kissendrevagyok
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
Pedig visszatérhetne a bécsi trinity egy blahai záró évaddal, annyi különbséggel, hogy most az öreglány püfölné a gyagyát. :))
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Uppoltam, de ahogy a mondás is tartja, nem akarásnak nyögés a vége...
nem a nem akarasrol sozl basza meg szakarrs nincs a kezemben a levalogathato adat. 89% korul jarok tessek mar teglaval agyonbaszni mert 100-as netem van.
eltarolni kozel 3 terra szemetet azta nlevalogatni ernore nem kis lofasz.mi endre szarjait vallatluk niccs olyan slice ami komplett lenne ennek ket oka van
seeder szopat
masik ok lehet
seeder szopat.
kommentet idehazudo senki bH alapito aki mindjart troli a gecibe az egeszet.
contains language which some may find offensive
Kezdésnek ne faszrészegen írj ide, sokadjára. Egyből barátibb lenne a fogadtatás és esetleg érteném is mit akarsz mondani.
Jóból tetyuo!
Tetyó, ha csak fele annyi energiát fektetnél abba, hogy lejöjj a piáról mint amennyit ide seggfájsz most nem lenne ellened emiatt itthon körözés.
Jóból.
óóóaaaaaaarrrgghhhhhh
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Endre ne magyarázkodj! Mindneki tudja, hogy döglött a szamárfasz.
Jól telik a munka? Minden percben a fórumot és a YouTube kommenteket leses? Ömlik a sör a szádba rendesen? Villásreggeli megvolt már?
Na, meme lettem.
Értjük, hogy te valaki vagy, egy nagy ember, sikeres az életed, millió fütyis a fizetésed, és az informatikához is felhőének szinten értesz.
Én pajzsra emellek ha erre vágysz, csak előbb szállítsd amit megígértél, a hetyetye és az éjjeli bebaszott kommentcunami a gyagyás korcs asztala.
Ne akarj asodi lenni.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy erre a palira nem lehet számítani hosszútávon. :)
Föleg, hogy még kész sincs az oldala de már legalább 20 kommentben elsírta a szerver költségeket.
Remélem más trollégák is dolgoznak a saját megoldásukon.
seeder szopat
masik ok lehet
seeder szopat.
Én letöltöttem cirka másfél hét alatt és azóta is seedelem anélkül, hogy hozzànyúlnék vagy ránéznék, hogy mi fan vele.
Annyira van nyugalom, mint amennyire van diplomád te kankós fasz :D
nemétyeeem
Tehát Endre szokás szerint hazudott, és egyik szegedi hölggyel sem volt semmiféle maszatolás, hiszen mint az köztudott, Kiss Endre Farkas (SoDI) egy homoszexuális pedofil.
Ember!
Senkinek nem a kezdeményezéseddel van baja!
Mindenki örül, tapsol, hurrá, mi kéne még a faszom is?
A gond azzal van, amit állandóan mellé kell tenned kommentben itt. Az már kezd elég unalmassá válni...
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Feltolod archive.org-ra csak a sodit pls? És akkor meg is vagyunk.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jozsii Busák
én is kérném a náczi műshort, vagy legalábbis, ami tanszéki fonatkozású, NSZKSZ!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Neki reggel délután kezdődik. Amiből aztán napok lesznek.
bazdmeg gyerekekek fizetnek 53 eurot hostingert a gecinek a videoira nem kell szoljatok egy szavatokba kerul.
nem rinya csak nem archivalok publikba az utolagos buzulasert. eleg nekem bh
de ki a bánatos lófasz kért meg rá? úgy jössz ide részegen hőbörögni, mintha személyesen kérleltünk volna téged, hogy légyszi csináld meg a sodika.nlt
más önkéntesek szorgosan dobják fel a videókat bitchutera vagy üzemeltetik a netszemet.liveot, nem ígérgetnek semmit, nem kérnek senkit számon, de főleg nem járnak ide részegen beszólogatni rendszeresen
én idáig próbáltam optimista lenni és reméltem, hogy csak pillanatnyi gyengeségről van szó, ezért próbáltam építőjelleggel megelőzni a retardá válásod. Most már inkább torrentétől idéznék: eridj a kurva anyádba hülyegyerek :)
youtu.be/q3d4c72OBmg?t=15
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Amúgy az ugyanaz :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Most olvason a pédián a nemibeteg kalandod te fogyatékos geci. Sose hittem volna, h a Fórizs, dörpe, RGL körödet túl tudod szárnyalni fkás. Ez már tényleg a gödör alja, innen lejjeb már csak a hullabaszás, kecskebaszás, gyerekbaszás van te mocskos állat.
Nyugalom, Endre csőbuzi, a Laurás/Lillás maszatolás csak egy újabb hazugság volt tőle.
Ellenben a nekrofíliáját tavaly vallotta be a fórumon, a pedofíliája köztudott és valamelyik régi blogján vagy az SG fórumon előadott egy indokolatlanul részletes analógiát arról, hogy birkabaszás = homoszexualitás.
Tudom, de így szól a "mondás" :)
Hetyetye
Ez nyelftanilag is hazugság:
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Fikásnak már teljesen mindegy, roncs az egész ember
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Tudom, hogy itt mindneki sodi, de talán te hasonlítasz rá a legjobban :DDD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Hahó! Endre számodra nem elég elrettentés miért nem kéne állandóan bebaszva lenni?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
...
a púpos pajzsáról leperegnek az alaptalan dolgok, így sokkal hatékonyabb a valósággal ütni :
tételmondat: endre a fasz látványától izgul fel, a partner lényegtelen.
kifejezetten szereti keresni az alkalmakat amikor másokét láthatja (faszverős videók, arab szvinger stb-stb), de a saját szexuálisát is úgy éli meg, hogy a piton a lényeg, és nagy ívben leszarja, hogy az éppen egy férfi seggében, egy prosti szájában/kezében vagy éppen egy öregasszonyban jár-e.
sose hallottunk tőle olyat, hogy milyen szép formás segge/melle van egy nőnek, milyen jó az érintése, de örömittasan számol be arról, hogy Gayzával együtt pocsékolta meg a bálnát, meg hogy mikor hova durran a piton.
ez azért van mert endre nem heteroszexuális: nem vonzák a nők és ezért nem zavrja ha nem nővel van, de az sem zavarja ha éppen nő az illető. őt csak a fallosza köré épített perverziók hajtják. ennyi.
...
Mi vezettük be a kis Endit a fütyizésbe a fürdések alkalmával. Mi dícsértük elsőként a fütyikéjét a fürdős játékok közben.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
A nyuszi az új cica.
Endre!
A magam részéről azt mondom, hogy amit kiböfögtél semmi értelme nincs. Egy retardált, nárcisztikus pszichopata csinál ilyeneket, mint amilyen te is vagy.
Melócsá jól megy, hogy van időd ilyeneket kiokádni a világhálóra?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Evidenciákat...
A hajléktalanság az utolsó lépés.
Én neked szurkolok. Bling bling.
Mikbe faty!
A nyár végére Elon Musk nekem fog dolgozni!
Ennyi.
Na meló, csá!
1, Bizonyítsa be, hogy Endre kinyalta Lillát! (A nyalás tranzitív tulajdonságanak felhasználásaval)
Nem
KURVArangy
Endre!
Hát akkor vagy a nemibetegségek szövődményeibe fogsz beledögleni vagy az alkohol és drogfogyaztási szokásaid szövődményeibe.
¯\_(ツ)_/¯
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
dehogynem, a sodinak kifejezetten javallott!!
- a sörben alkohol van. köztudott, hogy az alkohol fertőtlenít.
- az antibiotikum kinyírja a baktériumokat. ha szövetkezik az alkohollal endre testében, kétszeres hatékonysággal kúrálja ki a koboldot.
- a különféle nyugtatók, altatók pedig depresszánsok. az alkohol is depresszáns. itt is kétszeres hatás érhető el.
- fontos továbbá, hogy a létfontosságú orvosságokat csakis folyadékkal együtt szabad bevenni. a sör folyadék, nem folytatom, a szerepe egyértelmű!!
hülye, aki nem él ezzel a lehetőséggel, a sodi pedig okos sodi, ezért sörre fogja nyomni a gyógyszereket.
vérdíj target nr. 1
Szerző:
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 14, 2023 00:15:29
Válasz
(16)
x48)
Válasz
(16)
Napi 3 sör
(
x1)
Mar 14, 2023 00:27:01
x1)
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 14, 2023 00:29:14
x4)
azért az tényleg nagy show lenne, ha 1 óra múlva bejelentkezne a púpszászi állomásról:
- anyukám kidobott, előtte megvillázott, már hívtam merciéket, de nem veszik fel, bandi ha nézed, kérlek vedd fel, nincs hol aludnom ma este...
- anyukám kidobott, előtte megvillázott, már hívtam merciéket, de nem veszik fel, bandi ha nézed, kérlek vedd fel, nincs hol aludnom ma este...
Pedig visszatérhetne a bécsi trinity egy blahai záró évaddal, annyi különbséggel, hogy most az öreglány püfölné a gyagyát. :))
miskolcigány
(
x5)
Mar 14, 2023 00:34:13
x5)
Nagyon nevetek, hogy anno az ogre ulve hugyozasra kenyszeritette, most meg az anyja nem engedi raulni a vecere.
Hallod Endre, bolondra vesznek teged ezek az oregek.
Ha lenne egy kis ver a faszodban akkor most ahelyett hogy kapucniban dideregsz az arnyekszeken bemennel a lakasba, ratenned a hernyo valagad a kagylora, es akkorat szarnal magad ala hogy reggel anyadnak ugy kene leemelnie rola, mint gyereket a biciklirol.
A munka nem megoldás.
Hallod Endre, bolondra vesznek teged ezek az oregek.
Ha lenne egy kis ver a faszodban akkor most ahelyett hogy kapucniban dideregsz az arnyekszeken bemennel a lakasba, ratenned a hernyo valagad a kagylora, es akkorat szarnal magad ala hogy reggel anyadnak ugy kene leemelnie rola, mint gyereket a biciklirol.
Totyika
Mar 14, 2023 00:42:33
Irigy trollszok, engem a nemibetegség is vonz, mert egy vonzó fatászpika vagyok.
Ennyi,
Na alvás, csá,
Ennyi,
Na alvás, csá,
Mar 14, 2023 00:42:33
-
Mar 14, 2023 01:01:50
Endre te balfasz, megint jót fogok röhögni rajtad. Ha kiderül hogy kankós vagy akkor azért. Ha kiderül hogy nem, akkor azért, mert még csak ki sem tudtad nyalni egyik csatamalacot sem.
Mar 14, 2023 01:01:50
SyntaxError
(
x24)
Mar 14, 2023 01:25:41
x24)
Endre! Semmi gond! Több is veszett Mohácsnál. Nem a nemibetegség végez veled úgysem, hanem a többi szervi bajod.
Akkor meg minek aggódni, nem?
A lényeg, hogy már csak 90 percecskét kell kibírni és ciccenhet a sörike.
Na bej.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Akkor meg minek aggódni, nem?
A lényeg, hogy már csak 90 percecskét kell kibírni és ciccenhet a sörike.
Na bej.
sodika.nl
Mar 14, 2023 01:32:29
Tisztelt tanszék hazudtunk reggel délben este.
Átbasztunk mindenkit ugyan kivettünk hetzner valami lófaszt ja fizikai vas.
Kérdeztük szdsz pistit lejöhet e labdázni.
meséljünk a részletekről
trashvod archum még nem jött le taps.
ez egy prgressziv punk inditványozás nem akarunk vetélkedvi senkivel amugy is tök diszkomfort fizetni havonta közel 19 ezer jó magyar forintot.
mindjárt jönnek ex trashvodosok és leminuszolnak a faszba.
urak le se jött az az archiv amiből majd lekukázom zsirmarit ananaszpistit meg a többi szart szóval egy szavatokba kerül és volt nincs bezárjuk a sodika.nl-t.
legyen a kozosseg dontese ha bekekul megcsinalu egy het kesessel ha meg repulnek erre a kommentekre a minuszok akkor a domaint kifizetjuk jovore is max bukunk 10 euort.
Hetznernel is zarhato elso honap utan. dontsetek el kell atrchiv borjunak tolunk vagy fejezzuk be tegnap.
fel lecsut.
meséljünk a részletekről
ez egy prgressziv punk inditványozás nem akarunk vetélkedvi senkivel amugy is tök diszkomfort fizetni havonta közel 19 ezer jó magyar forintot.
urak le se jött az az archiv amiből majd lekukázom zsirmarit ananaszpistit meg a többi szart szóval egy szavatokba kerül és volt nincs bezárjuk a sodika.nl-t.
legyen a kozosseg dontese ha bekekul megcsinalu egy het kesessel ha meg repulnek erre a kommentekre a minuszok akkor a domaint kifizetjuk jovore is max bukunk 10 euort.
Hetznernel is zarhato elso honap utan. dontsetek el kell atrchiv borjunak tolunk vagy fejezzuk be tegnap.
fel lecsut.
Mar 14, 2023 01:32:29
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Mar 14, 2023 01:48:37
x2)
Tisztelt tanszék hetyetye
pekkujjunki sodi
(
x5)
Mar 14, 2023 02:01:41
x5)
nem a nem akarasrol sozl basza meg szakarrs nincs a kezemben a levalogathato adat. 89% korul jarok tessek mar teglaval agyonbaszni mert 100-as netem van.
eltarolni kozel 3 terra szemetet azta nlevalogatni ernore nem kis lofasz.mi endre szarjait vallatluk niccs olyan slice ami komplett lenne ennek ket oka van
seeder szopat
masik ok lehet
seeder szopat.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Mar 14, 2023 02:06:36
x5)
amikor a oink.com vagy a demonoid.com beleallt a talajba probaltunk inkrementalis mentest csinalni maces cuccokrol nagyreszt sikerult.
gyerunk magyarok mutassatok meg...
azt latom soprededk takarodik kifelele letoltes utan.
bazdmeg gyerekekek fizetnek 53 eurot hostingert a gecinek a videoira nem kell szoljatok egy szavatokba kerul.
gyerunk magyarok mutassatok meg...
azt latom soprededk takarodik kifelele letoltes utan.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Mar 14, 2023 02:13:17
x5)
amikor ücsüküé meghalt senkiként.
Amikor Zvolenszki Zolit pisáltuk körbe az almafájuk alatt.
Kezdek elgondolkozni ez a a tanszék nem az a baráti kör.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Mar 14, 2023 02:21:53
x2)
Kezdésnek ne faszrészegen írj ide, sokadjára. Egyből barátibb lenne a fogadtatás és esetleg érteném is mit akarsz mondani.
Jóból tetyuo!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 14, 2023 02:22:38
x7)
én upvoteolom, hogy támogassam az avantgarde kommentelőket, jutka is nagyjából ezen a szinvonalon kommentelne, ha tudna írni
le vagy tiltva, kurva anyád
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Mar 14, 2023 02:28:56
x1)
Vagy az alkohol vagy a cypromix lett túltolva (vagy a lidokainos fake kokain), de: www.youtube.com/watch?v=l60MnDJklnM
Mindeközben endre teljes nyugalomban várja a hamarosan ciccenő sörikét meg a reggelt, hogy kisregényeket írjon a ma esti faszságokról! Mert nem alkesz, azért!
Mindeközben endre teljes nyugalomban várja a hamarosan ciccenő sörikét meg a reggelt, hogy kisregényeket írjon a ma esti faszságokról! Mert nem alkesz, azért!
Telebetyár_Időtelefon
Mar 14, 2023 02:55:55
Morningos szánsájn mindenkinek!
Endre, neked nem, te degelj meg

8 órázó szürkeegér

Mar 14, 2023 02:55:55
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 14, 2023 03:05:34
x39)
Na joffan..
Sörike megvolt, a másnaposságtól ma sem kell félni.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sörike megvolt, a másnaposságtól ma sem kell félni.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Mar 14, 2023 03:28:46
x5)
kis krumpli
Kiss regény
a pitonsz
már rég
nem kemény.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Kiss regény
a pitonsz
már rég
nem kemény.
xray
(
x21)
Mar 14, 2023 04:39:34
x21)
gyagyás, ma mindenképp azzal kezdd a napot, h eltántorogsz a nemibeteg gondozóba!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
-
Mar 14, 2023 05:32:23
részeg hetyetye
Tetyó, ha csak fele annyi energiát fektetnél abba, hogy lejöjj a piáról mint amennyit ide seggfájsz most nem lenne ellened emiatt itthon körözés.
Jóból.
Mar 14, 2023 05:32:23
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 14, 2023 05:41:52
x3)
szopd ki a kutyának a faszát endre
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 14, 2023 05:46:20
x3)
Morningos szánsájn mindenkinek!
óóóaaaaaaarrrgghhhhhh
Keegan
Mar 14, 2023 05:49:57
Endre ne magyarázkodj! Mindneki tudja, hogy döglött a szamárfasz.
Jól telik a munka? Minden percben a fórumot és a YouTube kommenteket leses? Ömlik a sör a szádba rendesen? Villásreggeli megvolt már?
Na, meme lettem.
Mar 14, 2023 05:49:57
buniBanki
(
x2)
Mar 14, 2023 06:28:41
x2)
Endre! Gondolj bele, Ady Endre is szifiliszbe halt bele, lehet ez még ugyanaz a törzs! Azért az mégiscsak jobb, mint egy A-listás celeb nemibaja
Endre egy pedofil!
Mitokondrium
(
x7)
Mar 14, 2023 06:33:53
x7)
Endre, akkor var a nemibeteggondozo? Majd ne felejtsd el kirakni a leleteidet! Jot fogunk rohogni egy STD panelen. A kommenthaverokat nagyon erdekelne, mi mindent szedtel ossze a csovesbaszasokbol!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 14, 2023 06:55:33
x6)
Értjük, hogy te valaki vagy, egy nagy ember, sikeres az életed, millió fütyis a fizetésed, és az informatikához is felhőének szinten értesz.
Én pajzsra emellek ha erre vágysz, csak előbb szállítsd amit megígértél, a hetyetye és az éjjeli bebaszott kommentcunami a gyagyás korcs asztala.
Ne akarj asodi lenni.
banshee
(
x24)
Mar 14, 2023 07:21:59
x24)
Endre! Te kinyaltál egy olyan nőt, akiben már több fasz megfordult, mint a szegedi vasútállomás wcjében?
Jó volt az ízük vagy undi? Ja, megbaszni már nem tudtad?
Jó volt az ízük vagy undi? Ja, megbaszni már nem tudtad?
D_Dezső
(
x29)
Mar 14, 2023 07:23:26
x29)
Tisztelt tanszék hazudtunk reggel délben este.
meséljünk a részletekről
fel lecsut.
meséljünk a részletekről
fel lecsut.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy erre a palira nem lehet számítani hosszútávon. :)
Föleg, hogy még kész sincs az oldala de már legalább 20 kommentben elsírta a szerver költségeket.
Remélem más trollégák is dolgoznak a saját megoldásukon.
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 14, 2023 07:25:44
x4)
Endre, majd ha csöves lettél, írd már meg légyszives ide a fórumra a ki-be dugott szigszalagozott faptopos fütyikamerás rendszereddel, hogy melyik sarkon kell beléd rúgni.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 14, 2023 07:40:01
x23)
Gyagyás, reggel van. Írod már a faszságokat a nemibeteg gondozóból, hogy mértnem vagy kankos,tripperes kretén? Valami bizonyíték is legyen erröl, mert egy szar, hazug, nemibeteg, buzinak nehezen lehet ám hinni bizonyítékok nélkül.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kakaspina
(
x24)
Mar 14, 2023 07:58:59
x24)
Sodrák, remélem leesett a faszod reggelre és valami macska AIDS-es macska eszegeti az árok partján
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
echelon mérnök
Mar 14, 2023 08:22:30
seeder szopat
masik ok lehet
seeder szopat.
Én letöltöttem cirka másfél hét alatt és azóta is seedelem anélkül, hogy hozzànyúlnék vagy ránéznék, hogy mi fan vele.
Mar 14, 2023 08:22:30
Ténfép
(
x5)
Mar 14, 2023 08:22:45
x5)
Jó reggelt mindenkinek, kivéve Endrét, de ha már itt tartunk, örömmel hallom te buzeráns pedofil, hogy lassacskán csak sikerül lerohasztani az amúgy is döglött, pöcsnek gúnyolt szardarabot :)

Igyunk egy sörtöt, he

Jozsii Busák
(
x5)
Mar 14, 2023 08:23:20
x5)
Endre mikor jön a video ahol te majd jól megmondod az IGAZSÁGOT? Pont te akinek minden szava hazugság, pont te aki hazugságokkal mossa mindig magát a szégyenből.. Pont te akinek fogalma sincs az igazságról mert Laura a trollokkal összefogva szétszopatott, hát azt irta jól nézel ki te púpos bibircsókos hókuszpókusz:D Te aki minden nap hulla részeg, Linz óta fogalmad sincs mi történik veled.. Te most majd jól megmondod hogy nem vagy nemi beteg? Anyád tiszta ideg, te alig várod kitegye a lábát és videozzál.. Minek? Te szerencsétlen hülye!!! PLAKÁT PÁL ÉRKEZIK!!!
Jozsii Busák
Kóser Szalonna
Mar 14, 2023 08:49:04
Endre, csíp már a fütyid?
Mar 14, 2023 08:49:04
Rumci
(
x2)
Mar 14, 2023 08:50:10
x2)
Mozog a púptyúb

Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.

Tápkábel
Mar 14, 2023 08:53:13
Mozog a púptyúb
Annyira van nyugalom, mint amennyire van diplomád te kankós fasz :D
Mar 14, 2023 08:53:13
Kóser Szalonna
Mar 14, 2023 08:53:45
Mozog a púptyúb
Tehát Endre szokás szerint hazudott, és egyik szegedi hölggyel sem volt semmiféle maszatolás, hiszen mint az köztudott, Kiss Endre Farkas (SoDI) egy homoszexuális pedofil.
EasybankosPedo
(
x23)
x23)
Szar, hazug, csicskulós, nemibeteg, buzi vagy gyagyás. Este még "reggelig várok" reggel meg "nem írom le".
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Rumci
(
x2)
Mar 14, 2023 08:56:37
x2)
Igen. fikás full csőbuzi, ezzel a Szögödi maszatolással próbálja leplezni a leplezhetetlent. Endre a kurva anyád, egy férfivel maszatolgattál cirka egy évig.
koszos
(
x11)
Mar 14, 2023 08:58:39
x11)
egeszseges vagy ?:DDDD alkoholista vagy,rohad a pofad es meg ki tudja milyen problemaid lehetnek
nemibeteg tuti nem vagy,mivel nem basztal egyikkel sem,max az aanyad picsajat nyaltad ki almaban!!!
hazug szar
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
nemibeteg tuti nem vagy,mivel nem basztal egyikkel sem,max az aanyad picsajat nyaltad ki almaban!!!
hazug szar
halászlé
(
x24)
Mar 14, 2023 08:59:19
x24)
írd ki poopom, ami a szíved nyomja! legalább ma is munkára koncentrálsz :o))) vagy már beteget jelentettél és bejelentkeztél a nemibeteggondozóba? :o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
horgász
(
x10)
Mar 14, 2023 08:59:39
x10)
Ember!
Senkinek nem a kezdeményezéseddel van baja!
Mindenki örül, tapsol, hurrá, mi kéne még a faszom is?
A gond azzal van, amit állandóan mellé kell tenned kommentben itt. Az már kezd elég unalmassá válni...
Pietr
(
x2)
Mar 14, 2023 09:05:12
x2)
Good morning everyone except pedophiles!
Ne haragudj Endre, most fejeződött be a költözés az asszonnyal és idáig elhúzódott. Apropó milyen az élet az anyáddal? Fele annyiból sikerült berendeznem a saját lakásom mint amennyit te egy levágott farkú hajléktalan alkoholista férfira költöttél. Valamit nagyon szarul csinálsz te fehércigány balek. Nagyon elengedted a dolgot, hogy tönkrement az életed Tibor megismerése óta. A tolvajtranyós hetyetye is elmaradt mert elterelte a figyelmed hogy szerelembe estél 2 ocsortány kurvába.
Közben próbáltalak követni, látom, hogy újra meg újra átbasztak és most végül nemibeteg is lettél. :D Nice.
Ezt hogy fogod kihetyetyézni? Mert azt hogy nem vagy alkoholista azt egészen odáig mondogathatod míg le nem áll a májad vagy a veséd, nekünk bőven van időnk te meg mivel nem mersz soha szembenézni a valósággal előbb utóbb megpusztulsz. De ezt hogy? Hogy nemibeteg vagy? :D Megvárod, hogy lerohadjanak a végtagjaid miközben azt hetyetéyzed, hogy nem fatyok kankhós.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ne haragudj Endre, most fejeződött be a költözés az asszonnyal és idáig elhúzódott. Apropó milyen az élet az anyáddal? Fele annyiból sikerült berendeznem a saját lakásom mint amennyit te egy levágott farkú hajléktalan alkoholista férfira költöttél. Valamit nagyon szarul csinálsz te fehércigány balek. Nagyon elengedted a dolgot, hogy tönkrement az életed Tibor megismerése óta. A tolvajtranyós hetyetye is elmaradt mert elterelte a figyelmed hogy szerelembe estél 2 ocsortány kurvába.
Közben próbáltalak követni, látom, hogy újra meg újra átbasztak és most végül nemibeteg is lettél. :D Nice.
Ezt hogy fogod kihetyetyézni? Mert azt hogy nem vagy alkoholista azt egészen odáig mondogathatod míg le nem áll a májad vagy a veséd, nekünk bőven van időnk te meg mivel nem mersz soha szembenézni a valósággal előbb utóbb megpusztulsz. De ezt hogy? Hogy nemibeteg vagy? :D Megvárod, hogy lerohadjanak a végtagjaid miközben azt hetyetéyzed, hogy nem fatyok kankhós.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 14, 2023 09:05:49
x30)
Feltolod archive.org-ra csak a sodit pls? És akkor meg is vagyunk.
Nebats
Mar 14, 2023 09:06:53
Naczi live megtalálható valahol?
Mar 14, 2023 09:06:53
Jozsii Busák
(
x5)
Mar 14, 2023 09:07:31
x5)
Mar 14, 2023 09:07:31
írd ki poopom, ami a szíved nyomja! legalább ma is munkára koncentrálsz :o))) vagy már beteget jelentettél és bejelentkeztél a nemibeteggondozóba? :o))
Laura biztos rászolt így nem szabad..Sneci meg szubmisszív gyagyás módjára engedelmeskedik neki. Amit bàrki másnak szabad azt a nagy sodinak nem... Ilyen az elnyomott homokosok èlete. Mar 14, 2023 09:07:31
-
Mar 14, 2023 09:09:42
Nekem is lejött gond nélkül 1 éjszaka alatt az egész VOD archívu. . Ha már arról hetyetyézik a felhőének úr fentebb hogy mennyibe kerül az el sem készült weboldal és egy jó "gyerünk magyarok most mutassátok meg!" Felkiáltással próbálja már előre rá kenni mindenkire hogy retardált volt. Hát... Ennyit erről.
Mar 14, 2023 09:09:42
halászlé
(
x24)
Mar 14, 2023 09:13:08
x24)
Naczi live megtalálható valahol?
én is kérném a náczi műshort, vagy legalábbis, ami tanszéki fonatkozású, NSZKSZ!
Baxi
(
x2)
Mar 14, 2023 09:13:45
x2)
Gyagyás, áruld már el, miért van az, hogy te mindig mindent máshogy tudsz, mint a többiek?
Szerintük nem dugtál senkivel, szerinted igen. Lilla szerint ő kankós, szerinted nem. Szerinted hetero vagy, mindenki más szerint buzi vagy, stb. Hogy van ez Endre?
Szerintük nem dugtál senkivel, szerinted igen. Lilla szerint ő kankós, szerinted nem. Szerinted hetero vagy, mindenki más szerint buzi vagy, stb. Hogy van ez Endre?
Kötőjel
(
x12)
Mar 14, 2023 09:16:40
x12)
reggel van. hol a kisregény, púpszörny?! lesz kisregény?
vérdíj target nr. 1
Neisseria gonorrhoeae
Mar 14, 2023 09:17:18
Kurvára nem fertőztem meg a Sodit ez igaz. Faszom akarna ilyen gusztustalan pedofil buzeráns gazdatestet.
Mar 14, 2023 09:17:18
Kóser Szalonna
Mar 14, 2023 09:18:20
Endre, kérünk egy flokkot arról, hogy nem lehetsz kankós, mert 41 éve érintkeztél utoljára született pinával!

Mar 14, 2023 09:18:20
Nebats
Mar 14, 2023 09:20:24
reggel van. hol a kisregény, púpszörny?! lesz kisregény?
Neki reggel délután kezdődik. Amiből aztán napok lesznek.
Mar 14, 2023 09:20:24
sírógörcs
(
x4)
Mar 14, 2023 09:21:04
x4)
Zseniális egy élet ez
Eddig szó sem volt a Lillácskáról, Sodi bekamuzza , hogy megbaszta őt is, kiderül, hogy nemibeteg, és akkor a Sodi a hitelesített nőgyógyász, aki akkor látott született Pinát, amikor biológia órán a 36. oldalra lapozott, megmondja , hogy nem nemi beteg senki.
Sodrák egyszerűen hihetetlen vagy , felfoghatatlan mennyire nem mersz belepillantani a való világba
Húzz disznóbelet a szamárfaszodra mielőtt megbaszod a jó büdös kurva anyádat álmában.
Goldának van elég baja veled enélkül is
Eddig szó sem volt a Lillácskáról, Sodi bekamuzza , hogy megbaszta őt is, kiderül, hogy nemibeteg, és akkor a Sodi a hitelesített nőgyógyász, aki akkor látott született Pinát, amikor biológia órán a 36. oldalra lapozott, megmondja , hogy nem nemi beteg senki.
Sodrák egyszerűen hihetetlen vagy , felfoghatatlan mennyire nem mersz belepillantani a való világba
Húzz disznóbelet a szamárfaszodra mielőtt megbaszod a jó büdös kurva anyádat álmában.
Goldának van elég baja veled enélkül is
Snecológia Tanszék
Mar 14, 2023 09:28:25
Na szhijasztokh!
Elkészült "A retardáltság zsinórmértéke" szócikk:
sodipedia.sodika.org/wiki/A_retard%C3%A1lts%C3%A1g_zsin%C3%B3rm%C3%A9rt%C3%A9ke
NSZKSZ mindenkinek az ötleteket, jónéhányat valóban kár lett volna kihagyni. De itt most csak a tényleg teljesen felfoghatatlan, magyarázhatatlan szintű retardációkat vettük sorra.
Levéltáros trolléga a még nagyobb precizitás és bizonyítottság céljával vadászhat még további kommenteket, képernyőképeket hozzá.
NSZKSZ mindenkinek az ötleteket, jónéhányat valóban kár lett volna kihagyni. De itt most csak a tényleg teljesen felfoghatatlan, magyarázhatatlan szintű retardációkat vettük sorra.
Levéltáros trolléga a még nagyobb precizitás és bizonyítottság céljával vadászhat még további kommenteket, képernyőképeket hozzá.
Mar 14, 2023 09:28:25
Pietr
(
x2)
Mar 14, 2023 09:31:34
x2)
Senki: -
Abszolút senki a világon, de még egy értelmifogyatékos drogos cigány sem: -
41 éves endre: - "Lenyelte a gecimet ez nekem bizalomra adott okot"
Én komolyan azt hittem, hogy nincs lejjebb mint a pedofil homoszexuális nőverő fehércigány drogos alkoholista élet. Erre itt van. Tessék.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Abszolút senki a világon, de még egy értelmifogyatékos drogos cigány sem: -
41 éves endre: - "Lenyelte a gecimet ez nekem bizalomra adott okot"
Én komolyan azt hittem, hogy nincs lejjebb mint a pedofil homoszexuális nőverő fehércigány drogos alkoholista élet. Erre itt van. Tessék.
Pietr
(
x2)
Mar 14, 2023 09:34:01
x2)
Egyébként nem kéne a Snecológiai tanszéknek saját videómegosztó oldalt készítenie? Külön Sodira szakosodva?
púpospúp
(
x2)
Mar 14, 2023 09:37:30
x2)
de ki a bánatos lófasz kért meg rá? úgy jössz ide részegen hőbörögni, mintha személyesen kérleltünk volna téged, hogy légyszi csináld meg a sodika.nlt
más önkéntesek szorgosan dobják fel a videókat bitchutera vagy üzemeltetik a netszemet.liveot, nem ígérgetnek semmit, nem kérnek senkit számon, de főleg nem járnak ide részegen beszólogatni rendszeresen
én idáig próbáltam optimista lenni és reméltem, hogy csak pillanatnyi gyengeségről van szó, ezért próbáltam építőjelleggel megelőzni a retardá válásod. Most már inkább torrentétől idéznék: eridj a kurva anyádba hülyegyerek :)
youtu.be/q3d4c72OBmg?t=15
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Mar 14, 2023 09:37:45
x5)
Akkor most mar nemcsak Tibinek gennyezik a picsaja.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 14, 2023 09:38:52
x7)
Nagyon nevetek Endre, hogy 20 ezer szar magyar forint már gondot jelent neked! Igazi ruppótlan csöves lettél, bármelyik trash szutyok "haverodnak" több pénz van a zsebében phiszony... Azt nem tanította meg az ócska zsidó kurva anyád, hogy a szajhákhoz pénz IS kell? (Meg persze működő fasz)
Bedobod és működik, mint a kaszinóba te idióta. Ha nincs pénz nincs baszás, ilyen egyszerű ez! Azon meg konkrétan majdnem megfulladtam, amikor előadtad, hogy a törpekurvánál húgymeleg Heineken, illetve, hogy is mondtad? "Szállodai" körülmények vannak? :DD Te barom, látszik, hogy a többi retarddal az életben nem jártatok még igényes helyeken, hát az egy lófasz lakás a híd mellett te nyomorult.
A jó portás csak baszik!
Bedobod és működik, mint a kaszinóba te idióta. Ha nincs pénz nincs baszás, ilyen egyszerű ez! Azon meg konkrétan majdnem megfulladtam, amikor előadtad, hogy a törpekurvánál húgymeleg Heineken, illetve, hogy is mondtad? "Szállodai" körülmények vannak? :DD Te barom, látszik, hogy a többi retarddal az életben nem jártatok még igényes helyeken, hát az egy lófasz lakás a híd mellett te nyomorult.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 14, 2023 09:41:37
x2)
Hát mi a kurva élet folyik itt? Tripper, kankó, együtt frankó?
Most olvason a pédián a nemibeteg kalandod te fogyatékos geci. Sose hittem volna, h a Fórizs, dörpe, RGL körödet túl tudod szárnyalni fkás. Ez már tényleg a gödör alja, innen lejjeb már csak a hullabaszás, kecskebaszás, gyerekbaszás van te mocskos állat.
Szépen bevonzottad magadnak a legnagyobb félelmed, anno még a berlini hitekiváltó hitelnél lamentáltál rajta, h a legnagyobb félelmed, h a púpszászi krimóban azt meséled az ivócimboráknak, h te Berlinben egyszer programozó voltál.
Sikerült elérni ezt a szintet te nyomorult, kivéve h már a krimóban se tűrnének meg, úgyhogy anyádnál fogod halálra inni magad. Te SOHA TÖBBÉ nem fogsz visszajutni német nyelvterületre.
ANyádnak üzenem, h egyik éjjel lopózzon be hozzád, és egy párnát minimum 10 percig nyomja rá a vekni fejedre. Neki is jobb lesz utána....
Hetyetye
Szépen bevonzottad magadnak a legnagyobb félelmed, anno még a berlini hitekiváltó hitelnél lamentáltál rajta, h a legnagyobb félelmed, h a púpszászi krimóban azt meséled az ivócimboráknak, h te Berlinben egyszer programozó voltál.
Sikerült elérni ezt a szintet te nyomorult, kivéve h már a krimóban se tűrnének meg, úgyhogy anyádnál fogod halálra inni magad. Te SOHA TÖBBÉ nem fogsz visszajutni német nyelvterületre.
ANyádnak üzenem, h egyik éjjel lopózzon be hozzád, és egy párnát minimum 10 percig nyomja rá a vekni fejedre. Neki is jobb lesz utána....
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2023 09:42:28
x77)
Endre, ha szállodai körülmények között lettél nemibeteg, akkor lehet perelni, nem?
Nyuszifül utalta már a menetjegyek, nyúlvadas árát? Ugye nem, le vagy tiltva a picsába továbbra is. :))
Nyuszifül utalta már a menetjegyek, nyúlvadas árát? Ugye nem, le vagy tiltva a picsába továbbra is. :))
KicsiNéző
(
x13)
Mar 14, 2023 09:44:12
x13)
Szerintem Endre még örül is annak, hogy gyanúsítjuk(ják), hogy nemi beteg, mert ez egyet jelent azzal, hogy elhisszük, hogy volt valami maszatolás.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Mar 14, 2023 09:44:39
x5)
Holnap megyek Bidenhez a feherhazba meglocsolni a viragokat, nehogy elhervadjanak. Nem jelentem be neki elore hogy megyek had legyen meglepetes. Ha nem engednek be akkor egy kozeli etterembe fogok falatozni sorozgetni. A szamlat majd elkuldom Bidennek hogy fizesse ki.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 14, 2023 09:45:13
x30)
Hát mi a kurva élet folyik itt? Tripper, kankó, együtt frankó?
Kóser Szalonna
Mar 14, 2023 09:45:43
Nyugalom, Endre csőbuzi, a Laurás/Lillás maszatolás csak egy újabb hazugság volt tőle.
Ellenben a nekrofíliáját tavaly vallotta be a fórumon, a pedofíliája köztudott és valamelyik régi blogján vagy az SG fórumon előadott egy indokolatlanul részletes analógiát arról, hogy birkabaszás = homoszexualitás.
Mar 14, 2023 09:45:43
Trollul Madár
(
x15)
Mar 14, 2023 09:46:27
x15)
Endre!
Pompás Kakapina Trolléga remélem bevonzza neked az AIDS-t, de ha elbukna akkor én még a majomhimlőt simán bevonzhatom, hamár te jó úton haladsz a többi változatos és egzotikus nemibetegség rendelkezésre állításával.
Igazából csinálhatnál egy három nyelvű nemibeteges albumot a Lutra album mintájára!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Pompás Kakapina Trolléga remélem bevonzza neked az AIDS-t, de ha elbukna akkor én még a majomhimlőt simán bevonzhatom, hamár te jó úton haladsz a többi változatos és egzotikus nemibetegség rendelkezésre állításával.
Igazából csinálhatnál egy három nyelvű nemibeteges albumot a Lutra album mintájára!
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 14, 2023 09:47:50
x2)
Tudom, de így szól a "mondás" :)
Puha Slag
(
x7)
Mar 14, 2023 09:51:14
x7)
Na szhijasztokh!
Ez nyelftanilag is hazugság:
2023-ra már százmilliós nagyságrendű adósságokban úszik, érdemi munkára (hosszú távon) már képtelen elhelyezkedni, a hitelspirál hullámai már összecsapnak a feje fölött. Egyszeri, megismételhetetlen mutatvány milliós fizetésekből százmilliókra eladósodni.
buniBanki
(
x2)
Mar 14, 2023 09:53:32
x2)
Tomkat nem a droidzona miatt kiváló retardologiai szakértő, hanem mert önmaga is egy címeres retard...
Endre egy pedofil!
mikedp
(
x9)
Mar 14, 2023 09:57:21
x9)
Amúgy a szifilisz kikezelése nem olyan mintha náthát gyógyítanának ... Elég durva antibiotikum kúráról van szó, és korántsem biztos , hogy nem marad vissza szervi károsodás.
KURVArangy
tyodika
Mar 14, 2023 09:58:08
nyekem azéjt puha hogy ne fájjon
Mar 14, 2023 09:58:08
Rumci
(
x2)
Mar 14, 2023 09:58:38
x2)
Amúgy a szifilisz kikezelése nem olyan mintha náthát gyógyítanának ... Elég durva antibiotikum kúráról van szó, és korántsem biztos , hogy nem marad vissza szervi károsodás.
Fikásnak már teljesen mindegy, roncs az egész ember
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 14, 2023 09:59:32
x3)
remelem a macskaktol toxoplazmozist kapsz a macskaolban endre puszi-puszi
Rumci
(
x2)
Mar 14, 2023 10:03:33
x2)
Endre most jön a 20 milliós kérdés, mi van tibivel? Még mindig nem válaszol? Ugye nem hiányzik?
Most megint full egyedül maradsz!
Most megint full egyedül maradsz!
hejneken
(
x3)
Mar 14, 2023 10:07:33
x3)
nem a nem akarasrol sozl basza meg szakarrs nincs a kezemben a levalogathato adat.
Tudom, hogy itt mindneki sodi, de talán te hasonlítasz rá a legjobban :DDD
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 14, 2023 10:10:48
x3)
Nekem még mindig az a röhejes , hogy egy olyan nő mint Laura ,aki több faszt fogott életébe mint kilincset,aki nem válogatás ,aki fekélyes faszú csóró putris múmiával élő büdös dagadt cigányt is büszkén felvállalt és sírt érte {nemibeteg gyanús a barátnőjével együtt},még egy ilyen nő is tagadja,hogy egy újjal is hozzáért volna Snecihez meg Géjzához :D Sneci a te állításod bizonyosságot nyerhet ,ha felteszed végre a titkos felvételt,ahol baszod a Laurát.Csak jóból mondom.
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 14, 2023 10:11:14
x13)
Hahó! Endre számodra nem elég elrettentés miért nem kéne állandóan bebaszva lenni?
xray
(
x21)
Mar 14, 2023 10:12:52
x21)
Mar 14, 2023 10:12:52
ő jó példának tartja. Mar 14, 2023 10:12:52
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 14, 2023 10:20:20
x2)
Gyagyás amúgy arra mi a terv, ha pl van magyar a melócsában? Labancföldön sokan vannak ám recskagnóm...
Teljesen véletlenül (v beküldi a levelezőtagozat) ráakad a HR-es kiscsaj, v főni, v a magyar munkatárs a mostani drogos, gecifröcskölős, nemibeteg videódra?
Úgy basználak ki, ha púpod szikrázna a betonon te nyomorult. Szerintem már direkt vágod el magad a munka világától....
Hetyetye
Teljesen véletlenül (v beküldi a levelezőtagozat) ráakad a HR-es kiscsaj, v főni, v a magyar munkatárs a mostani drogos, gecifröcskölős, nemibeteg videódra?
Úgy basználak ki, ha púpod szikrázna a betonon te nyomorult. Szerintem már direkt vágod el magad a munka világától....
Apu hajléktalan barátai
Mar 14, 2023 10:30:11
...
a púpos pajzsáról leperegnek az alaptalan dolgok, így sokkal hatékonyabb a valósággal ütni :
tételmondat: endre a fasz látványától izgul fel, a partner lényegtelen.
kifejezetten szereti keresni az alkalmakat amikor másokét láthatja (faszverős videók, arab szvinger stb-stb), de a saját szexuálisát is úgy éli meg, hogy a piton a lényeg, és nagy ívben leszarja, hogy az éppen egy férfi seggében, egy prosti szájában/kezében vagy éppen egy öregasszonyban jár-e.
sose hallottunk tőle olyat, hogy milyen szép formás segge/melle van egy nőnek, milyen jó az érintése, de örömittasan számol be arról, hogy Gayzával együtt pocsékolta meg a bálnát, meg hogy mikor hova durran a piton.
ez azért van mert endre nem heteroszexuális: nem vonzák a nők és ezért nem zavrja ha nem nővel van, de az sem zavarja ha éppen nő az illető. őt csak a fallosza köré épített perverziók hajtják. ennyi.
...
Mar 14, 2023 10:30:11
Klohek
(
x12)
Mar 14, 2023 10:30:13
x12)
endre, a kollegák a meetingen, nem kérdezték még, hogy ki az az az idős hölgy villával a kezében, a hátad mögött? Többen kérdezik!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
rezsidémon
(
x8)
Mar 14, 2023 10:33:41
x8)
Kóser Szalonna
Mar 14, 2023 10:34:20
A nyuszi az új cica.
Mar 14, 2023 10:34:20
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 14, 2023 10:36:17
x4)
Endre!
A magam részéről azt mondom, hogy amit kiböfögtél semmi értelme nincs. Egy retardált, nárcisztikus pszichopata csinál ilyeneket, mint amilyen te is vagy.
Melócsá jól megy, hogy van időd ilyeneket kiokádni a világhálóra?
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 14, 2023 10:38:53
x3)
Mi van ? Ezt fordítsátok már le,mit akar ez mondani?Már megint tök részeg?
banshee
(
x24)
Mar 14, 2023 10:40:58
x24)
Mi van ? Ezt fordítsátok már le,mit akar ez mondani?Már megint tök részeg?
Evidenciákat...
Kakaspina
(
x24)
Mar 14, 2023 10:47:04
x24)
Sodrák, nyilván nem láttad, és a tanszéken sem gondolom, hogy vastag lenne az a réteg aki látta...
Szóval a kétezres évek elején volt egy nagysikerű betiltott filmsorozat a "Bumfights.
A viselkedésed, a drogok, az impotencia, minden arra utal, hogy az egyik szereplő, Bling Bling nyomdokaiba léphetsz.
www.dailymotion.com/video/xfborq
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Szóval a kétezres évek elején volt egy nagysikerű betiltott filmsorozat a "Bumfights.
A viselkedésed, a drogok, az impotencia, minden arra utal, hogy az egyik szereplő, Bling Bling nyomdokaiba léphetsz.
www.dailymotion.com/video/xfborq
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Mar 14, 2023 10:48:43
x5)
Az elmúlt másfél hét információiból azt lehet kikövetkeztetni,hogy az Endre tényleg nyalt valamit azon a bizonyos szegedi estén. A március 5-ei Endre lájvban és a tegnapi Náczi lájvban annyi egyezőség biztos,hogy a Gayza nyalta Lillát, de a púp azt állítja,hogy ő is nyalta akkor és ugyanott a sötét kis sarokban. Nos ha a Gayza nyalta a Lillát,akkor az Endre a Gayza dagadt testétől,már nem férhetett oda, így minden valószínűség szerint ez a barom gyagyás a sötét sarokban a rossz szemével a már éppen a Lillát nyaló Gayza segglukához férhetett hozzá és azt kezdte el nyalogatni. Technikailag,így tényleg nyalt a gyagyás és a Lilla is ott volt,csak az egyetlen szépséghiba az,hogy a Gayza köztük volt,így ő lett kinyalva az Endre által.
linziasztal01
(
x77)
Mar 14, 2023 10:51:29
x77)
Milyen nyuszit kaptál a seggedbe, homokláda?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 14, 2023 10:54:41
x10)
Valahogy le kéne bannoltatni a jutubról is a gyagyást!
Nagyon berendezkedett a közösségi részre. Teli fossa a közösségi falat is, mint a púpfalát.
Álmodjatok Rémeket!
Nagyon berendezkedett a közösségi részre. Teli fossa a közösségi falat is, mint a púpfalát.
Totyika
Mar 14, 2023 10:55:42
Mikbe faty!
A nyár végére Elon Musk nekem fog dolgozni!
Ennyi.
Na meló, csá!
Mar 14, 2023 10:55:42
zh kérdés leak
Mar 14, 2023 10:55:44
...Technikailag,így tényleg nyalt a gyagyás és a Lilla is ott volt,csak az egyetlen szépséghiba az,hogy a Gayza köztük volt,így ő lett kinyalva az Endre által.
1, Bizonyítsa be, hogy Endre kinyalta Lillát! (A nyalás tranzitív tulajdonságanak felhasználásaval)
Mar 14, 2023 10:55:44
Hahó
(
x136)
Mar 14, 2023 10:56:23
x136)
Fikás, kankós, most megint az fáj, hogy viktor megszopatott 2 leakkel pár órán belül?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Trollul Madár
(
x15)
Mar 14, 2023 10:56:30
x15)
Endre!
Vajon a natyon erős anibiotikumokat és egyéb zsidó nevű gyógyszereket szabad szedni a sörike mellé? 🤔
Vajon a natyon erős anibiotikumokat és egyéb zsidó nevű gyógyszereket szabad szedni a sörike mellé? 🤔
mikedp
(
x9)
Mar 14, 2023 10:58:55
x9)
Endre!
Nem
Trollul Madár
(
x15)
Mar 14, 2023 11:01:37
x15)
Nem
Endre!
Hát akkor vagy a nemibetegségek szövődményeibe fogsz beledögleni vagy az alkohol és drogfogyaztási szokásaid szövődményeibe.
¯\_(ツ)_/¯
Kötőjel
(
x12)
Mar 14, 2023 11:02:37
x12)
Nem
dehogynem, a sodinak kifejezetten javallott!!
- a sörben alkohol van. köztudott, hogy az alkohol fertőtlenít.
- az antibiotikum kinyírja a baktériumokat. ha szövetkezik az alkohollal endre testében, kétszeres hatékonysággal kúrálja ki a koboldot.
- a különféle nyugtatók, altatók pedig depresszánsok. az alkohol is depresszáns. itt is kétszeres hatás érhető el.
- fontos továbbá, hogy a létfontosságú orvosságokat csakis folyadékkal együtt szabad bevenni. a sör folyadék, nem folytatom, a szerepe egyértelmű!!
hülye, aki nem él ezzel a lehetőséggel, a sodi pedig okos sodi, ezért sörre fogja nyomni a gyógyszereket.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Mar 14, 2023 11:04:23
x5)
Mennyire vagy részeg endre, sörhöz odaférsz? :D
Na tejhabosítás, csá.
73 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.