"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Reddit poszt alatt ahol egy állandóan piáló alkesz azt kérdezi hogy hol dolgozhatna.
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Reddit poszt alatt ahol egy állandóan piáló alkesz azt kérdezi hogy hol dolgozhatna.Endre adhatna neki pro tippeket projektmunkákból.
Nem régen akadtam rá.
Tipikus esete annak, amikor baszik olvasni a kommenteket.
Azzal érvel, ha elakad, hogy nem emlékszik már az erdetire.
Endiii!
És mi volt a kifogás, mikor az eredetinél akadtál meg? Nem emlékszel az alpha 1.0 verzióra? Te balfasz.
És mi van azokkal, akik az eredetivel nem játszottak, mégis sikeresen kijátszották? Te balfasz.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Köszi. Megakarom kérdezni hogy átvihetem Trashvodra ezt a 2 videót? Tudtommal tied a csatorna ahol fent vannak, ezért kérdem. Ha igen akkor esetleg ha később találok más (ismerem és nézni is szoktam a csatornát) tartalmat azokat is átölthettem majd oda? Néhány hasonlo gamming videót már áttöltöttem oda, de azok a korcst csatornáján voltak fent, igy talán ez is elfér ott, ha neked nem gond ez.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
:D funkcionális alkoholistaként kb. minden szellemi munkát lehet csinálni, tanártól politikusig.
A sodi amit csinál az next level ahhoz képest :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ami a publikus interneten egyszer fent volt/van, az mindenkié HAHÓ!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Egy tisztáson spawnolva négy métert előre rohanva tarkón lőttek ahogyan illik és csak néztél ki a buta malac szemeidből.
Mit akarsz egy valami nagyon szépen sikerült: amikor a számláló nullára ért, pont akkor hajtotta föl a pálinkát. Azért valamiben vérprofi a Sodi!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ilyen sodi a sodi: 2022-ben és 2023-ban pl. még egyszer sem rúgott be.
Mikor végzett a fogorvosnál Linzben 2021-ben akkor bebaszott, azóta csak rátölt.
Ott tart éppen, hogy negyed órája próbálja eladni a hátizsákját. Elképesztő, egy öt éves gyerek ennél jobban teljesítene.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
IT munkák között mi számít a legalja favágó melónak ? Érdekelne mert váltanék.
en tanulokent vagyok jelenleg cybersecurityben szeptemberig, es kb napi 1 ora excelezes a melo, aztan beirom hogy 8 orat dolgoztam
de ez persze sehova se vezet, szoval szeptemberben, diplomaval a kezemben valtani akarok junior dev poziba
endre te mit csinaltal a diplomad utan?
Nincs oyan, hogy legalja, mind fontos a maga szintjén és lehet jól meg szarul csinalni. De kb minden iránynál megvannak a belépő szintű melók, olyat keress ami érdekel (van junior tester, junior sw dev, junior akármi). Esetleg még egy tipikus a service desk agent.
Én amúgy a rendőrség helyében szépen begyűjteném a náci meg antifa suttyókat is, akik ezeket a támadásokat elkövették, beterelném őket valami elhagyatott raktárépületbe, mindegyik kapna valami meglehetősen ineffektív fegyvert, kiskanál, kisvilla, ilyesmik, megmondanám nekik, hogy most hegylakósat fognak játszani, csak egy maradhat, és rájuk zárnám az ajtót.
Tizensok eljárás meg ügy meg papírmunka helyett csak egyet kell megcsinálni.
Geza szakertelme az ingatlanpiacon legendas!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Pont mint a valóságban. Budai úrfi mindenét elfecsérli, de ezek a fránya osztrák ellátórendszer csak fenntartja a szartenger tetején.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez nekem kimaradt, de ugye sikerült neki ebben is eltévednie. :-D
speedrun volt
Mifaaaaaaaaaaaan
Elnezest, de a jogvedett tanclepeseket kihagytad.
Ém teszter nem szívesen lennék napi 8 órában. Ha alaposan csinálja valaki igazi kiégetős monoton meló.
Ha a reggel 6-os busszal elindult paradrol akkor a delutani vetitesre pont odaer a sugarba.
Biztos elindult. Hat azt mondta. Marpedig a cica sosem hazudik vagy erzelmileg zsarol senkit.
Sokminden kimaradt. Például, hogy feketeöves élősködő, gyakran őrjöngő, ADHD-s drogos is ezek mellet. De csak azért maradtak ki, mert nem kisregényt hanem egy gyorsan elolvasható, lényegre törő, tájékoztatást kell adni róla az embereknek szerintem. :)
Na jó, talán egy kép még elférhet tibiröl a szöveg mellet, hogy könnyen betudja Parád lakossága azonosítani.
Májusban lesz a premiersz, addigra lehet a föld alatt lesz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Majusban egyebkent is Tematikus auto honap lesz. Remelhetoleg a magyar burokracia fogaskerekei addigra mar kikohognek egy inkasszot a mazdara igy a halalos iramban-nak konos aktualitasa lesz majd tibor szamara.
Endre!
Nyakunkon a Nagyböjt! Már csak kilenc nap!
Bizonyítsd a Trolloknak, hogy nem full pogány-alkesz és február 22 és április 8 között ne igyál semmi alkoholt!
Az fhosná gyagyás!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ideje megnézni a kínálatot, hogy mi legyen a Mazda helyett.
Egy fickós MG vagy egy fűnyíróhangú lefingott Honda. Attól függ mire van keret. (Bocsi hondás trollok)
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
sodi küldj pénzt Jutkának hogy hozzon létre egy tyúk twitch stúdiót.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Jutkának már van udvara!!!! Jó ötlet!
Mifaaaaaaaaaaaan
érdemes lenne utánavágni a jeleneteket, amikor endre kihajol a kamerából felszívni a "fiakrát" és amikor lauránál nyomja a cuccot
meg a tranyó tébolygását, mielőtt bebassza a hűtőt
le vagy tiltva, kurva anyád
Mar csak azt a reszt kene feliratozni ahol azt magyarzta, hogy a cucc magyarorszagrol jott.
Nem kell neki mindent elhinni. Biztos nem árul el mindent. Például arról se mer beszélni hogy melyen feljelentés alapján és milyen eljárás van ellene ami miatt December 27 kihallgatásra kellet mennie Bécsbe.
Szerintem ott a Thalias tulaj jelentette fel valamivel. Mert nem lehetet véletlen hogy a 27 kihallgatás után 28-án se szó se beszéd elkezdte kipakolni a cuccait az utcára. A Kettő valahogy összefügg talán.
Elmondtam, az a karlendítéses ügy volt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Rakerdeztek a pedofil ugyedre is?
Vagy csak arrol erdeklodtek, hogy egy drogos naci vagy? vagy csak sima naci?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Mutasd a december 27 kihallgatási jegyzőkönyvet, majd akkor talán elhisszük. Mert egy szar, hazug pedofilnak nem hiszünk ám bármit el csak úgy bemondásra.
Szerinted ki az a hülye aki ezt beveszi ? Kimennek a rendőrök, sem házkutatás, se nem visznek be pisáltatni.
Más ügyben voltak ott a kékek, az már biztos !
Amúgy milyen nyelven beszéltél velük ? Mert ugye németül nem sokat makogsz.
KURVArangy
Mikor indul a hokvárc? Be kell érni a víarosokat hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hogyhogy minek? Fejlődjön a setup!
Szerintem kapott egy idezest a fataszpika
contains language which some may find offensive
De hát mindig hazudsz! Csak kitaláltad ezt is, hogy valami reakciót csikarj ki a tranyóból!
Hát ezaz, kimennek a nyomozók mert tashvod videót néztek és nem volt jobb dolguk? Ugyanmár :)
Megint be kellett menned a polizei-hoz?
És a trollok szívják meg, ugye? :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
mondtad nekik,hogy a tibinek van folyamatban levo kabszeres ugye ???
Az azért irreleváns, mert amit Magyarországon találtak nála, az itt Ausztriában dekriminalizált.
Keményen állt a nyomozó uraknak a fasza?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Miben?
- Abban, hogy Merci ebből él?
- Abban, hogy csinálnia kell a műsort, ha nem akarja, hogy felkopjon az álla?
Vagy mégis miben?
Abban, hogy nem egy drogos geci az urad, aki végigdrogozta a lakás minden szegletét te patkány. Na takarodjál varázoslni a gecibe.
Mifaaaaaaaaaaaan
Az megvan, hogy elismerted, hogy drogot népszerűsítesz az adásaidban?...
Ez igy ebben a formaban nem igaz.
Ahogy az sem, hogy torvenytelen dolgot muvel egy masik orszagban, akkor mi arra a garancia, hogy nem muvel mas torvenytelenseget Ausztriaban?
Megint hulye vagy? Jaj nem. Meg mindig.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mennyi a fizetésed, csorró?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Aki írogat a rendőrségnek, szerintem írja meg nekik a biztonság kedvéért, hátha nem irreleváns.
Mifaaaaaaaaaaaan
Takarodj interview-ra.. Azt hazudtad, hogy ma lesz egy meghallgatás. Irány józanodni a buzigőzbe, nem kell itt rontani a levegőt és figyelemkurvulni. Senkit nem érdekel a vergődésed.
és a rendőrőrök mindezt bevették :D kit nézel hülyének ????
KURVArangy
hobaa hazudozol ossze vissza nekunk "ember",miondenki tudja,hogy csak egy leepult pias-drogos-buzerans vagy!
amug ymeg mi a fasznak irsz ide ????????
haudj a jo anyadnak! talan o meg beveszi a faszsagaidat
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Merci is drogos meg te is az vagy Endre!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Biztos olvasták google translate-tel a fórumon, hogy der Sodi lügt nie.
Szerző:
bolgár jeti
(
x30)
Feb 13, 2023 08:55:02
Válasz
(23)
x30)
Válasz
(23)
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 08:59:20
x68)
Endre, a VR-osok 3 óra után tartanak ott, ahol te 9 óra után. Te háromszor több kontentet nyomsz ugyan annyi gameplayből. Te nyertél.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 09:00:05
x68)
Csak egyetlen egy játék hozta vissza az árát pedofil nálad, az is a black mesa volt, amit ncore-ról szedtél le LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
EgyetemistaSrác
(
x1)
Feb 13, 2023 09:01:09
x1)
Reddit poszt alatt ahol egy állandóan piáló alkesz azt kérdezi hogy hol dolgozhatna.
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 13, 2023 09:02:39
x6)
fedélzetiBalta
Feb 13, 2023 09:11:11
Csak egyetlen egy játék hozta vissza az árát pedofil nálad, az is a black mesa volt, amit ncore-ról szedtél le LOL
Nem régen akadtam rá.
Tipikus esete annak, amikor baszik olvasni a kommenteket.
Azzal érvel, ha elakad, hogy nem emlékszik már az erdetire.
Endiii!
És mi volt a kifogás, mikor az eredetinél akadtál meg? Nem emlékszel az alpha 1.0 verzióra? Te balfasz.
És mi van azokkal, akik az eredetivel nem játszottak, mégis sikeresen kijátszották? Te balfasz.
Feb 13, 2023 09:11:11
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 13, 2023 09:19:53
x23)
Part1:
Part2:
Part2:
Köszi. Megakarom kérdezni hogy átvihetem Trashvodra ezt a 2 videót? Tudtommal tied a csatorna ahol fent vannak, ezért kérdem. Ha igen akkor esetleg ha később találok más (ismerem és nézni is szoktam a csatornát) tartalmat azokat is átölthettem majd oda? Néhány hasonlo gamming videót már áttöltöttem oda, de azok a korcst csatornáján voltak fent, igy talán ez is elfér ott, ha neked nem gond ez.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 13, 2023 09:20:46
x5)
itt írják hogy pedofil vagy.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 13, 2023 09:22:43
x30)
Endre adhatna neki pro tippeket projektmunkákból.
:D funkcionális alkoholistaként kb. minden szellemi munkát lehet csinálni, tanártól politikusig.
A sodi amit csinál az next level ahhoz képest :D
rBali
(
x24)
Feb 13, 2023 09:22:54
x24)
Ami a publikus interneten egyszer fent volt/van, az mindenkié HAHÓ!
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 09:24:20
x68)
Ha most folytatnád a játékot korcs, akkor mire hazaérnek a munkából az emberek, talán túljutnál ezen a 20 perces küldetésen!
Mifaaaaaaaaaaaan
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 13, 2023 09:40:30
x5)
sodi miert nem toltod fel a te gameplayed helyett a vrosok gameplayet es teszed magad hogy nyomogatod a gombokat?
Mitokondrium
(
x7)
Feb 13, 2023 09:44:20
x7)
Egy tisztáson spawnolva négy métert előre rohanva tarkón lőttek ahogyan illik és csak néztél ki a buta malac szemeidből.
Mit akarsz egy valami nagyon szépen sikerült: amikor a számláló nullára ért, pont akkor hajtotta föl a pálinkát. Azért valamiben vérprofi a Sodi!
xray
(
x21)
Feb 13, 2023 09:46:19
x21)
Feb 13, 2023 09:46:19
és még 10 óra sincs és már iszik, mint a gödény. Feb 13, 2023 09:46:19
Trollok harca
(
x5)
Feb 13, 2023 09:49:43
x5)
szerda a lekövetések napja lesz
Miskolci alvósejt
bolgár jeti
(
x30)
Feb 13, 2023 09:50:50
x30)
és még 10 óra sincs és már iszik, mint a gödény.
Mikor végzett a fogorvosnál Linzben 2021-ben akkor bebaszott, azóta csak rátölt.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 13, 2023 09:53:30
x7)
és még 10 óra sincs és már iszik, mint a gödény.
Ott tart éppen, hogy negyed órája próbálja eladni a hátizsákját. Elképesztő, egy öt éves gyerek ennél jobban teljesítene.
xray
(
x21)
Feb 13, 2023 09:56:23
x21)
Feb 13, 2023 09:56:23
gondnokság nélkül el fog pusztulni ez a szerencsétlen. Feb 13, 2023 09:56:23
Arthur Dent
(
x1)
Feb 13, 2023 09:57:48
x1)
Te figyu endre, én projektmunkákból élek.
Ez úgy működik, hogy megbíznak egy melóval, közlik mikor van a kezdés és körülbelül a végzés, és mekkora napibért képesek fizetni ezért.
Ilyenkor megnézem a naptáram, ha bele tudom illeszteni, akkor elfogadom.
Mivel már lecsekkolt, jól ismert beszállítónak minősül a kft-m, ezért a papírmunka egy gyors aláírás Docusignban, és lehet számlázni.
Általában 2 helyre számlázok egy munkára, van egy a magyar projektcégnek és van egy a megbízó, engem a projektcéghez delegáló anyacégnek, aki a projektgazda.
Tehát a cégemmel 2 számlát állítok ki minden hónapban, azokat kifizetik, leadózom, ami marad az elmehet fütyizésre.
Ha te ennyi projektmunkát végzel, akkor biztos ki tudsz rakni számlát, amit a céged kiállított a főnökúrnak ugye kicsi pedo?
Szégyenled hogy kókler fasz vagy mi?
Én a legalja favágó IT melókat végzem, te ilyet biztos nem csinálnál, mert szar a fütyi.
Havi 2 misit azért berántok vele gémeskútban.
Neked mennyi a fizetésed?
Ismered azt a mesét Ikarosról endre ugye, na te pont ugyanígy basztad el az életed mint ő.
Ez úgy működik, hogy megbíznak egy melóval, közlik mikor van a kezdés és körülbelül a végzés, és mekkora napibért képesek fizetni ezért.
Ilyenkor megnézem a naptáram, ha bele tudom illeszteni, akkor elfogadom.
Mivel már lecsekkolt, jól ismert beszállítónak minősül a kft-m, ezért a papírmunka egy gyors aláírás Docusignban, és lehet számlázni.
Általában 2 helyre számlázok egy munkára, van egy a magyar projektcégnek és van egy a megbízó, engem a projektcéghez delegáló anyacégnek, aki a projektgazda.
Tehát a cégemmel 2 számlát állítok ki minden hónapban, azokat kifizetik, leadózom, ami marad az elmehet fütyizésre.
Ha te ennyi projektmunkát végzel, akkor biztos ki tudsz rakni számlát, amit a céged kiállított a főnökúrnak ugye kicsi pedo?
Szégyenled hogy kókler fasz vagy mi?
Én a legalja favágó IT melókat végzem, te ilyet biztos nem csinálnál, mert szar a fütyi.
Havi 2 misit azért berántok vele gémeskútban.
Neked mennyi a fizetésed?
Ismered azt a mesét Ikarosról endre ugye, na te pont ugyanígy basztad el az életed mint ő.
Newton-Leibniz
(
x1)
Feb 13, 2023 10:01:01
x1)
en tanulokent vagyok jelenleg cybersecurityben szeptemberig, es kb napi 1 ora excelezes a melo, aztan beirom hogy 8 orat dolgoztam
de ez persze sehova se vezet, szoval szeptemberben, diplomaval a kezemben valtani akarok junior dev poziba
endre te mit csinaltal a diplomad utan?
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 10:01:52
x68)
Gayza nem segít Jutkának a házzal kapcsolatosan?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Feb 13, 2023 10:02:58
x30)
Nincs oyan, hogy legalja, mind fontos a maga szintjén és lehet jól meg szarul csinalni. De kb minden iránynál megvannak a belépő szintű melók, olyat keress ami érdekel (van junior tester, junior sw dev, junior akármi). Esetleg még egy tipikus a service desk agent.
Rakott Rolinda
Feb 13, 2023 10:04:40
Egy ember ment dolgozni és úgy szétverték a fejét, hogy még mindig kórházban van.
Olyan alja mocskok mint Endre.
Olyan alja mocskok mint Endre.
Én amúgy a rendőrség helyében szépen begyűjteném a náci meg antifa suttyókat is, akik ezeket a támadásokat elkövették, beterelném őket valami elhagyatott raktárépületbe, mindegyik kapna valami meglehetősen ineffektív fegyvert, kiskanál, kisvilla, ilyesmik, megmondanám nekik, hogy most hegylakósat fognak játszani, csak egy maradhat, és rájuk zárnám az ajtót.
Tizensok eljárás meg ügy meg papírmunka helyett csak egyet kell megcsinálni.
Feb 13, 2023 10:04:40
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 13, 2023 10:07:06
x3)
Minden O és K
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 13, 2023 10:12:19
x23)
Gyagyás, ha épen nem szarás, hanem állás interjú közbe csöngetnek be az érdeklődök, akkor elnézést kérsz az interjúztattótól és megmondod neki, hogy másodállásba komornyikoskódsz?
noikabatgomb
(
x10)
Feb 13, 2023 10:14:40
x10)
Gayza nem segít Jutkának a házzal kapcsolatosan?
Geza szakertelme az ingatlanpiacon legendas!
trolléga
(
x30)
Feb 13, 2023 10:16:11
x30)
Eredmény: mivel egy permadeath játékról van szó, önhibádból nem volt se pénzed se kötésed, hogy meggyógyítsd a karaktered, ezért törött kezekkel -lábakkal elindultál a semmibe egy darab késsel és ugyanezt eljatszottad kb négyszer.
Pont mint a valóságban. Budai úrfi mindenét elfecsérli, de ezek a fránya osztrák ellátórendszer csak fenntartja a szartenger tetején.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 13, 2023 10:17:23
x7)
Endre, én bevallom eddig nem néztem a játékos streamjeidet, mert nem érdekeltek, ez a mai ihletett meg. Te őszintén el tudod magyarázni, minek veszel méregdrágán játékokat? Láthatóan semmire sem mész velük, veszel valami szart ötven ejróért, szenvedsz előtte egy-négy órát és kész. Láthatóan neked nem okoz örömet, csak egy újabb megfejthetetlen rejtvény, ami meghaladja a szellemi képességeidet. Újabb kudarcélmény. A két órás streamben eddig egyetlen alkalommal látszott némi öröm az arcodon, amikor vodkát ittál. De mi a fasznak költesz erre milliókat?
Isten bizony, még az alkoholizmusodat is jobban ,megértem, láthatóan inni szeretsz, az valamilyen örömöt ad neked. De a játékok? Láthatóan unott pofával tolod végig ezeket a lájvokat, rossz nézni, ahogy szenvedsz a géjmej székben. Mi a frászért veszel drága pénzen kudarcélményeket? Nincs elég kudarcod a való világban?
Ember, én nemrég megvettem a Fallout 4 -et. Esténként néha játszok vele, amikor a gyerekek, munka, asszony mellett marad rá időm. De én azért csinálom ezt, mert élvezem. Akciósan vettem, öt ejróért, ami alig kétezer forint. Már végigtoltam a két kiegészítőt, a Far Harbor zseniális volt és kifejezetten szórakoztató, a Nuka World ikább szódával elment. De vazzeg én az öt ejrós vásárlásomból több örömöt nyertem, mint te a teljes játékgyűjteményedből.
Mi a frásznak szórod a pénzed ilyesmire? Mi a célod, amit el akarsz érni? El tudod mondani a saját szavaiddal?
Isten bizony, még az alkoholizmusodat is jobban ,megértem, láthatóan inni szeretsz, az valamilyen örömöt ad neked. De a játékok? Láthatóan unott pofával tolod végig ezeket a lájvokat, rossz nézni, ahogy szenvedsz a géjmej székben. Mi a frászért veszel drága pénzen kudarcélményeket? Nincs elég kudarcod a való világban?
Ember, én nemrég megvettem a Fallout 4 -et. Esténként néha játszok vele, amikor a gyerekek, munka, asszony mellett marad rá időm. De én azért csinálom ezt, mert élvezem. Akciósan vettem, öt ejróért, ami alig kétezer forint. Már végigtoltam a két kiegészítőt, a Far Harbor zseniális volt és kifejezetten szórakoztató, a Nuka World ikább szódával elment. De vazzeg én az öt ejrós vásárlásomból több örömöt nyertem, mint te a teljes játékgyűjteményedből.
Mi a frásznak szórod a pénzed ilyesmire? Mi a célod, amit el akarsz érni? El tudod mondani a saját szavaiddal?
a
Feb 13, 2023 10:20:20
Én nem magyarországi terembe járok, itt szoktak "vicces színü" fickók is lenni, ázsiai, fekete, indiai és viselkedésre teljesen normális és kedves az összes. A probléma a white trash hülye gyerekekkel van, abból is a 12-15 évesekből párral.
A képen lévő kézi súlyt én a recskás kedvéért fogtam meg, a fekpadon szoktam használni a 60-70 kilós szériákhoz elsősorban. Mondjuk gondolkodom hogy ráírom filctollal hogy JOHN HARRIS, hátha meg tudom fektetni az egyik instruktor csajt a presztizs növekedés hatására.
A képen lévő kézi súlyt én a recskás kedvéért fogtam meg, a fekpadon szoktam használni a 60-70 kilós szériákhoz elsősorban. Mondjuk gondolkodom hogy ráírom filctollal hogy JOHN HARRIS, hátha meg tudom fektetni az egyik instruktor csajt a presztizs növekedés hatására.
Feb 13, 2023 10:20:20
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 13, 2023 10:32:45
x23)
Gyagyás, nem akarod a Parádi embereket tájékoztatni hogy micsoda emberek élnek most épen köztük? Készítesz pár plakátot ezzel a szövegel és kirakod pár helyre.
Kiss Endre Farkas, a nemzet krónikása, tájékoztatja Parád lakosságát, hogy a Kossuth Lajos út 12 címre, egy pedofil simogató, elmebeteg, transzvesztita név szerint Kaffka Mercédesz költözött be. Kaffka Mercédeszt születésekor Kaffka Tibor néven anyakönyvezték. 2022-be hosszú ideig egyűt élt, a sokak által Sodi néven ismert pedofil youtuberel! Emellet érdemes még róla tudni, hogy ö az a közveszélyes örült aki legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy leakarta rakétázni a Parlamentet. És aki rendőröket, ügyészeket fenyeget lefejezéssel, ugyanazon a napon mikor Budapesten, egy hasonló elmebeteg, meggyilkolt késsel egy fiatal rendőrt.
Kiss Endre Farkas, a nemzet krónikása, tájékoztatja Parád lakosságát, hogy a Kossuth Lajos út 12 címre, egy pedofil simogató, elmebeteg, transzvesztita név szerint Kaffka Mercédesz költözött be. Kaffka Mercédeszt születésekor Kaffka Tibor néven anyakönyvezték. 2022-be hosszú ideig egyűt élt, a sokak által Sodi néven ismert pedofil youtuberel! Emellet érdemes még róla tudni, hogy ö az a közveszélyes örült aki legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy leakarta rakétázni a Parlamentet. És aki rendőröket, ügyészeket fenyeget lefejezéssel, ugyanazon a napon mikor Budapesten, egy hasonló elmebeteg, meggyilkolt késsel egy fiatal rendőrt.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 13, 2023 10:37:11
x8)
fedélzetiBalta
Feb 13, 2023 10:37:29
Ohh... most látom, hogy besötétkékültem! Köszönöm szépen!
Zsidó vagyok.
Máskor is fogok ideírni.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Zsidó vagyok.
Máskor is fogok ideírni.
Feb 13, 2023 10:37:29
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 10:40:49
x68)
speedrun volt
noikabatgomb
(
x10)
Feb 13, 2023 10:41:02
x10)
Gyagyás, nem akarod a Parádi embereket tájékoztatni hogy micsoda emberek élnek most épen köztük? Készítesz pár plakátot ezzel a szövegel és kirakod pár helyre.
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 10:42:14
x68)
Endre, a tranyó azt mondta, hogy ha törik, ha szakad, ő megnézi a Halálos Iramban 10-et a moziban. Na látod, nem szarvel film kell neki, hanem igazi FÉRFIAS autós akciófilm! Erre vegyél neki jegyet!
Mifaaaaaaaaaaaan
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 13, 2023 10:50:53
x8)
Ém teszter nem szívesen lennék napi 8 órában. Ha alaposan csinálja valaki igazi kiégetős monoton meló.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 13, 2023 10:56:56
x10)
Endre, a tranyó azt mondta, hogy ha törik, ha szakad, ő megnézi a Halálos Iramban 10-et a moziban. Na látod, nem szarvel film kell neki, hanem igazi FÉRFIAS autós akciófilm! Erre vegyél neki jegyet!
Ha a reggel 6-os busszal elindult paradrol akkor a delutani vetitesre pont odaer a sugarba.
Biztos elindult. Hat azt mondta. Marpedig a cica sosem hazudik vagy erzelmileg zsarol senkit.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 13, 2023 10:57:52
x23)
Sokminden kimaradt. Például, hogy feketeöves élősködő, gyakran őrjöngő, ADHD-s drogos is ezek mellet. De csak azért maradtak ki, mert nem kisregényt hanem egy gyorsan elolvasható, lényegre törő, tájékoztatást kell adni róla az embereknek szerintem. :)
Na jó, talán egy kép még elférhet tibiröl a szöveg mellet, hogy könnyen betudja Parád lakossága azonosítani.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 13, 2023 10:57:54
x5)
Sodi Wiseau:
én nem ütöttem meg a Judkát! nem igaz hogy megütöttem volna. ez marhaság. én nem ütöttem meg a Judkát! én nem.
Oh, szia Márk.
én nem ütöttem meg a Judkát! nem igaz hogy megütöttem volna. ez marhaság. én nem ütöttem meg a Judkát! én nem.
Oh, szia Márk.
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 11:00:18
x68)
noikabatgomb
(
x10)
Feb 13, 2023 11:11:06
x10)
Majusban egyebkent is Tematikus auto honap lesz. Remelhetoleg a magyar burokracia fogaskerekei addigra mar kikohognek egy inkasszot a mazdara igy a halalos iramban-nak konos aktualitasa lesz majd tibor szamara.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 13, 2023 11:27:43
x5)
sodi egy faszista
Trollul Madár
(
x15)
Feb 13, 2023 11:28:48
x15)
Endre!
Nyakunkon a Nagyböjt! Már csak kilenc nap!
Bizonyítsd a Trolloknak, hogy nem full pogány-alkesz és február 22 és április 8 között ne igyál semmi alkoholt!
Az fhosná gyagyás!
Csak egy olvasó
(
x9)
Feb 13, 2023 11:28:59
x9)
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 11:36:30
x68)
A tyúkok délelőtt is lenyomják a tegnapi főműsoridős liveodat Endre:
Mifaaaaaaaaaaaan
Dörpepúp
(
x7)
Feb 13, 2023 11:36:32
x7)
Egy fickós MG vagy egy fűnyíróhangú lefingott Honda. Attól függ mire van keret. (Bocsi hondás trollok)
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 13, 2023 11:39:13
x5)
A tyúkok délelőtt is lenyomják a tegnapi főműsoridős liveodat Endre:
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 11:39:50
x68)
Jutkának már van udvara!!!! Jó ötlet!
mikedp
(
x9)
Feb 13, 2023 11:42:35
x9)
Megnéztem a tegnapi tranyó lájszot, hát :D öröm látni ,hogy szenved tibi a judga mellett, de kénytelen elviselni mert hamarosan pénz áll a házhoz.
tranyó is egy megdönthetetlen érv az abortusz mellett, és nem azért mert trafo.
KURVArangy
tranyó is egy megdönthetetlen érv az abortusz mellett, és nem azért mert trafo.
Streamer Koldus
(
x2)
Feb 13, 2023 11:47:29
x2)
Endre, elnézve a Hogwarts Legacy streamjeidet, unod az egészet, fingod sincs mikor mit csinálsz, össze-vissza nyomogatod a konktrollert, a sztorit nem érted, azt se tudod miről van szó. Egyáltalán minek vetted meg és minek játszol?
A fentiek fényében meg kell állapítanom, hogy FUNKCIONÁLIS ANALFABÉTA VAGY!!!
A fentiek fényében meg kell állapítanom, hogy FUNKCIONÁLIS ANALFABÉTA VAGY!!!
trashvod
(
x6)
Feb 13, 2023 11:51:06
x6)
Endre flokk: trashvod.com/w/2ZqSd3h3UtydVJGRBX1791
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 11:52:13
x68)
Jé, Endre hazudott a nyomozóknak.
Mifaaaaaaaaaaaan
fruzs1
(
x1)
Feb 13, 2023 11:53:32
x1)
Ne mondjátok már, hogy mindent ki lehet azzal angolnázni a rendvédelmi szerveknek, hogy csak színészkednek. Ez mégis mi?
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 11:53:41
x68)
Aludtál vagy szartál, amikor jöttek a nyomozók?
Mifaaaaaaaaaaaan
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 13, 2023 11:53:43
x7)
és szarás közben csengettek fel?
le vagy tiltva, kurva anyád
tranyókiller
(
x2)
Feb 13, 2023 11:55:15
x2)
Nyomozó úr, Neki ez a munkája hogy azt mondja hogy drogozik, miközben nem is.
De egyébként már Parádon van, látják, itt a tulajdoni lap is, de nem Őt körözik hanem akinél lakik, a Szedunka Jutkát, de Ő nem szokott drogozni.
Achtung!!
De egyébként már Parádon van, látják, itt a tulajdoni lap is, de nem Őt körözik hanem akinél lakik, a Szedunka Jutkát, de Ő nem szokott drogozni.
mikedp
(
x9)
Feb 13, 2023 11:55:16
x9)
elég ideges a púpos kechi.
KURVArangy
Balszerencse
Feb 13, 2023 11:56:09
Értjük, Endre. Tehát amikor fullra be voltál állva, akkor besegítettél színészkedni? Amikor Tibi részegen tör-zúz, az is meg van játszva? Ki ne találd, hogy az egész alkoholizmus is színészkedés, a kurva anyádat. Ez a hatóság félrevezetése.
Feb 13, 2023 11:56:09
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 11:56:34
x68)
Jó az irány, még több GERSUB-os videót, még több nyomozót!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 13, 2023 11:56:50
x13)
Gyagyás, mivel tudom azt, hogy nem tudsz játszani, és szereted ha aláznak.
Ez egy lány statja COD-ban :)
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ez egy lány statja COD-ban :)
noikabatgomb
(
x10)
Feb 13, 2023 11:57:08
x10)
Fekete tanyert eldugtad, Endre?
gobesug
(
x30)
Feb 13, 2023 11:57:49
x30)
ajaj, sodi
Törcsi
Feb 13, 2023 11:58:37
sodigeci, nem unalmas mindig azt magyarázni, hogy nem drogoztok?
drogosszhar.
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
drogosszhar.
Feb 13, 2023 11:58:37
Kakaósnokedli
Feb 13, 2023 12:00:25
Nem félsz gyagyás, hogy jönnek legközelebb is? Mit gondolsz, "hetyetye szineszkedés volt hetyetye", ezzel el van intézve?
Sportos, Erős, Fiatal -- Sportos, Erős, Fiatal -- Sportos, Erős, Fiatal.
Feb 13, 2023 12:00:25
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 13, 2023 12:00:34
x7)
érdemes lenne utánavágni a jeleneteket, amikor endre kihajol a kamerából felszívni a "fiakrát" és amikor lauránál nyomja a cuccot
meg a tranyó tébolygását, mielőtt bebassza a hűtőt
noikabatgomb
(
x10)
Feb 13, 2023 12:00:40
x10)
Mar csak azt a reszt kene feliratozni ahol azt magyarzta, hogy a cucc magyarorszagrol jott.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 13, 2023 12:02:06
x23)
Ne mondjátok már, hogy mindent ki lehet azzal angolnázni a rendvédelmi szerveknek, hogy csak színészkednek. Ez mégis mi?
Nem kell neki mindent elhinni. Biztos nem árul el mindent. Például arról se mer beszélni hogy melyen feljelentés alapján és milyen eljárás van ellene ami miatt December 27 kihallgatásra kellet mennie Bécsbe.
Szerintem ott a Thalias tulaj jelentette fel valamivel. Mert nem lehetet véletlen hogy a 27 kihallgatás után 28-án se szó se beszéd elkezdte kipakolni a cuccait az utcára. A Kettő valahogy összefügg talán.
hejneken
(
x3)
Feb 13, 2023 12:02:16
x3)
Kiss Endre Farkatlan miután elmennek a nyomozók a recskaólból:
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 13, 2023 12:02:41
x5)
Endi izlik a krém?
contains language which some may find offensive
sodika
Feb 13, 2023 12:03:09
Például arról se mer beszélni hogy melyen feljelentés alapján és milyen eljárás van ellene ami miatt December 27 kihallgatásra kellet mennie Bécsbe.
Feb 13, 2023 12:03:09
40_éves_junior
(
x6)
Feb 13, 2023 12:03:24
x6)
a hétvégi szenvedés a gyagyástól fent van trashvodon valamerre? a szokásos sodivlog alatt nem találom.
BodiTesok
(
x1)
Feb 13, 2023 12:05:07
x1)
Rakerdeztek a pedofil ugyedre is?
Vagy csak arrol erdeklodtek, hogy egy drogos naci vagy? vagy csak sima naci?
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 13, 2023 12:06:14
x48)
Teljesen valószínű, hogy a nyomozók egy 2-3 hónappal ezelőtti felvétel miatt mentek ki ma házhoz. Endre itt ha voltak is nyomozók valami más miatt mentek ki. Mondjuk azért, mert élősködsz az AMS-en.
kissendrevagyok
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 13, 2023 12:06:16
x6)
Endre, szerinted mennyire okos dolog a hatóságoknak is hazudozni?
Azt tudtad, hogy ez bcs?
96-os BH szerint sem ajánlott hahó!
Azt tudtad, hogy ez bcs?
96-os BH szerint sem ajánlott hahó!
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 13, 2023 12:06:23
x23)
Mutasd a december 27 kihallgatási jegyzőkönyvet, majd akkor talán elhisszük. Mert egy szar, hazug pedofilnak nem hiszünk ám bármit el csak úgy bemondásra.
mikedp
(
x9)
Feb 13, 2023 12:07:45
x9)
Szerinted ki az a hülye aki ezt beveszi ? Kimennek a rendőrök, sem házkutatás, se nem visznek be pisáltatni.
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 12:08:56
x68)
Mikor indul a hokvárc? Be kell érni a víarosokat hahó!
bolgár jeti
(
x30)
Feb 13, 2023 12:09:09
x30)
Endre, elnézve a Hogwarts Legacy streamjeidet, unod az egészet, fingod sincs mikor mit csinálsz, össze-vissza nyomogatod a konktrollert, a sztorit nem érted, azt se tudod miről van szó. Egyáltalán minek vetted meg és minek játszol?
Hogyhogy minek? Fejlődjön a setup!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 13, 2023 12:09:11
x5)
Szerintem kapott egy idezest a fataszpika
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 13, 2023 12:09:46
x13)
Endre te szhar, ez hogyan releváns mégis? Rómában mint a Rómaiak, hahó!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
bolgár jeti
(
x30)
x30)
De hát mindig hazudsz! Csak kitaláltad ezt is, hogy valami reakciót csikarj ki a tranyóból!
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 12:09:59
x68)
Endre, készítettem neked egy profilképet a SoDI játszik csatornádra! Szívesen!
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Feb 13, 2023 12:10:52
x30)
Hát ezaz, kimennek a nyomozók mert tashvod videót néztek és nem volt jobb dolguk? Ugyanmár :)
koszos
(
x11)
Feb 13, 2023 12:11:07
x11)
hazug ven buzerans !!!!!!
ket alkesz-drogos semmirekello vegleny hederezett abban a lakasban
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ket alkesz-drogos semmirekello vegleny hederezett abban a lakasban
rezsidémon
(
x8)
Feb 13, 2023 12:12:06
x8)
Tehát megint te szívtad meg hogy a trollok írtak a rendőröknek a dolgaidról?Megint be kellett menned a polizei-hoz?
És a trollok szívják meg, ugye? :D
sodika
Feb 13, 2023 12:12:08
Az azért irreleváns, mert amit Magyarországon találtak nála, az itt Ausztriában dekriminalizált.
Feb 13, 2023 12:12:08
Klohek
(
x12)
Feb 13, 2023 12:12:17
x12)
Keményen állt a nyomozó uraknak a fasza?
sodika
Feb 13, 2023 12:13:17
Jé, Endre hazudott a nyomozóknak.
Miben?
Vagy mégis miben?
Feb 13, 2023 12:13:17
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 12:13:50
x68)
Vagy mégis miben?
Abban, hogy nem egy drogos geci az urad, aki végigdrogozta a lakás minden szegletét te patkány. Na takarodjál varázoslni a gecibe.
Klohek
(
x12)
Feb 13, 2023 12:13:51
x12)
Az megvan, hogy elismerted, hogy drogot népszerűsítesz az adásaidban?...
MaxPayne
(
x24)
Feb 13, 2023 12:14:19
x24)
Ez igy ebben a formaban nem igaz.
Ahogy az sem, hogy torvenytelen dolgot muvel egy masik orszagban, akkor mi arra a garancia, hogy nem muvel mas torvenytelenseget Ausztriaban?
Megint hulye vagy? Jaj nem. Meg mindig.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 13, 2023 12:14:24
x13)
Miben?
Vagy mégis miben?
Vagy mégis miben?
Mennyi a fizetésed, csorró?
Ásó27
(
x68)
Feb 13, 2023 12:14:29
x68)
Aki írogat a rendőrségnek, szerintem írja meg nekik a biztonság kedvéért, hátha nem irreleváns.
mifaaan
(
x1)
Feb 13, 2023 12:14:33
x1)
Takarodj interview-ra.. Azt hazudtad, hogy ma lesz egy meghallgatás. Irány józanodni a buzigőzbe, nem kell itt rontani a levegőt és figyelemkurvulni. Senkit nem érdekel a vergődésed.
mikedp
(
x9)
Feb 13, 2023 12:14:48
x9)
Miben?
Vagy mégis miben?
Vagy mégis miben?
koszos
(
x11)
Feb 13, 2023 12:15:24
x11)
hobaa hazudozol ossze vissza nekunk "ember",miondenki tudja,hogy csak egy leepult pias-drogos-buzerans vagy!
amug ymeg mi a fasznak irsz ide ????????
haudj a jo anyadnak! talan o meg beveszi a faszsagaidat
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 13, 2023 12:15:33
x6)
Drogos hazug geci vagy endre.
Klohek
(
x12)
Feb 13, 2023 12:16:07
x12)
Most akkor hivatalosan is drogos buzi lettél!!
Trollul Madár
(
x15)
Feb 13, 2023 12:16:26
x15)
Miben?
Vagy mégis miben?
Vagy mégis miben?
Merci is drogos meg te is az vagy Endre!
bolgár jeti
(
x30)
Feb 13, 2023 12:17:00
x30)
Biztos olvasták google translate-tel a fórumon, hogy der Sodi lügt nie.
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™