbb Endi, hogy a kócos hajaddal fiatal olvasott szemüveges értelmiséginek akarsz tűnni aki újságpapírt olvas az nyolcadik kerületi aurórában egy fröccs fölött, mert a szemüvegesen kívül egyik sem vagy. Se fiatal, se olvasott, se menő.
Pláne nem ebben a vízmértékes pulóverben amit az isten tudja honnan kukázott az édes jó anyád: