Nem.
Minket szórakoztat a tranyó primitivizmusa, a rendszeres behugyozás-beszarás, a végtelen ostobaságai, kvázi mindenről.
Irigyek is vagyunk a női orgazmusára, ami 100-szor jobb mint bármi, amiről csak hallottunk életünkben.
A tranyó egy kalapács ami a gyagyást üti. Abból is a whish-es gagyi fajta.
Máshogy néz ki mint a képen és mást is tud mint amit állítanak róla a prezentált leírásban.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Spoiler veszély!!!
Azt ne hagyd ki, hogy már a fütyizést is elengedte. :D
Annak pont ma van 1 éve. 🤣
Esetleg valaki tudja ezt linkelni?
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Ráadásul mivel állandóan hazudozik, kicsit olyan, mint a sunkalájvok, amiket nem is szabad megnyitni, mert csak beleeszi az ember agyába magát a sok hazugság.
Tegnap csak azért hallgattam a csövest, hogy hátha belekötnek a púpszásziak. Ott vedelt a játszóval szemben, volt egy csomó ember a hangok alapján, boltban is volt többször, de csak felszopók találták be.
Ehhez pont van egy mai szpotting képem, miután hazaértem pont azt néztem rázoomolva, hogy hol van szétkaszabolva a lába. Már azon túl, hogy mennyire nyeszlett a teste.
ibb.co/R9kqmc1
ibb.co/R9kqmc1
Goblin egy 80as évek dark fantasyből.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Milyen picike a Tibor.
Tibcike nincs valami jó bőrben és hol van még a tél.
Ingatkanügyek
Ikertornyok
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Nagyon nagy baj, hogy mérhetetlen nagy késztetést érzek arra, hogy izomból térden rúgjam oldalról?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Természetes reakció
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Amúgy meg hol lehetne egy hajléktalan iratait visszavonatni? Pont le fogja szarni minden hatóság sajnos.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Remélem nem veszítünk el, agypusztító lehet ennyit foglalkozni egy ilyen organizmussal. Minden tiszteletet megérdemelt.
a közlekedési hatóságnál. tibornak kézbesítik a határozatot a komlói címére, nem veszi át de attól jogerőre emelkedik, és ha nem tesz eleget az abban foglaltaknak, akkor szabálysértési bírságot kap. onnan meg már tudod.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1100326.kor
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
NSZKSZ Ez jó hír.
Endre,mehet a feljelentés!
Soha többé nem fog gúnyolni a jogsi miatt!
NSZKSZ kiváló gyűjtés! Ahhoz képest, hogy endre mindig megígéri ő tanul a hibáiból mégis ugyanazokat a köröket futja állandóan. Felfelé ismerkedés RULEZ.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
szétbaszta az ideg, mérges volt, kötekedős kevében volt + ismét szarrá ázott :D
kissendrevagyok
Haha, akkor most berakom a Titok című filmet :D
xDDDDDD
elnézést kérek a kurvától
Jozsii Busák
Lehet jelenteni a YT csatornáját, rasszizmus meg gyűlöletbeszéd miatt: www.youtube.com/@EletemNaploja
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szerintem nincs megdagasztva rendesen a vekni.
Akkor már sírna és fenyegetőzne a pedofil.
A maga módján adott neki csak a komlói zsebcigány. Amit szokás szerint maffia leszámolásnak állít be.
Holnap aktivizálom magam kicsit, remélem egész nap ünnepi, ritkább járatszám lesz és ha feljön a korcs, könnyebb lesz spottolni.
Bár holnap milliós tömeg lesz a városban.
Iligykedsz?
Mi a neved zsidó?
Névvel, te pancser..
Kiss Farkas Farkas
Beléd állok, leszarom ha lepontoznak, sosem érdekelt. Amíg uborkaszezon van és Gyagyás STNÍI időszakot tart, addig a hozzá csak hangyafasznyira is kapcsolható Trashekről hadd legyen már szó baszod, főleg úgy, hogy Gyagyás tud a Szabikáról és nem lepődnék meg, ha nézné is amit csinál a neten, főleg hogy egyszer becsatlakozott a Zoom meetingjébe is.
Másrészről, nem tudom mi bajod van a kissendrevagyokkal, pont hogy nem tud magának karmát farmolni a Szabolcsos posztjaival, mert rajtam meg rajta kívül nem sok fellow Snecológust érdekel a másik Tranyó. Engem meg a Laura/Gammer vonal nem érdekel, de kurvára, azokat a posztokat meg maximum akkor szólom le, amikor egy Gyagyásos forrónyom van kialakulóban, és valaki benyög valamit a szegediről vagy a gyomaendrőidről.
Ha meg ennyire rá vagy fixálódva a csillagokra, akkor kívánok neked 10000x csillagot, de szerintem egyikőnk sem amiatt van itt fent, hogy pontokat farmoljunk.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Őszintén, ezzel a profilképpel mit várjunk tőled is az offoláson kívül?
Lerúgott magáról az asszony vagy miért vagy morci?
Fejezd be:)
Neked mi a kurva anyád bajod van, hogy egy alapvetően anonim oldalon annyira nem vagy képes, hogy a saját nickeddel belénk álljál?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Te ki vagy és milyen alapon számoltatsz itt bárkit is?
Gurulj tovább.
NSZKSZ, részvétem a neuronjaidnak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Most nem azert tetyo de ezt ugy mondod, mintha reszegen orjongene minden este, vagy beherbalozva irna az istenverte faszsagokat.
Minek kell minden szaron veszekedni?
A munka nem megoldás.
Szerintem fifi már akkor feljelentette tibit, amikor először itt olvasta, hogy csaló tranyó a tranyó.
Rosszindulatért soha nem ment a szomszédba, úgyhogy tuti püfölték a pókújjak a faptopot vagy egy órán át mire megszületett a jogilag sziklaszilárdan alátámasztott bejelentés.
Ezzel is csak mutatni akarja, hogy mekkora jogászisten Sodi aSodi.
És amilyen mákja van, ezegyszer ez még be is jöhet.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Hát ha részegen örjöngene, akkor kérdésem sem lett volna felé, de nem az a típus, éppen ezért nem értem.
Ha annyira off lesz, akkor úgyis kipontozódik, tökmind1 milyen sztár snecologus írta az adott kommentet.
szutyok
Rosszul emlékeztem. Fordítva van az igazság. és Tibinek van 8 általánosa :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Fifinek már van E kategóriája. A honvédségtől :)
kissendrevagyok trollsz már sok minuszt begyűjtött korábban is az offok miatt. Ha ez túl sok a közösség elküldi egy nap nyugira. Ha neked nem tetszik nyomd a minuszt, és tekerj tovább. De ha be akarsz szólni azt tedd kék nickkel. Úgy rámutatsz arra, hogy valami nem tetszik, de szürkével meg csak azt látjuk, hogy még névtelenül se vállalod amit leírsz.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ami egyre valószínűbb,hogy hamisítvány.
A 8 általános? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Azért meg kell érteni szegényt van aki csak a sodiért van itt :)
sajnos a TB-jét mi fizetjük, így a térgykalács műtétet is :(
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az egy iszonyatosan vicces bejelentkezés volt sajnos már nem félelmetes az a videó sem, amikor az elkèpedt Szabolcs és tizenéves kisscsajokból álló rajongói lefagytak, amikor egyszer csak előbukkant a vekni, hogy saját szavaival:"tiszteletét tegye"
Itt tényleg mindenki Sodi, így, a mínuszokból kiindulva, ez a dolog nem hiszem, hogy mindenkinek leesett. :)
nyeméjtem tibort, minek van a púpossal...még enni se kap rendesen...ezek tényleg elharmadolják közmenzát....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ha szerencsénk van, tegnap éjjel agyoncsapta.
Amikor dühösen válnak el, a korcs itt szokott tombolni, fenyegető púptúbposztokat rakosgat ki, csúnyákat pletykálkodik Tibiről. Nagyon magas labda volt ez a 4 általános, nehéz elhinni, hogy olvasta, csak kihagyta. És még szpott is volt.
Vagy a macskaólban oszladozik vagy a kórházban lábadozik telefon nélkül vagy 30 napos megfigyelésen van a pszichiátrián vagy a bálnának loopol. Más magyarázatot nem látok.
Avval csak csattogó lepkét vezethet, az aknamezőn...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
A honvédségi E kategória a sorozásnál az alkalmatlant jelenti. „E” (katonai szolgálatra végleg alkalmatlan).
Az egész élete egy nagy E betű.
KURVArangy
Ha a mester köztünk lenne, már rég lenne új gyertyaláng oldala sodinak!
nem 8 általánosa van biztosan, hanem bizonyítványa. ami lehet hamis.
vki nyomjon egy timekódot az általános iskolás tanulmányokhoz.
Utolsó 18 hónapra vonuló, és végig szolgáló, Határőr vagyok, útleveleket kezeltem, A kategória :) Mehet az excelbe..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nagyon szépen köszönjük szépen!
A vágatlant azért nem akarod szintén feldobni mellé?
Hátha valaki kifigyel még belőle valami extra információ morzsát ami hasznos lehet.
Csak négy osztálya van, tyodika. Két osztályt duplán járt, hahó.
Balogh
(
x1)
Aug 19, 2023 18:13:49
x1)
pár évvel ezelőtti lájvjába mutatta a jogsiját. Azon minden adat rajta volt. Nincs semmilyen iskolai végzettsége. OKJ programokat fizetett be neki a varangy, de nem végezte el egyiket se.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2023 18:19:38
x39)
Értem.
Ezt most leírtatok 4- en kb., de gondolom azért nézitek a live- okat.
Na mindegy.
Ezt most leírtatok 4- en kb., de gondolom azért nézitek a live- okat.
Na mindegy.
Nem.
Minket szórakoztat a tranyó primitivizmusa, a rendszeres behugyozás-beszarás, a végtelen ostobaságai, kvázi mindenről.
Irigyek is vagyunk a női orgazmusára, ami 100-szor jobb mint bármi, amiről csak hallottunk életünkben.
A tranyó egy kalapács ami a gyagyást üti. Abból is a whish-es gagyi fajta.
Máshogy néz ki mint a képen és mást is tud mint amit állítanak róla a prezentált leírásban.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 19, 2023 18:21:16
x21)
A Tranyót én már csak a háttérzajnak hallgatom, bár lassan már annak is unalmas. Ha lesz Gyagyással közös stream, vagy lesz egy Jutkás spinoff, akkor TALÁN nagyobb érdeklődéssel leszek iránta.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Karib
(
x10)
Aug 19, 2023 18:22:07
x10)
Annyira bírom, hogy ha egy-két nap kimarad a fórumolvasásban, garantált, hogy mire visszajövök, újabb röhejes dolgok derültek ki snecivel kapcsolatban, és még mélyebbre került abban a bizonyos gödörben. Ez már főszabályként is megállja a helyét. Sneci, tényleg a helyedre kerültél.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 19, 2023 18:24:09
x21)
De azon az epizódon nagyon nevettem, amikor Tibor közlegény a nem létező tesztoszteronjától túlfűtve elment valami elhagyatott, csövesek által belakott épületbe, hogy jól szájba bassza a Józsit amiért elvette tőle a Jutkát, de törperős volt olyan idióta, hogy belerúgott egy üvegtáblába, ami szanaszét baszta a lábát xd
Ugyanezen epizód folytatásában jött az űrdiplomata éjfélkor, hogy "JÓNAPOT, VAN ITT VALAKI? HÖHÖH" XDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ugyanezen epizód folytatásában jött az űrdiplomata éjfélkor, hogy "JÓNAPOT, VAN ITT VALAKI? HÖHÖH" XDD
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2023 18:24:35
x39)
Annyira bírom, hogy ha egy-két nap kimarad a fórumolvasásban, garantált, hogy mire visszajövök, újabb röhejes dolgok derültek ki snecivel kapcsolatban, és még mélyebbre került abban a bizonyos gödörben. Ez már főszabályként is megállja a helyét. Sneci, tényleg a helyedre kerültél.
Spoiler veszély!!!
Azt ne hagyd ki, hogy már a fütyizést is elengedte. :D
Ásó27
(
x68)
Aug 19, 2023 18:35:22
x68)
Hallod Endre, a biztonság kedvéért ma is loopolj a cicának a 80 ezres hajóról és az országbérletről!
Mifaaaaaaaaaaaan
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 19, 2023 18:36:59
x21)
De azon az epizódon nagyon nevettem, amikor Tibor közlegény a nem létező tesztoszteronjától túlfűtve elment valami elhagyatott, csövesek által belakott épületbe, hogy jól szájba bassza a Józsit amiért elvette tőle a Jutkát, de törperős volt olyan idióta, hogy belerúgott egy üvegtáblába, ami szanaszét baszta a lábát xd
Annak pont ma van 1 éve. 🤣
Éjféli ebéd
Aug 19, 2023 18:57:34
Esetleg valaki tudja ezt linkelni?
Aug 19, 2023 18:57:34
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 19, 2023 19:03:02
x8)
Viccesnek tartom mikor a retardok, Vahur, Fullfing, Dögevő liveozik, s benyomnak valami zenét. Pofáznak pofáznak 10-15 mp szünet a szövegbe, mint a rádiósok szokták a zenés műsorokban.:) Azt képzelik, hogy egy kívánságműsorban vannak. Idióta faszkalapok.:)
Heki a traki
ascites
(
x57)
Aug 19, 2023 19:03:06
x57)
Nagyon egyetértek!
A tranyó önmagában ugyannyi szórakoztató értékkel bír mint Kozma Csabi kamerába bambulása.
A tranyó önmagában ugyannyi szórakoztató értékkel bír mint Kozma Csabi kamerába bambulása.
Ráadásul mivel állandóan hazudozik, kicsit olyan, mint a sunkalájvok, amiket nem is szabad megnyitni, mert csak beleeszi az ember agyába magát a sok hazugság.
Tegnap csak azért hallgattam a csövest, hogy hátha belekötnek a púpszásziak. Ott vedelt a játszóval szemben, volt egy csomó ember a hangok alapján, boltban is volt többször, de csak felszopók találták be.
A Trójai Tranyó
Aug 19, 2023 19:05:59
Ehhez pont van egy mai szpotting képem, miután hazaértem pont azt néztem rázoomolva, hogy hol van szétkaszabolva a lába. Már azon túl, hogy mennyire nyeszlett a teste.
ibb.co/R9kqmc1
Aug 19, 2023 19:05:59
fütyizel
Aug 19, 2023 19:07:57
ibb.co/R9kqmc1
Aug 19, 2023 19:07:57
SyntaxError
(
x24)
Aug 19, 2023 19:11:18
x24)
Fifi, remélem nem felejtetted el, hogy holnap tovább aludhatsz, mert csak 10-től kezdődik az ünnepi szentmise.
Bár biztos azért rejtegeted, nehogy egy kemény farkú fiú elcsábítsa, de azért a sziszét is épp ideje lenne bemutatnod a helyi katolikus közösségnek.
Bár biztos azért rejtegeted, nehogy egy kemény farkú fiú elcsábítsa, de azért a sziszét is épp ideje lenne bemutatnod a helyi katolikus közösségnek.
Fullkamu
(
x2)
Aug 19, 2023 19:12:17
x2)
sirtal tegnap endre?
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 19, 2023 19:14:33
x21)
ibb.co/R9kqmc1
ibb.co/R9kqmc1
Milyen picike a Tibor.
seymour schwartz
(
x6)
Aug 19, 2023 19:16:40
x6)
ibb.co/R9kqmc1
ibb.co/R9kqmc1
Tibcike nincs valami jó bőrben és hol van még a tél.
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 19, 2023 19:17:44
x13)
Ikertornyok
Zsibuci
(
x5)
Aug 19, 2023 19:27:00
x5)
Ikertornyok
Kakaspina
(
x24)
Aug 19, 2023 19:28:55
x24)
Ikertornyok
Nagyon nagy baj, hogy mérhetetlen nagy késztetést érzek arra, hogy izomból térden rúgjam oldalról?
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 19, 2023 19:33:05
x13)
Természetes reakció
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 19, 2023 19:41:07
x8)
Fáj a Szisza lába? Szegény Zsebköcsög. A földön alvás nem tett jót neki. Endre!!! Hogy bánsz te ezzel a kívánatos top modellel aki minden férfinak az álma? A legkomolyabb söröket, és keserűket kellene venned neki, s a dohos ágyban kellene aludnia.
Heki a traki
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 19, 2023 19:45:59
x48)
Annyira fáj a Tibi lába, hogy amikor nem jött a villamos a nyugatinál inkább megindult és lesétált 700 métert az oktogonig és csak ott szállt fel. 😅
kissendrevagyok
SyntaxError
(
x24)
Aug 19, 2023 19:48:13
x24)
Ha a sziszának ennyire beteg a térde, akkor hogyan tudja bármelyik random csövest azonnal leszopni egy kis keserkéért cserébe?
jogsi
Aug 19, 2023 19:48:18
Amúgy visszaemlékezve - bár nem mostanában volt vagy 10+ éve - de nekem jogsihoz ne kértek be semmit (értsd 8általános bizonyítvány - érettségi) be is baszna.
Max. nyilatkozni kellett gondolom aláírással, hogy rendelkezel 8általánossal.
Max. nyilatkozni kellett gondolom aláírással, hogy rendelkezel 8általánossal.
Aug 19, 2023 19:48:18
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 19, 2023 19:51:05
x48)
Endre szerinted már hányan rakták seggbe Tiborszt amióta Budapesten van ? Csoki, Dáriusz, Karcsi alap, de rajtuk kívül még hányan ? 🤔
kissendrevagyok
Tanszéki Levéltáros
Aug 19, 2023 19:58:21
Ha valaki elveszett volna a Tibi nevű hajléktalanok útvesztőjében, van egy új szócikk a Kiss család csöveseiről: sodipedia.sodika.org/wiki/A_Kiss_csal%C3%A1d_cs%C3%B6vesei
Aug 19, 2023 19:58:21
benkemó
Aug 19, 2023 19:58:35
géjza benkének is intézett 8általános papírt, endi intézz az uradnak kaffkának is 200k értékű roncskocsi 1milláért ajcsi 8általános bizivel az uradnak
Aug 19, 2023 19:58:35
balek
(
x10)
Aug 19, 2023 20:01:16
x10)
Tibor, ha el is évült a közokirathamisítás, azt azért tudjad, hogy a jogsidat vissza fogják vonni, és minden papírodat amit a hamis bizonyítvánnyal szereztél, tehát ha van segédápolói vagy bármilyen sajtpapírod, akkor attól búcsúzz el:
"Miután megállapították, hogy a vádlottak által benyújtott iskolai bizonyítványok hamisak, az illetékes kormányhivatalok a két férfi vezetési jogosultságának szünetelését rendelték el és az okmányokat visszavonták."
Ha a sodinak nem lehet jogosítványa, akkor elintézi, hogy Tibitől is visszavonják a fórumozói. Nagyon nevetek a két szipolyon, ahogy egymás életét teszik tönkre, minden pofon jó helyre megy :D "Miután megállapították, hogy a vádlottak által benyújtott iskolai bizonyítványok hamisak, az illetékes kormányhivatalok a két férfi vezetési jogosultságának szünetelését rendelték el és az okmányokat visszavonták."
-
Aug 19, 2023 20:06:50
Tibor, ha el is évült a közokirathamisítás, azt azért tudjad, hogy a jogsidat vissza fogják vonni, és minden papírodat amit a hamis bizonyítvánnyal szereztél, tehát ha van segédápolói vagy bármilyen sajtpapírod, akkor attól búcsúzz el:
"Miután megállapították, hogy a vádlottak által benyújtott iskolai bizonyítványok hamisak, az illetékes kormányhivatalok a két férfi vezetési jogosultságának szünetelését rendelték el és az okmányokat visszavonták."
Amúgy meg hol lehetne egy hajléktalan iratait visszavonatni? Pont le fogja szarni minden hatóság sajnos.
Aug 19, 2023 20:06:50
balek
(
x10)
Aug 19, 2023 20:18:04
x10)
Aug 19, 2023 20:18:04
Nem olyan biztos az. Annyira nem szeretnek dolgozni, de ha van egy egyszerű ügy, ahol kötelező is hivatalból eljárniuk, kifejezetten szeretik növelni a statisztikát. Nyomozni, dolgozni nem szeretnek, de eljárni igen. Aug 19, 2023 20:18:04
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 19, 2023 20:19:42
x48)
Mivel egészségügyi pályán mozgott (elmondása szerint intenzív osztályon is) fals bizonyítványokkal simán megállja a helyét még egy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés is.
kissendrevagyok
Vaják
(
x6)
Aug 19, 2023 20:23:55
x6)
Most kezdtem el megvágni a tegnapi 7 órás tranyóliveot és a mai 1 órás tiktok szarját, majd jelzem ha végeztem vele, igyekszek ma befejezni
-
Aug 19, 2023 20:31:48
Most kezdtem el megvágni a tegnapi 7 órás tranyóliveot és a mai 1 órás tiktok szarját, majd jelzem ha végeztem vele, igyekszek ma befejezni
Remélem nem veszítünk el, agypusztító lehet ennyit foglalkozni egy ilyen organizmussal. Minden tiszteletet megérdemelt.
Aug 19, 2023 20:31:48
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 19, 2023 20:46:19
x48)
OFF:
Privát Tranyó Gayzát megszégyenítő gyorsasággal feltámadt az öngyilkosságból és kőkemény cigányozós, buzizós, zsidózós, gázkamrával fenyegetős kontenttel folytatja 😂
www.tiktok.com/@szutyok.szabi/video/7269081778810326305
kissendrevagyok
Privát Tranyó Gayzát megszégyenítő gyorsasággal feltámadt az öngyilkosságból és kőkemény cigányozós, buzizós, zsidózós, gázkamrával fenyegetős kontenttel folytatja 😂
www.tiktok.com/@szutyok.szabi/video/7269081778810326305
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2023 20:56:31
x136)
a közlekedési hatóságnál. tibornak kézbesítik a határozatot a komlói címére, nem veszi át de attól jogerőre emelkedik, és ha nem tesz eleget az abban foglaltaknak, akkor szabálysértési bírságot kap. onnan meg már tudod.
-
Aug 19, 2023 20:58:27
NSZKSZ Ez jó hír.
Aug 19, 2023 20:58:27
ascites
(
x57)
Aug 19, 2023 21:00:22
x57)
Jól el van tűnve a fikás. A tranyó mennyire volt dühös a korcsra a reggeli lájvban? Olvastam, hogy a gyagyás beszólt a pisálás miatt este, de a tranyó mondott mást is? Jókedvű volt vagy feszült?
Valami rendkívüli volt, mert Tibi nem akart feljönni 20-a előtt, azt mondta a púpszászi felszopóknak is, hogy ott lesz a faluban. Hatalmas lenne, ha tényleg beverte volna a veknit, a púpos meg vérbe fagyva oszlana a macskaszarban :D
Valami rendkívüli volt, mert Tibi nem akart feljönni 20-a előtt, azt mondta a púpszászi felszopóknak is, hogy ott lesz a faluban. Hatalmas lenne, ha tényleg beverte volna a veknit, a púpos meg vérbe fagyva oszlana a macskaszarban :D
trolléga
(
x30)
Aug 19, 2023 21:00:38
x30)
Ha valaki elveszett volna a Tibi nevű hajléktalanok útvesztőjében, van egy új szócikk a Kiss család csöveseiről: sodipedia.sodika.org/wiki/A_Kiss_csal%C3%A1d_cs%C3%B6vesei
NSZKSZ kiváló gyűjtés! Ahhoz képest, hogy endre mindig megígéri ő tanul a hibáiból mégis ugyanazokat a köröket futja állandóan. Felfelé ismerkedés RULEZ.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 19, 2023 21:01:53
x48)
Jól el van tűnve a fikás. A tranyó mennyire volt dühös a korcsra a reggeli lájvban? Olvastam, hogy a gyagyás beszólt a pisálás miatt este, de a tranyó mondott mást is? Jókedvű volt vagy feszült?
ascites
(
x57)
Aug 19, 2023 21:03:24
x57)
Haha, akkor most berakom a Titok című filmet :D
töjbedara
Aug 19, 2023 21:09:08
Ha nem lett volna a Tibor, az apám háziállatként dédelgetett hajléktalanja, talán most tömném a francia útja apropóján pénzzel RGL-t, de így nem, mert az ember tanul a szülei hibáiból.
xDDDDDD
Aug 19, 2023 21:09:08
Jozsii Busák
(
x5)
Aug 19, 2023 21:09:50
x5)
Látod Tibike ez mind a nagy sodi miatt van! Pedig milyen nyugodt èleted volt,te voltál a live király. Nèzd meg mi lett a vège! Ideje ezt tisztázni a gyagyával net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1100326.kor
-
Aug 19, 2023 21:14:38
Micsoda verseny hölgyeim és uraim, micsoda verseny:
Anyagiak: Tibinek sokkal kevesebb tartozása van.
Tesztoszteron: Tibinek sokkal több van
Munkahely; Ez nem számít, mert Tibinek fáj a térde
Jogosítvány: Tibinek MÉG van
Anyagiak: Tibinek sokkal kevesebb tartozása van.
Tesztoszteron: Tibinek sokkal több van
Munkahely; Ez nem számít, mert Tibinek fáj a térde
Jogosítvány: Tibinek MÉG van
Aug 19, 2023 21:14:38
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 19, 2023 21:20:50
x21)
OFF:
Lehet jelenteni a YT csatornáját, rasszizmus meg gyűlöletbeszéd miatt: www.youtube.com/@EletemNaploja
Elég volt
Aug 19, 2023 21:29:13
Figyelj csak kissendrevagyok csillagokatgyűjtővagyok, eleinte egész értelmes és ügyes húzásaid voltak a háromszögelésekkel kapcsolatban, most meg már ezernyi érdektelen és off bejegyzésed van naponta.
Ha unatkozol otthon, és az értelmed kimutatása helyett nagyobb megelégedést nyújtanak neked a csillagok a neved mellett, akkor írj Zulunak, hogy adjon neked csak úgy, és egy csomó időt, energiát, önlejáratást megspórolhatsz.
Nem így kezdtél, mi lett veled?
Ha unatkozol otthon, és az értelmed kimutatása helyett nagyobb megelégedést nyújtanak neked a csillagok a neved mellett, akkor írj Zulunak, hogy adjon neked csak úgy, és egy csomó időt, energiát, önlejáratást megspórolhatsz.
Aug 19, 2023 21:29:13
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2023 21:34:45
x39)
Szerintem nincs megdagasztva rendesen a vekni.
Akkor már sírna és fenyegetőzne a pedofil.
A maga módján adott neki csak a komlói zsebcigány. Amit szokás szerint maffia leszámolásnak állít be.
Holnap aktivizálom magam kicsit, remélem egész nap ünnepi, ritkább járatszám lesz és ha feljön a korcs, könnyebb lesz spottolni.
Bár holnap milliós tömeg lesz a városban.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2023 21:35:53
x39)
Figyelj csak kissendrevagyok csillagokatgyűjtővagyok, eleinte egész értelmes és ügyes húzásaid voltak a háromszögelésekkel kapcsolatban, most meg már ezernyi érdektelen és off bejegyzésed van naponta.
Iligykedsz?
Mi a neved zsidó?
Kakaspina
(
x24)
Aug 19, 2023 21:39:29
x24)
Gyagya, úgy fest egész jól követed apád útját.
Te is valami ismeretlen helyre leszel eltemetve (dögkútba dobva) mindenki által elfelejtve?
Te is valami ismeretlen helyre leszel eltemetve (dögkútba dobva) mindenki által elfelejtve?
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 19, 2023 21:39:52
x5)
Névvel, te pancser..
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 19, 2023 21:39:55
x21)
Beléd állok, leszarom ha lepontoznak, sosem érdekelt. Amíg uborkaszezon van és Gyagyás STNÍI időszakot tart, addig a hozzá csak hangyafasznyira is kapcsolható Trashekről hadd legyen már szó baszod, főleg úgy, hogy Gyagyás tud a Szabikáról és nem lepődnék meg, ha nézné is amit csinál a neten, főleg hogy egyszer becsatlakozott a Zoom meetingjébe is.
Másrészről, nem tudom mi bajod van a kissendrevagyokkal, pont hogy nem tud magának karmát farmolni a Szabolcsos posztjaival, mert rajtam meg rajta kívül nem sok fellow Snecológust érdekel a másik Tranyó. Engem meg a Laura/Gammer vonal nem érdekel, de kurvára, azokat a posztokat meg maximum akkor szólom le, amikor egy Gyagyásos forrónyom van kialakulóban, és valaki benyög valamit a szegediről vagy a gyomaendrőidről.
Ha meg ennyire rá vagy fixálódva a csillagokra, akkor kívánok neked 10000x csillagot, de szerintem egyikőnk sem amiatt van itt fent, hogy pontokat farmoljunk.
Elég volt
Aug 19, 2023 21:41:58
Beléd állok, leszarom ha lepontoznak, sosem érdekelt...
Aug 19, 2023 21:41:58
Elég volt
Aug 19, 2023 21:42:55
Mindenesetre egyre több a fogadatlan prokátor, engem kissendrevagyok válasza érdekelne.
Aug 19, 2023 21:42:55
linziasztal01
(
x77)
Aug 19, 2023 21:43:11
x77)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 19, 2023 21:43:20
x21)
Neked mi a kurva anyád bajod van, hogy egy alapvetően anonim oldalon annyira nem vagy képes, hogy a saját nickeddel belénk álljál?
Kakaspina
(
x24)
Aug 19, 2023 21:43:59
x24)
Mindenesetre egyre több a fogadatlan prokátor, engem kissendrevagyok válasza érdekelne.
Te ki vagy és milyen alapon számoltatsz itt bárkit is?
Gurulj tovább.
Vaják
(
x6)
Aug 19, 2023 21:44:25
x6)
Kész az összefoglaló az elmőlt két napról:
www.bitchute.com/video/Bja4zoH0hbDn/
Egyedül az a kis rage live nincs meg amit ma reggel nyomott a tranyó
Jó "szórakozást" hozzá
www.bitchute.com/video/Bja4zoH0hbDn/
Jó "szórakozást" hozzá
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 19, 2023 21:45:30
x21)
bitchute.com/video/Bja4zoH0hbDn/
Jó "szórakozást" hozzá
Jó "szórakozást" hozzá
NSZKSZ, részvétem a neuronjaidnak.
miskolcigány
(
x5)
Aug 19, 2023 21:47:11
x5)
...
Most nem azert tetyo de ezt ugy mondod, mintha reszegen orjongene minden este, vagy beherbalozva irna az istenverte faszsagokat.
SyntaxError
(
x24)
Aug 19, 2023 21:48:50
x24)
NSZKSZ Ez jó hír.
Szerintem fifi már akkor feljelentette tibit, amikor először itt olvasta, hogy csaló tranyó a tranyó.
Rosszindulatért soha nem ment a szomszédba, úgyhogy tuti püfölték a pókújjak a faptopot vagy egy órán át mire megszületett a jogilag sziklaszilárdan alátámasztott bejelentés.
Ezzel is csak mutatni akarja, hogy mekkora jogászisten Sodi aSodi.
És amilyen mákja van, ezegyszer ez még be is jöhet.
Elég volt
Aug 19, 2023 21:49:20
Hát ha részegen örjöngene, akkor kérdésem sem lett volna felé, de nem az a típus, éppen ezért nem értem.
Aug 19, 2023 21:49:20
Okjs Snecologus
(
x1)
Aug 19, 2023 21:54:02
x1)
Ha annyira off lesz, akkor úgyis kipontozódik, tökmind1 milyen sztár snecologus írta az adott kommentet.
Fogatlan prókátor
Aug 19, 2023 21:59:44
Elég volt abból, hogy egy névtelen fórumon mindenki azt, akkor és annyit írjon, amit akar?
Szerintem kissendrevagyok majd válaszol,ne szarj be, lehet van jobb dolga is mint állandóan itt lurkolni, mégis 100x több pontja van, mint általában azoknak, akik valóban leszarják hogy pontot kapnak vagy sem. Troll ne legyen egymásnak, csak Kiss Endre farkasa.
Szerintem kissendrevagyok majd válaszol,ne szarj be, lehet van jobb dolga is mint állandóan itt lurkolni, mégis 100x több pontja van, mint általában azoknak, akik valóban leszarják hogy pontot kapnak vagy sem. Troll ne legyen egymásnak, csak Kiss Endre farkasa.
Aug 19, 2023 21:59:44
bolgár jeti
(
x30)
Aug 19, 2023 22:13:09
x30)
Honnan veszed, hogy 2010 előtti a jogsija?
SyntaxError
(
x24)
Aug 19, 2023 22:16:38
x24)
Endre amúgy ha már csinálod a jogsit, miért nem csinálod meg a B utána a C és C+E kategóriát is?
Darth Tibor
(
x8)
Aug 19, 2023 22:16:50
x8)
kissendrevagyok trollsz már sok minuszt begyűjtött korábban is az offok miatt. Ha ez túl sok a közösség elküldi egy nap nyugira. Ha neked nem tetszik nyomd a minuszt, és tekerj tovább. De ha be akarsz szólni azt tedd kék nickkel. Úgy rámutatsz arra, hogy valami nem tetszik, de szürkével meg csak azt látjuk, hogy még névtelenül se vállalod amit leírsz.
-
Aug 19, 2023 22:18:10
Aug 19, 2023 22:18:10
bolgár jeti
(
x30)
Aug 19, 2023 22:20:18
x30)
A 8 általános? :)
tyodika
Aug 19, 2023 22:22:26
Steve Jobs okos ember volt. Ő csak az egyetemet hagyta ott, míg a cicám már az általános iskolát is, tehát a cicám sokkal okosabb, mint Jobs.
Aug 19, 2023 22:22:26
bolgár jeti
(
x30)
Aug 19, 2023 22:35:35
x30)
halászlé
(
x24)
Aug 19, 2023 22:38:02
x24)
Igazán becsületes, hogy sodi inkább a zsidó bankók hiteléből tartja el tranyót és nem a magyar államnak kell gondoskodnia erről a parazita csöves aranyásóról.
sajnos a TB-jét mi fizetjük, így a térgykalács műtétet is :(
-
Aug 19, 2023 22:38:27
Amíg uborkaszezon van és Gyagyás STNÍI főleg úgy, hogy Gyagyás tud a Szabikáról és nem lepődnék meg, ha nézné is amit csinál a neten, főleg hogy egyszer becsatlakozott a Zoom meetingjébe is.
Az egy iszonyatosan vicces bejelentkezés volt sajnos már nem félelmetes az a videó sem, amikor az elkèpedt Szabolcs és tizenéves kisscsajokból álló rajongói lefagytak, amikor egyszer csak előbukkant a vekni, hogy saját szavaival:"tiszteletét tegye"
Aug 19, 2023 22:38:27
Mészário
Aug 19, 2023 22:39:00
Steve Jobs okos ember volt. Ő csak az egyetemet hagyta ott, míg a cicám már az általános iskolát is, tehát a cicám sokkal okosabb, mint Jobs.
Aug 19, 2023 22:39:00
SyntaxError
(
x24)
Aug 19, 2023 22:39:51
x24)
Itt tényleg mindenki Sodi, így, a mínuszokból kiindulva, ez a dolog nem hiszem, hogy mindenkinek leesett. :)
halászlé
(
x24)
Aug 19, 2023 22:46:58
x24)
ibb.co/R9kqmc1
ibb.co/R9kqmc1
nyeméjtem tibort, minek van a púpossal...még enni se kap rendesen...ezek tényleg elharmadolják közmenzát....
SyntaxError
(
x24)
Aug 19, 2023 22:52:52
x24)
Fifi, most hogy Borkai visszatér, azt hiszem evidenciának vehetjük, hogy van aki kurvázhat, megcsalhatja a született pinás feleségét, és a hírek szerint még kokózhat is, de mégis rehabilitálják és még polgármester is lehet újra.
Egyedül neked nem lehet. Neked nem.
Ez is shiker!
Egyedül neked nem lehet. Neked nem.
Ez is shiker!
Endre hajós vacsorája
Aug 19, 2023 22:53:14
4 fogásos vacsora + korlátlan italfogyasztás? Jól meggondolták ezek? Ráadásul azonnal ki sem lehet kötni, ha Tiborsz erőre kap.
Aug 19, 2023 22:53:14
halászlé
(
x24)
Aug 19, 2023 22:58:43
x24)
hallgatom Vaják összefoglalóját;
közöd menj a faszomba: "gyönyörű nő vagy" XXXDDD
közöd menj a faszomba: "gyönyörű nő vagy" XXXDDD
SyntaxError
(
x24)
Aug 19, 2023 22:59:30
x24)
A Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának köszönhetően azt hiszem közvetve bizonyítottnak tekinthetjük, hogy Laula ma Kammernál járt.
-
Aug 19, 2023 22:59:36
Elnézést ha volt már, ismeretlen mester alkotása.
Remélem lesz Fikás is.
trashcity.net/video/5509/tibi-%C3%A9s-lyudga-az-aut%C3%B3ban-par%C3%B3dia
Remélem lesz Fikás is.
trashcity.net/video/5509/tibi-%C3%A9s-lyudga-az-aut%C3%B3ban-par%C3%B3dia
Aug 19, 2023 22:59:36
ascites
(
x57)
Aug 19, 2023 22:59:47
x57)
Ha szerencsénk van, tegnap éjjel agyoncsapta.
Amikor dühösen válnak el, a korcs itt szokott tombolni, fenyegető púptúbposztokat rakosgat ki, csúnyákat pletykálkodik Tibiről. Nagyon magas labda volt ez a 4 általános, nehéz elhinni, hogy olvasta, csak kihagyta. És még szpott is volt.
Vagy a macskaólban oszladozik vagy a kórházban lábadozik telefon nélkül vagy 30 napos megfigyelésen van a pszichiátrián vagy a bálnának loopol. Más magyarázatot nem látok.
ratyeee
Aug 19, 2023 23:13:50
él még a gyagyás? vagy szégyenében bújkál?
Aug 19, 2023 23:13:50
Klohek
(
x12)
Aug 19, 2023 23:20:03
x12)
PúposKandúr
Aug 19, 2023 23:23:32
Hejhó.
Kozma Vahur ígért anális örömöt Gammernénak és édesanyjának.
Na már most, az olyan jól sikerült, hogy egész nap földrengés volt Gyomaendrődön.
Kozma Vahur ígért anális örömöt Gammernénak és édesanyjának.
Na már most, az olyan jól sikerült, hogy egész nap földrengés volt Gyomaendrődön.
Aug 19, 2023 23:23:32
SyntaxError
(
x24)
Aug 19, 2023 23:25:20
x24)
A honvédségi E kategória a sorozásnál az alkalmatlant jelenti. „E” (katonai szolgálatra végleg alkalmatlan).
mikedp
(
x9)
Aug 19, 2023 23:34:30
x9)
Az egész élete egy nagy E betű.
Bronihiányoló
Aug 19, 2023 23:49:00
Ha szerencsénk van, tegnap éjjel agyoncsapta
Ha a mester köztünk lenne, már rég lenne új gyertyaláng oldala sodinak!
Aug 19, 2023 23:49:00
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2023 23:50:22
x136)
nem 8 általánosa van biztosan, hanem bizonyítványa. ami lehet hamis.
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2023 23:52:12
x136)
Jó "szórakozást" hozzá
Jó "szórakozást" hozzá
vki nyomjon egy timekódot az általános iskolás tanulmányokhoz.
Klohek
(
x12)
Aug 19, 2023 23:52:15
x12)
Utolsó 18 hónapra vonuló, és végig szolgáló, Határőr vagyok, útleveleket kezeltem, A kategória :) Mehet az excelbe..
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 20, 2023 00:10:34
x21)
Nagyon nevetnék, ha 2026-ban lenne valami MHM-Fidesz koalíció, aztán a Recskás ismét célkeresztbe kerülne.. :D
Mit hetyetyéznél, ha 15-20, jól termett harmincas nemzeti radikális haverod leutazna Púpszászra, számon kérni rajtad amit az elmúlt +10 évben csináltál? Főleg azután, hogy a tranyó csöves kurvád beleállt Toroczkaiba, amit a Szent Korona rádió is lehozott.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mit hetyetyéznél, ha 15-20, jól termett harmincas nemzeti radikális haverod leutazna Púpszászra, számon kérni rajtad amit az elmúlt +10 évben csináltál? Főleg azután, hogy a tranyó csöves kurvád beleállt Toroczkaiba, amit a Szent Korona rádió is lehozott.. :D
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Aug 20, 2023 00:21:40
x1)
Aztakurva, Tibor:
trashcity.net/video/5524/kaffka-tibi-%C3%B6sszefoglal%C3%B3-2023-08-18-19
Az biztos, hogy jó ideje nem látott divigel-t! Endre te direkt nem fizeted a barátnőd (Tibor) hormonkezelését, hogy igazinak kinéző férfibe tömködhesd a faszod? Hát ekkora buzi vagy?
Így, hogy le van fogyva, inasodva, miközben a fülén csöpög ki a tesztoszteron és a divigélre se jut pénz, még a végén a fasza is visszanő a barátnődnek (Tibornak) endre bazdmeg!
EZ EGY FÉRFI!!!!!!! (A legrusnyábbik fajtából.)
trashcity.net/video/5524/kaffka-tibi-%C3%B6sszefoglal%C3%B3-2023-08-18-19
Az biztos, hogy jó ideje nem látott divigel-t! Endre te direkt nem fizeted a barátnőd (Tibor) hormonkezelését, hogy igazinak kinéző férfibe tömködhesd a faszod? Hát ekkora buzi vagy?
Így, hogy le van fogyva, inasodva, miközben a fülén csöpög ki a tesztoszteron és a divigélre se jut pénz, még a végén a fasza is visszanő a barátnődnek (Tibornak) endre bazdmeg!
EZ EGY FÉRFI!!!!!!! (A legrusnyábbik fajtából.)
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 20, 2023 00:38:38
x8)
Elnézve a 4-5 hónappal ezelőtti Zsebköcsög videókat, s a mostaniakat ég és föld a különbség a komlói Maugli kinézete között. Rettentően le van robbanva. Jővő évi nyári évad már nem lesz nála. Jutka jobb állapotban van, pedig idősebb, s agysérült.:) Ebben nem Endre keze van benne 100%-ban. Ennyit bírt a komlói fanyűvő. Lassan azon a szinten lesz mint az elivott agyú hajléktalanok akik magukban üvöltöznek az utcán. Öröm lesz nézni. Egy valami marad majd belőle az utókornak a nem lebomló szilikon csöcsök. Azt majd nyomkodhatod Endre.
Heki a traki
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2023 00:46:44
x37)
Tibor egy jó évtizede minden nap berúg és drogozik. Az lenne a csoda, ha javulna a kinézete. Mostanra kiütközik a fején a férfias öregedés, ennyi. Meg is fog kopaszodni a gecibe, úgy fog kinézni, mint egy transzvesztita Hókuszpók. Ez a zsíros haj is valami genetika lehet nála, mert közvetlenül hajmosás után is úgy néz ki, mint akinek ráfostak a fejére aztán ráhúztak egy bukósisakot, és le kellett tekerjen úgy egy szaharai Ironmant.
ThomasAGazmozdony
Aug 20, 2023 00:55:46
Jó "szórakozást" hozzá
Jó "szórakozást" hozzá
Nagyon szépen köszönjük szépen!
A vágatlant azért nem akarod szintén feldobni mellé?
Hátha valaki kifigyel még belőle valami extra információ morzsát ami hasznos lehet.
Aug 20, 2023 00:55:46
tyodika
Aug 20, 2023 02:24:02
Nagyon felnézek a cicámra. Apám csöves Tibijének még gimnáziumi érettségije is volt, de az én Tibimnek csak hat osztálya, mégis megszerezte a jogosítványt, nagyon felnézek rá 🥰🥰🥰
Aug 20, 2023 02:24:02
tények
Aug 20, 2023 02:49:39
Nagyon felnézek a cicámra. Apám csöves Tibijének még gimnáziumi érettségije is volt, de az én Tibimnek csak hat osztálya, mégis megszerezte a jogosítványt, nagyon felnézek rá 🥰🥰🥰
Csak négy osztálya van, tyodika. Két osztályt duplán járt, hahó.
Aug 20, 2023 02:49:39
vótmá
Aug 20, 2023 05:25:08
Aug 20, 2023 05:25:08
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha egy lájvot láttál, mindet láttad.
Értéktelen anyag.
Egyetlen haszna, hogy eszi a gyagyás életét.
Nagyon egyetértek!
Ha a kezdeteknél nincs Judka és nem csinálja a cirkuszt akkor a kutya sem nézte volna ezt a törpe buzeránst.
A bécsi live-okat is a 80% csak azért nézte, hogy mit pofázik ki a Gyagyásról, vagy mikor jelenik meg a fogykos. Akkoriban volt, hogy már csak zavaró háttér zaj volt a tranyó a saját livejaiban.