Ha ez a kerbehugyozós sztori igaz, akkor jelenteni kell.
A per vesztese fizeti ugyis az esetleges dns vizsgálatot, és kiderülne, hogy hazudott a rendőröknek.
Golda! Engedj be!
Remélem hogy tisztességes jogkövető állampolgár ez a szomszéd. Azért a hatóság félrevezetése mégis csak komoly bűncselekmény.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
A te összes szavad hazugság te pedofil szatír elmebeteg!
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Endrének már rutinja van hogy pereket provokáljon maga ellen. Etyetemistaként is ezzel múlatta az időt, na meg persze masztipartikat szervezett.
Mert hazudik. Evidenciakat
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Idejösz újként, bedobsz egy ellenőrizhetetlen sztorit egy kreálható képernyőképpel.
Ennél azért több kell.
Golda! Engedj be!
Hát akor inkább nyissuk ki a gázt baszdmeg.
Ha nem tud járni, menjen be az önkormányzathoz, oszt majd intézik, he. És akkor összeköltözhetek végre Tiborommal.
Kicsit úgy viselkedsz, mint a gyagyás.
Kétségek merülnek fel a kommenteddel kapcsolatban, erre témát váltasz.
Golda! Engedj be!
megmondhatod a szomszéd nevét itt nekünk négyszemközt
nem mondjuk el senkinek
A három símaszkos, fekete ruhás (ez is a kibaszott szegény fantáziáját tükrözi) embert senki nem látta, kamerafelvételeken sem látszódnak a gázsprayzésnek sem volt semmi nyoma és a cipőfűzője végig lógott, amiben futás közben simán eleshetett.
De nyilván a szellemek voltak.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
pedig bennünk megbízhatsz
mitol tartasz? milesz? odamegyunk ?:DDD
A Molnár doktornő 2017-ben kapta kézhez a diplomáját (tudod Endre, valaki nem csak bejárt 4 etyetyemre), szóval ja, rezidens, viszont szerintem pályája csúcspontja lenne egy Gyagyás kaliberű egyén. :D
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Köszönjük, majd értesítjük
Így van. Oda töltené fel a keresztlevele, és a diplomái mellé.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ezt miért mínuszoljátok? Teljesen igaza van, full fölösleges ilyesmivel basztatni egy doktornőt, aki 36 órával ezelőtt azért engedte el a korcsot, mert igazoltnak látta, hogy tényleg trollok százai loholnak a nyomában. Elmondta neki, hogy ne videózzon, de látta, hogy nem üldözési mániájáva.
Persze azt nem tudhatta, hogy felesleges jó tanácsokat osztogatni sodinak, de ezt hiába írjuk meg neki, ha akarna se tudma vele mit kezdeni, de eleve úgy olvassa, hogy trolltól jött.
Na, így
Hogy lenne már? Random flúgos szatír. Az önherélő Tibinek is nagyobb a pszichiátriai érdekessége a komplex személyiségzavaraival.
De így legalább látja, hogy a korcsot tényleg követik a trollok.
Meg fogsz döbbenni, de van úgynevezett wet brain syndrome, ami pont ez. Ha valaki kellő ideig részeg folyamatosan, egy idő után az agya úgy leépül, hogy józanul is részegnek tűnik. Ha megnézed, akkor a hosszú alkoholizálás és/vagy drogfüggés után kitisztult emberek már egyáltalán nem 100%-osak, és soha nem is lesznek azok. Egy csomó idegpályájuk véglegesen károsodott, a mozgáskoordinációjuk, beszédük, látásuk, hallásuk, finommotoros képességeik, stb. Évtizedek múlva is meg tudod mondani, hogy ki az, aki 20-30 évig piázott, és ki az, aki nem. Sodi ezt az életpályát speedrunolja, mivel neki sok pénze és sok ideje volt inni.
Én azért első nekifutásnak, komolyan vennék egy szakorvost, 10-20-30 év tapasztalattal.
Persze igaz, hogy lehet téves diagnózis, de itt a gyagyásról van szó.
15 éve tudható, hogy kattos.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Semmi gond,ez érthető.
-Hogy kerültetek kapcsolatba?
-Honnan tudta,hogy benned megbízhat?
hjaj
mindegy
Trollen
Így van, enkk keresőn lekérhetőek az orvosok adatai, az 5 éves szakképzést valószinűleg idén fejezi (pszichiátria). A személyeskedést nem értem, pusztán tényeket írtam le. Lehet gecihülye vagyok , de ebben igazam van. Bármilyen hihetetlen is, egy pszichiáternek ez kuriózum, és nem fog emiatt 2 fűszálat sem keresztbe tenni, ha egyáltalán olvassa az emailt.
És nem azt mondtam, hogy nem feltételezhető skizoid/ paranoid személyiség zavar, esetleg skizofrénia, paranoia. Csak, hogy egy idegennek, első nekifutásra nem adnak ilyen diagnózist. Ha fél év után vissza kerül és hasonló delúziói, doxazmái lesznek már szakmailag is kimeríti. (DSM - diagnostic and statistical manual.. a tüneteknek időben is kell eltérést mutani)
Azért ezt nem olyan nehéz kideríteni. Vagy szerinted nem keresett rá a nevére azonnal, amint felmerült ilyesmi?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Én csak a sodipédia linkjét dobtam volna át emailben. Az mindent megmatyaráz.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A rendőröknek is gyanús volt a sztorid, Endre. A kamerákon nem látszik senki, aki arra járna, csak Te. Napok óta ott vártak a takarásban, vagy mégis hogy kell ezt elképzelni? Ott születtek a kameramentes zónában? Az arcodon nem látszott semmiféle lefújás nyoma. Ha csak Axe-ot kaptál volna, attól is taknyod-nyálad egybefolyt volna, és ezt a rendőrök is pontosan tudják. Anyád is szó nélkül hozzájárult ahhoz, hogy bent tartsanak éjszakára, ez sem volt feltűnő? Konkrét delíriumban voltál már az alkoholmegvonástól, ezért képzelted oda a három trollt, te szar. Ami történt az az, hogy behugyoztál valakinek a kertjébe, aki kijött és tarkón baszott. Annyira szétittad az agyad, hogy már hallucinálsz, igen. Ezt hívják delíriumnak, te szerencsétlen. Ettől remeg a kezed, és emiatt kaptál Haloperidolt is, mert az orvosok ránézésre megállapították, hogy delirálsz. Ezért nem hisznek el neked semmit, teljesen jogosan.
Felőlem támogathatod a pedofilt és bátoríthatod, hogy neki van igaza, nem az orvosnak, csak azt lehet inkább a facebookon kéne.
Így távoztak a "trollok" :

Ebben teljes mértékben igazad van, és márcsak az itteni előéleted miatt sem akarnék tiszteletlen lenni, de itt van egy fajsúlyos, ugyanakkor teljességgel bizonyíthatatlan állítás.Ha igaz, a hír hozója hihetetlen hasznos snecológiai infóval szolgált ami akár Endre sorsára is kihatásra lehet, hatóságok félrevezetése, és az hogy soha többé nem hisz el neki senki semmit.
Ne légy barom. Ha valaki behugyozik a kertedbe, és azt te szájba vágod, akkor őt közszeméremsértésért, téged meg testi sértésért fognak feljelenteni. Az első az szabálysértés, lévén éjszaka volt, kivilágítatlan helyen, a második viszont akár bűncselekmény is lehet. Endre esetében 8 napon túl gyógyuló a vége, ergo bűncselekmény. Miért terhelné be saját magát bárki is a te kedvedért? Ha tényleg létezik ez a szomszéd, akkor inkább kussoljon.
Hát ez kurvajó :DD Tuti ezt haluzta be az elmebeteg
Endrét kikísérték a mentőbe, de az egyik ápoló még visszament valamiért. Golda egy húszezrest csúsztatott a zsebébe és azt mondta neki: Kérem tartsák bent ameddig csak tudják.
Az orvosi jelentésbe belekötésre írtam, nem a szomszédos sztorira
Mifaaaaaaaaaaaan
Én nem szeretnék leállni vitatkozni, mert mindketten egyet értünk abban, hogy zárt osztályon a helye. És ezért vagyunk itt, nem azért , hogy egymást oltogassuk. Pont, hogy azt írtam az orvosnak van igaza, azzal, hogy árnyaltam a képet, milyen orvosszakmai szempontokat kell figyelembe venni. Ezzel kiléptem.
kissendrevagyok
Mekfagy WOW-os troll!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
egy ilyen igazmondo juhasznak,mint amilyen vagy ,valszeg elhisszuk.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Az orvos azt írta, hogy nem figyelt meg pszichózist, a gyagyás minden tekintetben orientált volt, de annyira őrjöngött, hogy be kellett nyugtatózni és antipszichotikumot is kapott. Megállapította, hogy a korcsnak van egy komoly személyiségzavara (a közléskényszere + esetleg paranoiája), de ennél többet nem tehetett, arra lett volna a 30 napos megfigyelés.
Ez nem teljesen ugyanaz, amit a korcs hisz, 113 nem támogatja ezzel a púpost sehogy. Szerintem korrekt, amit ír és tapasztaltnak tűnik.
A hat rendőrt leginkább az magyarázhatja, hogy
1) geci szar műszak a szombat este. Senkinek nincs kedve részegeket pakolászni kifelé különböző kocsmákból, hányásban tapicskolva, józanítóba vinni őket stb. Kaptak az alkalmon, hogy egy őrjöngő, de veszélytelen debilt lehet pesztrálni, és addig is telik a munkaidő.
2) lehet a doktornő jól néz ki, és akkor ezért repültek rá a témára többen.
3) az első kiérkező páros rádiózott, hogy gyertek bazmeg, ilyet még nem láttatok, itt van az a hombárfejű gyökér a plakátokról, állítólag megverték. Mi már nagyon röhögünk.
a reg nyitott, bárki írhat, mér kéne több? a pedofil több mint 15 éve hazudozik ide, a nemrég megtardult extrollok meg sok csillagosak voltak, akkor már inkább egy újonc akinek a sztorija beleillik a narratívába, nem?
Tehát a Recskaboyt elküldték azzal, hogy paranoid, a trolljai pedig bemutatják a doktornőnek, hogy egyáltalán nem túlzott a GYagyás, tényleg utána nyúlnak mindenhova a trollok? Azért ez erős öngól, ha legközelebb is beviszik, a doktornő már eleve abból indul majd ki, hogy ez az ember nem őrült, tényleg üldözik a trolljai.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Az elmebeteg azt mondta a diagnózisra, hogy az fából vaskarika. Bemásoltam, hogy a szerinte humbuk, nem létező marhaság, az igenis létező dolog. Erre jön a tranyómodi és elkezdi erősíteni a pedofilban, hogy ja, nem is elmebeteg, ez tök általános.
"Azt azért tudni kell, hogy a pszichiátria nem egy fekete fehér történet, és ezek csak általános bno-k, hatalmas kalap... Ráadásul már majdnem mindenkre rá lehet ragasztani valamilyen személyiségzavart."
Egyáltalán nem érdekel, hogy tapasztalt vagy sem. Ez pontosan akkora idiótaság, mint pár éve néhány bizonyítani kívánó programozójelölt okoskodása, amikor gyakorlatilag megoldották a pedofil munkahelyi feladatát, hogy bebizonyítsák milyen jó szakemberek.
3 ninjalány?! Gyagyás, tudom, kik támadtak meg téged! A Pindúr Pandúrok! Mehetnek a troll excelbe.
Bezáratni, vagy begyógyszerezni akkor fogja, ha azt hiszi, hogy elmebeteg. Ha csak egy cyberbullying áldozatául esett jobb sorsra érdemes LMBTQ fiatalember, akkor a fentiek egyikét sem teszi majd. Még meg is sajnálja a végén.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ne magyarázkodj már, mert ez roppant kínos
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Szerintem a szonda ennyit mutatott: ---
Szóval kiakadt a francba, csak mivel a jagellók látták, hogy Endrénél éppen lement a Nap, ezért óvatosan taktikusan kipróbáltak még kettőt, azok is kiakadtak a francba. :D
Tudod, a három "-" az triplán mínusz, tehát Endre világában az az alkoholteszt negatív lett :P
... és mivel úgy viselkedett, ahogy viselkedett, a hék valószínűleg azért voltak ott hatan, hogy a berendezésben, meg másokban ne tegyen kárt a féleszű sebzett vadászbika. :D
Endre, minden a Te hibád! MINDEN!
Endre!
Dögölj meg!.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
* ásít *
Ezt most neeee!! "régikén" tudhatnád, hogy nem villogunk individual shikerekkel és legfőképp nem seggfájunk ha beszólnak.
linziasztal01
(
x77)
Apr 23, 2023 18:38:50
x77)
Endre, mi is tudunk interjút készíteni a szomszéddal, hahó!
Mi mind krónikások vagyunk!!
Mi mind krónikások vagyunk!!
Mack
(
x1)
Apr 23, 2023 18:39:21
x1)
Itt az a poén, te elmebeteg fasz, hogy miután szájbavágtak, egésszen hazáig ordibáltál hogy geci trollok most rábasztatok😂
Innen is csókoltat rajtam keresztül akinek széthugyoztad a kertjét te lyukas slag
Innen is csókoltat rajtam keresztül akinek széthugyoztad a kertjét te lyukas slag
Ha ez a kerbehugyozós sztori igaz, akkor jelenteni kell.
A per vesztese fizeti ugyis az esetleges dns vizsgálatot, és kiderülne, hogy hazudott a rendőröknek.
MaxPayne
(
x24)
Apr 23, 2023 18:39:49
x24)
Azért azt tudjuk, hogy egy elmebeteget nem nagyon lehet meggyőzni arról, hogy elmebeteg.
Szerinte ő a normális, a többiek a bolondok.
Vicces műsorokat fog előadni a Blahán :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Szerinte ő a normális, a többiek a bolondok.
Vicces műsorokat fog előadni a Blahán :D
linziasztal01
(
x77)
Apr 23, 2023 18:40:28
x77)
Alkalmazkodási zavarodban nem tudtál arra a kérdésre felelni, hogy mit vársz el a kollégáidtól, vagy az más zavaraid miatt van?
Szánalmas.
Szánalmas.
Darth Tibor
(
x8)
Apr 23, 2023 18:40:37
x8)
Ha a szomszéd tanuskodna a rendőrségnek, mint tanú, azzal segíthetné a nyomozást.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
AndrewWK
(
x1)
Apr 23, 2023 18:41:02
x1)
Az alkoholizmust igazán bekódolhatta volna a dokinéni, a napi 8 sör az 100-150g ETOH ketyerű nélkül is.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 23, 2023 18:42:16
x21)
Endre, a rendőröknek sem tudtad bebizonyítani, hogy lefújtak volna gázsprayvel. Az meg habi, hogy "a szemüvegem felfogta", ennyi erővel egy szemüveggel ki lehetne védeni a gázsprayt és nem kéne rendes gázmaszk vagy kendő ellene, főleg hogy az a szádba megy az orrodba is megy, nem csak a szemedbe.
szörnyeteg
(
x3)
Apr 23, 2023 18:42:24
x3)
Csoró Golda néni milyen boldog lehetett szombat reggel. Azt hitte megszabadul ettől a szörnyetegtől. Biztos pakolt neki meleg téli kabátot is.
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 18:43:32
Ha a szomszéd tanuskodna, akkor testi sértésért vinnék be, ami nem tenne jót a közösségben mivel nem így ismerik. Azért nem fedem fel a nevét, mert konkrétan megkért rá.
Ez volt a feltétele annak, hogy elmondja mi történt
Kaffka endre
Apr 23, 2023 18:43:32
Soderák
(
x1)
Apr 23, 2023 18:43:54
x1)
Sodi, megérettél a pusztulásra...
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
szörnyeteg
(
x3)
Apr 23, 2023 18:44:18
x3)
Ha a szomszéd tanuskodna a rendőrségnek, mint tanú, azzal segíthetné a nyomozást.
Remélem hogy tisztességes jogkövető állampolgár ez a szomszéd. Azért a hatóság félrevezetése mégis csak komoly bűncselekmény.
sztárprogramozó
(
x2)
Apr 23, 2023 18:45:12
x2)
Hamisított chat-ekkel engem nem lehet provokálni.
Mielőtt bárki is megkérdezné: igen, hamis.
És hazugság minden szava.
A te összes szavad hazugság te pedofil szatír elmebeteg!
linziasztal01
(
x77)
Apr 23, 2023 18:45:26
x77)
Újabb bizonyíték, hogy egy putris fehércigány drogos alkesz retek.
Nincs szomszéd = Nem vagyok hajlandó tekintettel lenni a környezetemre és más emberekre. Ha NPC, akkor sem.
Nincs szomszéd = Nem vagyok hajlandó tekintettel lenni a környezetemre és más emberekre. Ha NPC, akkor sem.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Apr 23, 2023 18:45:32
x5)
nekem csak az a furcsa hogy 3 símaszkos troll támadta meg. minek símaszk mikor n95-os maszk is elég lett volna. minek 3 troll mikor 1 troll is simán szétüti a veknit. miért nem raktak fel videot vagy képet a símaszkos trollok? genyamamat is levideózták mikor megvertek.
ha a szemüvege be volt fújva spray-el akkor a rendőrök miért nem hittek neki?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
szörnyeteg
(
x3)
Apr 23, 2023 18:47:23
x3)
Endrének már rutinja van hogy pereket provokáljon maga ellen. Etyetemistaként is ezzel múlatta az időt, na meg persze masztipartikat szervezett.
MaxPayne
(
x24)
Apr 23, 2023 18:47:48
x24)
nekem csak az a furcsa hogy 3 símaszkos troll támadta meg. minek símaszk mikor n95-os maszk is elég lett volna. minek 3 troll mikor 1 troll is simán szétüti a veknit. miért nem raktak fel videot vagy képet a símaszkos trollok? genyamamat is levideózták mikor megvertek.
Mert hazudik. Evidenciakat
keserke
(
x4)
Apr 23, 2023 18:47:56
x4)
Mondjuk az azért kérdés, hogy Sodinak vannak-e egyáltalán szomszédai? Lehet, hogy nagyon sok tulaj csak hétvégi háznak használja azokat az ingatlanokat, egyedül Golda volt olyan csóró, hogy ilyen helyen kell laknia életvitelszerűen. Tényleg Gyagya, arra gondoltál már, hogy mi lesz anyáddal, ha megbetegszik? Ott vagytok szó szerint a puszta közepén, távol a civilizációtól, Szolnoktól 20 kilométerre, ami azért szintén nem egy nyújork sziti. Ok, hozzád kimentek egyszer, de neked is járkálnod kell össze-vissza. Mi lesz, ha anyád már nem tud járni? Te fogod vinni kocsival mindenhova? *pr*
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 23, 2023 18:50:52
x39)
Endi!
Az utcán hugyozás a tranyogecinek is drága szokott lenni...
30 vagy 50 000, nem tudom pontosan...
Remélem ez rajta van a kamera felvételeken!
Az utcán hugyozás a tranyogecinek is drága szokott lenni...
30 vagy 50 000, nem tudom pontosan...
Remélem ez rajta van a kamera felvételeken!
Mack
(
x1)
Apr 23, 2023 18:50:55
x1)
Ha a szomszéd tanuskodna, akkor testi sértésért vinnék be, ami nem tenne jót a közösségben mivel nem így ismerik. Azért nem fedem fel a nevét, mert konkrétan megkért rá.
Idejösz újként, bedobsz egy ellenőrizhetetlen sztorit egy kreálható képernyőképpel.
Ennél azért több kell.
Tyodika
Apr 23, 2023 18:51:49
Mi lesz, ha anyád már nem tud járni? Te fogod vinni kocsival mindenhova? *pr*
Hát akor inkább nyissuk ki a gázt baszdmeg.
Ha nem tud járni, menjen be az önkormányzathoz, oszt majd intézik, he. És akkor összeköltözhetek végre Tiborommal.
Apr 23, 2023 18:51:49
linziasztal01
(
x77)
Apr 23, 2023 18:52:23
x77)
Milyen "na meló, csá", te agyalágyult?
Vasárnap kora este van, te fhasz.
Ugye nem holnapra kellett volna valami lényeges a munkában ami miatt még ezt is bevállaltad?
Ugye nem?
Vasárnap kora este van, te fhasz.
Ugye nem holnapra kellett volna valami lényeges a munkában ami miatt még ezt is bevállaltad?
Ugye nem?
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 18:52:34
Ez a lefújtak 1,5 méterről dolog meg… inkább hagyjuk, mert az 55kilós csajom olyat rádverne púpos, hogy 2 napig aludnál az árokban púpszászon a kocsma mögött… meg 3 ember?😂 egy vak akinek keze lába le van kötözve is elpicsázna, mivel mindenki emlékszik amikor a sziszád védett meg… te szerencsétlen hazug elmebeteg vekni
Kaffka endre
Apr 23, 2023 18:52:34
Karib
(
x10)
Apr 23, 2023 18:53:30
x10)
Három csuklyás troll megverte a nyílt utcán, miközben szín józan volt
vs.
- Csatak részegen elkezdte összehugyozni utcát, amiért kapott két pofont
Nem is tudom, hogy melyik a valószínűbb. Sneci, ugye nem hazudsz a kommenthaveroknak már megint?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
vs.
Nem is tudom, hogy melyik a valószínűbb. Sneci, ugye nem hazudsz a kommenthaveroknak már megint?
Kvázi Netceleb
Apr 23, 2023 18:54:40
Endre, indítsd a tisztázóst, abból úgyis mindig jól szoktál kijönni *pr*
Apr 23, 2023 18:54:40
Mack
(
x1)
Apr 23, 2023 18:55:39
x1)
Ez a lefújtak 1,5 méterről dolog meg… inkább hagyjuk, mert az 55kilós csajom olyat rádverne púpos, hogy 2 napig aludnál az árokban púpszászon a kocsma mögött… meg 3 ember?😂 egy vak akinek keze lába le van kötözve is elpicsázna, mivel mindenki emlékszik amikor a sziszád védett meg… te szerencsétlen hazug elmebeteg vekni
Kicsit úgy viselkedsz, mint a gyagyás.
Kétségek merülnek fel a kommenteddel kapcsolatban, erre témát váltasz.
féregnyulvány
(
x7)
Apr 23, 2023 18:56:22
x7)
megmondhatod a szomszéd nevét itt nekünk négyszemközt
nem mondjuk el senkinek
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2023 18:56:50
x47)
Három csuklyás troll megverte a nyílt utcán, miközben szín józan volt
vs.
vs.
A három símaszkos, fekete ruhás (ez is a kibaszott szegény fantáziáját tükrözi) embert senki nem látta, kamerafelvételeken sem látszódnak a gázsprayzésnek sem volt semmi nyoma és a cipőfűzője végig lógott, amiben futás közben simán eleshetett.
De nyilván a szellemek voltak.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 23, 2023 18:57:51
x21)
Szerintem mindegy, hogy Lellytoll hazudik-e vagy sem, legalább addig is idegesíti Gyagyást, hogy senki nem hisz neki, mert folyamatosan terelt meg hazudozott világéletében mindenről.
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 18:59:29
Ahogy fentebb is írtam nem nevezem meg a személyt, mivel ez volt a kikötése. Gyagyás tóni tudja hogy ki az, ha szeretné, és felvállalja, akkor átmegy és megbeszélik, de én tartom a szavam, és nem írom le a nevét.
Kaffka endre
Apr 23, 2023 18:59:29
Ásó27
(
x68)
Apr 23, 2023 18:59:52
x68)
Endre mindig igazat mond, pl. soha többet nem ír ide
Mifaaaaaaaaaaaan
Karib
(
x10)
Apr 23, 2023 18:59:59
x10)
Amúgy valószínűleg tényleg kamu lehet ez a sztori (nem is néztem az előbb, h ki posztolta).
Viszont, Endre, azon azért gondolkodj el, hogy mennyire lehet adni egy személyiségzavaros, a valóságtól elszakadt ember szavára. Neked ezekről már orvosi papírod van.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Viszont, Endre, azon azért gondolkodj el, hogy mennyire lehet adni egy személyiségzavaros, a valóságtól elszakadt ember szavára. Neked ezekről már orvosi papírod van.
Semper Snecifisz
(
x2)
x2)
Szvsz ha nem lenne benne legalább igazság morzsa, fifigeci nem ugrott volna rá ilyen hamar.
"Az egész napomat elvette az idő..."
linziasztal01
(
x77)
Apr 23, 2023 19:00:41
x77)
Bíróságon legyőzték? Igen.
Megsérült? Igen.
Papírja van róla, hogy elmebajos? Igen.
Zavarja a bizonyos körülmények között keletkezett bibi a munkában/fütyizésben? Igen.
Újabb mese a főnöknek eredmény meg sehol? Igen.
Megsérült? Igen.
Papírja van róla, hogy elmebajos? Igen.
Zavarja a bizonyos körülmények között keletkezett bibi a munkában/fütyizésben? Igen.
Újabb mese a főnöknek eredmény meg sehol? Igen.
SyntaxError
(
x24)
Apr 23, 2023 19:01:59
x24)
Egyetlen dolog, amit biztosan tudunk: Endre, te hivatalosan is elmebeteg vagy.
Minden más csak körítés. Viszont ettől függetlenül, álló fasszal várom a végkifejletet.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Minden más csak körítés. Viszont ettől függetlenül, álló fasszal várom a végkifejletet.
113trollmodi
Apr 23, 2023 19:02:09
Azt azért tudni kell, hogy a pszichiátria nem egy fekete fehér történet, és ezek csak általános bno-k, hatalmas kalap. Fél nap alatt ennél pontosabb diagnózis szakmaiatlan, és olyan mint a mellkasi fájdalom kmn, vagy fejfájás, differenciáldiagnosztkus szempontból több száz al bno tartozik alá. Ráadásul már majdnem mindenkre rá lehet ragasztani valamilyen személyiségzavart. Másik kérdés, a rezidens doktornőt ilyen f@szságokkal zaklatni szintén felesleges.
Apr 23, 2023 19:02:09
szörnyeteg
(
x3)
Apr 23, 2023 19:02:40
x3)
Az egyik kezében tartotta a sörökkel teli zacskót, a másikkal tartotta a gatyáját hogy le ne csússzon. A cipőfűzője kioldódva, miközben az esetlen gnóm testével igyekezni próbált amikor szétkenődött az aszfalton. Mivel délután Bécsben találkozott Villámmal, lehetett benne némi LSD is. Innen ered a 3 ninjalány. A gázspayt pedig Tibi videójában látta.
féregnyulvány
(
x7)
Apr 23, 2023 19:02:43
x7)
Ahogy fentebb is írtam nem nevezem meg a személyt, mivel ez volt a kikötése. Gyagyás tóni tudja hogy ki az, ha szeretné, és felvállalja, akkor átmegy és megbeszélik, de én tartom a szavam, és nem írom le a nevét.
pedig bennünk megbízhatsz
mitol tartasz? milesz? odamegyunk ?:DDD
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 23, 2023 19:03:21
x39)
Endi!
Vérnyomok vannak a kerítésnél?
Rendőrök kinn voltak helyszínelni?
Biztos úgy történt az eset, ahogy elmesélted?
Nem szeretnél módosítani a meséden?
Nem csak pofára estél a cipőfűződben és egy törött sörösüveg állt rajtad bosszút?
Le tudnád fotózni, melyik kerítés vágta meg a kezed?
Nézegetem itt a tenyerem, de ha ezen lenne egy "nagyon mély vágás", akkor 2 darabban lenne.
A kezecske olyan, hogy tele van csontocskákkal, abban nem nagyon lehet "nagyon mélyen belevágni!

Véletlenül nem te tettél magadban kárt, tehetetlen őrjöngésedben, a bírósági faszerdő után?
Vérnyomok vannak a kerítésnél?
Rendőrök kinn voltak helyszínelni?
Biztos úgy történt az eset, ahogy elmesélted?
Nem szeretnél módosítani a meséden?
Nem csak pofára estél a cipőfűződben és egy törött sörösüveg állt rajtad bosszút?
Le tudnád fotózni, melyik kerítés vágta meg a kezed?
Nézegetem itt a tenyerem, de ha ezen lenne egy "nagyon mély vágás", akkor 2 darabban lenne.
A kezecske olyan, hogy tele van csontocskákkal, abban nem nagyon lehet "nagyon mélyen belevágni!

Véletlenül nem te tettél magadban kárt, tehetetlen őrjöngésedben, a bírósági faszerdő után?
40_éves_junior
(
x6)
Apr 23, 2023 19:03:27
x6)
Szerintem simán lehet igaz, és a gyagyás is tudja. Ha nem lenne már itt lobogtatná az ismeretlen tettes elleni feljelentését, plusz kint lenne púpfalposztban és flokkban is.
ceglédi troll
Apr 23, 2023 19:03:30
Intervenciósok figyelmébe: szolnokon nem csak a Tószegi úti kórházban van kötözés, hanem a Szolnok plaza mögött lévő un. sztk-ban is. Ott is érdemes figyelni.
Apr 23, 2023 19:03:30
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 23, 2023 19:03:39
x21)
Azt azért tudni kell, hogy a pszichiátria nem egy fekete fehér történet, és ezek csak általános bno-k, hatalmas kalap. Fél nap alatt ennél pontosabb diagnózis szakmaiatlan, és olyan mint a mellkasi fájdalom kmn, vagy fejfájás, differenciáldiagnosztkus szempontból több száz al bno tartozik alá. Ráadásul már majdnem mindenkre rá lehet ragasztani valamilyen személyiségzavart. Másik kérdés, a rezidens doktornőt ilyen f@szságokkal zaklatni szintén felesleges.
A Molnár doktornő 2017-ben kapta kézhez a diplomáját (tudod Endre, valaki nem csak bejárt 4 etyetyemre), szóval ja, rezidens, viszont szerintem pályája csúcspontja lenne egy Gyagyás kaliberű egyén. :D
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2023 19:04:06
x47)
Gecihülye vagyok, megyek vissza tranyót szopni
SyntaxError
(
x24)
Apr 23, 2023 19:04:46
x24)
Szerintem simán lehet igaz, és a gyagyás is tudja. Ha nem lenne már itt lobogtatná az ismeretlen tettes elleni feljelentését, plusz kint lenne púpfalposztban és flokkban is.
Így van. Oda töltené fel a keresztlevele, és a diplomái mellé.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 23, 2023 19:05:53
x21)
De hogy ne csak a levegőbe beszéljek az orvos kapcsán, a pecsétből kiindulva meg lehet keresni:

Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 23, 2023 19:06:11
x39)
Doktor néninek mondtad, hogy Linzben késsel szúrkáltad magad, mikor a főnökúr videóhívásban felkérdezett.
Ez is teljesen normális nem?
Mindenki akit ismersz, késsel szúrkálja magát, gyenge stresszhelyzetben, ugye?
Ez is teljesen normális nem?
Mindenki akit ismersz, késsel szúrkálja magát, gyenge stresszhelyzetben, ugye?
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 19:07:06
Én nem trtok semmitől, de a késöbbiekben még hasznunkra lehet az ember, másrészt ha bevonják az eljárásba, és híre megy, akkor kibasztunk egy jótevővel aki akaratán kívül segített nekünk. Trollok vagyunk, azzal baszunk ki, aki megérdemli.
Kaffka endre
Apr 23, 2023 19:07:06
Levelező Lali
Apr 23, 2023 19:07:07
Ezt miért mínuszoljátok? Teljesen igaza van, full fölösleges ilyesmivel basztatni egy doktornőt, aki 36 órával ezelőtt azért engedte el a korcsot, mert igazoltnak látta, hogy tényleg trollok százai loholnak a nyomában. Elmondta neki, hogy ne videózzon, de látta, hogy nem üldözési mániájáva.
Persze azt nem tudhatta, hogy felesleges jó tanácsokat osztogatni sodinak, de ezt hiába írjuk meg neki, ha akarna se tudma vele mit kezdeni, de eleve úgy olvassa, hogy trolltól jött.
Apr 23, 2023 19:07:07
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2023 19:07:12
x47)
Ez a bizonyos símaszkos troll nem létezik.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na, így
ascites
(
x57)
x57)
Hogy lenne már? Random flúgos szatír. Az önherélő Tibinek is nagyobb a pszichiátriai érdekessége a komplex személyiségzavaraival.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 23, 2023 19:07:55
x37)
azért nem jelzett a szonda mert ez még józanul is be van baszva
Meg fogsz döbbenni, de van úgynevezett wet brain syndrome, ami pont ez. Ha valaki kellő ideig részeg folyamatosan, egy idő után az agya úgy leépül, hogy józanul is részegnek tűnik. Ha megnézed, akkor a hosszú alkoholizálás és/vagy drogfüggés után kitisztult emberek már egyáltalán nem 100%-osak, és soha nem is lesznek azok. Egy csomó idegpályájuk véglegesen károsodott, a mozgáskoordinációjuk, beszédük, látásuk, hallásuk, finommotoros képességeik, stb. Évtizedek múlva is meg tudod mondani, hogy ki az, aki 20-30 évig piázott, és ki az, aki nem. Sodi ezt az életpályát speedrunolja, mivel neki sok pénze és sok ideje volt inni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 23, 2023 19:08:53
x39)
Én azért első nekifutásnak, komolyan vennék egy szakorvost, 10-20-30 év tapasztalattal.
Persze igaz, hogy lehet téves diagnózis, de itt a gyagyásról van szó.
15 éve tudható, hogy kattos.
Szögedisanyi
Apr 23, 2023 19:09:14
Endre, ma mondták már? A jó kurva anyádat baszd meg, te geciláda.
Apr 23, 2023 19:09:14
noikabatgomb
(
x10)
Apr 23, 2023 19:10:02
x10)
Endre elemeselsz valamit a kommenthaveroknak te jogaszisten?
8 napon tul gyogyulo serulest szenvedsz aminek az ellatasa anyagi kart okoz szamodra es kerdesesse teszi a munkavegzesedet.
De te nem teszel feljelentest, endre. Te, aki minden szarert live-ot inditasz, hogy ki lesz majd feljelentve.
Gyanus vagy te nekunk, endre.
Nem veletlenul hisszuk azt, hogy megint hazudozol!
Ebben eddig lehetett eljutni.
8 napon tul gyogyulo serulest szenvedsz aminek az ellatasa anyagi kart okoz szamodra es kerdesesse teszi a munkavegzesedet.
De te nem teszel feljelentest, endre. Te, aki minden szarert live-ot inditasz, hogy ki lesz majd feljelentve.
Gyanus vagy te nekunk, endre.
Nem veletlenul hisszuk azt, hogy megint hazudozol!
-
Apr 23, 2023 19:11:09
Semmi gond,ez érthető.
-Hogy kerültetek kapcsolatba?
-Honnan tudta,hogy benned megbízhat?
Apr 23, 2023 19:11:09
féregnyulvány
(
x7)
Apr 23, 2023 19:11:12
x7)
Én nem trtok semmitől, de a késöbbiekben még hasznunkra lehet az ember, másrészt ha bevonják az eljárásba, és híre megy, akkor kibasztunk egy jótevővel aki akaratán kívül segített nekünk. Trollok vagyunk, azzal baszunk ki, aki megérdemli.
hjaj
mindegy
Trollen
113trollmodi
Apr 23, 2023 19:12:41
Így van, enkk keresőn lekérhetőek az orvosok adatai, az 5 éves szakképzést valószinűleg idén fejezi (pszichiátria). A személyeskedést nem értem, pusztán tényeket írtam le. Lehet gecihülye vagyok , de ebben igazam van. Bármilyen hihetetlen is, egy pszichiáternek ez kuriózum, és nem fog emiatt 2 fűszálat sem keresztbe tenni, ha egyáltalán olvassa az emailt.
És nem azt mondtam, hogy nem feltételezhető skizoid/ paranoid személyiség zavar, esetleg skizofrénia, paranoia. Csak, hogy egy idegennek, első nekifutásra nem adnak ilyen diagnózist. Ha fél év után vissza kerül és hasonló delúziói, doxazmái lesznek már szakmailag is kimeríti. (DSM - diagnostic and statistical manual.. a tüneteknek időben is kell eltérést mutani)
Apr 23, 2023 19:12:41
linziasztal01
(
x77)
Apr 23, 2023 19:13:58
x77)
Endre, szóval mennyit kell adnod anyádnak havonta?:))
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 19:14:04
Onnan tudta, hogy vannak ismerőseim újszászon, farmoson, kátán , györgyén és szolnokon is
Kaffka endre
Apr 23, 2023 19:14:04
Ásó27
(
x68)
Apr 23, 2023 19:14:22
x68)
ez nem a TruthGPT, mink azért vagyunk itt, hogy a gyagyást basztassuK!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
Apr 23, 2023 19:15:43
x7)
Azért ezt nem olyan nehéz kideríteni. Vagy szerinted nem keresett rá a nevére azonnal, amint felmerült ilyesmi?
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 23, 2023 19:16:11
x39)
Endre!
Jogsi hogy áll?
Lejárt az 5 hétvége!!!
Jogsi hogy áll?
Lejárt az 5 hétvége!!!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 23, 2023 19:17:35
x21)
Az SZTK-s pszichitáriára bejárók többsége szimpla alkoholista, vagy a demens nagyinak kell diagnózis arról, hogy demens. Ezért írtam, hogy egy Gyagyás komplexitású elmebeteg kuriózum lenne a rezidens doktornő számára, márha tényleg tényleg érdeklődik ilyen szinten a pszichiátria iránt. Endre egy aranybánya, a maga módján, szakemberek számára.
Dörpepúp
(
x7)
Apr 23, 2023 19:17:52
x7)
Én csak a sodipédia linkjét dobtam volna át emailben. Az mindent megmatyaráz.
ascites
(
x57)
Apr 23, 2023 19:17:56
x57)
Nem azt mondom, hogy ez a helyzet, de a szomszédos teória megmagyarázná, hogy miért nem volt senki a felvételen.
Oké, hogy az a szakasz nem volt bekamerázva, de a környék többi része igen, márpedig a "támadóknak" valahogy oda kellett jutniuk a kérdéses útszakaszhoz. A feketesereg tagjai tehát vagy egy napot ott dekkoltak, vagy egy kertből jöttek ki, vagy odahopponáltak, vagy nem léteztek.
Oké, hogy az a szakasz nem volt bekamerázva, de a környék többi része igen, márpedig a "támadóknak" valahogy oda kellett jutniuk a kérdéses útszakaszhoz. A feketesereg tagjai tehát vagy egy napot ott dekkoltak, vagy egy kertből jöttek ki, vagy odahopponáltak, vagy nem léteztek.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 23, 2023 19:19:46
x37)
A rendőröknek is gyanús volt a sztorid, Endre. A kamerákon nem látszik senki, aki arra járna, csak Te. Napok óta ott vártak a takarásban, vagy mégis hogy kell ezt elképzelni? Ott születtek a kameramentes zónában? Az arcodon nem látszott semmiféle lefújás nyoma. Ha csak Axe-ot kaptál volna, attól is taknyod-nyálad egybefolyt volna, és ezt a rendőrök is pontosan tudják. Anyád is szó nélkül hozzájárult ahhoz, hogy bent tartsanak éjszakára, ez sem volt feltűnő? Konkrét delíriumban voltál már az alkoholmegvonástól, ezért képzelted oda a három trollt, te szar. Ami történt az az, hogy behugyoztál valakinek a kertjébe, aki kijött és tarkón baszott. Annyira szétittad az agyad, hogy már hallucinálsz, igen. Ezt hívják delíriumnak, te szerencsétlen. Ettől remeg a kezed, és emiatt kaptál Haloperidolt is, mert az orvosok ránézésre megállapították, hogy delirálsz. Ezért nem hisznek el neked semmit, teljesen jogosan.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 23, 2023 19:21:53
x12)
Lehet nem hugyozott hanem gyerekeknek mutogatta a faszát és ezért volt a rendőri jelenlét.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2023 19:22:13
x47)
Felőlem támogathatod a pedofilt és bátoríthatod, hogy neki van igaza, nem az orvosnak, csak azt lehet inkább a facebookon kéne.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 23, 2023 19:24:02
x39)
Nem azt mondom, hogy ez a helyzet, de a szomszédos teória megmagyarázná, hogy miért nem volt senki a felvételen.

-
Apr 23, 2023 19:24:41
ez nem a TruthGPT, mink azért vagyunk itt, hogy a gyagyást basztassuK!
Ebben teljes mértékben igazad van, és márcsak az itteni előéleted miatt sem akarnék tiszteletlen lenni, de itt van egy fajsúlyos, ugyanakkor teljességgel bizonyíthatatlan állítás.Ha igaz, a hír hozója hihetetlen hasznos snecológiai infóval szolgált ami akár Endre sorsára is kihatásra lehet, hatóságok félrevezetése, és az hogy soha többé nem hisz el neki senki semmit.
Apr 23, 2023 19:24:41
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 23, 2023 19:24:47
x37)
Ennél azért több kell.
Ennél azért több kell.
Ne légy barom. Ha valaki behugyozik a kertedbe, és azt te szájba vágod, akkor őt közszeméremsértésért, téged meg testi sértésért fognak feljelenteni. Az első az szabálysértés, lévén éjszaka volt, kivilágítatlan helyen, a második viszont akár bűncselekmény is lehet. Endre esetében 8 napon túl gyógyuló a vége, ergo bűncselekmény. Miért terhelné be saját magát bárki is a te kedvedért? Ha tényleg létezik ez a szomszéd, akkor inkább kussoljon.
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 19:24:52
Ha gyerek lett volna ott akkor a rohammentő viszi, ebben biztos vagyok. Másrészt este volt, így nem tartom valószínűnek , de őszintén megvallva ha az én kertemet hugyozza össze, hasonlóképp reagálltam volna, csak először berántom az udvarra, hogy birtokháborítás legyen
Kaffka endre
Apr 23, 2023 19:24:52
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2023 19:25:51
x47)
Hát ez kurvajó :DD Tuti ezt haluzta be az elmebeteg
szörnyeteg
(
x3)
Apr 23, 2023 19:26:12
x3)
.... Anyád is szó nélkül hozzájárult ahhoz, hogy bent tartsanak éjszakára, ez sem volt feltűnő?....
Endrét kikísérték a mentőbe, de az egyik ápoló még visszament valamiért. Golda egy húszezrest csúsztatott a zsebébe és azt mondta neki: Kérem tartsák bent ameddig csak tudják.
Ásó27
(
x68)
Apr 23, 2023 19:26:20
x68)
Ebben teljes mértékben igazad van, és márcsak az itteni előéleted miatt sem akarnék tiszteletlen lenni, de itt van egy fajsúlyos, ugyanakkor teljességgel bizonyíthatatlan állítás.
Az orvosi jelentésbe belekötésre írtam, nem a szomszédos sztorira
113trollmodi
Apr 23, 2023 19:26:39
Én nem szeretnék leállni vitatkozni, mert mindketten egyet értünk abban, hogy zárt osztályon a helye. És ezért vagyunk itt, nem azért , hogy egymást oltogassuk. Pont, hogy azt írtam az orvosnak van igaza, azzal, hogy árnyaltam a képet, milyen orvosszakmai szempontokat kell figyelembe venni. Ezzel kiléptem.
Apr 23, 2023 19:26:39
-
Apr 23, 2023 19:28:16
cvigány vagyok
Apr 23, 2023 19:28:16
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 23, 2023 19:28:35
x48)
Dörpepúp
(
x7)
Apr 23, 2023 19:29:52
x7)
Mekfagy WOW-os troll!
linziasztal01
(
x77)
Apr 23, 2023 19:31:03
x77)
Nekem az életszerűtlen, hogy 3 "sima" szomdával ellenőrzik a kékek, nagyon nem ez a policy.
Maximum egy és ha nem biztosak az eredményben akkor a "hitelesített" ami a kocsiban van, ha pedig mentő/kórház stb akkor azonnali vérvétel, nem fognak lufifújósat játszani, egy ilyen debillel pláne nem, szerintem.
Maximum egy és ha nem biztosak az eredményben akkor a "hitelesített" ami a kocsiban van, ha pedig mentő/kórház stb akkor azonnali vérvétel, nem fognak lufifújósat játszani, egy ilyen debillel pláne nem, szerintem.
koszos
(
x11)
Apr 23, 2023 19:31:11
x11)
egy ilyen igazmondo juhasznak,mint amilyen vagy ,valszeg elhisszuk.
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 19:31:20
Endike , most gondolkozol hogy mennyi bánópénzt adj, hogy ne csapjanak le újra, azért kapcsoltad ki a képernyőt?
Kaffka endre
Apr 23, 2023 19:31:20
ascites
(
x57)
Apr 23, 2023 19:31:37
x57)
Az orvos azt írta, hogy nem figyelt meg pszichózist, a gyagyás minden tekintetben orientált volt, de annyira őrjöngött, hogy be kellett nyugtatózni és antipszichotikumot is kapott. Megállapította, hogy a korcsnak van egy komoly személyiségzavara (a közléskényszere + esetleg paranoiája), de ennél többet nem tehetett, arra lett volna a 30 napos megfigyelés.
Ez nem teljesen ugyanaz, amit a korcs hisz, 113 nem támogatja ezzel a púpost sehogy. Szerintem korrekt, amit ír és tapasztaltnak tűnik.
Trollok harca
(
x5)
Apr 23, 2023 19:34:03
x5)
szóval aki nem hagyja hogy az udvarába hugyozz az már mindjárt troll neked?
Miskolci alvósejt
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 23, 2023 19:34:45
x37)
Lehet nem hugyozott hanem gyerekeknek mutogatta a faszát és ezért volt a rendőri jelenlét.
A hat rendőrt leginkább az magyarázhatja, hogy
1) geci szar műszak a szombat este. Senkinek nincs kedve részegeket pakolászni kifelé különböző kocsmákból, hányásban tapicskolva, józanítóba vinni őket stb. Kaptak az alkalmon, hogy egy őrjöngő, de veszélytelen debilt lehet pesztrálni, és addig is telik a munkaidő.
2) lehet a doktornő jól néz ki, és akkor ezért repültek rá a témára többen.
3) az első kiérkező páros rádiózott, hogy gyertek bazmeg, ilyet még nem láttatok, itt van az a hombárfejű gyökér a plakátokról, állítólag megverték. Mi már nagyon röhögünk.
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 19:40:31
Amúgy fikás, emlékszel még a fenyegetésedre? Mert én igen… idézem:
“Imádkozzanak a trollok, hogy ne nyerjek a lottón és ne béreljek fel egy sorozatgyilkost”
Ugye? Hogy mik vannak? Lehet hogy felfedtem magam, me mostmár legalább tudod hogy mekkora szarban vagy… nyáron vagy bent fülledsz a kádárkockában, vagy napi szintű szopatás veszi kezdetét
Kaffka endre
“Imádkozzanak a trollok, hogy ne nyerjek a lottón és ne béreljek fel egy sorozatgyilkost”
Ugye? Hogy mik vannak? Lehet hogy felfedtem magam, me mostmár legalább tudod hogy mekkora szarban vagy… nyáron vagy bent fülledsz a kádárkockában, vagy napi szintű szopatás veszi kezdetét
Apr 23, 2023 19:40:31
tigris
(
x1)
Apr 23, 2023 19:40:41
x1)
endre!
te kokainista drogos geci te! Miért küldesz meztelen képeket és videókat magadról a szegény doktornőnek?
szerinted mit gondoltak a rendőrök, amikor azt magyaráztad nekik, hogy téged trollok támadtak meg? nyilván azt, hogy egy alkoholista gyűrűk ura buzival van dolguk, úgyhogy a kis gyagyás-kokós fródót bebaszták szépen a gyogyóba.
te kokainista drogos geci te! Miért küldesz meztelen képeket és videókat magadról a szegény doktornőnek?
szerinted mit gondoltak a rendőrök, amikor azt magyaráztad nekik, hogy téged trollok támadtak meg? nyilván azt, hogy egy alkoholista gyűrűk ura buzival van dolguk, úgyhogy a kis gyagyás-kokós fródót bebaszták szépen a gyogyóba.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 23, 2023 19:41:52
x12)
Azon sem lepődnék meg ha a rendőrök fújták volna le az őrjöngő elmebeteget aztán hadonászás közben beleakadt a kerítésbe.
Ha a trollok,szomszéd,rendőrök vagy gyagyás magának csinálta teljesen mindegy mert a lényeg a kiváló eredmény.Félkarú elmebeteg lett a pedofil akit a labanc bíróság után a magyar egészségügy is megbaszott.És mindezt gyagyás fizeti.
Ha a trollok,szomszéd,rendőrök vagy gyagyás magának csinálta teljesen mindegy mert a lényeg a kiváló eredmény.Félkarú elmebeteg lett a pedofil akit a labanc bíróság után a magyar egészségügy is megbaszott.És mindezt gyagyás fizeti.
40_éves_junior
(
x6)
Apr 23, 2023 19:42:19
x6)
Ennél azért több kell.
Ennél azért több kell.
a reg nyitott, bárki írhat, mér kéne több? a pedofil több mint 15 éve hazudozik ide, a nemrég megtardult extrollok meg sok csillagosak voltak, akkor már inkább egy újonc akinek a sztorija beleillik a narratívába, nem?
keserke
(
x4)
Apr 23, 2023 19:42:21
x4)
Taj szám: hülye buzi Gyagyás! Az, hogy érvényes, az nem jelenti azt, hogy "érvényes" is! Azért nem látták-látják a TAJ-számodat, mert egy fillér nincs rá befizetve! Attól az még ott van, csak nem jó semmire, mert nincs mögötte lóvé, sőt, ha jobban megnézik, látni fogják, hogy van mögötte egy tetemes tartozás. Szépen bemész a helyi hivatalba, majd ott elmondják. Ugye az észszerű lépés az lenne, hogy a kinti melódat valahogy összekötöd az itteni TB-vel, de mivel már teljesen elbasztad az itteni életedet, még egy wise-ot sem engednek, ezért erre kevés esélyed lesz.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Mitokondrium
(
x7)
Apr 23, 2023 19:43:00
x7)
endre!
Tehát a Recskaboyt elküldték azzal, hogy paranoid, a trolljai pedig bemutatják a doktornőnek, hogy egyáltalán nem túlzott a GYagyás, tényleg utána nyúlnak mindenhova a trollok? Azért ez erős öngól, ha legközelebb is beviszik, a doktornő már eleve abból indul majd ki, hogy ez az ember nem őrült, tényleg üldözik a trolljai.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 23, 2023 19:43:59
x47)
Az elmebeteg azt mondta a diagnózisra, hogy az fából vaskarika. Bemásoltam, hogy a szerinte humbuk, nem létező marhaság, az igenis létező dolog. Erre jön a tranyómodi és elkezdi erősíteni a pedofilban, hogy ja, nem is elmebeteg, ez tök általános.
"Azt azért tudni kell, hogy a pszichiátria nem egy fekete fehér történet, és ezek csak általános bno-k, hatalmas kalap... Ráadásul már majdnem mindenkre rá lehet ragasztani valamilyen személyiségzavart."
Egyáltalán nem érdekel, hogy tapasztalt vagy sem. Ez pontosan akkora idiótaság, mint pár éve néhány bizonyítani kívánó programozójelölt okoskodása, amikor gyakorlatilag megoldották a pedofil munkahelyi feladatát, hogy bebizonyítsák milyen jó szakemberek.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 23, 2023 19:50:10
x12)
Apr 23, 2023 19:50:10
Akkor maximum megkíméljük az egészségügyet egy újabb élősködő menthetetlen rohadéktól.A doki nem fogja a loopot hallgatni maximum rászoktatja a gyógyszerekre vagy bezáratja idővel és jöhet a következő.Gyagyás nem tud sehogy ebből jól kijönni. Apr 23, 2023 19:50:10
Lellytoll dandárszázados
Apr 23, 2023 19:50:36
Amúgy Mack kommentjére válaszolva, “újként”
Linz óta szopatom gyagyást, és kaffkát.
Voltam betelefonáló, nyilvánosságra hoztam gyagyás fenyegetéséről a hangfelvételt, a raktárboxban bejelentettem tibor “kábítószer raktárát” , nyilvánosságra hoztam gyagyás munkakeresését az ausztriai csoportban, van egy fb trollcsoportom, és nem utolsó sorban a mazdánál is tiszteletemet tettem. Szóval igen, viharos a sztori, de ha minden jól megy, segítségünkre lesz az ember.
Kaffka endre
Voltam betelefonáló, nyilvánosságra hoztam gyagyás fenyegetéséről a hangfelvételt, a raktárboxban bejelentettem tibor “kábítószer raktárát” , nyilvánosságra hoztam gyagyás munkakeresését az ausztriai csoportban, van egy fb trollcsoportom, és nem utolsó sorban a mazdánál is tiszteletemet tettem. Szóval igen, viharos a sztori, de ha minden jól megy, segítségünkre lesz az ember.
Apr 23, 2023 19:50:36
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 23, 2023 19:50:45
x3)
Az egyik kezében tartotta a sörökkel teli zacskót, a másikkal tartotta a gatyáját hogy le ne csússzon. A cipőfűzője kioldódva, miközben az esetlen gnóm testével igyekezni próbált amikor szétkenődött az aszfalton. Mivel délután Bécsben találkozott Villámmal, lehetett benne némi LSD is. Innen ered a 3 ninjalány. A gázspayt pedig Tibi videójában látta.
3 ninjalány?! Gyagyás, tudom, kik támadtak meg téged! A Pindúr Pandúrok! Mehetnek a troll excelbe.
Mitokondrium
(
x7)
Apr 23, 2023 19:52:10
x7)
Akkor maximum megkíméljük az egészségügyet egy újabb élősködő menthetetlen rohadéktól.A doki nem fogja a loopot hallgatni maximum rászoktatja a gyógyszerekre vagy bezáratja idővel és jöhet a következő.Gyagyás nem tud sehogy ebből jól kijönni.
Bezáratni, vagy begyógyszerezni akkor fogja, ha azt hiszi, hogy elmebeteg. Ha csak egy cyberbullying áldozatául esett jobb sorsra érdemes LMBTQ fiatalember, akkor a fentiek egyikét sem teszi majd. Még meg is sajnálja a végén.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 23, 2023 19:52:29
x7)
Ne magyarázkodj már, mert ez roppant kínos
Golda must die
Apr 23, 2023 19:53:18
Könyörgöm, aki ért a videóvágáshoz szedje ki a sírós villás részt! Gyanúm szerint senki sem támadta meg az utcán Endrét (ezért nem is látszik a kamerákon), hanem a zsidó kurva anyja villázta meg, amit sírva mesélt a telefonban egy ismeretlennek, aki ezt az infot a rendőrség tudomására kell, hogy hozza.
Büntessük meg a vén kurva Goldát is, amig nem veszi le a kezét végleg Endréről!
Büntessük meg a vén kurva Goldát is, amig nem veszi le a kezét végleg Endréről!
Apr 23, 2023 19:53:18
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Apr 23, 2023 19:54:29
x1)
akkor továbbra sem értem, hogy:
- miért nem mutatott a szonda semmit?
- ha az nem mutatott semmit, miért nem volt hatóságilag vérvétel?
- miért nem mutatott a szonda semmit?
- ha az nem mutatott semmit, miért nem volt hatóságilag vérvétel?
Szerintem a szonda ennyit mutatott: ---
Szóval kiakadt a francba, csak mivel a jagellók látták, hogy Endrénél éppen lement a Nap, ezért óvatosan taktikusan kipróbáltak még kettőt, azok is kiakadtak a francba. :D
Tudod, a három "-" az triplán mínusz, tehát Endre világában az az alkoholteszt negatív lett :P
... és mivel úgy viselkedett, ahogy viselkedett, a hék valószínűleg azért voltak ott hatan, hogy a berendezésben, meg másokban ne tegyen kárt a féleszű sebzett vadászbika. :D
Endre, minden a Te hibád! MINDEN!
Endre!
Dögölj meg!.
mifaaan
(
x1)
Apr 23, 2023 19:54:31
x1)
* ásít *
Ezt most neeee!! "régikén" tudhatnád, hogy nem villogunk individual shikerekkel és legfőképp nem seggfájunk ha beszólnak.
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ember, elmeorvosi vizsgálatra vittek téged, mert baj van a valóság érzékeléseddel. Akkor ki hazudik?