Így van, akkor reménykedem, hogy legalább a retardok szopják, jól meg!!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Hát igen, ő is ott nézte a rengeteg korábbi tranyóvideót.
Szerintem ez óriási tévedés. Egész nap azon lógott, főleg tranyómentes időkben. Azaz most is.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
NA megyek aludni, mert már olvasni sem tudok, bocsi.
Szóval aki belevág egy újba, az ezek mentén csinálja. Csakis hivatástudatból, bevállalva, hogy vinni fogja a pénzt és nem hozni, és csakis okosan.
Ezért lesz minimális a sodika.nl
Csak az endre videoi lesznek fent,kommentek meg mindnen nélkül.
Azt a havi 30 eurót majd levonom a sörpénzemből.
contains language which some may find offensive
takarodjatok már ezzel a sok retardreklámmal, de tényleg.
egy szót nem látok endréről, full irreleváns.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Nem doxxolunk trollokat.
amúgy minek írjanak bármit, ha azzal, amit írtak, a felhasználók nagy része nem elégedett és tényként kezeli, hogy sértett snowflake-ek meg csak a pénzt akarták?
úgysem hisz el senki semmit.
Szóval te vagy az egyik farkas.
Nem fognak több csúnya kommentet írni? Hagyjuk már ezeket a faszságokat.
Irreleváns...* ásít *
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mit te nekem támadást, mit támad, bátyám kijön a börtönből el szelel kapva teeee, nekem ne támadjál, mit támadsz te holló.
Orbán sem áll ki a nagyközónség elé hogy:Elkúrtuk.
Ez volt az admin társaság ",Boldog karácsonyt azt jóccakázása"
Punszisza a lekjopp!
"Whoever comes to you with thisBarzini golyó meeting offer, he's the traitor. Don't forget that."
az illető beijedt mert igazak a hírek?
namindegy én leszarom
de ez fejjel a falnak es kozben egy beismerés
...vannak jópáran, elég világosan látszik.
Aki benne volt, mind máshogy látta, mi is történt.
Az ő bizniszük, az ő döntéseik, az ő kudarcuk.
Ki a fasz kíváncsi a sok különböző egó és valóságbuborék közös metszéspontjára.
Egy szűkszavú, langyos fos levélben elköszöntek.
Ennyi.
Bízza mindenki a saját kicsi elméjére a feldolgozás folyamatát.
Nincsenek miértek.
Volt, most meg már nincs. Ha fel tudja valaki fogni, fel tudja dolgozni, annak jó.
A többieknek meg úgysem lesz kielégítő válasz.
Ennyike.
Szerintem.
hirtelen én is elbizonytalanodom mostanában, h amikor Az Örökösnőről van szó, akkor éppen kire gondolnak.
az eleg meredek lenne de hasonlo sztorit rebesgetnek a trollok itt ott
a tartalom maradjon meg vodrol hogy menthessuk utana mjndenki menjen a dolgara
Bukta van Endre!
Tovább kell menekülni a pedofil dolgaiddal.
Nyugat nem jött be!
Szerintem most menj kelet felé...
Akkor ez valami onmosdatás lehet.
Azaz ha Én kibaszok a pedofilokkal akkor én már nem lehetek az.Ez nagyon Endre szint
Punszisza a lekjopp!
Ha jobban belegondolsz mindenki névnélkül van.Inkább fenttartásokkal kezelni Bárki! Bármit ír.Úgy látszik a korpa között is megvannak a tetvek
Punszisza a lekjopp!
hogy tisztult volna meg? mióta leállt a trashvod, mindenki gyártja a trashvod bulvár konteókat és ezen csámcsog.
Én látom a javulást.
Na alvás, csá.
Úgy nehéz lesz b.ügyet indítani,ha nincs bizonyiték
Punszisza a lekjopp!
Várhattak volna reggelig a kapitulációval...hétfő reggel jár a kukásautó üríteni a kukákat.
O és K együtt OK és minden OK!!
vámpír évivel lenni boldognak lenni
choose one
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
A 23-as csapdája.
Nagyon egyszerű ez: lenyúlták a donést és be van kamuzva az, hogy eladományozzák a zsét.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Van egy olyan educated guess-em, hogy golyszliék IRL rászálltak az üzemeltető(k) családtagjaira, barátaira is.
A tvodosok úgy ítélték meg, hogy nem ér az oldal nekik annyit, hogy ezért rendőrségre, bíróságra járjanak. Ezt egyébként meg is értem.
Ilyen történeteknél mindig a közösséget sajnálom, akik az oldal köré épültek, és most kihúzták alóluk a szőnyeget.
De azt kívánom hogy ez legyen a legnagyobb probléma az életü(n?)kben.
Milyen relevanciája van bármire nézve is ?
Just askin'
Nagyon szomorú. Az a baj ezen tranyedli is, Publikus Szabolcs meg a többi nyomorult is csak örömködni fog.
Pedig olyanokat terveztek hogy más országba költözik a szerver, jobb sávszél, stb stb. Ripsz tressvúd :(
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez bazdmeg, ez a legszomorúbb az egészben! Endre meg kaffmerci drogozós-rakétázós fideói remélem azért megvannak, bár úgy emlékszem a jutyu gersub videókat is bőszen jelentgette.
+ 2 hónapja még kuruc is Tressvúd videót ágyazott be.
Ez így kurvára nem fasza srácok!
Tamás macska mit használ(t)? odysee.com -ra átmenteni a cuccokat mennyire elvetemült ötlet? Bár a nőverést szerintem még ők sem tolerálják. Látod Endre, ilyen magadfajta libsi platform nem lesz még egy, ami teret ad a műsoraidnak. Ez is a te hibád, a kurva anyád!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
;)
egyértelmű, hogy kiss endre farkas alias sodi felelős a trashvod lelövéséért. halálosan megfenyegette az oldal üzemeltetőit, hogy a véres torkukon fog ugrálni és kiirtja a családjaikat.
teljesen érthető tehát az oldal megszűnése.
vérdíj target nr. 1
Fasza, hogy csinálod meg minden, működni is fog pár hónapig, de amikor nyáron/ősszel visszamegy Tibi mi lesz? Arról nem lesz vod, mert ő nem asodi? Általában tranyó fiókjáról szoktak liveozni.
+ fülzsír egyből privátolni szokta a lájfszokat, nem azt mondom hogy sok infó infó lett volna benn, de ugye ő is állandóan gyagya körül köröz.
(Youtubeon valami privát livera nincs lehetőség? Pont rakok össze háziszervert, ha más nem a ytdlp fenn lesz rajt.)
GERSUBUS videók természetesen biztonságba vannak. Még ha sikerül youtubrol leszedetnie őket, akkor is meglesznek. :)
Endre ne reménykedj. A Jutkát verő videók is amikkel a kirúgásokat intézzük, nem Trashvodon, de még csak nem is youtube-on vannak. Vajon rájössz magadtól, hogy akkor hol?
És bizony mint irtam a GERSUBOS-os videók is biztonságba vannak. Amikkel most állok majd több lábra pl Archiv.org,Dailymotion,videa, fizikai adat hordozók stb stb. Minden játszani fog, te nyomorult pedofil.
Rendőrségi ügyeknél, főleg ahol már talán elindultak az ügyek, lehet abba bízni hogy azokat már mentették a szervek a Trashvodról bizonyítékoknak. Igy azok talán megvannak náluk is.
Ennyi.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az nem lehet, tolvaj gechi, hát itt írják!
Vagy az elkövetkezendő lájfszokból highlightolni akár egy youtube csatornára. Akár a korcsról vagy a szabott-vart abominációról legyen szó, az átlag 3 órás loopból legfeljebb jóindulattal is max 15-20 perc a minimálisan érdekes rész.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Ők se gondolhatták komolyan, hogy nem gondoltak erre a legelején.. minimális előrelátással úgy csinálták volna meg ezt az egészet, hogy kvázi beazonosíthatatlanok legyenek, van anonym domain regisztráció, lehet bérelni anonym tárhelyet panamában, az ottani törvények még a logolást sem írják elő, mivel peertube-ot használtak, így még a sávszél se okozott volna komoly gondot.
Egy szaros magyar hatóság ezzel nem tudott meg nem is akart volna mit kezdeni.
Na mindety, legköszelebb majd erre is fityelnek.
Ahogy többen írták valószínűleg nem a technikai részével volt a baj.
Gondolom pont a betelefonálós vagy a just chatingben buktak le? Valaki rájuk ismerhetett? Esetleg tényleg csak terelés a szegedi kokós ügyek miatt?
Vagy csak ez volt a nagy atombomba, amire tegnap rBali célzott.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
egy gondolatot szeretnék hozzáfűzni; ha tényleg igaz a hozzaszólás (miszerint vmelyik vodos Trolléga is járt Szegeden...)...uraim, nincs elég πina? a magyar nőket már csak birkin táskákkal lehet lenyűgözni, különben maradnak a trafók? :o)))
bár mit várunk, egy magyar of-es hölgyemény decemberben 5 millás bevételt produkált, csak magyar userekből...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
alapvetően ez is egy gyűjtemény; gyűjteni, az utókornak megőrizni nem tilos...a sodival kellett volna egy jogi impresszum hetyetyét írtani, oszt' most minden foshná :o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 01:09:38
x8)
Erre felállt a pitonsz sodi? Ne hazudj, úgysem hisszük el.
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 27, 2023 01:09:39
x16)
Ez most komoly bazmeg???
A trashvodot és a munkájukat mindenki értékelte. Volt most egy hibás döntésük, amit még szarul is kommunikáltak, erre megszólalt néhány felháborodott hang. Erre meg ez a válasz hogy sértődés és bezárni a kaput???
Hát aki az interneten publikál vagy tényezővé válik, vállalja már, hogy a felszopás mellett lesznek akik kritizálnak, horribile dictu fikáznsk is.
Na és akkor mi van? Összedől a világ? Pár kritka miatt máris a sértődött nagyhalál?
Én direkt nem szóltam bele eddig a trashvod konfliktusba, le se szartam, nem a mi ügyünk, a fórumon irreleváns. De hogy ilyen szánalmas hópelyhek vagytok, hogy két rossz szóért máris sohatöbbetnemírtokide, akkor basszátok szájba tényleg a román kurva anyátokat!
Viszlát és kösz a halakat, nyomorult hópelyhek!
A trashvodot és a munkájukat mindenki értékelte. Volt most egy hibás döntésük, amit még szarul is kommunikáltak, erre megszólalt néhány felháborodott hang. Erre meg ez a válasz hogy sértődés és bezárni a kaput???
Hát aki az interneten publikál vagy tényezővé válik, vállalja már, hogy a felszopás mellett lesznek akik kritizálnak, horribile dictu fikáznsk is.
Na és akkor mi van? Összedől a világ? Pár kritka miatt máris a sértődött nagyhalál?
Én direkt nem szóltam bele eddig a trashvod konfliktusba, le se szartam, nem a mi ügyünk, a fórumon irreleváns. De hogy ilyen szánalmas hópelyhek vagytok, hogy két rossz szóért máris sohatöbbetnemírtokide, akkor basszátok szájba tényleg a román kurva anyátokat!
Viszlát és kösz a halakat, nyomorult hópelyhek!
Klohek
(
x12)
Feb 27, 2023 01:09:42
x12)
Nekem van egy olyan sanda megérzésem, hogy ez valami rendőrségi ügy miatt lett lelőve.
Túl gyorsan lettek a srácok ilyen mimóza lelkűek, hogy "nem állják tovább a támadásokat".
Gondolom egyáltalán nincs kapcsolatban a dolog Viktorral, Balival meg a Szegedi káddal ...
Túl gyorsan lettek a srácok ilyen mimóza lelkűek, hogy "nem állják tovább a támadásokat".
Gondolom egyáltalán nincs kapcsolatban a dolog Viktorral, Balival meg a Szegedi káddal ...
Így van, akkor reménykedem, hogy legalább a retardok szopják, jól meg!!
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2023 01:13:17
x24)
Endre! A sör azért még ciccenjen 3-kor! Nem kihagyni!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 27, 2023 01:13:43
x12)
Feb 27, 2023 01:13:43
Hogy izzhatnnak most a telefon vonalak a trashek között. :D
Pedig ezzel ők vesztettek nyilvánosságot.Rengeteg ember kezdte követni őket a trend miatt akik potenciális donételők és nézők voltak.Ezek most le is koptak mert nem lesz kedvük követni épp melyik új csatornán tolják a folyamatos törlések miatt.Maradnak nekik a trollok és a hardkór trash követők akik azt élvezik ha jól kibaszhatnak velük. Feb 27, 2023 01:13:43
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 27, 2023 01:15:56
x3)
Snecit valszeg most a Trashvod megszűnése sem teszi boldoggá . Talán a napi 25 sörike,ketyerű,kábszer enyhítene a fájdalmán, de ezeket is, most ki fizetheti neki? Tibi? :D
ascites
(
x57)
Feb 27, 2023 01:17:43
x57)
Snecit valszeg most a Trashvod megszűnése sem teszi boldoggá . Talán a napi 25 sörike,ketyerű,kábszer enyhítene a fájdalmán, de ezeket is, most ki fizetheti neki? Tibi? :D
Hát igen, ő is ott nézte a rengeteg korábbi tranyóvideót.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 01:18:05
x47)
Szerintem ez óriási tévedés. Egész nap azon lógott, főleg tranyómentes időkben. Azaz most is.
-
Feb 27, 2023 01:18:08
Állitólag a Youtube is bezár a problémák miatt.
Feb 27, 2023 01:18:08
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 01:18:34
x47)
NA megyek aludni, mert már olvasni sem tudok, bocsi.
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2023 01:19:13
x24)
"Csapásokat kapunk és csapásokat adunk." - ahogy már Virág trolltárs is megmondta.
coub.com/view/90t5b
Úgyhogy szerintem nincs okunk szomorkodni. A púpos most is az ágyneműtartóban kuksol, józanabb sem lett, és az adóssága is napról napra nő.
És mi ez? Shiker!
coub.com/view/90t5b
Úgyhogy szerintem nincs okunk szomorkodni. A púpos most is az ágyneműtartóban kuksol, józanabb sem lett, és az adóssága is napról napra nő.
És mi ez? Shiker!
Baxi
(
x2)
Feb 27, 2023 01:20:17
x2)
Nem értem ezt a "nyomás" magyarázatot. Én ahogy elnéztem a kassza az utóbbi hónapokban pozitív mérleggel zárt mindig. Nyomás ide, nyomás oda, ezzel pénz lett keresve. Pár habzó szájú miatt lemondani erről?
A legközelebbi vodosnak
Feb 27, 2023 01:20:50
D.Dezső fentebb gyönyörűen összefoglalta a hibákat, amiket elkövetett a trashvod, én néhánnyal még kiegészíteném.
1. Az egész oldal egy hatalmas támadási felület volt azzal, hogy az üzleti modellje más emberek szellemi termékének eltulajdonítására épült, de ahelyett, hogy - mint minden normális vállalkozás a műfajban - ezt tagadja és rátolja a felelősséget a feltöltőkre, ők döngették a mellüket vele az oldalon.
2. A jogszabályt sem olvasták el. A szerzői és szomszédos jogok megsértése csak akkor nem btk-s, ha az a jövedelemszerzést közvetve sem szolgálja. Tehát donét csak sutyiban fű alatt, reklám és kolduscsík nono, mivel btk-s tényállást alapozhat meg.
3. A jogi blablától eltekintve: A trashben nincs nagy pénz. Akárhányszor a csúcsán volt a nézőszám valamelyik sodi vagy merci lájvon, az valahogy mindig ezer körül volt, soha nem ment fölé. Mert a házastársakkal, hetente egyszer sodipédiát olvasó passzív hallgatókkal és a youtube ajánlóból érkező kocatrashnézőkkel együtt is 3-4 ezer ember van összesen, akit érdekel a magyar trash. Az szokta megtéveszteni az embereket, hogy ennek a pár ezer embernek egy része aránylag elkötelezett, ezért nagyon gyorsan fel lehet futtatni egy trashstreamet nulláról pár száz nézőig, ami a trashuniverzumon kívül nagyon komoly mutatvány lenne. Itt viszont ez nagyjából a teteje is. El lehet tenni egy zseniális lakástúra után 1000 eurót a naiv donételőktől, de ennyi. Ugyanezek az emberek akkor se adakoztak volna ugyanennyit a következő hónapban, ha semmilyen kétely nem merült volna fel az elköltésével kapcsolatban - ráadásul a donét nagyobbik része kevés usertől jött össze, nem mikroadományokból.
4. Ami pénz van benne, azt nehéz úgy kivenni, hogy önazonos maradjon a csapat. Ha ugyanis for profit a biznisz, akkor bizony együtt kell működni a trashekkel, akár azon az áron, hogy ez nekik anyagilag is megéri. Ez alapból komoly probléma a várható támadások miatt, de ráadásul rontja a jövőbeli jövedelemszerzés amúgy sem rózsás(lásd fentebb) lehetőségét.
Szóval összefoglalva:
- Illegális, főleg, ha idiótán csinálod, mint a trashvod
- Nem fogja megérni anyagilag, ha meggebedsz, akkor sem
- Azért a minimálbért el nem érő szarért, ami kieshet belőle is lehet, hogy szembe kell köpnöd magad és a közönséged.
Szóval aki belevág egy újba, az ezek mentén csinálja. Csakis hivatástudatból, bevállalva, hogy vinni fogja a pénzt és nem hozni, és csakis okosan.
1. Az egész oldal egy hatalmas támadási felület volt azzal, hogy az üzleti modellje más emberek szellemi termékének eltulajdonítására épült, de ahelyett, hogy - mint minden normális vállalkozás a műfajban - ezt tagadja és rátolja a felelősséget a feltöltőkre, ők döngették a mellüket vele az oldalon.
2. A jogszabályt sem olvasták el. A szerzői és szomszédos jogok megsértése csak akkor nem btk-s, ha az a jövedelemszerzést közvetve sem szolgálja. Tehát donét csak sutyiban fű alatt, reklám és kolduscsík nono, mivel btk-s tényállást alapozhat meg.
3. A jogi blablától eltekintve: A trashben nincs nagy pénz. Akárhányszor a csúcsán volt a nézőszám valamelyik sodi vagy merci lájvon, az valahogy mindig ezer körül volt, soha nem ment fölé. Mert a házastársakkal, hetente egyszer sodipédiát olvasó passzív hallgatókkal és a youtube ajánlóból érkező kocatrashnézőkkel együtt is 3-4 ezer ember van összesen, akit érdekel a magyar trash. Az szokta megtéveszteni az embereket, hogy ennek a pár ezer embernek egy része aránylag elkötelezett, ezért nagyon gyorsan fel lehet futtatni egy trashstreamet nulláról pár száz nézőig, ami a trashuniverzumon kívül nagyon komoly mutatvány lenne. Itt viszont ez nagyjából a teteje is. El lehet tenni egy zseniális lakástúra után 1000 eurót a naiv donételőktől, de ennyi. Ugyanezek az emberek akkor se adakoztak volna ugyanennyit a következő hónapban, ha semmilyen kétely nem merült volna fel az elköltésével kapcsolatban - ráadásul a donét nagyobbik része kevés usertől jött össze, nem mikroadományokból.
4. Ami pénz van benne, azt nehéz úgy kivenni, hogy önazonos maradjon a csapat. Ha ugyanis for profit a biznisz, akkor bizony együtt kell működni a trashekkel, akár azon az áron, hogy ez nekik anyagilag is megéri. Ez alapból komoly probléma a várható támadások miatt, de ráadásul rontja a jövőbeli jövedelemszerzés amúgy sem rózsás(lásd fentebb) lehetőségét.
Szóval összefoglalva:
- Illegális, főleg, ha idiótán csinálod, mint a trashvod
- Nem fogja megérni anyagilag, ha meggebedsz, akkor sem
- Azért a minimálbért el nem érő szarért, ami kieshet belőle is lehet, hogy szembe kell köpnöd magad és a közönséged.
Feb 27, 2023 01:20:50
vladrl
(
x8)
Feb 27, 2023 01:20:57
x8)
Remélem azért az Endre elleni feljelentések nem listázott youtube videók alapján mentek el :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 27, 2023 01:24:38
x4)
Hát ez gecire szánalmas amit kiírt a trashvod.. mégis mi a faszom ez az indoklás? Tanulópénz volt remélem mindenkinek, marad az archive. Az én bizalmamat végleg elvesztették. Annyira nagy kérés lett volna egy szimpla videómegörző? Basszák meg ha ennyitől kialadnak és bezárják az oldalt. Annak örülök hogy egy fityinget nem basztam el rájuk.
A hangulat jóindulatú és tréfás
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 27, 2023 01:24:56
x5)
Klohek
(
x12)
Feb 27, 2023 01:28:17
x12)
Minden csoda 3 napig tart!... Reménykedem, hogy mint ez a fórum, is a második neki futásra tökéletesedett ki, és tűnt el endre, és a jó kurva anyukája beadványai elől!.. höhöhö
Úgy a trashvod azon tagjai, akik idejüket, energiájukat, nem kímélve mirrorozták hajnalokig, a gyomorforgató, agy pusztító förtelmet, nem hiába csinálták! Bízom egy megújulásban, és egyben megtisztulásban is!
A kevesebb néha több! Mirror-archívum
Úgy a trashvod azon tagjai, akik idejüket, energiájukat, nem kímélve mirrorozták hajnalokig, a gyomorforgató, agy pusztító förtelmet, nem hiába csinálták! Bízom egy megújulásban, és egyben megtisztulásban is!
A kevesebb néha több! Mirror-archívum
Go lyo
Feb 27, 2023 01:29:48
Köhh köhh
Feb 27, 2023 01:29:48
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 01:31:50
x11)
Köhh köhh
takarodjatok már ezzel a sok retardreklámmal, de tényleg.
egy szót nem látok endréről, full irreleváns.
miskolcigány
(
x5)
Feb 27, 2023 01:33:13
x5)
Valamelyik volt admin legalabb kotojeles nick alatt leirhatna, hogy mi is tortent igazabol. Mert azert a trash vilagaban nehez elhinni, hogy azok nap mint nap moslekkal dolgoznak hirtelen ilyen finnyasak lesznek ha felejuk is froccsen egy keves.
De ha nem az se baj. A forum itt van 12 eve, minden bizonnyal itt is lesz meg 12 evig, mikor a trashvodra mar a kivert kutya sem fog emlekezni.
A munka nem megoldás.
De ha nem az se baj. A forum itt van 12 eve, minden bizonnyal itt is lesz meg 12 evig, mikor a trashvodra mar a kivert kutya sem fog emlekezni.
-
Feb 27, 2023 01:35:02
Az elobb ment be egy kep ahol a golyo kerte vudot kerjen bocsanatot es leallnak azok a valamik akik tamadnak.
De minuszoljatok csak.
De minuszoljatok csak.
Feb 27, 2023 01:35:02
-
Feb 27, 2023 01:35:09
Valamelyik volt admin legalabb kotojeles nick alatt leirhatna
Nem doxxolunk trollokat.
Feb 27, 2023 01:35:09
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 01:37:06
x11)
Valamelyik volt admin legalabb kotojeles nick alatt leirhatna, hogy mi is tortent igazabol.
amúgy minek írjanak bármit, ha azzal, amit írtak, a felhasználók nagy része nem elégedett és tényként kezeli, hogy sértett snowflake-ek meg csak a pénzt akarták?
úgysem hisz el senki semmit.
ascites
(
x57)
Feb 27, 2023 01:38:08
x57)
Az elobb ment be egy kep ahol a golyo kerte vudot kerjen bocsanatot es leallnak azok a valamik akik tamadnak.
De minuszoljatok csak.
De minuszoljatok csak.
Szóval te vagy az egyik farkas.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 01:39:42
x47)
De minuszoljatok csak.
De minuszoljatok csak.
Nem fognak több csúnya kommentet írni? Hagyjuk már ezeket a faszságokat.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 01:40:11
x39)
Köhh köhh
Irreleváns...* ásít *
TÁMADÓ NAP
Feb 27, 2023 01:41:31
Pedig tök jó volt a VOD alapnak, hogy kopi sztrájkolni lehessen Endrét.
Túl sok hozzáfűzni valóm nincs ezekhez egyébként. Ezt eddig lehetett húzni (ilyen emberekkel).
Nagyon gólya vagyok itt, de én is úgy érzem jobb, ha ez a fórum is a lényegnél marad. Pont most nem lenne szabad Endrét figyelmen kívül hagyni, nehogy már örüljön.
de ahogy láttam készül a púpos archívum!
MINDEN MÁSODIK NAP TÁMADÓ NAP
Túl sok hozzáfűzni valóm nincs ezekhez egyébként. Ezt eddig lehetett húzni (ilyen emberekkel).
Nagyon gólya vagyok itt, de én is úgy érzem jobb, ha ez a fórum is a lényegnél marad. Pont most nem lenne szabad Endrét figyelmen kívül hagyni, nehogy már örüljön.
de ahogy láttam készül a púpos archívum!
Feb 27, 2023 01:41:31
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 01:42:01
x39)
De minuszoljatok csak.
De minuszoljatok csak.
Mit te nekem támadást, mit támad, bátyám kijön a börtönből el szelel kapva teeee, nekem ne támadjál, mit támadsz te holló.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 01:43:56
x17)
Valamelyik volt admin legalabb kotojeles nick alatt leirhatna, hogy mi is tortent igazabol. Mert azert a trash vilagaban nehez elhinni, hogy azok nap mint nap moslekkal dolgoznak hirtelen ilyen finnyasak lesznek ha felejuk is froccsen egy keves.
Orbán sem áll ki a nagyközónség elé hogy:Elkúrtuk.
Ez volt az admin társaság ",Boldog karácsonyt azt jóccakázása"
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 01:44:49
x11)
De minuszoljatok csak.
De minuszoljatok csak.
"Whoever comes to you with this
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 01:46:07
x39)
Mivan gyagyás barom?
Nem tudsz aludni? :D
Az öregasszonyod nagyon horkol?
Nem tudsz aludni? :D
Az öregasszonyod nagyon horkol?
féregnyulvány
(
x7)
Feb 27, 2023 01:46:27
x7)
De minuszoljatok csak.
De minuszoljatok csak.
az illető beijedt mert igazak a hírek?
namindegy én leszarom
de ez fejjel a falnak es kozben egy beismerés
Klohek
(
x12)
Feb 27, 2023 01:50:49
x12)
Ezt a zsigeri csalódott düht, rá kell szabadítani a macska ólra, vastroll, lumistroll, plakáttroll, facebooktroll stb..stb.. Vigyázó szemeinket, púpszászra szegezzük!..
well...
Feb 27, 2023 01:54:42
az a pár troll, aki a trolloknak farkasa..
...vannak jópáran, elég világosan látszik.
Feb 27, 2023 01:54:42
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 01:55:52
x39)
Aki benne volt, mind máshogy látta, mi is történt.
Az ő bizniszük, az ő döntéseik, az ő kudarcuk.
Ki a fasz kíváncsi a sok különböző egó és valóságbuborék közös metszéspontjára.
Egy szűkszavú, langyos fos levélben elköszöntek.
Ennyi.
Bízza mindenki a saját kicsi elméjére a feldolgozás folyamatát.
Nincsenek miértek.
Volt, most meg már nincs. Ha fel tudja valaki fogni, fel tudja dolgozni, annak jó.
A többieknek meg úgysem lesz kielégítő válasz.
Ennyike.
Szerintem.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 27, 2023 01:56:12
x5)
Nekem gyanús,hogy Judka pénzes lett és megvette a trashvodot.
Nincs tiktokom,így többé nem látom,ahogy Tojásfej Gyula kiabál a Palkó és a Jancsi nevű kutyájával :(
Nincs tiktokom,így többé nem látom,ahogy Tojásfej Gyula kiabál a Palkó és a Jancsi nevű kutyájával :(
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 01:58:27
x11)
Nekem gyanús,hogy Judka pénzes lett és megvette a trashvodot.
hirtelen én is elbizonytalanodom mostanában, h amikor Az Örökösnőről van szó, akkor éppen kire gondolnak.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 01:58:30
x17)
Lehet ezért kellett az új gép?LOL
Punszisza a lekjopp!
féregnyulvány
(
x7)
Feb 27, 2023 02:00:42
x7)
Lehet ezért kellett az új gép?LOL
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 27, 2023 02:00:54
x5)
Lassan ki kell próbálnom a szegedi kádat nekem is.
contains language which some may find offensive
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 02:01:53
x39)
Elvileg B.B vodos tag ellen ment ez a GoLyO meg a bandaja.B.Bnek van valami pedofil ügye Magyarországon és hirtelen a labukástól tartva lezárták az egész oldalt
Bukta van Endre!
Tovább kell menekülni a pedofil dolgaiddal.
Nyugat nem jött be!
Szerintem most menj kelet felé...
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 02:02:29
x17)
Akkor ez valami onmosdatás lehet.
Azaz ha Én kibaszok a pedofilokkal akkor én már nem lehetek az.Ez nagyon Endre szint
-
Feb 27, 2023 02:03:12
Gyagyás alá tették a platformot és megpróbálták megfuttatni mint anno kancsit.Összehozták az éppen legjobban futó trasshel (tranyó),és olyan nyilvánosságot kapott amiről mindig álmodott.A végeredmény borítékolható volt,mert amihez gyagyás hozzányúl,az szarrá változik.Kancsival ellentétben aki kivakarta magát a csöves létformából,gyagyás még több véresszájú trollt gyűjtött maga köré,büntetőügyeket,és lehúzós csalókat.
Pontosan ott tart ahol malacz az elmenekülése előtt.Próbál low profile-t tartani és eljátszani a jobb sorsra érdemes fiatalembert,de megcsinálta a balhét és elindultak a büntetőügyek.Idő kérdése mikor darálja be a törvény malma.
Pontosan ott tart ahol malacz az elmenekülése előtt.Próbál low profile-t tartani és eljátszani a jobb sorsra érdemes fiatalembert,de megcsinálta a balhét és elindultak a büntetőügyek.Idő kérdése mikor darálja be a törvény malma.
Feb 27, 2023 02:03:12
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 02:04:17
x11)
na akkor most fognak rákapcsolni a hangolásra. innentől kell mindent legalább 5-tel elosztani, amit a név nélküli bennfentesek csepegtetnek.
brace yourselves, shitposts are coming.
Zulu, esetleg lehet valahogy szitálni, h a fikáskontent maradjon fókuszban?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 02:05:01
x39)
Még egy gondolat, lefekvés elött.
Nem kárörvendés, vagy konteózás, vagy szarháziskodás.
De!
Az elmúlt napokban a Trashvod összeomlott.
Az elmúlt napokban a Forum megtisztult a bulvár szartól.
Véletlen?
De!
Véletlen?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 02:06:21
x17)
na akkor most fognak rákapcsolni a hangolásra. innentől kell mindent legalább 5-tel elosztani, amit a név nélküli bennfentesek csepegtetnek.
Ha jobban belegondolsz mindenki névnélkül van.Inkább fenttartásokkal kezelni Bárki! Bármit ír.Úgy látszik a korpa között is megvannak a tetvek
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 02:07:26
x11)
Még egy gondolat, lefekvés elött.
De!
Véletlen?
De!
Véletlen?
hogy tisztult volna meg? mióta leállt a trashvod, mindenki gyártja a trashvod bulvár konteókat és ezen csámcsog.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 02:10:08
x39)
Én látom a javulást.
Na alvás, csá.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 02:11:25
x17)
Gyagyás alá tették a platformot és megpróbálták megfuttatni mint anno kancsit.Összehozták az éppen legjobban futó trasshel (tranyó),és olyan nyilvánosságot kapott amiről mindig álmodott.A végeredmény borítékolható volt,mert amihez gyagyás hozzányúl,az szarrá változik.Kancsival ellentétben aki kivakarta magát a csöves létformából,gyagyás még több véresszájú trollt gyűjtött maga köré,büntetőügyeket,és lehúzós csalókat.
Úgy nehéz lesz b.ügyet indítani,ha nincs bizonyiték
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 02:52:35
x8)
endre most akkor ünnepeltek? A borvirágos orrú anyáddal együtt isztok? Adott a tablettásból, vagy azt is dugdossa előled, mint a bukszáját?
10.-én jön megint anyádnak a nyugdíj!!! A februári 13.havit gondolom utaltad Jutka kiszabadítására?!
10.-én jön megint anyádnak a nyugdíj!!! A februári 13.havit gondolom utaltad Jutka kiszabadítására?!
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2023 03:17:59
x24)
Azért pár címlapot szívesen látnék reggel, amiben a legnagyobb szerkesztőségek megemlékeznek a TrasVOD-ról. De Sodi nevének az említése nélkül.
ChatGPT-vel le is gyártattam pár clickbait cikkcímet hozzá.
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 03:23:56
x8)
Azért pár címlapot szívesen látnék reggel, amiben a legnagyobb szerkesztőségek megemlékeznek a TrasVOD-ról. De Sodi nevének az említése nélkül.
Várhattak volna reggelig a kapitulációval...hétfő reggel jár a kukásautó üríteni a kukákat.
Cactus
Feb 27, 2023 05:20:25
Én csak azt az egyet nem értem. Ha a Vodot bezárták. Mert ilyen, olyan dolgokba ütközött. Akkor a sok trash szat aki ontja magából a sok undorító buziságot. Azt miért nem lehet eltüntetni a netről végleg? Vicc bazd meg
Feb 27, 2023 05:20:25
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 27, 2023 05:54:13
x3)
Ott van a chaten kammer is, csak őt szivatják, hisz ő most vámpír évivel él boldogan. :)
vámpír évivel lenni boldognak lenni
choose one
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 27, 2023 05:54:59
x3)
lemaradt egy kötőjel, ellopta a kankós cigó, sry
Trollok harca
(
x5)
Feb 27, 2023 06:08:05
x5)
győztek a trashek?
Miskolci alvósejt
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 27, 2023 06:12:57
x6)
Ha seggfájás miatt zárták be akkor világi balfaszok.
Ha jogi dolgok miatt, akkor is, kuruc mióta is megy és mióta próbálják lelövetni, kideríteni kik állnak mögötte? (Mégha tudni is lehetett?) ez manapság a legnehezebb?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ha jogi dolgok miatt, akkor is, kuruc mióta is megy és mióta próbálják lelövetni, kideríteni kik állnak mögötte? (Mégha tudni is lehetett?) ez manapság a legnehezebb?
Brako
Feb 27, 2023 06:15:36
Na, hát ebben eddig lehetett eljutni :DDD Én csak Tresvudot néztem, csók a családnak, velük jöttem, velük távozom :D Brako megszűnt létezni. Én jól szórakoztam.
Soha többet nem írok ide.
Ezt ne, ezt ne, ezt ne!
Soha többet nem írok ide.
Feb 27, 2023 06:15:36
trolltipszmix
Feb 27, 2023 06:31:52
JAj most látom sikeresen szétbarmolták a Trashvodot...addig addig szivárogtak oda az alkalmatlan személyek, hogy beledöfték a kést HÁTUKBA..
Jó volt amíg tartott, de mindig van egy barom aki szétbarmol mindent, jöttek a kamu donate gyűjtések stb... legalább van egy PCje a csalónak, aki lehuzta a nézőket...
TÖBB idő van saját gyűjtőoldalra :D
Kopasz osztag Sodit osztja :D
Jó volt amíg tartott, de mindig van egy barom aki szétbarmol mindent, jöttek a kamu donate gyűjtések stb... legalább van egy PCje a csalónak, aki lehuzta a nézőket...
TÖBB idő van saját gyűjtőoldalra :D
Feb 27, 2023 06:31:52
púpospúp
(
x2)
Feb 27, 2023 06:36:42
x2)
Trashvod előtt is volt élet, most is lesz. Ha minden igaz, menthető lesz az összes videó egy ideig, szóval vod veszteség nem történt.
Viszont egy dologra felhívnám a figyelmet, amit gyorsan átpörgetve nem láttam megemlítve, hogy trashvod linkek rengeteg helyen voltak megadva forrásként, ezek közt kiemelve a céges/rendőrségi tényfeltárások, úgy tudom volt több ilyennél trashvod link, volt hogy már azon röhögtünk, hogy a bécsi kopók aktívak az oldalon
Gondoltam megemlítem, hátha fontos lehet (jóból)
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Viszont egy dologra felhívnám a figyelmet, amit gyorsan átpörgetve nem láttam megemlítve, hogy trashvod linkek rengeteg helyen voltak megadva forrásként, ezek közt kiemelve a céges/rendőrségi tényfeltárások, úgy tudom volt több ilyennél trashvod link, volt hogy már azon röhögtünk, hogy a bécsi kopók aktívak az oldalon
Gondoltam megemlítem, hátha fontos lehet (jóból)
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 27, 2023 06:39:37
x3)
Bocsátan, ha nyersen fogalmazok, de a vélemény olyan, mint a segglyuk.
Viszont ugye broni kíváncsi Barbi lyukára...
Na ezen tessék elgondolkodni.
A 23-as csapdája.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 27, 2023 06:40:12
x10)
Szégyeld magad TRASHVÚD!
Egy troll nem lehet ilyen önérzetes, mint ti!
Milyen dolog ez, hogy egyik napról másikra bezárjátok az oldalt? Én közel 90 videnyót nyomtam fel kb. Azok majd szépen elfognak tűnni! Ott lett elbaszva, hogy minden szar, fel lett már töltve, aminek semmi köze nem volt a trashez.
Mélyen csalódtam bennetek, hogy csak így feladjátok!
Álmodjatok Rémeket!
Egy troll nem lehet ilyen önérzetes, mint ti!
Milyen dolog ez, hogy egyik napról másikra bezárjátok az oldalt? Én közel 90 videnyót nyomtam fel kb. Azok majd szépen elfognak tűnni! Ott lett elbaszva, hogy minden szar, fel lett már töltve, aminek semmi köze nem volt a trashez.
Mélyen csalódtam bennetek, hogy csak így feladjátok!
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 27, 2023 06:43:09
x2)
Nem értem ezt a "nyomás" magyarázatot. Én ahogy elnéztem a kassza az utóbbi hónapokban pozitív mérleggel zárt mindig. Nyomás ide, nyomás oda, ezzel pénz lett keresve. Pár habzó szájú miatt lemondani erről?
Nagyon egyszerű ez: lenyúlták a donést és be van kamuzva az, hogy eladományozzák a zsét.
Jonciii
(
x8)
Feb 27, 2023 06:43:32
x8)
Herpesz boldog lesz
trolltipszmix
Feb 27, 2023 06:44:42
SODI A JÓ KURVA ANYÁDAT! CSAK HOGY SODIRÓL IS SZÓLJON A FÓRUM. HAMAROSAN JÖN TLE EGY KÁRÖRVENDŐ LOOP.
Feb 27, 2023 06:44:42
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 27, 2023 06:46:49
x3)
Ha seggfájás miatt zárták be akkor világi balfaszok.
Van egy olyan educated guess-em, hogy golyszliék IRL rászálltak az üzemeltető(k) családtagjaira, barátaira is.
A tvodosok úgy ítélték meg, hogy nem ér az oldal nekik annyit, hogy ezért rendőrségre, bíróságra járjanak. Ezt egyébként meg is értem.
Ilyen történeteknél mindig a közösséget sajnálom, akik az oldal köré épültek, és most kihúzták alóluk a szőnyeget.
De azt kívánom hogy ez legyen a legnagyobb probléma az életü(n?)kben.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 27, 2023 06:52:32
x12)
Remélem délre elmúlik a seggfájás a vod miatt.Azért zártak be mert állandóan ideírtuk a kapcsolat mail címüket és nem bírták a terhelést.
Kakaspina
(
x24)
Feb 27, 2023 07:06:30
x24)
Jó reggelt mindenkinek. Kivéve neked sodrák.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 27, 2023 07:11:22
x23)
Gyagyás, mi a franc van, megkaptad az aranylövést vagy hogyhogy nem örömködsz sehol se? Na lődd fel a live-ot vagy told ki 5:01 hosszú, örömködös flokkot, most legalább lenne nézettséged rajtuk.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Andi
(
x13)
Feb 27, 2023 07:14:25
x13)
gammer felébredt, az utolsó videója alatt lehet finoman kérdezgetni. szereti learatni a babérokat akkor is, ha semmi köze hozzá.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 27, 2023 07:21:42
x6)
gammer felébredt, az utolsó videója alatt lehet finoman kérdezgetni. szereti learatni a babérokat akkor is, ha semmi köze hozzá.
Milyen relevanciája van bármire nézve is ?
Just askin'
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2023 07:29:57
x30)
Ha ebből nem lesz gyagyás féle, nyálcsorgatós, faszverős, picsaszájharapós, én megmondtam, flokk, akkor semmiből.
Nagyon szomorú. Az a baj ezen tranyedli is, Publikus Szabolcs meg a többi nyomorult is csak örömködni fog.
Pedig olyanokat terveztek hogy más országba költözik a szerver, jobb sávszél, stb stb. Ripsz tressvúd :(
trolltipszmix
Feb 27, 2023 07:38:46
Na én most fejeztem be a Sodi fórumot, már Sodit se lehet anyázni, mert minuszolás van...
Feb 27, 2023 07:38:46
Kötőjel
(
x12)
Feb 27, 2023 07:41:12
x12)
a sodi, lekerült a videó a főellenségedről, viktorszról. látod, lelkecske, még ezt sem tudtad elintézni. neked nem lehet másokról videókat feltölteni, még a megosztó lelövésével is elérik, hogy lekerüljön a videó. nekünk viszont lehet rólad plakátolni púpszászon.
vérdíj target nr. 1
fruzs1
(
x1)
Feb 27, 2023 07:42:37
x1)
Már tegnap megjósoltam, hogy tényleg készül valami atombomba... akkor ezek szerint a Trashvod megszűnés volt az. Kár érte.
Az egyetlen dolog amiért kár, a berlini bicajszerelős live. Remélem az megvan valakinek.
Az egyetlen dolog amiért kár, a berlini bicajszerelős live. Remélem az megvan valakinek.
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2023 07:43:46
x30)
A rohadt púpos buzeráns, az eddigi rendőrségi ügyeiben is ha vissza néznek a szervek, üres linkek lesznek...
Ez így nem maradhat!!
Ez így nem maradhat!!
Ez bazdmeg, ez a legszomorúbb az egészben! Endre meg kaffmerci drogozós-rakétázós fideói remélem azért megvannak, bár úgy emlékszem a jutyu gersub videókat is bőszen jelentgette.
+ 2 hónapja még kuruc is Tressvúd videót ágyazott be.
Ez így kurvára nem fasza srácok!
Tamás macska mit használ(t)? odysee.com -ra átmenteni a cuccokat mennyire elvetemült ötlet? Bár a nőverést szerintem még ők sem tolerálják. Látod Endre, ilyen magadfajta libsi platform nem lesz még egy, ami teret ad a műsoraidnak. Ez is a te hibád, a kurva anyád!
fruzs1
(
x1)
Feb 27, 2023 07:49:00
x1)
Nem tudom mennyire aktuális most a dolog, de kemény két Gyagyással kapcsolatos tartalom van lementve, ezt megosztom, ha valaki már szervezne archiválást.
Az egyik a "Simon Géza ugyanolyan pedo, mint én", a másik ahol a tranyó bemutatja a gyagyás társaságában a drogot.
anonfiles.com/SfX2D5a5z3/gyagyas_zip
Az egyik a "Simon Géza ugyanolyan pedo, mint én", a másik ahol a tranyó bemutatja a gyagyás társaságában a drogot.
anonfiles.com/SfX2D5a5z3/gyagyas_zip
Mitokondrium
(
x7)
Feb 27, 2023 07:54:01
x7)
Mondjuk azert nem gondolhattuk komolyan, hogy egy oldal masok videoit osztja meg, amiket azok kifejezetten torolni akarnak es sokaig mukodhet ebben a rendszerben. Elobb-utobb csak akadt volna valaki, aki fogad egy ugyvedet es birosagra megy ezzel.
Szoval alapvetoen megertem a dolgot, nyilvan senki sem akar bortonbe menni azert, hogy tovabbra is megoszthassa Tibcedesz videoit.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Szoval alapvetoen megertem a dolgot, nyilvan senki sem akar bortonbe menni azert, hogy tovabbra is megoszthassa Tibcedesz videoit.
Dr Tájfel
Feb 27, 2023 07:57:20
Fogadni mernék, hogy lesz 1-2 trash aki magára vállalja, hogy amúgy ő lövette le a trashvúdot.
Pont úgy mint anno, amikor az iszlám állam még keményebb faszúnak érezte magát, így még egy random felrobbant gázpalack után is azt nyilatkozta, hogy magukra vállalják, mert ők voltak hahaha.
Pont úgy mint anno, amikor az iszlám állam még keményebb faszúnak érezte magát, így még egy random felrobbant gázpalack után is azt nyilatkozta, hogy magukra vállalják, mert ők voltak hahaha.
Feb 27, 2023 07:57:20
álbajusz
Feb 27, 2023 07:59:07
Fogadni mernék, hogy lesz 1-2 trash aki magára vállalja, hogy amúgy ő lövette le a trashvúdot.
;)
Feb 27, 2023 07:59:07
sarokülőgarnitúra
Feb 27, 2023 08:00:45
Vajon a hír hallatán megkeményedett a macskaólban a 23 centis döglött piton?
Feb 27, 2023 08:00:45
Kötőjel
(
x12)
Feb 27, 2023 08:00:49
x12)
egyértelmű, hogy kiss endre farkas alias sodi felelős a trashvod lelövéséért. halálosan megfenyegette az oldal üzemeltetőit, hogy a véres torkukon fog ugrálni és kiirtja a családjaikat.
teljesen érthető tehát az oldal megszűnése.
Hahó
(
x136)
Feb 27, 2023 08:01:07
x136)
Csinálni kell egy másik tresvúdot. A rinya helyett.
Hahó
(
x136)
Feb 27, 2023 08:03:53
x136)
A fikás a 9:40-es vonattal megy bécsbe.
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2023 08:04:42
x30)
Fasza, hogy csinálod meg minden, működni is fog pár hónapig, de amikor nyáron/ősszel visszamegy Tibi mi lesz? Arról nem lesz vod, mert ő nem asodi? Általában tranyó fiókjáról szoktak liveozni.
+ fülzsír egyből privátolni szokta a lájfszokat, nem azt mondom hogy sok infó infó lett volna benn, de ugye ő is állandóan gyagya körül köröz.
(Youtubeon valami privát livera nincs lehetőség? Pont rakok össze háziszervert, ha más nem a ytdlp fenn lesz rajt.)
-
Feb 27, 2023 08:04:54
Nem fogom védeni Közödöt, de nekem visszaadta a donéseimet (Paypalon írtam refund kérelmet).
Feb 27, 2023 08:04:54
SodronyTV
Feb 27, 2023 08:05:40
GERSUBUS videók természetesen biztonságba vannak. Még ha sikerül youtubrol leszedetnie őket, akkor is meglesznek. :)
Endre ne reménykedj. A Jutkát verő videók is amikkel a kirúgásokat intézzük, nem Trashvodon, de még csak nem is youtube-on vannak. Vajon rájössz magadtól, hogy akkor hol?
És bizony mint irtam a GERSUBOS-os videók is biztonságba vannak. Amikkel most állok majd több lábra pl Archiv.org,Dailymotion,videa, fizikai adat hordozók stb stb. Minden játszani fog, te nyomorult pedofil.
Rendőrségi ügyeknél, főleg ahol már talán elindultak az ügyek, lehet abba bízni hogy azokat már mentették a szervek a Trashvodról bizonyítékoknak. Igy azok talán megvannak náluk is.
Feb 27, 2023 08:05:40
Hahó
(
x136)
Feb 27, 2023 08:05:57
x136)
Nem fogom védeni Közödöt, de nekem visszaadta a donéseimet (Paypalon írtam refund kérelmet).
Ennyi.
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 27, 2023 08:06:36
x6)
Az nem lehet, tolvaj gechi, hát itt írják!
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 27, 2023 08:07:02
x2)
Csinálni kell egy másik tresvúdot. A rinya helyett.
Vagy az elkövetkezendő lájfszokból highlightolni akár egy youtube csatornára. Akár a korcsról vagy a szabott-vart abominációról legyen szó, az átlag 3 órás loopból legfeljebb jóindulattal is max 15-20 perc a minimálisan érdekes rész.
fekélyes faszú cigány
Feb 27, 2023 08:07:46
Mondjuk azert nem gondolhattuk komolyan, hogy egy oldal masok videoit osztja meg, amiket azok kifejezetten torolni akarnak es sokaig mukodhet ebben a rendszerben
Ők se gondolhatták komolyan, hogy nem gondoltak erre a legelején.. minimális előrelátással úgy csinálták volna meg ezt az egészet, hogy kvázi beazonosíthatatlanok legyenek, van anonym domain regisztráció, lehet bérelni anonym tárhelyet panamában, az ottani törvények még a logolást sem írják elő, mivel peertube-ot használtak, így még a sávszél se okozott volna komoly gondot.
Egy szaros magyar hatóság ezzel nem tudott meg nem is akart volna mit kezdeni.
Na mindety, legköszelebb majd erre is fityelnek.
Feb 27, 2023 08:07:46
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 27, 2023 08:12:54
x3)
Random dolog, ami eszembe jutott: Sodikurva, megvan még neked a biciklipumpának hazudott faszpumpád???
Linzben még megvolt. Elkeveredett a sok serpázás közben?
Linzben még megvolt. Elkeveredett a sok serpázás közben?
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2023 08:14:16
x30)
minimális előrelátással úgy csinálták volna meg ezt az egészet, hogy kvázi beazonosíthatatlanok legyenek,
Gondolom pont a betelefonálós vagy a just chatingben buktak le? Valaki rájuk ismerhetett? Esetleg tényleg csak terelés a szegedi kokós ügyek miatt?
Puha Slag
(
x7)
Feb 27, 2023 08:15:57
x7)
Vagy csak ez volt a nagy atombomba, amire tegnap rBali célzott.
Örök fekete nick
Feb 27, 2023 08:16:44
Napok óta ez volt a félelmem, hogy be fog zárni és kárba vész a rengeteg felhalmozott anyag.
Ez egy kibaszott gyáva húzás volt. Ha nem merik folytatni, át lehetett volna adni, ez a leghülyébb megoldás, hogy bezárják.
Gyakorlatilag a fórum hátán piggybackeltek, fórum nélkül soha nem lett volna ennyire hirhedt.
Rinya után megoldási javaslatom, hogy át kellene venni vagy egy újat létrehozni. Programozói és it tudás nélkül én havonta pár doboz cigi árával tudok hozzájárulni, de csak valamelyik privacy crypto formájában.
Műsorok és egyéb lófaszkodás nélkül, 100% fókuszt tartva a trasheken, szerintem itt össze tudnánk dobni a havi kiadást az üzemeltetésre.
Nem kéne megadni ezt az örömöt a sok alja féregnek, hogy következmények nélkül videózhassanak. Sodi meg Herby férgek is úgy védekeznek, hogy ha nincs róla videó akkor meg sem történt...
Elnézést a seggfájásomért, kikvánkozott belőlem.
Ez egy kibaszott gyáva húzás volt. Ha nem merik folytatni, át lehetett volna adni, ez a leghülyébb megoldás, hogy bezárják.
Gyakorlatilag a fórum hátán piggybackeltek, fórum nélkül soha nem lett volna ennyire hirhedt.
Rinya után megoldási javaslatom, hogy át kellene venni vagy egy újat létrehozni. Programozói és it tudás nélkül én havonta pár doboz cigi árával tudok hozzájárulni, de csak valamelyik privacy crypto formájában.
Műsorok és egyéb lófaszkodás nélkül, 100% fókuszt tartva a trasheken, szerintem itt össze tudnánk dobni a havi kiadást az üzemeltetésre.
Nem kéne megadni ezt az örömöt a sok alja féregnek, hogy következmények nélkül videózhassanak. Sodi meg Herby férgek is úgy védekeznek, hogy ha nincs róla videó akkor meg sem történt...
Elnézést a seggfájásomért, kikvánkozott belőlem.
Feb 27, 2023 08:16:44
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2023 08:16:56
x24)
egy gondolatot szeretnék hozzáfűzni; ha tényleg igaz a hozzaszólás (miszerint vmelyik vodos Trolléga is járt Szegeden...)...uraim, nincs elég πina? a magyar nőket már csak birkin táskákkal lehet lenyűgözni, különben maradnak a trafók? :o)))
bár mit várunk, egy magyar of-es hölgyemény decemberben 5 millás bevételt produkált, csak magyar userekből...
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2023 08:18:45
x24)
Mondjuk azert nem gondolhattuk komolyan, hogy egy oldal masok videoit osztja meg, amiket azok kifejezetten torolni akarnak es sokaig mukodhet ebben a rendszerben. Elobb-utobb csak akadt volna valaki, aki fogad egy ugyvedet es birosagra megy ezzel.
alapvetően ez is egy gyűjtemény; gyűjteni, az utókornak megőrizni nem tilos...a sodival kellett volna egy jogi impresszum hetyetyét írtani, oszt' most minden foshná :o))
74 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Májas és háttérhatalom véleménye a forumról
Bocsátan, ha nyersen fogalmazok, de a vélemény olyan, mint a segglyuk.