Éppen a kadbol szállok ki, erősek ezek a craft sörök piszony!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ehhez a Gif-hez kaphatok egy videó linket?
Láttam pár hete, de nem tudom melyik az!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Broni prof felkészül ;)

Endre, te meg degelj meg ez egyszer, de rendesen!
8 órázó szürkeegér
Miért kéne bárkinek magyarázkodni egy trollfórumon? Engedjük már el ezt a faszságot
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Sikerült lyuksógorrá lenni Gammer cigánnyal?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Minden egy folyamat. Szerintem be kellett épülnie a nagy terv érdekében.
Na tejhabosítás, csá.
Nincs ilyen videó!
Egy lájból származó képből annimáltam régebben.
Valahogy így képzelem el amikor Endre erősen gondolkozik. :)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
;)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Igazak a hírek, miszerint olyan érzés, mintha ki-be sétálnál egy repülőgép-hangárban?
Mindegy, csak Gézával ne egyenek közös csipszet.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Nincs ezzel semmi baj. Emberek vagyunk. Neha tevedunk, neha hulyeseget csinalunk. Aztan tanulunk a hibainkbol.
Kiveve endret, tobb okbol is. Egyreszt nem ember, masreszt mindig teved es mindig hulyeseget csinal.
Szerintem most huzzuk meg a hatart, lepjunk tovabb a szegedi lotyokon es azon hogy ki jart naluk es ki nem, aztan folytassuk a relevans tanszeki munkat.
Na tejhabosítás, csá.
Mondd, hogy van egy videód, a két buta kurváról, ahogy a kádban fetrengenek!
A gyengék elhullanak… szószerint legalábbis a farkuk
Hetek alatt úgy lelakják azt a nyaralót, hogy senki sem veszi majd meg, mert messziről bűzlik, hogy csövestanya.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ne fogd vissza magad.
Áprilistól 19850 Ft-os országos MÁV/Volán kombó bérlettel új dimenziók nyílnak a kurvázásban is.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
¯\_(ツ)_/¯
Ha a te arcod lenne leakelve máshogy llátnád.
Én 2019 óta vagyok tagja a csoportnak. Gyűlölködő posztok alatt nem tudom mit értesz, MC Istiről jönnek mémek, Tibiékről kivágott live részletek, néha kifejtősebb véleményposztok (pl a Gammercigányos trashvod interjúról), stb. Bár tényleg gyűlölnek ott pár embert, pl Höjpit, vagy a pedofilt. De nincsenek ostoba, primitív, gyűlölködö bejegyzések, mert egyszerűen lehetetlen. Az algoritmus ezt azonnal szűri, már régen megszűnt volna a csoport, de ettől függetlenül igény sincs rá.
Csak a mai napot megnézve, van kb 3 Laurás bejegyzés a csoportban és mindhárom innen átemelt kép, vagy komment. Ez az információ áramlás iránya. Innen kerül oda minden, nem fordítva.
A csoport létszáma 3 éve szinte alig nő. Többször megfogalmazódott ott is, hogy kezd teljesen ellaposodni, nincs már benne annyi élet. A fórum és a csoport találkozása 2019-ben történt meg, de nem akkor indult el ez a mennyiségű és minőségű shitposting és retardrajzás, hanem amikor a pedofil először szopta le Tibit. Tibi felszopó- és nézőtábora az igazi retardkeltető. Ők nem is csoporttagok, ők a Homok titkai rajongótáborának szellemi örökösei és egy névtelen fórum a Kánaán nekik, pont úgy, mint egy YouTube chat.
Többször össze lett foglalva, hogy 2019 óta milyen jó snecológusok érkeztek a csoportból és hogyan mosták fel a szaros padlót sneci gnóm testével. Minden rosszat azzal a csoporttal azonosítani vagy szűklátókörűség, vagy szimplán a múlt nem ismerete.
Ezeket a buta általánosításokat kerüljük, főleg hogy rengeteg tény szól ellenük.
Akinek ez nagyon OFF volt, attól elnézést.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
RMáté arca, annyira ismert, mint a Mona Lisa mosolya...
De lehet, csak én hugyoztam vele egy Wc-ben...
Simán lehet, hogy az egyik régebbi klón-fake csoportban volt benne, olvastam már olyan kommenteket (nem itt) ahol más alapján mondtak véleményt.
Ezt kőkemény R betűkkel olvastam.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Van itt viszont valaki, akinek sem a fasza, sem az r betűi nem kemények.Ugye Endre?

Pedofil, kerülj elő, de kurvagyorsan!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez nem én voltam, kérlek tiszteld annyira a játékszabályokat, hogy bár szürke nick, de nem kamuzol/írsz a nevemben.
NSZKSZ.
Én azt fejtegettem nemrég ha a tranyó nem indít live-ot akkor ott is lehet a pedo. A jutka hiba nem akarja hogy ott legyen, neki a saját házába a tibi melett szava nincsen.
Várjál, nem pont ezért találta ki Zulu a regisztrációt? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ne érezd magad hülyén, te azon ritka és tiszteletreméltó faj egyede vagy, aki nem volt a kurváknál. Lassan ritkaságnak számítotok. Szólok is a WWF-nek, hogy vegyenek védelem alá. Riszpekt.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Mindig az a kurva logika.
Amikor Orbán Viktor ír ide, meg vagyok róla győződve, hogy nem a karmalitából pötyög.
Jól van Laura, mond meg gyagyásnak, hogy nem jött be!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
A tranyó elbujdosott, mert ráintézték a lomisokat, a korcs pedig vagy Goldánál vagy a trashribinél loopol. Ilyen egyszerű ez.
Ezek nem szeretik egymást, csak élősködnek egymáson. Amikor mindegyiknek van jobb dolga, nem lézengenek egymás körül.
csak közben véletlenül kicsikét bebulikázott, a nagy mentőakciók közben is kell egy kicsit lazítani :D. bárkivel megesik lauramónál. ott benne van a party és a jó hangulat a levegőben. szejintyem esz éjthető!
Rá is féltékeny vagy, vagy ő kivételt képez a tébolyban?
Na tejhabosítás, csá.
Máshol bulizik, de nem érzi jól magát :)
Broni profról Palvin Barbi wécéjéből lesz leak :D
Azért én nem zárnám ki a hogy a tranyóval van, mivel tegnap endre arrol loopolt hogy költözködik Bécsen belül, ma meg arrol jött info hogy lauránál van. Lehet nem véletlen nem hozza szóba se hogy ott lehet..
Milyen Szegeden?
Merjünk nagyot álmodni.
Papp Laci Sportaréna.
valami jó helyre kérek jegyet
nszksz

Ugye nem terelni akarsz, pedofil? Csak nem anyádnál vagy már?
Felsz?
Hat kenyszeresen mutogatod, te pedofil szatir!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
;)
Na tejhabosítás, csá.
Az inkább disznaj Lilla
Megtudjuk mit jelent az R? :D
Nagy a pofája a csatorna patkánynak :D
Az L
# Laura
Holnap csak le kéne nézni Púpszászra, ghátha meglátja valaki a döglött kígyót.
Ugye nem terelni akarsz, pedofil? Csak nem anyádnál vagy már? Vagy Tibornál, ő is sunnyog! Bár jutka lehet felhasitaná ha belèpne az erdei kastèlyba.
Jozsii Busák
Nagy budos lofasz, azaz semmi. Ott volt, buliztak, ittak, basztak, aztan eljott. Az elet megy tovabb, van ilyen.
Nem o volt az elso es nem is az utolso aki ezt megtette.
Bezzeg endre. Neki fel sem all, igy baszni sem tud.
Na tejhabosítás, csá.
Én megyek holnap.
Goldáról is lehetne gondoskodni egy kis sóderrel, trágyával. Mutogathatná a fütyijét az öregasszonynak kárpótlásul.
Így van. Végre kiengedte kicsit a gőzt, bulizott egyet aztán ennyi. Hogy kiderült, hogy ő szeret az ilyen laura-félékkel bulikázni, hát istenem... Mindenki megbotlik olykor.
De reméljük még gammer előtt basztak, különben ott is szemölcs lesz a faszon. Bár mondjuk isten tudja mi lehetett ott már kammer előtt is. én az rbali helyében azért elmennék egy gyors szűrésre.
Mindenképpen erre kéne fordítani az erőforrásokat. Szeged helyett Újszászt pingeljük, minden lehetséges módon. Akinek van egy kis ideje, az dobjon fel egy hirdetést, vagy rendeljen egy macsó tálat 4K-s tévével. NSZKSZ
Régen minden jobb volt :(
blabla
Dehát elvileg nem rég érkezett egy adag sóder Bécs felől, ami egyben trágya is
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Azt írta az apróhirdetés troll h újszászon is hirdetett meg dolgokat. Várjuk goldendre újabb dörgedelmes levelét, hogy mennyire csalódott a trollokban.
Én egyetértek, sokunkat nem érdekel RBali péniszén található körömhegyni fekély!
A trash és troll határvonalak elmosódni látszanak
Most betömték a dagadt pofáját friss bankjegyekkel, azért kussol. De az is lehet,hogy útközben történt valami.
sic transit gloria mundi
Kikel tenni egy plakátot minél messzebb tőlük. betenni ide a címet hogy hol van kint és a képet róla. Majd figyelni hogy megy e valaki és ha igen, akkor ki megy leszedni. Minél messzebb van tőlük, annál esélyesebb hogyha otthon van, akkor Golda öt küldi el leszedni. Már persze ha mer róla szólni a korcs és nem indul meg inkább ö maga magától, hogy Golda ne szerezen tudomást az újabb plakátozásról.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
rBali
(
x24)
Feb 18, 2023 20:52:53
x24)
@rBali
adj valami magyarázatot erre, mielőtt valami rosszra gondolnánk
Andi
(
x13)
Feb 18, 2023 20:53:19
x13)
Szegény gammercigány, ma elbukott vagy húszmillió zsarolási pénzt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 20:54:18
x39)
Endre!
Meg kell találnunk a kiutat ebből a helyzetből!
Meg kell találnunk a kiutat ebből a helyzetből!
Telebetyár_Időtelefon
Feb 18, 2023 20:54:19
Broni prof felkészül ;)

Endre, te meg degelj meg ez egyszer, de rendesen!
Nemfatyle
(
x7)
x7)
@rBali
Miért kéne bárkinek magyarázkodni egy trollfórumon? Engedjük már el ezt a faszságot
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2023 20:54:29
x30)
Sikerült lyuksógorrá lenni Gammer cigánnyal?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 18, 2023 20:55:28
x5)
@rBali
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 18, 2023 20:55:47
x11)
elnézést mindenkitől, akinek az épelméjűségében kételkedtem rbali szegedi látogatása kapcsán...
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 18, 2023 20:55:52
x11)
elnézést mindenkitől, akinek az épelméjűségében kételkedtem rbali szegedi látogatása kapcsán...
féregnyulvány
(
x7)
Feb 18, 2023 20:56:00
x7)
lauraeslilla.forum.org legyen keszitve a ket ribanc leakjeire
ez a sodiforum
nszksz
ez a sodiforum
nszksz
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 20:56:01
x15)
Nincs ilyen videó!
Egy lájból származó képből annimáltam régebben.
Valahogy így képzelem el amikor Endre erősen gondolkozik. :)
Galla Miki
Feb 18, 2023 20:56:02
Endre,ideje megtanulnod az AutoCad-et!
Értik: Cad-et. Höhö
(Duplacsavar: Endre és bármit negtanulni)
Értik: Cad-et. Höhö
(Duplacsavar: Endre és bármit negtanulni)
Feb 18, 2023 20:56:02
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2023 20:56:33
x30)
látod endre? rajtad kívül -kinek pénzért, kinek ingyen (akarom mondani a kamurolex gyűjteményért- mindenkinek megvolt a szegedi picsaasszony. TE BALEK! nagyon nevetek
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
rBali
(
x24)
Feb 18, 2023 20:56:34
x24)
;)
lajcsi
Feb 18, 2023 20:56:45
Igazak a hírek, miszerint olyan érzés, mintha ki-be sétálnál egy repülőgép-hangárban?
Feb 18, 2023 20:56:45
Andi
(
x13)
Feb 18, 2023 20:56:46
x13)
Mindegy, csak Gézával ne egyenek közös csipszet.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 20:57:36
x5)
Én tiszta lelkiismerettel kijelenthetem,hogy nem jártam Szegeden az elmúlt 4 évben.
Viszont Gammer volt a beépített ember, így amelyik trollsznak volt köze a Laurához az most egyéb nemi betegségek miatt lebukik, javaslom mindenki csillaga mellet feltüntetni a negatív tesztet nemibetsgségekre,hogy tudjuk tiszta-e.
Viszont Gammer volt a beépített ember, így amelyik trollsznak volt köze a Laurához az most egyéb nemi betegségek miatt lebukik, javaslom mindenki csillaga mellet feltüntetni a negatív tesztet nemibetsgségekre,hogy tudjuk tiszta-e.
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 18, 2023 20:58:03
x5)
Laura gombás pinája egy trash zarándokhely lett úgylátom.
Széparcú Lillácskát azért még mindig taknyosra szopatnám.
Kiss Farkas Farkas
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 18, 2023 20:58:53
x5)
Nincs ezzel semmi baj. Emberek vagyunk. Neha tevedunk, neha hulyeseget csinalunk. Aztan tanulunk a hibainkbol.
Kiveve endret, tobb okbol is. Egyreszt nem ember, masreszt mindig teved es mindig hulyeseget csinal.
Szerintem most huzzuk meg a hatart, lepjunk tovabb a szegedi lotyokon es azon hogy ki jart naluk es ki nem, aztan folytassuk a relevans tanszeki munkat.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 20:59:25
x39)
;)
Természetes szelektálódás
Feb 18, 2023 21:00:11
Én tiszta lelkiismerettel kijelenthetem,hogy nem jártam Szegeden az elmúlt 4 évben.
A gyengék elhullanak… szószerint legalábbis a farkuk
Feb 18, 2023 21:00:11
Mitokondrium
(
x7)
Feb 18, 2023 21:00:23
x7)
Púp ma vicces kedvében van :)))
Hetek alatt úgy lelakják azt a nyaralót, hogy senki sem veszi majd meg, mert messziről bűzlik, hogy csövestanya.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Feb 18, 2023 21:00:34
x6)
Annyi dolog történt ma, nem bírja az agyam. Mindenki vigyázzon magára, mára ennyi,
Na meló csá
Hetyetye ne ezt ne.
Na meló csá
Sztrapacska
(
x6)
Feb 18, 2023 21:00:47
x6)
Laura gombás pinája egy trash zarándokhely lett úgylátom.
Ne fogd vissza magad.
Áprilistól 19850 Ft-os országos MÁV/Volán kombó bérlettel új dimenziók nyílnak a kurvázásban is.
Feb 18, 2023 21:01:45
Én csak a trollokat kimenteni jártam Szegedre.
Feb 18, 2023 21:01:45
rBali
(
x24)
Feb 18, 2023 21:03:35
x24)
¯\_(ツ)_/¯
echelon mérnök
Feb 18, 2023 21:04:42
What támadás?
Sétálgatsz egy asztal körül félrészegen.
VS
Kokaint szívsz, széthányod a lakást, törsz zúzol.
Én látom a különbséget.
Sétálgatsz egy asztal körül félrészegen.
VS
Kokaint szívsz, széthányod a lakást, törsz zúzol.
Én látom a különbséget.
Feb 18, 2023 21:04:42
Majjer Laura Edda
Feb 18, 2023 21:07:21
Kevesen bírják a kádpróbát. Csak egy maradhat. A hónap végén hírdetek győztest.
Feb 18, 2023 21:07:21
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2023 21:09:01
x47)
Igen. Voltam bennt. A többség dologtalan késő tizen- vagy kora huszonéves(thx saját profilok) gurulka. Meguntam azt a szennyet, amit öntöttek pofámba a fbn keresztül, gyakran láttam céltalanul gyűlölködő posztokat, kb bambagyár szint volt, ki is léptem.
A tapasztalatomtól függetlenül lehet, hogy igazad van, de kétségkívül tény, hogy sneci trash csoportos szereplése óta vonzza a fórum a száni szarokat.
Kérlek, ha trashcsoportosként kerültél ide és úgy érzed, érted a snecológiát, ne vedd magadra a trashcsoportozást, úgysem neked szól.
A tapasztalatomtól függetlenül lehet, hogy igazad van, de kétségkívül tény, hogy sneci trash csoportos szereplése óta vonzza a fórum a száni szarokat.
Kérlek, ha trashcsoportosként kerültél ide és úgy érzed, érted a snecológiát, ne vedd magadra a trashcsoportozást, úgysem neked szól.
Én 2019 óta vagyok tagja a csoportnak. Gyűlölködő posztok alatt nem tudom mit értesz, MC Istiről jönnek mémek, Tibiékről kivágott live részletek, néha kifejtősebb véleményposztok (pl a Gammercigányos trashvod interjúról), stb. Bár tényleg gyűlölnek ott pár embert, pl Höjpit, vagy a pedofilt. De nincsenek ostoba, primitív, gyűlölködö bejegyzések, mert egyszerűen lehetetlen. Az algoritmus ezt azonnal szűri, már régen megszűnt volna a csoport, de ettől függetlenül igény sincs rá.
Csak a mai napot megnézve, van kb 3 Laurás bejegyzés a csoportban és mindhárom innen átemelt kép, vagy komment. Ez az információ áramlás iránya. Innen kerül oda minden, nem fordítva.
A csoport létszáma 3 éve szinte alig nő. Többször megfogalmazódott ott is, hogy kezd teljesen ellaposodni, nincs már benne annyi élet. A fórum és a csoport találkozása 2019-ben történt meg, de nem akkor indult el ez a mennyiségű és minőségű shitposting és retardrajzás, hanem amikor a pedofil először szopta le Tibit. Tibi felszopó- és nézőtábora az igazi retardkeltető. Ők nem is csoporttagok, ők a Homok titkai rajongótáborának szellemi örökösei és egy névtelen fórum a Kánaán nekik, pont úgy, mint egy YouTube chat.
Többször össze lett foglalva, hogy 2019 óta milyen jó snecológusok érkeztek a csoportból és hogyan mosták fel a szaros padlót sneci gnóm testével. Minden rosszat azzal a csoporttal azonosítani vagy szűklátókörűség, vagy szimplán a múlt nem ismerete.
Ezeket a buta általánosításokat kerüljük, főleg hogy rengeteg tény szól ellenük.
Akinek ez nagyon OFF volt, attól elnézést.
-
Feb 18, 2023 21:09:15
Sodi a szegeden, mi meg rBali dox-szal vagyunk elfoglalva. Intervencióra fel!
Feb 18, 2023 21:09:15
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 21:10:36
x57)
A szegedi ribire hívott ma már valaki rendőrt? Ha a korcs ott van, már ájult lehet. Erős a kifosztás gyanúja.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 21:10:40
x39)
RMáté arca, annyira ismert, mint a Mona Lisa mosolya...
De lehet, csak én hugyoztam vele egy Wc-ben...
A győztes
Feb 18, 2023 21:10:44
Feb 18, 2023 21:10:44
A figyelő.
Feb 18, 2023 21:12:02
Én 2019 óta vagyok tagja a csoportnak.
Simán lehet, hogy az egyik régebbi klón-fake csoportban volt benne, olvastam már olyan kommenteket (nem itt) ahol más alapján mondtak véleményt.
Feb 18, 2023 21:12:02
trolltipszmix
Feb 18, 2023 21:12:41
Gyanus ez a nagy Csend, se merci , se sodi nem liveozik...
Kopasz osztag Sodit osztja :D
Feb 18, 2023 21:12:41
Szegedi troll
Feb 18, 2023 21:12:53
Csengessetek be hozzá! Ott van!
Feb 18, 2023 21:12:53
Andi
(
x13)
Feb 18, 2023 21:14:14
x13)
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2023 21:15:24
x47)
Én már teljesen hülyén érzem magam, hogy nem voltam még a szegedi ribancoknál. Olyan gravitációja van a helynek, mint a Gargantuának.
Sztrapacska
(
x6)
Feb 18, 2023 21:15:45
x6)
Van itt viszont valaki, akinek sem a fasza, sem az r betűi nem kemények.Ugye Endre?
bolgár jeti
(
x30)
Feb 18, 2023 21:15:55
x30)

Pedofil, kerülj elő, de kurvagyorsan!
ARON CUTE
Feb 18, 2023 21:17:59
Valamivel nagyon el van foglalva a pedofil, ha az rbali videóra nem reagál vigyorogva.
Szegedi parti a tranyóval ?!
Feb 18, 2023 21:17:59
Herceg Lilla Virág.
Feb 18, 2023 21:18:14
Feljelentelek, ha ki mered tenni a videót, amin franciázunk Balázzsal!
Feb 18, 2023 21:18:14
Feb 18, 2023 21:19:19
Én csak a trollokat kimenteni jártam Szegedre.
Ez nem én voltam, kérlek tiszteld annyira a játékszabályokat, hogy bár szürke nick, de nem kamuzol/írsz a nevemben.
NSZKSZ.
Feb 18, 2023 21:19:19
Szegedi troll
Feb 18, 2023 21:19:33
Ketten vannak csak, be lehet látni :D
Feb 18, 2023 21:19:33
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 21:19:51
x39)
Valamivel nagyon el van foglalva a pedofil, ha az rbali videóra nem reagál vigyorogva.
Arthur Dent
(
x1)
Feb 18, 2023 21:20:50
x1)
Gyanus ez a nagy Csend, se merci , se sodi nem liveozik...
Én azt fejtegettem nemrég ha a tranyó nem indít live-ot akkor ott is lehet a pedo. A jutka hiba nem akarja hogy ott legyen, neki a saját házába a tibi melett szava nincsen.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 18, 2023 21:22:23
x30)
NSZKSZ.
NSZKSZ.
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 18, 2023 21:22:25
x13)
Az informatorom szerint az ugras utan tajgi is megindult szegedre megbaszni laurat. Sajnos csak a szegedi csillag bortonig jutott ahol egy bizonyos sittes sandor megeroszakolta
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 18, 2023 21:22:35
x11)
Én már teljesen hülyén érzem magam, hogy nem voltam még a szegedi ribancoknál. Olyan gravitációja van a helynek, mint a Gargantuának.
Ne érezd magad hülyén, te azon ritka és tiszteletreméltó faj egyede vagy, aki nem volt a kurváknál. Lassan ritkaságnak számítotok. Szólok is a WWF-nek, hogy vegyenek védelem alá. Riszpekt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 21:23:58
x39)
Mindig az a kurva logika.
Andi
(
x13)
Feb 18, 2023 21:24:30
x13)
NSZKSZ.
NSZKSZ.
Amikor Orbán Viktor ír ide, meg vagyok róla győződve, hogy nem a karmalitából pötyög.
MagyarVictor
(
x3)
Feb 18, 2023 21:25:01
x3)
rBali mentségére szóljon! Engem jött kimenteni a kádból!
HeTe!
Klohek
(
x12)
Feb 18, 2023 21:25:21
x12)
Jól van Laura, mond meg gyagyásnak, hogy nem jött be!
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 21:25:37
x57)
A tranyó elbujdosott, mert ráintézték a lomisokat, a korcs pedig vagy Goldánál vagy a trashribinél loopol. Ilyen egyszerű ez.
Ezek nem szeretik egymást, csak élősködnek egymáson. Amikor mindegyiknek van jobb dolga, nem lézengenek egymás körül.
Eközben Szegeden
Feb 18, 2023 21:25:55
Nyem éjtem Lauja mifan,bevettem néty fiagrát is,de megse moccan. Működj már te szar,nyemigaz, neeee neee ezt neee miért nem áll.
Feb 18, 2023 21:25:55
féregnyulvány
(
x7)
Feb 18, 2023 21:26:22
x7)
egy dolgot megneznek
egy nagy trashbulit szegeden
fekelyesfaszu,fullzsir (valaki vegyen neki egy nagyobb polot pls)
gyagyás
jutka+jozsi
tibi
kozma
es legyen egy oriasi nagy balhe,mindenki verje szét a másikat véresre ,de leginkább mindenki sodit
hajrá Juci műbarack!! neki szurkolok
gyagyás
jutka+jozsi
tibi
kozma
es legyen egy oriasi nagy balhe,mindenki verje szét a másikat véresre ,de leginkább mindenki sodit
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 18, 2023 21:27:03
x11)
csak közben véletlenül kicsikét bebulikázott, a nagy mentőakciók közben is kell egy kicsit lazítani :D. bárkivel megesik lauramónál. ott benne van a party és a jó hangulat a levegőben. szejintyem esz éjthető!
tyodika
Feb 18, 2023 21:27:18
Ha ma sem sikerül megnyalni a lábát, soha többet nem megyek Szegedre.
Feb 18, 2023 21:27:18
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 18, 2023 21:28:15
x5)
Rá is féltékeny vagy, vagy ő kivételt képez a tébolyban?
Kovi
(
x2)
Feb 18, 2023 21:28:44
x2)
Broni Professzor úrrol is lesz kádas leak. Palvin Barbi kérdezi.
MaxPayne
(
x24)
Feb 18, 2023 21:30:06
x24)
Mi a faszom?
Lassan mindenki a trashlauranal kot ki?
Be kell bujnom az agynemutartoba?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Be kell bujnom az agynemutartoba?
bolgár jeti
(
x30)
Feb 18, 2023 21:30:14
x30)
Máshol bulizik, de nem érzi jól magát :)
Norina
(
x2)
Feb 18, 2023 21:30:33
x2)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 21:30:50
x5)
Broni Professzor úrrol is lesz kádas leak. Palvin Barbi kérdezi.
Broni profról Palvin Barbi wécéjéből lesz leak :D
Arthur Dent
(
x1)
Feb 18, 2023 21:31:01
x1)
Azért én nem zárnám ki a hogy a tranyóval van, mivel tegnap endre arrol loopolt hogy költözködik Bécsen belül, ma meg arrol jött info hogy lauránál van. Lehet nem véletlen nem hozza szóba se hogy ott lehet..
Producer
Feb 18, 2023 21:31:38
egy dolgot megneznek
gyagyás
jutka+jozsi
tibi
kozma
gyagyás
jutka+jozsi
tibi
kozma
Milyen Szegeden?
Merjünk nagyot álmodni.
Papp Laci Sportaréna.
Feb 18, 2023 21:31:38
féregnyulvány
(
x7)
Feb 18, 2023 21:32:37
x7)
Milyen Szegeden?
Merjünk nagyot álmodni.
Papp Laci Sportaréna.
Merjünk nagyot álmodni.
Papp Laci Sportaréna.
valami jó helyre kérek jegyet
nszksz
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2023 21:32:59
x47)

trolléga
(
x30)
Feb 18, 2023 21:33:30
x30)
Én csak azt az egyet remélem hogy épp nem a puha slagot próbálja valahogy belgyömöszölni Laura kedvesbe a recskás (természetesen egy levél fiakra után). Azt a loopot, amit az aktus után itt tolna nem élné túl a fórum szerintem.
Bár végülis a trollok akkor is csak egy kávét kérnének. Tuti rajta is számonkérné a gyerektartást a szegedi örökösnő. A nincstelen fedopilon. Ilyet tényleg csak Rejtő tudna írni.
Bár végülis a trollok akkor is csak egy kávét kérnének. Tuti rajta is számonkérné a gyerektartást a szegedi örökösnő. A nincstelen fedopilon. Ilyet tényleg csak Rejtő tudna írni.
Szeged, Árbóc.u. 2.
Feb 18, 2023 21:33:52
Laura: +36307409702
0:25-nél csak nem egy sodi suttogás!?
voca.ro/1h4fRDLEx2MN
már az ágyneműtartóba bújkálsz sodrák?
voca.ro/1h4fRDLEx2MN
Feb 18, 2023 21:33:52
Időutazó troll
Feb 18, 2023 21:33:56
Ha nem szervezik be annó Laurát Viktorszék, akkor is 1-2 hónapon belül meglett volna Endre munkahelye és kirugattuk volna a tényfeltárásokkal és videókkal. Bónuszként nem ismerjük meg a két escortot és nem kellett volna minden nap hallgatni/olvasni róluk.
Feb 18, 2023 21:33:56
Norina
(
x2)
Feb 18, 2023 21:35:02
x2)
rBali, szóval minden a terv szerint halad?
MaxPayne
(
x24)
Feb 18, 2023 21:35:26
x24)
Felsz?
Hat kenyszeresen mutogatod, te pedofil szatir!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 18, 2023 21:35:50
x5)
rBali, szóval minden a terv szerint halad?
;)
Igen.
Feb 18, 2023 21:36:01
Mi a faszom?
Feb 18, 2023 21:36:01
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 18, 2023 21:36:18
x6)
Na és ha RBali ott volt szegeden, akkor mi a fasz van?
Csak kérdezem.
Csak kérdezem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 21:36:24
x39)
Laura: +36307409702
voca.ro/1h4fRDLEx2MN
voca.ro/1h4fRDLEx2MN
Az inkább disznaj Lilla
bolgár jeti
(
x30)
Feb 18, 2023 21:36:52
x30)
Csak kérdezem.
Csak kérdezem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 21:37:02
x39)
Nagy a pofája a csatorna patkánynak :D
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 21:37:17
x5)
Valami azt súgja,hogy Gayza hazafele menet még délelőtt ledobta a gyagyást újszászra a Goldához,ezért mer most nagypofával provokálni,mintha Szegeden lenne.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 21:37:41
x39)
Az L
# Laura
kripli figyelő
(
x12)
Feb 18, 2023 21:37:44
x12)
Ugyan minek menne Laurához gyagyás ha csak nem fullfingnak van ott dolga.Gyagyás malac szeme előtt csak a faszpina lebeg és a lehúzható örökség.Gyagyás vagy púpszászon vagy a faszpinán lóg.Ha szegeden van alternatív megoldásnak akkor megint az Illés panzióban húzta meg magát ott is lehet érdeklődni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 21:39:16
x39)
Valami azt súgja,hogy Gayza hazafele menet még délelőtt ledobta a gyagyást újszászra a Goldához,ezért mer most nagypofával provokálni,mintha Szegeden lenne.
Jozsii Busák
(
x5)
Feb 18, 2023 21:39:40
x5)
Lauja
Feb 18, 2023 21:39:43
Ne bántsátok az EJ Balit
Feb 18, 2023 21:39:43
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 18, 2023 21:40:42
x5)
Csak kérdezem.
Csak kérdezem.
Nagy budos lofasz, azaz semmi. Ott volt, buliztak, ittak, basztak, aztan eljott. Az elet megy tovabb, van ilyen.
Házvásárló troll
Feb 18, 2023 21:41:02
Én megyek holnap.
Feb 18, 2023 21:41:02
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 21:42:16
x57)
Goldáról is lehetne gondoskodni egy kis sóderrel, trágyával. Mutogathatná a fütyijét az öregasszonynak kárpótlásul.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 21:42:24
x5)
Gayza te zsíros csipsz zabáló,múltkor még itt próbáltál jópofiskodni a fórumon, most irogassál, infókat csiperegj,hol a púpos haverod.
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 18, 2023 21:44:24
x11)
Így van. Végre kiengedte kicsit a gőzt, bulizott egyet aztán ennyi. Hogy kiderült, hogy ő szeret az ilyen laura-félékkel bulikázni, hát istenem... Mindenki megbotlik olykor.
De reméljük még gammer előtt basztak, különben ott is szemölcs lesz a faszon. Bár mondjuk isten tudja mi lehetett ott már kammer előtt is. én az rbali helyében azért elmennék egy gyors szűrésre.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 18, 2023 21:44:43
x47)
Mindenképpen erre kéne fordítani az erőforrásokat. Szeged helyett Újszászt pingeljük, minden lehetséges módon. Akinek van egy kis ideje, az dobjon fel egy hirdetést, vagy rendeljen egy macsó tálat 4K-s tévével. NSZKSZ
Gunnar
(
x2)
Feb 18, 2023 21:44:46
x2)
en visszasirom a regi sodiforumot……ezt ertse mindenki ugy ahogy akarja! nem szabadna ennyire hagyni ”felhigulni”
mindegy andi.
mindegy andi.
Régen minden jobb volt :(
Nemfatyle
(
x7)
Feb 18, 2023 21:45:32
x7)
Dehát elvileg nem rég érkezett egy adag sóder Bécs felől, ami egyben trágya is
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 18, 2023 21:46:07
x11)
Azt írta az apróhirdetés troll h újszászon is hirdetett meg dolgokat. Várjuk goldendre újabb dörgedelmes levelét, hogy mennyire csalódott a trollokban.
Árbóc utca 2
Feb 18, 2023 21:46:09
Géjza is elmondta,otthagyta a fikást. Hivogassátok, csengessetek be hozzájuk!
Feb 18, 2023 21:46:09
-
Feb 18, 2023 21:46:51
Csak kérdezem.
Csak kérdezem.
Én egyetértek, sokunkat nem érdekel RBali péniszén található körömhegyni fekély!
Feb 18, 2023 21:46:51
Sztrapacska
(
x6)
Feb 18, 2023 21:47:06
x6)
Most betömték a dagadt pofáját friss bankjegyekkel, azért kussol. De az is lehet,hogy útközben történt valami.
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 18, 2023 21:47:49
x11)
sic transit gloria mundi
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 21:48:25
x23)
Kikel tenni egy plakátot minél messzebb tőlük. betenni ide a címet hogy hol van kint és a képet róla. Majd figyelni hogy megy e valaki és ha igen, akkor ki megy leszedni. Minél messzebb van tőlük, annál esélyesebb hogyha otthon van, akkor Golda öt küldi el leszedni. Már persze ha mer róla szólni a korcs és nem indul meg inkább ö maga magától, hogy Golda ne szerezen tudomást az újabb plakátozásról.
65 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Duplacsavar.