Ez a Judea nepe front?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Köpködők
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Aztan csak vigye a penzt? Teljesiteni meg nem kell?
En nem dolgoznek itt. Ez demotivalo.
Látod mit tettél gyagya? Már az ország egy százaléka látott miattad kankós cigányfaszt.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen

Nemértem a trollokat, megjött a Bittner pénz, akkor most nullán van, nem?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
N+1 alkalommal átbassza. Ha valamiben azt szeretnè hinni, hogy épp nincs àtbaszva, elintézi azzal, hogy a “Laura azt mondta..” majd ha kiderül arról, hogy hazugsàg, majd a következő ilyen dolognàl jó lesz még az az érv, hogy “azt mondta”! Mindig az aktuális téma a lényeg, a többire rà lehet mondani, hogy őskor és egyèb faszsàg és auti dolgokat. Hogy is mondta Géza apàd? B A L E K.
Geszpár Léjszi, sírok keci.:D
Legendás Thaliastrássze környéke :DDD
Ez REMEK ÖTLET! Simán visszahozná. Kb akkora néző mágnes mint amikor a munkahelyi macbook-ot mutogatta!
A minőségért bocs, pont rohanás van mert éppen ilyen hónap dolgozója dicséretet kaptam a havi nagy céges meetingen. Endi ugye te is szoktál ilyet?
Az oke, de hány feliratkozód van?
Hianyolom a cigany faszokat a szemuveg kijelzojerol. Tuti azoknak orul ennyire.
:DDDDD a hülye
Rettenetes mertekben.

Nagyon nevetek a fikás még fél misitt bukott a bittner ügyön xD forrás sodipédia
Gecis hányós lavór
Hazudik a púpos már megint! Hát Tibi leakelte: ott nézte a Bayer showt a döngölt padlósban!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nagyon nevetek a fikás még fél misitt bukott a bittner ügyön xD forrás sodipédia
Nana, ez akkoriban volt 3 misi! Hahó kiszámolta mennyi lenne mai pénzben.
Van az nagyobb bukta is mint 500 ezer!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

Nem, Endre olyan 6-32 misit bukott az ugyon, attol fuggoen milyen befektetest veszunk alapul.
szerény képességeit tekintve _agyon_ még akkor is nagyon nehéz lenne verni a recskást, ha nem lenne ránézésre is acélkeménységű a torz vekni
spricc spricc

ezen egyébként én is gondolkodtam, hogy ebbe a neandervölgyi arcba (de tényleg geci endre, hogy a hód kurva anyádba nézel ki, okádnom kell tőled pedig szocmunkás vagyok bazdmeg olyan fejeket nézek minden nap ami harcikártyán sincs) a balta beletörne, hát verje puszta kézzel akinek két anyja van.
Lehugyoztak help!
lenyegeben tibinek is csak 10 eve van noi szemelyi igazolvanya,szal ....:D:D:D:D
FIkas! mi a gecit okoskodsz ebben a lacis ugyben??? neked kussban kellene innod a soroket es meghuznod magad a macskaolban.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
x faktor
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hozom a fénypallost.
Ma is lesz buzipuccs kiserlet, Endre?
Fokozatosan, napi eggyel kevesebbet jegyében. Sokàig èlt az is.
Btw valahogy nem megy neked ez a fokozatossàg. Adósok kezelèse, sör, kresz, stb.
De ebben mi a bla bla bla? Anyádnak kivételesen 100%-osan igaza van abban, hogy az egész bittner pénzt most azonnal rá kell tenni EGY kártyára, azt kinullázni, és szétvágni lemezvágó ollóval. Te nem tudsz bánni ezekkel az eszközökkel, ergo nem való a kezedbe. Mit nem lehet érteni ezen, te selejt? Miért nem vagy képes elfogadni, ha valaki jobban ért valamihez nálad? Fogyatékos vagy?
Gyagyás abból a 7000 euróból tibinek tudsz venni már egy mercédeszt!
Gecis hányós lavór
izzanak a vonalak valszínű...tibi, laumó, kammer, gézja....
meg vadul szervezi a hétvégét; lehet, már menne nudizni, csak tibor nem akar....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Fütyizés van Hahó!
Gecis hányós lavór
Ne hallgass a trollokra, Endre! A legjobb befektetes, ha a penzbol Tibcedesznek veszel vonatjegyet, kristalyt es ketyerut!
Nem hiszem.
Tudtommal cégtulajdonos, egy vagyonőr céget vezet.
miez a bkv-s buszsofőr ruha rajta
Tibi most mindent is akar :)
KURVArangy
Csajom bombázná xD
Én Február 27-re gondolok. Akkor ment Bécsbe valami miatt, majd később egy trashribinek küldött hang üzenetből derült ki, hogy ugyan azon a napon hívta a nyomozó, mikor útba volt a raktárba, hogy másnap menjen be kihallgatásra.
Sőt Február 28 és Március 4 között teljes rádió csend volt részéröl. Nem kizárt hogy azokba a napokba bekellett járnia a melócsába mint új alkalmazott. Majd Március 6-tól kezdett talán HO-ból gányolni.
Érdekes az is hogy 5 nap alatt 2x is Bécsbe ment mert Február 27 (Hétfő) elött Február 22 (Szerda) is volt kint.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hát hiszen ott lakik, mint hajléktalan :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kell a testmozgás, ha már JohnHarris nem áll rendelkezésre púpszászon. Vegyük a felárat kondibérletnek.
Es egy 100Literes hordo, csapoloval, hutovel?
GRoby 2 napont vihetné a 100L-es hordót, he.
A muzsikus cigányt meg az "asztalRA" rendeli. :DD
1 hónapig tartana legjobb esetben
Gecis hányós lavór
Nemm jó, kimety belőle a szénsaf, fhaszom, miit nem értesz? Iddiótakeci.
Eleve nem jön ki olcsóbban egy hordós sör literára mint egy dobozosé, plusz még erre rájön a szén-dioxid, plusz a csapolóberendezés fogyasztása is, arról nem is beszélve, hogy Endre húgymelegen issza a sört, a meleg sört pedig lehetetlen csapolni, csak habot kapna kb. Plusz amit elszerencsétlenkedne a kegfejjel, reduktorral... Jó, minél inkább belegondolok, annál inkább arra jutok, hogy rá kéne beszélni erre Endrét :D
Szerinted en miert probalom honapok ota? :D
Meg a sorfozest?

Endiii! Irigy gecik ezek a trollok, tessék valaki aki szarabbul néz ki nálad. Igaz 75 éves, meg épp csak a halál széléről hozták vissza az öreget, de mi ez ha nem teljesítmény, fhatászom?
Amennyiben valóban megfingatod és beperled, az javíthat a jelenlegi renomèdon.
Smith ügynök a kiválasztott Sodót keresi a retardmátrixban.
Ingatkanügyek
5. Legyél teljesen ápolatlan, szakadt, taknyos, turkálós göncökben járj-kelj, legalább egy hete ne borotválkozz, hátha neandervölgyinek néznek, és agyonvernek a homo sapiensek.
Zseniális, mennyire elhanyagolja magát ez a torzszülött, állítólag ez a komoly depresszió egyik tünete is lehet.
Nana, Gálvölgyi legalább nem kopaszodik.
Talán még a fasza is képes felállni.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Asz egészet Gézára akarjuk kenni, de ostobák vagyunk és csak magunkat fogjuk bemártani. Na csillelés, csá!
áhhh...
Faszpinára költi a fizetése maradékát.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
nem érdekli, az is feketézik; a múltkor itt írták, hogy maszekol valamit, azt ő se fizet utána....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Azt hiszem sneci elejtette az infót, hogy társasháznak könyvel az öreglány
kissendrevagyok
Szerző:
Jürgen&Boris
Jun 08, 2023 12:27:34
Válasz
(16)
Kicsit idegesek vagyunk rád, Endre.
Jun 08, 2023 12:27:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 08, 2023 12:28:15
x38)
Sneci, az Univerzum, a Teknős és a Vonzás Törvénye most EGYSZERRE mutatja neked, hogy mit kell tenned! Szerinted véletlen, hogy PONT AKKOR érkezett meg a pénz, amikor az Apple kihozta a revolutionary AR szemcsit? Hát persze, hogy nem! Azonnal rendeld meg és mehet a fehér óceán! Hallod? MOST! Hallod!!! Vagy szerinted inkább anyádnak/bankoknak kéne odaadni azt a pénzt? Azért nem kapsz semmit, csak egy minimális törlesztő-csökkentést. Amennyivel a törlesztőd csökkenne, annak a többszörösét tudod majd megkeresni a Visorral, hiszen pörögni fognak a megtekintések, okádni fogja a Google a pénzt, és még a donátok is cifrafosásba fognak kezdeni, ha a lelkes nézők meglátják, hogy a legújabb, legmodernebb technológiát használod!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
trolléga
(
x30)
Jun 08, 2023 12:29:40
x30)
www.vitezirend.com/rovatok/hirek/tudatosan_vezettek_felre_az_alvitezek_varga_viktort/
endre! nem szeretnél esetleg vitéz lenni? foschná! ilyen rangja tuti nincs egyik trollnak sem *pr*, gyűjthetnéd a címeket, mint a másik papíros elmebeteg, az Alekosz. na jó abba ne menjünk bele, hogy még ő is fényévekkel feletted áll.
endre! nem szeretnél esetleg vitéz lenni? foschná! ilyen rangja tuti nincs egyik trollnak sem *pr*, gyűjthetnéd a címeket, mint a másik papíros elmebeteg, az Alekosz. na jó abba ne menjünk bele, hogy még ő is fényévekkel feletted áll.
Mitokondrium
(
x7)
Jun 08, 2023 12:31:40
x7)
www.vitezirend.com/rovatok/hirek/tudatosan_vezettek_felre_az_alvitezek_varga_viktort/
Ez a Judea nepe front?
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 12:33:37
x77)
Szerintem nagyban egészben annyi, hogy Boris viszi az operatív dolgokat a cégnél, de nem ő Endre közvetlen felettese, Jürgennek van egy másik jól menő vállalkozása is, ez csak amolyan számlaképes szerelemgyerek.
Endre, köszöntél nekik amikor megmutatták az új irodát? :))
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 12:33:38
x24)
Ez a Judea nepe front?
Köpködők
Fatászpika
(
x2)
Jun 08, 2023 12:34:52
x2)
Végülis legalább bevallottad gyagyás, hogy a nagy behajtási pénzek amiken pattogsz pont kurvára semmit nem számítanak a 30 milliós adósságod mellett.
Egyáltalán nem gyanús az a 30 milliós követelés
Egyáltalán nem gyanús az a 30 milliós követelés
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 12:34:59
x24)
Szerintem nagyban egészben annyi, hogy Boris viszi az operatív dolgokat a cégnél, de nem ő Endre közvetlen felettese, Jürgennek van egy másik jól menő vállalkozása is, ez csak amolyan számlaképes szerelemgyerek.
Aztan csak vigye a penzt? Teljesiteni meg nem kell?
En nem dolgoznek itt. Ez demotivalo.
Ténfép
(
x5)
Jun 08, 2023 12:36:14
x5)
Endre, te továbbra is kibaszottul ostoba vagy. A picsaszád arról jár, hogy a lamantin telefonjáról te szedted le a kémprogramot, de ezt is elbasztad a mai flokkal, hát az a legkomolyabb érved, hogy "ő aszt mondta, hoty nem ő fityelt meg más telefont, akkor etyetlen matyarászat fan, hogy Viktorsz telepítette és hozzáfért a telefonja teljes tartalmáhosz".
Gyagyásfasz, ugye a lamantin is arról híres, hogy amit ő mond, az úgy van? :) Idióta balek sodi a sodi. Mindenki által többször átbaszott. A sodi.
Igyunk egy sörtöt, he
Gyagyásfasz, ugye a lamantin is arról híres, hogy amit ő mond, az úgy van? :) Idióta balek sodi a sodi. Mindenki által többször átbaszott. A sodi.
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 08, 2023 12:40:41
x4)
90006 downloads
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Kakaspina
(
x24)
Jun 08, 2023 12:42:01
x24)
90006 downloads
Látod mit tettél gyagya? Már az ország egy százaléka látott miattad kankós cigányfaszt.
őpúpossága
Jun 08, 2023 12:42:18
Hajrá pakisztán! Egy interjú live a pakisztáni tudósítóval fosná gyagya, nemzetek krónikása
Jun 08, 2023 12:42:18
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 12:46:30
x77)
Megnézné valaki az STRG. GmbH-t, hogy szóba jöhet e?
Most csekkolom, de nekem gyanús a hamburgi bejegyzésű cég bécsben. :D
bolgár jeti
(
x30)
Jun 08, 2023 12:47:39
x30)

Nemértem a trollokat, megjött a Bittner pénz, akkor most nullán van, nem?
Remegőszáj
(
x1)
Jun 08, 2023 12:47:49
x1)
Endre, te továbbra is kibaszottul ostoba vagy. A picsaszád arról jár, hogy a lamantin telefonjáról te szedted le a kémprogramot, de ezt is elbasztad a mai flokkal, hát az a legkomolyabb érved, hogy "ő aszt mondta, hoty nem ő fityelt meg más telefont, akkor etyetlen matyarászat fan, hogy Viktorsz telepítette és hozzáfért a telefonja teljes tartalmáhosz".
N+1 alkalommal átbassza. Ha valamiben azt szeretnè hinni, hogy épp nincs àtbaszva, elintézi azzal, hogy a “Laura azt mondta..” majd ha kiderül arról, hogy hazugsàg, majd a következő ilyen dolognàl jó lesz még az az érv, hogy “azt mondta”! Mindig az aktuális téma a lényeg, a többire rà lehet mondani, hogy őskor és egyèb faszsàg és auti dolgokat. Hogy is mondta Géza apàd? B A L E K.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 08, 2023 12:48:01
x39)
Imádom, hogy reggel 8- kor már be van baszva akorcs.
Halál...halááááll.....haláááááál!!! :DDD
Fogynak a napjaid korcs!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Halál...halááááll.....haláááááál!!! :DDD
Fogynak a napjaid korcs!
A kurva anyád Endre
Jun 08, 2023 12:48:23
Ha ma még nem mondtam volna.
Jun 08, 2023 12:48:23
Kakaspina
(
x24)
Jun 08, 2023 12:49:07
x24)
Kicsi update: GL közösségi média oldalain kigyomlálták és korlátozták a kommenteket.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Johann Hölzel
(
x1)
Jun 08, 2023 12:49:53
x1)
Na ki akar jót röhögni ? :D
Már a pakisztániak is lecsaptak a hírre!!!
youtu.be/AnF_oKHV4_k
youtu.be/2MhpXBAuew4
Már a pakisztániak is lecsaptak a hírre!!!
youtu.be/AnF_oKHV4_k
youtu.be/2MhpXBAuew4
Geszpár Léjszi, sírok keci.:D
Ténfép
(
x5)
Jun 08, 2023 12:53:54
x5)
Még ennyi:
Hogyan hazudj kibaszottul átlátszóan, ha egy fogyatékos pedofil tetű vagy?
1. Ismételd el minél többször a faszságodat, hadd lássa mindenki, hogy győzködöd magad
2. Legyél beszarva (joggal), hogy mivan, ha lebuksz, ez látszani is fog a pofádon
3. Kerüld a szemkontaktust, mert akkor úgyis mindenki levágja, hogy hazudsz, ezért nézegess minden irányba
4. Ha mégis belehazudsz a kamerába, nyisd tágra a malacszemeid, és próbálj meg ártatlan pofát vágni (a pofád ocsmánysága és az elmebajod miatt valószínűleg nem sikerül, de meg kell próbálni, meg nem értett zseni vagy)
"A sodi nem tudhatott a fideókról, a sodi, piszony..."
Igyunk egy sörtöt, he
1. Ismételd el minél többször a faszságodat, hadd lássa mindenki, hogy győzködöd magad
2. Legyél beszarva (joggal), hogy mivan, ha lebuksz, ez látszani is fog a pofádon
3. Kerüld a szemkontaktust, mert akkor úgyis mindenki levágja, hogy hazudsz, ezért nézegess minden irányba
4. Ha mégis belehazudsz a kamerába, nyisd tágra a malacszemeid, és próbálj meg ártatlan pofát vágni (a pofád ocsmánysága és az elmebajod miatt valószínűleg nem sikerül, de meg kell próbálni, meg nem értett zseni vagy)
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 12:54:03
x77)
Megnézné valaki az STRG. GmbH-t, hogy szóba jöhet e?
Legendás Thaliastrássze környéke :DDD
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 08, 2023 12:57:16
x8)
Sneci, az Univerzum, a Teknős és a Vonzás Törvénye most EGYSZERRE mutatja neked, hogy mit kell tenned! Szerinted véletlen, hogy PONT AKKOR érkezett meg a pénz, amikor az Apple kihozta a revolutionary AR szemcsit? Hát persze, hogy nem! Azonnal rendeld meg és mehet a fehér óceán! Hallod? MOST! Hallod!!! Vagy szerinted inkább anyádnak/bankoknak kéne odaadni azt a pénzt? Azért nem kapsz semmit, csak egy minimális törlesztő-csökkentést. Amennyivel a törlesztőd csökkenne, annak a többszörösét tudod majd megkeresni a Visorral, hiszen pörögni fognak a megtekintések, okádni fogja a Google a pénzt, és még a donátok is cifrafosásba fognak kezdeni, ha a lelkes nézők meglátják, hogy a legújabb, legmodernebb technológiát használod!
Ez REMEK ÖTLET! Simán visszahozná. Kb akkora néző mágnes mint amikor a munkahelyi macbook-ot mutogatta!
A minőségért bocs, pont rohanás van mert éppen ilyen hónap dolgozója dicséretet kaptam a havi nagy céges meetingen. Endi ugye te is szoktál ilyet?
sírógörcs
(
x4)
Jun 08, 2023 12:59:07
x4)
Az oke, de hány feliratkozód van?
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 13:00:59
x24)
Hianyolom a cigany faszokat a szemuveg kijelzojerol. Tuti azoknak orul ennyire.
tibi
Jun 08, 2023 13:01:08
https://www.vitezirend.com/rovatok/hirek/tudatosan_vezettek_felre_az_alvitezek_varga_viktort
Viktor bazz! Jun 08, 2023 13:01:08
Hahó
(
x136)
Jun 08, 2023 13:03:44
x136)
ezt a debilt bazmeg! ennyit értett meg cserno videójából.:)))
Farkas Endre Kiss
5 p
Jaj, Csernobil. Nem azt mondtam, hogy azt se tudom, ki az a Gáspár Laci. Azt mondtam, akkor hallottam róla először, amikor a Gammer Bandi mesélt róla, mert 10 éve nem nézek tévét.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Farkas Endre Kiss
5 p
Jaj, Csernobil. Nem azt mondtam, hogy azt se tudom, ki az a Gáspár Laci. Azt mondtam, akkor hallottam róla először, amikor a Gammer Bandi mesélt róla, mert 10 éve nem nézek tévét.
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 13:05:21
x77)
ezt a debilt bazmeg! ennyit értett meg cserno videójából.:)))
Farkas Endre Kiss
5 p
Farkas Endre Kiss
5 p
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 13:06:14
x77)
10 éve nem nézek tv-t = nézem a tényeket élőben tegnap
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 13:06:26
x24)
Rettenetes mertekben.
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 13:06:55
x77)
Igaza van Csernobilnak:
Fogd be a pofádat, Endre!
Ezt mondta, te funkcionális analfabéta
Fogd be a pofádat, Endre!
Ezt mondta, te funkcionális analfabéta
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 08, 2023 13:07:38
x38)
A Bayer show-t hol nézed endre? Élőben a stúdióból? Hazudsz már megint, korcs!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
linzi fapóleon
(
x8)
Jun 08, 2023 13:09:08
x8)
Egyébként lehet hogy inkább a sziszának kéne ilyen apple szemüveget venned! Jól mutatna a videókban ahogy rajta van és az utcán szarik éppen!
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 13:10:04
x77)
"... kivagyok ettől az értetlenségétől, komolyan."
Egyébként annyira leszart róka vagy, hogy Csernobil is inkább a Gyerekvadász Gyulával foglalkozik.
Egyébként annyira leszart róka vagy, hogy Csernobil is inkább a Gyerekvadász Gyulával foglalkozik.
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 13:14:44
x77)
Mikor kezded a felmondási idődet, Endre?
Ez már az?
Ez már az?
Csicsó_VOD
(
x4)
Jun 08, 2023 13:15:21
x4)
Egyszerűen nem fér a fejembe Endre, hogy lehet az, hogy téged még nem vertek agyon. :D
Pedig szemben a sok ártatlan emberrel, akiket napi szinten megkárosítanak, lehetnél te a jogosan megkárosított.
Mert az nem jogos kár, amiket jelenleg kapsz, mert egy balfasz geci vagy, és ezeket mind magadnak köszönheted, ugyanis semmi közöd nincsen az élethez.
Állandóan jössz a víz fejeddel okoskodni, miközben mindenki tudja, hogy megbuktál életből, a CV-dben több hazugság van, mint a bibliában, meg a koránban együtt.
Egy gányoldában élőskődsz, súlyos milliókkal lógsz a bankoknak, és még buzi is vagy.
Egyszer tényleg lehetne az, hogy mondjuk amikor fideozol, előjön a semmiből egy kisebb Gammer féle buckalakó brigád, és a szart is kiverik a púpszászi rémből.
Jaj de jó folna
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Pedig szemben a sok ártatlan emberrel, akiket napi szinten megkárosítanak, lehetnél te a jogosan megkárosított.
Mert az nem jogos kár, amiket jelenleg kapsz, mert egy balfasz geci vagy, és ezeket mind magadnak köszönheted, ugyanis semmi közöd nincsen az élethez.
Állandóan jössz a víz fejeddel okoskodni, miközben mindenki tudja, hogy megbuktál életből, a CV-dben több hazugság van, mint a bibliában, meg a koránban együtt.
Egy gányoldában élőskődsz, súlyos milliókkal lógsz a bankoknak, és még buzi is vagy.
Egyszer tényleg lehetne az, hogy mondjuk amikor fideozol, előjön a semmiből egy kisebb Gammer féle buckalakó brigád, és a szart is kiverik a púpszászi rémből.
Jaj de jó folna
Remegőszáj
(
x1)
Jun 08, 2023 13:19:43
x1)
INFO INFO 2 !
A Màrk is fizeteni akart ma, de èppen làtta, hogy az utóbbi időben sok a rasszista duma, így inkább odaadta Lackónak a nevedben, bànókènt.
Ez egy ilyen nap.
A Màrk is fizeteni akart ma, de èppen làtta, hogy az utóbbi időben sok a rasszista duma, így inkább odaadta Lackónak a nevedben, bànókènt.
Ez egy ilyen nap.
Sörike
(
x3)
Jun 08, 2023 13:20:05
x3)

trolléga
(
x30)
Jun 08, 2023 13:20:35
x30)
10 éve nem nézek tv-t = nézem a tényeket élőben tegnap
Hazudik a púpos már megint! Hát Tibi leakelte: ott nézte a Bayer showt a döngölt padlósban!
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 13:21:09
x77)
Mikor írt alá a mostani gányoldába?
trolléga
(
x30)
Jun 08, 2023 13:22:03
x30)
Nana, ez akkoriban volt 3 misi! Hahó kiszámolta mennyi lenne mai pénzben.
Van az nagyobb bukta is mint 500 ezer!
trolléga
(
x30)
Jun 08, 2023 13:24:38
x30)

Mitokondrium
(
x7)
Jun 08, 2023 13:27:59
x7)
Nem, Endre olyan 6-32 misit bukott az ugyon, attol fuggoen milyen befektetest veszunk alapul.
ebcont beforr
Jun 08, 2023 13:28:29
hogy lehet az, hogy téged még nem vertek agyon. :D
szerény képességeit tekintve _agyon_ még akkor is nagyon nehéz lenne verni a recskást, ha nem lenne ránézésre is acélkeménységű a torz vekni
Jun 08, 2023 13:28:29
Hát hogyan??
Jun 08, 2023 13:34:50

Jun 08, 2023 13:34:50
Pisás Farmer
Jun 08, 2023 13:37:47
ezen egyébként én is gondolkodtam, hogy ebbe a neandervölgyi arcba (de tényleg geci endre, hogy a hód kurva anyádba nézel ki, okádnom kell tőled pedig szocmunkás vagyok bazdmeg olyan fejeket nézek minden nap ami harcikártyán sincs) a balta beletörne, hát verje puszta kézzel akinek két anyja van.
Jun 08, 2023 13:37:47
koszos
(
x11)
Jun 08, 2023 13:38:28
x11)
Endre! 77 éves, müvégtagos, hegymászót látsz a képen, aki 8000-est is mászott a himalájában, és 35-40 évvel fiatalabb női vannak a mai napig!
lenyegeben tibinek is csak 10 eve van noi szemelyi igazolvanya,szal ....:D:D:D:D
FIkas! mi a gecit okoskodsz ebben a lacis ugyben??? neked kussban kellene innod a soroket es meghuznod magad a macskaolban.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 08, 2023 13:38:55
x47)
x faktor
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
x1)
Mizu recskás? Még nem volt időm megnézni a reggeli flokkodat, ugyanis - veled ellentétben - én tényleg dolgozom. Egyelőre annyit láttam a cím alapján, hogy megint szájbaszartad magad, mert annak ellenére hogy már rég kijelentetted, hogy utoljára beszélsz a muzsikus cigányról, ma megint ez volt a téma.
Milyen érzés folyton szájba szarni magad?
Mondjuk figyelembe véve a dentális holokausztot, még a szarral teli szád lehet higiénikusabb mint az alapállapot.
Na idd megad halálra, egy unalmas szardarab vagy
Nyemééééétyeeem
Milyen érzés folyton szájba szarni magad?
Mondjuk figyelembe véve a dentális holokausztot, még a szarral teli szád lehet higiénikusabb mint az alapállapot.
Na idd megad halálra, egy unalmas szardarab vagy
Lucas
Jun 08, 2023 13:39:25
Hozom a fénypallost.
Jun 08, 2023 13:39:25
kérdés
Jun 08, 2023 13:41:54
Ő volt már bombázva?
Jun 08, 2023 13:41:54
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 13:42:33
x77)
Endre, a chillelős napon mennyi sört fog fogyni?
12-16 simán, nem?
12-16 simán, nem?
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 13:44:54
x24)
12-16 simán, nem?
12-16 simán, nem?
Ma is lesz buzipuccs kiserlet, Endre?
Remegőszáj
(
x1)
Jun 08, 2023 13:46:25
x1)
12-16 simán, nem?
12-16 simán, nem?
Fokozatosan, napi eggyel kevesebbet jegyében. Sokàig èlt az is.
Btw valahogy nem megy neked ez a fokozatossàg. Adósok kezelèse, sör, kresz, stb.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 08, 2023 13:55:22
x47)
Milyen váratlan fordulat ismét, hogy anyád meg te kibaszott ostoba debilek vagytok és megint Hahónak lett igaza. Rohadt egy buta család vagytok ti.
Na falusi nyomorgás, csá!
Na falusi nyomorgás, csá!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 08, 2023 13:55:40
x37)
Ja, nyomja már a balhét, hogy látni akarja a költségvetésemet, adjam oda a hitelkártyákat, és a fizetésemet költsem, bla blab bla.
De ebben mi a bla bla bla? Anyádnak kivételesen 100%-osan igaza van abban, hogy az egész bittner pénzt most azonnal rá kell tenni EGY kártyára, azt kinullázni, és szétvágni lemezvágó ollóval. Te nem tudsz bánni ezekkel az eszközökkel, ergo nem való a kezedbe. Mit nem lehet érteni ezen, te selejt? Miért nem vagy képes elfogadni, ha valaki jobban ért valamihez nálad? Fogyatékos vagy?
Sörike
(
x3)
Jun 08, 2023 13:56:42
x3)
Gyagyás abból a 7000 euróból tibinek tudsz venni már egy mercédeszt!
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 13:57:48
x77)
Chillelős napon miért nincs lájfsz?
Idióta.
Idióta.
halászlé
(
x24)
Jun 08, 2023 13:59:33
x24)
Idióta.
Idióta.
meg vadul szervezi a hétvégét; lehet, már menne nudizni, csak tibor nem akar....
Sörike
(
x3)
Jun 08, 2023 13:59:46
x3)
Idióta.
Idióta.
Fütyizés van Hahó!
Mitokondrium
(
x7)
Jun 08, 2023 14:01:49
x7)
Ne hallgass a trollokra, Endre! A legjobb befektetes, ha a penzbol Tibcedesznek veszel vonatjegyet, kristalyt es ketyerut!
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 08, 2023 14:09:54
x48)
jól látom, hogy Vahúr melócsáért könyörög a tiktokon?
kissendrevagyok
sírógörcs
(
x4)
Jun 08, 2023 14:12:55
x4)
Nem hiszem.
Tudtommal cégtulajdonos, egy vagyonőr céget vezet.
Carpenter
(
x2)
Jun 08, 2023 14:15:30
x2)
miez a bkv-s buszsofőr ruha rajta
max5enutálnak
(
x47)
Jun 08, 2023 14:17:03
x47)
Mennyi tartozásod marad, te balekfasz? 50 ezer? LOL, egy éve is annyi volt
mikedp
(
x9)
Jun 08, 2023 14:18:32
x9)
Tibi most mindent is akar :)
nemet mondtak
(
x4)
Jun 08, 2023 14:19:43
x4)
Egy fasza mercit a finom hölgynek esetleg?
Laci xD
Jun 08, 2023 14:23:02
Ő volt már bombázva?
Csajom bombázná xD
Jun 08, 2023 14:23:02
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 08, 2023 14:37:18
x23)
Mikor írt alá a mostani gányoldába?
Én Február 27-re gondolok. Akkor ment Bécsbe valami miatt, majd később egy trashribinek küldött hang üzenetből derült ki, hogy ugyan azon a napon hívta a nyomozó, mikor útba volt a raktárba, hogy másnap menjen be kihallgatásra.
Sőt Február 28 és Március 4 között teljes rádió csend volt részéröl. Nem kizárt hogy azokba a napokba bekellett járnia a melócsába mint új alkalmazott. Majd Március 6-tól kezdett talán HO-ból gányolni.
Érdekes az is hogy 5 nap alatt 2x is Bécsbe ment mert Február 27 (Hétfő) elött Február 22 (Szerda) is volt kint.
bolgár jeti
(
x30)
Jun 08, 2023 14:38:03
x30)
Hát hiszen ott lakik, mint hajléktalan :D
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 14:40:08
x24)
Anyad mondta mar neked, bar inkabb nyelt volna le?
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 14:43:19
x77)
Ma mi volt a maradékod, Endre?
Anyád berúgja a maradékot a macskaól ajtaján és ennyi?
Anyád berúgja a maradékot a macskaól ajtaján és ennyi?
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 08, 2023 14:45:21
x1)
Janka néni gyakorlatilag bármilyen indokkal tudott inni, te miért iszol gnóm?
Így könnyebb elviselni, hogy egy adósságspirálban vergődő csöves pedofil buzi gyagyás ragyás ronda kövér impotens leszart róka nímand vagy?
Szerinted tényleg jó ötlet a fenti listára rádobni az idült alkoholizmust?
Jóból kérdezem...

Nyemééééétyeeem
Így könnyebb elviselni, hogy egy adósságspirálban vergődő csöves pedofil buzi gyagyás ragyás ronda kövér impotens leszart róka nímand vagy?
Szerinted tényleg jó ötlet a fenti listára rádobni az idült alkoholizmust?
Jóból kérdezem...

linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 14:49:46
x77)
Házhoz szállítva 370-390 között van a Hejnekkken', de te vegyed csak 500-ért darabját a kisboltban. :DDDDD
mifaaan
(
x1)
Jun 08, 2023 14:50:59
x1)
Házhoz szállítva 370-390 között van a Hejnekkken', de te vegyed csak 500-ért darabját a kisboltban. :DDDDD
Kell a testmozgás, ha már JohnHarris nem áll rendelkezésre púpszászon. Vegyük a felárat kondibérletnek.
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 14:51:06
x24)
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 14:53:56
x77)
GRoby 2 napont vihetné a 100L-es hordót, he.
A muzsikus cigányt meg az "asztalRA" rendeli. :DD
Sörike
(
x3)
Jun 08, 2023 14:54:08
x3)
1 hónapig tartana legjobb esetben
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 14:56:58
x24)
Marmint mennyibe kerulne, osszevetve a dobozos sorokkel. Plusz a csapolot es hutot egyszer kell megvenni, a hordot utana csak cserelik.
Sodrák
Jun 08, 2023 14:58:58
Marmint mennyibe kerulne, osszevetve a dobozos sorokkel. Plusz a csapolot es hutot egyszer kell megvenni, a hordot utana csak cserelik.
Nemm jó, kimety belőle a szénsaf, fhaszom, miit nem értesz? Iddiótakeci.
Jun 08, 2023 14:58:58
nyakaskálvinista
Jun 08, 2023 15:02:44
Eleve nem jön ki olcsóbban egy hordós sör literára mint egy dobozosé, plusz még erre rájön a szén-dioxid, plusz a csapolóberendezés fogyasztása is, arról nem is beszélve, hogy Endre húgymelegen issza a sört, a meleg sört pedig lehetetlen csapolni, csak habot kapna kb. Plusz amit elszerencsétlenkedne a kegfejjel, reduktorral... Jó, minél inkább belegondolok, annál inkább arra jutok, hogy rá kéne beszélni erre Endrét :D
Jun 08, 2023 15:02:44
MaxPayne
(
x24)
Jun 08, 2023 15:04:59
x24)
Szerinted en miert probalom honapok ota? :D
Meg a sorfozest?
Taky Gyula
Jun 08, 2023 15:07:42
Endre fiam, várlak a dögevővel titeket Tenerifén. Stresszmentes nyugi lesz itt és nagykanállal életevés.
Jun 08, 2023 15:07:42
76osKressz
Jun 08, 2023 15:08:56
Sodikám áruld el nekem, amikor te itt videóban fenyegetsz embereket, akik még papíron se tartoznak neked, az vajon beleesik-e a zsarolás tényállásába?
Jun 08, 2023 15:08:56
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Jun 08, 2023 15:10:03
x1)
spórolni proli dolog hahó
Nyemééééétyeeem
trolléga
(
x30)
Jun 08, 2023 15:10:42
x30)

Endiii! Irigy gecik ezek a trollok, tessék valaki aki szarabbul néz ki nálad. Igaz 75 éves, meg épp csak a halál széléről hozták vissza az öreget, de mi ez ha nem teljesítmény, fhatászom?
viktrollsz
Jun 08, 2023 15:16:22
www.youtube.com/watch?v=1qgXlAdmId8
8:30 - "Drogos Viktor" előtte M. Viktorozás
Ez ennyi volt, köszi a 2,5 millió Bittner pénzt sodrák az előző videókkal együtt
Ez ennyi volt, köszi a 2,5 millió Bittner pénzt sodrák az előző videókkal együtt
Jun 08, 2023 15:16:22
sírógörcs
(
x4)
Jun 08, 2023 15:25:31
x4)
Jól felültettél minket Gyagyás le a kalappal.
Nem is G. László van a felvételeken, hanem

Nem is G. László van a felvételeken, hanem

Tranyó Szméagol
Jun 08, 2023 15:29:16
Endre, sörért még ki mersz menni a putriból? Nem félsz a vicces színű emberektől? A helyedben vigyáznék, csak jauból!
Jun 08, 2023 15:29:16
Remegőszáj
(
x1)
Jun 08, 2023 15:29:38
x1)
www.youtube.com/watch?v=1qgXlAdmId8
Amennyiben valóban megfingatod és beperled, az javíthat a jelenlegi renomèdon.
seymour schwartz
(
x6)
Jun 08, 2023 15:29:49
x6)
Smith ügynök a kiválasztott Sodót keresi a retardmátrixban.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 08, 2023 15:30:09
x11)
Még ennyi:
5. Legyél teljesen ápolatlan, szakadt, taknyos, turkálós göncökben járj-kelj, legalább egy hete ne borotválkozz, hátha neandervölgyinek néznek, és agyonvernek a homo sapiensek.
Zseniális, mennyire elhanyagolja magát ez a torzszülött, állítólag ez a komoly depresszió egyik tünete is lehet.
Ceglédi Májkrémipari Zrt
Jun 08, 2023 15:35:47
https://i.ibb.co/w732kSP/Screenshot-20230608-150742.jpg
Jun 08, 2023 15:35:47
sztárprogramozó
(
x2)
Jun 08, 2023 15:38:48
x2)
Talán még a fasza is képes felállni.
Dörpepúp
(
x7)
Jun 08, 2023 15:53:49
x7)
Endre erőt vettem magamon és megnéztem a mai netre hányt mocskodat.
Hát hogy nézel ki? Mi az a pamacs ott középen az erősen kopaszodó fejeden?
Továbbá már szaga van a felvételnek, mosdjál már meg.
Szemüvegeddel mi lett? Anyád belepofozta a veknibe?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Hát hogy nézel ki? Mi az a pamacs ott középen az erősen kopaszodó fejeden?
Továbbá már szaga van a felvételnek, mosdjál már meg.
Szemüvegeddel mi lett? Anyád belepofozta a veknibe?
linziasztal01
(
x77)
Jun 08, 2023 15:54:05
x77)
Megy a titkos retard konferencia, Endre?
Tyodika
Jun 08, 2023 15:59:02
Asz egészet Gézára akarjuk kenni, de ostobák vagyunk és csak magunkat fogjuk bemártani. Na csillelés, csá!
Jun 08, 2023 15:59:02
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 08, 2023 16:06:40
x39)
áhhh...
Faszpinára költi a fizetése maradékát.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 08, 2023 16:08:41
x48)
Goldát már hívta valaki, hogy snecike nem fizeti az SZJA-t idehaza ?
kissendrevagyok
halászlé
(
x24)
Jun 08, 2023 16:11:20
x24)
Goldát már hívta valaki, hogy snecike nem fizeti az SZJA-t idehaza ?
nem érdekli, az is feketézik; a múltkor itt írták, hogy maszekol valamit, azt ő se fizet utána....
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 08, 2023 16:12:48
x48)
Azt hiszem sneci elejtette az infót, hogy társasháznak könyvel az öreglány
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™