Endre!
Ha már Merci kibaszta a robotporszívót akkor találtam egy nekedvalót!

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Jaja, sokan rogton Gyagya partjan lennenek, hogy megerdemelte Lyudka, itthon egy tok egyertelmu helyzetben is tomegek allnak be a bantalmazo moge
Szerintem addigra mar reg kiszortak, de igy lehuzhattak rola meg egy bort.
A VV-ban meg miket elneztek, hogy kezeltek az ugyet
Itt hosszú ideig az volt a szokás, hogy az efféle nézetkülönbségeket magunkban tartottuk. Mindenki beírta azt, amivel ő (és az ő oldala) szívatta a gyagyást, aki pedig nem értett egyet vele, az átugrotta a bejegyzést vagy elszórakozott azon, hogy még a nem általa képviselt szemszögből is katasztrófa, amit torttel művel.
Emiatt lett a fórum a magyar társadalom egyetlen olyan pontja, ahol mindenféle világnézetű ember közös asztalhoz tud „ülni” és utálni a pedofil korcsot. Mert a recskást minden oldal utálja.
Maradjon meg ez a kultúra. Nem itt kell világnézeti vitákat folytatni. Itt mindenki indexzsidó, csak egyetlen cseppje az arctalan (na jó, szobafestő és rmáté arcú) masszának, aminek a korcs lát minket.
Semmi baj nem lenne azzal, hogy buzi, ha nem egy olyan exnáciról lenne szó, aki nem hogy nem tagadta meg a hitét, de még mindig egyszerre beszél arról, hogy nem támogatja az LMBTQ-lobbit, miközben a nemek forradalmával érvel amellett, hogy egy csöves tranyóra csorgatja a nyálát.
Az sem mellékes, hogy a tranyó igencsak messze van a bolgár jeti által kedvelt shemale műfaj szinte bármelyik képviselőjétől. Ő ránézésre is egy férfi, akinek levágták golyóit, plusz csöves, plusz alkoholista, plusz egy agresszív, hazudozó elmebeteg.
Ez a baj vele, nem a szexuális irányultsága. Ezért van neki saját trollfóruma és nem Nádasdynak vagy Alföldinek.
Egy kommentelőtársamnak büszkén elküldtem a kommentem, és most azt állítja, hogy bolgár jeti igazából nem szereti a shemale-eket. Ebben az esetben tőle elnézést kérek :D
Köszönöm. Részemről így is marad.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Emlegtette a tranyó, a szerdai napot.
Lehet nem engedi haza az öregasszonya :DDD
Ezért jár kanosszát, Szeged, Bécs, Parád térségben :DDD
Fifi!
Nincs pénz és ugyanúgy nem viselnek el, sehol, mint a két hugyos-szaros csövest.
Most megvan helyed? 3 csöves egy rakáson üvöltözik és iszik :DDD
Eljutottál a célba, csak elbasztad, mert a keletinél jobbra fordultál, ball helyett és a Mátrában kötöttél ki :DDD
Szép votl fifi!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Véletlenül pluszt nyomtam, péküljünk ki, kérlek!
jutka beengedte volna? nemhinném de nemrossz ötlet
jó ötlet! nem feltétlenül nem a tranyó bújtatja a patkányt, Golda azért nem nézte jó szemmel a reggeli työrike-keserke kombót. aki arra jár ejthetne egy parádi szafarit.
Én is erre gondoltam.
Endrének több mint 50 000 000 gémespénze van csak a zsidók megkárosították egy "|" jellel és így a "+"-ból "-" lett, de amúgy faszság van.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ez teljesen így van, és a mai „vita” csak egy apropó volt. Most volt idő és lehetőség leírni, hogy tartsunk már inkább a régi irányba, természetesen ne csak ebben a kérdésben.
Mostanában már állandóak a beszólogatások és besértődések, a bármilyen kérdésben igazukat védő (nem érvelő, hanem vagdalkozó) hőbörgések és a kötözködésnek teret adó énblogok. Ilyenek itt nem voltak, és részben emiatt volt élvezet olvasni a snecológiát 10+ éve.
Ezek a joggal ekézett viselkedésminták mind ugyanarra mentek vissza: az újak nem tudják, hogy itt mindenki a saját világnézetével szabadon utálhatja a korcsot, és nem állunk bele a másikba. Sőt, nem adunk felesleges támadófelületet, hogy valakinek kedve legyen belénk állni. Tudjuk, hogy a vitahegyek egy beszólással és 30 válasszal generálódnak.
Viszont azt is látni kell, hogy ez egy teljesen unikális közösségi szerveződés, a fórumok/fb csoportok általában nem így működnek, hanem az van, hogy a tagok (és főleg az egymást irl ismerők) összevesznek, a moderátorok beleszólnak, a csoport szétszakad, széthullik, kipusztul.
Ezért fontos elmondani a fiatalabbaknak, hogy a fórum nem ilyen. Régen éveket lurkoltak a trollok, mire előjöttek a fórumon és addig megtanulták az íratlan szabályokat. Most kénytelenek vagyunk megfogalmazni őket, hogy segítsük a fiatalok integrációját.
igazi román maga broni prof, félévenként átáll az egyik vagy másik oldalra!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Ehhez az kellene feltételezni, hogy a tranyó bármilyen okból törődne a korccsal, holott a tapasztalat azt mutatja, hogy soha egyetlen falatot nem osztott meg a fikással, sőt, amikor pénze volt, mindig elmenekült tőle. És akkor még nem számoltunk Jutkával, aki nem felejti el, hogy a korcs miatt többször is az utcán hagyta a faszpinás.
Szerintem inkább Púpszászon van, max. megint készül hétvégére Ms Herpeszhez.
1-2 napra lehet áthívják, kell a költőpénz hétvégére. aztán kiadják az útját, mehet vissza púpszászra.
vérdíj target nr. 1
ez ebben a formában nem igaz uram.
Valami közelebbi van a közgyűlésről esetleg, itt rádiócsendben? :D
Csak elmélet.
A korcs behazudta magát a csövesekhez.
Ahogy szokta.
Alap felállás, hogy nem viselik el, csak pénzért.
Most nincs pénz.
Viszont a korcs előadja, hogy segít az eladásban, papírozásban, ingatlanossal...
Lényegében bármit képes mondani, a mániákus barom.
Lyudga lehet már megint Józsival van, Tibi meg a Púpossal.
Valamelyik lájvban Lyuci ordította, hogy Tibi senkit nem tilt le, csak Jóskát, hogy ne tudjon vele beszélni... :D
Ezek szerelmetes, érzelmes emberek, annál jobban szeretik egymást, minél jobban sikerül a fejberúgás.
Még börtönben, kicsit megnyújtották az idejét.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Szerintem totális tévedesben, ha azt hiszed itt a fórumon lehet ártani az autipajzsnak (vö: nem basznám meg, tehát nem vagyok ratyi).
Csak örül, hogy olyan témán rugózol, amiben otthon érzi magát.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
a manóba!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen módon nem is. De azt többször leírta és elmondta, hogy órákig kell nyugtatnia magát 5 per fórumozás után. haha
Endre!
Beszéljönk az adósságokról!
Állítólag, most nagyon benne vagy a témában.
A Trolloknak nincs - 50 000 000 folyamatosan növekvő tartozásuk! :)
Amúgy meg nincs kedved kitenni az excelt azt is annyira szereted nyomkodni, vagy már besavanyodott vén fasz lett asodi és nem jön együtt nevetni a komment haverokkal?
Nekem nem adja. Minek menne oda, ha nem verheti rá a cicára a pitont, nem loopolhat neki 0-24 vagy nem lájvolhat vele. Jutka miatt ez egyiket sem lehet. A korcsnak nem hiányzik a tranyó, ahogy egy normális embernek hiányozna az exe. Szerintem igazat mondott, mikor azt mondta, hogy esze ágában sincs odatolni az orrát.
Csak Luxus kondiét !
Látszik, hogy nem ismered az exem!!
:D
elment baszni
Úristen, ennél nagyobb retardságokat rég olvastam ezen a fórumon.
A Nemek forradalma LMBTQ propaganda filmnél megállt volna nálam a dolog, gondoltam utána járok mire is mondja a fikazabáló, hogy Ő heteró. Csak közben voltak akik itt magukra vették érdekes módon, volt aki szerint egy normális hetero ember csak mosolyog a buziságon (Hát én nem tudom ilyet még nem láttam :D ) meg volt aki szerint náci vagyok meg olyan is aki védi a melegeket de burkoltan buzizással akar beoltani.. Közben hótra leszarom az egész témát nekem csak annyi volt a lényeg hogy a pedofil minél többször elolvassa a valóságot :D
Alapból neki is címeztem, nekem itt senkivel problémám nem volt aki magára vette azt sajnálom. Nem akartam megbántani a homoszexuális közösséget vagy a homoszexualitást pártoló közösséget. Egyiket sem.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Remélem, hogy így van.
Ember, itt a kutyát nem érdekli ki buzi, akármi (trolibusz).
Itt,a retardokkal, csalókkal stb.-vel foglalkozunk.
Nem attól szar mert éppen buzi, hanem attól, hogy retard, pedofil, csaló, gyilkos... kinek mi a sorrend... látod el is bújik mögé...
(csak kibertámadás), hetyetye...
Mosakodni meg pláne nem kell.
Kinek?
Ne legyél trash...
Ne, pedofilkodjál, csaljál lopjál,dílerkedjél stb.,
legyél EMBER, azt jól van.
Amitől csaucseszku is volt...
Miért, Endre kitől? Tibikétől nyilván...
edzett férfi volt!!!!!!!!!!!!!
vagy rgl-től.
Nem foglalkozunk vele, hogy ki buzi és ki nem? meg ki pedofil és ki nem? :D Olvastál már itt kommenteket a fórumon? Minden második mondatban benne van vagy a pedofil vagy a buzi szó :D Te miről beszélsz? Most állapodtunk meg, hogy nem egymással veszekszünk. Másodszorra zárom le. Akkor most ki a trash?
Ráadásul most te vagy már a harmadik aki kijelenti hogy ezzel nem szabad itt foglalkozni. Sodinak szerintem most emeltetek megdönthetetlen várat az egója köré, hogy vele semmi baj nincs. :D
ascitec leírta, hogy mindenki a maga módján csinálja. Egyetértettem, már a legelső kommentem a gyagyásnak címeztem és senki másnak. Most hány ember ír még nekem ilyen baromságokat?
Még mindig nem érted...
Te nem érted. A gyagyásnak címeztem egy kommentet és azóta percenként leírja valaki hogy nincs baj azzal ha valaki buzi meg nem azzal foglalkozunk ha valaki pedofil.
De én ezzel foglalkoztam és nem veletek meg nem a kommentelőkkel hanem egyenesen a gyagyással. Én senki mást nem akartam megbántani. Ez nem mosakodás hanem kulturáltan leírtam, akár bocsánatkérésnek is vehetitek. Nem a homoszexuális érdekképviselettel szerettem volna vitázni.
Viszon ez hogy 4 kommentenként leírja valaki hogy nincs baj a buzikkal attól független van-e vagy nincs ez erősíti a retardált gyagyást. Ennyit írok
Te nem érted. Én lezártam.
Meg könnyű halála.
Ott is a biztosra mentetek...
kubában él, hitlerrrel.
Én is.
Tessék?
Ha már Hitler.
youtu.be/O_v1mwK5vl0
A professzor úr mit gondol a néhai Seth Putnam munkásságáról?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Elnézést-bocsánat, kérdezhetek valamit?
Hol van a gyagyás?
Legutolsó lájfban mondta tibor, hogy szerdán Pestre utaznak Jucussal.
A bankok, az AMS és az édesanyja szorításában.
ez lesz az esküvői bevonulóm.
Akkor megint hazudott. 16-án még volt lájv a lilafalúból. A korcs 17-én (pénteken) jött Gémeskútországba (Szegedre), aznaptól már nem láttuk a luxuslakást.
yup,hazudott
de ettol fuggetlenul szerintem pupszaszon van a pedofil
Szerintem is minden erre utal. Egész nap Goldának loopol, amikor pedig az öregasszony lekoptatja, tovább ajvékol Ms Herpesznek vagy Gézának.
Prof!
Nagy szerencséje van, hogy Barbinak a remek testi adottságai mellett ilyen remek zenei ízlése is van!
Ameddig egy eurocentet kinéz belőle, nem számít az időjárás, vissza fog menni.
Mondjuk nekünk ez nem baj, sőt... :)
Nagyjából másfél éve ismerik egymást, de több kárt okozott Púpnak, mint akárki és bárki... :))
ez így fan; jelenleg ő legnagyobb trollja a púpnak; ha kapcsolatban maradnak, semmi esélye sem lesz taplra állni - szerencsére...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
gg allint hallgat legtöbbet!!!!!!!!!!!!!!!!
anutája nem engedi liveozni a kicsfiját
Az biztos nem ezek után a full lényegtelen rizsák után történik, amiket egyébként el sem olvas.
És nem sodinak hívják bazdmeg emberek, hanem gyagyásnak, fikásnak, pedofilnak, púposnak, snecinek, endrének, recskaboynak, stb.
Majd akkor menjetek rá az "autipajzs áttörésre", ha az egypontnulla megy, hogy nem sodinak hívjuk.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
külön kategótriát kaptam, nszksz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az endrét "szereti" a lejobban
ha, jól tudom.?
:)
Többszáz éve....
vlad tepes vok, hogy jöttél rá??????????????
Oszama megint kamuzott akkor,mert február 13.án még nagyban nyomta a játékot a lila kotorékból a gyagyás,de még február 16.án is belájvozott az albiból. Február 17.én hagyhatta el a lakást “végleg”, mert akkor járkált a kondihoz meg a raktárhoz.
Oszamának se hiszem el egyetlen szavát sem,már többször falazott a gyagyásnak.
Tiszafaszomban kinyílt egy süteményfoltos kockásfüzet és felizzott a Trollexcel.
Lé, biztos vagyok benne, hogy kapcsolatban vannak. :)
Mind a két elbaszott emberutánzat azt hiszi, hogy átverték a trollokat, pedig csak kávéval a kezünkben nézzük a vergődésük. :)
José Luis Sodrente
Feb 24, 2023 13:30:28
Te kivered nekem, én kiverem neked, csak hogy oldjuk a feszültséget! Masztiparti! Csak beteszem a faszom a faszodba, de semmi buzulás!!!
Buzulás az nuku!!!
Buzulás az nuku!!!
Feb 24, 2023 13:30:28
Trollul Madár
(
x15)
Feb 24, 2023 13:30:45
x15)
azt már kibaszta merga...
Endre!
Ha már Merci kibaszta a robotporszívót akkor találtam egy nekedvalót!

SyntaxError
(
x24)
Feb 24, 2023 13:33:10
x24)
Endre! Mekkora a baj? A sörhöz még odaférsz?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Értetlen
(
x1)
Feb 24, 2023 13:36:17
x1)
Szerintem Magyarországon nyugodtan mehet a pedofil-tranyókúró vonal is.
Itthon kormányzati szinten is nyomják a propagandát, míg a nőverés, alkoholizmus nemzeti sport. Arra csak a cégek harapnak jobban, nem az újszász-mordori fáklyás lincselő tömeg.
Itthon kormányzati szinten is nyomják a propagandát, míg a nőverés, alkoholizmus nemzeti sport. Arra csak a cégek harapnak jobban, nem az újszász-mordori fáklyás lincselő tömeg.
Jaja, sokan rogton Gyagya partjan lennenek, hogy megerdemelte Lyudka, itthon egy tok egyertelmu helyzetben is tomegek allnak be a bantalmazo moge
Értetlen
(
x1)
Feb 24, 2023 13:38:08
x1)
Igaz, de azért a Tibort rövid úton cancelolták, miután evidencia került bemutatásra a Varangy pofánveréséről.
Szerintem addigra mar reg kiszortak, de igy lehuzhattak rola meg egy bort.
A VV-ban meg miket elneztek, hogy kezeltek az ugyet
ascites
(
x57)
Feb 24, 2023 13:49:48
x57)
Csak azokat triggereli, akik bizonytalanok magukban, akiket ez a téma tudatalattiban izgat. Nem kicsit.
Nem tudom mi ez a nagy buzivédelem itt :D Többet erősitettetek az autipajzson most mint amit egy hónap alatt romboltunk. Lassan azt fogja hinni hogy itt befogadjátok baszki. Beszarás
Itt hosszú ideig az volt a szokás, hogy az efféle nézetkülönbségeket magunkban tartottuk. Mindenki beírta azt, amivel ő (és az ő oldala) szívatta a gyagyást, aki pedig nem értett egyet vele, az átugrotta a bejegyzést vagy elszórakozott azon, hogy még a nem általa képviselt szemszögből is katasztrófa, amit torttel művel.
Emiatt lett a fórum a magyar társadalom egyetlen olyan pontja, ahol mindenféle világnézetű ember közös asztalhoz tud „ülni” és utálni a pedofil korcsot. Mert a recskást minden oldal utálja.
Maradjon meg ez a kultúra. Nem itt kell világnézeti vitákat folytatni. Itt mindenki indexzsidó, csak egyetlen cseppje az arctalan (na jó, szobafestő és rmáté arcú) masszának, aminek a korcs lát minket.
tibike
Feb 24, 2023 13:49:50
Nem a tranyóéknál van? Azok is kussban vannak.
Feb 24, 2023 13:49:50
-
Feb 24, 2023 13:53:20
Nem tudom mi ez a nagy buzivédelem itt :D Többet erősitettetek az autipajzson most mint amit egy hónap alatt romboltunk. Lassan azt fogja hinni hogy itt befogadjátok baszki. Beszarás
Semmi baj nem lenne azzal, hogy buzi, ha nem egy olyan exnáciról lenne szó, aki nem hogy nem tagadta meg a hitét, de még mindig egyszerre beszél arról, hogy nem támogatja az LMBTQ-lobbit, miközben a nemek forradalmával érvel amellett, hogy egy csöves tranyóra csorgatja a nyálát.
Az sem mellékes, hogy a tranyó igencsak messze van a bolgár jeti által kedvelt shemale műfaj szinte bármelyik képviselőjétől. Ő ránézésre is egy férfi, akinek levágták golyóit, plusz csöves, plusz alkoholista, plusz egy agresszív, hazudozó elmebeteg.
Ez a baj vele, nem a szexuális irányultsága. Ezért van neki saját trollfóruma és nem Nádasdynak vagy Alföldinek.
Feb 24, 2023 13:53:20
-
Feb 24, 2023 13:55:50
a bolgár jeti által kedvelt shemale műfaj szinte bármelyik képviselőjétől.
Egy kommentelőtársamnak büszkén elküldtem a kommentem, és most azt állítja, hogy bolgár jeti igazából nem szereti a shemale-eket. Ebben az esetben tőle elnézést kérek :D
Feb 24, 2023 13:55:50
Pietr
(
x2)
Feb 24, 2023 13:55:54
x2)
Itt hosszú ideig az volt a szokás, hogy az efféle nézetkülönbségeket magunkban tartottuk.
Köszönöm. Részemről így is marad.
Penzmento
(
x6)
Feb 24, 2023 13:56:09
x6)
Nem tudom ascites, régebben nem voltak oldalnyi, teljesen irreleváns, grafomán hetyetyék a gyíkemberek buzilobbijáról, meg blogina nazálását idézö monológok a liberális nyugati fertőről.
Poén 1-1 mondat erejéig zsidózni, meg lendíteni, fartúrózni, ezzel is a sodizmusokat és a korcs ellentmondásos életvitelét kifigurázni, de előbbire nem nagyon volt példa.
(Igen, ez az n+1. seggfájás a gurulkákkal fehígult fórum miatt, szóval jöhet a minusz)
🕎Endigame🕎
Poén 1-1 mondat erejéig zsidózni, meg lendíteni, fartúrózni, ezzel is a sodizmusokat és a korcs ellentmondásos életvitelét kifigurázni, de előbbire nem nagyon volt példa.
(Igen, ez az n+1. seggfájás a gurulkákkal fehígult fórum miatt, szóval jöhet a minusz)
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 24, 2023 14:02:21
x39)
Emlegtette a tranyó, a szerdai napot.
Lehet nem engedi haza az öregasszonya :DDD
Ezért jár kanosszát, Szeged, Bécs, Parád térségben :DDD
Fifi!
Nincs pénz és ugyanúgy nem viselnek el, sehol, mint a két hugyos-szaros csövest.
Most megvan helyed? 3 csöves egy rakáson üvöltözik és iszik :DDD
Eljutottál a célba, csak elbasztad, mert a keletinél jobbra fordultál, ball helyett és a Mátrában kötöttél ki :DDD
Szép votl fifi!
Milliomos Jutka
Feb 24, 2023 14:02:28
Endre neked mennyi pénzed van ?
Feb 24, 2023 14:02:28
Értetlen
(
x1)
Feb 24, 2023 14:02:46
x1)
Nem tudom ascites, régebben nem voltak oldalnyi, teljesen irreleváns, grafomán hetyetyék a gyíkemberek buzilobbijáról, meg blogina nazálását idézö monológok a liberális nyugati fertőről.
Véletlenül pluszt nyomtam, péküljünk ki, kérlek!
féregnyulvány
(
x7)
Feb 24, 2023 14:02:56
x7)
Benedekdenes366
Feb 24, 2023 14:03:38
jó ötlet! nem feltétlenül nem a tranyó bújtatja a patkányt, Golda azért nem nézte jó szemmel a reggeli työrike-keserke kombót. aki arra jár ejthetne egy parádi szafarit.
Feb 24, 2023 14:03:38
Nebats
Feb 24, 2023 14:05:13
Én is erre gondoltam.
Feb 24, 2023 14:05:13
féregnyulvány
(
x7)
Feb 24, 2023 14:08:11
x7)
én szerintem
púpszászon van
púpszászon van
Trollul Madár
(
x15)
Feb 24, 2023 14:08:20
x15)
Endre neked mennyi pénzed van ?
Endrének több mint 50 000 000 gémespénze van csak a zsidók megkárosították egy "|" jellel és így a "+"-ból "-" lett, de amúgy faszság van.
linziasztal01
(
x77)
Feb 24, 2023 14:09:01
x77)
Endre, hogy állunk a remote melóval? Ugye sehogy.
AMS-nél elhajtottak, mint a piaci legyet legalább vagy adtak 3-4 napnyi alamizsnát, amit nem is jogszerűen veszel igénybe?
Ajjaj, Endre, ez probléma!!
AMS-nél elhajtottak, mint a piaci legyet legalább vagy adtak 3-4 napnyi alamizsnát, amit nem is jogszerűen veszel igénybe?
Ajjaj, Endre, ez probléma!!
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 14:14:14
x45)
őld a ruszkit!!!!!!!!!!!!!!!!!
ascites
(
x57)
Feb 24, 2023 14:25:26
x57)
Ez teljesen így van, és a mai „vita” csak egy apropó volt. Most volt idő és lehetőség leírni, hogy tartsunk már inkább a régi irányba, természetesen ne csak ebben a kérdésben.
Mostanában már állandóak a beszólogatások és besértődések, a bármilyen kérdésben igazukat védő (nem érvelő, hanem vagdalkozó) hőbörgések és a kötözködésnek teret adó énblogok. Ilyenek itt nem voltak, és részben emiatt volt élvezet olvasni a snecológiát 10+ éve.
Ezek a joggal ekézett viselkedésminták mind ugyanarra mentek vissza: az újak nem tudják, hogy itt mindenki a saját világnézetével szabadon utálhatja a korcsot, és nem állunk bele a másikba. Sőt, nem adunk felesleges támadófelületet, hogy valakinek kedve legyen belénk állni. Tudjuk, hogy a vitahegyek egy beszólással és 30 válasszal generálódnak.
Viszont azt is látni kell, hogy ez egy teljesen unikális közösségi szerveződés, a fórumok/fb csoportok általában nem így működnek, hanem az van, hogy a tagok (és főleg az egymást irl ismerők) összevesznek, a moderátorok beleszólnak, a csoport szétszakad, széthullik, kipusztul.
Ezért fontos elmondani a fiatalabbaknak, hogy a fórum nem ilyen. Régen éveket lurkoltak a trollok, mire előjöttek a fórumon és addig megtanulták az íratlan szabályokat. Most kénytelenek vagyunk megfogalmazni őket, hogy segítsük a fiatalok integrációját.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 24, 2023 14:26:13
x3)
őld a ruszkit!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikedp
(
x9)
Feb 24, 2023 14:30:25
x9)
Többen írtátok, hogy trottel lehet a poloskáknál van .
Ugye alapban ezt kizárnám, mivel lyudga kurvára utálja, fél hogy viszi magával tranyót . ( az most más kérdés, hogy a faszpinást le sem lehetne vakarni a varanyról, ameddig el nem adják a házat.
Viszont van itt egy duplacsavar : megjött a lyutu pííííz!
Könnyen lehet lyudga napok óta delíriumban van a vodkától, így képes elviselni a púpos jelenlétét. Azt sem kizárt, arról győzködik szmöre fogsorának jogos tulajdonosát, hogy a korcs segít a ház eladásában.
Kövezzetek halálra ha nincs ráció abban amit írtam !
KURVArangy
Ugye alapban ezt kizárnám, mivel lyudga kurvára utálja, fél hogy viszi magával tranyót . ( az most más kérdés, hogy a faszpinást le sem lehetne vakarni a varanyról, ameddig el nem adják a házat.
Viszont van itt egy duplacsavar : megjött a lyutu pííííz!
Könnyen lehet lyudga napok óta delíriumban van a vodkától, így képes elviselni a púpos jelenlétét. Azt sem kizárt, arról győzködik szmöre fogsorának jogos tulajdonosát, hogy a korcs segít a ház eladásában.
Kövezzetek halálra ha nincs ráció abban amit írtam !
ascites
(
x57)
Feb 24, 2023 14:31:05
x57)
Ehhez az kellene feltételezni, hogy a tranyó bármilyen okból törődne a korccsal, holott a tapasztalat azt mutatja, hogy soha egyetlen falatot nem osztott meg a fikással, sőt, amikor pénze volt, mindig elmenekült tőle. És akkor még nem számoltunk Jutkával, aki nem felejti el, hogy a korcs miatt többször is az utcán hagyta a faszpinás.
Kötőjel
(
x12)
Feb 24, 2023 14:42:58
x12)
1-2 napra lehet áthívják, kell a költőpénz hétvégére. aztán kiadják az útját, mehet vissza púpszászra.
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 14:43:18
x45)
linziasztal01
(
x77)
Feb 24, 2023 14:47:02
x77)
Valami közelebbi van a közgyűlésről esetleg, itt rádiócsendben? :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 24, 2023 14:52:05
x39)
Csak elmélet.
A korcs behazudta magát a csövesekhez.
Ahogy szokta.
Alap felállás, hogy nem viselik el, csak pénzért.
Most nincs pénz.
Viszont a korcs előadja, hogy segít az eladásban, papírozásban, ingatlanossal...
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 24, 2023 14:52:51
x11)
Valamelyik lájvban Lyuci ordította, hogy Tibi senkit nem tilt le, csak Jóskát, hogy ne tudjon vele beszélni... :D
Ezek szerelmetes, érzelmes emberek, annál jobban szeretik egymást, minél jobban sikerül a fejberúgás.
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 14:53:36
x45)
józsi, józsi hol vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trollul Madár
(
x15)
Feb 24, 2023 14:55:08
x15)
Endre!
A szervkereskedőknek se kellenél gyorspénzért se!
A szervkereskedőknek se kellenél gyorspénzért se!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 24, 2023 14:55:52
x47)
Arthur Dent
(
x1)
Feb 24, 2023 15:00:21
x1)
Néhány releváns adat ami együtt járhat a recskás hollétével:
- Helyi sör és keserű készletek megcsappanása, esetenként teljes hiánya
- A wc papír ellátmány megszűnése (mert mint ismeretes egy szarás egy guriga wc papír).
- A helyi készenléti szervek 300%-kal való túlterheltsége !
környékbeli csendháborítások, fajtalankodások és drogozás végett
- A környék légkörének felmelegedése, melegrekpordok megdőlése napról-napra, a globális felmelegedés okozta össze tüneteggyüttes.
- Ja ésmég valami !
Ha ezeket észlelitek, MÁR KÉSŐ !!!!!!
Keressétek őket a lehető leglehetetlennebb helyeken:
pl ahol az ajtóra az van írva: VIGYÁZZ A SZISZA HARAP !
Az erő legyen veletek !!!!!
- Helyi sör és keserű készletek megcsappanása, esetenként teljes hiánya
- A wc papír ellátmány megszűnése (mert mint ismeretes egy szarás egy guriga wc papír).
- A helyi készenléti szervek 300%-kal való túlterheltsége !
környékbeli csendháborítások, fajtalankodások és drogozás végett
- A környék légkörének felmelegedése, melegrekpordok megdőlése napról-napra, a globális felmelegedés okozta össze tüneteggyüttes.
- Ja ésmég valami !
Ha ezeket észlelitek, MÁR KÉSŐ !!!!!!
Keressétek őket a lehető leglehetetlennebb helyeken:
pl ahol az ajtóra az van írva: VIGYÁZZ A SZISZA HARAP !
Az erő legyen veletek !!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Feb 24, 2023 15:00:58
x30)
:D Leoltottam a Sodit mert egy elfajzott, elbaszott, szartúró fartúró buzi.
Ennyi történt. Ha kell leelemzem neki a filmet amivel védekezik és tagadja. Leszarom az LMBTQ-s szarháziakat.
Nekem csak az volt a célom, hogy a mélymagyar Sodinak megmutassam, hogy baszottul átment nemcsak ballib szélre hanem telibe a legalja homokosok közt van és a film amivel védekezik is a legmélyebb bugyraiból származik ennek a rétegnek mint a pedofil.
Ennyi történt. Ha kell leelemzem neki a filmet amivel védekezik és tagadja. Leszarom az LMBTQ-s szarháziakat.
Nekem csak az volt a célom, hogy a mélymagyar Sodinak megmutassam, hogy baszottul átment nemcsak ballib szélre hanem telibe a legalja homokosok közt van és a film amivel védekezik is a legmélyebb bugyraiból származik ennek a rétegnek mint a pedofil.
Szerintem totális tévedesben, ha azt hiszed itt a fórumon lehet ártani az autipajzsnak (vö: nem basznám meg, tehát nem vagyok ratyi).
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 15:02:33
x45)
a manóba!!!!!!!!!!!!!!!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 24, 2023 15:03:04
x47)
Ilyen módon nem is. De azt többször leírta és elmondta, hogy órákig kell nyugtatnia magát 5 per fórumozás után. haha
Trollul Madár
(
x15)
Feb 24, 2023 15:05:55
x15)
Endre!
Beszéljönk az adósságokról!
Állítólag, most nagyon benne vagy a témában.
A Trolloknak nincs - 50 000 000 folyamatosan növekvő tartozásuk! :)
Amúgy meg nincs kedved kitenni az excelt azt is annyira szereted nyomkodni, vagy már besavanyodott vén fasz lett asodi és nem jön együtt nevetni a komment haverokkal?
max5enutálnak
(
x47)
Feb 24, 2023 15:08:47
x47)
Nem tudjátok, a német bankok elfogadnak kondibérletet?
Trollul Madár
(
x15)
Feb 24, 2023 15:10:08
x15)
Endre!
Nincs valami eladó a szetápból?
Nincs valami eladó a szetápból?
ascites
(
x57)
Feb 24, 2023 15:12:16
x57)
Nekem nem adja. Minek menne oda, ha nem verheti rá a cicára a pitont, nem loopolhat neki 0-24 vagy nem lájvolhat vele. Jutka miatt ez egyiket sem lehet. A korcsnak nem hiányzik a tranyó, ahogy egy normális embernek hiányozna az exe. Szerintem igazat mondott, mikor azt mondta, hogy esze ágában sincs odatolni az orrát.
Arthur Dent
(
x1)
Feb 24, 2023 15:13:08
x1)
Nem tudjátok, a német bankok elfogadnak kondibérletet?
Csak Luxus kondiét !
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 15:13:25
x45)
De azt többször leírta és elmondta, hogy órákig kell nyugtatnia magát 5 per fórumozás után. haha
ez shiker!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez shiker!!!!!!!!!!!!!!!!!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 24, 2023 15:14:01
x47)
ahogy egy normális embernek hiányozna az exe.
Látszik, hogy nem ismered az exem!!
:D
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 15:14:16
x45)
hogy annak a törpe medvegyevnek mekkora pofája van........
féregnyulvány
(
x7)
Feb 24, 2023 15:14:28
x7)
elment baszni
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 24, 2023 15:16:46
x16)
Touché!
Ami még viccesebbé teszi a sztorit, hogy ezek pontosan ismerik a sodiverzumot, ahol a főszereplő az ugyanolyan elvetemülten hangoztatta a LMBTQ gyűlöletét és kutatta a gyűlölt világot mint ők. Aztán tudjuk mi lett asodiból :D és mégsem ismerik fel h ugyanabban a csónakban vannak.
Egészséges heteroszexualitású férfiak egyáltalán nem tekintenek veszélyforrásként az LMBTQ-ra, sőt mosolyognak egyet, tudva, hogy több nő marad megdöntésre. De egészen biztosan nem fognak nemátalakító műtéteket, lmbtq műveket nézni vagy olvasni róluk.
Csak azokat triggereli, akik bizonytalanok magukban, akiket ez a téma tudatalattiban izgat. Nem kicsit.
Itt van ugye a gyagyás ekletáns példája, akiről nem kell részleteznem a dolgokat. De ott van pédául a malacz is aki köztudott, hogy kakaszexet próbált és ki tudja még miket csinált a bambagyár nevű látens náci buziklubban( pl bloginékkal, aki szintén coming outolt) aztán meg a devianciáról papol a csülkös, és játssza a szakértőt a témákban, mert ő _utánanézett_
Aki a tranyót és azt a szabinát önmagáért nézi (nem pl sencológiai relevancia miatt), hogy aztán azon hőbörögjön h milyenek ezek a tranyók, azoknak van egy rossz hírem.
Ami még viccesebbé teszi a sztorit, hogy ezek pontosan ismerik a sodiverzumot, ahol a főszereplő az ugyanolyan elvetemülten hangoztatta a LMBTQ gyűlöletét és kutatta a gyűlölt világot mint ők. Aztán tudjuk mi lett asodiból :D és mégsem ismerik fel h ugyanabban a csónakban vannak.
Egészséges heteroszexualitású férfiak egyáltalán nem tekintenek veszélyforrásként az LMBTQ-ra, sőt mosolyognak egyet, tudva, hogy több nő marad megdöntésre. De egészen biztosan nem fognak nemátalakító műtéteket, lmbtq műveket nézni vagy olvasni róluk.
Itt van ugye a gyagyás ekletáns példája, akiről nem kell részleteznem a dolgokat. De ott van pédául a malacz is aki köztudott, hogy kakaszexet próbált és ki tudja még miket csinált a bambagyár nevű látens náci buziklubban( pl bloginékkal, aki szintén coming outolt) aztán meg a devianciáról papol a csülkös, és játssza a szakértőt a témákban, mert ő _utánanézett_
Aki a tranyót és azt a szabinát önmagáért nézi (nem pl sencológiai relevancia miatt), hogy aztán azon hőbörögjön h milyenek ezek a tranyók, azoknak van egy rossz hírem.
Úristen, ennél nagyobb retardságokat rég olvastam ezen a fórumon.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 24, 2023 15:16:50
x15)
Endre!
Nincs más!
Fel kell tenni a púpszászi macskaólat a rulettre!
Vagy piros, vagy fekete. Ez teljesen elfogadható kockázati tényező!
Nincs más!
Fel kell tenni a púpszászi macskaólat a rulettre!
Vagy piros, vagy fekete. Ez teljesen elfogadható kockázati tényező!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 24, 2023 15:18:32
x47)
Shikerült visszafizetni az uzsorakölcsönt, balek? Ehhez kellett volna nagyon a halott chipsgyáros, ugye? Lári-fári, majd legközelebb!
Rumci
(
x2)
Feb 24, 2023 15:26:16
x2)
Ez a régen minden jobb volt szemlétet pont egy nagy támadófelület amit az "őstrollok" kint hagynak! (Akinek nem inge)
Szerintem az idő, mindent megszépít...
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Szerintem az idő, mindent megszépít...
Pietr
(
x2)
Feb 24, 2023 15:27:57
x2)
A Nemek forradalma LMBTQ propaganda filmnél megállt volna nálam a dolog, gondoltam utána járok mire is mondja a fikazabáló, hogy Ő heteró. Csak közben voltak akik itt magukra vették érdekes módon, volt aki szerint egy normális hetero ember csak mosolyog a buziságon (Hát én nem tudom ilyet még nem láttam :D ) meg volt aki szerint náci vagyok meg olyan is aki védi a melegeket de burkoltan buzizással akar beoltani.. Közben hótra leszarom az egész témát nekem csak annyi volt a lényeg hogy a pedofil minél többször elolvassa a valóságot :D
Alapból neki is címeztem, nekem itt senkivel problémám nem volt aki magára vette azt sajnálom. Nem akartam megbántani a homoszexuális közösséget vagy a homoszexualitást pártoló közösséget. Egyiket sem.
sörtötbontok
(
x8)
Feb 24, 2023 15:28:40
x8)
Endre! Most, hogy nem kell minden hónapban megkeresni a luxuslakás bérleti díját, kevesebb stressz ér téged. Elkezdett rendesen működni a fütyid?
Többen kérdezik.
Többen kérdezik.
Optimusz
Feb 24, 2023 15:30:43
Remélem, hogy így van.
Feb 24, 2023 15:30:43
halászlé
(
x24)
Feb 24, 2023 15:31:24
x24)
merre fagy púpom? csak tán nem vágod a fát Juci házában, havi 1 millió fütyiért?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 24, 2023 15:32:46
x15)
Endre!
Én nem értem mi a bajod.
Aki 1 000 000 + forintért vásásról magának a storeban online játékokat csak azért, hogy egy videóban verethessen az összeggel, az most se pisaszájkodjon!
Én nem értem mi a bajod.
Aki 1 000 000 + forintért vásásról magának a storeban online játékokat csak azért, hogy egy videóban verethessen az összeggel, az most se pisaszájkodjon!
-
Feb 24, 2023 15:34:54
Endre, szerinted kinek van több pénze, neked vagy a varangyos csöves alkoholista vén kurvának?
Vesztettél fikás.
Vesztettél fikás.
Feb 24, 2023 15:34:54
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 15:41:44
x45)
orbán kitől terhes???????????????,,akkora hasa van.........
Optimusz
Feb 24, 2023 15:44:24
Nem attól szar mert éppen buzi, hanem attól, hogy retard, pedofil, csaló, gyilkos... kinek mi a sorrend... látod el is bújik mögé...
(csak kibertámadás), hetyetye...
Mosakodni meg pláne nem kell.
Kinek?
Ne legyél trash...
Ne, pedofilkodjál, csaljál lopjál,dílerkedjél stb.,
legyél EMBER, azt jól van.
Feb 24, 2023 15:44:24
Optimusz
Feb 24, 2023 15:45:32
Feb 24, 2023 15:45:32
linziasztal01
(
x77)
Feb 24, 2023 15:46:03
x77)
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 15:49:24
x45)
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 15:49:55
x45)
vagy rgl-től.
Pietr
(
x2)
Feb 24, 2023 15:51:59
x2)
Nem foglalkozunk vele, hogy ki buzi és ki nem? meg ki pedofil és ki nem? :D Olvastál már itt kommenteket a fórumon? Minden második mondatban benne van vagy a pedofil vagy a buzi szó :D Te miről beszélsz? Most állapodtunk meg, hogy nem egymással veszekszünk. Másodszorra zárom le. Akkor most ki a trash?
Ráadásul most te vagy már a harmadik aki kijelenti hogy ezzel nem szabad itt foglalkozni. Sodinak szerintem most emeltetek megdönthetetlen várat az egója köré, hogy vele semmi baj nincs. :D
ascitec leírta, hogy mindenki a maga módján csinálja. Egyetértettem, már a legelső kommentem a gyagyásnak címeztem és senki másnak. Most hány ember ír még nekem ilyen baromságokat?
Optimusz
Feb 24, 2023 15:55:17
Még mindig nem érted...
Feb 24, 2023 15:55:17
Pietr
(
x2)
Feb 24, 2023 15:59:54
x2)
Még mindig nem érted...
Te nem érted. A gyagyásnak címeztem egy kommentet és azóta percenként leírja valaki hogy nincs baj azzal ha valaki buzi meg nem azzal foglalkozunk ha valaki pedofil.
De én ezzel foglalkoztam és nem veletek meg nem a kommentelőkkel hanem egyenesen a gyagyással. Én senki mást nem akartam megbántani. Ez nem mosakodás hanem kulturáltan leírtam, akár bocsánatkérésnek is vehetitek. Nem a homoszexuális érdekképviselettel szerettem volna vitázni.
Viszon ez hogy 4 kommentenként leírja valaki hogy nincs baj a buzikkal attól független van-e vagy nincs ez erősíti a retardált gyagyást. Ennyit írok
Optimusz
Feb 24, 2023 16:00:03
Meg könnyű halála.
Feb 24, 2023 16:00:03
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 16:00:34
x45)
Meg könnyű halála.
kubában él, hitlerrrel.
Optimusz
Feb 24, 2023 16:01:38
Én is.
Feb 24, 2023 16:01:38
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 24, 2023 16:01:50
x11)
Ezt a Tibi témát azért nem felejteném el, mert egy rohadék, kétszínű, köcsög férfikurva, a felszopóit is csak eteti mindenféle szöveggel, de tartja a kapcsolatot Púpos Endrével, ebben biztos vagyok, és Lyuci is megerősítette, amikor belenézett a levelezésébe.
Egy ideig én is azt gondoltam, jön a jó idő, és leszarja Endit...
Nagyjából másfél éve ismerik egymást, de több kárt okozott Púpnak, mint akárki és bárki... :))
Egy ideig én is azt gondoltam, jön a jó idő, és leszarja Endit...
max5enutálnak
(
x47)
Feb 24, 2023 16:02:06
x47)
Kussoljatok már
ascites
(
x57)
Feb 24, 2023 16:02:19
x57)
Fifi, milyen érzés ismét mamahotelesnek lenni?
Úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted és anyád pénzén bámulhatod a netflixet sörikézve vagy másképp alakul az élősködés? Golda felásatta már a kertet a kvártélyért?
Úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted és anyád pénzén bámulhatod a netflixet sörikézve vagy másképp alakul az élősködés? Golda felásatta már a kertet a kvártélyért?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 24, 2023 16:02:44
x39)
Kussoljatok már
Tessék?
Kakaspina
(
x24)
Feb 24, 2023 16:03:40
x24)
kubában él, hitlerrrel.
Ha már Hitler.
youtu.be/O_v1mwK5vl0
RECSKABUNKER
(
x3)
Feb 24, 2023 16:06:01
x3)
Kussoljatok már
Hol van a gyagyás?
Biztatási kár
(
x10)
Feb 24, 2023 16:08:44
x10)
merre fagy púpom? csak tán nem vágod a fát Juci házában, havi 1 millió fütyiért?
Legutolsó lájfban mondta tibor, hogy szerdán Pestre utaznak Jucussal.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 24, 2023 16:09:05
x7)
oszama írt
Endre február 10én végleg elhagyta a lakást
szóval vagy van másik lakás vagy púpszász
max5enutálnak
(
x47)
Feb 24, 2023 16:09:15
x47)
Hol van a gyagyás?
Hol van a gyagyás?
A bankok, az AMS és az édesanyja szorításában.
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 16:12:37
x45)
Ha már Hitler.
youtu.be/O_v1mwK5vl0
youtu.be/O_v1mwK5vl0
ascites
(
x57)
Feb 24, 2023 16:13:48
x57)
oszama írt
Akkor megint hazudott. 16-án még volt lájv a lilafalúból. A korcs 17-én (pénteken) jött Gémeskútországba (Szegedre), aznaptól már nem láttuk a luxuslakást.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 24, 2023 16:15:13
x7)
yup,hazudott
ascites
(
x57)
Feb 24, 2023 16:18:23
x57)
yup,hazudott
Szerintem is minden erre utal. Egész nap Goldának loopol, amikor pedig az öregasszony lekoptatja, tovább ajvékol Ms Herpesznek vagy Gézának.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 24, 2023 16:19:04
x15)
Prof!
Nagy szerencséje van, hogy Barbinak a remek testi adottságai mellett ilyen remek zenei ízlése is van!
halászlé
(
x24)
Feb 24, 2023 16:20:00
x24)
ez így fan; jelenleg ő legnagyobb trollja a púpnak; ha kapcsolatban maradnak, semmi esélye sem lesz taplra állni - szerencsére...
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 16:20:38
x45)
Prof!
gg allint hallgat legtöbbet!!!!!!!!!!!!!!!!
féregnyulvány
(
x7)
Feb 24, 2023 16:20:55
x7)
anutája nem engedi liveozni a kicsfiját
max5enutálnak
(
x47)
Feb 24, 2023 16:21:18
x47)
Drogos pedofil, tudod mit mondtak a bankok, amikor meglátták a hiteleid?
HOGY A GECIBE ÉRI EZ MEG NEKÜNK?
HOGY A GECIBE ÉRI EZ MEG NEKÜNK?
Vahúr pofonja
Feb 24, 2023 16:23:29
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Feb 24, 2023 16:23:29
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 24, 2023 16:25:37
x13)
tessék szépen kipékülni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 24, 2023 16:33:28
x11)
Az biztos nem ezek után a full lényegtelen rizsák után történik, amiket egyébként el sem olvas.
És nem sodinak hívják bazdmeg emberek, hanem gyagyásnak, fikásnak, pedofilnak, púposnak, snecinek, endrének, recskaboynak, stb.
Majd akkor menjetek rá az "autipajzs áttörésre", ha az egypontnulla megy, hogy nem sodinak hívjuk.
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 16:34:23
x45)
tessék szépen kipékülni
Optimusz
Feb 24, 2023 16:35:52
Az endrét "szereti" a lejobban
ha, jól tudom.?
Feb 24, 2023 16:35:52
Optimusz
Feb 24, 2023 16:36:53
Többszáz éve....
Feb 24, 2023 16:36:53
broni
(
x45)
Feb 24, 2023 16:41:06
x45)
Többszáz éve....
Többszáz éve....
gobesug
(
x30)
Feb 24, 2023 16:43:09
x30)
Pitatöltőknek nem kell hinni egy szavuk sem
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 24, 2023 16:44:44
x5)
oszama írt
Oszama megint kamuzott akkor,mert február 13.án még nagyban nyomta a játékot a lila kotorékból a gyagyás,de még február 16.án is belájvozott az albiból. Február 17.én hagyhatta el a lakást “végleg”, mert akkor járkált a kondihoz meg a raktárhoz.
Oszamának se hiszem el egyetlen szavát sem,már többször falazott a gyagyásnak.
Kovi
(
x2)
Feb 24, 2023 16:55:22
x2)
Tiszafaszomban kinyílt egy süteményfoltos kockásfüzet és felizzott a Trollexcel.
Örebro
(
x17)
Feb 24, 2023 16:57:59
x17)
oszama = vågosulyban levö disznyo, alias geyza! megbizhatosåguk egyforma.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 24, 2023 16:58:42
x11)
Lé, biztos vagyok benne, hogy kapcsolatban vannak. :)
Mind a két elbaszott emberutánzat azt hiszi, hogy átverték a trollokat, pedig csak kávéval a kezünkben nézzük a vergődésük. :)
Ncore Troll
Feb 24, 2023 17:06:37
Endre, te gender propagandista, annyira nem tudsz mit csinálni Golda mellet, hogy képes voltál elkészíteni magyar szinkronnal és meg is osztottad a neveddel a Nemek forradalma című, gender propaganda filmet, Ncore-on?
Feb 24, 2023 17:06:37
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™