Ne haragudj, ha szerinted 2-3 naponta beírni egyet ugyanaz, mint vagy random trashekről posztolgatni, hogy "Nézd Endre, XY mit csinál" hogy valahogy csak Endréhez lehessen kötni, vagy minden Tranyó lájvot dokumentálni, akkor nincs több kérdésem.
:)
Höhöhö, jelenleg nem lehet mert anyukám nem engedi! Höhöhö
őszintén: akkor már nem mindegy?!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Akkor meg kell ölni, senki sem állhat a métiapirotalom útjába!
Na setupfejlesztés havi 100 euro értékben, csá!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
soha, mert a fikás már nem fiteós többé. legyőzték a trollok.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sandor, ez nem a bezart 444 diszkasz kommentszekcio, ahol agyhalottak vinnyogtak az up-down miatt.
Ezzel pont az altalad kifogasolt trash fele tematizalsz.
Szomat mar.
Lehetseges, h triggerelni probalta snecit, ehelyett mas triggerelodott.
Oargh!
Gyagyás, merre jársz, mértnem viszed luxushétvégézni a tibit?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nekem ugyan nem hiányzik, de azért majdnem 2 év után ideje lenne frissíteni a korcs körüli retard felhozatalt.
Porondra Gyagyás! Jöhet új arcokkal a Gyagyás karácsony 2. Trashribinek úgyis azt mondtad a kibaszáscsá után, hogy Decemberbe még elég lesz a lóvé, szóval el ne baszd ezt is.
Attól, hogy - egy rakás pozitív hozzájárulása mellett - sokat offolt, még nem lesz retard, úgyhogy hetekkel azután, hogy utoljára írt ide talán nem kellene újra és újra elővenni a hibáit, nem?
Másrészről aki azt mondja, hogy nem offolt, az meg olvasson vissza, mert offolt.
Egy-egy, tessék szépen kibékülni és visszatérni a korcshoz.
Majd én viszem
Bartos most biztos buszke lenne ra.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ez nem sodi, megbánást színlel. Sodika erre alkatilag képtelen. Nem tudja kimondani, hogy elbaszott valamit. Mindig más a hibás. Mindig.
Te miért jársz ide?
Nem lehet, hogy ez tényleg a dőrpe?
Szerintem kissendrefarkas "offolása" nem volt más mint snecológiai szakmai ártalom nála. A lényeget próbálta mindig nagyon sok információból kiszűrni, pont azért volt rápörögve erre. Elvitathatatlan hogy az ő munkássága nagyszerű volt a háromszögelésben. Engem pont nem zavart annyira mert görgős az egerem.
Nem, túl jó a hejezs irássa.
Pontosan igy van. Minden kissendrefarkas kommentre jutott 100 masik teljesen felesleges komment (mint peldaul ez, amit irok), igazi retard dolog volt ezert betamadni.
A munka nem megoldás.
Köszönjük, hogy erre jártál!
Pont leszarom a trashvúdos pedofilokkal együtt.
Én azért járok ide mert szórakoztat a papíros elmebeteg szenvedése.
Amúgy kedves srác vagyok.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Púpszász kapitány polgárháború na bej.
De a legjobban az tetszik hogy a fórumot is belerángatják.Ezt úgy kell elképzelni hogy a fórum a tik tikra költözik és már csak interaktív formában ott lesz elérhető.Vagy spammelik majd a fórumot szemét kommentekkel mint a seggbekúrt és radírpókot idegesítik.Esetleg ddosolják a fórumot mint a genya ratyi.Ellopják a nickünket és beírják vele hogy asodi egy pedofil.De úristen,összekötik a nicket valós személlyel és megmondják az anyukánknak hogy egy pedofilt szopatunk az interneten.
Nem értem miért ilyen lusták és nem csinálnak egy ellen fórumot.Sőt ne is csak egyet,legyenek ellen ellen fórumok.
Engem szétbaszna az ideg ha gyagyás egy másik fórumon loopolna és egy-egy auticunami alkalmával ide csak a szopatásához szükséges infók és a faszerdő utáni könnyek kerülnének be.
Ajjaj gyagyás, ebből újabb vilázás vagy herélés lesz.
Unalmas már ez a poén is. Lécci rakd be a gyagyás munkaállomásáról is a képet, hogy tökéletes legyen.
fixed
A mondanivalóval egyetértek, de nem érzed azt, hogy az előadásmódoddal viszont inkább azt sugallod, amit te magad sem preferálsz?
Ha eltéved egy óvatlan fórumozó az autiködben, akkor abba nem feltétlenül belerúgni kell, hanem eloszlatni azt a bizonyos ködöt a szemei elől, normálisan.
Neked itt példát kéne mutatnod, hogy milyen egy keményvonalas Snecológus, és felhívni a figyelmet az ilyen félrecsúszott interakciókra, szerintem.
Leszek is, ahogy a tiédben is ha az indokolt, mert aki rakott is a közösbe, arról nem kéne szerintem úgy nyilatkozni, hogy végre eltakarodott innen a gecibe, mert korábban is volt olyan kontextusban telefosva a fórum, ami mára már csak kósza történelem, és túléltük.
Ráadásul amikor valakit érdekelt, hogy merre jár a bűzlő tibi, épphogy feltéve a kérdést, a gyerek már küldte is a lokációt.
Nyilván nem szimpi, hogy ötször eljátssza egymás után, hogy itt osztja meg a senki által nem érdekelt trash részleteket, de úgy kell hozzáállni, mint egy háziállathoz, ami random beszarik.
Felfog, rendbe hoz/útjára enged, és kész. Keine stress
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Mifaaaaaaaaaaaan
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
O és K együtt OK és minden OK!!
Gammer jól eltűnt. Elment dolgozni vagy sitten van?
Gayza jobb sorsra érdemes loop-pajtás lett, aki amúgy rendesen törleszt!!!
Pedig már vannak jó screenshotjaim.
Lista!
Vagy a szegedi botrany után a slágerénekes lehet gondolt egyet, és a háttérben eltakarította, amiből a gyagyás csak azért nem kapott szerepet, mert annyira jelentéktelen személy.. :DD
Múltkor Golyóék tiktardon mondták hogy a múmia laurát zaklatja néha keresi e a cigány még. Biztos azóta is fasza minden otthon :D
Van róla screen.
"Hiányzom?"
"Nem"
Szomcsy emoji.
Hát fikás ha laumó a cigánnyal sem áll szóba már akkor te tényleg beszoptad
Laumó mi? Na takarodj innen az önreklámoddal te dagadt ribanc, itt előbb lesz külön pédia gammerbandinak dedikálva, mint hogy te bárkit egy kérdés erejéig is érdekelnél.
Az a new yorki ingatlan mekkora kamu volt!
De kb. a retardkonferencia idején volt egy másik 30 milliós örökség is.
A kanalas gémről jut eszembe, hogy nekem máig furcsa miért úszta meg a gyagyás a szegedi botrányt IS.
Mert anno ő leakelte ki a videót, és fosta tele a fórumot, hogy milyen profin kibaszott a Laurával.
Mázlista egy szélhámos ez.
A kártyenek nyöghették a bánópénzt
🕎Endigame🕎
"Van legalább 900 olyan honfitársunk, aki abszolút mértékig ne próbálja ki ezt a kihívást. Ők az rma-k. Mi az az rma? Rendes magyar alkoholisták" - vág a közepébe a szakorvos.
Számukra szerinte azért nem jó, ha hirtelen abbahagyják az ivást, mert 4-6 óra múlva jelentkezik is náluk az izzadás, az izgatottság, a szaporább pulzus, ezt követően az állapot egyre súlyosbodik, másfél-két nap múlva pedig kialakulhat a "klasszikus delirium tremens", vagyis az alkoholmegvonási tünetegyüttes, ebbe pedig az érintettek akár 3-5 százaléka is belehalhat.
ő az a fajta alkoholista, aki nem csak a mámortól függ, hanem az ivás folyamatától is. ha éppen nem iszik, fizikailag síkideg lesz.
ez az egyik legveszélyesebb formája az alkoholizmusnak, hisz az állandó részegség mellett elveszi az egész napot is. szerencsére a sodi szerint minden rendben.
vérdíj target nr. 1

Bandi vállán egy horogkereszt tetkó...Horvátéhával cigány Magdolna forog a sírjában.

Hattyátok abbbbaaaaaaaaaaaaaa
broni mindent is lát!
Kemény mint a vas. 29 cm. Egészséges ária fasz. Sieg Heil.
Aki Mercédezt bántja az engem bánt. S aki engem bánt azt én bántom.
Ma kirándulni megyünk Púpszászra. Azt mondta a szerelmem, hogy ott hagyott egy két dolgot egy macskás raktárba. Bankkártyákt, meg tv-t meg ilyeneket. Meg valami névre szóló éthordót. De azt mondta, hogy ott minden az öve. Csak ki kell rakni két albérlőt.
A legkomolyabb beatboxok mehetnek.
Bandi vállán egy horogkereszt tetkó...Horvátéhával cigány Magdolna forog a sírjában.
Ezt ne, ezt ne!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
KicsiNéző
(
x13)
Nov 04, 2023 11:51:06
x13)
Szerintem azzal hogy ki lépett le vagy nem, ti magatok többet foglalkoztok, mint az érintettek. Aki lelépett, azt biztos nem érdekli, hogy mit írtok róla, aki meg visszajött másik nickel, az meg most kinevet benneteket.
A másik: kissendrevagyokat azzal vádoljátok, hogy a fórumot oldalakon keresztül érdemtelen posztokkal terhelte. Szerintetek, ti most mit csináltok? :)
A másik: kissendrevagyokat azzal vádoljátok, hogy a fórumot oldalakon keresztül érdemtelen posztokkal terhelte. Szerintetek, ti most mit csináltok? :)
Ne haragudj, ha szerinted 2-3 naponta beírni egyet ugyanaz, mint vagy random trashekről posztolgatni, hogy "Nézd Endre, XY mit csinál" hogy valahogy csak Endréhez lehessen kötni, vagy minden Tranyó lájvot dokumentálni, akkor nincs több kérdésem.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 04, 2023 12:30:36
x47)
Mikor lesz szrím?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Fikás
Nov 04, 2023 12:31:17
Mikor lesz szrím?
Nov 04, 2023 12:31:17
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 04, 2023 12:33:17
x6)
Azért az gáz, hogy egy szaros PS játékra sincs pénzed. Bár ha munkanélküli lennék és lenne 50 ezer euro adósságom én is spórolnék.
őszintén: akkor már nem mindegy?!
max5enutálnak
(
x47)
Nov 04, 2023 12:33:19
x47)
Akkor meg kell ölni, senki sem állhat a métiapirotalom útjába!
Na setupfejlesztés havi 100 euro értékben, csá!
Johann Hölzel
(
x1)
Nov 04, 2023 12:33:58
x1)
Felmerült mi lenne Gyagyással Berlinben a Harmadik Birodalom idején.
Pont azon az egyetlen napon tennék fel a vonatra Klein Andre Wolf-ot mikor broni prof dolgozott a Deutsche Reichsbahn-nál (MÁV). Jönne is jegyet lukasztani a treblinkai gyorson!!!
Pont azon az egyetlen napon tennék fel a vonatra Klein Andre Wolf-ot mikor broni prof dolgozott a Deutsche Reichsbahn-nál (MÁV). Jönne is jegyet lukasztani a treblinkai gyorson!!!
Hahó
(
x136)
Nov 04, 2023 12:34:24
x136)
Mikor lesz szrím?
soha, mert a fikás már nem fiteós többé. legyőzték a trollok.
KCF, Fecske pressz sarka
Nov 04, 2023 12:46:17
Erre kell hazaérnem, te szégyentelen foskupac? Egy dolgod van egész héten bazmeg, és az csak a CoD! Ezért nem járok már fel erre a kurva fórumra, Endre! Miattad! Mert egy megbízhatatlan szar vagy, azért. Egy szájba baszott CoD streamet nem tudsz csapatni bazmeg.
Viccet félretéve: szerintem azért nem mer videózni, mert olyan szinten leépült az utóbbi egy hónapban a piától, hogy már ő is szégyelli. Igazi mélyvidéki alkesz csöves lett belőle.
Én régen menő programozó voltam németbe, a megjelenés napján játszottam a legkomolyabb számítós játékokat. Csak aztán jött az ukrán háború, és anyám hibájából haza kellett költöznöm, ezért nem lett jogsim se. Viccet félretéve: szerintem azért nem mer videózni, mert olyan szinten leépült az utóbbi egy hónapban a piától, hogy már ő is szégyelli. Igazi mélyvidéki alkesz csöves lett belőle.
Nov 04, 2023 12:46:17
sittessanyi
(
x7)
Nov 04, 2023 12:51:37
x7)
úgy látom kissendrefarkass trashfelszopói nagyon beindultak a minuszolással amiért leírták a rajongásuk tárgyáról az igazságot.
se baj, lehet seggfájni! a lényeg h a fórum végre nem fürdük a trash mocsokban
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 04, 2023 13:07:17
x2)
úgy látom kissendrefarkass trashfelszopói nagyon beindultak a minuszolással amiért leírták a rajongásuk tárgyáról az igazságot.
Sandor, ez nem a bezart 444 diszkasz kommentszekcio, ahol agyhalottak vinnyogtak az up-down miatt.
Ezzel pont az altalad kifogasolt trash fele tematizalsz.
Szomat mar.
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 04, 2023 13:08:30
x2)
Lehetseges, h triggerelni probalta snecit, ehelyett mas triggerelodott.
Trollok harca
(
x5)
Nov 04, 2023 13:09:43
x5)
most nincs kedve élni, csak a jogsi bukta számit.
Miskolci alvósejt
Sörike
(
x3)
Nov 04, 2023 13:11:02
x3)
Endi gyere és írd be nekünk hogy örülhettek mert buktad a jogosítványt, tudod úgy ahogy a sikeres melóból kirúgatás után szoktad
Gecis hányós lavór
Hahó
(
x136)
Nov 04, 2023 13:11:44
x136)
tényleg sokkal jobb, hogy most már nem trash offtopik kommentek vannak, hanem a trash offtopik kommentek szerzőinek kiutálásán, eltűnésén, felszopóinak mínuszolásán polemizáló kommentek. ez van akkor, ha nem tanították az egyetemen a scroll használatát. szerintem 1,3 millió kommentnél már igazából mindegy, de ha gondoljátok, odaadom a tanszéki ducatót, és kínozzátok halálra egymást offolás miatt. de legyen róla videó.:)))
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 04, 2023 13:14:15
x2)
tényleg sokkal jobb, hogy most már nem trash offtopik kommentek vannak, hanem a trash offtopik kommentek szerzőinek kiutálásán, eltűnésén, felszopóinak mínuszolásán polemizáló kommentek. ez van akkor, ha nem tanították az egyetemen a scroll használatát. szerintem 1,3 millió kommentnél már igazából mindegy, de ha gondoljátok, odaadom a tanszéki ducatót, és kínozzátok halálra egymást offolás miatt. de legyen róla videó.:)))
Oargh!
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 04, 2023 13:20:51
x23)
Kaffka Tibi nyomatja a párduc szettet a Westendben a Frei előtt, én most látom először, ez tényleg egy 150 centis szubhumán.
Gyagyás, merre jársz, mértnem viszed luxushétvégézni a tibit?
Hahó
(
x136)
Nov 04, 2023 13:22:58
x136)
amúgy akinek hiányzik a vérszag, annak ajánlom a tiktokon kibontakozó új troll háborút, amibe a fórumot is be akarják vonni a felek. még mindig a trashvod megszűnése miatti sérelmek, keveredve új sérelmekkel, trollokra vadászó tarshretardok (valami demeter jenő nevű, aki ilyen géza2) összefogása trollokkal más trollok ellen, árulások, bosszú, feljelentések, bánópénzek, minden ilyesmi várható.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 04, 2023 13:40:59
x23)
amúgy akinek hiányzik a vérszag, annak ajánlom a tiktokon kibontakozó új troll háborút, amibe a fórumot is be akarják vonni a felek. még mindig a trashvod megszűnése miatti sérelmek, keveredve új sérelmekkel, trollokra vadászó tarshretardok (valami demeter jenő nevű, aki ilyen géza2) összefogása trollokkal más trollok ellen, árulások, bosszú, feljelentések, bánópénzek, minden ilyesmi várható.
Nekem ugyan nem hiányzik, de azért majdnem 2 év után ideje lenne frissíteni a korcs körüli retard felhozatalt.
Porondra Gyagyás! Jöhet új arcokkal a Gyagyás karácsony 2. Trashribinek úgyis azt mondtad a kibaszáscsá után, hogy Decemberbe még elég lesz a lóvé, szóval el ne baszd ezt is.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 04, 2023 13:45:37
x23)
Jut eszembe még egy ok, hogy mért lenne ez jó neked még. Csapást tudnál ezzel mérni azokra a trolljaidra akiknek ki van már a fasza a trashekel és a trash tartalmakkal. :)
Kakaspina
(
x24)
Nov 04, 2023 13:47:26
x24)
Gyagya, szerintem csak simán nyisd rá a gázt magadra és anyádra. Unalmas és kifutott sodi asodi.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Bakancsos Törpe
Nov 04, 2023 14:12:04
gyagyás írjál már valamit a púpfalra, pl. ünnepeld meg egyszerre a civil áldozatokat Gázában, oldaltól függetlenül! Úgyis figyelemkurva vagy, illetve szereted, ha halnak az emberek, ennek a napokban is tanújelét adtad. Meg gondolom utálod a muszlimokat ÉS a zsdókat annak ellenére, hogy utóbbiakhoz csak apai és anyai ágon van némi közöd...
Ebcont beforr.
Nov 04, 2023 14:12:04
mikedp
(
x9)
Nov 04, 2023 14:16:05
x9)
Gyagya, ne vonatokat szarjál hanem inkább sünt.
KURVArangy
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 04, 2023 14:18:15
x8)
Endre! Akkor mostmár elismered, hogy így nulla feliratkozóval, csatorna nélkül te egy szardarab vagy hivatalosan is? A saját logikád szerint.
Heki a traki
Hídangolna
Nov 04, 2023 14:32:38
továbbá kissendrevagyok is eltakarodott és nem fossa tele a fórumot vele
Attól, hogy - egy rakás pozitív hozzájárulása mellett - sokat offolt, még nem lesz retard, úgyhogy hetekkel azután, hogy utoljára írt ide talán nem kellene újra és újra elővenni a hibáit, nem?
Másrészről aki azt mondja, hogy nem offolt, az meg olvasson vissza, mert offolt.
Nov 04, 2023 14:32:38
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 04, 2023 15:00:14
x21)
Egyébként Tibor live TikTokon. Egy Huawei routert próbálna eladni.
Janko Janko
Nov 04, 2023 15:15:21
Egyébként Tibor live TikTokon. Egy Huawei routert próbálna eladni.
Majd én viszem
Nov 04, 2023 15:15:21
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 04, 2023 15:16:17
x39)
Tranyó épp a taknyát keni a hajára, búcsúzkodás közben. A beteg állat.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
MaxPayne
(
x24)
Nov 04, 2023 15:17:53
x24)
Tranyó épp a taknyát keni a hajára, búcsúzkodás közben. A beteg állat.
Bartos most biztos buszke lenne ra.
JohnCramer
(
x1)
Nov 04, 2023 15:19:39
x1)
Azt kell hogy mondjam, rendkívül sok párhuzam figyelhető meg a Pedofil és a Combinós gyilkos között.
velvet.hu/helyszinelo/2016/09/15/gyorshir_combinos_gyilkos/
Amit munka gyanánt gányolt mind a kettő, meleg kézfogást nem ért volna. Skizofrén tünetek garmadája, amit mind a kettő produkál(t). Mind a kettő politoxikomán (volt), Fifi a mai napig szereti keverni a sörikét a ketyerűvel és energiaitallal. Mind a kettő (lecsúszott) budai úrigyerek (volt). Mind a kettő gyakorlatilag hajléktalan (volt). Utcán hugyozás, békés, ártatlan járókelők molesztálása stimmel(t), eltérés mindössze annyi, hogy Fikás nem ölt még meg senkit- hangsúlyozom, még.
Mi a tanulság? Óvakodjunk a lecsúszott budai dandyktől!
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Amit munka gyanánt gányolt mind a kettő, meleg kézfogást nem ért volna. Skizofrén tünetek garmadája, amit mind a kettő produkál(t). Mind a kettő politoxikomán (volt), Fifi a mai napig szereti keverni a sörikét a ketyerűvel és energiaitallal. Mind a kettő (lecsúszott) budai úrigyerek (volt). Mind a kettő gyakorlatilag hajléktalan (volt). Utcán hugyozás, békés, ártatlan járókelők molesztálása stimmel(t), eltérés mindössze annyi, hogy Fikás nem ölt még meg senkit- hangsúlyozom, még.
Mi a tanulság? Óvakodjunk a lecsúszott budai dandyktől!
-
Nov 04, 2023 15:37:19
Azt kell hogy mondjam, rendkívül sok párhuzam figyelhető meg a Pedofil és a Combinós gyilkos között.
Ez nem sodi, megbánást színlel. Sodika erre alkatilag képtelen. Nem tudja kimondani, hogy elbaszott valamit. Mindig más a hibás. Mindig.
Nov 04, 2023 15:37:19
Bakancsos Törpe
Nov 04, 2023 15:37:46
Asodi nem Endre, hanem András.
Ami ugyanaz, tehát mindegy
Endrás
Ebcont beforr.
Endrás
Nov 04, 2023 15:37:46
-
Nov 04, 2023 15:45:18
Asodi nem Endre, hanem András.
Endrás
Endrás
Te miért jársz ide?
Nov 04, 2023 15:45:18
-
Nov 04, 2023 15:46:17
Te miért jársz ide?
Nov 04, 2023 15:46:17
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 04, 2023 15:49:54
x5)
Szerintem kissendrefarkas "offolása" nem volt más mint snecológiai szakmai ártalom nála. A lényeget próbálta mindig nagyon sok információból kiszűrni, pont azért volt rápörögve erre. Elvitathatatlan hogy az ő munkássága nagyszerű volt a háromszögelésben. Engem pont nem zavart annyira mert görgős az egerem.
Érdeklődő
(
x6)
Nov 04, 2023 16:00:24
x6)
Nem, túl jó a hejezs irássa.
miskolcigány
(
x5)
Nov 04, 2023 16:08:23
x5)
Pontosan igy van. Minden kissendrefarkas kommentre jutott 100 masik teljesen felesleges komment (mint peldaul ez, amit irok), igazi retard dolog volt ezert betamadni.
Sodika angolnázása
Nov 04, 2023 16:12:53
Lassan fél éve nem írtam a fórumra,szóval továbbra is kívánom Fifi,hogy a pokolban rohadj meg a bűneidért,ezek mellett azért is mert mindent elbaszol.
Na meló csá,fél év múlva ismét itt!
Plasztik+ingatlan rendelkezésre áll
Nov 04, 2023 16:12:53
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 04, 2023 16:15:05
x21)
Lassan fél éve nem írtam a fórumra,szóval továbbra is kívánom Fifi,hogy a pokolban rohadj meg a bűneidért,ezek mellett azért is mert mindent elbaszol.
Köszönjük, hogy erre jártál!
egynadrág
(
x2)
Nov 04, 2023 16:25:52
x2)
amúgy akinek hiányzik a vérszag, annak ajánlom a tiktokon kibontakozó új troll háborút,
Moszad
Nov 04, 2023 16:48:36
Rendezzék a soraikat trollok. Egységben az erő.
Ps. Bronislaw úr üzeni, hogy lendítés.
Nov 04, 2023 16:48:36
Marvel
Nov 04, 2023 16:50:03
Rendezzék a soraikat trollok. Egységben az erő.
Púpszász kapitány polgárháború na bej.
Nov 04, 2023 16:50:03
Dr Kissné Bata Gyöngyi
Nov 04, 2023 17:18:48
Önöknek hivatalosan is VÉGE!!!
Sokáig tűrtem, összeszorított fogakkal! Nem szóltam, amikor összefirkálták a házamat!!! Amikor valótlan, megalapozatlan vádakkal támadták a kisfiamat! Amikor ételmaradékkal hajigálták meg otthonomat!
De két hete egyik éjjel valaki belopózott hálófülkémbe, s míg én az igazak álmát aludtam, RÁEJAKULÁLT A COMBOMRA!!! Ezt az OBSZCÉN, UNDORÍTÓ cselekedetet csak az Önökhöz hasonló csibészek, HULIGÁNOK követhették el!
Felháborodva a gaztetten, feljelentést tettem, a hatóságok pedig megindították az eljárást! Most kaptam kézhez a DNS-vizsgálat eredményét, amit nyilvánosságra hozok, hogy megtudják, milyen közel járok BŰNÖS SZERVEZETÜK felgöngyölítéséhez!
Az elkövető zsidó származású, számos betegséggel és súlyos szervi problémákkal küszködik. Hímivarsejtjei elhaltak! - Hát ezek Önök!!! Másokat gúnyolnak, miközben impotensek!!!
Ha és amennyiben az elkövető (akihez már nagyon közel járnak a nyomozók, mint láthatják!) feladja magát, megígérem, hogy ezt kedvezően fogja elbírálni a bíróság! Térjenek jó útra, és ne zaklassanak tovább egy idős, jobb sorsra érdemes hölgyet, és dolgos fiát!!!
Sokáig tűrtem, összeszorított fogakkal! Nem szóltam, amikor összefirkálták a házamat!!! Amikor valótlan, megalapozatlan vádakkal támadták a kisfiamat! Amikor ételmaradékkal hajigálták meg otthonomat!
De két hete egyik éjjel valaki belopózott hálófülkémbe, s míg én az igazak álmát aludtam, RÁEJAKULÁLT A COMBOMRA!!! Ezt az OBSZCÉN, UNDORÍTÓ cselekedetet csak az Önökhöz hasonló csibészek, HULIGÁNOK követhették el!
Felháborodva a gaztetten, feljelentést tettem, a hatóságok pedig megindították az eljárást! Most kaptam kézhez a DNS-vizsgálat eredményét, amit nyilvánosságra hozok, hogy megtudják, milyen közel járok BŰNÖS SZERVEZETÜK felgöngyölítéséhez!
Az elkövető zsidó származású, számos betegséggel és súlyos szervi problémákkal küszködik. Hímivarsejtjei elhaltak! - Hát ezek Önök!!! Másokat gúnyolnak, miközben impotensek!!!
Ha és amennyiben az elkövető (akihez már nagyon közel járnak a nyomozók, mint láthatják!) feladja magát, megígérem, hogy ezt kedvezően fogja elbírálni a bíróság! Térjenek jó útra, és ne zaklassanak tovább egy idős, jobb sorsra érdemes hölgyet, és dolgos fiát!!!
Nov 04, 2023 17:18:48
kripli figyelő
(
x12)
Nov 04, 2023 17:34:56
x12)
Adjunk hálát a teknősnek mert megálmodta a tik tik-et ahová ömölhetnek a száni szarok és nem itt hőbörögnek a nagy büdös semmin.Nem csodálom hogy a discord és a telegrács is kivetette már magából ezt a foshalmot.De a legjobban az tetszik hogy a fórumot is belerángatják.Ezt úgy kell elképzelni hogy a fórum a tik tikra költözik és már csak interaktív formában ott lesz elérhető.Vagy spammelik majd a fórumot szemét kommentekkel mint a seggbekúrt és radírpókot idegesítik.Esetleg ddosolják a fórumot mint a genya ratyi.Ellopják a nickünket és beírják vele hogy asodi egy pedofil.De úristen,összekötik a nicket valós személlyel és megmondják az anyukánknak hogy egy pedofilt szopatunk az interneten.
Nem értem miért ilyen lusták és nem csinálnak egy ellen fórumot.Sőt ne is csak egyet,legyenek ellen ellen fórumok.
Engem szétbaszna az ideg ha gyagyás egy másik fórumon loopolna és egy-egy auticunami alkalmával ide csak a szopatásához szükséges infók és a faszerdő utáni könnyek kerülnének be.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 04, 2023 17:35:22
x21)
Ha és amennyiben az elkövető (akihez már nagyon közel járnak a nyomozók, mint láthatják!) feladja magát, megígérem, hogy ezt kedvezően fogja elbírálni a bíróság! Térjenek jó útra, és ne zaklassanak tovább egy idős, jobb sorsra érdemes hölgyet, és dolgos fiát!!! KÉREM BÜNTESSÉK MEG AZ ELKÖVETŐKET!
Ha és amennyiben az elkövető (akihez már nagyon közel járnak a nyomozók, mint láthatják!) feladja magát, megígérem, hogy ezt kedvezően fogja elbírálni a bíróság! Térjenek jó útra, és ne zaklassanak tovább egy idős, jobb sorsra érdemes hölgyet, és dolgos fiát!!! KÉREM BÜNTESSÉK MEG AZ ELKÖVETŐKET!
Kakaspina
(
x24)
Nov 04, 2023 18:25:54
x24)
Ásó, kell egy xanax?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 04, 2023 18:27:33
x23)
Ajjaj gyagyás, ebből újabb vilázás vagy herélés lesz.
-
Nov 04, 2023 18:57:37
Ásó, kell egy xanax?
Unalmas már ez a poén is. Lécci rakd be a gyagyás munkaállomásáról is a képet, hogy tökéletes legyen.
Nov 04, 2023 18:57:37
sittessanyi
(
x7)
Nov 04, 2023 18:58:19
x7)
... Térjenek jó útra, és ne zaklassanak tovább egy idős, jobb sorsra érdemes hölgyet, és dolgos drogos fiát!!!
fixed
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 04, 2023 19:05:15
x4)
A mondanivalóval egyetértek, de nem érzed azt, hogy az előadásmódoddal viszont inkább azt sugallod, amit te magad sem preferálsz?
Ha eltéved egy óvatlan fórumozó az autiködben, akkor abba nem feltétlenül belerúgni kell, hanem eloszlatni azt a bizonyos ködöt a szemei elől, normálisan.
Neked itt példát kéne mutatnod, hogy milyen egy keményvonalas Snecológus, és felhívni a figyelmet az ilyen félrecsúszott interakciókra, szerintem.
Jaj hagyjál már, a múltkor is a seggében voltál ezzel a "pontozzuk fel a commentjeit, hogy ellensúlyozzuk a mínuszokat" dumával.
Leszek is, ahogy a tiédben is ha az indokolt, mert aki rakott is a közösbe, arról nem kéne szerintem úgy nyilatkozni, hogy végre eltakarodott innen a gecibe, mert korábban is volt olyan kontextusban telefosva a fórum, ami mára már csak kósza történelem, és túléltük.
Ráadásul amikor valakit érdekelt, hogy merre jár a bűzlő tibi, épphogy feltéve a kérdést, a gyerek már küldte is a lokációt.
Nyilván nem szimpi, hogy ötször eljátssza egymás után, hogy itt osztja meg a senki által nem érdekelt trash részleteket, de úgy kell hozzáállni, mint egy háziállathoz, ami random beszarik.
Felfog, rendbe hoz/útjára enged, és kész. Keine stress
Pitonverő
(
x2)
Nov 04, 2023 19:14:25
x2)
kötőjel
Nov 04, 2023 19:42:51
Nov 04, 2023 19:42:51
kripli figyelő
(
x12)
Nov 04, 2023 19:46:24
x12)
Mémet is bevágok róla mert nem bírom ki.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 04, 2023 20:02:49
x5)
Endre! Szerinted ha ezt a tesztet megcsinálnánk TranyóTibivel, hány pontot kapna és hányan mondanák meg hogy nem nőnek született?
www.youtube.com/watch?v=HMu6CnHNIss
:D :D
www.youtube.com/watch?v=HMu6CnHNIss
:D :D
Ásó27
(
x68)
Nov 04, 2023 20:13:11
x68)
Ásó, kell egy xanax?
Penzmento
(
x6)
Nov 04, 2023 20:40:37
x6)
Sodi, a kurva anyád!
🕎Endigame🕎
Hídangolna v2.0
Nov 04, 2023 20:43:02
Eddig ez 1-1, tessék szépen kibékü ütölni!
Nov 04, 2023 20:43:02
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 04, 2023 20:48:23
x4)
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 04, 2023 20:55:41
x8)
Endre Endre. Hol vannak már az értelmiségi barátaid? Gammer Bandit becsicskította a Gáspár Laci, Kozma Csaba megijedt egy kopogástól az ajtaján. Fullfing Gayza is cserben hagyott. Mi lesz így az értelmiségi körrel Endre?
Heki a traki
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Nov 04, 2023 20:57:28
x5)
endre, megtaláltuk a neked való melócsát. élvezni fogod, te leszel az alany. jelentkezz még ma!
Na tejhabosítás, csá.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 04, 2023 21:00:33
x8)
Hahó
(
x136)
Nov 04, 2023 21:23:53
x136)
Hahó
(
x136)
Nov 04, 2023 21:26:13
x136)
Fullfing Gayza is cserben hagyott.
Gayza jobb sorsra érdemes loop-pajtás lett, aki amúgy rendesen törleszt!!!
Hahó
(
x136)
Nov 04, 2023 21:29:46
x136)
Pedig már vannak jó screenshotjaim.
Lista!
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 04, 2023 21:32:12
x4)
Vagy a szegedi botrany után a slágerénekes lehet gondolt egyet, és a háttérben eltakarította, amiből a gyagyás csak azért nem kapott szerepet, mert annyira jelentéktelen személy.. :DD
-
Nov 04, 2023 21:38:21
Múltkor Golyóék tiktardon mondták hogy a múmia laurát zaklatja néha keresi e a cigány még. Biztos azóta is fasza minden otthon :D
Nov 04, 2023 21:38:21
Hahó
(
x136)
Nov 04, 2023 21:41:26
x136)
Van róla screen.
"Hiányzom?"
"Nem"
Szomcsy emoji.
-
Nov 04, 2023 21:46:19
Van róla screen.
"Hiányzom?"
"Nem"
Szomcsy emoji.
"Hiányzom?"
"Nem"
Szomcsy emoji.
Nov 04, 2023 21:46:19
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 04, 2023 21:51:04
x8)
Rájött a büdös cigány, hogy ha nagyobb kan cigánnyal kerül szemben akkor nem más mint egy útszéli hazug netcigány koldus. Aztán az is lehet, hogy valamelyik amerikai ingatlanjában tengeti a napjait.:)))))
Heki a traki
-
Nov 04, 2023 21:53:03
Laumó mi? Na takarodj innen az önreklámoddal te dagadt ribanc, itt előbb lesz külön pédia gammerbandinak dedikálva, mint hogy te bárkit egy kérdés erejéig is érdekelnél.
Nov 04, 2023 21:53:03
Hahó
(
x136)
Nov 04, 2023 21:53:58
x136)
Rájött a büdös cigány, hogy ha nagyobb kan cigánnyal kerül szemben akkor nem más mint egy útszéli hazug netcigány koldus. Aztán az is lehet, hogy valamelyik amerikai ingatlanjában tengeti a napjait.:)))))
Az a new yorki ingatlan mekkora kamu volt!
De kb. a retardkonferencia idején volt egy másik 30 milliós örökség is.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 04, 2023 22:09:19
x4)
A kanalas gémről jut eszembe, hogy nekem máig furcsa miért úszta meg a gyagyás a szegedi botrányt IS.
Mert anno ő leakelte ki a videót, és fosta tele a fórumot, hogy milyen profin kibaszott a Laurával.
Penzmento
(
x6)
Nov 04, 2023 22:35:22
x6)
A kártyenek nyöghették a bánópénzt
Zacher Gábor
Nov 05, 2023 06:56:52
Endre, nagyon nevettem az új Zacher doki videóján!!! Neked nem ajánlja a Száraz novembert, mert 2.5 nap alkohol nélkül, a halálodat jelentené...xd Delirium Tremens integet
"Van legalább 900 olyan honfitársunk, aki abszolút mértékig ne próbálja ki ezt a kihívást. Ők az rma-k. Mi az az rma? Rendes magyar alkoholisták" - vág a közepébe a szakorvos.
Számukra szerinte azért nem jó, ha hirtelen abbahagyják az ivást, mert 4-6 óra múlva jelentkezik is náluk az izzadás, az izgatottság, a szaporább pulzus, ezt követően az állapot egyre súlyosbodik, másfél-két nap múlva pedig kialakulhat a "klasszikus delirium tremens", vagyis az alkoholmegvonási tünetegyüttes, ebbe pedig az érintettek akár 3-5 százaléka is belehalhat.
Nov 05, 2023 06:56:52
Golda csiklója
(
x8)
Nov 05, 2023 07:16:03
x8)
Nagyon off, de a tranyú a tiktokon az új atm-mel liveozik.
slubev
Nov 05, 2023 07:21:23
Na jó, de a Sodmány bpa-s, Buzi Pedofil Alkoholista…
Már régen töményezni-e kellene, de ez a kisspályás még alkoholistának is botcsinálta.
Már régen töményezni-e kellene, de ez a kisspályás még alkoholistának is botcsinálta.
Nov 05, 2023 07:21:23
Kötőjel
(
x12)
Nov 05, 2023 07:26:57
x12)
Na jó, de a Sodmány bpa-s, Buzi Pedofil Alkoholista…
ő az a fajta alkoholista, aki nem csak a mámortól függ, hanem az ivás folyamatától is. ha éppen nem iszik, fizikailag síkideg lesz.
ez az egyik legveszélyesebb formája az alkoholizmusnak, hisz az állandó részegség mellett elveszi az egész napot is. szerencsére a sodi szerint minden rendben.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 05, 2023 07:27:02
x8)
Nagyon off, de a tranyú a tiktokon az új atm-mel liveozik.

Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 05, 2023 07:27:04
x17)
Milyen csókok csattannak el a buzikurvánál a Tiksztokszon az új buzijával..Nézed korcs?
Punszisza a lekjopp!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 05, 2023 07:28:34
x17)
Még 2 csók és reggel 10re meglesz a napi 5 sörike buzeráns ugye?
Punszisza a lekjopp!
MaxPayne
(
x24)
Nov 05, 2023 07:28:47
x24)
Pfeej a rossz ratyik!
Igy ehgyomorra ez eros tartalom.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Igy ehgyomorra ez eros tartalom.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 05, 2023 07:32:51
x17)
2023ban elértük azt a szintet hogy a superstraight szélsőjobboldaliak,liveban csókolgathatnak más férfiket.Hova süllyedünk még?
Punszisza a lekjopp!
Golda csiklója
(
x8)
Nov 05, 2023 07:34:56
x8)
Ha Broni ezt látta volna...
koszos
(
x11)
Nov 05, 2023 07:38:19
x11)
remelem lesz majd amikor zaklatni fogod a hugyszagu herelt hibrid faszkalapot,aztan majd az buzerans palija romma veri a buzi fejedet fikas.
amugy ne szomorkodj,marad a durva porno es anyad laba.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
amugy ne szomorkodj,marad a durva porno es anyad laba.
tyodika
Nov 05, 2023 07:42:33

Hattyátok abbbbaaaaaaaaaaaaaa
Nov 05, 2023 07:42:33
fassssssssssssszom
Nov 05, 2023 07:47:59
Ha Broni ezt látta volna...
broni mindent is lát!
Nov 05, 2023 07:47:59
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 05, 2023 07:51:27
x8)
Akkor mondhatjuk Endre, hogy véget ért egy Tranyó korszak? Akkor azért nem ittál az utolsó találkozáson. A könnyeidet nyelted, meg a kifolyó taknyodat. Ment a pékülkünk ki, nekem tr vaty az etyetlen pesti bajátom szöveg? Jó is ez így. Bandinak vettél egy PS4 Pro-t amin majd nyomja a mortalt. Jaaaa várható, hogy megindulnak a tv-ért ami ott van nálad. Készülj a harcra.:) Addig edzzél a hdmi kábelek pörgetését tanulva. Endre a Zsebköcsög is életed legjobb befeketetése volt? Lehet, hogy neki is kellene egy fizetési felszólitás a törlesztésre. Csak ne feledd aláírni hogy KFC. Endre? És most mi lesz? Hogy lesz így 2 keresetes élettársi közösség? Jaaa és a bejegyzett élettársi vagy házassági papírral mi lesz? Semmiesé teteted vagy asszonytartást követelsz a Zsebköcsögtől? Endre, Endre. Ebben a dologban eddig lehetett eljutni. De lehet, hogy kezd bizseregni a pitonsz? Hiszen szereted látni ha mások csinálják meg a Tranyódat. Talán ha fizetsz Bandinak meg a Zsebköcsögnek s megtámogatod a setup-al, akkor felteszik az Onlyfansra ahogy fajtalankodnak. Csak a te örömödre. Endre, Endre felszarvazott fatászbika lett a Sodi. Remeg a picsaszáj rendesen? Mennyi sör cisszent el eddig a mai nap? Meg lesz a 20 doboz ma?
Heki a traki
Tyodika
Nov 05, 2023 07:54:22
Bandi, kemény a faszod?
Nov 05, 2023 07:54:22
Klohek
(
x12)
Nov 05, 2023 07:59:37
x12)
Sodina, így ki fog a kezére húzni, mint egy kesztyübábot, géyza??
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Bandi a Tranyó tulajdonos
Nov 05, 2023 08:02:14
Bandi, kemény a faszod?
Kemény mint a vas. 29 cm. Egészséges ária fasz. Sieg Heil.
Aki Mercédezt bántja az engem bánt. S aki engem bánt azt én bántom.
Ma kirándulni megyünk Púpszászra. Azt mondta a szerelmem, hogy ott hagyott egy két dolgot egy macskás raktárba. Bankkártyákt, meg tv-t meg ilyeneket. Meg valami névre szóló éthordót. De azt mondta, hogy ott minden az öve. Csak ki kell rakni két albérlőt.
Nov 05, 2023 08:02:14
Mitokondrium
(
x7)
Nov 05, 2023 08:07:44
x7)
Akkor minden naci buzi?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Szögedisanyi
Nov 05, 2023 08:13:27
A legkomolyabb beatboxok mehetnek.
Nov 05, 2023 08:13:27
egynadrág
(
x2)
Nov 05, 2023 08:17:05
x2)
Ezt ne, ezt ne!
Golda csiklója
(
x8)
Nov 05, 2023 08:18:12
x8)
nah mi van zsidó sodi!?
Egy buzi náci bassza a cigány palidat helyetted!?
Egy buzi náci bassza a cigány palidat helyetted!?
Golda csiklója
(
x8)
Nov 05, 2023 08:25:33
x8)
Váltok?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 05, 2023 08:37:02
x17)
Akkor hivatalosan ma is halottak napja van..a halálod napja buzerans
Punszisza a lekjopp!
Fikás
Nov 05, 2023 08:43:20
Höhöhö, ha a Mejcinek lehet, akkoj nekem is. Na csá, tyoha többet nem ijok ide.
Nov 05, 2023 08:43:20
Sodikah
Nov 05, 2023 08:44:41
Most miért mondjátok? Én nem vagyok meleg. Csak az embernek meg kell ismernie az ellenséget ami ellen küzd. Ezért kalandoztam a melegek világában egy kicsit. Hogy jobb meleg gyógyítást tudjak elvégezni.
Nov 05, 2023 08:44:41
A tények
Nov 05, 2023 08:49:00
Több hétnyi találgatás és vágyvezérelt ötletelés után végül confirmed lett Tibi által is, hogy Endre egy leszart róka.
Nincs albérlet, nincs közös buzifürcsi, nincs lófasz se.
Endre magányosan szenved a macskaólban, Tibit pedig jóképű nácik basszák pestbudán.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nincs albérlet, nincs közös buzifürcsi, nincs lófasz se.
Endre magányosan szenved a macskaólban, Tibit pedig jóképű nácik basszák pestbudán.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nov 05, 2023 08:49:00
87 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™