Nem is értem, hogy lehet megengedni a mai napig, hogy fitymások írjanak ide.
Fúj
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem engedik oda, a rendszer magától ilyen. Ahhoz, hogy Gyagya rendet tudjon rakni, ahhoz meg kellene győznie a főnökurakat, hogy elég jól ismeri látatlanba is a rendszert, hogy kicsit komolyabb jogokat adjanak neki. Angyalszárny kategória a négyzeten. Megint csak a főnökségen múlik, hogy meddig alkalmazzák, utána kezdődik minden előröl.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Kurvara felbasztam én is magam !
KURVArangy
Sajnos egyet kell ertsek; azt javaslom a jovoben mar csak azutan keruljenek ide ki infok, miutan a professzori kar mar sikert ert el.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Lilulhatna már a feje egy HDMI kábeltől
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Hát akkor meg azért ment a hetyetye meg belső körözés :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Abból mekkora atombomba lett! Ja nemide
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Gondold el, mekkora kín lehet ez neki. Imádom, amikor szenved a korcs, mert ezt érdemli! Ilyen sodi a sodi. Egy féreg.
Az a lényeg, hogy az első tényfeltárás amit a főnök úr olvas az legyen jó, és visszafogott.
Ez most is megvolt.
Reggel 8 és du. 2 között volt 6 órájuk, hogy az első tényfeltárás infóit mérlegeljék. És mérlegelték is, mert osztrák ip-ről nézték a német szócikket a fikásról.
Az már irreleváns ezután, hogy kaptak 1-2 nem annyira jó tényfeltárást este 10-kor social felületre. Az első számít.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tolem biztos, hogy nem ment.
Koszonom! Megnyugodtam :)
Endre ebben eddig lehetett eljutni
Nyilván, de mindig lesz akinek nem jó így vagy úgy :)

TROLLEN, TROLLEN, HALÁL, HALÁL
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
OARRRRGGGHHHH BITTE!
Rákerestem Kiss Endre Farkas-ra egy "szűz" böngészővel, osztrák vpn-en.
Hatalmas nagy pacsi a SEO trolloknak, szép munka zsidók!

A belga seo trollok még jobbak :D
Nagyon röhögök a könyvjelző sávon :)
Az a baj ezekkel, hogy nagyon nehéz könnyen és gyorsan fogyasztható formában átadni.
A korai EsPresto-s időkben azért védhették be mert kaptak egy csomó linket, kurva hosszú magyar szövegeket, zavaros irományokat random Kelet-Európai emberektől, és a Gyagyás simán kihetyetyézte, hogy ő influencer, a trollok hazudoznak, poltikai hetyetye miatt utálják stb.
Viszont a Judkás videók az ultimate Jolly Joker.
Nem kell semmit magyarázni, bárki a világon megnézi és 10 mp alatt lejön neki ki ez az ember. Ha még olvasgatnak utána az persze külön plusz pont, de a Judkás videókat nem lehet kihetyetyézni.
Azokat bárhol meglátják és már írják is a felmondó levelet. Sehol nem jött még be a matyarázkodása, hogy "kiragadott jelenetek" meg a hasonló hülyeségei. Egyből elkönyvelik, hogy ez egy szörnyeteg aki egy apró öregasszonyt lökdös, folytogat, boxol vele. Ráadásul nem egyszeri alkalom, hanem geci sok jelenet van.
Én nem tudom elképzelni, hogy végig néznek 5 jelenetet ahol üti-veri Judkát aztán metolja, hogy "ghye ény Lmbtq-s vatyok, nyekem Tibor a szejelmem".
És akkor azt mondja a főnökúr, hogy "jhaaa, hogy te egy buzi vagy ... jhaaa hát akkor semmi gond, persze verjél nyugodtan öregasszonyokat"
Nekem elég irreális ez a scenario.
De.... ne írjatok már ilyet.
Ha az egyik snecológus retardkodik, akkor ne kövesse már ösztönszerűen egy másik, ráadásul egyből egy ilyen mondattal...
Én mindent el tudok képzelni, de amikor már a tűzoltóságot felügyelő minisztériumnál fog tartani a tényfeltárás, és arról lesz szó, hogy lehet le kéne cserélni ezt a régi fos rendszert amit egy nőverővel foltozgatnak, akkor át fogják gondolni, hogy mi legyen a fikással.
te melyik műsort nézed? a púpos profi szélhámos, pontosan tudja, mivel zsaorolja ezeket langyi-bangyi nyugati cégeket.
jutkára majd ráfogja, hogy családi konfliktus...az osztrák rendőrökkel is milyen hangnemet engedett meg?
ismeri ez a kinti rendszer gyenge pontjait, nagyon is jól...misem bizonyítja ezt jobban, minthogy ennyi ideig át tudta baszni a cégeket és bankokat, büntetlenül...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezek azért nem annyira szenzitív adatok, hogy ne lehetne elmondani, akár a haverodnak vagy a csajodnak, hogy mi történik manapság a melóban. Nem szerződéseket meg forráskódokat ad ki.
Plusz ha a nőverős videók miatt nem basszák ki, akkor az azt jelenti, hogy telibeszarnak minden tényfeltárást, szóval fölösleges gyengébb indokokat tolni nekik.
Ha nem ér a szép szó akkor majd az ügyfeleket érdekelni fogja, hogy miért ragaszkodnak ennyire a félkegyelmű bűnözőhöz.
De ez a platform nem is a csaja, vagy a haverja. Ez egy kicsit nyilvánosabb. Illetve a lényeg az volt, hogy ezek után nehezen lenne hihető a trollfórumozós védekezés.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Gayza megint ki lett fizetve, azért lapít mint zsír a fülben.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
sodipedia.sodika.org/wiki/F%C3%A1jl:Nemnormalis3.png
Szoktad olvasgatni a Sodipediát?
Néha hasznos :)
Amig nem jon meg a fizu addig nem tudja mert a Geza percenkent 5eurot szamlaz a terapias beszelgetesekert.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nagy shiker ez a boltnak!
Szerintem a Judkaverés üti az lmbtq kártyát. Ráadásul labanciában a rendőrség rendszerében is megvan, hogy 2 hétre eltiltották a Jucitól, mert SOROZATOSAN! bántalmazta. Mondjuk a verések gif-ekhez lehetne gyártani egy Juci kék foltjai sorozatot is, az még jobban üthet.
Nem, még sosem láttam ezt az oldalt.
Ez mikori?
Szoktál néha toleranciát gyakorolni?
Mert ezt amúgy szurkálódás nélkül is be lehetett volna linkelni
Jogos az észrevételed, valóban oktató szándékkal tettem be.
Szerintem egy professzornak ezt tudni és használnia kellene aktívan.
A kritikát pedig - elismerem - nem mindenki képes elviselni, belátni, majd változtatni.
Amennyiben ez bűn, akkor bűnös vagyok, de amit kért, azt megkapta.
Amúgy nem vágom, ki az a Sodi?
egy berlini programozó aki az anyukájával él és csöves tranyóval baszik...
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Endre egyik személyisége. Semmi komoly...
Endre képzelt barátja, aki sportos, erős, fiatal.
Gyanús volt, hogy ez nem a forum.tranyo.org... De olyan sokszor volt téma, hogy elengedtem a kétségeimet.
Évekig tévedésben voltam!
Ajvé!
Soha többet nem írok ide
Az az Endre, a Sodi az más, ő egy HŐS!
Nem ő az , aki nap mint nap Osztrák polgárok életét könnyíti meg?
A sodipedia egy más oldalakat tornasor végére kényszerítő adathalmaz.
Ember legyen a talpán aki tűpontosan megtalál mindent, ami a pillanatnyi igényei kielégítésére szolgál.
Az már önmagában bűn, hogy egy ilyen pedofil a puszta jelenlétével képes megosztani az embereket, akik amúgy egy célt szolgálnak, engem csak ez zavar.
Akkor is felhívtuk rá a figyelmet , kiemelten fogják nézegetni a napi ténykedéstét. Itt már nem lesz angolnázás hanem csá, már ha nem vagyunk túl rajta :)
KURVArangy
Másképpen látod a dolgokat mint én, ez nem bűn.
Megosztottságról szó sincsen, tisztelem a trolleginát, pont ezért nyújtottam neki az egyik "kezemmel" a megoldást, a "másik kezemmel" rámutattam, hogyan vállhat jobb snecológussá.
Egy világoskék nick megkapta volna csak a linket.
Ez egy trollfórum, szerintem nem kellene ennyire snowflake-nek lenni.
Itt be is fejeztem, respect továbbra is, és elnézést kérek a kicsi lelkekben okozott sérülésekért, nem ez volt az eredeti szándékom.
Az Univerzum még tartogathat meglepetéseket, elvileg holnap kell megérkeznie a fizetésének. Hátha nem.... :)
Most abban az állapotban van, hogy angolnázik és egy LMBTQ hetyetyével még menthető. De nem. És szerintem elsődlegesen a chat gpt miatt basszák ki, nem a Jutkás videókért.
Ilyen ez Endrèm, sok-sok év és nem tanulod soha meg, hogy a proli hencegésnek àra van. Sörös mámorban megérte arcoskosni ezzel is, ugye?
kissendrevagyok
Az új évadban számomra bebizonyosodott az is, hogy Golda is konkrét retard, láthatóan megengedi, hogy a papiros alkesz fiacskája vezetni próbáljon, és csak akkor villázza és ordít vele, ha neki pillanatnyi kényelmetlensége van, egyébként valamiféle önfelmentő tagadásban élhet ő is.
Negyven eve egyhuzamban az oncsalasban furdozik az oreglany. Valoszinuleg amikor fogyatekos gyereke szuletett, ezt nem birta elfogadni, akkor allhatott be ebbe a vaganyba.
Endre egesz gyerekkora azzal telt, hogy messze alulteljesitett minden elvarast, Golda megsem lepte meg a szukseges lepeseket es nem vitte a hozza hasonlo fogyatekosoknak valo fejlesztesekre. Valoszinuleg mar itt bekapcsolt a jo oreg magyar boomer gondolkodasmod: ha valami problema adodik, eleg, ha nem beszelunk rola es akkor eltunik. Biztos vagyok benne, hogy maganak is bemeselze, hogy minden rendben van. "Okos gyerek az Endi, csak kicsit lassu." "Le van maradva a tobbiekhez kepest, de sok az osztalyban az evvesztes, azok fel evvel idosebbek nala." Stb.
Az egesz neveltetese erre iranyult, hogy ne kelljen beismerni, hogy Endrevel baj van. A demens nagymamahoz lepasszolas, a videki iskolaba iratas, mind-mind olyan potcselekves, ami arra iranyult, hogy legalabb szoban el lehessen fedni valahogy, hogy a gyerekbol nem ugyved lesz, hanem nagy-nagy szerencsevel talan asztalos.
A teljesen mertektelen oncsalastb mutatja az egyetem is. A fia pihenoevet akart beiktatni a "nagyon megterhelo" erettsegi utan? Konyorgom, ha ennyire kikeszult az erettsegin, mit vartak tole az egyetemen? Ahol felevente van hat olyan vizsgad, mint az erettsegi. Ep esszel Goldanak legkesobb ekkor be kellett volna latnia, hogy teljesen folosleges a hulye fiat tanittatni. De meg eltolta ra harom lakas arat, pedig nulla eredmenyt hozott.
Meg azzal sem takarozhat, hogy nem tudta, milyen a felsooktatas, neki is volt diplomaja. Barmilyen jozan szamitassal ugy gondolta, hogy a gyartasi hibas magzata valaha diplomat szerez?
Igazabol Endre viselkedesen is ez a kettosseg latszik, ugyanazt az oncsalast folytatja a mai napig, mint amit Golda kezdett negyvenneve.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Pedig a Zoli bacsit nem kene bantani gyagyas. Ki fog igy kolcsonadni a tibinek?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Október 23-án vizsgázni? :)
Gyagyás ugye véletlenül se arra gondoltál, hogy nem akkor fogsz vizsgázni, hanem addigra kézbe lesz a plasztik kártya? Ha igen, akkor van egy rossz hírem. Ebbe az esetbe legkésőbb talán jövő héten már sikeres vizsgát kell tenned. De lehet, hogy már azzal is el leszel késve akkor.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
örebro-ra vadászik.
8 órázó szürkeegér

bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2023 08:08:13
x30)
Addaboy-t pont nem sorolnam ide. A gyagyasnak egyetlen eselye van most, ha az ide beszivargott ujgurulkak - explicit keres ellenere is - buzizassal es transzozassal alatmasztjak a gyagyas mesejet h ot szeljobbos kozosseg zaklatja mert o LMBTQ.
Tanulsag: retardok ellen nehez kuzdeni retardokkal a sorokban
Nem is értem, hogy lehet megengedni a mai napig, hogy fitymások írjanak ide.
Fúj
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2023 08:22:33
x29)
Vajon ma is elhangzik, hogy "Endre te nagyon jó programozó vagy DE"?
sörtötbontok
(
x8)
Sep 28, 2023 08:36:25
x8)
Ne seggfájjon senki valaki más tényfeltárása miatt!
Ha ekkora probléma, akkor ladal alatt kell intézni és legfeljebb a melócsá után megtartani az előadást és a zárthelyit.
Ha ekkora probléma, akkor ladal alatt kell intézni és legfeljebb a melócsá után megtartani az előadást és a zárthelyit.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 28, 2023 08:40:53
x8)
Gyagyásbuzi,még rakjátok a rendet?
Vagy már rend van,és kibasztak? :-D
keserke
(
x4)
Sep 28, 2023 08:48:47
x4)
Gyagyásbuzi,még rakjátok a rendet?
Nem engedik oda, a rendszer magától ilyen. Ahhoz, hogy Gyagya rendet tudjon rakni, ahhoz meg kellene győznie a főnökurakat, hogy elég jól ismeri látatlanba is a rendszert, hogy kicsit komolyabb jogokat adjanak neki. Angyalszárny kategória a négyzeten. Megint csak a főnökségen múlik, hogy meddig alkalmazzák, utána kezdődik minden előröl.
szörnyeteg
(
x3)
Sep 28, 2023 08:55:11
x3)
Endre, szerencse hogy már nem iszol, igy tudsz spórolni ebben a nehéz helyzetben. Talán még egy hangulatjavító hdmi kábel vásárlást is megengedhetsz magadnak.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 08:56:15
x47)
Idióta balfasz, te most komolyan elkezdesz pedofilozni, miután 20-an kértük, hogy ezt kurvára ne?! Egyszer már egy litániával elköszöntél innen (ilyet csak retard csinál), ahhoz kellett volna tartanod magad.
mikedp
(
x9)
Sep 28, 2023 09:07:44
x9)
Idióta balfasz, te most komolyan elkezdesz pedofilozni, miután 20-an kértük, hogy ezt kurvára ne?! Egyszer már egy litániával elköszöntél innen (ilyet csak retard csinál), ahhoz kellett volna tartanod magad.
Kurvara felbasztam én is magam !
MaxPayne
(
x24)
Sep 28, 2023 09:08:14
x24)
Hahoek kulon kertek hogy komoly, profi tenyfeltarasokat inditsunk, ne legyen buzizas es pedofilozas. Erre te rogton ezzel indiytasz. Igazi retard tempo.
Nem is ertem miert kerult ki az info ide, ahol a minoseg erosen felhigult a trashrajongok miatt. profi tenyfeltarok megoldottak volna
Nem is ertem miert kerult ki az info ide, ahol a minoseg erosen felhigult a trashrajongok miatt. profi tenyfeltarok megoldottak volna
Sajnos egyet kell ertsek; azt javaslom a jovoben mar csak azutan keruljenek ide ki infok, miutan a professzori kar mar sikert ert el.
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2023 09:11:21
x11)
Endre, szerencse hogy már nem iszol, igy tudsz spórolni ebben a nehéz helyzetben. Talán még egy hangulatjavító hdmi kábel vásárlást is megengedhetsz magadnak.
Lilulhatna már a feje egy HDMI kábeltől
MaxPayne
(
x24)
Sep 28, 2023 09:25:49
x24)
Na, pup!
Be lettel betonozva a cegbe? Kiallnak melletted?
Mondjak, hogy te egy olyan jo programozo vagy, akiert akar a ceg jo hirnevet is kockara teszik?
Be lettel betonozva a cegbe? Kiallnak melletted?
Mondjak, hogy te egy olyan jo programozo vagy, akiert akar a ceg jo hirnevet is kockara teszik?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2023 09:27:30
x30)
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 28, 2023 09:29:09
x6)
Abból mekkora atombomba lett! Ja nemide
Gyors Cigány
Sep 28, 2023 09:32:25
Endi, tuti itt lurkolsz írjál is valamit. Milyen érzés, hogy évek óta úgy kelsz fel, hogy az aktuális napod az életed legrosszabb napja?
Sep 28, 2023 09:32:25
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 09:34:13
x77)
Amikor a közléskényszeres csendkirályt játszik...
Vicces.
Vicces.
nemet mondtak
(
x4)
Sep 28, 2023 09:36:04
x4)
Amikor a közléskényszeres csendkirályt játszik...
Vicces.
Vicces.
Gondold el, mekkora kín lehet ez neki. Imádom, amikor szenved a korcs, mert ezt érdemli! Ilyen sodi a sodi. Egy féreg.
Hahó
(
x136)
Sep 28, 2023 09:36:59
x136)
Az a lényeg, hogy az első tényfeltárás amit a főnök úr olvas az legyen jó, és visszafogott.
Ez most is megvolt.
Reggel 8 és du. 2 között volt 6 órájuk, hogy az első tényfeltárás infóit mérlegeljék. És mérlegelték is, mert osztrák ip-ről nézték a német szócikket a fikásról.
Az már irreleváns ezután, hogy kaptak 1-2 nem annyira jó tényfeltárást este 10-kor social felületre. Az első számít.
MaxPayne
(
x24)
Sep 28, 2023 09:37:12
x24)
MaxPayne
(
x24)
Sep 28, 2023 09:37:48
x24)
Ez most is megvolt.
Ez most is megvolt.
Koszonom! Megnyugodtam :)
sírógörcs
(
x4)
Sep 28, 2023 09:43:01
x4)
mert osztrák ip-ről nézték a német szócikket a fikásról.
Endre ebben eddig lehetett eljutni
hejneken
(
x3)
Sep 28, 2023 09:43:03
x3)
Mi van Endre, magánnyomozókat provokálsz magad ellen? :DDD
nagyon nevetek!
nagyon nevetek!
mikedp
(
x9)
Sep 28, 2023 09:43:46
x9)
Mi lehet a hallgatás oka ?
Gayza tanácsolta jelképes kéé kéccáz ájroért ?
Golda kihúzta az áramot /villával kényszeríti kussolásra ?
Valakinek loopolnia kell , mert különben megőrül. wait, oops :D
KURVArangy
Gayza tanácsolta jelképes kéé kéccáz ájroért ?
Golda kihúzta az áramot /villával kényszeríti kussolásra ?
Valakinek loopolnia kell , mert különben megőrül. wait, oops :D
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2023 09:46:05
x30)
Nyilván, de mindig lesz akinek nem jó így vagy úgy :)
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 09:46:11
x77)
Érdekesek a beszélgetések a céggel, Endre?
Megint ordítasz a vezetővel?
Megint ordítasz a vezetővel?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 28, 2023 09:46:24
x5)
Mindjárt jön endre. Azt fogja írni, hogy a trollok bebetonozták. Aztán azt, hogy soha többet nem ír ide.
Na tejhabosítás, csá.
MaxPayne
(
x24)
Sep 28, 2023 09:47:07
x24)
Vajon mit tud most hetyetyezni, mi a legjobb, amit ilyen esetben kisirhat a cegtol?
Ne jelentsek fel a hamis osztrak cime miatt? :D
Ne jelentsek fel a hamis osztrak cime miatt? :D
Hahó
(
x136)
Sep 28, 2023 09:48:07
x136)
Szerintem a tényfeltárásban nem volt sodipédia link, és nem hiszem, hogy a fikás adta nekik, tehát ahogy megkapták levelező lali mailjét, elkezdtek guglizni, és ráakadtak a pédiára, benne a német szócikkre.
És akkor minden másra is ráakadtak amit a gugli feldob.
Ha innentől megtartják a fikást, az nem a kifogásolható tényfeltárások miatt lesz. És ebben az esetben jön a második hullám, rámegyünk a nagy ügyfelekre, meg a tulajdonosra.
Ha innentől megtartják a fikást, az nem a kifogásolható tényfeltárások miatt lesz. És ebben az esetben jön a második hullám, rámegyünk a nagy ügyfelekre, meg a tulajdonosra.
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 09:48:31
x77)
Hormonkezeltként nem hivatkozhatsz tesztoszteron kitörésre.
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2023 09:57:26
x29)
Gondolom most patkánykodik a főnökúr elől, nem vesz fel se telefont se email-re nem reagál. Még 2 nap kell, hogy meglegyen a fél éves munkaviszony.
Viszont ömlenek a hitelkérelmek a német bankokra :)
Viszont ömlenek a hitelkérelmek a német bankokra :)
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2023 09:57:34
x11)
Tényfeltárás ide vagy oda, ezt a púpos nem fogja megúszni...
Túl sok helyen foglalatoskodik már az arca, és ahogy Hahó mondta, ez a gomb csak tovább lesz nyomva.
Normál esetben ha valaki ellen lejárató kampány indul, akkor van ellenreform, és valaki, vagy valakik megvédik, és jön egy reakció, de csodás érzés, hogy Endre esetében ez nem játszik, mert senki nem védi meg, úgyhogy nem tudom miért ugranak itt egymásnak az emberek, mert ezt a sok borzalmat, amit Endre kiépített maga körül az évek alatt, lehetetlenség szőnyeg alá söpörni, cégek elől eltitkolni, vagy nem foglalkozni vele, és ez azért király:)
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Túl sok helyen foglalatoskodik már az arca, és ahogy Hahó mondta, ez a gomb csak tovább lesz nyomva.
Normál esetben ha valaki ellen lejárató kampány indul, akkor van ellenreform, és valaki, vagy valakik megvédik, és jön egy reakció, de csodás érzés, hogy Endre esetében ez nem játszik, mert senki nem védi meg, úgyhogy nem tudom miért ugranak itt egymásnak az emberek, mert ezt a sok borzalmat, amit Endre kiépített maga körül az évek alatt, lehetetlenség szőnyeg alá söpörni, cégek elől eltitkolni, vagy nem foglalkozni vele, és ez azért király:)
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 10:02:15
x77)
Kaptál már emailt azoktól a fejlesztőktől, akiket bemószeroltál és vádoltál, hogy: hehehee, Endre, neked lenni vicces fogyaték.
-
Sep 28, 2023 10:02:23
Na mivan gyagyas, fog faszulni az Ugyved Ur?
Muhahahaha ezt most jol beszoptad. Ety ikaszi fesztes faty.
Muhahahaha ezt most jol beszoptad. Ety ikaszi fesztes faty.
Sep 28, 2023 10:02:23
Kakaspina
(
x24)
Sep 28, 2023 10:05:05
x24)

TROLLEN, TROLLEN, HALÁL, HALÁL
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2023 10:05:09
x77)
Még mindig a megoldás részének tekintenek, vagy esetleg egy problémának, akitől mihamarabb meg kell szabadulni?:))
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 28, 2023 10:05:37
x23)
Gyagyás, tudod mért jó a mostani helyzet? Azért mert ha a cég megkapta az infókat, hogy hogyan trükközöttel a címeddel vagy a CharGPT-röl akkor ezekkel simán rávehet téged, hogy azonnal add be a felmondást és közös megegyezéssel azonnal takarodj el, anélkül hogy kitöltöd a felmondási időt (1-3 hónap ingyen pénz), ajánló levelet kelljen adni, vagy hogy felmondási pénzt kelljen adniuk. Mert ha nem igy teszel, akkor a két fenti ok miatt, szépen tovább viszik az ügyedet és csinálnak neked egy bűnügyi eljárást. Na ezért jó, hogy időbe meglett a cég, mert enélkül, még ha meg is akartak volna szabadulni tőled, akkor is megkellett volna alapozniuk a kirúgásodnak. Igy viszont van már egy ütőkártya a kezükbe. Ezt még a szokásosnál is jobban elbasztad, te fogyatékos barom.
großer Kunde
Sep 28, 2023 10:07:34
Szerintem a tényfeltárásban nem volt sodipédia link, és nem hiszem, hogy a fikás adta nekik, tehát ahogy megkapták levelező lali mailjét, elkezdtek guglizni, és ráakadtak a pédiára, benne a német szócikkre.
OARRRRGGGHHHH BITTE!
Sep 28, 2023 10:07:34
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2023 10:09:54
x29)
tehát ahogy megkapták levelező lali mailjét, elkezdtek guglizni

bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2023 10:10:08
x30)
Vajon egy nap alatt jóváhagyják a bankhitelt Ausztriában? :D
balek
(
x10)
Sep 28, 2023 10:11:53
x10)
Endi minden rendben? Kicsit azért tudsz még hergelni, mások halálán, nyomorán örömködni?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
bolgár jeti
(
x30)
Sep 28, 2023 10:12:06
x30)
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2023 10:13:56
x29)
Nagyon röhögök a könyvjelző sávon :)
Klohek
(
x12)
Sep 28, 2023 10:13:57
x12)
endre, ha nagyon ég a ház, akkor szólj az osztrák tűzoltó haverjaidnak, és biztosan segítenek, az oltásban!...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
hejneken
(
x3)
Sep 28, 2023 10:22:10
x3)
A közlési kényszert is meg lehetne említeni a munkáltatónak, én sem szeretném ha minden céges dolgot kipofáznának az alkalmazottaim, főleg nem a forráskódot.....
Sörike
(
x3)
Sep 28, 2023 10:25:49
x3)
Szerintem a chatgpt bőven megszegi a titoktartásit, elég azzal pecegtetni a főnökurat
Gecis hányós lavór
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2023 10:28:05
x24)
ha megtartják, azt zsarolással, mejszike képének lebegtetésével (LMBTQ propaganda) érte el...egy darabig még húzhataja, de mivel full hülye a munkához, csak idő kérdése a melócsá..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2023 10:30:52
x29)
A közlési kényszert is meg lehetne említeni a munkáltatónak, én sem szeretném ha minden céges dolgot kipofáznának az alkalmazottaim, főleg nem a forráskódot.....
Az a baj ezekkel, hogy nagyon nehéz könnyen és gyorsan fogyasztható formában átadni.
A korai EsPresto-s időkben azért védhették be mert kaptak egy csomó linket, kurva hosszú magyar szövegeket, zavaros irományokat random Kelet-Európai emberektől, és a Gyagyás simán kihetyetyézte, hogy ő influencer, a trollok hazudoznak, poltikai hetyetye miatt utálják stb.
Viszont a Judkás videók az ultimate Jolly Joker.
Nem kell semmit magyarázni, bárki a világon megnézi és 10 mp alatt lejön neki ki ez az ember. Ha még olvasgatnak utána az persze külön plusz pont, de a Judkás videókat nem lehet kihetyetyézni.
Azokat bárhol meglátják és már írják is a felmondó levelet. Sehol nem jött még be a matyarázkodása, hogy "kiragadott jelenetek" meg a hasonló hülyeségei. Egyből elkönyvelik, hogy ez egy szörnyeteg aki egy apró öregasszonyt lökdös, folytogat, boxol vele. Ráadásul nem egyszeri alkalom, hanem geci sok jelenet van.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 28, 2023 10:31:58
x23)
Amúgy szerintem az a baj hogy a szigorú GDPR szabályok miatt, a cég nemhogy annyi infót nem adhat ki, egy tényfeltárásra, hogy igen kibasztuk, de még annyit se, hogy tényleg náluk dolgozik. Mert egy ilyen után a korcs nyugodtan perelhet is akár. Viszont mi van akkor ha egy dolgozó, vagy főnök privát beszélgetésbe mond olyant, hogy ja az a balfasz akitől most szabadult meg a cég? Ilyen szempontból mondjuk lehet érdemes pár nap után amennyiben nem érkezik visszajelzés, a cég alkalmazotaival, akár az új PM-el is, magán beszélgetést kezdeményezni, különböző csatornákon.
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2023 10:33:58
x29)
ha megtartják, azt zsarolással, mejszike képének lebegtetésével (LMBTQ propaganda) érte el...egy darabig még húzhataja, de mivel full hülye a munkához, csak idő kérdése a melócsá..
Én nem tudom elképzelni, hogy végig néznek 5 jelenetet ahol üti-veri Judkát aztán metolja, hogy "ghye ény Lmbtq-s vatyok, nyekem Tibor a szejelmem".
És akkor azt mondja a főnökúr, hogy "jhaaa, hogy te egy buzi vagy ... jhaaa hát akkor semmi gond, persze verjél nyugodtan öregasszonyokat"
-
Sep 28, 2023 10:34:01
Ha az egyik snecológus retardkodik, akkor ne kövesse már ösztönszerűen egy másik, ráadásul egyből egy ilyen mondattal...
Sep 28, 2023 10:34:01
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 10:36:57
x47)
A közléskényszer szintén szürkezóna, ami nem fogja automatikusan triggerelni a munkáltatót, de esetleg lenne itt egy kitörési pont. Ez az idióta pedofil bemásolta a napijelentéseket. Esetleg a screenshotokat el lehetne küldeni herr munkaadónak, így jelentősen aláásná a pedofil pozícióját, hogy ez egy gonosz trollfórum. Ez bizony az ő fóruma, ahol minden céges dolgot kipofázik. Mehetne mellé a pm bemutatkozó bulija is. Jelentős bizalomvesztés lenne.
Hahó
(
x136)
Sep 28, 2023 10:37:49
x136)
Én mindent el tudok képzelni, de amikor már a tűzoltóságot felügyelő minisztériumnál fog tartani a tényfeltárás, és arról lesz szó, hogy lehet le kéne cserélni ezt a régi fos rendszert amit egy nőverővel foltozgatnak, akkor át fogják gondolni, hogy mi legyen a fikással.
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2023 10:40:07
x24)
te melyik műsort nézed? a púpos profi szélhámos, pontosan tudja, mivel zsaorolja ezeket langyi-bangyi nyugati cégeket.
jutkára majd ráfogja, hogy családi konfliktus...az osztrák rendőrökkel is milyen hangnemet engedett meg?
ismeri ez a kinti rendszer gyenge pontjait, nagyon is jól...misem bizonyítja ezt jobban, minthogy ennyi ideig át tudta baszni a cégeket és bankokat, büntetlenül...
-.-
Sep 28, 2023 10:41:38
Szerintem felesleges aggódni, mert a cég megkapta a levelező tagozatos trollégák korrekt tényfeltárását.
A fórumra ez után lett kirakva, mert nem érkezett megfelelő reakció, ez nyilván lehet gdpr okokból is.
Nem biztos, hogy közvetlenül és gyorsan kibaszhatják, de ne legyen kétségünk afelől, hogy endre felkerült a HR-radarra.
Innentől keresik majd a hibákat aktívan, és az első komolyabbnál repülni fog a pedofil.
Ezen felül támogatom, hogy jövő héten (hehe) mehetnek a tulajdonosoknak, esetleg a syBOS-t használó tűzoltóságoknak, belügynek a tényfeltárások.
Nyomást kell helyezni a cégre.
Ugyanakkor az is lehetséges, hogy endre begányol csak külsős cégtől a syBOS fejlesztésébe, és nyelftanilag nem dolgozik az anyacégnél.
Igazából ez sem számít, az új PM tudni fogja ki fejleszt bele a projektbe.
Endre, nyomod már az interjúkat?
A fórumra ez után lett kirakva, mert nem érkezett megfelelő reakció, ez nyilván lehet gdpr okokból is.
Nem biztos, hogy közvetlenül és gyorsan kibaszhatják, de ne legyen kétségünk afelől, hogy endre felkerült a HR-radarra.
Innentől keresik majd a hibákat aktívan, és az első komolyabbnál repülni fog a pedofil.
Ezen felül támogatom, hogy jövő héten (hehe) mehetnek a tulajdonosoknak, esetleg a syBOS-t használó tűzoltóságoknak, belügynek a tényfeltárások.
Nyomást kell helyezni a cégre.
Ugyanakkor az is lehetséges, hogy endre begányol csak külsős cégtől a syBOS fejlesztésébe, és nyelftanilag nem dolgozik az anyacégnél.
Igazából ez sem számít, az új PM tudni fogja ki fejleszt bele a projektbe.
Endre, nyomod már az interjúkat?
Sep 28, 2023 10:41:38
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2023 10:42:26
x29)
A közléskényszer szintén szürkezóna, ami nem fogja automatikusan triggerelni a munkáltatót, de esetleg lenne itt egy kitörési pont
Ezek azért nem annyira szenzitív adatok, hogy ne lehetne elmondani, akár a haverodnak vagy a csajodnak, hogy mi történik manapság a melóban. Nem szerződéseket meg forráskódokat ad ki.
Plusz ha a nőverős videók miatt nem basszák ki, akkor az azt jelenti, hogy telibeszarnak minden tényfeltárást, szóval fölösleges gyengébb indokokat tolni nekik.
Ha nem ér a szép szó akkor majd az ügyfeleket érdekelni fogja, hogy miért ragaszkodnak ennyire a félkegyelmű bűnözőhöz.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 10:45:05
x47)
De ez a platform nem is a csaja, vagy a haverja. Ez egy kicsit nyilvánosabb. Illetve a lényeg az volt, hogy ezek után nehezen lenne hihető a trollfórumozós védekezés.
Ásó27
(
x68)
Sep 28, 2023 10:46:29
x68)
Géjza, téged hívott már sírva a fikás?
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2023 10:51:03
x39)
Ez megvan esetleg valakinek teljes méretben?

Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2023 10:51:59
x39)
Gayza megint ki lett fizetve, azért lapít mint zsír a fülben.
-
Sep 28, 2023 10:54:22
Sep 28, 2023 10:54:22
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 28, 2023 10:55:41
x21)
Fikás! Nem is mondod, hogy Stockholmban vagy?

noikabatgomb
(
x10)
Sep 28, 2023 10:56:02
x10)
Amig nem jon meg a fizu addig nem tudja mert a Geza percenkent 5eurot szamlaz a terapias beszelgetesekert.
banshee
(
x24)
Sep 28, 2023 10:57:06
x24)
A púpszászi kisbolt sörből származó bevétele igencsak megugorhatott a napokban...
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 28, 2023 10:57:31
x21)
A púpszászi kisbolt sörből származó bevétele igencsak megugorhatott a napokban...
Nagy shiker ez a boltnak!
Sheldon
(
x2)
Sep 28, 2023 10:59:06
x2)
Szerintem a Judkaverés üti az lmbtq kártyát. Ráadásul labanciában a rendőrség rendszerében is megvan, hogy 2 hétre eltiltották a Jucitól, mert SOROZATOSAN! bántalmazta. Mondjuk a verések gif-ekhez lehetne gyártani egy Juci kék foltjai sorozatot is, az még jobban üthet.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2023 11:00:13
x39)
Ez mikori?
Kisegítő
Sep 28, 2023 11:00:28
Sep 28, 2023 11:00:28
-
Sep 28, 2023 11:02:43
A kritikát pedig - elismerem - nem mindenki képes elviselni, belátni, majd változtatni.
Sep 28, 2023 11:02:43
sírógörcs
(
x4)
Sep 28, 2023 11:03:38
x4)
Ez mikori?
Ez mikori?
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2023 11:04:09
x12)
Gyagyás szarj a melóra az már elment.Inkább a hozzád méltó dolgokkal foglalkozz,az élet igazi kérdéseivel.Például ma ki baktasson el a moslékos vályúhoz.Anyád bevállalja vagy igazi kemény fatászpika leszel és egyedül kiosonsz a barátságtalan kerítések közé?
hejneken
(
x3)
Sep 28, 2023 11:04:26
x3)
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 28, 2023 11:04:56
x21)
Endre egyik személyisége. Semmi komoly...
Sheldon
(
x2)
Sep 28, 2023 11:05:04
x2)
Endre képzelt barátja, aki sportos, erős, fiatal.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2023 11:05:39
x39)
Gyanús volt, hogy ez nem a forum.tranyo.org... De olyan sokszor volt téma, hogy elengedtem a kétségeimet.
Évekig tévedésben voltam!
Ajvé!
Soha többet nem írok ide
Sheldon
(
x2)
Sep 28, 2023 11:05:47
x2)
Az az Endre, a Sodi az más, ő egy HŐS!
sírógörcs
(
x4)
Sep 28, 2023 11:06:35
x4)
Nem ő az , aki nap mint nap Osztrák polgárok életét könnyíti meg?
Kisegítő
Sep 28, 2023 11:06:50
A sodipedia egy más oldalakat tornasor végére kényszerítő adathalmaz.
Ember legyen a talpán aki tűpontosan megtalál mindent, ami a pillanatnyi igényei kielégítésére szolgál.
Az már önmagában bűn, hogy egy ilyen pedofil a puszta jelenlétével képes megosztani az embereket, akik amúgy egy célt szolgálnak, engem csak ez zavar.
Sep 28, 2023 11:06:50
mikedp
(
x9)
Sep 28, 2023 11:10:32
x9)
Akkor is felhívtuk rá a figyelmet , kiemelten fogják nézegetni a napi ténykedéstét. Itt már nem lesz angolnázás hanem csá, már ha nem vagyunk túl rajta :)
-
Sep 28, 2023 11:14:13
...
Másképpen látod a dolgokat mint én, ez nem bűn.
Megosztottságról szó sincsen, tisztelem a trolleginát, pont ezért nyújtottam neki az egyik "kezemmel" a megoldást, a "másik kezemmel" rámutattam, hogyan vállhat jobb snecológussá.
Egy világoskék nick megkapta volna csak a linket.
Ez egy trollfórum, szerintem nem kellene ennyire snowflake-nek lenni.
Itt be is fejeztem, respect továbbra is, és elnézést kérek a kicsi lelkekben okozott sérülésekért, nem ez volt az eredeti szándékom.
Sep 28, 2023 11:14:13
hejneken
(
x3)
Sep 28, 2023 11:17:55
x3)
Minden rendben van Endre?
Penzmento
(
x6)
Sep 28, 2023 11:23:15
x6)
Hiányzik a Vitalakademie-s Rosie :(
🕎Endigame🕎
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 28, 2023 11:29:04
x23)
Gyagyás, elkezdted már számolni, hogyha nem lesz már gondod a munkával, akkor hány filmet fogsz meginni, megnézni?
Klohek
(
x12)
Sep 28, 2023 11:29:23
x12)
Kibaszott Julia is jobb lenne most, mi endy?..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
C64korszak
(
x2)
Sep 28, 2023 11:32:57
x2)
Űrdiplomata SoDi a sodi, mert ilyen sodi ez a sodi!
Gratulálok a munkátokhoz trollegák, csodálatos, hogy a gyagyás buzi pont azon a zuhanópályán van, ami eddig minden erejéből tagadott.
Egy ideig readonly voltam privát okokból, de rendszeresen követem a történéseket.
A folytonos áskálódásról meg piszterkálásról az véleményem, sok "újtrollnak" mindegy mi a műsor, ha nem aktív éppen a retardshow, akkor igyekeznek valami más cirkuszt idehozni, vitát kreálni.
Az is tény, magasan van az ingerküszöb, egyre mocskosabb és durvább a snecológia, ahogyan a pedofil gyernőtt a végállomás felé közeledik.
Régen napokig ütöttük a vasat egy kétértelmű elszólására, ma nyíltan buzul és aljasodik le, összevissza kamuzik, öt percenként mást hazudozik és gátlástalanul őrjöng, orvosi papírja van arról, hogy bajok vannak a fejében, hogy konkrét alkoholista, stb.
Remélem lehetetlen lesz visszajutnia tündérmeseországba,..bár számomra az Ogre vonalon elért shikerek pl. eléggé kérdésesek.
A jogosítvány az mindenhogyan egy hatalmas show lesz, és ha megszerzi valahogy, már kivárnám, amíg megveszi az "álomautót".
Az új évadban számomra bebizonyosodott az is, hogy Golda is konkrét retard, láthatóan megengedi, hogy a papiros alkesz fiacskája vezetni próbáljon, és csak akkor villázza és ordít vele, ha neki pillanatnyi kényelmetlensége van, egyébként valamiféle önfelmentő tagadásban élhet ő is.
Gratulálok a munkátokhoz trollegák, csodálatos, hogy a gyagyás buzi pont azon a zuhanópályán van, ami eddig minden erejéből tagadott.
Egy ideig readonly voltam privát okokból, de rendszeresen követem a történéseket.
A folytonos áskálódásról meg piszterkálásról az véleményem, sok "újtrollnak" mindegy mi a műsor, ha nem aktív éppen a retardshow, akkor igyekeznek valami más cirkuszt idehozni, vitát kreálni.
Az is tény, magasan van az ingerküszöb, egyre mocskosabb és durvább a snecológia, ahogyan a pedofil gyernőtt a végállomás felé közeledik.
Régen napokig ütöttük a vasat egy kétértelmű elszólására, ma nyíltan buzul és aljasodik le, összevissza kamuzik, öt percenként mást hazudozik és gátlástalanul őrjöng, orvosi papírja van arról, hogy bajok vannak a fejében, hogy konkrét alkoholista, stb.
Remélem lehetetlen lesz visszajutnia tündérmeseországba,..bár számomra az Ogre vonalon elért shikerek pl. eléggé kérdésesek.
A jogosítvány az mindenhogyan egy hatalmas show lesz, és ha megszerzi valahogy, már kivárnám, amíg megveszi az "álomautót".
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2023 11:34:22
x47)
Ez az egész anyád hibája, mert nem beszélt Hahóval
Biztatási kár
(
x10)
Sep 28, 2023 11:35:12
x10)
Az Univerzum még tartogathat meglepetéseket, elvileg holnap kell megérkeznie a fizetésének. Hátha nem.... :)
MaxPayne
(
x24)
Sep 28, 2023 11:38:58
x24)
Kerd meg Geyzat, hogy tanitson meg hegeszteni jelkepes 3000€-ert. Annyiba biztos benne lesz, mire egy 5cm hosszu varratot normalisan megcsinalsz.
-
Sep 28, 2023 11:39:21
Hol van most a nagypofájú asodi aki minden terv része, és aki faszra húzza hahót?
Most bezzeg nem fosod tele a fórumot egy jó auticunamival te phalfasz:DDD
Sep 28, 2023 11:39:21
trolléga
(
x30)
Sep 28, 2023 11:43:11
x30)
AEndi remélem azért a jogsival jól haladsz és 23-án mész vizsgázni. Puszi-puszi!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Remegőszáj
(
x1)
Sep 28, 2023 11:45:48
x1)
Hol van most a nagypofájú asodi aki minden terv része, és aki faszra húzza hahót?
Most abban az állapotban van, hogy angolnázik és egy LMBTQ hetyetyével még menthető. De nem. És szerintem elsődlegesen a chat gpt miatt basszák ki, nem a Jutkás videókért.
Ilyen ez Endrèm, sok-sok év és nem tanulod soha meg, hogy a proli hencegésnek àra van. Sörös mámorban megérte arcoskosni ezzel is, ugye?
hejneken
(
x3)
Sep 28, 2023 11:46:58
x3)
remélem nem baj, de megláttam ezt az aljadékot kommentek között és muszáj voltam tisztázni a helyzetet a nevedben Endre!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2023 11:47:57
x48)
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Sep 28, 2023 11:49:53
x1)
Endi, nem csoda, hogy egy ilyen komoly pali mint tibor nem akar tőled semmit.
Hát neki (veled ellentétben) van:
-Munkája
-Lakhatása a fővárosban
-Tesztoszteron termelése
-Youtube csatornája
- Nincs több tízezer eurós hiteltartozása
Ez angyalszárny kategória endi, egyszerűem nem vagytok ugyanazon a szinten (egy levágott faszú csöves buzi férfival).
Átlagos alienpörkölt élvező
Hát neki (veled ellentétben) van:
-Munkája
-Lakhatása a fővárosban
-Tesztoszteron termelése
-Youtube csatornája
- Nincs több tízezer eurós hiteltartozása
Ez angyalszárny kategória endi, egyszerűem nem vagytok ugyanazon a szinten (egy levágott faszú csöves buzi férfival).
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 28, 2023 11:56:26
x1)
Negyven eve egyhuzamban az oncsalasban furdozik az oreglany. Valoszinuleg amikor fogyatekos gyereke szuletett, ezt nem birta elfogadni, akkor allhatott be ebbe a vaganyba.
Endre egesz gyerekkora azzal telt, hogy messze alulteljesitett minden elvarast, Golda megsem lepte meg a szukseges lepeseket es nem vitte a hozza hasonlo fogyatekosoknak valo fejlesztesekre. Valoszinuleg mar itt bekapcsolt a jo oreg magyar boomer gondolkodasmod: ha valami problema adodik, eleg, ha nem beszelunk rola es akkor eltunik. Biztos vagyok benne, hogy maganak is bemeselze, hogy minden rendben van. "Okos gyerek az Endi, csak kicsit lassu." "Le van maradva a tobbiekhez kepest, de sok az osztalyban az evvesztes, azok fel evvel idosebbek nala." Stb.
Az egesz neveltetese erre iranyult, hogy ne kelljen beismerni, hogy Endrevel baj van. A demens nagymamahoz lepasszolas, a videki iskolaba iratas, mind-mind olyan potcselekves, ami arra iranyult, hogy legalabb szoban el lehessen fedni valahogy, hogy a gyerekbol nem ugyved lesz, hanem nagy-nagy szerencsevel talan asztalos.
A teljesen mertektelen oncsalastb mutatja az egyetem is. A fia pihenoevet akart beiktatni a "nagyon megterhelo" erettsegi utan? Konyorgom, ha ennyire kikeszult az erettsegin, mit vartak tole az egyetemen? Ahol felevente van hat olyan vizsgad, mint az erettsegi. Ep esszel Goldanak legkesobb ekkor be kellett volna latnia, hogy teljesen folosleges a hulye fiat tanittatni. De meg eltolta ra harom lakas arat, pedig nulla eredmenyt hozott.
Meg azzal sem takarozhat, hogy nem tudta, milyen a felsooktatas, neki is volt diplomaja. Barmilyen jozan szamitassal ugy gondolta, hogy a gyartasi hibas magzata valaha diplomat szerez?
Igazabol Endre viselkedesen is ez a kettosseg latszik, ugyanazt az oncsalast folytatja a mai napig, mint amit Golda kezdett negyvenneve.
Ásó27
(
x68)
x68)
Legalább már nem kell kártyakamatra pazarolni a bittner pénzt, mehet egyből a kisboltba sörikére.
Mifaaaaaaaaaaaan
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Sep 28, 2023 12:03:09
x2)
Jöhetne egy ravatal flokk
noikabatgomb
(
x10)
Sep 28, 2023 12:05:39
x10)
remélem nem baj, de megláttam ezt az aljadékot kommentek között és muszáj voltam tisztázni a helyzetet a nevedben Endre!
Pedig a Zoli bacsit nem kene bantani gyagyas. Ki fog igy kolcsonadni a tibinek?
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 28, 2023 12:06:04
x23)
AEndi remélem azért a jogsival jól haladsz és 23-án mész vizsgázni. Puszi-puszi!
Október 23-án vizsgázni? :)
Gyagyás ugye véletlenül se arra gondoltál, hogy nem akkor fogsz vizsgázni, hanem addigra kézbe lesz a plasztik kártya? Ha igen, akkor van egy rossz hírem. Ebbe az esetbe legkésőbb talán jövő héten már sikeres vizsgát kell tenned. De lehet, hogy már azzal is el leszel késve akkor.
Telebetyár_Időtelefon
Sep 28, 2023 12:06:05
Fikás! Nem is mondod, hogy Stockholmban vagy?
örebro-ra vadászik.
Sep 28, 2023 12:06:05
Borkai Endre
Sep 28, 2023 12:06:17

Sep 28, 2023 12:06:17
74 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Addaboy-t pont nem sorolnam ide. A gyagyasnak egyetlen eselye van most, ha az ide beszivargott ujgurulkak - explicit keres ellenere is - buzizassal es transzozassal alatmasztjak a gyagyas mesejet h ot szeljobbos kozosseg zaklatja mert o LMBTQ.