Ha tudnád, miket ettem eddig :)
Minden O és K
hát akkor a kurvaannyát sodinak és nagyon várom az új évadot! reméljük az utolsó. addig meg készülök az előzőekből felfele, mint a kisangyal
Eshélytelen, hogy Hollandiában pár napnál tovább húzz. Max 1-2 hét. Sodi, melcsóékeresés beindult már? Az hogy áll? Milyen nyelven csinálod? Azt mondtad, hogy nem akarod lenullázni magadat, Hollandia ebből a szempontból a legrosszabb választás, mert semmilyen olyan nyelven nem beszélsz, amit ott megértenek.
Ingatkanügyek
Endre!
Most komolyan azt gondoltad, ezt megeszik a trollok? Te hülyébb vagy, mint gondoltam, komolyan. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
de milyen terve jött be? az amsterdamot senki nem vette komolyan. éppen arra van pénze, hogy hazakotródjon goldához. ingyenkonyhán zabál, vagy 5 eurós konzerveket.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
NSZKSZ, ez a gondolati lépés kimaradt, nem értettem hogy miért érdeke a terelés Oszamának.
Így viszont szinte biztos hogy vagy Púpszász, vagy egy egérlyuk Bécsben hetedmagával.
Ez lenne a logikus. De ha Sodi logikusan gondolkodna, akkor már régóta a Nándorfejérvár közi lakásban éldegélnének kettesben Tibivel, miközben állandóan fizetnék a csendháborítás miatti bírságokat, de egy szoftverének remote jobból lenne lóvé bőven.
Ingatkanügyek
Gyagyásnak minden egyes kihordása így végződne

Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Nyugalom endre, amit kammerral, laurával, lillával kotyogtál hajnalokig, azok soha nem fogna kikerülni.....*pr*
Szerinted mennyi idő múlva kezdenek el szivárogtatni?? Az első csík koláig, vajon megbírják állni???...Kétlem!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Endi!
Akkora szánalom vagy, hogy elmondani nem tudom! 41 éves vén hülye létedre ebben lelsz jóérzést? XD
Köpj már fel, és állj alá! XD
Ennyi jutott neki, semmi más. Ez az "élete".
Erre kéne irigynek lennünk.
Ez még akkor is lehetetlen volna, ha itt mindenki tibi szintű csöves lenne.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Nem mondtam nekik többet annál, mint ami amúgy is nyilvános.
A hétvégén pedig lehet hogy lesz pakolós live amúgy is.
Ahol el lesz mesélve minden amúgy is.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
MAGÁNYOS pedofil.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Te már nem vagy fideós vagy hazudtál megint?
ez az, mesélj el mindent vadidegeneknek, akik gyűlölnek, így kell ezt csinálni. :))
vérdíj target nr. 1
Nagyon magányos vagy pedofil gecizsák?
Menj már a geci hód anyádba innen!
Nem azt ugattad, hogy hanyagolod a fóroumot fifikutyám?
Megint hazudtál?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Eddig hányszor volt olyan, hogy bemindenezve nem emlékeztél rá, hogy miket beszéltél és kinek?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
lehet megint hazudni, de hisz azt hazudtad, hogy utolso live volt, akkor most miffan?
Húzzál már valami buzigőzbe, pedofil köcsög, jumma mubarack van. De ne a termálba, mert ott valószínűleg megkaptad a bejelentést, a fehér négyzetek miatt.
Menj a John Harris-be, ott izmozzál a 23 centis lógó kábeleddel, és az 50 centis zacskóddal, lehet lenyomnak a torkodon egy 15 centis kőkeményt!
Az a jó hír, hogy a tranyó hajlandó kimenni hozzád a hétvégén vagy full kamu a jó hír?
Ha lenne új melód és meg akarnád tartani a pecót, el kéne mondanod turbánnak. Ha nem akarnád megtartani a lakást, akkor meg minek mondanád el? Te annyira hülye vagy.
És rájöttél már mért van ez? Elárulom neked. Mert amig te egy szar, hazug, gecibuta, pedofil vagy addig a trolljaid okosak!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Lesz pitonmorzsolgatás is?
Minden O és K
Nem megy, mert Tibi megdögleszíti!
Remélem, egy éppen arra járó trolléga is közvetíteni fogja, miközben csapkodja a combját a röhögéstől!..xdx
ketto abbol az etyik en fatyok
50%-50%?
Vagy igen vagy nem?
Mint a visszavonulás?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Na eddig bírtad figyelemkurvulás nélkül? Szánalmas vagy Endre. Nem úgy volt, hogy többet nem írsz ide? Ja dehogynem, csak annyira egyedül vagy, annyira magányos vagy, hogy nincs más választásod.
Még egy "amúgy is" nem fért volna bele ebbe a 2 mondatba ?
te értelmiségi....
KURVArangy
de mit pakoltok? minden a raktárban van, csak be kell dobálni a teherautóba. 2 bőröndnyi cuccotok van a lakásban.
A cica már leppattant a raktárból.
Na, akkor utolsó utáni utáni stb lájfsz?
Ingatkanügyek
ez az előnye annak, ha elhagy az ember mindent.
Mifaaaaaaaaaaaan
nevettem.
Endre!
Mennyire életszerű, hogy 35-40 éves emberek ilyesmit játszanak?
ezen is nevettem.
hozzatette hogy jogilag tehat validalta az igazat
CONFIRMED
le vagy tiltva, kurva anyád
De ez a nyomorult a zacskókba sem tud bepakolni, a Thaliában is a tranyó csinálta azt a részét. Aztán a korcsot szapulta, hogy kinn maradtak az evőeszközök, szőnyegek, a tulaj meg kivágta őket egy konténerbe.
Szerintem amúgy ha nem szerzett "haveri" fuvart, akkor csak egy újabb raktárba mennek a kacatok, haza csak annyit visz, amennyi elfér a púpja alatt.
Rocskai Geri rozmárbőrei helyett Golda turkál majd női kiskabátokat, a megmaradt kütyüre nem lesz szüksége, mert az anyja nem akarja, hogy fideózzon, a többi lom meg szimplán nem fér el a kádárkockában.
Tehát drogdíler.
És mit csinál a Lyudga?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
odåig meg nem jutottam :-)
Ordít mint a sakál ha be nem rúgatják előtte.
a retikuljebe teszi a telefonokat meg ami ertekes.
contains language which some may find offensive
De jure és de facto is férfi.
Szokott egy állni a Lidl mögött, a fia elég olcsón adja
Faszom
kakás heléna?
sokat bírtál ki live nélkül.
Magány Márton nem jó társaság?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444
incesztus nálunk kiárva!!!!!!!!!!!!!!!!
Hazudozol te buzi drogos! De ezzel hogy a tanszéket hergeled csak még többen fognak felkerekedni a keddi exodust saját szemükkel is megtekinteni!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
sajnos nem, mert jogilag (hivatalosan) nő. Ami ugye abszurd, de mindegy.
Mikor lettünk ilyen válogatósok???
Bezzeg Reni...
Faszom
Tesze hozzá a szisza meg majd Amsterdamból járogat haza elterelésre meg a kihallgatásokra :)
blabla
kiss endre balfasz
Azt hitted, hogy tovább jár a segény, búzacsíra?
Megint terelsz ;)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Gyere haza, várunk
bízd rám a pénzügyeidet, és nem lesz ilyen balfaszkodás. havi 200 ezer a könyvelési díj.
Na baszd meg, már megijedtünk..xd
alacsonyan szallnak ma a retardok.
* ásít *
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Szerintem még az Ogre pincéjében is van valami. Legóbusz, élsz még?!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Örülhetünk?
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 27, 2023 14:40:38
x3)
Aki képes lekvárral enni a húst, az bármilyen aljasságra képes..
Ha tudnád, miket ettem eddig :)
moistbanana
Jan 27, 2023 14:42:47
szerény véleményem szerint abban fan, hogy púpszászon elkezdi összedszedi magát egy remote job segítségével; esetleg majd határközi albi tiborral, hogy néha be tudjon járni; és a hosszútávú cél amsterdam, ahol az ádéhádás személyiség zavaros sajtpapír mindenre is feljogosít és recepre kapják a drogokat...
hát akkor a kurvaannyát sodinak és nagyon várom az új évadot! reméljük az utolsó. addig meg készülök az előzőekből felfele, mint a kisangyal
Jan 27, 2023 14:42:47
seymour schwartz
(
x6)
Jan 27, 2023 14:42:52
x6)
Azt nem érti meg a bolond agyával, hogy mehetnek bárhova, akkor is a putriban fognak ülni és live- oznak majd. Ennyiből all a szánalmas életük.
Eshélytelen, hogy Hollandiában pár napnál tovább húzz. Max 1-2 hét. Sodi, melcsóékeresés beindult már? Az hogy áll? Milyen nyelven csinálod? Azt mondtad, hogy nem akarod lenullázni magadat, Hollandia ebből a szempontból a legrosszabb választás, mert semmilyen olyan nyelven nem beszélsz, amit ott megértenek.
ascites
(
x57)
Jan 27, 2023 14:42:58
x57)
Fifi tegnap meglátta a levelét, amit Oszamának írt.
Fifi ma baromságokat állított Oszamának, hogy kompromittálja a forrást és dezinformálja a fórumot.
Fifinek bejött a terve és most jókedvűen hergel.
Fifi, te akkor is kotródsz haza anyádhoz, ha sikerült új gányoldát találni. Mire összeszeded magad, hogy újra magadra aggathasd a piócát, már a sitten fog ülni a bírságai vagy a terrorfenyegetése miatt, neked meg marad a magány. Most nevess, mert nem sok vidámság lesz a részed.
Fifi ma baromságokat állított Oszamának, hogy kompromittálja a forrást és dezinformálja a fórumot.
Fifi, te akkor is kotródsz haza anyádhoz, ha sikerült új gányoldát találni. Mire összeszeded magad, hogy újra magadra aggathasd a piócát, már a sitten fog ülni a bírságai vagy a terrorfenyegetése miatt, neked meg marad a magány. Most nevess, mert nem sok vidámság lesz a részed.
Zegernye
(
x2)
Jan 27, 2023 14:43:47
x2)
Terel a púp, mert azt hiszi, mindenki olyan hülye, mint ő.
hoty... hotyhotyhoty...
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 27, 2023 14:44:32
x5)
Gyagyás fasz! Azzal tisztában vagy, hogy nem feltétlenül nem tartózkodik hollandiában is néhány trollod? Mit gondolsz, meddig húzod majd ki ott? A linzi és bécsi évadnál hosszabb vagy rövidebb távon gondolkodsz benne? :D:D:D
Na tejhabosítás, csá.
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2023 14:44:44
x136)
a jó hír snecinél kb. az, hogy kapott még valahonnan 1000 euró körüli hitelt.
talán pont a dagobert bácsi - mazdás úriember - volt gyomai, jelenleg szegedi pigment túltengéses úriember hitelszindikátustól?
talán pont a dagobert bácsi - mazdás úriember - volt gyomai, jelenleg szegedi pigment túltengéses úriember hitelszindikátustól?
SnecológusHallgató
(
x4)
Jan 27, 2023 14:46:04
x4)
De azért bassza meg az ég.
Nem kotyogok ki semmit.
A Merci se kotyog ki semmit.
Erre a elég a főbérlőt faggatni.
Hihetetlen.
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
Endre!
Most komolyan azt gondoltad, ezt megeszik a trollok? Te hülyébb vagy, mint gondoltam, komolyan. :D
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2023 14:46:20
x136)
de milyen terve jött be? az amsterdamot senki nem vette komolyan. éppen arra van pénze, hogy hazakotródjon goldához. ingyenkonyhán zabál, vagy 5 eurós konzerveket.
AndrewWK
(
x1)
Jan 27, 2023 14:46:24
x1)
NSZKSZ, ez a gondolati lépés kimaradt, nem értettem hogy miért érdeke a terelés Oszamának.
Így viszont szinte biztos hogy vagy Púpszász, vagy egy egérlyuk Bécsben hetedmagával.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 27, 2023 14:47:44
x11)
Ez a Kiss geci tényleg mínuszol, visszamenőleg is. :)
Kerestem egy hozzászólást, és feltűnt...
Ha jobban belegondolok, tetszik. :)
Ennek van már egy élete. XD
Endi!
Akkora szánalom vagy, hogy elmondani nem tudom! 41 éves vén hülye létedre ebben lelsz jóérzést? XD
Kerestem egy hozzászólást, és feltűnt...
Ha jobban belegondolok, tetszik. :)
Ennek van már egy élete. XD
Endi!
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 27, 2023 14:49:25
x6)
Persze, előbb megy Mozambikba mint Hollandiába. Oda kéne angolul is beszélni. Meg hát 190 ezer kevés lesz.
Kóser Szalonna
Jan 27, 2023 14:49:40
Túljátssza a púpos pedofil az Amszterdamos terelést, szóval tuti kamu. Tibi tegnapi live-ja alapján még szeretné szipolyozni Endrét, szóval szerintem (sajnos) a púpszászi évadra még várni kell. Osztrák/német költözés lesz ez megint. Valószínűleg talált egy olcsóbb albérletet és egy újabb lehúzható céget Ausztriában.
Jan 27, 2023 14:49:40
seymour schwartz
(
x6)
Jan 27, 2023 14:50:38
x6)
szerény véleményem szerint abban fan, hogy púpszászon elkezdi összedszedi magát egy remote job segítségével; esetleg majd határközi albi tiborral, hogy néha be tudjon járni; és a hosszútávú cél amsterdam, ahol az ádéhádás személyiség zavaros sajtpapír mindenre is feljogosít és recepre kapják a drogokat...
Ez lenne a logikus. De ha Sodi logikusan gondolkodna, akkor már régóta a Nándorfejérvár közi lakásban éldegélnének kettesben Tibivel, miközben állandóan fizetnék a csendháborítás miatti bírságokat, de egy szoftverének remote jobból lenne lóvé bőven.
MacY2
(
x1)
Jan 27, 2023 14:50:57
x1)
Bemutatnám az új púpszászi postást
Gyagyásnak minden egyes kihordása így végződne

Örebro
(
x17)
Jan 27, 2023 14:51:03
x17)
azon gondolkodåm, hogy a ket raktårban levö szarait + a becsi lakåsban levöket, hogy kepzelte el levinni pupszåszra (amsterdam közelebe). ahhoz minimum egy dobozos auto kell, vetek lenne azt a kivålo vasalodeszkåt es az ikea ågyat otthagyni.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 27, 2023 14:51:13
x12)
Azért csak menjenek tényfeltárások a meló csáknak labanciában.
Klohek
(
x12)
Jan 27, 2023 14:52:52
x12)
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
Nyugalom endre, amit kammerral, laurával, lillával kotyogtál hajnalokig, azok soha nem fogna kikerülni.....*pr*
Szerinted mennyi idő múlva kezdenek el szivárogtatni?? Az első csík koláig, vajon megbírják állni???...Kétlem!
horgász
(
x10)
Jan 27, 2023 14:55:04
x10)
Endi!
Ennyi jutott neki, semmi más. Ez az "élete".
Erre kéne irigynek lennünk.
Ez még akkor is lehetetlen volna, ha itt mindenki tibi szintű csöves lenne.
sodika
Jan 27, 2023 14:55:06
Jan 27, 2023 14:55:06
Kakaspina
(
x24)
Jan 27, 2023 14:55:43
x24)
MAGÁNYOS pedofil.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 27, 2023 14:56:13
x12)
Kötőjel
(
x12)
Jan 27, 2023 14:56:48
x12)
ez az, mesélj el mindent vadidegeneknek, akik gyűlölnek, így kell ezt csinálni. :))
horgász
(
x10)
Jan 27, 2023 14:57:21
x10)
Nagyon magányos vagy pedofil gecizsák?
Menj már a geci hód anyádba innen!
Nem azt ugattad, hogy hanyagolod a fóroumot fifikutyám?
Megint hazudtál?
huller
Jan 27, 2023 14:57:33
Ha igaz hogy idejön NL-be annàl gyorsabb lesz a leépülés és látni fogunk egy full drogos évadot. Túl kényelmes lesz neki hogy a smartshop-okban gombától kezdve mindent megvehet aztán az ilyen ösztönlények nem tudják megállni a bőség zavarát, hollandiai csöves lesz aki a fél fogàt is odaadná pár gramm cuccért.
Jan 27, 2023 14:57:33
Trollul Madár
(
x15)
Jan 27, 2023 14:58:56
x15)
Eddig hányszor volt olyan, hogy bemindenezve nem emlékeztél rá, hogy miket beszéltél és kinek?
Örebro
(
x17)
Jan 27, 2023 14:59:00
x17)
lehet megint hazudni, de hisz azt hazudtad, hogy utolso live volt, akkor most miffan?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 27, 2023 14:59:27
x11)
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
Húzzál már valami buzigőzbe, pedofil köcsög, jumma mubarack van. De ne a termálba, mert ott valószínűleg megkaptad a bejelentést, a fehér négyzetek miatt.
Menj a John Harris-be, ott izmozzál a 23 centis lógó kábeleddel, és az 50 centis zacskóddal, lehet lenyomnak a torkodon egy 15 centis kőkeményt!
ascites
(
x57)
Jan 27, 2023 15:00:32
x57)
Az a jó hír, hogy a tranyó hajlandó kimenni hozzád a hétvégén vagy full kamu a jó hír?
Ha lenne új melód és meg akarnád tartani a pecót, el kéne mondanod turbánnak. Ha nem akarnád megtartani a lakást, akkor meg minek mondanád el? Te annyira hülye vagy.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 27, 2023 15:01:43
x15)
Endre!
Józsi nem megy serpázni?
Ott volt karácsonykor, ennyit igazán viszonozhatna!
Józsi nem megy serpázni?
ascites
(
x57)
Jan 27, 2023 15:02:48
x57)
A cica most is beveri majd búcsúzóul a hűtőt?
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 27, 2023 15:03:04
x23)
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
És rájöttél már mért van ez? Elárulom neked. Mert amig te egy szar, hazug, gecibuta, pedofil vagy addig a trolljaid okosak!
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 27, 2023 15:03:22
x3)
Lesz pitonmorzsolgatás is?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 27, 2023 15:03:37
x11)
Endre!
Józsi nem megy serpázni?
Józsi nem megy serpázni?
Nem megy, mert Tibi megdögleszíti!
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 27, 2023 15:04:01
x1)
Ha idejon bizonygatni, akkor biza ez false flag
Nem megy ez hollandiaba
Nem megy ez hollandiaba
Örebro
(
x17)
Jan 27, 2023 15:04:38
x17)
vegre kifizeted andinak a szekrenyt es azt is viszed magaddal, vagy az is csak egy hazugsåg volt genya?
Johann Hölzel
(
x1)
Jan 27, 2023 15:05:07
x1)
Ausztriában élek én is már 10+ éve (mondjuk én dolgozok és jobban beszélek németül mint Endre) és szerintem egyáltalán nem meglepő ez az Oussama dolog.
Itt a városban (nem olyan "kis", de azért Bécs sem) most egy időben úgy megszaporodtak a mindenféle arab/török boltok mint a gomba. A főtéren zárnak be az ismertebb C&A és társaik, illetve a pici tea- meg egyéb bolt/vállalkozás, de mindegyik helyére került vagy fodrász vagy bármiféle kifőzde, csakis kizárólag nem ma barnult, szakállas emberekkel benne.
Így simán lehet hogy egy ilyen Oszama félének is lehet bármi alap pizzázója, kebabosa és talán családon keresztül kiadható bérleménye, leszarja az ilyen hogy ki lakik benne, a lényeg hogy jöjjön a lakbér minden hónapban és kész.
"Ich nix verstehen, sprechen nix gut Deutsch. Ja bitte, Kaution/Miete, ja danke auf Wiedersehen."
Itt a városban (nem olyan "kis", de azért Bécs sem) most egy időben úgy megszaporodtak a mindenféle arab/török boltok mint a gomba. A főtéren zárnak be az ismertebb C&A és társaik, illetve a pici tea- meg egyéb bolt/vállalkozás, de mindegyik helyére került vagy fodrász vagy bármiféle kifőzde, csakis kizárólag nem ma barnult, szakállas emberekkel benne.
Így simán lehet hogy egy ilyen Oszama félének is lehet bármi alap pizzázója, kebabosa és talán családon keresztül kiadható bérleménye, leszarja az ilyen hogy ki lakik benne, a lényeg hogy jöjjön a lakbér minden hónapban és kész.
"Ich nix verstehen, sprechen nix gut Deutsch. Ja bitte, Kaution/Miete, ja danke auf Wiedersehen."
Klohek
(
x12)
Jan 27, 2023 15:06:12
x12)
Remélem, egy éppen arra járó trolléga is közvetíteni fogja, miközben csapkodja a combját a röhögéstől!..xdx
Ásó27
(
x68)
Jan 27, 2023 15:07:45
x68)
Hány tagod van Endre jutyubon?
Mifaaaaaaaaaaaan
Endi
Jan 27, 2023 15:09:24
Hány tagod van Endre jutyubon?
ketto abbol az etyik en fatyok
Jan 27, 2023 15:09:24
Trollul Madár
(
x15)
Jan 27, 2023 15:10:44
x15)
50%-50%?
Vagy igen vagy nem?
Mint a visszavonulás?
ascites
(
x57)
Jan 27, 2023 15:11:20
x57)
Fifi, inkább arról mesélj, hogy Golda kipakolta már a használt virágcserepeket a macskaól penészes sarkából, hogy odaférjen a gyerekágy vagy csak nyáron fogsz kinn dekkolni? Addig anyáddal horkoltok szinkront? Várod már a saját fészket vagy inkább most örülsz, hogy nem kell egyedül maradnod az éjszaka sötétjében?
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 27, 2023 15:14:10
x2)
Na eddig bírtad figyelemkurvulás nélkül? Szánalmas vagy Endre. Nem úgy volt, hogy többet nem írsz ide? Ja dehogynem, csak annyira egyedül vagy, annyira magányos vagy, hogy nincs más választásod.
mikedp
(
x9)
Jan 27, 2023 15:14:29
x9)
Még egy "amúgy is" nem fért volna bele ebbe a 2 mondatba ?
te értelmiségi....
Trollul Madár
(
x15)
Jan 27, 2023 15:14:50
x15)
Endre!
A pakolós lájf betelefonálós lesz vagy Mario 3D-s?
A pakolós lájf betelefonálós lesz vagy Mario 3D-s?
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2023 15:14:55
x136)
de mit pakoltok? minden a raktárban van, csak be kell dobálni a teherautóba. 2 bőröndnyi cuccotok van a lakásban.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 27, 2023 15:16:20
x15)
Endre!
Lesz valami lepattanó a raktárból ami eladó?
Galla Miklós
Jan 27, 2023 15:17:46
Endre!
A cica már leppattant a raktárból.
Jan 27, 2023 15:17:46
teljes kiőrlésű vekni
Jan 27, 2023 15:17:54
Kiderűlt végül mi az az évszázad storyja amitöl vekni leszopja magát ? Kammer mondta neki hogy átadja neki a témát és az ő live jába mondhatja el...
Jan 27, 2023 15:17:54
seymour schwartz
(
x6)
Jan 27, 2023 15:18:28
x6)
Na, akkor utolsó utáni utáni stb lájfsz?
Ásó27
(
x68)
Jan 27, 2023 15:19:07
x68)
ez az előnye annak, ha elhagy az ember mindent.
Jonciii
(
x8)
Jan 27, 2023 15:19:52
x8)
EndRém a mazdás csatin neked speciálba van egy hazaváró video
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 27, 2023 15:20:42
x5)
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2023 15:24:23
x136)
EndRém a mazdás csatin neked speciálba van egy hazaváró video
nevettem.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 27, 2023 15:25:51
x1)
gyagyas, szajer utan a benelux allamok csipogot szerelnek minden buzira
Trollul Madár
(
x15)
Jan 27, 2023 15:26:53
x15)
trashvod.com/w/vYK1zX56Pg1KCJ5sNc2ogR
Endre!
Mennyire életszerű, hogy 35-40 éves emberek ilyesmit játszanak?
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2023 15:27:08
x136)
ezen is nevettem.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 27, 2023 15:30:12
x7)
hozzatette hogy jogilag tehat validalta az igazat
CONFIRMED
ascites
(
x57)
Jan 27, 2023 15:30:29
x57)
De ez a nyomorult a zacskókba sem tud bepakolni, a Thaliában is a tranyó csinálta azt a részét. Aztán a korcsot szapulta, hogy kinn maradtak az evőeszközök, szőnyegek, a tulaj meg kivágta őket egy konténerbe.
Szerintem amúgy ha nem szerzett "haveri" fuvart, akkor csak egy újabb raktárba mennek a kacatok, haza csak annyit visz, amennyi elfér a púpja alatt.
Rocskai Geri rozmárbőrei helyett Golda turkál majd női kiskabátokat, a megmaradt kütyüre nem lesz szüksége, mert az anyja nem akarja, hogy fideózzon, a többi lom meg szimplán nem fér el a kádárkockában.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 27, 2023 15:30:50
x1)
jogilag a sodi buzi, mivel a cica jogilag ferfi
Trollul Madár
(
x15)
Jan 27, 2023 15:32:20
x15)
Endre!
A következő az lesz, hogy absztinens vagy?
A következő az lesz, hogy absztinens vagy?
Örebro
(
x17)
Jan 27, 2023 15:33:16
x17)
egyszeru az egyenlet, egy szar drogos vagy, aki finanszirozza a himringyojånak az adagjait is.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 27, 2023 15:33:24
x3)
Ajjaj Endre, lehet hogy hiába mész Amszterdamba: mandiner.hu/cikk/20230127_transzgender_protokoll
"Egyre több kritika éri az úgynevezett holland protokollt, ami alapján hosszú évek óta pubertásgátlóval kezelik a nemi identitászavaros kiskorúakat."
Mivel te egy nemi identitászavaros kisfiúcska vagy, lehet, hogy már késő.
Minden O és K
"Egyre több kritika éri az úgynevezett holland protokollt, ami alapján hosszú évek óta pubertásgátlóval kezelik a nemi identitászavaros kiskorúakat."
Mivel te egy nemi identitászavaros kisfiúcska vagy, lehet, hogy már késő.
linziasztal01
(
x77)
Jan 27, 2023 15:33:37
x77)
egyszeru az egyenlet, egy szar drogos vagy, aki finanszirozza a himringyojånak az adagjait is.
Tehát drogdíler.
gyagyás irigye
Jan 27, 2023 15:34:01
Namost Endi, ha elkotródsz bárhova máshova dolgozni, onnan is kibasznak, mert nem értesz semmihez.
Ugyanitt az, hogy a lehúzós főbérlődnek akarod elújságolni a jó dolgokat, ennyire nincs senkid,
ezért is irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Ugyanitt az, hogy a lehúzós főbérlődnek akarod elújságolni a jó dolgokat, ennyire nincs senkid,
ezért is irigyellek!
Jan 27, 2023 15:34:01
Örebro
(
x17)
Jan 27, 2023 15:34:30
x17)
a csavar az lesz, hogy goldåt is kihivod pakolni es hårmasban sexeltek a tibivel?
Kakaspina
(
x24)
Jan 27, 2023 15:35:23
x24)
a csavar az lesz, hogy goldåt is kihivod pakolni es hårmasban sexeltek a tibivel?
És mit csinál a Lyudga?
Örebro
(
x17)
Jan 27, 2023 15:35:50
x17)
És mit csinál a Lyudga?
odåig meg nem jutottam :-)
banshee
(
x24)
Jan 27, 2023 15:37:15
x24)
És mit csinál a Lyudga?
Ordít mint a sakál ha be nem rúgatják előtte.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 27, 2023 15:38:01
x5)
És mit csinál a Lyudga?
a retikuljebe teszi a telefonokat meg ami ertekes.
seymour schwartz
(
x6)
Jan 27, 2023 15:38:56
x6)
Gyerünk Zsodrák, irány Hollandia. Mi álló fasszal várjuk, remélem te is. Mi tudjuk, hogy mi lesz, te is tudod, de az autipajzson még nem jutott át. Át fog, nyugi.
Ingatkanügyek
broni
(
x45)
Jan 27, 2023 15:45:24
x45)
kéne nekem valami perverz maca, nem csúnyya meg köveé.
kramalon
(
x8)
Jan 27, 2023 15:45:27
x8)
Na mi van vén hülye, le vagyok maradva vagy 20 oldallal, de élvezettel olvasom minden sorát xD
Nagy respect minden aktív résztvevőnek!
Faszom
Nagy respect minden aktív résztvevőnek!
Baxi
(
x2)
Jan 27, 2023 15:45:50
x2)
De jure és de facto is férfi.
kramalon
(
x8)
Jan 27, 2023 15:46:01
x8)
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2023 15:53:15
x136)
kakás heléna?
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 27, 2023 15:54:07
x4)
Jaj gyagya, feszülsz már a monitor előtt, mint jézus a kereszten, mi?
Várva hogy vajon most melyik troll lesz az árnyékod.
Még az asszony is azt mondja hogy egy búbánatos csicska vagy, pedig csak a snecológusok avatárjait látta, amiken a torz fejed szerepel
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Várva hogy vajon most melyik troll lesz az árnyékod.
Még az asszony is azt mondja hogy egy búbánatos csicska vagy, pedig csak a snecológusok avatárjait látta, amiken a torz fejed szerepel
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 27, 2023 15:54:24
x6)
sokat bírtál ki live nélkül.
Magány Márton nem jó társaság?
broni
(
x45)
Jan 27, 2023 15:54:30
x45)
kakás heléna?
jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444
broni
(
x45)
Jan 27, 2023 15:55:02
x45)
trolléga
(
x30)
Jan 27, 2023 15:55:48
x30)
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
Nem kotyogok ki semmit.
Hihetetlen.
Hazudozol te buzi drogos! De ezzel hogy a tanszéket hergeled csak még többen fognak felkerekedni a keddi exodust saját szemükkel is megtekinteni!
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 27, 2023 15:56:49
x6)
sajnos nem, mert jogilag (hivatalosan) nő. Ami ugye abszurd, de mindegy.
kramalon
(
x8)
Jan 27, 2023 15:57:53
x8)
Mikor lettünk ilyen válogatósok???
Bezzeg Reni...
Gunnar
(
x2)
Jan 27, 2023 16:01:05
x2)
Túljátssza a púpos pedofil az Amszterdamos terelést, szóval tuti kamu. Tibi tegnapi live-ja alapján még szeretné szipolyozni Endrét, szóval szerintem (sajnos) a púpszászi évadra még várni kell. Osztrák/német költözés lesz ez megint. Valószínűleg talált egy olcsóbb albérletet és egy újabb lehúzható céget Ausztriában.
Tesze hozzá a szisza meg majd Amsterdamból járogat haza elterelésre meg a kihallgatásokra :)
sodika
Jan 27, 2023 16:04:51
Nem, mégsincs jó hír. Elszámoltam magam.
Mindegy. :(
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 27, 2023 16:04:51
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2023 16:05:57
x30)
kiss endre balfasz
ascites
(
x57)
Jan 27, 2023 16:06:11
x57)
Azt hitted, hogy tovább jár a segény, búzacsíra?
rezsidémon
(
x8)
Jan 27, 2023 16:06:24
x8)
Ne hazudj uzsorahiteles!Mindegy. :(
Megint terelsz ;)
Jonciii
(
x8)
Jan 27, 2023 16:06:26
x8)
Gyere haza, várunk
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2023 16:06:35
x136)
bízd rám a pénzügyeidet, és nem lesz ilyen balfaszkodás. havi 200 ezer a könyvelési díj.
trolltipszmix
Jan 27, 2023 16:06:53
VAzze ez a félkegyelmű minden elhagyott albérletébe hagy holmit, hátha szívességből megőrzik neki :D :D LINZ, Thalia Strasse stb ...
Kopasz osztag Sodit osztja :D
Klohek
(
x12)
x12)
Na baszd meg, már megijedtünk..xd
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 27, 2023 16:07:17
x5)
alacsonyan szallnak ma a retardok.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 27, 2023 16:07:43
x13)
* ásít *
ascites
(
x57)
Jan 27, 2023 16:08:10
x57)
Vagy azt hitted, hogy a 20 euróst nem számoltad be a vagyonodba, amit előtúrtál a kabátzsebedből, de kiderült, hogy mégis?
Egész nap ülsz az autiexcel előtt és próbálsz varázsolni, haláli.
Egész nap ülsz az autiexcel előtt és próbálsz varázsolni, haláli.
Puha Slag
(
x7)
Jan 27, 2023 16:08:41
x7)
VAzze ez a félkegyelmű minden elhagyott albérletébe hagy holmit, hátha szívességből megőrzik neki :D :D LINZ, Thalia Strasse stb ...
Szerintem még az Ogre pincéjében is van valami. Legóbusz, élsz még?!
ascites
(
x57)
Jan 27, 2023 16:08:59
x57)
De most komolyan, anyád kipakol a macskaólból, hogy beférjen a gyerekágy?
Trollul Madár
(
x15)
Jan 27, 2023 16:09:16
x15)
kiss endre balfasz
Örülhetünk?
sodika
Jan 27, 2023 16:09:32