A Just Chat végén ez volt: youtu.be/X2cl6_DVpFI
Köszönjük! Biztassuk az ötletgazdát (Közöd)!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Jövőhéten tibornak jelenése van Budapesten.
O és K együtt OK és minden OK!!
Endre hogy az anyádba néz ki az a szemüveg?
Achtung!!
1. A különböző személyiség a sodi-féle autiszótárban súlyos konfliktusokat jelent.
2. Nem mondta végig a sztorit, mert náciretard félbeszakította. A különböző személyiségként eufemizált konfliktusokkal és azzal, hogy lebaszták a papagájkodásáért, csak előkészítette a sztorit, amire később tért volna rá, ha a minden betelefonálók legnagyobb retardja nem kezdi el a BBC-ről fagadni a kulcspillanatban.
Tippre megérezték rajta a sörszagot, elismerte, hogy ivott, és ekkor mondták neki, hogy vagy aláírja a közös megegyezést, vagy azonnali és az AMS segély is ugrik.
Mikbe vagy? Szombat este? Majd szerda este 11, na akkor van a főműsoridő!
Jól tólja a Dőrppe
🕎Endigame🕎
A kurva anyját már de tényleg..éppen a legjobb résznél bassza szét az irreleváns faszságaival.
még én linkeltem a fórumra. szerintem ez az erdei kis fickó a hahó (Kiss Endre Farkas (Recskaboy)).
azért az fantasztikus, hogy még véget sem ért az év első hónapja, de a trollok már örülhetnek. endre, nem lesz soha többet olyan főnököd, mint herr biersack. valószínűleg ő is csak azért tűrt meg, mert lógott egy szívességgel fordos néninek
mr tájfel volt még az, aki bele volt szerelmesedve a saját hangjába. hiába, a trash kollabb bevonz jót és rosszat egyaránt
a himringyo az egyik videoban mondta, hogy a jövö heten pestre megy es juci jön vele vissza
Endrenek koszond, o ugrott fejest a trashbe. Nincs itt feloldhatatlan ellentet, a trash csoport naczi lacival az elen egyszeruen rohogni akar ezeken a hitvany fergeken (meg szart keverni koztuk), mig mi a fikast akarjuk szenvedni latni. Naczi laci ha olvasod ezt a forum csak annyit ker, hogy ne az erdekes temakat tereld el. Boven eleg konnyfakasztoan unalmas loopot tol mindketto, keretik ezek alatt telefonalni. Nszksz.
A munka nem megoldás.
Az a nagyon fura dolog, hogy Endi semmiért sem hibás és semmiért sem vonható felelősségre. De ha a trollok ártalmatlanok, ha Endi nem egy nőbántalmazó pedofil buzi és nem egy chatgptvel gányoló retardált szélhámos dilettáns alkoholista faszarc, akkor vajon miért tőrnek fel benne ilyen durva paranoid rohamok, mint a millenium towerben?
Csak nem arról van szó, hogy nagyon is tisztában van a saját sarával, csak a külvilág (legalábbis akiktől a napi sörikedózishoz való hozzáférése függ) felé jobban mutat valahogy a "szegény jobb sorsra érdemes fiatalember" szerep, mint egy viselkedéséért felelősséget vállaló valaki?
Endre! Ha bbc normák szerint működsz, akkor hogy lehet az, hogy neked kell leszarnod a bokád a félelemtől és nem a trolloknak? Hogy lehet az, hogy még a leggyengébb troll is köröket ver rád az életed minden területén legyen az bármi?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Csak nem arról van szó, hogy nagyon is tisztában van a saját sarával, csak a külvilág (legalábbis akiktől a napi sörikedózishoz való hozzáférése függ) felé jobban mutat valahogy a "szegény jobb sorsra érdemes fiatalember" szerep, mint egy viselkedéséért felelősséget vállaló valaki?
ha igaz, amit tegnap a főnökúrrol mondott, akkor már szerencsére ez sem működik...a drogok megtették a hatásukat, már a munkában sem tud viselkedni, csak idétlenkedik. shiker!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Tippre megérezték rajta a sörszagot, elismerte, hogy ivott, és ekkor mondták neki, hogy vagy aláírja a közös megegyezést, vagy azonnali és az AMS segély is ugrik.
Német nyelvterületen nem nagyon ugranak arra, ha megittál egy sört ebédhez. Én inkább arra tippelnék, hogy a nagy ijedtségre leküldött egy fél üveg töményet és mire a főnök berendelte ülni sem bírt már, olyan sakálrészegre itta magát. Esetleg a kollégák szóltak, hogy a programozó úr a széken ülve is dűlöngél, a törzsi nyelvén üvöltözik, láthatóan valamilyen mentális epizódja van, tenni kéne valamit.
A Recskaboy mindig hazudik.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Endre! Ha bbc normák szerint működsz, akkor hogy lehet az, hogy neked kell leszarnod a bokád a félelemtől és nem a trolloknak? Hogy lehet az, hogy még a leggyengébb troll is köröket ver rád az életed minden területén legyen az bármi?
Lemaradtam valamiről? Mik ezek a bbc normák? Elsőre csak a big black cock ugrik be, a bbc rövidítésrea, ami Endrével kapcsolatba hozható.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem olvassa most Endre a Fórumot.
Misén van fél órája.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
hát lehet annak is melócsá lett most...aki ilyen kis helyen HR-ezik, az a legnagyobb baja, h van talán 5-10 belépő...nem sok emberismerete lehet; pláne, az alkesz prolikat nem ismeri fel, mert alapvetően nem ilyenek jelentkeznek...ha meg fiatal is, csak ront helyzeten...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
És az a legszebb ebben az egészben, hogy ez sem a trollok hibája. A korcsban a legapróbb tartás sincs meg, hogy a drog/alkohol ne bontsa le azt a létminimum alatti életét, amire szerinte itt nagyon sokan irigykednek. Koppanás a blaha jéghideg kövén garantált és elkerülhetetlen végkimenetel.
Minden rendes, jóérzésű, empatikus ember troll az autista kutya számára.
Igen. Tuti igy tortent. Nagyon eletszeru.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nekem akkor vált biztossá, hogy kirakták amikor azt mondta a lájvban, hogy megdícsérték.
Minden O és K
endre, akkor én ezennel kijelentem, hogy te BBC kompatibilis vagy PONT.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kell az útiköltség meg egy kis költőpénz a jövő heti Pesthez.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Az amorf test mutogatása tó partján már megtörtént korábban...
Jó kérdés. Talán a spejzolós ösztön a hajléktalan létből. "Az a tied, amit megeszel" elv alaoján.
De csak tipp✌️
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Láttad már púp nyelvtörős fiteóját?
De azóta hízott rengeteget, lassan úgy néz ki mint egy rozmár.....xdxd
linkelték már, de nem volt még lelki erőm...gondolom ott is jól felbasznám magam...
Rajong a vicces színű kemény potens faszért.
ez hihetetlen amúgy, hogy egy rakat pasi arra vágyik, hogy Launál héderelejen és egyen....
munkát keres vagy ams levelezést folytat....
szerintem egy faszt kellene tetovaltatni a laba koze.
contains language which some may find offensive
Remélem ezúttal nem adják alább egy bécsi belvárosi stúdiónál.
Persze. nezz ra a fejere sodi klon a srac.
Laura a beszédhibájával jobban érvényesül, mint Tibor azzal a síron túli laholásával.
SZVSZ Laura saját magával tolt ki, amikor ennyire alacsonyra lőtte be a nívót férfiak tekintetében. Kicsivel kalóriadúsabb szellemi táplálék mellett kikupálhatná magát annyira, hogy nem csak trash-szcénából hajtanának rá a kanok.
Külsőre teljesen okés, mégha a cickók nem is oly hetykék és itt-ott van egy kis husi is. Az lehetme még szexepil is.
De ha kinyitja a száját repkednek a kombájnkulcsok!
Mostanra már annyira trashlibát csinált magából szegénykém, hogy hozzá is gyomor kell, akárcsak Tiborhoz.
Csak amíg Tibor a villamoson szedi össze a cigit tarháló hatvanas homleszeket, Laura a trashvödör alján kotorászik pali után.
Ezek alapján trasLaura alig van feljebb hierarhiában, mint lumpenTibor.
most akármilyen is, Laura fürdik, kozmetika, fodrász stb...vállalható....tibor vállalhatatlan...ffiként sem, nőként sem állja meg a helyt...még CitromX-el sem....
es mi erre az eletre irigykedunk :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
trashvod
(
x6)
Jan 22, 2023 00:38:05
x6)
Hatalmas volt a TrashWúúúd mai adása, grat srácok!
Golda csiklója
(
x8)
Jan 22, 2023 00:44:29
x8)
Vagy az a terv, hogy a tranyó Pestre jön, vagy a varangy megy hozzájuk.
Szerintem.
Szerintem.
Jövőhéten tibornak jelenése van Budapesten.
tranyókiller
(
x2)
Jan 22, 2023 00:47:10
x2)
profilkép vihető:
Endre hogy az anyádba néz ki az a szemüveg?
SodiFanGirl
Jan 22, 2023 00:54:00
Gammer zigány ennyire fogyatékos, hogy egy törött telefonról eltűnnek az adatok?
Undorító
Undorító
Jan 22, 2023 00:54:00
max5enutálnak
(
x47)
Jan 22, 2023 00:56:04
x47)
Indexes trollok, szevasztok!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Golda csiklója
(
x8)
Jan 22, 2023 00:59:35
x8)
Sodi! És akkor most a Benke bassza azt az ostoba, csóró kurvát, amíg Gammer külföldön van???
O és K együtt OK és minden OK!!
Fifikutya
Jan 22, 2023 00:59:59
felmegyek az internetre szombat éjjel és komolyan egyik fogyatékos sem csinál műsort? haldoklik a trash..
Jan 22, 2023 00:59:59
Trollul Madár
(
x15)
Jan 22, 2023 01:12:09
x15)
Endre!
Emlékszel arra a momentumra amikor MagyarVicotor a bamba veknidbe röhögött a youtuben keresztül és kiderült, hogy Laurát szeretted volna bemutatni anyádnak impotens halott faszú buziként??
Na én akkor annyira nevettem, hogy elmondani sem tudom!!!!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Emlékszel arra a momentumra amikor MagyarVicotor a bamba veknidbe röhögött a youtuben keresztül és kiderült, hogy Laurát szeretted volna bemutatni anyádnak impotens halott faszú buziként??
Na én akkor annyira nevettem, hogy elmondani sem tudom!!!!
D_Dezső
(
x29)
Jan 22, 2023 01:26:20
x29)
Történt valami az este? Azt látom, hogy a buzi gyerek már eltanulta a hapsikurvától az igénytelenséget.
Gyagyás buzi! Meddig lesz még rajtad az a turkálós garbó?
Amíg fel nem áll a faszod végre? Hahahahah :)
Loooossseeerr
Gyagyás buzi! Meddig lesz még rajtad az a turkálós garbó?
Amíg fel nem áll a faszod végre? Hahahahah :)
Loooossseeerr
-
Jan 22, 2023 02:16:23
Mivel Endre alig tud németül így élek a gyanúval hogy valamit kurvára félreértett és a főnöke azt mondhatta neki hogy a szeméylisége miatt nem kívánnak vele a jövőben együtt dolgozni. Ez a fasz meg azt értette hogy nem egyezik a személyiségük.
1. A különböző személyiség a sodi-féle autiszótárban súlyos konfliktusokat jelent.
2. Nem mondta végig a sztorit, mert náciretard félbeszakította. A különböző személyiségként eufemizált konfliktusokkal és azzal, hogy lebaszták a papagájkodásáért, csak előkészítette a sztorit, amire később tért volna rá, ha a minden betelefonálók legnagyobb retardja nem kezdi el a BBC-ről fagadni a kulcspillanatban.
Jan 22, 2023 02:16:23
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 22, 2023 03:01:11
x39)
Idő van korcs!
Langyos, olcsó sörre fel!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Langyos, olcsó sörre fel!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 22, 2023 03:01:33
x5)
endre hugymeleg sörike megvolt?
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jan 22, 2023 03:34:59
x2)
felmegyek az internetre szombat éjjel és komolyan egyik fogyatékos sem csinál műsort? haldoklik a trash..
Mikbe vagy? Szombat este? Majd szerda este 11, na akkor van a főműsoridő!
SyntaxError
(
x24)
Jan 22, 2023 03:56:21
x24)
Fifi! Véletlenül nem ez történt? Csak nem ezért örülhetünk?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
koszos
(
x11)
Jan 22, 2023 06:26:57
x11)
ha jol ertem a gammert penzt akar azert kerni,hogy be tudja bizonyitani,hogy nem o a kocsog?:D
MIFFANNNN
le sem tagadhatna a fajtajat :D
MIFFANNNN
le sem tagadhatna a fajtajat :D
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 22, 2023 06:46:37
x5)
Bazdmeg Náczi Laci, fogd meg sodi lottyadt heréit, dugd le a torkodon és forgasd meg benne 100x. Semmi snecológiai hasznod nincs. Folyton csak elbaszod a showt, fogd már fel hogy senki sem kíváncsi a hetyetyéidre.
Kiss Farkas Farkas
Penzmento
(
x6)
Jan 22, 2023 06:55:23
x6)
Jól tólja a Dőrppe
Trollok harca
(
x5)
Jan 22, 2023 07:05:46
x5)
a főnökúr nem egy piás nőverő volt, ez valóban összeférhetetlenség!
Miskolci alvósejt
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 22, 2023 07:06:13
x1)
Bazdmeg Náczi Laci, fogd meg sodi lottyadt heréit, dugd le a torkodon és forgasd meg benne 100x. Semmi snecológiai hasznod nincs. Folyton csak elbaszod a showt, fogd már fel hogy senki sem kíváncsi a hetyetyéidre.
A kurva anyját már de tényleg..éppen a legjobb résznél bassza szét az irreleváns faszságaival.
technikai_proba
(
x1)
Jan 22, 2023 07:12:31
x1)
még én linkeltem a fórumra. szerintem ez az erdei kis fickó a hahó (Kiss Endre Farkas (Recskaboy)).
azért az fantasztikus, hogy még véget sem ért az év első hónapja, de a trollok már örülhetnek. endre, nem lesz soha többet olyan főnököd, mint herr biersack. valószínűleg ő is csak azért tűrt meg, mert lógott egy szívességgel fordos néninek
technikai_proba
(
x1)
Jan 22, 2023 07:15:25
x1)
..éppen a legjobb résznél bassza szét az irreleváns faszságaival.
mr tájfel volt még az, aki bele volt szerelmesedve a saját hangjába. hiába, a trash kollabb bevonz jót és rosszat egyaránt
Örebro
(
x17)
Jan 22, 2023 07:38:29
x17)
Vagy az a terv, hogy a tranyó Pestre jön, vagy a varangy megy hozzájuk.
Szerintem.
Szerintem.
a himringyo az egyik videoban mondta, hogy a jövö heten pestre megy es juci jön vele vissza
Púp Pinata
Jan 22, 2023 07:39:18
Kedves Bíbíszí normás Endre!
Akkor ez a kirúgás flokk betudható annak a főszabálynak, hogy melócsáról nem fogsz soha többet beszélni, mert különben örülhetünk? Mert most örülünk. Igaz, az erre való fogadkozás régen történt, elavult. Legalább három napja.
Adok egy tippet: ha hazaköltözöl, újrakezdheted a hitelkereted, és elkezdheted újra a hazaárulózás flokkot, és legalább hetente kékre verhetnek a Blahán, ha a Tibor elfelejti. Az osztrák cégeknél már úgyis ismert a neved.
Akkor ez a kirúgás flokk betudható annak a főszabálynak, hogy melócsáról nem fogsz soha többet beszélni, mert különben örülhetünk? Mert most örülünk. Igaz, az erre való fogadkozás régen történt, elavult. Legalább három napja.
Adok egy tippet: ha hazaköltözöl, újrakezdheted a hitelkereted, és elkezdheted újra a hazaárulózás flokkot, és legalább hetente kékre verhetnek a Blahán, ha a Tibor elfelejti. Az osztrák cégeknél már úgyis ismert a neved.
Jan 22, 2023 07:39:18
miskolcigány
(
x5)
Jan 22, 2023 07:45:45
x5)
Endrenek koszond, o ugrott fejest a trashbe. Nincs itt feloldhatatlan ellentet, a trash csoport naczi lacival az elen egyszeruen rohogni akar ezeken a hitvany fergeken (meg szart keverni koztuk), mig mi a fikast akarjuk szenvedni latni. Naczi laci ha olvasod ezt a forum csak annyit ker, hogy ne az erdekes temakat tereld el. Boven eleg konnyfakasztoan unalmas loopot tol mindketto, keretik ezek alatt telefonalni. Nszksz.
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 22, 2023 08:14:24
x4)
Endre, mostanában nagyon el vagy kanászodva:
-folyamatosan gyalázod a nőket,
-purdénak nevezel egy magzatot,
-gyalázod Bándy Kata emlékét,
-olyan miatt loopolsz és röhögsz embereken, amiről nem tehetnek
Szerintem neked addig tart az élet, amíg be nem teszed a lábad Magarországra.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
-folyamatosan gyalázod a nőket,
-purdénak nevezel egy magzatot,
-gyalázod Bándy Kata emlékét,
-olyan miatt loopolsz és röhögsz embereken, amiről nem tehetnek
Szerintem neked addig tart az élet, amíg be nem teszed a lábad Magarországra.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 22, 2023 08:21:39
x23)
Gyagyás gondolkodok ezen az új melócsádon és azon, hogy idegen emberekbe kötsz már bele, mert mindenkiben trollt látsz, lásd a millenium toweres videódat. És az érdekelne hogy mit csinálnál akkor, ha odalépne hozzád majd egy reggel mikor munkába indulsz egy troll és azt mondaná, hogy akkor ö most elsétál veled a melócsába? Elökapnád a telefonod és elkezdnéd kamerázni? És ha erre azt mondaná hogy nem ad rá engedélyt hogy videó és hanganyag készüljön róla és ha nem állítod le és törlöd azt, vagy csak ha felkerül a netre a felvétel akkor jogilag szárazon fog megbaszni. Na ilyenkor mit csinálnál korcs? Elmennél és feljelentenél egy utcán sétáló embert, csak azért mert egy paranoiás, barom vagy?
Amúgy olvasom, hogy megeredt tegnap a nyelved a kibaszásról, csak aztán NácziLaci elbaszta a műsort. Nem akarod megírni, vagy csak kitenni a decemberi béred átutalásáról (honnan és mennyit kaptál) a bizonyítékot? Csak azért, hogy biztosak lehessünk benne, hogy nem hazudsz, és tényleg a GVS-nél voltál. Te is tudod, hogy úgyis megfogjuk tudni mi is, mert legvégső esetbe oda telefonálunk minden Milleniumos céghez, hogy náluk dolgozol, dolgoztál e, hátha az egyik csak annyit mond a kérdésre, hogy igen.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Amúgy olvasom, hogy megeredt tegnap a nyelved a kibaszásról, csak aztán NácziLaci elbaszta a műsort. Nem akarod megírni, vagy csak kitenni a decemberi béred átutalásáról (honnan és mennyit kaptál) a bizonyítékot? Csak azért, hogy biztosak lehessünk benne, hogy nem hazudsz, és tényleg a GVS-nél voltál. Te is tudod, hogy úgyis megfogjuk tudni mi is, mert legvégső esetbe oda telefonálunk minden Milleniumos céghez, hogy náluk dolgozol, dolgoztál e, hátha az egyik csak annyit mond a kérdésre, hogy igen.
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 22, 2023 08:38:18
x2)
Az a nagyon fura dolog, hogy Endi semmiért sem hibás és semmiért sem vonható felelősségre. De ha a trollok ártalmatlanok, ha Endi nem egy nőbántalmazó pedofil buzi és nem egy chatgptvel gányoló retardált szélhámos dilettáns alkoholista faszarc, akkor vajon miért tőrnek fel benne ilyen durva paranoid rohamok, mint a millenium towerben?
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 08:47:22
x24)
ha igaz, amit tegnap a főnökúrrol mondott, akkor már szerencsére ez sem működik...a drogok megtették a hatásukat, már a munkában sem tud viselkedni, csak idétlenkedik. shiker!
Mitokondrium
(
x7)
Jan 22, 2023 08:47:25
x7)
Német nyelvterületen nem nagyon ugranak arra, ha megittál egy sört ebédhez. Én inkább arra tippelnék, hogy a nagy ijedtségre leküldött egy fél üveg töményet és mire a főnök berendelte ülni sem bírt már, olyan sakálrészegre itta magát. Esetleg a kollégák szóltak, hogy a programozó úr a széken ülve is dűlöngél, a törzsi nyelvén üvöltözik, láthatóan valamilyen mentális epizódja van, tenni kéne valamit.
A Recskaboy mindig hazudik.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 22, 2023 08:53:17
x7)
Lemaradtam valamiről? Mik ezek a bbc normák? Elsőre csak a big black cock ugrik be, a bbc rövidítésrea, ami Endrével kapcsolatba hozható.
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 22, 2023 08:59:11
x4)
Ha valaki fikázni akarja a gyagyást, akkor ezzel a kifogással tereli el a témát, hogy sérti a BBC normákat, amiket ő "betart". Természetesen a saját gusztustalan megnyilvánulásaira ez nem vonatkozik.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Démon
Jan 22, 2023 09:01:16
Erről a BBC Normáról nekem is egyből a BBQ-t szopkodó amerikai pornós felszopó ugrott be. Tessék egyértelműen fogalmazni fifi kutya. Neked magyarázzam, aki keveri Turbó Titánt Soós József Titánnal?
Jan 22, 2023 09:01:16
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 22, 2023 09:17:18
x9)
>BBC normák
Médiaetika lájfsz 2
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Médiaetika lájfsz 2
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 22, 2023 09:18:04
x7)
Mondanám, hogy a chatgpt jó irány lehet a kirúgás valódi okához de mindannyian tudjuk, hogy szakmai alkalmatlanság miatt az elmúlt években sosem rúgták ki.
le vagy tiltva, kurva anyád
Norina
(
x2)
Jan 22, 2023 09:28:28
x2)
index.hu/belfold/2023/01/22/diplomak-vegzettsegek-tanulas-szakmak-kapus-krisztian-magyar-diplomakiraly/
Ez te lennel , Endre?
Oh, wait..
Ez te lennel , Endre?
Oh, wait..
xray
(
x21)
Jan 22, 2023 09:29:57
x21)
Jan 22, 2023 09:29:57
Mondanám, hogy a chatgpt jó irány lehet a kirúgás valódi okához de mindannyian tudjuk, hogy szakmai alkalmatlanság miatt az elmúlt években sosem rúgták ki.
legalábbis nem ez volt az indokként feltüntetve. Jan 22, 2023 09:29:57
Trollul Madár
(
x15)
Jan 22, 2023 09:30:32
x15)
index.hu/belfold/2023/01/22/diplomak-vegzettsegek-tanulas-szakmak-kapus-krisztian-magyar-diplomakiraly/
Ez te lennel , Endre?
Oh, wait..
Ez te lennel , Endre?
Oh, wait..
Misén van fél órája.
még éltet a remény
(
x1)
Jan 22, 2023 09:31:10
x1)
Nem lennék a hr-es helyében,aki felvette sodit. Szerintem a karót nyelt főnök úr elbeszélgetett vele.
Taot!
xray
(
x21)
Jan 22, 2023 09:32:21
x21)
Misén van fél órája.
sőt, ő tartja a misét. Misén van fél órája.
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 09:34:05
x24)
Nem lennék a hr-es helyében,aki felvette sodit. Szerintem a karót nyelt főnök úr elbeszélgetett vele.
hát lehet annak is melócsá lett most...aki ilyen kis helyen HR-ezik, az a legnagyobb baja, h van talán 5-10 belépő...nem sok emberismerete lehet; pláne, az alkesz prolikat nem ismeri fel, mert alapvetően nem ilyenek jelentkeznek...ha meg fiatal is, csak ront helyzeten...
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 22, 2023 09:43:06
x5)
Egy kis retro sodi Messenger leak az újabbaknak. :D eredeti szerző: D_Dezső
Kiss Farkas Farkas
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 22, 2023 09:44:32
x2)
És az a legszebb ebben az egészben, hogy ez sem a trollok hibája. A korcsban a legapróbb tartás sincs meg, hogy a drog/alkohol ne bontsa le azt a létminimum alatti életét, amire szerinte itt nagyon sokan irigykednek. Koppanás a blaha jéghideg kövén garantált és elkerülhetetlen végkimenetel.
Klohek
(
x12)
Jan 22, 2023 09:51:01
x12)
endre, elérte azt a szintet, hogy már trollok sem kellenek, s mégis repül a munkahelyéről.
Amit hétfőn "prezentált", már decemberben, karácsony után kellett volna elkészülnie!!!!!
Többször kért új időpontot, de valahogy chatgpx-el sem tudott, olyan produktumot előállítani, ami megfelelt volna!!
Amíg a főnökúr szabin volt két hétig, akkor meg seggpicsa részegen járt be, amit észre vettek rajta.
Amennyiben ez a munka nem az ünnepi szezonban jön, és a főnökúr nem megy szabira, a próbaidőt nem élte volna meg!!!!
Amikor már minden mindegy volt neki, akkor uszította a cégre a trollokat, és dobta be a GVS-t..
De evvel nem szeretném árnyalni, az általam is mélyen tisztelt levelező tagozat tagjainak az áldozatos munkáját!!
De ezért, nincs a megszokott vissza jelzés a cégtől, mert gyakorlatilag már akkor lapáton volt, amikor az első levél beérkezett!
A nyugalom a részéről meg annyi, hogy az új gányolda is meg lehet már neki, mivel akkor is interjúzik, amikor még máshol állományban van.
endre, ha egyszer is megtudom, hogy egy forintot is elköltöttél jutka örökségéből, hanyatt döntöm az orbitokat a szádba, kezdésnek...!!
Amit hétfőn "prezentált", már decemberben, karácsony után kellett volna elkészülnie!!!!!
Többször kért új időpontot, de valahogy chatgpx-el sem tudott, olyan produktumot előállítani, ami megfelelt volna!!
Amíg a főnökúr szabin volt két hétig, akkor meg seggpicsa részegen járt be, amit észre vettek rajta.
Amennyiben ez a munka nem az ünnepi szezonban jön, és a főnökúr nem megy szabira, a próbaidőt nem élte volna meg!!!!
Amikor már minden mindegy volt neki, akkor uszította a cégre a trollokat, és dobta be a GVS-t..
De evvel nem szeretném árnyalni, az általam is mélyen tisztelt levelező tagozat tagjainak az áldozatos munkáját!!
De ezért, nincs a megszokott vissza jelzés a cégtől, mert gyakorlatilag már akkor lapáton volt, amikor az első levél beérkezett!
A nyugalom a részéről meg annyi, hogy az új gányolda is meg lehet már neki, mivel akkor is interjúzik, amikor még máshol állományban van.
endre, ha egyszer is megtudom, hogy egy forintot is elköltöttél jutka örökségéből, hanyatt döntöm az orbitokat a szádba, kezdésnek...!!
banshee
(
x24)
Jan 22, 2023 10:17:19
x24)
Most nézem sodipédián. Amikor főnökúr felkérdezte, ő visszafelkérdezte hogy őt most komolyan felkérdezték és nem tetszett neki hogy ezen a főnökúr kiakadt?
Kalenderga
Jan 22, 2023 10:18:33
A Főnök úr is troll, ugye fifi?
Ha konkrét vagyok, az a baj, ha absztrakt vagyok, az a baj.
Jan 22, 2023 10:18:33
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jan 22, 2023 10:21:32
x3)
Endì
Mi van a TikTok kárrierrel? Mé' nem tolod a párbalytot? Pedig fhossná! Fáj higy abfigatlan bolgárork kiröhögtek meg letiboroták Tibort? Vagy báncsa az önérzeted, hogy felkérdeztek pedofílíá ból?
Ottse hadjnak békibe a tjollok?
Milyen káááááár!
Mi van a TikTok kárrierrel? Mé' nem tolod a párbalytot? Pedig fhossná! Fáj higy abfigatlan bolgárork kiröhögtek meg letiboroták Tibort? Vagy báncsa az önérzeted, hogy felkérdeztek pedofílíá ból?
Ottse hadjnak békibe a tjollok?
Milyen káááááár!
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 22, 2023 10:22:39
x2)
A Főnök úr is troll, ugye fifi?
Minden rendes, jóérzésű, empatikus ember troll az autista kutya számára.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 22, 2023 10:28:15
x3)
- Herr Kiss, ön egy igazán jó programozó. De idegesít, hogy mindent elismétel kétszer. Ezért kérem, ne jöjjön holnap.
Minden O és K
MaxPayne
(
x24)
Jan 22, 2023 10:30:54
x24)
- Herr Kiss, ön egy igazán jó programozó. De idegesít, hogy mindent elismétel kétszer. Ezért kérem, ne jöjjön holnap.
technikai_proba
(
x1)
Jan 22, 2023 10:30:59
x1)
endre a bbc normás megjegyzésével alighanem a jimmy savile botrányra gondolhatott
www.blikk.hu/aktualis/pedofil-banda-dolgozott-a-bbc-nel/4dfnxhg
www.blikk.hu/aktualis/pedofil-banda-dolgozott-a-bbc-nel/4dfnxhg
Klohek
(
x12)
Jan 22, 2023 10:34:12
x12)
endre, ma is faszokat mész bámulni, ahelyett, hogy elmennél végre a terembe, és elkezdenéd formálni a testedet!!
Apám, evvel az amorf, gnom, púpos, dagadt testtel, kimész valami természetes tó, vagy folyó partjára, a jó érzésű állatvédők, befognak húzni a vízbe!..xdxd
Apám, evvel az amorf, gnom, púpos, dagadt testtel, kimész valami természetes tó, vagy folyó partjára, a jó érzésű állatvédők, befognak húzni a vízbe!..xdxd
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 22, 2023 10:34:29
x3)
Nekem akkor vált biztossá, hogy kirakták amikor azt mondta a lájvban, hogy megdícsérték.
Sztrapacska
(
x6)
Jan 22, 2023 10:34:35
x6)
Endre ez párbajhelyzet!
Diploma ugyan nem áll rendelkezésre, de villantsd meg az 50 oldalas önéletrajzodat!
Diploma ugyan nem áll rendelkezésre, de villantsd meg az 50 oldalas önéletrajzodat!
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 10:37:51
x24)
Laura hiányzó r betűje vs. tibor férfias nevetése; szted melyik cigibb, púpom?
Kannás Bor
Jan 22, 2023 10:38:48
Tranyó live TIK-Tokon
Jan 22, 2023 10:38:48
Klohek
(
x12)
Jan 22, 2023 10:40:10
x12)
endre a bbc normás megjegyzésével alighanem a jimmy savile botrányra gondolhatott
blikk.hu/aktualis/pedofil-banda-dolgozott-a-bbc-nel/4dfnxhg
blikk.hu/aktualis/pedofil-banda-dolgozott-a-bbc-nel/4dfnxhg
endre, akkor én ezennel kijelentem, hogy te BBC kompatibilis vagy PONT.
Norina
(
x2)
Jan 22, 2023 10:40:23
x2)
A tegnapi pedofil live fent lesz TrashVod- on?
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 10:41:34
x24)
pfejj puszilgatja a púpost...
MirrorTrollZ
Jan 22, 2023 10:42:25
Tranyo ON
trashvod.com/w/jaNno25p88WoZR8zqBV53A
trashvod.com/w/jaNno25p88WoZR8zqBV53A
Jan 22, 2023 10:42:25
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 10:42:43
x24)
ezt a kajafétist magyarázza már el nekem valaki, minek kell endrét kajával zaklatni? úgyse eszik....vagy ez az a figyelem, amit gyerekkorában nem kapott meg?
Sztrapacska
(
x6)
Jan 22, 2023 10:43:25
x6)
pfejj puszilgatja a púpost...
Kell az útiköltség meg egy kis költőpénz a jövő heti Pesthez.
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 22, 2023 10:43:38
x2)
endre, ma is faszokat mész bámulni, ahelyett, hogy elmennél végre a terembe, és elkezdenéd formálni a testedet!!
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 10:43:42
x24)
lehet a fürdőnek is mehetne egy levél, hogy faszmutogató pedofil készül hozzájuk, a fertőző, mosdatlan trafójával...
MaxPayne
(
x24)
Jan 22, 2023 10:44:08
x24)
Termal furdo a therme wien.
Szerintem ezek buzigozbe mennek.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Szerintem ezek buzigozbe mennek.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jan 22, 2023 10:45:54
x3)
ezt a kajafétist magyarázza már el nekem valaki, minek kell endrét kajával zaklatni? úgyse eszik....vagy ez az a figyelem, amit gyerekkorában nem kapott meg?
Jó kérdés. Talán a spejzolós ösztön a hajléktalan létből. "Az a tied, amit megeszel" elv alaoján.
De csak tipp✌️
banshee
(
x24)
Jan 22, 2023 10:46:31
x24)
Klohek
(
x12)
Jan 22, 2023 10:47:40
x12)
De azóta hízott rengeteget, lassan úgy néz ki mint egy rozmár.....xdxd
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 10:48:54
x24)
mindig a kajával moslékkal zaklat, púpm, összevágjuk?
ettél már? kérsz még? szedtél már? szedjek még? akár hajnali háromkor is....
ettél már? kérsz még? szedtél már? szedjek még? akár hajnali háromkor is....
banshee
(
x24)
Jan 22, 2023 10:49:29
x24)
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 10:49:56
x24)
linkelték már, de nem volt még lelki erőm...gondolom ott is jól felbasznám magam...
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 22, 2023 10:56:20
x5)
Reggelt Tanszek.
endre mi ez a ciganyfetis nalad amugy?
szeretnel visszaintegralodni?
ez a ciganymarkos messengernel a fogyatek papirodrol baszo.
koszos
(
x11)
Jan 22, 2023 10:59:47
x11)
eloszor nekem errol a norma meg bbc dologrol teljesen mas juttot az eszembe,de tovabb olvasgattam es hat nem a "holgyrol" volt szo :D
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 22, 2023 11:01:35
x2)
Reggelt Tanszek.
Rajong a vicces színű kemény potens faszért.
A hűtők ura
Jan 22, 2023 11:03:46
Mc Pista a barátságát ajánlja Viktorsznak a Gammer elleni csatába.
trashvod.com/w/63dAUbryU5VDNiN3gEnD6E
Jan 22, 2023 11:03:46
koszos
(
x11)
Jan 22, 2023 11:05:53
x11)
srac "letoltam egy uveg whiskyt az este"
tibi "milyet?jhonny,jimbeam?"
srac "nem,sima"
tibi "brandy?"
tibi "milyet?jhonny,jimbeam?"
srac "nem,sima"
tibi "brandy?"
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 11:06:33
x24)
Mc Pista a barátságát ajánlja Viktorsznak a Gammer elleni csatába.
ez hihetetlen amúgy, hogy egy rakat pasi arra vágyik, hogy Launál héderelejen és egyen....
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 22, 2023 11:06:38
x5)
tibi mar udvarol fiatal szabolcsi gyereknek
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 22, 2023 11:07:10
x21)
Gyagyás pjogjamozik?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 22, 2023 11:08:01
x21)
Tibor szeretne még egy tetkót.
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 11:08:20
x24)
Gyagyás pjogjamozik?
munkát keres vagy ams levelezést folytat....
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 22, 2023 11:08:57
x5)
szerintem egy faszt kellene tetovaltatni a laba koze.
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 22, 2023 11:09:44
x5)
Endrécske ébresztő! Tranyó egy fehér twinkyvel flörtöl akinek ráadásul cigány a dialektusa. Pont a te ízlésed. :D
Kiss Farkas Farkas
Sztrapacska
(
x6)
Jan 22, 2023 11:09:45
x6)
Remélem ezúttal nem adják alább egy bécsi belvárosi stúdiónál.
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 11:10:51
x24)
merga: a leopárd köré szeretnék tetováltatni egy erdőt, ahonnan kijön....
mire gondolt a költő?
mire gondolt a költő?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 22, 2023 11:11:13
x5)
Tibor mar egyezteti a stuttgarti leanykerest a masik alkesszal.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 22, 2023 11:13:28
x21)
Vajon tudja ez a srác, hogy egy férfivel beszélget?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 22, 2023 11:14:07
x5)
Vajon tudja ez a srác, hogy egy férfivel beszélget?
Persze. nezz ra a fejere sodi klon a srac.
Sztrapacska
(
x6)
Jan 22, 2023 11:15:00
x6)
Legkomolyabb kaják és piàk, minden játszik.
Ft
Jan 22, 2023 11:17:18
Jan 22, 2023 11:17:18
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jan 22, 2023 11:17:25
x3)
Laura a beszédhibájával jobban érvényesül, mint Tibor azzal a síron túli laholásával.
SZVSZ Laura saját magával tolt ki, amikor ennyire alacsonyra lőtte be a nívót férfiak tekintetében. Kicsivel kalóriadúsabb szellemi táplálék mellett kikupálhatná magát annyira, hogy nem csak trash-szcénából hajtanának rá a kanok.
Külsőre teljesen okés, mégha a cickók nem is oly hetykék és itt-ott van egy kis husi is. Az lehetme még szexepil is.
De ha kinyitja a száját repkednek a kombájnkulcsok!
Mostanra már annyira trashlibát csinált magából szegénykém, hogy hozzá is gyomor kell, akárcsak Tiborhoz.
Csak amíg Tibor a villamoson szedi össze a cigit tarháló hatvanas homleszeket, Laura a trashvödör alján kotorászik pali után.
Ezek alapján trasLaura alig van feljebb hierarhiában, mint lumpenTibor.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 22, 2023 11:19:28
x21)
Ez is olyan gusztustalanul eszik, mint a Tranyo
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 22, 2023 11:19:45
x21)
Tibor: Lesz meglepetés live a héten TikTokon
halászlé
(
x24)
Jan 22, 2023 11:19:48
x24)
SZVSZ Laura saját magával tolt ki.....
SZVSZ Laura saját magával tolt ki.....
most akármilyen is, Laura fürdik, kozmetika, fodrász stb...vállalható....tibor vállalhatatlan...ffiként sem, nőként sem állja meg a helyt...még CitromX-el sem....
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 22, 2023 11:20:01
x13)
Na megint ingyenkonyha, a sikeres bécsi programozó
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Mesterterv
Jan 22, 2023 11:20:08
ingyen konyha + termál fürdő= élet
fikusz
Jan 22, 2023 11:20:08
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 22, 2023 11:22:24
x5)
Endre lopjak a faszidat Haho
koszos
(
x11)
Jan 22, 2023 11:22:39
x11)
ingyen konyha + termál fürdő= élet
es mi erre az eletre irigykedunk :D
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 22, 2023 11:24:29
x21)
Tibor: pisilés előtt kell kezet mosni, nem pedig utána. Utána tiszta.
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tibinek nem kell már az alamizsna, 1700 eurócsit keres, túlórával 2000-t.