Ugyanmar! Nem olyan csaladbol szarmazik az a lany.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ember, most jöttem Mohácsról, hahó prof a zseni ebben. Én annyit tudok, hogy amígy egy kártyen is csipog nincs leállás!
Igaz is, Gyöngyi mama mindent megtett!
*pr*
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez most már confirmed hogy lefeküdtek (Sodi meg Laura)?
Mint a mellbimbó nélküli orosz csajt a szvingerben.
Kőbuzi ez, a lányokat max akkor tudja elviselni, ha 8 évesek és olyanok, mint a kisfiúk.
Ha valakitől undorodik, az a két pufók. Gézának nagyságrendekkel több esélye van fütyizni az impotenssel.
Tibi inkább egy nagyon drága élősködő prosti. 1-2 háztartásbeli dolgot elvégzett de csak azért mert már nem bírta amit gyagyás művelt
Gecis hányós lavór
Már megivott!
Gecis hányós lavór
Endre irtozik a noi testtol, de ugy, mint a pestistol. Egy negyvenes alkoholista hikomatnak a huszoneves Szandika elete fogasa lehetne. Sot, meg talan nyilvanosan is vallalhato lenne, ami visszafele mar nehezen mondhato el.
De nem, endrenek inkabb a szarszagu makedon komuves kell aki fajtalankodas kozben Bud Spencer szinkronhangjan jelzi, hogy vegre becsuszott a felig doglott piton. Mar ha eszreveszi, mert annak is legfeljebb annyira zarodnak a lukai ameddig a klamidiat atadja vele.
Ezek utan en a sajat testveremrol is azt mondanam, hogy meleg mint az ordog fasza.
A munka nem megoldás.
Nem lepne meg, ha a strigulát megpróbálnák behazudni, a korcs a tranyónak is rinnyogott, hogy mondja azt, hogy jó volt vagy legalább azt, hogy nem is próbálkoztak.
Az alapján, amit a recskás Benkénél ma összenyökögött arra a kérdésre, hogy férfi-e, azon vagyok, hogy a herpeszszopó már rájött, hogy döglött a piton.
P E D O F I L
Na, na, na! Azért a Gézát ne csúfoljuk ilyen anorexiás testtel, ha kérhetem!
szíjjel lesztek bombázva
Egyébként a világ legjobb nőjét is kúrhatná, akkor is csak röhögnénk rajta, mert az sem tudná már semmissé tenni azt, hogy hónapokig egy büdös, befordított faszú hajléktalan férfit baszott.
Bocsánat...elnézést,,, de endre nem az a disznó, aki lábat nyal, és basszák hátulról?..xd
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ebből is látszik az autista retardsága. Amikor Berlinben volt millió fütyivel, de még Ausztriában is a kistérségi Hulk Hogan-nel való megismerkedése előtt, egyre-másra baszhatta volna a fullos csajokat. Agyba-főbe prostizhatta volna magát, és még ha az "úty fogok meghajni, hoty pjostihoz nyem nyúltam" elv fenn is áll (miközben ebben is szájba fosta magát, hiszen ott volt a cseh happy ending masszőr néni, aki csak dupla pénzért volt hajlandó fintorgó arccal az ujjai közé csippenteni a halszagú angolnát, a swingeres orosz prosti, meg Tibi úgy tokkal-vonóval), de bármikor lemegy egy szórakozóhelyre vagy pubba, lerakja a lehető legdrágább piát az egyedül ücsörgő csaj elé, és reméli hogy ennyi elég a figyelem felkeltéséhez, és beszélgetni nem (nagyon) kell.
Ennyi elég lett volna a buzidémon elleni (meg a trollok előtti) kétségbeesett magamutogatáshoz, de még ehhez is lúzer balfasz volt. Ugyanezt megcsinálhatta volna kedvesen mosolygó berlini bácsiknak is, ha igazán magát akarta volna adni, de sneci komplett élete egy infinity war a buzidémon ellen. Vicces módon ez még a Tibis időszakra is igaz, még ott is próbálta dadogva kimagyarázni a buziságát, pedig az már tényleg mindennek a teteje.
Mikbe vagy? Ez csak színészkedés, scripted reality
Asszem a legelső Driver játékban (emlékszik még valaki rá?), de talán valamelyik GTA-ban is volt olyan küldetés, hogy legalább 40 mérfölddel kell hajtani a kocsit, tökön-paszulyon keresztül, mert ha az alá mész, felrobbansz.
Na Lauránál is így van. Ha eltelne úgy 5 másodperc, hogy nem hazudott, kiguvadt szemekkel, szederjes arccal, hörögve zuhanna a földre.
Arra azt mondta, hogy egészségügyi beavatkozás volt és ezért nem ellenkezik a keresztény elveivel. Szóval ő nem a szexért fizetett :D Autilogika
Ez ety fosh!
Csak ha eszméletlen.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Úgy kell megközelíteni a kérdést, ahogy Charlie Sheen tette. Egyszer kérdezték tőle, hogy nem égő, hogy szexért fizet nőknek? Mire szemrebbenés nélkül válaszolta, hogy ő nem a szexért fizet, hanem hogy reggel hazamenjenek. Endre is így kéne hogy magyarázza, nem a szexért fizet, hanem hogy ne akadályozzák a sikeres videós/programozó karrierjét a nők.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Endre, csacsi öreg pedofil! Senki sem hiszi el neked, hogy megdugtál egy született nőt. Köztudomású, hogy impotens vagy, akárhány Viagrával is éppen csak félkeményre tudod fújni a krinolint. Az is ismert mindenki előtt, hogy amúgy a nők cseppet sem érdekelnek, leginkább kisgyerekekre izgulsz, a harmincas nőktől rettegsz.
Bár úgy lenne, lerohadna a halott pitonsz. De az is lehet, hogy csak ráverte az ájult Lóra combjára
Nem sokára a legkomolyabb hencegéseket fogjuk hallani a buzi pedofiltól.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Előtte 50 percet ült vörös fejjel a kanapé sarkán fórumozva, majd drogozott kicsit és tágult malacszemekkel kérdezte, hogy van e Szegeden korhatár nélküli koedukált nudigőz.
Szegedi 20 év körüli csajokkal... hetyetye.. :D
Irigykedsz, troll?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Szuperheterokent mostmar olyan szexualis tevekenysegek mint a csokolozas, szopas es nyalas sem szamitanak bunnek. Ugyebar.
Top kek sodrák, eddig is meg voltam győződve arról, hogy HIV+ vagy, de most már bizonyosan ki is lehet ezt jelenteni.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

Impotens, arra emlékszel, amikor 300 eurós arany láncot kapott tőled a Tibor, ami "eltűnt" 2-3 nap után? :))))
De ne szomorkodj, egy évi 55 ezret fizető melócsával kompenzálhatsz!
Mifaaaaaaaaaaaan
A híres koszos zokni is vendékszerepelt megint :D
A hangulat jóindulatú és tréfás
Fikás amíg nem teszel fel ilyen videót addig senki nem hiszi el a laurakúrást.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Gémer tokni.
Impotens, arra emlékszel, amikor 300 eurós arany láncot kapott tőled a Tibor, ami "eltűnt" 2-3 nap után? :))))
Büszke is vagy rá Endre, hogy egy nincstelen szar vagy? Ember, az általad lenézett pizzafutártól milliókat tudott kicsalni a nő, és ha kedve szottyan, ajándékot vesz neki. Tőled meg legföljebb a szetáp maradványait lehetne elvenni, ajándékként meg egy dönerre se futja a saját pénzedből.
főleg hogy ő sose kockáztatna 18 év gyerektartást. Ja meg amúgyis buzi.
Ha a fikás teherbe baszná a kokainos lotyót, az azért jó műsor lenne.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Pocsánat, az lehetetlen, mert Kammer már felcsinálta, mint tudjuk.
Vajon ki?:)))
Kettős megtermékenyülés lesz. Púpos-fekélyesfarkú kiméra ikrek.
Endre! Nehogy sex tape leak legyen rólad, a kurva anyád! Inkább elhisszük hogy megbasztad a nemibeteg csatakancát. Csak ezt nenene ezt tényleg ne.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Valaki lementette véletlenül treshvodra? *pr*
snecinek nem kell szex, csak stresszmentes nyugi...de ha még valami haszna lenne, mondjuk főz meg takarít...meg is érteném...de egy 41 éves csecsemő...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
kell egy trashvod vod
Mifaaaaaaaaaaaan
szerintem innentől kezdve érthető egyesek vergődése a fórumon....:o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 19, 2023 23:38:04
x10)
Endre, a szedegi buckalakókat meghívtad pár dologra?!
Izzadtak a kártyenek?
Hát persze, hogy igen; remek!
Izzadtak a kártyenek?
Hát persze, hogy igen; remek!
linziasztal01
(
x77)
Feb 19, 2023 23:39:21
x77)
Van még valamelyik kártyenen valami?
Ember, most jöttem Mohácsról, hahó prof a zseni ebben. Én annyit tudok, hogy amígy egy kártyen is csipog nincs leállás!
linziasztal01
(
x77)
Feb 19, 2023 23:40:06
x77)
Igaz is, Gyöngyi mama mindent megtett!
*pr*
xray
(
x21)
Feb 19, 2023 23:42:34
x21)
Endre!
Mellesleg teljesen lényegtelen, hogy hol bujkálsz. Teljesen lényegtelen mert a cél, hogy úgy bujkálj mint amit Andinak kívántad.
Nincstelen senkiként rettegve, árnyékként kell lépdesned mert félsz és rettegsz.
Belső magányodban a figyelemkurvulásból sem meríthetsz erőt mert a “Go Live” gomb megnyomása is a rémálmaidat hozná el.
Egyedül, mindentől rezzenve, szegényen kell bujkálnod és ez a cél Endre.
Andi hogy röhöghet most a nyomorult gyagyáson. xd Mellesleg teljesen lényegtelen, hogy hol bujkálsz. Teljesen lényegtelen mert a cél, hogy úgy bujkálj mint amit Andinak kívántad.
Nincstelen senkiként rettegve, árnyékként kell lépdesned mert félsz és rettegsz.
Belső magányodban a figyelemkurvulásból sem meríthetsz erőt mert a “Go Live” gomb megnyomása is a rémálmaidat hozná el.
xray
(
x21)
Feb 19, 2023 23:44:00
x21)
Feb 19, 2023 23:44:00
Andi hogy röhöghet most a nyomorult gyagyáson. xd
az átok visszafelé működik xd Feb 19, 2023 23:44:00
Maffiózó
(
x1)
Feb 19, 2023 23:53:42
x1)
Endre nem hívod ki Gammer Bandit egy Högvárc Legaszi végigjátszás versenyre?
Az nyer aki lájvban hamarabb végigtolja. Két ilyen nagy gamernek ez nem lehet igazi kihívás.
Ha te nyersz tiéd a dzsekije, ha ő nyer beismered, hogy alkoholista vagy? *pr*
Az nyer aki lájvban hamarabb végigtolja. Két ilyen nagy gamernek ez nem lehet igazi kihívás.
Ha te nyersz tiéd a dzsekije, ha ő nyer beismered, hogy alkoholista vagy? *pr*
Soderátor
Feb 19, 2023 23:55:15
A drogos pedofilnak évi 60.000 eurójába került, hogy megbassza a gusztustalan testű, drogos kurvát. Ez drágább lett, mint Tibi!
Feb 19, 2023 23:55:15
ascites
(
x57)
Feb 19, 2023 23:56:23
x57)
Na rávettem magam és belenéztem, ez a benkés tényleg hatalmas videó.
Hogy dadog a nyomorult sejpegős kis kobold. Zseniális, ahogy a takonygerincű határozottan felkérdez, hogy virtuálisan körbehugyozza a drogos picsát mutatva, hogy az övé, de közben alig bírja kisajtolni magából, hogy „férfinek érzi” magát. :D
Tisztára bepörög az idegtől. Hadar, kotyog, visít, mint egy disznó és őget, mint egy tehén. Jó lenne, ha produkálna a herpeszesnél egy korrekt pszichotikus rohamot, amitől még HorváTH Magdolna sarja is összefossa magát és elmenekül.
Az olyankor brutálisan paranoiás, talán megböki itt-ott a pedofilsimogatót és mindkettőtől megszabadulunk.
Hogy dadog a nyomorult sejpegős kis kobold. Zseniális, ahogy a takonygerincű határozottan felkérdez, hogy virtuálisan körbehugyozza a drogos picsát mutatva, hogy az övé, de közben alig bírja kisajtolni magából, hogy „férfinek érzi” magát. :D
Tisztára bepörög az idegtől. Hadar, kotyog, visít, mint egy disznó és őget, mint egy tehén. Jó lenne, ha produkálna a herpeszesnél egy korrekt pszichotikus rohamot, amitől még HorváTH Magdolna sarja is összefossa magát és elmenekül.
Az olyankor brutálisan paranoiás, talán megböki itt-ott a pedofilsimogatót és mindkettőtől megszabadulunk.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 20, 2023 00:00:33
x10)
Azert jo latni Endre, hogy igazam volt es egyszeru kis csicska vagy te mint a faek. Reggel szoltam, hogy a tegnap esti johangulatnak meg dorbesolasnak az lesz a vege, hogy jon a visitozos live ( ok, a benkenel hisztiztel de mar hallani lehetett a hangodon, hogy sik ideg vagy ) aztan meg a tobbi stacio ahogy az szokott lenni. Endre te keptelen vagy barmit is normalisan megcsinalni, most sem csalodtunk benned. A benkehez valo telefonalgstas kozben a laura csak lobalta a keresztbetett labait ahogy szokta amikor ideges?
ascites
(
x57)
Feb 20, 2023 00:01:07
x57)
Kőbuzi ez, a lányokat max akkor tudja elviselni, ha 8 évesek és olyanok, mint a kisfiúk.
Ha valakitől undorodik, az a két pufók. Gézának nagyságrendekkel több esélye van fütyizni az impotenssel.
Klohek
(
x12)
Feb 20, 2023 00:02:21
x12)
endre, alkoholista vagy, tibi szépen belevitt a drogok világába.
Várható, hogy laura meg a nyugtató-altatók világába repít bele?
Mondjuk én örömmel kezdeném innentől úgy, hogy te pedofil, nőverő, impotens, alkoholista, drogos, gyógyszerfüggő, buzeráns?!!..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Várható, hogy laura meg a nyugtató-altatók világába repít bele?
Mondjuk én örömmel kezdeném innentől úgy, hogy te pedofil, nőverő, impotens, alkoholista, drogos, gyógyszerfüggő, buzeráns?!!..
SyntaxError
(
x24)
Feb 20, 2023 00:04:16
x24)
Endre! Visszasírod már az öreg Ogrét? Ő legalább vigyázott rád, pénzed (hitelkereted) is volt még, pofonokat is rendszeresen kaptál, csicskulhattál és faszaság volt.
Erre mi van most? Csatornapatkánykodás és csóróság.
Ebű már csak a börtön segít ki. Ott majd megkapod, ami jár.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Erre mi van most? Csatornapatkánykodás és csóróság.
Ebű már csak a börtön segít ki. Ott majd megkapod, ami jár.
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 20, 2023 00:08:22
x3)
Már rég , évekkel ezelőtt megdughatta volna Szandikát, aki fényévekkel jobban néz ki ezeknél a nőknél, miért nem tette ? Kőbuzi ez, a lányokat max akkor tudja elviselni, ha 8 évesek és olyanok, mint a kisfiúk.
ascites
(
x57)
Feb 20, 2023 00:19:49
x57)
A múltkor volt a púposnak egy érdekes megjegyzése, csak aztán robogtak a dolgok, mikor azt mondták neki, hogy a tranyó csak gazdatestnek tekinti.
Elerekedő szemekkel mondta, hogy "de gazdatestnek nem mondjuk, hogy szeretjük és nem baszunk vele". Nem csak emiatt gondolom, de szerintem sosem fajtalankodott vele Vera néni.
Elerekedő szemekkel mondta, hogy "de gazdatestnek nem mondjuk, hogy szeretjük és nem baszunk vele". Nem csak emiatt gondolom, de szerintem sosem fajtalankodott vele Vera néni.
Sörike
(
x3)
Feb 20, 2023 00:24:11
x3)
A múltkor volt a púposnak egy érdekes megjegyzése, csak aztán robogtak a dolgok, mikor azt mondták neki, hogy a tranyó csak gazdatestnek tekinti.
Tibi inkább egy nagyon drága élősködő prosti. 1-2 háztartásbeli dolgot elvégzett de csak azért mert már nem bírta amit gyagyás művelt
SyntaxError
(
x24)
Feb 20, 2023 00:51:13
x24)
Endre! Mekkora a baj? Sörikéhez még Laura hűtőjéből odaférsz?
Mert hidratálni azt mindenképp kell!
Két óra múlva ciccenjen!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Két óra múlva ciccenjen!
Sörike
(
x3)
Feb 20, 2023 01:01:09
x3)
Endre! Mekkora a baj? Sörikéhez még Laura hűtőjéből odaférsz?
Két óra múlva ciccenjen!
Két óra múlva ciccenjen!
Már megivott!
Két kimenetel
Feb 20, 2023 01:06:29
Két végkimenetele lehet az Endre és a Laura ügyének, az egyik a Herczeg Zoli féle amikor lecsaptak rá mert már figyelték és a gyors teszt is kimutatta a szervezetében a cuccot plusz házkutatásnál is találtak az otthonában cuccot ráadásul nem kis mennyiséget és nem saját felhasználásra,hanem terjesztésre,azóta is előzetesben van a friss hírek szerint húsvétig ott is marad.
A másik kimenetel az Árpa Attila féle, amikor is többen állították róla hogy cuccozik felvételek is voltak állítólag,de amikor elkapták negatív tesztet produkált és nem találtak nála csak kismennyiségű saját fogyasztásra való anyagot,így megúszta pénzbírsággal és felfüggesztettel.
Fontos hogy pozitív tesztet produkáljanak,találjanak is náluk nagyobb mennyiséget, ha ez nem lesz meg,akkor a videós bizonyítékok is hiába,mert fél év után elévül és utólag max pénzbírságot kapnak. A törvény “elnézőbb” azzal aki kis mennyiségben birtokol és fogyasztó “csak”, viszont akinél nagyobb mennyiséget találnak és bebizonyosodik,hogy terít vagyis terjesztő is az már komolyan megüti a bokáját.
A másik kimenetel az Árpa Attila féle, amikor is többen állították róla hogy cuccozik felvételek is voltak állítólag,de amikor elkapták negatív tesztet produkált és nem találtak nála csak kismennyiségű saját fogyasztásra való anyagot,így megúszta pénzbírsággal és felfüggesztettel.
Fontos hogy pozitív tesztet produkáljanak,találjanak is náluk nagyobb mennyiséget, ha ez nem lesz meg,akkor a videós bizonyítékok is hiába,mert fél év után elévül és utólag max pénzbírságot kapnak. A törvény “elnézőbb” azzal aki kis mennyiségben birtokol és fogyasztó “csak”, viszont akinél nagyobb mennyiséget találnak és bebizonyosodik,hogy terít vagyis terjesztő is az már komolyan megüti a bokáját.
Feb 20, 2023 01:06:29
miskolcigány
(
x5)
Feb 20, 2023 01:15:01
x5)
Már rég , évekkel ezelőtt megdughatta volna Szandikát, aki fényévekkel jobban néz ki ezeknél a nőknél, miért nem tette ?
Endre irtozik a noi testtol, de ugy, mint a pestistol. Egy negyvenes alkoholista hikomatnak a huszoneves Szandika elete fogasa lehetne. Sot, meg talan nyilvanosan is vallalhato lenne, ami visszafele mar nehezen mondhato el.
De nem, endrenek inkabb a szarszagu makedon komuves kell aki fajtalankodas kozben Bud Spencer szinkronhangjan jelzi, hogy vegre becsuszott a felig doglott piton. Mar ha eszreveszi, mert annak is legfeljebb annyira zarodnak a lukai ameddig a klamidiat atadja vele.
Ezek utan en a sajat testveremrol is azt mondanam, hogy meleg mint az ordog fasza.
Gunnar
(
x2)
Feb 20, 2023 01:17:02
x2)
Endrus lécci lájvozz be, amikor a két luvnyának sikerül felszopni álló pozícióba a döglött pitonszt! Ha nem lájvozol be halnal 3-ig, akkor úgy vesszük, hogy megint nem sikerült még viagrával sem, tehát impotens vagy.
blabla
kripli figyelő
(
x12)
Feb 20, 2023 01:18:24
x12)
Feb 20, 2023 01:18:24
Nem és nem csak azért mert impotens a pedofil.Mindketten a cigány faszra buknak ezért inkább riválisok.Talán Lilla megpróbál kötelességtudatból és megszokásból rámenni a lepattanóra de gyagyás buzi és nem szereti a kövér embereket.Strigula nem lesz de kemény fasz nélkül hamar ráun az örökös loopolásra az örökös lány. Feb 20, 2023 01:18:24
miskolcigány
(
x5)
Feb 20, 2023 01:32:42
x5)
Teljesen kizart hogy meglett volna neki barmelyik prosti is. Eleve annyi viagrat kellene bevennie hogy felalljon a fasza egy noi testre amitol egy kafferbivalynak is helyben kipukkadna a feje.
De meg ha meg is volt valamelyik az sem valtoztat semmin. Legfeljebb a fecske presszoban meselheti a tobbi alkesz roncsnak (esetleg lyuksogornak), hogy o egyszer milyen not baszott, de meg azok se fognak hinni neki :)
A munka nem megoldás.
De meg ha meg is volt valamelyik az sem valtoztat semmin. Legfeljebb a fecske presszoban meselheti a tobbi alkesz roncsnak (esetleg lyuksogornak), hogy o egyszer milyen not baszott, de meg azok se fognak hinni neki :)
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 20, 2023 02:19:59
x2)
Cisszent a háromórás Gyagyás?
ascites
(
x57)
Feb 20, 2023 02:23:48
x57)
Strigula nem lesz de kemény fasz nélkül hamar ráun az örökös loopolásra az örökös lány.
Nem lepne meg, ha a strigulát megpróbálnák behazudni, a korcs a tranyónak is rinnyogott, hogy mondja azt, hogy jó volt vagy legalább azt, hogy nem is próbálkoztak.
Az alapján, amit a recskás Benkénél ma összenyökögött arra a kérdésre, hogy férfi-e, azon vagyok, hogy a herpeszszopó már rájött, hogy döglött a piton.
Kötőjel
(
x12)
Feb 20, 2023 06:49:19
x12)
milyen savanyú a szőlő rovat, a sodi? pár szabályt erősítő kivételtől eltekintve a trollok nem gerjednek szegedi tiktok kurvákra, főleg nem súlyos eurókért.
érdekes, a sodi, hogy rólam az asszony soha nem töltött fel öntudatlanul fetrengő, zsákba hányós videót az internetre. ez tudod miért van? mert szeret, ezért védi a becsületem is. (bár én még nem hánytam zsákba bedrogozva) téged nem szeret "lau", akit meg sem basztál, nem érdekelte a becsületed védelme sem és kirúgatott a melócsádból is. :)) ez lenne a savanyú szőlő rovat, te világ balfasza?
látod, a sodi, hogy a trolljaid megtehetik, hogy elengedjék magukat anélkül, hogy mindenféle konyakos kurvák feltöltenének róluk kompromittáló felvételeket az internetre?
nekünk lehet, neked nem!
nekünk lehet, neked nem!
savanyú a szőlő, a sodi?
vérdíj target nr. 1
érdekes, a sodi, hogy rólam az asszony soha nem töltött fel öntudatlanul fetrengő, zsákba hányós videót az internetre. ez tudod miért van? mert szeret, ezért védi a becsületem is. (bár én még nem hánytam zsákba bedrogozva) téged nem szeret "lau", akit meg sem basztál, nem érdekelte a becsületed védelme sem és kirúgatott a melócsádból is. :)) ez lenne a savanyú szőlő rovat, te világ balfasza?
látod, a sodi, hogy a trolljaid megtehetik, hogy elengedjék magukat anélkül, hogy mindenféle konyakos kurvák feltöltenének róluk kompromittáló felvételeket az internetre?
nekünk lehet, neked nem!
nekünk lehet, neked nem!
savanyú a szőlő, a sodi?
buniBanki
(
x2)
Feb 20, 2023 06:54:42
x2)
fel lehet valami értesítésre iratkoznió hogy mikor jön a triőlacsavar?
Endre egy pedofil!
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 20, 2023 07:00:28
x8)
endre most azt hiszi ővé a lehetőség hogy a trollok torkán lenyomja hogy ő bassza a nőt AKIRE MINDENKI VÁGYIK és egyben bebizonyítsa hogy nem buzi. Ugye Tibinél is ez a tévképzete hogy micsoda vonzó tyitya és mindenki őt akarja megszerezni.
Pár rossz hírem van:
1. A világ minden fiagrája nem lesz elég már a mostani állapotodban
2. Most már akármit csinálsz buzi maradsz
3. Kell a francnak az a kiélt bálnatestű raccsoló riherongy
4. Soha nem lesz Laura a szetáp része, főleg hogy már nincs is szetáp
Pár rossz hírem van:
1. A világ minden fiagrája nem lesz elég már a mostani állapotodban
2. Most már akármit csinálsz buzi maradsz
3. Kell a francnak az a kiélt bálnatestű raccsoló riherongy
4. Soha nem lesz Laura a szetáp része, főleg hogy már nincs is szetáp
MaxPayne
(
x24)
Feb 20, 2023 07:18:59
x24)
Jo reggelt a melyen tisztelt tanszeki kollegaknak!
Hogy lesz ebbol melocsa es uj lakascsa, ha a pupos szegeden szatirkodik? Vegleg elengedte Ausztriat?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hogy lesz ebbol melocsa es uj lakascsa, ha a pupos szegeden szatirkodik? Vegleg elengedte Ausztriat?
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 20, 2023 07:37:37
x16)
100% hogy megpróbálnak valami dugást behazudni, a mindig igazat mondó gyagyás és a 0-24-ben hazudó, szart kavaró szegedi prosti, csak figyeljetek.
Nyilván ez csak Sodinak lenne érdeke, hogy arcoskodhasson a fórum előtt. Laura hírnevének igazából már tökmindegy, de ő is adhatja alá a lovat támogatásból, vagy azért mert nem fulladásos halált halna, ha 5 másodpercen belül nem hazudhat vagy nem kavarhat szart, vagy a trollok megtévesztése, átverése miatt, de még az is lehet, mert megsajnálta a remegő szájú, könyörgő tekintetű, magyányos, nyomorult rút alkoholistát, akin már a vak is látja, hogy nincs sok neki hátra.
Persze valóságban nyilván nem fog történni semmi. Egyrészt akármit is mondunk Lauráról, hogy kövér mrleg ronda, stb, azért mégis odajár fél Szeged, szóval tud válogatni a faszból, ha akar. Nincsen ráfanyalodva egy térdig lógó heréjű puha slagra. Másrészt ez utóbbi miatt is, ha nagy kegyesen Laura meg is nyitná a barlangot a végstádiumos nyomorult előtt, az csak egy remegve, izzadva, hetyetyézve előadott szerencsétlenkedés lenne a puha slag szánalmas gyömöszölésével egy doboznyi viagra után is, mivel retteg a nőktől és fosna a teljesítménykényszer miatt.
Egyetlen okunk lenne elhinni, ha videófelvétel is bizonyítaná az aktust. Ennek hiányában senki se higgyen el semmit, bármit is hazudnak. Ennek semmi akadálya nem lenne, hiszen Laura pavlovi reflexként készíti a felvételeket minden egyes férfiről, aki megfordul nála. Másrészt ha így is lenne, órákig térdet csapkodva hahotáznánk, ha láthatnánk, milyen az amikor sneci szerencsétlenkedik egy született pinással.
Szóval jó lesz ez! :)
Nyilván ez csak Sodinak lenne érdeke, hogy arcoskodhasson a fórum előtt. Laura hírnevének igazából már tökmindegy, de ő is adhatja alá a lovat támogatásból, vagy azért mert nem fulladásos halált halna, ha 5 másodpercen belül nem hazudhat vagy nem kavarhat szart, vagy a trollok megtévesztése, átverése miatt, de még az is lehet, mert megsajnálta a remegő szájú, könyörgő tekintetű, magyányos, nyomorult rút alkoholistát, akin már a vak is látja, hogy nincs sok neki hátra.
Persze valóságban nyilván nem fog történni semmi. Egyrészt akármit is mondunk Lauráról, hogy kövér mrleg ronda, stb, azért mégis odajár fél Szeged, szóval tud válogatni a faszból, ha akar. Nincsen ráfanyalodva egy térdig lógó heréjű puha slagra. Másrészt ez utóbbi miatt is, ha nagy kegyesen Laura meg is nyitná a barlangot a végstádiumos nyomorult előtt, az csak egy remegve, izzadva, hetyetyézve előadott szerencsétlenkedés lenne a puha slag szánalmas gyömöszölésével egy doboznyi viagra után is, mivel retteg a nőktől és fosna a teljesítménykényszer miatt.
Egyetlen okunk lenne elhinni, ha videófelvétel is bizonyítaná az aktust. Ennek hiányában senki se higgyen el semmit, bármit is hazudnak. Ennek semmi akadálya nem lenne, hiszen Laura pavlovi reflexként készíti a felvételeket minden egyes férfiről, aki megfordul nála. Másrészt ha így is lenne, órákig térdet csapkodva hahotáznánk, ha láthatnánk, milyen az amikor sneci szerencsétlenkedik egy született pinással.
Szóval jó lesz ez! :)
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 20, 2023 07:43:18
x8)
"agy azért mert nem fulladásos halált halna, ha 5 másodpercen belül nem hazudhat vagy nem kavarhat szart,"
Ezen nagyon röhögtem... :))))
"azért mégis odajár fél Szeged, szóval tud válogatni a faszból, ha akar. Nincsen ráfanyalodva egy térdig lógó heréjű puha slagra."
De pont az a lényeg amit írtál... nem a fasz a lényeg hanem a figyelem kurvulása annak a rút kövér kislánynak aki "volt korábban"
(bár a lauraleak fotók megforgatták a gyomromat rendesen)
Szóval inkább az a fontos hogy vele foglalkozzanak, nem hogy ki milyen jó csávó.
Amúgy mindkettő részére a shaját megoldás az a közös onlyfans lenne. :))))
"azért mégis odajár fél Szeged, szóval tud válogatni a faszból, ha akar. Nincsen ráfanyalodva egy térdig lógó heréjű puha slagra."
De pont az a lényeg amit írtál... nem a fasz a lényeg hanem a figyelem kurvulása annak a rút kövér kislánynak aki "volt korábban"
(bár a lauraleak fotók megforgatták a gyomromat rendesen)
Szóval inkább az a fontos hogy vele foglalkozzanak, nem hogy ki milyen jó csávó.
Amúgy mindkettő részére a shaját megoldás az a közös onlyfans lenne. :))))
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 20, 2023 07:52:46
x8)
A fehér négyzetekkel rendelkező troll szülőknek hoztam egy kifestőt amin egy random szegedi reggeli kompozíció látható, címe: Laura, Lilla és Endre reggeliznek.

EasybankosPedo
(
x23)
Feb 20, 2023 08:08:07
x23)
Gyagyás hívja koboldot.
Kobold : Az összes szám látszik, P Sodinak van beírva. :D
Gyagyás mi a "P" a kobold telefonjába?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
100 forintos kérdés
Feb 20, 2023 08:09:07
Gyagyás hívja koboldot.
P E D O F I L
Feb 20, 2023 08:09:07
Rumci
(
x2)
Feb 20, 2023 08:13:23
x2)
Eközben Szegeden...

endre te incel pedofil...laura nem kisgyerek hahó, hogy félkemény legyen a lasszófasz XD
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.

endre te incel pedofil...laura nem kisgyerek hahó, hogy félkemény legyen a lasszófasz XD
fantomgolyók
Feb 20, 2023 08:15:46
A fehér négyzetekkel rendelkező troll szülőknek hoztam egy kifestőt amin egy random szegedi reggeli kompozíció látható, címe: Laura, Lilla és Endre reggeliznek.
Na, na, na! Azért a Gézát ne csúfoljuk ilyen anorexiás testtel, ha kérhetem!
Feb 20, 2023 08:15:46
Tejbegríz Gecivel
Feb 20, 2023 08:23:09
100% hogy megpróbálnak valami dugást behazudni, a mindig igazat mondó gyagyás és a 0-24-ben hazudó, szart kavaró szegedi prosti, csak figyeljetek.
Egyébként a világ legjobb nőjét is kúrhatná, akkor is csak röhögnénk rajta, mert az sem tudná már semmissé tenni azt, hogy hónapokig egy büdös, befordított faszú hajléktalan férfit baszott.
Feb 20, 2023 08:23:09
Mitokondrium
(
x7)
Feb 20, 2023 08:32:34
x7)
Endre, itt állsz a saját megoldás küszöbén! Pár apró változtatás és minden vágyad teljesülhet. Laura megsajnált téged, beengedett a lakásába, ez már fél siker. Csak arra kell ügyelned, hogy ne menjen félre a kapcsolatotok. A trollok láthatóan arra akarnak rávenni, hogy szerelmi kapcsolattal próbálkozz, de ne dőlj be nekik, csak a károdra válnak!
Itt a lehetőség az új Vera nénire! Gondolj csak bele, ha jól kevered a kártyát, életed végéig lakhatsz Lauránál a kisszobában! Ha eléggé megsajnálja a jobb sorsra érdemes végstádiumú alkoholistát, hagyja, hogy ott maradj állandóra. Onnantól pedig stresszmentes nyugiban élhetsz. Ellát mindennel, enni úgysem tudsz már, piából is egyre kevesebb kell, ahogy lassan zsugorodik a májacska. Berendezhetnél egy stúdiót a kisszobában, onnan lájvolhatnál, illetve ha kuncsaft jönne, te készítenéd róla a komprommittáló videókat! Az egészet fölfoghatnád úgy, hogy dolgozol, csak nem pénzben fizetnek, hanem koszt-kvártélyban és szerb csempészvodkában.
Itt a lehetőség az új Vera nénire! Gondolj csak bele, ha jól kevered a kártyát, életed végéig lakhatsz Lauránál a kisszobában! Ha eléggé megsajnálja a jobb sorsra érdemes végstádiumú alkoholistát, hagyja, hogy ott maradj állandóra. Onnantól pedig stresszmentes nyugiban élhetsz. Ellát mindennel, enni úgysem tudsz már, piából is egyre kevesebb kell, ahogy lassan zsugorodik a májacska. Berendezhetnél egy stúdiót a kisszobában, onnan lájvolhatnál, illetve ha kuncsaft jönne, te készítenéd róla a komprommittáló videókat! Az egészet fölfoghatnád úgy, hogy dolgozol, csak nem pénzben fizetnek, hanem koszt-kvártélyban és szerb csempészvodkában.
Klohek
(
x12)
Feb 20, 2023 08:33:48
x12)
Eközben Szegeden...
Bocsánat...elnézést,,, de endre nem az a disznó, aki lábat nyal, és basszák hátulról?..xd
sörtötbontok
(
x8)
Feb 20, 2023 08:43:24
x8)
Endre! Ne mondd, hogy nem vettél fel 1 millió fütyi providentet, hogy kisegítsd a fekélyespöcsű lotyóját! Hát milyen férfi vagy?
balek
(
x10)
Feb 20, 2023 08:55:25
x10)
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 20, 2023 08:56:16
x6)
Endre, sikerült KEMÉNY pitont produkálni, vagy a Laura volt a hibás, mert nem volt elég türelmes?
Te impotens nyomorult :D
Te impotens nyomorult :D
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 20, 2023 08:57:51
x16)
Ebből is látszik az autista retardsága. Amikor Berlinben volt millió fütyivel, de még Ausztriában is a kistérségi Hulk Hogan-nel való megismerkedése előtt, egyre-másra baszhatta volna a fullos csajokat. Agyba-főbe prostizhatta volna magát, és még ha az "úty fogok meghajni, hoty pjostihoz nyem nyúltam" elv fenn is áll (miközben ebben is szájba fosta magát, hiszen ott volt a cseh happy ending masszőr néni, aki csak dupla pénzért volt hajlandó fintorgó arccal az ujjai közé csippenteni a halszagú angolnát, a swingeres orosz prosti, meg Tibi úgy tokkal-vonóval), de bármikor lemegy egy szórakozóhelyre vagy pubba, lerakja a lehető legdrágább piát az egyedül ücsörgő csaj elé, és reméli hogy ennyi elég a figyelem felkeltéséhez, és beszélgetni nem (nagyon) kell.
Ennyi elég lett volna a buzidémon elleni (meg a trollok előtti) kétségbeesett magamutogatáshoz, de még ehhez is lúzer balfasz volt. Ugyanezt megcsinálhatta volna kedvesen mosolygó berlini bácsiknak is, ha igazán magát akarta volna adni, de sneci komplett élete egy infinity war a buzidémon ellen. Vicces módon ez még a Tibis időszakra is igaz, még ott is próbálta dadogva kimagyarázni a buziságát, pedig az már tényleg mindennek a teteje.
Értetlen
(
x1)
Feb 20, 2023 09:02:03
x1)
Endre ne felejts el: trashvod.com/w/wbuPXmmQLm1ZnNaATGqFP1?start=2m54s
Mikbe vagy? Ez csak színészkedés, scripted reality
Mitokondrium
(
x7)
Feb 20, 2023 09:02:10
x7)
Bréking! Bréking! Kuncsaftnak álcázott kémeink elhelyeztek egy rejtett kamerát a szegedi bűnbarlangban és sikerült lefényképezni Sodit és Laurát a tudtuk nélkül:

Egy, a NASA által biztosított temporális torzító teleobjektívvel sikerült visszamenni az időben és készíteni pár lesifotót arról az éjszakáról, amikor Gammer Bandi vendégeskedett ott egy közeli barátjával:

Egy, a NASA által biztosított temporális torzító teleobjektívvel sikerült visszamenni az időben és készíteni pár lesifotót arról az éjszakáról, amikor Gammer Bandi vendégeskedett ott egy közeli barátjával:
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 20, 2023 09:03:00
x16)
"agy azért mert nem fulladásos halált halna, ha 5 másodpercen belül nem hazudhat vagy nem kavarhat szart,"
Asszem a legelső Driver játékban (emlékszik még valaki rá?), de talán valamelyik GTA-ban is volt olyan küldetés, hogy legalább 40 mérfölddel kell hajtani a kocsit, tökön-paszulyon keresztül, mert ha az alá mész, felrobbansz.
Na Lauránál is így van. Ha eltelne úgy 5 másodperc, hogy nem hazudott, kiguvadt szemekkel, szederjes arccal, hörögve zuhanna a földre.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 20, 2023 09:03:30
x7)
Offtopic, de a Fifi tényleg kiválóan működik, emelem kipám a fórum előtt!
Trollul Madár
(
x15)
Feb 20, 2023 09:07:14
x15)
Laura!
Ha a Bandi égethetett kábelt a garzonban akkor Endre hokizhat a lábadra?
Szteppen
(
x3)
Feb 20, 2023 09:12:01
x3)
Agyba-főbe prostizhatta volna magát, és még ha az "úty fogok meghajni, hoty pjostihoz nyem nyúltam" elv fenn is áll (miközben ebben is szájba fosta magát, hiszen ott volt a cseh happy ending masszőr néni, aki csak dupla pénzért volt hajlandó fintorgó arccal az ujjai közé csippenteni a halszagú angolnát, a swingeres orosz prosti, meg Tibi úgy tokkal-vonóval),
Arra azt mondta, hogy egészségügyi beavatkozás volt és ezért nem ellenkezik a keresztény elveivel. Szóval ő nem a szexért fizetett :D Autilogika
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 20, 2023 09:12:30
x39)
Laura!
Csak ha eszméletlen.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 20, 2023 09:15:12
x7)
Úgy kell megközelíteni a kérdést, ahogy Charlie Sheen tette. Egyszer kérdezték tőle, hogy nem égő, hogy szexért fizet nőknek? Mire szemrebbenés nélkül válaszolta, hogy ő nem a szexért fizet, hanem hogy reggel hazamenjenek. Endre is így kéne hogy magyarázza, nem a szexért fizet, hanem hogy ne akadályozzák a sikeres videós/programozó karrierjét a nők.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 20, 2023 09:18:20
x15)
Endre!
Most is Keresztény, konzervatív értékrend szerint próbálsz majd berendezkedni?
Most is Keresztény, konzervatív értékrend szerint próbálsz majd berendezkedni?
halászlé
(
x24)
Feb 20, 2023 09:23:27
x24)
hallod púpom Privát Szabinál hétfő reggel 230 néző, mind fizetős tag...neked mikor lesz ilyen?
Ásó27
(
x68)
Feb 20, 2023 09:24:27
x68)
Nevetni fogtok, de már tegnap elkezdte a hazudozást, hogy lefeküdt a narancsbőrössel:
Mifaaaaaaaaaaaan
Mitokondrium
(
x7)
Feb 20, 2023 09:27:36
x7)
Nevetni fogtok, de már tegnap elkezdte a hazudozást, hogy lefeküdt a narancsbőrössel:
Endre, csacsi öreg pedofil! Senki sem hiszi el neked, hogy megdugtál egy született nőt. Köztudomású, hogy impotens vagy, akárhány Viagrával is éppen csak félkeményre tudod fújni a krinolint. Az is ismert mindenki előtt, hogy amúgy a nők cseppet sem érdekelnek, leginkább kisgyerekekre izgulsz, a harmincas nőktől rettegsz.
Jonciii
(
x8)
Feb 20, 2023 09:27:55
x8)
Bár úgy lenne, lerohadna a halott pitonsz. De az is lehet, hogy csak ráverte az ájult Lóra combjára
Trollul Madár
(
x15)
Feb 20, 2023 09:28:49
x15)
linziasztal01
(
x77)
Feb 20, 2023 09:31:45
x77)
Előtte 50 percet ült vörös fejjel a kanapé sarkán fórumozva, majd drogozott kicsit és tágult malacszemekkel kérdezte, hogy van e Szegeden korhatár nélküli koedukált nudigőz.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 20, 2023 09:32:02
x4)
Endre kezd már a fekély kialakulni a halott faszodon?
linziasztal01
(
x77)
Feb 20, 2023 09:32:35
x77)
Szegedi 20 év körüli csajokkal... hetyetye.. :D
horgász
(
x10)
Feb 20, 2023 09:34:48
x10)
Bár nyilvánvaló, hogy hazudik a retardált pedofil buzi, ennek ellenére menjünk bele mégis:
És akkor mi van ha nem?
Amelyik malacot a cickány baszogatta, azt szó szerint a világon bárki baszogathatja. Bármilyen csöves félállat. Mi lenne akkor a nagy dicsőség púpos? Hogy valamit szabadott neked is, amit bárki másnak?
Ez még hergelésnek is harmatgyenge.
Inkább kötnéd fel az egynadrágodat, mert most virágzik majd csak ki igazán a faszerdő. De nyilván nem is te lennél, ha nem ilyen koca-hazugzásokkal foglalkoznál.
Ez vagy te.
Egy incel pedofil bűzülgő nagy rakás szar.
Életképtelen, élősködő, segghülye buzi.
Rajtad semmi sem segítene, csak a tisztítótűz, ha végre valaki lángba borítana.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
És akkor mi van ha nem?
Amelyik malacot a cickány baszogatta, azt szó szerint a világon bárki baszogathatja. Bármilyen csöves félállat. Mi lenne akkor a nagy dicsőség púpos? Hogy valamit szabadott neked is, amit bárki másnak?
Ez még hergelésnek is harmatgyenge.
Inkább kötnéd fel az egynadrágodat, mert most virágzik majd csak ki igazán a faszerdő. De nyilván nem is te lennél, ha nem ilyen koca-hazugzásokkal foglalkoznál.
Ez vagy te.
Egy incel pedofil bűzülgő nagy rakás szar.
Életképtelen, élősködő, segghülye buzi.
Rajtad semmi sem segítene, csak a tisztítótűz, ha végre valaki lángba borítana.
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 20, 2023 09:38:12
x3)
Megkapott egy olyan férfit akit mindenki megbaszhat ,most megkapott egy olyan nőt akit mindenki megbaszhat ? Sneci biztos,hogy még nem vagy nemibeteg ?
Kötőjel
(
x12)
Feb 20, 2023 09:39:47
x12)
a keresztYény konzervatív vadászbika azzal henceg a trolljai előtt, hogy megbaszott egy prostituáltat. a trolloknak savanyú lett a szőlő. a trolloknak. a szőlő. bizony.
vérdíj target nr. 1
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 20, 2023 09:41:00
x6)
a keresztYény konzervatív vadászbika azzal henceg a trolljai előtt, hogy megbaszott egy prostituáltat. a trolloknak savanyú lett a szőlő. a trolloknak. a szőlő. bizony.
Irigykedsz, troll?
Hahó
(
x136)
Feb 20, 2023 09:42:21
x136)
Pont annyira baszta meg laurát, mint az orosz csajt a berlini szvingerben. Semennyire.
A fikás csak tiborral baszott.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 20, 2023 09:43:08
x10)
Szuperheterokent mostmar olyan szexualis tevekenysegek mint a csokolozas, szopas es nyalas sem szamitanak bunnek. Ugyebar.
Kakaspina
(
x24)
x24)
Top kek sodrák, eddig is meg voltam győződve arról, hogy HIV+ vagy, de most már bizonyosan ki is lehet ezt jelenteni.
Ásó27
(
x68)
Feb 20, 2023 09:43:30
x68)

linzi fapóleon
(
x8)
Feb 20, 2023 09:43:35
x8)
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 20, 2023 09:46:29
x4)
geciiii :) nagyon röhögök:
trashvod.com/w/r9D6xaygtzGQrvaDsiowTP
Hahó
(
x136)
Feb 20, 2023 09:46:53
x136)
geciiii :) nagyon röhögök:
Fikás amíg nem teszel fel ilyen videót addig senki nem hiszi el a laurakúrást.
Hahó
(
x136)
Feb 20, 2023 09:48:21
x136)
Gémer tokni.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 20, 2023 09:49:22
x3)
Laura is púpos?
Minden O és K
Mitokondrium
(
x7)
Feb 20, 2023 09:51:09
x7)
Büszke is vagy rá Endre, hogy egy nincstelen szar vagy? Ember, az általad lenézett pizzafutártól milliókat tudott kicsalni a nő, és ha kedve szottyan, ajándékot vesz neki. Tőled meg legföljebb a szetáp maradványait lehetne elvenni, ajándékként meg egy dönerre se futja a saját pénzedből.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 20, 2023 09:51:15
x4)
Májasom azért remélem Lilla is kapott egy patront, ha már ő a szebb
Trollul Madár
(
x15)
Feb 20, 2023 09:52:40
x15)
Visszafogjuk sírni még a Tranyós loopokat! :(
Ásó27
(
x68)
Feb 20, 2023 09:53:26
x68)
onlyfans lesz Laurával Endre? Lehet, hogy több lenne az előfizető, ha nincs ott egy púpos gnóm. Bár ki tudja...
Mifaaaaaaaaaaaan
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 20, 2023 09:53:46
x6)
Pont annyira baszta meg laurát, mint az orosz csajt a berlini szvingerben. Semennyire.
Hahó
(
x136)
Feb 20, 2023 09:55:54
x136)
Trollul Madár
(
x15)
Feb 20, 2023 09:56:18
x15)
onlyfans lesz Laurával Endre? Lehet, hogy több lenne az előfizető, ha nincs ott egy púpos gnóm. Bár ki tudja...
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 20, 2023 09:56:23
x6)
Hahó
(
x136)
Feb 20, 2023 09:58:05
x136)
Na bazmeg már le is szedték.
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 20, 2023 09:58:08
x3)
Feb 20, 2023 09:58:08
Visszafogjuk sírni még a Tranyós loopokat! :(
Nem biztos, szerintem ez sokkal jobb lesz :D Feb 20, 2023 09:58:08
halászlé
(
x24)
Feb 20, 2023 09:58:09
x24)
hopp, mán el is tűnt a videjó...vajh kinek nyem tetszett? :o)))
linziasztal01
(
x77)
Feb 20, 2023 09:59:43
x77)
Vajon ki?:)))
halászlé
(
x24)
Feb 20, 2023 10:00:26
x24)
púpom, pisztos fagyok benne, rólad olyan anyag fog most készülni, hogy még mosogatónak sem kellesz majd sehova :o)))
trolléga
(
x30)
Feb 20, 2023 10:00:27
x30)
Kettős megtermékenyülés lesz. Púpos-fekélyesfarkú kiméra ikrek.
Endre! Nehogy sex tape leak legyen rólad, a kurva anyád! Inkább elhisszük hogy megbasztad a nemibeteg csatakancát. Csak ezt nenene ezt tényleg ne.
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 20, 2023 10:00:36
x3)
Viktort dobta , Gammert dobta és még több ezer férfit, pont Snecit ne dobná ki ? :)
mifaaan
(
x1)
Feb 20, 2023 10:00:55
x1)
Valaki lementette véletlenül treshvodra? *pr*
Maffiózó
(
x1)
Feb 20, 2023 10:01:23
x1)
Endre mi a terv?
Azért basztok mert akkor nem kell egymásra vallani?
Lilával mi lesz?
Elrejtitek a veszprémi állatkert vízilóvai közé? Vagy a leakelt "pornó"videó a biszonyíték, hogy vele is kúrt a narancsliget?
Gammer meg haragban áll Laulával ezért nem kellene figyelembe venni a vallomását?
Ütyfédeset játszol megint? Rószára emlékszel ugye, abból is mi lett.
Tisztázni kellene ezt hamar mert sarjadnak a fák a faszerdőben :D És ezzel szerintem még Benke Tibor is egyetért :DD
Azért basztok mert akkor nem kell egymásra vallani?
Lilával mi lesz?
Elrejtitek a veszprémi állatkert vízilóvai közé? Vagy a leakelt "pornó"videó a biszonyíték, hogy vele is kúrt a narancsliget?
Gammer meg haragban áll Laulával ezért nem kellene figyelembe venni a vallomását?
Ütyfédeset játszol megint? Rószára emlékszel ugye, abból is mi lett.
Tisztázni kellene ezt hamar mert sarjadnak a fák a faszerdőben :D És ezzel szerintem még Benke Tibor is egyetért :DD
halászlé
(
x24)
Feb 20, 2023 10:02:03
x24)
halászlé
(
x24)
Feb 20, 2023 10:03:05
x24)
Viktort dobta , Gammert dobta és még több ezer férfit, pont Snecit ne dobná ki ? :)
snecinek nem kell szex, csak stresszmentes nyugi...de ha még valami haszna lenne, mondjuk főz meg takarít...meg is érteném...de egy 41 éves csecsemő...
drognyomozó
Feb 20, 2023 10:04:56
micsoda nő ez a drogos dagadt lotyó laura, gammer cigány beleélvezett sodi kókadtfaszú impotens elmebeteg próbálkozik micsoda dicső lét :)
kaffka tibi bejelentette, hogy itt vannak drogok!
Feb 20, 2023 10:04:56
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 20, 2023 10:06:59
x2)
Ha a büdös korcs csak ötöd annyit foglalkozna a saját ügyeivel, mint másokéval, akkor már vissza lett volna törlesztve az adósság egy jelentős része, megtanult volna junior szinten kódolni és így meg kell szobanövénykedni meg foshni a kibaszáscsától, valamint meglenne neki youtubeon az a minimális income, ami talán fedezné a visszafizetendő kamatokat.
Neked erről mi a véleményed Endre?
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Neked erről mi a véleményed Endre?
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 20, 2023 10:08:22
x3)
Feb 20, 2023 10:08:22
Laura sajnos nem fogja sokáig bírni Snecivel , bármennyire is figyelemkurva, pedig vicces lenne ! Remélem figyelmezteti Sneci, hogy napokon belül elkezdik majd a trollok a szórólapozást ,plakátolást , Laura tarifája is csökkenni fog így! Feb 20, 2023 10:08:22
Ásó27
(
x68)
Feb 20, 2023 10:09:23
x68)
hopp, mán el is tűnt a videjó...vajh kinek nyem tetszett? :o)))
kell egy trashvod vod
mévagyilyen
Feb 20, 2023 10:09:57
Ahogy egyre több dolog kerül fel Májasról a TrashVOD-ra, (aztán nagyon gyorsan le) egyre biztosabb vagyok benne, hogy ugyanolyan trash mint Laura vagy bármelyik másik.
Feb 20, 2023 10:09:57
halászlé
(
x24)
Feb 20, 2023 10:10:26
x24)
kell egy trashvod vod
szerintem innentől kezdve érthető egyesek vergődése a fórumon....:o))
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 20, 2023 10:13:06
x3)
Tibi lájvozzál már be ! Beszélj az érzéseidről!Arra most kíváncsi lennék!Még nem 100%,hogy elvesztetted az ATM-edet!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 20, 2023 10:13:28
x47)
Mi volt a videón?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mellesleg teljesen lényegtelen, hogy hol bujkálsz. Teljesen lényegtelen mert a cél, hogy úgy bujkálj mint amit Andinak kívántad.