ezek túl langyi, proli megoldások (pont úgy gondolkodnak ebben, mint a púp);
unalmas a falu, messze van Eger, nincs éjjel-nappali bót...
ok; most elmentek Pestre munkásszállózni, de továbbra is csak döglés, vedelés van...telejsen mindegy, mit adsz a kezükbe, felélik...
merga kint fetrengett másfél évig tündérmeseországban; nyugodtan megszedhette volna megát napi pár óra mosogatással....(ebben is olyan, mint a púpos: még véltlen sem olyan munkát keresett, amit el tudna végezni....amazon futár XXDDDD)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Endre kel a legkorabban mindunk kozul. Haromkor mar fonn vokt.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
az akkor, ha istenadta tehetség vagy és elég a kötelező 30 óra. a többség 600k körül fizet, de nem ritka a 800k sem.
vérdíj target nr. 1
Esélye sincs jogosítványra! Sőt elkezdeni sem fogja , a sör mindenekfelett és a pénz hiánya. Ezt a témát el is lehet engedni.
Ha véletlenül neki is állna nem bírná végig sem ő sem az oktató.
Letölti az ncore-ról a KRESZoktató akármit és ebben eddig lehetett eljutni, de ez tényleg a max.
Kivételes persze igaza van, mert tényleg semmi de semmi értelme lenne ha jogosítványt szerezne.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én nem is értem miért ad az Isten ilyeneknek pénzt, itt valami nagyon el van baszva. :D
na ez az, ugyanez igaz a púpra...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A szarházi korcsnak is járna a Darwin-díj, mert nincs még egy ilyen szerencsétlen, aki súlyos euró tízezrek elsodikázása után egy szartartály MC Isti mamahotel szintre tudott eljutni 40 évesen :DD
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Évek óta ismerjük, és megannyi szennyet láttunk már tőle liveban, de fogkefét még soha, szóval ez értyhetyő..
Azért a thaliastraßén láthattuk vagánykodni a főbérlő elektromos fogkeféjével a nyüvest.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Majd becsületes, igazmondó, hallhatatlan géjza, szerez neki jó pénzért, mint kammernak, vagy benkének 8 általános papirt..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
- Látsz rendesen?
- Igen
- Akkor tessék, 5800 forint lesz
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nekem a kedvenc isten adta tehetség sztorija ez volt: Haladtak a mazdával, a keleti felől a Blaha irányába, ott balra kellett volna fordulniuk, a József kör útra. Épp eszű ember túl megy a kereszteződésen első sarok, Börger King-nél jobbra, utána dohány utcánál is jobbra, és lám máris a József körút.
Tibi egy hosszabb megoldást választott, és az M7-es igen az M7-es! kivezetője alatt fordult vissza, és onnan vissza Blaha és jobbra József Körút...
endre meg csodálkozott, hogy miért fogyott el az üzemanyag..
Kb amit fentebb írtak: azt hiszem első alkalommal még kellett táblát olvasni, meg EKG is volt, de azóta hosszabbításnál már semmi.
De érted, állítólagos diplomataként, Maseratival geci ahelyett hogy valami tényleg igényes luxusprostihoz mennél, á dehogy inkább lemész Szögedre a kétpálcás nemibeteg kurvákhoz, akikben ráadásul híresen zéró a diszkréció, mindent is leakelnek. Fúha, mérhetetlenül dühít engem is.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Case closed

sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Jó döntés fikás, akkor ez lesz vagy 1.2mill kamattal.
Faszaság van, mert úgyse tudod majd elvégezni.
Rakd le nyugodtan a jogsit fifike, intéznek neked a trollok egy közúti ellenőrzést, pia miatt legalább 300 ezerre meg leszel büntetve. :)
For the record
Igenis van olyan, hogy nem 1-1 hozzászólás kap minuszt, hanem az egész oldal, ha nem is a Gyagya tolja, valaki válogatás nélkül pontoz le.
Amíg nem voltam kék, engem zavart, mert persze troll fórum, ki nem szarja le, de pl engem az 5 perces limit nagyon zavart
Szerintem hazudik, terel.
A feloldott kártyenen lehet még 1900 ejró hitelke, most hájláf lenne, de ez is elpárolod a picsába, kemény uzsorákat kell fizetnie.
Tranyó live nélküli élet jóval boldogabb, hallgattam snecológiai relevanciák miatt, de agykárosodást kockáztattam már a végén.
Jozsii Busák
Ez probléma? Ez a cél.
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre itt milyen boldog, vigyorogva nézi a szétvert fejét

Endre álmai netovábbja, egy átalakított kisbusz, lassan minden összeáll...
Endre egy pedofil!
Jelen!
Erre én is büszke vagyok, még a kronológiába is belekerült.
Faszom
Endre, te teljesen hulye vagy. A KRESZ vizsgan sem fogsz atmenni, mert egy eleve szellemi fogyatekos idult alkoholista vagy. Tovabbmegyek. El se fogsz menni a tanfolyamra, mert mar a helyett is reszegen fetrengesz majd. De a trollok egyutt orulnek, hogy mar megint egeted a penzed.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Én hergeltem bele a púpot, kifejezetten örülök hogy ráharapott. Remélem tényleg lesznek bevonzó költekezések.
Na Tibikém te aztán megint kurvára értesz mindenhez. A jó kurva anyádat raktál le PÁV2-t.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ezek szerint tényleg náluk volt és ahogy feljebb írták, most tart haza, azért hergel, írogat...
Mikpe faty...befizeti a tanfolyamot, akkor már kvázi levizsgázott.
befizette=nyelFtanilag vezethet
Twitteret nezd meg helyette. Elore is bocs.
A munka nem megoldás.
Dehát ő broni prof, evidenciákat
🕎Endigame🕎
Az a szakállas dagadt faszi,a tenyészbikakövérseggű is lebukott,hogy pedofil.
És mi a szart csinál vele? 2-3 napnál egyik helyen se dolgozott többet.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
ez a veszély nem fenyeget. nincs az az oktató, aki részeg tanulóval kimenne a forgalomba. a sodi mindig részeg. a sodi.
vérdíj target nr. 1
Na igen ezt azóta sem erősítette, sem cáfolta meg egyik fél sem, hogy mi van a tranyó jogosítványával. Az pisztos hogy anno gyagya befizette oktatásra, meg a szisza talán le is adta (ez volt a híres rendőrség előtt eltévedős-ordibálós lájfsz). Kérdés tranyedlinek azóta sincs jogsija, vagy osztrák jogosítvánnyal futkozik a hajléktalan szisza.
nem hiszem, hogy ez szükséges lenne. az a szhag, ami a sodiból árad, mindent elárul. :))
vérdíj target nr. 1
még mindig ott van az, hogy először a pedálokat kell megtanulni kezelni magabiztosan. amíg nem tudsz kuplungot kezelni, váltani stb., addig max. a pályán köröztök.
már eleve sci-fi ez az egész, szinte eldobom az agyam a gondolattól is, hogy a sodi ott tart, hogy a gyakorlópályán próbálgatja a pedálokat. de ha esetleg eddig el is jut, itt 100% vége a játéknak.
vérdíj target nr. 1
halászlé
(
x24)
Mar 17, 2023 06:54:02
x24)
Elnezest, bocsanat az ekezetek hianya miatt.
Ez mar a masodik alkalom, hogy tibor feleli a Judka penzet, meg evekkel ezelott is az o penzebol volt a mucsecs mutet es egyeb dolog elvileg.
Szerintem is okosabb lett volna megtartani a hazat es abban a kis faluban/varosban elkezdeni a kozmunkaprogramot....
Ez mar a masodik alkalom, hogy tibor feleli a Judka penzet, meg evekkel ezelott is az o penzebol volt a mucsecs mutet es egyeb dolog elvileg.
Szerintem is okosabb lett volna megtartani a hazat es abban a kis faluban/varosban elkezdeni a kozmunkaprogramot....
ezek túl langyi, proli megoldások (pont úgy gondolkodnak ebben, mint a púp);
unalmas a falu, messze van Eger, nincs éjjel-nappali bót...
ok; most elmentek Pestre munkásszállózni, de továbbra is csak döglés, vedelés van...telejsen mindegy, mit adsz a kezükbe, felélik...
merga kint fetrengett másfél évig tündérmeseországban; nyugodtan megszedhette volna megát napi pár óra mosogatással....(ebben is olyan, mint a púpos: még véltlen sem olyan munkát keresett, amit el tudna végezni....amazon futár XXDDDD)
Mitokondrium
(
x7)
Mar 17, 2023 06:56:26
x7)
Jó reggelt trollégák! (neked nem, fikás)
Endre, én éppen élvezem a 2 napos szabadságomat, de még ilyenkor is felkelek korán és jövök 6-ra az edzőterembe.
Te elkezdted már a jogsit? Nem feltétlenül nem fog menni még a KRESZ vizsga sem, az elsősegélyről meg ne is beszéljünk.
Majd mikor máson gyakorolnod kell a stabil oldalfekvést és mikor föléhajolsz elhányja magát olyan büdös, alkoholista szagod van.
Ha el is jutsz a forgalmi vizsgáig, akkor lehet lefizetéssel átmehetnél, de neked ez sem opció, hisz egy ruppótlan geci vagy. :D
Endre, én éppen élvezem a 2 napos szabadságomat, de még ilyenkor is felkelek korán és jövök 6-ra az edzőterembe.
Te elkezdted már a jogsit? Nem feltétlenül nem fog menni még a KRESZ vizsga sem, az elsősegélyről meg ne is beszéljünk.
Majd mikor máson gyakorolnod kell a stabil oldalfekvést és mikor föléhajolsz elhányja magát olyan büdös, alkoholista szagod van.
Ha el is jutsz a forgalmi vizsgáig, akkor lehet lefizetéssel átmehetnél, de neked ez sem opció, hisz egy ruppótlan geci vagy. :D
Endre kel a legkorabban mindunk kozul. Haromkor mar fonn vokt.
Baxi
(
x2)
Mar 17, 2023 07:19:45
x2)
Mennyi most egy jogsi? 3-400 ezer?
Kötőjel
(
x12)
Mar 17, 2023 07:28:57
x12)
Mennyi most egy jogsi? 3-400 ezer?
az akkor, ha istenadta tehetség vagy és elég a kötelező 30 óra. a többség 600k körül fizet, de nem ritka a 800k sem.
Kakaspina
(
x24)
Mar 17, 2023 07:46:15
x24)
Sodrák, azt álmodtam, hogy a varangy szétlőtte a vekni fejed egy sörétes puskával.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Hajnali 3 órái sörike
Mar 17, 2023 08:08:19
Endi! A sorikét nem fogod tudni délutánra ütemezni. Nagyon egyszerű hogy miért. Mert alkoholista vagy. Az nem fog menni neked hogy a napi 12 sört csak délután fogyaszd el. Neked mennyiség kell és sóvárogni fogsz érte. Izaddni fogsz, reszketni és ideges leszel amíg nem cisszen. Az egy másik dolog hogy ezért lennél életveszélyes sofőr. És tegyük fel kapsz jogosítványt. Akkor hogy fogod a sörikét ütemezni?
Teljes kép zavar van nálad. Szóval cisszenjen a hajnali 3 órái sörike!
Mar 17, 2023 08:08:19
buniBanki
(
x2)
Mar 17, 2023 08:11:02
x2)
Én a magam részéről sok sikert kívánok Endrének az alkoholmentes napokhoz, nála azok csak a jól megérdemelt kínhalála után jönnek el...
Endre egy pedofil!
Nebats
Mar 17, 2023 08:11:20
Endi! A sorikét nem fogod tudni délutánra ütemezni. Nagyon egyszerű hogy miért. Mert alkoholista vagy. Az nem fog menni neked hogy a napi 12 sört csak délután fogyaszd el. Neked mennyiség kell és sóvárogni fogsz érte. Izaddni fogsz, reszketni és ideges leszel amíg nem cisszen. Az egy másik dolog hogy ezért lennél életveszélyes sofőr. És tegyük fel kapsz jogosítványt. Akkor hogy fogod a sörikét ütemezni?
Esélye sincs jogosítványra! Sőt elkezdeni sem fogja , a sör mindenekfelett és a pénz hiánya. Ezt a témát el is lehet engedni.
Mar 17, 2023 08:11:20
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 08:14:22
x30)
Letölti az ncore-ról a KRESZoktató akármit és ebben eddig lehetett eljutni, de ez tényleg a max.
Kivételes persze igaza van, mert tényleg semmi de semmi értelme lenne ha jogosítványt szerezne.
Klohek
(
x12)
Mar 17, 2023 08:18:53
x12)
endre, a jogsi megszerzéséhez*pr*, még jól jöhet Tessék szépen addig gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
www.youtube.com/watch?v=0rnPPBZfXOw
www.youtube.com/watch?v=0rnPPBZfXOw
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 08:26:49
x21)
gyagyás, az autóvásárláshoz a következőkre van szükség:
az autó árára, jogosítvány megszerzéséhez szintén pénz, a kocsi fenntartás-javítások fizetésére. neked egyikre sincs, a képességeidről nem is beszélve, mert teljesen alkalmatlan vagy.
ne álmodozz, te szerencsétlen!
az autó árára, jogosítvány megszerzéséhez szintén pénz, a kocsi fenntartás-javítások fizetésére. neked egyikre sincs, a képességeidről nem is beszélve, mert teljesen alkalmatlan vagy.
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 08:29:32
x21)
gyagyás, az autóvásárláshoz a következőkre van szükség:
egyelőre annak örülj, hogy még nem vagy gondnokság alatt! de az is be fog következni, erre a fejem teszem rá. az autó árára, jogosítvány megszerzéséhez szintén pénz, a kocsi fenntartás-javítások fizetésére. neked egyikre sincs, a képességeidről nem is beszélve, mert teljesen alkalmatlan vagy.
sörtötbontok
(
x8)
Mar 17, 2023 08:31:33
x8)
Endre, a jogosítvány megszerzéséhez az első lépés az, hogy bevonulsz egy elvonóra.
Időd lesz rá hamarosan, hiszen a gányolda bár nem volt eléggé körültekintő, amikor a projektmunkára *pr* szerződést kínált, de hamarosan szembesül a valósággal: a kóder sodi kókler sodi asodi.
Időd lesz rá hamarosan, hiszen a gányolda bár nem volt eléggé körültekintő, amikor a projektmunkára *pr* szerződést kínált, de hamarosan szembesül a valósággal: a kóder sodi kókler sodi asodi.
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 08:32:25
x21)
Golda esténként azt kérdezi Jehovától, hogy miért bünteti őt egy ilyen selejt kölyökkel.
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 08:34:01
x30)
22 órája hallgat a púptube, illetve a púpfal sem indult meg hiába a lejárt tiltás. Sziszázol sodikurva? Nyilatkozzál a hód kurva anyád!
Sportoló Művészúr
(
x2)
Mar 17, 2023 08:34:12
x2)
Az úrvezetőknél milyen az eü alkalmassági? Csak mert nekem "hivatásos" van és a hosszabbításnál sok macera van. Labor, ekg, szemészet és az ált.orvos is alaposabb.
Csak azért kérdezem mert a hikomat Endre azon biztos nem csúszna át. Sima B kategóriánál mi a helyzet?
Csak azért kérdezem mert a hikomat Endre azon biztos nem csúszna át. Sima B kategóriánál mi a helyzet?
Farkas Endi Brék
Mar 17, 2023 08:36:15
Mikbe fagytok már??
Simán megcsinálja a jogosítványt, hisz VAN MARIO KORMÁNYA és le torrentezett egy kresz könyvet.
Simán megcsinálja a jogosítványt, hisz VAN MARIO KORMÁNYA és le torrentezett egy kresz könyvet.
Mar 17, 2023 08:36:15
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 17, 2023 08:36:36
x4)
Összegezve;
A Jutka egyértelműen egy előre megírt forgatókönyvet olvasott fel, amit a balfasz hínárhaj utólag áfirkált.
Borzasztó színészek.. :))
Úgy néz ki Tibikusznak tényleg párolognak a fogai, és azon se lepődnék meg, ha mindez brutális kínok között történne.
Évek óta ismerjük, és megannyi szennyet láttunk már tőle liveban, de fogkefét még soha, szóval ez értyhetyő..
Nem beszélve a brutális mennyiségű alkoholról, és dizájnerdrogokról, amit a púpos gnómmal is szippantgattak egymás hóna alól, a recskalakban.
A Jutkát meg nem kell sajnálni, mert már rég nem szabadna emberek között lennie, mert integrációra teljesen alkalmatlan, ráadásul 54 évesen kb. keresőképtelen, és csak szívja előlünk a levegőt, feleslegesen.
Én nem is értem miért ad az Isten ilyeneknek pénzt, itt valami nagyon el van baszva. :D
Ráadásul maga a varangy is megmondta a kétszámjegyű iqjával, hogy csak akkor mutogatja magát, ha ebből pénz van.
Nos, most megmutatta magát, és valószínűleg egy fillér sem lesz belőle, csak nekünk egy olyan látvány, amiért kár volt beliveozni.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
A Jutka egyértelműen egy előre megírt forgatókönyvet olvasott fel, amit a balfasz hínárhaj utólag áfirkált.
Borzasztó színészek.. :))
Úgy néz ki Tibikusznak tényleg párolognak a fogai, és azon se lepődnék meg, ha mindez brutális kínok között történne.
Nem beszélve a brutális mennyiségű alkoholról, és dizájnerdrogokról, amit a púpos gnómmal is szippantgattak egymás hóna alól, a recskalakban.
A Jutkát meg nem kell sajnálni, mert már rég nem szabadna emberek között lennie, mert integrációra teljesen alkalmatlan, ráadásul 54 évesen kb. keresőképtelen, és csak szívja előlünk a levegőt, feleslegesen.
Ráadásul maga a varangy is megmondta a kétszámjegyű iqjával, hogy csak akkor mutogatja magát, ha ebből pénz van.
Nos, most megmutatta magát, és valószínűleg egy fillér sem lesz belőle, csak nekünk egy olyan látvány, amiért kár volt beliveozni.
halászlé
(
x24)
Mar 17, 2023 08:41:48
x24)
halászlé
(
x24)
Mar 17, 2023 08:45:07
x24)
senkit ne tévesszen meg endi, szó sincs arról, hogy ő kvázi legális úton szerez jogsit...
annó asszem a Juci köpte el, h mergának is gyakrolatilag megvették a papírt (asszem a 8 általánost is); simán elhiszem, hisz semmit nem tudott befejezni: vill. szerelő suli, torli vezető, segédápoló tanfolyam...
kint is, a púp direkt olyan motoros tanfolyamot nézett ki, amin szó szerint megvették a jogsit....
szerintem most sem lesz másképp....majd a szisza segít neki egy pesti kóklert találni, ahol kigúglizhatja a kreszt, a városit meg majd megoldják vidéken, ahol a kutya se járt....
annó asszem a Juci köpte el, h mergának is gyakrolatilag megvették a papírt (asszem a 8 általánost is); simán elhiszem, hisz semmit nem tudott befejezni: vill. szerelő suli, torli vezető, segédápoló tanfolyam...
kint is, a púp direkt olyan motoros tanfolyamot nézett ki, amin szó szerint megvették a jogsit....
szerintem most sem lesz másképp....majd a szisza segít neki egy pesti kóklert találni, ahol kigúglizhatja a kreszt, a városit meg majd megoldják vidéken, ahol a kutya se járt....
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 17, 2023 08:46:15
x4)
A szarházi korcsnak is járna a Darwin-díj, mert nincs még egy ilyen szerencsétlen, aki súlyos euró tízezrek elsodikázása után egy szartartály MC Isti mamahotel szintre tudott eljutni 40 évesen :DD
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 08:46:33
x21)
Mar 17, 2023 08:46:33
Isten azért ad pénzt, hogy minél gyorsabban pokolra jussanak. xd Mar 17, 2023 08:46:33
Dörpepúp
(
x7)
Mar 17, 2023 08:47:04
x7)
Azért a thaliastraßén láthattuk vagánykodni a főbérlő elektromos fogkeféjével a nyüvest.
álbroni
Mar 17, 2023 08:51:02
nemhiába esnek össze a nyugati bankok, sodika kinullázta őket.
Még a keszotorosok pénzét se adta vissza ez a szemétláda!!!!!!!!!!!! Mar 17, 2023 08:51:02
Klohek
(
x12)
Mar 17, 2023 08:54:14
x12)
senkit ne tévesszen meg endi, szó sincs arról, hogy ő kvázi legális úton szerez jogsit...
Majd becsületes, igazmondó, hallhatatlan géjza, szerez neki jó pénzért, mint kammernak, vagy benkének 8 általános papirt..
bolgár jeti
(
x30)
Mar 17, 2023 08:57:31
x30)
Sima B kategóriánál mi a helyzet?
- Látsz rendesen?
- Igen
- Akkor tessék, 5800 forint lesz
KicsiNéző
(
x13)
Mar 17, 2023 08:57:51
x13)
Majd a Merga megtanítja a Sodit vezetni duh.
Nem emlékeztek, pár hónapja végighallgattuk, hogy a Tranyo egy istenadta tehetség, ráadásul PÁV 2es.
Nem emlékeztek, pár hónapja végighallgattuk, hogy a Tranyo egy istenadta tehetség, ráadásul PÁV 2es.
Klohek
(
x12)
Mar 17, 2023 09:12:14
x12)
Majd a Merga megtanítja a Sodit vezetni duh.
Nekem a kedvenc isten adta tehetség sztorija ez volt: Haladtak a mazdával, a keleti felől a Blaha irányába, ott balra kellett volna fordulniuk, a József kör útra. Épp eszű ember túl megy a kereszteződésen első sarok, Börger King-nél jobbra, utána dohány utcánál is jobbra, és lám máris a József körút.
Tibi egy hosszabb megoldást választott, és az M7-es igen az M7-es! kivezetője alatt fordult vissza, és onnan vissza Blaha és jobbra József Körút...
endre meg csodálkozott, hogy miért fogyott el az üzemanyag..
Váci kalauz
Mar 17, 2023 09:21:25
Púp már alkalmiságin el bukik, szívecske tropa, szemének is annyi a sok recskázás miatt. :D
Mar 17, 2023 09:21:25
Váci kalauz
Mar 17, 2023 09:27:13
Púp már alkalmiságin el bukik, szívecske tropa, szemének is annyi a sok recskázás miatt. :D
* elbukik sry Mar 17, 2023 09:27:13
Sneci Dahmer
Mar 17, 2023 09:29:18
Off: milyen vicces az élet, valahol Szegeden beült valaki egy kádba, ezért nem nézhetem a tenyészbikakövérseggű válogatást trashvodon. Big sad. :(
Mar 17, 2023 09:29:18
Formállogikai fejtegetés
Mar 17, 2023 09:31:02
Off: milyen vicces az élet, valahol Szegeden beült valaki egy kádba, ezért nem nézhetem a tenyészbikakövérseggű válogatást trashvodon. Big sad. :(
Tehát a Laura drogdíler és a Csengét el kell venni a szüleitől. Mar 17, 2023 09:31:02
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 09:37:07
x30)
Sima B kategóriánál mi a helyzet?
Kb amit fentebb írtak: azt hiszem első alkalommal még kellett táblát olvasni, meg EKG is volt, de azóta hosszabbításnál már semmi.
De érted, állítólagos diplomataként, Maseratival geci ahelyett hogy valami tényleg igényes luxusprostihoz mennél, á dehogy inkább lemész Szögedre a kétpálcás nemibeteg kurvákhoz, akikben ráadásul híresen zéró a diszkréció, mindent is leakelnek. Fúha, mérhetetlenül dühít engem is.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Mar 17, 2023 09:39:00
x5)
"még ebben a hónapban nekikezdek." XD
Sneci Dahmer
Mar 17, 2023 09:40:30
Tehát a Laura drogdíler és a Csengét el kell venni a szüleitől.
Case closed

Mar 17, 2023 09:40:30
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Mar 17, 2023 09:50:08
x5)
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 10:01:31
x30)
megindult a púptube, adócsaló tippekkel, pénz állt a házhoz
Sodronyka
(
x4)
Mar 17, 2023 10:03:14
x4)
Ilyen ez a pillangó hatas 😊
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Hitelből jogsi
Mar 17, 2023 10:03:49
Jó döntés fikás, akkor ez lesz vagy 1.2mill kamattal.
Faszaság van, mert úgyse tudod majd elvégezni.
Mar 17, 2023 10:03:49
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 10:04:32
x68)
Nagyon nevetek, ez tényleg kifizette a tanfolyamot, miközben 0% esélye van jogosítványra? :DDDDD
Endre, hát egyenesen sem tudsz menni egy JÁTÉKBAN, normális vagy???? Remélem nem csak terelés!
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre, hát egyenesen sem tudsz menni egy JÁTÉKBAN, normális vagy???? Remélem nem csak terelés!
Biztatási kár
(
x10)
Mar 17, 2023 10:07:31
x10)
Rakd le nyugodtan a jogsit fifike, intéznek neked a trollok egy közúti ellenőrzést, pia miatt legalább 300 ezerre meg leszel büntetve. :)
Értetlen
(
x1)
Mar 17, 2023 10:07:37
x1)
dettó!
külön kedvencem mikor azt hiszik h személyesen a gyagya mínuszolja a frappánsnak gondolt beszólásukat :))
külön kedvencem mikor azt hiszik h személyesen a gyagya mínuszolja a frappánsnak gondolt beszólásukat :))
For the record
Igenis van olyan, hogy nem 1-1 hozzászólás kap minuszt, hanem az egész oldal, ha nem is a Gyagya tolja, valaki válogatás nélkül pontoz le.
Amíg nem voltam kék, engem zavart, mert persze troll fórum, ki nem szarja le, de pl engem az 5 perces limit nagyon zavart
Dörpepúp
(
x7)
Mar 17, 2023 10:07:50
x7)
FIGYELEM FIGYELEM!
Szolnok környékén bevonzó költekezések várhatóak! Szolnok pláza-Pelikán-Auchan környékén érdemes nyitott szemmel járni!
NSZKSZ.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Szolnok környékén bevonzó költekezések várhatóak! Szolnok pláza-Pelikán-Auchan környékén érdemes nyitott szemmel járni!
NSZKSZ.
linziasztal01
(
x77)
Mar 17, 2023 10:09:28
x77)
Szerintem hazudik, terel.
A feloldott kártyenen lehet még 1900 ejró hitelke, most hájláf lenne, de ez is elpárolod a picsába, kemény uzsorákat kell fizetnie.
Biztatási kár
(
x10)
Mar 17, 2023 10:11:45
x10)
Sodi vezetni tanul. :)
www.youtube.com/watch?v=Kb6M14qsW9Y
www.youtube.com/watch?v=Kb6M14qsW9Y
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 10:13:00
x30)
etoro egyenleged hogy áll púpom?
hogyhogy nem revolutot használsz, mint Gayza pótapád? így kb 10 évvel a fintech cégek megjelenése után szerencse hogy regisztráltál IT-sként. egy vicc vagy, gyagya.
hogyhogy nem revolutot használsz, mint Gayza pótapád? így kb 10 évvel a fintech cégek megjelenése után szerencse hogy regisztráltál IT-sként. egy vicc vagy, gyagya.
Értetlen
(
x1)
Mar 17, 2023 10:13:08
x1)
Nekem az a problémám, hogy amíg a Tranyónál (értsd: amíg a Jutka pénzeli a tranyót) van lóvé, addig nincs live.
Tranyó live nélküli élet jóval boldogabb, hallgattam snecológiai relevanciák miatt, de agykárosodást kockáztattam már a végén.
Jozsii Busák
(
x5)
Mar 17, 2023 10:15:22
x5)
Mar 17, 2023 10:15:22
Csak hergel, semmi komoly.. Viszont rá kell csapni ezért a púpjára!! Gyagyás,Szomorú lenne ha a nagy pofád most tiborékon csattana.. Tudod lenne egy nagy csattanás a Red Star hotelbe... Mar 17, 2023 10:15:22
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 10:15:23
x68)
Nekem az a problémám, hogy amíg a Tranyónál (értsd: amíg a Jutka pénzeli a tranyót) van lóvé, addig nincs live.
Ez probléma? Ez a cél.
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 10:16:02
x30)
Gayza pótapádnak miért nem ajánlgattad a Wise-t amikor ő tartozott neked? Hetyetyéztél itt nekünk mindenfelé több napos utalásokról. Legközelebb erre is figyelsz.
TE BALEK
TE BALEK
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 10:17:46
x68)
Laura utalt? Márk?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Mar 17, 2023 10:19:51
x12)
a sodi, jöhetne egy flokk arról, hogyan is képzeled te ezt a jogosítványszerzéses történetet? többen kérdezték.
vérdíj target nr. 1
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 10:19:59
x68)
bankszámla, paypal, WU, revolut, wise... egyre több helyre nem fognak törleszteni a "barátaid"!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jozsii Busák
(
x5)
Mar 17, 2023 10:20:04
x5)
Tegnap mivel terelésnek szánta az is lehet most indul haza...
Jozsii Busák
Értetlen
(
x1)
Mar 17, 2023 10:20:09
x1)
Az én kedvencem.
Nem tudom ki rakta ki.
Nem tudom ki rakta ki.
Endre itt milyen boldog, vigyorogva nézi a szétvert fejét
kramalon
(
x8)
Mar 17, 2023 10:29:15
x8)
Gyagyás Endre, az a keresztény templomlátogató hazaffy kurva úristen húzzon téged a tripperes fekete faszára!
Hát mit kell itt olvasnom tőled??? Azt mondtad, hogy van jogsid és csak meg kell újítani, te pedig mindig az igazat mondod, úgyhogy most kurvára össze vagyok zavarodva! Az egy másik sodi volt??
Faszom
Hát mit kell itt olvasnom tőled??? Azt mondtad, hogy van jogsid és csak meg kell újítani, te pedig mindig az igazat mondod, úgyhogy most kurvára össze vagyok zavarodva! Az egy másik sodi volt??
buniBanki
(
x2)
Mar 17, 2023 10:30:56
x2)

Endre álmai netovábbja, egy átalakított kisbusz, lassan minden összeáll...
Rumci
(
x2)
Mar 17, 2023 10:37:52
x2)
Én örülnék ha letenné fikás a jogosítványt. Utána úgy is az lenne az első mozdulat, hogy valami drága autót lízingelne. Hitelspirálocska mégjobban bepörögne, trollok meg még mindig csak a kv-t szürcsölnék!
Ilyen ez fikás, elbaszol te magad körül mindent, mi már csak hátradőlünk...
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Ilyen ez fikás, elbaszol te magad körül mindent, mi már csak hátradőlünk...
mikedp
(
x9)
Mar 17, 2023 10:41:39
x9)
Kurvára azt érzem ez a jogsi csak egy gumicsont. Bedobta , tudta jól hogy ezen a trollok szépen elrágódnak, közben ő meg betelepül a csöves szállóra next doornak a tranyóék mellé.
KURVArangy
Carpenter
(
x2)
Mar 17, 2023 10:41:57
x2)
Endre neked azért kell jogsi, hogy azt is mutogasd mint a John Harris karkötőt? Van de minek?..
Am miről akarsz terelni? Bedobod a csontot nekünk a jogsiról közben megint "mesterkedsz" vmiben amibe úgyis csúfosan belebuksz.
Am miről akarsz terelni? Bedobod a csontot nekünk a jogsiról közben megint "mesterkedsz" vmiben amibe úgyis csúfosan belebuksz.
kramalon
(
x8)
Mar 17, 2023 10:42:28
x8)
Ha jól emlékszem, az én kedvencemet is fekete tette be eredetileg. Ha mégsem, akkor csuldigung!
Jelen!
Erre én is büszke vagyok, még a kronológiába is belekerült.
tyodika
Mar 17, 2023 10:43:13
Laura kérlek utald el a 12ezer Forintomat, sürgősen kellene a KRESZ vizsgára!
Mar 17, 2023 10:43:13
csicskovics
Mar 17, 2023 10:43:37
Szeritem abszolút csüdvözülendő hír mind a Tranyó, mind a lúzer buzi helyzete. Ami a legjobb: nincs-, vagy csak nagyon minimális mennyiségben van már tehenészés. Megrágcsálták és kiköpték a gyagyást, immár második alkalommal, de ennyi elég is volt belőlük, mehetnek vissza legelni a kokacserjékről.
A tranyó is teljesen off mostanság, és mivel rohamtempóban égetik az örökséget, néhány hónapos szünet után szerintem kétszeres erővel fognak visszatérni a csövezős és fenyegetős live-ok.
A pedofil helyzete pedig abszolút kielégítő. Nincs már bécsi luxus lakás, kondibérlet, így jogszerűen lehet dagadtazni is.
Nincs dönerezés és KFC menü sem, se PS5, se kütyük. Maradt az olcsó sör, a villázás a mamától és az izzadós gányolás a következő 1-2 ezer euróért, aminek a felét egyből el is viszik a fajtársai kártyen címszó alatt.
A jogsi elkezdése pedig abszolút kívánatos számunkra:
- mivel nem púpszászon fog vezetni tanulni, be kell járnia rendszeresn 2 órákért, szóval minimum 15-20x, többnyire munkaidőben
- ekkor nem is ihat, ami kínszenvedés lesz számára
- ezt biztos nem fogja kibírni, így az első alkalom után az lesz, hogy 1 sört azért belefér 1-2 órával előtte
- remélhetőleg egy idősebb, kresznáci oktatót kap, aki abszolút nem lesz türelmes vele, és már a sikkes indulásnál elakad a téma
- pénz pénz pénz, az utazásokkal együtt alsó hangon 1.5 de inkább 2 ezer euró lesz a dolog
- a vizsgát pedig nem fogja letenni, még úgy sem, hogy jelképes 500 eurót ajánl a vizsgabiztosnak, pláne, ha a tanszék kideríti, hogy melyik iskolához jár
Mindent egybevéve dolgozik a vonzás törvénye, a drogos bálnák drogoznak, és nem hallatnak magukról szerencsére. A csövesek pörgetik a gazdaságot úgy, hogy az ingatlanpiacra még egyszer nem lépnek be, és nem is szemetelik az internetet a pusztítóan alpári contentjükkel. A pedofil dagadt fikaevő pedig az anyukájánál kuksol, szarabb helyzetben van annál is, mint mielőtt Vera néninél csövezett, ami legalább nem mamahotel volt. Pörgeti a hazai szeszesital kiskereskedelmet a labancok pénzén, és az egyetlen szócsöve a jutu kommentszekció maradt, még a videózásról is le van tiltva.
Mindenkinek azt javaslom, hogy aki besokallt a fekélyes Laura epizódok után, most élvezze ki a jól megérdemelt content szárazság időszakát, mert néhány hónapon belül indul a következő évad, a tranyóék frontján biztos, de a gyagya részéről is, mert Golda nem fogja sokáig bírni. Szerintem max 1-2 hónapban állapodtak meg, púpszászt illetően.
A tranyó is teljesen off mostanság, és mivel rohamtempóban égetik az örökséget, néhány hónapos szünet után szerintem kétszeres erővel fognak visszatérni a csövezős és fenyegetős live-ok.
A pedofil helyzete pedig abszolút kielégítő. Nincs már bécsi luxus lakás, kondibérlet, így jogszerűen lehet dagadtazni is.
Nincs dönerezés és KFC menü sem, se PS5, se kütyük. Maradt az olcsó sör, a villázás a mamától és az izzadós gányolás a következő 1-2 ezer euróért, aminek a felét egyből el is viszik a fajtársai kártyen címszó alatt.
A jogsi elkezdése pedig abszolút kívánatos számunkra:
- mivel nem púpszászon fog vezetni tanulni, be kell járnia rendszeresn 2 órákért, szóval minimum 15-20x, többnyire munkaidőben
- ezt biztos nem fogja kibírni, így az első alkalom után az lesz, hogy 1 sört azért belefér 1-2 órával előtte
- remélhetőleg egy idősebb, kresznáci oktatót kap, aki abszolút nem lesz türelmes vele, és már a sikkes indulásnál elakad a téma
- pénz pénz pénz, az utazásokkal együtt alsó hangon 1.5 de inkább 2 ezer euró lesz a dolog
- a vizsgát pedig nem fogja letenni, még úgy sem, hogy jelképes 500 eurót ajánl a vizsgabiztosnak, pláne, ha a tanszék kideríti, hogy melyik iskolához jár
Mindent egybevéve dolgozik a vonzás törvénye, a drogos bálnák drogoznak, és nem hallatnak magukról szerencsére. A csövesek pörgetik a gazdaságot úgy, hogy az ingatlanpiacra még egyszer nem lépnek be, és nem is szemetelik az internetet a pusztítóan alpári contentjükkel. A pedofil dagadt fikaevő pedig az anyukájánál kuksol, szarabb helyzetben van annál is, mint mielőtt Vera néninél csövezett, ami legalább nem mamahotel volt. Pörgeti a hazai szeszesital kiskereskedelmet a labancok pénzén, és az egyetlen szócsöve a jutu kommentszekció maradt, még a videózásról is le van tiltva.
Mindenkinek azt javaslom, hogy aki besokallt a fekélyes Laura epizódok után, most élvezze ki a jól megérdemelt content szárazság időszakát, mert néhány hónapon belül indul a következő évad, a tranyóék frontján biztos, de a gyagya részéről is, mert Golda nem fogja sokáig bírni. Szerintem max 1-2 hónapban állapodtak meg, púpszászt illetően.
Mar 17, 2023 10:43:37
MaxPayne
(
x24)
Mar 17, 2023 10:43:59
x24)
Mutass kepet a befizetes igazolasarol te pedofil szhar! Addig ugy is csak terelesnek szamit.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mitokondrium
(
x7)
Mar 17, 2023 10:45:13
x7)
Endre, te teljesen hulye vagy. A KRESZ vizsgan sem fogsz atmenni, mert egy eleve szellemi fogyatekos idult alkoholista vagy. Tovabbmegyek. El se fogsz menni a tanfolyamra, mert mar a helyett is reszegen fetrengesz majd. De a trollok egyutt orulnek, hogy mar megint egeted a penzed.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Mar 17, 2023 10:47:22
x5)
lol, dehogynem fog inni. reggel bepiál majd bekap 3-4 tiktakkot meg iszik rá redbullt mielőtt elindul.
lol, dehogynem fog inni. reggel bepiál majd bekap 3-4 tiktakkot meg iszik rá redbullt mielőtt elindul.
Carpenter
(
x2)
Mar 17, 2023 10:48:19
x2)
hvg.hu/cegauto/20130220_107_bukas_a_rekord_a_KRESZvizsgan
Endre a következő ilyen cikk rólad fog szólni! :D
Endre a következő ilyen cikk rólad fog szólni! :D
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2023 10:53:22
x68)
Valóban újra beszél a tranyó és Endre, hiszen Tibi kommentelt a posztjához
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 10:56:04
x30)
Kurvára azt érzem ez a jogsi csak egy gumicsont. Bedobta , tudta jól hogy ezen a trollok szépen elrágódnak, közben ő meg betelepül a csöves szállóra next doornak a tranyóék mellé.
Én hergeltem bele a púpot, kifejezetten örülök hogy ráharapott. Remélem tényleg lesznek bevonzó költekezések.
img.sodika.dk/imgur.com/1kzIyww.png
img.sodika.dk/imgur.com/1kzIyww.png
Na Tibikém te aztán megint kurvára értesz mindenhez. A jó kurva anyádat raktál le PÁV2-t.
halászlé
(
x24)
Mar 17, 2023 10:58:13
x24)
ezek szerint tényleg náluk volt és ahogy feljebb írták, most tart haza, azért hergel, írogat...
banshee
(
x24)
Mar 17, 2023 10:58:37
x24)
halászlé
(
x24)
Mar 17, 2023 10:59:54
x24)
befizette=nyelFtanilag vezethet
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Mar 17, 2023 11:04:10
x5)
Egy dolgot el kell ismerjek, ebben a triggelerésben ügyes a gyagya, sokan beugrottak ennek a vezetés témának,pedig csak egy ócska terelés valami másról. Tudja ő is,hogy lusta belekezdeni egy ilyen folyamatba mint amivel a vezetés jár,meg amúgy is fél a kudarctól és nem hiányzik neki még egy ilyen élmény, az autipajzs nem tudná feldolgozni,hogy egy Tibcédesznek és Gayzának sikerült a jogsi, a “többdiplomás” seniornak pedig nem.
banshee
(
x24)
Mar 17, 2023 11:08:32
x24)
Azért megnézném hogy egy rendes autóban hogy csomózza össze a kezeit a kormányon...
Kötőjel
(
x12)
Mar 17, 2023 11:09:28
x12)
kicsit sokat gondoltok a sodiról. képtelen ilyen kohnspirációkra. egyszerűen éppen mániás szakaszban van és meglátta, hogy a jogsi hiányán gúnyolódunk és rápörgött a témára. mert ilyen autista sodi a sodi. a trollok irányítják az egész életét.
vérdíj target nr. 1
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 11:09:38
x21)
gyagyás ösztönösen is jól vezet. ezt bizonyíthatja, ha elmegy a játékboltba és vesz egy kis akkumulátoros autót és azzal gyakorol a pátyi utcákon. aztán jöhet a vizsga.
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 17, 2023 11:11:58
x3)
Mar 17, 2023 11:11:58
már fogy jutka pénze, ez gyorsan ment, Golda nyugdíja kell Tibi , mert Snecinek már csak melócsá lesz,tudod? Ha megint utcán leszel ,mert ott leszel, együtt fogtok csövezni Snecivel? Mar 17, 2023 11:11:58
Keegan
Mar 17, 2023 11:17:37
Endi, ugyan Mazda Mercédesztől kérdeztem, de a súlyadót elutaltad a NAVnak? Ez az év a ti saratok már, március 15 volt a határidő...
Na, csá, PÁVáskodás :)
Na, csá, PÁVáskodás :)
Mar 17, 2023 11:17:37
Érdeklődő
(
x6)
Mar 17, 2023 11:21:49
x6)
Endrének sosem volt jogosítványa, és soha nem is lesz.
Anno, amikor sorozáson volt, 'E' kategóriába sorolták, a fiatalabbak kedvéért mondom, hogy ez a "Polgári szolgálatra is alkalmatlan" idiótákat takarta. Homoszexuálisoknak, nettó őrülteknek, és testileg súlyosan fogyatékosoknak (meg ezek kombinációinak) osztogatták ezt, mindenki találja ki, hogy Endrénk miért került ebbe az illusztris társaságba.
Ezzel teljesen meg lehetett úszni a katonaságot, viszont volt egy olyan mellékhatása is, hogy 'E' kategóriások nem kaphattak jogosítványt, semmilyet sem. Szóval nem kell aggódni, nem lesz guruló jávorszarvas a jávorszarvas.
Anno, amikor sorozáson volt, 'E' kategóriába sorolták, a fiatalabbak kedvéért mondom, hogy ez a "Polgári szolgálatra is alkalmatlan" idiótákat takarta. Homoszexuálisoknak, nettó őrülteknek, és testileg súlyosan fogyatékosoknak (meg ezek kombinációinak) osztogatták ezt, mindenki találja ki, hogy Endrénk miért került ebbe az illusztris társaságba.
Ezzel teljesen meg lehetett úszni a katonaságot, viszont volt egy olyan mellékhatása is, hogy 'E' kategóriások nem kaphattak jogosítványt, semmilyet sem. Szóval nem kell aggódni, nem lesz guruló jávorszarvas a jávorszarvas.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Mar 17, 2023 11:22:36
x2)
Gyagyás meg a jogosítvány. Végül is ha nem elbaszott tranyókra meg Szegedi kurvákra akkor valahova csak el kell baszni a maradék pénzt feleslegesen.
Tényleg igaz, amihez hozzáérsz korcs, az szarrá változik. Bazdmeg, jogosítványt akarsz, full angyalszárny.
Tényleg igaz, amihez hozzáérsz korcs, az szarrá változik. Bazdmeg, jogosítványt akarsz, full angyalszárny.
miskolcigány
(
x5)
Mar 17, 2023 11:23:42
x5)
Twitteret nezd meg helyette. Elore is bocs.
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 11:28:15
x21)
gyagyás, kérd el anyád kocsiját, hogy gyakorolhass vele!
aztán írd ide, hogy mit mondott! xxd
aztán írd ide, hogy mit mondott! xxd
halászlé
(
x24)
Mar 17, 2023 11:28:48
x24)
azt sem tartom kizártnak, hogy tibcédesz azért szopkodja a púpost, mert ki kéne váltani az osztrák motoros sajtpapírt; ő meg ugye nem tudni németül (mondjuk a púpos se nagyon...)
Penzmento
(
x6)
Mar 17, 2023 11:29:26
x6)
Dehát ő broni prof, evidenciákat
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 11:30:01
x21)
Mar 17, 2023 11:30:01
azt sem tartom kizártnak, hogy tibcédesz azért szopkodja a púpost, mert ki kéne váltani az osztrák motoros sajtpapírt; ő meg ugye nem tudni németül (mondjuk a púpos se nagyon...)
de az csak motorra szólt, nem? Mar 17, 2023 11:30:01
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Mar 17, 2023 11:30:57
x5)
Az a szakállas dagadt faszi,a tenyészbikakövérseggű is lebukott,hogy pedofil.
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 11:31:14
x21)
gyagyás, vegyél a faszpinásnak egy robogót!
balek
(
x10)
Mar 17, 2023 11:34:09
x10)
2024-tők, ha a pedofil halott:
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 17, 2023 11:34:15
x6)
És mi a szart csinál vele? 2-3 napnál egyik helyen se dolgozott többet.
balek
(
x10)
Mar 17, 2023 11:36:57
x10)
Tényleg, most hogy szünetre ment a John Harris karkötő, Endre hivatalosan is egy dagadt pedofil.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kérdező
Mar 17, 2023 11:37:27
Egyébként a korábban említett két fórum tag írt már azóta itt kommentet..?
Mar 17, 2023 11:37:27
MaxPayne
(
x24)
Mar 17, 2023 11:37:30
x24)
A pedofil geci nem mehet gepjarmuvel a forgalomba, mert ott nem csak a sajat eletevel jatszana!
Ha valami csoda folytan megis elkezdi az oktatast, mindent meg nell tenni, hogy meg veletlenul se ulhessen a volanhoz! Teszem azt bevajsavazni (ketlem hogy ugy beleulthetne a tankocsiba), batrabbak eltorhetik a kezeit, labait.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ha valami csoda folytan megis elkezdi az oktatast, mindent meg nell tenni, hogy meg veletlenul se ulhessen a volanhoz! Teszem azt bevajsavazni (ketlem hogy ugy beleulthetne a tankocsiba), batrabbak eltorhetik a kezeit, labait.
balek
(
x10)
Mar 17, 2023 11:38:23
x10)
Endi, azonnal vásárolj egy drága kondis karkötőt különben egy dagadt buzi vagy.
Kötőjel
(
x12)
Mar 17, 2023 11:39:27
x12)
A pedofil geci nem mehet gepjarmuvel a forgalomba, mert ott nem csak a sajat eletevel jatszana!
ez a veszély nem fenyeget. nincs az az oktató, aki részeg tanulóval kimenne a forgalomba. a sodi mindig részeg. a sodi.
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 11:41:16
x21)
Mar 17, 2023 11:41:16
az oktatók tudnak szondázni? Mar 17, 2023 11:41:16
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2023 11:41:40
x30)
Na igen ezt azóta sem erősítette, sem cáfolta meg egyik fél sem, hogy mi van a tranyó jogosítványával. Az pisztos hogy anno gyagya befizette oktatásra, meg a szisza talán le is adta (ez volt a híres rendőrség előtt eltévedős-ordibálós lájfsz). Kérdés tranyedlinek azóta sincs jogsija, vagy osztrák jogosítvánnyal futkozik a hajléktalan szisza.
Kötőjel
(
x12)
Mar 17, 2023 11:42:10
x12)
az oktatók tudnak szondázni?
nem hiszem, hogy ez szükséges lenne. az a szhag, ami a sodiból árad, mindent elárul. :))
xray
(
x21)
Mar 17, 2023 11:44:00
x21)
Mar 17, 2023 11:44:00
az kevés, mert lehet náthás a pali és nem érez szagokat. Mar 17, 2023 11:44:00
Kötőjel
(
x12)
Mar 17, 2023 11:46:12
x12)
az kevés, mert lehet náthás a pali és nem érez szagokat.
még mindig ott van az, hogy először a pedálokat kell megtanulni kezelni magabiztosan. amíg nem tudsz kuplungot kezelni, váltani stb., addig max. a pályán köröztök.
már eleve sci-fi ez az egész, szinte eldobom az agyam a gondolattól is, hogy a sodi ott tart, hogy a gyakorlópályán próbálgatja a pedálokat. de ha esetleg eddig el is jut, itt 100% vége a játéknak.
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™